Deelname voorwaarden WoMcampagne BASE B-39

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deelname voorwaarden WoMcampagne BASE B-39"

Transcriptie

1 Deelname voorwaarden WoMcampagne BASE B-39 The Insiders Maart 2014 Deelnemen aan deze campagne is volledig gratis, maar vereist duidelijke actie van de Insider met betrekking tot: Het overdragen van zijn gsm-nummer van de huidige provider naar BASE. Dit betekent dat je een contract zal tekenen met BASE (lees Registratie) Het invullen van de end survey is verplicht: daarin wordt onder andere gevraagd of je BASE B-39 klant wil blijven, je wil overschakelen naar een ander BASE-tariefplan of je vorige/een andere provider - het overschakelen naar een ander BASE-tariefplan of een andere provider vereist actie van de Insider zelf. (lees BASE blijven of niet?) Campagneconcept Om deel te nemen aan de BASE B-39 campagne wordt gevraagd aan de geselecteerde Insider zich te registreren als nieuwe klant bij BASE. Dit gebeurt via een unieke URL-link die vanuit The Insiders wordt meegedeeld in de selecti . Door gebruik te maken van de unieke URL-link heeft de Insider recht op 2 maanden gratis 1 gebruik van het B-39-abonnement². Op deze manier kan de Insider de kwaliteit van het BASE-netwerk en de voordelen van het tariefplan ervaren en kijken in hoeverre het beantwoordt aan zijn/haar eisen en verwachtingen. 1. Het B-39 abonnement is onderhevig aan de algemene en bijzondere voorwaarden zoals gedefinieerd op BASE.be. 2. Elk verbruik dat niet inbegrepen is in het B-39 aanbod zoals aangegeven op BASE.be, zal gefactureerd worden. Internationaal bellen, roaming, gebruik van premium diensten zitten bijvoorbeeld niet vervat in het pakket. Het is erg belangrijk dat de deelnemende Insider ons aan het einde van de campagneperiode in end survey aangeeft of hij/zij BASE klant wil blijven of niet. Deze survey wordt op het einde van de campagne live gezet. De Insider wordt hiervan per mail op de hoogte gebracht en zal de survey ook vinden op onze website bij Mijn Insider / Dashboard. Het invullen van de end-survey is verplicht vóór 25/05/2014. Indien de vragenlijst niet beantwoord is voor die datum gaan wij ervan uit dat de Insider BASE-klant wenst te blijven onder de normale voorwaarden van het BASE B-39 tariefplan. Timing De indicatieve looptijd van de campagne wordt duidelijk aangegeven op de website en via de blog posts. Deelnemers zullen BASE B-39 2 maanden gratis op proef kunnen gebruiken, indicatief tussen 14/04/2014 en 14/06/2014. Voor 25/05/2014 moet de Insider zelf aangegeven hebben of hij al dan niet klant wil blijven bij BASE, tenzij er een latere datum vermeld is op de campagneblog of in de nieuwsbrieven (zie verder: BASE blijven of niet).

2 Registratie Men kan zich kandidaat stellen om deel te nemen aan deze campagne via Per individu geldt een beperking tot 1 account. Bij misbruik of valse informatie kan de kandidaatdeelnemer zonder waarschuwing geweerd worden. Om te kunnen deelnemen aan de BASE B-39 campagne, dient de kandidaat-deelnemer de vragenlijst volledig en waarheidsgetrouw in te vullen. Daarnaast zal elke geselecteerde deelnemer gevraagd worden om zich als nieuwe klant aan te melden bij BASE om zo gebruik te maken van 2 maanden gratis B-39. Deze registratie gebeurt in de volgende stappen: 1. De geselecteerde Insider ontvangt een selecti met een unieke URL link om zich als klant aan te melden bij BASE. 2. Op de website zal gevraagd worden om je persoonlijke info door te geven (persoonlijke gegevens & adres), je huidige klantennummer bij je huidige provider (die vind je op je facturen terug) en je betaalvoorkeuren door te geven. Bij het overschakelen van gsmprovider is het wettelijk verplicht deze gegevens in te vullen. Uiteraard zal er tijdens de campagne zelf (op voorwaarde van normaal gebruik 1 ) geen maandelijkse abonnementsgeld gevraagd worden voor het gebruik van BASE B Wel wordt er een 0-factuur opgestuurd naar het opgegeven adres. 1 normaal gebruik zoals gedefinieerd op BASE.be Opgelet! Elk verbruik dat niet inbegrepen is in het B-39 aanbod zoals aangegeven op BASE.be, zal gefactureerd worden. Internationaal bellen, roaming, gebruik van premium diensten (=betalende informatie en entertainment diensten vb. 1207, 090 nrs, ) en mobiel internet bovenop de 2GB zitten bijvoorbeeld niet vervat in het pakket en worden wel aangerekend. 3. Na het bevestigen van alle opgegeven info zal BASE je vorige provider contacteren met de vraag om je huidige nummer over te zetten en hiermee het contract met je vorige provider te ontbinden. Het nummerbehoud is gratis! The Insiders, noch BASE zijn verantwoordelijk voor enige opzegkosten die door de vorige provider geëist worden. We raden de deelnemende Insider daarom aan om te controleren of hij geen lopende verbintenis heeft bij zijn vorige provider. 4. Het simpack wordt opgestuurd na de registratie; nieuwe simkaart per post ontvangen, voorzien van pin en puk-codes. 5. Je ontvangt na activatie een laatste sms voor nummeroverdracht op je oude simkaart. Vanaf dan dien je de nieuwe simkaart te gebruiken. 6. Je behoudt het recht op 14 dagen bedenktijd na het online registreren als klant bij BASE. Van zodra je bent gestart met gebruik te maken van de B-39 dienst (dwz simkaart inbrengen en het nummer activeren) vervalt deze 14 dagen bedenktijd. 7. Na het volledig doorlopen van dit activatieproces kan je 2 maanden lang gratis genieten van het BASE B-39 tariefplan. Nuttige tips bij het overschakelen van provider:

3 Tegenwoordig is veranderen van gsm-operator heel erg eenvoudig geworden. Dankzij de nieuwe telecom wet kan je overstappen wanneer je wil. Je moet geen verbrekingsvergoeding meer betalen. Alleen wie zijn contract (als particulier) opzegt in de eerste zes maanden van de looptijd, moet nog een vergoeding betalen. Maar ook hier is er een beperking: enkel de prijs van het abonnement van die (maximaal) eerste zes maanden. Bij BASE geldt er geen minimium verbrekingsvergoeding. Heb je een abonnement waar een gsm-toestel inbegrepen zit? Dan kan je het abonnement wel kosteloos opzeggen na 6 maanden, maar de provider in kwestie zal je wel de restwaarde van het toestel aanrekenen. De restwaarde van het toestel moet vermeld zijn in een terugbetalingstabel in de bijlage bij het contract. In die tabel moet de restwaarde van het toestel per maand van de duur van het contract van bepaalde duur worden weergegeven. Elke maand moet eenzelfde bedrag afgaan van de restwaarde van het toestel. Maar om zeker te zijn kan je best contact opnemen met uw huidige operator. Belangrijk! - Wil je je mobiele nummer behouden? Zeg je huidige abonnement dan zeker niet zelf op! Want dan kan het gebeuren dat je je gsm-nummer niet meer kunt behouden. BASE regelt alles voor jou bij je overstap. Privacy Alle gegevens worden uiterst confidentieel behandeld. Persoonlijke informatie over de deelnemers wordt enkel met expliciete toestemming aan derden meegedeeld. Selectie Op basis van specifieke criteria van onze klant en op basis van de intrinsieke motivatie van de kandidaat-deelnemer, zal een selectie gebeuren over al dan niet deelname aan deze campagne. Deze selectie gebeurt door The Insiders, is blijvend en niet aanvechtbaar. Niet-selectie heeft geen invloed op eventuele volgende kandidaturen of deelnames aan andere campagnes. Deze manier van selecteren is nodig omdat het aantal kandidaten meestal veel hoger is dan het aantal beschikbare plaatsen. BASE blijven of niet? Op het einde van de campagne beslis je of je tevreden bent over BASE B-39 en of je bijgevolg betalende BASE klant wil blijven of niet. Deze keuze zal je verplicht moeten aangeven in de end survey die op het einde van de campagne beschikbaar is. Als Insider moet je zelf proactief aangeven wat je wenst te doen. Na afloop van de campagne heb je de keuze: Optie 1: BASE B-39 klant blijven Indien je BASE B-39 blijft hoef je geen verdere actie te ondernemen. Je tariefplan zal automatisch geactiveerd worden.

4 Optie 2: Overschakelen op een ander BASE tariefplan Indien je wil overstappen naar een ander BASE tariefplan kan dit door dit aan te geven in de end survey. Je zal doorverwezen worden naar de officiële BASE website waar je je tariefplan eenvoudig kan aanpassen. Optie 3: Overschakelen naar een andere provider dan BASE Indien je wil overstappen naar een andere provider dan BASE, zal je als Insider de andere provider zelf moeten aanspreken om je contract en gsm-nummer over te zetten. Belangrijk! Als je de end-survey niet invult, gaan we ervan uit dat je BASE-39 klant wil blijven. Als je toch uit dit tariefplan wil stappen kan dit steeds zonder problemen. Bij BASE heb jij de vrijheid: je kiest het tarief dat het beste bij jou past. BASE abonnementen zijn altijd zonder vast contract. Je kan dus op elk moment veranderen naar een andere provider. Slotbepalingen The Insiders is niet verantwoordelijk voor enige nadelen die tijdens het gebruik van deze dienst worden ondervonden, het gebruik van het B-39 tarief van BASE is uitsluitend op eigen risico. The Insiders is niet verantwoordelijk voor technische of andere problemen met deze campagne, die buiten haar wil om gebeuren of worden veroorzaakt door elementen die niet kunnen worden gecontroleerd door The Insiders. Het is de verantwoordelijkheid van elke deelnemer om te zorgen dat zijn software en hardware beschermd zijn en goed functioneren. Deelname aan deze campagne houdt de onvoorwaardelijke aanvaarding van dit reglement in. Alle situaties die niet uitdrukkelijk door dit reglement zijn voorzien, worden op soevereine wijze beslecht door de organisatoren. Bij betwisting is de Rechtbank van Antwerpen bevoegd. The Grapevine, handeldrijvende onder de handelsnaam "The Insiders" en hierna genoemd The Insiders, kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse, onrechtstreekse of incidentele schade die ontstaat uit het gebruik van de website of van de via de website ter beschikking gestelde informatie. The Insiders kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de gebeurlijke schade die het geregistreerd lid zou kunnen lijden uit hoofde van het gebruik van de producten of diensten tijdens een campagne op welke wijze ook. De fabrikant en de verdeler blijven ten allen tijde hoofdelijk en ondeelbaar aansprakelijk voor het product of de dienst dat het geregistreerd lid gebruikt tijdens een campagne. Het geregistreerd lid is er steeds toe gehouden de gebruiksaanwijzing en/of de bijsluiter van het product of de dienst strikt na te leven. De website alsook de inhoud waaronder de teksten, beelden, grafische voorstellingen, geluidsbestanden, animatiebestanden, videobestanden, gegevensordeningen en gegevensbanken die er eventueel zijn in opgenomen (= 'de informatie') behoren tot de intellectuele eigendom van The Insiders. De informatie wordt beschermd door de wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten en door het geheel van de toepasselijke reglementeringen inzake intellectuele eigendom.

5 U hebt het recht de informatie op de website voor louter privaat en persoonlijk gebruik te raadplegen en/of te downloaden. Elke ander gebruik waaronder maar niet beperkt tot reproductie, verspreiding, terbeschikkingstelling van het publiek en/of hergebruik in welk vorm ook, ongeacht of deze volledig of gedeeltelijk is, tijdelijk of permanent is, van de site of van de informatie van The Insiders, is strikt verboden zonder de schriftelijke en voorafgaande toestemming van The Insiders. Bijlage Algemene en bijzondere voorwaarden B-39 abonnement. Alle BASE tarieven zijn inclusief BTW. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van BASE company nv, zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik, en zijn enkel van toepassing voor nationaal gebruik (behalve de 60 bonus minuten naar Europa), speciale nummers en diensten van derde partijen uitgezonderd. Je kan gebruik maken van diensten van derde partijen, maar dit verbruik zal worden aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, ), te weten te komen, stuur je een naar of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0) via om het even welk ander netwerk (betalend). Voor meer informatie en voorwaarden over roaming en internationale oproepen, surf je naar BASE.be/nl/mobiele-telefonie/internationale-tarieven. De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten. Als je het tegoed van minuten, sms'en en MB's per maand niet gebruikt, dan kunnen de resterende minuten, sms'en en MB niet overgedragen worden naar de volgende maand. Als je het maandelijks tegoed van MB dat is inbegrepen in de bundel overschrijdt, dan wordt het dataverkeer boven dit volume gefactureerd per KB tegen 0,03 /MB. *Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals gedefinieerd op BASE.be Om je optimale gebruiksvoorwaarden te kunnen garanderen, zijn onze onbeperkte aanbiedingen exclusief voorbehouden voor een normaal persoonlijk en privégebruik. Ze zijn exclusief voorbehouden voor gsm of smartphone, al ander gebruik is verboden. Dit normaal gebruik laat je een zeer intensief gebruik toe. Slechts in geval van fraude (zoals commercieel gebruik van het contract, in het bijzonder voor call center of simbox doeleinden, en/of het ter beschikking stellen aan derden), oneerlijk gebruik of, meer algemeen, een gebruik dat niet in overeenstemming is met het gebruik dat mag worden verwacht van een klant die een contract voor mobiele telefonie afsluit (zoals in het bijzonder het gebruik van de gsm als babyfoon) wordt dit niet gerespecteerd. Je gebruik zal bijvoorbeeld in volgende gevallen als frauduleus beschouwd worden : - je belt regelmatig meer dan 6 uur per dag en/of 30 uur per week ; - je belt regelmatig meer dan 3 uur ononderbroken en/of met gesprekken die meteen na onderbreking hervat worden ; - je verstuurt meer dan 350 sms'en per dag en/of sms'en per maand ; - je gebruikt meer dan 6GB per maand in België. In elk van deze gevallen behoudt BASE company nv zich het recht voor om het leveren van diensten te beperken of je contract op te schorten en/of te beëindigen. Netwerk Bereik % = het % van de Belgische bevolking dat buitenshuis kan bereikt worden met het netwerk in kwestie. Dit % is gebaseerd op theoretische cijfers uit de netwerk simulatie van BASE company.

Deelnamevoorwaarden Philips Huishoudvriendencampagne

Deelnamevoorwaarden Philips Huishoudvriendencampagne Deelnamevoorwaarden Philips Huishoudvriendencampagne Deelnemen aan deze campagne is volledig gratis, maar vereist duidelijke actie van de Insider, namelijk: Het invullen van de end-survey is verplicht:

Nadere informatie

WAAROM MEER BETALEN?

WAAROM MEER BETALEN? Het goedkoopste pack van België WAAROM MEER BETALEN? Meer info op pagina 2 HET GOEDKOOPSTE PACK VAN BELGIË Geniet van de 30 populairste zenders Betaal niet voor de zender die je nooit bekijkt Zorgeloos

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Communiceren en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Communiceren en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Communiceren en surfen tegen supervoordelige tarieven Besparingen voor het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever heeft een

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Flinke besparingen op de gsm-factuur van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Flinke besparingen op de gsm-factuur van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Flinke besparingen op de gsm-factuur van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever

Nadere informatie

Sneller. Straffer. Beter. sneller met 4G, Verbeterd netwerk, straffere prijs! TELNRET4T142_KingKong_Folder_mei_NL_v2.indd 1

Sneller. Straffer. Beter. sneller met 4G, Verbeterd netwerk, straffere prijs! TELNRET4T142_KingKong_Folder_mei_NL_v2.indd 1 Sneller Beter Verbeterd netwerk, sneller met 4G, straffere prijs! Straffer TELNRET4T142_KingKong_Folder_mei_NL_v2.indd 1 De vernieuwde KING en KONG: nu nog beter, sneller en straffer! Veel Dubbel zoveel

Nadere informatie

Employee Privilege Programme

Employee Privilege Programme Employee Privilege Programme Bellen tegen supervoordelige tarieven Elke dag meer mogelijkheden Flinke besparingen op de gsm-rekening van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden LG TWINWash campagne

Deelnamevoorwaarden LG TWINWash campagne Deelnamevoorwaarden LG TWINWash campagne The Insiders campagneperiode: Mei/Juni 2018 Inhoud Beschrijving van de campagne... 2 Registratie... 3 Waarborgsom per product... 3 Uitleg waarborgsom... 3 Duur

Nadere informatie

Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties

Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties Mobile Business Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties Nieuw! Extended Fleet Onbeperkt bellen naar alle Mobistar-nummers en vaste lijnen! Ik kies voor mijn bedrijf Het geheim achter efficiënt zakendoen?

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden Samsung QLED TV campagne

Deelnamevoorwaarden Samsung QLED TV campagne Deelnamevoorwaarden Samsung QLED TV campagne The Insiders campagneperiode: April/Mei/Juni 2018 Inhoud Beschrijving van de campagne... 2 Registratie... 3 Waarborgsom per product... 3 Uitleg waarborgsom...

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen.

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen. Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen. Forse besparingen op de gsm-factuur voor de hele familie! Een overeenkomst waar u en uw hele gezin van genieten. Uw bedrijf heeft zopas een overeenkomst

Nadere informatie

Bizz Flex en Bizz Flex+

Bizz Flex en Bizz Flex+ Vorige tarieven Bizz Flex en Bizz Flex+ Bizz Fusion Bizz Happy Work en Max Bizz Mobile en Bizz Mobile+ Bizz Mobile No Limit Bizz Mobile Team en Bizz Mobile Team+ Bizz Pack Fusion Bizz Smart, Bizz Smart+

Nadere informatie

Mobiel bellen aan uitzonderlijke voorwaarden van Mobistar

Mobiel bellen aan uitzonderlijke voorwaarden van Mobistar Mobiel bellen aan uitzonderlijke voorwaarden van Mobistar Beste brandweerman, De directie van de Brandweervereniging Vlaanderen (BVV) heeft een uniek aanbod voor de leden van het BVV. In samenwerking met

Nadere informatie

Mobile Business 2.800

Mobile Business 2.800 Mobile Business 2.800 Abonnement 2,00 / nr / maand dankzij Mobistar aanbod Bisdom Gent Inbegrepen opties: te activeren naar eigen keuze * tweede oproep * professionele voice mail * fax mail ( op aanvraag)

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden Siemens campagne

Deelnamevoorwaarden Siemens campagne Deelnamevoorwaarden Siemens campagne The Insiders campagneperiode: oktober/november 2017 Inhoud Beschrijving van de campagne... 2 Registratie... 3 Waarborgsom per product... 3 Uitleg waarborgsom... 3 Duur

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen.

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen. Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen. Forse besparingen op de gsm-factuur voor de hele familie! Een exclusief contract waar u met het hele gezin van profiteert Uw werkgever heeft net een

Nadere informatie

Vodafone Dienstvoorwaarden TV Anywhere

Vodafone Dienstvoorwaarden TV Anywhere Vodafone Dienstvoorwaarden TV Anywhere Deze voorwaarden (hierna te noemen: Dienstvoorwaarden) zijn van toepassing op de dienst Vodafone TV Anywhere (hierna: de App ), die wordt aangeboden door Vodafone

Nadere informatie

Mobiel bellen aan uitzonderlijke voorwaarden van Mobistar

Mobiel bellen aan uitzonderlijke voorwaarden van Mobistar Mobiel bellen aan uitzonderlijke voorwaarden van Mobistar Beste brandweerman, De directie van de Brandweervereniging Vlaanderen (BVV) heeft een uniek aanbod voor de leden van het BVV. In samenwerking met

Nadere informatie

Bizz Flex en Bizz Flex+

Bizz Flex en Bizz Flex+ Vorige tarieven Bizz Flex en Bizz Flex+ Bizz Fusion Bizz Happy Work en Max Bizz Mobile, Bizz Mobile+ en Bizz Mobile XL Bizz Mobile No Limit Bizz Mobile Team, Bizz Mobile Team+ en Bizz Mobile Team XL Bizz

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken Bespaar flink op uw Pack Een exclusief contract waar u met het hele gezin van profiteert Uw werkgever heeft een contract afgesloten

Nadere informatie

Tariefplan voor uw GSM: EPP Bank Delen

Tariefplan voor uw GSM: EPP Bank Delen Beste Bank Delen medewerker, Bank Delen heeft een overeenkomst afgesloten met Proximus waar u, als werknemer van Bank Delen, kan genieten van allerlei voordelen. Zo kunt u vanaf nu veel voordeliger mobiel

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv kijken.

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv kijken. Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen, surfen en tv kijken. Forse besparingen op uw Pack! Een exclusief contract waar u met het hele gezin van profiteert Uw werkgever heeft net een contract

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze Dé Business Provider Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke beller hoge eisen

Nadere informatie

MOBIEL PREPAID BELLEN & INTERNETTEN

MOBIEL PREPAID BELLEN & INTERNETTEN Tarieven Simpel Goedkoop Zonder verborgen kosten Kostenman maakt korte metten met hoge prijzen Overzicht van de telefonie-diensten door MEDIONmobile Prepaid Alle prijzen die vermeld worden in dit tarievenoverzicht,

Nadere informatie

One Office Voice Pack Vaste en mobiele telefonie in één pack

One Office Voice Pack Vaste en mobiele telefonie in één pack One Office Voice Pack Vaste en mobiele telefonie in één pack In alle vrijheid communiceren en zakendoen Mobistar biedt geïntegreerde oplossingen die uw zaak mobieler en productiever maken. U kan overal

Nadere informatie

welkom bij BASE 9901687 BASE_USERGUIDE_ALL_NL_V1_KPN.indd 1 9/4/09 4:06:00 PM

welkom bij BASE 9901687 BASE_USERGUIDE_ALL_NL_V1_KPN.indd 1 9/4/09 4:06:00 PM welkom bij BASE a b 9901687 BASE_USERGUIDE_ALL_NL_V1_KPN.indd 1 9/4/09 4:06:00 PM 2 3 zo maak je je gsm gebruiksklaar 1. Plaats je simkaart in je gsm. Zet je gsm aan, toets de pincode 1111 in en druk op

Nadere informatie

NEW! Nokia 5800 xpressmusic De eerste Nokia-gsm met touchscreen. Connecting People

NEW! Nokia 5800 xpressmusic De eerste Nokia-gsm met touchscreen. Connecting People Connecting People NEW! Nokia 5800 xpressmusic De eerste Nokia-gsm met touchscreen Blader gemakkelijk door het menu met uw vinger of stylus. Surf en e-mail via onze wifihotspots of mobiele breedband. Geniet

Nadere informatie

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008 Productinformatie & Tarieven Abonnement Consument vanaf 1 juli 2013 1 Basis abonnement (standaard) 1.1 Telfort Basis Telfort Basis Telfort Basis Bellen en sms en voor /sms. ten is alleen mogelijk met een

Nadere informatie

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,035 0,034

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,035 0,034 Productinformatie & Tarieven 1 Basis abonnement (standaard) 1.1 Telfort Basis Telfort Basis Telfort Basis Bellen en sms en voor /sms. ten is alleen mogelijk met een internetbundel (zie 2.3). Een abonnement

Nadere informatie

Simpel Goedkoop. Zonder verborgen kosten ALDI TALK. MOBIEL PREPAID bellen & INTERNETTEN. Tarieven. HOGE KWALITEIT LAGE PRIJS

Simpel Goedkoop. Zonder verborgen kosten ALDI TALK. MOBIEL PREPAID bellen & INTERNETTEN. Tarieven.  HOGE KWALITEIT LAGE PRIJS Simpel Goedkoop Zonder verborgen kosten ALDI TALK MOBIEL PREPAID bellen & INTERNETTEN Tarieven www.alditalk.nl HOGE KWALITEIT LAGE PRIJS ALDI TALK Overzicht tarieven Overzicht van de telefonie-diensten

Nadere informatie

Aanrekening internet, telefonie en televisie

Aanrekening internet, telefonie en televisie Aanrekeningsnummer 1511668928 Hebt u vragen of klachten over deze aanrekening? Dan kunt u ons bereiken via: Telenet Klantendienst Liersesteenweg 4 B-2800 Mechelen 015 66 66 66 www.telenet.be/onlinesupport

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze Dé Business Provider Yes Business Bundels Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke

Nadere informatie

Mobile Business. Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties 03/2012

Mobile Business. Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties 03/2012 Mobile Business Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties 9040146 03/2012 Ik kies voor mijn bedrijf Het geheim achter efficiënt zakendoen? De juiste beslissingen nemen, ondersteund door een optimale

Nadere informatie

Voorwaarden deelname KPN Compleet

Voorwaarden deelname KPN Compleet Voorwaarden deelname KPN Compleet 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden gelden voor KPN Compleet van KPN B.V., gevestigd en kantoorhoudend aan het Maanplein 55, 2516 CK, Den Haag (verder te noemen KPN ), en

Nadere informatie

Duidelijke voorwaarden

Duidelijke voorwaarden Mobiel abonnement Duidelijke voorwaarden Werkt in je voordeel Introductie Klant worden Bij Telfort vinden we het belangrijk dat al onze klanten weten waar ze aan toe zijn. Daarom vind je in dit boekje

Nadere informatie

Voorwaarden deelname KPN Compleet

Voorwaarden deelname KPN Compleet Voorwaarden deelname KPN Compleet 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden gelden voor KPN Compleet van KPN B.V., gevestigd en kantoorhoudend aan het Maanplein 55, 2516 CK, Den Haag (verder te noemen KPN ), en

Nadere informatie

Voorwaarden deelname KPN Compleet

Voorwaarden deelname KPN Compleet Voorwaarden deelname KPN Compleet 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden gelden voor KPN Compleet van KPN B.V., gevestigd en kantoorhoudend aan het Maanplein 55, 2516 CK, Den Haag (verder te noemen KPN ), en

Nadere informatie

Basis Service Snelheid U betaalt Basisabonnement (toegang tot internet met een basissnelheid van 64 Kbps) 1 64 Kbps/ 64 Kbps per maand 7,50

Basis Service Snelheid U betaalt Basisabonnement (toegang tot internet met een basissnelheid van 64 Kbps) 1 64 Kbps/ 64 Kbps per maand 7,50 T-Mobile Basis Basis Service Snelheid Basisabonnement (toegang tot internet met een basissnelheid van 64 Kbps) 64 Kbps/ 64 Kbps per maand 7,50 Internet bundels Snelheid 3 Internet 00 MB 5/ 3 Mbps per maand

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke

Nadere informatie

U betaalt SMS 50 Sim Only per maand 1,00 SMS 250 Sim Only per maand 2,50 SMS Onbeperkt Sim Only 5 per maand 3,50

U betaalt SMS 50 Sim Only per maand 1,00 SMS 250 Sim Only per maand 2,50 SMS Onbeperkt Sim Only 5 per maand 3,50 T-Mobile basis Basis Service Sim Only Snelheid Basisabonnement (toegang tot internet met een basissnelheid van 64 Kbps) 64 Kbps/ 64 Kbps per maand,50 Internet bundels Snelheid Internet 00 MB Sim Only 5/

Nadere informatie

Voorwaarden en tarieven oude abonnementen

Voorwaarden en tarieven oude abonnementen Voorwaarden en tarieven oude abonnementen Heb je vóór 28 juli 2015 een abonnement afgesloten? Bekijk dan hieronder de voorwaarden en tarieven van oude abonnementen. Kies hieronder de start- of wijzigingsdatum

Nadere informatie

Gestandaardiseerde fiche voor mobiel tariefplan met voorafbetaling

Gestandaardiseerde fiche voor mobiel tariefplan met voorafbetaling Gestandaardiseerde fiche voor mobiel tariefplan met voorafbetaling Operator Mobile Vikings Tariefplan 10 Datum laatste update 27/05/2015 Uiterste geldigheidsdatum Niet van toepassing (nvt) Waarde herlaadbeurt

Nadere informatie

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Gratis dienst, gratis activering Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Krijgt u een dringende oproep voor een andere persoon op uw gsm? Met Call Transfer schakelt u de oproep onmiddellijk

Nadere informatie

U betaalt T-Mobile MMS per MMS 0,30

U betaalt T-Mobile MMS per MMS 0,30 T-Mobile Basis Basis Service Sim Only Snelheid Basisabonnement (toegang tot internet met een basissnelheid van 64 Kbps) 64 Kbps / 64 Kbps per maand,50 Internet bundels Snelheid Internet 00 MB Sim Only

Nadere informatie

U betaalt SMS 50 per maand 2,07 SMS 250 per maand 4,13 SMS Onbeperkt 5 per maand 8,26

U betaalt SMS 50 per maand 2,07 SMS 250 per maand 4,13 SMS Onbeperkt 5 per maand 8,26 T-Mobile Basis Zakelijk Basis Service Snelheid Basisabonnement (toegang tot internet met een basissnelheid van 64 Kbps) 64 Kbps/ 64 Kbps per maand 6,0 Internet bundels Snelheid Internet 00 MB 5/ 3 Mbps

Nadere informatie

Tarieven. Vodafone prepaid. Mobiel bellen zonder abonnement Bellen in Nederland SMS Voorraad Diensten en koop- en servicenummers Internationaal bellen

Tarieven. Vodafone prepaid. Mobiel bellen zonder abonnement Bellen in Nederland SMS Voorraad Diensten en koop- en servicenummers Internationaal bellen Tarieven Vodafone prepaid Mobiel bellen zonder abonnement Bellen in Nederland SMS Voorraad Diensten en koop- en servicenummers Internationaal bellen Tarieven per 1 december 2003 Tarieven Vodafone prepaid

Nadere informatie

Aanrekening internet, telefonie en televisie

Aanrekening internet, telefonie en televisie Aanrekeningsnummer 1327879994 Hebt u vragen of klachten over deze aanrekening? Dan kunt u ons bereiken via: Telenet Klantendienst Liersesteenweg 4 B-2800 Mechelen 015 66 66 66 www.telenet.be/onlinesupport

Nadere informatie

Beschrijving 4G voor Business Partners

Beschrijving 4G voor Business Partners Beschrijving 4G voor Business Partners September 2013 Inhoud 1. 4G; Wat is het?... 3 2. Waarom 4G van Yes Telecom... 3 3. Wat kunt u met 4G?... 3 4. Wat heeft u nodig om gebruik te kunnen maken van 4G?...

Nadere informatie

Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider

Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider Yes Business Bundels Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke beller hoge eisen stelt aan uw mobiele bereikbaarheid en bovendien meer

Nadere informatie

U betaalt Bellen 90 minuten per maand 7,50 Bellen 150 minuten per maand 11,50 Bellen 200 minuten per maand 15,50 Bellen 300 minuten per maand 19,50

U betaalt Bellen 90 minuten per maand 7,50 Bellen 150 minuten per maand 11,50 Bellen 200 minuten per maand 15,50 Bellen 300 minuten per maand 19,50 T-Mobile Actiepakketten Basis Service Snelheid Basisabonnement (toegang tot internet met een basissnelheid van 64 Kbps) 64 Kbps/ 64 Kbps per maand 7,50 Internet bundels Snelheid 3 Internet 50 MB 5/ 3 Mbps

Nadere informatie

Aanrekening internet, telefonie en televisie

Aanrekening internet, telefonie en televisie Aanrekeningsnummer 1522669360 Hebt u vragen of klachten over deze aanrekening? Dan kunt u ons bereiken via: Telenet Klantendienst Liersesteenweg 4 B-2800 Mechelen 015 66 66 66 www.telenet.be/onlinesupport

Nadere informatie

ALTIJD 1 Minuten in Nederland / EU* SMS / MMS 2 in Nederland / EU Extra minuten, in, naar en tussen de EU, Zone 1 & de VS

ALTIJD 1 Minuten in Nederland / EU* SMS / MMS 2 in Nederland / EU Extra minuten, in, naar en tussen de EU, Zone 1 & de VS t-mobile Zakelijk ALTIJD Minuten in Nederland / EU* SMS / MMS in Nederland / EU Extra minuten, in, naar en tussen de EU, Zone & de VS * EU: de EU-landen, IJsland en Noorwegen ** In de VS kunnen deze minuten

Nadere informatie

Prijslijst voor abonnees

Prijslijst voor abonnees Prijslijst voor abonnees Sim only abonnement 24 maanden Ben 100 min/sms Ben 300 min/sms Ben onbeperkt Maandbedrag (exclusief korting) 4,50 7,00 15,00 Aantal minuten of sms binnen de 100 300 Onbeperkt Tarief

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen. Vast Internetgedeelte

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen. Vast Internetgedeelte Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Orange Tariefplan Orange Internet + TV + Panter Smartphone Datum laatste update 01/06/2017 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten

Nadere informatie

Een SMS versturen via Spryng

Een SMS versturen via Spryng Een SMS versturen via Spryng 23/05/2014 Mireille Devriese, Karlien Hollanders, Stijn De Jaeger Gebruikershandleiding Versienummer software : 47 Revisienummer handleiding : 1 Datum: 23 mei 2014 Adres Corilus

Nadere informatie

Voorwaarden en tarieven oude abonnementen

Voorwaarden en tarieven oude abonnementen Voorwaarden en tarieven oude abonnementen Heb je vóór 19 mei 2016 een abonnement afgesloten? Bekijk dan hieronder de voorwaarden en tarieven van oude abonnementen. Kies hieronder de start- of wijzigingsdatum

Nadere informatie

gebruikershandleiding

gebruikershandleiding gebruikershandleiding 1 Bedankt voor uw aankoop! INHOUD Deze praktische gids vertelt u alles over de wereld van PostMobile, de herlaadbare GSM-kaart van De Post. Een handige oplossing waarmee u zorgeloos

Nadere informatie

U betaalt Bellen 50 minuten per maand 5,00 Bellen 150 minuten per maand 7,00 Bellen 300 minuten per maand 9,00 Bellen 500 minuten per maand 13,00

U betaalt Bellen 50 minuten per maand 5,00 Bellen 150 minuten per maand 7,00 Bellen 300 minuten per maand 9,00 Bellen 500 minuten per maand 13,00 T-Mobile Basis Sim Only Bellen bundels Bellen 50 minuten per maand 5,00 Bellen 50 minuten per maand 7,00 Bellen 300 minuten per maand 9,00 Bellen 500 minuten per maand 3,00 Internet bundels Downloadsnelheid

Nadere informatie

T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde aansluiting U betaalt per maand 12,50

T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde aansluiting U betaalt per maand 12,50 T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde aansluiting per maand,50 Gebruikskosten Bellen naar Vast en voicemail per minuut 0,08 Mobiele nummers per minuut 0,4 Diensten

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Mobiel bellen en Internet 3 2 Specificaties en bijzonderheden 4 Bijlage A: Specificaties

Nadere informatie

Simpel Goedkoop. Zonder verborgen kosten ALDI TALK. MOBIEL PREPAID bellen & INTERNETTEN. Tarieven. www.alditalk.nl HOGE KWALITEIT LAGE PRIJS

Simpel Goedkoop. Zonder verborgen kosten ALDI TALK. MOBIEL PREPAID bellen & INTERNETTEN. Tarieven. www.alditalk.nl HOGE KWALITEIT LAGE PRIJS Simpel Goedkoop Zonder verborgen kosten ALDI TALK MOBIEL PREPAID bellen & INTERNETTEN Tarieven www.alditalk.nl HOGE KWALITEIT LAGE PRIJS Overzicht van de telefonie-diensten door MEDIONmobile Prepaid Alle

Nadere informatie

Snelheid van uw internet bundel per keer 6, MB-aanvuller (alleen beschikbaar vanaf een internet bundel van 2000 MB of groter)

Snelheid van uw internet bundel per keer 6, MB-aanvuller (alleen beschikbaar vanaf een internet bundel van 2000 MB of groter) T-Mobile Helder Regulier Basisabonnementen Helder Bereikbaar Helder Regelmatig Helder Vaak Helder Altijd Helder Europa Maandbedrag 4,00 3,00 4,00 45,00 6,00 Minuten of SMS of MMS per maand 0 0 360 Onbeperkt

Nadere informatie

MB's in de EU per maand 0. Minuten / SMS in en tussen Zone 1 & de VS* GB s in de EU per maand m.u.v. NL

MB's in de EU per maand 0. Minuten / SMS in en tussen Zone 1 & de VS* GB s in de EU per maand m.u.v. NL t-mobile Zakelijk ALTIJD Minuten in Nederland SMS / MMS in Nederland Minuten / SMS in en tussen Zone & de VS* MB's in de EU per maand 0 *In de VS kunnen deze minuten uitsluitend via het T-Mobile USA netwerk

Nadere informatie

unlimited zakendoen het abonnement

unlimited zakendoen het abonnement het t-mobile @work abonnement 2017-0313 @work abonnementen U betaalt Prijs Voorwaarden Small Medium per maand per maand 20,00 26,00 Met abonnementen kunt u 1 keer per maand kiezen of u uw abonnement wilt

Nadere informatie

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008 Productinformatie & Tarieven Abonnement Consument vanaf 28 juli 2013 1 Basis abonnement (standaard) 1.1 Telfort Basis Telfort Basis Telfort Basis 0,- Bellen en sms en voor 0,30 per minuut/sms. ten is alleen

Nadere informatie

Aanrekening internet, telefonie en televisie

Aanrekening internet, telefonie en televisie Aanrekeningsnummer 1427982721 Hebt u vragen of klachten over deze aanrekening? Dan kunt u ons bereiken via: Telenet Klantendienst Liersesteenweg 4 B-2800 Mechelen 015 66 66 66 www.telenet.be/onlinesupport

Nadere informatie

U betaalt Bellen 90 minuten per maand 7,50 Bellen 150 minuten per maand 11,50 Bellen 200 minuten per maand 15,50 Bellen 300 minuten per maand 19,50

U betaalt Bellen 90 minuten per maand 7,50 Bellen 150 minuten per maand 11,50 Bellen 200 minuten per maand 15,50 Bellen 300 minuten per maand 19,50 T-Mobile Actiepakketten Basis Service Snelheid Basisabonnement (toegang tot internet met een basissnelheid van 64 Kbps) 64 Kbps/ 64 Kbps per maand 7,50 Internet bundels Snelheid 3 Internet 50 MB 5/ 3 Mbps

Nadere informatie

Youfone Zakelijk Internet 1000MB EU

Youfone Zakelijk Internet 1000MB EU Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl/zakelijk ABN Amro Bank: 55 42 48 212 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Tarieven Youfone Zakelijk Abonnementen

Nadere informatie

Bellen bundels 4. prijslijst Stel samen Geldig vanaf 6 oktober 2014 1

Bellen bundels 4. prijslijst Stel samen Geldig vanaf 6 oktober 2014 1 T-Mobile Stel Samen & Samengesteld Basis Service Snelheid Startabonnement (toegang tot internet met een basissnelheid van 64 Kbps, onbeperkt SMS en MMS) 64 Kbps/ 64 Kbps per maand 0,00 Internet bundels

Nadere informatie

Je betaalt Bellen 150 minuten in NL + EU per maand 7,00 Bellen 300 minuten in NL + EU per maand 9,00. Downloadsnelheid in Mbps

Je betaalt Bellen 150 minuten in NL + EU per maand 7,00 Bellen 300 minuten in NL + EU per maand 9,00. Downloadsnelheid in Mbps T-MOBILE BASIS SIM ONLY Bellen bundels Bellen 50 minuten in NL + EU per maand 7,00 Bellen 300 minuten in NL + EU per maand 9,00 Internet bundels Downloadsnelheid in Mbps Uploadsnelheid in Mbps Internet

Nadere informatie

Bellen bundels 4. prijslijst Stel samen zakelijk Geldig vanaf 6 oktober

Bellen bundels 4. prijslijst Stel samen zakelijk Geldig vanaf 6 oktober T-Mobile Stel Samen & Samengesteld Zakelijk Basis Service Snelheid Startabonnement (toegang tot internet met een basissnelheid van 64 Kbps, onbeperkt SMS en MMS) 64 Kbps/64 Kbps per maand 8,6 Internet

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Orange Tariefplan Internet + TV + Dolfijn Zen Datum laatste update 13/05/2019 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Orange Tariefplan Orange Internet + TV + Arend Datum laatste update 02/12/2018 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Mobiel abonnement

Algemene voorwaarden. Mobiel abonnement Algemene voorwaarden Mobiel abonnement Introductie Klant worden Bij Telfort vinden we het belangrijk dat al onze klanten weten waar ze aan toe zijn. Daarom vind je in dit boekje een overzicht van een aantal

Nadere informatie

U betaalt Bellen 50 minuten per maand 5,00 Bellen 150 minuten per maand 7,00 Bellen 300 minuten per maand 9,00 Bellen 500 minuten per maand 13,00

U betaalt Bellen 50 minuten per maand 5,00 Bellen 150 minuten per maand 7,00 Bellen 300 minuten per maand 9,00 Bellen 500 minuten per maand 13,00 T-Mobile BASIS SIM Bellen bundels Bellen 50 minuten per maand 5,00 Bellen 50 minuten per maand 7,00 Bellen 300 minuten per maand 9,00 Bellen 500 minuten per maand 3,00 Internet bundels Downloadsnelheid

Nadere informatie

2 jaar 250 minuten/sms + 500 MB internet 10,00 p/mnd Onbeperkt minuten/sms + 1000 MB internet

2 jaar 250 minuten/sms + 500 MB internet 10,00 p/mnd Onbeperkt minuten/sms + 1000 MB internet Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl/zakelijk ABN Amro Bank: 55 42 48 212 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland

Nadere informatie

Met het Eurotarief worden internationale mobiele gesprekken minder duur in de Europese Unie: gebruiksaanwijzing voor roaming

Met het Eurotarief worden internationale mobiele gesprekken minder duur in de Europese Unie: gebruiksaanwijzing voor roaming MEMO/07/251 Brussel, 25 juni 2007 Met het Eurotarief worden internationale mobiele gesprekken minder duur in de Europese Unie: gebruiksaanwijzing voor roaming De verordening van de Europese Unie (EU) inzake

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Orange Tariefplan Orange Internet + TV + Panter Datum laatste update 03/10/2016 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten

Nadere informatie

prijslijst t-mobile Zakelijk Geldig vanaf 1 Augustus

prijslijst t-mobile Zakelijk Geldig vanaf 1 Augustus t-mobile Zakelijk ALTIJD Minuten in Nederland SMS in Nederland Minuten / SMS in en tussen Zone & de VS* MB's in de EU per maand 0 *In de VS kunnen deze minuten uitsluitend via het T-Mobile USA netwerk

Nadere informatie

T-Mobile Go abonnementen Go Basic 1 Go Next 1 Go Up 1 Go Unlimited NL & 10 GB EU 2

T-Mobile Go abonnementen Go Basic 1 Go Next 1 Go Up 1 Go Unlimited NL & 10 GB EU 2 T-Mobile Go abonnementen Go Basic Go Next Go Up Go Unlimited NL & 0 GB EU Go Unlimited NL & 0 GB EU+USA 3 U betaalt per maand incl. BTW,50 30,00 35,00 50,00 75,00 U betaalt per maand excl. BTW 8,59 4,79

Nadere informatie

Hi Internet op je laptop Line-up & acties per 1 november 2010

Hi Internet op je laptop Line-up & acties per 1 november 2010 Hi Internet op je laptop Line-up & acties per 1 november 2010 Introductie nieuw Internet op je Laptop portfolio - Hi Internet op je laptop Abonnementen - Hi Internet op je laptop PrePay Nieuwe Hi Online

Nadere informatie

inclusief btw Breng zeker uw betaling op tijd in orde. Zo vermijdt u eventuele administratieve kosten ( 8 voor een eerste herinnering).

inclusief btw Breng zeker uw betaling op tijd in orde. Zo vermijdt u eventuele administratieve kosten ( 8 voor een eerste herinnering). Aanrekeningsnummer 1531802510 Uw klantennummer: 820961419 Vermeld in uw communicatie altijd uw klantennummer. Uw Telenet-Login: eddy.wuytens Uw Doccle-token: 75111 Dhr Eddy Wuytens Stopstraat 15 3770 Herderen

Nadere informatie

basic abonnement

basic abonnement 2017-0313 en @Work Basic Abonnementen U betaalt Prijs excl. BTW Voorwaarden Basic Basic Extra Small per maand per maand 15,00 17,00 Met @Work Basic kunt u 1 keer per maand kiezen of u uw wilt aanpassen,

Nadere informatie

prijslijst T-Mobile Go Tablet abonnementen Geldig vanaf 16 JANUARI

prijslijst T-Mobile Go Tablet abonnementen Geldig vanaf 16 JANUARI T-Mobile Go Tablet abonnementen Go Basic Go Next Go Up Go Unlimited EU U betaalt per maand incl. BTW,50 0,00 5,00 50,00 U betaalt per maand excl. BTW 8,59 4,79 8,9 4, Mobiel Internet (altijd online in

Nadere informatie

T-Mobile Zakelijk Optimaal Maandbedrag per aansluiting 12,50 Maandbedrag per Sim Only 6,25

T-Mobile Zakelijk Optimaal Maandbedrag per aansluiting 12,50 Maandbedrag per Sim Only 6,25 T-Mobile Zakelijk Optimaal Maandbedrag per aansluiting 2,50 Maandbedrag per Sim Only 6,25 De aansluitkosten voor Zakelijk Optimaal zijn 44,2 per activering Gebruikskosten binnen Nederland Bellen naar vaste

Nadere informatie

Unlimted in NL 10 GB in EU. 1 GB 5 GB 10 GB + datavrije muziek (in NL) 5. Geldig in NL + EU NL + EU NL + EU NL + EU

Unlimted in NL 10 GB in EU. 1 GB 5 GB 10 GB + datavrije muziek (in NL) 5. Geldig in NL + EU NL + EU NL + EU NL + EU T-Mobile Go Tablet abonnementen Go Basic Go Next Go Up Go Unlimited NL & 0 GB EU U betaalt per maand incl. BTW,50 0,00 5,00 50,00 U betaalt per maand excl. BTW 8,59 4,79 8,9 4, Mobiel Internet (altijd

Nadere informatie

Factuur. Totaalbedrag van deze factuur: Betaling via domiciliëring 22/02/2018. Overzicht Abonnement Buiten Incl. btw

Factuur. Totaalbedrag van deze factuur: Betaling via domiciliëring 22/02/2018. Overzicht Abonnement Buiten Incl. btw Het originele document is elektronisch Factuur 12 februari 2018 Pag. 1 Klant: Factuur: Facturatieadres Easy Switch ID: Periode van deze factuur: 04 jan 2018-03 feb 2018 Contact: Gsm Orange: 5000 Ander

Nadere informatie

Maandbedrag voor het abonnement 25,00 30,00 35,00 45,00. Beltarief 0,30 0,30 0,30 0,30. Maandbedrag voor het abonnement 14,50 18,50 23,50 35,00

Maandbedrag voor het abonnement 25,00 30,00 35,00 45,00. Beltarief 0,30 0,30 0,30 0,30. Maandbedrag voor het abonnement 14,50 18,50 23,50 35,00 MTV MOBILE 500 MB 000 MB 000 MB 6000 MB Maandbedrag voor het abonnement 5,00 30,00 35,00 45,00 Internet op je mobiel, gebruik binnen Nederland 500 MB 000 MB 000 MB 6000 MB Snelheid 00/50 Mbps 00/50 Mbps

Nadere informatie

STARTSTART START. vertel maar hoe u het hebben wilt De nieuwe abonnementen voor ondernemers

STARTSTART START. vertel maar hoe u het hebben wilt De nieuwe abonnementen voor ondernemers vertel maar hoe u het hebben wilt De nieuwe abonnementen voor ondernemers Met T-Mobile heeft u altijd het abonnement dat het beste op uw behoefte is afgestemd. Stuurt u alleen af en toe een e-mail of geeft

Nadere informatie

Snelheid van uw internet bundel per keer 6,20. prijslijst Helder Geldig vanaf 7 DEcember 2015 1

Snelheid van uw internet bundel per keer 6,20. prijslijst Helder Geldig vanaf 7 DEcember 2015 1 T-Mobile Helder Regulier Basisabonnementen Helder Bereikbaar Helder Regelmatig Helder Vaak Helder Altijd Helder Europa Maandbedrag 4,00 3,00 4,00 45,00 6,00 Minuten of SMS of MMS per maand 0 0 360 Onbeperkt

Nadere informatie