Inschrijvingsreglement voor FIS wedstrjiden. Koninklijke Belgische Ski Federatie (KBSF vzw)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inschrijvingsreglement voor FIS wedstrjiden. Koninklijke Belgische Ski Federatie (KBSF vzw) 2013-2014"

Transcriptie

1 Inschrijvingsreglement voor FIS wedstrjiden Koninklijke Belgische Ski Federatie (KBSF vzw) Renners met een FIS - licentie zijn verplicht om hun programma via het Excel formulier binnen de hieronder opgesomde termijnen in te dienen bij Jean Marie Jonkers de inschrijvingsverantwoordelijke. Dit inschrijvingsreglement moet ten laatste in oktober naar Jean Marie Jonkers eind september naar de inschrijvingsverantwoordelijke opgestuurd worden via mail of post. Voor minderjarige renners moeten de ouders ondertekenen. Voor renners behorend tot de A-selectie, worden afwijkende termijnen toegestaan (deze staan beschreven verder in de tekst). Er zal geen enkele renner ingeschreven worden vooraleer deze formaliteiten gebeurd zijn. jeanmariejonkers@hotmail.com. GSM: 0486/ Tel: 02/ Adres: AV Du Scheutbosch 53; 1080 Brussel - Om transparantie te verzekeren, zal JM Jonkers elke 3 de en 17 de van elke maand (2 dagen na ontvangst van de programma s) aan elke renner met een FIS licentie een lijst sturen met per type wedstrijd de ingeschrevenen. Zo kunnen renners die nog niet ingeschreven zijn, een vrije wedstrijd uitkiezen tot 5 dagen voor de teamcaptainsmeeting (tot ten laatste 2 dagen (48h) voor de teamcaptainsmeeting voor de A-selectie). Het is dus zeer belangrijk om de hieronder opgegeven deadlines te respecteren. - Er kunnen maximum 2 wedstrijden op 2 verschillende plaatsen per persoon geprogrammeerd worden. Per programma van 15 dagen kan een renner maximum 10 wedstrijden (alle disciplines samen) programmeren. Beide regels gelden niet voor de A-selectie. Voor volgende leeftijd moet over het hele seizoen een maximum aantal deelnames gerespecteerd worden: Eerste jaars U18: MAXIMUM 25 starts in Slalom/Reuzenslalom. Het is niet toegestaan om meer wedstrijden in te schrijven dan hierboven omschreven. (Bij overschrijding van deze maxima zal de FIS geen rekening houden met de resultaten van de betrokken wedstrijden!) 1. Wereldbeker (enkel renners uit de A selectie) Voorwaarden tot deelname: - minder dan 25 FIS punten SL - minder dan 25 FIS punten RS - minder dan 50 FIS punten SG - minder dan 50 FIS punten DH en Combiné - Technische nummer (SL/RS) -> minder dan 25 FIS punten - Snelheidsnummers (SG/DH) -> minder dan 50 FIS punten

2 + Na positieve evaluatie van een aanvraagdossier (door werkgroep topsport) kàn een renner goedkeuring krijgen voor 1 of meerdere starts in World Cup. Uitsluitend renners uit de A selectie kiezen, via onderling overleg, bij aanvang van het seizoen hun wedstrijden. Niettemin zal de NKCAS beslissen over de definitieve selectie., die voldoen aan bovenstaande criteria, komen in aanmerking voor deelname aan World Cup. Het programma dient 6 weken op voorhand ingediend te worden. De organisator moet de inschrijvingen 5 weken op voorhand ontvangen. De renner moet definitief bevestigen 15 dagen voor de betrokken wedstrijd, hiervoor wordt geen herinnering gestuurd! Indien een renner die zich ingeschreven had, zonder geldige reden niet deelneemt aan de WC, zal deze een schorsing opgelegd krijgen van 15 dagen of een boete moeten betalen van 250. Slechte weersomstandigheden zullen niet als excuus geldig zijn. Verdere regels voor toewijzing van de World Cup-wedstrijden staan omschreven in het apart beschikbare World Cup-reglement dat elk seizoen zal uitgebracht worden door de werkgroep topsport. Selectie voor World Cup indien er meerdere gerechtigde renners dezelfde wedstrijd aanvragen: 1. Renners die één van volgende resultaten behalen in het huidige seizoen Top-30 EC of beter Top-30 WC of beter (WC heeft voorrang op EC) zullen voorrang krijgen voor deelname aan World Cup in de discipline waarin de Top-30 EC werd behaald. 2. Indien er meerdere renners een dergelijk resultaat behalen in een bepaalde discipline, zal de renner die op dat moment het beste resultaat (de beste ranking) heeft gehaald, prioriteit krijgen. 3. Indien er nog geen enkele renner een Top-30 plaats EC/WC behaald heeft in het huidige seizoen, zullen de World Cups als volgt worden toegewezen: Winnaar BK voorafgaand seizoen (indien deze tevens aan de criteria voldoet) krijgt voorrang op de eerste WC van de kalender. (Deze kan niet omgeruild worden) Alle daaropvolgende WC s worden provisoir verdeeld volgens de FISpunten in de overeenstemmende discipline, waarbij de best geplaatste renner eerst kiest, de tweede best geplaatste renner 2de kiest en zo verder (cfr. Het voormalige systeem). Voor elke WC, zal de werkgroep topsport een EC aanduiden, waarin de kandidaten tot deelname (aan die WC) dienen te starten. De best gerangschikte renner in de aangeduide EC, zal de prioriteit krijgen voor deelname aan de daaropvolgende WC.

3 Indien geen enkel renner de finish haalt in de aangeduide EC, zal de renner die deze wedstrijd had gekozen volgens punt b alsnog de prioriteit krijgen. De werkgroep topsport heeft het recht om op elk moment een bepaald renner, op basis van zijn resultaten of zijn behaalde progressie, prioriteit te geven voor een aantal WC s. Het provisoir programma dient steeds vóór 25 augustus ingediend te worden via het -adres topsport@ski.be. De werkgroep topsport organiseert in september een vergadering waar alle WCgerechtigde renners op uitgenodigd worden. Op deze vergadering zal de verdeling van de wedstrijden gebeuren en zullen de selectie - EC s aangeduid worden. Tevens zal het World-Cup reglement besproken worden. Nadien kan een renner zich nog kandidaat stellen voor een bepaalde WC, tot 15 dagen vóór de aangeduide EC-wedstrijd. Indien mogelijk, dient een renner 15 dagen voor de betrokken wedstrijd te bevestigen via topsport@ski.be. Een renner die zich rechtstreeks geselecteerd heeft voor een bepaalde WC, kan zijn deelname tot ten laatste 15 dagen vóór deze wedstrijd annuleren. Indien een renner die zich ingeschreven had, zonder geldige reden niet deelneemt aan de WC, kan deze een schorsing opgelegd krijgen van 15 dagen of een boete moeten betalen van 250 én verliest hij elk recht tot deelname aan de verdere WC s van het lopende seizoen. Slechte weersomstandigheden zullen niet gelden als excuus. 2. Europabeker (enkel renners uit de A selectie) Voorwaarden tot deelname: - minder dan 35 FIS punten SL - minder dan 35 FIS punten RS - minder dan 50 FIS punten SG - minder dan 50 FIS punten DH en Combiné - Technische nummer (SL/RS) -> minder dan 35 FIS punten - Snelheidsnummers (SG/DH) -> minder dan 50 FIS punten + Na positieve evaluatie van een aanvraagdossier (door werkgroep topsport) kàn een renner goedkeuring krijgen voor 1 of meerdere starts in European Cup. Renners uit de A selectie kiezen, via onderling overleg, bij aanvang van het seizoen hun wedstrijden. Niettemin zal de NKCAS beslissen over de definitieve selectie., die aan bovenstaande voorwaarden voldoen, kiezen, via onderling overleg, bij aanvang van het seizoen hun wedstrijden. Niettemin zal de werkgroep topsport beslissen over de definitieve selectie.

4 Het programma dient 6 weken op voorhand ingediend te worden. De organisator moet de inschrijvingen 5 weken op voorhand ontvangen. Het provisoir programma dient steeds vóór 25 augustus (voor de start van het WC seizoen) ingediend te worden via het -adres topsport@ski.be. De renner moet definitief bevestigen 15 dagen voor de betrokken wedstrijd, hiervoor wordt geen herinnering gestuurd! Een renner die zich ingeschreven heeft voor een bepaalde EC, kan zijn deelname tot ten laatste 15 dagen vóór deze wedstrijd annuleren Indien een renner die zich ingeschreven had, zonder geldige reden en zonder vooraf te verwittigen niet deelneemt aan de EC, zal kan deze renner een schorsing opgelegd krijgen van 15 dagen of een boete moeten betalen van 250. sanctie worden opgelegd én verliest hij elk recht tot deelname aan de daaropvolgende EC s van het lopende seizoen. Slechte weersomstandigheden zullen niet als excuus geldig zijn. 3. Nationale Kampioenschappen (voorrang aan renners uit de A selectie) Voor deze soort wedstrijden is kan de organisator verplicht om aan België minimum 2 plaatsen of meer bij de mannen en 3 plaatsen of meer bij de vrouwen te voorzien. Deze plaatsen worden vooraf aangevraagd. Indien er vanuit de A selectie niet alle plaatsen opgevuld zijn, kunnen anderen zich hiervoor kandidaat stellen. Voorwaarden tot deelname (voor alle renners die niet in de A-selectie opgenomen zijn): - bevestiging 8 dagen voor de koersvergadering (hiervoor wordt geen herinnering gestuurd), zodat de inschrijving 7 dagen op voorhand bij de organisatie toekomt kan toekomen. - voor de NC races tijdens de maanden maart en april, moet de inschrijving bij de organisator zal een eerste versie van het inschrijvingsformulier reeds 5 weken op voorhand doorgegeven zijn om het aantal Belgische startplaatsen te kennen. voor de wedstrijd vertrekken. Wjzigingen kunnen nog binnen de normale termijnen. 4. Junior NJR/NJC (voorrang aan de renners uit de nationale juniorenselectie en enkel renners die minder dan 150 FIS of Belgische punten hebben) Voor deze soort wedstrijden is de organisator verplicht om aan België minimum 2 plaatsen bij de mannen en 3 bij de vrouwen te voorzien. Indien er vanuit de juniorenselectie niet alle plaatsen opgevuld zijn, kunnen andere junioren zich hiervoor kandidaat stellen. Indien de NJC wedstrijden niet volzet zijn, kunnen ook andere renners zich hiervoor opgeven. Voor NJR-wedstrijden heeft België een quota van 3 plaatsen per geslacht.

5 NJC wedstrijden worden zoals NC wedstrijden behandeld (zie dus punt 3). Alle Junioren kunnen inschrijven voor NJR-westrijden waarbij de renners met de beste FIS-punten voorrang krijgen. Deze regel geldt per discipline, ook als er verschillende disciplines op 1 organisatie plaatsvinden. NJC wedstrijden zijn voorbehouden voor de A-selectie. (ze kunnen ook opgevuld worden volgens FIS-punten) Voorwaarden tot deelname (voor alle renners die niet in de A-selectie opgenomen zijn): - bevestiging 8 dagen voor de koersvergadering (hiervoor wordt geen herinnering gestuurd), zodat de inschrijving 7 dagen op voorhand bij de organisatie toekomt. 5. FIS (enkel renners die minder dan 150 FIS of Belgische punten hebben) Bij FIS-wedstrijden zal er voorrang gegeven worden aan de renners volgens FIS-punten. Deze regel geldt per discipline. Voorwaarden tot deelname (voor alle renners die niet in de A-selectie opgenomen zijn): - bevestiging 5 dagen voor de koersvergadering (hiervoor wordt geen herinnering gestuurd), zodat de inschrijving 3 dagen op voorhand bij de organisatie toekomt. Bij annulatie van een FIS wedstrijd, hebben de renners uit de nationale A en junioren selectie, die voor de betrokken wedstrijd ingeschreven waren, voorrang op elke andere inschrijving tot 5 dagen voor de team captains meeting. Bv: voor een wedstrijdmeeting op vrijdag avond, zal de prioriteit eindigen op de zondag avond ervoor. 6. Citadin (enkel renners die minder dan 200 FIS of Belgische punten hebben) Elke renner kan inschrijven behalve die uit de nationale selecties. Indien er nog plaatsen vrij zijn, kunnen renners uit de nationale selecties toch nog inschrijven Er zal voorrang gegeven worden aan eerste - en tweedejaars FIS renners volgens de volgende criteria: - eerstejaars junioren (FIS)U18: minder dan 150 KBSF punten (voor het ganse seizoen) - tweedejaars junioren (FIS)U18: minder dan 110 FIS punten, deze prioriteit eindigt met de publicatie van de FIS lijst van januari van het lopende seizoen. Voorwaarden tot deelname:

6 - bevestiging 5 dagen voor de koersvergadering (hiervoor wordt geen herinnering gestuurd), zodat de inschrijving 3 dagen op voorhand bij de organisatie toekomt. 7. Entry Ligue Bij de inschrijving zal er voorrang gegeven worden aan eerstejaars junioren U18 en vervolgens in functie van de FIS punten. Voorwaarden tot deelname: - bevestiging 5 dagen voor de koersvergadering (hiervoor wordt geen herinnering gestuurd), zodat de inschrijving 3 dagen op voorhand bij de organisatie toekomt. 8. University (voorrang voor studenten aan universiteiten of hogescholen) Om hieraan deel te kunnen nemen moeten renners minimum 17 jaar en maximum 28 jaar zijn. Voorwaarden tot deelname: - bevestiging 5 dagen voor de koersvergadering (hiervoor wordt geen herinnering gestuurd), zodat de inschrijving 3 dagen op voorhand bij de organisatie toekomt. Onder voorbehoud van andere deadline door de organisator (cfr Kaunertal). ALGEMENE REGELS: 1. De renners die hun programma ingediend hebben binnen de opgelegde termijnen, hebben voorrang op laattijdig ingediende programma s, ook al hebben die betere FIS punten (behalve op renners van de A-selectie). 2. De renners van de A selectie hebben steeds voorrang (mits het naleven van de inschrijvingstermijnen), uitgezonderd voor de Citadin en NJC wedstrijden. Junioren die ook in de A selectie zitten, behouden hun prioriteit voor de FIS junior wedstrijden. 3. Voor alle soorten wedstrijden zal de NKCAS in laatste instantie beslissen over de definitieve selectie. 4. Het niet bevestigen van deelname aan wedstrijden binnen de gestelde termijn, annuleert de wedstrijdinschrijving.

7 5. Indien een wedstrijd minder dan 48 uren op voorhand geannuleerd en verschoven wordt, blijft de inschrijvingslijst voor deze wedstrijd geldig. Dit wel met uitzondering van een beslissing van de NKCAS. 6. Indien een renner niet de hierboven vermelde procedures respecteert, kan hem/haar een schorsing van 1 maand sanctie door de NKCAS opgelegd worden. 7. Renners die zich inschreven voor een wedstrijd en die niet deelnamen zonder tijdig te verwittigen bij de organisator en bij de inschrijvingsverantwoordelijke (kopie van de mail aan de organisator) kunnen 1 maand geschorst worden. door de NAKC een sanctie opgelegd krijgen. 8. Wanneer er een verantwoordelijke aangeduid werd, is het niet toegelaten aan renners om de wedstrijdvergaderingen bij te wonen. Indien een teamverantwoordelijke aangesteld werd, mag er geen enkele andere persoon het inschrijvingsblad tekenen. Alleen de teamverantwoordelijke (of de door hem aangeduide plaatsvervanger) heeft spreekrecht op de wedstrijd vergadering. Geen enkele andere persoon tekent het wedstrijdblad. De teamcaptain heeft de verplichting om zich in te zetten voor alle Belgische ingeschrevenen. 9. Een wijziging van de inschrijvingslijst tijdens de wedstrijdvergaderingen kan enkel doorgevoerd worden door de, op het inschrijvingsformulier aangeduide, teamcaptain en na overleg met de inschrijvingsverantwoordelijke of de werkgroep topsport. Bij elke wijziging moeten de regels uit het inschrijvingsreglement steeds gevolgd worden. 10. Geen enkele renner mag zich inschrijven (of laten inschrijven) op een wedstrijd zonder voorafgaand contact te hebben genomen met de inschrijvingsverantwoordelijke of de werkgroep topsport. 11. Om een FIS licentie te bekomen of te verlengen, gelieve het vademecum (punt 21.1) te raadplegen. 12. Een Renner kan niet deelnemen aan niet Belgische Fis/Cit wedstrijden die samenvallen met door België georganiseerde wedstrijden (FIS/CIT/BEL). Dit met uizondering van de A-selectie (JUN en SEN) Quota s Aantal beschikbare plaatsen bij FIS wedstrijden Heren: 6 startplaatsen bij FIS wedstrijden 8 startplaatsen bij Citadin wedstrijden 15 indien het een Arnold Lunn organisatie betreft. 2 startplaatsen bij Europacup 1 startplaats bij wereldbekerwedstrijden Aantal beschikbare plaatsen bij FIS wedstrijden Dames: 6 startplaatsen bij FIS wedstrijden 12 startplaatsen bij Citadin wedstrijden 8 startplaatsen bij Citadin wedstrijden 15 indien het een Arnold Lunn organisatie betreft. 2 startplaatsen bij Europacup 1 startplaats bij wereldbekerwedstrijden

8 HET INSCHRIJVINGSREGLEMENT ZAL NAAR ALLE RENNERS MET EEN FIS LICENTIE GESTUURD WORDEN. EEN ONDERTEKEND EXEMPLAAR (voor akkoord) ZAL NAAR DE INSCHRIJVINGSVERANTWOORDELIJKE TERUGGESTUURD WORDEN (voor minderjarigen moet dit ondertekend worden door de ouders). ER ZAL GEEN ENKELE FIS INSCHRIJVING GEBEUREN VOORALEER DIT DOCUMENT ONDERTEKEND WERD MET DE MEDEDELING GELEZEN EN GOEDGEKEURD. Ondertekende verklaart zich akkoord met het bovenvermelde reglement en zal dit ook naleven: telefoon: Eigenhandig schrijven: gelezen en goedgekeurd + naam + datum + handtekening renner (bij minderjarigen moeten ook de ouders handtekenen)

Inschrijving FIS wedstrijden (doc. d.d. 27-7-2010) 1

Inschrijving FIS wedstrijden (doc. d.d. 27-7-2010) 1 Inschrijvingsreglement voor FIS wedstrjiden Koninklijke Belgische Ski Federatie (KBSF vzw) 2010-2011 - Renners met een FIS - licentie zijn verplicht om hun programma via het Excel formulier binnen de hieronder

Nadere informatie

Inschrijving FIS wedstrijden (doc. d.d. 11-9-2009) 1

Inschrijving FIS wedstrijden (doc. d.d. 11-9-2009) 1 Inschrijvingsreglement voor FIS wedstrjiden Koninklijke Belgische Ski Federatie (KBSF vzw) - Renners met een FIS - licentie zijn verplicht om hun programma binnen de hieronder opgesomde termijnen in te

Nadere informatie

Inschrijvingsreglement FIS wedstrijden seizoen 2015-2016

Inschrijvingsreglement FIS wedstrijden seizoen 2015-2016 Inschrijvingsreglement FIS wedstrijden seizoen 2015-2016 Vanaf seizoen 2014-2015 werkt de Koninklijke Belgische Ski Federatie met een nieuw online systeem voor FIS-inschrijvingen. Elke Belgische renner

Nadere informatie

Inschrijvingsreglement FIS wedstrijden seizoen

Inschrijvingsreglement FIS wedstrijden seizoen Inschrijvingsreglement FIS wedstrijden seizoen 2018-2019 Vanaf seizoen 2014-2015 werkt de Koninklijke Belgische Ski Federatie met een nieuw online systeem voor FIS-inschrijvingen. Elke Belgische renner

Nadere informatie

Inschrijvingsreglement FIS wedstrijden seizoen

Inschrijvingsreglement FIS wedstrijden seizoen Inschrijvingsreglement FIS wedstrijden seizoen 2019-2020 Elke Belgische renner die wenst deel te nemen aan FIS (alle wedstrijden die onder het FIS reglement vallen) wedstrijden dient bij het aanvragen

Nadere informatie

1. Wie kan/moet deelnemen aan de selectiewedstrijden?

1. Wie kan/moet deelnemen aan de selectiewedstrijden? 01/12/2017 Richtlijnen selectieschutters 2018 Belangrijk: deze richtlijnen zijn voorlopig en kunnen steeds bijgewerkt en veranderd worden. 1. Wie kan/moet deelnemen aan de selectiewedstrijden? Iedereen

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011. Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011. Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe Ski Club de Bruxelles rue Frans Merjay, 111 1050 Bruxelles Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011 Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe Programma: Zondag 2 januari : Koersvergadering 19.00 in

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012. Trophée Jean Haneffe

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012. Trophée Jean Haneffe Ski Club de Bruxelles rue Frans Merjay, 111 1050 Bruxelles Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012 Trophée Jean Haneffe Programma: Maandag 2 januari : Welkomsdrink 18.00 in Salle de Charvin Maandag

Nadere informatie

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours uiterlijk drie maanden voor het evenement te laten keuren

Nadere informatie

C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN. Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80

C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN. Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN Badminton Vlaanderen vzw Info@badmintonvlaanderen.be www.badmintonvlaanderen.be HOOFDSTUK 1. VOOR HET TORNOOI ARTIKEL

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen 2017-2018 Planning wedstrijden reserven en jeugd PROVINCIALE en GEWESTELIJKE RESERVEN art. 1567 PROVINCIALE en GEWESTELIJKE U21 - art. 1573-1575 PROVINCIALE

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT & ALGEMENE INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT & ALGEMENE INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT & ALGEMENE INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN 2015-16 INSCHRIJVINGEN Uw inschrijving is definitief na het invullen van het inschrijvingsformulier en het betalen van het inschrijvingsgeld.

Nadere informatie

DE MOGELIJKHEID OM TE STUDEREN VOOR BACHELOR IN DE

DE MOGELIJKHEID OM TE STUDEREN VOOR BACHELOR IN DE BERICHT AAN DE WERKNEMERS PROJECT «VORMING 600» OPENBARE SECTOR DE MOGELIJKHEID OM TE STUDEREN VOOR BACHELOR IN DE VERPLEEGKUNDE OF GEGRADUEERDE VERPLEEGKUNDIGE MET LOONBEHOUD NIEUWE SELECTIES VOOR HET

Nadere informatie

Hoofdstuk 2 : Bepalingen per Gewest

Hoofdstuk 2 : Bepalingen per Gewest Hoofdstuk : Bepalingen per Gewest GEWEST ANTWERPEN ART. 1 Voor de tornooien tijdens het zomerseizoen van week 1 tot week 8, heeft elke club, na goedkeuring van het gewestelijk comité, het recht om tornooien

Nadere informatie

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Vereniging voor Vlaams-Brabantse Badmintonton Clubs Ondernemingsnummer: 424.375.097 Rekeningnummer Fortis : 001-0952174-01 Website: http://www.vvbbc.be Uitgave

Nadere informatie

Dit reglement gaat in op 1 januari 2017, vervangt het reglement van 2015 en blijft van kracht tot een nieuw reglement wordt uitgebracht.

Dit reglement gaat in op 1 januari 2017, vervangt het reglement van 2015 en blijft van kracht tot een nieuw reglement wordt uitgebracht. Algemeen Reglement Vlaams-Brabant Dit reglement gaat in op 1 januari 2017, vervangt het reglement van 2015 en blijft van kracht tot een nieuw reglement wordt uitgebracht. Inhoudstafel 1. ALGEMEEN... 2

Nadere informatie

1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË

1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Een wedstrijd kan alleen in aanmerking komen voor de Beker van België indien elk parcours gunstig geëvalueerd werd na keuring uitgevoerd door een technisch

Nadere informatie

Flanders International Acro Cup 12 th - 14 th April 2019

Flanders International Acro Cup 12 th - 14 th April 2019 01. Algemene Informatie Ambitious Pro Gymnastics (APG) nodigt jullie uit voor deelname aan de 2019 Deze wedstrijd wordt georganiseerd van 12 tot 14 april 2019 in Sporthal De Vrijhals te Breendonk, Puurs.

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2014-2015. Trophée de Wallonie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2014-2015. Trophée de Wallonie Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2014-2015 Trophée de Wallonie Programma: Maandag 29 december : Welkomstdrink 18.00 in Salle de Charvin Maandag 29 december : Koersvergadering aansluitend aan de welkomstdrink

Nadere informatie

3de PROVINCIAAL Drie reeksen van 16 ploegen. Drie stijgers naar 2de Provinciaal (eerste van iedere reeks); (eindronde eerst geklasseerden voor

3de PROVINCIAAL Drie reeksen van 16 ploegen. Drie stijgers naar 2de Provinciaal (eerste van iedere reeks); (eindronde eerst geklasseerden voor MODALITEITEN SEIZOEN 2015-2016 1ste PROVINCIAAL Eén reeks van 16 ploegen. Kampioen stijgt naar Bevordering. Eindronde: 4 clubs. Als eerste gerechtigde de 2e geklasseerde en de 3 periodekampioenen - de

Nadere informatie

Overeenkomst ter registratie van judoka s voor European Cups 2012 via Jumas door de VJF

Overeenkomst ter registratie van judoka s voor European Cups 2012 via Jumas door de VJF VZW Vlaamse Judofederatie Maatschappelijke zetel: Lange Akker 10 9240 Zele Overeenkomst ter registratie van judoka s voor European Cups 2012 via Jumas door de VJF Overeenkomst Vlaamse Judofederatie vzw

Nadere informatie

De deelname aan de Beker van België is voorbehouden aan Belgische clubs en selecties volgens navolgende modaliteiten.

De deelname aan de Beker van België is voorbehouden aan Belgische clubs en selecties volgens navolgende modaliteiten. N-ROU-DP-11008-110629-RN-BEKER VAN BELGIE NIEUWELINGEN 2012 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG INFO KINDEROPVANG Naam: Adres: OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN Naam: IBO T WEIKEN IBO T KEIKOPJE

Nadere informatie

Overeenkomst tussen de Vlaamse Judofederatie en haar atleten.

Overeenkomst tussen de Vlaamse Judofederatie en haar atleten. Overeenkomst tussen de Vlaamse Judofederatie en haar atleten. Deze overeenkomst wordt opgemaakt tussen: 1/De Vlaamse Judofederatie VZW Warandestraat 1A 9240 Zele Hier vertegenwoordigd door Dhr.Danny Belmans

Nadere informatie

Reglement voor selectie en uitzending van wedstrijdparen voor WDSF Kampioenschappen en Cup wedstrijden

Reglement voor selectie en uitzending van wedstrijdparen voor WDSF Kampioenschappen en Cup wedstrijden BELGISCHE DANSSPORT FEDERATIE Reglement voor selectie en uitzending van wedstrijdparen voor WDSF Kampioenschappen en Cup wedstrijden 6-11-2015 INHOUD 1. Definitie. 2. Algemene regels voor uitzending. 3.

Nadere informatie

Dag iedereen! op 27en 28 oktober 2018.

Dag iedereen! op 27en 28 oktober 2018. Dag iedereen! Hierbij het reglement van de «24 uur Puzzelen van België» op 27en 28 oktober 2018. Een manifestatie die competitie en solidariteit aan elkaar koppelen. Zo vlug mogelijk een maximum aantal

Nadere informatie

RO&RC : REGLEMENT BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN

RO&RC : REGLEMENT BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN KONINKLIJK BELGISCH YACHTING VERBOND vzw FEDERATION ROYALE BELGE DU YACHTING asbl RO&RC : REGLEMENT BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN Goedgekeurd RO&RC/KBYV 29-03-2011 - RvB/KBYV 27-04-2011 Dit reglement is geldig

Nadere informatie

Kwalificatiecriteria voor EK, WK, AYOF, WTS en Worldcups 2012 OD Triathlon

Kwalificatiecriteria voor EK, WK, AYOF, WTS en Worldcups 2012 OD Triathlon Kwalificatiecriteria voor EK, WK, AYOF, WTS en Worldcups 2012 OD Triathlon JUNIOREN EK Junioren Eilat (Israel) 17-22 april : Maximaal volgens quota van ETU en op volgorde van onderstaande objectieve criteria

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST - DIENSTENCHEQUES

ARBEIDSOVEREENKOMST - DIENSTENCHEQUES ARBEIDSOVEREENKOMST - DIENSTENCHEQUES Artikel 1 T4HR S.A.... straat... nr.... gemeente... postnr.... erkenningsnummer van de werkgever toegekend door de Adviescommissie erkenningen dienstencheques... werft

Nadere informatie

Verslag. Zie bijlage 1: de voorgestelde wijzigingen die goedgekeurd werden.

Verslag. Zie bijlage 1: de voorgestelde wijzigingen die goedgekeurd werden. Tornooicommissie Vergadering van maandag 07 april 2014 18:30 uur Lokaal: Huis van de Sport Aanwezig: Thierry Mullens (voorzitter), Paul Decroos Herman De Wael, Jean Stas, Marc Van Hoof, Marc Herssens,

Nadere informatie

NATIONALE BEKER OPENGESTELD VOOR ALLE BELGISCHE CLUBS AANGESLOTEN BIJ DE K.B.V.B

NATIONALE BEKER OPENGESTELD VOOR ALLE BELGISCHE CLUBS AANGESLOTEN BIJ DE K.B.V.B NATIONALE BEKER OPENGESTELD VOOR ALLE BELGISCHE CLUBS AANGESLOTEN BIJ DE K.B.V.B Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 Werkingscel

Nadere informatie

BEKERS VAN BELGIE. Beker van België voor vrouwen Deze beker wordt samengesteld uit ploegen per verbond enkel voor dames.

BEKERS VAN BELGIE. Beker van België voor vrouwen Deze beker wordt samengesteld uit ploegen per verbond enkel voor dames. Algemeen: BEKERS VAN BELGIE Er worden 9 verschillende Bekers van België samengesteld, waarbij de mogelijkheid wordt geboden aan elke BGB speler om deel te nemen. De volgende Bekers worden gevormd Beker

Nadere informatie

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN. Planning kampioenschappen

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN. Planning kampioenschappen PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen 2018-2019 Planning wedstrijden reserven en jeugd PROVINCIALE en GEWESTELIJKE RESERVEN art. V1568 RECREATIEF VOETBAL RESERVEN art. V1570 RECREATIEF

Nadere informatie

N-ROU-DP RN-BEKER VAN BELGIE NIEUWELINGEN 2017

N-ROU-DP RN-BEKER VAN BELGIE NIEUWELINGEN 2017 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit tellende voorde Lotto-Beker van België Nieuwelingen dient zijn parcours uiterlijk vier maanden

Nadere informatie

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting Win 200 euro shoptegoed Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator genoemd),

Nadere informatie

C 260 SPEELGERECHTIGDHEID BIJ COMPETITIEVE SPORTORGANISATIES. Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80

C 260 SPEELGERECHTIGDHEID BIJ COMPETITIEVE SPORTORGANISATIES. Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 C 260 SPEELGERECHTIGDHEID BIJ COMPETITIEVE SPORTORGANISATIES Badminton Vlaanderen vzw Info@badmintonvlaanderen.be www.badmintonvlaanderen.be

Nadere informatie

KWALIFICATIE SYSTEEM WERELDKAMPIOENSCHAPPEN WEG 2017 Het UCI Bestuur beslist ieder jaar over het kwalificatiesysteem

KWALIFICATIE SYSTEEM WERELDKAMPIOENSCHAPPEN WEG 2017 Het UCI Bestuur beslist ieder jaar over het kwalificatiesysteem KWALIFICATIE SYSTEEM WERELDKAMPIOENSCHAPPEN WEG 2017 Het UCI Bestuur beslist ieder jaar over het kwalificatiesysteem Individuele wegwedstrijden Elite mannen Versie 11.04.17 Het kwalificatiesysteem wordt

Nadere informatie

Reglement wedstrijd - Auto 5

Reglement wedstrijd - Auto 5 Reglement wedstrijd - Auto 5 Elke Wedstrijd die door Auto 5 wordt georganiseerd en op de Facebook-pagina Auto 5 (https://www.facebook.com/auto5be) en op www.enjoywithauto5.be wordt gepost, is onderworpen

Nadere informatie

Beker van Belgie Dames 2015-2016

Beker van Belgie Dames 2015-2016 Beker van Belgie Dames 2015-2016 Art. 1: De stichting PROMBAS organiseert een tornooi voor seniores dames onder de benaming Beker van België Dames. Vanaf de eerste speeldag vallen de organisatiekosten

Nadere informatie

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN EN KLEINE ENSEMBLES BLAZERS, SLAGWERKERS EN ENSEMBLES REGLEMENT VLAMO WEST-VLAANDEREN

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN EN KLEINE ENSEMBLES BLAZERS, SLAGWERKERS EN ENSEMBLES REGLEMENT VLAMO WEST-VLAANDEREN WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN EN KLEINE ENSEMBLES BLAZERS, SLAGWERKERS EN ENSEMBLES REGLEMENT VLAMO WEST-VLAANDEREN A. ALGEMENE BEPALINGEN A.1. PROVINCIALE SELECTIEWEDSTRIJD A.1.1. Inschrijving en wedstrijdverloop

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar

Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam, biljartvereniging "De Buitenmolen" en is gevestigd te Zevenaar. Duur doel

Nadere informatie

Onderstaande wedstrijden zullen deel uitmaken van de Lotto-Topcompetitie nieuwelingen 2019:

Onderstaande wedstrijden zullen deel uitmaken van de Lotto-Topcompetitie nieuwelingen 2019: 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-TOPCOMPETITIE Een wedstrijd kan alleen in aanmerking komen voor de Lotto-Topcompetitie Nieuwelingen indien elk parcours gunstig geëvalueerd werd na keuring uitgevoerd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles»

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» ARTIKEL 1 Het bedrijf INNO N.V., met maatschappelijke zetel in 111 Nieuwstraat, 1000 Brussel, BTW BE 0448.827.116, organiseert een gratis wedstrijd Cooking Battles

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Kampioenschappen van België / Reglement 2014

Tennis Vlaanderen Kampioenschappen van België / Reglement 2014 Tennis Vlaanderen Kampioenschappen van België / Reglement 2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRIS-2 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE VOOR SENIOREN 2017 ALLE CATEGORIEËN EN ALLE DIVISIES uitgezonderd Men & Ladies I divisie 1 12, 20, 28 september en 4 oktober

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK»

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» 1 De Organisator De «CATSAN Smart Pack» wedstrijd (de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door Mars Belgium NV, Kleine Kloosterstraat 8, 1932 Sint-Stevens-Woluwe,

Nadere informatie

BELGISCHE AANPASSINGEN 2015 Aan het FEI-reglement Uitgave 2015 Gereviseerd in februari 2015

BELGISCHE AANPASSINGEN 2015 Aan het FEI-reglement Uitgave 2015 Gereviseerd in februari 2015 1 BELGISCHE AANPASSINGEN Aan het FEI-reglement Uitgave Gereviseerd in februari 2 Als basis voor het Belgisch Reglement geldt het FEI-reglement, dat van kracht is sinds 1 februari, alsook de latere aanpassingen

Nadere informatie

Reglement LOTTO-BEKER VAN BELGIE NIEUWELINGEN

Reglement LOTTO-BEKER VAN BELGIE NIEUWELINGEN 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit tellende voorde Lotto-Beker van België Nieuwelingen dient zijn parcours uiterlijk vier maanden

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE 06/07/2017 INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de deelnemingsvoorwaarden voor de wedstrijd die Vulpo organiseert via haar website, andere onlinekanalen (zoals

Nadere informatie

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm Wedstrijdreglement Visa en MasterCard Organisator: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel RPR Brussel BTW BE 0403.199.702, tel.: 02 762 20 00 Duurtijd van de wedstrijd: De wedstrijd loopt

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-1 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2017 DIVISIE 1 ALLE CATEGORIEËN 22, 23, 29, 30 april en 1 mei 2017 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN

BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN SEIZOEN 2013-2014 REGLEMENT Artikel 1 Het Provinciaal Comité richt ieder seizoen een Provinciale competitie in: Beker van Antwerpen genoemd. Deze competitie heeft tot doel de

Nadere informatie

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz De onderneming Alterfin cvba, waarvan de hoofdzetel zich bevindt aan de Haachtsesteenweg 159 te 1030 Brussel (hierna de organisator ), organiseert van 29

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-2 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2018 DIVISIE 2 ALLE CATEGORIEËN 21, 22, 28, 29 april en 1 mei 2018 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

LOTTO-TOPCOMPETITIE NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016

LOTTO-TOPCOMPETITIE NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 LOTTO-TOPCOMPETITIE NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-TOPCOMPETITIE NIEUWELINGEN Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit, die zijn parcours wijzigt, moet uiterlijk

Nadere informatie

12-N-KBWB straffenbarema voor wedstrijdfeiten 1

12-N-KBWB straffenbarema voor wedstrijdfeiten 1 B TITEL XII : DISCIPLINE EN PROCEDURES (versie 01.07.18) HOOFDSTUK I : DISCIPLINE 1 Inbreuken 2 Sancties 3 Straffenbarema voor wedstrijdfeiten 112 B BAREMA VAN SPECIFIEKE BELGISCHE STRAFFEN BAREMA STRAFFEN

Nadere informatie

De wedstrijden mogen niet georganiseerd worden op dezelfde dag van een manche van de Lotto-Cycling Cup.

De wedstrijden mogen niet georganiseerd worden op dezelfde dag van een manche van de Lotto-Cycling Cup. 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Een wedstrijd kan alleen in aanmerking komen voor de Lotto-Beker van België indien elk parcours gunstig geëvalueerd werd na keuring uitgevoerd door

Nadere informatie

VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL Vereniging zonder winstoogmerk Erkend door Sport Vlaanderen

VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL Vereniging zonder winstoogmerk Erkend door Sport Vlaanderen VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL Vereniging zonder winstoogmerk Erkend door Sport Vlaanderen 1 MASTERS OF FLANDERS 2017 Voor het 14 de jaar organiseert VSK vzw, in samenwerking met een vijftiental clubs en de

Nadere informatie

Selectienormen KNSB 2014/2015 Langebaan

Selectienormen KNSB 2014/2015 Langebaan Selectienormen KNSB 2014/2015 Langebaan voor deelname aan selectiewedstrijden, internationale juniorenwedstrijden en -kampioenschappen d.d. 13 oktober 2014 (Inter)nationale kalender selectiewedstrijden

Nadere informatie

HANDLEIDING 6 ONLINE INSCHRIJVINGEN Europese Bedrijfssportspelen Gent 2017

HANDLEIDING 6 ONLINE INSCHRIJVINGEN Europese Bedrijfssportspelen Gent 2017 HANDLEIDING 6 ONLINE INSCHRIJVINGEN Europese Bedrijfssportspelen Gent 2017 INHOUDSTAFEL 1) Verbinding maken met de online inschrijvingstool... 2 2) Kies je taal... 2 3) Een account creëren... 3 4) Verbinding

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2015-2016 PIMP YOUR FLUO JACKET

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2015-2016 PIMP YOUR FLUO JACKET WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2015-2016 PIMP YOUR FLUO JACKET Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de PIMP YOUR FLUOJACKET wedstrijd. De wedstrijd loopt

Nadere informatie

Beker van Belgie Dames

Beker van Belgie Dames Beker van Belgie Dames 2017-2018 Art. 1: De stichting PROMBAS organiseert een tornooi voor seniores dames onder de benaming Beker van België Dames. Vanaf de eerste speeldag vallen de organisatiekosten

Nadere informatie

Badminton Vlaanderen 03/ SPEELGERCHTIGDHEID BIJ COMPETITIEVE SPORTORGANISATIES

Badminton Vlaanderen 03/ SPEELGERCHTIGDHEID BIJ COMPETITIEVE SPORTORGANISATIES Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 C 260 SPEELGERCHTIGDHEID BIJ COMPETITIEVE SPORTORGANISATIES HOOFDSTUK 1. TOERNOOIEN EN KAMPIOENSCHAPPEN ARTIKEL 1.1 TOEPASSINGSGEBIED Het reglement

Nadere informatie

REGLEMENT editie 2015

REGLEMENT editie 2015 1. De Farm Web Awards hebben tot doel het gebruik van internet en sociale media door landbouwers, tuinbouwers en veehouders aan te moedigen via de organisatie van een wedstrijdformule. De organisatie is

Nadere informatie

REGLEMENTEN BENELUX CUP 2015

REGLEMENTEN BENELUX CUP 2015 REGLEMENTEN BENELUX CUP 2015 Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Artikel 16

Nadere informatie

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 80 punten enkel voor

Nadere informatie

K.B.C. BILJARTVRIENDEN

K.B.C. BILJARTVRIENDEN K.B.C. BILJARTVRIENDEN STATUTEN Koninklijke Biljartclub Biljartvrienden Reglement van inwendige orde Datum van stichting : 12 mei 1928 Datum van aansluiting bij de KBBB : september 1960 Aanduiding van

Nadere informatie

INSCHRIJFPROCEDURE NK S 2017

INSCHRIJFPROCEDURE NK S 2017 INSCHRIJFPROCEDURE NK S 2017 INHOUD 1. Inleiding 3 2. Algemene voorwaarden voor deelname aan NK s 3 3. NK Olympische Afstand en NK Sprint Triathlon 4 3.1 Individuele atleten 4 3.2 Eredivisie-atleten 5

Nadere informatie

KWALIFICATIECRITERIA VOOR EVENEMENTEN NK, EK, WK, WTS / WPS en Worldcups 2017 Olympisch en Paralympisch Triathlon

KWALIFICATIECRITERIA VOOR EVENEMENTEN NK, EK, WK, WTS / WPS en Worldcups 2017 Olympisch en Paralympisch Triathlon KWALIFICATIECRITERIA VOOR EVENEMENTEN NK, EK, WK, WTS / WPS en Worldcups 2017 Olympisch en Paralympisch Triathlon JUNIOREN NK JUNIOREN ROTTERDAM 15 JULI Aantal volgens quota van de NTB = 20 en verdeeld

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul ARTIKEL 1: Organisator Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd georganiseerd ter gelegenheid van 30 jaar IKEA Hognoul ( de Wedstrijd ) door IKEA

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement MOVE

Huishoudelijk reglement MOVE Huishoudelijk reglement MOVE Hoofdstuk I 1. Wie kan lid worden? Elke kandidaat die aanvaard wordt door de Raad van Bestuur, en het jaarlijks lidgeld betaald heeft. 2. Wie is een werkend lid? De werkende

Nadere informatie

L'Échappée du Hainaut

L'Échappée du Hainaut L'Échappée du Hainaut Reglement Artikel 1. Elke wielrenner die zich inschrijft voor L'Échappée du Hainaut, verbindt er zich toe om het huidige reglement te respecteren. Artikel 2. Wielrenners moeten op

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN?

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN? WEDSTRIJDREGLEMENT De firma t Kastels Broodje, Turnhoutsebaan 40, B-2460 Kasterlee met ondernemingsnummer BE0629.583.646, RPR Turnhout (hierna: t Kastels Broodje ), organiseert een wedstrijd onder de benaming

Nadere informatie

Reglement Regelmatigheidscriterium

Reglement Regelmatigheidscriterium Reglement Regelmatigheidscriterium Versie Oktober 2011 Elk atletiekjaar organiseert Atletiekclub Grimbergen vzw een regelmatigheidscriterium voor de leden van de club. Elke atleet die deelneemt aan wedstrijden

Nadere informatie

REGLEMENTEN EN PRAKTISCHE RICHTLIJNEN BIJ HET INRICHTEN VAN WEDSTRIJDEN OBEDIENCE IN BELGIE

REGLEMENTEN EN PRAKTISCHE RICHTLIJNEN BIJ HET INRICHTEN VAN WEDSTRIJDEN OBEDIENCE IN BELGIE REGLEMENTEN EN PRAKTISCHE RICHTLIJNEN BIJ HET INRICHTEN VAN WEDSTRIJDEN OBEDIENCE IN BELGIE 1. Algemene bepalingen Obedience is een internationaal FCI wedstrijdprogramma, waarvoor in België volgende afkortingen

Nadere informatie

Reglementering coachlicenties Seizoen

Reglementering coachlicenties Seizoen Reglementering coachlicenties Seizoen 2019-2020 INHOUD 1 REGLEMENTERING... 2 2 DE VERSCHILLENDE COACHLICENTIES... 3 2.1 COACHLICENTIE A... 3 2.2 COACHLICENTIE B... 3 2.3 COACHLICENTIE C... 3 2.4 COACHLICENTIE

Nadere informatie

VZW Vlaamse Judofederatie. Maatschappelijke zetel: Warandestraat 1A, 9240 Zele

VZW Vlaamse Judofederatie. Maatschappelijke zetel: Warandestraat 1A, 9240 Zele VZW Vlaamse Judofederatie Maatschappelijke zetel: Warandestraat 1A, 9240 Zele Reglement ranking 2016 1 Reglement ranking 2016 Geschreven door: Bart Geelen Sporttechnisch coördinator VJF met medewerking

Nadere informatie

MODALITEITEN SEIZOEN

MODALITEITEN SEIZOEN MODALITEITEN SEIZOEN 2017-2018 1ste PROVINCIAAL Eén reeks van 16 ploegen. Kampioen stijgt naar 3 de klasse amateurs Voetbal Vlaanderen. Eindronde: 4 clubs. Als eerste gerechtigde deelnemers de 2e geklasseerde

Nadere informatie

Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512

Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 U9 2018-2019 Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 Werkingscel Nat. Bekers Correspondentie en inlichtingen Jean Pierre Laverge,

Nadere informatie

Selectiecriteria Rope skipping Seizoen SELECTIES BK EN INTERNATIONALE WEDSTRIJDEN INDIVIDUELE WEDSTRIJDEN. Selectie van PK naar BK

Selectiecriteria Rope skipping Seizoen SELECTIES BK EN INTERNATIONALE WEDSTRIJDEN INDIVIDUELE WEDSTRIJDEN. Selectie van PK naar BK Selectiecriteria Rope skipping Seizoen 2018-2019 SELECTIES BK EN INTERNATIONALE WEDSTRIJDEN In het seizoen 2018-2019 dient men te kiezen of men deelneemt aan het instapniveau (I-niveau voor mini s), C-,

Nadere informatie

WEGI-VOLLEY GROOT-Lille vzw (afgekort: Wegi Volley vzw)

WEGI-VOLLEY GROOT-Lille vzw (afgekort: Wegi Volley vzw) WEGI-VOLLEY GROOT-Lille vzw (afgekort: Wegi Volley vzw) HUISHOUDELIJK REGLEMENT Gelet op de goedgekeurde statuten van 2014 Hoofdstuk 1: Algemene vergadering Art.1 De algemene vergadering komt minstens

Nadere informatie

Artikel 452 Basisvoorwaarden om een jeugdlicentie VFV voor interprovinciaal of provinciaal voetbal te bekomen

Artikel 452 Basisvoorwaarden om een jeugdlicentie VFV voor interprovinciaal of provinciaal voetbal te bekomen Artikel 451 Het verzoek tot toekenning van een jeugdlicentie VFV interprovinciaal of provinciaal voetbal 1. De aanvraag tot deelname aan de interprovinciale of provinciale jeugdcompetitie, moet ingediend

Nadere informatie

N-ROU-DP RN LOTTO-BEKER VAN BELGIË JUNIORS 2017

N-ROU-DP RN LOTTO-BEKER VAN BELGIË JUNIORS 2017 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit tellende voor de Lotto-Beker van België Juniors dient zijn parcours uiterlijk vier maanden voor het

Nadere informatie

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan.

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan. Naar aanleiding van haar vijftigjarig bestaan organiseert de vriendenvereniging van het Middelheimmuseum, de Middelheim Promotors vzw, een wedstrijd voor kunst in openlucht. Daarmee wenst zij jong talent

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de wedstrijd 2014-2015 onder de naam FLUO-RAP De verantwoordelijkheid

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE FEDERATIE VAN SCHERMKRINGEN KWALIFICATIEKLASSEMENT IN FUNCTIE VAN DE EUROPESE EN DE WERELDKAMPIOENSCHAPPEN

KONINKLIJKE BELGISCHE FEDERATIE VAN SCHERMKRINGEN KWALIFICATIEKLASSEMENT IN FUNCTIE VAN DE EUROPESE EN DE WERELDKAMPIOENSCHAPPEN KONINKLIJKE BELGISCHE FEDERATIE VAN SCHERMKRINGEN KWALIFICATIEKLASSEMENT IN FUNCTIE VAN DE EUROPESE EN DE WERELDKAMPIOENSCHAPPEN Reglement voor het seizoen 2014-2015 Federaal Sportcomité KWALIFICATIEKLASSEMENT

Nadere informatie

Kandidaatstelling en toewijzing van een Kampioenschap van Vlaanderen wielrennen... 3

Kandidaatstelling en toewijzing van een Kampioenschap van Vlaanderen wielrennen... 3 INHOUD Kandidaatstelling en toewijzing van een Kampioenschap van Vlaanderen wielrennen... 3 Concessievoorwaarden in verband met de kandidaatstelling en de toewijzing van een Kampioenschap van Vlaanderen...

Nadere informatie

REGLEMENT ONDERSTEUNING

REGLEMENT ONDERSTEUNING REGLEMENT ONDERSTEUNING Goedgekeurd door de Raad van Bestuur op 24 mei 2016 Binnen de perken van de budgettaire mogelijkheden ondersteunt Vlamo de artistieke, organisatorische en technische werking van

Nadere informatie

Antwerp Ski Team Club reglement 2015-2016

Antwerp Ski Team Club reglement 2015-2016 Antwerp Ski Team Club reglement 2015-2016 Lidmaatschap: - Steunend Lid = steun aan club. - Lid = lidmaatschap AST, SNEEUWSPORT VLAANDEREN licentie - Lid met piste = lidmaatschap AST + SNEEUWSPORT VLAANDEREN

Nadere informatie

INDIVIDUELE WEGWEDSTRIJDEN

INDIVIDUELE WEGWEDSTRIJDEN KWALIFICATIE SYSTEEM WERELDKAMPIOENSCHAPPEN WEG 2017 Het UCI Bestuur beslist ieder jaar over het kwalificatiesysteem Versie 20.02.18 INDIVIDUELE WEGWEDSTRIJDEN Elite mannen Het kwalificatiesysteem wordt

Nadere informatie

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING De beurs «BATIBOUW» wordt georganiseerd door FISA OPERATIONS NV (hieronder «FISA»): Lenniksebaan 451 - B-1070 Brussel Dit document omvat, vanwege de «Kandidaat-Exposant», een Deelnemingsaanvraag aan de

Nadere informatie

Deel Administratie. Huishoudelijk Reglement

Deel Administratie. Huishoudelijk Reglement Deel Administratie Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Deel Competitie ART. 260 KALENDER A) KALENDER VAN HET SEIZOEN De kalender van de landelijke afdelingen wordt opgemaakt door en onder verantwoordelijkheid

Nadere informatie

www.gramvzw.be Zandhoven, postdatum «Naam_school» «straat» «postcode» «naam_gemeente» Betreft : GRAM-prijs BSO 2015 Geachte directie,

www.gramvzw.be Zandhoven, postdatum «Naam_school» «straat» «postcode» «naam_gemeente» Betreft : GRAM-prijs BSO 2015 Geachte directie, www.gramvzw.be Zandhoven, postdatum «Naam_school» «straat» «postcode» «naam_gemeente» Betreft : GRAM-prijs BSO 2015 Geachte directie, In bijlage sturen wij U de inschrijvingsformulieren voor de GRAM-prijs

Nadere informatie

Selectiecriteria voor de Europese en Wereldkampioenschappen 2013

Selectiecriteria voor de Europese en Wereldkampioenschappen 2013 Categorie junioren Selectiecriteria voor de Europese en Wereldkampioenschappen 2013 Inleiding De Europese kampioenschappen junioren vinden plaats in Jerusalem, in Israël, van 28/02/2014 tot 2/03/2014.

Nadere informatie

YOUNG AMBASSADOR AWARD

YOUNG AMBASSADOR AWARD YOUNG AMBASSADOR AWARD Zoals in andere Europese landen organiseert Multiple District 112 jaarlijks de LIONS Young Ambassador Award wedstrijd. WAAROM dit initiatief? In de media wordt de jeugd al te dikwijls

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook

Wedstrijdreglement The Love Game Facebook Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook ARTIKEL 1 ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP Center Parcs Europe N.V. (Belgium), een bijkantoor gevestigd aan de Lambroekstraat 5A, B-1831 Diegem, België van Center

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAP VAN KALMTHOUT

KAMPIOENSCHAP VAN KALMTHOUT Zondag 29 april 2012 KAMPIOENSCHAP VAN KALMTHOUT Reglement: Art.1: Op zondag 29 april 2012 wordt het eerste kampioenschap van Kalmthout ingericht voor Wielertoeristen. Volgend tijdsschema is voorzien:

Nadere informatie