FRANCHISE - INFORMATIE DEEL 1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FRANCHISE - INFORMATIE DEEL 1"

Transcriptie

1 FRANCHISE - INFORMATIE DEEL 1 Holland Training Nederland BV Heer Janszdorp EA Kamperland Telefoon: (076) Internet:

2 Algemeen Bart Huijbregts, de oprichter van Holland Training is sinds 1998 internationaal werkzaam als trainer. In de eerste jaren van zijn carrière was hij trainer bij Kenneth Smit Training, alwaar hij vanaf 2003 betrokken werd bij en vanaf 2004 eindverantwoordelijk werd voor het gehele interne trainingsprogramma (train-thetrainer) voor 70 trainers. In de loop van deze jaren heeft hij zich gespecialiseerd in communicatietrainingen voor verkopers en managers in de talen Nederlands, Engels en Duits. Eigenwijs heeft hij uiteindelijk in 2006 besloten zelfstandig verder te gaan. De landen Het Nederlandse hoofdkantoor van Holland Training is in Breda van waaruit we de Nederlandstalige, Engelstalige en Franstalige markt bewerken. De trainers van Holland Training werken vanuit hun thuiskantoor. Naast Nederland werkt u samen met een aantal buitenlandse collega s. Belgium Training (www.belgium-training.com) bewerkt vanuit Brussel de Vlaamse en Waalse markt. Wij hebben een kantoor in Ratingen, van waaruit de Duitstalige markt bewerkt wordt. Voor de Poolse, Spaanse, Italiaanse en Russische markt werken we samen met lokale partners. Mission Statement. Mondiale verkoop zal steeds belangrijker worden. Grenzen verdwijnen als mensen met elkaar leren communiceren. Holland Training wil leren om mondiaal te verkopen en biedt daarom verkooptraining op hoog niveau aan, waarbij rekening wordt gehouden met de culturen in de verschillende landen. Holland Training wil de beste zijn en blijven en investeert om die reden veel in de opleiding van haar eigen trainers.

3 Daarbij houden wij ons aan de volgende principes: 1. De beste willen zijn, door er alles aan te doen om onze klanten nu en in de toekomst tevreden te stellen. Slechte resultaten kunnen maar al te vaak worden teruggevoerd op gemakzuchtigheid en nalatigheid in handelen en denken op alle vlakken. 2. Ten tweede het collegialiteitprincipe, het streven naar gemeenschappelijkheid. Elkaar wijzen op punten die verbeterd kunnen worden en ondersteuning bieden waar dat nodig is. 3. Het integriteitprincipe. Dit geldt zowel binnen de organisatie als ook naar buiten toe. 4. De trots. Samen vormen we één Team. Dat maakt Holland Training tot een onderneming zonder de harde, onpersoonlijke uiting van het materialisme. Holland Training is echter een groep die uitnodigt tot loyaliteit en toewijding en waarin mensen actief zijn die een creatieve bijdrage aan deze gemeenschap willen leveren. Onderscheidend vermogen van Holland Training Holland Training gaat door waar anderen moeten ophouden. Veel scholingen en trainingen zijn goed voor de algemene kennis. De trainingen van Holland Training hebben meer diepgang, die stapsgewijs verworven wordt. Hierdoor komen de deelnemers er zelf achter dat ze vooruitgaan, dat ze beter worden, en dat zonder zich 'trucjes' eigen te maken, maar door professionele technieken aan te leren. De trainingen zijn modulair opgebouwd en verhogen op basis van de nieuwste inzichten en kennis met elke cursus het niveau van elke individuele deelnemer. Wat dat betreft is het eerder regel dan uitzondering dat klanten van Holland Training zich meer dan vijf jaar laten scholen. Holland Training traint het individu binnen de groep. Door het aantal deelnemers op maximaal 8 per groep te houden, worden ze allemaal op hun eigen niveau aangesproken. De deelnemers worden voortdurend uitgedaagd om zelf tot het uiterste te gaan. Deze manier van werken bevordert de praktische toepasbaarheid

4 van het geleerde in de dagelijkse praktijk en leidt bijna onmiddellijk tot een verbetering van de prestaties van alle individuele deelnemers. Holland Training maakt gebruik van een methode die als confronterend kan worden aangeduid, maar dan wel 'op de bal' en niet 'op de man' gericht. Door rollenspelen en oefeningen zien de deelnemers zelf in wat ze aan hun manier van optreden kunnen verbeteren. Het effect van deze zelfkennis is enorm en de motivatie om het in het vervolg beter te doen is zo mogelijk nog groter. Holland Training werkt met professionele trainers, die hun sporen in het bedrijfsleven verdiend hebben. De trainers zijn altijd specialisten, die zich uitsluitend bezighouden met Holland Training. We werken dus niet met freelancers. Ze hebben zelf dagelijks te maken met alle facetten van communicatie in het management, de verkoop en de begeleiding van klanten net zoals de deelnemers in hun eigen praktijk. Het uitgangspunt van onze trainingen is het direct kunnen omzetten van theoretische kennis en de dagelijkse praktijk van de deelnemers, waarbij we vanzelfsprekend rekening houden met het gewenste niveau binnen de onderneming. Waarom hebben we voor een franchiseconcept gekozen? - Zelfstandigheid U bepaalt zelf uw succes en beslist wat u wel en niet doet. U bent de ondernemer. - Risicoverdeling Wanneer u ziek bent, of in andere gevallen dat u afwezig bent zult u het waarderen dat uw werk door uw collega s overgenomen kan worden, zodat de continuïteit gewaarborgd wordt. - Lage investering, hoog rendement De investering voor het starten van uw eigen Holland Training onderneming is erg laag, vergeleken met het investeren in en opstarten van andersoortige ondernemingen. - Hoog inkomen U bepaalt zelf de hoogte van uw inkomen.

5 - Motivatie De grootste motivatie ontstaat dan, wanneer u merkt dat uw inspanningen vruchten afwerpen en uw trainingen succesvol zijn. U bent hierin niet afhankelijk van derden. - Groeien zoveel u wilt Wanneer u meer trainingen verkoopt, dan u zelf kunt uitvoeren, kunt u collega trainers inzetten, die dezelfde professionele opleiding hebben genoten als u. - Ondersteuning en ontwikkeling U doorloopt als trainer bij Holland Training ieder jaar een opleidingsprogramma en kunt zich in diverse gebieden specialiseren. Dit alles ter ontwikkeling van uw persoonlijkheid en van uw omzet.

6 Ons aanbod: Holland Training biedt verschillende trainingsmodules en online testen. De Trainingsmodules Ons huidige trainingsaanbod bevat de volgende (2-daagse) trainingsmodules: Telefonisch afspraken maken Up Selling - Het Verkopen van extra s Het Verkopen van Meerwaarde Aan Prijskopers de Prijs Verkopen Module Invloed uitoefenen op Beïnvloeders Module Return-on Investment Excellent Onderhandelen Wisselen van Interventie niveau Non Verbale Communicatie Presentatievaardigheden Telefonisch verkopen Time-management Beurstechnieken Vergadertechnieken Training Sales Management (4 modules)

7 Online Testen (Psychologisch) onderzoek en coaching 1. Sales Skills Index (SSI) De MDI-Sales Skills Index (SSI) is een objectieve analyse van de kennis die iemand heeft, van strategieën die nodig zijn om in welke verkoopomgeving dan ook, succesvol te zijn. In wezen beantwoordt de analyse de vraag "Kan deze persoon verkopen?". Ook in de verkoop hangt succes nauw samen met het kennisniveau van degene die het vak uitoefent. Het is deze kennis die de SSI meet. Dit rapport geeft de verkoper feedback op sterke en zwakke punten. Van hieruit kan de verkoper een plan ontwikkelen om zijn/haar zwakke punten te verbeteren. Kennis van zijn/haar zwakke en sterke kanten, samen met de wens om het allerbeste uit zichzelf te halen, zal de verkoper in staat stellen om professioneel verkoopsucces te bereiken. 2. MDI Gedragsanalyse (Sales uitvoering) - DISC De Gedragsanalyse geeft binnen een half uur een uniek, betrouwbaar, objectief beeld van het gedrag van een respondent. Welke individuele gedragskenmerken zijn specifiek van waarde voor de organisatie? Hoe kunt u optimaal met de betreffende persoon communiceren, waar hij of zij ondersteuning of aanvullende training behoeft, wat moet u doen om hem of haar te motiveren, etc.

8 3. MDI Drijfverenanalyse - WDA De Werkgerelateerde Drijfveren Analyse maakt, in relatie tot de werkomgeving, inzichtelijk waarom iemand de dingen doet zoals hij of zij ze doet, wat een persoon beweegt. Per drijfveer - en afhankelijk van de hoogte van de score - brengt het profiel algemene kenmerken, waarde voor de organisatie, leerstijlen, sleutels tot motivatie en mogelijke aandachtspunten in kaart. Trainingsmethode De trainingsmethode die u gaat gebruiken bestaat uit de volgende fasen: De voorbereiding, waarbij u samen met uw opdrachtgever de doelstellingen voor de training bepaalt en vastlegt. Aan de hand van intakegesprekken met de deelnemers aan de training, en eventueel in combinatie met één van onze testen zoekt u uit, in hoeverre deze doelen afwijken van het huidige werken denkniveau van de deelnemers. Aan de hand van deze informatie ontstaat het uiteindelijke trainingsprogramma. De training zelf. Dankzij het moderne trainingsprogramma en de succesvolle methodiek zullen uw deelnemers zich de nieuwe vaardigheden snel eigen maken. De trainingen zijn erg praktisch, waarbij de theorie ondersteunend werkt. De periode na afloop van de training. (Dit is eigenlijk de periode voor de follow-up training). U voert met uw opdrachtgever een evaluatiegesprek over de training. U biedt hulp bij het intrainen van de vaardigheden, bijvoorbeeld door het aanbieden van oefenmateriaal of individuele coaching.

9 Na een bepaalde periode ziet u uw deelnemers weer bij de follow-up training, waarbij we naast het herhalen en verdiepen van de thema s uit de eerdere training ook steeds nieuwe onderwerpen behandelen. Deze methode zorgt ervoor, dat uw klanten lang met u samenwerken, soms wel 5 jaar of langer. Het voordeel voor uw klanten is dat u hun organisatie steeds beter leert kennen en de trainingen steeds beter weet aan te passen aan hun specifieke situatie. Het voordeel voor u is de continuïteit die op deze manier in uw eigen onderneming ontstaat.

10 De kwaliteit bij Holland Training Het Franchisehandboek We werken bij Holland Training allen onder dezelfde naam. Dat betekent dat we duidelijke afspraken dienen te hebben over de manier waarop we eenduidig naar buiten treden en de kwaliteit die we hierbij hanteren. We hebben dit alles in een Franchisehandboek vastgelegd. U zult merken dat deze regels enkel over deze kwaliteit gaan en dat u dus veel vrijheid heeft om uw eigen persoonlijkheid in te brengen. Één verplichting heeft u in ieder geval: Alle trainers doorlopen hetzelfde trainingsprogramma en allen worden tijdens hun werk als trainer op dezelfde manier gecoacht. Interne opleiding U doorloopt een uitvoerig intern opleidingsprogramma, waarin u zich de verschillende trainingsmodules eigen maakt. Het zwaartepunt van dit programma ligt vanzelfsprekend in het eerste jaar. Het programma bestaat uit de volgende onderdelen: Het leren verkopen van trainingen: De trainer is de adviseur van zijn klanten. U leert over de bedrijfsprocessen bij uw klanten van waaruit trainingsbehoefte ontstaat. Het leren voorbereiden en uitvoeren van een training: Dit deel doorloopt u in 2 fasen: U neemt eerst deel aan de betreffende module als deelnemer, in 2 de instantie leert u zelf om deze module te trainen (het "Train-the-Trainer- Programma"). Follow-up trainingsdagen, waarbij we steeds nieuwe onderdelen trainen en tevens aandacht schenken aan het verder uitbouwen van uw vaardigheden als trainer. Bijsturen daar waar individuele behoeftes liggen om de kwaliteiten als trainer en als verkoper verder te verbeteren.

11 Coaching U wordt tevens begeleid tijdens uw werk als trainer en als verkoper van trainingen. Regelmatige feedback momenten zorgen ervoor, dat u zich kunt concentreren op het ontwikkelen van uzelf als trainer en als verkoper. U kunt terugvallen op een uitgebreide database aan informatie en ervaringen, die het u makkelijker maken succesvol te zijn.

12 De Trainers van Holland Training Een trainer moet altijd het goede voorbeeld geven. Hij heeft een grote invloed op een groep en de individuele deelnemers. U zult in de komende tijd bij Holland Training een sterke ontwikkeling doormaken, zowel zakelijk alsook persoonlijk. Daarom is het goed, om nu al aan te geven wat uw carrièremogelijkheden bij Holland Training zijn: Veel trainers worden bij hun klanten ook Managementconsultant. Vanuit hun jarenlange ervaring als trainer voor diverse ondernemingen hebben ze een schat aan ervaring opgedaan. Een aantal trainers kunnen te zijner tijd een plaats krijgen binnen het management van Holland Training om zich verder te kunnen ontwikkelen en zich uiteindelijk bezig te gaan houden met leidinggevende en ondersteunende functies. Holland Training ontwikkelt zich ook internationaal. Ook hier liggen toekomstig mogelijkheden voor ambitieuze ondernemers. Holland Training Nederland BV

SOLLICITANTEN - INFORMATIE DEEL 1

SOLLICITANTEN - INFORMATIE DEEL 1 SOLLICITANTEN - INFORMATIE DEEL 1 Holland Training Nederland BV Mezenlaantje 7 1861 ME Bergen Telefoon: (072) 58 15 241 Internet: www.holland-training.com E-mail: info@holland-training.com Algemeen Gregor

Nadere informatie

Training: Sitemanagement

Training: Sitemanagement Training: Sitemanagement Persoonlijke Performance in Managementvaardigheden voor sitemanagers in de procesindustrie Training: Sitemanagement Persoonlijke Performance in Managementvaardigheden voor sitemanagers

Nadere informatie

KNOWLEDGE INTO ACTION CREËER EEN LUISTERAAR EN BRENG HEM IN BEWEGING

KNOWLEDGE INTO ACTION CREËER EEN LUISTERAAR EN BRENG HEM IN BEWEGING KNOWLEDGE INTO ACTION CREËER EEN LUISTERAAR EN BRENG HEM IN BEWEGING info@exellior.com September 2014 Copyrights KNOWLEDGE INTO ACTION 2 GEFELICITEERD! U heeft besloten meer te willen weten over de ontwikkeling

Nadere informatie

Over. Afkijken mag. Dit boekje is gebaseerd op onderzoek van: José van Overbeek - GOC Jos Teunen GOC Jasper van Geenen - GOC. Ria van Dinteren Cinop

Over. Afkijken mag. Dit boekje is gebaseerd op onderzoek van: José van Overbeek - GOC Jos Teunen GOC Jasper van Geenen - GOC. Ria van Dinteren Cinop Over Afkijken mag Dit boekje is gebaseerd op onderzoek van: José van Overbeek - GOC Jos Teunen GOC Jasper van Geenen - GOC Auteur: Ria van Dinteren Cinop Redactie: Bianca Hierck - GOC Els Frankenmolen

Nadere informatie

Zontrainingen Specialist in trainingen voor de kinderopvang. Zontrainingen Het beste bieden aan kinderen, ouders en collega s in de kinderopvang

Zontrainingen Specialist in trainingen voor de kinderopvang. Zontrainingen Het beste bieden aan kinderen, ouders en collega s in de kinderopvang Zontrainingen Specialist in trainingen voor de kinderopvang Zontrainingen Het beste bieden aan kinderen, ouders en collega s in de kinderopvang Inhoud Pagina 1. Inleiding 3 2. Over zontrainingen 3 3. Over

Nadere informatie

Aanbod trainingen 2006-2007

Aanbod trainingen 2006-2007 Aanbod trainingen 2006-2007 F-Act Training & Coaching Engelenstraat 19 6532 XL Nijmegen 024-8440900 / 06-25040123 info@f-act.com http://www.f-act.com Inhoudsopgave pagina De kenmerken van elke F-Act training

Nadere informatie

TRAININGSGIDS CONVERGE

TRAININGSGIDS CONVERGE TRAININGSGIDS CONVERGE 2014 1 Inhoud 1. Inleiding Converge Converge loopbaanadvisering en replacement BV is een van de leidende adviesbureaus op het gebied van loopbaanbegeleiding, (executive) coaching

Nadere informatie

SPIL voor LEIDINGGEVENDEN. MOVE voor MEDEWERKERS

SPIL voor LEIDINGGEVENDEN. MOVE voor MEDEWERKERS SPIL voor LEIDINGGEVENDEN MOVE voor MEDEWERKERS S P I L IN BEWEGING BRENGEN Een leertraject voor leidinggevenden die medewerkers en organisatie in beweging brengen en sturing geven aan veranderingen M

Nadere informatie

Hand out behorende bij de training VOBSPAN. 5644 NG EINDHOVEN Toren C, level 14 040 2115020 1077 NX AMSTERDAM www.itasc.

Hand out behorende bij de training VOBSPAN. 5644 NG EINDHOVEN Toren C, level 14 040 2115020 1077 NX AMSTERDAM www.itasc. Hand out behorende bij de training VOBSPAN Itasc Nederland B.V. Itasc Nederland B.V. St. Gerardusplein 26 33 WTC Amsterdam 5644 NG EINDHOVEN Toren C, level 14 040 2115020 1077 NX AMSTERDAM www.itasc.nl

Nadere informatie

OPLEIDINGEN DIE BLIJVEN HANGEN ZIJN EEN GEVOLG VAN INTENSIEVE SAMENWERKING TUSSEN DE DEELNEMER, DIENS CONTEXT EN DE AANBIEDER VAN LEERERVARINGEN.

OPLEIDINGEN DIE BLIJVEN HANGEN ZIJN EEN GEVOLG VAN INTENSIEVE SAMENWERKING TUSSEN DE DEELNEMER, DIENS CONTEXT EN DE AANBIEDER VAN LEERERVARINGEN. OPLEIDINGEN DIE BLIJVEN HANGEN ZIJN EEN GEVOLG VAN INTENSIEVE SAMENWERKING TUSSEN, DIENS CONTEXT EN DE AANBIEDER VAN LEERERVARINGEN. Ondanks de aantrekkingskracht van termen als verbeterde persoonlijke

Nadere informatie

Impactvolle marketinganalist

Impactvolle marketinganalist Impactvolle marketinganalist Deeltijdopleiding van het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen www.impactvolleanalist.nl Haal het maximale uit je analysecompetenties Betere bedrijfsbeslissingen

Nadere informatie

leergang voor operationeel management > Programma voor effectief management

leergang voor operationeel management > Programma voor effectief management leergang voor operationeel management > Programma voor effectief management Hoe krijg ik mijn mensen zover? Operationeel management is een vak apart en niet iets wat iemand zomaar kan of doet. In de praktijk

Nadere informatie

Binnen het functioneringsgesprek is ook ruimte om de behoefte of noodzaak van een opleiding te bespreken en daarop actie te ondernemen.

Binnen het functioneringsgesprek is ook ruimte om de behoefte of noodzaak van een opleiding te bespreken en daarop actie te ondernemen. Leidraad Consult over: het functioneringsgesprek Functioneringsgesprekken verlopen vaak problematisch. Zowel leidinggevenden als medewerkers zien er nogal eens tegenop en zijn achteraf teleurgesteld over

Nadere informatie

coaching voor BELEGGERS & TRADERS Coaching van het Beleggingsinstituut

coaching voor BELEGGERS & TRADERS Coaching van het Beleggingsinstituut coaching voor BELEGGERS & TRADERS Coaching van het Beleggingsinstituut Coaching van het Beleggingsinstituut COACHING ALS STRATEGISCH EN PRAKTISCH KOMPAS VOOR RENDEMENT EN VERMOGENSONTWIKKELING In financieel

Nadere informatie

Optimaal benutten, ontwikkelen en binden van aanwezig talent

Optimaal benutten, ontwikkelen en binden van aanwezig talent Management Development is een effectieve manier om managementpotentieel optimaal te benutten en te ontwikkelen in een stimulerende en lerende omgeving. De manager van vandaag moet immers adequaat kunnen

Nadere informatie

De punten die in de zes werkbladen een voor een aan de orde komen zijn:

De punten die in de zes werkbladen een voor een aan de orde komen zijn: in zes stappen voorblad Voorblad 1 Inleiding Bij vrijwilligersbeleid gaat het er om op een meer doordachte en planmatige manier aandacht te geven aan de mensen die het werk doen in de vereniging. De werkbladen

Nadere informatie

Trainingen en opleidingen bij Novaka Academy

Trainingen en opleidingen bij Novaka Academy Trainingen en opleidingen bij Novaka Academy De kantoorvakhandel is in beweging. Toegenomen concurrentie, hogere verwachtingen van consumenten en een transparantere markt; het vraagt van kantoorvakhandels

Nadere informatie

LEIDERSCHAP IN DE CORPORATE JUNGLE. Bagage voor een succesvolle reis naar je eigen doel. Een training met wortels in de praktijk.

LEIDERSCHAP IN DE CORPORATE JUNGLE. Bagage voor een succesvolle reis naar je eigen doel. Een training met wortels in de praktijk. LEIDERSCHAP IN DE CORPORATE JUNGLE Bagage voor een succesvolle reis naar je eigen doel. Een training met wortels in de praktijk. PROFESSIONALISEREN DOOR ALLE BENODIGDE SOFTSKILLS VAN DE MANAGER TE TRAINEN

Nadere informatie

3 Team coaching & ontwikkeling

3 Team coaching & ontwikkeling 3 Team coaching & ontwikkeling Team-Talenten-Trainingen van SVision Management Consultants verbeteren de teamprestatie. De deelnemers begrijpen en benutten na afloop elkaars talenten beter. Het resultaat?

Nadere informatie

Welkom. bij Djoj training & opleiding

Welkom. bij Djoj training & opleiding Cursusprogramma najaar 2011 Welkom bij Bedrijven hebben te maken met snelle en complexe veranderingen. Dit is niet voor iedereen gemakkelijk. Sterker nog, het beroep dat op flexibiliteit en improvisatievermogen

Nadere informatie

Management development. Het ontwikkelen van toekomstig leiders

Management development. Het ontwikkelen van toekomstig leiders Management development Het ontwikkelen van toekomstig leiders Management development Weet u wie de aanstormende leiderschapstalenten in uw organisatie zijn? En koestert u deze talenten wel genoeg? Uw jonge

Nadere informatie

Netto-plus 2013. Hét platform voor groei en ontwikkeling van individu en organisatie

Netto-plus 2013. Hét platform voor groei en ontwikkeling van individu en organisatie Netto-plus 2013 Hét platform voor groei en ontwikkeling van individu en organisatie Welkom bij Netto-plus! Netto-plus helpt, adviseert en begeleidt het individu in zijn persoonlijke ontwikkeling en heeft

Nadere informatie

Situationeel Leidinggeven

Situationeel Leidinggeven Hand out behorende bij de training Situationeel Leidinggeven Itasc Nederland B.V. Itasc Nederland B.V. St. Gerardusplein 26 33 WTC Amsterdam 5644 NG EINDHOVEN Toren C, level 14 040 2115020 1077 NX AMSTERDAM

Nadere informatie

Ace! E-book. Ace! Management Partners Training Coaching Consulting Interim Management

Ace! E-book. Ace! Management Partners Training Coaching Consulting Interim Management Ace! Management Partners Training Coaching Consulting Interim Management Den Haag Amsterdam Den Bosch Rotterdam Zwolle Utrecht Arnhem Amersfoort Breda Eindhoven Maastricht Brussel Antwerpen Ace! E-book

Nadere informatie

Customer Service & Customer Experience

Customer Service & Customer Experience Optimalisatie van Customer Service & Customer Experience NewRatio B.V. Copyright: Amsterdam NewRatio Office: / BiXyte Atrium - Strawinskylaan Datum: 3051-1077 05-02-2012 ZX Amsterdam Auteurs: Rotterdam

Nadere informatie

Training Succesvol adviseren

Training Succesvol adviseren Training Succesvol adviseren Het geven van het juiste advies is goed, het geven van het juiste voorbeeld is beter. Hoe belangrijk je eigen gedrag is voor een succesvol verloop van het adviesproces, leer

Nadere informatie

People Management. Meer rendement uit talent. Verandering: het verhaal, de mens en het resultaat.

People Management. Meer rendement uit talent. Verandering: het verhaal, de mens en het resultaat. KANSEN VOOR MANAGERS december 2014 People Management Meer rendement uit talent pagina 4 Verandering: het verhaal, de mens en het resultaat. pagina 5 Als je overweegt een MBA te volgen is er een alternatief

Nadere informatie

Finance & Control. Opleidingenoverzicht. Postbachelor- en masteropleidingen

Finance & Control. Opleidingenoverzicht. Postbachelor- en masteropleidingen Finance & Control Opleidingenoverzicht Postbachelor- en masteropleidingen Een plaats op het erepodium! Wat zijn uw ambities? Beste lezer, Applaus en erkenning Uiteindelijk willen we allemaal applaus, erkenning

Nadere informatie

INHOUD 3 5 6 7 7 8 8 8 9 9 10 11 12 13-17 18 19 20 21 22 23 24 25

INHOUD 3 5 6 7 7 8 8 8 9 9 10 11 12 13-17 18 19 20 21 22 23 24 25 INHOUD How & Knower Inleiding Contactpersonen Ons aanbod voor jouw organisatie Thema s Analytics & Optimalisatie Zoekmachinemarketing Social media Content marketing Online marketing Visie op leren Kennisborgen

Nadere informatie

MAAK DE COMMUNICATIESPRONG. Bureau Kortkrachtig. Het Kortkrachtig concept. Printversie van de website van Kortkrachtig. www.kortkrachtig.

MAAK DE COMMUNICATIESPRONG. Bureau Kortkrachtig. Het Kortkrachtig concept. Printversie van de website van Kortkrachtig. www.kortkrachtig. Pagina 1 van 5 Document Inhoud document Website Printversie van de website van Kortkrachtig Alle teksten van de site www.kortkrachtig.nl MAAK DE COMMUNICATIESPRONG Hoe gebruik je communicatie slimmer en

Nadere informatie