THE GREEN CIRCLE EXPERIENCE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "THE GREEN CIRCLE EXPERIENCE"

Transcriptie

1 THE GREEN CIRCLE EXPERIENCE Je hebt gekozen voor The Green Circle Experience. En dat is niet zomaar een keuze. Green Circle hotels geven je binnen 10 minuten het gevoel dat je je die plek over 10 jaar nog zult herinneren. Ze bieden iets anders, iets bijzonders, iets extra s, iets speciaals. Overnachten bij een Green Circle hotel is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten! Je hebt besloten om minimaal 4 Green Circle hotels te bezoeken en daardoor ben je officieel een Green Circle gast geworden. En zul je dus in elk hotel als zodanig ontvangen worden. Een speciale behandeling dus. In de onderstaande reisbeschrijving zullen we bij enkele hotels die extraatjes nader toelichten, bij anderen blijft het een verrassing. Welkom bij The Green Circle Experience. We hopen dat je over een paar weken net zo enthousiast zult zijn over Costa Rica en over The Green Circle hotels als de eigenaren zelf, want veel mooier dan The Green Circle Experience kan het bijna niet worden! REISSSCHEMA GREEN CIRCLE EXPERIENCE Dag Bestemming Hotel 1 San Jose Grano de Oro 2 San Jose Grano de Oro 3 Guapiles Hacienda La Isla 4 Guapiles Hacienda La Isla 5 Boca Tapada Maquenque Eco Lodge 6 Boca Tapada Maquenque Eco Lodge 7 Boca Tapada Maquenque Eco Lodge 8 Arenal Rancho Margot 9 Arenal Rancho Margot 10 Arenal Rancho Margot 11 Montezuma Ylang Ylang 12 Montezuma Ylang Ylang 13 Montezuma Ylang Ylang 14 San Jose Grano de Oro 15 Vertrek Alle hotels worden je aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid op het moment van boeken. In het geval er geen plaats is, zullen we in overleg een alternatief zoeken en zal het prijsverschil (verhoging dan wel verlaging) worden doorberekend in de eindprijs.

2 REISBESCHRIJVING Dag 1 Aankomst Costa Rica Een Green Circle taxi staat op je te wachten bij het vliegveld Juan Santamaria, gelegen nabij de stad Alajuela. Het vliegveld bevindt zich op zo n minuten rijden van het eerste Green Circle hotel, Hotel Grano de Oro. Een onwaarschijnlijk mooi hotel gelegen aan de rand van het centrum van San Jose. Bij aankomst zul je informatie ontvangen over zowel het hotel als over je Green Cirle reis. Tevens ligt er een gratis voucher klaar voor een city tour door San Jose op de dag na aankomst. Deze attentie biedt Hotel Grano de Oro uitsluitend aan Green Circle gasten! Dag 2 San Jose, Grano de Oro ( San Jose is de hoofdstad van Costa Rica en ligt in de Centrale Vallei, die wordt omgeven door grillige bergtoppen. Het heeft een compact stadscentrum met smalle winkelstraten en kleine overdekte markten waar granen, vlees, exotische groenten en fruit en kleding verkocht worden. Er is ook een markt met alleen maar traditionele Costaricaanse artikelen en souvenirs, die hier goedkoper zijn dan in dorpen en steden met veel toerisme. Er zijn veel restaurants, maar je kan ook bij een Costaricaanse Soda (lokaal eetcafé) genieten van een gallo pinto, met een verse fruitshake. verrast met haar kijk op hun stad. In het stadcentrum zijn een aantal historische gebouwen te bewonderen, waaronder het Teatro National uit 1928 of het nationale postkantoor uit Daarnaast zijn er verschillende musea en leuke parkjes om even te zitten en te genieten van het drukke straatleven. Dit alles kun je dus zelf zien onder begeleiding van een fantastische gids die zelfs de geboren Josefinas

3 Hotel Grano de Oro is een oase van rust in een hectische stad. Het koloniale pand is een samenvoeging van een aantal historische panden. Het fantastische restaurant, misschien wel het allerbeste in de stad, is in dezelfde stijl gebouwd en neemt je mee op een reis in het verleden. Grano de Oro is veel meer dan zo maar een hotel; de sociale betrokkenheid van het management en het personeel is ongeevenaard. Grano de Oro is de perfecte start van de perfecte reis door Costa Rica. De start van The Green Circle Experience! Dag 3 Guapiles (Hacienda La Isla, Vandaag begint je reis pas echt. Na een heerlijk begin in een oud, koloniaal hotel, gaan we geleidelijk aan de historie van Costa Rica en haar natuurschoon bij elkaar brengen. De perfecte plek hiervoor is hotel Hacienda la Isla op iets meer dan een uur rijden van je eerste bestemming. De eigenaar, Jean Pierre Knockaert, is van Belgische komaf en een ontmoeting met hem is een ervaring op zich. Maar daar houdt het niet op natuurlijk...de kans is heel groot dat de apen je wakker zullen maken, de toekans voorbij zullen vliegen en dat een kaaiman bijna letterlijk naast je ontbijttafel zal liggen in het riviertje dat vlak langs het restaurant stroomt. Heb je na het ontbijt nou zin om wat meer te weten te komen over die natuur, maak dan de prachtige wandeling over het landgoed van Hacienda la Isla en leer tegelijkertijd het een en ander over alles wat je tegen zult komen. Terug in het hotel is een bezoek aan de historische tuin absoluut een must. Ook dit is weer een verhaal. Net als de nieuwe Sura Chocolate Tour, een fantastische excursie die op inspirerende manier de geschiedenis vertelt van de cacao en waarbij je chocolade proeft zoals het 500 jaar geleden gemaakt werd! Green Circle gasten krijgen flinke korting op deze speciale tour.

4 Na een een duik in het zwembad, een heerlijke diner en een goed gesprek met Jean Pierre is het misschien een goed idee om niet te laat in bed te stappen. Dan kun je de volgende dag weer vroeg op om... Dag 4 Guapiles (Hacienda La Isla, te gaan raften?? Dit kan op een uurtje rijden in de rivier de Pacuare. Een rivier die bij de echte fanaten in de top 10 van hun verlanglijstje staat. De Pacuare ligt op een uurtje rijden van Hacienda la Isla. Voor degenen die het wat rustiger aan willen doen maar toch wel wat adrenaline willen voelen, is raften op de rivier Sarapiqui een perfect alternatief. Deze rivier ligt op een half uurtje van Hacienda la Isla. Rondom het stadje Puerto Viejo de Sarapiqui, zijn nog diverse andere opties; wandelingen over hangbruggen, een ananastour, een rondleiding over Heliconia Island en nog veel meer. Dag 5 Boca Tapada, Maquenque Eco Lodge ( Het wordt vandaag prachtige dag met onder andere een autorit van zo n 3 uur naar het volgende Green Circle hotel, Maquenque Eco Lodge. De rit naar je derde hotel voert door prachtige, afwisselende landschappen. Met vele opties voor excursies, uitstapjes en restaurants onderweg. Maar stop vooral ook gewoon in kleine dorpjes onderweg. Wandel binnen in het dagelijkse leven van de Costaricaan, of, vaak nog leuker, de kinderen van de Costaricanen. Voetbal is de volkssport nummer 1 in Costa Rica en ook al geef je niks om dat spelletje, het verbroedert.

5 Wanneer je je auto parkeert bij een voetbalveld waar de lokale teams elkaar bestrijden moet het raar lopen wil je niet binnen de korste keren een geanimeerd gesprek hebben met 1 van de supporters. En niet snel daarna vind je jezelf met een Imperial of een Pilsen in je hand, een van de lokale biertjes. Wat we eigenlijk willen zeggen is dit. Neem je tijd. Vertrek niet te laat uit je hotel en trek de hele dag uit voor je reis. Op die manier krijg je steeds meer het gevoel dat je echt in Costa Rica bent, en het land niet van achter je camera aan je voorbij ziet trekken. En belangrijker nog, je stapt op een hele andere manier op de boot naar je volgende bestemming. Jawel, de boot. Je auto laat je achter langs de rivier want het hotel is per auto niet bereikbaar. En dat maakt de beloning alleen maar groter wanneer je aankomt... Dag 6-7 Boca Tapada, Maquenque Eco Lodge ( De familie Artavia, de familie die de lodge heeft opgezet, zijn Costaricaanse veeboeren die hun landerijen hebben teruggegeven aan de natuur. En op dit moment dus hun brood (of beter: rijst met bonen) verdienen met eco toerisme. Een schoolvoorbeeld van een lokale familie die heeft ingezien dat het grootste bezit van Costa Rica haar natuur is. En dat in een kwetsbaar gebied als het Maquenque gebied. Maquenque is om twee redenen kwetsbaar. In de eerste plaats is het het territorium van een aantal bedreigde diersoorten waaronder de Green Macaw (groene ara). Het leefgebied voor deze dieren wordt steeds beperkter en het aantal amandelbomen, het hoofdvoedsel voor deze vogels, neemt af. De tweede reden is de opkomst van ananasplantages. Costa Rica heeft zich in 10 jaar tijd ontwikkeld tot de belangrijkste exporteur van ananas ter wereld. En dat dat ook nadelige consequenties heeft voor de natuur en het behoud daarvan is helaas een feit.

6 De familie Artavia leeft mee met de gevoelens van zowel de voor- als de tegenstanders. Zelf hebben ze jarenlang oerwoud gekapt om hun veestapel uit te kunnen breiden. Om te kunnen overleven. De kinderen moesten eten en naar school. Geleidelijk aan zijn ze tot het inzicht gekomen dat juist die natuur hun toekomst kan bieden. En dat besef proberen ze nu te delen met andere bewoners in het gebied. Door zelf winstgevend te zijn met eco toerisme dienen ze als een voorbeeld voor anderen. Eigenlijk doe je dus al aan bescherming van het primaire regenwoud door simpelweg een nacht bij ze te boeken! Maar natuurlijk is er veel meer. Het hotel is fantastisch gelegen en je waant je het middelpunt van overweldigende natuur. De tochten die je rondom de lodge kunt maken zijn prachtig en kunnen met of zonder gids gedaan worden. Indien gids Pablo beschikbaar is... twijfel niet om met hem op stap te gaan. Als Green Circle gast word je uitgenodigd om een boom te planten bij de lodge ter behoud van het regenwoud en als je wil, neemt de familie Artavia je mee naar hun lagere school in het dorpje Boca Tapada, een hele leuke, authentieke ervaring! Een tochtje over de rivier kan natuurlijk ook. Sterker nog, je kunt met de boot naar Nicaragua. Het grensdorpje Boca San Carlos kun je met een bezoek vereren en via de rivier kun je makkelijk meer van dit fascinerende land zien. Neem vooral ook je tijd in en om de lodge. Vergeet je verrekijker niet en ga lekker vanuit het restaurant of vanaf je balkon turen naar alles wat voorbij vliegt, zwemt, in bomen zit en over de grond loopt, dit is de natuur in optima forma!

7 Dag 8, El Castillo, Arenal, Rancho Margot ( De helft van The Green Circle Experience zit er alweer op. Ongetwijfeld ben je allang in de juiste stemming en dat is maar goed ook, want vandaag wordt het misschien nog wel mooier. Rancho Margot is waarschijnlijk de meeste duurzame plek in Costa Rica. Schrik niet, geen wereldverbeteraars, geen geitenwollen sokken, maar een hotel dat alle zinnen prikkelt. En vooral ook stof geeft om over na te denken. Maar eerst de rit er naar toe. Na wederom een uurtje hobbelen kom je weer op een goed geasfalteerde weg terecht. Niet gek om te stoppen in het dorpje Muelle, halverwege de reis van vandaag. Een goeie lunch of gewoon een kop koffie smaken heel anders wanneer er zo n 200 enorme leguanen in en om de rivier je aankijken. La Fortuna is de volgende pleisterplaats. Vele lodges, vrijwel allen met uitzicht op de fameuze vulkaan Arenal. Maar helaas... de Arenal is nauwelijks nog actief. Vele hotels lijden hieronder maar dat geldt niet voor het hotel waar je naar toe zult gaan. Het is een van de weinige hotels in de omgeving die geen direct uitzicht biedt op de vulkaan. Simpelweg omdat dat niet is waar het omgaat bij Rancho Margot.

8 Dag 9 en 10, El Castillo, Arenal, Rancho Margot ( Juan Sostheim, de Chileense eigenaar en oprichter van Rancho Margot, heeft in de jaren 70 Burger King groot gemaakt in Europa. Na vele omzwervingen werd hij in de jaren 90 eigenaar van een chemische fabriek in Gorinchem. Juan spreekt dan ook, naast vele andere talen, goed Nederlands. Gorinchem heeft een knop omgezet bij Juan. Een hartaanval heeft hem doen beseffen dat het roer rigoreus om moest en... zo gezegd, zo gedaan. Rancho Margot is letterlijk gelegen aan het einde van de weg. Het grenst aan een nationaal park en was 10 jaar geleden nog gedeeltelijk braakliggend terrein en werd gedeeltelijk gebruikt voor veeteelt. Op de Rancho wordt alles op volledig biologisch/organische wijze geproduceerd. Niet alleen voor de eigen keuken maar ook voor verkoop aan onder andere hotels in de omgeving. Op Rancho Margot kun je zelf koeien melken, eieren rapen, kruiden plukken en zien hoe zeep gemaakt wordt van overtollig keukenvet. Het water in de prachtige bungalows wordt aangevoerd via een ingenieus systeem van waterleidingen die verwarmd worden door de mest van alle dieren op Rancho Margot. Zien is geloven. En het stinkt niet! Ook daar zit weer een verhaal achter... Al die verhalen komen samen in de Rancho Tour, een tour die je gratis kunt maken over het imposante terrein. Die tour heeft de oprichters van Edventure ervan overtuigd dat dit de plek moest zijn waar ze zouden gaan trouwen. De rest is sinds 3 maart 2012 geschiedenis. Gratis zijn ook de yogalessen, een absolute aanrader, al is het alleen maar om de lokatie waar deze lessen verzorgd worden. Paardrijden kan natuurlijk ook, kayakken of zelf prachtige wandelingen maken over het terrein. Of ga gewoon in gesprek met het

9 personeel of met 1 van de vrijwilligers die met z n allen proberen om Rancho Margot elke dag nog iets mooier te maken onder het motto: Care to Learn, Learn to Care! Natuurlijk kun je het terrein ook verlaten en een tour maken in het Nationale Park Arenal. Verder is er in de buurt van La Fortuna een prachtige waterval waar je een frisse duik in kan nemen en lekker kunt zwemmen. Of maak een canopytocht en vlieg tussen en over de bomen van platform naar platform. Of ga naar Baldi, een mooi aangelegd complex van warmwaterbaden. Dag 11 Montezuma, Ylang Ylang ( De Green Circle begint zich langzaam maar zeker te sluiten. Maar niet zonder een prachtige strandlokatie bezocht te hebben. Costa Rica staat borg voor overweldigende natuur in vele facetten, zee en strand mogen dus niet ontbreken. De rit naar je laatste bestemming is vrij lang maar absoluut de moeite waard. En wanneer je niet te laat vertrekt, is een bezoek aan het dorpje Nuevo Arenal zeker een aanrader. Toeristen rijden er meestal langs van of naar de vulkaan, maar er is hier genoeg te beleven. Voor sportievelingen is het een must de beginselen van het wakeboarden onder de knie te krijgen op het prachtige Lago Arenal. Wil je gewoon een goeie kop koffie, stop dan bij The German Bakery. Ylang Ylang is te bereiken via een prachtige brug die het schiereiland Nicoya verbindt met het vasteland of via de ferry vanuit Puntarenas naar Paquera. Het wordt een behoorlijke reisdag vandaag, maar dan... Welcome to Paradise!

10 Dag 12 en 13 Montezuma, Ylang Ylang ( Het resort is lastig per auto te bereiken en vandaar dat je je auto achterlaat in het plaatsje Montezuma. Daar wordt je opgehaald in een 4 x 4 die je naar een plek brengt die... we vallen in herhaling, je nooit meer zult vergeten. Ylang Ylang is de waarheid geworden droom van het Nederlands Amerikaans stel Patricia en Lenny die aan het strand in de tropen wilden wonen. Nou, daar zijn ze in geslaagd!! Maar Ylang Ylang is meer dan alleen een droomplek. Het personeel, de keuken, de bungalows, het zwembad, alles klopt. We kunnen hier nog een heel verhaal vertellen over alles wat je bij en in de buurt van Ylang Ylang kunt doen, maar hier lijkt het ons echt beter om het verrassingselement zo groot mogelijk te maken. Want misschien wil je die laatste dagen wel helemaal niks... juist dan is Ylang Ylang the perfect place to be. Green Circle gasten krijgen tijdens hun verblijf een exclusieve Garden tour door de Nederlandse eigenaresse Patricia. Sportievelingen kunnen daarbij voor een halve dag gratis gebruik maken van de body boards van de lodge.

11 Dag 14 San Jose, Grano de Oro ( Bekend terrein. Een mooier begin van de Green Circle Experience was niet denkbaar en een laatste overnachting hier, zorgt voor een zeer comfortabel einde van een mooie reis. We hopen dat The Green Circle je geinspireerd zal hebben. Je vrolijk heeft gemaakt. Je versteld heeft doen staan. Je heeft laten lachen. Je aan het denken heeft gezet. Maar vooral je heeft laten voelen hoe Costa Rica is, een land met vriendelijke bewoners en de plek waar de Green Circle hoteleigenaren besloten om de rest van hun leven te wonen en te werken, een leven in het paradijs... Dag 15 Vertrek Je Green Circle Experience zit erop, maar we zien je graag terug in Costa Rica of Centraal Amerika. Ervaringen worden nog mooier wanneer je ze kunt delen. Graag nodigen we je uit omdat vooral ook met ons te doen. Bedankt, goeie reis en tot ziens!!

12 AUTOHUUR The Green Circle geeft 10% korting op de websiteprijzen van Mapache ( de meest milieuvriendelijke autoverhuurder in Costa Rica. Onderstaand de gegevens met betrekking tot het huren van een auto (12 dagen). Mocht je graag een ander type auto willen, dan passen we de offerte naar wens aan. Type auto Daihatsu Bego 4x4 Datum afleveren auto door verhuurmaatschappij Dag 3 Tijd van afleveren 08:00 uur Plaats van afleveren San Jose Datum inleveren Dag 15 Tijd van inleveren 08:00 uur Plaats van inleveren Vliegveld Juan Santamaria Basis verzekering (Basic) Ja (verplicht) $18 per dag Bovenstaande type auto is onder voorbehoud van beschikbaarheid bij Mapache op het moment van boeken. In het geval er geen auto beschikbaar is, zal in overleg met de klant een alternatief verhuurbedrijf of ander type auto worden aangeboden.

13 Maaltijden AANVULLENDE REISDETAILS Bij Rancho Margot zijn alle maaltijden inclusief Bij Ylang Ylang zijn het ontbijt en het hoofdgerecht van het diner inclusief In de overige hotels zijn de ontbijten inclusief. Green Circle Tours Grano de Oro biedt een gratis City Tour San Jose aan onder begeleiding van een deskundige gids. Hacienda la Isla geeft 50% korting op hun Sura Chocolate Tour. Tijdens je verblijf bij Maquenque Eco Lodge maak je een jungle wandeling met gids, plant je een boom ter behoud van het regenwoud en kun je gratis kano s lenen voor een tour rondom de lodge. Bij Rancho Margot zijn een farmtour en 2 yogalessen per dag inbegrepen en ontvang je een verrassing voor vertrek. Tijdens je verblijf bij Ylang Ylang krijg je een exclusieve Garden Tour van eigenaresse Patricia door de tuin van het resort en kun je voor een halve dag gratis bodyboarden. Transport inclusief Transport van het vliegveld naar het hotel op dag van aankomst in Costa Rica. Huurauto met basisverzekering. Zie details elders in de prijsopgaaf. TARIEF Prijs voor deze reis (hotels, transfer in, autohuur met basisverzekering en maaltijden zoals weergegeven) per persoon gebaseerd op 2 personen in het laagseizoen. Prijs per persoon US$ 1.875* *Zie voor huidige wisselkoers van de EURO-Dollar: Edventure gaat op moment van betalen uit van de dan geldende wisselkoers

COSTA RICA 2015 OFF THE BEATEN TRACK 2

COSTA RICA 2015 OFF THE BEATEN TRACK 2 COSTA RICA 2015 OFF THE BEATEN TRACK 2 DETAILS Edventure Off the Beaten Track 2: 20 nachten, 21 dagen De prijzen van onze reizen zijn weergegeven in US$ Exclusief vlucht Nederland-Costa Rica Persoonlijke

Nadere informatie

HIGHLIGHT EDVENTURE 14 dagen op avontuur in Costa Rica!

HIGHLIGHT EDVENTURE 14 dagen op avontuur in Costa Rica! HIGHLIGHT EDVENTURE 14 dagen op avontuur in Costa Rica! Tijdens deze reis reis je langs een aantal absolute hoogtepunten van Costa Rica en geniet je van de overweldigende natuur die het land tot zo n unieke

Nadere informatie

"KIDS IN HET WILD" EDVENTURE 15 dagen op avontuur in Costa Rica!

KIDS IN HET WILD EDVENTURE 15 dagen op avontuur in Costa Rica! "KIDS IN HET WILD" EDVENTURE 15 dagen op avontuur in Costa Rica! Tijdens deze reis verken je net als Freek Vonk de jungle in Costa Rica en ga je naar de locaties waar de afleveringen van "Freek in het

Nadere informatie

PURE NATURE EDVENTURE 15 dagen op zoek naar de verborgen plekjes van Costa Rica!

PURE NATURE EDVENTURE 15 dagen op zoek naar de verborgen plekjes van Costa Rica! PURE NATURE EDVENTURE 15 dagen op zoek naar de verborgen plekjes van Costa Rica! Tijdens deze reis laat je je omringen door de Costa Ricaanse natuur en kom je op plaatsen die voor de meeste toeristen verborgen

Nadere informatie

OFF THE BEATEN TRACK EDVENTURE 15 dagen op zoek naar de verborgen plekjes van Costa Rica!

OFF THE BEATEN TRACK EDVENTURE 15 dagen op zoek naar de verborgen plekjes van Costa Rica! OFF THE BEATEN TRACK EDVENTURE 15 dagen op zoek naar de verborgen plekjes van Costa Rica! Tijdens deze reis kom je op plaatsen die voor de meeste toeristen verborgen blijven. Je verblijft bijvoorbeeld

Nadere informatie

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN...

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... COSTA RICA MAART 2020 15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... Summer-themed tips and tricks for the whole family DAG 1 Vertrek vanuit Brussel of Amsterdam naar San

Nadere informatie

COSTA RICA 2015 HIGHLIGHTS 1

COSTA RICA 2015 HIGHLIGHTS 1 COSTA RICA 2015 HIGHLIGHTS 1 DETAILS Edventure Highlights 1: 13 nachten, 14 dagen. De prijzen van onze reizen zijn weergegeven in US$ Exclusief vlucht Nederland-Costa Rica Persoonlijke ontmoeting met Edventure

Nadere informatie

COSTA RICA 2015 HIGHLIGHTS 2

COSTA RICA 2015 HIGHLIGHTS 2 COSTA RICA 2015 HIGHLIGHTS 2 DETAILS Edventure Highlights 2: 20 nachten, 21 dagen. De prijzen van onze reizen zijn weergegeven in US$ Exclusief vlucht Nederland-Costa Rica Persoonlijke ontmoeting met Edventure

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

"KIDS IN HET WILD" EDVENTURE 21 dagen op avontuur in Costa Rica!

KIDS IN HET WILD EDVENTURE 21 dagen op avontuur in Costa Rica! "KIDS IN HET WILD" EDVENTURE 21 dagen op avontuur in Costa Rica! Tijdens deze reis verken je net als Freek Vonk de jungle in Costa Rica en ga je naar de locaties waar de afleveringen van "Freek in het

Nadere informatie

HIGHLIGHT EDVENTURE 21 dagen op avontuur in Costa Rica!

HIGHLIGHT EDVENTURE 21 dagen op avontuur in Costa Rica! HIGHLIGHT EDVENTURE 21 dagen op avontuur in Costa Rica! Tijdens deze vakantie reis je van het ene hoogtepunt naar het andere en kom je op prachtige plekken, zowel aan de kust als in het binnenland. Costa

Nadere informatie

PANAMA COSTA RICA EDVENTURE 2012 18 dagen

PANAMA COSTA RICA EDVENTURE 2012 18 dagen PANAMA COSTA RICA EDVENTURE 2012 18 dagen Je begint je reis in up- and coming Panama, de stad met het Kanaal die ook wel het Hong Kong van Midden-Amerika wordt genoemd. Vervolgens reis je via de Pacifische

Nadere informatie

OFF THE BEATEN TRACK EDVENTURE 21 dagen op zoek naar de verborgen plekjes van Costa Rica!

OFF THE BEATEN TRACK EDVENTURE 21 dagen op zoek naar de verborgen plekjes van Costa Rica! OFF THE BEATEN TRACK EDVENTURE 21 dagen op zoek naar de verborgen plekjes van Costa Rica! Tijdens deze drie weken ontdek je het echte Costa Rica en reis je echt off the beaten track naar fantastische locaties

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Elk dag een nieuw avontuur! Groepsreis Noord West Costa Rica 14 dagen

Elk dag een nieuw avontuur! Groepsreis Noord West Costa Rica 14 dagen Groepsreis Noord West Costa Rica 14 dagen Tijdens deze rondreis neemt onze gids u mee naar het noordwestelijke gedeelte van Costa Rica. We bezoeken diverse nationale parken zoals Monteverde, Tortuguero,

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

PURA VIDA - COSTA RICA TIME BESTEMMING: COSTA RICA DATUM: 25/02/2012-08/03/2012 DOSSIERNUMMER: 3021

PURA VIDA - COSTA RICA TIME BESTEMMING: COSTA RICA DATUM: 25/02/2012-08/03/2012 DOSSIERNUMMER: 3021 DOSSIERNUMMER: 3021 dag 1 AMSTERDAM - SAN JOSÉ 25/02/2012 Vandaag begint uw reis met Personal Touch Travel. U wordt opgewacht op Schiphol om gezamelijk in te checken. Na de incheck vliegt u in 9 uur naar

Nadere informatie

REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR COSTA RICA 20/11 28/11/2009

REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR COSTA RICA 20/11 28/11/2009 REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR COSTA RICA 20/11 28/11/2009 Programma: 20/11/09 Vlucht JAF 501 om 07.10 uur Aankomst Liberia 14.45 uur Transfer richting Rincon de la Vieja Check-in Buena Vista Lodge 21/11/09

Nadere informatie

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Las Longueras - (Spanje Gran Canaria Valle de Agaete) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

TUINBOUW VAKANTIEREIS 13 28 november 2010 COSTA RICA

TUINBOUW VAKANTIEREIS 13 28 november 2010 COSTA RICA TUINBOUW VAKANTIEREIS 13 28 november 2010 COSTA RICA Het Midden-Amerikaanse land Costa Rica, iets groter dan Nederland maar met slechts 4 miljoen inwoners, is gelegen tussen Nicaragua in het noorden en

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

Costa Rica & Nicaragua Lustrumreis 16 dagen- 14 nachten

Costa Rica & Nicaragua Lustrumreis 16 dagen- 14 nachten Costa Rica & Nicaragua Lustrumreis 16 dagen- 14 nachten Deze lustrumreis brengt jullie naar Costa Rica en Nicaragua. Nicaragua is als toeristische bestemming nog nauwelijks ontdekt. Het land kent een turbulente

Nadere informatie

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Arathena - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Costa Rica. Tropisch avontuur Stranden Bananen Papegaai. Neem je ouders mee naar... Costa Rica. San José Regenwoud Koffieplantages.

Costa Rica. Tropisch avontuur Stranden Bananen Papegaai. Neem je ouders mee naar... Costa Rica. San José Regenwoud Koffieplantages. Tropisch avontuur Stranden Bananen Papegaai San José Regenwoud Koffieplantages Vulkanen Vlinders Neem je ouders mee naar... Costa Rica Een reisgids voor kinderen?! Ben jij een echte avonturier? Zou je

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Son Sama - (Spanje Mallorca Llucmajor) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Cambiocavallo - (Italië Sicilië Pozzallo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Costa Rica & Nicaragua & Panama Lustrumreis Jungle, wildlife, vulkanen en tropische stranden 17 dagen - 15 nachten

Costa Rica & Nicaragua & Panama Lustrumreis Jungle, wildlife, vulkanen en tropische stranden 17 dagen - 15 nachten Costa Rica & Nicaragua & Panama Lustrumreis Jungle, wildlife, vulkanen en tropische stranden 17 dagen - 15 nachten Dit is een prachtige, afwisselende en actieve lustrumreis waarbij jullie drie landen bezoeken.

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Elk dag een nieuw avontuur! Groepsreis Zuid Oost Costa Rica 13 dagen

Elk dag een nieuw avontuur! Groepsreis Zuid Oost Costa Rica 13 dagen Groepsreis Zuid Oost Costa Rica 13 dagen Tijdens deze rondreis neemt onze gids u mee naar het zuidoostelijke gedeelte van Costa Rica. We bezoeken diverse nationale parken zoals Los Quetzales, Carara en

Nadere informatie

13-DAAGSE ONTDEKKINGSREIS COSTA RICA

13-DAAGSE ONTDEKKINGSREIS COSTA RICA 13-DAAGSE ONTDEKKINGSREIS COSTA RICA Surf naar www.deblauwevogel.be voor prijzen en vertrekdata Dag 1: Brussel - San Jose Afspraak op de internationale luchthaven van Zaventem, waar u uw Vlaamse reisbegeleidster

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

La Malvasia Spanje Tenerife Arico

La Malvasia Spanje Tenerife Arico La Malvasia Spanje Tenerife Arico 1. Algemene informatie Eliza was here - La Malvasia - /spanje/tenerife/arico/la_malvasia.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Malvasia - (Spanje Tenerife Arico)

Nadere informatie

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Het thema van deze yoga vakantie is Kom in je Element. Als je helemaal in je element bent, voel je je prettig, krachtig, lekker in je vel en op je gemak.

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Deze reis vraagt enige zelfstandigheid zo moet er soms zelf taxi geregeld worden. Zo blijven

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta das Vinhas - (Portugal Madeira Estreito da Calheta) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Foto Avontuur Thailand

Foto Avontuur Thailand Foto Avontuur Thailand 2 Thailand You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14. Onze

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick Dubai on a budget De afgelopen weken heb ik veel taglijstjes ingevuld, zodat jullie mij een beetje leren kennen als blogster en wat ik heel leuk vind, deze taglijsten zijn ook veel meer gelezen dan dat

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Cerro de Hijar Spanje Andalusië Tolox

Cerro de Hijar Spanje Andalusië Tolox Cerro de Hijar Spanje Andalusië Tolox 1. Algemene informatie Eliza was here - Cerro de Hijar - /spanje/andalusie/tolox/cerro_de_hijar.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cerro de Hijar - (Spanje Andalusië

Nadere informatie

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli Reisverslag Sri-Lanka 2 juli 25 December 2011 waren wij 12,5 jaar getrouwd en als verlaat huwelijksreis zijn wij met onze drie dochters naar Sri-Lanka vertrokken. Eerst lekker 3 dagen bij het zwembad rondhangen

Nadere informatie

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona Residence Il Casale Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Residence Il Casale - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

YOGAREIS COSTA RICA 2016

YOGAREIS COSTA RICA 2016 YOGAREIS COSTA RICA 2016 ISLAND YOGA VLIELAND EDVENTURE Beste yoga liefhebber / liefhebster! Voor de eerste keer organiseren we een yogareis in het land waar vanuit we alweer 14 jaar onze reizen organiseren,

Nadere informatie

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Punta Falcone - (Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria Cianciò - (Italië Sicilië Modica) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Accommodatie uitzicht op het Montgo Natural park Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én

Nadere informatie

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aresti Mountain Villas - (Griekenland Zakynthos Agios Leontas) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Alcantara Resort Italië Sicilië Gaggi

Alcantara Resort Italië Sicilië Gaggi Alcantara Resort Italië Sicilië Gaggi 1. Algemene informatie Eliza was here - Alcantara Resort - /italie/sicilie/gaggi/alcantara_resort.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Alcantara Resort - (Italië

Nadere informatie

COSTA RICA. Begeleide rondreis. 17 tot 27 juli 2019

COSTA RICA. Begeleide rondreis. 17 tot 27 juli 2019 COSTA RICA Begeleide rondreis 17 tot 27 juli 2019 Ontdek de rijke kust met haar actieve vulkanen en weelderige regenwouden. Ga op zoek naar de overweldigende fauna en flora die die kleine land rijk is:

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap.

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. EET PALEO 3 Inhoudsopgave Inleiding 6 Mijn Paleo verhaal 8 De 7 stappen in het kort 12 Stap 1 Richt je op de praktijk 14

Nadere informatie

Foto Avontuur Zuid Afrika

Foto Avontuur Zuid Afrika Foto Avontuur Zuid Afrika 2 Zuid Afrika You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14.

Nadere informatie

Bangau Eastern tours

Bangau Eastern tours Bangau Eastern tours Kvk: 57637032 Rotterdam Tour beschrijving: Maleisië, Thailand, Singapore, Medan Dag 1: Amsterdam Kuala Lumpur Vertrek van Amsterdam naar Kuala Lumpur Dag 2: Kuala Lumpur Aankomst op

Nadere informatie

Botswana met kinderen

Botswana met kinderen Botswana met kinderen Dag 1 Maun Jullie worden opgehaald van het vliegveld en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags een korte introductie over het kamp waar jullie de komende

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden.

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden. Actieve outdoor herfstvakantie in Zweden Station Sågen heet je welkom voor een actieve outdoor herfstweek in Zweden. De frisse herfstlucht, prachtige natuur en leuke activiteiten bieden een afwisselende

Nadere informatie

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A 2014 Als ik gebeld word dat ik mee mag op studiereis naar Zuid-Afrika spring ik een gat in de lucht, wat een unieke kans is dit! Op 5 februari is het eindelijk

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

BB: Bed & Breakfast inclusief; FB: vol pension & 2 safaris per dag; DBB: dinner, bed & breakfast inclusief

BB: Bed & Breakfast inclusief; FB: vol pension & 2 safaris per dag; DBB: dinner, bed & breakfast inclusief Accommodatie Bestemming Basis 1 City Lodge OR Tambo OR Tambo BB 2 Dar Amane 3 Dar Amane Blyde River Canyon Blyde River Canyon 4 Elephant Plains Sabi Sands FB 5 Elephant Plains Sabi Sands FB 6 Reilly's

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis

Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Amanhavis Hotel - (Spanje Andalusië Benahavis) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kalloni Beach Villas - (Griekenland Lesbos Skala Kalloni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petra Segreta Resort & Spa - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 sahasrara liefde, zachtheid, verbinding en relaxen Vrouwenweek Liefde voor jezelf in het

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie