WORKSHOPS BLOEMSCHIKKEN BLOEMSCHIKKEN HET JAAR ROND

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WORKSHOPS BLOEMSCHIKKEN BLOEMSCHIKKEN HET JAAR ROND 2011 2012"

Transcriptie

1 WORKSHOPS BLOEMSCHIKKEN BLOEMSCHIKKEN HET JAAR ROND Genieten van fraaie materialen die groeien en bloeien. Spelen met kleuren, vormen en thema s, die wisselen per jaargetijde en traditionele feestdagen. En ondertussen heel gezellig en vooral ook ontspannen bezig zijn tijdens een workshop met tussendoor een heerlijke drie-gangen lunch. Tot slot ongetwijfeld verrast worden door de prachtige creaties: ervaren of niet-ervaren, telkens weer die verwondering over eigen kunnen. Maak je keuze uit dit aantrekkelijke programma, Bloemschikken het jaar rond , dat, geïnspireerd door de natuur, trends en het enthousiasme van deelnemers, is samengesteld. Plaats: Tijd: Kosten: Aanmelden: Cursusruimte van Kok Bloemenservice Rijksstraatweg Warnsveld T uur tot uur inclusief materiaal, koffie, thee, iets lekkers en de lunch. Speciaal dieet of vegetarisch, ik houd er graag rekening mee. Telefonisch of via twigger@planet.nl Workshop op maat! Bezig met plannen van een leuke, afwisselende dag voor familie, tuinclub, club vrienden, personeelsuitje of in het kader van teambuilding. Vraag gerust naar mogelijkheden! Workshops in Frankrijk Zin in een weekje BuitenGewoon Genieten in onze pastorie in Ygrande? Kijk voor het jaaroverzicht op Voor meer informatie stuur ik graag een aparte folder. Gezien de leuke en enthousiaste reacties ook dit seizoen weer FLOWERS FOR KIDS donderdag 22 september 2011 Rozenbottelworkshops Deurkrans en een rond arrangement anders! Herfst! De veranderende natuur betekent afscheid nemen van de zomer en genieten van een kleurrijke herfst! Ieder jaar is het weer een feest om rozenbottels, hortensia s, bessen, vruchten en gekleurde bladeren van bomen te verwerken in originele creaties. s Ochtends een fantastische deurkrans! Na de lunch op een gezellige pot een rond, laag en compact arrangement waaraan twee minipotjes worden verbonden door dunne guirlandes. Een keer iets heel Anders!

2 Dinsdag 27 september 2011 Guirlande met festoenen en een arrangement Klassiek! Met rozenbottels, hortensia s, appeltjes en eikenblad zomerherinneringen scheppen in huis voor de winter. s Ochtends de guirlande met twee festoenen. Na de lunch een lang, smal arrangement op een langwerpige schaal. Tussen de rozenbottels worden ook enkele rozen geschikt! Samen met de guirlande een schitterend Klassiek geheel. Zondag 27 november 2011 Stemmige adventworkshop Adventarrangement en een kerstmobiel Vier weken voor kerst begint de Advent. Vandaag is het de eerste zondag van de advent en maken we een adventversiering in een kaarsenplateau van 80 cm. lang met 4 houders voor kaarsen met prachtige materialen in witte en grijze tinten. Het stuk is geschikt voor een sidetable, schouw of lange eettafel. De kerstmobiel, een hangende decoratie, is een rieten schijf waaraan 5 takken in de rand geklemd worden. De punten worden aan elkaar vast gemaakt met touw. Ruimtelijk worden er mooie groensoorten, kerstaccessoires, steekbuisjes en lampjes in verwerkt tot een fraai geheel. Een sfeervolle blikvanger! WOENSdag 7 december 2011 Creatieve Kerstworkshops Duo-kerstboom en een muurmand December! Dé maand waarin bijna iedereen bezig is het huis zowel binnen als buiten te versieren! Op een langwerpige ondergrond wordt, met blad en bolmos gedecoreerd, steekschuim bevestigd, met aan beide kanten twee kerstbomen van piepschuim bekleed met één soort blad of verschillende soorten. Mooie groensoorten, sfeervolle kerstmaterialen en lampjes worden verwerkt rondom deze duokerstboom. Na de lunch de muurmand waarvan het hengsel wordt aangekleed en waarin naast blad, mos en groen ook afhangende materialen, kerstballen en andere kerstaccessoires komen. Een schitterende combinatie! Zaterdag 10 december 2011 Moeder/dochter - kerstworkshop Twee kandelaars en een tafelmobiel als alternatieve KERSTBoom Een unieke gebeurtenis om samen plezier te beleven! Samenwerken aan een feestelijke kerstsfeer in huis! Op deze bijzondere en leerzame dag met een afwisselend programma wordt én dit mogelijk gemaakt én een kans de band met je dochter creatief en ontspannen te versterken!

3 Zowel moeder als dochter kan op deze speciale dag haar hart ophalen door s ochtends gezamenlijk aan een alternatieve kerstboom te werken. In twee glazen cilinders komt een bundel gemengde takken. Op deze bundels komt een horizontale bundel om de twee vazen met elkaar te verbinden. Tussen en aan de bundels komen mooie groensoorten, lampjes, kerstaccessoires en steekbuisjes voor enkele bloemen. Na een sfeervolle kerstlunch gaan beide een kandelaar met kaars decoreren. Overleg hierbij is nodig omdat het een bij elkaar passend geheel dient te worden. Echt een uitdaging! Dinsdag13 december 2011 Kerstmobiel en een kerstkrans met windlicht op een mooie schaal De kerstmobiel, een hangende decoratie, is een rieten schijf waaraan 5 takken in de rand geklemd worden. De punten worden aan elkaar vast gemaakt met touw. Ruimtelijk worden er mooie groensoorten, kerstaccessoires en lampjes in verwerkt tot een fraai geheel. Een sfeervolle blikvanger! s Middags aan de slag met de krans in wit, grijs en groen. Het windlicht met kaars wordt in het midden van deze krans geplaatst op een mooie schaal. Vrijdag 16 DECEMBER & dinsdag 20 december 2011 Tafelversiering op een spiegel en een deurkrans Een deurkrans gebonden met italiaanse steeneik, eucalyptus, nobulus en fijn gipskruid aangevuld met dennenappels en verrassende kerstaccessoires. De witte kerstballen aan lint dienen als een finishing touch. Een verstilde kerstversiering! na de lunch aan de slag met een bijzonder tafelstuk met kerstmaterialen, mooie groensoorten en bloemen in witte tinten Vooral de spiegel waarop het arrangement wordt gezet maakt het extra harmonieus! Extra thema-workshops Vooral voor hen die weinig tijd hebben! Één middag of avond een mooi bloemstuk maken! De prijs is p.p. incl. materiaal, koffie, thee en iets lekkers!

4 Zaterdagochtend Rozenbottelarrangement Anders! 29 oktober uur Herfst! De veranderende natuur betekent afscheid nemen van de zomer en genieten van een kleurrijke herfst! Een feest om rozenbottels, hortensia s, bessen, vruchten en gekleurde bladeren van bomen te verwerken in originele creaties. Een gezellige pot met een rond, laag en compact arrangement waaraan twee minipotjes worden verbonden door dunne guirlandes. Een schitterend geheel en een keer iets heel Anders. Donderdagavond Adventsarrangement 24 november uur De eerste zondag van de advent is vier weken voor kerst, een periode van soberheid en eenvoud. Vanavond gaan we aan de slag met een adventversiering op een plateau van 80 cm. lang met 4 houders voor kaarsen met prachtige materialen in witte en grijze tinten. Het stuk is geschikt voor een sidetable, schouw of lange eettafel. Een eye-catcher! Zaterdagochtend Adventsarrangement 26 november uur Vier weken voor Kerstmis begint de Advent. Vier staat symbool voor deze vier weken van soberheid en voorbereiding. Op een vierkant plateau komen vier glaasjes voor waxinelichtjes en vier glaasjes, waarin in ieder glaasje een arrangement komt op zodanige wijze dat het één geheel vormt. Een stemmige decoratie met mooie groensoorten en kerstaccessoires in de kleuren groen, blauw, wit en grijs! Zaterdagmiddag Kerstduo 26 november uur Twee olijfgroene, bolvormige vazen met een hoge hals (totale hoogte is 48 cm) worden van onder naar boven omwikkeld met pinus, eucalyptus en witte kerstaccessoires. Boven op de hals komt een open en transparant arrangement met groensoorten, kerstballen en kerstaccessoires waarin wit en groen overheersen. Een arrangement waar je met veel plezier aan zult werken en lang van gaat genieten. Woensdagavond Tafelmobiel als alternatieve kerstboom 30 november uur In twee glazen cilinders komt een bundel gemengde takken. Op deze bundels komt een horizontale bundel om de twee vazen met elkaar te verbinden. Tussen en aan de bundels komen mooie groensoorten, lampjes, kerstaccessoires en steekbuisjes voor enkele bloemen.

5 paasworkshops WOENSdagavond 28 MAART 2012 Gezellige tafeldecoratie Samen aan tafel kan zo veel meer zijn dan eten. Aandacht voor de aankleding van de tafel doet iedere gast in bewondering staan. Een lang, smal tafelstuk met een basis van wilgekatjes, buxus, nestjes, eitjes met voorjaarsbloemen en - bolletjes op verrassende wijze daartussen. Een opvallende versiering in de kleuren crème, lentegroen en licht-blauw! Dinsdag 27 maart 2012 Paasarrangement geplaatst en guirlande in paassfeer Het is lente! De natuur ontluikt. Gun jezelf een bijzondere dag! De tuin is weer een verzameling van voorjaarsbolletjes met vrolijke kleuren. Inspirerend om met deze materialen een paasarrangement te maken. Een kunststof vaas met punt in een gemoffelde steen wordt bekleed met blad en gedecoreerd met een sfeervol paasbloemstuk. Laat je verrassen! In de guirlande worden deze materialen ook verwerkt! Een mooi geheel in de kleuren crème en lentegroen! Zaterdag 31 maart 2012 Paaskrans met windlicht en een paasei op voordeur Een dag om je uit te leven en te genieten van het creëren van een krans met voorjaarsbloemen- en bolletjes, buxus en gezellige paasaccessoires die voor jou klaar staan! De krans met windlicht komt op een mooie schaal! Voor het paasei wordt een strokrans tot eivorm gemodelleerd en bekleed met buxus, pistache, appelblad, nestjes en eitjes. Met kippengaas wordt een basis gemaakt voor voorjaarsbloemen, bolletjes, groen, afhangende materialen en paasaccessoires. Een opvallende versiering in de kleuren crème, lentegroen en lichtblauw! Dinsdag 3 april 2012 Paasarrangement en een guirlande Wakker worden door gefluit van vogels! Genieten van het lentegroene, bijna transparante jonge blad aan de bomen! Het voorjaar nodigt uit tot actie! Deze ochtend beginnen we met een kunststof vaas, met de punt in een gemoffelde steen, te bekleden met blad en te decoreren met voorjaarsbloemen- en bolletjes, gezellige paasaccessoires, buxus en andere groensoorten. na de heerlijke paaslunch aan de slag met de guirlande waarin dezelfde soorten materialen in lichtblauw, lentegroen en crème komen! Versieringen om weer lang van te genieten!

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2013-2014 1

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2013-2014 1 Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2013-2014 1 Voorwoord Ook dit jaar ga ik weer met nieuwe ideeën van start en hoop dat het weer een leuk seizoen wordt! Er is weer een uitgebreid aanbod

Nadere informatie

van 19.30 uur tot 22.00 uur van 13.30 uur tot +/- 16.00 uur Zaterdagmiddag: van 13.30 uur tot 16.00 uur van 8.45 uur tot 11.45 uur

van 19.30 uur tot 22.00 uur van 13.30 uur tot +/- 16.00 uur Zaterdagmiddag: van 13.30 uur tot 16.00 uur van 8.45 uur tot 11.45 uur Algemene informatie Opgave workshops Tijdens de opendagen kunt u zich opgeven voor de workshops of het cursus bloemschikken, later is telefonische opgave ook mogelijk. U kunt zich uiterlijk 3 weken voor

Nadere informatie

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2014-2015

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2014-2015 Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2014-2015 Algemene informatie Opgave workshops Tijdens de opendagen kunt u zich opgeven voor de workshops of het cursus bloemschikken, later is telefonische

Nadere informatie

Workshops Kerstbloemschikken

Workshops Kerstbloemschikken Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken In deze nieuwsbrief: Workshops Kerstbloemschikken en High Tea arrangement met Kerstbloemschikken Workshops Kerstbloemschikken Je zou het bijna

Nadere informatie

Workshop Paaskrans & Bindtechniek

Workshop Paaskrans & Bindtechniek Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Workshop Paaskrans High Tea Arrangement Nieuw in assortiment en Workshop Paaskrans & Bindtechniek Altijd al willen weten hoe je een Paaskrans

Nadere informatie

Lente en zomer programma 2015 Onder de Kersenboom

Lente en zomer programma 2015 Onder de Kersenboom Lente en zomer programma 2015 Onder de Kersenboom We hebben weer een mooi aanbod gemaakt met veel variatie. Het uitgangspunt van elke workshop is dat u uw werkstuk helemaal maakt in uw eigen stijl en sfeer.

Nadere informatie

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Leef je eens lekker uit met schelpen, want mooie schelpen gaan het dit jaar helemaal

Nadere informatie

Workshops 2014. Hieronder vindt u het overzicht van de verschillende workshops:

Workshops 2014. Hieronder vindt u het overzicht van de verschillende workshops: Workshops 2014 Voor 2014 hebben we weer een aantal workshops voor u samengesteld. Er zijn in totaal 13 creatieve en inspirerende workshops waarvoor u zich kunt inschrijven. Zoals bij de omschrijvingen

Nadere informatie

Workshop-programma najaar en kerst 2014

Workshop-programma najaar en kerst 2014 Workshop-programma najaar en kerst 2014 Op de volgende bladzijden vindt u het complete workshopprogramma voor het aankomende najaar. Naast de oude vertrouwde stukken ook weer een aantal geheel nieuwe ontwerpen.

Nadere informatie

Inspiratie Bloemwerk. Copyright

Inspiratie Bloemwerk. Copyright 2014 Inspiratie Bloemwerk Copyright Inleiding Dit document is speciaal gemaakt door BSN als inspiratie boek voor u en om u een beeld te geven van de service mogelijkheden. Alle bloemen, arrangementen en

Nadere informatie

oktober workshops - Slingerland Bloemen -

oktober workshops - Slingerland Bloemen - oktober workshops Wij organiseren in oktober de volgende workshops: Woensdagavond 7 oktober Woensdagavond 21 oktober Dit stuk wordt gemaakt op een gedroogd bananenblad met een dia van ong. 45 cm. Deze

Nadere informatie

DE MOOISTE TIJD VAN HET JAAR

DE MOOISTE TIJD VAN HET JAAR HEERLIJK FEESTEN DE MOOISTE TIJD VAN HET JAAR Van je poolhouse genieten hoeft niet beperkt te blijven tot de zomermaanden. Ook tijdens de koudste maanden van het jaar is het heerlijk om je er terug te

Nadere informatie

Reserveer tijdig workshop(s)

Reserveer tijdig workshop(s) Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Reserveer tijdig Creatief Weekend Eenvoudig bestellen Agenda Reserveer tijdig workshop(s) Ook zo'n zin in een workshop? Een creatieve, inspirerende

Nadere informatie

Cursus Bloemschikken Najaar

Cursus Bloemschikken Najaar Cursus Bloemschikken Najaar High Tea met Bloemschikken Open Inschrijvingen Klik hier om de online versie te bekijken Cursus Bloemschikken Najaar Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar bij de workshopserie

Nadere informatie

Agenda Workshops High Tea Arrangement Nieuwe artikelen. Klik hier om de online versie te bekijken

Agenda Workshops High Tea Arrangement Nieuwe artikelen. Klik hier om de online versie te bekijken Agenda Workshops High Tea Arrangement Nieuwe artikelen Klik hier om de online versie te bekijken Agenda Workshops Voor individuele creatievelingen of kleinere groepen hebben wij volop mogelijkheden. Voor

Nadere informatie

Cursus Bloemschikken Nieuw Assortiment Agenda Workshops. Klik hier om de online versie te bekijken

Cursus Bloemschikken Nieuw Assortiment Agenda Workshops. Klik hier om de online versie te bekijken Cursus Bloemschikken Nieuw Assortiment Agenda Workshops Klik hier om de online versie te bekijken Cursus Bloemschikken De datums voor de nieuwe workshopseries/cursus voorjaar- en zomerperiode 2015 zijn

Nadere informatie

HET BLOEMTHEATER NICKY MARKSLAG Ophelialaan 179 a 1431 HE AALSMEER Tel: (b.g.g. inspreken) of mobiel;

HET BLOEMTHEATER NICKY MARKSLAG Ophelialaan 179 a 1431 HE AALSMEER Tel: (b.g.g. inspreken) of mobiel; . HET BLOEMTHEATER NICKY MARKSLAG Ophelialaan 179 a 1431 HE AALSMEER Tel: 0297 368006 (b.g.g. inspreken) of mobiel; 0651451244 Voor info: Mail: info@markslag.com Web: www.markslag.com Bank ING t.n.v. N.Markslag:

Nadere informatie

Voor jou betekent Kerst dat je jouw gasten trakteert op een traditionele kerstsfeer maar wel op een eigenwijze manier, dus net even anders.

Voor jou betekent Kerst dat je jouw gasten trakteert op een traditionele kerstsfeer maar wel op een eigenwijze manier, dus net even anders. Original Christmas Voor jou betekent Kerst dat je jouw gasten trakteert op een traditionele kerstsfeer maar wel op een eigenwijze manier, dus net even anders. Klassiek met een moderne touch Herken je dit?

Nadere informatie

Klik hier om de online versie te bekijken. In deze nieuwsbrief: Cursus High Tea Arrangement Binnenkort is het Pasen Bindtechniek

Klik hier om de online versie te bekijken. In deze nieuwsbrief: Cursus High Tea Arrangement Binnenkort is het Pasen Bindtechniek Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Cursus High Tea Arrangement Binnenkort is het Pasen Bindtechniek Cursus Bloemschikken De workshopserie bloemschikken van de voorjaar- en lenteperiode

Nadere informatie

traditional christmas

traditional christmas U wilt uw gasten trakteren op die klassiek gezellige kerstsfeer maar wel op uw manier, dus net even anders. Klassiek met een modern touch Herkent u zich hierin? Dan is ons stylingconcept Traditional Christmas

Nadere informatie

V O O R J A A R S W O R K S H O P S. Pasen 2014

V O O R J A A R S W O R K S H O P S. Pasen 2014 V O O R J A A R S W O R K S H O P S Pasen 2014 Vanaf dit voorjaar starten we met het organiseren van creatieve, inspirerende en vooral gezellige bloemen-workshops in IJsselstein Tijdens deze workshops

Nadere informatie

Klik hier om de online versie te bekijken. In deze nieuwsbrief: Nieuwe arrangementen BTW verhoging High Tea Cursus Bloemschikken

Klik hier om de online versie te bekijken. In deze nieuwsbrief: Nieuwe arrangementen BTW verhoging High Tea Cursus Bloemschikken Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Nieuwe arrangementen BTW verhoging High Tea Cursus Bloemschikken Nieuwe arrangementen Er zijn vijf nieuwe Najaarsarrangementen beschikbaar

Nadere informatie

Kerst zonder stress. Zorgeloze kerst.

Kerst zonder stress. Zorgeloze kerst. Kerstcollectie Kerst zonder stress Zorgeloze kerst. Uw kantoor zorgeloos in kerstsfeer. Medewerkers die even stil blijven staan bij de kerstboom in de hal. Nieuwsgierig wordt er bekeken wat er allemaal

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Bloemschikken met Pasen

Bloemschikken met Pasen Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Bloemschikken Agenda Floral Cupcakes High Tea Arrangement Cursus Bloemschikken met Pasen De tijd van frisse voorjaarskleuren is weer aangebroken.

Nadere informatie

Cursus Bloemschikken Agenda Workshops Nieuwe artikelen. Klik hier om de online versie te bekijken

Cursus Bloemschikken Agenda Workshops Nieuwe artikelen. Klik hier om de online versie te bekijken Cursus Bloemschikken Agenda Workshops Nieuwe artikelen Klik hier om de online versie te bekijken Cursus Bloemschikken Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar bij de workshopserie bloemschikken voor de

Nadere informatie

Geslaagd Bruidsbloemwerk

Geslaagd Bruidsbloemwerk Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Bruidsbloemwerk Schelpenzomer Cursus Najaar Agenda Webshop Geslaagd Bruidsbloemwerk Biss Floral is er in gespecialiseerd om samen met het

Nadere informatie

Iedere bloem heeft zo zijn eigen betekenis.

Iedere bloem heeft zo zijn eigen betekenis. Bloemen voor jou Bloemen voor jou Iedere bloem heeft zo zijn eigen betekenis. Zo betekent de vergeet-me-niet dat ik je nooit uit mijn gedachten wis. De chrysant staat voor de vriendschap tussen ons beiden.

Nadere informatie

Gezien in "Fleur Creatief"

Gezien in Fleur Creatief Klik hier om de online versie te bekijken Cursus Najaar/Winter Agenda Workshops Nieuw in de Webshop Gezien in "Fleur Creatief" Bamboo d9xh70 cm naturel Bekijk product Kurk kruimels Naar de Webshop Cursus

Nadere informatie

Bloemschikprogramma seizoen

Bloemschikprogramma seizoen Bloemschikprogramma seizoen 2013-2014 September: 1.Een bloementapijt met organische patronen 2. Kleurrijk ritme in hoog en laag 1.Een bloementapijt met organische patronen Elke twee jaar is er in Brussel

Nadere informatie

U durft op te vallen en wilt uw gasten graag verrassen met een eigentijdse en warme kerstsfeer vol decoratie die vraagt om een tweede blik.

U durft op te vallen en wilt uw gasten graag verrassen met een eigentijdse en warme kerstsfeer vol decoratie die vraagt om een tweede blik. U durft op te vallen en wilt uw gasten graag verrassen met een eigentijdse en warme kerstsfeer vol decoratie die vraagt om een tweede blik. Trendy en gedurfd Herkent u zich hierin? Dan is ons stylingconcept

Nadere informatie

Bloemschikprogramma seizoen 2013-2014

Bloemschikprogramma seizoen 2013-2014 Bloemschikprogramma seizoen 2013-2014 September: 1.Een bloementapijt met organische patronen 2. Kleurrijk ritme in hoog en laag 1.Een bloementapijt met organische patronen Elke twee jaar is er in Brussel

Nadere informatie

Oranje in stijl Agenda Workshops Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken

Oranje in stijl Agenda Workshops Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken Oranje in stijl Agenda Workshops Nieuw assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Oranje in stijl Zorg voor een extra stijlvolle inrichting tijdens Koningsdag (27 april as.). Onder het motto

Nadere informatie

Het XMAS STAR Kerstconcept geeft een onweerstaanbare en eigentijdse beleving aan een...

Het XMAS STAR Kerstconcept geeft een onweerstaanbare en eigentijdse beleving aan een... Je wilt graag opvallen en verrassen met een eigentijdse, gedurfde en warme kerstsfeer vol decoratie die vraagt om een tweede blik. Trendy met lef Is dit op je lijf geschreven? Dan is het stylingconcept

Nadere informatie

Agenda open inschrijvingen

Agenda open inschrijvingen Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Agenda Kerst High Tea Arrangement Nieuwe artikelen in de Webshop Cadeau suggestie Agenda open inschrijvingen Ook zo'n zin in een gezellige

Nadere informatie

Klik hier om de online versie te bekijken. In deze nieuwsbrief: Agenda Workshops Specialisatie: Afscheidsbloemen Nieuw in de Webshop

Klik hier om de online versie te bekijken. In deze nieuwsbrief: Agenda Workshops Specialisatie: Afscheidsbloemen Nieuw in de Webshop Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Agenda Workshops Specialisatie: Afscheidsbloemen Nieuw in de Webshop Agenda Workshops Workshop Plateau (cursus) woensdag 24 september 19.00-21.30

Nadere informatie

Bloemschikken met Pasen

Bloemschikken met Pasen Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Bloemschikken Agenda Nieuw High Tea Arrangement Terugblik IKEA Bloemschikken met Pasen De tijd van frisse voorjaarskleuren is weer aangebroken.

Nadere informatie

kerstboomservice Kerstcollectie

kerstboomservice Kerstcollectie kerstboomservice Kerstcollectie Kerst zonder stress Zorgeloze kerst. Uw kantoor zorgeloos in kerstsfeer. Medewerkers die even stil blijven staan bij de kerstboom in de hal. Nieuwsgierig wordt er bekeken

Nadere informatie

Nordic winter. Met NORDIC WINTER geef je een pure winterse beleving aan een...

Nordic winter. Met NORDIC WINTER geef je een pure winterse beleving aan een... Voor jou betekent kerst een serene, pure winterse sfeer waar jouw gasten zich een moment wanen in een Scandinavisch landschap met besneeuwde dennenbomen, kerststerren, warme bontkleden en eyecatchers met

Nadere informatie

Workshops Kerstbloemschikken

Workshops Kerstbloemschikken Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Kerstbloemschikken Workshops bij IKEA Gezellige High Tea Gratis verzending Workshops Kerstbloemschikken De eerste vorst is gemeten en de winterkleren

Nadere informatie

High Tea met Kerstworkshop

High Tea met Kerstworkshop High Tea met Kerstworkshop Volledig assortiment van Oasis Agenda Workshops Klik hier om de online versie te bekijken High Tea met Kerstworkshop Wederom organiseert Biss Floral een aantal gezellige middagen

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Rough flakes. ROUGH FLAKES geeft een stoere beleving aan een...

Rough flakes. ROUGH FLAKES geeft een stoere beleving aan een... Bij jouw ideale Kerst horen echte, grove en natuurlijke materialen die voor een stoere kerstsfeer zorgen. Grove materialen, uitdagende eycatchers en stoere kerstbomen, dat is ROUGH FLAKES. Vintage en stoer

Nadere informatie

info@felineweddings.nl www.felineweddings.nl

info@felineweddings.nl www.felineweddings.nl Dorpsstraat 39 4145 KB Schoonrewoerd info@felineweddings.nl www.felineweddings.nl Telefoon 0345-505142 1 Mobiel 06-18486512 Lookbook Verhuur & Styling 2013 2 Inhoudsopgave Pagina 4 Pagina 7 Pagina 11 Pagina

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Beurs Crea Weekend Voorjaar

Beurs Crea Weekend Voorjaar Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Crea Weekend Cursus Bloemschikken High Tea arrangement Nieuwe producten Beurs Crea Weekend Voorjaar Biss Floral pakt tijdens het Crea Weekend

Nadere informatie

Een waaier aan kleurenpracht GERBERA S IN DE KIJKER

Een waaier aan kleurenpracht GERBERA S IN DE KIJKER GERBERA S IN DE KIJKER DOOR: ANNICK VAN WESEMAEL FOTOGRAFIE: MARC WOUTERS Een waaier aan kleurenpracht Het is een must om gerbera s in de kijker te zetten. Honderden kleuren en soorten sieren ongetwijfeld

Nadere informatie

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG!

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! It s the most wonderful time of the year! En zeker bij Bleyenberg. Speciaal voor jou hebben wij verschillende arrangementen samengesteld deze feestdagen. December.

Nadere informatie

WORKSHOP PROGRAMMA NAJAAR 2018 ALL SEASONS DECORATIONS

WORKSHOP PROGRAMMA NAJAAR 2018 ALL SEASONS DECORATIONS WORKSHOP PROGRAMMA NAJAAR 2018 ALL SEASONS DECORATIONS Augustus 2018 COUNTRY LIVING LANDLEVEN Workshops groendecoraties landelijke stijl Najaar Winter - Kerst 2018 ** Authentiek potten-duo Heerlijke Herfst

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

WORKSHOP PROGRAMMA NAJAAR 2016 ALL SEASONS DECORATIONS

WORKSHOP PROGRAMMA NAJAAR 2016 ALL SEASONS DECORATIONS WORKSHOP PROGRAMMA NAJAAR 2016 ALL SEASONS DECORATIONS Juli 2016 COUNTRY LIVING LANDLEVEN Workshops groendecoraties landelijke stijl HERFST KERST 2016 ** HERFST EXPLOSIE Euro 49,50 We starten dit nieuwe

Nadere informatie

Voorjaar in de Webshop

Voorjaar in de Webshop Voorjaar in de Webshop Agenda Workshops Creatief Buffet Arrangement Klik hier om de online versie te bekijken Voorjaar in de Webshop De tijd van frisse voorjaarskleuren is weer aangebroken. Bloembollen

Nadere informatie

SALE 35% TOT 75% KORTING. Zijden bloemstukken Elisense Bloemen. Deze bloemstukken zijn gereed Levertijd in overleg

SALE 35% TOT 75% KORTING. Zijden bloemstukken Elisense Bloemen. Deze bloemstukken zijn gereed Levertijd in overleg SALE Zijden bloemstukken Elisense Bloemen 35% TOT 75% KORTING Deze bloemstukken zijn gereed Levertijd in overleg 1 Vensterbankmand met zijden bloemen Deze vensterbankmand met zijden bloemen staat beeldschoon

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Zijden bloemstukken Elisense Bloemen. Deze decoraties zijn momenteel voorradig en daardoor snel leverbaar

Zijden bloemstukken Elisense Bloemen. Deze decoraties zijn momenteel voorradig en daardoor snel leverbaar Zijden bloemstukken Elisense Bloemen Deze decoraties zijn momenteel voorradig en daardoor snel leverbaar 1 Grote krans met Rozen en gedroogde vruchten Sprookjesachtig mooie krans met o.a. Rozen in heel

Nadere informatie

High Tea arrangement bij de "Heeren van Slydregt"

High Tea arrangement bij de Heeren van Slydregt Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: High Tea arrangement Agenda Workshops Nieuwe Webshop High Tea arrangement bij de "Heeren van Slydregt" Wederom organiseert Biss Floral een

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Workshops Petite Fleur. Beginners - Gevorderden. Grensweg EC Baarle-Nassau +32(0)472/45.59.

Workshops Petite Fleur. Beginners - Gevorderden. Grensweg EC Baarle-Nassau +32(0)472/45.59. Workshops Petite Fleur Beginners - Gevorderden 2016-2017 Grensweg 26-32 5111EC Baarle-Nassau info@petitefleur.eu +32(0)472/45.59.38 Rekeningnummer KBC: BE51 7330 5007 4662 Bic code: KREDBEBB Datum Dag

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

Klik hier om de online versie te bekijken. Cursus Bloemschikken Agenda Workshops Nieuw in de Webshop. Cursus Bloemschikken

Klik hier om de online versie te bekijken. Cursus Bloemschikken Agenda Workshops Nieuw in de Webshop. Cursus Bloemschikken Klik hier om de online versie te bekijken Cursus Bloemschikken Agenda Workshops Nieuw in de Webshop Cursus Bloemschikken Er zijn nog enkele plaatsen beschikbar voor de nieuwe Workshopserie Bloemschikken

Nadere informatie

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Folders KIRI 5x _ V2:Opmaak 1 29-04-2009 15:55 Pagina 1 Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Bowling- Pool- en Darts-tarieven Bowlingtarieven: per uur/per baan (max. 6 personen per baan) Maandag t/m vrijdag:

Nadere informatie

Lesbrief 4 Maken van boeketten en bloemstukken

Lesbrief 4 Maken van boeketten en bloemstukken Lesbrief 4 Maken van boeketten en bloemstukken LESBRIEF 4 MAKEN VAN BOEKETTEN EN BLOEMSTUKKEN Niveau II 1 Maken van boeketten en bloemstukken. Het maken van boeketten en bloemstukken is een dagelijks terugkerende

Nadere informatie

WORKSHOP PROGRAMMA NAJAAR 2015 ALL SEASONS DECORATIONS. Workshops groendecoraties landelijke stijl

WORKSHOP PROGRAMMA NAJAAR 2015 ALL SEASONS DECORATIONS. Workshops groendecoraties landelijke stijl WORKSHOP PROGRAMMA NAJAAR 2015 ALL SEASONS DECORATIONS JULI 2015 COUNTRY LIVING LANDLEVEN Workshops groendecoraties landelijke stijl *** SPECIALE ACTIVITEITEN & EVENTS *** Als eerste item op de kalender

Nadere informatie

Mobieltjeshouder maken Je mobieltje is nooit meer zoek als je hem in deze mooie houder plaatst.

Mobieltjeshouder maken Je mobieltje is nooit meer zoek als je hem in deze mooie houder plaatst. WORKSHOPS - seizoen 2015-2016 Haakworkshops Kant haken maandag 2 november 17,50 Sleutelhanger met Sint of Piet maandag 16 november 17,50 Sneeuwvlokken haken aan kersttak maandag 14 december 17,50 Mandela

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Nieuwe arrangementen Workshops bij IKEA Handgebonden Boeket High Tea Webshop

In deze nieuwsbrief: Nieuwe arrangementen Workshops bij IKEA Handgebonden Boeket High Tea Webshop In deze nieuwsbrief: Nieuwe arrangementen Workshops bij IKEA Handgebonden Boeket High Tea Webshop Nieuwe arrangementen Voor de komende periode zijn er weer veel creatieve workshops mogelijk, geschikt voor

Nadere informatie

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019 KERSTSPECIAL Kerst in Hof van Egmont... elk jaar een beetje anders Kom uit je kamer, zet je stoel aan je deur, nodig familie en vrienden uit en geniet mee van alles wat wij je te bieden hebben tijdens

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Trouwen in het Wit Agenda Workshops Nieuw Assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken

Trouwen in het Wit Agenda Workshops Nieuw Assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken Trouwen in het Wit Agenda Workshops Nieuw Assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Trouwen in het Wit Biss Floral is erin gespecialiseerd om samen het ideale bruidsarrangement uit te kiezen.

Nadere informatie

De mooiste kerstpaיּetten en de leukste kerstboצּel

De mooiste kerstpaיּetten en de leukste kerstboצּel De mooiste kerstpaיּetten en de leukste kerstboצּel Alstublieft Bedrijven of instellingen die voor een behapbaar budget willen scoren bij hun personeel met de mooiste kerstpaיּetten en de leukste kerstboצּel

Nadere informatie

WORKSHOPPROGRAMMA VOORJAAR 2016 ATELIER EN BOERDERIJWINKEL DE LINDEHOF CREATIEVE WORKSHOPS HOME DECO & QUILTEN

WORKSHOPPROGRAMMA VOORJAAR 2016 ATELIER EN BOERDERIJWINKEL DE LINDEHOF CREATIEVE WORKSHOPS HOME DECO & QUILTEN WORKSHOPPROGRAMMA VOORJAAR 2016 ATELIER EN BOERDERIJWINKEL DE LINDEHOF COUNTRY LIVING - A WAY OF LIVE CREATIEVE WORKSHOPS HOME DECO & QUILTEN QUILTCURSUS VOOR BEGINNERS De eerste activiteit waarmee we

Nadere informatie

Als een dierbare overlijdt, wilt u op uw eigen manier afscheid nemen.

Als een dierbare overlijdt, wilt u op uw eigen manier afscheid nemen. Afscheid Als een dierbare overlijdt, wilt u op uw eigen manier afscheid nemen. Bloemen spelen hierbij vaak een grote rol. Hiermee wordt op een persoonlijke manier uiting gegeven aan de liefde of het gemis,

Nadere informatie

Temps de Flors - Girona

Temps de Flors - Girona Temps de Flors Agenda Workshops Schelpen assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Temps de Flors - Girona Er was veel te zien in Girona (Spanje) bij "Temps de Flors", een jaarlijks, internationaal

Nadere informatie

Boordevol inspiratie en tips. Winnen! We gaan een dromerige winter tegemoet... Maak kans op een miniabonnement

Boordevol inspiratie en tips. Winnen! We gaan een dromerige winter tegemoet... Maak kans op een miniabonnement Nr 16 Aanbiedingen zijn geldig van woensdag 13 november t/m dinsdag 19 november 2013 Winnen! Maak kans op een miniabonnement op Home and Garden. We geven maar liefst 30 abonnementen weg! We gaan een dromerige

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

*weet je dat. Stichting ZaaiGoed laat ouderen

*weet je dat. Stichting ZaaiGoed laat ouderen GROEN DOET GOED *weet je dat.. Stichting ZaaiGoed laat ouderen opbloeien! Met krasse ouderen, ouderen met dementie en/of een visuele beperking gaan we de natuur in en doen binnen aan de hand van de opgedane

Nadere informatie

SALE 35% TOT 75% KORTING. Zijden bloemstukken Elisense Bloemen. Deze bloemstukken zijn gereed Levertijd in overleg

SALE 35% TOT 75% KORTING. Zijden bloemstukken Elisense Bloemen. Deze bloemstukken zijn gereed Levertijd in overleg SALE Zijden bloemstukken Elisense Bloemen 35% TOT 75% KORTING Deze bloemstukken zijn gereed Levertijd in overleg 1 Vensterbankmand met zijden bloemen Deze vensterbankmand met zijden bloemen staat beeldschoon

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Kerst 2015 Welkom! Wat leuk dat jullie deze bij ons op Vakantiepark De Kuilart zijn! Hebben jullie een goede

Nadere informatie

Hydrangea macrophylla Magical selectie

Hydrangea macrophylla Magical selectie Hydrangea macrophylla Magical selectie Magical Four Seasons Speciaal geselecteerd Kleurverandering per seizoen Prachtig geschenk De vier seizoenen van de Magical De Hydrangea macrophylla Magical is een

Nadere informatie

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de Vanaf 14 november 2014 top 10 world christmas destinations www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de kerststad valkenburg www.kerststad.nl route d amuse www.route-damuse.nl Een gezellige wandeling door

Nadere informatie

Cursus Bloemschikken Najaar 2012

Cursus Bloemschikken Najaar 2012 Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Cursus Bloemschikken High Tea Arrangement Aanbiedingen in de Webshop Cursus Bloemschikken Najaar 2012 De workshopserie bloemschikken van de

Nadere informatie

WORKSHOP PROGRAMMA VOORJAAR 2019 ALL SEASONS DECORATIONS. Workshops groendecoraties landelijke stijl. Voorjaar Zomer 2019

WORKSHOP PROGRAMMA VOORJAAR 2019 ALL SEASONS DECORATIONS. Workshops groendecoraties landelijke stijl. Voorjaar Zomer 2019 WORKSHOP PROGRAMMA VOORJAAR 2019 ALL SEASONS DECORATIONS Januari 2019 Workshops groendecoraties landelijke stijl Voorjaar Zomer 2019 ** Fleurige standaard van grillig fruithout Euro 55,- We starten dit

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist

** korting per aangebrachte cursist Individuele en groeps deelname Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen en workshops is een planning of de dagen van de week waarop de cursus/workshop

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. December

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. December Activiteitenkalender Rosengaerde Dalfsen December Activiteitenkalender Rosengaerde In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. De vrij toegankelijke activiteiten

Nadere informatie

Als een dierbare overlijdt, wilt u op uw eigen manier afscheid nemen.

Als een dierbare overlijdt, wilt u op uw eigen manier afscheid nemen. Afscheid Als een dierbare overlijdt, wilt u op uw eigen manier afscheid nemen. Bloemen spelen hierbij vaak een grote rol. Hiermee wordt op een persoonlijke manier uiting gegeven aan de liefde of het gemis,

Nadere informatie

Troonswisseling in Stijl

Troonswisseling in Stijl Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Troonswisseling Agenda Social Media Troonswisseling in Stijl Zorg voor een extra stijlvolle inrichting op deze feestelijke dag van de Troonswisseling,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Colofon. De vlak voor kerst gedachte / 2 / Uitgave Natuurlijk Groen B.V. Uitmeentsestraat 19 6987 CX Giesbeek T 0313 696181

Inhoudsopgave. Colofon. De vlak voor kerst gedachte / 2 / Uitgave Natuurlijk Groen B.V. Uitmeentsestraat 19 6987 CX Giesbeek T 0313 696181 natuurlijk groen Colofon Inhoudsopgave De vlak voor kerst gedachte / 2 / Uitgave Natuurlijk Groen B.V. Uitmeentsestraat 19 6987 CX Giesbeek T 0313 696181 Basiscollectie kerst / 6 / info@natuurlijkgroen.nl

Nadere informatie

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoraties Seizoen

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoraties Seizoen Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoraties Seizoen 2010-2011 Voorwoord Voor een aantal workshopobjecten (pagina 4 en 5) geldt dat deze met verschillende materialen kunnen worden gemaakt. Daarom wil ik

Nadere informatie

Op weg naar het Kerstfeest.

Op weg naar het Kerstfeest. Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief 0 8 1 0-12 - 2015.. activiteiten commissie, alle hulpouder(s), leerlingen en leerkrachten voor alle hulp tijdens de Sinterklaas ochtend en middag! Zonder jullie hadden

Nadere informatie

De ouderraad. Wat doen wij?

De ouderraad. Wat doen wij? OR De ouderraad Wat doen wij? De ouderraad (OR) In deze folder willen wij iets vertellen over wat de Ouderraad is, wat zij doet en bij wie je terecht kunt met je vragen, suggesties of het aanbieden van

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

CRANBERRYFARM DE HOEVE

CRANBERRYFARM DE HOEVE CRANBERRYFARM DE HOEVE In het zuidoosten van Friesland stroomt de rivier de Linde (Lende). Voor mensen die van rust en ruimte, en een afwisselende omgeving houden is dit gebied een ware verrassing. Ook

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Wolterinck Event Decoration creëert sprookjes

Wolterinck Event Decoration creëert sprookjes Wolterinck Event Decoration creëert sprookjes REPORTAGE Dreammakers Martin van Hemert is samen met Anne van Vorden verantwoordelijk voor Wolterinck Event Decoration. Tekst: Erwin Feekes / Fotografie: Karen

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie