Thuis in woonzorgcentrum Kennemerduin

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Thuis in woonzorgcentrum Kennemerduin"

Transcriptie

1 wonen met zorg Thuis in woonzorgcentrum Kennemerduin

2 Gastvrijheid en gezelligheid in een sfeervolle omgeving in Heemstede Natuurlijk blijft u het liefst in uw eigen huis wonen, maar soms gaat dat niet meer. Als u moeite krijgt met alledaagse dingen zoals wassen, aankleden, boodschappen doen, koken en het huis bijhouden. Thuiszorg kan u daarbij ondersteunen. Wanneer u echter meer zorg nodig heeft, is wonen in een woonzorgcentrum een uitkomst. U bent daar dag en nacht verzekerd van professionele zorg, begeleiding en behandeling. En u kunt er gezellig met anderen dingen ondernemen. In woonzorgcentrum Kennemerduin vindt u dit alles. Bij ons bepaalt u wat u doet en wanneer u dat doet. Wij vinden dat u bij ons hetzelfde leven moet kunnen leiden als voorheen. Wonen bij ons is thuiskomen. Daarom zijn we dag en nacht bereikbaar en kennen we geen bezoektijden. Goede zorg dichtbij, gastvrijheid, gezelligheid en samen leuke dingen doen. Daar gaat het om. We organiseren iedere dag een activiteit en we delen samen een verse maaltijd. Daarnaast is er in ons huis veel aandacht voor religie. Natuurlijk zijn ook uw partner, familie en bekenden van harte welkom.

3 Waarom Kennemerduin? Net een dorp Kennemerduin is één van de woonzorgcentra van Zorgbalans. Hiernaast hebben wij nog twaalf andere woonzorglocaties in de regio IJmuiden, Velsen, Haarlem en de Duin- en Bollenstreek. Kennemerduin is gebouwd in 1963 en in 2004 volledig gerenoveerd. In de Zuidvleugel hebben wij 58 eenpersoonsen 3 tweepersoons woonzorgappartementen. In de Noordvleugel hebben wij een speciale verpleeg afdeling met 28 eenpersoonsappartementen. De appartementen zijn royaal en hebben vrijwel allemaal een mooi uitzicht op de omgeving. Het restaurant is het hart van het huis. Hier komen de bewoners, maar ook mensen uit de wijk, om koffie te drinken en samen te eten. Ook vinden hier veel activiteiten plaats, bijvoorbeeld: optredens, bingo en themabijeenkomsten. Kennemerduin heeft van oorsprong een gereformeerd karakter, maar iedereen is van harte welkom. De sfeer in ons huis is gezellig en gemoedelijk. Bewoners en medewerkers trekken samen op en voelen zich betrokken bij elkaar. Het is net een dorp! n zelfstandig wonen in een appartement met 24 uur professionele zorg en begeleiding n een gezellige en informele sfeer tussen bewoners en medewerkers en een christelijke signatuur n elke dag een vers bereide maaltijd uit eigen keuken n hier is altijd wat te doen: allerlei (creatieve) leuke activiteiten Waar ligt Kennemerduin? Woonzorgcenrum Kennemerduin ligt op een heuvel aan de rand van Heemstede en is te bereiken via een stijlvolle oprijlaan. Ons huis is omringd door bos en in de mooie tuin rondom kunt u een wandeling maken of even lekker zitten om van de zon en de buitenlucht te genieten. Het centrum van Heemstede ligt op loopafstand. Vlakbij vindt u verschillende bushaltes die onder andere aansluiting geven op het nabijgelegen NS-station Heemstede- Aerdenhout. En mocht u met de auto komen, onze oprijlaan biedt ruim voldoende parkeergelegenheid voor u en uw bezoek.

4 Wie wonen hier? Bij ons wonen 86 ouderen. Zij wonen hier omdat ze (tijdelijk) niet meer zelfstandig kunnen wonen en lichamelijke verzorging en begeleiding nodig hebben. Mensen die bijvoorbeeld: n geheugenproblemen hebben of (beginnend) dementerend zijn n slecht horen of zien, doof of blind zijn n parkinson, reuma, ademhalingsproblemen (COPD) hebben n last hebben van hartfalen n een hersenbloeding (CVA) hebben gehad n zich in hun laatste levensfase bevinden n andere ouderdomsklachten hebben De sfeer in Kennemerduin is huiselijk en iedereen voelt zich betrokken bij elkaar. Wij hebben respect voor u als individu en ook aan uw privacy wordt waarde gehecht. Zelf uw appartement inrichten Bij ons woont u zelfstandig in uw eigen appartement, alleen of samen met uw partner. De eenpersoonsappartementen hebben een gecombineerde woon-/slaapkamer en een oppervlakte van ongeveer 23 m 2. De tweepersoonsappartementen zijn iets ruimer, ongeveer 28 vierkante m 2, en beschikken over een aparte slaapkamer. Alle appartementen hebben een keuken, een badkamer en een alarmeringssysteem, zodat u direct hulp van de verzorging kunt inroepen. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuisvoelt in uw appartement. Het is uw huis, u bent dus vrij het naar eigen smaak te stofferen en in te richten met uw eigen meubels en spullen. Kleine huisdieren zoals vogels, honden, katten en vissen zijn welkom, mits u of uw familie ze zelf verzorgt. Gastvrijheid en bezoek In alle locaties van Zorgbalans staat gastvrijheid centraal, ook in Kennemerduin. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en kennen in principe geen bezoektijden. Uw gasten kunnen u bezoeken wanneer het u uitkomt. U kunt hen ontvangen in uw eigen woonruimte, het restaurant of s zomers in de tuin. Een goed en persoonlijk contact met uw familieleden, mantelzorgers en betrokkenen vinden wij erg belangrijk. Wij betrekken hen daarom graag bij de verzorging, begeleiding en activiteiten. Als u het leuk vindt of als het nodig is, kan familie blijven slapen in uw eigen appartement.

5 Professioneel team Professionele verzorgenden, verpleegkundigen, zorgassistenten en ook leerlingen staan dag en nacht voor u klaar. Dat moet ook wel, want u bent onze gast. Als het nodig is, en u daarvoor een indicatie heeft, schakelen we de specialist ouderengeneeskunde (SOG), fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist of psycholoog in. Heeft u behoefte aan een goed gesprek, dan is er een maatschappelijk werker en een geestelijk verzorger. U krijgt een vaste begeleider, die noemen wij de eerst verantwoordelijke begeleider (EVB). Hij of zij beantwoordt al uw vragen, en die van uw familie, over de zorg of andere ondersteuning. De EVB helpt u ook bij het aanvragen, lenen of kopen van krukken, rollator, rol- of douchestoel. Vrijwilligers Onze medewerkers worden bij uw begeleiding ondersteund door een grote groep vrijwilligers. Zij helpen bij verschillende activiteiten en in het restaurant. Als u dat wilt, gaan ze met u wandelen, boodschappen doen of maken samen met u een ritje op de duofiets. Zij geven gezelligheid en steun, net dat beetje extra dat uw leven aangenaam maakt. Ontspanning Er is van alles te doen in Kennemerduin. Zowel binnen als buiten de deur worden activiteiten georganiseerd. Daar kunt u samen met andere bewoners en mensen uit de buurt aan meedoen. Er is voor ieder wat wils: schilderen, rummikub, koersbal, quizmiddagen, de bibliotheek, filmmiddagen en nog veel meer. Wat wij ook bieden In ons huis kunt u, al dan niet tegen betaling, gebruikmaken van de volgende voorzieningen: n gezamenlijk koffie of thee drinken in de eetzaal in de ochtend en/of middag n winkeltje waar u brood, beleg, hapjes en drankjes kunt kopen n internet, ook op uw kamer n fitnessruimte n kapsalon en pedicure n bibliotheek n financieel adviseur van een bank die op verzoek langskomt n stilte- en gebedsruimte n servicebalie waar u terecht kunt met al uw vragen Wij gaan er vanuit dat u uw eigen linnen- en beddengoed gebruikt. Indien u dat wenst, kunt u gebruikmaken van een huurpakket. Tegen betaling haalt een wasserij uw wasgoed op en brengt het gewassen of gestoomd weer bij u terug. Wekelijks maken onze medewerkers uw appartement schoon. Gaat er wat stuk of heeft u hulp nodig bij bijvoorbeeld het ophangen van een schilderij? Onze technische dienst staat voor u klaar tegen een geringe vergoeding.

6 Tijdelijk kan ook Sommigen mensen verblijven tijdelijk bij ons. Zij moeten aansterken of revalideren na een operatie, ziekte, beroerte of ongeluk. Onze zorg en begeleiding is dan gericht op een spoedig herstel. Ook wanneer er spoed is of u in afwachting bent van opname ergens anders, kunt u bij ons verblijven. Mensen die tijdelijk zorg en/of begeleiding nodig hebben omdat hun partner of mantelzorger op vakantie gaat of plotseling wordt opgenomen in het ziekenhuis, zijn eveneens welkom. Wij noemen dit kortdurend verblijf. Voor mensen die kortdurend bij ons verblijven hebben wij vijf plaatsen beschikbaar. Elke week is er wel een grote activiteit, regelmatig zijn er optredens en elk jaar organiseren we een barbecue en een picknick. Feestelijke gebeurtenissen als verjaar dagen laten we niet ongemerkt voorbijgaan! We houden u op de hoogte van het nieuws en de activiteiten in en rondom Kennemerduin via het bewonersblad Kennemerlicht dat zes keer per jaar uitkomt, en het wekelijkse activiteitenoverzicht. Elke dag een verse maaltijd Kennemerduin heeft een prachtig restaurant. Hier wordt door verschillende bewoners en mensen uit de buurt samen gegeten en koffie of thee gedronken. Onze ervaren koks bereiden elke middag een verse warme of koude maaltijd van drie gangen voor u. Wij bieden een keuzemenu waarin we rekening houden met dieet- of religiewensen. U kunt zelf kiezen waar en wanneer u uw maaltijd nuttigt. Tevens kunt u tegen betaling genieten van ons à la carte menu. Familie of vrienden kunnen zo ook aanschuiven. Vrijwel alles wat u voor het ontbijt en/of de broodmaaltijd nodig heeft, is te vinden in ons winkeltje. Uw tevredenheid is onze zorg We zijn pas tevreden als u tevreden bent. We gaan uit van wat u wilt, wenst of nodig heeft. Om deze goede kwaliteit van zorg te blijven leveren, volgen onze medewerkers trainingen en bijscholingen. Regelmatig evalueren wij of de verleende zorg en dienstverlening nog aansluit bij uw wensen. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over bepaalde aspecten van onze dienstverlening, bespreekt u dat dan met onze medewerkers, uw EVB of de teammanager zorg. Met uw opmerkingen en reacties kunnen wij onze dienstverlening nog verder verbeteren. Komt u er niet uit, dan kunt u terecht bij de klachtenbemiddelaar die met u overlegt, adviseert en desgevraagd bemiddelt. Daarnaast kunt u uw stem laten horen via de Cliëntenraad. Deze raad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de teammanager van Kennemerduin. De leden van de Cliëntenraad horen daarom graag uw mening en uw wensen op het gebied van zorg- en dienstverlening. Indicatie nodig Als u bij ons komt wonen, heeft u een indicatie voor zorg en verblijf nodig. Het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) geeft deze indicaties in de vorm van een zorgzwaartepakket (ZZP). Op basis van een ZZP wordt de zorg en verblijf in een woonzorgcentrum of verpleeghuis grotendeels vergoed via de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) of uw zorgverzekering. Voor uw verblijf betaalt u altijd een eigen bijdrage die afhangt van uw inkomen. Het Centraal Administratie Kantoor (CAK) berekent en incasseert uw eigen bijdrage. Op basis van uw indicatie, uw mogelijkheden en uw wensen, stellen we samen met u en uw partner of mantelzorger een zorgleefplan op. Meer over indicaties vindt u op:

7 Meer weten? Wilt u meer weten over Kennemerduin of een van de andere woonzorglocaties van Zorgbalans? Wilt u eens een kijkje nemen of een oriënterend gesprek voeren? Neemt u dan contact op met de medewerkers van Zorgbalans Zorgbemiddeling via telefoonnummer Zij helpen u graag, geven advies, bemiddelen of begeleiden. Actuele informatie vindt u ook op

8 Kennemerduin en Zorgbalans Kennemerduin is een woonzorgcentrum van zorgdienstverlener Zorgbalans. Zorgbalans helpt mensen met een zorgbehoefte zolang mogelijk op eigen wijze vorm en inhoud te geven aan hun leven. Wij bieden tijdelijke of langdurige verzorging, behandeling en verpleging. Zowel thuis als in onze woonzorgcentra en verpleeghuizen. We stemmen ons aanbod af op de vragen en wensen van onze cliënten, waarbij we rekening houden met hun mogelijkheden en beperkingen. Onze medewerkers zijn de spil in onze zorg- en dienstverlening. Met hun profes sionaliteit en betrokkenheid werken ze er hard aan om u de zorg en begeleiding te geven die u nodig heeft. Zorgbalans Woonzorgcentrum Kennemerduin Herenweg MS Heemstede T

Thuis in woonzorgcentrum Huis ter Hagen

Thuis in woonzorgcentrum Huis ter Hagen wonen met zorg Thuis in woonzorgcentrum Huis ter Hagen Gastvrijheid en gezelligheid in een sfeervolle omgeving in Driehuis Natuurlijk blijft u het liefst in uw eigen huis wonen, maar soms gaat dat niet

Nadere informatie

Thuis in Huis ter Hagen. Wonen met zorg. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is

Thuis in Huis ter Hagen. Wonen met zorg. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Thuis in Huis ter Hagen Wonen met zorg Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Gastvrijheid en gezelligheid in een sfeervolle omgeving in Driehuis Natuurlijk blijft u het liefst in uw eigen huis

Nadere informatie

Thuis in het W.F. Visserhuis. Wonen met zorg. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is

Thuis in het W.F. Visserhuis. Wonen met zorg. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Thuis in het W.F. Visserhuis Wonen met zorg Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Gastvrijheid en gezelligheid in een sfeervolle omgeving in IJmuiden Natuurlijk blijft u het liefst in uw eigen

Nadere informatie

Thuis in woonzorgcentrum. Breezicht. Wonen met zorg. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is

Thuis in woonzorgcentrum. Breezicht. Wonen met zorg. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Thuis in woonzorgcentrum Breezicht Wonen met zorg Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Huiselijkheid en gezelligheid in een sfeervolle omgeving in IJmuiden In woonzorgcentrum Breezicht bieden

Nadere informatie

Thuis in verpleeghuis Velserduin IJmuiden

Thuis in verpleeghuis Velserduin IJmuiden Wonen met zorg Thuis in verpleeghuis Velserduin IJmuiden Veilig en beschermd wonen in een huiselijke en rustige omgeving Natuurlijk blijft u het liefst in uw eigen huis wonen, maar soms gaat dat niet meer.

Nadere informatie

Thuis in Zuiderhout. Revalideren en aansterken. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is

Thuis in Zuiderhout. Revalideren en aansterken. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Thuis in Zuiderhout Revalideren en aansterken Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Gastvrijheid en gezelligheid in een sfeervolle omgeving in Haarlem U bent van harte welkom bij Zuiderhout.

Nadere informatie

Welkom in Velserduin. Zorg en veiligheid in een gastvrije en huiselijke omgeving. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is

Welkom in Velserduin. Zorg en veiligheid in een gastvrije en huiselijke omgeving. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Welkom in Velserduin Zorg en veiligheid in een gastvrije en huiselijke omgeving Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Zorg en veiligheid in een gastvrije en huiselijke omgeving Moet u revalideren

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Intensieve zorg in huiselijke sfeer Voelt beter Intensieve zorg in huiselijke sfeer Het eigentijdse Madeleine in Boxmeer biedt als expertisecentrum uitgebreide faciliteiten

Nadere informatie

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

De Pol. Woonzorgcentrum

De Pol. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum De Pol In het nieuwe en eigentijdse woonzorgcentrum De Pol staat comfortabel wonen voorop! Met mogelijkheden om anderen te ontmoeten of om de rust te zoeken. Alleen of met uw naaste, familie

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar

Nadere informatie

Omdat afscheid nemen voor alle betrokken zwaar is, vinden wij het belangrijk ook ondersteuning te bieden aan de naasten.

Omdat afscheid nemen voor alle betrokken zwaar is, vinden wij het belangrijk ook ondersteuning te bieden aan de naasten. De Rozenhof van Het Spectrum is een sfeervolle, kleinschalige voorziening voor palliatieve zorg. Hier is ruimte voor cliënten die, naar inschatting van een arts, een beperkte levensverwachting hebben.

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Herinckhave Hengelo

Woonzorgcentrum Herinckhave Hengelo Woonzorgcentrum Herinckhave Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Dagbehandeling De Horst

Dagbehandeling De Horst Dagbehandeling De Horst U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar zonder extra ondersteuning lukt dat niet meer. U wordt ouder en krijgt geheugenproblemen. Het is niet meer zo gemakkelijk

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Eugeria Almelo

Woonzorgcentrum Eugeria Almelo Woonzorgcentrum Eugeria Almelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Verzorgingshuis De Bettekamp in Varsseveld Informatie voor cliënten en familie De zorg waar u zich het beste bij voelt Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Aangenaam... De Friese Wouden. www.friesewouden.nl

Aangenaam... De Friese Wouden. www.friesewouden.nl Aangenaam... De Friese Wouden www.friesewouden.nl Wij zijn er voor u De Friese Wouden levert diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Als klant houdt u hierbij de regie in eigen handen, het gaat

Nadere informatie

Verzorgingshuis Zonnewiede

Verzorgingshuis Zonnewiede Verzorgingshuis Zonnewiede Inhoud 1. Wonen in Zonnewiede 3 1.1 Eigen sfeer 3 1.2 Vragen 3 2. Hoe komt u in aanmerking? 4 2.1 Eigen bijdrage 4 2.2 Wachtlijst 4 3. Zorg en begeleiding 5 3.1 Eerstelijns (zorg)diensten

Nadere informatie

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling De Molenberg Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Molenberg In het centrum van Groenlo, nabij parken en winkels, ligt

Nadere informatie

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO carintreggeland huis De Elshof ALMELO Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooie en comfortabele studio? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Laurens Antonius IJsselmonde. Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg

Laurens Antonius IJsselmonde. Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg Laurens Antonius IJsselmonde Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg meer dan zorg Antonius IJsselmonde Antonius IJsselmonde is een centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. Hier krijgt u op individuele

Nadere informatie

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen St. Jozef Woonzorgcentrum Het is fijn dat mijn kinderen en kleinkinderen in de buurt wonen. Meneer van de Vondervoort woont zijn hele leven al in Wijchen.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Slotjesveste De Riethorst Stromenland

Informatiebrochure. Slotjesveste De Riethorst Stromenland Informatiebrochure Slotjesveste De Riethorst Stromenland Warm welkom 2 In deze folder willen wij u graag kennis laten maken met Slotjesveste en u een idee geven van wat wij kunnen betekenen voor u. Uitgangspunt

Nadere informatie

Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden

Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden Verzorgd Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen De Berkhof Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Berkhof Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park ligt woonzorgcentrum De Berkhof.

Nadere informatie

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO carintreggeland huis Titus Brandsmahof ALMELO Thuis in een veilige en moderne omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl Ervaar onze gastvrijheid Welkom! www.arienszorgpalet.nl Van harte welkom bij AriënsZorgpalet Iedereen vindt het heerlijk om gastvrij te worden ontvangen. Weten dat u welkom bent en dat men er alles aan

Nadere informatie

Vredense Hof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagopvang speciaal. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Vredense Hof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagopvang speciaal. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Vredense Hof Dagopvang speciaal Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in de Vredense Hof Aan de oostelijke rand van Winterswijk nabij weilanden en de

Nadere informatie

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE VANUIT MIJN WOONKAMER MAAK IK ELKE WEEK EEN RADIO PROGRAMMA VAN EEN UUR, SAMEN MET MIJN ZOON. In Florastate staan zelfstandigheid, privacy en eigen regie voorop.

Nadere informatie

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo carintreggeland huis Anholtskamp Markelo Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer

Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer Hartelijk welkom Wij geloven dat mensen die zorg nodig hebben, het beste tot hun recht komen als ze zich gehoord, erkend en welkom voelen. In een omgeving met

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u zich aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

Laurens Antonius Binnenweg. Centrum voor revalidatie en specialistische zorg. meer dan zorg

Laurens Antonius Binnenweg. Centrum voor revalidatie en specialistische zorg. meer dan zorg Laurens Antonius Binnenweg Centrum voor revalidatie en specialistische zorg meer dan zorg Antonius Binnenweg De medewerkers van Antonius Binnenweg zijn gespecialiseerd in het bieden van revalidatie zorg

Nadere informatie

Wonen zoals thuis met sfeervolle ouderenzorg

Wonen zoals thuis met sfeervolle ouderenzorg Wonen zoals thuis met sfeervolle ouderenzorg Een hartelijk welkom Wij geloven dat mensen die zorg nodig hebben, het beste tot hun recht komen als ze zich gehoord, erkend en welkom voelen. In een omgeving

Nadere informatie

t Hamersveld Woonzorgcentrum

t Hamersveld Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum t Hamersveld In t Hamersveld staan openheid, toegankelijkheid en de uitnodigende sfeer voorop. U vindt er vele ontmoetingsplekken, zoals het fantastische restaurant en het Grand Café. Uw

Nadere informatie

Herstellen op de Veluwe. Revalidatie en herstelzorg

Herstellen op de Veluwe. Revalidatie en herstelzorg Herstellen op de Veluwe Revalidatie en herstelzorg Aangenaam herstellen en revalideren in een mooie, bosrijke omgeving. Dat biedt Opella binnen parkflat De Valkenburcht. Onder professionele begeleiding

Nadere informatie

Woonzorgcentrum St. Elisabeth Delden

Woonzorgcentrum St. Elisabeth Delden Woonzorgcentrum St. Elisabeth Delden 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna, uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is het bekende woonzorgcentrum in de deelgemeente Feijenoord, waar alles erop is gericht om tot op hoge

Nadere informatie

Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer

Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer Uniek gelegen locatie met stijlvolle uitstraling Voelt beter Uniek gelegen locatie met stijlvolle uitstraling Zorgcentrum Symfonie in Boxmeer trekt mensen vanuit alle omliggende

Nadere informatie

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate Borgsate, uw persoonlijke keuze laurens Borgsate Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open

Nadere informatie

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R carintreggeland huis DE STOEVELAAR GOOR Aan de rand van Goor, met uitzicht over het Twentse landschap. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige

Nadere informatie

Pakket 9 Verblijf met herstelgerichte verpleging en verzorging

Pakket 9 Verblijf met herstelgerichte verpleging en verzorging BESCHRIJVING VAN DE ZORGZWAARTEPAKKETTEN Pakket 9 Verblijf met herstelgerichte verpleging en verzorging Pakket 9 Verblijf met herstelgerichte verpleging en verzorging is voor mensen die een zware operatie

Nadere informatie

Ons kent ons in De Spiker

Ons kent ons in De Spiker Ons kent ons in De Spiker DE SPIKER EEN KEER PER WEEK HELP IK DEZE CLIËNT MEE MET ZIJN GROTE HOBBY: BOUWEN MET LEGO. DAT GAAT HEEL GOED ZO SAMEN. In De Spiker is altijd wat te doen. Het is een plek van

Nadere informatie

BELLINCKBORG HENGELO

BELLINCKBORG HENGELO carintreggeland huis BELLINCKBORG HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Revalideren en herstellen op viersterrenniveau

Revalideren en herstellen op viersterrenniveau sinds 1901 bro-zh-201312 Revalideren en herstellen op viersterrenniveau Voor iedereen dé locatie om comfortabel te herstellen Aafje zorghotels Twee hotels in Rotterdam Aafje heeft twee zorghotels. Het

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Zuiderhart Hengelo

Woonzorgcentrum Zuiderhart Hengelo Woonzorgcentrum Zuiderhart Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Alle goede zorg die u zich kunt wensen

Alle goede zorg die u zich kunt wensen Alle goede zorg die u zich kunt wensen Zorgcentrum Debbeshoek in Ulft Informatie voor cliënten en familie Aangenaam wonen in een vertrouwde omgeving Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde. De één

Nadere informatie

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban Laurens Den Hoogenban is een woonzorglocatie voor ouderen, die is gelegen in de wijk Overschie. De locatie kenmerkt zich door de

Nadere informatie

Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft. Hospice Marianahof. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst

Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft. Hospice Marianahof. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft Hospice Marianahof Avoord Zorg en Wonen Zoals u het wenst 1 Welkom in marianahof Gastvrij thuis 4 Eigen regie 5 Aandacht 6 Multidisciplinair

Nadere informatie

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM IK VIND HET LEUK OM MEE TE HELPEN MET HET ETEN. In woonzorgcentrum Ymedam zijn het vaak de kleine dingen die zorgen voor een echt thuisgevoel. Oude plaatjes draaien. Gezellig

Nadere informatie

Revalidatie De Schakel

Revalidatie De Schakel Revalidatie De Schakel Samen werken aan herstel Inhoud 1 Revalidatie De Schakel 3 2 Hoe werken wij? 5 2.1 Multidisciplinaire aanpak 5 2.2 Eigen inbreng 6 2.3 Specialist ouderengeneeskunde 6 3 Woon- en

Nadere informatie

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Mevrouw Somers en meneer De Bruijn oefenen samen de passen. Morgen is er een dansavond met buurtgenoten. Wonen bij Vecht en IJssel

Nadere informatie

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen Beth San Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Uitleenbalie hulpmiddelen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Beth San Op loopafstand van het centrum van Aalten, vlakbij het station, ligt Beth

Nadere informatie

Woonzorgcentrum De Botterhof Wierden

Woonzorgcentrum De Botterhof Wierden Woonzorgcentrum De Botterhof Wierden 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Welkom bij De Goede Zorg Zelf zorg kiezen Bij De Goede Zorg kiest u zelf de zorg of hulp die u nodig heeft. Onze dienstverlening is erop gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

Verpleeghuiszorg voor als het thuis niet meer gaat

Verpleeghuiszorg voor als het thuis niet meer gaat Wilt u meer informatie, een rondleiding of kennismaking? Bel ons dan op: 088-97 20 200 (lokaal tarief) Of mail naar: zorgbemiddeling@amstelring.nl Website: www.amstelring.nl/vreugdehof Facebook: www.facebook.com/vreugdehof

Nadere informatie

Alles is revalidatie. Revalideren in Madeleine. Voelt beter

Alles is revalidatie. Revalideren in Madeleine. Voelt beter Alles is revalidatie Revalideren in Madeleine Voelt beter Revalideren in Madeleine Een goede revalidatie na bijvoorbeeld een ongeluk, een operatie of een hersenbloeding is van groot belang. Vanzelfsprekend

Nadere informatie

De Hoge Weide. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Verpleeghuis ZMK15007

De Hoge Weide. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Verpleeghuis ZMK15007 De Hoge Weide Dagcentrum Appartementen te huur Woonzorgcentrum ZMK15007 Verpleeghuis Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Hoge Weide Aan de rand van Lochem, in een prachtige bosrijke omgeving,

Nadere informatie

St Elisabeth. Verpleeg- en Gasthuis

St Elisabeth. Verpleeg- en Gasthuis Verpleeg- en Gasthuis St Elisabeth Het St Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis staat in het centrum van Amersfoort en is een echt stadsverpleeghuis. Het fraaie, moderne gebouw met uitzicht op de levendige winkelstraat,

Nadere informatie

Goede zorg in een gezellig huis

Goede zorg in een gezellig huis Woonzorgcentrum en Verpleeghuis Gertrudis Marktstraat 12, 7041 AJ s-heerenberg T (0314) 66 36 41 E info-gertrudis@azora.nl I www.azora.nl Goede zorg in een gezellig huis Azora. Zo zorgen we voor elkaar

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen, uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen Laurens De Tuinen is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in Bleiswijk. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open sfeer. Door

Nadere informatie

Kleinschalig wonen. Zo thuis mogelijk

Kleinschalig wonen. Zo thuis mogelijk Kleinschalig wonen Zo thuis mogelijk 2 Kleinschalig wonen. Zo thuis mogelijk Als thuis wonen niet meer veilig voelt en de behoefte aan bescherming en zorg groter wordt, dan is verhuizen naar een woonzorgcentrum

Nadere informatie

Dienstverlening voor senioren

Dienstverlening voor senioren Meer weten? Neem dan contact op met onze medewerkers van de afdeling Zorgbemiddeling. Deze medewerkers van Meriant staan voor u klaar om u alles te vertellen over onze mogelijkheden. Uiteraard behoort

Nadere informatie

foto s Reinout van den Bergh Wonen

foto s Reinout van den Bergh Wonen foto s Reinout van den Bergh Wonen 400 Missie De Leystroom is een kleinschalig verpleeg- en verzorgingshuis waar de kwaliteit van uw leven voorop staat. Naastenliefde, wederkerigheid en veiligheid staan

Nadere informatie

zorg- en dienstencentrum Harskamp Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Harskamp kan u van dienst zijn!

zorg- en dienstencentrum Harskamp Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Harskamp kan u van dienst zijn! zorg- en dienstencentrum Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella kan u van dienst zijn! Verzorgd wonen achter uw eigen voordeur Wonen doe je het liefst in je eigen huis. Ook, of misschien juist

Nadere informatie

Laurens Maasveld. Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Maasveld. Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Maasveld Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Maasveld Een modern, multicultureel woonzorgcentrum

Nadere informatie

Verblijf, zorg en behandeling

Verblijf, zorg en behandeling Verblijf, zorg en behandeling Over Gooizicht Christelijke identiteit Gooizicht is een centrum voor zorg en behandeling. Het ligt in een mooie, groene wijk dichtbij het centrum van Hilversum en het (Corvers)bos.

Nadere informatie

Woonzorgcentrum De Elshof Almelo

Woonzorgcentrum De Elshof Almelo Woonzorgcentrum De Elshof Almelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo

Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving,

Nadere informatie

Comfortabel wonen met service naar wens

Comfortabel wonen met service naar wens Comfortabel wonen met service naar wens VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 1 30-01-2006 11:10:26 juiste balans tussen wonen, zorg en welzijn De VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 2 30-01-2006

Nadere informatie

mensen hebben mensen nodig

mensen hebben mensen nodig mensen hebben mensen nodig mensen hebben mensen nodig Dat vinden we bij Mosae Zorggroep. Vanuit vijf locaties en een eigen thuiszorgorganisatie. Met ruim 600 mensen in dienst en 300 vrijwilligers verzorgen

Nadere informatie

Pronsweide. en Meddo. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Verpleeghuis. Revalidatieafdeling Oost Achterhoek.

Pronsweide. en Meddo. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Verpleeghuis. Revalidatieafdeling Oost Achterhoek. Pronsweide en Meddo Dagcentrum Verpleeghuis Revalidatieafdeling Oost Achterhoek Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Pronsweide en in Meddo Nabij het centrum van Winterswijk ligt Pronsweide.

Nadere informatie

Laurens Borgsate. Locatie met een open en hartelijke sfeer. meer dan zorg

Laurens Borgsate. Locatie met een open en hartelijke sfeer. meer dan zorg Laurens Borgsate Locatie met een open en hartelijke sfeer meer dan zorg Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de Rotterdamse wijk Schiebroek. De locatie kenmerkt zich

Nadere informatie

Dichtbij huis verzekerd van goede zorg

Dichtbij huis verzekerd van goede zorg Dichtbij huis verzekerd van goede zorg Zorgcentrum Maria Magdalena Postel in Gendringen Informatie voor cliënten en familie Zorg tussen de mensen die u kent Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Altenahove De Riethorst Stromenland

Informatiebrochure. Altenahove De Riethorst Stromenland Informatiebrochure Altenahove De Riethorst Stromenland Warm welkom Met deze folder geven we u een eerste indruk van verpleeghuis Altenahove in Almkerk. 2 Zo lang mogelijk zelfstandig wonen is natuurlijk

Nadere informatie

Wonen met zorg. Individueel of kleinschalig groepswonen

Wonen met zorg. Individueel of kleinschalig groepswonen 0348-44 17 14 Wonen met zorg Individueel of kleinschalig groepswonen Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven. info@rijnhoven.nl

Nadere informatie

Aanvullende diensten

Aanvullende diensten Aanvullende diensten Goed geregeld met ViVa! Zorggroep U bent van harte welkom...... in onze restaurants 2 ViVa! Aanvullende diensten Of u nu woont in een woonzorgcentrum of thuis in uw eigen wijk, ViVa!

Nadere informatie

warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld

warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld 3 6 8 10 3 over stichting samen zorgen locatie hoge hof locatie liefkenshoek welzijn en zorg Welkom

Nadere informatie

Revalideren in een woonzorgcentrum van Carintreggeland

Revalideren in een woonzorgcentrum van Carintreggeland Revalideren in een woonzorgcentrum van Carintreggeland 2 Revalideren bij Carintreggeland Bent u door een beroerte, knie/heupoperatie of andere ingreep of aandoening beperkter geworden in uw mogelijkheden?

Nadere informatie

Alle medewerkers zijn professioneel en erg vriendelijk.

Alle medewerkers zijn professioneel en erg vriendelijk. Wonen Thuis Expert WONEN THUIS EXPERT Alle medewerkers zijn professioneel en erg vriendelijk. De RSZK biedt zorg en diensten aan mensen die vanwege hun leeftijd, ziekte of een beperking in meer of mindere

Nadere informatie

De Liendert. Woonzorgcentrum

De Liendert. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum De Liendert De Liendert is een woonzorgcentrum met ruime appartementen waar echte Amersfoorters wonen, maar ook mensen uit verschillende windstreken van ons land. Ons streven is dat niet

Nadere informatie

zorg- en dienstencentrum Lunteren Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Lunteren kan u van dienst zijn!

zorg- en dienstencentrum Lunteren Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Lunteren kan u van dienst zijn! zorg- en dienstencentrum Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella kan u van dienst zijn! Verzorgd wonen achter uw eigen voordeur Wonen doe je het liefst in je eigen huis. Ook, of misschien juist

Nadere informatie

Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia

Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia 2 1. Informatie over de zorgkamers Heeft u tijdelijk zorg nodig en lukt dit niet meer thuis? Dan zijn onze zorgkamers wellicht een goede oplossing. U ervaart

Nadere informatie

Zorgcentrum Aldenhorst, Mill

Zorgcentrum Aldenhorst, Mill Zorgcentrum Aldenhorst, Mill Gemoedelijkheid in een gastvrije omgeving Voelt beter Gemoedelijkheid in een gastvrije omgeving Zorgcentrum Aldenhorst in Mill ligt aan de rand van de dorpskern en biedt een

Nadere informatie

Het Zonnelied Ammerzoden

Het Zonnelied Ammerzoden Het Zonnelied Ammerzoden Acute zorg Bij Bij een noodgeval bent u met één druk op op de de alarmknop verzekerd van snelle hulp. U kunt deze service ontvangen als aanvulling op op uw bestaande zorg of of

Nadere informatie

De Lindeboom Ammerzoden

De Lindeboom Ammerzoden De Lindeboom Ammerzoden BrabantZorg Zorg en ondersteuning bieden tijdens het ouder worden. Dat is de kern van ons werk. Niet alleen op de momenten dat het nodig is, maar ook omdat we ouder worden zo aangenaam

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA DE SPECIALIST VOOR KWETSBARE OUDEREN Welkom bij Rumah Kita het huis voor Indische en Molukse ouderen in Wageningen Wonen In Rumah Kita woont u op een vertrouwde plek,

Nadere informatie

Revalideren op viersterrenniveau

Revalideren op viersterrenniveau sinds 1901 bro-zh-201503 Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam 010 422 4040 (Zorgboulevard Rotterdam) Maasstadweg 2, 3079 DZ Rotterdam 088 823 2000 Revalideren op viersterrenniveau Voor iedereen dé locatie om

Nadere informatie

Laurens Simeon en Anna

Laurens Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid Lekker thuis in een vertrouwde omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Simeon en Anna Woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Zelfstandig Wonen met Ondersteuning. Ondersteuning Mantelzorg

Zelfstandig Wonen met Ondersteuning. Ondersteuning Mantelzorg Dagcentrum, Woonzorgcentrum en Verpleeghuis De Molenberg Wonen Zorg Welzijn Ieder mens telt Welkom bij Woonzorgcentrum en Verpleeghuis De Molenberg in hartje Groenlo. De Molenberg is een begrip als het

Nadere informatie

Zelfstandig Zorgwonen

Zelfstandig Zorgwonen Zelfstandig zorgwonen, dat was precies wat ik zocht Zelfstandig Zorgwonen Dat is zelfstandig wonen met de gerustheid van zorg en services dichtbij. Ewoud. Uw nieuwe vertrouwde thuis. www.vechtenijssel.nl

Nadere informatie

Boterdiep Oost. Kortdurend verblijf voor observatie, onderzoek en revalidatie HEYMANSCENTRUM

Boterdiep Oost. Kortdurend verblijf voor observatie, onderzoek en revalidatie HEYMANSCENTRUM Boterdiep Oost Kortdurend verblijf voor observatie, onderzoek en revalidatie HEYMANSCENTRUM Boterdiep Oost is de revalidatieafdeling met een Plus. Hier kunt u terecht als u meer zorg en begeleiding nodig

Nadere informatie

Elke locatie heeft een eigen karakter en. eigen specifieke diensten. Maar wel. allemaal vanuit de zorgvisie dat. mensen elkaar nodig hebben.

Elke locatie heeft een eigen karakter en. eigen specifieke diensten. Maar wel. allemaal vanuit de zorgvisie dat. mensen elkaar nodig hebben. uw zorg, onze zorg uw zorg, onze zorg mosae thuiszorg Mosae Thuiszorg is onderdeel van Mosae Zorggroep, samen met de zorglocaties Campagne, Daalhof, Scharwyerveld, Sint Gerlachus en Licht & Liefde. Elke

Nadere informatie

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling Mariënhof Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Mariënhof Mariënhof ligt aan de Lievelderweg in Lichtenvoorde. Naast Mariënhof staan woningen en in de buurt zijn bedrijven gevestigd.

Nadere informatie

Goede zorg in een gezellig huis

Goede zorg in een gezellig huis Goede zorg in een gezellig huis Zorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in Ulft Informatie voor cliënten en familie Precies de zorg die u nodig heeft Gertrudis Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie