My Label My Reflection De spiegel van uw eigen stijl en creativiteit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "My Label My Reflection De spiegel van uw eigen stijl en creativiteit"

Transcriptie

1

2 My Label My Reflection De spiegel van uw eigen stijl en creativiteit Direct advies op het beeldscherm bij het kiezen van een patroon, bij het opnemen van de maat en bij het naaien De Style-gids biedt hulp bij de keuze van een patroon. Direct op het beeldscherm wordt weergegeven op welke plaatsen en op welke manier de maat moet worden opgenomen. Werkbeschrijvingen Elk patroon bevat een stap-voor-stap beschrijving en duidelijke afbeeldingen. Bovendien bevat het programma naaitechnisch advies met beschrijvingen over gebruikelijke naaitechnieken. Videofilmpjes geven nuttige tips over het gebruik van naaivoeten en overlockers.

3 Eindelijk een perfecte garderobe precies op maat helemaal naar mijn smaak en in mijn eigen stijl natuurlijk zelfgemaakt! Word creatief met BERNINA en My Label - de 3D-patroonsoftware, waarmee u een 3D-model in uw eigen spiegelbeeld omtovert! Zodra u uw persoonlijke maten in de software invoert, ziet u het 3D-model net zoals uzelf in de spiegel. U kunt een nieuw outfit uit 20 basispatronen kiezen en met een muisklik naar het 3D-model overbrengen. Wilt u daarna nog de pasvorm veranderen? Geen enkel probleem! U verandert het patroon op het 3D-model, net zo lang tot alles past. U kunt virtueel stoffen en kleuren, siersteken, borduurmotieven en knopen kiezen. U bent nu zélf de modeontwerpster! Maak uw ideeën met behulp van de zoom-functie zichtbaar en stuur uw nieuwe patroon naar een vriendin! Als alles perfect zit, kan het zelfontworpen patroon thuis of in een copyshop worden uitgeprint. De My Label software ondersteunt u met behulp van een geïntegreerd Help-menu, naaibeschrijvingen, diverse afbeeldingen en patroonadvies. Uw ontwerpen zijn precies op maat en passen perfect! Perfecte resultaten bij verschillende maten! U krijgt de beste resultaten als u de onderstaande maten aanhoudt. U kunt echter ook maten invoeren die buiten de aangegeven maten vallen. Maten Lichaams- min 5 of cm grootte max 6 6 of 198 cm Boven- min 30 of 76 cm wijdte max 50 of 128 cm Heup- min 33 of 84 cm omvang max 51 of 130 cm Pasvorm-indicator Activeer de pasvorm-indicator na de 3D-simulatie van uw kledingstuk, zodat u kunt zien, waar het kledingstuk te groot of te klein is. U kunt de pasvorm daarna bij de patrooneigenschappen naar wens veranderen. Versieringen Kies de kleur en de stof voor uw nieuwe outfit uit de geïntegreerde databank of scan het dessin van de stof zelf in en importeer het daarna in het programma. U heeft een groot assortiment decoratieve steken, borduurmotieven en knopen ter beschikking. Gebruik deze elementen om uw persoonlijke My Label patroon te creëren.

4 Prachtige versieringen borduurmotieven en decoratieve steken Als u uw nieuwe kledingstuk met borduurwerk wilt versieren, kunt u dit al bij het ontwerp op de computer aanbrengen. BERNINA naaimachines en overlockers bieden bovendien een groot assortiment decoratieve steken. Probeer alles uit, kijk of het u bevalt en realiseer dit dan op uw project! Knopen klein, kleurig, groot of opvallend Knopen kunnen het karakter van een project sterk bepalen. Ze kunnen van plastic, hout of metaal zijn maak een keuze uit het grote assortiment van My Label. Metalen knopen voor het jasje in uniformstijl, in dezelfde kleur als de stof bij de klassieke, elegante korte mantel... Maak eerst een ontwerp op de computer en naai daarna uw creatie net zoals een professionele designer!

5 Ontwerp uw eigen collectie steek voor steek Stoffen sportief, chic, stijlvol Denim is sportief, zijde is chic voor s avonds. My Label biedt een groot assortiment stoffen en diverse dessins voor uw ontwerpen. Indien uw lievelingsstof niet voorhanden is, kunt u uw eigen stof inscannen en in de software importeren zodat het aanzicht van uw nieuwe My Label outfit absoluut realistisch is.

6 Getailleerde overhemdbloes: hoort in elke klerenkast thuis! Deze bloes met kraag en manchetten is heel edel en vrouwelijk. U kunt de klassieke snit bijvoorbeeld ook door figuurnaden aan de voorkant veranderen. Tuniek: een wijde, mooie vorm en snel klaar! De mouwen en de zoom zijn wijd, de halsopening wordt met een koordje gesloten. Sportief met borduurwerk of elegant van dubbele zijde, met of zonder riem deze tuniek is gewoon perfect voor elke gelegenheid. Gilet: getailleerd en gevoerd, de klassieke snit kan door de combinatie van moderne accessoires veelzijdig worden gedragen. Een sportieve variatie is bijvoorbeeld als er aangeknipte mouwtjes worden aangezet en elastiek in de zoom wordt genaaid. Elk basispatroon heeft eindeloos veel mogelijkheden. Met My Label heeft u talrijke mogelijkheden om individuele patronen voor uw persoonlijke stijl te ontwerpen. Afhankelijk van wat u wilt naaien een jas, bloes of broek kunt u een basispatroon uitkiezen en dit aan uw persoonlijke wensen en ideeën aanpassen. Ontwerp uw individuele voorjaars-, zomer-, herfst- of wintermode. Voor op kantoor, in uw vrije tijd, voor sportieve of elegante gelegenheden u beslist altijd zelf! Afhankelijk van de stof zal het model er altijd weer anders uitzien. Kokerrok: een echt prachtstuk! Smalle, enge snit met springplooi. U mag uw benen laten zien, varieer de lengte of naai twee afgeronde zijsplitjes in de rok.

7 Haltertopje: schoudervrij, voor zwoele zomeravonden, met een bandje dat in de nek wordt gesloten. Laat uw fantasie de vrije loop! Maak bijvoorbeeld van het topje een elegante avondjurk. Topje: een eenvoudig model voor eronder of eroverheen! Dit topje is lekker luchtig en heeft een lage V-hals. Het topje krijgt een leuk effect als het middenvoor wordt gerimpeld. Klassieke blazer: een must voor elke gelegenheid! Elegante snit, getailleerd, paspelzakken met klepje, splitjes achter. Het klassieke model kan door een capuchon, siernaden of knopen individueel worden veranderd en aan de laatste modetrends worden aangepast. Korte mantel: hiermee slaat u altijd een goed figuur! Met mooie knopen en een riem of een ritssluiting deze mantel is de juiste begeleider bij alle weersomstandigheden. Raglanjas: de raglanmouwen bieden bewegingsvrijheid, de opgezette zakken zijn praktisch en elegant. Kort of lang, met knopen of een ritssluiting deze jas is gegarandeerd een blikvanger. Klokrok: deze rok in A-lijn kleedt mooi af. Verschillende banen zorgen ervoor, dat de rok heel mooi valt, zowel bij een smal als een wijd model. U geeft het geheel een apart effect, als u de zoom in een andere kleur naait of originele siergespen aanbrengt. Klassieke rok: Een modern, maar toch klassiek model, gevoerd en met een splitje. Als minirok of tot op de knie, met borduurwerk, zij- of achtersplitje. Veelzijdig en comfortabel.

8 llllllllllllllll lllllllllllllllllllllll T-shirt: voor elke vrouw een must t-shirts voor elke gelegenheid! Dit shirt wordt snel en gemakkelijk gemaakt. U kunt voor lange of korte mouwen kiezen of ook helemaal zonder mouwen. Een ronde hals of v-hals, het kan allemaal! Blazer met riem: modern, getailleerd, sportief met riem. De grappige sierknoopsgaten geven dit model een heel bijzonder tintje. Jasje in uniformstijl: past bij alles kort opstaand kraagje, een enkele of dubbele rij knopen en revers. Dit jasje kan goed voor elke gelegenheid worden gecombineerd. Chique jurk: zonder mouwen en een mooi décolleté, gevoerd en iets naar buiten vallend voor elk figuur een topmodel. Deze jurk krijgt een heel elegant effect als hij van zijde wordt gemaakt. Kokerjurk: klassieke jurk tot op de knie met princessennaden en een ronde hals. Elegant of sportief? Net wat u wilt! Dit model kan ook worden gevoerd en met een riem worden gedragen. Broek met tailleband dit model accentueert het figuur, de pijpen lopen een beetje wijd uit. Afhankelijk van de stof is de broek sportief of elegant. Variante: kuitbroek met splitjes. Broek met bandplooien edel en klassiek. De stijl kan met behulp van bandjes worden veranderd, de broek wordt in een handomdraai een gemakkelijk vrijetijdsmodel.

9 Jasje: een recht model, waarin u veel bewegingsvrijheid heeft en gemakkelijk te maken! Kies zelf voor een sportieve variatie met tunnel in de taille en opstaand kraagje of gemakkelijk en nonchalant zonder knopen. My Label Software: de spiegel van uw individuele stijl, uw persoonlijkheid en uw creativiteit. Met My Label kunt u een veelzijdige garderobe op maat creëren en uw persoonlijke smaak en stijl tot uitdrukking brengen want elk My Label outfit is een unicaat! En het beste is: u kunt het resultaat al zien, voordat u de stof heeft geknipt. Kijk ook op onze homepage voor meer informatie over de vele stijlen variatiemogelijkheden van My Label. Hier vindt u tips en trucs rondom het naaien. Laat u inspireren bekijk onze film over de My Label modeshow! Sportieve broek: snel en gemakkelijk! Met elastiek in de taille past deze sportieve broek altijd. Afhankelijk van de stof wordt het een lekkere warme winterbroek of koel zomermodel.

10 De My Label basispatronen zijn het begin van uw creativiteit!

11 Ik geef mijn maten in, kleed het 3D-model virtueel aan, versier de kleding helemaal naar mijn eigen smaak en print het patroon vervolgens uit. Een belangrijk kenmerk van de My Label patroonsoftware is de gemakkelijk te bedienen gebruikersinterface. Het programma biedt een omvangrijke ondersteuning, zodat u alle kneepjes al snel onder de knie zult hebben. Wilt u ook iets voor uw vriendin maken? Met My Label is alles mogelijk! U kunt verschillende 3D-modellen met individuele maten en verschillende patronen opslaan. Uw creaties kunnen zelfs per worden verstuurd. En als u daarna het patroon thuis op uw printer of in een copyshop wilt uitprinten is dit geen enkel probleem gebruik hiervoor gewoon de My Label USB-stick als informatiedrager. Gemakkelijk in gebruik, intuïtieve software met 3D-visualisering De navigatie van de My Label software is heel eenvoudig. Het venster met het 3Dmodel is uw persoonlijke, virtuele paskamer. Probeer uw persoonlijke stijl eerst op het 3D-model uit en bekijk uw eigen spiegelbeeld. Als uw kledingstuk daarna af is, is dit de bekroning van het ontwerp dat u op de PC heeft gemaakt. Dit biedt geen enkel ander patroonprogramma voor huishoudelijk gebruik! Patronen naar wens veranderen Als het originele patroon een broek met lange pijpen is, kunt u dit zelf in een broek met korte pijpen veranderen. De pasvorm van de broek is ook dan perfect. Tijdens het naaien en overlocken profiteert u van de duidelijke beschrijvingen in het programma. Adviseur voor het opnemen van de maat Een perfecte pasvorm is pas dan gegarandeerd als de maat op de juiste manier werd opgenomen. Stap-voor-stap beschrijvingen en duidelijke afbeeldingen, waarop u kunt zien hoe de maat wordt opgenomen, zijn een vanzelfsprekend onderdeel van de My Label software. Speciale effecten U bepaalt de look! Zet speciale accenten op uw My Label collectie: borduurmotieven, verschillende steken en knopen zijn in de software geïntegreerd, zodat u vooraf alles al heel precies kunt zien en vastleggen. U krijgt ondersteuning! De geïntegreerde Style-gids helpt u bij de bepaling van de optimale snit voor uw figuur. Meer tips vindt u in de Naai- en Borduur-gids. My Label helpt u bij de stofkeuze en geeft ondersteuning vanaf het idee tot aan het definitief genaaide project. Visualiseer uw figuur, uw stijl, uw creativiteit - met de My Label patroonsoftware. Vooraf kan worden bekeken of alles past, dit geeft zekerheid en zorgt voor meer plezier tijdens het naaien. Laat u door originele zelfmaakmode inspireren met My Label van BERNINA.

12 My Label My Reflection innovatie, techniek, creativiteit Hardware- en softwarevereisten voor My Label: Besturingssysteem Windows XP SP2 Minimale vereisten voor processor (Intel Pentium IV): 2,4 GHz of vergelijkbaar Minimale RAM: 512 MB (Windows XP), advies: 1 GB RAM Grafische kaart (met 3D-versnelling): SVGA-kaart 128 MB (min. 64 MB) Aanbevolen beeldschermresolutie: 1064 x 768 (min. 800 x 600) Vrije USB-interface voor de My Label Security Key (min. één aansluiting) Windows-compatibele printer Vrije HDD-plaats: min. 1 GB Muis of trackball -programma en standaard internetbrowser (bijv. Internet Explorer) voor s en online-functies De veelzijdige, creatieve wereld van BERNINA Heeft u interesse in de veelzijdige, creatieve mogelijkheden, die BERNINA verder nog biedt? BERNINA naai- en borduursystemen worden gekenmerkt door kwaliteit zonder enig compromis, de nieuwste innovaties en een gebruikersvriendelijke bediening. Dit geldt altijd, of u nu mode, accessoires, decoraties voor binnen en buiten maakt, of wanneer u borduurt of quilt. De artista is het high-end model onder de BERNINA s. Dit model heeft het unieke BSR-systeem (BERNINA SteekRegulator), dat de snelheid van de steekbeweging controleert en een gelijkmatige steek-lengte garandeert. De aurora-familie bestaat uit een fantastische naaister, de aurora 430 en een perfecte quiltster, de aurora 440QE. De activa-familie bestaat uit vier gemakkelijk te bedienen naaimachines in een moderne look en met een robuuste techniek. Overlockmachines van BERNINA zijn een ideale aanvulling op uw naai- en borduursysteem. Informeer eens naar het omvangrijke productassortiment en overtuig uzelf van de veelzijdigheid. Alle informatie over de creatieve wereld van BERNINA vindt u onder: * * * artista 730 met borduurmodule artista 640 met borduurmodule artista 630 met borduurmodule aurora 440 QE aurora 430 activa 240 activa 230 activa 220 * niet elk model is in elk land verkrijgbaar activa 210 BERNINA overlocker M-modellen * 1300MDC 1200MDA 1150MDA NL 10/ GRUPPE DREI

1 jurk, net zo bloemrijk als mijn fantasie. 1 borduurmachine. 250 glittersteentjes. 3 volle schetsboeken. 10 gekleurde textielstiften

1 jurk, net zo bloemrijk als mijn fantasie. 1 borduurmachine. 250 glittersteentjes. 3 volle schetsboeken. 10 gekleurde textielstiften BERNINA DesignWorks Software-Set & Tools 3 volle schetsboeken 10 gekleurde textielstiften 1 borduurmachine 1 DesignWorks set voor het versieren van stof 5 exact uitgeknipte bloemen 250 glittersteentjes

Nadere informatie

Wat wil je bereiken met het stijladvies

Wat wil je bereiken met het stijladvies Voorbeeld VROUW 48 jaar oktober 2013 Vrouw N.N. Leeftijd 48 Wat wil je bereiken met het stijladvies Comfortabele kledingstijl ontdekken/ontwikkelen waarin ik me op mijn gemak voel Specifieke vragen zijn:

Nadere informatie

Het verschil zit 'm in de details!

Het verschil zit 'm in de details! Het verschil zit 'm in de details! Met het originele alleen van PFAFF Ervaar de nieuwe PFAFF ambition line en ontdek het verschil dat deze naaimachines echt speciaal maakt. Het Duitse design is uniek en

Nadere informatie

Verzinnen Maken Schitteren

Verzinnen Maken Schitteren Verzinnen Maken Schitteren ingebouwde assistentie voor perfect naai- en borduurwerk Laat uw verbeelding het overnemen! Ik ben Tara en ik vind het leuk om te naaien, maar toen ik daarbij ben gaan borduren,

Nadere informatie

Stijlgids figuurstijlen

Stijlgids figuurstijlen Stijlgids figuurstijlen De juiste stijl bij jouw figuurtype Kledingcoach Voorwoord Wat leuk dat je mijn e-book hebt gedownload. Hier leer je meer over de vijf verschillende figuurtypes. De A-lijn, de H-lijn,

Nadere informatie

1 love story. 3 club sandwiches. 1 quilt en 1 jurk, 4 m 2 zeer edel leer. net klaar voor onze trouwdag. 1 groot motief in 20 min.

1 love story. 3 club sandwiches. 1 quilt en 1 jurk, 4 m 2 zeer edel leer. net klaar voor onze trouwdag. 1 groot motief in 20 min. BERNINA 830 I 820 QE 1 love story 4 m 2 zeer edel leer 9 waardevolle quiltstoffen 1 groot motief in 20 min. borduren 3 club sandwiches 2 gemiste filmklassiekers 1 quilt en 1 jurk, net klaar voor onze trouwdag

Nadere informatie

Rokken maken de vrouw?

Rokken maken de vrouw? Rokken maken de vrouw? Jazeker! Rokken zijn vrouwelijk, zitten heerlijk en kunnen in één keer van een saaie outfit een geweldige outfit maken. Ik hou zelf enorm veel van rokken! Rokken zijn voor mij het

Nadere informatie

HOW TO WOW tips voor een EXCELLENTE PASVORM cheat sheet

HOW TO WOW tips voor een EXCELLENTE PASVORM cheat sheet HOW TO WOW tips voor een EXCELLENTE PASVORM cheat sheet De pasvorm kan je outfit maken of breken. Een slechte pasvorm zorgt ervoor dat zelfs de mooiste jurk er rommelig en een tikkeltje goedkoop uitziet.

Nadere informatie

NV1800Q NV1800Q. SFDS Square Feed Drive System ICAPS Volledig automatische draadspanning Zijwaarts transport Draaifunctie Inclusief grote werktafel

NV1800Q NV1800Q. SFDS Square Feed Drive System ICAPS Volledig automatische draadspanning Zijwaarts transport Draaifunctie Inclusief grote werktafel at your side = à vos côtés NV1800Q NV1800Q Creëer prachtige quilts en exclusieve kledingstukken. SFDS Square Feed Drive System ICAPS Volledig automatische draadspanning Zijwaarts transport Draaifunctie

Nadere informatie

BERNINA 3-SERIE EENVOUDIG. DOORDACHT. STIJLVOL.

BERNINA 3-SERIE EENVOUDIG. DOORDACHT. STIJLVOL. BERNINA 3-SERIE EENVOUDIG. DOORDACHT. STIJLVOL. DE NIEUWE 3-SERIE. ZELFGEMAAKT? JA, ZEKER! BERICHT VAN EEN JONGE CREATIEVELING Wie kan de nieuwe modellen uit de 3-serie beter beoordelen dan een jonge creatieveling

Nadere informatie

Inhoud. Deel 1. basispatronen

Inhoud. Deel 1. basispatronen Inhoud Deel 1 basispatronen 1 Inleiding 6 2 Materialen 7 3 Het maat nemen 8 4 Grondpatroon rechte rok 14 5 Grondpatroon gerende rok 16 6 Wijde rok met schuin over elkaar vallende geplooide banen 18 7 Grondpatroon

Nadere informatie

www.bp-feelthedifference.com Uw BP-dealer: Outdoor Winter softshelljack 1869 Outdoor Softshelljack 1868 www.bp-feelthedifference.

www.bp-feelthedifference.com Uw BP-dealer: Outdoor Winter softshelljack 1869 Outdoor Softshelljack 1868 www.bp-feelthedifference. www.bp-feelthedifference.com Outdoor Softshelljack 1868 Outdoor Winter softshelljack 1869 afzonderlijk of gecombineerd draagbaar Outdoor Wind- en waterdicht jack 1871 10/2012 BP Bierbaum-Proenen GmbH &

Nadere informatie

Grenzeloos borduren! INGEBOUWDE ASSISTENTIE VOOR EEN PROFESSIONEEL NAAI- EN BORDUURRESULTAAT

Grenzeloos borduren! INGEBOUWDE ASSISTENTIE VOOR EEN PROFESSIONEEL NAAI- EN BORDUURRESULTAAT Grenzeloos borduren! INGEBOUWDE ASSISTENTIE VOOR EEN PROFESSIONEEL NAAI- EN BORDUURRESULTAAT DESIGNER TOPAZ 30 Groots naaien en borduren absoluut onweerstaanbaar! DESIGNER TOPAZ 20 De opzienbarende HUSQVARNA

Nadere informatie

Naden. overlaten! die niets te wensen dradensysteem. Optimaal naaien. Met een. Professional 5 TM

Naden. overlaten! die niets te wensen dradensysteem. Optimaal naaien. Met een. Professional 5 TM Naden die niets te wensen overlaten! Met een 2 3 4 5 dradensysteem Professional 5 TM Optimaal naaien. Omdat beter naaien leuker is! Naaien met een lockmachine? Dan denkt u natuurlijk meteen aan praktische

Nadere informatie

Wikkelrok & hemdje kleinamrum

Wikkelrok & hemdje kleinamrum Wikkelrok & hemdje kleinamrum patroon (patronen) in verschillende maten, maten 86-156 ~ Design von schnittreif.de Wikkelrok In het voorpand van deze rok zit een grote plooi waardoor het lijkt alsof het

Nadere informatie

KNOXFIELD ZICHTBAARHEID IS VEILIGHEID.

KNOXFIELD ZICHTBAARHEID IS VEILIGHEID. ZICHTBAARHEID IS VEILIGHEID EEN COLLECTIE WAARIN JE GEZIEN WILT WORDEN EINDELIJK WERKKLEDING DAT BIJ ELKAAR PAST FUNCTIONELE EN MODERNE WERKKLEDING DAT PAST. INDIVIDUELE ARTIKELEN DIE BIJ ELKAAR PASSEN

Nadere informatie

Cursus en workshopaanbod seizoen 2015-2016. Beauty VoF Herfst-Winter 2015-16

Cursus en workshopaanbod seizoen 2015-2016. Beauty VoF Herfst-Winter 2015-16 Cursus en workshopaanbod seizoen 2015-2016 Ook het komende seizoen heeft Beauty VoF weer het nodige op het programma staan. Beauty VoF Herfst-Winter 2015-16 We hebben de vrijdagavonden ingepland met een

Nadere informatie

1 DesignWorks product Informatie:

1 DesignWorks product Informatie: 1 DesignWorks product Informatie: BERNINA DesignWorks Software Suite & Tools Creativiteit in drie nieuwe dimensies Snij vormen uit, schilder kleurrijke motieven of maak een gepersonaliseerde decoratie

Nadere informatie

(r)evolutie Extra spoelmotor Eenvoudige bediening Programmeerbare elektronische draadafsnijder 8 LED lampjes Elektronische ingebouwde draadinsteker Extra groot werkoppervlak Ingebouwde borduurunit i-height

Nadere informatie

Natural High. MARC O'POLO LENTE/ZOMER 2016

Natural High. MARC O'POLO LENTE/ZOMER 2016 LENTE/ZOMER 2016 Natural High. MARC O'POLO LENTE/ZOMER 2016 De casualcollecties voor het seizoen lente/zomer 2016 zijn geïnspireerd op de thema's 'Natural High' (voor de damescollectie) en 'Natural Explorer'

Nadere informatie

HANDLEIDING Windows XP Deel 1

HANDLEIDING Windows XP Deel 1 HANDLEIDING Windows XP Deel 1 Bureaublad en Beeldscherm aanpassen Gemaakt door: De Spanjehelpdesk http://www.spanjehelpdesk.nl Voorwoord Windows XP is het besturingssyteem van uw PC. Het besturingssysteem

Nadere informatie

Inhoud. Lees dit eerst 9 Knipschema 12 De maat nemen 17. Algemene uitleg 97 Dank! Bijna rechte of licht getailleerde trui-jurk 19

Inhoud. Lees dit eerst 9 Knipschema 12 De maat nemen 17. Algemene uitleg 97 Dank! Bijna rechte of licht getailleerde trui-jurk 19 Inhoud Lees dit eerst 9 Knipschema 12 De maat nemen 17 1 Bijna rechte of licht getailleerde trui-jurk 19 2 Strakke truitjes en T-shirts 25 3 Slanke jurk, trui of mini-jurk 31 4 Jurk met iets bollende zijnaden

Nadere informatie

Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional!

Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional! VR VR Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional! Groot borduurgebied van 200 x 200 mm Tot 1000 steken per minuut Automatisch draadinrijgsysteem

Nadere informatie

SERVICE VAN TOPKWALITEIT

SERVICE VAN TOPKWALITEIT SERVICELIJN SERVICE VAN TOPKWALITEIT VERFIJN UW UITSTRALING MET ONZE NIEUWE SERVICELIJN Uw bedrijf kent veel hectiek. U moet iedere dag optimale prestaties leveren en altijd een goede indruk maken. Hier

Nadere informatie

Verzinnen Maken Schitteren

Verzinnen Maken Schitteren Verzinnen Maken Schitteren DESIGNER TOPAZ 40 DESIGNER TOPAZ 50 INGEBOUWDE ASSISTENTIE VOOR PERFECT NAAI- EN BORDUURWERK Laat u leiden door uw fantasie! Ik ben Tara en ik vind het leuk om te naaien, maar

Nadere informatie

Jurk / tuniek CARA. patroon (patronen) in verschillende maten, maten

Jurk / tuniek CARA. patroon (patronen) in verschillende maten, maten Jurk / tuniek CARA patroon (patronen) in verschillende maten, maten 92-122 Een geweldige jurk/tuniek CARA in vier variaties, makkelijk mee te variëren. De jurk valt groot! Vandaar bij bv maat 110 de maat

Nadere informatie

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE + ELEGANCE is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE Het pak is nog steeds het meest elegante kledingstuk voor mannen. En steeds meer mannen voelen zich er gelukkig weer in thuis. Het pak is dan ook definitief

Nadere informatie

Wilt u meer? Dan krijgt u ook meer! www.pfaff.com

Wilt u meer? Dan krijgt u ook meer! www.pfaff.com Wilt u meer? Dan krijgt u ook meer! www.pfaff.com Een nieuwe definitie van creativiteit! De creative vision is opmerkelijk in alle opzichten. Hij ziet er anders uit dan alle andere naai- en borduurmachines

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord... 7

Inhoud. Voorwoord... 7 Inhoud Voorwoord.......................... 7 Algemene inleiding.................. 9 Lichaamsmaten......................... 11 Constructie van het basispatroon van het lijfje 12 De verschillende soorten

Nadere informatie

PMETEN VD LICHAAMSMATEN LICHAAMSMATEN VROUW. SERAFINO INT E info@serafino-int.com T 058-8447294 WWW.SERAFINO-INT.COM

PMETEN VD LICHAAMSMATEN LICHAAMSMATEN VROUW. SERAFINO INT E info@serafino-int.com T 058-8447294 WWW.SERAFINO-INT.COM PMETEN VD LICHAAMSMATEN LICHAAMSMATEN VROUW SERAFINO INT E info@serafino-int.com T 058-8447294 WWW.SERAFINO-INT.COM HOE U UW EIGEN MATEN OP KUNT METEN Voordat u begint Bedankt voor het kiezen van Serafino

Nadere informatie

softness SCANDIC tip FRIS, CLEAN EN ZACHT! Optisch effect

softness SCANDIC tip FRIS, CLEAN EN ZACHT! Optisch effect SCANDIC softness FRIS, CLEAN EN ZACHT! Het najaar hoeft niet donker te zijn, deze zachte kleuren en texturen kleuren je outfit en geven je meteen een nieuwe winterse look. Optisch effect Een trui gecombineerd

Nadere informatie

Dé kleding do's en don'ts bij jouw figuur

Dé kleding do's en don'ts bij jouw figuur Dé kleding do's en don'ts bij jouw figuur D I E E L K E O N D E R N E M E N D E V R O U W N O D I G H E E F T, O M V O L Z E L F V E R T R O U W E N O V E R T E K O M E N Janet Weijman Wat leuk dat je

Nadere informatie

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95.

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95. { SPRING SUMMER 2014 } www.anna.nl MODE IS LEUK! 4. 169,95 Mode is een manier om te laten zien wie je bent of wie je wilt zijn, op welk moment dan ook. Met een niet-aflatende passie hebben we dan ook dit

Nadere informatie

Mode-industrie 14. de basisregels 52. Mode, doe niet zo moeilijk 12. Mode, maak het jezelf niet moeilijk 50. Voorwoord 8

Mode-industrie 14. de basisregels 52. Mode, doe niet zo moeilijk 12. Mode, maak het jezelf niet moeilijk 50. Voorwoord 8 I N H O U D MODE IS NIET MOEILIJK Voorwoord 8 D E E L 1 Mode, doe niet zo moeilijk 12 BELANGRIJKE LESSEN UIT DE Mode-industrie 14 - Hoe het allemaal begon 17 - Serieus aan de slag 19 - Project Catwalk

Nadere informatie

Urban Styling. Jeansjurk. Feestelijk. Gezelligheid. Mandala-Look PATRONEN EN WERKBESCHRIJVINGEN VOOR MODE EN WOONACCESSOIRES

Urban Styling. Jeansjurk. Feestelijk. Gezelligheid. Mandala-Look PATRONEN EN WERKBESCHRIJVINGEN VOOR MODE EN WOONACCESSOIRES NAAIEN, BORDUREN EN OVERLOCKEN Nr. 69 Herfst 2017 www.bernina.com ZWITSERLAND CHF 6.90 EUROPA 4,60 VS VAN AMERIKA $ 6,95 INCL. BTW ISSN 1664-5995 Urban Styling Jeansjurk Feestelijk Gezelligheid PATRONEN

Nadere informatie

Kuiven en artistiekelingen De kleding van de jaren 50

Kuiven en artistiekelingen De kleding van de jaren 50 Kuiven en artistiekelingen De kleding van de jaren 50 Dameskleding in de jaren 50 Zakelijk met kraag en driekwartmouw. Aan het eind van de Tweede Wereldoorlog werkten veel vrouwen in mannen beroepen. De

Nadere informatie

NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300

NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300 Grote, krachtige naai- en quiltmachines met een schat aan mogelijkheden. Groot werkoppervlak van 210 mm rechts van de naald SFDS Square Feed Drive System Geavanceerd draadinrijgsysteem

Nadere informatie

1 origineel patroon. 1 B 720 die ook kan borduren. 2 dagen broeden in mijn atelier. 5,5 mm steekbreedte voor extra fijne zijde

1 origineel patroon. 1 B 720 die ook kan borduren. 2 dagen broeden in mijn atelier. 5,5 mm steekbreedte voor extra fijne zijde BERNINA 720 1 origineel patroon 5,5 mm steekbreedte voor extra fijne zijde 1 B 720 die ook kan borduren 2 dagen broeden in mijn atelier 1 zelfverzekerde klant in mijn chique zomerontwerp MATHIAS ACKERMANN

Nadere informatie

PERSBERICHT Axelle Red for JBC

PERSBERICHT Axelle Red for JBC PERSBERICHT AXELLE RED VOOR JBC: MY SPECIAL PROJECT Axelle Red heeft haar nieuwste project lang geheim kunnen houden maar deze namiddag was het eindelijk zover. In de AED Studios in Lint werd haar collectie

Nadere informatie

naaimachine BASISTECHNIEKEN Verschil in eigenschappen ten opzichte van de select 2.2 naaimachine Inclusief extra naaivoeten: 0, 1, 3, 4, 5

naaimachine BASISTECHNIEKEN Verschil in eigenschappen ten opzichte van de select 2.2 naaimachine Inclusief extra naaivoeten: 0, 1, 3, 4, 5 naaimachine Inclusief extra naaivoeten: 0, 1, 3, 4, 5 Verschil in eigenschappen ten opzichte van de select 2.2 naaimachine Het originele IDT systeem. Ingebouwd Dubbel Transport systeem al meer dan 40 jaar

Nadere informatie

Stap een andere wereld binnen. Er worden geweldige ideeën geborduurd.

Stap een andere wereld binnen. Er worden geweldige ideeën geborduurd. TM Stap een andere wereld binnen. Er worden geweldige ideeën geborduurd. www.pfaff.com Stap een andere wereld binnen. Voor iedereen die van naaien houdt en altijd op zoek is naar nieuwe inspiratie hier

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

inhoud Zeven goede redenen om in vergeten kleding te knippen Overhemden Schoenen Trui & T-shirt Kragen & zo Rokken Maillots Jassen Sjaals Hemden

inhoud Zeven goede redenen om in vergeten kleding te knippen Overhemden Schoenen Trui & T-shirt Kragen & zo Rokken Maillots Jassen Sjaals Hemden inhoud 5 Zeven goede redenen om in vergeten kleding te knippen 6 Overhemden 22 Schoenen 32 Trui & T-shirt 46 Kragen & zo 56 Rokken 66 Maillots 76 Jassen 84 Sjaals 96 Hemden 104 Verven 110 Tassen 114 Technische

Nadere informatie

Houd je van kleding die vooral lekker zit, elke beweging meedoet en toch heel leuk staat? Dan heb je WILMA beslist nodig!

Houd je van kleding die vooral lekker zit, elke beweging meedoet en toch heel leuk staat? Dan heb je WILMA beslist nodig! Houd je van kleding die vooral lekker zit, elke beweging meedoet en toch heel leuk staat? Dan heb je WILMA beslist nodig! Dit LongSweatvest is smal en getailleerd en valt tot op de bovenbenen. De Weense

Nadere informatie

Naai je eigen collectie

Naai je eigen collectie Naai je eigen collectie na a i je e i g e n col l e cti e_ 1 Babette en Nora Fanchon goldfinger Naai je eigen collectie Voorwoord Ik draag dit boek op aan mijn leerlingen, en meer bepaald aan degenen die

Nadere informatie

Perfection starts here. TM. Daag uw creativiteit uit! creative 3.0

Perfection starts here. TM. Daag uw creativiteit uit! creative 3.0 Perfection starts here. TM Daag uw creativiteit uit! ONTDEK EEN VAN DE MEEST OPWINDENDE NAAI- EN BORDUUR- MACHINES TER WERELD Bezoek uw erkende PFAFF dealer. Ruim Helder Precies "Ik zoek altijd naar inspiratie,

Nadere informatie

Voorzijde: we verkorten het bovenstuk een beetje. Achterzijde: uiteraard ook aan de achterzijde

Voorzijde: we verkorten het bovenstuk een beetje. Achterzijde: uiteraard ook aan de achterzijde Omschrijving: De Julia jurk is een volledig nieuw kledingstuk gebaseerd op de Julia sweater. Met een paar kleien aanpassingen, kan je dit jurkje naaien in 1,5 uur tijd! Het is resultaat is comfortabel

Nadere informatie

Stijlgids voor de kantoorjungle

Stijlgids voor de kantoorjungle Stijlgids voor de kantoorjungle Samengesteld door Anna Inleiding Bij het (succesvol) werken op kantoor wordt vaak een belangrijk onderdeel vergeten: de outfit. Wat zijn de basis items op kantoor? Wat zijn

Nadere informatie

TAJA most romantic. Model Nr. 1, 2, 3

TAJA most romantic. Model Nr. 1, 2, 3 TAJA MOST ROMANTIC benadrukt de tederheid van een meisje en laat haar er op haar best uitzien! Afhankelijk van de st en stcombinatie ziet de jas er feestelijk, speels sportief uit en altijd met een romantisch

Nadere informatie

Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN

Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN Algemene tips Ton-sur-ton: outfit in dezelfde kleur maakt langer en slanker Effen kleding slankt meer af dan prints Lijnen: verticale lijnen, ritssluiting,

Nadere informatie

THE chino COLLECTION

THE chino COLLECTION THE chino COLLECTION Navy Huntingview Jacket Camel Officer Chino THE chino COLLECTION Een goed passende en comfortabele broek hoort thuis in elke garderobe. Onze Officer chino is op talloze manieren te

Nadere informatie

Stijlvol naaien HUSQVARNA VIKING EMERALD 116 EMERALD 118

Stijlvol naaien HUSQVARNA VIKING EMERALD 116 EMERALD 118 Stijlvol naaien met de EMERALD van HUSQVARNA VIKING EMERALD 116 EMERALD 118 Creatief, veelzijdig en eenvoudig te bedienen De HUSQVARNA VIKING EMERALD serie bestaat uit drie fantastische naaimachines die

Nadere informatie

De compacte naai- en borduurmachine

De compacte naai- en borduurmachine 900 De compacte naai- en borduurmachine 900 LCD touchscreen Automatische naaldinrijger Verlengtafel 170 borduurontwerpen 129 functionele en decoratieve steken Snel spoelsysteem Maakt het opwinden van

Nadere informatie

Premium Kwaliteits Werkkleding Voor Dames

Premium Kwaliteits Werkkleding Voor Dames Premium Kwaliteits Werkkleding Voor Dames 2014 1 Dames Werkkleding Broek Haaksluiting Elastische taille in de rug Haaksluiting Elastische taille in de rug steekzak Veel opbergzakken steekzak Veel opbergzakken

Nadere informatie

Omkeerjas FINJA. Werkbeschrijving

Omkeerjas FINJA. Werkbeschrijving Omkeerjas FINJA Werkbeschrijving Voor beginnende naaisters is dit een eenvoudig model. Gevorderden kunnen natuurlijk naar eigen inzicht te werk gaan, zoals bv een ritssluiting toevoegen... De jas ist ontworpen

Nadere informatie

Kies uw favoriete raambekleding!

Kies uw favoriete raambekleding! Kies uw favoriete raambekleding! Designed by Luxaflex. Inspired by you. Ultiem bedieningscomfort: Silhouette Shades met PowerRise Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht De zachte, stoffen

Nadere informatie

1 langverwachte verjaardag

1 langverwachte verjaardag BERNINA 880 1 langverwachte verjaardag 4 meter fijne zijde 1 verfijnd ontwerp geborduurd in 45 minuten 3 gemiste oproepen 1 nieuwe sjaal, op tijd voor ons speciale diner DE NIEUWE B 880 8 ingrediënten

Nadere informatie

A4, A5, A6 - Elastische steek, naald in linker-, midden- en rechterpositie Voor naden in tricot en elastische stoffen.

A4, A5, A6 - Elastische steek, naald in linker-, midden- en rechterpositie Voor naden in tricot en elastische stoffen. STEKEN Nuttige steken Steken voor het naaien en stoppen van kleding. Steek eschrijving van de steek Naaivoet 1, 2, 3 - Rechte steek, naald in linker-, midden- en rechterpositie Voor alle soorten naaiwerk.

Nadere informatie

Omschrijving: Voorzijde: we verkorten het bovenstuk een beetje. Achterzijde: uiteraard ook aan de achterzijde

Omschrijving: Voorzijde: we verkorten het bovenstuk een beetje. Achterzijde: uiteraard ook aan de achterzijde Omschrijving: De Julia jurk is een volledig nieuw kledingstuk gebaseerd op de Julia sweater. Met een paar kleien aanpassingen, kan je dit jurkje naaien in 1,5 uur tijd! Het is resultaat is comfortabel

Nadere informatie

Borduurmachine. Creëer snel en gemakkelijk borduurmotieven en naaiprojecten met hoge kwaliteit.

Borduurmachine. Creëer snel en gemakkelijk borduurmotieven en naaiprojecten met hoge kwaliteit. 1250 Borduurmachine 1250 Creëer snel en gemakkelijk borduurmotieven en naaiprojecten met hoge kwaliteit. Borduuroppervlak van 180 mm x 130 mm 136 ingebouwde borduurmotieven Groot naaioppervlak Honderden

Nadere informatie

R-Wear Studio - Software. Creëer uw eigen stijl!

R-Wear Studio - Software. Creëer uw eigen stijl! R-Wear Studio - Software Creëer uw eigen stijl! R-Wear, een briljant idee Mensen houden ervan een persoonlijke toets te geven aan hun interieur, auto, servies en noem maar op. Kledij en accessoires zijn

Nadere informatie

STEKEN. Uw machine leren kennen 1:11. Steeknummer. Steek. Steeknaam Naaivoet Toepassing

STEKEN. Uw machine leren kennen 1:11. Steeknummer. Steek. Steeknaam Naaivoet Toepassing STEKEN Steek Steeknummer 1, 2, 3 4, 5, 6 Uw machine leren kennen Steeknaam Naaivoet Toepassing Rechte steek, naald in linker, midden- en rechterpositie Elastische steek, naald in linker, midden- en rechterpositie

Nadere informatie

Maandag 25 april 2010 (net na de Paasvakantie)

Maandag 25 april 2010 (net na de Paasvakantie) Inleiding De bedoeling van deze opdracht is, jullie eens iets verder te laten nadenken over computers en de huidige technologie. Probeer deze opdracht zo goed mogelijk uit te werken, zodat je op een redelijk

Nadere informatie

Stijlvol naaien. met de Emerald van Husqvarna Viking MODEL 116 MODEL 118 MODEL 122

Stijlvol naaien. met de Emerald van Husqvarna Viking MODEL 116 MODEL 118 MODEL 122 Stijlvol naaien met de Emerald van Husqvarna Viking MODEL 116 MODEL 118 MODEL 122 Creatief, veelzijdig en eenvoudig te bedienen De Husqvarna Viking Emerald serie bestaat uit drie fantastische naaimachines

Nadere informatie

Kledingstijl Flamboyant / Casual

Kledingstijl Flamboyant / Casual Kledingstijl Flamboyant / Casual 2017 Wat is kledings1jl? En hoe kom ik er achter wat mijn s1jl is? Als je met een capsule wardrobe wil beginnen, is het een goed idee om eerst een plan te maken voor deze

Nadere informatie

Mertens LESSENPROGRAMMA 2015-2016. service voor uw creativiteit. Beste klant,

Mertens LESSENPROGRAMMA 2015-2016. service voor uw creativiteit. Beste klant, Mertens service voor uw creativiteit LESSENPROGRAMMA 2015-2016 Beste klant, Elke dag opnieuw stellen we alles in het werk om u een optimale service te verlenen. Een heel belangrijk aspect van deze service

Nadere informatie

Beschrijving pak vrouw

Beschrijving pak vrouw Beschrijving pak vrouw Waar moet je zelf voor zorgen: - Zwarte/donkere schoenen - Elastiek voor in de broek - Aceton ( wordt aangeraden) Wij willen u aanraden voordat u begint met naaien eerst het voorbeeldpak

Nadere informatie

Laat je inspireren door dit e-book, kijk kritisch naar je bestaande garderobe en ga op zoek naar items die je zelfverzekerd maken. Fashion is fun!

Laat je inspireren door dit e-book, kijk kritisch naar je bestaande garderobe en ga op zoek naar items die je zelfverzekerd maken. Fashion is fun! Je houdt van prints, maar op jouw lichaam komen ze altijd gek uit. Of je bent juist gek op een bepaald soort materiaal, maar als je het draagt voel je je allesbehalve slank. En moet je je riem nu op de

Nadere informatie

BASISTECHNIEKEN. naaimachine. 150 jaar ongelimiteerde creativiteit! FUNCTIES VAN DE SELECT 150 NAAIMACHINE

BASISTECHNIEKEN. naaimachine. 150 jaar ongelimiteerde creativiteit! FUNCTIES VAN DE SELECT 150 NAAIMACHINE naaimachine 150 jaar ongelimiteerde creativiteit! BASISTECHNIEKEN Bijgeleverde extra naaivoeten: 0, 1, 3, 4, 5 FUNCTIES VAN DE SELECT 150 NAAIMACHINE Het originele IDT systeem. Ingebouwd Dubbel Transport

Nadere informatie

Per fection starts here ṬM. Wat maakt het zo. perfect? Het origineel! Al meer dan 45 jaar alleen van PFAFF!

Per fection starts here ṬM. Wat maakt het zo. perfect? Het origineel! Al meer dan 45 jaar alleen van PFAFF! Per fection starts here ṬM Wat maakt het zo perfect? TM Het origineel! Al meer dan 45 jaar alleen van PFAFF! Het IDT systeem is ingebouwd in de machine en kan naar wens worden in- en uitgeschakeld. Origineel

Nadere informatie

Het meest uitgebreid. Het meest briljant. Stelt u zich eens voor...

Het meest uitgebreid. Het meest briljant. Stelt u zich eens voor... Het meest uitgebreid. Het meest briljant. Stelt u zich eens voor... ~2~ www.husqvarnaviking.com www.husqvarnaviking.com ~3~ De meest briljante naaien borduurmachine ooit! Dit sieraad wordt de nieuwe standaard

Nadere informatie

Vouwgordijnen. Decoratieve stoffen, op maat gemaakt

Vouwgordijnen. Decoratieve stoffen, op maat gemaakt Vouwgordijnen Decoratieve stoffen, op maat gemaakt 2 Vouwgordijnen Stijl, kwaliteit en innovatie De nieuwe collectie Luxaflex Vouwgordijnen wordt gekenmerkt door luxe stoffen en vakmanschap. Experts in

Nadere informatie

Opleiding tot Coupeuse met baangarantie. ( geen vooropleiding nodig )

Opleiding tot Coupeuse met baangarantie. ( geen vooropleiding nodig ) Opleiding tot Coupeuse met baangarantie. ( geen vooropleiding nodig ) Voor wie? Voor alle kandidaten welke graag het vak van coupeuse willen leren. Duur opleiding: 12 maanden, aantal dagdelen per kandidaat

Nadere informatie

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels. JASJE 1 TAS { STYLING TIPS & TRICKS } JASJE 169,95 TUNIEK 109,95 PRINTED JEANS SHIRT 69,95 SKINNY IN LEATHER LOOK Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Nadere informatie

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud Design Solutions 1 Design Solutions by Silent Gliss De tijdgeest is de zich snel voortbewegende, ontastbare, bron van inspiratie. Bij Silent Gliss creëren we raambekleding in slechts één kwaliteit de

Nadere informatie

Joanne by. #Joanne 1/16

Joanne by. #Joanne 1/16 Joanne by / Joanne by - Zeg 'ns Aaa, iedereen is toch zo dol op A-lijn jurken. Joanne is een getailleerde doorknoopjurk met A-lijn rok en aangesneden mouwen. Deze jurk benadrukt je taille en de rok loop

Nadere informatie

hobby line Kent u het magazine van Pfaff al? Eenvoudig in gebruik, innovatief design en vele mogelijkheden! Alles in één!

hobby line Kent u het magazine van Pfaff al? Eenvoudig in gebruik, innovatief design en vele mogelijkheden! Alles in één! 824_Flyer hobby_dutch 03.11.2004 12:35 Uhr Seite 1 Kent u het magazine van Pfaff al? Creatieve naaisuggesties, exclusieve patronen, professionele tips en trucs en nog veel meer - U vindt het allemaal in

Nadere informatie

ONLINE HULP KREAMAN (NL)

ONLINE HULP KREAMAN (NL) ONLINE HULP KREAMAN (NL) Wat is KREMAN? KREAMAN is een tool waarmee de klassements-, organisatie- en presentatie-artikelen van EXACOMPTA kunnen worden gepersonaliseerd. Met KREAMAN kunt u uw eigen etiketten

Nadere informatie

Voor naden in tricot en elastische stof. 10 Afwerksteek A/B In één stap randen naaien en afwerken. Voor normale elastische stoffen.

Voor naden in tricot en elastische stof. 10 Afwerksteek A/B In één stap randen naaien en afwerken. Voor normale elastische stoffen. STEKEN A Nuttige steken Steken voor het naaien en stoppen van kleding. Steek Steek nr. Steeknaam Naaivoet Toepassing 1 Rechte steek, naaldpositie in het midden A Voor alle soorten naaiwerk. Selecteer 29

Nadere informatie

150 jaar ongelimiteerde creativiteit!

150 jaar ongelimiteerde creativiteit! 150 jaar ongelimiteerde creativiteit! jubileumeditie Naaimachine inclusief PFAFF jubileum naaivoetenset. Bent u op zoek naar nieuwe inspiratie, een hoger niveau van naaiprecisie en moderne technologie?

Nadere informatie

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke Hartelijk welkom en wat mooi dat je mijn nieuwe E-book hebt gedownload. Dit E-book gaat over hoe je met veel minder kleding eindeloos kunt combineren. Tevens

Nadere informatie

www.eltinknaaimachines.nl

www.eltinknaaimachines.nl TM www.eltinknaaimachines.nl Originele PFAFF 9 mm steken! line Maak uw dromen waar Gelijkmatig stoftransport van onder en van boven. Maak uw dromen waar en beleef een nieuwe naaidimensie Zoekt u naar nieuwe

Nadere informatie

ULLA variance. Model nr. 1, 2 Tuniek met lange mouwen, korte mouwen, pofmouwen of zonder mouwen. Knip alle patroondelen uit de stof.

ULLA variance. Model nr. 1, 2 Tuniek met lange mouwen, korte mouwen, pofmouwen of zonder mouwen. Knip alle patroondelen uit de stof. ULLA Variantie staat niet alleen uitgesproken vrouwelijk en elegant, maar flatteert bovendien ieder figuur. Afhankelijk van de gekozen stof of de combinatie van stoffen wordt de tuniek feestelijk, speels

Nadere informatie

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden gedaan, dan ontstaat de KNAUS EUROSTAR. Een caravan van superlatieven. Hierin is de modernste technologie

Nadere informatie

BOOST YOUR STYLE. Overtuigen door een krachtige uitstraling

BOOST YOUR STYLE. Overtuigen door een krachtige uitstraling BOOST YOUR STYLE Overtuigen door een krachtige uitstraling Hi! Personal stylist Stylist ZalonbyZalando HR Professional Schoonheid, avontuur en mijn gezin DEKRACHT VAN DE EERSTE INDRUK 2 Zender DE KRACHT

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën 3276/3526-50 mm Luxaflex Met trots toont Luxaflex de nieuwste collectie, al jaren hét toonaangevende product van Luxaflex. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van De Luxaflex

Nadere informatie

Tutorial jongensblazer

Tutorial jongensblazer Tutorial jongensblazer Ik vertrok van een basispatroon dat ik online kocht en uitprintte op de website van Knipmode. Hier vind je de link: http://www.knippie.nl/shop/jongen/jas/kek-blazertje-grotemaat-pdf-patroon

Nadere informatie

Steek Steeknaam/Toepassing Naaivoet

Steek Steeknaam/Toepassing Naaivoet STEKEN Nuttige steken Steken voor het naaien en stoppen van kleding. Steek Steeknaam/Toepassing Naaivoet 1, 2, 3 Rechte steek, naald in linker, midden- en rechterpositie Voor alle soorten naaiwerk. Druk

Nadere informatie

HUSKYLOCK. Model 936, 910 en 905

HUSKYLOCK. Model 936, 910 en 905 HUSKYLOCK Model 936, 910 en 905 936 910 905 Uw HUSKYLOCK en Husqvarna Viking naaimachine zijn als naald en draad. Combineer de veelzijdigheid van uw naaimachine met de snelheid en professionele afwerking

Nadere informatie

1 fee & 1 tovenaar. 2 kind-vrije dagen. 2 kostuums en een onbegrensde fantasie van de kleintjes. 1 multitalent voor naaien en borduren

1 fee & 1 tovenaar. 2 kind-vrije dagen. 2 kostuums en een onbegrensde fantasie van de kleintjes. 1 multitalent voor naaien en borduren BERNINA 580 I 560 1 fee & 1 tovenaar 2 patronen en vele borduurmotieven 1 multitalent voor naaien en borduren 2 kind-vrije dagen 12 koppen koffie 7 stukken appeltaart 2 kostuums en een onbegrensde fantasie

Nadere informatie

1 fee & 1 tovenaar. 2 kind-vrije dagen. 2 kostuums en een onbegrensde fantasie van de kleintjes. 1 multitalent voor naaien en borduren

1 fee & 1 tovenaar. 2 kind-vrije dagen. 2 kostuums en een onbegrensde fantasie van de kleintjes. 1 multitalent voor naaien en borduren BERNINA 580 I 560 1 fee & 1 tovenaar 2 patronen en vele borduurmotieven 1 multitalent voor naaien en borduren 2 kind-vrije dagen 12 koppen koffie 7 stukken appeltaart 2 kostuums en een onbegrensde fantasie

Nadere informatie

NIEUW! Bonus USB met 100 extra borduurmotieven ingesloten

NIEUW! Bonus USB met 100 extra borduurmotieven ingesloten 955 NIEUW! Bonus USB met 100 extra borduurmotieven ingesloten 955 De compacte naai- en borduurmachine LCD touchscreen Automatische naaldinrijger Verlengtafel 296 borduurontwerpen 129 functionele en decoratieve

Nadere informatie

Free-book recykleer-rokje Doortje

Free-book recykleer-rokje Doortje Free-book recykleer-rokje Doortje 1 Het recykleer-rokje is een rokje dat je maakt samen met een al bestaand overslagrokje, dat te klein is geworden. Het maakt niet uit wat voor één: met plooitjes of zonder,

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Luxaflex Horizontale Jaloezieën De Luxaflex Horizontale Jaloezieën collectie is een spannende mix van innovaties, decoratieve opties

Nadere informatie

Tellerrock JANA Jolijou.de 2010 Alle Rechte vorbehalten Seite 2 von 20

Tellerrock JANA Jolijou.de 2010 Alle Rechte vorbehalten Seite 2 von 20 Tellerrock JANA Jolijou.de 2010 Alle Rechte vorbehalten Seite 1 von 20 Jana is een klassieke cirkelrok. Gelukkig blijft jullie de gewoonlijke klus met de cirkel bespaard, want het patroon zit in dit ebook

Nadere informatie

Japanese Design Collection

Japanese Design Collection Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische sfeer 1069 Japanese Design Collection Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse

Nadere informatie

SCHORTEN. Leder. Denim. Model: Unisex Maten: One size Kleur: Cognac Bruin Materiaal: 70% Leder, 30% Polyester

SCHORTEN. Leder. Denim. Model: Unisex Maten: One size Kleur: Cognac Bruin Materiaal: 70% Leder, 30% Polyester SCHORTEN Leder Unisex 850026 One size Kleur: Cognac Bruin Materiaal: 70% Leder, 30% Polyester Een lederen schort met een stoere, ambachtelijke en tijdloze uitstraling. Gemaakt van lichtgewicht kwaliteit

Nadere informatie

150 jaar ongelimiteerde creativiteit!

150 jaar ongelimiteerde creativiteit! 150 jaar ongelimiteerde creativiteit! jubileumeditie Naaimachine inclusief PFAFF jubileum naaivoetenset. Bent u op zoek naar een betrouwbare, krachtige en veelzijdige naaimachine die uw ideeën kan omzetten

Nadere informatie

1 petticoat van oma s zolder

1 petticoat van oma s zolder BERNINA 330 I 350 PE I 380 1 petticoat van oma s zolder 3 modetijdschriften uit de jaren 50 2 party-vrije weekenden 1 fantastische naaimachine 4 overheerlijke cupcakes 7 latte macchiato s 1 nieuwe outfit

Nadere informatie