CSG Eemkwartier bv Puntenburgerlaan 1 Postbus CC Amersfoort t.a.v. de heer L.A. Welters, directeur. Hoogland, 12 februari 2003

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CSG Eemkwartier bv Puntenburgerlaan 1 Postbus 2128 3800 CC Amersfoort t.a.v. de heer L.A. Welters, directeur. Hoogland, 12 februari 2003"

Transcriptie

1 CSG Eemkwartier bv Puntenburgerlaan 1 Postbus CC Amersfoort t.a.v. de heer L.A. Welters, directeur Hoogland, 12 februari 2003 Onze ref. : a/GAV/gh Onderwerp : Bouwaanvraag Tappersgilde Geachte heer Welters, Hierbij bericht ik u omtrent mijn bouwaanvraag Tappersgilde (achterzijde Grote Koppel 11). Uit de krant begreep ik dat de appartementen van het tegenover mijn bouwplan gesitueerde gebouw Insulinde in april in de verkoop gaan. Ik verzoek u de verkopende makelaars en daarmede aspirant-kopers te informeren omtrent mijn bouwplan. Met mijn bouwplan krijgt de achterzijde van de Grote Koppel een beter aanzien en krijgen de kopers van de appartementen Ínsulinde een prettiger uitzicht. Uiteraard staat het kopers van de appartementen (belanghebbenden) vrij bezwaar te maken tegen de afgifte van de bouwvergunning van mijn bouwplan, echter kunnen zij zich, vanwege dit schrijven, niet meer beroepen op het feit dat zij niet op de hoogte waren van het bouwplan. Bijgaand heb ik informatie gesloten omtrent mijn bouwaanvraag. Uiteraard ben ik bereid e.e.a. in een persoonlijk gesprek nader toe te lichten. Hoogachtend, Ing. G.A. Veenendaal Kabof JC Hoogland Tel P.S. I.v.m. het voldoen aan de redelijke eisen van welstand is de voorgevel licht gewijzigd t.o.v. bijgaande situatie.

2 Bouwaanvraag woning met kantoorruimte aan het Tappersgilde te Amersfoort Opdrachtgever Ontwerp ing. G.A. Veenendaal Kabof JC Hoogland VESTEMA Postbus ZH HOOGLAND Hoogland, 29 juli 2002

3 Inhoudsopgave 1. Gegevens 1.1. Ligging 1.2. Belendingen 1.3. Sloop 2. Bestemmingsplan 2.1. Bestemmingsplanvoorschriften 2.2. Wet Geluidhinder 2.3. Relatie ruimtelijk beleid 2.4. Uitwerking van een eerder plan 2.5. Parkeren 2.6. Bodemgesteldheid 2.7. Sondering 3. Ontwerp, raakvlakken met de omgeving 4. Bouwaanvraagbescheiden

4 1. Gegevens Ligging nieuwbouwplan Tappersgilde 1.1 Ligging Het nieuw te bouwen pand is gesitueerd op de achterzijde van het pand Grote Koppel 11, kadastraal nummer Amersfoort A (Zie schets). De voorgevel van het pand grenst aan het nieuw aan te leggen Tappersgilde. Voor de aanleg van deze straat heeft in 1999 een onteigeningsprocedure plaatsgevonden waarvoor door Grote Koppel 11 grond moest worden afgestaan. In het onteigeningsvonnis is vastgelegd dat Grote Koppel 11 een achteruitgang krijgt. Het nieuw te bouwen pand maakt gebruik van deze achteruitgang. De huidige achterzijde is thans verwaarloost gebied als gevolg van de recente onteigeningsprocedure, eigendomswijziging en bouwwerkzaamheden. Achterzijde Grote Koppel 11 in 1986 (foto links) en heden (foto rechts)

5 1.2 Belendingen Aan de noordwestkant van het bouwplan grenst het nieuwe pand van architecten-kantoor Jonkman & Klinkhamer wat in 1996 geheel nieuw is opgetrokken. Dit pand wordt bedrijfsmatig gebruikt. Aan de noordkant van het bouwplan is het Gildenkwartier in aanbouw. Diverse appartementen zijn of worden gebouwd. Aan de zuidoostkant grenst de tuin van Grote Koppel 10 en een gedeelte van hetzelfde pand. Dit pand wordt bewoond. Geen problemen worden voorzien met deze belending. Door het gebouw wordt geen schaduw in de tuin geworpen.

6 Aan de zuidkant bevindt zich Grote Koppel 11 en 12 waarvan nr. 12 geen belending vormt. Deze twee panden hebben model gestaan voor het ontwerp van het huidige pand. De afstand tussen het nieuwbouwplan en de achterzijde van Grote Koppel 12 bedraagt ruim 6 meter. Ook hier zijn met de lichtinval geen problemen te verwachten. 1.3 Sloop Het pand dat moet wijken is een oude bedrijfsruimte die behoort tot het perceel Grote Koppel 11. Wanneer de bouwvergunning is verstrekt en de aannemer is geselecteerd zal een sloopvergunning voor dit gedeelte worden aangevraagd. Voor het resterende gedeelte van de oude bedrijfsruimte wordt een renovatie voorbereid. Voor de constructiewijzigingen wordt een bouwaanvraag voorbereid die in september 2002 zal worden ingediend.

7 2. Toetsing aan het bestemmingsplan 2.1 Bestemmingsplanvoorschriften Het betreffende perceel is gelegen in het gebied waarvoor het Stadsvernieuwingsplan en het uitwerkingsplan Eemkwartier-Oost (Gildenkwartier) vigerend is. Het perceel is bestemd voor Kantoren en bedrijfsdoeleinden milieucategorie 1 t/m 3 waarbij op de hoger gelegen etages gewoond mag worden. De dakhelling is gelijk met die van de hoofdbebouwing. De bouwhoogte van het bouwplan is gerelateerd aan de bouwhoogte van de hoofdbebouwing aan de voorzijde. Deze hoofdbebouwing bestaat eveneens uit een begane grond, eerste, tweede en zolderverdieping. De goothoogte wijkt ongeveer 1 meter af van de bestaande hoofdbebouwing. De afwijking lijkt ons geoorloofd omdat aan de Grote Koppel bouwvergunningen zijn afgegeven voor panden waarbij de goothoogte meer dan 2 meter afwijkt. Derhalve lijken geen stedenbouwkundige bezwaren van toepassing te zijn voor de verdere verstedelijking van het gebied. 2.2 Wet Geluidhinder Voor deze nieuwbouwsituatie dient te worden voldaan aan de normen uit de Wet Geluidhinder. De spoorlijn Amersfoort-Zwolle is thans afgeschermd door een geluidswal die de geluidswaarden in het gebied omlaag brengt. Desalniettemin wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van isolerende materialen. 2.3 Relatie ruimtelijk beleid Het plan is ontworpen voor de heer G.A. Veenendaal die het pand met zijn gezin zal gaan bewonen. Rekening is gehouden met het softwarebedrijf van de heer Veenendaal waarvoor ruimte op de eerste verdieping is gereserveerd. Met de bouw worden gemeentelijke doelstellingen voor de verdere verstedelijking van het gebied en gewenst grondgebruik binnen het ruimtelijk beleid gerealiseerd. De locatie krijgt een hogere kwaliteit. Ook wordt voor bewoners van het Gildenkwartier de onaantrekkelijke achterkantsituatie afgeschermd door een aantrekkelijke voorzijdesituatie. Op het perceel is door de gemeente Amersfoort een voorkeursrecht gevestigd. In feite is sprake van zelfrealisatie door de eigenaar. Alhoewel het huidige gebruik niet afwijkt van de planvoorschriften kan gesteld worden dat de investering in het bouwplan de ruimtelijke kwaliteit ten goede komt. 2.4 Uitwerking van een eerder plan Het plan bestond al veel langer. AL in 1997 overhandigde de heer Veenendaal aan de gemeente het onderstaande bouwplan voor de achterzijde. De uitwerking daarvan betreft de huidige bouwaanvraag. Zie navolgende foto s.

8 Oud plan uit 1997 (foto boven) uitgewerkt in de huidige bouwaanvraag (foto links). 2.5 Parkeren Voor het woongedeelte van het pand worden op de begane grond twee parkeerplaatsen aangelegd (ruimte 0,02). Voor de kantoorruimte op de eerste verdieping (ruimte 1,01) worden parkeerplaatsen op de begane grond in ruimte 0,01 gereserveerd. Hier kunnen eenvoudig minstens 5 auto s parkeren. Het totaal aantal parkeerplaatsen komt daarbij op 7. Benodigd zijn 4 parkeerplaatsen. Rekening is gehouden met een situatie waarbij het gehele pand voor Kantoren/bedrijfsdoeleinden kan worden gebruikt. Ook dan kan aan de gestelde parkeernormen worden voldaan. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van wisselparkeren, zoals gedeputeerde staten al eens in een brief aan de Raad van State omschreef. Vanwege de vele woonbestemmingen in het gebied zullen overdag vele parkeerplaatsen vrijkomen van mensen die naar hun werk zijn. Deze parkeerplaatsen kunnen dan weer worden ingenomen door mensen die in het gebied aan het werk zijn. Gelet op het voorliggende ontwerp hoeft geen gebruik te worden gemaakt van wisselparkeren. 2.6 Bodemgesteldheid In 1993 heeft een verkennend bodemonderzoek plaatsgevonden uitgevoerd FUGRO in opdracht van de gemeente Amersfoort. In 1998 heeft de eigenaar een herhalingsonderzoek laten uitvoeren door Tukkers Milieu onderzoek. Het resultaat vindt u bij de bouwaanvraag (in tweevoud). Gelet op de hoogte van het omringende gebied zal het niet nodig zijn grond af te voeren maar juist aan te voeren. Het verschil in hoogte tussen de aangelegde bestrating aan het Chirurgijnsgilde en de bouwlocatie bedraagt ongeveer 0,70 meter. Na het verwijderen van de betonnen vloer van de te slopen opstal is het hoogteverschil 0,80 meter. Indien grond afgevoerd moet worden zal het conform de aanbevelingen van Tukkers aan een grondreiniger of gecontroleerde stortplaats aangeboden worden. 2.7 Sondering Door Ockhuizen Grondmechanica uit Someren is op 19 april 2002 ter plaatse van de bouwlocatie een sonderingsonderzoek uitgevoerd. De resultaten vindt u in het rapport van Constructiebureau Van den Brink (rapport in tweevoud).

9 3. Ontwerp, raakvlakken met de omgeving Historie Op verzoek van de opdrachtgever is gekozen voor een pand met monumentale uitstraling, gemetselde gevels en een hellend dakvlak. Het ontwerp verwijst naar de koopmanshuizen zoals deze in Amsterdam, maar ook in Amersfoort te vinden zijn. Het ontwerp vindt zijn roots in de panden Grote Koppel 11 en 12. Navolgend foto s uit vervlogen tijden. Jaartal onbekend Grote Koppel 11 en 12 in 1865

10 Grote Koppel 11 en 12 in Grote Koppel 11 en 12 in 1904

11 Grote Koppel 11 in 1920, nog met de oude voorgevel

12 Grote Koppel 11 en 12 in Nr. 11 nu met een nieuwe voorgevel. Grote Koppel 11 en 12 in 1930

13 Een luchtfoto uit 1948 Een foto uit 1956

14 Grote Koppel 11 en 12 in 1961 Duidelijk is dat de markante vorm van de pakhuizen Grote Koppel 11 en 12 geruime tijd beeldbepalend deel uit hebben gemaakt van de Amersfoortse Eemhaven. Beide panden worden thans gerenoveerd. In het ontwerp komen beide nokgevels dan ook terug. De naar binnen openslaande deuren in de voorgevel verwijzen naar de laadopeningen in de vroegere pakhuizen. Ook de achterzijde van het pand Grote Koppel 14 wat thans wordt gerenoveerd heeft (in silhouet) twee nokgevels.

15 Ook de uitvoering van de dakgoot, de timbalen op de gevel, raampartijen en garagedeuren verwijzen naar deze twee oude pakhuizen.

16 Het dakschild is relatief klein ten opzichte van het totale pand. Dit komt door een kleine dakhelling (ong. 45 graden) en de dubbele nokgevel. Was gekozen voor een enkele nokgevel, dan zou de totale hoogte veel hoger uit zijn gekomen. Door de dubbele nokgevel blijft de totale hoogte binnen de perken. Het dakschild is t.o.v. de eerder ingediende principeaanvraag groter gemaakt. Een klein dakschild komt bij oude panden in Amersfoort veel voor, vooral bij de panden aan de Breestraat tussen museum Flehite en het oude stadhuis. Ook de panden aan het chirurgijnsgilde (Coulissewoningen) en het beeldbepalende pand het Spijkertje aan de Grote Koppel hebben een relatief klein dakschild.

17 4. Bouwaanvraagbescheiden Deze bouwaanvraag bestaat uit de volgende tekeningen en bijlagen. Tekeningen 5 st. Plattegronden, gevels en doorsneden (BA-01) 5 st. details 1 t/m 17 (BA-02) 5 st. Technisch blad (BA-03) 5 st. wapening funderingsbalken (BA-04) 5 st. bouwbesluit (check incl. epc) (BA-05) 5 st. kozijnen (BA-06) Bijlagen 5 st. Aanvraag bouwvergunning 5 st. materialenlijst 5 st. Bouwaanvraag nieuwbouwplan (dit boekje) 2 st. Constructieberekeningen Cb (Constructiebureau Van den Brink) 2 st. Bodemonderzoekrapport Tukkers Milieuonderzoek

Ruimtelijke onderbouwing t.b.v. een omgevingsvergunning voor de splitsing van een woning aan de St. Maartenstraat 7 te Doornenburg

Ruimtelijke onderbouwing t.b.v. een omgevingsvergunning voor de splitsing van een woning aan de St. Maartenstraat 7 te Doornenburg Ruimtelijke onderbouwing t.b.v. een omgevingsvergunning voor de splitsing van een woning aan de St. Maartenstraat 7 te Doornenburg d.d. 22-04-2014 Omgevingsdienst Regio Arnhem Datum ontvangst : Zaaknummer

Nadere informatie

1. Fort Advocaten N.V. De heer mr. Postbus KB Amsterdam

1. Fort Advocaten N.V. De heer mr. Postbus KB Amsterdam 1. Fort Advocaten N.V. De heer mr. Postbus 70091 1007 KB Amsterdam Per fax ingekomen d.d. 16-01-2014 Per brief geregistreerd onder nummer IN-14-09424 d.d. 17-01-2014 1.1. Cliënte is eigenaar van het perceel

Nadere informatie

Motivering vrijstellingsprocedure bouwplan Steenweg oktober 2007

Motivering vrijstellingsprocedure bouwplan Steenweg oktober 2007 Motivering vrijstellingsprocedure bouwplan Steenweg 48 50 18 oktober 2007 Bouwplan Steenweg 48-50 Deze notitie behandelt een verzoek van de heer H. van Oorschot van Van Oorschot Goed Wonen om een door

Nadere informatie

Datum: 25 januari 2015 Onderwerp: aanvraag omgevingsvergunning Hoofdstraat 146 nr. HZ_WABO

Datum: 25 januari 2015 Onderwerp: aanvraag omgevingsvergunning Hoofdstraat 146 nr. HZ_WABO Datum: 25 januari 2015 Onderwerp: aanvraag omgevingsvergunning Hoofdstraat 146 nr. HZ_WABO-14-2000 Geachte Burgemeester en Wethouders, Recentelijk is een vergunning aangevraagd, voor de uitbreiding van

Nadere informatie

TE KOOP. Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem. Vraagprijs: k.k. TE KOOP Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem Vraagprijs: 850.000 k.k. www.reliplan.nl 2 Object Ligging - De locatie is gelegen aan de Berkenstraat 10 Haarlem. Perceel perceel 330 m² Oppervlakte

Nadere informatie

Eperweg 5, Heerde Postbus 175, 8180 AD Heerde Tel Omgevingsvergunning

Eperweg 5, Heerde Postbus 175, 8180 AD Heerde Tel Omgevingsvergunning Eperweg 5, Heerde Postbus 175, 8180 AD Heerde Tel. 0578-69 94 94 E-mail gemeente@heerde.nl www.heerde.nl Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Heerde hebben op 13 augustus 2014 een aanvraag

Nadere informatie

Verkoopbrochure Guido Gezellelaan 20 te Bergen op Zoom 1

Verkoopbrochure Guido Gezellelaan 20 te Bergen op Zoom 1 Verkoopbrochure Guido Gezellelaan 20 te Bergen op Zoom 1 Inhoudsopgave 1. OMSCHRIJVING OBJECT... 3 2. VERKOOPPROCEDURE... 4 3. FOTO S... 5 BIJLAGEN... 15 KAART BERGEN OP ZOOM... 16 KAART BESTEMMINGSPLAN...

Nadere informatie

TE KOOP - PETERSBURCH. Damplein 5 - Edam. Vraagprijs:

TE KOOP - PETERSBURCH. Damplein 5 - Edam. Vraagprijs: TE KOOP - PETERSBURCH Damplein 5 - Edam Vraagprijs: 1.950.000 www.reliplan.nl 2 Object Multifunctioneel Het object kan multifunctioneel aangewend worden voor bedrijvigheid, expositie, wonen en horeca.

Nadere informatie

Verkoopbrochure Guido Gezellelaan 20 te Bergen op Zoom 1

Verkoopbrochure Guido Gezellelaan 20 te Bergen op Zoom 1 Verkoopbrochure Guido Gezellelaan 20 te Bergen op Zoom 1 Inhoudsopgave 1. OMSCHRIJVING OBJECT... 3 2. VERKOOPPROCEDURE... 4 3. FOTO S... 5 BIJLAGEN... 10 KAART BERGEN OP ZOOM... 11 KAART BESTEMMINGSPLAN...

Nadere informatie

Verhuurd kantoorgebouw

Verhuurd kantoorgebouw Online executieveiling, 24 juni 2015 12:30 uur Verhuurd kantoorgebouw Adres Kaap Hoorndreef 38-50 te Utrecht Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De executoriale verkoop vindt plaats op

Nadere informatie

ZUIDENDIJK 397A. Er wordt iets van u verwacht, maar dan heeft u ook wat!

ZUIDENDIJK 397A. Er wordt iets van u verwacht, maar dan heeft u ook wat! DORDRECHT ZUIDENDIJK 397A E info@ozp-makelaars.nl I www.ozp-makelaars.nl Is het uw droom om eigenhandig vrij te wonen? Dan is dit uw kans! Aan het sluitstuk van de Zuidendijk, aan de rand van de wijk Sterrenburg,

Nadere informatie

Lab32 architecten. Nieuwbouw woonhuis fam. Kanters Merseloseweg CE Venray

Lab32 architecten. Nieuwbouw woonhuis fam. Kanters Merseloseweg CE Venray Nieuwbouw woonhuis fam. Kanters Merseloseweg 144 5801 CE Venray dossier : 2015.458 datum : 29 juni 2015, gewijzigd 20.07.2015 Ruimtelijke onderbouwing Procedure: Omgevingsvergunning voor activiteit afwijken

Nadere informatie

Te koop. Rontgenweg 20 a

Te koop. Rontgenweg 20 a Te koop Rontgenweg 20 a 2408 AB Alphen aan den Rijn Prins Bernhardlaan 4, 2405 VZ Alphen aan den Rijn (0172) 47 02 47 alphen@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Algemeen: Het solitaire bedrijfsgebouw is

Nadere informatie

LICHTE BOUWVERGUNNING

LICHTE BOUWVERGUNNING Reg. Nummer: 4881 LICHTE BOUWVERGUNNING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DORDRECHT, Gelezen de op 9 april 2008 ingekomen aanvraag van de heer C. Heuverling, Romboutslaan Dordrecht om aan aanvrager lichte

Nadere informatie

Nota zienswijzen ontwerp-wijzigingsplan Vinkenpolderweg 24 Alblasserdam.

Nota zienswijzen ontwerp-wijzigingsplan Vinkenpolderweg 24 Alblasserdam. Nota zienswijzen ontwerp-wijzigingsplan Vinkenpolderweg 24 Alblasserdam. Inleiding Het ontwerp wijzigingsplan Vinkenpolderweg 24 Alblasserdam en het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere waarden geluid

Nadere informatie

Formulier beoordeling schetsplan / principeverzoek (bouwen en / of afwijken / wijzigen bestemmingsplan)

Formulier beoordeling schetsplan / principeverzoek (bouwen en / of afwijken / wijzigen bestemmingsplan) Gegevens gemeente Dossiernummer Datum ontvangst Aanvraag ingediend in 2-voud Indienen bij: team Vergunningen Verzendadres Gemeente Zederik Postbus 1 4230 BA Meerkerk vergunningen@zederik.nl Formulier beoordeling

Nadere informatie

G e m e e n t e S l u i s

G e m e e n t e S l u i s Raadsvoorstel Pag. 1 Datum vergadering 25 september 2008 Nr. 16 Omschrijving agendapunt Portefeuillehouder Voorstel tot het weigeren vrijstelling te verlenen als bedoeld in artikel 19, lid 1 van de Wet

Nadere informatie

aanvraag 1e fase bouwvergunning voor 6 appartementen aan de Akkerstraat te Vlijmen

aanvraag 1e fase bouwvergunning voor 6 appartementen aan de Akkerstraat te Vlijmen College Onderwerp: V200900238 aanvraag 1e fase bouwvergunning voor 6 appartementen aan de Akkerstraat te Vlijmen Samenvatting: Inleiding: De eigenaar van het perceel op de hoek Akkerstraat-Voorstraat te

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Zaaknummer

Omgevingsvergunning Zaaknummer Omgevingsvergunning Zaaknummer 1033710 1. Inleiding Op 11 september 2017 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het wijzigen van het kozijn aan de voorzijde van de woning en het

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over welke beslissing op de aanvraag is genomen.

In deze brief informeren wij u over welke beslissing op de aanvraag is genomen. Kopiehouders: HP Architecten, s-gravendijkwal 73M, 3021 EE Rotterdam Woningstichting Den Helder T.a.v. de heer J. Martens Postbus 90 1780 AB Den Helder verzendgegevens behandeld door uw gegevens datum

Nadere informatie

Bedrijfsruimte TE KOOP. Papland 9G 4206 CK Gorinchem.

Bedrijfsruimte TE KOOP. Papland 9G 4206 CK Gorinchem. Bedrijfsruimte TE KOOP Papland 9G 4206 CK Gorinchem OMSCHRIJVING Algemeen: Het betreft een zelfstandige bedrijfsruimte die deel uitmaakt van een bedrijfsverzamelgebouw. De bedrijfsunit is verdeeld over

Nadere informatie

VLIEDLAAN 53 SCHAGEN ,- k.k.

VLIEDLAAN 53 SCHAGEN ,- k.k. VLIEDLAAN 53 SCHAGEN 450.000,- k.k. www.vliedlaan53.nl Vliedlaan 53, Schagen Een uitgebouwde twee-onder-een-kap woning met garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en een centrale ligging in de woonwijk

Nadere informatie

Uitwerkingsplan. Nassaulaan. Definitief. Gemeente Baarle-Nassau Postbus AC Baarle-Nassau. Grontmij Nederland B.V. Eindhoven, 28 juli 2012

Uitwerkingsplan. Nassaulaan. Definitief. Gemeente Baarle-Nassau Postbus AC Baarle-Nassau. Grontmij Nederland B.V. Eindhoven, 28 juli 2012 Uitwerkingsplan Nassaulaan Definitief Gemeente Baarle-Nassau Postbus 105 5110 AC Baarle-Nassau Grontmij Nederland B.V. Eindhoven, 28 juli 2012 Verantwoording Titel : Uitwerkingsplan Subtitel : Nassaulaan

Nadere informatie

Achter St. Vitus 1 Hilversum

Achter St. Vitus 1 Hilversum Achter St. Vitus 1 Hilversum Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen

Nadere informatie

Ruimtelijke onderbouwing Fort Imperial te Breskens

Ruimtelijke onderbouwing Fort Imperial te Breskens Ruimtelijke onderbouwing Fort Imperial te Breskens 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 4 1.1 Aanleiding 4 1.2 Ligging en begrenzing plangebied 4 1.3 Vigerende bestemmingsplan 5 2. Bestaande situatie 6 2.1 ruimtelijke

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Baronielaan 103 te Breda 1250 per maand

Huur kantoorpand op Baronielaan 103 te Breda 1250 per maand Huur kantoorpand op Baronielaan 103 te Breda 1250 per maand Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl Omschrijving - Geheel

Nadere informatie

Vrijstaande kantoorvilla in bosrijke omgeving

Vrijstaande kantoorvilla in bosrijke omgeving Te Koop Vrijstaande kantoorvilla in bosrijke omgeving Adres Amersfoortsestraat 65 te Soesterberg Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De openbare veiling vindt plaats op donderdag 19 december

Nadere informatie

Winkel-/ kantoorruimte TE KOOP. Plein CV Dordrecht.

Winkel-/ kantoorruimte TE KOOP. Plein CV Dordrecht. Winkel-/ kantoorruimte TE KOOP Plein 1940-1945 3 3313 CV Dordrecht OMSCHRIJVING Algemeen: Deze commerciele bedrijfsruimte is werkelijk voor allerlei doeleinden geschikt. Door de casco oplevering is deze

Nadere informatie

Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath. gemeente T i e l

Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath. gemeente T i e l Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath gemeente T i e l Plan Muggenborch Kapel Avezaath Kavelpaspoort A: Richtershof Uw eigen droomhuis bouwen! Een eigen huis bouwen doet u waarschijnlijk

Nadere informatie

Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN

Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN B&W-nr.: 06.1286 d.d. 14-11-2006 Onderwerp Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN 1. Voornemens te zijn vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan Schuttersveld ten behoeve

Nadere informatie

Adres: Buitenhavenweg 7-9, 3113 BC Schiedam Vraagprijs ,00 kosten koper

Adres: Buitenhavenweg 7-9, 3113 BC Schiedam Vraagprijs ,00 kosten koper Adres: Buitenhavenweg 7-9, 3113 BC Schiedam Vraagprijs 280.000,00 kosten koper Omschrijving Op een zeer fraaie locatie, direct aan het water van de Lange Haven, ligt dit monumentale multifunctionele pand.

Nadere informatie

KAVELPASPOORT DEELGEBIED 3

KAVELPASPOORT DEELGEBIED 3 KAVELPASPOORT DEELGEBIED 3 KAVELS voor WONEN én ONDERNEMEN Een project van: DEELGEBIED 3 Het plan bestaat uit drie deelgebieden. Deelgebied 1 betreft vrijstaande woningen aan de Burgemeester Krollaan.

Nadere informatie

Vlierberg 6 Eemnes. Oppervlakte 1440 m² ,- kosten koper (excl. BTW)

Vlierberg 6 Eemnes. Oppervlakte 1440 m² ,- kosten koper (excl. BTW) Oppervlakte 1440 m² 750.000,- kosten koper (excl. BTW) Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte Vraagprijs Bedrijfsruimte bedrijventerrein 1440 m² 750.000,- K.K. 2 Beschrijving object

Nadere informatie

Inhoudsopgave ruimtelijke onderbouwing Olympus 20

Inhoudsopgave ruimtelijke onderbouwing Olympus 20 Inhoudsopgave ruimtelijke onderbouwing Olympus 20 Hoofdstuk 1 Inleiding Hoofdstuk 2 Planbeschrijving Hoofdstuk 3 Beleidskader Hoofdstuk 4 Landschappelijke inpasbaarheid Hoofdstuk 5 Omgevingsaspecten Hoofdstuk

Nadere informatie

b. beroeps- en bedrijfsmatige activiteiten, met dien verstande dat:

b. beroeps- en bedrijfsmatige activiteiten, met dien verstande dat: Artikel 8 Wonen - 2 8.1 Bestemmingsomschrijving 8.2 Bouwregels 8.3 Nadere eisen 8.4 Afwijking van de bouwregels 8.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen - 2' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a.

Nadere informatie

Projectbesluit. Onderwerp: Vaststelling Projectbesluit bestemmingswijziging Zuidbuurt 10a te Maassluis

Projectbesluit. Onderwerp: Vaststelling Projectbesluit bestemmingswijziging Zuidbuurt 10a te Maassluis Projectbesluit Onderwerp: Vaststelling Projectbesluit bestemmingswijziging Zuidbuurt 10a te Maassluis Burgemeester en wethouders van Maassluis Gelet op: Projectbesluitprocedure Op grond van het artikel

Nadere informatie

Nota beantwoording van zienswijzen Documentnummer INT-15-22326 Bijlage bij besluit d.d. 10 november 2015 met nummer 20140167 tot verlenen van de omgevingsvergunning voor het bouwen van 3 appartementen

Nadere informatie

TITEL Ontwerpverklaring van geen bedenkingen voor bouw woningen aan de Stavestraat en de Valkestraat

TITEL Ontwerpverklaring van geen bedenkingen voor bouw woningen aan de Stavestraat en de Valkestraat RAADSVOORSTEL Van Aan Portefeuillehouder Burgemeester en Wethouders Gemeenteraad Wethouder P. van den Berg Reg.nr. Datum 4410142 8 april2014 B&W-vergadering De Ronde Agenda Het Besluit Vastgesteld besluit

Nadere informatie

te Prinsenbeek Smienk MAKELAARS 3 luxueuze woonappartementen en 2 zelfstandige kantoorunits

te Prinsenbeek Smienk MAKELAARS 3 luxueuze woonappartementen en 2 zelfstandige kantoorunits de Markt te Prinsenbeek 3 luxueuze woonappartementen en 2 zelfstandige kantoorunits Plan voor herontwikkeling kantoorgebouw op tot luxe appartementen en exclusief penthouse met mogelijkheid voor kantoor

Nadere informatie

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA Den Haag

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA Den Haag > Retouradres Postbus 30941 2500 GX Den Haag De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA Den Haag Rijnstraat 8 Postbus 30941 2500 GX Den Haag www.vrom.nl Betreft Beantwoording

Nadere informatie

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S C A S T R I C U M B E V E R W I J K E R S T R A A T W E G S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S EEN EIGEN WONING BOUWEN EEN DROOM DIE UITKOMT...

Nadere informatie

Te koop Complex: twee woningen, winkelruimte, opslagruimte en een bovenwoning Geldermalsen, D.J. van Wijkstraat 2, 4, 4a & 6 Geldermalsen, Lingedijk 7

Te koop Complex: twee woningen, winkelruimte, opslagruimte en een bovenwoning Geldermalsen, D.J. van Wijkstraat 2, 4, 4a & 6 Geldermalsen, Lingedijk 7 Te koop Complex: twee woningen, winkelruimte, opslagruimte en een bovenwoning Geldermalsen, D.J. van Wijkstraat 2, 4, 4a & 6 Geldermalsen, Lingedijk 7 Vraagprijs 675.000,-- k.k. www.vanbrenk.nl info@vanbrenk.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Kerkgebouw Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Kerkgebouw Vraagprijs: k.k. TE KOOP Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Emmastraat 75 Rozenburg (ZH) Het kerkgebouw aan de Emmastraat 75, gelegen in de dorpskern van Rozenburg, werd rond 1952 opgetrokken op een perceel van 808 m 2 eigen

Nadere informatie

Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek

Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 www.schepregistergoed.nl Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Algemeen De garage met showroom en

Nadere informatie

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid.

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid. Kavelpaspoort de eede Hoven Entree de eede Hoven STEDENBOUKUNDIG PLAN - ONINGCATEGORIEËN olweversgilde, en In dit kavelpaspoort worden de relevante onderdelen van o.a. het bestemmingsplan, stedenbouwkundig

Nadere informatie

TE KOOP. Beekstraat 26, 7311 LG Apeldoorn. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Beekstraat 26, 7311 LG Apeldoorn. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP Beekstraat 26, 7311 LG Vraagprijs 120.000,- kosten koper Omschrijving In het kernwinkelgebied gelegen winkelruimte met verhuurde bovenwoning, nader te splitsen erf en ondergrond. Gunstig gelegen

Nadere informatie

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Algemeen De garage met showroom en woning is gelegen aan de Arent van Lierstraat te Puttershoek. Het garage gedeelte en de woning

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Gerelateerde aanvraag/melding:

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Gerelateerde aanvraag/melding: Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie 217.1 Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2828871 Aanvraagnaam Uw referentiecode Nieuwbouw 2 appartementen

Nadere informatie

Koop bedrijfspand op Xenonweg 0 ong te Amersfoort kosten koper

Koop bedrijfspand op Xenonweg 0 ong te Amersfoort kosten koper Koop bedrijfspand op Xenonweg 0 ong te Amersfoort 1175000 kosten koper Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl Omschrijving

Nadere informatie

Projectinformatie Kantoorruimte

Projectinformatie Kantoorruimte Projectinformatie Kantoorruimte Kleine Landtong 23 Postbus 373 4200 AJ Gorinchem Transportstraat ong 4283 JL Giessen (0183) 30 40 50 www.bmak.nl info@bmak.nl Kleine Landtong 23 Rabobank 37.25.21.630 Postbus

Nadere informatie

VERZOEK BEOORDELING SCHETSPLAN. Beoordeling: Bestemmingsplan en Welstand. Dit formulier, tekeningen e.d. indienen in tweevoud

VERZOEK BEOORDELING SCHETSPLAN. Beoordeling: Bestemmingsplan en Welstand. Dit formulier, tekeningen e.d. indienen in tweevoud VERZOEK BEOORDELING SCHETSPLAN Beoordeling: Bestemmingsplan en Welstand Dit formulier, tekeningen e.d. indienen in tweevoud Dit verzoek zenden aan: Gemeente Hulst, Afdeling Vergunningen, Postbus 49, 4560

Nadere informatie

Koop bedrijfspand op Sleperweg 30 te Maastricht kosten koper

Koop bedrijfspand op Sleperweg 30 te Maastricht kosten koper Koop bedrijfspand op Sleperweg 30 te Maastricht 795000 kosten koper Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl Omschrijving

Nadere informatie

Bouwkosten: vastgestelde bouwkosten (excl. BTW) : ,10

Bouwkosten: vastgestelde bouwkosten (excl. BTW) : ,10 ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING (Wabo artikel 2.1) Dossiernummer: VROM/HZ_WABO-2017-0169 Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren Datum gezien de aanvraag van : B. Leenen adres, postcode en woonplaats

Nadere informatie

Reactienota zienswijzen Eemstraat 10A

Reactienota zienswijzen Eemstraat 10A Reactienota zienswijzen Eemstraat 10A gemeente Baarn Programma Fysiek Domein juni 2015 1 2 Inhoudsopgave 1 Inleiding...5 1.1 Ter plaatse geldende bestemmingsplan...5 1.2 Procedure...5 2 De ingekomen zienswijzen...6

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 2036093. Aanvraagnaam Zelstweg 1. Uw referentiecode 15006. Ingediend op 29-10-2015

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 2036093. Aanvraagnaam Zelstweg 1. Uw referentiecode 15006. Ingediend op 29-10-2015 Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2036093 Aanvraagnaam Zelstweg 1 Uw referentiecode 15006 Ingediend

Nadere informatie

Te koop. Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning. Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland

Te koop. Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning. Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland Te koop Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland Algemeen Deze schitterend aan het water gelegen twee onder één kap woning is

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. (uitgebreide procedure)

Omgevingsvergunning. (uitgebreide procedure) Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden gezien het verzoek ingediend door: XXXX adres: XXXX postcode en woonplaats: XXXX ingekomen op: 22-03-2013 geregistreerd

Nadere informatie

TE KOOP Middelie 76, 1472 GS Middelie

TE KOOP Middelie 76, 1472 GS Middelie TE KOOP Middelie 76, 1472 GS Middelie Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed met een maatschappelijke bestemming. Buiksloterdijk 220 1025 WE AMSTERDAM Tel: 020 6365889 (Hoofdvestiging

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT. aan de aanvraag planologische medewerking kan worden verleend middels het nemen van een projectbesluit;

ONTWERPBESLUIT. aan de aanvraag planologische medewerking kan worden verleend middels het nemen van een projectbesluit; ONTWERPBESLUIT Projectbesluit Bokt 19 en besluit reguliere bouwvergunning (10/1132/1111649) Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Eindhoven; gezien de op 1 april 2010 ingekomen aanvraag

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie De Zoeker Esch 2a Losser Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Kavelpaspoorten Nes kavels. kavel 10

Kavelpaspoorten Nes kavels. kavel 10 Kavelpaspoorten Nes kavels kavel 10 2 kavelpaspoorten Nes-kavels Schagen Nes Noord juli 2012 Voor u ligt een kavelpaspoort van één van de Nes kavels in het plan Nes Noord in Schagen. Dit kavelpaspoort

Nadere informatie

Pagina 1/5 T

Pagina 1/5 T *ZD74DC42791* De heer C.W.G. Vlaar Pietershofweg 2 1761 JZ ANNA PAULOWNA Verzenddatum 11-09-2015 Ons kenmerk Uw kenmerk Uw brief van Onderwerp Omgevingsvergunning Z-104555 Contact Pieter Rens 1/5 T 088-321

Nadere informatie

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande woning met ruime loods is door haar vrije ligging

Nadere informatie

TE KOOP & TE HUUR. MAATSCHAPPELIJK ZORGGEBOUW Vanaf prijs: k.k. Jac.P. Thijsselaan 47 te Gouda

TE KOOP & TE HUUR. MAATSCHAPPELIJK ZORGGEBOUW Vanaf prijs: k.k. Jac.P. Thijsselaan 47 te Gouda TE KOOP & TE HUUR Jac.P. Thijsselaan 47 te Gouda In een aantrekkelijke woonomgeving met veel voorzieningen en groen staat dit solitaire zorggebouw van jeugdzorginstelling Curium-LUMC. Het gebouw is gelegen

Nadere informatie

Nog niet gecontroleerde informatie!

Nog niet gecontroleerde informatie! Nog niet gecontroleerde informatie! Het via doorschakelen beschikbare bestand is nog niet gecontroleerd en wordt zo spoedig mogelijk vervangen of aangevuld. Gemeenteblad Nijmegen Jaartal / nummer Opgenomen

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1240417. Aanvraagnaam Aanvraag verbouw Bergstraat 51. Ingediend op 14-05-2014.

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1240417. Aanvraagnaam Aanvraag verbouw Bergstraat 51. Ingediend op 14-05-2014. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 1240417 Aanvraagnaam Aanvraag verbouw Bergstraat 51 Uw referentiecode

Nadere informatie

Wij hebben uw aanvraag ontvangen op 10 juni 2010.

Wij hebben uw aanvraag ontvangen op 10 juni 2010. Bezoekadres Bos en Lommerplein 250 1055 EK Amsterdam Postbus 57239 1040 BC Amsterdam Telefoon 14020 www.west.amsterdam.nl Directie Vergunningen en dienstverlening Afdeling Vergunningen Bouw Retouradres:

Nadere informatie

Oplegvel Collegebesluit

Oplegvel Collegebesluit Oplegvel Collegebesluit Onderwerp vrijstelling en bouwvergunning eerste fase t.b.v. verbouwen van een bestaand pand tot appartementen aan Zijhuizen 1-7 te Haarlem Portefeuille J. Nieuwenburg Auteur J.R.

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE TE KOOP Unieke atelier-/bedrijfsruimte op het TU/e terrein te Eindhoven De Rondom 18 (5612 AP) te Eindhoven Vrijblijvende informatie De Rondom 18 te Eindhoven 1/13 Vrijblijvende

Nadere informatie

TE KOOP. Oude Grensweg 102, 7552 GD Hengelo. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Oude Grensweg 102, 7552 GD Hengelo. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Oude Grensweg 102, 7552 GD Vraagprijs 650.000,- k.k. Omschrijving Unieke bouwlocatie! De getoonde impressie betreft een voorbeeldwoning die gebouwd zou kunnen worden op deze fantastische locatie

Nadere informatie

PASTOOR VAN SPAANDONKSTRAAT 26 BREDA. Bouwjaar: ca 1996. Inhoud woning: ca 285 m³. Woonoppervlakte: ca 100 m². Perceelgrootte: ca 0 m²

PASTOOR VAN SPAANDONKSTRAAT 26 BREDA. Bouwjaar: ca 1996. Inhoud woning: ca 285 m³. Woonoppervlakte: ca 100 m². Perceelgrootte: ca 0 m² PASTOOR VAN SPAANDONKSTRAAT 26 BREDA Bouwjaar: ca 1996 Inhoud woning: ca 285 m³ Woonoppervlakte: ca 100 m² Perceelgrootte: ca 0 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Ralph van Wingerden PASTOOR VAN SPAANDONKSTRAAT

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Verbouwing & renovatie Haven 28. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Verbouwing & renovatie Haven 28. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 3316049 Aanvraagnaam Verbouwing & renovatie Haven 28 Uw referentiecode

Nadere informatie

J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl

J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl De kans van uw leven! Vrije bouwkavel in de woonwijk Bregtdorp te Schoorl. Al jaren op zoek naar uw eigen kavel waarop u uw vrijstaande droomhuis

Nadere informatie

In deze brief gaan we ten eerste in op de voorgeschiedenis van deze zaak, waarna we verder ingaan op de uitspraak van de Afdeling van 10 mei 2012.

In deze brief gaan we ten eerste in op de voorgeschiedenis van deze zaak, waarna we verder ingaan op de uitspraak van de Afdeling van 10 mei 2012. V G E M E E N T E V A L K E N S W A A R D de Hofnar 15 Postbus 10100 5550 GA Aan de raad van de gemeente Valkenswaard Valkenswaard Telefoon (040) 208 34 44 Telefax (040) 204 58 90 e-mail Kenmerk: 12uit03516

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3021 NP Rotterdam Vraagprijs 469.500,- k.k. Omschrijving Bent u op zoek naar een keurig afgewerkte 5- kamerbenedenwoning met moderne uitstraling, een heerlijke tuin

Nadere informatie

Twee woningen. Beerseweg 26 en 28 Cuijk. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Twee woningen. Beerseweg 26 en 28 Cuijk. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden Twee woningen TE KOOP Beerseweg 26 en 28 Cuijk Locatie voor wonen werken, bestaande uit bungalow op een perceel van 4509 m² Een beleggingspand met 6 appartementen op een perceel van 500 m² Prijs op aanvraag

Nadere informatie

D *D * Besluit op aangevraagde omgevingsvergunning (geweigerd)

D *D * Besluit op aangevraagde omgevingsvergunning (geweigerd) D170721133 *D170721133* Besluit op aangevraagde omgevingsvergunning (geweigerd) Wij hebben op 5 oktober 2017 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het splitsen van de woning op het perceel

Nadere informatie

Kantoorruimte Oppervlakte totaal 720 m²

Kantoorruimte Oppervlakte totaal 720 m² Kantoorruimte Oppervlakte totaal 720 m² DE VOORDE 10 VENRAY - OOSTRUM TE HUUR HUURPRIJS BEGANE GROND voorzijde, 144 M² 1.044,- PER MAAND HUURPRIJS VERDIEPING voorzijde, 288 M² 1.896,- PER MAAND HUURPRIJS

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Hoofddorp, Kruisweg 636 Object Prima herontwikkelingslocatie (A1 en winkelgebied), gelegen op de hoek van de Kruisweg en de Nieuweweg, één van de hoeken van het kernwinkelgebied.

Nadere informatie

Aanbouw en verbouw. Architectenbureau Jos & Alexander Warmenhoven. www.architectenbureau-warmenhoven.nl. Kerklaan 70, 2171 GD, Sassenheim

Aanbouw en verbouw. Architectenbureau Jos & Alexander Warmenhoven. www.architectenbureau-warmenhoven.nl. Kerklaan 70, 2171 GD, Sassenheim Aanbouw en verbouw kosten procedure honorarium Lux Alma Architectenbureau Jos & Alexander Warmenhoven www.architectenbureau-warmenhoven.nl versie: 01-03-2015 contactgegevens: Architectenbureau Jos & Alexander

Nadere informatie

Ontwerpbesluit. Omgevingsvergunning

Ontwerpbesluit. Omgevingsvergunning Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 13 mei 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het verbouwen van een kinderdagverblijf naar 4 appartementen

Nadere informatie

Formulierversie 2011.01 Aanvraaggegevens

Formulierversie 2011.01 Aanvraaggegevens Gegevens bevoegd gezag Gemeente Lelystad Referentienummer Datum ontvangst 2011.01 Aanvraaggegevens Aanvraagnummer 369389 Aanvraagnaam Uw referentiecode Volledige aanvraag hoogbouw (locatie Waterwijzer)

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

Betreft: KINDEROPVANG DOMINO/GEM. ROOSENDAAL JA/CA/20131611 Uw ref: ONTWERPBESTEMMINGSPLAN WESTRAND, ZAAKNUMMER 666578

Betreft: KINDEROPVANG DOMINO/GEM. ROOSENDAAL JA/CA/20131611 Uw ref: ONTWERPBESTEMMINGSPLAN WESTRAND, ZAAKNUMMER 666578 'r ADVOCATENKANTOOR MR, J.J.R. ALBICHER Markt 60, Roosendaal A LBICHER TEVENS PER TELEFAX: 0165 Gemeente Roosendaal t.a.v. de Gemeenteraad Postbus 5000 4700 KA ROOSENDAAL 579 338 Correspondentie: postbus

Nadere informatie

Multifunctioneel bedrijfscomplex TE KOOP. Curieweg 13 Zwolle

Multifunctioneel bedrijfscomplex TE KOOP. Curieweg 13 Zwolle Multifunctioneel bedrijfscomplex TE KOOP Curieweg 13 Zwolle Object Op een centrale locatie op het bedrijventerrein 'Marslanden' in Zwolle bieden wij voor verkoop dit uitstekend onderhouden, vrijstaande,

Nadere informatie

TE KOOP. Eksterweg 71-73, 7331 JM Apeldoorn. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Eksterweg 71-73, 7331 JM Apeldoorn. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP, 7331 JM Vraagprijs 195.000,- kosten koper Omschrijving Een plek met historie! Thoma Van Bussel Makelaars heeft van de gemeente de opdracht gekregen om een koper te vinden voor De Finse School

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Zaaknummer

Omgevingsvergunning Zaaknummer Omgevingsvergunning Zaaknummer 901876 1. Inleiding Op 28 maart 2017 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het maken van een aanbouw aan de voorzijde van de woning en het maken

Nadere informatie

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Zinkweg 255, 3262 BH Oud-Beijerland Deze karakteristieke en sfeervolle woning is gebouwd in 2001 in opdracht van de huidige eigenaren. De woning is gelegen

Nadere informatie

TE KOOP MULTIFUNCTIONEEL PAND Smetsakker 47 - Eindhoven. Vraagprijs: 349.000,- k.k www.reliplan.nl

TE KOOP MULTIFUNCTIONEEL PAND Smetsakker 47 - Eindhoven. Vraagprijs: 349.000,- k.k www.reliplan.nl TE KOOP MULTIFUNCTIONEEL PAND Smetsakker 47 - Eindhoven Vraagprijs: 349.000,- k.k www.reliplan.nl Object Ligging - De locatie is gelegen aan de Smetsakker 47 Eindhoven. Gelegen in een woonomgeving in het

Nadere informatie

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE 2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE AAN DE TENTWEG TE STOLWIJK Nieuwbouw Ruime garage Royale kavels 700 m2 Nabij centrum gelegen Vrij uitzicht Veel privacy, Verkoop documentatie Tentweg 27

Nadere informatie

Overdrachtsbelasting.

Overdrachtsbelasting. Overdrachtsbelasting. Vanuit de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) zijn vragen gesteld over de tijdelijke verlaging van het tarief van de overdrachtsbelasting voor woningen (zie het besluit

Nadere informatie

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Vraagprijs: 435.000 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E maarten@maartenmakelaardij.nl Burgemeester Hoffmanplein 51 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3071

Nadere informatie

Buurterstraat 2 en Kerkbuurt 22 te Marken

Buurterstraat 2 en Kerkbuurt 22 te Marken Verzoek tot vooroverleg Buurterstraat 2 en Kerkbuurt 22 te Marken Eigenaar: Gemachtigde: mevr. M.G. Jurriëns Amstel 268 1017AM Amsterdam 1 Aanleiding voor het verzoek om vooroverleg Aanleiding voor het

Nadere informatie

TE HUUR. Multifunctionele ruimte ca. 135 m². Markt 37 (achterzijde) 5554 CA Valkenswaard

TE HUUR. Multifunctionele ruimte ca. 135 m². Markt 37 (achterzijde) 5554 CA Valkenswaard TE HUUR Multifunctionele ruimte ca. 135 m² Markt 37 (achterzijde) 5554 CA Valkenswaard Te huur: Kleinschalige multifunctionele ruimte (ca. 135 m² ) aan de achterzijde van een bestaand horecapand. Deze

Nadere informatie

Nieuwbouw appartementencomplex

Nieuwbouw appartementencomplex Nieuwbouw appartementencomplex Historie De synagoge gelegen aan de is ontworpen door architect E. Spier. De plechtige inwijding van de synagoge vond plaats op 3 juni 1981. In 2011 voldeed de synagoge niet

Nadere informatie

Schetsplan (toetsing aan bestemmingsplan en welstand)

Schetsplan (toetsing aan bestemmingsplan en welstand) Aanvraagformulier Aan Burgemeester & Wethouders van de gemeente Leiden Team Vergunningen en Subsidies Postbus 9100 2300 PC LEIDEN Principeplan (toetsing aan bestemmingsplan) Schetsplan (toetsing aan bestemmingsplan

Nadere informatie

Verkoopbrochure Rembrandtstraat 71 te Bergen op Zoom 1

Verkoopbrochure Rembrandtstraat 71 te Bergen op Zoom 1 Verkoopbrochure Rembrandtstraat 71 te Bergen op Zoom 1 Inhoudsopgave 1. OMSCHRIJVING OBJECT... 3 2. VERKOOPPROCEDURE... 4 3. FOTO S... 4 BIJLAGEN - Plattegronden - Kaart centrum Bergen op Zoom - Kaart

Nadere informatie

Koop bedrijfspand op Bouwweg 19 te Lelystad kosten koper

Koop bedrijfspand op Bouwweg 19 te Lelystad kosten koper Koop bedrijfspand op 1595000 kosten koper Aanbiedende partij: Van Westrhenen Voerman Bedrijfsmakelaardij Email: bakker@vanwestrhenen.nl Telefoon: 036-5383222 Website: www.vanwestrhenen-bog.nl Omschrijving

Nadere informatie

Verhuurd bedrijfsgebouw met showroomen kantoorruimte

Verhuurd bedrijfsgebouw met showroomen kantoorruimte Online executieveiling, 24 juni 2015 12:00 uur Verhuurd bedrijfsgebouw met showroomen kantoorruimte Adres De Wel 34-36 te Hoevelaken Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De executoriale

Nadere informatie

Behoort bij besluit van Burgemeester en Wethouders van Texel, kenmerk: Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 673383

Behoort bij besluit van Burgemeester en Wethouders van Texel, kenmerk: Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 673383 Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Behoort bij besluit van Burgemeester en Wethouders van Texel, kenmerk: 13.UP01504 zaaknummer: WHZ 2012 0336 kenmerk document: Bijlage 1/7 Burgemeester

Nadere informatie