Opel brengt mobiliteit naar het voorplan, van de Ampera tot de Zafira Tourer Concept

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Opel brengt mobiliteit naar het voorplan, van de Ampera tot de Zafira Tourer Concept"

Transcriptie

1 Opel op het Autosalon van Genève 2011 Opel brengt mobiliteit naar het voorplan, van de Ampera tot de Zafira Tourer Concept Vertrekkensklaar: Wereldpremière van de Ampera productiewagen Salon Op Wielen: Blik op de Zafira van de nieuwe generatie Zuiniger dan ooit: Start/Stop zorgt voor een nog grotere efficiëntie van het ecoflexgamma Vernieuwd: Nieuwe Antara en Corsa maken hun debuut in 2011 De Ampera, het in serie gebouwde productiemodel van de revolutionaire elektrische auto met uitgebreide autonomie (Range Extender) van Opel, zal zijn grote première maken tijdens het Autosalon van Genève 2011 (3-13 maart). De eerste wagens zullen voor het einde van dit jaar worden geleverd. Hiermee doet Opel zijn belofte gestand om als eerste autobouwer zijn zeer innovatieve technologie beschikbaar te stellen in Europa. Salonbezoekers zullen ook een blik kunnen werpen op de toekomst van de Opel Zafira van de nieuwe generatie: de Zafira Tourer Concept tilt de flexibiliteit aan boord naar nieuwe hoogten op het gebied van gesofisticeerdheid en comfort, en vormt het toonbeeld van hoe een elegant Salon Op Wielen eruit zou kunnen zien. Er zal nog meer van de toekomst van Opel als toonaangevend speler inzake duurzame mobiliteit te zien zijn met de allernieuwste ecoflex-modellen met een lage CO 2 -uitstoot. De vernieuwde Corsa en Antara, die begin 2011 hun intrede doen op de markt, zullen eveneens op de stand van Opel worden tentoongesteld. De Opel Ampera productiewagen e-mobiliteit binnen het bereik van de bestuurders Opel wil zijn beloftes van de afgelopen jaren houden en profileert zich verder als een trendsetter met de marktintroductie van de Ampera tegen het einde van dit jaar. Het productiemodel van de Opel Ampera, die zijn debuut zal maken tijdens het Autosalon van

2 Genève, wijkt niet af van de doelstellingen die werden vastgelegd tijdens de ontwikkelingsfase, hoewel zijn gedurfde design zeer nauw blijft aanleunen bij dat van de vroegere conceptauto s. De Ampera, het elektrische voertuig van Opel met uitgebreide autonomie, zal de eerste elektrische auto zijn in Europa die geschikt is voor dagdagelijks gebruik: hij geeft de bestuurder de gemoedsrust dat hij niet ergens zal stilvallen als gevolg van een lege batterij. De Ampera vijfdeurs, die een uniek elektrisch aandrijfsysteem heeft dat zorgt voor scherpe acceleraties en een hoge mate van verfijning, biedt ruimte aan vier passagiers en beschikt over een ruime koffer. Hij wordt altijd en bij alle snelheden aangedreven door middel van elektriciteit. Voor de eerste 40 tot 80 kilometer wordt de stroom geleverd door de elektriciteit die is opgeslagen in de 16-kWh, lithium-ion batterij. Aangezien het rijden gebeurt via de elektriciteit die wordt geleverd door de batterij, rijdt de Ampera emissievrij en verbruikt geen benzine. Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat ongeveer 80 procent van de Europeanen minder dan 60 kilometer per dag rijdt, waardoor de Ampera dus gemakkelijk aan hun noden beantwoordt. Wanneer de batterij van de Ampera op een laag peil staat, kan deze op vier uur tijd met 230V worden heropgeladen door het oplaadsysteem, dat zich aan boord van het voertuig bevindt, aan te sluiten op een standaard stopcontact. Omdat de batterij snel kan worden heropgeladen, zal met de meeste Ampera s naar alle waarschijnlijkheid altijd in batterijmodus worden gereden. Voor langere trajecten kan de benzinemotor/generator naadloos het totale rijbereik uitbreiden naar meer dan 500 kilometer met een volle tank. Deze technologie om de autonomie te vergroten, maakt de Ampera tot de eerste praktische auto die zorgeloos elektrisch rijden mogelijk maakt. De superstille 111 kw/150 pk sterke elektrische motor levert een koppel van 370 Nm vanuit stilstand. Hij doet de Ampera optrekken van 0 naar 100 km/u in ongeveer negen seconden en levert een topsnelheid van 161 km/u. Zafira Tourer Concept: een Salon Op Wielen Opel zal in Genève ook toelichten hoe een nieuwe generatie van haar grotere monovolume, de voor dit segment toonaangevende Zafira, eruit zou kunnen zien.

3 De Zafira Tourer Concept, die de bijnaam Salon Op Wielen kreeg aangemeten, kan bogen op een luchtig en helder, kwalitatief hoogwaardig interieur. We hebben het salonconcept op een motorvoertuig toegepast, zegt Mark Adams, Vice President Opel/Vauxhall Design. Een salon is een plaats waarin je wil ontsnappen en ontspannen, een plaats waar je echt wil zijn. We wilden hetzelfde gevoel geven in een monovolume en deze tot het salon maken waarin je tijd wil doorbrengen. In ware Zafira-stijl biedt de nieuwe conceptwagen van Opel de hoogst mogelijke cabineflexibiliteit om zo tegemoet te komen aan de belangrijkste noden op het gebied van ruimte, met een sterke klemtoon op de passagierszetels achteraan. De cabine is ook weelderig voorzien van glas, zodat het licht als het ware wordt uitgenodigd en een gevoel van welzijn en een harmonieuze openheid naar de buitenwereld worden versterkt. Het ruime en gesofisticeerde interieur in salonstijl wordt omkaderd door een elegant, gesculpteerd en dynamisch koetswerk met een nieuwe, gedurfde voorkant waarin indrukwekkende vleugelvormige koplampen zijn geïntegreerd die zorgen voor een zeer dynamische look. De Zafira Tourer Concept brengt de ambitie, de kwaliteit en de innovatieve technologieën van de Insignia naar het monovolumesegment. Hij is zodanig ontworpen om ervoor te zorgen dat elke trip een aangename, veilige en ontspannende ervaring is voor iedereen aan boord. Opel ecoflex-familie: nog efficiënter dankzij de implementatie van de Start/Stoptechnologie Opel staat voor duurzame en praktische mobiliteit zonder in te boeten aan rijplezier. De Opel ecoflex-modellen maken een laag brandstofverbruik en een lage CO 2 -uitstoot mogelijk zonder in te leveren aan prestaties of een dynamische rijstijl en dit alles tegen een schappelijke prijs.

4 De nieuwe ecoflex-familie, die in Genève zal worden tentoongesteld, biedt twee belangrijke nieuwigheden: De Corsa 1.3 CDTI ecoflex combineert zijn 70 kw/95 pk sterke aandrijftrein met de Start/Stop-technologie, wat voor de driedeursversie een gecombineerd brandstofverbruik van 3,5 liter per 100 km en een uitstoot van slechts 94 g/km aan CO 2 oplevert (vijdeurs: 3,6 l/100 km en 95 g/km). De Start/Stop-technologie is eveneens verkrijgbaar in de nieuwe versie van de Opel Astra 1.3 CDTI ecoflex (70 kw/95 pk). In de vijfdeursversie zorgt deze technologie voor een vermindering van de CO 2 -uitstoot van 109 naar slechts 104 g/km en van een gecombineerd brandstofverbruik van 4,1 liter naar 3,9 liter per 100 km. Terwijl de vijfdeurs zowel verkrijgbaar is met als zonder het Start/Stop-systeem, is de nieuwe Sports Tourer 1.3 CDTI ecoflex hier standaard mee uitgerust (brandstofverbruik 4,1 l/100 km, CO 2 -uitstoot 109 g/km). Door de Start/Stop-technologie te implementeren in het volledige modellengamma, heeft Opel eens te meer een belangrijke stap gezet naar het verwezenlijken van haar doelstelling, namelijk een lager brandstofverbruik en minder uitstoot. De Start/Stop-technologie is nu ook verkrijgbaar in de Opel Agila, Corsa en Astra. Vóór het einde van 2011 zal het systeem ook worden aangeboden in de Meriva, Zafira en Insignia. Begin 2011 het nieuwe gezicht van de Opel Antara en Opel Corsa Vanaf de lente van 2011 combineert de vernieuwde Opel Antara, met een geaccentueerd koetswerkontwerp, nieuwe motoren, nieuw getuned chassis en een geüpgraded interieur, sportieve off-road flair met een hoge nutswaarde en stedelijke elegantie. Het volledig nieuw uitgetekende motorgamma bestaat uit twee nieuwe 2.2 CDTI-eenheden van 120 kw/163 pk en 135 kw/184 pk, en een nieuwe 2.4 ECOTEC-benzinevariant die 123 kw/167 pk sterk is. Alle motoren voldoen aan de Euro 5-uitstootnormen en staan garant voor betere rijprestaties en een aanzienlijk verminderd verbruik en CO 2 -uitstoot. Ook de twee beschikbare transmissies een manuele transmissie met zes versnellingen en een automatische transmissie werden volledig nieuw ontwikkeld.

5 De verfijningen aan het chassis en de actieve veiligheid omvatten verbeteringen aan het ABS-systeem en de standaardinstallatie van Hill Start Assist (HSA) waardoor het achteruitbollen bij het vertrekken op een helling wordt voorkomen. Na de volledige opknapbeurt in 2010 van alles wat zich onder het koetswerk bevindt motoren, chassis en stuursysteem wordt de Opel Corsa in 2011 ook aan de buitenkant in een nieuw kleedje gestoken. Een opnieuw ontworpen voorkant verleent hem een sportievere, expressieve look; nieuwe koetswerkkleuren en interieurinrichtingen, alsook een aanbod aan geïndividualiseerde, sportieve versies, maken hem aantrekkelijker dan ooit. Het nieuwe multimedia infotainment-systeem, dat de naam TOUCH & CONNECT draagt, is uitgerust met een kleurenaanraakscherm, een volledig navigatiesysteem dat 28 Europese landen bestrijkt, Bluetooth, ipod- en USB-aansluitingen, dit alles tegen een scherpe prijs. De 70 kw/95 pk sterke ecoflex 1.3 CDTI-versie, die nu is uitgerust met de Start/Stop-technologie, verbruikt 8,7% minder brandstof in het stadsverkeer. Algemeen genomen verbruikt hij slechts 3,5 liter per 100 km en stoot hij amper 94 g/km CO 2 uit.

Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw

Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw Compleet motorgamma met betere prestaties en lagere verbruiks- en CO 2 -cijfers Nieuwe 95 pk sterke ecoflex-motoren met 98 g/km CO 2, topdiesel

Nadere informatie

Nieuwe Opel Insignia: zuinigste diesel- en benzinemotor in zijn klasse

Nieuwe Opel Insignia: zuinigste diesel- en benzinemotor in zijn klasse Nieuwe Opel Insignia: zuinigste diesel- en benzinemotor in zijn klasse Nieuwe turbodiesel: 120 en 140 pk CDTI met slechts 3,7 l/100 km en 99 g/km CO 2 Nieuwe Mr. Proper: 1.4 Turbo ecoflex voldoet aan Euro

Nadere informatie

Nieuwe Opel Insignia diesel- en benzinemotoren: ongeëvenaard zuinig en met slechts 20% bijtelling

Nieuwe Opel Insignia diesel- en benzinemotoren: ongeëvenaard zuinig en met slechts 20% bijtelling Nieuwe Opel Insignia diesel- en benzinemotoren: ongeëvenaard zuinig en met slechts 20% bijtelling Nieuwe turbodieselmotoren met 20% bijtelling: 120 en 140 pk CDTI met slechts 3,7 l/100 km en 99 g/km CO

Nadere informatie

Opel Ampera. Nooit meer bang. Range Extender. tussen elektrische kilometers en kilometers op de benzinemotor"

Opel Ampera. Nooit meer bang. Range Extender. tussen elektrische kilometers en kilometers op de benzinemotor Opel Ampera Nooit meer bang Autotest Klamme handen en zweet op het voorhoofd. Alle eigenaren van elektrische auto's delen dezelfde angst: hebben de accu's nog stroom genoeg om de bestemming te halen? De

Nadere informatie

Productieversie van Opel Ampera viert wereldpremière in Genève

Productieversie van Opel Ampera viert wereldpremière in Genève Productieversie van Opel Ampera viert wereldpremière in Genève Pers en publiek prijzen revolutionaire technologie Reeds 1.000 reserveringen in heel Europa Opel vermeldt totale kosten voor eigenaar Klanten

Nadere informatie

OPEL FLEET. Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn.

OPEL FLEET. Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn. OPEL FLEET Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn. www.opel.be Rij helemaal in lijn met uw business. Bij Opel vinden we dat uw onderneming moet kunnen focussen op haar

Nadere informatie

Eerste foto s: vernieuwde Opel Corsa

Eerste foto s: vernieuwde Opel Corsa Eerste foto s: vernieuwde Opel Corsa Efficiënt: Corsa ecoflex met 70 kw/95 pk en Start/Stop, goed voor 94 g/km CO2 Sportieve genen: nieuwe carrosserie laat Corsa in lijn met nieuwste Opel-design Pittig:

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

Hertekende Opel Corsa

Hertekende Opel Corsa Hertekende Opel Corsa Efficiënt: Corsa ecoflex met 70 kw/95 pk en Start/Stop goed voor 94 g/km CO 2 Sportieve genen: nieuw koetswerk laat Corsa aansluiten bij nieuwste Opel-modellen Pittig: keuze uit trendy

Nadere informatie

Persinformatie. Dynamisch, veelzijdig en minder dan 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme. 10 september 2007

Persinformatie. Dynamisch, veelzijdig en minder dan 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme. 10 september 2007 Persinformatie 10 september 2007 Dynamisch, veelzijdig en minder dan 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme Innovatieve, sportieve monovolume illustreert baanbrekende E-Flex architectuur Nulemissie met een autonomie

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

De vierkleppenmotoren van Opel kijken terug op een traditie van 100 jaar

De vierkleppenmotoren van Opel kijken terug op een traditie van 100 jaar De vierkleppenmotoren van Opel kijken terug op een traditie van 100 jaar Grand Prix racewagen uit 1913: eerste Opel met vierkleppenmotor Kadett GSi 16V: eerste volumemodel van Opel met vier kleppen per

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

Slechts 99 g/km CO 2 : de schoonste en zuinigste Opel Astra ooit

Slechts 99 g/km CO 2 : de schoonste en zuinigste Opel Astra ooit 28 juni 2011 Slechts 99 g/km CO 2 : de schoonste en zuinigste Opel Astra ooit Astra ecoflex met slechts 99 g/km CO 2 voor een uitzonderlijk vermogen van 96 kw/130 pk 17 procent (0,8 liter) lager verbruik

Nadere informatie

Agila, Corsa, Meriva, Astra met een nog lager brandstofverbruik

Agila, Corsa, Meriva, Astra met een nog lager brandstofverbruik Agila, Corsa, Meriva, Astra met een nog lager brandstofverbruik Sterk uitgebreid aanbod van ecoflex-modellen met Start/Stop-systeem Corsa: ecoflex met Start/Stop nu ook voor benzinevariant, nieuw lpg-model

Nadere informatie

01-2014 Brochure ALD ELECTRIC PART OF ALD NEWMOBILITY

01-2014 Brochure ALD ELECTRIC PART OF ALD NEWMOBILITY 01-2014 Brochure ALD ELECTRIC PART OF ALD NEWMOBILITY 1 Brochure ALD electric INLEIDING Ons ALD electric aanbod is bijzonder volledig, met zowel oplaadbare hybrides (plug-in), elektrische auto s met verlengde

Nadere informatie

Opel stelt sterke modellenreeks voor op IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover

Opel stelt sterke modellenreeks voor op IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover Opel stelt sterke modellenreeks voor op IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover Wereldpremière: Opel Movano chassisvarianten en gesloten bestelwagen met dubbele cabine Innovatief: nieuwe Opel Movano in

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm.

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm. Gecombineerd verbruik: 4,1-9,5 l/100 km, 24,3-10,5 km/l. CO 2 -uitstoot: 110-222 g/km. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een E-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet t/m 31 maart 2014. De E-Klasse

Nadere informatie

De elektrische auto die je verder brengt. Opel Ampera.

De elektrische auto die je verder brengt. Opel Ampera. De elektrische auto die je verder brengt. Opel Ampera. Onze toekomst vraagt om positieve energie. De aarde is altijd goed voor ons geweest. Eeuwenlang heeft ze ons voedsel gegeven en ons voorzien van de

Nadere informatie

Slechts 99 g/km CO2: de schoonste en zuinigste Opel Astra ooit

Slechts 99 g/km CO2: de schoonste en zuinigste Opel Astra ooit Slechts 99 g/km CO2: de schoonste en zuinigste Opel Astra ooit Astra ecoflex met slechts 99 g/km CO 2 een vermogen van maar liefst 96 kw/130 pk 17 procent (0,8 liter) lager verbruik dankzij uitgebreide

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 22 november 2018 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL 2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL DÉ INRUILSENSATIE VAN EUROPA! Hij is er weer! The Big Event van Opel, met weer heel veel voordeel. Zoals

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

OPEL MAGAZINE WELCOME BACK ADRENALINE ONTDEK HET X-GAMMA VAN OPEL. DE NIEUWSTE SUV S VAN HET AUTOSALON.

OPEL MAGAZINE WELCOME BACK ADRENALINE ONTDEK HET X-GAMMA VAN OPEL. DE NIEUWSTE SUV S VAN HET AUTOSALON. OPEL MAGAZINE WELCOME BACK ADRENALINE ONTDEK HET X-GAMMA VAN OPEL. DE NIEUWSTE SUV S VAN HET AUTOSALON. DE NIEUWE GRANDLAND X WELKOM TERUG, HARTSLAG. Ga op ontdekkingsreis met de Grandland X. Sta oog in

Nadere informatie

Chevrolet Volt. Zoete wraak. Range Extender. "Wie gebruik maakt van groene stroom, heeft aan de Volt de schoonste auto van dit moment"

Chevrolet Volt. Zoete wraak. Range Extender. Wie gebruik maakt van groene stroom, heeft aan de Volt de schoonste auto van dit moment Chevrolet Volt Zoete wraak Autotest "De grootste fout uit mijn carrière", noemde de voormalige baas van General Motors het stopzetten van de ontwikkeling van elektrische auto's. Ooit was het moederbedrijf

Nadere informatie

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd Ford Focus Electric Alle begin is moeilijk Rij-impressie Ford is de op één na grootste leverancier van auto's met een elektromotor ter wereld. In Europa was daar tot nu toe weinig tot niets van te merken,

Nadere informatie

Alternatieve aandrijfvormen

Alternatieve aandrijfvormen Alternatieve aandrijfvormen Als alternatief voor de klassieke benzine- en dieselmotor zijn er momenteel acht andere aandrijfvormen beschikbaar. We lijsten ze even op met telkens een definitie, de voor-

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Acht premières en milieuvriendelijke aandrijftechnologieën

Acht premières en milieuvriendelijke aandrijftechnologieën GM Belgium General Motors Belgium N.V. Noorderlaan 401 Haven 500 B-2030 Antwerpen België www.opel.be BTW BE 0404.957.875 RPR Antwerpen ING 320-0005684-31 2 oktober 2008 GM op het Autosalon van Parijs 2008

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER. Per 10 december juli 2015 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1,687

Nadere informatie

ULTRAPERFORMANTE ST IS TOP VAN NIEUW FORD FOCUS- GAMMA VOOR LANCERING IN PARIJS

ULTRAPERFORMANTE ST IS TOP VAN NIEUW FORD FOCUS- GAMMA VOOR LANCERING IN PARIJS PERSINFORMATIE Voor onmiddellijke publicatie ULTRAPERFORMANTE ST IS TOP VAN NIEUW FORD FOCUS- GAMMA VOOR LANCERING IN PARIJS Opwindende nieuwe Ford Focus-generatie maakt zich klaar voor allereerste gelijktijdige

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Insignia. 20 februari 2017 Technische specificaties Opel Insignia Grand Sport Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4897 4986 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

Opel lichtmetalen velgen

Opel lichtmetalen velgen Een perfecte look die perfect blijft. De originele lichtmetalen velgen van Opel kunnen tegen een stootje, maar ook zij moeten af en toe verzorgd worden. Hieronder vind je enkele tips die je aan je klanten

Nadere informatie

Dream Team: nieuwe topdiesel voor vlaggenschip Opel Insignia

Dream Team: nieuwe topdiesel voor vlaggenschip Opel Insignia Media Information 5 september 2017 Dream Team: nieuwe topdiesel voor vlaggenschip Opel Insignia Bijzonder krachtig: sequentiële turbolader voor 154 kw/210 pk en hoog koppel Consequent schoon: nieuwe topdiesel

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 16 juli 2015 4-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2,013 / 1,814 2,013 / 1,814 Hoogte

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira. November 2013 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.467 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.025 / 1.801 Hoogte (leeggewicht) (zonder / met dakrails) 1.635

Nadere informatie

Mazda CX-3. Het braafste jongetje van de klas. Uitrusting

Mazda CX-3. Het braafste jongetje van de klas. Uitrusting Mazda CX-3 Het braafste jongetje van de klas Autotest Herinnert u zich het braafste jongetje van de klas? Zou u een auto van hem kopen? Hij doet alles volgens de regeltjes, dus zijn auto zou veilig en

Nadere informatie

ALLEEN VAN 8 T/M 13 SEPTEMBER DE INRUILSENSATIE VAN EUROPA. U bent van harte welkom in onze showroom.

ALLEEN VAN 8 T/M 13 SEPTEMBER DE INRUILSENSATIE VAN EUROPA. U bent van harte welkom in onze showroom. D! A L R E D E I IS WEER LEE VA 8 T/M 13 SEPTEMBER DE IRUILSESATIE VA EUROPA. U bent van harte welkom in onze showroom. UITGEROEPE TOT TREKAUTO VA HET JAAR I DE MPV-KLASSE. DÉ IRUILSESATIE VA EUROPA! The

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Volkswagen Up!

Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd) 7-XHF-11

Nadere informatie

Finnik Autorapport Fiat Grande Punto 1.2 Dynamic

Finnik Autorapport Fiat Grande Punto 1.2 Dynamic 57-HTF-4 Finnik Autorapport Fiat Grande Punto 1.2 Dynamic Deze Fiat Grande Punto komt uit 2009, werd geleverd van 01-12-2005 tot 31-01-2008 en kostte toen 14.840,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. 26 november 2016 5-deurs ROCKS Buitenafmetingen in mm Lengte 3.675 3.674 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.876 / 1.698 1.876 / 1.698 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Antara. Mei 2014 Technische specificaties Opel Antara. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.596 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.085 / 1.850 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Renault Zoe. Twee stapjes naar voren, een stapje terug

Renault Zoe. Twee stapjes naar voren, een stapje terug Renault Zoe Twee stapjes naar voren, een stapje terug Rij-impressie Eind 2016 onderging de Renault Zoe een facelift. De compacte elektrische auto van Renault kreeg een zuinigere motor en een grotere batterij.

Nadere informatie

IAA Bedrijfswagens 2012: Opel stelt vernieuwd modellengamma voor

IAA Bedrijfswagens 2012: Opel stelt vernieuwd modellengamma voor 18 september 2012 IAA Bedrijfswagens 2012: Opel stelt vernieuwd modellengamma voor Speciale oplossingen voor industrie: samenwerking met erkende ombouwdeskundigen Meer veiligheid: bevestigingssystemen

Nadere informatie

BMW X1 ( ) Nog 1x. Facelift

BMW X1 ( ) Nog 1x. Facelift BMW X1 (2009-2015) Nog 1x Rij-impressie Wel de lusten, niet de lasten. Dat is in grote lijnen het idee achter de BMW X1. Want de X1 biedt veel meer ruimte dan de doorsnee BMW, maar tegelijkertijd dezelfde

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 15 januari 2016 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

Finnik Autorapport Opel Corsa V Berlin

Finnik Autorapport Opel Corsa V Berlin 2-XHG-71 Finnik Autorapport Opel Corsa 1.2-16V Berlin Deze Opel Corsa komt uit 2013, werd geleverd van 01-10-2012 tot 31-01-2015 en kostte toen 15.395,-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2014

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

WAT U WILT WETEN OVER ELEKTRISCH RIJDEN

WAT U WILT WETEN OVER ELEKTRISCH RIJDEN ALD FAQ WAT U WILT WETEN OVER ELEKTRISCH RIJDEN INHOUD 1. Is elektrisch rijden iets voor mij? 3 2. Welke soorten elektrische auto s zijn er? 3 3. Welke auto is voor mij geschikt? 4 4. Hoe ver kan ik rijden

Nadere informatie

Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom.

Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom. 9-XFH-95 Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom. Deze Seat Leon ST komt uit 2014, werd geleverd van 01-10-2013 tot 30-06-2015 en kostte toen 28.484,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

D E N I E U W E C I V I C

D E N I E U W E C I V I C DE NIEUWE CIVIC Dit is de Type R waarop u gewacht heeft: feller, sneller, sterker. Een wagen ontwikkeld op basis van Honda s omvangrijke racekennis, met optimale prestaties op zowel het racecircuit als

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Meriva. 19 mei 2014 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1994/1915 Hoogte (leeggewicht) 1.615 Wielbasis 2.644 Spoorbreedte,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 25 november 2016 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen"

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

Finnik Autorapport Fiat Grande Punto V Dynamic

Finnik Autorapport Fiat Grande Punto V Dynamic HR-861-X Finnik Autorapport Fiat Grande Punto 1.4-16V Dynamic Deze Fiat Grande Punto komt uit 2008, werd geleverd van 01-07-2007 tot 31-01-2008 en kostte toen 15.980,-. Deze geïmporteerde personenauto

Nadere informatie

Technologiepionier Opel brengt elektrische mobiliteit stap dichterbij

Technologiepionier Opel brengt elektrische mobiliteit stap dichterbij Technologiepionier Opel brengt elektrische mobiliteit stap dichterbij MeRegioMobil: concrete vooruitblik op energie van de toekomst Elektrische Meriva: mobiele opbergruimte voor slim elektriciteitsnetwerk

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

Honda Insight. Meer inzicht. "De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving"

Honda Insight. Meer inzicht. De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving Honda Insight Meer inzicht Rij-impressie Tijdens het leven van een auto wordt een model continu aangepast. Gaandeweg krijgt de fabrikant nieuwe inzichten, werkt de fabriek efficiënter of ontwikkelt een

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. Juni 2013 Technische specificaties Opel Insignia. 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4.842 4.842 4.913 2.084 / 1.858 2.084 / 1.858 2.084

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

Een blik in de toekomst: Opel Flextreme GT/E conceptcar

Een blik in de toekomst: Opel Flextreme GT/E conceptcar Wereldpremière op het autosalon van Genève 2010 Een blik in de toekomst: Opel Flextreme GT/E conceptcar Expressief design gedreven door efficiënte milieuprestaties Alternatieve aandrijving bewijst veelzijdigheid

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra GTC. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.466 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.020 / 1.840 Hoogte (leeggewicht) 1.482 Wielbasis 2.695 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. November 2014 Buitenafmetingen in mm 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.842 4.842 4.913 (* 4.920) Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 /

Nadere informatie

Toyota Prius PHV. Natuurlijk uit Japan. Hybride

Toyota Prius PHV. Natuurlijk uit Japan. Hybride Toyota Prius PHV Natuurlijk uit Japan Autotest Wat is de beste manier om als eerste met de nieuwe Toyota Prius plug-in te rijden? Precies! Afreizen naar Japan om dit nieuwe zuinigheidswonder zelf af te

Nadere informatie

Gepantserde Range Rover Sentinel presteert nog beter en biedt inzittenden nog meer beveiliging

Gepantserde Range Rover Sentinel presteert nog beter en biedt inzittenden nog meer beveiliging 04 maart 2019, 17:30 (CET) Gepantserde Range Rover Sentinel presteert nog beter en biedt inzittenden nog meer beveiliging Land Rover Special Vehicle Operations introduceert een nieuwe versie van de Range

Nadere informatie

Opel News DUITSE KLASSE IN EEN NIEUWE PRIJSKLASSE. GENIET VAN ONZE STRAFFE CONDITIES TIJDENS HET AUTOSALON. opel.be

Opel News DUITSE KLASSE IN EEN NIEUWE PRIJSKLASSE. GENIET VAN ONZE STRAFFE CONDITIES TIJDENS HET AUTOSALON. opel.be Opel News DUITSE KLASSE IN EEN NIEUWE PRIJSKLASSE. GENIET VAN ONZE STRAFFE CONDITIES TIJDENS HET AUTOSALON. opel.be DE NIEUWE INSIGNIA P. 9 de ADAM P. 8 PROFITEER In JANUARI VAN ONZE STRAFFE SALONCONDITIES.

Nadere informatie

Smart ForTwo electric drive

Smart ForTwo electric drive Smart ForTwo electric drive Een stroom van nieuwe ideeën Autotest Smart is altijd anders geweest. Vanaf het eerste begin had deze fabrikant nieuwe ideeën over auto's. Dat begon met een eigenzinnig ontwerp,

Nadere informatie

Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag

Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag 29 januari 2019, 09:00 (CET) Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag Jaguar onthult als onderdeel van het nieuwe modeljaar de speciale Chequered Flag uitvoering van de XF Saloon en de XF Sportbrake.

Nadere informatie

Renault Megane Estate

Renault Megane Estate Renault Megane Estate Geen half werk Autotest Het lijkt nauwelijks nieuws. De Renault Megane is er nu ook als stationcar. Een andere daklijn, iets meer bagageruime en klaar. Maar... ruim tachtig procent

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling S 500 PLUG-IN HYBRID. 4% bijtelling Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort,

Nadere informatie

Plugsurfing maakt opladen gemakkelijker voor berijders van elektrisch aangedreven Jaguars en Land Rovers

Plugsurfing maakt opladen gemakkelijker voor berijders van elektrisch aangedreven Jaguars en Land Rovers Plugsurfing maakt opladen gemakkelijker voor berijders van elektrisch aangedreven Jaguars en Land Rovers Jaguar Land Rover heeft voor bepaalde markten in Europa een partnerschap gesloten met Plugsurfing

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 19 november 2015 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW. Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW. Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer. DREAM DAYS NIEUW Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer. ALLES PAST PERFECT. De nieuwe HR-V werd vormgegeven rond de bestuurder en zodanig ontworpen dat hij zich aan uw leven aanpast.

Nadere informatie

Smart ForTwo Electric Drive

Smart ForTwo Electric Drive Smart ForTwo Electric Drive Rijdt als een trein Autotest De Smart ForTwo is van nature kampioen zuinig rijden. Dat is te danken aan de geringe omvang van de auto. Bij een geringe omvang hoort ook een gering

Nadere informatie

Finnik Autorapport Kia Venga 1.6 CVVT X-tra

Finnik Autorapport Kia Venga 1.6 CVVT X-tra NF-984-T Finnik Autorapport Kia Venga 1.6 CVVT X-tra Deze Kia Venga komt uit 2011, werd geleverd van 01-11-2009 tot 30-04-2012 en kostte toen 21.734,-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2017

Nadere informatie

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Lengte 4.249 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.033 / 1.804 Hoogte (leeggewicht) 1.460 Wielbasis

Nadere informatie

met elf Concept Plug-in Hybrids deel, die worden geleased door Rijkswaterstaat, Eneco, Stedin, Roteb, TNT en Van Gansewinkel.

met elf Concept Plug-in Hybrids deel, die worden geleased door Rijkswaterstaat, Eneco, Stedin, Roteb, TNT en Van Gansewinkel. Concept Toyota Plug-In Hybrid R&D praktijktest techniek toekomstvisie Uitvoerige praktijktest Toyota test wereldwijd zeshonderd Concept Plug-in Hybrid Vehicles (Concept PHV) in een R&D praktijktest. Het

Nadere informatie

Finnik Autorapport BMW i3 Range Extender Comf.

Finnik Autorapport BMW i3 Range Extender Comf. 6-TNH-92 Finnik Autorapport BMW i3 Range Extender Comf. Deze BMW i3 komt uit 2014, werd geleverd van 01-11-2013 tot 31-08-2016 en kostte toen 54.808,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds

Nadere informatie