Belangrijkste systeemeigenschappen: - Draadloossysteem - Biedtuitgebreidebeveiligingsoplossingen - NCPklasseII goedgekeurd -

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Belangrijkste systeemeigenschappen: - Draadloossysteem - Biedtuitgebreidebeveiligingsoplossingen - NCPklasseII goedgekeurd -"

Transcriptie

1 Belangrijkste systeemeigenschappen: - Draadloossysteem - Biedtuitgebreidebeveiligingsoplossingen - NCPklasseII goedgekeurd - OptioneleComputer-enInternetinterface - Displaytekstenen gesproken meldingen in het Nederlands - Interactief programmeren DMV 16 x 2 LCD-display - Gedetailleerd (512 gebeurtenissen) logboek met tijdsnotificatie - RF-ontvangststerkte-indicator en jamming detectie - Signaaloverdracht beveiligd met rollende code technologie, op 868 MHz zones beschikbaar voor draadloze componenten en drie bedrade zones - Alle draadloze componenten staan onder supervisie van de centrale - Gedeeltelijke inschakeling dmv geavanceerde homemodus - Complete lijn accessoires, zoals temperatuur- en vochtsensoren - Ingebouwde telefoonkiezer meldt gespecificeerde alarmboodschappen - Handsfree speaker/telefoon, full duplex spraakcommunicatie - Inbelmogelijkheid voor uitluisteren, in- en uitschakelen, en logboek - Latchkeyfunctie meldt wanneer kinderen thuis komen of het huis verlaten - Optionele GSM-communicatiemodule - Één centrale kan tot tien woningen onafhankelijk van elkaar beveiligen - Direct aan te sluiten op analoge telefoonlijn of bellen via de kabel - Ondersteunt huisautomatisering, zoals het X-10 protocol

2 Vernieuwd bediendeel Met het nieuwe bi directionele draadloze keypad kunt u eenvoudig de status van de inschakeling van het alarmsysteem zien. Er zijn eenvoudig meerdere tijdelijke code's in te leren, zodat u zelf een code kunt toevoegen of verwijderen. De toetsen zijn verlicht en daardoor is ook in een donkere omgeving het paneel goed te zien. Optionele Computer- en Internet interface Via het Computer en Internetinterface kunt u de ST-3000 alarmcentralevolledig bedienen, programmeren en uitlezen. De Computerinterface is een handige hulp bij het programmeren en onderhoud verrichten. Met de Internetinterface kunt u waar dan ook ter wereld, als u een computer het internet tot uw beschikking heeft, het systeem bedienen alsof het zich náást u bevindt. Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit uw vakantieadres het systeem in-en uitschakelen, het logboek uitlezen, of uw huisautomatisering bedienen. Displayteksten en gesproken meldingen in het Nederlands Alle teksten op het display worden in het Nederlands weergegeven. Op deze wijze is programmeren en uitlezen van het systeem voor iedereen begrijpelijk. Ook de gesproken teksten, zoals inschakelfouten, problemen met sensoren of alarmmeldingen zijn allemaal in het Nederlands.

3 Interactief programmeren MBV 16 x 2 LCD Display. Dankzij de interactieve HMI (Human Machine Interface) programmeertechnologie is de bediening erg eenvoudig. U volgt slechts de instructies op het LCD Display en beantwoordt de vragen MBV de JA en NEE toetsen of u maakt gebruik van de sneltoetsen. Het display is fraai blauw verlicht en geeft informatie weer op twee regels! Op deze wijze is programmeren en uitlezen erg eenvoudig. Natuurlijk zijn zowel alle gesproken meldingen als alle teksten op het display in het Nederlands. Gedetailleerd (512 gebeurtenissen) logboek met tijdsnotificatie. Het logboek onthoudt de 512 laatste gebeurtenissen die het systeem geregistreerd heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld na een inbraakalarm precies zien op welke sensor het alarm is afgegaan. Ook wordt de datum en tijd vermeld. Via de Computerinterface is het logboek uit te lezen en kunt u dit printen. Ook kan uw installateur het logboek raadplegen om snel en accuraat eventuele storingen te verhelpen. Ook kunt u het alarm in een zogenaamde Monitor Modus schakelen; op deze wijze worden alle gebeurtenissen die plaats vinden in het logboek vermeld. Bijvoorbeeld: Di 7 feb 08:03 Systeem uitgeschakeld met afstandsbediening Di 7 feb 08:04 Voordeur geopend Di 7 feb 08:04 Voordeur gesloten Di 7 feb 08:05 Bewegingsmelder woonkamer geactiveerd Di 7 feb 08:15 Achterdeur geopend Di 7 feb 08:24 Bewegingsmelder overloop geactiveerd Di 7 feb 08:33 Bewegingsmelder woonkamer geactiveerd Di 7 feb 08:39 Achterdeur gesloten Di 7 feb 08:41 Voordeur geopend Di 7 feb 08:41 Voordeur gesloten Di 7 feb 08:41 Systeem ingeschakeld met afstandsbediening Di 7 feb 18:23 Voordeur geopend Di 7 feb 18:23 Systeem uitgeschakeld met afstandsbediening Di 7 feb 18:24 Voordeur gesloten.

4 RF-ontvangststerkte-indicator en jamming detectie. Uw installateur zal bij een te zwak signaal het component verplaatsen. De ontvangstkwaliteit van draadloze techniek is altijd afhankelijk van omstandigheden. En omdat het vaak lastig is zomaar te bepalen of in te schatten of een radiosignaal al dan niet sterk genoeg is, geeft het display van de ST precies aan hoe sterk het signaal van ieder draadloos component is. Mocht het signaal dan nog steeds niet voldoende zijn, zal hij een repeater (=signaalversterker) adviseren. Als er teveel storing (bewust of onbewust) aanwezig is in de buurt van uw alarmsysteem, dan zal de ST-3000 dit opmerken en daar op attenderen. Signaaloverdracht beveiligd met rollende code technologie, op 868 MHz In Nederland zijn heel veel draadloze producten. Denk bijvoorbeeld aan draadloze babyfoons, draadloze hoofdtelefoons, autoafstandsbedieningen etc. Deze zenders werken allemaal op 433 MHz. Hoe meer zenders er in de omgeving van uw draadloze alarminstallatie zijn hoe groter de kans is op interferentie (storing, signaalvervuiling). De ST-3000 alarmproducten werken op 868 MHz, een nieuwe schone frequentie speciaal bedoeld voor beveiligingsdoeleinden. Daarnaast worden alle draadloze signalen gecodeerd verzonden. Het proberen te grabben (het signaal peilen) heeft geen zin; alle coderingen veranderen voortdurend geheel willekeurig. Zo zijn er meer dan 1019 (dat is een 10 met 19 nullen ) verschillende codemogelijkheden! 288 zones beschikbaar voor draadloze componenten en drie bedrade zones De St-3000 centrale kan maximaal 288 draadloze zones beheren. Iedere zone kan apart geconfigureerd worden. Zo kan per zone bepaald worden of de vertragingsfunctie al dan niet geactiveerd moet worden, of de sirene wel of niet aangestuurd moet worden etc. Ook staat in het logboek specifieke gebeurtenissen per zone vermeld. De zones zijn als volgt ingedeeld:

5 32 Afstandsbedieningen: Handzenders, Paniekknoppen en draadloze Toetsenborden 128 Inbraaksensoren: Deurcontacten, PIR (bewegingsmelder), Glasbreukmelder etc. 64 Brandsensoren: Rookdetector, Gasdetector 32 Medische Paniekzenders (M): Paniekknop, Inactiviteitsdetector. 32 Speciale Sensoren (S): Vloeistofsensor, Temperatuursensor, luchtvochtigheidssensor.

6 3 Bedraden Sensoren (S): Paniekknoppen, inbraaksensoren of speciale sensoren Alle draadloze componenten staan onder supervisie van de centrale Omdat de bedrijfszekerheid van een draadloos alarm afhangt van signaalsterkte, status van componenten (de deur is open of de deur is dicht) en niet te vergeten de conditie van de batterijen, is de ST-3000 uitgerust met een supervisiefunctie. Deze functie zorgt er voor, dat ieder draadloos component ieder uur gecontroleerd wordt op aanwezigheid en werking (zogenaamde heartbeat check ) Daarnaast wordt ieder draadloos component iedere 3 uur getest op juiste werking, status en batterijspanning. Op deze wijze wordt dus uitgesloten dat het systeem niet meer afgaat omdat een bepaalde sensor een lege batterij heeft Gedeeltelijke inschakeling dmv geavanceerde homemodus. Dankzij de geavanceerde homemodus kunt u het systeem inschakelen precies zoals u dat wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen de benedenverdieping beveiligen terwijl u slaapt of boven bent. Of alleen de deursensoren activeren en de bewegingsmelders in huis negeren. Op deze wijze bent u zelfs beveiligd als u gewoon thuis bent! U schakelt eenvoudig tussen de modi door middel van de afstandsbediening of het draadloos toetsenbord.

7 Complete lijn accessoires, zoals temperatuur- en vochtsensoren. De ST-3000 heeft een zeer complete lijn accessoires. Deze zijn nagenoeg allemaal draadloos dus de montagetijd wordt tot een minimum beperkt.

8

9 Ingebouwde telefoonkiezer meldt gespecificeerde alarmboodschappen De St-3000 heeft een zeer geavanceerde ingebouwde telefoonkiezer. Per soort alarmmelding bepaalt u naar wie het systeem gaat bellen. Zo kunt u een specifiek telefoonnummer opgeven voor brandalarm. Maar ook voor een medisch alarm, een overvalalarm, een brandmelding of een speciaal-alarm Daarna zal de telefoonkiezer in rangorde 4 waarschuwingsadressen achter elkaar gaan bellen. Pas als de melding daadwerkelijk ontvangen/bevestigd wordt, dan vertelt de ST-3000 precies wat voor soort alarmmelding er gegenereerd is en in welke zone de gebeurtenis zich heeft afgespeeld. Vervolgens schakelt degene die gebeld is de alarmmelding uit en bepaalt welke actie er ondernomen moet worden. Handsfree speaker/telefoon, full duplex spraakcommunicatie. De ST-3000 is meer dan een inbraakalarm. Zo kan het systeem prima gebruikt worden door senioren of mensen die slecht ter been zijn. In dit geval wordt de ST-3000 niet in de meterkast geplaatst, maar krijgt een centrale plaats in de woning. Zodra een alarmmelding gegenereerd wordt (Medische paniekknop, Rookmelder, Gasleksensor etc.) dan wordt er een handenvrije telefoonverbinding tot stand gebracht. Op dat moment kan degene die gebeld wordt praten met de persoon in huis en actie ondernemen. Inactiviteitmonitoren. Ook kunnen inbraaksensoren (deurcontacten en bewegingsmelders) ingesteld worden als inactiviteitmonitoren: als bijvoorbeeld de bewegingsmelder in de hal gedurende 14 uur (instelbaar)geen beweging heeft gedetecteerd, dan betekent dit dat de bewoner 14 uur niet naar het toilet is geweest. De ST-3000 zal op dat moment een medisch alarm genereren. Ook zijn de medische paniekknoppen uitgerust met een inactiviteitmonitor: als de paniekknop gedurende 12 uur geen beweging gedetecteerd heeft, dan wordt er eveneens een medisch alarm gegenereerd.

10 Inbelmogelijkheid voor uitluisteren, in- en uitschakelen, en logboek De ST-3000 alarmcentrale kan ook op afstand via de telefoon bediend worden. U kunt het systeem in- en uitschakelen en het logboek uitluisteren. Er is eveneens de mogelijkheid om in te bellen naar de ST-3000 om te luisteren wat er in de woning gebeurt. Omdat de centrale normaliter in de meterkast geplaatst wordt, is deze laatste optie enigszins beperkt omdat het omgevingsgeluid aanzienlijk gedempt wordt door de gesloten meterkastdeur. Latchkeyfunctie meldt wanneer kinderen thuis komen of het huis verlaten U kunt een zogenaamde latchkey(=huissleutel)functie aan een handzender toekennen. Op deze wijze wordt het speciale latchkey-telefoonnummer gebeld zodra met die bewuste handzender het systeem in- of uitgeschakeld wordt. U krijgt van de ST-3000 respectievelijk de gesproken boodschap ik ben thuis of ik ben weg te horen.

11 Optionele GSM-communicatiemodule. Als u geen vaste telefoonlijn tot uw beschikking heeft, of deze niet wilt gebruiken voor beveiligingsdoeleinden, dan kunt u gebruik maken van de GSM-module. De SIM-kaart (dual band)wordt eenvoudig in de module geplaatst en vervolgens geprogrammeerd vanuit de ST-3000 centrale. Één centrale kan tot tien woningen onafhankelijk van elkaar beveiligen. De St-3000 kan tot 10 woningen/kamers volledig onafhankelijk van elkaar beveiligen. Dit gebeurt door naast zonenummers ook groepsnummers toe te kennen aan de componenten. Vervolgens kan per groep de verschillende alarmmodi geselecteerd worden.

12 Direct aan te sluiten op analoge telefoonlijn of bellen via de kabel. In tegenstelling tot de meeste alarmsystemen, kan de ST prima overweg met bellen via de kabel. U bent dus niet als u een vaste telefoonlijn heeft gebonden aan het gewone telefoonnet Ondersteunt huisautomatisering, zoals het X-10 protocol De St-3000 kan middels een optionele module 16 verschillende X-10 schakelaars bedienen. Ook kan het sirenerelais (bij gebruik van een draadloze sirene) toegepast worden voor bepaalde schakelingen. Deze schakelingen kunnen via een tijdschema, vanaf de centrale, of op afstand bediend worden, zoals met een handzender en/of de telefoon. Wenst u meer informatie neem dan vrijblijvend contact op: wenst u een gratis presentatie van de ST-3000 maak een afspraak: ABC-Systems Tim Wensing info@abc-systems.nl Tel:

Handleiding Mini deur/raam contact.

Handleiding Mini deur/raam contact. Totaal Alarm Een veilig gevoel voor THUIS EN FAMILIE. Handleiding Mini deur/raam contact. Inhoud Aanmelden en montage.... 2 Batterijen vervangen.... 3 Instellingen mini deur/raamcontact WeBeHome... 3 Pagina

Nadere informatie

Handleiding Rook- Hittemelder

Handleiding Rook- Hittemelder Totaal Alarm Een veilig gevoel voor THUIS EN FAMILIE. Handleiding Rook- Hittemelder Inhoud Aanmelden en montage.... 2 Batterijen vervangen.... 4 Instellingen rook- hittemelder WeBeHome.... 5 Pagina 1 van

Nadere informatie

Draadloze 30 groepen beveiligingscentrale

Draadloze 30 groepen beveiligingscentrale Draadloze 30 groepen beveiligingscentrale NCP nr. IQA01503-CCS Alphatronics b.v. versie 1.1./26 januari 2005 Geleverd door Alphatronics b.v. Watergoorweg 71 3861 MA NIJKERK wwww.alphatronics.nl Nieuw:

Nadere informatie

COPYRIGHT GARANTIEBEPERKINGEN

COPYRIGHT GARANTIEBEPERKINGEN COPYRIGHT SLC BV 1996. All rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, overgebracht, opgeslagen in een opslagsysteem of doorgegeven in welke vorm of op welke manier ook - elektronisch,

Nadere informatie

Verkorte Gebruiker Handleiding

Verkorte Gebruiker Handleiding Verkorte Gebruiker Handleiding Inhoud Algemeen... 3 Het keypad... 3 Functietoetsen... 4 Cijfertoetsen... 4 Navigatietoetsen... 4 LCD scherm... 4 Signalisatie LED s... 6 Noodtoetsen... 6 De verschillende

Nadere informatie

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WeesVeilig beveiligt WeesVeilig zorgt voor een goed gevoel WeesVeilig weet waar men op moet letten als het gaat om het voorkomen van brand en inbraak. Een modern alarmsysteem

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Jablotron 100 serie

Gebruikers handleiding Jablotron 100 serie Gebruikers handleiding Jablotron 100 serie 1.1 Bediening en informatie van uw beveiligingssysteem Het JABLOTRON 100 systeem kan worden bedient met verschillende soorten bediendelen, die tevens informatie

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING NP0060.1 juli 1996 INLEIDING De is een inbraakalarmcentrale met maximaal 6 detectiepunten die bediend kan worden m.b.v. het LED of LCD bediendeel. De commando s die vanuit het bediendeel worden ingegeven

Nadere informatie

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment Draadloos alarmsysteem alarm assortiment Protexial io Draadloos alarmsysteem In Protexial io is het beste van de huidige alarmtechnologie samengebracht. Met Somfy biedt u een op maat gemaakt beveiligingssysteem

Nadere informatie

Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust

Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Met het draadloze Protexial io alarm heeft u een hoogwaardige bescherming en het gemak van Home Motion by Somfy: Actieve veiligheid Het Somfy

Nadere informatie

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network Alarm is uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke

Nadere informatie

Handleiding Akoestische glasbreukmelder

Handleiding Akoestische glasbreukmelder Totaal Alarm Een veilig gevoel voor THUIS EN FAMILIE. Handleiding Akoestische glasbreukmelder Inhoud Aanmelden en montage.... 2 Batterijen vervangen.... 3 Instellingen akoestische glasbreuk melder WeBeHome....

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene installatiehandleiding Alarmlicht met sirene INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT MET SIRENE Gefeliciteerd met de aankoop van het WoonVeilig alarmlicht met sirene. Telefoonnummer WoonVeilig 0900-388 88 88

Nadere informatie

Inhoudsopgave D D. Contactgegevens. LCD Bediendeel. Naam Klant: Relatienummer: Monteur Datum Werkzaamheden

Inhoudsopgave D D. Contactgegevens. LCD Bediendeel. Naam Klant: Relatienummer: Monteur Datum Werkzaamheden O Monteur atum Werkzaamheden Contactgegevens Naam Klant: Relatienummer: Website: www.weesveilig.nl Telefoonnummer: 088 750 00 00 E-mailadres: info@weesveilig.nl Meldkamer: 088-750 00 75 Inhoudsopgave LC

Nadere informatie

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur Alarm is Uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke beveiliging

Nadere informatie

Totaal Alarm Een veilig gevoel voor THUIS EN FAMILIE.

Totaal Alarm Een veilig gevoel voor THUIS EN FAMILIE. Totaal Alarm Een veilig gevoel voor THUIS EN FAMILIE. Pagina 1 van 21 Inhoud Inleiding.... 3 Systeemeigenschappen:... 3 Systeemeigenschappen in combinatie met WeBeHome.... 4 TA-10 Alarmcentrale.... 4 LED

Nadere informatie

COPYRIGHT GARANTIEBEPERKINGEN

COPYRIGHT GARANTIEBEPERKINGEN COPYRIGHT SLC BV 1996. All rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, overgebracht, opgeslagen in een opslagsysteem of doorgegeven in welke vorm of op welke manier ook - elektronisch,

Nadere informatie

Draadloos alarmsysteem

Draadloos alarmsysteem Draadloos alarmsysteem Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Met het draadloze Protexial io alarm heeft u een hoogwaardige bescherming en het gemak van een op maat gemaakt systeem.

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING Compacte draadloze beveiligingscentrale SECOM CRT 800 ++

GEBRUIKERSHANDLEIDING Compacte draadloze beveiligingscentrale SECOM CRT 800 ++ GEBRUIKERSHANDLEIDING Compacte draadloze beveiligingscentrale SECOM CRT 800 ++ Dit product voldoet aan de EMC-eisen voor elektrische veiligheid en compatibiliteit. Het product voldoet aan de R&TTE voorschriften.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding CS-175 CS-275 CS-575 LCD Codeklavier

Gebruikershandleiding CS-175 CS-275 CS-575 LCD Codeklavier Gebruikershandleiding CS-175 CS-275 CS-575 LCD Codeklavier Puurs EL 03 V w 8 A w 8 S w 6 ec.e 6 u lv 6 rit a. 56 y be CS-175-275-575 series LCD-gebruikersgids 98/482/EC-kennisgeving (Voor producten met

Nadere informatie

Handleiding GSM kiezer V2.03

Handleiding GSM kiezer V2.03 Voor GSM kiezers geleverd vanaf augustus 2014 Plaatsen SIM kaart / Installatie PIN code van SIM kaart uitschakelen. Let erop dat de SIM kaart voldoende bel- en SMS-tegoed heeft. Tijdens opstartfase van

Nadere informatie

InteGra Gebruikershandleiding 1

InteGra Gebruikershandleiding 1 InteGra Gebruikershandleiding 1 Algemeen Met dank voor de keuze van dit product aangeboden door SATEL. Hoge kwaliteit en vele functies met een simpele bediening zijn de voordelen van deze inbraak alarmcentrale.

Nadere informatie

MADE TO PROTECT. alarmsysteem

MADE TO PROTECT. alarmsysteem MADE TO PROTECT alarmsysteem alarmsysteem Creëer uw systeem: bekabeld draadloos of hybride Draadloze 433 MHz communicatie: twee-weg met het PRF-LCD-WRL bediendeel en de MSP-300 sirene/flitser één-weg met

Nadere informatie

Draadloze signaal overdracht. De communicatie tussen melders en centrale wordt radiografisch geregeld.

Draadloze signaal overdracht. De communicatie tussen melders en centrale wordt radiografisch geregeld. GEBRUIKERSHANDLEIDING PRO800p V1.4-NL Pagina: 1 Inleiding Hartelijk gefeliciteerd met de aankoop van uw Zeus Pro-800p. U bent hiermee in het bezit gekomen van één van de meest geavanceerde als ook eenvoudig

Nadere informatie

GALAXY 16 & 16+ GEBRUIKERSHANDLEIDING MK 6. versie 4 oktober

GALAXY 16 & 16+ GEBRUIKERSHANDLEIDING MK 6. versie 4 oktober GALAXY 6 & 6+ GEBRUIKERSHANDLEIDING MK 6 versie 4 oktober 00 Galaxy 6/6+ centrale i.c.m. Mk6 bediendeel Gebruikers Handleiding Deze handleiding is een aanvulling op de GalaXy 6/6+ gebruikers handleiding.

Nadere informatie

ADEMCO 6128NL. gebruikershandleiding

ADEMCO 6128NL. gebruikershandleiding ADEMCO 6128NL gebruikershandleiding GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding Gefeliciteerd met de aanschaf van uw Ademco alarminstallatie. Met dit systeem bent u in het bezit van een moderne inbraak-, brand- en

Nadere informatie

Trigion Webportal Gebruiker

Trigion Webportal Gebruiker Trigion Webportal Gebruiker Met de Finder.exe software (verkrijgbaar via website van Trigion www.trigion.nl/homesecurity ) maakt u verbinding met uw Paneel. U opent de Finder door op het icoontje te dubbelklikken.

Nadere informatie

Nieuw: de PowerMax Plus centrale

Nieuw: de PowerMax Plus centrale Nieuw: de PowerMax Plus centrale Inleiding Nog meer gemak, nog meer mogelijkheden en nog meer flexibiliteit voor zowel de installateur als eindgebruiker. Dit alles gaat volledig op voor de nieuwe PowerMax

Nadere informatie

NetworX NX-1048. Gebruikershandleiding voor NetworX beveiligingscentrales

NetworX NX-1048. Gebruikershandleiding voor NetworX beveiligingscentrales NetworX NX-1048 Gebruikershandleiding voor NetworX beveiligingscentrales Functies bediendeel Status LED (Aan, Uit, Gereed, Niet Gereed) LCD -display: Hier wordt informatie over de status van het systeem,

Nadere informatie

Met het MKP-300 bediendeel kunt u het MICRA Alarmsysteem bedienen. Deze werkt alleen als de MICRA module in de alarm module mode is ingesteld.

Met het MKP-300 bediendeel kunt u het MICRA Alarmsysteem bedienen. Deze werkt alleen als de MICRA module in de alarm module mode is ingesteld. MKP-300 DRAADLOOS BEDIENDEEL MKP300_NL 03/12 Met het MKP-300 bediendeel kunt u het MICRA Alarmsysteem bedienen. Deze werkt alleen als de MICRA module in de alarm module mode is ingesteld. 1. Eigenschappen

Nadere informatie

Nederlandse handleiding Ajax alarmsysteem

Nederlandse handleiding Ajax alarmsysteem Ajax draadloos alarmsysteem Nederlandse handleiding Ajax alarmsysteem Volg de stappen in de handleiding en installeer het Ajax alarmsysteem zelf Volg de korte en makkelijk te volgen stappen om ieder onderdeel

Nadere informatie

Nieuwerth elektronica. Gebruikershandleiding SIS Alarmsysteem Compacte draadloze beveiligingscentrale. diensten / verkoop - ICT / elektronica

Nieuwerth elektronica. Gebruikershandleiding SIS Alarmsysteem Compacte draadloze beveiligingscentrale. diensten / verkoop - ICT / elektronica Gebruikershandleiding SIS Alarmsysteem Compacte draadloze beveiligingscentrale Nieuwerth elektronica diensten / verkoop - ICT / elektronica support: 0180 531 400 / 06 466 70 417 www.sisalarm.nl info@nieuwerth.nl

Nadere informatie

Kies open installatie database wanneer u reeds een instellingen ODB bestand heeft gemaakt.

Kies open installatie database wanneer u reeds een instellingen ODB bestand heeft gemaakt. HANDLEIDING VERBINDING MAKEN MIDDELS DE JA-82T PC INTERFACE MODULE TUSSEN UW PC EN HET ALARMSYSTEEM. AANMAKEN VAN INSTELLINGENBESTAND ODB EN HET OPENEN VAN HET GEHEUGEN VAN HET ALARMSYSTEEM. MASTERSTAND

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54

Gebruikershandleiding. Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54 Gebruikershandleiding Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54 Copyright TEF Nederland erland B.V. Inhoud: 1.1. Omschrijving Bediening Brandmeldcentrale 1.2. Alarmsituatie 1.3. Reset de brandmeldcentrale 1.4. Starten

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht

installatiehandleiding Alarmlicht installatiehandleiding Alarmlicht INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT Gefeliciteerd met de aankoop van het WoonVeilig alarmlicht. Telefoonnummer WoonVeilig 0900-388 88 88 E-mail WoonVeilig klantenservice@woonveilig.nl

Nadere informatie

Zorgeloos blijven wonen: het Amber Select systeem biedt zorgoplossingen op maat

Zorgeloos blijven wonen: het Amber Select systeem biedt zorgoplossingen op maat Geleverd door: Zorgeloos blijven wonen: het Amber Select systeem biedt zorgoplossingen op maat Alphatronics B.V. Watergoorweg 71 3861 MA NIJKERK Tel: 033-2459944 Fax: 033-2453149 www.alphatronics.nl Versie

Nadere informatie

Tel: 072-5318770. www.t4security.nl. info@t4security.nl

Tel: 072-5318770. www.t4security.nl. info@t4security.nl Tel: 072-5318770 www.t4security.nl info@t4security.nl Inhoudsopgave Inleiding.....3 Wat is een alarmsysteem?...4 Bediening met codes en kaarten en tags.5 Inschakelen van het alarmsysteem..6 Tijdens het

Nadere informatie

Jablotron JA-63 Profi Gebruikers handleiding

Jablotron JA-63 Profi Gebruikers handleiding Jablotron JA-63 Profi Gebruikers handleiding Let op: Functies van dit systeem kunnen substantieel gewijzigd worden door programmering tijdens installatie. De installateur dient gebruikers instructies te

Nadere informatie

CS series LED-gebruikersgids

CS series LED-gebruikersgids CS-175-275-575 series LED-gebruikersgids 98/482/EC-kennisgeving (Voor producten met CE-certificering) Deze apparatuur voldoet aan beschikking 98/482/EC van de Europese Raad inzake Pan-Europese voorschriften

Nadere informatie

WAT ZIJN PARTITIES? Pagina 1

WAT ZIJN PARTITIES? Pagina 1 WAT ZIJN PARTITIES? De PowerMax Pro en Complete is voorzien van een optionele PARTITIE functie. Partities maken het mogelijk drie onafhankelijk van elkaar controleerbare gebieden te onderscheiden. Elke

Nadere informatie

DA-SYSTEMS 6/14- COM. Gebruikershandleiding

DA-SYSTEMS 6/14- COM. Gebruikershandleiding DA-SYSTEMS APLIQUE 6/14- COM Gebruikershandleiding 1. Display-uitleg 1.1. Inleiding 1.2. Klavier 1.3. Display 1.4. Gebruikersfuncties 1.4.1. Inschakelen 1.4.1.1. Volledig inschakelen 1.4.1.2. Gedeeltelijk

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Integra

Gebruikershandleiding Integra Gebruikershandleiding Integra Overzicht van het bediendeel Storing Systeem ingeschakeld Servicemode Alarm De storingsled (geel) zal branden bij een storing aan het syteem. De systeem ingeschakeld led geeft

Nadere informatie

Blaupunkt draadloos GSM alarmsysteem SA-2700. Een veilig gevoel

Blaupunkt draadloos GSM alarmsysteem SA-2700. Een veilig gevoel Blaupunkt draadloos GSM alarmsysteem SA-2700 Een veilig gevoel Een veilig gevoel! Een goede beveiling van uw woning begint met deugdelijk hang- en sluitwerk. Maar vaak is dat niet genoeg om inbrekers buiten

Nadere informatie

HANDLEIDING JABLOTRON OASIS ALARMSYSTEEM

HANDLEIDING JABLOTRON OASIS ALARMSYSTEEM HANDLEIDING JABLOTRON OASIS ALARMSYSTEEM SECOM4 Specialist in Jablotron OASiS alarmsystemen Danzigerkade 19 1013 AP AMSTERDAM www.secom4.nl 020-581 02 05 / 06-41 11 23 01 Handleiding Jablotron OASiS door

Nadere informatie

Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e- Domotica koppelen

Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e- Domotica koppelen Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e- Domotica koppelen NL Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e-domotica koppelen Inhoudsopgave 2 NEDERLANDS 1.0 Introductie...2 1.1 Koppelen met

Nadere informatie

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network Alarm is uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke beveiliging

Nadere informatie

ELVA Security 03 886 66 56 www.elva.be

ELVA Security 03 886 66 56 www.elva.be Gebruikershandleiding INIM Smartline brandmeldcentrale. 1. Front brandmeldcentrale 1 2. Bediening: A Sleutel Niveau 1 Niveau 2 Toetsen B C 4 scroll toetsen Stop sirene D Reset E F Evacuatie Onderzoek deze

Nadere informatie

APT-200. Tweeweg handzender. Firmware versie 1.00 apt-200_nl 03/19

APT-200. Tweeweg handzender. Firmware versie 1.00 apt-200_nl 03/19 APT-200 Tweeweg handzender Firmware versie 1.00 apt-200_nl 03/19 SATEL sp. z o.o. ul. Budowlanych 66 80-298 Gdańsk POLAND tel. +48 58 320 94 00 www.satel.eu BELANGRIJK Uw rechten op garantie vervallen

Nadere informatie

Gefeliciteerd met uw nieuwe autoalarm! Inhoud

Gefeliciteerd met uw nieuwe autoalarm! Inhoud Gefeliciteerd met uw nieuwe autoalarm! Lees de gebruikershandleiding voor gebruik zorgvuldig door en maak u vertrouwd met de verschillende functies van uw autoalarm. Deze handleiding beschrijft de functies

Nadere informatie

HANDLEIDING CONNECT 2 HOME APP

HANDLEIDING CONNECT 2 HOME APP HANDLEIDING CONNECT 2 HOME APP Informatie en illustraties in dit document zijn onderhevig aan wijzigingen. Blaupunkt behoudt zich het recht voor specificaties en productdesign op ieder moment en zonder

Nadere informatie

wlsn netwerk ontdekken en aanleren

wlsn netwerk ontdekken en aanleren 1 3. Het draadloze netwerk aanleggen en de draadloze apparaten configureren - Zorg ervoor dat alle draadloze toestellen nog niet ontdekt werden op een HUB. Procedure om een detectietoestel naar de niet-aangeleerde

Nadere informatie

MAX-20MC. Gebruikershandleiding. Draadloze PowerCode alarmcentrale met 20 zones 1. INTRODUCTIE. 1.1 Maak kennis met de MAX-20MC

MAX-20MC. Gebruikershandleiding. Draadloze PowerCode alarmcentrale met 20 zones 1. INTRODUCTIE. 1.1 Maak kennis met de MAX-20MC MAX-20MC Draadloze PowerCode alarmcentrale met 20 zones Gebruikershandleiding 1. INTRODUCTIE De MAX-20MC is een geavanceerde en gebruikersvriendelijk alarmcentrale. Doordat de centrale draadloos werkt

Nadere informatie

ADVISOR CD7201 CD95/15001. Manager Handleiding. Software versie: vanaf V6.0 142501999-2

ADVISOR CD7201 CD95/15001. Manager Handleiding. Software versie: vanaf V6.0 142501999-2 ADVISOR CD721 CD95/151 Manager Handleiding Software versie: vanaf V6. 14251999-2 COPYRIGHT SLC BV 1996. All rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, overgebracht, opgeslagen

Nadere informatie

Handleiding Zero-wire

Handleiding Zero-wire AEV VOCHTEN - MYLLE SECURITY NV 18-2-2018 Handleiding Zero-wire Bediening alarmsysteem met App Inhoud 1. Downloaden van de app.... 2 2. Eerste gebruik.... 2 3. Personaliseren van uw account... 3 4. Uw

Nadere informatie

Gebruikshandleiding alarmsysteem Risco Agility

Gebruikshandleiding alarmsysteem Risco Agility Gebruikshandleiding alarmsysteem Risco Agility Inhoud handleiding In deze beknopte handleiding vindt u de volgende informatie met betrekking tot het gebruik van het alarmsysteem Risco Agility LCD bedienpaneel

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING. NetworX. Gebruikershandleiding

GEBRUIKERSHANDLEIDING. NetworX. Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding - Betekenis van de LED s Aan LED Gereed LED Brand LED De AAN LED is aan wanneer het systeem ingeschakeld is. Als het systeem uitgeschakeld is dan staat de LED uit. Heeft er zich een

Nadere informatie

GT909NL. Gebruikershandleiding

GT909NL. Gebruikershandleiding GT909NL Gebruikershandleiding Rhodelta b.v. Escudostraat 2 2991 XV Barendrecht Tel. +31 102927461 Fax + 31 104795755 www.rhodelta.nl info@rhodelta.nl 1.0 HANDZENDER OMSCHRIJVING GT889 GT969CH GT889: handzender

Nadere informatie

ADVISOR CD3401. Manager Handleiding. Software versie: vanaf V6.0 142705999-1

ADVISOR CD3401. Manager Handleiding. Software versie: vanaf V6.0 142705999-1 ADVISOR CD341 Manager Handleiding Software versie: vanaf V6. 14275999-1 COPYRIGHT SLC BV 1996. All rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, overgebracht, opgeslagen in een

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app Gebruikershandleiding Gebruikerspagina en mobiele app April 2015 Basisfunctionaliteit U kunt het systeem op verschillende manieren bedienen, namelijk het bedienpaneel, de afstandsbediening, de app en de

Nadere informatie

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND.

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND. Beveiliging in eigen beheer Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND total connect box TOTAL CONNECT BOX CONCEPT 1 Bij ontdekking van een inbraak maakt de

Nadere informatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 100 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Trigion Home Security

Gebruikershandleiding. Trigion Home Security Gebruikershandleiding Trigion Home Security Inhoudsopgave Inleiding 2 I. Overzicht Van Het Paneel 2 Gebruik 2 I. Gebruikersmenu 2 II. Geheel in 3 III. Thuis In Mode 4 VI. Geforceerd Inschakelen 5 VII.

Nadere informatie

1471 versa-lcdm-wrl_nl 01/15

1471 versa-lcdm-wrl_nl 01/15 1471 versa-lcdm-wrl_nl 01/15 Draadloos bediendeel VERSA-LCDM-WRL SATEL sp. z o.o. ul. Budowlanych 66 80-298 Gdańsk POLAND tel. + 48 58 320 94 00 info@satel.pl www.satel.eu Firmware versie 2.02 WAARSCHUWINGEN

Nadere informatie

Gebruikershandleiding CS-175 CS-275 CS-575 LED Codeklavier

Gebruikershandleiding CS-175 CS-275 CS-575 LED Codeklavier Gebruikershandleiding CS-175 CS-275 CS-575 LED Codeklavier Puurs EL 03 V w 8 A w 8 S w 6 ec.e 6 u lv 6 rit a. 56 y be CS-175-275-575 series LED-gebruikersgids 98/482/EC-kennisgeving (Voor producten met

Nadere informatie

Verkorte handleiding S4 Combo Secual / S4 Combo Vid Secual

Verkorte handleiding S4 Combo Secual / S4 Combo Vid Secual Verkorte handleiding S4 Combo Secual / S4 Combo Vid Secual www.etiger.com NL 1 Vaste telefoonlijn of SIM-kaart? Hoe wilt u communiceren met het bedieningspaneel? - Een vaste telefoonlijn maakt standaard

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene installatiehandleiding Alarmlicht met sirene INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT MET SIRENE Gefeliciteerd met de aankoop van het Egardia alarmlicht met sirene. Website Egardia www.egardia.com Klantenservice

Nadere informatie

Automatisch ventileren in de badkamer

Automatisch ventileren in de badkamer Offerte SLIMMER Huis Sanne Kruithoven & Peter Vlierbes Haarlem Situatie: Sanne Kruithoven en Peter Vlierbes wonen samen met hun zoon in een moderne tweeonder-een-kapwoning aan de Postelstraat 94, 1234

Nadere informatie

Cobra Alarm 4627. Gebruikers Handleiding

Cobra Alarm 4627. Gebruikers Handleiding Cobra Alarm 4627 Gebruikers Handleiding Clifford Electronics Benelux BV Tel.+31 20 40 40 919 info@clifford.nl ISO 9001:2008 Cobra Alarmsysteem: Diefstal is de laatste tijd explosief gestegen. CAN Bus manipulatie

Nadere informatie

Handleiding voor de gebruiker

Handleiding voor de gebruiker Handleiding voor de gebruiker INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 3 Doel van de handleiding... 3 Algemene richtlijnen... 3 Beveiligingsklasse... 4 Zones en secties van de AlphaBox centrale... 4 BEDIENING... 6 Navigatortoetsen...

Nadere informatie

electronisch beveiligings centrum bv

electronisch beveiligings centrum bv Versa inbraakalarmsysteem Versie 1.06 Verkorte gebruikershandleiding ebc-beveiligingen Berenkoog 26 1822BJ Alkmaar www.ebc-alkmaar.nl effectieve oplossingen bevlogen advies compleet aanbod electronisch

Nadere informatie

Mitsubishi - Cobra Alarm CO4627. Gebruikers Handleiding

Mitsubishi - Cobra Alarm CO4627. Gebruikers Handleiding Mitsubishi - Cobra Alarm CO4627 Gebruikers Handleiding Clifford Electronics Benelux BV Tel.+31 20 40 40 919 info@clifford.nl ISO 9001:2008 Mitsubishi - Cobra Alarmsysteem: Om uw auto optimaal te beschermen

Nadere informatie

CP-508 GEBRUIKERS-HANDLEIDING

CP-508 GEBRUIKERS-HANDLEIDING CP-508 GEBRUIKERS-HANDLEIDING 1. BEDIENING... blz. 2 1.1 Bedieningspaneel... blz. 2 1.1 a) De LED's 1 t/m 10... blz. 2 1.1 b) De middelste punt... blz. 3 1.1 c) De rechter punt... blz. 3 2. SCHAKELEN VAN

Nadere informatie

InteGra Gebruikershandleiding 1 INHOUD 1. ALGEMEEN... 2 2. DE INTEGRA INBRAAKCENTRALE... 2 2.1 LCD BEDIENDEEL...3 2.1.1 Display... 3 2.1.2 Toetsen...

InteGra Gebruikershandleiding 1 INHOUD 1. ALGEMEEN... 2 2. DE INTEGRA INBRAAKCENTRALE... 2 2.1 LCD BEDIENDEEL...3 2.1.1 Display... 3 2.1.2 Toetsen... InteGra Gebruikershandleiding 1 INHOUD 1. ALGEMEEN... 2 2. DE INTEGRA INBRAAKCENTRALE... 2 2.1 LCD BEDIENDEEL...3 2.1.1 Display... 3 2.1.2 Toetsen... 3 2.1.3 LED indicatoren op het LCD bediendeel... 4

Nadere informatie

Het Keypad (met segmenten)

Het Keypad (met segmenten) Het Keypad (met segmenten) Het JABLOTRON 100 systeem kan worden gebruikt met verschillende type keypads waarmee het systeem kan worden bediend, en die informatie geven omtrent de status van het systeem

Nadere informatie

Lagarde BV - Voorthuizerstraat 69c - 3881 SC Putten - Tel : 0341-375757 www.lagarde.nl - info@lagarde.nl

Lagarde BV - Voorthuizerstraat 69c - 3881 SC Putten - Tel : 0341-375757 www.lagarde.nl - info@lagarde.nl Lagarde BV - Voorthuizerstraat 69c - 3881 SC Putten - Tel : 0341-375757 www.lagarde.nl - info@lagarde.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Het Bedieningspaneel 3 PIN-code voor toegang tot het systeem 4 Het

Nadere informatie

Handleiding voor de gebruiker

Handleiding voor de gebruiker Handleiding voor de gebruiker Gebruikershandleiding AlphaBox Rev. 1.6 03-06-2008 2 INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 4 Doel van de handleiding... 4 Algemene richtlijnen... 4 Beveiligingsklasse... 5 Zones en secties

Nadere informatie

Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van een COBRA alarmsysteem type 889.

Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van een COBRA alarmsysteem type 889. COBRA 889 INLEIDING Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van een COBRA alarmsysteem type 889. De belangrijkste vernieuwing in deze 889-serie bestaat uit het systeem, dat de herkenningscode van de afstandsbediening

Nadere informatie

Honeywell GalaXy XL Productlijn. Veiligheid Betrouwbaarheid Eenvoud Flexibiliteit

Honeywell GalaXy XL Productlijn. Veiligheid Betrouwbaarheid Eenvoud Flexibiliteit Honeywell GalaXy XL Productlijn Veiligheid Betrouwbaarheid Eenvoud Flexibiliteit Honeywell GalaXy XL GalaXy XL inbraakmeldcentrales zijn toepasbaar in iedere situatie en laten zich flexibel aanpassen aan

Nadere informatie

Blaupunkt draadloos GSM alarmsysteem SA-2700

Blaupunkt draadloos GSM alarmsysteem SA-2700 Blaupunkt draadloos GSM alarmsysteem SA-2700 1 2 3 4 Producteigenschappen: Compleet draadloos system Werkt met Nederlandse (prepaid) simkaart Alarmmelding op GSM/smartphone via sms of spraakbericht Uitbreidbaar

Nadere informatie

Handleiding voor de gebruiker

Handleiding voor de gebruiker Handleiding voor de gebruiker INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 4 Doel van de handleiding... 4 Algemene richtlijnen... 4 Beveiligingsklasse... 5 Zones en secties van de AlphaHome centrale... 5 BEDIENING... 7

Nadere informatie

De informatie in deze handleiding mag niet zonder toestemming van HRS worden gekopieerd of gepubliceerd. Fouten en drukwijzigingen zijn voorbehouden.

De informatie in deze handleiding mag niet zonder toestemming van HRS worden gekopieerd of gepubliceerd. Fouten en drukwijzigingen zijn voorbehouden. CE-keur EN50131-8 De informatie in deze handleiding mag niet zonder toestemming van HRS worden gekopieerd of gepubliceerd. Fouten en drukwijzigingen zijn voorbehouden. 2013 High Risk Solutions 1. Over

Nadere informatie

Syncro AS. Analoge Brandmeldcentrale. Gebruikershandleiding. Man V1.0NL

Syncro AS. Analoge Brandmeldcentrale. Gebruikershandleiding. Man V1.0NL Syncro AS Analoge Brandmeldcentrale Gebruikershandleiding Man-1100 030209V1.0NL Index Section Page 1. Inleiding...2 2. Bediening...2 3.1 Bedieningsniveau 1...2 3.2 Bedieningsniveau 2...2 3. Alarmen...2

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Alarmcentrale type: Scantronic 9752 Geachte klant, Met de ontvangst van deze Gebruikershandleiding en het Logboek bevestigen wij de oplevering en goede werking van het door ons geleverde

Nadere informatie

Persoonsalarm Alarmoproep Valalarm

Persoonsalarm Alarmoproep Valalarm Persoonsalarm Alarmoproep Valalarm LET OP DAT U GEEN STOPCONTACT GEBRUIKT DAT KAN WORDEN UITGEZET DOOR BIJVOORBEELD EEN VERDEELSTEKKER OF EEN AFSTANDBEDIENING.. Gebruiksaanwijzing per 1 augustus 2013 1.

Nadere informatie

ADEMCO gebruikershandleiding

ADEMCO gebruikershandleiding ADEMCO gebruikershandleiding Inleiding Gefeliciteerd met de aanschaf van uw Ademco alarminstallatie. Met dit systeem bent u in het bezit van een moderne inbraak-, brand- en overvalsysteem in één. Doormiddel

Nadere informatie

OVERZICHT VAN DE MEEST GEBRUIKTE FUNCTIES

OVERZICHT VAN DE MEEST GEBRUIKTE FUNCTIES POWERMAX Home automation systeem Gebruikershandleiding INHOUDSOPGAVE 1. INTRODUCTIE... 4 1. 1 Overzicht...4 1. 2 Systeem mogelijkheden...5 1. 3 Gebruikte symbolen...5 1. 4 Drukknoppen...5 1. 5 Multi-functie

Nadere informatie

CENTRAAL CONTROLE PANEEL EC 6350 LCD

CENTRAAL CONTROLE PANEEL EC 6350 LCD CENTRAAL CONTROLE PANEEL LCD GEBRUIKERS HANDLEIDING Rev. GEBLCD.INB.EC6350V2.2.DSC.106TVE.V1.1.NL PC5015 versie 2.2 INHOUDS OPGAVE Algemene systeeminformatie... 3 Inschakelen situatie afwezig... 4 Inschakelen

Nadere informatie

Noodoproep Installatie

Noodoproep Installatie Noodoproep Installatie GEBRUIKSAANWIJZING 2010-2011 1. Gebruik en toepassingen Uw oproepsysteem zorgt ervoor dat u een hulpoproep doet uitgaan op het moment dat u zelf niet meer in staat bent om de telefoon

Nadere informatie

HANDLEIDING MASTER ADVANCED. Enkel systeem. VAREL ALARM info@varelalarm.be Tel: 011231288

HANDLEIDING MASTER ADVANCED. Enkel systeem. VAREL ALARM info@varelalarm.be Tel: 011231288 HANDLEIDING MASTER ADVANCED Enkel systeem VAREL ALARM info@varelalarm.be Tel: 011231288 Inschakelen met code/badge - CODE OF BADGE Volledig IN - CODE OF BADGE Gedeeltelijk IN 1 - CODE OF BADGE Gedeeltelijk

Nadere informatie

NL Manual GSM module RC-GBT8448BC V1.1. Handleiding GSM RC-GBT8448BC

NL Manual GSM module RC-GBT8448BC V1.1. Handleiding GSM RC-GBT8448BC Handleiding GSM RC-GBT8448BC 1. Omschrijving: De RC-GBT8448BC is een GSM interface die een niet meer aanwezige standaard PSTN lijn of nieuwe VoIP lijn, middels een Simkaart (niet meegeleverd) omzet naar

Nadere informatie

GT-912/GT-913/GT-914 Gebruikers handleiding

GT-912/GT-913/GT-914 Gebruikers handleiding GT-912/GT-913/GT-914 Gebruikers handleiding Rho-Delta b.v. Escudostraat 2 2991 XV Barendrecht Tel. +03110-4795755 Fax. +03110-2927461 www.rhodelta.nl info@rhodelta.nl - OMSCHRIJVING De GT-912 /GT-913/GT-914

Nadere informatie

Ref: HANDLEIDING VAREL RLS. Enkel systeem. VAREL ALARM Tel:

Ref: HANDLEIDING VAREL RLS. Enkel systeem. VAREL ALARM Tel: Ref: 16-03-2017 HANDLEIDING VAREL RLS Enkel systeem VAREL ALARM info@varelalarm.be Tel: 011231288 Weergave op het display: Symbool Indicatie Omschrijving On Systeem in goede staat: 230V + accu in orde

Nadere informatie

AMAX Panel 2000/AMAX Panel 2000 EN ICP-AMAX-P / ICP-AMAX-P-EN. Gebruikershandleiding

AMAX Panel 2000/AMAX Panel 2000 EN ICP-AMAX-P / ICP-AMAX-P-EN. Gebruikershandleiding AMAX Panel 2000/AMAX Panel 2000 EN ICP-AMAX-P / ICP-AMAX-P-EN nl Gebruikershandleiding AMAX Panel 2000/AMAX Panel 2000 EN Inhoudsopgave nl 3 Inhoudsopgave 1 Inleiding 4 2 Systeem inschakelen en uitschakelen

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Domotica en communicatie Unica Wireless

Domotica en communicatie Unica Wireless Presentatie P104878 D17 Presentatie Scenario s Draadloos comfort is een gamma draadloze producten die gebruik maken van radiotechnologie (RF) om informatie uit te wisselen. Deze producten zijn uitermate

Nadere informatie

Cobra 4627 Alarmsysteem met DriverCards

Cobra 4627 Alarmsysteem met DriverCards Cobra 4627 Alarmsysteem met DriverCards Gebruikershandleidingding Effectief en gebruiksvriendelijk Het in uw voertuig gemonteerde Cobra alarmsysteem biedt een simpele, maar uiterst effectieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

ES-K1A. Draadloze keypad. www.etiger.com

ES-K1A. Draadloze keypad. www.etiger.com ES-K1A Draadloze keypad www.etiger.com NL Voorwoord Hartelijk dank voor uw aankoop van de ES-K1A. De ES-K1A is een keypad waarmee u uw alarmsysteem kunt inschakelen en uitschakelen, ook in de Thuismodus.

Nadere informatie

VERKORT PROGRAMMEER OPSTART HANDLEIDING GALAXY G2-20 en G2-44+ CONCEPT 2015V1

VERKORT PROGRAMMEER OPSTART HANDLEIDING GALAXY G2-20 en G2-44+ CONCEPT 2015V1 VERKORT PROGRAMMEER OPSTART HANDLEIDING GALAXY G2-20 en G2-44+ CONCEPT 2015V1 Als u alles heeft aangesloten zoals bedienpanelen, draadloze ontvanger, bedraden melders, sirene, flitser kunt u de centrale

Nadere informatie

FUNK STURING SYSTEEM OPLOSSINGEN SLV CONTROL. De slimme oplossing voor het aansturen van licht, jaloezieën en nog veel meer.

FUNK STURING SYSTEEM OPLOSSINGEN SLV CONTROL. De slimme oplossing voor het aansturen van licht, jaloezieën en nog veel meer. 786 SYSTEEM OPLOSSINGEN SLV CONTROL FUNK STURING De slimme oplossing voor het aansturen van licht, jaloezieën en nog veel meer. Licht of jaloezieën aansturen met een afstandsbediening? Schakelaar achteraf

Nadere informatie

Handleiding voor de gebruiker

Handleiding voor de gebruiker Handleiding voor de gebruiker INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 3 Doel van de handleiding... 3 Algemene richtlijnen... 3 Beveiligingsklasse... 4 Zones en secties van de AlphaHome centrale... 4 BEDIENING... 6

Nadere informatie