stap in de wereld van het interactieve klaslokaal

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "stap in de wereld van het interactieve klaslokaal"

Transcriptie

1 stap in de wereld van het interactieve klaslokaal

2 Leren is leuk, maar met het ACTIVboard wordt het pas écht interessant om jezelf te ontwikkelen. Door gebruik te maken van de eindeloze mogelijkheden van ons digitale schoolbord, bied je jouw klas een boeiend, interactief venster op de wereld. Haal bijvoorbeeld de prehistorische wereld van de dinosaurussen in je klas! Bezoek samen een energiecentrale, of maak lastige wiskundeopgaven met behulp van verhelderend beeldmateriaal. Met het ACTIVboard creëer je in een handomdraai visueel aantrekkelijke lessen, waaraan je leerlingen op verschillende manieren kunnen deelnemen. Of ze nu acht of vijftien zijn; je zult zien dat ze de stof sneller in zich opnemen en beter onthouden. interactief onderwijs dat kinderen een boeiend venster op de wereld biedt The ACTIVboard people: marktleider in Nederland The ACTIVboard people zijn gespecialiseerd in digitale klaslokaalsystemen en kennen het onderwijs door en door. Wij geloven in de kracht van het interactieve klaslokaal, dat leerlingen stimuleert om op een leuke manier het beste uit zichzelf te halen. Inmiddels raken steeds meer scholen overtuigd van onze aanpak. De fabrikant van ACTIVboard, het Engelse Promethean, is niet voor niets wereldleider in interactieve technologie voor de educatieve markt. Zij distribueert haar producten in meer dan 70 landen. The ACTIVboard people zijn de officiële importeur voor de Benelux en inmiddels marktleider in Nederland. In het interactieve ACTIVklaslokaal halen leerlingen op een spannende manier het beste uit zichzelf. Bekijk zelf wat The ACTIVboard people voor jouw school kunnen betekenen!

3 Het ACTIVklaslokaal is een interactief, digitaal klaslokaalsysteem. De basis bestaat uit een digitaal schoolbord met ophangsysteem, projector en bijpassende software, die naar wens kan worden uitgebreid met een aantal extra s: ACTIVtablet, een digitaal werkblad om lessen mee voor te bereiden; ACTIVslate, een digitaal leitje, waarmee je op afstand het bord bedient; ACTIVote, een multiple choice kiessysteem; ACTIVexpression, een uitgebreid kiessysteem (met tekstinvoer); ACTIVarena, een set van twee pennen, die gelijktijdig en onafhankelijk van elkaar op het bord werken; ACTIVwand, de digitale aanwijsstok.

4

5 het activklaslokaal De beste basis voor permanente ontwikkeling Alle ACTIVboard-producten zijn ontwikkeld door onderwijsprofessionals. Zij weten als geen ander hoe leerkrachten werken en hoe je de aandacht van leerlingen het beste prikkelt. Er is van alles mogelijk! Onze technologie stelt leerkrachten in staat creatief maatwerk te leveren door tekst, afbeeldingen, websites, audio en video te integreren op het digitale schoolbord. Zo houd je met gemak alle leerlingen bij de les. Toch betekenen die eindeloze mogelijkheden niet dat er voor elke school maar één juiste oplossing is. The ACTIVboard people vinden het belangrijk dat scholen een interactief leersysteem kiezen, dat past bij de ambities. Dat geldt voor de hardware, maar evenzeer voor de software. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden. Een goede basis met talloze opties De basis van het ACTIVklaslokaal bestaat uit een ACTIVboard, een projector en de speciaal voor het onderwijs ontwikkelde software. De basisscholen maken gebruik van ACTIVprimary software, ACTIVstudio is bestemd voor het voortgezet onderwijs. Aan deze basis kun je onafhankelijk van elkaar talloze ACTIVaccessoires toevoegen. Tezamen maken zij jóuw ideale interactieve klaslokaal compleet. Wij laten zien dat het nieuwe leren moeiteloos samengaat met klassiek onderwijs. Sterker nog: in het ACTIVklaslokaal bied je leerlingen het beste van twee werelden; want een interactieve, multimediale leeromgeving heeft duidelijk een positieve invloed op de onderwijsresultaten. Het samenspel van de verschillende accessoires in het ACTIVklaslokaal tilt je klas naar een hoger niveau. Lesgeven wordt een echte belevenis! In een handomdraai haal je de hele wereld in je klas en stel je zelf lessen samen op het ACTIVboard. Afhankelijk van jouw wensen kun je leerlingen meer of minder actief bij de les betrekken. Dit meest complete klaslokaal motiveert elke leerling en leerkracht, maar sluit ook naadloos aan op het individuele niveau van de leerling. Om ervoor te zorgen dat je alle mogelijkheden optimaal benut, geven The ACTIVboard people ook trainingen. Zo wordt lesgeven in het ACTIVklaslokaal voor iedere leerkracht bereikbaar. Het nieuwe leren: adaptatie en interactie op een hoger niveau In het ACTIVklaslokaal worden adaptief leren en nieuwe didactische inzichten verwerkt in moderne technologieën. Het ACTIVklaslokaal: altijd klaar voor de toekomst Met het ACTIVboard als basis voor je ACTIVklaslokaal ben je klaar voor de toekomst. Wie eenmaal een ACTIVboard in bezit heeft, krijgt toegang tot gratis software updates. Daarnaast kan dankzij de ingebouwde RF-module (signaalontvanger) elk ACTIVboard accessoire moeiteloos worden geïntegreerd. Je hoeft hiervoor dus géén nieuwe software te installeren. Dat vinden wij vanzelfsprekend voor een dynamisch onderwijssysteem. Met The ACTIVboard people kan je zelf je leerlingen én je interactieve klaslokaal permanent blijven ontwikkelen!

6 activboard het middelpunt van het activklaslokaal ACTIVboard is ontwikkeld door leerkrachten. Jarenlange research resulteerde in het meest complete, interactieve digitale schoolbord dat er is. Dat is het én dat blijft het! Al tien jaar is ACTIVboard het meest vernieuwende digitale bord in de markt. Topkwaliteit Het ACTIVboard werkt met een bijbehorende projector en heeft verreweg de beste beeldkwaliteit. Je hebt geen last van hotspots en werkt met een superhoge bordresolutie van lijnen per inch. Dat staat gelijk aan printkwaliteit! Het elektromagnetisch raster in het bord zorgt bovendien voor grote precisie. De slagvaste harde frontlaag garandeert buitengewone duurzaamheid. activboard+2 ACTIVboard+2 is het best geïntegreerde systeem ter wereld. Bijzonder aan ACTIVboard+2 is dat het bord traploos in hoogte verstelbaar is. Het kan over een afstand van 60 cm omhoog of omlaag worden geschoven. Zo kunnen de kleinste en grootste gebruikers moeiteloos en veilig met het ACTIVboard aan de slag. Op het ACTIVboard+2 is een speciaal ontworpen beugel met short-throw projector gemonteerd. Deze projector, die op circa één meter afstand van het bord hangt, zorgt voor een haarscherpe projectie zonder hinderlijke schaduwen. Door de koppeling met de projector is het bord probleemloos in hoogte te verstellen.

7 activboard 5-vlaksuitvoering Dit in hoogte verstelbare ACTIVboard mét short-throw projector heeft scharnierende whiteboards die aan weerszijden beschrijfbaar zijn. Dit systeem is ook te combineren met een verrijdbaar onderstel. protactivrail de veilige rail van activboard ProtACTIVrail is een uniek railsysteem voor aan de muur, exclusief ontwikkeld door The ACTIVboard people. Dankzij de ingebouwde blokkering hangt het bord stevig en kan het niet uit de rails worden gestoten. ProtACTIVrail is een robuust systeem, dat in lengtes van vijf meter wordt gemonteerd. Dat geeft de nodige speelruimte aan het bord, het creëert mogelijkheden voor combinatie met een klassiek whiteboard én het biedt ruimte aan andere accessoires. Posters klik je bijvoorbeeld in de insteekrail met automatisch klemsysteem. De bekabeling van het ACTIVboard en de speakers wordt in de rails weggewerkt. ACTIVboard is leverbaar in 64, 78 en 95

8 activboard software De unieke Nederlandstalige ACTIVboard software is een belangrijke reden waarom wij ons digitale schoolbord het beste ter wereld mogen noemen. ACTIVprimary is speciaal ontwikkeld voor het primair onderwijs en ACTIVstudio is bestemd voor het voortgezet onderwijs. Programma s als Excel en Word heb je binnen handbereik. Onze software is geschikt voor Windows en MAC. Worlddicac Award ACTIVprimary heeft al meerdere malen de prestigieuze Worlddidac Award voor innovatie gewonnen vanwege de didactische meerwaarde van de software. ACTIVprimary wordt erkend in haar enorme potentie voor het verbeteren van lesgeven en leerprestaties. Een belangrijk kenmerk van de ACTIVboard software is de gebruiksvriendelijkheid. Geen moeizame zoektochten om verborgen functies te vinden, maar werken met een praktisch menu. In ACTIVstudio kun je zelfs het menu aan je eigen vakgebied aanpassen. Pabo s en andere lerarenopleidingen zijn niet voor niets enthousiast over de mogelijkheden van ACTIVprimary en ACTIVstudio. In de laatste versies van ACTIVprimary en ACTIVstudio hebben we nóg meer functionaliteiten en gebruiksgemak weten toe te voegen. Er zijn onder meer zes nieuwe gereedschappen en speciale invoegopties voor flash en video verwerkt. Wie eenmaal een ACTIVboard in bezit heeft, krijgt toegang tot gratis software updates. activaccessoires niets moet, alles kan! Als je een ACTIVboard aanschaft, kun je er meteen mee aan de slag! De software en twee batterijloze ACTIVpennen worden gratis meegeleverd. De ACTIVpen is een gepatenteerde pen, die over alle muisfuncties beschikt. Zo zijn programma s als Excel en Word volledig toegankelijk dankzij de mouse-over functie. Jij als leerkracht bepaalt wie de penbeurt krijgt. Inbreuk op de les, door met een vinger het bord aan te raken, is dus niet mogelijk. De nieuwe manier van leren wordt pas echt interactief en spannend als je kiest voor het gebruik van onze ACTIVaccessoires. Niets moet, alles kan!

9 ACTIVarena Ook het gebruik van twee pennen op één ACTIVboard is mogelijk! Leerlingen kunnen zo, onafhankelijk van elkaar, gelijktijdig op het ACTIVboard werken. Zo verhoog je het coöperatieve leerproces. ACTIVwand Deze lichtgewicht aanwijsstok heeft een geïntegreerde muisfunctie en maakt het ook voor de allerkleinsten mogelijk om met het ACTIVboard te kunnen werken. ACTIVtablet Dit tablet is een digitaal werkblad dat, los van het ACTIVboard, te gebruiken is om lessen voor te bereiden in de ACTIVsoftware. Je kunt het tablet thuis op je pc aansluiten en op precies dezelfde manier gebruiken als het ACTIVboard in de klas. ACTIVslate ACTIVslate is de moderne versie van het aloude leitje, met dit verschil dat alles wat je op het leitje schrijft of tekent, op het bord verschijnt. Je bent niet aan het bord gebonden en je kunt je vrij door de klas bewegen. ACTIVpanel ACTIVpanel is met name geschikt voor gebruik in grote ruimten. Sluit het panel aan op je pc en een projector en je computerbeeld verschijnt op het ACTIVboard én op het ACTIVpanel. Met de speciale pen schrijf je op het panel zoals op het bord. ACTIVote Daag je leerlingen uit om mee te denken door ze te laten antwoorden op vragen via ACTIVote. Vraag en meerkeuzeantwoord worden met behulp van de ACTIVsoftware direct verwerkt in grafieken of animaties. Het kiessysteem geeft je ook aanvullende informatie over het bereik van je lessen. ACTIVexpression Direct interactief communiceren met je hele klas, zonder dat leerlingen door elkaar hoeven roepen. Laat ze woorden, zinnen, symbolen en nummers invoeren en deel de informatie direct met de hele klas. Zo test je kennis en begrip op een diepgaand niveau.

10 je staat er niet alleen voor! the activboard people maken je wegwijs Als het ACTIVboard eenmaal is geïnstalleerd, staan wij klaar om je wegwijs te maken in ACTIVprimary of ACTIVstudio. We helpen je om methodelessen uit te voeren op het ACTIVboard. Ook leren we je nuttige foefjes, die met andere software niet mogelijk zijn. Zo benut je alle mogelijkheden van het ACTIVboard en wordt elke lesdag een belevenis. Basistraining De basistraining heeft als doel je op weg te helpen met lesgeven op het ACTIVboard en het voorbereiden van je lessen. Tijdens de basistraining lopen we gezamenlijk door de programmatuur. We bekijken de verschillende gereedschappen, zoals pennen, markeerstiften en gum. Verder nemen we de menustructuur door en de mogelijkheden die daarachter zitten. Denk bijvoorbeeld aan het invoegen van vormen, lijnen, teksten en achtergronden. Ook leer je te werken met de gereedschappen en de bibliotheek, oefen je met het integreren van programma s in ACTIVprimary of ACTIVstudio en bekijk je lessen die door collega s gemaakt zijn. Deze training duurt gemiddeld 3 uur. Dieptetraining Wanneer je je eerste ervaringen met het ACTIVboard in de klas achter de rug hebt, ben je klaar voor een dieptetraining. We gaan dieper in op de mogelijkheden van de software voor pagina- en objecteigenschappen. Je leert koppelingen maken met internet en andere programma s, zodat je die kunt integreren in je eigen lessen. Zo leer je optimaal gebruik te maken van interactief lesgeven met ACTIVboard en breng je je lessen naar een hoger niveau. Ook deze training duurt gemiddeld 3 uur. Informeer voor prijzen en beschikbaarheid bij je dealer of kijk op

11 sanyo uitstekende projectie op je activboard SANYO The ACTIVboard people willen dat de beelden op het ACTIVboard optimaal worden geprojecteerd. Daarom hebben we een exclusieve samenwerking met Sanyo, leverancier van LCD kwaliteitsprojectoren. Klanten die bij ons een ACTIVboard kopen, kunnen kiezen uit verschillende modellen. Alle projectoren worden geleverd met Nederlandstalig menu en handleiding. Bovendien krijg je 36 maanden lampgarantie op de originele lamp, tot een maximum van 2000 branduren. SANYO PLC-XU 75 SANYO PLC-XE 32 XGA ANSI lumen (in eco-stand 1500 ANSI lumen) Deze onderwijsprojector van Sanyo voldoet aan de Britse Becta-criteria. Hij is specifiek ontwikkeld voor het onderwijs en is uitgerust met een audio alarm, een oranje behuizing, programmeerbaar logo en pincode. De projector werkt alleen met de bijgeleverde afstandsbediening. Dat maakt diefstal niet interessant en bovendien is de bediening zo voorbehouden aan de juiste persoon. SANYO PLC-XE 45 XGA ANSI lumen Deze projector heeft een ultra-groothoeklens (shortthrow projector). Daardoor is het mogelijk om een projectiebeeld van 160x120 cm te realiseren vanaf slechts één meter afstand! Je wordt als leerkracht niet langer gehinderd door het felle licht van de projector en door de korte projectiehoek heb je geen last van hinderlijke schaduwen op het bord. SANYO PLC-XL 50 SANYO PLC-XU 75 XGA ANSI lumen Deze projector met uiterst stille ventilatie is de perfecte machine voor presentaties in leslokalen, zelfs als er niet verduisterd wordt. Dit model beschikt over de mogelijkheid een eigen beveiligde opstartboodschap (in tekst en/of beeld) in te stellen. SANYO PLC-XL 50 XGA ANSI lumen Een revolutie in de wereld van projectie! Met dit nieuwe type kun je op een afstand van 8 cm een beeld projecteren van 160x120 cm. De PLC-XL 50 kan tegen de muur boven het scherm worden bevestigd, waardoor je geen last hebt van schaduwvorming. SANYO PLC-XE 32 SANYO PLC-XE 45

12 vogel s professional betrouwbare projectorsteunen In Vogel s Professional hebben The ACTIVboard people een partner gevonden die staat voor kwaliteit en veiligheid. Projectorsteunen van Vogel s Professional zijn geschikt voor nagenoeg elke projector. Snelle installatie Met het easy click in/out systeem is het eenvoudig om de projector met adapter aan de plafondbuis te bevestigen en weer te verwijderen, bijvoorbeeld voor servicedoeleinden. Uiteraard zijn hier antidiefstalschroeven toegepast. Diefstalpreventie Vogel s besteedt veel aandacht aan diefstalpreventie. Zo hebben deze projectorsteunen speciale schroeven, die alleen met een meegeleverde sleutel kunnen worden verwijderd. De adapterkop wordt via een stalen verbinding aan de verlengbuis gemonteerd. Daarnaast kan een optionele staalkabel aan de plafondplaat worden bevestigd of een diefstalvertragende kooi worden geïnstalleerd. Vormgeving Natuurlijk wil het oog ook wat. De plafondsystemen van Vogel s Professional zijn vormgegeven in strak design. De unieke adapter heeft fraaie gietmetalen armen en past op vrijwel alle projectoren. Er is een serie voor kleine/ compacte projectoren (maximaal 10 kg) en een serie voor grotere projectoren (maximaal 20 kg). De aluminium verlengbuizen zijn voorzien van een gepatenteerd kabelinlegsysteem, om de bekabeling snel en makkelijk weg te werken. Speciale short-throw oplossingen In samenwerking met The ACTIVboard people heeft Vogel s een praktische oplossing ontwikkeld voor de montage van short-throw projectoren. Met deze muursteun wordt de projector eenvoudig aan de muur gemonteerd. De verstelbare arm zorgt ervoor dat de steun voor elk type short-throw projector geschikt is. Daarnaast kan een zwenkbare muursteun geleverd worden met een zogeheten ACTIVsafe, waarin de projector veilig opgeborgen kan worden. Hiermee bieden The ACTIVboard people als enige in de markt een eenvoudige, complete én veilige oplossing voor de muurmontage van short-throw projectoren.

13 meer weten? The ACTIVboard people hebben een zorgvuldig geselecteerd dealernetwerk, dat het gehele land bestrijkt. Betrouwbaarheid en service zijn belangrijke voorwaarden om voor certificering als dealer in aanmerking te komen. De kwaliteit van onze dealers waarborgen we door intensieve training en coaching. Gecertificeerde dealers herken je aan onderstaand vignet: Meer weten? Neem dan contact op met de dealer bij jou in de buurt of kijk op

14 Eikenburglaan 11 E 5248 BJ Rosmalen tel: fax:

Presentatiesystemen. Starboard FX Duo. Starboard FXFX-77 bedraad. Het enige harde bord mét vingerbediening!

Presentatiesystemen. Starboard FX Duo. Starboard FXFX-77 bedraad. Het enige harde bord mét vingerbediening! Presentatiesystemen I n t e r a c t i e f w h i t e b o a r d Starboard FX Duo Productbeschrijving Het enige harde bord mét vingerbediening! Robuust werkoppervlak - Het werkoppervlak is zeer robuust, het

Nadere informatie

Ergonomische oplossingen

Ergonomische oplossingen Ergonomische oplossingen voor School en ICT Het gebruik van interactieve borden en touch screens neemt met grote sprongen toe in de opleidingsbranche. Gebruiksvriendelijkheid en ergonomie tijdens het gebruik

Nadere informatie

Focus Touch. Touchscreens

Focus Touch. Touchscreens Focus Touch Met een grootformaat Focus Touch LED monitor bestuurt u via Optical Dual Touch de computer door middel van een aanraking op het scherm. Dit kan met uw vinger of bijvoorbeeld met een pen. Zo

Nadere informatie

Weg met het krijtje!

Weg met het krijtje! Weg met het krijtje! Hitachi Starboard FX-Duo De nieuwe generatie schoolborden! Hitachi FX-Duo: hét interactieve bord van de toekomst! Het enige robuuste bord mét het gemak van vingerbediening Hoge reactiesnelheid,

Nadere informatie

HCS Audiovisueel. Oplossingen voor elk klaslokaal. Projectieborden / beamer oplossingen pagina 9-12

HCS Audiovisueel. Oplossingen voor elk klaslokaal. Projectieborden / beamer oplossingen pagina 9-12 HCS Audiovisueel Onze oplossingen/concepten HCS Audiovisueel Pagina 3 Oplossingen voor elk klaslokaal Touchscreens pagina 2-5 Pagina 2 HCS Audiovisueel Touchscreens Pagina 2 Onze oplossingen/concepten

Nadere informatie

Product informatie. Pagina 1 van 5

Product informatie. Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Product informatie Pagina 2 van 5 SMARTBoards: Voor een leerkracht is het schoolbord een van zijn belangrijkste gereedschappen. Hoe vaak gebruik je niet even het bord om een aantekening

Nadere informatie

Weg met het krijtje!

Weg met het krijtje! Weg met het krijtje! Hitachi Starboard FX-Duo De nieuwe generatie schoolborden! Hitachi FX-Duo: hét interactieve bord van de toekomst! Het enige robuuste bord mét het gemak van vingerbediening Hoge reactiesnelheid,

Nadere informatie

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Of geef presentaties met dit compacte en lichtgewicht presentatie device. De i3sync is eenvoudig te gebruiken en stelt

Nadere informatie

Normale totaalprijs bundel B

Normale totaalprijs bundel B Het SMART Board digitaal schoolbord neemt binnenkort in elke klas een centrale plaats in. Steeds meer Vlaamse scholen volgen de pedagogische trend. Naast het product zelf biedt rosscom u ook de nodige

Nadere informatie

i3projector TOVER ELK OPPERVLAK OM IN EEN INTERACTIEVE LEEROMGEVING

i3projector TOVER ELK OPPERVLAK OM IN EEN INTERACTIEVE LEEROMGEVING TOVER ELK OPPERVLAK OM IN EEN INTERACTIEVE LEEROMGEVING TOVER ELK OPPERVLAK OM IN EEN INTERACTIEVE LEEROMGEVING Optimaliseer interactie in het klaslokaal en de impact van uw lessen met de. De is ideaal

Nadere informatie

i3-learning.com interactiviteit integratie inspiratie

i3-learning.com interactiviteit integratie inspiratie i3-learning.com interactiviteit integratie inspiratie i3projector i3board i3touch i3sync i3lighthouse i3momentum imo-learn i3hawm i3floorstand OKTOPUS FOR i3 i3learnhub interactiviteit integratie inspiratie

Nadere informatie

Interactieve Whiteboards

Interactieve Whiteboards Met StarBoard levert Hitachi een belangrijke bijdrage aan het moderne onderwijs van de 21e eeuw. Een compleet assortiment interactieve whiteboards en accessoires, voorzien van innovatieve software. Docenten

Nadere informatie

herfstaanbiedingen 2006

herfstaanbiedingen 2006 herfstaanbiedingen 2006 Top presentatie aanbiedingen Diverse beamers Projectieschermen Accessoires Officieel Partner van Binderij 7J 1185 ZH Amstelveen Postbus 267 1180 AG Amstelveen Telefoon: (020) 640

Nadere informatie

SB680. SMART Board. SMART Board

SB680. SMART Board. SMART Board SB680 SMART Board Als groepen productief willen zijn, moeten ze gebruikmaken van netwerken, bestanden en websites, waar ze ook zijn. Met het SMART Board interactive whiteboard komt deze informatie binnen

Nadere informatie

Leren. met InterWrite. digitale borden

Leren. met InterWrite. digitale borden Leren met InterWrite digitale borden Waarom een InterWrite SchoolBoard? De snelheid, laagdrempelig en werken vanuit de vertouwde Windows omgeving zijn voor veel scholen doorslaggevend geweest te kiezen

Nadere informatie

i3sweezz Trekken, draaien en lesgeven

i3sweezz Trekken, draaien en lesgeven i3sweezz Trekken, draaien en lesgeven Adaptief gebruik van het bord Er is veel energie gestoken in adaptief leren in het primair onderwijs, waarbij de verschillen tussen leerlingen in aanmerking worden

Nadere informatie

i3touch HAAL MEER UIT SAMENWERKING MET INTERACTIVE TOUCH DISPLAYS

i3touch HAAL MEER UIT SAMENWERKING MET INTERACTIVE TOUCH DISPLAYS i3touch HAAL MEER UIT SAMENWERKING MET INTERACTIVE TOUCH DISPLAYS i3touch HAAL MEER UIT SAMENWERKING MET INTERACTIVE TOUCH DISPLAYS De i3touch LCD touch oplossing biedt kristalheldere, high-definition

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

activboard bijwerken Betreft: bijwerken software, drivers en firmware van Activ producten

activboard bijwerken Betreft: bijwerken software, drivers en firmware van Activ producten activboard bijwerken Betreft: bijwerken software, drivers en firmware van Activ producten Het bijwerken van software en drivers is gewenst om zo de nieuwste functies te kunnen gebruiken en om probleemloos

Nadere informatie

Handleiding: ActivBoard randapparatuur

Handleiding: ActivBoard randapparatuur Handleiding: ActivBoard randapparatuur Kasper Rijksen (stagiaire ROC ter Aa) ICT afdeling Hogeschool de Kempel December 2009 Inhoudsopgaven ActivArena... 3 ActiVote... 5 ActivExpression... 7 ActivSlateXR...

Nadere informatie

i3sync DRAADLOOS PLUG & PLAY PRESENTATIE DEVICE

i3sync DRAADLOOS PLUG & PLAY PRESENTATIE DEVICE i3sync DRAADLOOS PLUG & PLAY PRESENTATIE DEVICE VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Verander de manier waarop u vergadert of presenteert dankzij dit compacte en lichte presentatie device. i3sync is gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

The Courseware Company BV Postbus 394 3500 AJ UTRECHT Tel: 030 2399 090 Fax: 030 2399 091 www.courseware.nl BTW: 80.63.88.407.B.

The Courseware Company BV Postbus 394 3500 AJ UTRECHT Tel: 030 2399 090 Fax: 030 2399 091 www.courseware.nl BTW: 80.63.88.407.B. Articulate Studio 13 PRO Algemeen Maak snel e-learningmodules, quizzen en andere interactieve content met een auteurstool waarmee je meteen aan de slag kunt! Onderdelen Studio PRO Articulate Studio PRO

Nadere informatie

Handleiding Digibordsoftware Malmberg

Handleiding Digibordsoftware Malmberg Handleiding Digibordsoftware Malmberg 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Snel starten 4 2.1 Inloggen via Basispoort 2.2 De digibordsoftware starten 2.3 Een les starten 3. De basiswerking 6 3.1 Het lesmenu

Nadere informatie

i3projector TOVER ELK OPPERVLAK OM IN EEN INTERACTIEVE LEEROMGEVING

i3projector TOVER ELK OPPERVLAK OM IN EEN INTERACTIEVE LEEROMGEVING i3projector TOVER ELK OPPERVLAK OM IN EEN INTERACTIEVE LEEROMGEVING i3projector TOVER ELK OPPERVLAK OM IN EEN INTERACTIEVE LEEROMGEVING Optimaliseer interactie in het klaslokaal en de impact van uw lessen

Nadere informatie

Media binnen PM. Smartboard. Het beschikbare digitale materiaal vind je op de website http://mediapm.weebly.com/

Media binnen PM. Smartboard. Het beschikbare digitale materiaal vind je op de website http://mediapm.weebly.com/ Media binnen PM Smartboard Het beschikbare digitale materiaal vind je op de website http://mediapm.weebly.com/ Gemaakt door Stephanie Beuten & Karsten Campsteyn 1 Wat is een Smartboard? Een smartboard

Nadere informatie

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals It s all about experience Virtual Fitness Package Deals Virtual Fitness Package Deals Samen met professionele partners heeft First Impression aantrekkelijk Package Deals samengesteld. Met de Virtual Fitness

Nadere informatie

Quickstart Digitaal schoolbord

Quickstart Digitaal schoolbord QuickstartDigitaalschoolbord WerkenmethetACTIVboard Documentgegevens auteur(s) : Maikel Beumer, Heutink ict versie : Werken met het ACTIVboard, training 3.0 datum : Februari 2008 2 Kalibreren U moet kalibreren

Nadere informatie

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes Maatwerk, dat is onze specialiteit Elke ruimte maken we op maat, volledig ingericht met presentatieapparatuur, maar ook de meubelen,

Nadere informatie

CTOUCH. Touchscreens. Multi Touch

CTOUCH. Touchscreens. Multi Touch CTOUCH CTOUCH introduceert een nieuwe lijn groot formaat interactieve LED displays. De nieuwe lijn, Leddura genaamd, is verkrijgbaar in de range van 47 (119cm), 55, 65, 70 en 84 inch (213cm). Het nieuwe

Nadere informatie

CTOUCH. Touchscreens. Multi Touch

CTOUCH. Touchscreens. Multi Touch CTOUCH CTOUCH introduceert een nieuwe lijn groot formaat interactieve LED displays. De nieuwe lijn, Leddura genaamd, is verkrijgbaar in de range van 47 (119cm), 55, 65, 70 en 80 inch (203cm). Het nieuwe

Nadere informatie

KOOPwijzer Leren vernieuwen met ict

KOOPwijzer Leren vernieuwen met ict KOOPwijzer Leren vernieuwen met ict September 2007 Nummer 3 Ict op school KOOPwijzer Vergelijkend onderzoek ict-producten en diensten voor het onderwijs Ict op school is onderdeel van Kennisnet Ict op

Nadere informatie

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt Robin Tot 200 kg Balans en comfort als uitgangspunt De Robin plafondlift van gebruikt de meest innovatieve manier om mensen te verplaatsen met minimale inspanning en belasting van het verplegend personeel.

Nadere informatie

KOOPwijzer Leren vernieuwen met ict

KOOPwijzer Leren vernieuwen met ict KOOPwijzer Leren vernieuwen met ict September 2007 Nummer 3 Ict op school KOOPwijzer Vergelijkend onderzoek ict-producten en diensten voor het onderwijs Ict op school is onderdeel van Kennisnet Ict op

Nadere informatie

De Kleine WordPress Handleiding

De Kleine WordPress Handleiding Introductie Dit is geen uitgebreide handleiding om een WordPress website of blog mee te bouwen. Het is ook geen overzicht van alle aspecten die een WordPress website zo bijzonder maken en geen verhandeling

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

SPECTACULAIRE DIGIBORD EN TOUCHSCREEN ACTIES PRIJS EXCLUSIEF BTW WORDT PRIJS INCLUSIEF BTW

SPECTACULAIRE DIGIBORD EN TOUCHSCREEN ACTIES PRIJS EXCLUSIEF BTW WORDT PRIJS INCLUSIEF BTW DPM INKOOPRONDE MEI/JUNI 2012 SPECTACULAIRE DIGIBORD EN TOUCHSCREEN ACTIES PRIJS EXCLUSIEF BTW WORDT PRIJS INCLUSIEF BTW U leest het goed, dit aanbod wilt u niet missen! QLICT komt deze maand met een flitsende

Nadere informatie

i3lighthouse SPELEN, SAMENWERKEN & INSPIREREN

i3lighthouse SPELEN, SAMENWERKEN & INSPIREREN i3lighthouse SPELEN, SAMENWERKEN & INSPIREREN i3lighthouse SPELEN, SAMENWERKEN & INSPIREREN Opdat belangrijke ervaringen en kansen hand in hand gaan met technologie en media, hebben jonge kinderen middelen

Nadere informatie

www.gynzy.com Handleiding

www.gynzy.com Handleiding www.gynzy.com Handleiding Samen steeds beter is ons motto. Als leerkracht sta je elke dag voor de klas en weet je veel beter wat je nodig hebt dan wij. Door goed te luisteren naar jouw behoefte en deze

Nadere informatie

Veiligheid en comfort binnen handbereik

Veiligheid en comfort binnen handbereik TOUCH SCREEN BEDIENDEEL Veiligheid en comfort binnen handbereik INT TSG De perfecte match voor zowel een traditioneel als modern interieur, dankzij het kleine formaat en het strakke design. touch screen

Nadere informatie

Informatie gebruik Digi Bord

Informatie gebruik Digi Bord Informatie gebruik Digi Bord Aan de slag Schakel de pc en de beamer aan en het bord is te gebruiken. Het bord hoeft u niet apart aan te zetten. De pen is nu alleen te gebruiken als muis. Beamer De beamer

Nadere informatie

Wat Easy Install voor u kan doen

Wat Easy Install voor u kan doen Wat Easy Install voor u kan doen Wat Easy Install voor u kan doen Het variabele ophangsysteem Easy Install van Projecta zorgt voortaan voor een nóg eenvoudiger installatie! Easy Install levert aanzienlijke

Nadere informatie

Vraag ook naar onze installatiemogelijkheden. Tijdens de krokussale worden alle beamers geleverd inclusief :

Vraag ook naar onze installatiemogelijkheden. Tijdens de krokussale worden alle beamers geleverd inclusief : Tijdens de krokussale worden alle beamers geleverd inclusief : Mobiel Projecta Projectiescherm 160x160cm & Draadloze RF presentatiemuis + laserpointer Officieel Partner van Binderij 7J 1185 ZH Amstelveen

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping Textieldaken Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! E en nieuwe trend in zonweringland is het textieldak. Het is een stijlvol

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Epson multimedia projector EB-595Wi

Gebruikershandleiding Epson multimedia projector EB-595Wi Gebruikershandleiding Epson multimedia projector EB-595Wi Algemene tips: - Gebruik geen whiteboard stiften op het middenbord, maar alleen de bijgeleverde digitale pennen. - Bedien de beamer alleen via

Nadere informatie

Grootformaat Touch-screen LCD monitoren voor het onderwijs PRESENTING THE HUMAN TOUCH

Grootformaat Touch-screen LCD monitoren voor het onderwijs PRESENTING THE HUMAN TOUCH Grootformaat Touch-screen LCD monitoren voor het onderwijs PRESENTING THE HUMAN TOUCH DE PROJECTOR VOORBIJ In het kielzog van de snelle introductie van Interactieve Whiteborden in de Benelux, verovert

Nadere informatie

ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE SELF-SERVICE APPARATENBOUW

ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE SELF-SERVICE APPARATENBOUW Standaard productlijn ST 4 Frictiescharnieren voor displays en panelen Dankzij frictiescharnieren kan een touchscreen van een kasregister, dat aan de muur bevestigd wordt, traploos versteld worden voor

Nadere informatie

De Prowise filosofie. Prowise 2011 Pagina 2

De Prowise filosofie. Prowise 2011 Pagina 2 Bijlage 1 Producten De Prowise filosofie Onze jarenlange ervaring vertaalt zich in een zeer klantgerichte filosofie. Afspraak is afspraak en klanttevredenheid zijn geen loze begrippen maar het fundament

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwste generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest

Nadere informatie

PRIJSLIJST EINDVERBRUIKER 3de Kwartaal 2013 B2B. Grootformaat Touch-screen LED monitoren voor presentaties. 5e Generatie

PRIJSLIJST EINDVERBRUIKER 3de Kwartaal 2013 B2B. Grootformaat Touch-screen LED monitoren voor presentaties. 5e Generatie PRIJSLIJST EINDVERBRUIKER 3de Kwartaal 2013 B2B Grootformaat Touch-screen LED monitoren voor presentaties 5e Generatie Prijzen geldig van 1 juli t/m 30 september 2013 Voordelen Focus Touch Het Focus Touch

Nadere informatie

Videoconferencing expanding conferencing experiences

Videoconferencing expanding conferencing experiences Videoconferencing expanding conferencing experiences Stijlvolle oplossingen voor videoconferencing PFF 5100 Meubel voor videoconferencing Videoconferencing is sterk in opkomst. Vogel s speelt op deze trend

Nadere informatie

WWW.I3-TECHNOLOGIES.COM PRESENTEREN SAMENWERKING PEILING

WWW.I3-TECHNOLOGIES.COM PRESENTEREN SAMENWERKING PEILING WWW.I3-TECHNOLOGIES.COM PRESENTEREN SAMENWERKING PEILING PRESENTEREN OKTOPUS voor i3 is een verzameling van interactieve leermiddelen die zijn ontwikkeld om het onderwijs te verbeteren en leerresultaten

Nadere informatie

Dakkoffers. raxer. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers. raxer. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers raxer Traxer, ruimte voor avontuur. 3 Op zoek naar avontuur. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig. De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende

Nadere informatie

A l d e n k a m p - D u t c h d e s i g n

A l d e n k a m p - D u t c h d e s i g n A l d e n k a m p - D u t c h d e s i g n Al meer dan 20 jaar is Aldenkamp een begrip op de Nederlandse markt als het gaat om audio video meubelen. Het merk staat voor kwaliteit en design van eigen bodem.

Nadere informatie

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN Efficiënt, praktisch en duurzaam MINOR Maatvoering: 690/910x460 mm (dxb). SENIOR Maatvoering: 850/1070x550 mm (dxb). SENATOR Maatvoering:

Nadere informatie

Ervaar hét innovatieve merk voor complete touch oplossingen.

Ervaar hét innovatieve merk voor complete touch oplossingen. Smart innovation! ctouch.eu Ervaar hét innovatieve merk voor complete touch oplossingen. www.ctouch.co.uk Ervaar de kracht van touch! Met de Active IRO technologie beschikt u over de snelste en meest nauwkeurige

Nadere informatie

Laptop-, ipad & tabletkasten

Laptop-, ipad & tabletkasten Laptop-, ipad & tabletkasten Laptop box Dit product werd ontwikkeld om een functionele, bruikbare en daarenboven veilige opbergruimte voor uw laptop te voorzien en te garanderen. Functioneel Door de compacte

Nadere informatie

Predia Qloud. Online Whiteboard Software.

Predia Qloud. Online Whiteboard Software. Predia Qloud Online Whiteboard Software www.predia.nl Predia Qloud Online Whiteboard Software Predia Qloud is de eerste online whiteboard software die op alle schermen, tablets, interactieve beamers en

Nadere informatie

12 pagina s. Highlight:

12 pagina s. Highlight: Highlight: het interactieve Panasonic whiteboard 12 pagina s Interactieve systemen hoogteverstelbaar door kolommen- of verenmechanisme verrijdbaar of wandgemonteerd Interactieve borden, projectors en visualizers

Nadere informatie

NIEUW! O MAX UW INSTRUMENTEN ALTIJD IN TOPCONDITIE! Huug Uilenbroek, Federmann opticiens - Haarlem

NIEUW! O MAX UW INSTRUMENTEN ALTIJD IN TOPCONDITIE! Huug Uilenbroek, Federmann opticiens - Haarlem NIEUW! O MAX UW INSTRUMENTEN ALTIJD IN DITIE! Huug Uilenbroek, Federmann opticiens - Haarlem productinformatie O MAX Bescherm uw waardevolle instrumenten met de nieuwe ServicePacks van O Max Een jaarlijkse

Nadere informatie

wie ruimer denkt! De Plateau aanhangwagen

wie ruimer denkt! De Plateau aanhangwagen PM vo o r wie ruimer denkt! PL Inhoud Plateau lengte 2/270 Pag 3 Plateau lengte 6/3 Pag 4 Plateau lengte 406/06 Pag Op weg naar de klant Pag 6 Hoge stapels pallets, kratten en dozen. Alle struiken en bomen

Nadere informatie

series Flexibele oplossingen voor 2009 Vogel s steunen voor LCD & Plasma

series Flexibele oplossingen voor 2009 Vogel s steunen voor LCD & Plasma 8000 series Flexibele oplossingen voor 2009 Vogel s steunen voor LCD & Plasma Motion+ Motion SUPERflat 2 8000 series MET VOGEL'S KAN ER NIETS MISGAAN! Bent u van plan om binnenkort een flatscreen aan te

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwe generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Monitor arm - bureau monteerbaar - volledig beweegbaar - scharnierend - aluminium

Monitor arm - bureau monteerbaar - volledig beweegbaar - scharnierend - aluminium Monitor arm - bureau monteerbaar - volledig beweegbaar - scharnierend - aluminium Product ID: ARMPIVOTHD Maak ruimte vrij én creëer een comfortabelere en productievere werkomgeving. Deze aan een bureau

Nadere informatie

Afternoonspirit. Workshopaanbod

Afternoonspirit. Workshopaanbod Afternoonspirit Workshopaanbod Workshop Hardopdenkend leren lezen Ervaren hoe je zelf eigenlijk leest, vormt de basis om te begrijpen welke leesstrategieën je moet onderwijzen aan kinderen en hoe je dat

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping Textieldaken Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! E en nieuwe trend in zonweringland is het textieldak. Het is een stijlvol

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

Prestige Connex. Brengt ideeën tot leven. Whiteboards Flipover Mobiel whiteboard Magnetisch memobord. noboeurope.com

Prestige Connex. Brengt ideeën tot leven. Whiteboards Flipover Mobiel whiteboard Magnetisch memobord. noboeurope.com Brengt ideeën tot leven noboeurope.com Prestige Connex Whiteboards Flipover Mobiel whiteboard Magnetisch memobord Neem contact op met uw leverancier voor meer informatie over het volledige assortiment

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. Het systeem is ontworpen door ;

Nadere informatie

Dakkoffers. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers TRAXER Traxer, ruimte voor avontuur. HPR-Traxer-NL-REV00.indd 1 27-11-12 20:36 HPR-Traxer-NL-REV00.indd 2 27-11-12 20:36 3 Op zoek naar avontuur. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig.

Nadere informatie

i3touch HAAL MEER UIT SAMENWERKING MET INTERACTIEVE TOUCH DISPLAYS

i3touch HAAL MEER UIT SAMENWERKING MET INTERACTIEVE TOUCH DISPLAYS i3touch HAAL MEER UIT SAMENWERKING MET INTERACTIEVE TOUCH DISPLAYS i3touch HAAL MEER UIT SAMENWERKING MET INTERACTIEVE TOUCH DISPLAYS De i3touch LCD touch oplossing biedt kristalheldere, high-definition

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

Interactief vergaderen en onderwijzen Lundi, 29 Juin 2009 13:40

Interactief vergaderen en onderwijzen Lundi, 29 Juin 2009 13:40 Laat tien mensen brainstormen in een vergaderzaal met een whiteboard en al snel ontstaan er grootse ideeën. Eén probleem: al die hersenspinsels verdwijnen weer bij het schoonmaken van het bord. Digitale

Nadere informatie

9. Een fotoalbum maken

9. Een fotoalbum maken 323 9. Een fotoalbum maken PowerPoint is een programma waarmee u presentaties kunt maken. Een presentatie bestaat uit dia s. Deze dia s kunt u op een computerscherm bekijken, of met een beamer op een scherm

Nadere informatie

carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht.

carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht. Hapro Carriers carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht. Relingdragers voor Relingdragers voor nagenoeg iedere auto. Hapro Cronos Hapro Cronos. De Hapro Cronos dakdrager is de solide basis voor

Nadere informatie

Unilux. Raamhorren Hordeuren Topspin. innovatief in woon- en werkcomfort

Unilux. Raamhorren Hordeuren Topspin. innovatief in woon- en werkcomfort Raamhorren Hordeuren Topspin innovatief in woon- en werkcomfort Rolhor voor ramen en deuren De Rondo rolhordeur is mooi voorbeeld van functioneel design. De ronde lijnen vinden hun aansluiting bij elk

Nadere informatie

Nieuw: controllers van Syel Europe

Nieuw: controllers van Syel Europe INDUSTRIËLE ELEKTRONICA Nieuw: controllers van Syel Europe De compacte controller die intelligent én voordelig is. voor seriebouw en klantspecifieke toepassingen voor complexe berekeningen én eenvoudige

Nadere informatie

Grootformaat Touch-screen LCD monitoren KEEP IN TOUCH

Grootformaat Touch-screen LCD monitoren KEEP IN TOUCH Grootformaat Touch-screen LCD monitoren KEEP IN TOUCH DE PROJECTOR VOORBIJ Digitalisering is niet meer te stoppen. Ook in presentaties en trainingen worden de klassieke presentatiemiddelen steeds vaker

Nadere informatie

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 t.b.v. de Benelux VOOR DISPLAYS: 55, 70 AND 82 nederlands V01.2-2014-4 Garantie en service voorwaarden Focus Touch voor Benelux Focus Touch P10 displays

Nadere informatie

i3lighthouse SPELEN, SAMENWERKEN & INSPIREREN

i3lighthouse SPELEN, SAMENWERKEN & INSPIREREN i3lighthouse SPELEN, SAMENWERKEN & INSPIREREN i3lighthouse SPELEN, SAMENWERKEN & INSPIREREN Om de technologie en media op één lijn te brengen en met andere kernervaringen en kansen te integreren, hebben

Nadere informatie

MEDIAPLUS (STUDENTEN) Aan de slag met Mediaplus Mei 2015. Hogeschool VIVES Dienst Onderwijs Onderwijsmedia

MEDIAPLUS (STUDENTEN) Aan de slag met Mediaplus Mei 2015. Hogeschool VIVES Dienst Onderwijs Onderwijsmedia MEDIAPLUS (STUDENTEN) Aan de slag met Mediaplus Mei 2015 Hogeschool VIVES Dienst Onderwijs Onderwijsmedia Inhoud 1. Vooraf...4 2. Mediaplus in de Cloud...4 2.1 Installatie Citrix Receiver...4 2.2 Mediaplus

Nadere informatie

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid Presentation Partner voor het beste beeld en geluid 2 3 Presentation Partner; Geeft presentaties vleugels Wanneer u een presentatie geeft, is het belangrijk dat het publiek uw boodschap goed hoort, en

Nadere informatie

http://www.exeleren.net http://ictwereld.blogspot.com

http://www.exeleren.net http://ictwereld.blogspot.com http://www.exeleren.net http://ictwereld.blogspot.com Kennismaking met exe learning en het programma exe 2007-10-07 exe elearning Pagina 1 van 15 Voorwoord Programma s om interactief lesmateriaal op pc

Nadere informatie

VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER

VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER BN SERIE EVERVUE WATERDICHTE HDTV VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER De Evervue RVS BN HDTV is volledig waterdicht (IPX5), gemakkelijk te installeren en voldoet aan alle badkamer veiligheidsnormen. Verkrijgbaar

Nadere informatie

afzetpalen en hekwerken

afzetpalen en hekwerken afzetpalen en hekwerken mmcité Stad Stedelijke openbare ruimtes zijn fascinerend. Hier ontmoeten mensen hun geschiedenis. Wij zijn verheugd dat ons design op zoiets interessants en belangrijks als stedelijke

Nadere informatie

Afstandsbedieningen voor zonwering en rolluiken

Afstandsbedieningen voor zonwering en rolluiken Afstandsbedieningen voor zonwering en rolluiken Bedieningscomfort voor zonwering en rolluiken OP STOP/TUSSENPOSITIE NEER Steeds meer mensen bedienen hun zonneschermen en rolluiken elektrisch. Zonder slingers

Nadere informatie

Ik ben benieuwd naar de conclusies. CU Karin. Beste collega taaldocent,

Ik ben benieuwd naar de conclusies. CU Karin. Beste collega taaldocent, Dag Petra, Zie hier mijn antwoorden. Ik heb ze roze gemaakt. Mijn belangrijkste antwoord is eigenlijk dat ik vind dat er in ALLE lokalen faciliteiten moeten zijn omdat docenten in andere vakken (weet ik

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping Textieldaken Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! Een nieuwe trend in zonweringland is het textieldak. Het is een stijlvol

Nadere informatie

HOUD UW VERGADERINGEN LEVENDIG

HOUD UW VERGADERINGEN LEVENDIG Epson EB-1400Wi-reeks HOUD UW VERGADERINGEN LEVENDIG projecteren tot aantekeningen van meerdere gebruikers afdrukken, opslaan en delen ENGINEERED FOR BUSINESS GEÏNTEGREERD, INTERACTIEF SYSTEEM VOOR VERGADERRUIMTEN

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie

Dakkoffers RAXER. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers RAXER. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers RAXER Traxer, ruimte voor avontuur. 3 OP ZOEK NAAR AVONTUUR. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig. De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

TV beugel voor hoog plafond - 2,5 m tot 3 m lange stang - volledig instelbaar

TV beugel voor hoog plafond - 2,5 m tot 3 m lange stang - volledig instelbaar TV beugel voor hoog plafond - 2,5 m tot 3 m lange stang - volledig instelbaar Product ID: FPCEILPTBLP Nu kunt u uw platte tv op een plaats met een hoog plafond ophangen, voor optimaal kijkplezier. Deze

Nadere informatie

SMART Producten. See the bigger picture. you can

SMART Producten. See the bigger picture. you can SMART Producten See the bigger picture you can Wilt u slimmer BIMmen? Dan is het tijd geworden om aan de slag te gaan met SMART Producten! Uw moderne werkmethoden vragen om producten die visuele samenwerking

Nadere informatie

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 4 POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 KRACHTIG & COMPACT EY 74A2 LJ2G / PN2G / X Accu-schroef/boormachine 2 Nieuwe borstelloze motor De nieuwe grotere motor zorgt voor meer kracht en efficiëntie (vergeleken

Nadere informatie

1. Programma installeren Installeren van TotalMedia Studio Kopiëren van de oefenbestanden Tips... 18

1. Programma installeren Installeren van TotalMedia Studio Kopiëren van de oefenbestanden Tips... 18 Inhoudsopgave Voorwoord... 5 Nieuwsbrief... 5 Introductie Visual Steps... 6 Wat heeft u nodig?... 7 De cd-rom... 8 Uw voorkennis... 8 Hoe werkt u met dit boek?... 8 De website bij dit boek... 9 Toets uw

Nadere informatie

Lift1 Analoge nood-intercom voor de liftkooi Noodcommunicatie in de lift

Lift1 Analoge nood-intercom voor de liftkooi Noodcommunicatie in de lift Lift1 Analoge nood-intercom voor de liftkooi Analoge noodcommunicatie voor liftkooien. Bijbehorende GSM-module met back-up power leverbaar (EasyGate Pro). TÜV gecertificeerd, EN81-21 en EN81-70 compliant.

Nadere informatie

presenteerinteractief.nl gebruikershandleiding Versie 0.1 INTRODUCTIE... 2 INLOGGEN... 3 HOME... 4 SHOW... 5 ANSWERS... 6 ANALYSIS... 7 EXPORT...

presenteerinteractief.nl gebruikershandleiding Versie 0.1 INTRODUCTIE... 2 INLOGGEN... 3 HOME... 4 SHOW... 5 ANSWERS... 6 ANALYSIS... 7 EXPORT... presenteerinteractief.nl gebruikershandleiding Versie 0.1 Inhoud INTRODUCTIE... 2 INLOGGEN... 3 HOME... 4 SHOW... 5 ANSWERS... 6 ANALYSIS... 7 EXPORT... 8 CONTROLPANEL... 9 NIEUWE OPEN VRAAG... 10 NIEUWE

Nadere informatie