Klanten zijn kostbaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Klanten zijn kostbaar"

Transcriptie

1 Productkaart

2 Inleiding Wie zijn mijn klanten, waarom kopen ze bij mij, en hoe bereik ik ze? Dat zijn vragen die wij dagelijks beantwoorden. Bij Court1 houden we ons 24/7 bezig met database marketing. Met passie, energie en de nodige software zoeken wij voor Brands en Retailers naar kenmerken, patronen en interesses van consumenten. We helpen je om je klanten en doelgroepen zo effectief mogelijk te benaderen. Wij vinden dat klantkennis en doelgroepinformatie niet optimaal wordt benut. Het is onze missie om je bewuster te maken van de kracht van klantkennis, marktinformatie en segmentatiemogelijkheden. We willen de consument en je product zo dicht mogelijk bij elkaar brengen. Court1 vindt nieuwe prospects voor je en verliest je vaste klanten niet uit het oog. De producten en tarieven die we voor je hebben opgesomd, zijn samenvattend en indicatief. We beseffen dat elke aanvraag uniek is en leveren eigenlijk altijd maatwerk. Bij Court1 zijn we overtuigd van de kracht van onze dienstverlening. We doen alles met het doel om je campagnes effectiever uit te voeren en je klanten gerichter te benaderen. Met als resultaat een beter rendement. Zijn er zaken die je niet op onze productkaart kunt terugvinden? Neem contact met ons op en ervaar onze flexibiliteit en de drang om met je mee te denken. We willen je inspireren om samen het maximale uit je reclame-euro te halen. Heb je behoefte aan persoonlijk contact? Je kan ons bereiken via het telefoonnummer We helpen je graag verder. Klanten zijn kostbaar

3 Klantsegmentatie Doelgroepsegmentatie Als je de (potentiële) klanten van je bedrijf persoonlijk wilt bereiken is het goed om je klanten eerst een gezicht te geven. Tegen wie praat je nu eigenlijk? Het proces waarmee Court1 klanten in kaart brengt en in groepen verdeelt, noemen we klantsegmentatie. Doelgroepsegmentatie is vooral het definiëren van je ideale koper. Een uitdagende klus. Het is namelijk meer dan alleen maar het bepalen van kenmerken waar een groep consumenten aan moet voldoen. Klantsegmentatie is het proces waarmee we je klanten een gezicht geven op basis van kenmerken als herkomst, reistijd, koopgedrag en het profiel. Bij het profiel kun je denken aan de levensfase, de gezinssamenstelling en interesses. We kijken bij klantsegmentatie naar overeenkomsten van je klanten. Aan de hand van deze overeenkomsten maken we verschillende klantgroepen. We maken inzichtelijk hoe groot of klein bepaalde klantgroepen zijn. Met deze informatie ben je vervolgens in staat klanten gerichter te benaderen en ze aan te spreken in een passende taal. Doelgroepsegmentatie bij Court1 stelt je in staat je potentiële kopers tot op het hoogste detailniveau te vinden en te benaderen. In het proces van doelgroepsegmentatie houden we zelfs rekening met de reikwijdte van iedere vestiging. We zorgen dat er voor iedere winkellocatie een optimaal doelgroepbereik wordt samengesteld. Court1 ontzorgt je volledig. Een doelgroepbereik met de hoogst mogelijke trefkans!

4 Gebiedsanalyse Verspreidplan Als je wilt weten welke consumenten er in een bepaald gebied wonen en wat hun kenmerken zijn, kun je bij Court1 een gebiedsanalyse laten maken. Dit is erg nuttig als je een nieuwe vestiging wilt openen of als je de communicatie van een vestiging beter wilt laten aansluiten bij de interesses van de consument en de omgeving. Een verspreidplan maken of een verspreidplan optimaliseren, heet bij ons een verspreidplan bouwen. Wij zeggen niet alleen dat we dit kunnen, wij doen het ook echt. Als de beste. Diverse praktijkcases bewijzen dat een verspreidplan van Court1 echt werkt. Een gebiedsanalyse voorziet je vooral in kerncijfers. Cijfers op basis van reistijd, het aantal huishoudens en de omvang van een gebied. En natuurlijk de karakteristieken van de consument. Tref je bijvoorbeeld veel gezinnen met kinderen aan of heb je vooral te maken met tweeverdieners? En wat is de exacte verdeling van deze groepen? Court1 snapt de toepassing van een gebiedsanalyse als geen ander. We denken met je mee en maken een rapportage voor je met kerncijfers waar je wat mee kan. Helder, pragmatisch en gebruiksklaar. Een verspreidplan maken is niet alleen op postcodes klikken of (mail)adressen selecteren met een onderbuik gevoel. Een verspreidplan is na- en meedenken over de campagne. Welke producten ga je communiceren? Welke klanten kopen deze producten bij je en waar komen deze klanten vandaan? Wil je nieuwe klanten, bestaande klanten of een ideale mix van beide werelden? Wij snappen heel goed wat belangrijk is voor Retail en waar we de nadruk op moeten leggen. We beloven geen gouden bergen maar wel een optimaal bereik door het maken van keuzes die passen bij product, merk en beleving.

5 Social Media Monitoring Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube. Steeds meer klanten beseffen de waarde ervan, maar waar moet je beginnen? Court1 helpt je door de bomen het bos te zien. Het verloop en het resultaat van een campagne bepaalt het succes én hoe je verder gaat. De monitoring van traffic, omzet en respons tot op klantniveau, geeft de kans om bij te sturen. Social media mag en kan niet meer ontbreken in je marketingplan. De consument rekent erop dat je als bedrijf aanspreekbaar bent op één, zo niet meerdere, van de sociale platformen. Met het social media dashboard van Court1 ben je met weinig tijd professioneel aanwezig op het internet. Wij hebben de tool in huis waarmee je alle social media kanalen vanuit 1 software pakket (gemakkelijk) kunt bedienen en inregelen. Je kunt op eenvoudige wijze berichten posten. Daarnaast zorgt de techniek er onder andere voor dat je het ook op het juiste tijdstip en met de juiste frequentie post. Ook voor het beantwoorden van vragen die aan je gesteld worden, met bijvoorbeeld Twitter, is gedacht. Al je berichten worden verzameld en dus beantwoord vanuit één postvak. Gemak dient de mens! Het monitoren van resultaten bestaat uit een kwantitatief en een kwalitatief aspect. Hoeveel klanten en omzet heeft je campagne opgeleverd en hoe staat men tegenover je merk en je producten? Monitoring met als doel om de effectiviteit verder te vergroten voor vervolgcampagnes. Door je omzet en productgroepen te koppelen aan je klantdata, zijn wij in staat je best scorende klantgroepen te definieren en te omschrijven. De waarde hiervan ligt verscholen in het feit dat je weet welke klanten bepaalde productgroepen bij je kopen. Zo kun je voortdurend bijsturen voor een hogere conversie. Bijkomend voordeel is dat je bij meerdere vestigingen ook prima in staat bent om te monitoren welke producten per vestiging het beste scoren. En daar kun je het verspreidplan voor je huis aan huis campagnes ook op aanpassen.

6 Datakwaliteit Direct (e-)mail Vaak vergeten in de database marketing is de kwaliteit van je klantdata. Veel van onze klanten realiseren zich niet wat de kosten zijn om bijvoorbeeld een direct mail te versturen met slecht onderhouden klantdata. Voor zowel de zakelijke als de consumenten markt brengen wij je doelgroep in kaart. Court1 beschikt over een enorme diversiteit aan karakteristieken, waarmee we een doelgroep in kaart kunnen brengen. Hiermee ben je in staat persoonlijk met consumenten te communiceren in de meest zuivere vorm. Mensen trouwen, verhuizen, krijgen kinderen of kinderen gaan juist op zichzelf wonen. Dit zijn aan aantal voorbeelden van mutaties die je niet automatisch in je kantdata verwerkt. Hou je deze data niet actueel, dan bestaat de kans dat je veel geld verliest. Een correcte database zorgt voor betrouwbare analyses, betere beslissingen en meer omzet bij je bestaande klanten. En wat dacht je van de potentiële leads die je kunt genereren? Court1 helpt je om je database goed op te bouwen en te onderhouden. We helpen je met het inrichten en actualiseren en dragen methodes aan om je bestanden te verrijken met nuttige gegevens. Wil je een adressenbestand met bijvoorbeeld alle jachthavens van Nederland inclusief contactpersonen? Of wil je een bestand van gezinnen met oudere kinderen in een 2 onder 1 kap woning? Wij zorgen ervoor! We zijn zelfs in staat je (particuliere) doelgroep tot op het hoogste detailniveau te selecteren en hier beschikbare adressen aan te koppelen. We brengen namelijk eerst je doelgroep in kaart en kijken vervolgens welke consumenten ook g d mogen worden. Hierdoor breng je nog meer verdieping en effectiviteit aan in je ing.

7 Case De Troubadour Case Dolcis Court1 heeft de klanten van De Troubadour geanalyseerd. In herkomst en profiel. Dit is gedaan om de diverse klantgroepen te definieren en de omvang te bepalen. Aan de hand van deze definities heeft Court1 een plan van aanpak gemaakt om de klant- en doelgroepen zo effectief mogelijk te benaderen. Er is voor De Troubadour een goede en gezonde mix gemaakt van een huis aan huis- en direct mail campagne. Court1 maakt alle verspreidplannen voor Dolcis. Dolcis heeft voor de huis aan huis campagnes verschillende thema s. Deze thema s variëren in het producten actieaanbod. Court1 maakt inzichtelijk voor Dolcis welke gebieden het meest waardevol zijn aan de hand van klant- en doelgroep informatie. Zo weet Dolcis exact welke gebieden het meest opportuun zijn op vestigingsniveau. Om vervolgens te bepalen welk productaanbod het best past bij de diverse klantgroepen.

8 Tarieven Klantprofiel Het profiel en de herkomst van je klanten zijn elementen waarmee je bepaalt waar je op wilt targetten. Uit een klantprofiel komen zaken naar voren die een gezicht geven aan je klanten en doelgroepen. Het gezicht wordt bepaald door het koopgedrag, de herkomst en de karakteristieken van je klanten. Klantprofiel quick scan 1.950,- Klantprofiel full scan 3.850,- Verspreidplan Vanuit je communicatiedoelgroep en/of het klantprofiel en ons advies maken we een distributieplan, waarbij we kijken naar de hoogste trefkans binnen het meest effectieve marktgebied. Een verspreidplan gebruik je voor huis aan huis-, dm- en campagnes. Huishoudens van * Huishoudens tot * Tarief , ,- Huishoudens van * Huishoudens tot * Tarief per duizend , , , , en meer 1,65 * De vermelde aantallen zijn op basis van huishoudaantallen zonder ja/nee of nee/nee sticker Districtsindeling Gebieden toewijzen aan je vestigingen klinkt simpel. Er zijn alleen veel elementen die vaak vergeten worden. Een districtsindeling bij Court1 houdt rekening met afstand, reistijd en het uitsluiten van overlap. Of het nu om 2 of 200 vestigingen gaat, je krijgt een compleet overzicht waarbij gebieden aan je vestigingen zijn gekoppeld. Locaties van Locaties tot Tarief per locatie , , , , en meer 6,90 Het starttarief bedraagt 195,- Districten kunnen worden samengesteld aan de hand van een of meerdere varianten. Voorbeelden hiervan zijn het samenstellen van districten op basis van een maximaal bereik per locatie, een minimale of maximale reistijd of reisafstand. De variant die wordt gehanteerd heeft geen nadelige invloed op het tarief. Gebiedsanalyse De herkomst van je klanten bepaalt de waarde van gebieden en de reikwijdte van een vestiging. Dit wil zeggen dat wij met deze analyse vooral de geografische kenmerken geven om te bepalen wat het meest effectieve marktgebied is, waarbinnen je moet communiceren. Uiteraard kunnen we dit voor al je vestigingen bepalen. Vanaf 495,- Hergebruiktoeslag verspreidplan De onderstaande percentages worden, bij hergebruik van het gemaakte verspreidplan, berekend over de productiekosten. Frequentie Percentage 2-6 keer 30% 7-12 keer 25% keer 20% keer 15% Social Media Het social media dashboard van Court1 geeft je volledige controle over je verschillende accounts, zoals twitter en facebook. Een premium account geeft je de mogelijkheid 5 social media accounts te beheren met maar liefst 15 services en maandelijks een rapportage van je prestaties op social media. Vanaf 158,- per maand (basis) Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW. Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

9 Breullaan NG Driebergen-Rijsenburg info@court1.nl

Hoe je klanten beter leert kennen

Hoe je klanten beter leert kennen Hoe je klanten beter leert kennen Inleiding Adverteren is een dure hobby. Van iedere euro die je uitgeeft aan reclame gaat een deel verloren omdat je een boodschap uitzendt die niet door iedere ontvanger

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

Services. Kwettr Communicatie Kwettr Marketing Kwettr Data Analyses

Services. Kwettr Communicatie Kwettr Marketing Kwettr Data Analyses titel komt hier Wij zijn Kwettr. Online marketing bureau, gespecialiseerd in online betaal en beloon systemen voor social media. Kwettr maakt data analyses en voorspelt toekomstig koopgedrag op basis van

Nadere informatie

Checklist voor succesvolle huis aan huis campagnes

Checklist voor succesvolle huis aan huis campagnes Checklist voor succesvolle huis aan huis campagnes Inleiding Wekelijks krijg je pakken met reclamefolders door de brievenbus. En dat is niet zonder reden. De folders zijn uitstekende middelen om consumenten

Nadere informatie

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES Bazoon PREMIUM Inbound Marketing Bazoon SERVICES Inbound Marketing meer traffic, meer leads, meer klanten Bedrijven zoeken naar meer efficiency en effectiviteit in marketing. Er is een verschuiving waar

Nadere informatie

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Tweezijdige marketing Van oudsher gebruiken organisaties verschillende marketingtechnieken om hun producten of diensten onder de aandacht van potentiële

Nadere informatie

INTRODUCTIE WIJ GELOVEN IN EEN LANGDURIGE RELATIE

INTRODUCTIE WIJ GELOVEN IN EEN LANGDURIGE RELATIE INTRODUCTIE WIJ GELOVEN IN EEN LANGDURIGE RELATIE Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van online marketing en het ontwikkelen van websites. Voor het bereiken van uw doelgroep kunnen

Nadere informatie

THE ONE ID RIGHT DATA MAKES GREAT MARKETING POWERED BY EMAIL-BROKERS 2015

THE ONE ID RIGHT DATA MAKES GREAT MARKETING POWERED BY EMAIL-BROKERS 2015 THE ONE ID WAT WILT U WETEN? HIER Wie zijn uw (potentiële) klanten? Wat doen ze? Wat vinden ze leuk? Wat zijn hun interesses en passies? Waar zijn ze? Wat zeggen ze? HIER HIER HIER IN 2015 ZIJN KLANTEN

Nadere informatie

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf SocialforMedia organiseert i.s.m. Innovatieplatform Colibre van Cubiss de Social Media trainingen Social Media succesvol inzetten

Nadere informatie

Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit

Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit CampagneMakers is powered by Wat doen wij allemaal Wij zorgen voor een boodschap naar jouw klant die wij crossmediaal verpakken in diverse online

Nadere informatie

Je doelgroep ontmoet je op Socy s

Je doelgroep ontmoet je op Socy s Je doelgroep ontmoet je op Socy s Socy advertising. Adverteren met hoog rendement www.socys.com Adverteren krijgt een nieuwe dimensie bij Socy s In deze brochure leggen we haarfijn uit wat Socy s is, hoe

Nadere informatie

Pondres Etail instapconcept

Pondres Etail instapconcept Pondres Etail instapconcept In het kader van het project Internetlogistiek Midden-Brabant heeft Pondres een concept ontwikkeld voor retailers die van bricks naar clicks willen. Met behulp van dit concept

Nadere informatie

HG P EEN EFFECTIEF EN EFFICIENT VERSPREIDPLAN IN 5 STAPPEN

HG P EEN EFFECTIEF EN EFFICIENT VERSPREIDPLAN IN 5 STAPPEN HG P EEN EFFECTIEF EN EFFICIENT VERSPREIDPLAN IN 5 STAPPEN Stap 1 Het profiel van je klantgroep(en) in kaart brengen Wanneer je beschikt over de adres- of 6-positie postcodegegevens van je klanten, heb

Nadere informatie

Manpower OMG & Tripolis Solutions. Klantcase

Manpower OMG & Tripolis Solutions. Klantcase Manpower OMG & Tripolis Solutions Klantcase Doordat de consultants zelf op regionaal niveau de campagnes kunnen versturen, krijgen ze snel een haarscherp marktbeeld Manpower is een HR-dienstverlener met

Nadere informatie

Social Key Performance Indicators en meetbare resultaten Door: Rob van den Brink

Social Key Performance Indicators en meetbare resultaten Door: Rob van den Brink Social Key Performance Indicators en meetbare resultaten Door: Rob van den Brink Wat is de ROI van sociale media? Dat is misschien wel de meest gestelde vraag in zakelijke media het afgelopen jaar. Er

Nadere informatie

Het Kloppend Marketing Autohart BIG Auto Data. Kijkje in onze keuken

Het Kloppend Marketing Autohart BIG Auto Data. Kijkje in onze keuken Het Kloppend Marketing Autohart BIG Auto Data Kijkje in onze keuken Kwaliteit boven ALLES De datakwaliteit top-10: 1. Filteren = met minder MEER doen 2. Altijd maximaal 1x dezelfde fout maken 3. Niks Black

Nadere informatie

De magie van marketing = meer business

De magie van marketing = meer business De magie van marketing = meer business Jos Maassen Make Marketing Magic Agenda Huidige markt Accountants Hoe zorgt marketing voor meer business? De aanbieding van Exact Marketing abonnement Marketingscan,

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

Eyefactory heeft de eerste stap op weg naar optimale datakwaliteit gezet. Gefeliciteerd!

Eyefactory heeft de eerste stap op weg naar optimale datakwaliteit gezet. Gefeliciteerd! Datascan Eyefactory woensdag 20 mei 2015 Eyefactory heeft de eerste stap op weg naar optimale datakwaliteit gezet. Gefeliciteerd! De datascan is uitgevoerd op het door u aangeleverde databestand. Uw databestand

Nadere informatie

'Groeien naar volwassen e-mailmarketing' E-mailmarketing binnen Hogeschool Leiden

'Groeien naar volwassen e-mailmarketing' E-mailmarketing binnen Hogeschool Leiden 'Groeien naar volwassen e-mailmarketing' E-mailmarketing binnen Hogeschool Leiden Adviseur Online Marketing & Communicatie bij Hogeschool Leiden. Verantwoordelijk voor de gehele Online Marketing. Dus ook

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

Call Tracking. Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls

Call Tracking. Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls Call Tracking Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls September 2015 1 INLEIDING Online conversies en de kanalen waarvan ze afkomstig zijn, worden precies gemeten door

Nadere informatie

{dashboard} Centraal aansturen en plannen van uw communicatiemiddelen

{dashboard} Centraal aansturen en plannen van uw communicatiemiddelen Centraal aansturen en plannen van uw communicatiemiddelen Inhoud Kenmerken en voordelen Plannen communicatiemiddelen Voor u? Specificaties Tarieven Snapshots Belangrijkste kenmerken en voordelen Vanuit

Nadere informatie

M201107. Mix and Match. Het gebruik van digitale media in het MKB. drs. R van der Poel

M201107. Mix and Match. Het gebruik van digitale media in het MKB. drs. R van der Poel M201107 Mix and Match Het gebruik van digitale media in het MKB drs. R van der Poel Zoetermeer, maart 2011 Mix and Match Ondernemers moeten goed voor ogen houden welke doelstellingen zij met digitale media

Nadere informatie

Open uw markt met effectieve communicatie vol overtuiging

Open uw markt met effectieve communicatie vol overtuiging Open uw markt met effectieve communicatie vol overtuiging In de huidige automotive-markt is er meer voor nodig om uw potentiële klant daadwerkelijk te bereiken. Wanneer u eenmaal contact hebt gelegd, dan

Nadere informatie

DE KRACHT VAN PERSONALISATIE

DE KRACHT VAN PERSONALISATIE DE KRACHT VAN PERSONALISATIE StoryMail behandelt in deze guide de belangrijkste resultaten uit het onderzoek De kracht van personalisatie van Forrester (2015). Forrester interviewde 101 beslissingsbevoegden

Nadere informatie

Marketing voor bedrijvenparken. Samen bouwen aan succes.

Marketing voor bedrijvenparken. Samen bouwen aan succes. Marketing voor bedrijvenparken Samen bouwen aan succes. Grond en stenen met waarde Een vol bedrijvenpark zorgt voor een hogere grond- en steenprijs. Precies wat u als eigenaar van een bedrijvenpark wilt,

Nadere informatie

De Kijk Op. Relaties onderhouden was nog nooit zo eenvoudig

De Kijk Op. Relaties onderhouden was nog nooit zo eenvoudig De Kijk Op Relaties onderhouden was nog nooit zo eenvoudig Hebt u er al kijk op? Een relatie onderhouden vraagt de nodige aandacht. Zeker als u veel relaties hebt, is het soms lastig met iedereen in contact

Nadere informatie

Van big data naar smart data. Stappenplan voor B2B leadgeneratie.

Van big data naar smart data. Stappenplan voor B2B leadgeneratie. Van big data naar smart data. Stappenplan voor B2B leadgeneratie. Van big data naar smart data Door big data te verzamelen en om te zetten in werkelijk bruikbare smart data creëert u nieuwe inzichten,

Nadere informatie

Hoe bedrijven social media gebruiken

Hoe bedrijven social media gebruiken Hoe bedrijven social media gebruiken SMO_214 Powered by Pondres Onderzoek Rob van Bakel Auteurs Milou Vanmulken Sjors Jonkers Beste lezer, Ook in 214 publiceren Pondres en MWM2 het Social Media Onderzoek.

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

turning data into profit knowhowmarketing

turning data into profit knowhowmarketing turning data into profit knowhowmarketing Kennis over de markt, de klant, de concurrent en de effectiviteit van marketing wordt steeds belangrijker. Succesvolle bedrijven gebruiken deze kennis om snel

Nadere informatie

EyeOptics heeft de eerste stap op weg naar optimale datakwaliteit gezet. Gefeliciteerd!

EyeOptics heeft de eerste stap op weg naar optimale datakwaliteit gezet. Gefeliciteerd! Datascan EyeOptics woensdag 24 juni 2015 EyeOptics heeft de eerste stap op weg naar optimale datakwaliteit gezet. Gefeliciteerd! De datascan is uitgevoerd op het door u aangeleverde databestand. Uw databestand

Nadere informatie

Webinar: E-mail marketing

Webinar: E-mail marketing Webinar: E-mail marketing Linkedinprofiel Je Linkedin profiel open zetten voor prospects.. Open voor connecten geeft aan dat anderen je mogen uitnodigen zonder dat je ze weigert. Vergelijkbaar : LION (Linkedin

Nadere informatie

Online recruitment marketing

Online recruitment marketing Online recruitment marketing Plaats uw vacature niet langer willekeurig op diverse mediakanalen, maar bereik uw doelgroep snel én Effectief werven? Kies voor een online recruitment campagne! Als werkgever

Nadere informatie

Werken met Mailchimp op Facebook. Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee?

Werken met Mailchimp op Facebook. Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee? Werken met Mailchimp op Facebook Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee? Inleiding In dit whitepaper leest u wat u kunt met Mailchimp als e-mailmarketing platform. Er zijn een groot aantal e-mail marketing

Nadere informatie

SOCIAL MEDIA: : WAAR STA IK? START DOOR MARJA HORSTMAN - MEER MET ONLINE

SOCIAL MEDIA: : WAAR STA IK? START DOOR MARJA HORSTMAN - MEER MET ONLINE : : WAAR STA IK? START : : WAAR STA IK? BEN JE AL BEKEND MET SOCIAL MEDIA? : : WAAR STA IK? BEN JE ZELFVERZEKERD IN HET GEBRUIKEN VAN SOCIAL MEDIA VOOR JOUW BEDRIJF? 1 DE SOCIAL MEDIA BASIS BEGINNEN MET

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer in een zakelijke brief uw naam verkeerd gespeld wordt, of als u op de werkvloer steeds post ontvangt op naam van uw voorganger.

Nadere informatie

Checklist website bouwen

Checklist website bouwen Checklist website bouwen Je wilt een website voor je bedrijf. Of de bestaande website veranderen. Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht van je. Er zijn veel mogelijkheden en je moet in het proces

Nadere informatie

copyright 2010 Blinker BV

copyright 2010 Blinker BV copyright 2010 Blinker BV H1 Ik wil u beter leren kennen... 2 H2 Start van de relatie: kennismaken... 3 H3 Personalisatie: altijd weten wie ik ben... 4 H4 Profielverrijking: weten wat mij interesseert...

Nadere informatie

Social Media Pakketten

Social Media Pakketten Social Media Pakketten Ons bedrijf op social media? Dat kost zoveel tijd... Als ondernemer kunt u uw kostbare tijd wel beter besteden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid dit aan ons uit te besteden met

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

HootSuite Enterprise Solu/ons

HootSuite Enterprise Solu/ons S HootSuite Enterprise Solu/ons S HootSuite The Social Media Dashboard HootSuite helpt consumentenmerken, global enterprises, kleine ondernemingen en bureaus berichten te verspreiden, gesprekken te monitoren

Nadere informatie

Licht op de energiemarkt. Inzicht in markt en consument door de tijd heen. GfK Panel Services Benelux

Licht op de energiemarkt. Inzicht in markt en consument door de tijd heen. GfK Panel Services Benelux GfK Panel Services Benelux GfK Energie Monitor Licht op de energiemarkt Inzicht in markt en consument door de tijd heen GfK Panel Services Benelux Nederland: Middellaan 25 NL 5102 PB DONGEN Tel.: +31 (0)162-384

Nadere informatie

Praktische Social Media Tips 8 december 2011

Praktische Social Media Tips 8 december 2011 Praktische Social Media Tips 8 december 2011 Leon Tindemans Wie ben ik? Time To Market Leon Tindemans Oktober 2010 Herwijnen @TTMCommunicatie in/ttmcommunicatie user/ttmcommunicatie 1 Diverse klanten Al

Nadere informatie

WHITEPAPER MEER CONVERSIE EN OMZET DOOR DATADRIVEN SALES

WHITEPAPER MEER CONVERSIE EN OMZET DOOR DATADRIVEN SALES WHITEPAPER MEER CONVERSIE EN OMZET DOOR DATADRIVEN SALES Inleiding Digitalisering biedt kansen en uitdagingen voor sales. Waar verkopers vroeger nog koud acquireerden, maakt men nu steeds meer gebruik

Nadere informatie

Whitepaper: Vergroot je database op eigen kracht

Whitepaper: Vergroot je database op eigen kracht Whitepaper: Vergroot je database op eigen kracht Engine Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 624 73 43 Hoe vergroot ik mijn database?...is een vraag die vaak gesteld wordt. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Ontdek de kansen van Linkedin, het zakelijke sociale netwerk voor nieuwe klanten

Ontdek de kansen van Linkedin, het zakelijke sociale netwerk voor nieuwe klanten Ontdek de kansen van Linkedin, het zakelijke sociale netwerk voor nieuwe klanten LinkedIn is hét zakelijke platform om in contact te komen met (potentiële) klanten Onderzoek van HubSpot laat zien dat potentiële

Nadere informatie

Het Online Marketingplan. Het Social Media Plan als onderdeel van het Marketing Plan

Het Online Marketingplan. Het Social Media Plan als onderdeel van het Marketing Plan Het Online Marketingplan Het Social Media Plan als onderdeel van het Marketing Plan 1 Wil je een online marketingplan voor jouw organisatie beschrijven? In dit document vind je de opzet voor zo n plan.

Nadere informatie

Whitepaper Account-based marketing

Whitepaper Account-based marketing Whitepaper Account-based marketing De kracht van een sterk merk Voor ondernemingen in het MKB Hoe gerichte en persoonlijke communicatie zorgt voor meer omzet. Account-based marketing, ook wel ABM genoemd,

Nadere informatie

Wat is Inbound Marketing?

Wat is Inbound Marketing? 1-7 Inbound Marketing Wat is Inbound Marketing? Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat uw potentiële klanten u vinden op het internet, op het moment dat zij u nodig hebben. Om

Nadere informatie

De kracht van social media voor bedrijven! Een ebook vol handige tips die je moet weten voor je aan social media begint

De kracht van social media voor bedrijven! Een ebook vol handige tips die je moet weten voor je aan social media begint De kracht van social media voor bedrijven! Een ebook vol handige tips die je moet weten voor je aan social media begint Inhoud Inleiding De kracht van social media Wanneer komt social media van pas? Social

Nadere informatie

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Social media keuzes Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Wie zijn wij? Lieke Muller Linda Krijns Online marketingbureau Liber Media helpt kleine ondernemers met opzetten

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Whitepaper Mailtomarket

Whitepaper Mailtomarket Whitepaper Mailtomarket Inleiding Ik heb al een digitale nieuwsbrief moet ik dit lezen? Als u uw relaties directer en specifieker wilt benaderen met informatie die bij hen past, dan is e-mailmarketing

Nadere informatie

Online Presence. Praktijkgerichte computercursussen voor particulieren en bedrijven

Online Presence. Praktijkgerichte computercursussen voor particulieren en bedrijven Online Presence Praktijkgerichte cursussen voor particulieren en bedrijven Online Presence Compu Act Opleidingen onderscheidt zich op het gebied van flexibiliteit, prijsniveau en individuele mogelijkheden.

Nadere informatie

Uw omzet potentie in uw regio is C- 4.500.000,-! wonendoejezo. .com

Uw omzet potentie in uw regio is C- 4.500.000,-! wonendoejezo. .com Uw omzet potentie in uw regio is C- 4.500.000,-! wonendoejezo.com wonendoejezo.com/adverteren 2015 Via WonenDoeJeZo bereikt u iedere verhuizende consument Hét platform voor de woningkoper! Laat ik beginnen

Nadere informatie

WHITEPAPER INGREDIËNTEN VOOR SUCCESVOLLE B2B MARKTBEWERKING

WHITEPAPER INGREDIËNTEN VOOR SUCCESVOLLE B2B MARKTBEWERKING WHITEPAPER INGREDIËNTEN VOOR SUCCESVOLLE B2B MARKTBEWERKING UW PARTNER IN B2B MARKETING INTELLIGENCE Inleiding Het vak van de B2B marketeer is uitdagend. Sinds de crisis zijn de budgetten structureel verlaagd.

Nadere informatie

Aangenaam, wij zijn Klantgemak. Succesvolle organisaties zijn uitblinkers in omnichannel klantcontact!

Aangenaam, wij zijn Klantgemak. Succesvolle organisaties zijn uitblinkers in omnichannel klantcontact! Tarievenkaart Aangenaam, wij zijn Klantgemak Voor het beste klantcontact. We leven niet in een verandering van tijdperk, maar in een tijdperk van verandering. Daarin is het de uitdaging om een klantgerichte

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Vergroot effectief je conversie binnen een kwalitatief hoogwaardige en koopkrachtige doelgroep KNHS MEDIA BUREAU

Vergroot effectief je conversie binnen een kwalitatief hoogwaardige en koopkrachtige doelgroep KNHS MEDIA BUREAU Vergroot effectief je conversie binnen een kwalitatief hoogwaardige en koopkrachtige doelgroep KNHS MEDIA BUREAU adverteren bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Versie 12 april 2018

Nadere informatie

OPTIMAAL MAILINGS VERSTUREN. TIM ROEMER Managing Director

OPTIMAAL MAILINGS VERSTUREN. TIM ROEMER Managing Director OPTIMAAL MAILINGS VERSTUREN TIM ROEMER Managing Director EVEN VOORSTELLEN Tim Roemer Scoot Media Onderdeel van De Telefoongids First-Impressions.nl & Affiliatepartners.nl 300 adverteerders 200.000 leads

Nadere informatie

Workshop gevonden worden door mijn doelgroep

Workshop gevonden worden door mijn doelgroep Workshop gevonden worden door mijn doelgroep Nooit meer koude acquisitie Kennismakingsbrochure Bloemen maken nectar die precies de gewenste doelgroep aantrekt Wat is jouw nectar? Inhoud 1. Voor wie is

Nadere informatie

Call tracking. Telefonische conversies meten in Google AdWords. AdCalls

Call tracking. Telefonische conversies meten in Google AdWords. AdCalls Call tracking. Telefonische conversies meten in Google AdWords. AdCalls Samenvatting Google AdWords Google AdWords is hét betaalde advertentiekanaal van Google. Je wilt je advertenties tonen aan een relevant

Nadere informatie

Handleiding Hootsuite

Handleiding Hootsuite Oktober 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Account aanmaken... 4 2. Wat is wat?... 6 3. Inrichten... 8 3.1 Tabs aanmaken... 8 3.2 Kolommen aanmaken... 8 4. Inrichten voor monitoring... 10 4.1 Zoekwoorden...

Nadere informatie

tot 20.138,85 korting

tot 20.138,85 korting profiteer nu! op=op sla je slag! geldig van 17 november t/m 6 december 2015 tot 20.138,85 korting Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant WAAROM ZOU JE MEEDOEN? Bijna alle media zijn gericht op adverteren

Nadere informatie

Waarom dit e-book. De vele mogelijkheden van LinkedIn zal in dit e-book uitgebreid uitgelegd worden. Ik wens je veel leesplezier!

Waarom dit e-book. De vele mogelijkheden van LinkedIn zal in dit e-book uitgebreid uitgelegd worden. Ik wens je veel leesplezier! Waarom dit e-book Breng jezelf en je bedrijf onder de aandacht bij LinkedIn. LinkedIn is voor iedereen die zichzelf, product of dienst en bedrijf onder de aandacht wilt brengen. Met dit e-book laat ik

Nadere informatie

WELKOM BIJ BOATS.COM. Contact. Bron: Adobe Sit Catalyst Mei/Juli 2012. mediakit@boats.com +44 (0)1329 222300

WELKOM BIJ BOATS.COM. Contact. Bron: Adobe Sit Catalyst Mei/Juli 2012. mediakit@boats.com +44 (0)1329 222300 mediakit 2013 WELKOM BIJ BOATS.COM Wat is boats.com? boats.com is de grootste wereldwijde maritieme met nieuwe en gebruikte boten die op verkoop zijn. Met meer dan 430.000 boot-aanbiedingen van fabrikanten,

Nadere informatie

Social Media Onderzoek 2014

Social Media Onderzoek 2014 1 Index Onderwerp Pagina Management Samenvatting 3 Rol binnen de organisatie 4 Voor welke doelen zet je social media in? 5 Welke kanalen zet je in? 5 Maakt de organisatie gebruik van een blog? 6 Hoe komt

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

Introductie Automotive Barometer. 9 maart 2016

Introductie Automotive Barometer. 9 maart 2016 Introductie Automotive Barometer 9 maart 2016 CARMEN automotive Klantcontact center met ruim 10 jaar ervaring, 100% gespecialiseerd in de automobielbranche Werkt voor ruim de helft van de populaire automerken

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

Uw leads zijn waardevol. RedMarbles als CPO Manager

Uw leads zijn waardevol. RedMarbles als CPO Manager Uw leads zijn waardevol RedMarbles als CPO Manager RedMarbles Heeft u ook geïnvesteerd in klanten, leads en nabewerking en wilt u het antwoord op de onderstaande vragen? - Hoe goed is mijn propositie?

Nadere informatie

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland 18 december 2012 Social Media Onderzoek MKB Nederland 1. Inleiding Er wordt al jaren veel gesproken en geschreven over social media. Niet alleen in kranten en tijdschriften, maar ook op tv en het internet.

Nadere informatie

Trainingsoverzicht. Marketing en Social Media Trainingen. Eindelijk Eigen Baas

Trainingsoverzicht. Marketing en Social Media Trainingen. Eindelijk Eigen Baas Trainingsoverzicht Marketing en Social Media Trainingen Eindelijk Eigen Baas Inhoud Inleiding/Leeswijzer... 3 Links in het overzicht... 3 Wil je een marketing training volgen?... 3 Voorwaarden voor het

Nadere informatie

Marketing vanuit je hart

Marketing vanuit je hart Waardecreatie en identiteitsmarketing Marketing vanuit je hart Voor zelfstandige ondernemers die hun droom najagen Ingrid Langen INHOUD 1. Inleiding 4 2. Wie moet het lezen 5 3. Het Waarom van dit boek

Nadere informatie

Heerlijk Wonen marketing

Heerlijk Wonen marketing Heerlijk Wonen marketing Succesvol toepassen van online marketing Lambert van der Plas - Adyta Wat doet Adyta? Adyta adviseert, assisteert en dirigeert online marketing strategieën voor kleine tot middelgrote

Nadere informatie

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne E-BOOK 2017 1 Er zijn meerdere betaalde manieren om relevante bezoekers naar uw website te

Nadere informatie

Smart Export data analyse

Smart Export data analyse Smart Export data analyse Versie 1.0 Introductie In Finchline is het mogelijk om over ingestelde topics een uitgebreide export in Excel te ontvangen. Op basis van de instellingen binnen het topic wordt

Nadere informatie

Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden?

Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden? Webinar Social Media Marketing Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden? Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie

Nadere informatie

CASE REDERIJ DOEKSEN SOCIAL BLUE. 16 mei 2014 LEADS+ CASE. Pagina 1 van 8 SB-042014-A

CASE REDERIJ DOEKSEN SOCIAL BLUE. 16 mei 2014 LEADS+ CASE. Pagina 1 van 8 SB-042014-A CASE REDERIJ DOEKSEN LEADS+ 16 mei 2014 CASE SB-042014-A Om een belangrijke stap richting de ambitie te zetten, meer kaarten verkopen via online kanalen, is voor Rederij Doeksen een campagne opgezet die

Nadere informatie

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken Welkom GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken 1 weten SOCIAL MEDIA 2 vraag zaal Steekwoorden SOCIAL MEDIA Roep steekwoorden die bij je opkomen over SocialMedia 3 weten Programma Wat zijn Social

Nadere informatie

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY NIEUW! COMPLEET ONLINE MARKETINGPAKKET NO CURE NO PAY WIE IS NETSTAR? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

Affiliate marketing. Jan Pons

Affiliate marketing. Jan Pons Affiliate marketing Jan Pons Affiliate marketing Affiliate marketing is een manier van online marketing waarbij de website (adverteerder of merchant) de affiliate (uitgever/webmaster) betaalt voor elke

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer uw naam verkeerd gespeld wordt in een brief of wanneer u post ontvangt voor uw voorganger die al geruime tijd weg is. Dit soort

Nadere informatie

ONAFHANKELIJK EN PROFESSIONEEL. "Een mooie basis voor ons CRM-plan voor het komende jaar" DE 10 CRM-SLEUTELELEMENTEN

ONAFHANKELIJK EN PROFESSIONEEL. Een mooie basis voor ons CRM-plan voor het komende jaar DE 10 CRM-SLEUTELELEMENTEN CRM QUICKSCAN In 1 dag een analyse van je huidige en gewenste situatie op het gebied van customer relationship management Met heldere aanbevelingen om praktisch aan de slag te gaan ONAFHANKELIJK EN PROFESSIONEEL

Nadere informatie

SNEAK PREVIEW. 1 GO2socialmedia vinden, binden en houden van klanten

SNEAK PREVIEW. 1 GO2socialmedia vinden, binden en houden van klanten SNEAK PREVIEW 1 GO2socialmedia vinden, binden en houden van klanten SNEAK PREVIEW Leadgeneratie Benchmark 2016: Wat doen succesvolle bedrijven beter? Recentelijk is voor de zesde keer de Nationale B2B

Nadere informatie

FileFrame Integratie emailcampagne management

FileFrame Integratie emailcampagne management FileFrame Integratie emailcampagne management 4orange, 2013 Hogehilweg 24 1101 CD Amsterdam Zuidoost www.4orange.nl Fileframe integratie emailcampagne management Onderdeel van campagne management Inhoud

Nadere informatie

Inbound marketing. Door Dennis Hoekstra twitter.com/mediaans

Inbound marketing. Door Dennis Hoekstra twitter.com/mediaans Door Dennis Hoekstra twitter.com/mediaans Inhoud 1. Inbound vs. outbound marketing 3 2. Wat is inbound marketing? 4 3. Marketing tijdens een recessie 6 4. Inbound marketing in 2012 7 Over de auteur: Dennis

Nadere informatie

Social media pakketten

Social media pakketten Social media pakketten Social media Vergroot uw netwerk en vindbaarheid door de inzet van social media Bij Social media denkt u direct aan Facebook, Twitter, Linkedin, Youtube en Pinterest. Leuk, maar

Nadere informatie

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Verbeter de upselling Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Brochure: Alletha Mailingtool Versie: 6 uit 2011 introductie Bedankt voor uw interesse in Alletha Mailingtool en de mogelijkheden die het

Nadere informatie

LinkedIn Profiel Checklist

LinkedIn Profiel Checklist LinkedIn Profiel Checklist STAP 1: ALL-STAR Een 100% profiel is volgens LinkedIn niet mogelijk. Er is altijd wel wat te verbeteren. Het niveau wat je kan bereiken is All-Star (of Zeer deskundig in het

Nadere informatie

Hoe meet je het effect van online content marketing?

Hoe meet je het effect van online content marketing? WHITEPAPER Hoe meet je het effect van online content marketing? Een handig stappenplan voor marketeers Inleiding Wat levert het nu eigenlijk op? Vroeg of laat krijgt iedereen die zich bezighoudt met content

Nadere informatie

Presentatie Social Media Content

Presentatie Social Media Content Presentatie Social Media Content 4 februari 2015 Inhoud Workshop Wie zij wij? Wat is content marketing? In 6 stappen naar content strategie Champagne? Cases Vragen Prominent & Molenaar 16 januari 2015

Nadere informatie

MARKETINGKAARTEN. InnoValor, Gebruik van de tool Voorbeeld Template Kaarten

MARKETINGKAARTEN. InnoValor, Gebruik van de tool Voorbeeld Template Kaarten MARKETINGKAARTEN Gebruik van de tool Voorbeeld Template Kaarten Marketingkaarten De Marketingkaarten helpen je te bepalen wat nodig is om jouw bedrijf zo goed mogelijk in beeld te brengen bij je klanten.

Nadere informatie

Aan de slag met Social Media. Gemma Kregting, Corporate Communications & Marketing

Aan de slag met Social Media. Gemma Kregting, Corporate Communications & Marketing Aan de slag met Social Media Gemma Kregting, Corporate Communications & Marketing Aan de slag met Social Media Stap 1: Breng je doelgroep in beeld Stap 2: Richt je Social Media accounts in Stap 3: Van

Nadere informatie

Dat is slim geregeld!

Dat is slim geregeld! Dat is slim geregeld! Private Lease Data=conversie Paul Wassenaar Marketing manager Sebastiaan van der Greef Data marketeer Dinsdag 3 juni 2014 Introductie Agenda 1. Introductie 2. Wie is Justlease.nl

Nadere informatie