PALMBEACHEVENTS. Uw uitje op maat!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PALMBEACHEVENTS. Uw uitje op maat!"

Transcriptie

1 PALMBEACHEVENTS nl Uw uitje op maat!

2 INHOUD OVER PALM BEACH EVENTS DE WORKSHOPS CATERING LOCATIE ROUTE OVER PALM BEACH EVENTS Palm Beach Events is sinds 2004 gespecialiseerd in het organiseren van compleet verzorgde uitjes. Vanwege onze flexibiliteit en mobiliteit organiseren wij uitjes in heel Nederland. U kunt tijdens uw uitje kiezen uit sportieve workshops en gebruik maken van cateringmogelijkheden en drankarrangementen. Uw uitje zal tot in de puntjes worden verzorgd.

3 DE WORKSHOPS WORKSHOPS Tijdens uw uitje heeft u keus uit een volledig aanbod van workshops. Onder begeleiding van ervaren instructeurs kunt u de workshops suppen, bodyboarden, beachvolleybal, golfsurfen, longboarden, skimboarden, slacklinen en vliegeren volgen. Tijdens de workshops zitten alle materialen en instructies inbegrepen. Op de volgende pagina s vindt u een uitleg van de verschillende workshops. WORKSHOPPAKKET Palm Beach Events biedt klanten de mogelijkheid om te kiezen voor een workshoppakket. U kunt kiezen voor een workshop tijd van 1.5, 3 of 4.5 uur. In samenspraak met de groep worden de workshops die de groep gaat volgen bepaald. ARRANGEMENTEN Heeft u binnenkort een bedrijfs-, vrijgezellen-, groeps-, familieof personeelsuitje? Palm Beach Events maakt uw dag tot een groot succes! Wij bieden arrangementen, inclusief workshops, catering en drankarrangementen aan. Wij werken samen met verschillende strandtenten die de cateringservice en drankarrangementen aanbieden. U kunt uw uitje op de aangesloten locaties plaats laten vinden. Uw uitje dat aansluit op uw wensen en behoeftes! SUPPEN Suppen is een nieuw opkomende sport, die nog niet heel bekend is. Maak kennis met deze nieuwe watersport tijdens de workshop suppen. Wat is suppen nou eigenlijk? Suppen staat voor Stand Up Paddle. Suppen is een vorm van surfen dat ontstaan is in Hawaï. Tijdens de workshop suppen ga je staand op een lange surfboard jezelf voortbewegen met een paddle. Het suppen is een complete work-out, je traint namelijk je benen, armen, rug, schouders en billen. Uitdelen van het materiaal Uitleg basisregels Oefenen staan/balanceren Individueel suppen Tijdens de workshop suppen wordt u begeleidt door ervaren instructeurs. U kunt tijdens de workshop gebruik maken van de SUPboards, SUP-paddels en wetsuits. Wij raden u aan om badkleding en een handdoek mee te nemen.

4 BODYBOARDEN Bij het bodyboarden lig je op een korte brede plank, van hydrodynamisch schuim. De onderkant van de plank heeft een laagje plastic wat de snelheid bevorderd. Het bodyboarden is een sport die toegankelijk is voor jong én oud, dit omdat de basis van het bodyboarden snel te leren is. Je laat je tijdens het bodyboarden voortbewegen door de golven. Na uitleg van de basistechnieken kunt u individueel gaan bodyboarden. Wie van de groep laat de mooiste trucs zien? BEACHVOLLEYBAL Veel mensen denken dat beachvolleybal hetzelfde is als zaalvolleybal, dit is echter niet zo. Er gelden andere spelregels en er is een andere groepsformatie. Beachvolleybal is een intensieve sport dat officiële wedstrijden kent. Van de workshop beachvolleybal wordt dan ook een echte strijd gemaakt, u moet dus in teamverband werken. U leert serveren, verdedigen, aanvallen én communiceren. Natuurlijk gaat het tijdens de workshop vooral om de gezelligheid. Uitdelen van het materiaal Uitleg van de basics Individueel bodyboarden en uitleg spelregels Vorming van teams Warming-up Beachvolleyballen U krijgt tijdens de workshop een bodyboard en een wetsuit. Wel raden wij u aan om badkleding en een handdoek mee te nemen. U wordt begeleidt door een ervaren bodyboard-instructeur. U wordt begeleid door ervaren instructeurs die tijdens de workshop ook zullen optreden als scheidsrechters. De volleybalvelden worden van tevoren opgebouwd. Tijdens het beachvolleyballen, raden wij u aan om sportieve kleding aan te trekken.

5 GOLFSURFEN Golfsurfen is een bekende watersport, de naam zelf zegt het al. Surfen op golven. Heeft u weleens op een surfplank willen staan? Tijdens de workshop leert u de basisbeginselen van het surfen. Het is de bedoeling om vanuit de branding op je surfboard naar het strand te glijden. Wie blijft er het langst op zijn surfboard staan? Uitdelen van het materiaal Warming up op het strand Uitleg van de surf basics Individueel surfen Tijdens de workshop golfsurfen, kunt u gebruik maken van de surfboards en wetsuits. U wordt begeleid door ervaren surf-instructeurs. Zorg zelf wel voor badkleding en een handdoek. LONGBOARDEN Heeft u wel eens longboarders in de stad zien cruisen en heeft u dit al een keer willen doen? Tijdens de workshop longboarden ga je cruisen in omgeving van de gekozen locatie. Het longboarden lijkt veel op het skateboarden, alleen is het board een stuk langer. Het longboarden komt oorspronkelijk van het surfen. In de jaren heeft het longboarden zich ontwikkeld als een populaire sport én wordt de longboard ook als vervoersmiddel gebruikt. U leert de basisbeginselen van het longboarden zoals: hoe maak je vaart, hoe kun je het best je evenwicht bewaren en hoe stuur je met het board? Aan het eind van de workshop kunt u individueel gaan cruisen! Uitdelen van de longboards en beschermingt Warming up Uitleg van de longboard basics Individueel longboarden Wij raden u aan om stevige (sport)schoenen aan te trekken. U krijgt tijdens de workshop een longboard en bescherming. Onder begeleiding van ervaren instructeurs leert u de basisbeginselen onder de knie krijgen.

6 SKIMBOARDEN Het skimboarden is een populaire en stoere zomersport. Tijdens de workshop skimboarden leert u over een dun laagje water scheren. U gooit het board voor u uit waarna u met een aanloop op uw board springt. Deze vorm van skimboarden heet flatlandskimboarden. Na uitleg van de instructeur en het oefenen van de basistechnieken, kunt u individueel gaan skimboarden. Passen van wetsuits Uitdelen van de skimboards Warming-up Uitleg van de skimboard basics Individueel skimboarden Tijdens de workshop wordt u begeleidt door ervaren skimboardinstructeurs. U kunt tijdens de workshop gebruik maken van de wetsuits en skimboards. Wij raden u aan om badkleding en een handdoek mee te nemen. SLACKLINEN U heeft vast wel eens een koorddanser in het circus gezien, heeft u weleens afgevraagd hoe zij dit deden? Leer zelf balanceren en lopen over een gespannen koord tijdens de workshop slacklinen. De slackline wordt tussen twee palen/bomen bevestigd en wordt boven de grond aangespannen. Het is de bedoeling om zo lang mogelijk op het koord te blijven staan. Uithoudingsvermogen, spierkracht en coördinatie spelen van groot belang tijdens de workshop. Materiaal aanspannen Oefenen met staan/balanceren Oefenen met over het koord lopen Oefenen met trucjes U wordt tijdens de workshop slacklinen begeleidt door ervaren instructeurs. U kunt tijdens de workshop sportschoenen of op blote voeten op de slacklinen balanceren.

7 VLIEGEREN /POWERKITEN Ervaar de krachten van de wind tijdens het vliegeren. Tijdens de workshop vliegeren leer je vliegeren met vliegers van 1-5 m2. Na de introductie over de vliegers en de veiligheidsaspecten, gaat u oefenen met het starten, landen en sturen van de vliegers. Na deze basisoefeningen zal u zelfstandig gaan vliegeren. Zorg ervoor dat u niet wegwaait, echte waaghalzen krijgen de mogelijkheid om sprongen te maken met hun vliegers mits de windkracht hier geschikt voor is! Uitdelen van de vliegers Uitleg van de basics Individueel vliegeren U wordt begeleidt door ervaren vlieger-instructeurs, ook zorgt Palm Beach voor alle materialen. Tijdens de workshop wordt gebruik gemaakt van matrasvliegers van 1 5 m2. Omdat het hard kan waaien raden wij u aan om warme kleding aan te trekken. CATERING Voor of na aanvang van de workshops, kunt u heerlijk genieten van lekker eten. In samenwerking met restaurants/strandtenten op verschillende locaties biedt Palm Beach Events bijvoorbeeld een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aan. U kunt kiezen voor een Basic of Deluxe variant van elk cateringmogelijkheid. Deze cateringmogelijkheden zijn ook te combineren met een drankarrangement. Groepen tot 20 personen kunnen á la carte bestellen, groepen groter dan 20 personen krijgen een buffet/ barbecue.

8 ONTBIJT Heerlijk wakker worden met een briesje. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, start de dag daarom met een ontbijt. Zo kunt u vol met energie beginnen aan de sportieve workshops! LUNCH Voor of na een actieve ochtend kunt u heerlijk (na)genieten in het zonnetje van een lunch. De lunch bestaat uit verschillende broodsoorten en beleg. BRUNCH Met een mooi uitzicht kunt u s middag genieten van een brunch. Dit is een combinatie van een breakfast en een lunch vandaar de naam brunch. DINER Sfeervol dineren en geniet van gerechten van topkwaliteit op een locatie naar keuze. Met passie en liefde bereiden de koks uw gerechten voor. Door de verschillende locaties is er een ruim aanbod aan soorten diners. BARBECUE Amerikanen staan bekend om hun barbecuecultuur. Een barbecue zorgt voor een echt zomergevoel tijdens uw uitje. Er is een ruim aanbod aan verschillende barbecues, dus voor ieder wat wils! LOCATIE STRANDTENTEN Palm Beach events werkt samen met verschillende strandtenten. De aangesloten strandtenten bieden een cateringservice aan. U kunt uw uitje op een aangesloten locatie laten plaats vinden inclusief workshop, catering en drankarrangementen. PLAATSEN Palm Beach events is voornamelijk werkzaam in badplaatsen dit komt vanwege de workshops die wij aanbieden. Deze worden vaak op het strand of rondom het strand gehouden. Natuurlijk zijn wij niet plaatsgebonden en werken wij door heel Nederland. Badplaatsen waar wij werkzaam in zijn: Scheveningen, Kijkduin, Monster, Wassenaar, Katwijk, Noordwijk, Ijmuiden, Zandvoort, Bloemendaal en Hoek van Holland. In overleg kunnen wij onze diensten ook op andere locaties aanbieden, neem hiervoor contact met ons op. ANDERE LOCATIE? Palm Beach Events biedt vanwege zijn mobiliteit en flexibiliteit, zijn diensten aan in heel het land. Wilt u liever uw uitje op een locatie naar keus en is deze niet aangesloten bij Palm Beach events? In overleg kunnen wij naar de mogelijkheden kijken. DRANKARRANGEMENT Tijdens uw etentje kunt u voor een verzorgd drankarrangement kiezen. Het maakt het etentje aangenamer en voordeliger, u hoeft niet telkens de rekening in de gaten te houden. U kunt kiezen voor een binnenlands gedestilleerd of een buitenlands gedestilleerd arrangement. Binnenlands gedestilleerd: Bier, wijn, fris, thee en koffie. Buitenlands gedestilleerd: Bier, wijn, fris, thee, koffie en likeuren.

9 ROUTE KANTOOR PALM BEACH EVENTS Ons kantoor zit gevestigd op de Kranenburgweg 180 in Den Haag. En is goed te bereiken met de auto of het open baar vervoer. Openbaar vervoer Tram 11 (richting Scheveningen-Noorderstrand) Tram 17 (richting Statenkwartier) Vanuit Hollands Spoor neemt u tram 11. U stapt bij de halte Willem de Zwijgerlaan uit. Vanuit Centraal Station neemt u tram 17. U stapt bij de halte Van Boetzelaerlaan uit. Het kantoor bevindt zich op loop afstand van de haltes. CONTACT GEGEVENS PALMBEACHEVENTS nl A Kranenburgweg ER Den Haag P Verhulstplein 19m 2517 SC Den Haag T E Info@palmbeachevents.nl W

Bedrijfs- en teamuitjes

Bedrijfs- en teamuitjes Robert Jansen, 06 24911360, contact@surfkaravaan.nl, www.surfkaravaan.nl, Kvk: 24457022 Bedrijfs- en teamuitjes Surfschool SurfKaravaan In Oudddorp : genieten van een lekkere dag aan het strand op de surfspot

Nadere informatie

Branding- en Strandsporten voor scholen

Branding- en Strandsporten voor scholen Robert Jansen, 06 24911360, contact@surfkaravaan.nl, www.surfkaravaan.nl, Kvk: 24457022 Branding- en Strandsporten voor scholen Surfschool SurfKaravaan In Oudddorp : voor een sportieve tijd aan het strand

Nadere informatie

SOLBEACH. Sportieve Activiteiten

SOLBEACH. Sportieve Activiteiten SOLBEACH Sportieve Activiteiten SUP, Stand Up Paddling Net zo populair als golfsurfen, zeker niet minder spectaculair en eenvoudiger te leren. Het Suppen, vrij vertaald recht op staand peddelen, is enorm

Nadere informatie

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding Uitgebreid programma Combineren van verschillende activiteiten Ieder uitje is uniek,

Nadere informatie

Surf en Strand Activiteiten voor scholen

Surf en Strand Activiteiten voor scholen Tatiana & Robert: 06 24911360, contact@surfkaravaan.nl, www.surfkaravaan.nl Surf en Strand Activiteiten voor scholen Surfschool SurfKaravaan in Oudddorp : een volledig verzorgd en betaalbaar strand - outdoor

Nadere informatie

WELKOM BIJ SURFANA ZANDVOORT!

WELKOM BIJ SURFANA ZANDVOORT! WELKOM BIJ SURFANA ZANDVOORT! Sinds 2007 organiseert Surfana Zandvoort evenementen waarin wordt gestreefd naar een hoge kwaliteit. Onze liefde voor het strand en de passie voor het surfen combineren wij

Nadere informatie

SOLBEACH. Sportieve activiteiten

SOLBEACH. Sportieve activiteiten SOLBEACH Sportieve activiteiten SUP, Stand Up Paddling Net zo populair als golfsurfen, zeker niet minder spectaculair en eenvoudiger te leren. Het Suppen, vrij vertaald recht op staand peddelen, is enorm

Nadere informatie

De leukste groepsactiviteiten op strand en in de zee!

De leukste groepsactiviteiten op strand en in de zee! De leukste groepsactiviteiten op strand en in de zee! Onder de naam Activiteiten aan Zee organiseren wij al meerdere jaren diverse (groeps) activiteiten voor jong en oud in Katwijk en omstreken. Dit is

Nadere informatie

Groepsuitje bij surfschool SurfKaravaan

Groepsuitje bij surfschool SurfKaravaan Groepsuitje bij surfschool SurfKaravaan e Surfschool SurfKaravaan In Katwijk : Samen genieten van een lekkere dag aan het strand Surfschool SurfKaravaan 06 24911360 contact@surfkaravaan.nl www.surfkaravaan.nl

Nadere informatie

GROEPSARRANGEMENTEN. Bij Schotsman Watersportcentrum organiseren we samen met u een spetterende dag aan of op het Veerse Meer!

GROEPSARRANGEMENTEN. Bij Schotsman Watersportcentrum organiseren we samen met u een spetterende dag aan of op het Veerse Meer! A GROEPSARRANGEMENTEN Bij Schotsman Watersportcentrum organiseren we samen met u een spetterende dag aan of op het Veerse Meer! Een dagje uit met vrienden, familie of collega s Wij bieden u diverse activiteiten,

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue Bijschriftje Down Under DOWN UNDER IS MET RECHT EEN VAN DE MOOISTE HORECALOCATIES IN DE REGIO UTRECHT. HEERLIJK ETEN, SFEERVOLLE AMBIANCE, GASTVRIJE SERVICE EN EEN SPECTACULAIR UITZICHT OVER DE LAAGRAVENSE

Nadere informatie

Welkomstdrankje. Kids step (vanaf 4 jaar) Beachsoccer (vanaf 4 jaar) Beachcamp (vanaf 4 jaar)

Welkomstdrankje. Kids step (vanaf 4 jaar) Beachsoccer (vanaf 4 jaar) Beachcamp (vanaf 4 jaar) Kids Activiteiten Kinderen voelen zich nergens zó thuis als op het strand. Daarom is er geen betere plek voor een kinderfeestje te verzinnen dan bij strandtent Solbeach in Scheveningen. Lang stilzitten

Nadere informatie

Trouwen bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

Trouwen bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Trouwen bij Beachclub LEEF Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Beachclub LEEF Bedankt voor je interesse in Beachclub LEEF! Trouwen bij Beachclub LEEF betekent de dag van je leven op

Nadere informatie

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Feestje bij Beachclub LEEF Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Beachclub LEEF Bedankt voor je interesse in onze Beachclub. Beachclub LEEF ligt middenin een van de meest prachtige en

Nadere informatie

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4 Strandpaviljoen Beste lezer, In deze brochure nemen we u mee naar Strandpaviljoen De Staat. De perfecte locatie voor vergaderingen, seminars, presentaties, congressen, bedrijfsfeesten en (teambuildings)

Nadere informatie

Clinics Beware Beach Camping muralt - Beware beach brouwersdam

Clinics Beware Beach Camping muralt - Beware beach brouwersdam Clinics Beware Beach Camping muralt - Beware beach brouwersdam 1. Inleiding Beware Beach Aan de Brouwersdam, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland ligt het Noordzeestrand. Op dit geweldige stuk natuur

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

Actief of in rust beleef je bij Moio Beach de zee, het strand en proef je hoe gastvrij, verrassend en lekker Zeeuws-Vlaanderen kan zijn.

Actief of in rust beleef je bij Moio Beach de zee, het strand en proef je hoe gastvrij, verrassend en lekker Zeeuws-Vlaanderen kan zijn. Actief of in rust beleef je bij Moio Beach de zee, het strand en proef je hoe gastvrij, verrassend en lekker Zeeuws-Vlaanderen kan zijn. Het Noordzeestrand van Cadzand is het decor voor onze water- en

Nadere informatie

B R O U W E R S D A M

B R O U W E R S D A M BEDRIJFSUITJES GROEPEN WATER- EN STRANDACTIVITEITEN B R O U W E R S D A M Beware Beach Groepen en bedrijven Beware Beach biedt voor groepen en bedrijven een volledig verzorgd programma, waarin de adrenaline

Nadere informatie

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding met gediplomeerde instructeurs. Uitgebreid en flexibel in het programma. Combineren

Nadere informatie

Beware beach. brouwersd

Beware beach. brouwersd Beware beach brouwersd ents v e n e n e p e o r g * s bedrijfsuitje am over beware beach over beware beach Aan de Brouwersdam, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland ligt een uitgestrekt strand, namelijk

Nadere informatie

Strandlopers en Notenkrakers

Strandlopers en Notenkrakers Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07: Op de eerste dag van de zomervakantie gaan wij verkoeling zoeken in het water en chillen in het bubbelbad. Waar kunnen we deze elementen beter vinden dan in het

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure vindt u het

Nadere informatie

5 soorten vlees Beef hamburger Thüringer braadworst Kipfilet Gekruid lamsworstje Varkensfilet

5 soorten vlees Beef hamburger Thüringer braadworst Kipfilet Gekruid lamsworstje Varkensfilet Barbecue brochure Barbecuebuffet Bij Piecken bent u aan het juiste adres voor een heerlijke en goed verzorgde barbecue. Door ons prachtige indoor barbecuebuffet kunnen wij u het hele jaar door voorzien

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding met gediplomeerde instructeurs. Uitgebreid en flexibel in het programma. Combineren

Nadere informatie

Explore your Adventure

Explore your Adventure Westbeach Kite - Surf - Events Explore your Adventure Beleef samen met uw collega s een avontuur op het prachtige strand van Monster ENJoy explore teamwork safety 06-15489518 www.westbeach.nl info@westbeach.nl

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017 GROEPSUITJES DE BERENDONCK Seizoen 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure staat het

Nadere informatie

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!!

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!! Vanaf juni 2015 is naast Restaurant Ratatouille op Vischmarkt nr. 4, ons KookLokaal, Wijnkelder en CuliWinkel gevestigd. Verschillende concepten onder één dak wat Ratatouille gastronomisch helemaal compleet

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// GROEPSUITJES DE BERENDONCK 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE In deze brochure vindt u het aanbod van activiteiten en arrangementen om van uw (personeels)uitje een verrassende en onvergetelijke belevenis

Nadere informatie

LEEF Arrangementen. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

LEEF Arrangementen. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag LEEF Arrangementen Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag LEEF Arrangementen Een borrel, feestje, verjaardag, (zakelijke) bijeenkomst, vergadering of trouwerij? LEEF Tapas is gespecialiseerd

Nadere informatie

groeps- arrangementen

groeps- arrangementen Kom lekker eten en geniet van onze culinaire groeps- arrangementen HORECA INFORMATIE NEDERLAND ONVERGETELIJKE MOMENTEN VIER JE MET VRIENDEN EN FAMILIE Beste gasten, Wij zijn erop ingesteld om het iedereen

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

ACTIVITEITEN & WORKSHOPS

ACTIVITEITEN & WORKSHOPS WIJ ZIJN ACTIEF! ACTIVITEITEN & WORKSHOPS WIJ ZIJN ACTIEF! Strandclub WIJ is gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van activiteiten en workshops in Scheveningen. Deze vinden plaats op het strand,

Nadere informatie

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden Geachte gast, Dank voor uw interesse in Le Temps Perdu. Een eigentijdse en sfeervolle ontmoetingsplaats in het hart van Boxtel, waar u zeven dagen per week uitstekend en voor een aangename prijs kunt lunchen

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

Feestje voor de kids. Lang stilzitten is niets voor kinderen. Geef je kinderfeestje daarom een actief karakter!

Feestje voor de kids. Lang stilzitten is niets voor kinderen. Geef je kinderfeestje daarom een actief karakter! SOLBEACH Kids Feestje voor de kids Bij Solbeach zijn er verschillende activiteiten mogelijk. Deze hebben wij hieronder weergegeven. Daarnaast is het altijd een mogelijkheid om een feestje op maat te maken.

Nadere informatie

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck BEDRIJVENGIDS 2016 Activiteiten & arrangementen op de Berendonck WELKOM Waterski- & Outdoorcentrum de Berendonck Welkom bij Waterskicentrum- & Outdoorcentrum de Berendonck. In deze brochure vindt u de

Nadere informatie

eachclub Royal - betaalbare luxe eachclub Royal - Het hele jaar

eachclub Royal - betaalbare luxe eachclub Royal - Het hele jaar eachclub Royal - betaalbare luxe eachclub Royal - Het hele jaar Beachclub Royal ligt direct aan het brede strand van Hoek van Holland. Eenvoudig bereikbaar zowel per fiets en auto als openbaar vervoer.

Nadere informatie

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding met gediplomeerde instructeurs. Uitgebreid en flexibel in het programma. Combineren

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2012/13. Kerst en Oud & Nieuw

Culinaire Arrangementen 2012/13. Kerst en Oud & Nieuw Culinaire Arrangementen 2012/13 Kerst en Oud & Nieuw Meerdaagse arrangementen Kerstarrangement Tijdens Kerst op Center Parcs? Maak dan gebruik van ons speciale Kerstarrangement en verzeker uzelf van driedaags

Nadere informatie

Borrel arrangementen bij Schaatsbaan Rotterdam

Borrel arrangementen bij Schaatsbaan Rotterdam Op zoek naar een unieke winterse locatie voor uw bedrijfsuitje, Kerst- of Nieuwjaars borrel? Schaatsbaan Rotterdam is een originele en verrassende locatie voor uw evenement. Van teambuilding tot kerstborrel.

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

WELKOM. in het BOVAGhuis. Voor uw volgende event, congres of vergadering

WELKOM. in het BOVAGhuis. Voor uw volgende event, congres of vergadering WELKOM in het BOVAGhuis Voor uw volgende event, congres of vergadering WAAROM HET BOVAGHUIS? Vergaderen in het BOVAGhuis in Bunnik (Utrecht) is vergaderen op een centrale locatie in Nederland. Het verenigingsgebouw

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

Eet, drink en geniet...

Eet, drink en geniet... Eet, drink en geniet... Heerlijk genieten op een unieke locatie Wij stellen ons voor Wij, familie De Jonge, heten u van harte welkom bij Paviljoen Meerzicht. Al meer dan 18 jaar werken wij met veel passie

Nadere informatie

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW Groepen en bedrijven Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! NIEUW Beleef samen met collega s, relaties, vrienden of familie een onvergetelijke dag op het veelzijdige landgoed van Duinrell. Jong

Nadere informatie

Good. let the. times

Good. let the. times Good let the times jingle - kerst arrangementen - happy holidays Vier de Feestdagen bij Carlton Beach! Geniet van het uitzicht, de gezellige sfeer, het heerlijke eten en kom tot rust, ontspan, maak nieuwe

Nadere informatie

Schoolreis Rotterdam & Zeeland 5 t/m 8 juni

Schoolreis Rotterdam & Zeeland 5 t/m 8 juni Aan onze leerlingen in de derde klas theoretische leerweg en hun ouder(s)/verzorger(s) datum 26 maart 2018 betreft Schoolreis 5 t/m 8 juni behandeld door Tom Wolbert kenmerk O1718211 bijlagen Antwoordformulier

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

BEVER OUTDOOR WEEKEND

BEVER OUTDOOR WEEKEND BEVER OUTDOOR WEEKEND Geniet van een heerlijk verzorgd weekend weg in de Ardennen voor maar 99 euro p.p. DE ARDENNEN Na slechts twee en een half uur rijden vanuit het midden van ons land veranderen de

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2016/2017

Kookstudio brochure 2016/2017 Kookstudio brochure 2016/2017 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik

Nadere informatie

TEAMBUILDING BEDRIJFSUITJES 2017

TEAMBUILDING BEDRIJFSUITJES 2017 TEAMBUILDING BEDRIJFSUITJES 2017 WWW.BEACHSTADIUM.COM SUN, FUN & TEAMBUILDING AT THE HAGUE BEACH STADIUM The Hague Beach Stadium is het toneel van (inter)nationale topsport maar het is ook de ideale locatie

Nadere informatie

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3 N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 VERHUURINFORMATIE Pop- en Cultuurpodium P3 is buiten de reguliere

Nadere informatie

G e b r u i k s a a n w i j z i n g v o o r h e t W a v e b o a r d V a n S t r e e t S u r f i n g

G e b r u i k s a a n w i j z i n g v o o r h e t W a v e b o a r d V a n S t r e e t S u r f i n g G e b r u i k s a a n w i j z i n g v o o r h e t W a v e b o a r d V a n S t r e e t S u r f i n g I n h o u d s o p g a v e 1. I n t r o d u c t i e B l z. 2 2. D e f i n i t i e s B l z. 2-3 2.1 StreetSurfing

Nadere informatie

Over Eco Adventures 2 Het programma 3 De activiteiten 4 Catering 7 Verantwoord ondernemen 9 Prijs 9

Over Eco Adventures 2 Het programma 3 De activiteiten 4 Catering 7 Verantwoord ondernemen 9 Prijs 9 Over Eco Adventures 2 Het programma 3 De activiteiten 4 Catering 7 Verantwoord ondernemen 9 Prijs 9 Over Eco Adventures Eco Adventures, ontwikkeld door FLES&MES Catering Events in samenwerking met Rocks

Nadere informatie

Uw feest bij Piecken, Bedankt voor uw interesse in Piecken.

Uw feest bij Piecken, Bedankt voor uw interesse in Piecken. Feesten brochure Uw feest bij Piecken, Bedankt voor uw interesse in Piecken. Piecken is een uitstekende locatie als u een gezellig en goed verzorgd feest wilt geven. Wij bieden de groots mogelijk service

Nadere informatie

Met koffie/thee of Prosecco

Met koffie/thee of Prosecco HUWELIJKEN Op zoek naar een romantische trouwlocatie waar elke unieke stap van jullie huwelijksdag gevierd kan worden? Van fotoreportage tot overnachting, van burgerlijk huwelijk tot kerkelijke inzegening,

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. Zwarte Pad ZZ Scheveningen

ARRANGEMENTEN. Zwarte Pad ZZ Scheveningen ARRANGEMENTEN Zwarte Pad 1 2586 ZZ Scheveningen www.downunderbeach.nl info@downunderbeach.nl 070-4126310 06-11360437 ONTBIJT Lekker wakker worden aan het strand! ONTBIJTBUFFET 11,50 p.p. vanaf 10 personen

Nadere informatie

Uit op Uit op De Pier Scheveningen. Gebouwd in 1959, heropend in 2015. En hoe. Deze icoon is dé plek om zakelijk eens goed uit te pakken. Hier heb je 600 strekkende meter beneden en bovendek, met restaurants,

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Vanaf half april kunt u bij Grand Cafe Rutgers de volgende activiteiten doen:

Vanaf half april kunt u bij Grand Cafe Rutgers de volgende activiteiten doen: NIEUW NIEUW NIEUW Vanaf half april kunt u bij Grand Cafe Rutgers de volgende activiteiten doen: Kruisboog schieten Luchtdruk schieten Beach volleybal sjoel de boelen Bel voor meer informatie naar 0313-632963

Nadere informatie

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen.

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen. Vergader-/ congres-/ cursusarrangementen Hotel Restaurant Ruimzicht is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in

Nadere informatie

Brochure

Brochure Brochure 2018 +31 6 30387334 info@thesandcompany.nl www.thesandcompany.nl The Sand Company The Sand Company organiseert actieve, creatieve en culinaire activiteiten op en rond het strand voor groepen van

Nadere informatie

Zwarte Pad ZZ Scheveningen ARRANGEMENTEN

Zwarte Pad ZZ Scheveningen ARRANGEMENTEN Zwarte Pad 1 2586 ZZ Scheveningen www.downunderbeach.nl info@downunderbeach.nl 070-4126310 06-11360437 ARRANGEMENTEN ONTBIJT Lekker wakker worden aan het strand! ONTBIJTBUFFET 11,50 p.p. vanaf 10 personen

Nadere informatie

DE KUNST VAN HET VRAGEN STELLEN. Intensieve training

DE KUNST VAN HET VRAGEN STELLEN. Intensieve training DE KUNST VAN HET VRAGEN STELLEN Intensieve training De la Salle Centrum, Brussel-Dilbeek, 6-8 mei 2016 Waarom een training in vragen stellen? In het gesprek met een cliënt, collega, student of patiënt

Nadere informatie

Graag willen wij u nogmaals feliciteren met het behalen van de award Zilver bij de verkiezingen van de Beste Teamattractie van het Jaar 2014.

Graag willen wij u nogmaals feliciteren met het behalen van de award Zilver bij de verkiezingen van de Beste Teamattractie van het Jaar 2014. Noordwijk-Events / SPEV T.a.v. Marco Mens Postbus 193 2210 AD Noordwijkerhout Uw ref. BMG/MA15/A02 Onze ref. Datum 22-04-2015 Betreft Juryrapport verkiezingen MEETINGS AWARDS Geachte heer Mens, Graag willen

Nadere informatie

Surfreis Praia da Galé

Surfreis Praia da Galé Surfreis Praia da Galé Voor 18-25 personen van 09-10 2016 15/10 2016 06-04-2016 Samengesteld door: Hans van Mourik & Olmo van Beurden SurfaWhile Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw aanvraag voor een surfreis

Nadere informatie

Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops

Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops t praethuys OOSTHALEN 5 9414 tg hooghalen 0593-592097 www.hetpraethuys.com T PraetHuys: vergaderen, trainingen en workshops t Praethuys biedt

Nadere informatie

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 Duinzigt Oegstgeest beschikt over 6 prachtige vergaderzalen, elk met een eigen stijl. Van kleine, intieme gesprekken tot grotere seminars; u bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

Sport BSO Polderpoort

Sport BSO Polderpoort Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Thema: Er op uit Klauterwoud Klimmen, klauteren, verstoppen, varen met op een vlot of je eigen hut bouwen? Alles kan in het klauterwoud! We gaan verschillende spellen spelen

Nadere informatie

Voorbeeld groepsarrangementen

Voorbeeld groepsarrangementen Voorbeeld groepsarrangementen Compleet verzorgde uitjes naar Texel! Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsuitje? Dan bent u bij De Krim Texel aan het juiste adres. Voor elke groep (vanaf 20 personen)

Nadere informatie

Stayokay. Stayokay Egmond

Stayokay. Stayokay Egmond Stayokay Hostels op unieke plekken Stayokay is een keten van hostels op de mooiste plekjes in Nederland. De hostels zijn gevestigd in bijzondere gebouwen en de meeste hebben een eigen bar, terras en restaurant,

Nadere informatie

ROYAAL VERGADEREN. Wij cateren ook uw vergadering, feest of bijeenkomst. locatie

ROYAAL VERGADEREN. Wij cateren ook uw vergadering, feest of bijeenkomst. locatie WELKOM BIJ STATIE Wachten, flexwerken of vergaderen op een koninklijke locatie? Met verse koffie van Coffyn en geurige thee van Bloesem, een tot in de puntjes verzorgde lunch of een warme maaltijd? In

Nadere informatie

Horeca Brochure. Stamppottenbuffet. Barbecue Dessertbuffet Workshop barbecue. Verrassingsdiner Ontvangstbuffet. Warm en koud buffet Lunch

Horeca Brochure. Stamppottenbuffet. Barbecue Dessertbuffet Workshop barbecue. Verrassingsdiner Ontvangstbuffet. Warm en koud buffet Lunch Verrassingsdiner Ontvangstbuffet Bittergarnituren Stamppottenbuffet Horeca Brochure Barbecue Dessertbuffet Workshop barbecue Warm en koud buffet Lunch TRAFFIC CONTROL Driving Safe & Driving Fun Saté Arrangementen

Nadere informatie

Zakelijke Winterspecials 2015/2016

Zakelijke Winterspecials 2015/2016 Zakelijke Winterspecials 2015/2016 Wilt u iets bijzonders tijdens de wintermaanden? Reserveer uw (kerst)diner, (nieuwjaars)borrel of bedrijfsuitje bij Fort aan de Klop! Het historische fortterrein wordt

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Smaakvol vergaderen bij La Place

Smaakvol vergaderen bij La Place La Place Goede bereikbaarheid, uitstekende facilitaire voorzieningen en optimale service. Dat zijn de kenmerken van La Place vergaderlocaties. La Place heeft diverse unieke locaties waar u elkaar in alle

Nadere informatie

Theaterzaal Thorbeckepark

Theaterzaal Thorbeckepark Theaterzaal Thorbeckepark Utrecht Informatie zaalverhuur & catering Ontdek middenin de Utrechtse wijk Ondiep de theaterzaal Thorbeckepark, perfect voor uw feest, voorstelling, vergadering of bijeenkomst.

Nadere informatie

Fitnessbal training. Kern training / Core stability

Fitnessbal training. Kern training / Core stability Fitnessbal training Kern training / Core stability De spieren van je buik, billen en onderrug vormen de 'kern'. Deze zone is verantwoordelijk voor alle acties waarbij je draait, reikt en buigt en is het

Nadere informatie

Wie is Anton Aktief?

Wie is Anton Aktief? KWARTAALPROGRAMMA JANUARI T/M MAART 2013 Wie is Anton Aktief? Betty van der Zande Hoofd Dagbesteding Mario Kok Noortje Lodiers Ronald Cornax Debby Vogel Ineke Cornax Marjolein van Tol Martin Pakvis Natasja

Nadere informatie

Vergaderruimte & tarieven

Vergaderruimte & tarieven Pagina 1 van 6 Pagina 2 van 6 Vergaderruimte & tarieven De Victoria Workspace bevindt zich in het voormalige RTV-Rijnmond gebouw aan de Nieuwe Binnenweg boven het Wester Paviljoen. Dankzij de gunstige

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Voorbeelden van teamdagen door Lumenz talentontwikkeling

Voorbeelden van teamdagen door Lumenz talentontwikkeling Voorbeelden van teamdagen door Lumenz talentontwikkeling Lumenz talentontwikkeling Schuytstraat 50 2517 XG Den Haag 070-3645299 www.lumenz.nl 1 Workshop Passie, Energie en Plezier De opdrachtgever is een

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

LEUK, GEZELLIG, SAMEN

LEUK, GEZELLIG, SAMEN INFO- AV O N D VMBO- 3 K A M P LEUK, GEZELLIG, SAMEN programma deze avond Voorstellen Verzekering Wat neem je mee? Regels Programma 120 km 2 uur bussen 1 activiteiten WAAR? Boulevard Barnaart 30 2041 JA

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET JACHTHUIS LANDGOED BEUKENRODE

INFORMATIEPAKKET JACHTHUIS LANDGOED BEUKENRODE INFORMATIEPAKKET JACHTHUIS LANDGOED BEUKENRODE Informatiepakket 2016 Dit informatiepakket geeft u een overzicht van de mogelijkheden, kosten en ideeën om uw trouwfeest, jubileum of uw verjaardag te vieren

Nadere informatie

Surf vakanties in Portugal

Surf vakanties in Portugal Surf vakanties in Portugal Verlaten stranden, mooie golven, warm water, ongerepte natuur en een rijke cultuur. Portugal heeft veel te bieden, maar vooral haar ligging op de zuidwest punt van Europa maakt

Nadere informatie

Trouwen. Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! bij music club kampen.

Trouwen. Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! bij music club kampen. Trouwen bij music club kampen Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! Een onvergetelijke dag beleven? www.musicclubkampen.nl Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! TROUWEN BIJ MUSIC

Nadere informatie

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond? 35 35 HOOFDSTUK 3 Wat eten we vanavond? WOORDEN 1 Kies uit: jam school slager boodschappen vegetariër 1 Dorien eet geen vlees. Ze is. 2 Moniek houdt van zoet. Ze eet graag op brood. 3 Johan, ik ga naar

Nadere informatie

Brochure arrangementen

Brochure arrangementen Brochure arrangementen life is delicious with us Neem ook eens een kijkje op www.barbistrojoseph.nl Welkom bij Joseph aan de Poel, life is delicious with us! Sinds mei 2015 heeft Joseph aan de Poel haar

Nadere informatie

Trouwen bij. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

Trouwen bij. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Trouwen bij Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Beachclub LEEF Bedankt voor uw interesse in onze Beachclub. Het organiseren van een feest, bruiloft of andere festiviteit is een heugelijk

Nadere informatie

Sport. Voor deze te gekke activiteiten kan je, je aanmelden bij de receptie van de Zeeuwse Kust!

Sport. Voor deze te gekke activiteiten kan je, je aanmelden bij de receptie van de Zeeuwse Kust! De Zeeuwsekrant Sport Vind u het ook altijd leuk om iets nieuws te leren en buiten bezig te zijn? Bij Strandpark De Zeeuwse Kust bieden wij ook leuke outdoor activiteiten aan voor jong en oud! Kijk snel

Nadere informatie

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark, aan de rand van een prachtige waterpartij, ligt een stijlvol en modern stadsstrand Strandzuid. Al acht jaar is Strandzuid

Nadere informatie