Klanten zijn kostbaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Klanten zijn kostbaar"

Transcriptie

1 Productkaart

2 Inleiding Wie zijn mijn klanten, waarom kopen ze bij mij, en hoe bereik ik ze? Dat zijn vragen die wij dagelijks beantwoorden. Bij Court1 houden we ons 24/7 bezig met database marketing. Met passie, energie en de nodige software zoeken wij voor Brands en Retailers naar kenmerken, patronen en interesses van consumenten. We helpen je om je klanten en doelgroepen zo effectief mogelijk te benaderen. Wij vinden dat klantkennis en doelgroepinformatie niet optimaal wordt benut. Het is onze missie om je bewuster te maken van de kracht van klantkennis, marktinformatie en segmentatiemogelijkheden. We willen de consument en je product zo dicht mogelijk bij elkaar brengen. Court1 vindt nieuwe prospects voor je en verliest je vaste klanten niet uit het oog. De producten en tarieven die we voor je hebben opgesomd, zijn samenvattend en indicatief. We beseffen dat elke aanvraag uniek is en leveren eigenlijk altijd maatwerk. Bij Court1 zijn we overtuigd van de kracht van onze dienstverlening. We doen alles met het doel om je campagnes effectiever uit te voeren en je klanten gerichter te benaderen. Met als resultaat een beter rendement. Zijn er zaken die je niet op onze productkaart kunt terugvinden? Neem contact met ons op en ervaar onze flexibiliteit en de drang om met je mee te denken. We willen je inspireren om samen het maximale uit je reclame-euro te halen. Heb je behoefte aan persoonlijk contact? Je kan ons bereiken via het telefoonnummer We helpen je graag verder. Klanten zijn kostbaar

3 Klantsegmentatie Doelgroepsegmentatie Als je de (potentiële) klanten van je bedrijf persoonlijk wilt bereiken is het goed om je klanten eerst een gezicht te geven. Tegen wie praat je nu eigenlijk? Het proces waarmee Court1 klanten in kaart brengt en in groepen verdeelt, noemen we klantsegmentatie. Doelgroepsegmentatie is vooral het definiëren van je ideale koper. Een uitdagende klus. Het is namelijk meer dan alleen maar het bepalen van kenmerken waar een groep consumenten aan moet voldoen. Klantsegmentatie is het proces waarmee we je klanten een gezicht geven op basis van kenmerken als herkomst, reistijd, koopgedrag en het profiel. Bij het profiel kun je denken aan de levensfase, de gezinssamenstelling en interesses. We kijken bij klantsegmentatie naar overeenkomsten van je klanten. Aan de hand van deze overeenkomsten maken we verschillende klantgroepen. We maken inzichtelijk hoe groot of klein bepaalde klantgroepen zijn. Met deze informatie ben je vervolgens in staat klanten gerichter te benaderen en ze aan te spreken in een passende taal. Doelgroepsegmentatie bij Court1 stelt je in staat je potentiële kopers tot op het hoogste detailniveau te vinden en te benaderen. In het proces van doelgroepsegmentatie houden we zelfs rekening met de reikwijdte van iedere vestiging. We zorgen dat er voor iedere winkellocatie een optimaal doelgroepbereik wordt samengesteld. Court1 ontzorgt je volledig. Een doelgroepbereik met de hoogst mogelijke trefkans!

4 Gebiedsanalyse Verspreidplan Als je wilt weten welke consumenten er in een bepaald gebied wonen en wat hun kenmerken zijn, kun je bij Court1 een gebiedsanalyse laten maken. Dit is erg nuttig als je een nieuwe vestiging wilt openen of als je de communicatie van een vestiging beter wilt laten aansluiten bij de interesses van de consument en de omgeving. Een verspreidplan maken of een verspreidplan optimaliseren, heet bij ons een verspreidplan bouwen. Wij zeggen niet alleen dat we dit kunnen, wij doen het ook echt. Als de beste. Diverse praktijkcases bewijzen dat een verspreidplan van Court1 echt werkt. Een gebiedsanalyse voorziet je vooral in kerncijfers. Cijfers op basis van reistijd, het aantal huishoudens en de omvang van een gebied. En natuurlijk de karakteristieken van de consument. Tref je bijvoorbeeld veel gezinnen met kinderen aan of heb je vooral te maken met tweeverdieners? En wat is de exacte verdeling van deze groepen? Court1 snapt de toepassing van een gebiedsanalyse als geen ander. We denken met je mee en maken een rapportage voor je met kerncijfers waar je wat mee kan. Helder, pragmatisch en gebruiksklaar. Een verspreidplan maken is niet alleen op postcodes klikken of (mail)adressen selecteren met een onderbuik gevoel. Een verspreidplan is na- en meedenken over de campagne. Welke producten ga je communiceren? Welke klanten kopen deze producten bij je en waar komen deze klanten vandaan? Wil je nieuwe klanten, bestaande klanten of een ideale mix van beide werelden? Wij snappen heel goed wat belangrijk is voor Retail en waar we de nadruk op moeten leggen. We beloven geen gouden bergen maar wel een optimaal bereik door het maken van keuzes die passen bij product, merk en beleving.

5 Social Media Monitoring Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube. Steeds meer klanten beseffen de waarde ervan, maar waar moet je beginnen? Court1 helpt je door de bomen het bos te zien. Het verloop en het resultaat van een campagne bepaalt het succes én hoe je verder gaat. De monitoring van traffic, omzet en respons tot op klantniveau, geeft de kans om bij te sturen. Social media mag en kan niet meer ontbreken in je marketingplan. De consument rekent erop dat je als bedrijf aanspreekbaar bent op één, zo niet meerdere, van de sociale platformen. Met het social media dashboard van Court1 ben je met weinig tijd professioneel aanwezig op het internet. Wij hebben de tool in huis waarmee je alle social media kanalen vanuit 1 software pakket (gemakkelijk) kunt bedienen en inregelen. Je kunt op eenvoudige wijze berichten posten. Daarnaast zorgt de techniek er onder andere voor dat je het ook op het juiste tijdstip en met de juiste frequentie post. Ook voor het beantwoorden van vragen die aan je gesteld worden, met bijvoorbeeld Twitter, is gedacht. Al je berichten worden verzameld en dus beantwoord vanuit één postvak. Gemak dient de mens! Het monitoren van resultaten bestaat uit een kwantitatief en een kwalitatief aspect. Hoeveel klanten en omzet heeft je campagne opgeleverd en hoe staat men tegenover je merk en je producten? Monitoring met als doel om de effectiviteit verder te vergroten voor vervolgcampagnes. Door je omzet en productgroepen te koppelen aan je klantdata, zijn wij in staat je best scorende klantgroepen te definieren en te omschrijven. De waarde hiervan ligt verscholen in het feit dat je weet welke klanten bepaalde productgroepen bij je kopen. Zo kun je voortdurend bijsturen voor een hogere conversie. Bijkomend voordeel is dat je bij meerdere vestigingen ook prima in staat bent om te monitoren welke producten per vestiging het beste scoren. En daar kun je het verspreidplan voor je huis aan huis campagnes ook op aanpassen.

6 Datakwaliteit Direct (e-)mail Vaak vergeten in de database marketing is de kwaliteit van je klantdata. Veel van onze klanten realiseren zich niet wat de kosten zijn om bijvoorbeeld een direct mail te versturen met slecht onderhouden klantdata. Voor zowel de zakelijke als de consumenten markt brengen wij je doelgroep in kaart. Court1 beschikt over een enorme diversiteit aan karakteristieken, waarmee we een doelgroep in kaart kunnen brengen. Hiermee ben je in staat persoonlijk met consumenten te communiceren in de meest zuivere vorm. Mensen trouwen, verhuizen, krijgen kinderen of kinderen gaan juist op zichzelf wonen. Dit zijn aan aantal voorbeelden van mutaties die je niet automatisch in je kantdata verwerkt. Hou je deze data niet actueel, dan bestaat de kans dat je veel geld verliest. Een correcte database zorgt voor betrouwbare analyses, betere beslissingen en meer omzet bij je bestaande klanten. En wat dacht je van de potentiële leads die je kunt genereren? Court1 helpt je om je database goed op te bouwen en te onderhouden. We helpen je met het inrichten en actualiseren en dragen methodes aan om je bestanden te verrijken met nuttige gegevens. Wil je een adressenbestand met bijvoorbeeld alle jachthavens van Nederland inclusief contactpersonen? Of wil je een bestand van gezinnen met oudere kinderen in een 2 onder 1 kap woning? Wij zorgen ervoor! We zijn zelfs in staat je (particuliere) doelgroep tot op het hoogste detailniveau te selecteren en hier beschikbare adressen aan te koppelen. We brengen namelijk eerst je doelgroep in kaart en kijken vervolgens welke consumenten ook g d mogen worden. Hierdoor breng je nog meer verdieping en effectiviteit aan in je ing.

7 Case De Troubadour Case Dolcis Court1 heeft de klanten van De Troubadour geanalyseerd. In herkomst en profiel. Dit is gedaan om de diverse klantgroepen te definieren en de omvang te bepalen. Aan de hand van deze definities heeft Court1 een plan van aanpak gemaakt om de klant- en doelgroepen zo effectief mogelijk te benaderen. Er is voor De Troubadour een goede en gezonde mix gemaakt van een huis aan huis- en direct mail campagne. Court1 maakt alle verspreidplannen voor Dolcis. Dolcis heeft voor de huis aan huis campagnes verschillende thema s. Deze thema s variëren in het producten actieaanbod. Court1 maakt inzichtelijk voor Dolcis welke gebieden het meest waardevol zijn aan de hand van klant- en doelgroep informatie. Zo weet Dolcis exact welke gebieden het meest opportuun zijn op vestigingsniveau. Om vervolgens te bepalen welk productaanbod het best past bij de diverse klantgroepen.

8 Tarieven Klantprofiel Het profiel en de herkomst van je klanten zijn elementen waarmee je bepaalt waar je op wilt targetten. Uit een klantprofiel komen zaken naar voren die een gezicht geven aan je klanten en doelgroepen. Het gezicht wordt bepaald door het koopgedrag, de herkomst en de karakteristieken van je klanten. Klantprofiel quick scan 1.950,- Klantprofiel full scan 3.850,- Verspreidplan Vanuit je communicatiedoelgroep en/of het klantprofiel en ons advies maken we een distributieplan, waarbij we kijken naar de hoogste trefkans binnen het meest effectieve marktgebied. Een verspreidplan gebruik je voor huis aan huis-, dm- en campagnes. Huishoudens van * Huishoudens tot * Tarief , ,- Huishoudens van * Huishoudens tot * Tarief per duizend , , , , en meer 1,65 * De vermelde aantallen zijn op basis van huishoudaantallen zonder ja/nee of nee/nee sticker Districtsindeling Gebieden toewijzen aan je vestigingen klinkt simpel. Er zijn alleen veel elementen die vaak vergeten worden. Een districtsindeling bij Court1 houdt rekening met afstand, reistijd en het uitsluiten van overlap. Of het nu om 2 of 200 vestigingen gaat, je krijgt een compleet overzicht waarbij gebieden aan je vestigingen zijn gekoppeld. Locaties van Locaties tot Tarief per locatie , , , , en meer 6,90 Het starttarief bedraagt 195,- Districten kunnen worden samengesteld aan de hand van een of meerdere varianten. Voorbeelden hiervan zijn het samenstellen van districten op basis van een maximaal bereik per locatie, een minimale of maximale reistijd of reisafstand. De variant die wordt gehanteerd heeft geen nadelige invloed op het tarief. Gebiedsanalyse De herkomst van je klanten bepaalt de waarde van gebieden en de reikwijdte van een vestiging. Dit wil zeggen dat wij met deze analyse vooral de geografische kenmerken geven om te bepalen wat het meest effectieve marktgebied is, waarbinnen je moet communiceren. Uiteraard kunnen we dit voor al je vestigingen bepalen. Vanaf 495,- Hergebruiktoeslag verspreidplan De onderstaande percentages worden, bij hergebruik van het gemaakte verspreidplan, berekend over de productiekosten. Frequentie Percentage 2-6 keer 30% 7-12 keer 25% keer 20% keer 15% Social Media Het social media dashboard van Court1 geeft je volledige controle over je verschillende accounts, zoals twitter en facebook. Een premium account geeft je de mogelijkheid 5 social media accounts te beheren met maar liefst 15 services en maandelijks een rapportage van je prestaties op social media. Vanaf 158,- per maand (basis) Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW. Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

9 Breullaan NG Driebergen-Rijsenburg

Hoe je klanten beter leert kennen

Hoe je klanten beter leert kennen Hoe je klanten beter leert kennen Inleiding Adverteren is een dure hobby. Van iedere euro die je uitgeeft aan reclame gaat een deel verloren omdat je een boodschap uitzendt die niet door iedere ontvanger

Nadere informatie

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau!

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass Nederland Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass verbindt U zoekt, wij leveren. Met zowel internationaal als nationaal gedetailleerde bedrijfs-, branche- en marketinginformatie

Nadere informatie

De 9 stappen naar integraal klantcontact en marketing op maat

De 9 stappen naar integraal klantcontact en marketing op maat De 9 stappen naar integraal klantcontact en marketing op maat Een praktisch stappenplan voor verzekeraars en intermediairs bij het omschakelen van massale marketing naar een persoonlijke benadering via

Nadere informatie

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU ui j e D e w e t s a a gn cc u rs!! es inhoud Wie zijn wij? ICt Waarborg Logo en huisstijl Websites Webshop Starterspakketen A-B-C-D Backup en support

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer in een zakelijke brief uw naam verkeerd gespeld wordt, of als u op de werkvloer steeds post ontvangt op naam van uw voorganger.

Nadere informatie

Jouw marketingplan in acht stappen

Jouw marketingplan in acht stappen Jouw marketingplan in acht stappen Werkboek voor ondernemers in de multifunctionele landbouw 1 INHOUD Inleiding... 3 Wat is marketing en waarom een marketingplan?... 4 Stap 1. Formuleren van doelstellingen...

Nadere informatie

Totaalconcept. op elkaar afgestemde softwaremodules en diensten die samen tot De nieuwe kijk op marketing & sales leiden.

Totaalconcept. op elkaar afgestemde softwaremodules en diensten die samen tot De nieuwe kijk op marketing & sales leiden. Totaalconcept CRM-software kunt u overal kopen. Net als adressen voor uw direct mailacties. En ook software voor e-mailmarketing is er in overvloed. Maar één leverancier, die alle benodigde producten en

Nadere informatie

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Inhoudsopgave 1 Managementsamenvatting 4 2 Belang van CRM 5 Definitie CRM 5 Klantcontact en CRM 5 De klantrelatie centraal 5 Van spreadsheet naar CRM software

Nadere informatie

Pinterest Marketing. deserves your interest. Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh. Handboek voor marketeers en ondernemers

Pinterest Marketing. deserves your interest. Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh. Handboek voor marketeers en ondernemers Pinterest Marketing deserves your interest Handboek voor marketeers en ondernemers Geschreven door: Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh Inhoudsopgave Inleiding... 4 1. Pinterest?... 5 De kracht

Nadere informatie

cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers

cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers, 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: social media anno nu... 4 1.1 Hoeveel mensen maken er gebruik

Nadere informatie

Martijn Joosten. Het geheim van een succesvolle makelaar. Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat!

Martijn Joosten. Het geheim van een succesvolle makelaar. Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat! Het geheim van een succesvolle makelaar Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat! Marketing voor Makelaars 2 / 41 Over de auteur Ik heet en ik ben off- en online ondernemer, spreker en trainer.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Kengetallen 3. 2. DM Barometer 4 2.1. Onderzoeksopzet 4 2.2. Special: De marketeer in 2011 4 2.3. Respondenten 4

Inhoudsopgave. 1. Kengetallen 3. 2. DM Barometer 4 2.1. Onderzoeksopzet 4 2.2. Special: De marketeer in 2011 4 2.3. Respondenten 4 Inhoudsopgave 1. Kengetallen 3 2. DM Barometer 4 2.1. Onderzoeksopzet 4 2.2. Special: De marketeer in 2011 4 2.3. Respondenten 4 3. Hoe gaat de marketeer 2011 in? 5 3.1. De marketeer is behoedzaam 5 4.

Nadere informatie

MEER RENDEMENT UIT UW E-MAIL MARKETING

MEER RENDEMENT UIT UW E-MAIL MARKETING MEER RENDEMENT UIT UW E-MAIL MARKETING copyright 2011 Blinker BV Inhoudsopgave Meer rendement uit uw e-mail marketing... 2 H1 Randvoorwaarden... 3 1.1 Doelstelling... 3 1.2 Return on Investment (ROI)...

Nadere informatie

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Tweezijdige marketing Van oudsher gebruiken organisaties verschillende marketingtechnieken om hun producten of diensten onder de aandacht van potentiële

Nadere informatie

copyright 2010 Blinker BV

copyright 2010 Blinker BV copyright 2010 Blinker BV H1 Inleiding... 2 H2 Het belang van sociale media en e-mail... 3 2.1 Social media en e-mail grote potentie... 3 2.2 E-mail: het grootste online direct marketingkanaal... 4 2.3

Nadere informatie

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk!

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk! 1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips Haal direct meer uit je netwerk! Inleiding Allereerst wil ik u bedanken voor het downloaden van dit e-book. Na weken van voorbereiding kunnen we dan nu eindelijk dit e-book

Nadere informatie

Datakwaliteit: hét middel voor het verbeteren van bedrijfsprocessen Evolutie van data Data: use it!

Datakwaliteit: hét middel voor het verbeteren van bedrijfsprocessen Evolutie van data Data: use it! Datakwaliteit: hét middel voor het verbeteren van bedrijfsprocessen Datakwaliteit is bepalend voor het succes van de onderneming. Toch staat dit bij veel organisaties niet hoog op de agenda. Dat is jammer,

Nadere informatie

Online fondsenwerving 2.0(15) Jordan van Bergen

Online fondsenwerving 2.0(15) Jordan van Bergen Online fondsenwerving 2.0(15) Jordan van Bergen Online fondsenwerving 2.0(15) 4 juli 2015 Jordan van Bergen Print: De 1 e druk van dit boek is gratis verspreid op 18 november 2010 tijdens de Nationale

Nadere informatie

Gratis Google Promotie advies Google Promotie pakketten

Gratis Google Promotie advies Google Promotie pakketten Gratis Google Promotie advies Google Promotie pakketten V2-18-07-11 Inhoudsopgave Hoe word ik gevonden in Google?...3 Local pakket Local pakket, lokale vindbaarheid!...4 Zoekmachine optimalisatie pakketten

Nadere informatie

Nieuwe marketing in 10 artikelen Deel 2

Nieuwe marketing in 10 artikelen Deel 2 Nieuwe marketing in 10 artikelen Deel 2 door Richard van Hooijdonk MarketingMonday januari 2011 inhoud Nieuwe marketing in 10 artikelen Deel 2 Pagina 01 social media benutten met weinig tijd 4 02 wie is

Nadere informatie

Je doelgroep ontmoet je op Socy s

Je doelgroep ontmoet je op Socy s Je doelgroep ontmoet je op Socy s Socy advertising. Adverteren met hoog rendement www.socys.com Adverteren krijgt een nieuwe dimensie bij Socy s In deze brochure leggen we haarfijn uit wat Socy s is, hoe

Nadere informatie

White paper Starten met e-mail marketing

White paper Starten met e-mail marketing White paper Starten met e-mail marketing De prettigste software voor professionele e-mail marketing Wie net begint met e-mail marketing staat een grote uitdaging te wachten. De vraag is namelijk: waar

Nadere informatie

Tellus beschikt met SQL Server 2008 in recordtijd over een krachtige Business Intelligence oplossing en bespaart 300.000,= aan ontwikkelkosten

Tellus beschikt met SQL Server 2008 in recordtijd over een krachtige Business Intelligence oplossing en bespaart 300.000,= aan ontwikkelkosten Tellus beschikt met SQL Server 2008 in recordtijd over een krachtige Business Intelligence oplossing en bespaart 300.000,= aan ontwikkelkosten Organisatie Tellus heeft als missie om klanten en bedrijven

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. DM Barometer 3 1.1. Onderzoeksopzet 3 1.2. Special: De marketeer in 2010 3 1.3. Respondenten 3. 2.

Inhoudsopgave. 1. DM Barometer 3 1.1. Onderzoeksopzet 3 1.2. Special: De marketeer in 2010 3 1.3. Respondenten 3. 2. Inhoudsopgave 1. DM Barometer 3 1.1. Onderzoeksopzet 3 1.2. Special: De marketeer in 2010 3 1.3. Respondenten 3 2. De kengetallen 5 3. Hoe gaat de marketeer 2010 in? 6 3.1. Vol vertrouwen 6 3.2. Google

Nadere informatie

Customer Service & Customer Experience

Customer Service & Customer Experience Optimalisatie van Customer Service & Customer Experience NewRatio B.V. Copyright: Amsterdam NewRatio Office: / BiXyte Atrium - Strawinskylaan Datum: 3051-1077 05-02-2012 ZX Amsterdam Auteurs: Rotterdam

Nadere informatie

Marketing op sociale netwerken. Carlos Lubbers & Rik Paanakker (5HC)

Marketing op sociale netwerken. Carlos Lubbers & Rik Paanakker (5HC) Marketing op sociale netwerken Emmauscollege 2012-2013 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Inleiding... 4 Hoofdstuk 1: Waar(om) adverteren?... 5 Waarom adverteren op sociale netwerken?... 5 Kiezen van het juiste

Nadere informatie

Van drie naar twee scholen. Zo vol wordt het niet meer FELLE STRIJD OM LEERLING. doorbreek de krimp. slimme online marketing voor scholen

Van drie naar twee scholen. Zo vol wordt het niet meer FELLE STRIJD OM LEERLING. doorbreek de krimp. slimme online marketing voor scholen Zo vol wordt het niet meer Van drie naar twee scholen FELLE STRIJD OM LEERLING Fusies scholen door krimp aantal leerlingen doorbreek de krimp slimme online marketing voor scholen Inleiding: online marketing

Nadere informatie

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals e-mail marketing voor webwinkeliers Voor praktische professionals Alle grote webwinkels doen aan e-mail marketing. Dat doen ze natuurlijk niet voor niets. Ze weten namelijk dat e-mail marketing meer oplevert

Nadere informatie

Handleiding gebruik Facebook en Twitter

Handleiding gebruik Facebook en Twitter Handleiding gebruik Facebook en Twitter Hoe maak je effectief gebruik van deze social media kanalen? Datum : 17-05-2013 Auteur : Rico Kramers (stagiaire) Organisatie : Adyta Relatie : - Project : - PAGINA

Nadere informatie

Big Data in finance: kans of bedreiging? Trends, tips & tools, case & debat

Big Data in finance: kans of bedreiging? Trends, tips & tools, case & debat Big Data in finance: kans of bedreiging? Trends, tips & tools, case & debat Colofon Whitepaper Big Data in finance: kans of bedreiging? USG Finance Professionals, september 2014. Eindredactie USG Finance

Nadere informatie