Notulen Algemene ledenvergadering RKVV Bergeijk. 22 november 2013, aanvang uur, kantine van RKVV Bergeijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen Algemene ledenvergadering RKVV Bergeijk. 22 november 2013, aanvang 20.30 uur, kantine van RKVV Bergeijk"

Transcriptie

1 Notulen Algemene ledenvergadering RKVV Bergeijk. 22 november 2013, aanvang uur, kantine van RKVV Bergeijk 1. Opening Voorzitter Eric van der Meijden opent de 85 e vergadering van RKVV Bergeijk. Er zijn afmeldingen ontvangen van Frans Verbeek, Cor Munsters, Bram Beenen, Guus Cuijpers, Fons Sengers, Jan van Gennip, Johan Daams en Theo van de Wal. De voorzitter informeert de leden over de volgende zaken die niet op de agenda staan: - Eric heet de nieuwe kantinebeheerders Nancy en Paul van Nes van harte welkom. - Petra Beenen stopt vanaf volgend seizoen met het wassen van de wedstrijdkleding. Het bestuur gaat derhalve op zoek naar een passende oplossing. - Eind vorig seizoen heeft er een controle van de belastingdienst plaatsgevonden. Het eindoordeel was dat m.b.t. de omzetbelastingen geen tekortkomingen werden geconstateerd maar dat er met het uitbetalen van vergoedingen van barpersoneel te weinig loonheffingen zijn afgedragen. Dit is niet bewust gebeurd maar het leidt nu wel tot een naheffing van ,- voor de jaren 2008 t/m Het schikkingsvoorstel is geaccepteerd - Renovatie kleedlokalen 1 t/m10 is gereed: Speciaal woord van dank aan Wim van Woerkum. Officiële opening volgt later nog. - Staf selectie: De gesprekken met de trainers/leiders/masseur/vlaggers m.b.t. volgend seizoen zullen op korte termijn plaatsvinden. - Nieuwe Drankwet per : nadere info vanuit bestuur naar leden volgt nog. - Gemeente Bergeijk verwerkt wetswijzigingen in een APV o.a. ten einde oneerlijke concurrentie van paracommerciële verenigingen met locale horeca tegen te gaan en daarnaast alcoholmisbruik te voorkomen. - Scheidsrechterscommissie heeft een spelregelavond georganiseerd op met aanwezigheid van Ed Jansen (scheidsrechter betaald voetbal). - We zijn voornemens om bij aanvang van seizoen een familiedag te organiseren voor leden van onze club met allerlei activiteiten. 2. Vaststellen agenda De agenda van de Algemene Ledenvergadering wordt vastgesteld. 3. Notulen vorige vergaderingen De notulen van de algemene ledenvergadering van 9 november 2012 worden vastgesteld, met dank aan de secretaris. 4. Jaarverslag Het jaarverslag van seizoen is samengesteld. Dit verslag wordt tijdens de vergadering op hoofdlijnen samengevat. Het jaarverslag is inmiddels gepubliceerd op de website en zal ter inzage liggen in de bestuurskamer. 5. Jaarrekening seizoen De penningmeester geeft een presentatie over de financiën van de vereniging en geeft een uitgebreide toelichting bij de balans en de exploitatierekening. Tevens geeft de penningmeester een uiteenzetting over de verschillen tussen de begroting en de realisatie van het afgelopen seizoen.

2 6. Verslag kascommissie De kascommissie bestaat uit Remco Huijzers, Jeroen Westerink en Wil Blox. Wil Blox brengt aan de vergadering verslag uit. De kascommissie heeft een kascontrole uigevoerd en vastgesteld dat de werkelijke inkomsten en uitgaven nagenoeg geheel in overeenstemming zijn met de begroting. De kascommissie heeft eveneens vastgesteld dat alle uitgaven en ontvangsten zijn verantwoord. De saldo s per 30 juni 2013 zijn gecontroleerd en akkoord bevonden. De kascommissie stelt de leden van RKVV Bergeijk voor om het financiële verslag 2013 goed te keuren en hiermee de penningmeester decharge te verlenen. De vergadering verleent decharge aan de penningmeester en dankt Adri voor zijn inzet. 7. Verkiezing kascommissie Aftredend is Remco Huijzers en niet herkiesbaar. Harm Lodewijks volgt hem op zodat de kascommissie bestaat uit Wil Blox, Jeroen Westerink en Harm Lodewijks. Wil is dan het langstzittend. 8. Renovatie accommodatie Bestuurslid accommodatiezaken Anton Kleemans blikt terug op het afgelopen jaar en geeft aan welke werkzaamheden er het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. Daarbij wordt ook een dankwoord uitgesproken naar de vrijwilligers die zich het afgelopen jaar hebben ingezet. Nu de kleedkamers zijn gerenoveerd wordt de volgende zaken opgepakt: 1. Fietsenstalling inmiddels uitgebreid. 2. Het Withok (streven gereed vóór winterstop). Korfbal gaat in ons ballenhok, onze ruime ballenruimte aan andere zijde. Grote ruimte voor materialen en machines. Verwarmd, geïsoleerd, geventileerd en binnen- en buitenwanden worden goed aangepakt. 3. Opknappen kleedkamers (voor 15 maart). 4. Kantine en buitenzijde gebouw (ook de zijde van de kleedkamers afwerken). Als alle werkzaamheden zijn uitgevoerd (rondom zomer waarschijnlijk) zal er een opening worden georganiseerd. Dit al dan niet in combinatie met een grote clubactiviteit. Het bestuur spreekt uit dat er wel een aantal aandachtspunten/zorgen zijn. Vraag is of er voldoende vrijwilligers zijn voor de vervolgwerkzaamheden. Daarnaast is er de laatste tijd veelvuldig sprake van kleedkamermisbruik. Dit betreft zowel bezoekers, maar zeker ook de thuisteams en jong, maar zeker ook oud! We dienen dit samen te bewaken en indien nodig elkaar erop aan te spreken De vergadering vraagt aandacht voor een centrale plaats voor de EHBO-spullen. Dit zal worden opgepakt door het bestuur. 9. Begroting De penningmeester presenteert de begroting voor het seizoen en licht dit toe. Vanuit de vergadering komen een aantal vragen: - Rob van Woerkum: Wat zijn de representatiekosten van Representatiekosten zijn de kosten die we maken voor de kampioenschappen van de diverse elftallen, jubilea (kader)leden, overlijdensadvertenties en vergoeding selectie. - Wil Blox: Hoe staat het met huidige biercontract?

3 Het huidige biercontract loopt nog door tot Bart van Heeswijk: Per 1 januari gaat de nieuwe drankwet in. Wat zijn de gevolgen voor onze kantineomzet? Dit is vooralsnog onbekend maar het zal wel degelijk gevolgen gaan hebben voor de kantineomzet. - Rob van Woerkum: De uit het coöperatiefonds van de Rabobank mag niet gebruikt worden om de begroting sluitend te maken. Dit moet een doel hebben en is verleend met restrictie van verantwoording. Anton antwoordt dat bij de aanvraag een heldere motivatie is gedaan, onder andere legionellabestrijding is genoemd. Wij zullen één en ander nakijken en correct verantwoorden richting de Rabobank. - Niels Muselaers: De boetes staan bij de baten. Hoe kan dit? Dit betreft de inning van de boetes door de vereniging bij de leden. De begroting wordt goedgekeurd door de vergadering 10. Wensenlijstje Ook het Algemeen Bestuur heeft diverse zaken die zij graag verbeterd ziet. Tijdens de vergadering worden onder andere én in willekeurige volgorde genoemd: Kluisjes, rokersfaciliteit, terras uitbreiden / opknappen, speeltuintje, pannaveldje, kunstgras, dug-outs, verlichting 3 e trainingsveld, automatische sproei-installatie, opslagplaats goals, ballen per team, gecertificeerde sloten ballenrekken, diverse trainingsmaterialen, afvalbakken, extra / nieuwe E, F- doelen, zonnepanelen, meer vrijwilligers, selectieproces jeugd door meer schouders gedragen, terugkerende processen en infoverstrekking structureren/borgen. Tijdens de vergadering wordt de wens tot aanleg van kunstgrasveld uitgelicht. De kosten hiervan bedragen circa per jaar ( aflossing/afschrijving, ca rente, ca onderhoudskosten). Dit is op korte termijn bij lange niet haalbaar. De komende maanden gaat het bestuur hiermee verder aan de slag. Indien noodzakelijk geacht zal er een extra ALV worden belegd. Ideeën omtrent genereren van extra geld en vrijwilligers zijn van harte welkom. Na 17 jaar trouwe dienst stopt Petra Beenen aan het einde van dit seizoen met het wassen van de sportkleding. We zijn in deze 17 jaar erg verwend en zijn haar dus veel dank verschuldigd. Ondanks dat het niet makkelijk zal worden, zal het bestuur proberen een vervanger te vinden voor Petra. Mocht dat niet lukken dan zullen we dit anders moeten invullen. - Arno Bloks: De velden zijn momenteel van een slechte kwaliteit; Hoe zit het met de ISA rapportage? Frank van der Meijden geeft aan dat elke vereniging een X bedrag ontvangt. Dit staat los van de kwaliteit van de velden. De gemeente keurt elke 2 jaar de velden op basis van de ISA. - Franco Theuws geeft aan dat het bestuur moet blijven lobbyen voor een kunstgrasveld. - Wil Blox: namens tafeltje 14 overkapping terras om te roken. Dit zal worden meegenomen in het wensenlijstje.

4 11. Contributieverhoging Op grond van de statuten wordt door het Algemeen Bestuur jaarlijks een besluit genomen over een mogelijke aanpassing van de contributie. De leidraad voor de aanpassing is de CPI voor sportverenigingen (3,15%). Het Algemeen Bestuur heeft echter besloten om bovenop deze indexering voor alle leden een aanvullende verhoging van enkele euro s door te voeren, waardoor de totale contributieverhoging voor alle leden voor dit seizoen op 10,00 uitkomt. Met deze aanvullende verhoging wordt geanticipeerd op toekomstige lastenverzwaringen voor onze vereniging. De leden zijn hierover schriftelijk geïnformeerd. We hebben hier geen reacties of opzeggingen op ontvangen. Vragen vanuit de vergadering: - Rob van Woerkum: Een andere verdeling zou beter zijn waarbij de jeugd minder en de senioren meer moeten betalen. - Arno Bloks: waarom gekozen voor 10? Enerzijds vanwege de administratieve eenvoud, anderzijds vanwege een gelijkmatiger verdeling onder alle leden. - Rob van Woerkum: De ledenvergadering moet toch akkoord geven voor een contributieverhoging? Nee, conform de statuten wordt de contributie vastgesteld door het Algemeen Bestuur. 12. Bestuursverkiezing Aftredend en herkiesbaar voor de positie van secretaris is Jan van Gennip. Aftredend en herkiesbaar voor de positie van Bestuurslid Jeugdzaken is Erwin Aarts. Er hebben zich geen andere kandidaten gemeld en de vergadering aanvaart hun benoeming voor een periode van 3 jaar. Vervolgens wordt Fons Sengers voorgedragen voor de functie bestuurslid Technische Zaken. Er hebben zich geen andere kandidaten voor deze functie gemeld bij de secretaris. De benoeming van Fons wordt door de vergadering aanvaard. 13. Jubilarissen De volgende jubilarissen worden gehuldigd en door de gehele vergadering gefeliciteerd: Lidmaatschap van 25 jaar: Bram van Empel, Stan Bergmans, Tom Putmans, Jan Gijsbers, Jack Maas, Frank Simons Lidmaatschap van 50 jaar: Thieu Cuypers Huub Klaassen Peter en Gerda van Otten worden door de voorzitter bedankt voor het feit dat zij de vereniging uit de brand hebben geholpen door tijdelijk de kantine te bemannen. 14. Rondvraag - Gerard Hoeks: kan clubblad op website gepubliceerd worden? We zijn voornemens om het clubblad ook digitaal te maken. Daarnaast bestaat ook nog de mogelijkheid dat we stoppen met de publicatie en alleen online gaan publiceren. - Franco Theuws: De commerciële activiteiten van onze sponsors op onze website. Is dit gereguleerd?

5 Ja, er zijn hierover afspraken. Er is een gradatie per type sponsor hoe vaak er artikelen gepubliceerd mogen worden op de website. - Paul Burgmans: Het trainingsveld is in erg slechte staat. Verzoek om hier z.s.m. iets aan te doen. Het genoemde probleem is bekend en het Algemeen Bestuur heeft hier alle aandacht voor. - Stan Bergmans: Kan een deel van de overige senioren op het veld aan Eerselsedijk trainen? Nee,dit is gezien de huidige bezetting van de velden niet mogelijk. - Bart van Heeswijk: Kan de wal tussen veld 2 en trainingsveld niet beter weggehaald worden? Dit wordt door het bestuur meegenomen. 15. Sluiting De voorzitter bedankt de aanwezigen voor hun constructieve inbreng tijdens deze vergadering en spreekt een extra dankwoord uit aan alle vrijwilligers en medewerkers, die het mogelijk maken om RKVV Bergeijk een bloeiende vereniging te doen maken De voorzitter sluit de vergadering. Jan van Gennip secretaris

Notulen Algemene ledenvergadering RKVV Bergeijk. 9 november 2012, aanvang 20.30 uur, kantine van RKVV Bergeijk

Notulen Algemene ledenvergadering RKVV Bergeijk. 9 november 2012, aanvang 20.30 uur, kantine van RKVV Bergeijk Notulen Algemene ledenvergadering RKVV Bergeijk. 9 november 2012, aanvang 20.30 uur, kantine van RKVV Bergeijk 1. Opening Voorzitter Eric van der Meijden opent de 84 e vergadering van RKVV Bergeijk. Er

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm.

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 2. Ingekomen mededelingen en afmeldingen Aanwezig 42 leden, Afmeldingen 9 leden: Leon Diepstraten,

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017 VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017 Datum: 28-09-2017 Tijdstip: 21.15 22.15 uur Opgesteld door Monique Plaats: t Geertman Grashof Aanwezig: Afgemeld: Zie presentielijst Martin Mulder

Nadere informatie

NOTULEN ALV VOETBALVERENIGING ZIGO D.D. 14 OKTOBER 2015-10-15

NOTULEN ALV VOETBALVERENIGING ZIGO D.D. 14 OKTOBER 2015-10-15 NOTULEN ALV VOETBALVERENIGING ZIGO D.D. 14 OKTOBER 2015-10-15 Afmeldingen: Ruud en Freddy Horsthuis Harry van der Aa Toos en John Staps Gijs Timmermans Kees de Kort Theo Staps Claudy de Kock Sjef van Hommelen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren 1. Opening De voorzitter heet iedereen van harte welkom en opent de vergadering. Wat er afgelopen seizoen is gepasseerd is te lezen in het jaarverslag, welke we

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Opening Ger lijnders opent de vergadering en heet de aanwezige leden, 52 in getal, van harte welkom. Ondanks de dag en het tijdstip een mooie opkomst. Het dames

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

CLUBBRIEF mei 2016

CLUBBRIEF mei 2016 . CLUBBRIEF mei 2016 secretariaat@terleede.nl Woord vooraf. Ter Leede kent twee Algemene Leden vergaderingen per jaar, één in december, waar vooral aan de hand van de financiële cijfers wordt teruggeblikt

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

1. Opening door de voorzitter Voorzitter opent om 20.05u de vergadering. Hij heet iedereen welkom.

1. Opening door de voorzitter Voorzitter opent om 20.05u de vergadering. Hij heet iedereen welkom. ALGEMENE LEDENVERGADERING VRIJDAG 27 MEI 2016 20.00 UUR & STEMMEN VOOR ONDEWERPEN M.B.T. ACCOMMODATIE VRIJDAG 17 JUNI 2016 20.00 UUR - KANTINE RKVV ROOSENDAAL Aanwezig: 27 mei: 26 leden, 17 juni: 17 leden

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Locatie Aanwezig Afwezig met kennisgeving Verslag : Kantine Voetbalvereniging Monnickendam : leden : Cees Zonneveld,

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Aanwezig vanuit bestuur: Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Gerard Blaauw (voorzitter), Lex Meijer (Penningmeester), Rob Postema, Rob van den Berg, Peter Buist, Tanja

Nadere informatie

Notulen Buitengewone ledenvergadering vv Kapelle 23 februari 2015 V.V. "KAPELLE"

Notulen Buitengewone ledenvergadering vv Kapelle 23 februari 2015 V.V. KAPELLE Secretariaat: Jip en Janneke 29 4421 TG Kapelle tel. 06-24 54 15 60 e-mail: secretaris@vvkapelle.nl V.V. "KAPELLE" Uitnodiging voor het bijwonen van een Buitengewone Ledenvergadering welke gehouden wordt

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d NOTULEN ALV d.d. 25-11-2014 Opening Voorzitter Piet de Jongh spreekt het welkomstwoord uit tijdens de druk bezochte eerste algemene ledenvergadering in het nieuwe complex. Jeugdcommissie De jeugdcommissie

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017 1. opening en welkom door de voorzitter, Jan Wijnia 2. vaststellen van de agenda 3. notulen ALV 24 november 2016 4. mededelingen/ingekomen stukken

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering S.V. De Valken

Algemene Ledenvergadering S.V. De Valken Algemene Ledenvergadering S.V. De Valken 6 oktober 2017 Aanwezig namens het bestuur: Frank Hand (Voorzitter), Timo Groot (vice voorzitter), Ron Laan (secretaris), Trudie Besseling (penningmeester), Jeroen

Nadere informatie

Concept notulen Algemene Leden Vergadering RKVV Wilhelmina seizoen

Concept notulen Algemene Leden Vergadering RKVV Wilhelmina seizoen Concept notulen Algemene Leden Vergadering RKVV Wilhelmina seizoen 2015-2016 Woensdag 16 november 2016 41 leden aanwezig 1. Ingekomen stukken en inventarisatie rondvraag Voorzitter Bob van Veen opent de

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017.

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Agenda ALV 2017, 10 februari 2017: 1/ Opening en vaststelling agenda. 2/ Terugblik 2016 door de voorzitter. 3/ Financiën >Verslag kascommissie (2015 én 2016)

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

Leusder Voetbalvereniging Roda 46. Verslag Algemene Ledenvergadering 2 november 2018

Leusder Voetbalvereniging Roda 46. Verslag Algemene Ledenvergadering 2 november 2018 Verslag Algemene Ledenvergadering 2 november 2018 Het Algemeen Bestuur van Roda 46 nodigt alle leden uit voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 2 november 2018. Agenda 1. Opening De voorzitter, Onno

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart 2017 Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Locatie Complex La Finca te Benalmádena 1. Voorzitter opent om 11,00 uur de

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

Onderwerp Discussie Uitkomst

Onderwerp Discussie Uitkomst Betreft 20180313_Verslag_ALV_GV_Sportuna_concept.docx Agenda [Allen Besluitvormend] Aanvullen & vaststellen Mededelingen Actuele & relevante mededelingen Verslag & actiepunten Vastellen verslag ALV 05-08-2017

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur.

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Notulen Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Totaal aantal stemmen: 395; aantal stemmen vertegenwoordigd: 263 (66,58 procent) 1. Opening en vaststelling

Nadere informatie

Datum: Aanvang: 19.30u Locatie: Clubhuis MHC Steenwijk Aanwezig: 15 personen, waarvan 15 stemgerechtigden

Datum: Aanvang: 19.30u Locatie: Clubhuis MHC Steenwijk Aanwezig: 15 personen, waarvan 15 stemgerechtigden Notulen Algemene Leden Vergadering 17-5- 2017 Datum: 17-05-2017 Aanvang: 19.30u Locatie: Clubhuis MHC Steenwijk Aanwezig: 15 personen, waarvan 15 stemgerechtigden 1. Opening Karen opent de Algemene Leden

Nadere informatie

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 1. Opening Voorzitter Harm Jan Danker opent om 20.04 uur de algemene leden vergadering van de vv Peize en heet de aanwezige leden hartelijk welkom.

Nadere informatie

De voorzitter, Harry Elzendoorn, opent de vergadering om en heet alle aanwezige welkom.

De voorzitter, Harry Elzendoorn, opent de vergadering om en heet alle aanwezige welkom. Bijzondere Ledenvergadering 29 mei 2018 Tijdstip: 20.30 uur Locatie: t Sporthuis Agenda: 1. Opening van de bijeenkomst 2. Financiën, begroting seizoen 2018/2019 3. Contributie seizoen 2018/2019 4. Samenstelling

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Handelsregister: Alkmaar 40.63.48.67 MBSOV Bezoekadres: Verenigingsgebouw Dukdalf Hoofdgracht 1 1781 AA DEN

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december 2013 Agenda 1. Opening en vaststellen agenda 2. Vaststellen notulen ALV 23 november 2012 3. Mededelingen en ingekomen stukken 4.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom.

1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING 2012 Datum: 24 oktober 2012. Locatie: Kantine Voetbalvereniging Zeddam Aanwezig: 18 leden inclusief de leden van het bestuur. Notulist: Petra Bieleveldt Afmeldingen: Bennie

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering,VAV. 19 mei 2010

Notulen Algemene Ledenvergadering,VAV. 19 mei 2010 Notulen Algemene Ledenvergadering,VAV. 19 mei 2010 Op woensdag 19 mei 2010 heeft de Algemene Ledenvergadering VAV over het verenigingsjaar 2009 plaatsgevonden in het clubgebouw VAV. 1. Opening en mededelingen:

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar

Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam, biljartvereniging "De Buitenmolen" en is gevestigd te Zevenaar. Duur doel

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

Erfgoedplatform Gemeente Heumen

Erfgoedplatform Gemeente Heumen NIEUWSBRIEF NR. 16 Erfgoedplatform Gemeente Heumen Ledenvergadering en presentatie Lage Hof op woensdag 15 april 2015 Plaats: Agrarisch museum De Lage Hof, Overasselt Tijd: 20.00 uur Agenda 1. Opening

Nadere informatie

2. Vaststelling notulen ledenvergadering d.d. 18 november Besluit: De notulen worden ongewijzigd vastgesteld.

2. Vaststelling notulen ledenvergadering d.d. 18 november Besluit: De notulen worden ongewijzigd vastgesteld. Notulen ALV 24 november 2017 Concept- 1. Opening door voorzitter Wim Timmermans. a. Doornemen van de agenda: er worden geen wijzigingen in de agenda aangebracht. b. Er wordt gevraagd of iedereen de aanwezigheidslijst

Nadere informatie

BLIJF OP DE HOOGTE TENNISCLUBETTEN.NL

BLIJF OP DE HOOGTE TENNISCLUBETTEN.NL BLIJF OP DE HOOGTE TENNISCLUBETTEN.NL BEDANKT! AGENDA ALV 8-1 1. Opening en mededelingen Vaststellen agenda (2), ingekomen stukken (3), notulen (4) 5. Jaarverslagen 2018 Bestuur (5a) & commissies (5b)

Nadere informatie

Willebrordus Demos Sportvereniging KvK.nr: 40280237

Willebrordus Demos Sportvereniging KvK.nr: 40280237 Willebrordus Demos Sportvereniging KvK.nr: 40280237 Opgericht 1 november 1919 Postbank: 29.62.560 Sportpark Paradijs (Haagse Beemden) ABN AMRO: 52.07.58.552 Postbus 8739, 4820 BA Breda www.wds19.nl MEMO

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013 Afwezig met Kennisgeving: Yolanda Leunk, Linda van den Broek, Dorinda Veenstra, Joke Ruysink, Marina Baars Aanwezig: 24 leden

Nadere informatie

Maandag 21 november 2016

Maandag 21 november 2016 Maandag 21 november 2016 Agenda 1. Opening, mededelingen 2. Vaststellen verslag vergadering 20 juni 2016 3. Bestuursverkiezingen 4. Financieel Jaarverslag 2015-2016 5. Algemeen Jaarverslag 2015-2016 6.

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

Concept-Notulen 12e Algemene Ledenvergadering SHI-HAN

Concept-Notulen 12e Algemene Ledenvergadering SHI-HAN 1 Concept-Notulen 12e Algemene Ledenvergadering SHI-HAN Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 18 november 2015 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden Aanwezige leden

Nadere informatie

Notulen jaarlijkse ALGEMENE LEDEN VERGADERING TCO van 17 januari 2012

Notulen jaarlijkse ALGEMENE LEDEN VERGADERING TCO van 17 januari 2012 Notulen jaarlijkse ALGEMENE LEDEN VERGADERING TCO van 17 januari 2012 Aantal leden aanwezig: 32 (waarvan 9 bestuursleden) Berichten van verhindering : 5 (Yvonne Koks, Arie de Zeeuw, Jan Roberts, Jolanda

Nadere informatie

Fietstoerclub Heikera. Welkom op de algemene ledenvergadering 2017

Fietstoerclub Heikera. Welkom op de algemene ledenvergadering 2017 Welkom op de algemene ledenvergadering 2017 Agenda 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Mededelingen 1. Afmeldingen 2. Oud lid Frans van Rossum 20-4-2017 overleden Ingekomen stukken 1. Uitnodiging NTFU voor workshop

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

VOETBALVERENIGING DIO 30. Notulen Algemene ledenvergadering 2016

VOETBALVERENIGING DIO 30. Notulen Algemene ledenvergadering 2016 Notulen Algemene ledenvergadering 2016 Plaats : Clubhuis DIO 30 Datum : 14-12-2016 Aanwezig : Bestuur + 27 leden Afwezig met kennisgeving : Rini van Son Agenda Algemene Ledenvergadering 2016 1. Opening

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 14 NOVEMBER 2011 1 Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 11 april 2011.

Nadere informatie

AGENDA LEDENVERGADERING 2016

AGENDA LEDENVERGADERING 2016 AGENDA LEDENVERGADERING 2016 Het bestuur van LSVV nodigt alle leden uit tot deelname aan de algemene ledenvergadering van 2016 welke zal worden gehouden in de kantine van LSVV op vrijdag 30 september 2016,

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering Algemene Leden Vergadering 14-11-2011 Vanuit het bestuur aanwezig; Paul, Wim, Hans, Niek, Henk, Caroline en Monique Presentielijst leden, zie bijlage. Welkom 1. Paul opent de vergadering maar schorst hem

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Doel van de vereniging: Het doel van de vereniging is om eenieder die dat wil, deel te laten nemen aan fietstoertochten in groepsverband in de omgeving van Putte en daarbuiten,

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering van de Oudervereniging van de Michaelschool 26 september 2018 Michaël School Kerklaan 33 De Bilt

Notulen Algemene ledenvergadering van de Oudervereniging van de Michaelschool 26 september 2018 Michaël School Kerklaan 33 De Bilt Notulen Algemene ledenvergadering van de Oudervereniging van de Michaelschool 26 september 2018 Michaël School Kerklaan 33 De Bilt 1. Opening De voorzitter opent om 20.15 uur de vergadering. De aanwezigen

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017 NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD Datum: Donderdag 19 juni 2017 Aanvang: ± 19.30 uur Einde: ± 21.30 uur Locatie: Grote vergaderruimte Sportbedrijf de Karpen, JC Dirkxpad

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering v.v. Trekvogels dd. 26 mei 2016

Algemene ledenvergadering v.v. Trekvogels dd. 26 mei 2016 Algemene ledenvergadering v.v. Trekvogels dd. 26 mei 2016 Aanwezige bestuursleden: Jan Wijnia, Axel Roes, Ben Klaassen, Henk Jans, Isaäc Soeter, Piet Geerts. Afwezig: Erik van Aalzum, Jack de Bruin (met

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 30 november Opening Voorzitter Piet de Jongh heet iedereen welkom en opent de vergadering.

Notulen Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 30 november Opening Voorzitter Piet de Jongh heet iedereen welkom en opent de vergadering. Notulen Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 30 november 2015 Opening Voorzitter Piet de Jongh heet iedereen welkom en opent de vergadering. In Memoriam Er is een minuut stilte voor de overleden leden.

Nadere informatie

R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n

R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n Algemeen Gebruikte afkortingen OV = Oudervereniging De Keizerskroon OV-bestuur = Bestuur Oudervereniging De Keizerskroon MR =

Nadere informatie

TV BEEKHUIZEN ALV 2016

TV BEEKHUIZEN ALV 2016 3. OVERZICHT JAAR 2016 Highlights: een padelbaan WAAROM PADEL?: Past in onze ambitie en kernwaarden Spin off voor Beekhuizen Extra faciliteit voor huidige leden Nieuwe doelgroep, nieuwe leden Minibaantje

Nadere informatie

1 Opening, vaststelling agenda en mededelingen

1 Opening, vaststelling agenda en mededelingen woensdag 19 november 2014 Aanwezig v.h. : Rein de Wit, Kees Berkhout, Cor Groot, Erik Frerichs, Marnix Meijer, bestuur : Ruud Loos, Dries Boereboom, Dirk Ranzijn, Douwe van der Vaart : Arjan Koning Aanwezige

Nadere informatie

Welkom. Algemene Leden Vergadering De Vereniging Activia zijn wij samen

Welkom. Algemene Leden Vergadering De Vereniging Activia zijn wij samen Welkom Algemene Leden Vergadering 2018 De Vereniging Activia zijn wij samen Agenda: Opening Eventuele binnengekomen stukken en afmeldingen Notulen jaarvergadering d.d. 10 november 2017 Jaarverslagen Bestuursverkiezing

Nadere informatie

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VRIJDAG 09 OKTOBER 20.00 UUR KANTINE RKVV ROOSENDAAL

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VRIJDAG 09 OKTOBER 20.00 UUR KANTINE RKVV ROOSENDAAL UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VRIJDAG 09 OKTOBER 20.00 UUR KANTINE RKVV ROOSENDAAL Aanwezig: 44 leden Afwezig met afmelding; dhr. J. Zagers, dhr. T. Moerkens, dhr. L. Heirbaut, dhr. R. Kok, dhr.

Nadere informatie

1. Opening Voorzitter

1. Opening Voorzitter VV Bergambacht 1. Opening Voorzitter In Memoriam Herman van Buren (Lid van verdienste) Jan van der Hek (Erevoorzitter, Lid van verdienste). Robin Stam A G E N D A 1. Opening door de voorzitter 2. Notulen

Nadere informatie

TOELICHTING FINANCIEEL JAARVERSLAG 2010 EN BEGROTING 2011

TOELICHTING FINANCIEEL JAARVERSLAG 2010 EN BEGROTING 2011 TOELICHTING FINANCIEEL JAARVERSLAG 2010 EN BEGROTING 2011 RESULTAAT 2010 Het boekjaar van LT Kockengen loopt van 1 november tot en met 31 oktober van elk kalenderjaar. Op 6 januari 2010 heeft de algemene

Nadere informatie

Hout-Blerickse SportVereniging

Hout-Blerickse SportVereniging Hout-Blerickse SportVereniging Notulen 84e Algemene Ledenvergadering d.d. 27 oktober 2017 Plaats: Clubgebouw Schansheike. Aanwezig: 65 leden; allen hebben de bijbehorende presentielijst geparafeerd. Afgemeld:

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 7 oktober 2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 7 oktober 2013 Notulen Algemene Ledenvergadering 7 oktober 2013 Agenda: 1. Opening 2. Notulen vergadering 1 oktober 2012. 3. Mededelingen 4. Jaarverslag seizoen 2012/2013 5. Financieel jaarverslag seizoen 2012/2013 6.

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015

Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015 Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015 Aanwezig : P. Derks, K. Vasterman, M. Pouwels, G. Wouters, M. de Horde, J. de Folter, T. van der Linden, M. Meulendijks, H. Driessen, P. van Gemert,

Nadere informatie

Welkom op de Algemene Ledenvergadering van de Goudse Mixed Hockey Club. 27 november 2013

Welkom op de Algemene Ledenvergadering van de Goudse Mixed Hockey Club. 27 november 2013 Welkom op de Algemene Ledenvergadering van de Goudse Mixed Hockey Club 27 november 2013 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Vaststelling Agenda 3. Notulen Algemene Ledenvergadering 23 juni 2013 4. Jaarrekening

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de afdeling Jong. van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de afdeling Jong. van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT 21-8-2013 huishoudelijk reglement 1afdeling Jong van de PV RIVM/BBio/PD-ALT HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de afdeling Jong van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT Artikel 1 Lidmaatschap 1. Zij

Nadere informatie

De voorzitter (Rob ter Mors) is in verband met ziekte niet aanwezig. Dignus opent de vergadering om uur en heet de 22 aanwezige leden welkom.

De voorzitter (Rob ter Mors) is in verband met ziekte niet aanwezig. Dignus opent de vergadering om uur en heet de 22 aanwezige leden welkom. Verslag ledenvergadering ASC Nieuwland 3 juli 2017 1. Opening en Welkom De voorzitter (Rob ter Mors) is in verband met ziekte niet aanwezig. Dignus opent de vergadering om 20.00 uur en heet de 22 aanwezige

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. 29 september 2016 Supportershome - Milaanstraat 120 te Sittard

Algemene Ledenvergadering. 29 september 2016 Supportershome - Milaanstraat 120 te Sittard Algemene Ledenvergadering 29 september 2016 Supportershome - Milaanstraat 120 te Sittard Agenda Opening Jaarverslag activiteiten en werkzaamheden Jaarrekening Decharge Geplande activiteiten seizoen 2016-2017

Nadere informatie

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.30 door voorzitter

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.30 door voorzitter Verslag : Bestuur Margriet Datum bijeenkomst: 31 mei 2011 notulist: Jo van der Heijden Aanvang: 19.30. bestuurskamer Margriet Aanwezig: Afwezig: Piet de Jongh, Jan Vos Ellen vd Bosch Marc v Luijk Jo van

Nadere informatie

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1 T.C. Skinlo Algemene Leden Vergadering 1 maart 2016 Opening 1 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Ingekomen stukken 3. Goedkeuring notulen ALV 12 november 2015 4. Jaarverslagen bestuursleden 5. Goedkeuring

Nadere informatie

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd.

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd. NOTULEN van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op donderdag 11 juni 2015 te Double Three by Hilton, Oosterdokstraat 4 in Amsterdam. AANWEZIG

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 4 april 2017 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS Verslag Algemene Ledenvergadering van 8 november 2010 Aanwezig zijn de bestuursleden: Jo van der Heijden, Cor Hoeks, Olga Hoeks, Hennie van de Wal en 42 leden. Afmelding: Cor Bonte, Gerard van der Kroon

Nadere informatie

Agenda Algemene Ledenvergadering Ondernemersvereniging GRIC 2019

Agenda Algemene Ledenvergadering Ondernemersvereniging GRIC 2019 Agenda Algemene Ledenvergadering Ondernemersvereniging GRIC 2019 Datum : woensdag 27 februari 2019 Locatie : Herberg De Drie Linden, Broekstraat 1, Molenschot Ontvangst : vanaf 19.30 uur Aanvang : 20.00

Nadere informatie