de digitale revolutie in de klas begint vandaag!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "de digitale revolutie in de klas begint vandaag!"

Transcriptie

1 de digitale revolutie in de klas begint vandaag!

2 tabbled de digitale revolutie in de klas begint vandaag! De uitdaging van morgen voor het onderwijs is de brug te leggen naar de sterk veranderende leefwereld van de de jeugd. De laatste tijd horen we steeds meer over de mogelijkheden van tablet PC s in het onderwijs en hoe die de digitale kloof tussen het het schoolgebeuren en de dagdagelijkse digitale realiteit van de jongeren kunnen dichten. Lopend onderzoek van de werkgroep Een school voor de toekomst van het Kenniscentrum Innovatief Aanbesteden van de Vlaamse overheid suggereert ook reeds dat de tablet het medium bij uitstek zou kunnen worden waarrond de school van morgen functioneert. Ook bij tabbled geloven we sterk in de potentie van de tablet PC in het creëren van een digitale, open en mobiele school van de toekomst, en we spelen ook ten volle in op de voorstellen die door diverse ICT/ onderwijs-onderzoeksprojecten naar voor worden geschoven. In deze brochure willen we u kort wegwijs maken in de mogelijkheden die tablets kunnen bieden in de klas en op school. We schetsen een breed beeld hoe de tablet het schoolgebeuren kan transformeren maar geven ook diverse praktijkvoorbeelden van hoe de tablet nu concreet een meerwaarde kan betekenen in het onderwijs. Tenslotte geven we nog een checklist van waar een tablet voor het onderwijs aan moet voldoen én stellen we graag ook onze eigen producten even aan u voor. Aarzel niet ons te contacteren indien u nog met vragen zou zitten of u graag meer info wenst. Het tabbled team

3 waarom? De afgelopen jaren toonden diverse studies aan dat om jongeren vandaag de dag nog (letterlijk) bij de les te houden, we die lessen moeten zien in te kaderen in de dagdagelijkse leefwereld van de jeugd. Die leefwereld is meer dan ooit digitaal, interactief en mobiel. Voor een generatie die bij wijze van spreken op het internet wordt grootgebracht zijn bv. zelfs boeken -laat staan de bib- niet meer van deze tijd. En ergens moeten we deze jongeren gelijk geven. Bijna alle informatie die in boeken staat -en vaak ook de boeken zelf- is ook op het internet te vinden. Bovendien is die digitale info duurzamer, goedkoper, ecologischer, interactief en makkelijk met anderen te delen. Als futurologen beweren dat schoolboeken binnen de vijf jaar en masse zullen vervangen worden door tablet PC s dan is er geen enkele reden om daar aan te twijfelen. Tablets zijn niet alleen goede e-boeklezers, maar kunnen ook heel wat andere functies vervullen. We zouden zelfs durven stellen dat tablets binnen afzienbare tijd niet alleen de schoolboeken maar ook wel eens het schoolbord, de schoolagenda en wie weet ook wel het volledige leslokaal zouden kunnen vervangen. Deze mobiele multitasker is op korte termijn in staat het hele schoolgebeuren te transformeren. De interactieve ervaring die vele apps bieden, opent tal van nieuwe mogelijkheden qua lesgeven. Het feit dat het internet met een tablet ook om het even waar binnen handbereik is zet de klas ook temidden van de informatiesnelweg: Tijdens de les een relevant filmpje tonen die je een week eerder hebt gezien op Youtube; een conferentiegesprek voeren met een klas aan de andere kant van de wereld; Online testen afleggen die direct verbeterd worden; samen collaboratief op een Google Doc werken of onderzoek doen... Met een tablet wordt dit allemaal kinderspel. Tenslotte zorgt een tablet ook voor een sterke band tussen het lesgebeuren en activiteiten in de vrije tijd (facebook/gaming). Dit leidt er niet alleen toe dat jongeren meer gemotiveerd zullen zijn om bv huiswerk op de tablet te maken, maar ook dat ze de les meer als iets cool gaan aanzien. En voor de prijs moeten we het ondertussen ook niet meer laten. Tabbled biedt reeds een degelijke tablet voor het onderwijs aan voor 99. Wanneer we weten dat leerlingen makkelijk 300 per schooljaar aan schoolmateriaal betalen en dat een tablet met gemak alle boeken uit een hele schoolcarriëre, een wetenschappelijk rekentoestel en nog veel meer kan bevatten, is de rekensom snel gemaakt.

4 usecases? Schoolbord De tablet vormt een ideaal en goedkoper alternatief voor het digibord. Via een HDMI kabeltje kan de leerkracht z n tablet makkelijk op een projector aansluiten. Hierdoor hoeven leerkrachten niet langer met hun rug naar de klas recht te staan. Ze kunnen om het even waar in de klas of al zittend aantekeningen maken op hun tablet die dan op een scherm worden geprojecteerd. Het is uiteraard ook mogelijk ander beeldmateriaal (internetpagina s/films/apps) vanaf de tablet te projecteren. Tenslotte kan de leerkracht via schermdeling ook de scherminhoud van andere tablets (bv van de leerlingen) overnemen en laten projecteren. Digitale uitwisseling Veel scholen hebben uitwisselingsprogramma s lopen met scholen in het buitenland. Meestal beperkt zo n uitwisseling tot een reis van een weekje in het gastland. Met de tablet is het nu mogelijk de uitwisseling heel concreet als klas voor te bereiden in laat ons zeggen de Engelse les a.d.h. van skype-video-gesprekken in het Engels met leerlingen in de partnerschool. Het is zelfs mogelijk al individuele opdrachten te geven die de leerlingen over het internet met een vriend van de andere school moeten zien uit te voeren. Leerspelletjes Het gebruiksgemak van tablets is ook ideaal om de jongsten op een speelse manier van alles aan te leren. Op een tactiele en intuïtieve manier kunnen kinderen bv leesspelletjes als maan/roos/vis spelen of een quiz met videobeelden rond het dierenrijk doen. Ook de creatieve geest kan via een tablet worden aangescherpt: schilderen zonder geklieder of muziek maken met diverse bizarre en speelse instrumenten kan nu allemaal met één en hetzelfde toestel. Ook voor het secundair onderwijs bestaan er tal van applicaties die bepaalde vakken op verrijkte, interactievere en dynamischere manier presenteren.

5 Schooladministratie De tablet kan ook ingezet worden voor de dagdagelijkse schooladministratie voor leerlingen, leerkrachten en directie. Een simpele gedeelde google calendar kan de schoolagenda automatiseren, maar er bestaan ook volledige schooladministratieplatformen als smartschool die alle interne communicatie binnen de school stroomlijnen. Het is met de tablet ook mogelijk digitaal testen of examens af te nemen (met automatische verbetering en eventueel zelfs analyse en verwerking van de punten). De digibib Het opbouwen van een schoolbibliotheek is voor veel scholen een kostelijke aangelegenheid. Bovendien is er dan ook maar één kopie van een boek voor de hele klas. Eén tablet kan soms meer dan 1000 boeken bevatten en is een perfecte e-boek-lezer. Bovendien is het ook makkelijk de digitale versie van een boek op alle tablets van een klas te zetten. Een digibib is niet alleen milieuvriendelijker, maar is ook een stuk goedkoper dan een gewone bib door de lage kostprijs van e-boeken (veel klassiekers zijn zelfs gratis te downloaden). Op uitstap Met hun lichte gewicht en geringe afmetingen, past de tablet perfect in een rugzak. Een tablet is bovendien ook goed te bedienen al wandelend. Dit maakt van het toestel de perfecte compagnon de route tijdens schooluitstapjes. Bovendien zijn onze tablets voor leerkrachten ook uitgerust met GPS wat een heleboel locatiegebonden mogelijkheden activeert. Vele steden en musea hebben reeds audiowandelingen of ontdekkings-spelletjes die op de tablet kunnen worden gedownload en waar leerlingen mee op pad kunnen. Ook tijdens veldverkenning in de natuur kan de tablet met z n vele biologie-referentie-apps van pas komen. Onderzoek Het internet tijdens de les bij de hand hebben kan nieuwe manieren van lesgeven bevorderen. Leerlingen kunnen bv tijdens de les in groepjes onderzoek op internet doen naar een bepaald thema waar ze dan een korte presentatie (met powerpoint) over moeten creëren. Op die manier speelt de school ook een rol in hoe jongeren informatie op internet analyseren en filteren op betrouwbaarheid, een steeds belangrijkere skill in onze hoogtechnologische wereld.

6 welke tab? Tot vorig jaar was de keuze snel gemaakt. Een waardig alternatief voor de ipad van Apple bestond er niet. Ondertussen wordt de markt overspoeld met tablets en is het Android platform Apple s ios in sneltempo aan het voorbijsteken qua populariteit. We hebben een korte checklist opgesteld waar een tablet voor het onderwijs aan moet voldoen: Android of ios als besturingssysteem (anderen hebben beduidend minder apps voor onderwijs) Stevig gebouwd (een ipad is mooi maar te fragiel en kostbaar voor in de klas) WiFi netwerkverbinding (3G is een dure optie waarbij elk toestel een eigen abonnement moet hebben) USB-poort (via USB kunnen bestanden makkelijk overgezet worden van/naar PC) MicroSD (via goedkope microsd kaartjes kan je het geheugen van je tablet naar believen uitbreiden) HDMI (voor leraars - via een HDMI kabel kan je je tablet aansluiten op een projector) Camera (handig voor teleconferencing, het nemen van foto s of scannen van veelgebruikte QR-codes) 7 (of meer) schermgrootte (kleinere tablets zijn onhandig in klasverband) minimaal 512mb RAM en 1Ghz processor. (de meeste apps draaien vlot op deze min.configuratie) Apps: Parental control app, Google Docs, Google Earth, Wikipedia, Evernote, remote desktop app,... Goedkoop (kinderen laten spelen met een speeltje van meer dan 250 is geen goed idee)

7 tabbled tabs tabbled werkt met een aantal assembleurs samen om betaalbare én degelijke tablets voor het onderwijs aan te bieden. In totaal bieden we een 5-tal modellen aan. 2 voor leerlingen (Pupiltabs) en 3 voor leerkrachten (Teachtabs). Het staat iedere school natuurlijk vrij ook voor de leerlingen de grotere, krachtigere maar ook iets duurdere Teachtabs in te zetten. tabbled tabs staat voor: degelijke en eenvoudige tablets gericht op de onderwijssector en jongeren een onklopbare prijs gratis en persoonlijk advies 1 jaar fabrieksgarantie 2 jaar online support / hulp

8 pupiltab De pupiltabs zijn speciaal gericht op leerlingen. Bij deze tablets werd rekening gehouden met het feit dat leerlingen die gaan gebruiken. Ze zijn in de eerste plaats niet te fragiel, ze zijn goedkoop (ook in onderhoud) en toch krachtig genoeg voor de courante onderwijstoepassingen. Bovendien kunnen ze ook worden geleverd in een serie fruitige kleurtjes wat ze extra aantrekkelijk maakt. pupiltab basic pupiltab extra Android 4 ICS 7 capacitief scherm (800x480) 1,2Ghz Cortex A8 Processor 512Mb RAM 4 GB geheugen WiFi 3+ uur batterijautonomie Camera IO: USB, koptel., MicroSD, HDMI Uitgerust met onderwijssoftware Android 4 ICS 7 capacitief scherm (800x480) 1,2Ghz Cortex A8 Processor 512Mb RAM 8 GB geheugen WiFi 3+ uur batterijautonomie Camera IO: USB, koptel., MicroSD, HDMI Uitgerust met onderwijssoftware Tabbled heeft een unieke samenwerking met het gerenomeerde MathStudio ( Het resultaat is een verbluffende tablet die bijna elk grafisch rekentoestel met gemak wegblaast aan een onklopbare prijs. Je kan alle tablets behalve de novo serie verkrijgen met MathStudio en een reeks wiskunde-apps voor een meerprijs van amper 10 alle prijzen zijn inclusief btw

9 teachtab Net zoals de pupiltabs op leerlingen zijn gericht, is de teachtab vooral op maat van leerkrachten gemaakt. Ze hebben een groot scherm waarop makkelijk aantekeningen kunnen worden gemaakt die met een HDMIkabeltje via een projector kunnen worden geprojecteerd. De tablets zijn ook op alle vlakken vaak ook iets krachtiger dan hun pupiltab tegenhangers. teachtab basic teachtab extra teachtab novo Android 4 ICS 10.1 capacitief scherm 1,2Ghz Dual Core Cortex A8 512Mb RAM 4 GB geheugen WiFi 3+ uur batterijautonomie Camera 2xUSB, koptel., MicroSD, HDMI Onderwijssoftware Android 4 ICS 10,1 capacitief scherm 1,2Ghz Cortex A8 1GB RAM 16 GB geheugen Wifi 6+ uur batterijautonomie Camera 2xUSB, koptel, MicroSD, HDMI Onderwijssoftware Android 4 ICS 9,7 IPS scherm 1,2Ghz Cortex A8 1Gb RAM 16 GB geheugen titanium behuizing WiFi 8 uur batterijautonomie Camera voor + achter 2xUSB, koptel., MicroSD Onderwijssoftware alle prijzen zijn inclusief btw

10 promopacks We bieden diverse promotionele packs/formules aan op maat van elke school. Het is ook mogelijk andere combinaties of hoeveelheden te bestellen. Bij grote bestellingen kunnen we de toestellen ook speciaal op maat van uw school configureren (bv extra geheugen, voorinstalleren specifieke programma s,...). Contacteer ons voor extra korting bij grotere volumes. classpack basic de classpack basic is de ideale instapformule voor scholen. We voorzien een volledige klas van tablets aan een onwaarschijnlijk lage prijs. Zoals steeds krijgt u 1 jaar garantie op alle tablets en bieden we 2 jaar online support/advies aan pupiltab basic tablets - 1 teachtab basic (+ adaptors, kabels, neopreenhoesjes, solar-chargers, opberg/herlaad-box) 2500 classpack extra Deze pack voorziet je klas van topkwaliteit tablets en randbenodigdheden, nog steeds aan zeer lage prijs pupiltab extra tablets - 1 teachtab extra (+ adaptors, kabels, neopreenhoesjes, solar-chargers, opberg/herlaad-box) 3200 alle prijzen zijn inclusief btw

11 TABBLED Benelux Sans Soucisquare Brussel België info@tabbled.com

De digitale revolutie in de klas begint vandaag!

De digitale revolutie in de klas begint vandaag! Schooltab De digitale revolutie in de klas begint vandaag! De uitdaging van morgen voor het onderwijs is de brug te leggen naar de sterk veranderende leefwereld van de jeugd. De laatste tijd horen we steeds

Nadere informatie

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what?. Keuzes maken Wanneer je een computer wilt aanschaffen denk je tegenwoordig niet meteen meer aan de desktop. De desktop is een "grote"

Nadere informatie

Friesland College Leeuwarden

Friesland College Leeuwarden Voorwoord In dit project stel ik een hele snelle computer samen voor het bedrijf Peer B.V.. Ook laat ik zien wat het grote verschil is tussen Windows 7 en Windows 8, de voor en nadelen laat ik zien. Ook

Nadere informatie

M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012. Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld

M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012. Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012 Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld 2 De mobiele trends: een wereld in verandering Groot of klein,

Nadere informatie

Altijd en overal online?

Altijd en overal online? Altijd en overal online? Smartphone Tablet E-Reader Netbook Notebook Chromebook Smartphones Bekende merken en types: Apple iphone 4 Samsung Galaxy S II HTC Desire HD Blackberry bold Steeds minder: Nokia

Nadere informatie

4 inch screen. The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s.

4 inch screen. The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s. Klik hier voor de specificaties 4 inch screen The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s. Uitstekende kijkhoeken De hoge kwaliteit van

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

WWW.I3-TECHNOLOGIES.COM PRESENTEREN SAMENWERKING PEILING

WWW.I3-TECHNOLOGIES.COM PRESENTEREN SAMENWERKING PEILING WWW.I3-TECHNOLOGIES.COM PRESENTEREN SAMENWERKING PEILING PRESENTEREN OKTOPUS voor i3 is een verzameling van interactieve leermiddelen die zijn ontwikkeld om het onderwijs te verbeteren en leerresultaten

Nadere informatie

Voorbereiding & FAQ. Speel waar en wanneer je wil. Speel op je eigen toestel. Inhoud

Voorbereiding & FAQ. Speel waar en wanneer je wil. Speel op je eigen toestel. Inhoud 1 Voorbereiding & FAQ Speel waar en wanneer je wil Als je met je eigen toestellen speelt, dan ben je aan niets of niemand gebonden: je speelt waar en wanneer je wil. Je kan op elke plek ter wereld spelen,

Nadere informatie

Aan de slag met de ipad ios 7.X.X

Aan de slag met de ipad ios 7.X.X Aan de slag met de ipad ios 7.X.X Situering Desktop Computer Laptop Notebook Tablets Smartphone Tablets Windows 8 Android Mac ios voor ipad en ipad mini Windows 8 (Microsoft) Opvolger van MS Surface RT

Nadere informatie

Product informatie. Pagina 1 van 5

Product informatie. Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Product informatie Pagina 2 van 5 SMARTBoards: Voor een leerkracht is het schoolbord een van zijn belangrijkste gereedschappen. Hoe vaak gebruik je niet even het bord om een aantekening

Nadere informatie

Jen Kegels, Eveline De Wilde, Inge Platteaux, Tamara Van Marcke. Hardware. De computer in een oogopslag. 1 / 11 Cursusontwikkeling

Jen Kegels, Eveline De Wilde, Inge Platteaux, Tamara Van Marcke. Hardware. De computer in een oogopslag. 1 / 11 Cursusontwikkeling Hardware De computer in een oogopslag 1 / 11 Cursusontwikkeling Opslag Er worden verschillende apparaten gebruikt om gegevens op te slaan. Dit zijn de meest voorkomende apparaten. Harde schijf; CD / DVD;

Nadere informatie

HANDLEIDING DIT902104

HANDLEIDING DIT902104 HANDLEIDING DIT902104 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN WENDEN SIE SICH BITTE AN UNSEREN

Nadere informatie

HANDLEIDING DIT702101

HANDLEIDING DIT702101 HANDLEIDING DIT702101 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN WENDEN SIE SICH BITTE AN UNSEREN

Nadere informatie

het juiste adres voor uw computer of laptop APK... TIP Beveilig uw laptop of PC met G Data software. De Computer Specialist Nu vanaf 15,-! Het voordeel van de Computer Specialist Bij Vobis treft u naast

Nadere informatie

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen.

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen. Dell Chromebook 11 Superieure duurzaamheid en ontwerp Schoolbestendig: De Dell Chromebook 11 is MIL-STD (Amerikaanse militaire standaard) getest op duurzaamheid, druk, temperatuur, vochtigheid, schokken

Nadere informatie

Tablet, ipad of Laptop

Tablet, ipad of Laptop Tablet, ipad of Laptop Dit is 1 e deel van de presentatie. Het 2 e deel (samenwerking tussen apparaten en besturigssystemen) komt aan bod op de HCC-avond in Zevenaar van donderdag 12 januari 2017. U bent

Nadere informatie

Doe-het-zelf handleiding

Doe-het-zelf handleiding Doe-het-zelf handleiding Met de doe-het-zelf formule kan je onze games spelen waar en wanneer je wil en dit tegen een lage prijs! Een groepsactiviteit was nog nooit zo leuk én betaalbaar! Wij hebben de

Nadere informatie

HOE U HET OOK DRAAIT OF KEERT

HOE U HET OOK DRAAIT OF KEERT HOE U HET OOK DRAAIT OF KEERT met de digitale oplossingen van Plantyn bent u klaar voor de toekomst MINDER PLANLAST Alle lesvoorbereidingen staan voor u klaar Gratis digitale agenda Alle jaarplannen beschikbaar

Nadere informatie

1. Fotobewerking met Aviary

1. Fotobewerking met Aviary 11 1. Fotobewerking met Aviary Een foto die u vroeger moest weggooien, omdat deze niet goed belicht of scheef was, kunt u met fotobewerkingsprogramma s op de computer corrigeren. Maar ook voor een tablet

Nadere informatie

RupelBib. laptop desktop tablet. Je wil een computer, maar welke moet je dan kopen? Andere aankoopgidsen

RupelBib. laptop desktop tablet. Je wil een computer, maar welke moet je dan kopen? Andere aankoopgidsen Je wil een computer, maar welke moet je dan kopen? Budget Type In deze gids worden standaard computers voorgesteld die zeker zullen voldoen aan je verwachtingen. Besturingssyteem Een standaard laptop Een

Nadere informatie

The power to engage ACCESSOIRES VOOR LASER NOVA/SKY

The power to engage ACCESSOIRES VOOR LASER NOVA/SKY The power to engage ACCESSOIRES VOOR LASER NOVA/SKY PRAKTISCHE ACCESSOIRES VOOR EEN NOG BETERE TOUCHSCREEN-ERVARING GROTERE DEELNAME VAN STUDENTEN EN DOCENTEN Zoekt u naar een geavanceerdere manier om

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 5 Nieuwsbrief 5 Introductie Visual Steps 6 Wat heeft u nodig? 6 Uw voorkennis 7 Hoe werkt u met dit boek?

Inhoudsopgave Voorwoord 5 Nieuwsbrief 5 Introductie Visual Steps 6 Wat heeft u nodig? 6 Uw voorkennis 7 Hoe werkt u met dit boek? Inhoudsopgave Voorwoord... 5 Nieuwsbrief... 5 Introductie Visual Steps... 6 Wat heeft u nodig?... 6 Uw voorkennis... 7 Hoe werkt u met dit boek?... 7 Website... 8 Toets uw kennis... 8 Voor docenten...

Nadere informatie

Opzet van een ipad- of Tabletcafé. Jan de Waal @digibieb Bibliotheek Oss voorjaar 2013

Opzet van een ipad- of Tabletcafé. Jan de Waal @digibieb Bibliotheek Oss voorjaar 2013 Opzet van een ipad- of Tabletcafé Jan de Waal @digibieb Bibliotheek Oss voorjaar 2013 Mei 2013 staat in www.bibliotheekblad.nl een uitgebreid artikel over het opzetten van een Tabletcafé zie rubriek ICT

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

Drie nieuwe ARCHOS smartphones met randloze schermen vanaf 100 euro

Drie nieuwe ARCHOS smartphones met randloze schermen vanaf 100 euro Drie nieuwe ARCHOS smartphones met randloze schermen vanaf 100 euro Parijs, 7 februari 2018 ARCHOS introduceert de ARCHOS Core 55S, 57S en 60S smartphones en maakt daarmee toestellen met randloze schermen

Nadere informatie

CLOUD COMPUTING Falco, Goan & Wouter CURSUSAVOND. Teach-IT

CLOUD COMPUTING Falco, Goan & Wouter CURSUSAVOND. Teach-IT CLOUD COMPUTING Falco, Goan & Wouter CURSUSAVOND Teach-IT 1. INHOUDSTAFEL 1. INHOUDSTAFEL 1 2. Inleiding 3 2.1. Wat is een Cloud? 3 2.2. Voordelen? 3 2.3. Nadelen? 4 2.4. Wie gebruikt voornamelijk clouds?

Nadere informatie

De tablet PC. Overwegingen bij de aanschaf van een tablet PC. De mogelijkheden op een rijtje.

De tablet PC. Overwegingen bij de aanschaf van een tablet PC. De mogelijkheden op een rijtje. De tablet PC Overwegingen bij de aanschaf van een tablet PC. De mogelijkheden op een rijtje. De beslissing is gevallen! Je wilt een tablet-pc gaan kopen. Maar dan volgt ogenblikkelijk de vraag: Wat voor

Nadere informatie

- 2 jaar op hardware ( 6 maanden op batterij en adapter) - Excl. gebruiksklaarmaken á 25,- / instellen

- 2 jaar op hardware ( 6 maanden op batterij en adapter) - Excl. gebruiksklaarmaken á 25,- / instellen 887942752194 Lenovo Yoga Tablet 8 MEDIATEK MT8125 (120GHz) 1 GB 8,0" - Resolutie: 1280x800 - Wlan b/g/n - Cardreader (Micro SD) - Webcam: 5,0 MP - Android 42 Jelly Bean - 401 g, 213 b x 7,3 d x 144 h 239-

Nadere informatie

UW SPECIALIST TIP Beveilig uw laptop of PC met G Data software. De Computer Specialist Nu vanaf 15,-! 15,6 inch 500 GB HDD 14 inch 32 GB SSD 549,- 269,- 249,- Laptop R417SA-WX011T BLUE 14 1366x768 scherm.

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

Online digitaal. bladerpdf. Gratis. bladerpdf. Ontwerp uw brochure, boek of folder bij diezijngoed.eu en krijg een gratis bladerpdf!

Online digitaal. bladerpdf. Gratis. bladerpdf. Ontwerp uw brochure, boek of folder bij diezijngoed.eu en krijg een gratis bladerpdf! Online digitaal bladerpdf Gratis bladerpdf Ontwerp uw brochure, boek of folder bij diezijngoed.eu en krijg een gratis bladerpdf! Geschikt voor: Online bladerpdf (bladersysteem) Is uw boek of brochure eindelijk

Nadere informatie

ARCHOS Diamond Plus: Perfectie met een groter scherm

ARCHOS Diamond Plus: Perfectie met een groter scherm ARCHOS Diamond Plus: Perfectie met een groter scherm Amsterdam, 1 september 2015 - Na het succes van de eerste Diamond smartphone is ARCHOS verheugd om een tweede Diamond smartphone te annonceren: de ARCHOS

Nadere informatie

olvp ieder1 telt Kies voor jouw talent juiste accent! het

olvp ieder1 telt Kies voor jouw talent juiste accent! het olvp Beste ouder(s) Een school en studiekeuze maken na zesde leerjaar is niet gemakkelijk. U krijgt heel wat informatie en wilt met zoveel mogelijk zaken rekening houden. In deze kleine brochure maken

Nadere informatie

Prowise Tablet 10,1 Prowise 2012 1

Prowise Tablet 10,1 Prowise 2012 1 Prowise Tablet 10,1 Prowise 2012 1 Inhoudsopgave 3 Belangrijke veiligheidsinstructies 4 Eerste Kennismaking 4 Inhoud verpakking 5 Voor en zijkant 6 Achterkant 6 De tablet opladen 7 De eerste keer opstarten

Nadere informatie

Informatie over tablets

Informatie over tablets Informatie over tablets Waarom een tablet? Wat kunnen we met een tablet? Het aanraakscherm Wat is een tablet? Op internet 3G tablet en WIFI tablet Gratis WIFI De smartphone is een tablet in zakformaat

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

Google Applicaties Online samenwerken. Paul Diliën ICT integratie 2012. Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs

Google Applicaties Online samenwerken. Paul Diliën ICT integratie 2012. Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs Google Applicaties Online samenwerken Paul Diliën ICT integratie 2012 Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs Guimardstraat 1, 1040 Brussel Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs

Nadere informatie

Compacte zwart-wit laserprinters

Compacte zwart-wit laserprinters Compacte zwart-wit laserprinters De nieuwe mono laser reeks van Brother is betrouwbaarder, compacter en stiller dan ooit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter inclusief inbox toner

Nadere informatie

De Ipad: bruikbaar of niet?... 1 Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Wat is een ipad?... 4 Functies van een ipad... 4 Software... 5 Apps...

De Ipad: bruikbaar of niet?... 1 Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Wat is een ipad?... 4 Functies van een ipad... 4 Software... 5 Apps... De Ipad: bruikbaar of niet?... 1 Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Wat is een ipad?... 4 Functies van een ipad... 4 Software... 5 Apps... 5 Apps criteria... 6 De ipad op school... 7 ipad gebruik in de

Nadere informatie

01/05. Websites Nederland over. Mobile marketing. Whitepaper #03/2013. Mabelie Samuels internet marketeer

01/05. Websites Nederland over. Mobile marketing. Whitepaper #03/2013. Mabelie Samuels internet marketeer 01/05 Websites Nederland over Mobile marketing Mabelie Samuels internet marketeer 02/05 Mobile marketing Kunt u zich uw eerste mobiele telefoon nog herinneren? Die van mij was een Motorola, versie onbekend,

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

1000 Gb USB3.0 59,99 2000 Gb USB3.0 89,99 Toshiba 3000 Gb USB3.0 139

1000 Gb USB3.0 59,99 2000 Gb USB3.0 89,99 Toshiba 3000 Gb USB3.0 139 draagbare externe harde schijven van WESTERN DIGITAL & TOSHIBA met USB3.0-aansluiting 1000 Gb USB3.0 59,99 2000 Gb USB3.0 89,99 Toshiba 3000 Gb USB3.0 139 monitor SAMSUNG 24"(61 cm) CURVED speciale aanbiedingen

Nadere informatie

Interactieve Whiteboards

Interactieve Whiteboards Met StarBoard levert Hitachi een belangrijke bijdrage aan het moderne onderwijs van de 21e eeuw. Een compleet assortiment interactieve whiteboards en accessoires, voorzien van innovatieve software. Docenten

Nadere informatie

Leerkracht, ict-coördinator, directie, IB 680,00. (BTW vrij), excl. reis- en evt. materiaalkosten

Leerkracht, ict-coördinator, directie, IB 680,00. (BTW vrij), excl. reis- en evt. materiaalkosten Tablet training en begeleiding Rondom de inzet en het gebruik van de tablet in en om het onderwijs, kunnen we u op de volgende manieren van dienst zijn: Inspiratiesessie tablets in het onderwijs Deze sessie

Nadere informatie

Tablets 24 Maart 2012

Tablets 24 Maart 2012 Tablets 24 Maart 2012 Inhoud Inleiding Uitvoering van tablets Wat is eigenlijk een Tablet-PC? Besturingssystemen Demo/ rondleiding I-Pad Demo Apple TV Inleiding In 2007 is men voorzichtig begonnen met

Nadere informatie

Handleiding Epson Connect NPD NL

Handleiding Epson Connect NPD NL Handleiding Epson Connect NPD4945-00 NL Epson Connect en andere mobiele oplossingen Wat is Epson Connect? Epson Connect biedt mobiele diensten die het mogelijk maken om af te drukken en te scannen waar

Nadere informatie

38. 50. Samsung Galaxy S5 56. 00. www.optie1.nl. 2-jarig Hi Large 4G i.c.m. KPN familievoordeel 3 GB internet 100 min Onbeperkt sms en

38. 50. Samsung Galaxy S5 56. 00. www.optie1.nl. 2-jarig Hi Large 4G i.c.m. KPN familievoordeel 3 GB internet 100 min Onbeperkt sms en www.optie1.nl Galaxy S5 56. 00 38. 50 1 2-jarig Hi Large 4G i.c.m. KPN familievoordeel 3 GB internet 100 min Onbeperkt sms en Galaxy S5 Supersnelle autofocus Gezonder leven met S-health Ingebouwde hartslagmeter

Nadere informatie

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit.

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. Verwacht u aan meer Stil, snel en betrouwbaar Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter met

Nadere informatie

Epson Meeting Solutions QUICK START-HANDLEIDING VOOR INTERACTIEVE PROJECTOREN

Epson Meeting Solutions QUICK START-HANDLEIDING VOOR INTERACTIEVE PROJECTOREN Epson Meeting Solutions QUICK START-HANDLEIDING VOOR INTERACTIEVE PROJECTOREN AAN DE SLAG Pagina 9 Vergaderingen zijn niet langer gebonden aan één ruimte. In deze Quick Starthandleiding bespreken we stapsgewijs

Nadere informatie

Friesland College Leeuwarden

Friesland College Leeuwarden Voorwoord In dit project laat ik zien wat de voor en nadelen zijn van werken in de Cloud. Ook laat ik zien hoe je met Google Drive kunt werken een totale beschrijving van aanmelden tot gebruiken en instaleren.

Nadere informatie

SURFACE BESCHRIJVING. Wat is het? Voor wie is het? Hoe werkt het? De Surface in het onderwijs

SURFACE BESCHRIJVING. Wat is het? Voor wie is het? Hoe werkt het? De Surface in het onderwijs BESCHRIJVING SURFACE Wat is het? De Surface is een liggend 30 inch beeldscherm op een tafel waaraan meerdere kinderen tegelijk kunnen werken. Zij bedienen de Surface met hun handen. Het apparaat kan 52

Nadere informatie

Projectoroplossingen VERWACHT MEER VAN UW PROJECTOR

Projectoroplossingen VERWACHT MEER VAN UW PROJECTOR Projectoroplossingen VERWACHT MEER VAN UW PROJECTOR HAAL MEER UIT UW PROJECTOR Laat uw projector zijn volledige potentieel bereiken Maak gebruik van de gespecialiseerde softwareoplossingen van Epson om

Nadere informatie

Introductie Workshop

Introductie Workshop Introductie Workshop Introductie in Android & Windows 8 Inhoud: DEEL 1: WINDOWS 8.1 Wat zijn de belangrijkste veranderingen? DEEL 2: ANDROID Wat is het en hoe er mee werken? Inhoud DEEL 1: WINDOWS 8.1

Nadere informatie

Evernote kan heel veel verschillende type bestanden opslaan. - gewone tekst - foto s - pdf s - websites (via Evernote webclipper

Evernote kan heel veel verschillende type bestanden opslaan. - gewone tekst - foto s - pdf s - websites (via Evernote webclipper ICT tools: Collaboratie tools in de cloud: Evernote: Werkt met een premium model. Gratis voor basis functies, uitgebreidere functies zijn betalend via een abonnement. Evernote is een samenwerkingstool

Nadere informatie

Het POP C gamma van ALCATEL ONETOUCH : Hippe en kleurrijke en smartphones

Het POP C gamma van ALCATEL ONETOUCH : Hippe en kleurrijke en smartphones Persbericht Het POP C gamma van ALCATEL ONETOUCH : Hippe en kleurrijke en smartphones Brussel, 16 juni 2014 ALCATEL ONETOUCH stelt haar nieuwe gamma betaalbare, makkelijk te kiezen en erg gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Dienstverlening 25,- Prijs per min 0,90

Dienstverlening 25,- Prijs per min 0,90 Dienstverlening Buitendienst Heeft u thuis hulp nodig met uw netwerk, computer of andere apparaten? Neem contact op om een afspraak te maken voor het bezoek van een van onze servicemonteurs. Voorrij kosten

Nadere informatie

Q A OORBEREIDING & F V

Q A OORBEREIDING & F V VOORBEREIDING & FAQ VOORBEREIDING & FAQ Met de doe-het-zelf formule kan je onze games spelen waar en wanneer je wil en dit tegen een lage prijs! Een groepsactiviteit was nog nooit zo leuk én betaalbaar!

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Magister 6

Veel gestelde vragen Magister 6 Veel gestelde vragen Magister 6 De Magistersite draait extern, bij de leverancier Schoolmaster in Leeuwarden. De school kan hier geen invloed op uitoefenen. Bij en aantal ouders geeft Magister soms echter

Nadere informatie

Toshiba Satellite C50-B-14Z C50-B-148 EUR EUR. De snelste uit de kingston reeks HyperX SSD Angle EUR. incl plaatsing en data overdracht EUR

Toshiba Satellite C50-B-14Z C50-B-148 EUR EUR. De snelste uit de kingston reeks HyperX SSD Angle EUR. incl plaatsing en data overdracht EUR Acer Aspire Acer Extensa Acer Extensa 2510 549 Acer Aspire I3 Deze Laptop uitgerust met Vierde generatie I3 processor,is geschikt voor kantoortoepassingen en multimedia, 15" scherm, 500 GB HD, Bluetooth,

Nadere informatie

ereader, tablet, netbook of..?

ereader, tablet, netbook of..? ereader, tablet, netbook of..? ereader, tablet, netbook of? Samen op zoek naar het antwoord op de vragen: Mis ik iets, heb ik dit wel nodig? Wat wil ik er mee doen? Welk apparaat past daar bij? Past dit

Nadere informatie

DE SMARTWATCH DE MASTER

DE SMARTWATCH DE MASTER DE SMARTWATCH Een smartwatch is niet zo maar een horloge, het is een slim horloge, of eigenlijk een kleine computer welke je gebruikt als verlengstuk van je smartphone. Verbind je smartphone via Bluetooth

Nadere informatie

LINUX ZORIN. een alternatief voor MS Windows

LINUX ZORIN. een alternatief voor MS Windows LINUX ZORIN Gewoon Anders een alternatief voor MS Windows 1 Zorin OS Een ander besturingssysteem 2 Over Zorin gesproken... Zorin OS is een van de kinderen van Linux Linux is een programmeertaal voor besturingssystemen

Nadere informatie

Wat je moet weten over je eigen device

Wat je moet weten over je eigen device ICT in het groene mbo Wat je moet weten over je eigen device Bij de Groene Welle staat leren in de praktijk centraal. Vanaf het begin van je opleiding krijg je beroepsspecifieke onderdelen. Je leert wat

Nadere informatie

EXCLUSIEF BIJ VANERUM BELGIË. De totaaloplossing voor leren in de. eeuw. ste

EXCLUSIEF BIJ VANERUM BELGIË. De totaaloplossing voor leren in de. eeuw. ste EXCLUSIEF BIJ VANERUM BELGIË De totaaloplossing voor leren in de ste eeuw De totaaloplossing Om leerlingen voor te bereiden op een job in de 21 ste eeuw, moeten we niet alleen een leeromgeving creëren

Nadere informatie

Dienstverlening 1,- 35,- 0,90

Dienstverlening 1,- 35,- 0,90 Dienstverlening Euro per Minuut De DigiShop combineert het beste van twee werelden. Door aan de ene kant de hard- en software tegen een zo laag mogelijke prijs aan te bieden en aan de andere kant het advieswerk

Nadere informatie

E-Learning, Workshops en begeleidings trajecten. Professionaliseringsaanbod. Door Sander Gordijn van MeesterSander.nl

E-Learning, Workshops en begeleidings trajecten. Professionaliseringsaanbod. Door Sander Gordijn van MeesterSander.nl E-Learning, Workshops en begeleidings trajecten Professionaliseringsaanbod Door Sander Gordijn van MeesterSander.nl Schooljaar 2018/2019 Inleiding Professionalisering, er is nog nooit zoveel over geschreven.

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

Onderzoek Tablets in het onderwijs

Onderzoek Tablets in het onderwijs Onderzoek Tablets in het onderwijs September 2011 Voorwoord In dit verslag presenteren we onze bevindingen van de tablettest die we hebben uitgevoerd. Zowel de ipad 2 als verschillende Android tablets

Nadere informatie

Alle prijzen in onze promo-folder zijn geldig van woensdag 9 t.e.m. zaterdag 12 september 2015 of tot einde voorraad. @Webstorebe

Alle prijzen in onze promo-folder zijn geldig van woensdag 9 t.e.m. zaterdag 12 september 2015 of tot einde voorraad. @Webstorebe Alle prijzen in deze folder zijn geldig op 28, 29 en 30 augustus 2015 of einde voorraad. Verantw uitgever: Webstore.be Kempenlaan 2, 2300 Turnhout. Openingsuren: Ma-Vr 9u-18u30 Za 9u30-18u Technische specificaties

Nadere informatie

Surface Pro 4. Productsheet - Oktober 2015

Surface Pro 4. Productsheet - Oktober 2015 Surface Pro 4 Productsheet - Oktober 2015 Surface Pro 4 is het perfecte huwelijk tussen laptop en tablet, met alle kracht en prestaties van een premium laptop. Ontworpen voor Windows en Office heeft hij

Nadere informatie

Engicom Golf Technical Services :

Engicom Golf Technical Services : Engicom Golf Technical Services : Bij ons kan u terecht voor alle golf technologische services. Wij bieden hier namelijk diverse technische hulpmiddelen aan ter ondersteuning en verbetering van uw golf

Nadere informatie

Introductie Workshop. Tom Hufkens Shopmanager Turnhout & Geel tom.hufkens@webstore.be

Introductie Workshop. Tom Hufkens Shopmanager Turnhout & Geel tom.hufkens@webstore.be Introductie Workshop Tom Hufkens Shopmanager Turnhout & Geel tom.hufkens@webstore.be Introductie in Android & Windows 8 Inhoud: DEEL 1: ANDROID Wat is het en hoe er mee werken? DEEL 2: WINDOWS 8 Wat zijn

Nadere informatie

WIKO LENNY 4 ROSE GOLD 99,99. Kenmerken V&C TELECOM BVBA. Artikelcode : DGWILENNY4PI

WIKO LENNY 4 ROSE GOLD 99,99. Kenmerken V&C TELECOM BVBA. Artikelcode : DGWILENNY4PI WIKO LENNY 4 ROSE GOLD Artikelcode : DGWILENNY4PI Wiko LENNY 4 16GB. Beeldschermdiagonaal: 12,7 cm (5"), Resolutie: 1280 x 720 Pixels, Beeldscherm type: IPS. Frequentie van processor: 1,3 GHz. RAM-capaciteit:

Nadere informatie

De leukste opleidingen

De leukste opleidingen Basis cursus Windows en papierloos vergaderen incl. Surface 3-64 of Pro 4 wifi tablet Steeds meer consumenten en beroepsprofessionals maken tijdens hun dagelijkse werkzaamheden gebruik van een tablet.

Nadere informatie

Visie ICT bij de SJB. Waarom, wie, wat, wanneer en hoe? Werkgroep ICT Jenaplanscholen Bollenstreek

Visie ICT bij de SJB. Waarom, wie, wat, wanneer en hoe? Werkgroep ICT Jenaplanscholen Bollenstreek Visie ICT bij de SJB Waarom, wie, wat, wanneer en hoe? 1 Missie, visie en strategie Ambitie? Doelen? Plannen? Kennisstand organisatie? Budget? 2 Kikker- of Vogelperspectief? conservatie Missie? innovatie

Nadere informatie

Navigeren met smartphone, tablet of laptop. Van basis mogelijkheden tot zeer uitgebreid Low budget of een beetje meer Eenvoudig in gebruik

Navigeren met smartphone, tablet of laptop. Van basis mogelijkheden tot zeer uitgebreid Low budget of een beetje meer Eenvoudig in gebruik Navigeren met smartphone, tablet of laptop Van basis mogelijkheden tot zeer uitgebreid Low budget of een beetje meer Eenvoudig in gebruik We bespreken vandaag systemen: minimaal geschikt voor eenvoudige

Nadere informatie

Doe meer met je ipad (en iphone) Gerard Vogel, Probus Tubantia. januari 2018

Doe meer met je ipad (en iphone) Gerard Vogel, Probus Tubantia. januari 2018 Doe meer met je ipad (en iphone) Gerard Vogel, Probus Tubantia januari 2018 Wat kunnen we beter of meer doen met ipad (en iphone)? Slimmer werken: huidige mogelijkheden beter gebruiken (handleiding en

Nadere informatie

Mediawijsheid: digitaal aan de slag in het onderwijs!

Mediawijsheid: digitaal aan de slag in het onderwijs! Mediawijsheid: digitaal aan de slag in het onderwijs! Informatie avond over mediawijsheid/sociale media op school Media zijn voor kinderen en jongeren de gewoonste zaak van de wereld. Ze nemen informatie

Nadere informatie

Windows Phone 8S HTC

Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De lichtste Windows Phone met Beats Audio Iconisch Design HTC ontwierp de Windows Phone 8S door het virtuele

Nadere informatie

34. knalprijs. Sony Xperia Z3. Mei 2015. Bijbetaling: 0,-

34. knalprijs. Sony Xperia Z3. Mei 2015. Bijbetaling: 0,- Mei 2015 Sony Xperia Z3 Startabonnement 3 GB data Onbeperkt bellen en sms en 120 min EU aandelijkse toestelbetaling M 52,00 knalprijs 34. 50 Unieke actie Tijdelijk géén aansluitkosten! Samsung Galaxy S6

Nadere informatie

Raspberry pi snel start handleiding

Raspberry pi snel start handleiding Raspberry pi snel start handleiding G.L.J. Quellhorst V _NL_2.0 Maart 2 0 15 Raspberry pi, snel start handleiding Deze informatie is onder ander verkrijgbaar via: http://www.raspberrypi.org http://www.zoekutuit.nl

Nadere informatie

ipad enquête - ouders - 18 reacties (van 29 ouders)!

ipad enquête - ouders - 18 reacties (van 29 ouders)! 18 responses View all Publish analytics 18 responses ipad enquête - ouders - 18 reacties (van 9 ouders) Summary View all responses Publish analytics In welke mate ziet u uw zoon of dochter de ipad thuis

Nadere informatie

Nieuwsbrief ICT. Januari februari Carnaval Frans Qr codes in de klas Safe internet - day

Nieuwsbrief ICT. Januari februari Carnaval Frans Qr codes in de klas Safe internet - day Nieuwsbrief ICT Januari februari Carnaval Frans Qr codes in de klas Safe internet - day Carnaval Kleuter wie woont waar? 6 stukken 20 stukken 35 stukken patronen afmaken Digitale prentenboeken en liedjes

Nadere informatie

54. 00. aanrader! Samsung Galaxy S6. Mei 2015. Bijbetaling: 0,-

54. 00. aanrader! Samsung Galaxy S6. Mei 2015. Bijbetaling: 0,- Mei 2015 Samsung Galaxy S6 streamen met Napster! 64,00 aanrader! 54. 00 Samsung Galaxy S5 Mini Sony Xperia Z3 Compact Samsung Galaxy A5 iphone 5C 8GB iphone 5S 16GB iphone 6 16GB Bijbetaling: 94,99 2-jarig

Nadere informatie

Nieuwe computer en printer?

Nieuwe computer en printer? Nieuwe computer en printer? Waar moet ik op letten? Peer Custers Nieuwe computer: waarom? Huidige computer is defect Nog te repareren voor redelijke prijs? Huidige computer voldoet niet meer Geheugen bijplaatsen?

Nadere informatie

April LENOVO ACER CTOUCH ZZP CLOUD RUCKUS WAAS. CiSCO TELEFO- NIE OPEN OFFICE PARAT CASE IIYAMA DE KRACHT VAN DE COMBINATIE

April LENOVO ACER CTOUCH ZZP CLOUD RUCKUS WAAS. CiSCO TELEFO- NIE OPEN OFFICE PARAT CASE IIYAMA DE KRACHT VAN DE COMBINATIE April 2014 LENOVO ACER HP CTOUCH ZZP CLOUD RUCKUS WAAS CiSCO TELEFO- NIE OPEN OFFICE PARAT CASE IIYAMA DE KRACHT VAN DE COMBINATIE DAXIS MAAGDENBURGSTRAAT 22 7421 ZC DEVENTER T: 0570-633242 verkoop@daxis.nl

Nadere informatie

WIKO LENNY 4 LIME GREEN 99,99. Kenmerken. Artikelcode : DGWILENNY4GR

WIKO LENNY 4 LIME GREEN 99,99. Kenmerken. Artikelcode : DGWILENNY4GR WIKO LENNY 4 LIME GREEN Artikelcode : DGWILENNY4GR Wiko LENNY 4 16GB. Beeldschermdiagonaal: 12,7 cm (5"), Resolutie: 1280 x 720 Pixels, Beeldscherm type: IPS. Frequentie van processor: 1,3 GHz. RAM-capaciteit:

Nadere informatie

Zakelijk gebruik van je smartphone, tablet en PC. Marcel Maspaitella tools2work Cybersoek, 25 juni 2013

Zakelijk gebruik van je smartphone, tablet en PC. Marcel Maspaitella tools2work Cybersoek, 25 juni 2013 Zakelijk gebruik van je smartphone, tablet en PC Marcel Maspaitella tools2 Cybersoek, 25 juni 2013 Onderwerpen n Synchronisatie n Email systemen n Outlook n Gmail IMAP in de praktijk n Overzetten van gegevens

Nadere informatie

Er wordt een presentatie verzorgd de huidige stand van zaken van Ict in Onderwijs. Hierbij worden ook enkele vragen gesteld.

Er wordt een presentatie verzorgd de huidige stand van zaken van Ict in Onderwijs. Hierbij worden ook enkele vragen gesteld. VERSLAG REGIONALE CONSULTATIE OVER ICT EN ONDERWIJS MAROWIJNE DATUM: WOENSDAG 23 OKTOBER 2013 LOCATIE: RECREATIECENTRUM MARIJKEDORP Op woensdag 23 oktober werd in de recreatiezaal van Marijkedorp de regionale

Nadere informatie

VMBO praktische leerweg VMBO theoretische leerweg HAVO VWO

VMBO praktische leerweg VMBO theoretische leerweg HAVO VWO Page of 7 Enquête voortgezet onderwijs Deze vragenlijst bestaat uit vijf delen, A t/m E. Er zijn in totaal 9 vragen. A. Over jezelf Dit onderdeel bestaat uit zeven vragen. Hoe oud ben je? In welke klas

Nadere informatie

Casio introduceert een lampvrije projector die met één klik draadloos is te verbinden, voor extra gebruiksgemak in een klaslokaal

Casio introduceert een lampvrije projector die met één klik draadloos is te verbinden, voor extra gebruiksgemak in een klaslokaal PERSBERICHT Voor onmiddellijke publicatie Casio introduceert een lampvrije projector die met één klik draadloos is te verbinden, voor extra gebruiksgemak in een klaslokaal WUXGA Superior-serie met 4000

Nadere informatie

Vodafone Thuis TV App

Vodafone Thuis TV App Vodafone Thuis TV App Gebruikershandleiding Vodafone Thuis TV App Inhoudsopgave 1. Ondersteuning 3 2. Installeren van de TV App 4 3. Verbind de Thuis TV App met je Interactieve Box 4 4. Het gebruik van

Nadere informatie

38. 00. Galaxy S5. Samsung. Mini 45. 00. www.optie1.nl. 2-jarig T-Mobile StelSamen Startabonnement 200 min 1 GB internet

38. 00. Galaxy S5. Samsung. Mini 45. 00. www.optie1.nl. 2-jarig T-Mobile StelSamen Startabonnement 200 min 1 GB internet www.optie1.nl Galaxy S5 Samsung Mini 45. 00 38. 00 T-Mobile StelSamen 200 min 1 GB internet Samsung Galaxy S5 Mini 4,5 AMOLED scherm Quad core processor 8 MP camera, 2.1 MP frontcamera KPN Alles-in-1 Thuis

Nadere informatie

Korting 25 % Geldig t/m 16-05-2015 Geldig t/m 16-05-2015. Korting 15 % Geldig t/m 16-05-2015 Geldig t/m 16-05-2015

Korting 25 % Geldig t/m 16-05-2015 Geldig t/m 16-05-2015. Korting 15 % Geldig t/m 16-05-2015 Geldig t/m 16-05-2015 Coupons Apple Oplader Orginele Apple oplaad kabel. Voor de oude en nieuwe iphone en ipad of een losse power adapter. 15 % Micro USB Lader Micro USB lader voor uw smartphone of tablet. 25 % Geldig t/m 16-05-2015

Nadere informatie

Voor de installatie. Ga naar applicaties (zie rode pijl)

Voor de installatie. Ga naar applicaties (zie rode pijl) Handleiding Praktijkbegeleiding App uitgeverij Smit Om de screenshots (de afbeeldingen) in deze handleiding beter te kunnen zien is het raadzaam om in te zoomen. Voor de installatie Het installeren van

Nadere informatie

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Gratis dienst, gratis activering Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Krijgt u een dringende oproep voor een andere persoon op uw gsm? Met Call Transfer schakelt u de oproep onmiddellijk

Nadere informatie

iphone & ipad Vergroot uw digitale wereld

iphone & ipad Vergroot uw digitale wereld iphone & ipad Vergroot uw digitale wereld iphone & ipad De iphone, ipad en ipod touch bieden veel mogelijkheden, vooral ook voor slechtziende en blinde mensen. Dit dankzij de standaard ingebouwde functies

Nadere informatie

Home Connect. Slim verbonden huishoudtoestellen voor een gemakkelijker leven. Technologie voor het leven

Home Connect. Slim verbonden huishoudtoestellen voor een gemakkelijker leven. Technologie voor het leven Home Connect. Slim verbonden huishoudtoestellen voor een gemakkelijker leven. Technologie voor het leven 2 Home Connect 3 Het comfort van uw woning. De intelligentie van Silicon Valley. Vanaf nu bieden

Nadere informatie

Specialist in de testdiscipline

Specialist in de testdiscipline Specialist in de testdiscipline P R E V I E W T R A I N I N G C O U R S E M O B I L E T E S T I N G W W W. T E S T W O R K. N L R O S M A L E N, N A J A A R 2 0 1 3 1 Agenda 1. D O E L P R E S E N T A

Nadere informatie