SNELLE START DIGITALE GEHEUGENSTEUN VOOR ACTIVITEITEN EN AFSPRAKEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SNELLE START DIGITALE GEHEUGENSTEUN VOOR ACTIVITEITEN EN AFSPRAKEN"

Transcriptie

1 SNELLE START DIGITALE GEHEUGENSTEUN VOOR ACTIVITEITEN EN AFSPRAKEN

2 verwisselbaar horlogebandje OPLADER contactpunten voor opladen touchscreen indicatielampje BEELDHORLOGE INHOUD VERPAKKING 1 Een Beeldhorloge 2 Een oplader 3 Een extra horlogebandje, geschikt voor smalle polsen 4 Deze Snelle Start

3 GEFELICITEERD! U heeft een Beeldhorloge in uw bezit. Met behulp van deze snelle start helpen we u op weg met uw Beeldhorloge aan de hand van een aantal stappen. Voor het gebruik van het Beeldhorloge heeft u enkel een computer met een goede internetverbinding nodig. Wilt u meer informatie over de werking van dit product, ga dan naar We wensen u veel plezier en succes met het Beeldhorloge! WAT IS HET BEELDHORLOGE? Het Beeldhorloge is een hulpmiddel voor mensen die steun kunnen gebruiken bij het plannen en uitvoeren van activiteiten en handelingen. Het Beeldhorloge werkt met pictogrammen en foto s die u zelf kunt kiezen. Op van tevoren ingestelde momenten gaat het Beeldhorloge piepen en trillen en wordt het beeld getoond van een activiteit. Op deze manier weet de gebruiker dat het bijvoorbeeld tijd is om een appel te eten of om te gaan werken. Op de momenten dat er geen activiteit is ingesteld, laat het Beeldhorloge een digitale of analoge klok zien. Het Beeldhorloge gaat altijd na een korte periode op stand-by. Door het scherm aan te raken, activeert u het Beeldhorloge weer. Heeft u een Beeldhorloge besteld via onze webshop en daarbij een registratiebrief ontvangen? Doorloop dan stap 1: Beeldhorloge registreren. Ga anders door met stap 2: Beeldhorloge opstarten & opladen.

4 STAP 1 BEELDHORLOGE REGISTREREN U heeft het volgende nodig voor registratie: > een Beeldhorloge en oplader; > de registratiebrief die is bijgevoegd bij het pakket; > een computer met een goede internetverbinding. U hoeft voor het registeren en beheren van het Beeldhorloge niets te installeren. Het is belangrijk dat u het Beeldhorloge eerst registreert. Leg het Beeldhorloge niet op de oplader voordat u het registratieproces volledig heeft doorlopen. Met het registratie proces koppelt u uw Beeldhorloge aan een account. Met dit account kunt u inloggen op mijn.beeldhorloge.nl. Dit is de internetpagina waar u uw Beeldhorloge kunt beheren en een agenda kunt aanmaken. Doorloop op uw computer onderstaande stappen om uw Beeldhorloge te registreren. 1 Zorg dat u de registratiebrief bij de hand hebt. Heeft u deze niet ontvangen? Bel dan onze servicedesk ( 0,15 per minuut). 2 Ga naar registratie.beeldhorloge.nl. 3 Vul de volgende gegevens in: > het ordernummer - staat in de registratiebrief; > IMEI-nummer - staat in de registratiebrief, op de verpakking én op de achterkant van uw Beeldhorloge; > registratiecode - staat eveneens in de registratiebrief. 4 Log in met een bestaand account of maak een nieuw account aan. 5 Bevestig dat u het Beeldhorloge wilt koppelen aan uw account. Klik op de link in de die u ontvangt om het koppelen te bevestigen. Als u meerdere Beeldhorloges heeft besteld, registreer deze dan achtereenvolgens. De verschillende Beeldhorloges kunnen indien gewenst aan eenzelfde account worden gekoppeld. 6 Als u een nieuw account heeft aangemaakt ontvangt u direct na koppeling een met daarin uw accountgegevens. Hiermee kunt u inloggen op mijn.beeldhorloge.nl. Hier kunt u onder het tabblad Instellingen uw wachtwoord wijzigen. 7 U kunt nu aan de slag gaan met het instellen van het Beeldhorloge en het aanmaken van de agenda (vanaf stap 3: Beeldhorloge instellen).

5 STAP 2 BEELDHORLOGE OPSTARTEN & OPLADEN 1 Leg het Beeldhorloge aan de oplader. 2 Het Beeldhorloge begint binnen een half uur vanzelf met het opstartproces. 3 Het Beeldhorloge is klaar met opstarten zodra er een klok in beeld verschijnt wanneer u het scherm aanraakt. 4 Laat het Beeldhorloge vervolgens minimaal 12 uur aan de oplader liggen. Komt er tijdens het opstarten een foutmelding (error) in beeld? Kijk op wat dit betekent en hoe u dit kunt oplossen. Het advies is om het Beeldhorloge iedere nacht op te laden. FOUTMELDING (ERROR) De oplader heeft een indicatielampje. De kleuren betekenen het volgende: ROOD > De oplader en het Beeldhorloge maken geen contact. Zorg dat het Beeldhorloge goed op de oplader ligt. ORANJE > De batterij wordt correct opgeladen, maar de batterij is nog niet vol. GROEN > De batterij is vol en het Beeldhorloge is klaar met opladen. indicatielampje

6 De website mijn.beeldhorloge.nl is gemakkelijk in gebruik en we adviseren u zelf te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Probeer dingen uit aan de hand van de begeleidende teksten op de website. Komt u er niet uit? Raadpleeg de helpfunctie onder het tabblad Help op mijn.beeldhorloge.nl of kijk op STAP 3 BEELDHORLOGE INSTELLEN Het Beeldhorloge is na registratie en volledig opladen klaar voor gebruik. Ga naar mijn.beeldhorloge.nl en log in met uw accountgegevens. U kunt nu starten met het maken van een agenda voor uw Beeldhorloge. Het advies is om eerst naar de instellingen te kijken. Onder het tabblad Instellingen vindt u de gegevens over het Beeldhorloge en kunt u uw Beeldhorloge naar wens instellen. Per onderwerp wordt uitleg gegeven zodra u met uw muiscursor over de knop met een i gaat. U kunt nu bijvoorbeeld het geluid- en trilsignaal aanpassen en kiezen tussen een analoge of digitale klok.

7 STAP 4 AANMAKEN AGENDA Op mijn.beeldhorloge.nl kunt u een agenda aanmaken voor uw Beeldhorloge. Bij het aanmaken van een activiteit kiest u eerst een afbeelding en geeft u vervolgens aan op welk tijdstip deze op het Beeldhorloge moet verschijnen. Volg de instructie hieronder om de agenda te vullen met activiteiten. GA NAAR HET TABBLAD AGENDA. Klik op activiteit toevoegen en doorloop de stappen: 1 Kies een pictogram. Zoek door middel van een trefwoord of selecteer een categorie. 2 Stel datum, tijd en eventuele andere wensen in voor geluid, trillen en de zandloper. 3 Controleer de activiteit en klik op opslaan en naar agenda. SOORTEN PICTOGRAMMEN MOGELIJKHEDEN AGENDA U kunt een herhalende activiteit in de agenda zetten, bijvoorbeeld elke maandag avond zwemmen om uur. Vink één of meerdere dagen aan in stap 2 bij Herhaalschema. U kunt vervolgens kiezen of deze herhaling wekelijks of tweewekelijks is.

8 STAP 5 BEELDHORLOGE UPDATEN MET AGENDA Het Beeldhorloge haalt automatisch en draadloos de agenda op, dus u heeft geen kabels nodig. Eens per uur haalt het Beeldhorloge automatisch de agenda op zoals u die heeft aange maakt. Op deze manier is het Beeldhorloge altijd bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Op mijn.beeldhorloge.nl kunt u zien wanneer de laatste update heeft plaatsgevonden. Op de tabbladen Agenda en Instellingen vindt u, rechts boven in de statusbalk, informatie over de laatste update van het Beeldhorloge. Naast de datum en het tijdstip ziet u hier ook in kleur aangeven wat de status is van de laatste update: > Het Beeldhorloge heeft de laatste wijzigingen opgehaald en deze staan in het Beeldhorloge. > Er zijn wijzigingen gemaakt in de agenda of instellingen, maar deze staan nog niet in het Beeldhorloge. > De periode vanaf de laatste update is te lang geleden. Wanneer u op de statusbalk klikt, kunt u zien hoe u dit probleem kunt oplossen. Er is geen minimum of maximum aan het toevoegen van activiteiten in de agenda. Per gebruiker is het aantal activiteiten verschillend en ook het soort pictogrammen is divers. Op kunt u inspiratie opdoen voor verschillende manieren om de agenda te vullen. U kunt ook zelf pictogrammen maken en deze gebruiken in de agenda. U kunt foto s en afbeeldingen toevoegen als pictogram voor het Beeldhorloge. Hiervoor gaat u naar het tabblad Pictogrammen op mijn.beeldhorloge.nl en maakt u een map aan voor uw eigen pictogrammen. Als extra mogelijkheid kunt u ook tekstpictogrammen aanmaken. Klik op tekstpictogram toevoegen en voer tekst in die u op het pictogram wenst. Komt u er niet uit? Raadpleeg de helpfunctie onder het tabblad Help op mijn.beeldhorloge.nl.

9 EXTRA MOGELIJKHEDEN 1. BLADERFUNCTIE 2. ZANDLOPER INGESTELD 3. PINCODE BEGELEIDERSMODUS 1 BLADERFUNCTIE > De drager wil ook weten wat de vólgende activiteit is die op het Beeldhorloge zal verschijnen? Stel dan de optie bladerfunctie in bij het tabblad Instellingen op mijn.beeldhorloge.nl en de drager kan dan één of meerdere activiteiten vooruitkijken. > Raak het scherm van het Beeldhorloge aan, laat los en druk kort daarna nogmaals (gedurende twee seconden) op het scherm om in de functie te komen. Tik kort op het scherm om vooruit te bladeren door de agenda. 2 ZANDLOPER > Stel de zandloper in als de drager per activiteit een indicatie wenst van de verstreken tijd. Bij aanvang van een activiteit is de zandloper een met rood gevulde balk. De rode kleur loopt terug naarmate de tijd verstrijkt.

10 3 BEGELEIDERSMODUS > Er zit een begeleidersmodus op het Beeldhorloge om extra informatie te verschaffen. Zo vindt u hier bijvoorbeeld het batterijniveau, de laatste update en kunt u door de agenda bladeren. > U komt in de begeleidersmodus door gedurende een langere tijd op het touchscreen te drukken. Na ongeveer 10 seconden voelt u een trilling en op dat moment laat u het scherm los. Na het invoeren van de pincode (die boven in beeld staat), komt u in de begeleidersmodus. Bij het correct intoetsen van een cijfer van de pincode voelt u een lichte trilling. 4 EIGEN HORLOGEBANDJE > Het Beeldhorloge is zo ontworpen dat u een eigen horlogebandje kunt monteren. De breedte van een horlogebandje is 30 mm. We raden aan om naar een juwelier te gaan om het horlogebandje te laten verwisselen. CE CERTIFICERING EC Declaration of Conformity - In accordance with EN ISO :2004 We Timer BV of Kleine Kerkstraat 6, 8601 CN Sneek, The Netherlands hereby declare that: Equipment the Beeldhorloge, Model number PW ALN version: R1A is in conformity with the applicable requirements of the following documents Ref. No. Title Edition/date EN :2006 Safety Amendment A11:2009+A1:20 Safety EN V1.8.1 EMC EN V1.3.1 EMC EN V9.0.2 GSM radio part En Body SAR Edition 2006 And therefore in accordance with the following Directive(s): 2006/95/EC Safety & Low Voltage Directive 2004/108/EEC The Electromagnetic Compatibility Directive 2002/95/EC WEEE & RoHS directives 1999/5/EC R&TTE directive I hereby declare that the equipment named here has been designed to comply with the relevant sections of the here referenced specifi cations. The unit complies with all applicable Essential Requirements of the Directives. Signed by: Name: Nanko Brattinga Position: CEO Done at (place): Sneek On: 11 October 2011

11 BELANGRIJK OM TE WETEN > Het Beeldhorloge is spatwaterdicht. Doe het Beeldhorloge dus wel af tijdens het douchen en het zwemmen. > U kunt het Beeldhorloge niet aan- en uitzetten. Als de batterij voldoende is opgeladen, staat het standaard aan. > Kijk op onder het hoofdstuk buitenland wat u moet doen als u het Beeldhorloge in het buitenland wilt gebruiken. > U kunt het Beeldhorloge het beste schoonmaken met een droge doek. Gebruik geen water of vochtige doek. TIPS 1 De agenda kunt u ook printen. Onder het tabblad Agenda staat de knop agenda printen. 2 De meest voorkomende problemen en bijbehorende oplossingen zijn terug te vinden op mijn.beeldhorloge.nl onder het tabblad Help. 3 Een uitgebreide handleiding van het Beeldhorloge vindt u op 4 Schrijf hieronder uw inloggegevens op van uw account, zodat u deze altijd bij de hand hebt. GEBRUIKERSNAAM: WACHTWOORD:

12 CONTACTGEGEVENS Kijk voor meer informatie ook op Heeft u nog vragen of opmerkingen neem dan contact op via servicedesk@beeldhorloge.nl of via ( 0,15 per minuut). Ruimte voor sticker /stempel aanvullende contactgegevens.

HANDLEIDING BEELDHORLOGE. Timer BV Versie 1

HANDLEIDING BEELDHORLOGE. Timer BV Versie 1 HANDLEIDING BEELDHORLOGE Versie 1 Beste lezer, Dit is de handleiding voor het gebruik van uw Beeldhorloge. Deze handleiding is een uitbreiding op de Snelle Start die bij uw Beeldhorloge wordt geleverd.

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Starten met bettermarks. Registreren en activeren

Starten met bettermarks. Registreren en activeren Starten met bettermarks Voordat u uw docentenaccount in bettermarks wiskunde en/of rekenen kunt gebruiken, moet u eenmalig een aantal stappen doorlopen. Indien u enkel gaat werken met bettermarks rekenen

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Handleiding MedBIS Medeco Bestel en Informatie Systeem. MedBIS voor verzorgingshuis en apotheek

Handleiding MedBIS Medeco Bestel en Informatie Systeem. MedBIS voor verzorgingshuis en apotheek Handleiding MedBIS Medeco Bestel en Informatie Systeem MedBIS voor verzorgingshuis en apotheek Starten met MedBIS Voordat een verzorgingshuis kan starten met MedBIS is het van belang dat er overleg met

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor scholen. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk om aanvragen voor gastlessen (beroepsvoorlichting en/of

Nadere informatie

Handleiding: inloggen op Klantportaal

Handleiding: inloggen op Klantportaal Handleiding: inloggen op Klantportaal 2015 Handleiding om uw order te kunnen volgen via onze nieuwe Klantportaal In deze handleiding leren wij u stap voor stap hoe onze Klantportaal werkt en hoe u er gebruik

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER Inhoudsopgave Introductie Toegangsbeheer Afschermen van een specifieke polis Activeren toegangsbeheer Uw toegang Toegang voor uw medewerkers Medewerkers beheren INTRODUCTIE

Nadere informatie

voor leerlingen Hoe krijg ik toegang tot het digitale lesmateriaal?

voor leerlingen Hoe krijg ik toegang tot het digitale lesmateriaal? voor leerlingen Hoe krijg ik toegang tot het digitale lesmateriaal? Hoe krijg ik toegang tot het digitale lesmateriaal? In deze folder vind je een stap-voor-stap uitleg over het inloggen in Schoolwise

Nadere informatie

Digitaal aanvragen bij het Nederlands Filmfonds

Digitaal aanvragen bij het Nederlands Filmfonds Digitaal aanvragen bij het Nederlands Filmfonds Wanneer u op www.filmfonds.nl bij een van de verschillende programma s op Aanvraag starten klikt, wordt u doorgeleid naar onderstaande inlogpagina https://aanvragen.filmfonds.nl/register/.

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie

Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014

Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014 Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Zelfservice Cloud 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Rechten kopen of wijzigen

Nadere informatie

Instellen e-mail. 2004 Holomarcus

Instellen e-mail. 2004 Holomarcus 2004 Holomarcus Voorwoord U heeft een domeinnaam geregistreerd via Holomarcus. En nu wilt u e-mail dat verzonden is naar die domeinnaam kunnen ontvangen, en u wilt e-mail kunnen versturen vanaf dezelfde

Nadere informatie

Resultaten tellen Aanmelden

Resultaten tellen Aanmelden Instructie digitaal aanbesteden Registratie Deze aanbesteding zal in digitale vorm plaatsvinden middels een speciaal daartoe ingerichte online account van de opdrachtgever. U hoeft voor deelname niets

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice ICT-diensten... 4 2.2

Nadere informatie

Instructie registratie & digitaal aanbieden

Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Registratie Om deel te kunnen nemen aan een tender, dient u uw organisatie éénmalig te registreren op het Negometrix platform. Het platform van Negometrix is

Nadere informatie

HANDLEIDING PARKEERVERGUNNING BEWONERS RAVENSTEIN

HANDLEIDING PARKEERVERGUNNING BEWONERS RAVENSTEIN HANDLEIDING PARKEERVERGUNNING BEWONERS RAVENSTEIN Deze handleiding heeft u alleen nodig als u twee kentekens op uw parkeervergunning heeft staan. Heeft u een bewonersvergunning voor Ravenstein en heeft

Nadere informatie

Handleiding: inloggen op Klantportaal

Handleiding: inloggen op Klantportaal Handleiding: inloggen op Klantportaal 2015 Handleiding om uw order te kunnen volgen via onze nieuwe Klantportaal In deze handleiding leren wij u stap voor stap hoe onze Klantportaal werkt en hoe u er gebruik

Nadere informatie

ACT! link XL voor SnelStart handleiding

ACT! link XL voor SnelStart handleiding ACT! link XL voor SnelStart handleiding Installatie ACT! link XL voor SnelStart... 2 Instellen:... 3 Relatiecode:... 6 Ordernummer... 6 Notitie... 6 Ordersjabloon... 7 Bedrijven... 8 Een volgende administratie

Nadere informatie

Handleiding. Curasoft. Templatebeheer

Handleiding. Curasoft. Templatebeheer Handleiding Curasoft Templatebeheer Curasoft - 1 / 6-22.06.2016 Templatebeheer Door middel van templates kunt u eenvoudig standaardbrieven maken. Templatebeheer openen Als u beheerder bent, ziet u links

Nadere informatie

Auteur: Niels Bons. Handleiding Koepeldatabase Zakelijk toerisme: aanmelden organisatie. 2014, Provincie Fryslân. Uitgegeven in eigen beheer

Auteur: Niels Bons. Handleiding Koepeldatabase Zakelijk toerisme: aanmelden organisatie. 2014, Provincie Fryslân. Uitgegeven in eigen beheer Auteur: Niels Bons Handleiding Koepeldatabase Zakelijk toerisme: aanmelden organisatie 2014, Provincie Fryslân Uitgegeven in eigen beheer (mail@infofryslan.nl) Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze

Nadere informatie

DELTA Veilig Wonen. Gebruikershandleiding Registratie

DELTA Veilig Wonen. Gebruikershandleiding Registratie DELTA Veilig Wonen Gebruikershandleiding Registratie Inhoudsopgave 1. Inloggen met uw DELTA account... 4 Maak uw DELTA account aan... 4 Koppel uw gegevens... 5 2. Welkom bij DELTA Veilig Wonen... 6 3.

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten

Handleiding koppeling voor patiënten Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren... 2 1.1 Voordat u begint... 2 1.2 Een account aanmaken... 2 1.3 Geen account? Registreer nu!... 3 1.4 Bevestig uw account... 3 1.5 Gefeliciteerd,

Nadere informatie

Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen

Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen Handleiding Admin account Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen Admin- & leerkrachtaccount Leerlingen toevoegen/wijzigen

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

ParkinsonThuis. Korte handleiding

ParkinsonThuis. Korte handleiding ParkinsonThuis Korte handleiding INTRODUCTIE Als onderdeel van deelname aan deze studie wordt u gevraagd het Pebble horloge om uw pols te dragen en de Fox Inzicht App op uw smartphone te gebruiken voor

Nadere informatie

Hoe maak ik een taak

Hoe maak ik een taak Hoe maak ik een taak INHOUDSOPGAVE QULI MODULE TAKEN 1. Hoe maak ik een taak in Quli... 2 2. Opties bij taken... 5 2.1 Herinnering... 5 2.2 Herhalen... 6 2.3 Einddatum... 6 3. Tabbladen bij taken... 7

Nadere informatie

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Tip: print deze handleiding uit! Als deelnemer aan de kunstroute kunt u uw kunstaanbod presenteren op de website van kunst in

Nadere informatie

Handleiding Groenhuysenpas

Handleiding Groenhuysenpas Handleiding Groenhuysenpas Inhoudsopgave Manieren van Opwaarden 1 e keer... 2 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa... 2 Optie 2: Via het internet... 2 Stap 1: De website... 2 Stap 2: Registratie... 3 Stap

Nadere informatie

Handleiding. Smoelenboek Website St. Jansgemeente

Handleiding. Smoelenboek Website St. Jansgemeente Handleiding Smoelenboek Website St. Jansgemeente In deze handleiding vindt u uitleg over het aanmaken van een eigen profielpagina op de website van de St. Jansgemeente te Gouda. 1 Stappenplan registratie:

Nadere informatie

ICEPAY Merchant Manual

ICEPAY Merchant Manual ICEPAY Merchant Manual Aansluiting PayPal Version 01/2011 Inleiding ICEPAY maakt het mogelijk om PayPal betalingen te ontvangen in uw webshop. Om PayPal als betaalmethode te activeren bij ICEPAY, heeft

Nadere informatie

Gebruikershandleiding PictogendaPrinter. Bohn Stafleu van Loghum

Gebruikershandleiding PictogendaPrinter. Bohn Stafleu van Loghum Gebruikershandleiding PictogendaPrinter Bohn Stafleu van Loghum Inhoudsopgave 1. Opstarten cd rom na installatie 3 2. Werken met het programma 5 3. Menu Bestand 6 4. Menu Bibliotheken 8 5. Menu Opties

Nadere informatie

HANDLEIDING CALLMENOW. Datum: augustus 2009 Versie: 1.1

HANDLEIDING CALLMENOW. Datum: augustus 2009 Versie: 1.1 HANDLEIDING CALLMENOW Datum: augustus 2009 Versie: 1.1 Handleiding Wilt u een (of meerdere) eigen CallMeNow(s) op uw website? Hieronder vindt u de stappen die u daarvoor moet doorlopen. CallMeLater? Wilt

Nadere informatie

Handleiding Postersite EHBO Santpoort.

Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Inhoud: 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Account gegevens wijzigen 4. Aan en afmelden evenementen 5. Overige tabbladen 6. Problemen 1. Account aanmaken Wanneer

Nadere informatie

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 2 Inhoud Inleiding... 5 Inrichting SequreBox Cloud... 5 1. Inloggen... 6 2. Abonnementen voeg camera toe... 8 3. Controleer beelden... 9 4. Camera Stel Alarm

Nadere informatie

Mijn Woongoed Zeist. Gemakkelijk, snel en altijd beschikbaar. / handleiding MijnWoongoedZeist.nl /

Mijn Woongoed Zeist. Gemakkelijk, snel en altijd beschikbaar. / handleiding MijnWoongoedZeist.nl / Mijn Woongoed Zeist Gemakkelijk, snel en altijd beschikbaar / handleiding MijnWoongoedZeist.nl / Mijn woongoed Zeist Wist u dat u bij Woongoed Zeist veel zaken online kunt regelen? Dit kan via uw persoonlijke

Nadere informatie

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Account aanmaken/ inloggen 1. Ga naar sbaweb.nl en klik in de onderstaande banner op de homepage op Wat is het leerplein? als

Nadere informatie

MijnOffice365 Beheerdershandleiding.

MijnOffice365 Beheerdershandleiding. MijnOffice365 Beheerdershandleiding. Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. 1504046-2662 Inhoud. Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft

Nadere informatie

Nederlandse handleiding Follow 2.0

Nederlandse handleiding Follow 2.0 Met Sociale Controle raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding Follow 2.0 www.sociale-controle.nl 1 Welkom bij Sociale Controle Bedankt voor uw keuze voor Sociale Controle. In deze handleiding

Nadere informatie

Weebly: Stappenplan voor docenten

Weebly: Stappenplan voor docenten Weebly: Stappenplan voor docenten Stap 1: Registratie Ga naar http://education.weebly.com/ Voordat u aan de slag kunt met Weebly moet u zich inschrijven. U vult uw gebruikersnaam en uw e-mailadres in en

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren 2 1.1 Voordat u begint 2 1.2 Een account aanmaken 2 1.3 Geen account? Registreer nu! 2 1.4 Bevestig uw account 3 1.5 Gefeliciteerd, u heeft uw

Nadere informatie

HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU

HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU INHOUD INLEIDING... 2 De account... 2 Inloggen... 2 GEBRUIKERS MENU... 3 MIJN TEAM... 4 Bewerk team... 4 Spelers... 6 Wedstrijden... 7 Gespeelde wedstrijden... 8 Nog

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

Instructies Wi-Fi instellen Samil 3400-6000TL-D

Instructies Wi-Fi instellen Samil 3400-6000TL-D Instructies Wi-Fi instellen Samil 3400-6000TL-D Uw omvormer van Samil Power is uitgerust met een Wi-Fi module, waarmee u uw omvormer op afstand uit kunt lezen. Samil power biedt het programma V-IPlant

Nadere informatie

* baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. Alles telt. handleiding. baopass* voor leerkrachten

* baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. Alles telt. handleiding. baopass* voor leerkrachten Alles telt handleiding * baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. baopass* voor leerkrachten 1 Alles telt handleiding Inhoud Inleiding 3 Opstarten 3 Groepen 4 Leerling aanpassen 5 Leerling

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Office 365 Business Premium & Domeinnaam Voor beheerders pro cloud solutions 1 Inhoud 1. Wanneer gebruikt u deze handleiding?... 3 2. Office 365 Business Premium instellen... 4 2.1.

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor organisators

Handleiding website SVNL voor organisators Handleiding website SVNL voor organisators Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg over hoe u als

Nadere informatie

HANDLEIDING DEEL1 ACCOUNT AANMAKEN. > Surf naar http://events.ucll.be/user/login. > Klik op nieuw account aanmaken, je krijgt het volgende scherm

HANDLEIDING DEEL1 ACCOUNT AANMAKEN. > Surf naar http://events.ucll.be/user/login. > Klik op nieuw account aanmaken, je krijgt het volgende scherm HANDLEIDING DEEL1 ACCOUNT AANMAKEN > Surf naar http://events.ucll.be/user/login > Klik op nieuw account aanmaken, je krijgt het volgende scherm > Vul een correct e-mailadres in, waarmee je later ook wil

Nadere informatie

Handleiding Fotopagina

Handleiding Fotopagina Handleiding Fotopagina Leden van de Vrienden van de Pyreneese berghond kunnen een album aanmaken op onze fotopagina. Per lid/gezin is één album van maximaal 250 foto's beschikbaar. Deze handleiding bestaat

Nadere informatie

Handleiding Sportlink Club

Handleiding Sportlink Club Handleiding Sportlink Club Dit document is automatisch gegenereerd. We raden u aan de handleiding online te raadplegen via www.sportlinkclub.nl/support. 1. Installatiehandleiding.........................................................................................

Nadere informatie

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0)

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) Internet Control Station Kijk regelmatig op www.klikaanklikuit.nl voor updates Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) ICS-1000 Het grootste gemak in draadloos schakelen. Eenvoudig uit te breiden

Nadere informatie

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3.

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inloggen 3.1. Wachtwoord vergeten 4. Onderdeel: Teams 4.1.Teams

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

Wat kan ik als cultuuraanbieder met?

Wat kan ik als cultuuraanbieder met? Wat kan ik als cultuuraanbieder met? AlicesMoves is dé community op het gebied van cultuureductie in het primair- en voortgezetonderwijs. Het is een ontmoetingsplaats voor scholen en aanbieders van cultuureducatie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Handleiding Resultaatmeetsysteem en Mezzedo

Handleiding Resultaatmeetsysteem en Mezzedo Handleiding Resultaatmeetsysteem en Mezzedo voor aanbieders (Versie 26 augustus 2014) 1 Inhoud Wat is het Resultaatmeetsysteem?... 3 Cliënten stimuleren mee te doen... 4 Over de handleiding... 4 Deel I

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

Inhoud. Handleiding AmbraSoft mijnklas.nl met Basispoort SCHOOL. Handleiding mijnklas.nl. Maart 2015

Inhoud. Handleiding AmbraSoft mijnklas.nl met Basispoort SCHOOL. Handleiding mijnklas.nl. Maart 2015 Handleiding AmbraSoft mijnklas.nl met Basispoort SCHOOL Handleiding mijnklas.nl Maart 2015 Inhoud 1 Voorbereiding ICT-coördinator 2 1.1 Inloggen 2 1.2 Toevoegen leerkrachten en leerlingen 3 1.3 Leerstofaanbod

Nadere informatie

Haal meer uit Schoolwise

Haal meer uit Schoolwise Haal meer uit Schoolwise Deze folder is bedoeld voor docenten die gebruik maken van het online platform Schoolwise. Ontdek de mogelijkheden die Schoolwise biedt! In deze folder leest u hoe u toegang krijgt

Nadere informatie

Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick

Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick november 2010 1 Het gebruik van uw persoonlijke pagina Mijn Yellowbrick Als klant van Yellowbrick heeft u toegang tot uw account via

Nadere informatie

Gebruikersregistratie

Gebruikersregistratie Handleiding voor gebruikers 8 januari 2018 Versie 2.1 INHOUDSOPGAVE 1. Over deze handleiding 4 1.1 Voor wie 4 1.2 Gebruik iconen 4 2. Aan de slag met 5 3. Gebruikersprofiel zoeken 6 3.1 Zoeken 6 3.2 Zoekresultaten

Nadere informatie

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies 2 MaxRes Backoffice Overzicht In deze handleiding vindt u een uitgebreide uitleg over de backoffice van MaxRes. Per tabblad zal besproken worden welke opties

Nadere informatie

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net Beste ROB-Net gebruiker, Eerder hebben wij u geïnformeerd over het nieuwe eigen inlogportaal van ROB-Net, te vinden op https://login.rob-net.nl. Dit inlogportaal is voor de gebruikers van ROB-Net gratis.

Nadere informatie

Als eerste moet u eenmalig per gebruiker van Intramed de Fastguide plug-in installeren.

Als eerste moet u eenmalig per gebruiker van Intramed de Fastguide plug-in installeren. Hoofdstuk 1 Om gebruik te maken van de Fastguide koppeling in Intramed moet u een aantal instellingen doen: de Fastguide Plugin installeren; uw Fastguide account toevoegen in Intramed. Vervolgens kunt

Nadere informatie

VAKINFORMATIEDOSSIER OP THOMAS HANDLEIDING. Handleiding voor de vakteamverantwoordelijke p. 2. Handleiding voor de individuele leerkracht p.

VAKINFORMATIEDOSSIER OP THOMAS HANDLEIDING. Handleiding voor de vakteamverantwoordelijke p. 2. Handleiding voor de individuele leerkracht p. VAKINFORMATIEDOSSIER OP THOMAS HANDLEIDING Handleiding voor de vakteamverantwoordelijke p. 2 Handleiding voor de individuele leerkracht p. 13 Handleiding voor de directeur p. 17 Vakinformatiedossier op

Nadere informatie

Handleiding Dutch Green Building Guide

Handleiding Dutch Green Building Guide Handleiding Dutch Green Building Guide Maart, 2017 Dutch Green Building Council Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Registreren voor een gebruikersaccount 4 2.1 Wachtwoord vergeten 5 2.2 Aanmelden voor de website

Nadere informatie

Handleiding voor docenten

Handleiding voor docenten Handleiding voor docenten Inhoudsopgave 1 Registreren 3 2 Inloggen 8 3 Activeren 11 4 Computereisen 15 Introductie In deze uitgebreide handleiding leest u welke stappen u moet doorlopen om toegang te krijgen

Nadere informatie

Gebruikers- handleiding Porta

Gebruikers- handleiding Porta Gebruikers- handleiding Porta Inleiding Met de applicatie Porta op ons extranet kunnen gegevensbestanden tussen het CAK en ketenpartners uitgewisseld worden. In deze handleiding is beschreven hoe u dit

Nadere informatie

Gedeelde mailbox koppelen in Outlook voor beheerders

Gedeelde mailbox koppelen in Outlook voor beheerders Als je beheerder bent van een gedeelde mailbox, wil je mail kunnen versturen vanuit dat account en machtigingen daarop beheren. Daarvoor moet die mailbox op de hieronder beschreven manier in Outlook gekoppeld

Nadere informatie

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Benodigdheden: - Mobiele telefoon. o Sta push berichten of meldingen, gebruik van de camera en dergelijke toe. Dit kun je onder instellingen

Nadere informatie

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Inleiding Om betalingen via PayPal in uw webshop te ontvangen dient u een zakelijk PayPal account te openen. Middels een zakelijk account kunnen namelijk

Nadere informatie

Handleiding 2designers Content Management Systeem

Handleiding 2designers Content Management Systeem Handleiding 2designers Content Management Systeem pagina 1 van 7 Inloggen: Om de welkom-kind website te kunnen beheren, moet u eerst inloggen. Dit kan via de URL: http://www.welkom-kind.nl/nieuw/admin

Nadere informatie

SchoolWapps handleiding voor ouders

SchoolWapps handleiding voor ouders SchoolWapps handleiding voor ouders Met SchoolWapps blijft u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen van uw kind en de school. Bekijk de website op uw telefoon of tablet of maak gebruik van de SchoolApp

Nadere informatie

AANMELDEN NIEUWE WERKNEMER

AANMELDEN NIEUWE WERKNEMER premie- en inningssystematiek AANMELDEN NIEUWE WERKNEMER HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens Stichting Pensioenfonds voor de Architectenbureaus OVER DEZE HANDLEIDING U wilt een nieuwe werknemer

Nadere informatie

Nederlandse handleiding My GPS inbouw Tracker

Nederlandse handleiding My GPS inbouw Tracker Met de My GPS Tracker raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding My GPS inbouw Tracker www.mygpstracker.nl 1 Welkom bij My GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor My GPS Tracker. In deze handleiding

Nadere informatie

SnelStart. Stappenplan. SBR btw-aangifte met SnelStart 12. Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Status: Definitief Auteur: Selfservice

SnelStart. Stappenplan. SBR btw-aangifte met SnelStart 12. Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Status: Definitief Auteur: Selfservice SnelStart Stappenplan SBR btw-aangifte met SnelStart 12 Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Inleiding Vanaf 1 januari 2014 is het verplicht om de btw-aangifte te versturen volgens de Standard Business Reporting

Nadere informatie

Peridos. Registreren voor Zorgportaal. Datum: Landelijk beheer Peridos. Versie: 1.3

Peridos. Registreren voor Zorgportaal. Datum: Landelijk beheer Peridos. Versie: 1.3 Peridos Registreren voor Zorgportaal Plaats: Utrecht Datum: 22-05-2019 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 1.3 Status: Definitief Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Wijzigingsbeheer 3 1. Inleiding 4 1.1

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor ambassadeurs. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk voor u als ambassadeur om het huidige gastlessen aanbod

Nadere informatie

HANDLEIDING. LogMeIn Free host software version 4.0.0.982

HANDLEIDING. LogMeIn Free host software version 4.0.0.982 HANDLEIDING LogMeIn Free host software version 4.0.0.982 september 2011 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Over LogMeIn Free... 4 Stappenplan... 4 Stap 1 - Een LogMeIn-account aanmaken... 5 Stap 2 - C3LO-computers

Nadere informatie

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Let op: Dit document bestaat uit twee handleidingen: Pagina 2: Handleiding voor de website voor organisators Pagina 14: Uitleg en handleiding voor de

Nadere informatie

Instructie t.b.v. gebruikers (versie )

Instructie t.b.v. gebruikers (versie ) Inhoudsopgave. Inloggen.... Contact maken met server.... Inloggen gebruiker figuur....3 Wachtwoord vergeten figuur.... Patiëntgegevens... 3. Openen patiënt dossiers... 3.. Startscherm zorgpad figuur 6...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

SNELSTART VOOR DOCENTEN

SNELSTART VOOR DOCENTEN SNELSTART VOOR DOCENTEN INLEIDING Best docent, Bedankt voor het downloaden van de Ephorus Snelstart voor Docenten. Als u vragen heeft, neemt u dan contact op met de Ephorus key user binnen uw onderwijsinstelling.

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen

1. Gebruikers & voertuigen Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe koppel ik bestaande gebruikers aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?... 6 1.4

Nadere informatie

Instructie digitaal invoeren van CRF formulieren

Instructie digitaal invoeren van CRF formulieren Instructie digitaal invoeren van CRF formulieren Inhoud: Het programma openen... 2 De startpagina... 3 Een patiënt selecteren in de startpagina... 3 De patiëntpagina...4 Een CRF formulier selecteren...

Nadere informatie

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.nl en TradCom.nl ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Zoeken naar en bestellen van producten

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac)

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac) Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac) Stichting Bibliotheek.nl, versie 3.1 september 2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 1. Het aanmaken van een webaccount 4

Nadere informatie

(Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen

(Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen Toegangsbeheer en instellingen (Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen Het grote voordeel van online werken is dat er meerdere gebruikers, tegelijk, in het programma kunnen werken. De beheerder van Scipio

Nadere informatie

HANDLEIDING WEB SHOP

HANDLEIDING WEB SHOP HANDLEIDING WEB SHOP 1 Registreren... 2 1.1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2 1.2 Persoonsgegevens... 2 1.3 Persoonsgegevens 2... 3 1.4 Eerste keer aanmelden... 4 2 Mijn profiel... 5 2.1 Mijn gegevens...

Nadere informatie

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector. OVER DEZE HANDLEIDING

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 10

Nadere informatie

Instructie Landelijk Platform GGz CQ-portal

Instructie Landelijk Platform GGz CQ-portal Instructie Landelijk Platform GGz CQ-portal versie 1.0 Meetbureau 31 januari 2013 Inhoudsopgave De portal... 2 Registeren... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Toevoegen zorgaanbieder... 6 Contactpersoon

Nadere informatie

Koppel uw OBU aan DKV

Koppel uw OBU aan DKV Koppel uw OBU aan DKV Profiteer direct van de voordelen behorend bij de afrekening van de Belgische tol via DKV. Met een aantal eenvoudige en korte stappen kunt u uw OBU koppelen aan uw DKV account. De

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Inloggen:

1. Inleiding. 2. Inloggen: 1. Inleiding Als handelaar heeft u toegang tot uw winkel op het Storesquare platform. In deze handleiding leggen we uit hoe u producten aan uw online shop kan toevoegen. U dient uw artikelen van een correcte

Nadere informatie