SAMENVATTEND LASTENBOEK. De Bouwheer: De Ontwerper: Inlichtingen en verkoop: Provincie Limburg. Gemeente Hoeselt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SAMENVATTEND LASTENBOEK. De Bouwheer: De Ontwerper: Inlichtingen en verkoop: Provincie Limburg. Gemeente Hoeselt"

Transcriptie

1 Provincie Limburg Gemeente Hoeselt SAMENVATTEND LASTENBOEK 5 Nieuwbouwwoningen in half-open of gesloten bebouwing Gelegen : Hoeselt - Tongersesteenweg 53 De Bouwheer: Bouwpromotie Jorissen nv Hasseltse straat Bilzen De Ontwerper: Architektengroep J. Drieskens & J. Dubois Luikersteenweg 233/ Hasselt Tel Inlichtingen en verkoop: Ed Somers Vastgoed nv Stationlaan 19 bus Bilzen Tel

2 Preambule 1. Het onderhavig lastenboek is een samenvatting van het bijzonder Bestek. 2. Op deze uitvoering zijn van toepassing: a) Het Algemeen bestek voor de uitvoering van privé-bouwwerken, 2de deel, Technische Voorschriften, uitgegeven door het W.T.C.B., F.A.B. en N.C.B., Lombaardstraat 41, 1000 Brussel. b) Het algemeen bestek N.M./T80, van de Nationale Maatschappij voor Huisvesting, Breydelstraat 12, 1040 Brussel. c) Het Algemeen Bestek opgesteld door de Architektengroep J. Drieskens & J. Dubois, Luikersteenweg 233/1, 3500 Hasselt. 3. De gebruikte materialen zijn beschreven in onderhavig bestek. 4. De koper aanvaardt de constructies in de staat zoals ze zich bevinden. 5. Indien er tegenspraak is tussen de plannen en het lastenboek, heeft het Lastenboek voorrang.

3 1. OMSCHRIJVING VAN DE RUWBOUW ARTIKEL 1.1 GRONDWERKEN Deze worden aangepast aan de aard van de bodemgesteldheid en uitgevoerd overeenkomstig de stabiliteitsstudie van de Ingenieur. ARTIKEL 1.2 BETONCONSTRUCTIE Ontwerp van bouwwerken in gewapend beton Alle balken, kolommen en andere betonuitvoeringen worden tevens uitgevoerd volgens de studie van de betoningenieur Toepassingen a. Betonbalken volgens detailplannen. b. Betonkolommen volgens detailplannen. c. Verdeelkussen daar waar nodig. d. Vloerplaat gelijkvloers volgens detailplannen. e. Trappen van gelijkvloers naar verdiepingen. ARTIKEL 1.3 METSELWERKEN Uitvoering van metselwerk Volgende materialen zijn aan te wenden: 1. Metselwerk funderingen: uit te voeren in betonblokken. 2. Dragend opgaand binnenmetselwerk: uit te voeren in snelbouwblokken welke achteraf worden bepleisterd. Metselwerk garage en berging glv. wordt gevoegd. 3. Niet dragend binnenmetselwerk: uit te voeren in snelbouwblokken van 10 cm. dikte. 4. Gevelmetselwerk: uit te voeren in betonsteen MBI. Het type gevelsteen zal door de architect worden bepaald in samenspraak met de bouwheer. Het geheel van dit metselwerk is achteraf op te voegen met een aangepaste voeg. 5. Parementen in natuursteen: de op de gevelplannen aangegeven elementen in natuursteen zijn uit te voeren in: blauwe hardsteen voor de deur- en raamdorpels op glv voorgevel, en verd. 1 achtergevel.

4 ARTIKEL 1.4. ISOLATIE TEGEN VOCHT Alle opgaande muren zijn ter hoogte van de vloerplaat voorzien van een gewafelde kunststoffolie om opstijgend vocht te vermijden. ARTIKEL 1.5. DAKBEDEKKINGEN Uit te voeren in PVC dakdichtingsbanen van het merk Trocal, te plaatsen door een gespecialiseerde firma. Al de materialen zijn strikt te verwerken volgens de voorschriften van de fabrikant. De dakranden zullen uitgevoerd worden in speciale dakrandprofielen. ARTIKEL 1.6. THERMISCHE ISOLATIE Spouwmuren: geëxpandeerde styrofoam, dikte 4 cm. met een luchtspouw van 3 cm. De platen zijn waterafstotend en noch hygroscopisch noch onderhevig aan krimpen. Zij geven geen aanleiding tot schimmelvorming en zijn geen voedingsbodem voor bacteriën. Ontbrandbaar en onontvlambaar (B.V.V.O. : klasse 1). Zij zijn goed aaneengesloten te verwerken, zodat geen koude of vochtbruggen ontstaan Platte daken: geëxtrudeerd polystyreen, dikte 80 mm, losliggend geplaatst op draagvloer Vloeren: op de dragende vloerconstructie (inkomhal glv,bureel glv, volledig verd. 1) wordt een polyurethaanschuim gespoten met een min. dikte van 3 cm. De isolatielaag wordt doorlopend gespoten en is aaneensluitend. ARTIKEL 1.7. BUITENSCHRIJNWERKEN Het geheel van deze werken is uit te voeren in PVC Ral kleur. Keuze kleur wordt gemaakt door de architect in samenspraak met de promotor. De garagepoort is een elektrische kantelpoort bekleed met cederhout en vormt één geheel met de inkomdeur welke eveneens bekleed wordt met cederhout. De gebruikte profielen zijn van allereerste kwaliteit en garanderen een perfecte dichtheid voor water, lucht en geluid. Zij zullen bovendien bestand zijn tegen al de normale atmosferische invloeden.

5 Een detailplan van dit geheel zal ter inzage liggen bij de verkoper. Op dit plan zijn de opengaande delen van de ramen en de draairichting van de deuren aangegeven. De ramen worden geplaatst met aangeduwde compribanden en het geheel zal nadien vakkundig worden aangespoten met een gekleurde tiocol teneinde een perfecte dichting te waarborgen. ARTIKEL 1.8. BEGLAZING IN VENSTERRAMEN EN BUITENDEUREN. Al de beglazingen zijn uit te voeren in geslepen dubbel klaar glas: K-waarde: 1,3. De glasdikten zullen overeenstemmen met de fabrieksnormen, toepasselijk voor winddrukken van 75 kg/m2.

6 2. OMSCHRIJVING VOORZIENE AFWERKING ARTIKEL 2.1. PLEISTERWERKEN Alle muren worden glad bepleisterd, de ramen worden ingeplakt. De muren van de garage en berging worden niet gepleisterd, maar achter de hand gevoegd door de aannemer ruwbouw. Alle vrije hoeken worden voorzien van hoekijzers tot een minimumhoogte van 2 meter. Alle betonelementen die in rechtstreeks contact staan met de buitenmuur worden geïsoleerd teneinde zoveel mogelijk koude bruggen en condensvorming te vermijden. De plafonds (inkomhal glv,bureel glv, verd.1/2) worden glad gepleisterd.de plafonds garage en berging zijn gladde holle welfsels en worden niet gepleisterd. ARTIKEL 2.2. VLOER- EN WANDBEKLEDINGEN Vloersamenstelling: de draagstructuur bestaat uit beton of welfsels. Daarboven gewapende chape (min 6 cm) met een dikte aangepast aan de te plaatsen vloerbedekking. De plaatsing is inbegrepen in de aankoopprijs van de woning, voorzover het gekozen formaat tussen de 20/20 en 45/45 cm is. Voor kleinere en/of grotere formaten kan een supplementaire plaatsingsprijs gevraagd worden Te gebruiken materialen: GELIJKVLOERS Bevloering garage / berging gelijkvloers: deze zijn uit te voeren in keramische tegels met aangepaste plinten. Bevloering inkomhall gelijkvloers, bureel glv: deze zijn uit te voeren in keramische tegels met aangepaste plinten. Er worden geen vloermatten voorzien. Bevloering trap gelijkvloers / verdieping 1: deze zijn uit te voeren in keramische tegels voorzien van antislipneus, analoog aan vloer inkomhal, gelijkvloers met aangepaste plinten.

7 VERDIEPING 1 Bevloering hal / keuken / living verdieping 1: deze zijn uit te voeren in keramische tegels met aangepaste plinten. Aankoopwaarde: 20,00 EURO brutoprijs, ex. BTW. De achterzijde van de keuken tussen de onderkasten en bovenkasten wordt betegeld. Aankoopwaarde: 20,00 EURO brutoprijs, ex. BTW. Bevloering trap verdieping 1 / verdieping 2: deze zijn uit te voeren in keramische tegels voorzien van een antislipneus, analoog aan vloer hall verdieping 1 met aangepaste plinten. Bevloering terras: deze zijn uit te voeren in grijze betonklinkers formaat 22/11/6 op gestabiliseerd zandbed. Venstertabletten: voorzien aan alle ramen welke niet tot op vloerniveau komen. Deze zijn uit te voeren in natuursteen Mokka, 2 cm dikte, aangepast aan de lengte van de ramen en breedte van de muren. VERDIEPING 2 Bevloering nachthal verdieping 2: deze zijn uit te voeren in keramische tegels met aangepaste plinten. Aankoopwaarde: 20,00 EURO brutoprijs, ex. BTW. Bevloering badkamer verdieping 2: deze zijn uit te voeren in keramische tegels met aangepaste plinten. Aankoopwaarde: 20,00 EURO brutoprijs, ex. BTW. Wandbekleding badkamer verdieping 2: de wanden worden afgewerkt met een keramische tegel tot aan plafond. Aankoopwaarde: 20,00 EURO brutoprijs, ex. BTW Bevloering slaapkamer 1/2/3 verdieping 2: laminaatparketvloer. ARTIKEL 2.3. BINNENSCHRIJNWERKEN Gewone binnendeuren: plamuurdeuren om te verven voorzien van een MDF deuromlijsting en uitgevoerd met 3 standaardscharnieren RVS. Een model van het mogelijke RVS deurbeslag ligt ter inzage bij de verkoper.

8 Keukenbemeubeling: De keukenmeubels uit te voeren volgens detailplan in bijlage en volgens specificaties welke ter inzage liggen bij de verkoper. De keukens worden standaard uitgerust met hiernavolgende toestellen: een ingebouwde spoelbak een ingebouwde dampkap een ingebouwde vitro-keramische kookplaat een ingebouwde frigo een ingebouwde oven mogelijkheid tot plaatsing vaatwasser NOTA: Ontbijthoek is niet inbegrepen in de eenheidsprijzen. Aankoopwaarde keuken 4000,00 EURO ( excl. BTW en incl. plaatsing ) Badkamerbemeubeling: elke badkamer wordt standaard uitgerust met een lavabomeubel met ingebouwde lavabo. Details en plannen liggen ter inzage bij de verkoper. Aankoopwaarde san. toestellen 2500,00 EURO ( excl. BTW en incl. plaatsing ) Slaapkamerbemeubeling: niet voorzien in verkoopsprijzen Bekleding oversteek aan poort: uit te voeren in cederbeplanking in combinatie met een thermische isolatie dikte 4 cm. ARTIKEL 2.4. SANITAIRE INSTALLATIES Het geheel van deze werken is uit te voeren volgens voorschriften van de waterleverende maatschappij en bestaat in hoofdzaak uit het hiernavolgende: een aparte teller per eenheid in de garage. De aansluitingen hiervan dienen te gebeuren op initiatief van de bewoner zelf. De kosten die hieruit voortvloeien zijn ten koste van deze laatste.

9 de nodige warm- en koud waterleidingen in kunststofbuizen: Berging verd. 1: ( k)-water wasmachine Garage: dubbel dienstkraan Keuken: (k+w) water spoelbak, k- water eventuele vaatwasser WC: 2x (k)-water Terras: dubbel dienstkraan,zelf afsluitend tegen vorst Badkamer: (k+w)-water voor bad, douche en lavabomeubel, (k)-water voor wc toestel de nodige ontluchting en standleidingen aansluitingen van het geheel op het rioleringssysteem (aansluitkosten riolering ten koste van de koper) er wordt een regenwaterput voorzien, de buitenkranen zijn omschakelbaar naar regenwater de op de plannen aangeduide sanitaire toestellen: specificaties en details van de gekozen toestellen, kranen en toebehoren liggen ter inzage bij de verkoper. ARTIKEL 2.5. ELEKTRISCHE INSTALLATIES De elektrische installatie zal uitgevoerd worden volgens de reglementen van de stroomleverende maatschappij. De teller wordt aangebracht in de garage. Voor de telefoon- en de kabel - t.v. aansluiting worden de nodige leidingen gelegd. De aansluitingen hiervan dienen te gebeuren op initiatief van de bewoner zelf. De kosten die hieruit voortvloeien zijn ten koste van deze laatste. Voorzieningen: Opmerking: lichtarmaturen zijn niet inbegrepen in de verkoopsprijzen. GELIJKVLOERS * Garage 2 lichtpunten 1 stopcontact 1 voeding voor automatische poort * Inkomhal 1 lichtpunt 1 stopcontact * Berging 1 lichtpunt 1 stopcontact 1 voeding gaswandketel * Bureel 1 lichtpunt 3 stopcontacten 1 aansluiting voor tv

10 1 aansluiting voor telefoon * Buitenverlichting: 3 spotten aan oversteek voor poort VERDIEPING 1 * Inkomhal 1 lichtpunt 1 stopcontact * Living 2 lichtpunten 6 stopcontacten aansluiting voor tv aansluiting voor telefoon parlefoon thermostaat * Keuken 1 lichtpunt 1 aansluiting voor elektrisch vuur 1 aansluiting voor frigo 1 aansluiting voor oven 1 aansluiting voor vaatwasmachine 1 aansluiting voor dampkap 4 stopcontacten * berging: 1 lichtpunt 1 stopcontact aansluiting wasmachine aansluiting droogkast 1 voeding gaswandketel * WC 1 lichtpunt * Buitenverlichting: 1 lichtpunt aan terras achtergevel 1 stopcontact (spatwaterdicht) VERDIEPING 2 * Slaapkamer 1 1 lichtpunt 3 stopcontacten 1 aansluiting voor tv 1 aansluiting voor telefoon * Slaapkamer 2 1 lichtpunt 3 stopcontacten 1 aansluiting voor tv 1 aansluiting voor telefoon * Slaapkamer 3 1 lichtpunt 3 stopcontacten 1 aansluiting voor tv 1 aansluiting voor telefoon * Nachthal 1 lichtpunt

11 1 stopcontact * Badkamer 1 lichtpunt 1 voeding voor lavabomeubel 1 stopcontact. ARTIKEL 2.6. VERWARMING De woningen worden individueel verwarmd door middel van een gesloten gaswandketel, gestuurd via een centrale thermostaat. Gaswandketels: van een gekend merk Plaatstalen radiatoren: van een gekend merk Al de leidingen in hoogwaardige Alpex buis. De radiatoren worden dusdanig gedimensioneerd dat bij een buitentemperatuur van 10 C volgende minimumtemperaturen bereikt worden: - living: 22 C - keuken: 20 C - slaapkamers 18 C - badkamer: 24 C De wc, de berging, de garage en de circulatieruimtes worden niet verwarmd. ARTIKEL 2.7. T.V. en TELEFOON De aansluitingskosten voor de tv, respectievelijk de telefoon zijn niet in de prijs inbegrepen en vallen ten laste van de bewoners. ARTIKEL 2.8. SCHILDERWERKEN In de opgegeven verkoopprijzen zijn de schilderwerken van de individuele woningen niet inbegrepen. Deze vallen integraal ten laste van de kopers welke naar eigen goeddunken en smaak voor dit werk zullen instaan. ARTIKEL 2.9. METAALWERKEN De hier bedoelde metaalwerken zijn handgrepen aan de trap en borstweringen aan raam voorgevel. Deze worden uitgevoerd in gelakt metaal. Kleur nog te kiezen door bouwheer of ontwerper. Detailtekeningen liggen bij de ontwerper ter inzage.

12 ARTIKEL AANLEG TUIN In de verkoopprijzen zijn volgende werken inbegrepen: a) de aanleg van inrit en inkompaden in betonklinkers kleur grijs volgens inplantingplan; b) het nivelleren van de volledige resterende tuin volgens inplantingsplan; c) op de perceelsgrenzen worden door de landmeter perceelsgrenspaaltjes geplaatst. De scheiding tussen de percelen dient te gebeuren door de kopers onderling volgens hun goeddunken (draad,haag, enz...). Beplantingen der tuinruimtes en gras inzaaien zijn niet inbegrepen.

13 3. ALGEMENE OPMERKINGEN: ARTIKEL PLANNEN De plannen van het gebouw aan dit document bevestigd, dienen als basis voor het opstellen van het verkoopcontract. Zij werden ter goede trouw opgemaakt door de architect, voor opmeting van het terrein. De verschillen die zouden voorkomen, hetzij in meer, hetzij in min, zullen beschouwd worden als aanvaardbare afwijkingen die in geen geval de eis tot eender welke schadevergoeding ook door één der partijen rechtvaardigen. De getekende kasten, meubels, enz zijn enkel ten titel van indicatie aangeduid. De sectie s en plaatsing der kolommen en balken worden bepaald door de raadgevende ingenieur, die de stabiliteitsplannen opmaakt onder toezicht van de architect. Zichtbare balken en kolommen zullen als normaal worden beschouwd, evenals sommige leidingen, al dan niet vermeld op de plannen. De oppervlakte wordt berekend tot in de assen der gemene muren. De voor-, achter- en zijgevels worden integraal verrekend. ARTIKEL 3.2. LASTENBOEK De bouwheer behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen aan het lastenboek, welke door de architect of hemzelf nodig worden geacht. ARTIKEL 3.3. MATERIALEN De bouwheer behoudt zich het recht voor sommige materialen, voorwerp uitmakend van dit lastenboek, te vervangen door gelijkaardige materialen, voor zover ze geen minwaarde hebben t.o.v. de oorspronkelijk voorziene materialen. Dit in geval de beschreven materialen niet tijdig zouden bekomen kunnen worden door gevallen van overmacht of andere, eventueel door vereisten van de architect ( esthetiek, constructieve onverenigbaarheid met andere materialen ). Indien de kopers andere dan in dit lastenboek beschreven materialen wensen, zal dit aanleiding geven tot een verrekening. Materialen van een geringere verkoopswaarde dan voorzien in dit bestek worden niet toegelaten, m.a.w. minwaarden worden niet aanvaard. ARTIKEL 3.4. ERELONEN ARCHITECT / INGENIEUR Het ereloon van de architect en van de ingenieur is inbegrepen in de verkoopsprijs voor zover er geen wijzigingen komen aan de oorspronkelijke plannen, eventueel gevraagd door de koper. ARTIKEL 3.5. WIJZIGINGEN Omwille van wijzigingen, die gevraagd zijn door de koper, mag geen enkele vertraging veroorzaakt worden in de termijn van uitvoering van het geheel der werken of schade berokkend worden aan de onderneming. De bouwheer / architect / ingenieur zijn volstrekt vrij al dan niet in te gaan op dergelijke vragen van de kopers. Op alle uitgevoerde veranderingswerken wordt een

14 meerkost aangerekend voor de administratie en uitvoerings- en coördinatiekosten. De veranderingswerken worden betaald na uitvoering. Door het feit een belangrijke wijziging aan te brengen ziet de koper af van de afgesproken opleveringsdatum. Mede omwille van redenen van coördinatie en verantwoordelijkheid kunnen wijzigingen en meerwerken alleen uitgevoerd worden door aannemers aangeduid door de bouwheer. Voor alle posten, welke uit de verkoop gehaald worden, wordt een teruggave van het voorziene budget gegeven, minus 20 %. ARTIKEL 3.6. AANSLUITING De water-, elektriciteit-, tv- distributie-, telefoon- en rioleringsaansluiting, alsmede het plaatsen van de meters, blijven ten laste van de kopers, ieder voor zijn woning. Dit geldt eveneens voor de huur, het verbruik, vast recht, enz ARTIKEL 3.7. TAKSEN EN BELASTINGEN De BTW op facturen en alle andere eventuele taksen vallen ten laste van de kopers. ARTIKEL 3.8. ZETTING VAN HET GEBOUW De krimp- en zettingsbarsten, veroorzaakt door de normale zetting van het gebouw is enerzijds geen reden tot uitstelen van betaling en anderzijds ressorteert dit niet onder de verantwoordelijkheid van de bouwheer of architect of ingenieur. Het gaat hier immers om verschijnselen inherent aan de natuur van het gebouw. ARTIKEL 3.9. OPLEVERING VAN HET GEBOUW Het geheel wordt bezemschoon opgeleverd, alle puin en afval worden verwijderd. Voor het overhandigen van de sleutels zal de koper het saldo hebben betaald. Door het betrekken van de woning aanvaardt de koper stilzwijgende overname.

RESIDENTIE DE MANDENMAKERIJ

RESIDENTIE DE MANDENMAKERIJ RESIDENTIE DE MANDENMAKERIJ Lagesteenweg 24, 1850 Grimbergen Verkoop: Prinsenstraat 24 te 1850 Grimbergen Tel 02/270.90.75 Email: immotoye@era.be Website : www.era.be/immotoye 1/20 HET PROJECT Lagesteenweg

Nadere informatie

Dhr en Mevr.. Werf: MOLENAARSDREEF n 19 (lot 1) ; 9220 HAMME 19 pagina s. Industrie zone Kluizenmolen; Kluizenhof 27; 9170 Sint-Gillis-Waas

Dhr en Mevr.. Werf: MOLENAARSDREEF n 19 (lot 1) ; 9220 HAMME 19 pagina s. Industrie zone Kluizenmolen; Kluizenhof 27; 9170 Sint-Gillis-Waas Vetrabo woningbouw bvba Industrie zone Kluizenmolen; Kluizenhof 27; 9170 Sint-Gillis-Waas Lastenboek, België TRADITIONEEL BOUWEN MET STIJL Dhr en Mevr........ Werf: MOLENAARSDREEF n 19 (lot 1) ; 9220 HAMME

Nadere informatie

LASTENBOEK CHURCHILLLAAN 178 SCHOTEN

LASTENBOEK CHURCHILLLAAN 178 SCHOTEN LASTENBOEK CHURCHILLLAAN 178 SCHOTEN Teneinde het U mogelijk te maken een duidelijk beeld te vormen van onze kwaliteitsprijsverhouding vindt U in dit lastenboek een beschrijving van de materialen en werken

Nadere informatie

Zonnedauw & Borstelbies Twee-onder-één-kap woningen

Zonnedauw & Borstelbies Twee-onder-één-kap woningen Zonnedauw & Borstelbies Twee-onder-één-kap woningen 2 3 13 12 15 14 16 30 31 Dongehof, Koolhoven Buiten 17 32 33 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 58 een echte buitenkans! 18 19 36 37 38 39 34 35 29 28 27 26 25

Nadere informatie

Plaatsbeschrijving van een appartement gelegen te

Plaatsbeschrijving van een appartement gelegen te Plaatsbeschrijving van een appartement gelegen te Adres te beschrijven pand 1 PROCES-VERBAAL VAN PLAATSBESCHRIJVING BIJ INGAAN HUURCEEL. Het jaar twee duizend en acht, negenentwintig mei. Ik, ondergetekende

Nadere informatie

Park kwartier. Noord. 12 twee-onder-één-kapwoningen Polderwijk in Zeewolde

Park kwartier. Noord. 12 twee-onder-één-kapwoningen Polderwijk in Zeewolde Park kwartier Noord 12 twee-onder-één-kapwoningen Polderwijk in Zeewolde Wonen in Zeewolde, water, groen en ruimte Zeewolde, een nog relatief jong en dynamische dorp ligt aan de randmeren en midden in

Nadere informatie

Stepekolk te Brandevoort - Helmond Geschakeld Drie-onder-één-kap Twee-onder-één-kap

Stepekolk te Brandevoort - Helmond Geschakeld Drie-onder-één-kap Twee-onder-één-kap Stepekolk te Brandevoort - Helmond Geschakeld Drie-onder-één-kap Twee-onder-één-kap ALGEMENE KOPERSINFORMATIE TECHNISCHE OMSCHRIJVING STAAT VAN AFWERKING Woningtypen A t/m E d.d. 12 juni 2013 Geachte heer

Nadere informatie

cætshage a r c h i t e c t e n b u r e a u

cætshage a r c h i t e c t e n b u r e a u Situatie Rijnbandijk 213 te Rijswijk (schaal 1 : 500) Rijnbandijk gras gras gras gras geasfalteerd 213 rooilijn optie carport (vergunningsvrij) zone van 2,5 m om hoofdgebouw is vergunningsvrij zone van

Nadere informatie

Administratieve voorwaarden Bellevuekaai - Blok FG

Administratieve voorwaarden Bellevuekaai - Blok FG Bellevuekaai - Blok FG Artikel 1 Volgende documenten vormen een geheel met het verkoopscontract: In volgorde van belangrijkheid : - de architectuurplannen (zie verkoopsbrochure), - Het verkoopslastenboek,

Nadere informatie

Creëer. jouw ideale woning. 12 klassieke en stijlvolle twee-onder-een-kapwoningen

Creëer. jouw ideale woning. 12 klassieke en stijlvolle twee-onder-een-kapwoningen VEERALLEE ZWOLLE VEERALLEE ZWOLLE VE Creëer jouw ideale woning 12 klassieke en stijlvolle twee-onder-een-kapwoningen Twee-onder-een-kapwoningen 3 Een wijk met een rijke historie Veerallee De Veerallee

Nadere informatie

Dagpauwoog. 20 twee-onder-één-kap woningen in de Lindewijk te Wolvega

Dagpauwoog. 20 twee-onder-één-kap woningen in de Lindewijk te Wolvega Dagpauwoog 20 twee-onder-één-kap woningen in de Lindewijk te Wolvega Heerlijk wonen in de Lindewijk in Wolvega, in de aangename zuidoosthoek van Friesland. Met natuur, ruimte voor uw gezin en alle voorzieningen

Nadere informatie

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL Groen wonen nabij de stad 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL 2 Aan de noordkant van Nijmegen, tussen de bestaande dorpen Lent, Ressen en Oosterhout ontstaat

Nadere informatie

15 woningen sfeervolle, ruime en zeer complete woningen

15 woningen sfeervolle, ruime en zeer complete woningen 15 woningen sfeervolle, ruime en zeer complete woningen 3 volwaardige woonlagen met 4 5 ruime slaapkamers standaard dakkapel en een ruime bergzolder inclusief luxe greeploze keuken met alle apparatuur

Nadere informatie

GECOORDINEERDE STATUTEN

GECOORDINEERDE STATUTEN GECOORDINEERDE STATUTEN RESIDENTIE SCHUBERT Te 9900 Eeklo, Molenstraat, 40 KBO nummer 0851.463.426 Ten jare NEGENTIENHONDERD DRIEËNNEGENTIG Op TIEN FEBRUARI Voor ons meester JOZEF DAUWE, notaris ter standplaats

Nadere informatie

Scheepmakersdijk. 3 luxe stadswoningen te Haarlem

Scheepmakersdijk. 3 luxe stadswoningen te Haarlem Scheepmakersdijk 3 luxe stadswoningen te Haarlem Voorwoord Waar de Scheepmakersdijk en de Papentorenvest elkaar raken staat het pronkstuk De Adriaan. Hier vind je de sporen terug van de eerste forse groei

Nadere informatie

3010 Kessel-Lo. 3010 Kessel-Lo. Sofie Luyten. energieplus

3010 Kessel-Lo. 3010 Kessel-Lo. Sofie Luyten. energieplus 3010 Kessel-Lo 3010 Kessel-Lo Sofie Luyten energieplus Um [W/m²K]=0,76 Verwarming Rendement [%]=75,0 Energieverbruik [kwh/jaar.persoon]=691 module toegepast nee module toegepast nee 1.0.4 Technische fiche

Nadere informatie

B r i g i t t e n s t r a a t 1 5. Monumentaal wonen aan de voet van Park Lepelenburg

B r i g i t t e n s t r a a t 1 5. Monumentaal wonen aan de voet van Park Lepelenburg B r i g i t t e n s t r a a t 1 5 Monumentaal wonen aan de voet van Park Lepelenburg Luxe appar tementen in het Museumkwar tier van Utrecht Introductie In de ambiance van een monumentaal herenhuis worden

Nadere informatie

RESIDENTIE COSTA DEL SOL

RESIDENTIE COSTA DEL SOL RESIDENTIE COSTA DEL SOL Leopoldlaan 148 8430 Middelkerke 0829.593.191 Gecoördineerde statuten ingevolge de wet van 2 juni 2010 Y&E Invest BVBA Ooststraat 103 8434 Middelkerke (Westende) RPR Oostende BTW

Nadere informatie

Foto: Havenbedrijf Gent agh. Tertiaire gebouwen in passiefbouw. klimaatverbond

Foto: Havenbedrijf Gent agh. Tertiaire gebouwen in passiefbouw. klimaatverbond Foto: Havenbedrijf Gent agh Tertiaire klimaatverbond Tertiaire klimaatverbond 1 Voorwoord Beste bouwprofessional, Gent moet morgen nog meer dan vandaag een duurzame en klimaatvriendelijke stad zijn. Het

Nadere informatie

AANGEPASTE HANDELSHUUROVEREENKOMST. Voorstel handelshuurovereenkomst type leegstaande verdiepingen

AANGEPASTE HANDELSHUUROVEREENKOMST. Voorstel handelshuurovereenkomst type leegstaande verdiepingen AANGEPASTE HANDELSHUUROVEREENKOMST Voorstel handelshuurovereenkomst type leegstaande verdiepingen April 2014 Ontwikkeld in opdracht van de Directie Huisvesting Brussel Stedelijke Ontwikkeling Staatssecretaris

Nadere informatie

Bouwkundig inspectierapport

Bouwkundig inspectierapport Bouwkundig inspectierapport Straat : Voorbeeldstraat 14 Postcode : 1234 AA Plaats : Voorbeeldstad Woningtype Bouwjaar : 1930 : Woonhuis/Eengezinswoning Datum inspectie : 1 december 2014 Rapportnummer :

Nadere informatie

Pagina 2 Inhoudsopgave. Pagina 4-5 Ligging. Pagina 6-7 Omgeving. Pagina 8-9 Een locatie met historie. Pagina 10 Initiatief. Pagina 11 Inspiratie

Pagina 2 Inhoudsopgave. Pagina 4-5 Ligging. Pagina 6-7 Omgeving. Pagina 8-9 Een locatie met historie. Pagina 10 Initiatief. Pagina 11 Inspiratie Pagina 2 Inhoudsopgave Pagina 4-5 Ligging Pagina 6-7 Omgeving Pagina 8-9 Een locatie met historie Pagina 10 Initiatief Pagina 11 Inspiratie Pagina 13 ontwikkeling Pagina 14-15 Situatie en impressies Pagina

Nadere informatie

0186-899.899 Bouwkundige: M.A. Breur. Aanwezig bij keuring: -- 3295 AZ S GRAVENDEEL Datum keuring: 31 maart 2015

0186-899.899 Bouwkundige: M.A. Breur. Aanwezig bij keuring: -- 3295 AZ S GRAVENDEEL Datum keuring: 31 maart 2015 Opdrachtgever: HW Wonen t.a.v. mevrouw E. van liet Postbus 1502 3260 BA OUD BEIJERLAND Datum offerte: 13 januari 2013 0186899.899 Te keuren pand: Bouwkeuring HW Wonen Bouwkundige:.A. Breur Wilhelminastraat

Nadere informatie

Reglement Z elf A angebrachte V oorzieningen

Reglement Z elf A angebrachte V oorzieningen Reglement Z elf A angebrachte V oorzieningen Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleiding 3 Hoofdstuk 2 Woningbouwvereniging 4 Hoofdstuk 3 Voorwaarden 5 Hoofdstuk 4 Procedure 8 Hoofdstuk 5 Overzicht ZAV s en nadere

Nadere informatie

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN 2 STIJLVOL, KARAKTERISTIEK EN NOSTALGISCH WONEN De Gouden Buurten kenmerken zich als een wijk, waar dorpse charme met stads comfort wordt gecombineerd. Met traditioneel Hollandse

Nadere informatie

5 VRIJSTAANDE KAPITEINSAPPARTEMENTEN AAN DE STRANLJIP TE HURDEGARYP (IT SUD) Volwaardig wonen op de begane grond

5 VRIJSTAANDE KAPITEINSAPPARTEMENTEN AAN DE STRANLJIP TE HURDEGARYP (IT SUD) Volwaardig wonen op de begane grond 5 VRIJSTAANDE KAPITEINSAPPARTEMENTEN AAN DE STRANLJIP TE HURDEGARYP (IT SUD) Volwaardig wonen op de begane grond DE KAPITEINS- APPARTEMENTEN HEBBEN O.A. DE VOLGENDE POSITIEVE EIGENSCHAPPEN: Royaal appartement

Nadere informatie

Rapportage bouwtechnisch onderzoek.

Rapportage bouwtechnisch onderzoek. Demostraat 100 1234 AA Demostad Rapportage bouwtechnisch onderzoek. Onafhankelijkheid en objectiviteit Perfectkeur B.V. garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij het door haar uitgevoerde

Nadere informatie

VERKOOPDOSSIER TE RENOVEREN MEERGEZINSWONING PLATTEBERG 16 EN 18, 9000 GENT. Meer informatie: T. 09 269 69 00 www.sogent.be

VERKOOPDOSSIER TE RENOVEREN MEERGEZINSWONING PLATTEBERG 16 EN 18, 9000 GENT. Meer informatie: T. 09 269 69 00 www.sogent.be VERKOOPDOSSIER TE RENOVEREN MEERGEZINSWONING PLATTEBERG 16 EN 18, 9000 GENT Meer informatie: T. 09 269 69 00 www.sogent.be Inhoud Deel A: Inlichtingen 3 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Ligging en bereikbaarheid 3

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK NR. 2103/222416/4A ALGEMENE OFFERTEAANVRAAG

BIJZONDER BESTEK NR. 2103/222416/4A ALGEMENE OFFERTEAANVRAAG Complexnummer 222416 155 Directie BRUSSEL Jourdanstraat 95 (bus 2) 1060 Brussel BIJZONDER BESTEK NR. 2103/222416/4A ALGEMENE OFFERTEAANVRAAG Betreft : 1210 Brussel - City Atrium (FOD Mobiliteit en Vervoer)

Nadere informatie

...dat is wonen in stijl. 19 sfeervolle jaren 30 woningen. Meer informatie

...dat is wonen in stijl. 19 sfeervolle jaren 30 woningen. Meer informatie www.bestensuite.nl 19 sfeervolle jaren 30 woningen Meer informatie Van Santvoort Makelaars, Eindhoven Edenstraat 1, 5611 JM Eindhoven T 040 269 25 30 info@eindhoven.vansantvoort.nl ERA makelaardij Ed Willems

Nadere informatie