Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:"

Transcriptie

1 Sept-okt 2015 Krabbels Prototype :Steven Som ers Tom VG

2 Hey, jij daar! Ja, jij. Je bent actief in de Chiro, hé. Dat het daar awesome is? Yep, er hangt een ongedwongen sfeer en je speelt er naar hartenlust met je vrienden en vriendinnen. De Chiro is het leukste en meest verrassende pretpark van de wereld! En weet je wat de topattractie is? Dat ben jij. Omdat je bent wie je bent. Zo kleur jij mee de Chiro in! En je bent niet alleen. Kijk eens om je heen. Honderdduizend andere mensen vinden net als jij de Chiro fantastisch. We vormen een kleurrijke bende en toch is geen een gelijk. Samen laten we zien hoe veelzijdig een Chirogroep is. Grijp deze kans en word nog een spat kleurrijker!

3 Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus het derde kind kost ook maar 25). Dus bijvoorbeeld: Familie Peeters heeft 3 kinderen. Jan gaat naar de chiro en de familie betaalt 30. Het jaar daarop komt zus Lien ook naar de chiro en haar lidgeld bedraagt dus 25. De familie betaalt dat jaar 55. Het volgende jaar komt Charel ook naar de chiro en zijn lidgeld bedraagt ook 25. De familie betaalt dat jaar 80. Vanaf dat je 6 jaar bent of in het eerste leerjaar zit, mag je naar de chiro komen, en als je de eerste zondag nog niet ingeschreven bent, neem je die dag 5 mee, zodat je al zeker verzekerd bent. Als je daarna het lidgeld betaalt wordt die 5 van je lidgeld afgetrokken, zodat je niet dubbel betaalt. Het lidgeld mag je storten op rekeningnummer: BE Wil je nog wat meer informatie? Bel gerust iemand van de leiding op of neem contact op met de VeeBee s. Wil je liever informatie krijgen per mail, stel gerust de nodige vragen via info@chirodriehoek.be.

4 Belangrijke data 18/10: 11/10: 23/10: 24/10: 14/11: 20/11: 22/11: 12/12: 13/12: Leidingsweekend, geen chiro :( Vriendjesdag Dag & nacht van de jeugdbeweging Chiro Quiz Diamontage Chapeau Christus koning Kerstmarkt driehoek Kerstmarkt / geen chiro :(

5

6 Beste ouders, vrienden, leden, sympathisanten, Zaterdag 24 oktober 2015 is het weer zo ver: de quiz van Chiro Driehoek. Wij verwachten jullie om 19u30, in het Drieheem, naast onze chirolokalen. Zoek een ploeg van 6 vrienden bijeen en speel mee voor de talrijke prijzen. De allerslimsten kunnen met de mooiste prijs gaan lopen, maar voor wie dit te hoog gegrepen is, kan zich altijd inzetten voor de boef- of drankprijs. Voor 15 euro per ploeg kunnen jullie met ons komen quizzen en genieten van de gezellige sfeer. Betalen kan je ter plaatse. Inschrijven kan bij Quiz@chirodriehoek.be en wees snel, want de plaatsen zijn beperkt. Veel succes en tot dan, Groetjes van leiding van Chiro Driehoek.

7 DIAMONTAGE St.Vith WAT? DE LEUKSTE FOTO S EN FILMPJES VAN ONS BIVAK IN ST.VITH WORDEN AAN DE HAND VAN EEN SPETTERENDE MONTAGE GETOOND! DIT IS DUS HET MOMENT OM KAMPHERINNERINGEN OP TE HALEN! Waar? IN PAROCHIEZAAL DRIEHEEM, AAN DE CHIROLOKALEN Wanneer? ZATERDAG 14 NOVEMBER u OPENING DEUREN 19u30 START DIAMONTAGE TOT DAN! DE LEIDINGSPLOEG EN DE VEEBEES

8 Vriendjesdag Op zondag 11oktober is het weer zover! Dan vindt onze jaarlijkse vriendjesdag plaats. Jullie worden deze zondag om 14.00uur op de chiro verwacht, maar niet alleen. Neem je allerbeste vriendjes/vriendinnetjes, je leukste neef/nicht of je lief mee zodat zij ook eens kunnen genieten van de sfeer op chiro driehoek. Voor de ribbels, mazzels en rakwi s is het chiro van uur tot uur en voor de tito s, keti s en aspi s is het chiro van uur tot uur. Tot dan!

9 Verjaardagen. Xanne Claessens 03/09/2004 Ruben Helmout 06/09/2001 Lotte Graf 09/09/2008 Gitte Foulon 13/09/1997 Tobe Vander Sande 15/09/2006 Sander De Vet 16/09/2000 Lore De Vet 23/09/1997 Louis Van Linden 26/09/2004 Wesley Mouwen 27/09/2007 Arne Smets 2/10/2007 Artemis Tzounou 04/10/1996 Yinthe Staepels 6/10/2007 Karen Caluwé 09/10/1997 Ruben Callens 14/10/1999 Lieke Foulon 16/10/2004 Michael Jacobs 17/10/2000 Rik Geboers 24/10/1997 Tyrone Gibson 24/10/2006 Niels Foulon 24/10/2001 Tom Van Mechelen 25/10/1994 Lander Merks 26/10/2006 Cille Verellen 27/10/2005 Anja Van de Velden 29/10/1995 Sam Janssens 31/10/1993

10 A.S. Adventure Met je lidkaart van de chiro die je normaal gezien van je leiding krijgt, krijg je enorme kortingen in de A.S. Adventure. Als je dus nog opzoek bent naar spullen om te gaan kamperen of je wil al aankopen gaan doen voor het kamp volgend jaar, sleur je ouders dan snel even mee naar de A.S. Adventure. Op vertoon van je chiro-lidkaart kan je een hoop kosten besparen. Zeker de moeite waard dus!

11 VeeBee s VeeBee, wa's da? Wel, VeeBee is de afkorting van Volwassen Begeleiding. Concreet wil dit zeggen dat de VeeBee's de leiding een steuntje in de rug geven. Bij hen kan de leiding steeds terecht voor een probleempje of een gezellige babbel. Maar bij onze VeeBee's kunnen ook de ouders van onze leden een luisterend oor vinden. Dus zit je met een vraag of wil je gewoon iets zeggen maar weet je niet waar je moet zijn... dan kan je Anne en Erik gerust aanspreken of contacteren op: GSM Erik: GSM Anne : vb@chirodriehoek.be Blijf in ieder geval niet met uw vraag zitten!

12 De leiding Anneleen, Irini, Jade, Sam en Willem zijn dit jaar het perfecte team dat onze ribbeltjes een fantastisch jaar gaan bezorgen! Met deze mengeling van jong en oud, meisjes en jongens krijgen we super coole thema s, spelletjes en toneeltjes. De grens tussen de sprookjeswereld en realiteit zal veel worden opgezocht, benieuwd wat dit zal geven. Er staat dus een geweldig jaar te wachten voor de RIBBELTJES!!! De ploeg die zich dit jaar over de mazzels zal ontfermen bestaat uit 2 jongens en 4 meisjes. Anders en Rik zullen hun mannetje moeten staan tegen Caroline, Charlotte, Estée en Karen. Met zo n grootte ploeg kan het niet anders dan geweldig worden. Deze leiding zal er alles aan doen om de mazzels het coolste jaar te geven dat ze tot nu toe al hebben gehad!

13 De goentjes van het jaar, letterlijk en figuurlijk! Met deze volledig nieuwe leidingsploeg hebben ze de kleur van hun groep niet gestolen. Kato, Lore, Sofie en Sam beginnen aan hun eerste jaar leiding maar ook terug van weg geweest hebben we Stijn. Dus allemaal nieuwe leiding maar toch met veel ervaring. De rakwi s gaan zeker weer veel in het bos zitten en coole spelen hebben. Het word een jaar om nooit te vergeten! Artemis, Gitte, Stan en Vince zijn onze tioleiding voor het komende jaar! Niet enkel gaan ze hier super vette uitdagende spelen hebben maar er zal ook wel eens tijd zijn om chille-momentjes te hebben. Met deze evenwichtige groep zal er voor ieders wat wils zijn. Dus een top jaar voor onze Tito s!

14 De keti s hebben dit jaar een samenstelling van alles en nog wat: Humor, grenzen verleggen, chillen, vettige spelen, hevige spelen, film, noem maar op. Met deze 4 persoonlijkheden krijg je een mix van alles! Chiara, Jonas, Sari en (Tom) VG brengen alles tot een graaf, ziek, cool en zot geheel. Keti s be aware!!! Aspi s, Zijn jullie er klaar voor??? De oudste van de chiro, een voorbeeld, leiding te zijn? Hierbij krijgen jullie de hulp van het zotste trio van de wereld! Na de jaren samen leden te zijn werd het eens tijd dat ze ook samen leiding gaven. Anja, Steven en Tom gaan er dit jaar alles aan doen om HET coolste aspi-jaar OOIT te maken. Dit trio is er niet enkel om leiding te geven maar natuurlijk om ook nog eens mee te kunne spelen! Aspi s are you ready for take-off???

15 SEPT Beste Ribbel, ouder en sympathisant! Het nieuwe jaar is bij deze begonnen en wij hebben er uitermate veel zin in, jij toch ook? Bereid je alvast voor op een jaar vol spel en plezier, waar we nee zeggen tegen saaie dingen en ons enkel vol goesting op leuke spelletjes storten! Tot zondag! Ribbels OKT Zondag 20 September - 14:00 tot 17:30 Een heleboel nieuwe gezichten en evenveel nieuwe namen Vandaag gaan we elkaar beter leren kennen en wat is er nu een betere manier dan boordevol veel spelletjes te spelen! Vergeet zeker geen 4- uurtje! Zondag 27 September - 14:00 tot 17:30 Van acrobaten tot clowns, van leeuwen tot tijgers en van driewielers tot trapezes! Vandaag nodigen we jullie uit voor Circus Chirocio! Benieuwd wat we gaan beleven? Kom dan zeker mee met een 4-uurtje. Zondag 4 oktober - 14:00 tot 17:30 Vanaf 17 uur houden wij een kleine receptie waarop ouders welkom zijn om een babbeltje met de leiding te maken. Vandaag reizen we door de tijd met onze teletijdmachine! Zo bezoeken we de prehistorie, het oude Egypte en zelfs de toekomst! Heb jij zin om mee te reizen? Kom dan zeker meedoen en vergeet jouw 4-uurtje niet! Zondag 11 oktober - 14:00 tot 17:30 Vandaag is het vriendjesdag, dat betekent dat je zelf op school, de voetbal, het turnen een vriendje of vriendinnetje mag meenemen om vandaag mee spelletjes te komen spelen op de Chiro! Vergeet zeker geen 4-uurtje mee te nemen!

16 Zondag 18 oktober Helaas pindakaas geen Chiro want jullie leiding is op leidingsweekend waar ze drukdrukdruk aan het vergaderen zijn! Vrijdag 23 oktober Dag Van De Jeugdbeweging! Vandaag mag je je Chirokleren voor één keer aandoen om naar school te gaan! Laat je vriendjes en vriendinnetjes maar zien waarom die van de Chiro de beste zijn! Zondag 25 oktober - 14:00 tot 17:30 In mijnen tijd leefden er nog heksen en draken, prinsen en prinsessen en ridders en schildknapen! Tijd om ons volledig onder te dompelen in de middeleeuwen! Kom verkleed als de stoerste ridder of knapste prinses! Vergeet zeker geen 4- uurtje! Jade Willem Anneleen Sam Veel dikke zoenen, knuffels, high 5 kes, low 5 kes, groetjes van jullie leiding! Irini

17 Chiro van 14u tot 17.30

18 RAKWI S Rakwi szijnjulieerklaarvoor?zoniet,bereidjedanmaarrapvoor, wanthetwordteenjaarvolavontuur/lachen/speletjes/nieuwevrienden enveelmeer.hierondervindenjuliedezotedingendatwevoorde komende2maandengeplandhebben.wijhebbeneralvastzinin. Zondag20/09.14u-17u30 Kennismakingzondag Vandaaggaanwespeletjesspelenzodat jejemedeledenenleidingbeterkuntlerenkennen. Neem een4-uurtjemee. Zondag27/09.14u-17u30 Superhelden Onzeplaneetlooptovervandesuperhelden, maarwieisnueigenlijkdebeste?kom alemaal verkleedalseensuperheld.neem 4-uurtjemee. Zondag4/10.14u-17u30 Hevigespelen Vandaagzulenwezienwievanjulie eenwarerakwiis.neem een4-uurtjemee.

19 Zondag1/10.14u-17u30 Wiehefthetgedan? Erloopteenmoordenaarrondopdechro. Depolitieroeptjuliehulpinom demoordenaar optesporen.ookishetvandaagvriendjesdag, dusneem alemaaleenvriendjemeeenlaathen zienhoecooldechirois.neem een4-uurtjeenjefietsmee. Zondag18/10. GenChiro:( Neem jezakdoekjesenpotijsermaarbij! Julieleidingisopleidingsweekend. Zondag25/10.14u-17u30 Deidealeman/vrouw Julieleidingiseenvoorbeeldvanperfectie. Dezezondagmogenjuliejeeigenidealeman/vrouwmaken. Neem een4-uurtjemee. Groetjesvandeleidingentotgauw!

20 Titokrabbel Zondag 13/ u-17.00u Startdag Zondag 20/ u-18.00u Lokaal pimpen en chillings Break it down, build it up! Vandaag restylen we ons titolokaal. Heb je posters, verf, of graffiti, neem het gerust mee want we maken van ons lokaal onze echte titospot! Zondag 27/ u-18.00u Expeditie Robinson Heb je er altijd al van gedroomd de Mount Everest te beklimmen of naar een tropisch eiland te gaan? Droom verder! We willen vandaag bloed, zweet en tranen zien. Deze dag is niet voor Tito-watjes, only the strong will continue!! VERGEET ZEKER JE FIETS NIET! Zondag4/ u-18.00u Wereld WC-potten dag. Wist je dat je elk jaar 55 kilo KAK produceert? En ook 545 liter pipi? Dat de WC in 1559 werd uitgevonden? Wist je dat Stan een vouwer is? Ben je zelf ook een vouwer of eerder een propper? Dat en nog veel meer kom je vandaag op de chiro te weten. Deze dag verstoppen we de WC-pot niet in het kleinste kamertje.

21 Zondag 11/ u-18.00u Vriendjesdag Neem vandaag allemaal jullie vrienden mee, wij komen ook alleen. Hihi, grapje. Neem jullie BFFvbdc* mee. * Jullie Best Friend Forever van buiten de chiro Zondag 18/10 Geen chiro. Zoek een leven, de leiding heeft dat ook gedaan dit weekend. Hihi! Vrijdag 23/10 Dag van de Jeugdbeweging Vandaag allemaal in jullie uniform naar school, de leiding komt dit persoonlijk controleren. Onze spionnen zijn ter plaatse, ongehoorzaamheid wordt bestraft. Zondag 25/ u-???? Wat als je een hollywoodster was? Vergeet ook geen centjes mee te nemen want we gaan samen eten. We geven toe, we hebben er totaal geen zin in, maar ja, is ook niet niks! Hihi! Nee grapje, we gaan er een titopjaar van maken!! We zien jullie op zondag :D Groetjes, jullie bangelijke leiding; Gitte, Artemis, Vince en Stan

22 KETI S 20/09 Bob de bouwer: Vandaag gaan we van ons lokaal het ultieme chillkot maken! Als je nog materiaal hebt om ons lokaal mee in te richten mag je dat zeker meenemen! 27/09 Honkopolie: Honkbal & monopolie,... dat kan alleen maar goed komen! 04/10 Ge ga hard of ge ga ni: De watjes en postzegels onder ons kunnen maar beter thuisblijven vandaag. 11/10 Vriendjes dag: Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Daarom mogen jullie vandaag al jullie vrienden meenemen naar de chiro!

23 18/10 Leidingsweekend De leiding is op weekend om het chirojaar voor te bereiden, jammergenoeg dus geen chiro :( 24/10 Chiro quiz Zaterdag is het de jaarlijkse chiroquiz. Als er een ploeg van de keti s wint, dan trakteert de leiding op 4-uur voor de groep :) 25/10 Viking games Vandaag gaan we terug in de tijd om ons in te leven in de wereld van de vikingen. Bereid u voor om vies vuil en vettig te worden!

24 Zondag 20/09 14u00-18u00: Come to Belgium they said. It would be fun they said. Zondag 27/09 14u00-18u00: It takes hands to build a house, but only hearts can build a home! > lokaal pimpen Zondag 04/10 14u00-18u00: Brasschaat is t stad, de rest is parking! Zondag 11/10 14u00-18u00 Breng al uw vrienden mee, ik kom ook alleen! (VRIENDJESDAG; breng VEEL vriendjes mee) Zondag 18/10 van 14u00-18u00: Ik zen ni verslaafd aan een leidingsweekend, maar ik heb het wel nodig! > geen Chiro Zondag 25/10 14u00-18u00 You have one job!

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbels Nov/Dec Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus het

Nadere informatie

Krabbel. Maart - April

Krabbel. Maart - April Krabbel Maart - April Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbel MEi - juni Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus het

Nadere informatie

KRABBEL MAART - APRIL

KRABBEL MAART - APRIL KRABBEL MAART - APRIL Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbels Nov/Dec Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus het

Nadere informatie

Krabbels September oktober

Krabbels September oktober Krabbels September oktober Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar

Nadere informatie

KRABBEL JANUARI - FEBRUARI

KRABBEL JANUARI - FEBRUARI KRABBEL JANUARI - FEBRUARI Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbels Jan/Feb Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus het

Nadere informatie

Ik zie u graag. Leuk dat je in mijn team zit! Het is altijd fijn met jou erbij,..

Ik zie u graag. Leuk dat je in mijn team zit! Het is altijd fijn met jou erbij,.. Ik zie u graag. Leuk dat je in mijn team zit! Het is altijd fijn met jou erbij,.. Heb je dat vandaag al eens gezegd? Nog niet? Awel, dan is het tijd om dat nu te doen. Of nog beter, het is tijd om hier

Nadere informatie

Krabbels September oktober

Krabbels September oktober Krabbels September oktober Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35

Nadere informatie

Keuze uit: Pasta-Avond. Chiro Driehoek presenteert. Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem

Keuze uit: Pasta-Avond. Chiro Driehoek presenteert. Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem Chiro Driehoek presenteert Pasta-Avond Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem Deuren:18u30 Eten:19u00 Keuze uit: Batman Bolognese (Spaghetti Bolognese) Captain America s Sea Dish (Spaghetti met zeevruchten

Nadere informatie

23November: 11u-17u. Tot dan!

23November: 11u-17u. Tot dan! 23November: 11u-17u Ja, jullie hebben het goed gelezen. Dit jaar gaat Kristus Koning helemaal anders zijn. We doen het dit jaar alleen met onze Chiro en niet met alle Chiro s van Brasschaat samen. Kom

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbels Nov/Dec Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus het

Nadere informatie

Enthousiast september

Enthousiast september Enthousiast september Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de startdag? We zijn nu helemaal klaar om er allemaal samen een fantastisch Chirojaar van

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

Sikamberke. Januari 2013

Sikamberke. Januari 2013 Sikamberke Januari 2013 Wij wensen alle leden, ouders, leiders en Chirosympathisanten een spetterend 2013! We gaan weer voor een jaar vol Chiroplezier! We geven er samen een lap op! Karen De Waele Hoofdleidster

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: MAART-APRIL Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus het derde

Nadere informatie

Met je lidkaart van de chiro die je normaal gezien van je leiding krijgt, krijg je enorme kortingen in de A.S. Adventure. Als je dus nog opzoek bent

Met je lidkaart van de chiro die je normaal gezien van je leiding krijgt, krijg je enorme kortingen in de A.S. Adventure. Als je dus nog opzoek bent Met je lidkaart van de chiro die je normaal gezien van je leiding krijgt, krijg je enorme kortingen in de A.S. Adventure. Als je dus nog opzoek bent naar spullen om te gaan kamperen of je wil al aankopen

Nadere informatie

匀攀瀀琀攀洀戀攀爀 ⴀ 漀欀琀漀戀攀爀 欀爀愀戀戀攀氀猀 䌀栀椀爀漀搀爀椀攀栀漀攀欀

匀攀瀀琀攀洀戀攀爀 ⴀ 漀欀琀漀戀攀爀 欀爀愀戀戀攀氀猀 䌀栀椀爀漀搀爀椀攀栀漀攀欀 匀攀瀀琀攀洀戀攀爀 ⴀ 漀欀琀漀戀攀爀 欀爀愀戀戀攀氀猀 䌀栀椀爀漀搀爀椀攀栀漀攀欀 Drie woorden: precycle, recycle en upcycle. Of in één woord: minder verspillen! Minder verspilling van eten, van materiaal, van water, van energie en van grondstoffen.

Nadere informatie

Sikamberke Januari 2018

Sikamberke Januari 2018 Sikamberke Januari 2018 Beste ouders en liefste leden, Een nieuw jaar, dus ook een nieuw Sikamberke. In de eerste plaats willen wij jullie natuurlijk allemaal een fantastisch 2018 toewensen, met heel veel

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP:

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP: Evenementenblaadje Het is de maand mei, dat betekent dat we gaan kunnen aftellen naar het kamp! Maar eerst nog twee maanden boordevol plezier. En mei belooft een feestmaand te worden! Wat we gaan doen

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 3 Jan - Feb 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 3 Jan - Feb 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel Editie: Januari & Februari t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 3 Jan - Feb 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be

Nadere informatie

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be Contact 2 Hebt u vragen voor de leiding van je zoon of dochter? U mag hen altijd mailen op volgende adressen: Kapoenen@77Ste.be Welkas@77Ste.be Jonggivers@77ste.be Givers@77ste.be Voorwoordje 3 Yes! Het

Nadere informatie

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 4 maart - april 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 4 maart - april 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel Editie: Maart & april t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 4 maart - april 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be 2

Nadere informatie

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen.

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen. Beste ouders, leden en chiro-sympathisanten, eerst en vooral willen wij jullie allen vanuit de hele leidingsploeg een spetterend, gelukkig en gezond 2015 toewensen! Vanuit de chiro hebben wij alvast heel

Nadere informatie

E-MAIL: info@chiro-elsum.be

E-MAIL: info@chiro-elsum.be Editie: September & oktober Maandboekje van Chiro Kringel Geel Twintigste jaargang nummer 1 sept - okt 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be 2 VOORWOORD

Nadere informatie

ENTHOUSIAST SEPTEMBER

ENTHOUSIAST SEPTEMBER ENTHOUSIAST SEPTEMBER Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, Het is bijna september, dat wil zeggen dat het weer tijd is voor een nieuw Chirojaar vol onvergetelijke avonturen. Dit jaar gaat er een beetje

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we ! 2 Gekrabbeld Hallo chirowieten en ouders We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we mochten weer tal van nieuwe leden verwelkomen. Hopelijk

Nadere informatie

Krabbels. Oktober December 2016

Krabbels. Oktober December 2016 Krabbels Oktober 2016 - December 2016 Speelclub Beste ouders en speelclubbers, Jullie vinden hier het programma van de komende maanden. 2 oktober : Helaas, geen Chiro! We zien jullie volgende week! 9 oktober

Nadere informatie

Sprokkelblad eerste editie

Sprokkelblad eerste editie Sprokkelblad eerste editie 2017-2018 Ook dit chirojaar zal informatie over wanneer het chiro is, er speciale events plaatsvinden niet langer enkel per mail verstuurd worden. We hebben er voor gekozen om

Nadere informatie

Maandlijst oktober november

Maandlijst oktober november Maandlijst oktober november Hallo, Ons KLJ- jaar kan eindelijk weer beginnen en wij zijn er helemaal klaar voor! Hopelijk hebben jullie er ook al zin in. Er staan weer een heleboel activiteiten voor jullie

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: MAART-APRIL Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus het derde

Nadere informatie

Wat moeten de leden bijhebben?

Wat moeten de leden bijhebben? Jawel dames en heren, appelen en peren, het is weer zo ver! Ook dit jaar trekken de leden en leiding van Chiro Driehoek de schaatsbaan op! Op zondag 18 januari gaan we namelijk schaatsen op de schaatsbaan

Nadere informatie

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober Hoi liefste kapoentjes, hier zijn we weer met jullie favoriet 3-maandelijks blad! Zijn jullie er klaar voor om te weten te komen welke spannende, leuke, ontroerende, coole, toffe, zalige dingen jullie

Nadere informatie

RODE DRAAD December-januari 2018

RODE DRAAD December-januari 2018 RODE DRAAD December-januari 2018 Lieve ouders en leden, De eerste twee maanden van het chirojaar zitten er alweer op. Na een spetterende start en veel leuke zondagen, is hier de nieuwe Rode Draad!! Wat

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Meisjeschiro Okapi Kortessem

Meisjeschiro Okapi Kortessem Meisjeschiro Okapi Kortessem Infobrochure 2015-2016 Wat? Elke zondag, van 14u00 tot 17u00, staat er een enthousiaste leidingsploeg klaar die met de leden allerlei leuke activiteiten doet: bosspelen, knutselen,

Nadere informatie

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016 Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents Boekje januari februari 2016 Belangrijke data om te onthouden zijn; - ITA: 18 maart 2017 Een hele dag vol heerlijke, vers gemaakte Italiaanse gerechten waaronder Spaghetti

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

CHIRO JEUGDDROOM. KratSKE

CHIRO JEUGDDROOM. KratSKE CHIRO JEUGDDROOM KratSKE INFORMATIE INSCHRIJVING EN LIDGELD De eerste zondag van een nieuw lid noteren we alle nodige contactinformatie. Enkele weken later komt de leiding eventjes langs om het lidgeld

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma januari tot maart

Chiro Bloemendaal. Programma januari tot maart Chiro Bloemendaal Programma januari tot maart Hallo aller-coolste Chiroleden van de hele wereld (en ouders)! Ook deze paar maanden staan er weer heel wat super leuke en spannende dingen op het programma,

Nadere informatie

4 mei. Jarigen van de maand mei

4 mei. Jarigen van de maand mei Temporterke mei Groepsnieuws: Heeft u een vraag? Dat kan altijd! Stuur een e-mail naar groepsleiding@chirotempo.be (Deze mail komt terecht bij Shauni&Wonne) of spreek op zondag iemand van de leidingsploeg

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

300 AANDEEL 2011/020304-10/022

300 AANDEEL 2011/020304-10/022 startbedrag 300 AANDEEL 2011/020304-10/021 300 Je merkt dat er twee ribbels zijn die naar de Chiro moeten komen van hun ouders. Zij houden hun jas de hele dag aan en vragen voortdurend of het nog geen

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

Maandlijst februari maart

Maandlijst februari maart Maandlijst februari maart Mededeling Beste ouders en leden Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij de beslissing namen enkele personen uit de leidingsploeg te zetten. Dit wegens het niet naleven van

Nadere informatie

www.chiroganshoren.be Beste ouders en ketten Het nieuwe chirojaar gaat bijna weer van start. Dat betekent dat er de komende acht maanden weer wekelijks een nieuwe activiteit voor de ketten klaarstaat.

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus het derde kind kost

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS Lieve chirovrienden, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand

Nadere informatie

Krabbel november - december

Krabbel november - december Krabbel november - december Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

t Slagske Mei, 26 e jaargang

t Slagske Mei, 26 e jaargang t Slagske Mei, 26 e jaargang Kalender 2016-2017 Tito-weekend 5 tot 7 mei Keti en aspi-weekend 5 tot 7 mei Kamp: 7 tot 15 juli Er is er eentje jarig 8 Brent speelclub 10 Luna rakwi 14 Lotte speelclub 29

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

SIKAMBERKE. September 2017

SIKAMBERKE. September 2017 SIKAMBERKE September 2017 Beste ouders en liefste leden, We zijn na een fantastisch kamp weer aan een nieuw Chirojaar begonnen en dat betekent ook een nieuw Sikamberke, dat boordevol informatie en briefjes

Nadere informatie

Voor dit chirojaar hebben wij ook alvast enkele belangrijke data om in de agenda s te noteren:

Voor dit chirojaar hebben wij ook alvast enkele belangrijke data om in de agenda s te noteren: Beste ouders en liefste leden, We zijn ondertussen weer aan een nieuw Chirojaar begonnen en dat zijn we knallend gestart met een groot groepsspel. We vonden het enorm fijn om te zien dat we reeds vanaf

Nadere informatie

Wij wensen jullie voor de laatste dagen van het jaar Veel gezelligheid met elkaar. Voor de 365 dagen die dan volgen Veel plezier en weinig zorgen.

Wij wensen jullie voor de laatste dagen van het jaar Veel gezelligheid met elkaar. Voor de 365 dagen die dan volgen Veel plezier en weinig zorgen. Sikamberke Januari Beste ouders, leden en chirosympathisanten, Wij wensen jullie voor de laatste dagen van het jaar Veel gezelligheid met elkaar. Voor de 365 dagen die dan volgen Veel plezier en weinig

Nadere informatie

28 september. 5 oktober. Sien heeft een date met een knappe bink te pakken! Maar Maria gelooft er niet veel van. Ze wilt foto s zien!

28 september. 5 oktober. Sien heeft een date met een knappe bink te pakken! Maar Maria gelooft er niet veel van. Ze wilt foto s zien! 28 september 5 oktober Sien heeft een date met een knappe bink te pakken! Maar Maria gelooft er niet veel van. Ze wilt foto s zien! Ja en hij is knap, lief, grappig, slim, Maria neemt haar goede vriendin

Nadere informatie

Chiro Budingen 2011 2012

Chiro Budingen 2011 2012 Chiro Budingen 2011 2012 Beste vrienden, Het geweldig jaar is weer begonnen, zeker na zo een spetterende startdag. De kriebels zijn waarschijnlijk boven gekomen. Om jou verder te helpen, in dit geweldig

Nadere informatie

De Kierewieter. Editie 1

De Kierewieter. Editie 1 De Kierewieter Editie 1 Beste Kierewieters, Wat is het toch fijn om weer naar school te kunnen gaan: Oude vriendjes terug zien, van alles bij leren en goede puntjes behalen. Alhoewel het niet altijd zo

Nadere informatie

LOKALEN TITO 1AUGUS TUS 31 JULI 09:00

LOKALEN TITO 1AUGUS TUS 31 JULI 09:00 ASPI?? 10:00??? KETI FIETS 31 JULI 09:00 CHIRO LOKALEN TITO TREIN/FI ETS 1AUGUS TUS 08:15 CHIRO LOKALEN RAKWI TREIN 1 AUGUSTUS 09:00 STATION KALMTHOUT SPEELCLUB TREIN 6 AUGUSTUS 08:45 STATION KALMTHOUT

Nadere informatie

Sikamberke!!!! " # $ % &!!"#$%&'(!) #*+"+,!-*)

Sikamberke!!!!  # $ % &!!#$%&'(!) #*++,!-*) Sikamberke " # $ % & "#$%&'() #*+"+,-*) ).//0)1)234)5360/)7/89:;):

Nadere informatie

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier!

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Er zijn dit jaar enkele kleine veranderingen. Het lidgeld bedraagt nu 22 euro voor het eerste kind en

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy Dit jomeetje is voor: België-Belgique P.B. 8750 Wingene 3/8910 Verschijnt tweemaandelijks; 18de jaargang 2014-2015

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

Pinkels en Speelkwiks

Pinkels en Speelkwiks Pinkels en Speelkwiks 18 januari : Vandaag chiro van 10.00 tot 12.15!! Samen met Davidsfonds en de basisschool de Knipoog hebben we schrijfster Brigitte Van Aken uitgenodigd. Zij komt ons vertellen over

Nadere informatie

1. Voorwoord. Hey beste ouders en leden,

1. Voorwoord. Hey beste ouders en leden, Algemeen informatieboekje 2016-2017 1. Voorwoord Hey beste ouders en leden, Welkom in het nieuwe werkingsjaar dat, zoals elk jaar, vol zit met geweldige Chirozondagen, maar er zijn ook nog anderen dingen

Nadere informatie

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli v JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli JUNI 1 juni: gewoon chiro voor elke afdeling 8 juni: SPE/RA massaspelen van 14u 17u, KE/TO/ASP: 17u-19u 15 juni: SPE/RA: gewoon chiro dus tot 18u Toppers/Kerels/Aspis:

Nadere informatie

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure.

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure. CHIRO KRISTAL Stabroek infobrochure www.chirokristal.be Beste ouders, De start van het CHIROjaar vinden we het juiste moment om een infofolder uit te brengen. Wij, de leiding, vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

Beste ouders, liefste kindjes.

Beste ouders, liefste kindjes. Beste ouders, liefste kindjes. Jullie denken er blijkbaar aan om lid te worden van Chiro Ganshoren, maar zitten nog met een aantal vragen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor steeds terecht bij de leidingsploeg,

Nadere informatie

Evenementenblaadje. Voor onze brave tito s, keti s en aspi s staan de zwarte pieten klaar van 6 tot 8 uur.

Evenementenblaadje. Voor onze brave tito s, keti s en aspi s staan de zwarte pieten klaar van 6 tot 8 uur. Evenementenblaadje December, het vriest zo hard dat uw oren erbij van zouden afvallen en u billen zien blauw van het vallen op de gladde stoep. Maar geen nood, de Chiro is daar om u van binnenuit te verwarmen

Nadere informatie

KALENDER FEBRUARI - MAART

KALENDER FEBRUARI - MAART KALENDER FEBRUARI - MAART Zondag 3 februari Probleem!! De koning van lollypopsnoepjesland heeft een probleem. Iemand heeft alle snoepjes gestolen Willen jullie hem helpen? Hop hop hop, wie komt er aan

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Jaargang 46, Januari 2016 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers 14/01/2000 Gerben Wilmus 16 jaar

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Chiromeisjes Retie O s Agnes

Chiromeisjes Retie O s Agnes In deze maand houden we onze werving. Dit wil zeggen dat we iedereen vanaf zes jaar uitnodigen om naar onze te komen. Breng gerust je vriendinnetjes mee. We organiseren in deze maand ook ons teerfeest.

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Programmaboekje September Oktober November

Programmaboekje September Oktober November Programmaboekje September Oktober November Algemene informatie Chiro is van 14u30 tot 17u30. Tijdens zomeruur is het voor Keti en Aspi van 14u30 tot 18u00. Wij hopen alle leden minstens éénmaal per maand

Nadere informatie

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!!

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!! Dag liefste scoutsvrienden! De maand februari gaat gepaard met enkele typische weerspreuken. We sommen ze graag even op: Al is de sprokkel nog zo fel, ze heeft vijf schone dagen wel. Is februari nat en

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s!

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s! Hallo lieve leden, mama s en papa s! ALGEMEEN NIEUWS Hopelijk zijn jullie klaar voor een nieuwe, geweldige Chiromaand! Om te beginnen willen wij even een sprong naar de toekomst maken, meer bepaald naar

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Infoblaadje Chiro Calimero nr. 323 september 2017 verschijnt maandelijks

Infoblaadje Chiro Calimero nr. 323 september 2017 verschijnt maandelijks Infoblaadje Chiro Calimero nr. 323 september 2017 verschijnt maandelijks Vlaminck Timo 7/09/2009 Bauwens Eline 9/09/2010 Nicolaij Arne 11/09/2010 Talboom Kato 13/09/2006 Perdaens Thibo 23/09/2008 Koung

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

KLJ SML. Oktober - November. Deze kalender is van :

KLJ SML. Oktober - November. Deze kalender is van : KLJ SML Oktober - November Deze kalender is van :. Voorwoord Beste ouders en KLJ ers, Eindelijk is het weer zover. Na een deugddoende vakantie en een geweldig kamp zijn we weer klaar voor ons nieuwe jaar.

Nadere informatie