Trekking kanskaartactie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Trekking kanskaartactie"

Transcriptie

1 Nummer 4 - wk 22 nieuwsbrief Colofon mei 2013 info@info-eerbeek.nl Deze nieuwsbrief is een initiatief van Ondernemersvereniging Beste mensen, Bruist! Ook deze week. Vanavond start de Avondvierdaagse vanaf Startbureau Zwembad Coldenhove. Vier dagen lang kan iedereen meedoen om zo het felbegeerde vierdaagsekruisje te halen. De intocht van de vierdaagse is op vrijdagavond op het kermisterrein bij de Korenmolen. Daar gaat op donderdagmiddag de Kermis 2013 van start met verschillende DJ s, bands en artiesten. Daarnaast is er voor (oud) inwoners van het traditionele vogelschieten. Op vrijdag voor de heren en op zaterdag is het de eer aan de dames. Wie worden de se koningen en koninginnen van 2013? Kortom: is the place to be de aankomende week! Maar ook de rest van de zomer bent u van harte welkom in ons dorp, want er is altijd wel iets te doen. De se ondernemers staan voor u klaar. Met vriendelijke groet, Alice Weltevreden, voorzitter INHOUD Trekking kanskaartactie...1 Opening ON-plein op 25 mei jl...2 Geerligs Woonservice Winkel ondergaat een metamorfose...2 se kermis en programma...3 Drukke ochtend voor de kleuters van CBS de Triangel...4 Vogelschieten Verwendag...5 Programma...6 OVE en social media De OVE is gestart met Facebook en Twitter. OVE. Nieuws, evenementen en andere wetenswaardigheden kunt u hier vinden. Like ons op Facebook! Webshops in heeft ondertussen steeds meer ondernemers die ook een webshop hebben. Nieuwsgierig? Ga naar Trekking kanskaartactie Nieuws van de OVE Van 20 april t/m 18 mei hebben leden van de Ondernemersvereniging bij aankopen vanaf Euro10,00 kanskaarten uitgedeeld. Hieruit zijn 13 kaarten getrokken. Onderstaand de trekkingslijst van deze actie: Cadeaubon e 20,00 Tuunte fashion Cadeaubon e 20,00 Tuunte fashion Diner voor 2 personen Huis te Diner voor 2 personen Huis te Diner voor 2 personen Huis te Sinner zonnebril Hendriks Juwelier Dinerbon t.w.v. e 35,00 De Heideroos Diner voor 2 personen Landal Coldenhove 1 min. gratis winkelen Jumbo 1 min. gratis winkelen Jumbo 1 min. gratis winkelen Jumbo Arrangement E-step KBH Hendriks Portret voor 2 personen Sprintfoto Winnaars van deze actie krijgen z.s.m. persoonlijk bericht. H. Derksen N. Bonnet S.J. Rouw K. Koopman C. de Vos M. van Klaveren Loenen J. Boesveld F. Derks L. Kuijpers E. van der Ploeg W. Bosch J. van Zadelhoff Hall A Fakkert Laag Soeren (lees verder op pag. 2)

2 ABN-AMRO bank Ami Kappers Apotheek se Arke reisburo Autobedrijf Wim Mulder BV Autoshop van der Giesen Bakkerij ten Veen Op zondag 5 mei waren de winkels in geopend voor een speciale moederdagkoopzondag. Moeders konden zich laten verwennen. Er werd make-up aangebracht door Perfect For You en de haren werden gedaan door Ami kappers. First Lady had een kledingrek neergezet met leuke gekleurde jasjes. Nadat de moeders er op en top uitzagen konden zij met het hele gezin gratis op de foto. Dit werd verzorgd door Sprintfoto. Vanwege het dreigende slechte weer konden deze activiteiten niet buiten plaatsvinden, maar vele moeders wisten de weg naar Perfect For You te vinden. Bart Dijkhof schildersbedrijf BDU Best Living Makelaars Best4u Media Bloembinderij Sandra Boek- en Kantoorboekhandel Hendriks Bril 73 Opticiens Brugkabouter By Artistique Cafe Bar Spoorzicht Cafe Restaurant De Korenmolen Cafetaria t Centrum Autobedrijf t Centrum Chinees-Indisch Restaurant Mei Fa Coldenhove Landal Greenparks Colors Home Van Oort De Jong & Laan accountancy en belasting De Pelikaan De Ruijter installatiebedrijf Drogisterij Dio Binco Drukkerij Willems Fietspro van den Beld Fietsspecialist v.d. Brink Firstlady Mode Fletcher hotel huis te Gabriel Schildersbedrijf Galerie De Stek Gall & Gall Slijterij Geerts Geerligs Woonservicewinkel Hoveniersbedrijf H. Claassen Het vernieuwde Oranje Nassauplein was al vanaf december weer in gebruik, maar afgelopen zaterdag heeft Burgemeester Joosten het plein officieel geopend. Hierbij werden ballonnen de lucht in gelaten. Er stond een tent waar de winkeliers, omwonenden en andere belangstellenden samen een toast uitbrachten op het vernieuwde plein. Voor de kinderen was er een springkussen. De OVE is blij met het resultaat van meer dan een half jaar werk: een prachtig Oranje Nassauplein waar trots op kan zijn! Geerligs Woonservice Winkel ondergaat een metamorfose Tijd voor vernieuwing en een nieuwe uitstraling onder de naam Geerligs Vivante Be Home. Dit wordt de nieuwe winkel van de familie Geerligs. Vivante is een formule waar woonbeleving en persoonlijke advies voorop staan. Wij zullen dan ook regelmatig op afspraak werken zowel in de winkel als bij u thuis. Vivante toont overigens de laatste trends, geeft een creatief advies en houdt het inrichten van een woning betaalbaar mede dankzij haar eigen label van A-merken. Uw persoonlijke wensen zullen wij dan ook proberen zoveel te verwezenlijken waar dat mogelijk is. Tevens zullen wij onze linnenshop opnieuw gaan indelen met een vernieuwde collectie o.a. Rivera Maison, Marjolein Bastin, House in Style, Town en Country en natuurlijk onze MAY Collection. Voordat wij overgaan tot de nieuwe inrichting van de winkel starten wij op donderdag 30 mei a.s. met een knallende verbouwingsuitverkoop vanaf uur. Openingstijden: Donderdag 30 mei uur Vrijdag 31mei uur Zaterdag 1 juni uur Zondag 2 juni uur Vriendelijke groet, Marion Geerligs (lees verder op pag. 3)

3 Intertoys Tabor Israëls sinds mode & textiel J & J Juweliers Jumbo Juwelier Optiek Hendriks Kapsalon flair Haarmode Kesteloo coaching en training Keuken Studio Koller Installatie Mabri IJzerwaren en Gereedschappen Marina Schoenenmode Mensink en Smallegoor adminstratiekantoor Mensink Mode se kermis en vogelschieten Kermis, vogelschieten veel gezelligheid bij de Korenmolen! De kermis in belooft dit jaar heel speciaal te worden. Oranjevereniging heeft een leuk, gezellig en bomvol programma in samenwerking met de Korenmolen, de heer van Zadelhoff samengesteld. De kermis start traditioneel op de donderdag in de middag. De kermisexploitanten kunnen dan al warm draaien want s avonds start en finisht de Avond 4-daagse op het kermisterrein. Op vrijdag is het traditionele vogelschieten voor de heren. Het eerste schot zal om uur vallen. Ook dit jaar zal het weer spannend zijn of de volgel het lang vol gaat houden. Mocht je meelopen met de intocht van de 4-daagse dan is dat geen probleem. Je kan dan iets later aansluiten. s Avonds is er een dweilorkest en zal er een DJ zijn. Zaterdag is de dag van het damesvogelschieten. Om uur gaat het schieten beginnen. Net zoals ieder jaar zal er een muzikale omlijsting zijn waarna Manilla band helemaal los gaat in de tent. Zondag is de familiedag bij uitstek. Gezinnen komen dan met de kinderen naar de kermis om samen in de attracties te zitten en het bij de tent gezellig te maken. Vanaf uur zal Manilla band het overnemen. De kermis eindigt met een fantastisch vuurwerk wat rond uur afgestoken zal worden. Het bestuur van de Oranjevereniging wenst u een geweldig kermisweekend toe. Mitra Mulder s Maatwerk Schilders Oxalis Bloemen en planten Vorden B.V. Perfect For You Plus van Tetering Supermarkt Primera Tabor Rabobank Apeldoorn en Omgeving Regiobode Restaurant de Heideroos Schotpoort & Schotpoort tankstation Slagerij Van Der Horst Sprint Foto Stek Stomerij Excellent Tabor Installatiebedrijf Tuunte Vesta Techniek Vishandel Mennink Voskamp Hall Welkoop Weltevreden juweliers Wereldwinkel Programma Kermis Donderdag 31 mei 2013: uur start kermis Vrijdag 31 mei 2013: uur opening kermis uur heren vogelschieten Inschrijven vogelschieten bij info@zweersbouw.nl uur De Duitenkluiters, dweilorkest uit Arnhem Hoofdpodium vrijdagavond zanger uur Disk Jockey Peter Zaterdag 01 juni 2013: uur opening kermis DJ bij de tent uur dames vogelschieten Inschrijven vogelschieten bij info@zweersbouw.nl uur Manilla Band Zondag 02 juni 2013: uur Familiedag - Kindermiddag - Kindermuziek - Jeugd - Gezellige muziek op het terras uur Prijsuitreiking Koninginnedag uur Manilla Band uur Vuurwerk (lees verder op pag. 4)

4 ABN-AMRO bank Ami Kappers Apotheek se Arke reisburo Autobedrijf Wim Mulder BV Autoshop van der Giesen Bakkerij ten Veen Bart Dijkhof schildersbedrijf BDU Best Living Makelaars Best4u Media Bloembinderij Sandra Boek- en Kantoorboekhandel Hendriks Bril 73 Opticiens Brugkabouter By Artistique Cafe Bar Spoorzicht Cafe Restaurant De Korenmolen Cafetaria t Centrum Autobedrijf t Centrum Chinees-Indisch Restaurant Mei Fa Coldenhove Landal Greenparks Colors Home Van Oort De Jong & Laan accountancy en belasting De Pelikaan De Ruijter installatiebedrijf Drukke ochtend voor de kleuters van de Triangel De kinderen van beide kleutergroepen van basisschool de Triangel hadden op woensdag 22 mei een leuke verrassing voor alle mama s: een verwenuurtje. Een paar weken geleden hadden de moeders al een geheimzinnige uitnodiging gekregen, ze waren wel heel nieuwsgierig. Ze mochten om kwart over negen op school komen en gelijk gaan zitten, de kinderen zorgden voor de rest: een lekkere crème op hun gezicht, daarna foundation, oogschaduw, lippenstift, nagellak enz. Ook werden hun haren mooi gekapt. De dag ervoor hadden de kleuters al op elkaar geoefend. Als ze het allemaal te wild zouden doen was de kans op extra rimpels natuurlijk wel groot en dat was nou juist niet de bedoeling van onze behandeling! Alle aanwezig mama s zaten er heel relaxt bij en genoten van de behandeling door de kinderen. De klassenmoeders hadden voor lekkere cake, koek, taart en snoep gezorgd. Al met al een heel fijn uurtje voor de moeders. Sprintfoto heeft er leuke foto s van gemaakt. Daarna was het afgelopen met de rust: de kinderen moesten aan het rennen met de hele school! Alle kinderen van de Triangel deden mee aan de Roparunloop. De groepen 1, 2 en 3 mochten rondjes over het grote plein rennen, de rest van de groepen rond de school. Dit alles onder begeleiding van de school-dj Max Jonkers. Het ging zó goed dat er in totaal meer dan vierduizend euro is opgehaald. Alle leerlingen kregen een vaantje na afloop en een enorm applaus van de organisatie. Goed om te zien dat kinderen zo hun best wilden doen voor kinderen met kanker! Ook hiervan zijn door Sprintfoto erg leuke foto s gemaakt! Drogisterij Dio Binco Drukkerij Willems Fietspro van den Beld Fietsspecialist v.d. Brink Firstlady Mode Fletcher hotel huis te Gabriel Schildersbedrijf Galerie De Stek Gall & Gall Slijterij Geerts Geerligs Woonservicewinkel Hoveniersbedrijf H. Claassen (lees verder op pag. 5)

5 Intertoys Tabor Israëls sinds mode & textiel J & J Juweliers Jumbo Juwelier Optiek Hendriks Kapsalon flair Haarmode Kesteloo coaching en training Keuken Studio Koller Installatie Mabri IJzerwaren en Gereedschappen Marina Schoenenmode Mensink en Smallegoor adminstratiekantoor Mensink Mode Verwendag in op 5 mei jl. Op zondag 5 mei waren de winkels in geopend voor een speciale moederdagkoopzondag. Moeders konden zich laten verwennen. Er werd make-up aangebracht door Perfect For You en de haren werden gedaan door Ami kappers. First Lady had een kledingrek neergezet met leuke gekleurde jasjes. Nadat de moeders er op en top uitzagen konden zij met het hele gezin gratis op de foto. Dit werd verzorgd door Sprintfoto. Vanwege het dreigende slechte weer konden deze activiteiten niet buiten plaatsvinden, maar vele moeders wisten de weg naar Perfect For You gelukkig te vinden. Mitra Mulder s Maatwerk Schilders Oxalis Bloemen en planten Vorden B.V. Perfect For You Plus van Tetering Supermarkt Primera Tabor Rabobank Apeldoorn en Omgeving Regiobode Restaurant de Heideroos Schotpoort & Schotpoort tankstation Slagerij Van Der Horst Sprint Foto Stek Stomerij Excellent Tabor Installatiebedrijf Tuunte Vesta Techniek Vishandel Mennink Voskamp Hall Nieuws van de Oranje Vereniging Vogelschieten 2013: Doorgaan op de ingeslagen weg Het traditionele vogelschieten georganiseerd door de se Schuttersvereniging staat weer voor de deur. Op vrijdag 31 mei om uur zal Burgemeester Dhr. N. Joosten traditioneel het eerste schot lossen. Daarna is het aan de twee koningen van 2012 de beurt om hun titel te verdedigen. Zaterdag 1 juni om uur is het podium aan de dames. Het bestuur hoopt en verwacht dat net als in het afgelopen jaar de beide vogels bij de heren weer rond uur van hun paal worden geschoten. Om dit te bewerkstelligen is samen met het schuttersgilde uit Nifterik diverse keren overleg geweest over de samenstelling en opbouw van de vogels. De samenstelling van de vogel is een uiterst ingewikkeld procedé daar er diverse soorten hout in worden verwerkt om tot een optimale samenstelling van stevigheid en splitsen van hout te komen. Even als vorig jaar valt de intocht van de vierdaagse samen met de start van het schuttersfeest., Vorig jaar monde dit uit in een waar volksfeest waarbij jong en oud elkaar troffen. Mede dankzij het goede weer konden de vereniging ruim 350 schutters verwelkomen. Bij de dames was er aanleiding door het grote aantal deelneemsters, 175 in totaal,om voor het eerst met 2 vogels te gaan schieten. Dat is dan ook reden om tijdens de alweer 11e editie van het dames vogelschieten weer met 2 vogels van start te gaan. De muzikale omlijsting zal dit jaar in handen van Peter de Zwaan zijn, met zowel een buiten als binnen activiteit. Schutters die zich al in willen schrijven kunnen dit tot en met 30 mei doen via info@zweersbouw.nl daarna is inschrijven aan de vogel nog mogelijk. Daarnaast zijn de vorderingen van de vereniging te volgen op Facebook en Twitter Welkoop Weltevreden juweliers Wereldwinkel Start heren vogelschieten vrijdag 31 mei uur Start dames vogelschieten zaterdag 01 juni uur Kosten deelname 10,- (lees verder op pag. 6)

6 ABN-AMRO bank Ami Kappers Apotheek se Arke reisburo Autobedrijf Wim Mulder BV Autoshop van der Giesen Bakkerij ten Veen Bart Dijkhof schildersbedrijf BDU Best Living Makelaars Best4u Media Bloembinderij Sandra Boek- en Kantoorboekhandel Hendriks Bril 73 Opticiens Brugkabouter By Artistique Cafe Bar Spoorzicht Cafe Restaurant De Korenmolen Cafetaria t Centrum Autobedrijf t Centrum Chinees-Indisch Restaurant Mei Fa Advertorial Al twee jaar minder zout in brood van Bakker Ten Veen, de echte bakker! Bakker ten Veen, met winkels in Brummen, Dieren, en Twello, heeft de hoeveelheid zout in brood de afgelopen twee jaar stapsgewijs verlaagd. Eerder gebruikten we 200 gram zout in tien kilo meel, nu 150 gram. Per brood scheelt dat bijna drie gram!, aldus eigenaar Christo ten Veen. Dat komt neer op 0,15 gram per snee brood. Dat lijkt weinig, maar 1 gram zout per dag is meer dan voldoende. Gemiddeld eet de consument 9 gram zout per dag. Met deze zoutreductie willen we zeker meewerken aan een betere gezondheid. Sinds 1 januari van dit jaar moeten bakkers aan deze nieuwe zoutreductie regeling voldoen. Wij wilden het voor zijn, vertelt Ten Veen. We staan er helemaal achter omdat het beter is voor de volksgezondheid. Omdat Bakker ten Veen al twee jaar brood met minder zout produceert, merkt de klant er niets van. Ook hoeft men niet bang te zijn dat het brood geen smaak meer heeft. We bakken nog steeds kwalitatief goed brood. De zoutreductie is in het hele assortiment brood doorgevoerd. De vier winkels van Bakker ten Veen zijn van maandag tot en met zaterdag de hele dag open en hebben dagelijks een aanbieding. Iedere dag kan men bij ons een bruin en/of een wit brood voor 2 euro kopen. Hiermee geeft Ten Veen alleen maar aan dat brood van de bakker niet per definitie duurder hoeft te zijn. Naast deze dagelijkse actie houdt de bakker regelmatig andere acties. Deze zijn in de winkels te vinden. Zo is er iedere week wel een nieuwe aanbieding met luxe gevuld brood. Wij kunnen zo ontzettend veel maken, zegt Ten Veen. Dat presenteer ik graag aan mijn klanten. Coldenhove Landal Greenparks Colors Home Van Oort De Jong & Laan accountancy en belasting De Pelikaan Ook voor het aankomende Pinksterweekend kan men bij De Echte Bakker een compleet ontbijt of complete lunch in huis halen. Van lekkere croissantjes tot gesorteerd gebak, saucijzenbroodjes, stokbrood, chocolade en natuurlijk de echte Pinksterstol. Wellicht wordt het mooi weer! Ook dan heeft Ten Veen meerdere varianten broodsoorten voor bij de BBQ in huis. Brummen - Dieren - - Twello De Ruijter installatiebedrijf Drogisterij Dio Binco Drukkerij Willems Fietspro van den Beld Fietsspecialist v.d. Brink Firstlady Mode Fletcher hotel huis te Gabriel Schildersbedrijf Galerie De Stek Gall & Gall Slijterij Geerts Geerligs Woonservicewinkel Agenda evenementen 28 t/m 31 mei 2013 Avondvierdaagse Vrijdag 31 mei om uur muzikaal startpunt avondvierdaagse bij de muziektent op het Hungeling 30 mei t/m 2 juni Kermis Vuurwerk zondag vanaf uur Kermisterrein Kanaalweg Zo 09 juni uur Zo 16 juni uur 18 augustus 2013 Totaal Koffieconcert bij de muziektent Hungeling door muziekvereniging Eendracht- Vaderdagconcert bij de muziektent Hungeling door het Delta Combo Hoveniersbedrijf H. Claassen

Agenda. Wij wensen iedereen een goede jaarwisseling en een gezond en voorspoedig 2014. Kanskaartenactie INHOUD. nieuwsbrief.

Agenda. Wij wensen iedereen een goede jaarwisseling en een gezond en voorspoedig 2014. Kanskaartenactie INHOUD. nieuwsbrief. Nummer 8-2013 nieuwsbrief Colofon december 2013 info@info-eerbeek.nl www.info-eerbeek.nl Deze nieuwsbrief is een initiatief van Ondernemersvereniging Eerbeek Wij wensen iedereen een goede jaarwisseling

Nadere informatie

Eerbeek Totaal 18 augustus

Eerbeek Totaal 18 augustus Nummer 6 - wk 33 Colofon augustus 2013 info@info-eerbeek.nl www.info-eerbeek.nl Deze nieuwsbrief is een initiatief van Ondernemersvereniging Eerbeek Eerbeek Totaal 18 augustus nieuwsbrief Komt allen! 12.00-17.00

Nadere informatie

Fijne feestdagen. Extra nieuws. Op zondag 21 december zijn vele winkels in Eerbeek geopend van tot uur. U komt toch ook??

Fijne feestdagen. Extra nieuws. Op zondag 21 december zijn vele winkels in Eerbeek geopend van tot uur. U komt toch ook?? Nummer 23-2014 nieuwsbrief Colofon december 2014 info@info-eerbeek.nl www.info-eerbeek.nl Deze nieuwsbrief is een initiatief van Ondernemersvereniging Eerbeek Extra nieuws Je vindt de OVE ook op Facebook

Nadere informatie

Lees snel verder op de volgende pagina s. nieuwsbrief. Colofon. Webshops in. Eerbeek. Nummer maart 2015

Lees snel verder op de volgende pagina s. nieuwsbrief. Colofon. Webshops in. Eerbeek. Nummer maart 2015 Nummer 25-2015 nieuwsbrief Colofon maart 2015 info@info-eerbeek.nl www.info-eerbeek.nl Deze nieuwsbrief is een initiatief van Ondernemersvereniging Eerbeek Je vindt de OVE ook op Facebook en Twitter. Like

Nadere informatie

Sinterklaasnieuws. Zondag 30 november. Sinterklaas shoppen in Eerbeek. Slaaphuis Sinterklaas goed bezocht. nieuwsbrief

Sinterklaasnieuws. Zondag 30 november. Sinterklaas shoppen in Eerbeek. Slaaphuis Sinterklaas goed bezocht. nieuwsbrief Nummer 21-2014 nieuwsbrief Colofon december 2014 info@info-eerbeek.nl www.info-eerbeek.nl Deze nieuwsbrief is een initiatief van Ondernemersvereniging Eerbeek Je vindt de OVE ook op Facebook en Twitter.

Nadere informatie

Succesvolle Halloween Eerbeek

Succesvolle Halloween Eerbeek Nummer 20-2014 nieuwsbrief Colofon november 2014 info@info-eerbeek.nl www.info-eerbeek.nl Deze nieuwsbrief is een initiatief van Ondernemersvereniging Eerbeek Je vindt de OVE ook op Facebook en Twitter.

Nadere informatie

Wij wensen u zonnige dagen toe en zien u graag in Eerbeek! Met vriendelijke groet, Alice Weltevreden, voorzitter INHOUD

Wij wensen u zonnige dagen toe en zien u graag in Eerbeek! Met vriendelijke groet, Alice Weltevreden, voorzitter INHOUD Nummer 5 - wk 27 nieuwsbrief Colofon juli 2013 info@info-eerbeek.nl www.info-eerbeek.nl Deze nieuwsbrief is een initiatief van Ondernemersvereniging Beste mensen, Inmiddels is de zomer begonnen en volgens

Nadere informatie

nieuwsbrief Colofon Webshops in Eerbeek Nummer Maar er is meer nieuws; leest u verder op de volgende pagina s. mei 2016

nieuwsbrief Colofon Webshops in Eerbeek Nummer Maar er is meer nieuws; leest u verder op de volgende pagina s. mei 2016 Nummer 37-2016 nieuwsbrief Colofon mei 2016 info@info-eerbeek.nl www.info-eerbeek.nl Deze nieuwsbrief is een initiatief van Ondernemersvereniging Centrum Stuijvenburchplein Ons centrum is bijna klaar,

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

nieuwsbrief Herinrichting winkelplein Eerbeek gaat verder Colofon Webshops in Eerbeek Nummer januari 2016

nieuwsbrief Herinrichting winkelplein Eerbeek gaat verder Colofon Webshops in Eerbeek Nummer januari 2016 Nummer 35-2016 nieuwsbrief Colofon januari 2016 info@info-eerbeek.nl Deze nieuwsbrief is een initiatief van Ondernemersvereniging Eerbeek Herinrichting winkelplein Eerbeek gaat verder Bron: www.brummen.nl

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

11 Maart 2015. Gefelicitaart

11 Maart 2015. Gefelicitaart Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 11 Maart 2015 Gefelicitaart 12 mrt. Jelle gr. B 12 mrt. Tibbe gr. A 12 mrt. Kris gr. 6 13

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Meer info op pagina 2. OVE wenst u fijne Paasdagen. nieuwsbrief. Colofon. Webshops in. Eerbeek. Nummer april 2015

Meer info op pagina 2. OVE wenst u fijne Paasdagen. nieuwsbrief. Colofon. Webshops in. Eerbeek. Nummer april 2015 Nummer 26-2015 nieuwsbrief Colofon april 2015 info@info-eerbeek.nl www.info-eerbeek.nl Deze nieuwsbrief is een initiatief van Ondernemersvereniging Eerbeek Je vindt de OVE ook op Facebook en Twitter. Like

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 5 10 November 2014 Pagina 1 van 6

Nieuwsbrief nummer 5 10 November 2014 Pagina 1 van 6 Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave Algemeen: Sinterklaas Algemeen: Koffieochtend OR Algemeen: Special heroes Algemeen: Huggle SO: Sinterklaas SO: Vooraankondiging kerst SO: Cliniclowns SO: Kijkles Gym VSO: LOL

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2014

Nieuwsbrief Januari 2014 Obs J.H. Isings Emperweg 70 7399 AG Empe 0575-502078 Nieuwsbrief Januari 2014 Algemeen Nieuwe rekenmethode. Na de zomervakantie zijn we in de groepen 3 tot en met 8 gestart met een nieuwe rekenmethode.

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend!

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B:

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B: 26 maart 2015 Pagina 1 Geachte ouders/verzorgers Vrolijk Pasen Nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Pagina 2 Pasen is opnieuw beginnen Denkend aan Hem die leven is Pasen is zich steeds bezinnen Op alles wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Onthulling logo. Continurooster. Koffiemoment. 2 juni 2016, nr. 18

Onthulling logo. Continurooster. Koffiemoment. 2 juni 2016, nr. 18 2 juni 2016, nr. 18 Continurooster Het jaar is bijna om en dat betekent een jaar draaien met een continurooster. Wij hebben dit als team geëvalueerd en zijn tot de conclusie gekomen dat het allemaal erg

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!!

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af te

Nadere informatie

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Belangrijke Data Paasviering op school paasweekend Koningsspelen Meivakantie Eerste schooldag na meivakantie Donderdag 2 april Vrijdag 3 april t/m maandag 6 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017

Nieuwsbrief Juli 2017 Nieuwsbrief Juli 2017 Vorige keer hebben wij iets te veel gezegd: de keiharde zomer is al weer voorbij. Gelukkig hebben we straks wel vakantie: woensdag 19 juli is de laatste dag dat ons Inloophuis open

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Programma Betuwe Binnen Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Ook te bestellen via www.betuwebinnen.nl/winkel of via het bestelformulier (verkrijgbaar bij de

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

aas Vrijblijvende aanbieding

aas Vrijblijvende aanbieding aas Vrijblijvende aanbieding Ter overname aangeboden: MAXX Hilversum MAXX Coffee & Wine Bar gelegen midden in een drukke winkelstraat is bij uitstek de locatie voor lunch diner en een borrel. Op elk moment

Nadere informatie

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015)

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo informatie over: Wat er zoal speelt op school Oproep Agenda Informatie vanuit de omgeving (buitenschoolse opvang Villa Hoog en Laag

Nadere informatie

September 2015. Nieuws uit het team:

September 2015. Nieuws uit het team: September 2015 Aan alle kinderen en ouders/verzorgers van de Jasker: In deze nieuwsbrief kunt u informatie lezen over: Nieuws uit het team Start lesplein Extra vrije woensdagen Informatieavonden Algemene

Nadere informatie

Alles wat je wilt weten.

Alles wat je wilt weten. ONDERNEMER WORDEN MET BAKKERIJ T STOEPJE? Alles wat je wilt weten. De ondernemer van Bakkerij t Stoepje Als je ondernemer bij Bakkerij t Stoepje wilt worden beschik je over de volgende eigenschappen: Geloven

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

korting Geldig t/m dinsdag 28 februari Alleen geldig bij inlevering van de coupon. Alleen geldig bij Bakkerij Elderkamp in 30% korting

korting Geldig t/m dinsdag 28 februari Alleen geldig bij inlevering van de coupon. Alleen geldig bij Bakkerij Elderkamp in 30% korting gratis parkeren Bloemenland Voorjaarsbolletjes, NU: 5 potjes 3,95 Geldig vanaf 20 februari t/m 25 februari 2017. Alleen geldig bij Bloemenland in Copyright 2017, All rights reserved Meat & Meals Bakkerij

Nadere informatie

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken.

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Klassennieuws Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Thema post Na de voorjaarsvakantie zijn we bezig geweest met het thema post. Regelmatig komt de postbode langs

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 De organisatie van Schalkhaar Life! is trots u het prachtige programma voor 2013 bekend te kunnen maken. We hopen ook dit jaar weer dat dit spetterende programma

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013

Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013 Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013 Agenda: Februari: 8: Rapport mee / Carnaval 12,14: Oudergesprekken 15: Vrije middag en start voorjaarsvakantie 27: Hoofdluiscontrole Maart: 6: Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

Lunchen bij Restaurant Joost

Lunchen bij Restaurant Joost Lunchen bij Restaurant Joost Waarom ga je niet zo snel lunchen of dineren bij een restaurant bij een hotel? Eigenlijk weet ik het zelf niet. Ik ben daar zelf altijd nieuwsgierig naar. Ik heb zelf een aantal

Nadere informatie

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond? 35 35 HOOFDSTUK 3 Wat eten we vanavond? WOORDEN 1 Kies uit: jam school slager boodschappen vegetariër 1 Dorien eet geen vlees. Ze is. 2 Moniek houdt van zoet. Ze eet graag op brood. 3 Johan, ik ga naar

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 Hieronder vindt u een aantal verslagen van excursies en activiteiten die mede door de Oudervereniging zijn georganiseerd en gefinancierd. LUSTRUM WEEK oktober 2014

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving Glass Christmas Edition Voor wielrennen was het... Alies: Ik heb een schoenen verslaving Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË Inhoudsopgave Pagina: Even voorstellen 4-5 Ik heb een schoenen

Nadere informatie

8, 15 & 22 oktober 2016

8, 15 & 22 oktober 2016 Nummer 42 - oktober 2016 nieuwsbrief KOM NAAR DE KOOPAVONDEN Uitdagend en vooral spannend! 8, 15 & 22 oktober 2016 HALLOWEEN SHOPPEN IN GHOST TOWN BELEEF WEEN EERBEE K Winke ls open 18.30-21.00 uur LICHTJ

Nadere informatie

1945-2015. Korfbalvereniging SIOS. 70 jaar. 12 & 13 juni

1945-2015. Korfbalvereniging SIOS. 70 jaar. 12 & 13 juni 1945-2015 Korfbalvereniging SIOS 70 jaar 12 & 13 juni Dit weekend is mogelijk gemaakt door: De Feestcommissie De Activiteitencommissie De Kantinecommissie A-Selectie 2014-2015 Hoe het allemaal begon Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Verjaardagen. 20 oktober 2017

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Verjaardagen. 20 oktober 2017 Agenda 23 t/m 27 oktober Herfstvakantie Woensdag 1 november Dankdag; leerlingen vrij! Vrijdag 3 november Luizencontrole Zaterdag 4 november Oud papier Maandag 6 november Peuterochtend Donderdag 9 november

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina 1 In dit nummer 2. De gemeente laat weten 2. Veilig en weer goed zicht 3. Pendelbus is succes 3. Interne verhuizing loopt goed 4. Mevr. Reijneke over haar interne

Nadere informatie

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist Nieuwsbrief Vrije Tijd week 19 11 Mei 2018 Nieuws Agenda 16 mei : Theatergroep Heuvelrug 19 mei : Workshop vogeltjesmobiel 26 mei : De hongerige klant 26 mei : Orkest Ludiek (nieuw) 1 juni : Cinebartje

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer: 10 In dit nummer: Musical BB: maandag 13 juli om 19.00 uur dinsdag 14 juli om 13.00 en 19.00 uur Afscheids- viering

Schooljaar 2014-2015 Nummer: 10 In dit nummer: Musical BB: maandag 13 juli om 19.00 uur dinsdag 14 juli om 13.00 en 19.00 uur Afscheids- viering Schooljaar 2014-2015 Nummer: 10 De Lispel Van de directie Het aftellen is begonnen...nog 3 weken en dan verlaten 24 groepers 8 onze school en verlaat ik de Lispeltuut. De fase van afscheid nemen is nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

09:45 10:00 Sluiting ontbijt & opening gemeentedag. 10:00 Catering, bloemenmarkt, verkoop van levensmiddelen, allerlei

09:45 10:00 Sluiting ontbijt & opening gemeentedag. 10:00 Catering, bloemenmarkt, verkoop van levensmiddelen, allerlei 08:45 09:45 Ontbijt 09:45 10:00 Sluiting ontbijt & opening gemeentedag 10:00 Catering, bloemenmarkt, verkoop van levensmiddelen, allerlei 10:00 12:00 Fotoshoot (grote zaal) 10:15 10:45 Sponsorloop kinderen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 16 17 april 2018 Nieuws Agenda 18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling (NOG PLEK) 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Di. 23 febr. Ma. 29 febr. / zon. 6 mrt. 1e Rapport mee Voorjaarsvakantie Di. 8 mrt. 10 Minutengesprekken, groepen 1 t/m 7 Kijkochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl Op het Prikbord Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl KOM (Kind Op Maandag): Dat kun je niet maken Prikbord 5, 30-10-2012 40 dagen lang is Mozes op de berg Sinaï. De mensen van het volk worden

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BOSHOEK juli/augustus 2017 (16)

NIEUWSBRIEF DE BOSHOEK juli/augustus 2017 (16) NIEUWSBRIEF DE BOSHOEK juli/augustus 2017 (16) Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking, bij wonen, bij dagbesteding of bij werken. En ook bij het invullen van de vrije tijd. Deze

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Koetkrant. Woensdag 8 februari 2017

Koetkrant. Woensdag 8 februari 2017 Koetkrant Woensdag 8 februari 2017 Agenda 14 februari 2017 : Inschrijven 10-minutengesprek 15 februari 2017 : Openochtend: aanmelden nieuwe kleuters 17 februari 2017 : Leerkrachtenverjaardag 18 februari

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

Overzicht activiteiten MVSV in 2014

Overzicht activiteiten MVSV in 2014 Overzicht activiteiten MVSV in 2014 2014 Was voor MVSV het eerste volledige jaar dat we van ons nieuwe clubhuis en vaarwater konden genieten. Als club hebben we een goed jaar achter de rug met een aantal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF #15 April 2014 Thuis is van start!

NIEUWSBRIEF #15 April 2014 Thuis is van start! NIEUWSBRIEF #15 April 2014 Thuis is van start! De laatste maanden is er hard gewerkt aan de afwerking van het achterhuis. De appartementen zijn in de maand januari- februari door de bewoners en hun familie

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 Beste ouders en verzorgers, Wij hebben kunnen genieten van een fijne herfstvakantie. Na acht weken was het goed om even een weekje afstand te kunnen nemen. In de herfstvakantie

Nadere informatie

NIEUWBOUWNIEUWS KONINGIN WILHELMINASCHOOL

NIEUWBOUWNIEUWS KONINGIN WILHELMINASCHOOL KONINGIN WILHELMINASCHOOL NIEUWBOUWNIEUWS STAND VAN ZAKEN Donderdagmiddag zijn we weer in d nieuwe school om te kijken of alles goed wordt afgeleverd. Dan zal ook de Kunstenaar, Elmo Vermijs aanwezig zijn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AFDELING VMBO GT. Contact. Agenda. Inleiding. Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1

NIEUWSBRIEF AFDELING VMBO GT. Contact. Agenda. Inleiding. Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 AFDELING VMBO GT Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 Inleiding De kop van het nieuwe schooljaar is er alweer vanaf. Gelukkig is iedereen weer gezond en wel terug gekomen van de vakantie. Alle 2e klassers

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 28 e jaargang nr. 35 Vrijdag 22 mei 2015

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 28 e jaargang nr. 35 Vrijdag 22 mei 2015 Algemene informatie Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 28 e jaargang nr. 35 Vrijdag 22 mei 2015 Agenda 25 en 26 mei: Pinkstervakantie 2 juni: bezoek van de inspectie van het onderwijs 3 juni:

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 23 Jaargang 9 13-02-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 23 Jaargang 9 13-02-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 23 Jaargang 9 13-02-2015 Agenda Donderdag 19 februari Groep 5 en 6 gaan om 9.15 naar de Voorveghter Donderdag 19 februari Grote schoolavond groep 3 en 4, aanvang 19:00 Maandag 23

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

We hopen veel leerlingen, samen met hun ouders/grootouders, op 11 juni te mogen verwelkomen.

We hopen veel leerlingen, samen met hun ouders/grootouders, op 11 juni te mogen verwelkomen. 3 juni 2016 35 Uitnodiging Dag van de Techniek Op zaterdag 11 juni a.s. vindt de vijfde editie van de Dag van de Techniek plaats op en rond het Cals College IJsselstein. Deze dag is gericht op alle jongeren

Nadere informatie