Missie. 3. het verstrekken van bedrijfskredieten tot Microkredieten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Missie. 3. het verstrekken van bedrijfskredieten tot 50.000 Microkredieten."

Transcriptie

1 Jaarverslag directie Na de opstartjaren van Qredits in , waarin een stevig fundament onder de organisatie is gelegd, stond 2012 in het teken van groei en uitbreiding van activiteiten. Door de integratie met EigenBaas.nl op 1 juni 2012 is een flinke impuls gegeven aan de ontwikkeling van coaching & begeleidingstools voor (startende) ondernemers. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe website en de introductie van betaalde coachings- en begeleidingsdiensten. Intern heeft dit geleid tot het creëren van twee business-lines, t.w. Qredits Kredieten en Qredits Coaching, die gezamenlijk werken aan business cases die leidend zullen zijn voor een sustainable Microfinancieringsmodel in Nederland. Tenslotte heeft de vermelding van Qredits in het Regeerakkoord van Rutte-2, waarin wordt voorgesteld om het kredietplafond van Qredits te verruimen tot , geleid tot voorbereidende gesprekken met de diverse stakeholders teneinde voor 2013 een zorgvuldige en voor alle partijen bevredigende strategie te implementeren. In 2013 zullen genoemde ontwikkelingen leiden tot verdere groei en versterking van de organisatie. Daarnaast zal er focus liggen op de ontwikkeling van nieuwe producten en gebruik van de laatste IT-mogelijkheden, teneinde de operationele processen én de kredietmonitoring te optimaliseren.

2 Missie Als gevolg van de integratie van EigenBaas in 2012, waardoor er meer nadruk is komen te liggen op de coachingsactiviteiten, is de missie van Qredits aangepast. De nieuwe missie luidt als volgt: Qredits biedt coaching en microkrediet aan (startende) ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, die geen toegang hebben tot verschillende (financiële) diensten via het reguliere circuit, zodat zij economische, financiële en sociale onafhankelijkheid kunnen verkrijgen. Hiermee wil Qredits ondernemerschap bevorderen. Qredits doet dat door een combinatie van begeleidingstools, coaching en microkrediet voor (startende) ondernemers aan te bieden. Qredits beoogt hiermee: het starten van een eigen onderneming te stimuleren; (startende) ondernemers een weloverwogen keuze te laten maken voor het ondernemerschap; (startende) ondernemers meer start- en overlevingskansen te bieden; (startende) ondernemers de mogelijkheid te geven om financieel/economisch onafhankelijk te worden; een brug te vormen voor deze (startende) ondernemers om door te groeien naar de reguliere financiële sector. Deze missie wil Qredits realiseren door: 1. het beschikbaar stellen van (online) tools en e-learnings om verschillende aspecten van ondernemerschap, zoals het opstellen van een bruikbaar ondernemingsplan, te begeleiden Begeleidingstools; 2. het verzorgen van mogelijkheden voor (startende) ondernemers om een persoonlijk coachingstraject af te nemen Coaching; 3. het verstrekken van bedrijfskredieten tot Microkredieten. Het doel van Qredits is het aanbieden van Microfinanciering in Nederland via een levensvatbaar business model. Vanuit het uitgangspunt van een levensvatbaar business model kunnen ook (service)diensten aan andere organisaties of initiatieven geboden worden, die als primair doel hebben het ondersteunen of versterken van de levensvatbaarheid van Qredits als organisatie.

3 Organisatie Als onderdeel van de juridische overname van stichting Microfinanciering & Ondernemerschap Nederland (h/o EigenBaas) op 1 juni 2012 heeft de Raad van Toezicht van Qredits besloten twee zetels beschikbaar te stellen aan twee bestuursleden van deze stichting. In december zijn Occo Roelofsen en Sieto de Leeuw benoemd als leden van de RvT. Als gevolg van de uitbreiding van de organisatie door de integratie met EigenBaas is in 2012 besloten een tweede vestiging in te richten. Naast het kantoor in Almelo is een locatie gevonden bij de Kamer van Koophandel in Amersfoort, waar de afdelingen Coaching en Marketing & Communicatie zijn ondergebracht. Deze afdelingen worden tijdelijk aangestuurd door Roy Spit, in combinatie met zijn taken als commercieel directeur. In de loop van 2013 zal worden gezocht naar een verantwoordelijke voor de afdeling Coaching. Personele zaken Het personeelsbestand van Qredits is de afgelopen jaren gegroeid naar 43 medewerkers (40,3 fte) per 31 december De integratie met Eigen Baas in 2012 heeft er toe bijgedragen dat het aantal medewerkers dit jaar relatief sterker is toegenomen.

4 De bezetting per 31 december 2012 kan worden verdeeld over directie (2 fte), officemanage-ment (1,6 fte), marketing & communicatie (2,7 fte), stafbureau (3,6 fte), backoffice kredieten (11,8 fte), front-office kredieten (11,8 fte) en team Coaching (6,8 fte). Voor 2013 verwachten we een autonome netto groei met 1 medewerker. Hierbij is nog geen rekening gehouden met de extra activiteiten als gevolg van verhoging kredietplafond. Foto genomen tijdens het team-uitje op 22 september 2012

5 Marketing In 2012 heeft Qredits fors geïnvesteerd in de versterking van de naamsbekendheid onder de doelgroep. Samen met Ogilvy Amsterdam is eind september de brandingcampagne Wanneer beginnen we? gelanceerd in combinatie met een nieuwe website. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke groei van het aantal websitebezoekers in het vierde kwartaal Het aantal websitebezoekers steeg van gemiddeld bezoekers per week naar ruim bezoekers per week.

6 Ontwikkeling kredietportefeuille In 2012 heeft Qredits nieuwe aanvragen voor een microkrediet ontvangen. Dat is 18% meer dan in Van het totaal aantal aanvragen kon 72% in behandeling genomen worden. Uiteindelijk zijn er leningen uitgeboekt, ruim 11 % meer als in Daarmee komt het aantal actieve klanten per 31 december 2012 op 2.703, een groei van 48,8% ten opzichte van De klanten zijn goed gespreid over de diverse branches in het Kleinbedrijf. De branches bouw, detailhandel en persoonlijke verzorging zorgen voor de meeste klanten, hetgeen passend is in de doelstelling van Qredits. Qredits houdt veel data bij van zowel aanvragers als klanten. Naast de gevraagde data tijdens het aanvraagproces krijgen de klanten jaarlijks een vragenlijst teneinde de ontwikkeling te monitoren. Op deze wijze worden zowel economische als sociale effecten onder de klanten zichtbaar. Bijkomend voordeel is dat Qredits inmiddels een goede database heeft ontwikkeld en een belangrijke kennisbron wordt voor activiteiten van het Kleinbedrijf. Het kredietvolume is in 2012 gegroeid naar ruim 37mln, een groei van ruim 42% ten opzichte van de situatie eind Deze groei is lager dan begroot als gevolg van de kwaliteit van de ontvangen aanvragen. In 2013 is het doel het verstrekken van nieuwe microkredieten.

7 Funding In de tweede helft van 2012 is met diverse partijen gesproken over opportunities om de fundingbehoefte voor de komende jaren te financieren. In principe zijn er 3 groepen te onderscheiden waarvan funding kan worden verkregen: A. Institutionals & banken B. Vermogen particulieren en familievermogens ( private wealth ) C. Retail particulieren In maart 2013 is met het bestaande bankensyndicaat (ABN Amro/ING Bank/Rabobank en Triodos) overeengekomen om nogmaals een lening te verstrekken van 15,5mln en de aflossingsverplichting op de bestaande syndicaatslening met 3 jaar uit te stellen. Daarnaast is met de Bank Nederlandse Gemeente (ism Ministerie EZ) overeengekomen om de aflossingsverplichting op de lopende lening eveneens met 3 jaar uit te stellen. Op deze wijze is de fundingbehoefte tot en met medio 2014 veilig gesteld en kunnen de groeidoelstellingen worden gerealiseerd. Daarnaast is in januari 2013 daadwerkelijk gestart met het structureren van een fonds, teneinde particuliere beleggers in staat te stellen om te participeren in de funding van Qredits. De verwachting is dat in de tweede helft van 2013 zal worden gestart met de distributie van dit fonds.

8 Europese instrumenten Sinds 2010 maakt Qredits gebruik van een aantal faciliteiten die door het European Investment Fund en Europese Commissie beschikbaar zijn gesteld: Een lening van (looptijd 5 jaar) om te investeren in capaciteitsvergroting zodat Qredits kan groeien. Ondersteuning vanuit het Jasmine-initiatief ; vanuit dit initiatief worden EU-Microfinancieringsinstellingen ondersteund om te groeien en te professionaliseren, onder andere door het financieren van opleidingen, assessments / ratings en peer-to-peer visits. Een garantie vanuit de Progress Microfinancieringsfaciliteit op een deel van de kredietportefeuille (leningen tot , aangegaan in 2011 en 2012). De Progress-garantie is in 2012 volledig benut, d.w.z. het maximale obligo dat in de garantie kan worden ondergebracht is bereikt. In 2012 zijn gesprekken met het EIF gestart om deze garantie verder uit te bouwen. De gesprekken zijn met succes afgerond waardoor per 1 oktober 2012 de verlenging én verhoging met 27,5mln aan nieuwe kredietvolume onder de garantie kon worden gerealiseerd. Dit betekent dat ook in 2013 én 2014 leningen (tot ) onder de garantie kunnen worden verstrekt, hetgeen een positief effect heeft op de te treffen kredietvoorziening én de securisatie van de nieuwe financieringen. Almelo, 24 december 2013 Elwin Groenevelt algemeen directeur Roy Spit Commercieel directeur

9 Balans Activa Vaste activa Materiële vaste activa Financiële vaste activa Vlottende activa Vorderingen Kasmiddelen Passiva Garantievermogen Langlopende schulden Kortlopende schulden Staat van Baten en Lasten Rentebaten en soortgelijke baten Rentelasten en soortgelijke lasten Netto baten Overige bedrijfslasten Waardeveranderingen vorderingen vaste activa

Verslag van uitgeoefende activiteiten en financiële verantwoording

Verslag van uitgeoefende activiteiten en financiële verantwoording Verslag van uitgeoefende activiteiten en financiële verantwoording Stichting Qredits Microfinanciering Nederland ~ 1 ~ Qredits is persoonlijk ~ 2 ~ Verslag van uitgeoefende activiteiten en financiële verantwoording

Nadere informatie

BA042013_V3.1. Bedrijfspresentatie

BA042013_V3.1. Bedrijfspresentatie Bedrijfspresentatie Wat is microfinanciering? Microfinanciering in Nederland bestaat uit.. Begeleiding vóór de start én ondernemers zonder krediet en/of Microkrediet tot 50.000 en/of Coaching ná de start.

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Vrienden van Dôme

Jaarrekening Stichting Vrienden van Dôme Jaarrekening 2014 Inhoudsopgave Jaarrekening 1 Balans per 31 december 2014 2 Staat van baten en lasten over 2014 3 Waarderingsgrondslagen 4 Toelichting op de Balans per 31 december 2014 5 Toelichting op

Nadere informatie

Stichting MicroHulp Helmond

Stichting MicroHulp Helmond Stichting MicroHulp Helmond te Helmond Jaarrekening 2014 INHOUDSOPGAVE Pagina Algemeen 2 Jaarrekening 2014 Balans per 31 december 2014 3 Resultatenrekening over 2014 4 Grondslagen van waardering en resultaatbepaling

Nadere informatie

Jaarbericht. Weller Vastgoed Ontwikkeling Secundus BV

Jaarbericht. Weller Vastgoed Ontwikkeling Secundus BV Jaarbericht Weller Vastgoed Ontwikkeling Secundus BV 2014 Inhoudsopgave 1. Algemeen 2 2. Jaarrekening 3 2.1 Balans per 31-12-2014 (voor winstbestemming) 3 2.2 Winst en verliesrekening over 2014 4 2.3 Kasstroomoverzicht

Nadere informatie

halfjaarverslag 2014 Funda B.V. Amsterdam

halfjaarverslag 2014 Funda B.V. Amsterdam halfjaarverslag 2014 Funda B.V. Amsterdam Inhoud Page 1 Halfjaarverslag 3 1.1 Geconsolideerde balans per 30 juni 2014 4 1.2 Geconsolideerde winst- en verliesrekening eerste halfjaar 2014 6 Funda B.V. Amsteldijk

Nadere informatie

Stichting Guusje Nederhorst Fonds. te Amsterdam

Stichting Guusje Nederhorst Fonds. te Amsterdam Stichting Guusje Nederhorst Fonds te Amsterdam Rapport inzake de jaarrekening 2014 Inhoud Pagina BESTUURSVERSLAG Algemeen Activiteitenverslag Begroting 2015 Toekomstbeleid 3 4 6 8 9 JAARREKENING 2014 Balans

Nadere informatie

Jaarbericht Weller Wonen Holding BV 2015

Jaarbericht Weller Wonen Holding BV 2015 Jaarbericht Weller Wonen Holding BV 2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Algemeen... 2 2. Jaarrekening... 3 2.1 Balans per 31 12 2015 (voor winstbestemming)... 3 2.2 Winst en verliesrekening over 2015...

Nadere informatie

Jaarbericht. Weller Vastgoed Ontwikkeling Secundus BV

Jaarbericht. Weller Vastgoed Ontwikkeling Secundus BV Jaarbericht Weller Vastgoed Ontwikkeling Secundus BV 2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Algemeen... 2 2. Jaarrekening... 3 2.1 Balans per 31 12 2015 (voor winstbestemming)... 3 2.2 Winst en verliesrekening

Nadere informatie

Stichting MicroHulp Helmond

Stichting MicroHulp Helmond Stichting MicroHulp Helmond te Helmond Jaarrekening 2015 INHOUDSOPGAVE Pagina Algemeen 2 Jaarrekening 2015 Balans per 31 december 2015 3 Resultatenrekening over 31 december 2015 4 Grondslagen van waardering

Nadere informatie

Triodos Bank Private Banking

Triodos Bank Private Banking Triodos Bank Private Banking Triodos Bank Private Banking biedt een breed pakket van financiële en niet-financiële diensten aan voor vermogende particulieren, stichtingen, verenigingen en religieuze instellingen.

Nadere informatie

Stichting Kunstfort Activiteiten JAARVERSLAG 2016

Stichting Kunstfort Activiteiten JAARVERSLAG 2016 Stichting Kunstfort Activiteiten JAARVERSLAG 2016 Inhoudsopgave Stichting Kunstfort Activiteiten Fortwachter 1 2141 EE Vijfhuizen The Netherlands t +31(0)23-5589013 e info@kunstfort.nl KvK-nummer 67368905

Nadere informatie

Jaarverslaggeving 2013

Jaarverslaggeving 2013 Jaarverslaggeving 2013 gevestigd te 't Harde (statutair gevestigd te Oldebroek) Inhoud pagina 1.1 Verslag bestuur 2 2.1 Balans per 31 december 2013 3 2.2 Staat van baten en lasten over 2013 5 2.3 Kasstroomoverzicht

Nadere informatie

Stichting Urgente Noden Friesland te Leeuwarden. (Concept) Rapport inzake jaarrekening 2014

Stichting Urgente Noden Friesland te Leeuwarden. (Concept) Rapport inzake jaarrekening 2014 (Concept) Rapport inzake jaarrekening 2014 28 maart 2015 Inhoud Blad Algemeen 3 Balans per 31 december 2014 5 Resultatenrekening 2014 6 Toelichting op de balans en de resultatenrekening 7 2 Algemeen Oprichting

Nadere informatie

Rabo Foundation Klantenfonds

Rabo Foundation Klantenfonds Rabo Foundation Klantenfonds Jaarverslag 2014 Inhoud Samen met klanten Rabobank Foundation biedt klanten van de Rabobank de mogelijkheid om door middel van een schenking te participeren in haar projecten.

Nadere informatie

Stichting MicroHulp Helmond

Stichting MicroHulp Helmond Stichting MicroHulp Helmond te Helmond Jaarrekening 2017 INHOUDSOPGAVE Pagina Algemeen 2 Jaarrekening 2017 Balans per 31 december 2017 3 Resultatenrekening over 31 december 2017 4 Grondslagen van waardering

Nadere informatie

Beleidsplan Soul Venture

Beleidsplan Soul Venture Beleidsplan Soul Venture Dit document beschrijft het beleidsplan dat is geformuleerd bij de oprichting van Stichting Soul Venture. Inleiding Stichting Soul Venture is een initiatief van Riksja Travel.

Nadere informatie

Jaarverslaggeving 2017

Jaarverslaggeving 2017 Jaarverslaggeving 2017 gevestigd te 't Harde (statutair gevestigd te Oldebroek) Inhoud pagina 1.1 Verslag bestuur 2 2.1 Balans per 31 december 2017 3 2.2 Staat van baten en lasten over 2017 5 2.3 Kasstroomoverzicht

Nadere informatie

Islamitische Sociaal Culturele Vereniging. Dit rapport heeft 10 pagina s. *KvK nr * Tel *Betuwelaan 15* 2036 GV Haarlem*

Islamitische Sociaal Culturele Vereniging. Dit rapport heeft 10 pagina s. *KvK nr * Tel *Betuwelaan 15* 2036 GV Haarlem* Stichting Dar as Salaam Dit rapport heeft 10 pagina s Enkelvoudige jaarrekening 2018 stichting Dar as salaam *KvK nr. 40595843* Tel. 023-5365485*Betuwelaan 15* 2036 GV Haarlem* ABN AMRO NL85 ABNA 0560

Nadere informatie

Jaarverslaggeving 2014

Jaarverslaggeving 2014 Jaarverslaggeving 2014 Stichting Vrienden van het EBC gevestigd te 't Harde (statutair gevestigd te Oldebroek) Inhoud pagina 1.1 Verslag bestuur 2 2.1 Balans per 31 december 2014 3 2.2 Staat van baten

Nadere informatie

MKBI DUURZAAM B.V. VIERDE KWARTAAL 2013 KWARTAAL RAPPORTAGE NIET GECONTROLEERD

MKBI DUURZAAM B.V. VIERDE KWARTAAL 2013 KWARTAAL RAPPORTAGE NIET GECONTROLEERD MKBI DUURZAAM B.V. KWARTAAL RAPPORTAGE VIERDE KWARTAAL 2013 NIET GECONTROLEERD 31 DECEMBER 2013 MKBI DUURZAAM B.V. De Kuiper 5 5353 RJ Nieuwkuijk The Netherlands Directie MKBi Beheer B.V. A van Egberink

Nadere informatie

Stichting Parking Fund Nederland V. Flight Forum DD EINDHOVEN. Jaarverslag 2016

Stichting Parking Fund Nederland V. Flight Forum DD EINDHOVEN. Jaarverslag 2016 Stichting Parking Fund Nederland V Flight Forum 154 5657 DD EINDHOVEN Jaarverslag 2016 Stichting Parking Fund Nederland V Jaarverslag 2016 INHOUDSOPGAVE Pagina 1. Bestuursverslag 1.1 Algemeen 3 1.2 Fiscale

Nadere informatie

Financieel Verslag 2014 Protestante Stichting Filalethes. Amersfoort. Inhoud

Financieel Verslag 2014 Protestante Stichting Filalethes. Amersfoort. Inhoud Financieel Verslag 2014 Protestante Stichting Filalethes Amersfoort Inhoud Jaarverslag Jaarrekening Balans per 31 december 2014 Staat van baten en lasten 2014 Toelichting op de balans en staat van baten

Nadere informatie

Stichting Vrienden Toon Hermans Huis te Amersfoort

Stichting Vrienden Toon Hermans Huis te Amersfoort te Amersfoort Rapport inzake jaarstukken 2016 INHOUDSOPGAVE Pagina JAARREKENING 1 Balans per 31 december 2016 5 2 Staat van baten en lasten over 2016 6 3 Grondslagen voor waardering en resultaatbepaling

Nadere informatie

RAPPORT INZAKE DE JAARREKENING Stichting Onderwijsbevordering Noord-West Tanzania te Hengelo. A Bargeman

RAPPORT INZAKE DE JAARREKENING Stichting Onderwijsbevordering Noord-West Tanzania te Hengelo. A Bargeman RAPPORT INZAKE DE JAARREKENING 2017 Stichting Onderwijsbevordering Noord-West Tanzania te Hengelo In het Financieel verslag Stichting Onderwijsbevordering Noord-West Tanzania 2017 en het Jaarverslag Stichting

Nadere informatie

MKBI DUURZAAM B.V. TWEEDE KWARTAAL 2014 KWARTAAL RAPPORTAGE NIET GECONTROLEERD

MKBI DUURZAAM B.V. TWEEDE KWARTAAL 2014 KWARTAAL RAPPORTAGE NIET GECONTROLEERD MKBI DUURZAAM B.V. KWARTAAL RAPPORTAGE TWEEDE KWARTAAL 2014 NIET GECONTROLEERD 6 OKTOBER 2014 MKBI DUURZAAM B.V. De Kuiper 5 5353 RJ Nieuwkuijk The Netherlands Directie MKBi Beheer B.V. A van Egberink

Nadere informatie

Islamitische Sociaal Culturele Vereniging. Dit rapport heeft 10 pagina s. *KvK nr * Tel *Betuwelaan 15* 2036 GV Haarlem*

Islamitische Sociaal Culturele Vereniging. Dit rapport heeft 10 pagina s. *KvK nr * Tel *Betuwelaan 15* 2036 GV Haarlem* Stichting Dar as Salaam Dit rapport heeft 10 pagina s Enkelvoudige jaarrekening 2017 stichting Dar as salaam *KvK nr. 40595843* Tel. 023-5365485*Betuwelaan 15* 2036 GV Haarlem* ABN AMRO NL85 ABNA 0560

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting School's Cool Arnhem Sweerts de Landasstraat DB ARNHEM

Jaarverslag Stichting School's Cool Arnhem Sweerts de Landasstraat DB ARNHEM Jaarverslag 2013 Stichting School's Cool Arnhem Sweerts de Landasstraat 73 6814 DB ARNHEM INHOUDSOPGAVE RAPPORT Pagina A OPDRACHT 3 B ALGEMEEN 3 C SAMENSTELLINGSVERKLARING 4 D BIJZONDERE BESLUITEN 4 JAARVERSLAG

Nadere informatie

Materiële vaste activa Gebouwen 125.485 286.809 Muziekinstrumenten 18.683 173 Vervoermiddelen 2.936 -

Materiële vaste activa Gebouwen 125.485 286.809 Muziekinstrumenten 18.683 173 Vervoermiddelen 2.936 - Bijlage 4.2 bij rapport d.d. 30 september 2013 4.2 GECONSOLIDEERDE BALANS PER 31 DECEMBER () A C T I V A 31-12- 31-12- VASTE ACTIVA Materiële vaste activa Gebouwen 125.485 286.809 Muziekinstrumenten 18.683

Nadere informatie

Veroniek Hoogendoorn-Coolen en Gé Sletterink Nijmegen, 19 januari 2010

Veroniek Hoogendoorn-Coolen en Gé Sletterink Nijmegen, 19 januari 2010 Kamer van Koophandel Ondernemen in zwaar weer Veroniek Hoogendoorn-Coolen en Gé Sletterink Nijmegen, 19 januari 2010 Wat gaan we doen? > Voorstellen > Kamer van Koophandel > Ondernemen in zwaar weer >Tips

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Alert Fond voor Jongerenactiviteiten Nicolaas Maesstraat RB Amsterdam

Jaarrekening Stichting Alert Fond voor Jongerenactiviteiten Nicolaas Maesstraat RB Amsterdam Jaarrekening 2015 Stichting Alert Fond voor Jongerenactiviteiten Nicolaas Maesstraat 46 1071RB Voorblad 0 0 Inhoud 1 Jaarrekening 2 Balans 3 Resultatenrekening 5 Toelichting balans 6 Toelichting resultatenrekening

Nadere informatie

Stichting MicroHulp Helmond

Stichting MicroHulp Helmond Stichting MicroHulp Helmond te Helmond Jaarrekening 2016 INHOUDSOPGAVE Pagina Algemeen 2 Jaarrekening 2016 Balans per 31 december 2016 3 Resultatenrekening over 31 december 2016 4 Grondslagen van waardering

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG 2017 Stichting AKROS Welzijn te Amsterdam

FINANCIEEL VERSLAG 2017 Stichting AKROS Welzijn te Amsterdam FINANCIEEL VERSLAG 2017 Stichting AKROS Welzijn te Amsterdam Inhoud : Bestuurverslag Balans per 31-12-17 Resultaten rekening per 31-12-17 Korte toelichting op de balans Amsterdam, maart 2018. R.v.d. Wouw

Nadere informatie

JAARREKENING Stichting Opera Theater Amsterdam

JAARREKENING Stichting Opera Theater Amsterdam JAARREKENING 2016 Stichting Opera Theater Amsterdam Aan bestuur en directie van Stichting Opera Theater Amsterdam Amsterdam, 8 februari 2017 Geacht bestuur, beste directie, Ingevolge uw opdracht hebben

Nadere informatie

toelichting op FINANCIËLE POSITIE FC Twente

toelichting op FINANCIËLE POSITIE FC Twente toelichting op FINANCIËLE POSITIE FC Twente 1 FINANCIËLE POSITIE Ontwikkeling FC Twente sinds 2007 Investeringsfase Kerncijfers Actuele schuldpositie Consolidatiefase: financieel beleid 2014-2018 Samenvatting

Nadere informatie

Jaarrapport Stichting Alert Fonds voor Jongeren Pelikaanstraat SB Utrecht. Samengesteld door:

Jaarrapport Stichting Alert Fonds voor Jongeren Pelikaanstraat SB Utrecht. Samengesteld door: Jaarrapport 2016 Stichting Alert Fonds voor Jongeren Pelikaanstraat 18 3582 SB Samengesteld door: Voorblad 0 0 Inhoud Rapportage 2 Samenstelverslag 3 Resultaatvergelijking 4 Jaarrekening 6 Balans 7 Resultatenrekening

Nadere informatie

Stichting Parking Fund Nederland IV. Flight Forum DD EINDHOVEN. Jaarverslag 2015/2016

Stichting Parking Fund Nederland IV. Flight Forum DD EINDHOVEN. Jaarverslag 2015/2016 Stichting Parking Fund Nederland IV Flight Forum 154 5657 DD EINDHOVEN Jaarverslag 2015/2016 Stichting Parking Fund Nederland IV Jaarverslag 2015/2016 INHOUDSOPGAVE Pagina 1. Bestuursverslag 1.1 Algemeen

Nadere informatie

Stichting GeefGratis. te Grave. Rapport inzake de jaarrekening 2002

Stichting GeefGratis. te Grave. Rapport inzake de jaarrekening 2002 Stichting GeefGratis te Grave Rapport inzake de jaarrekening 2002 Landgraaf, 29 september 2003 Inhoudsopgave Pagina RAPPORT Samenstellingsverklaring 2 Algemeen 2 Doelstelling 3 JAARVERSLAG Woord vooraf

Nadere informatie

Stichting Leonardus Hospice Drilscholtenstraat NP Hengelo (O)

Stichting Leonardus Hospice Drilscholtenstraat NP Hengelo (O) Drilscholtenstraat 32 7556 NP Hengelo (O) JAARREKENING 2015 Inhoudsopgave: 1. Verslag Raad van Bestuur... 3 1.1 Doelstelling... 3 1.2 Bestuur, Directie en vaststelling jaarrekening... 3 1.3 Financieel

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis. Rotterdam

Jaarrekening Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis. Rotterdam Jaarrekening 2013 Inhoudsopgave Pagina 1. Accountantsrapport 1.1 Samenstellingsverklaring 2 1.2 Resultaten 3 1.3 Financiële positie 5 2. Jaarrekening 2.1 Balans per 31 december 2013 8 2.2 Staat van baten

Nadere informatie

Finles N.V. Halfjaarverslag 2013

Finles N.V. Halfjaarverslag 2013 Finles N.V. Halfjaarverslag 2013 1. Algemene informatie Directie De directie van Finles N.V. wordt gevoerd door: Drs. J.A.M. van der Holst R.J. van Kuijk J.P.P.A. van Oudvorst RA Vestigingsplaats Finles

Nadere informatie

Rapport Stichting Steunfonds Hospice Groep Haarlem Haarlem. Inzake de jaarrekening 2013

Rapport Stichting Steunfonds Hospice Groep Haarlem Haarlem. Inzake de jaarrekening 2013 Rapport Stichting Steunfonds Hospice Groep Inzake de jaarrekening 2013 Inhoudsopgave Pagina 1. Accountantsrapport 1.1 Opdracht 3 1.2 Beoordelingsverklaring 3 1.3 Algemeen 4 1.4 Resultaten 5 2. Bestuursverslag

Nadere informatie

Jaarrekening 1 januari 2012 tot en met 31 december 2012 Stichting Hospice Dronten

Jaarrekening 1 januari 2012 tot en met 31 december 2012 Stichting Hospice Dronten Jaarrekening 1 januari 2012 tot en met 31 december 2012 Stichting Hospice Dronten Accountants Belastingadviseurs Jaarrekening 1 januari 2012 tot en met 31 december 2012 14 februari 2013 Stichting Hospice

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Vergaderjaar 2007 2008 31 311 Zelfstandig ondernemerschap Nr. 20 BRIEF VAN DE STAATSSECRETARIS VAN ECONOMISCHE ZAKEN Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Nadere informatie

JAARREKENING Stichting THIM Muziektheater

JAARREKENING Stichting THIM Muziektheater JAARREKENING 2015 Stichting THIM Muziektheater JAARREKENING 2015 Stichting THIM Muziektheater Amsterdam, 25 juli 2016 Betreft: Geacht bestuur, beste directie, Ingevolge uw opdracht hebben wij, aan de hand

Nadere informatie

MKBI DUURZAAM B.V. DERDE KWARTAAL 2013 KWARTAAL RAPPORTAGE NIET GECONTROLEERD

MKBI DUURZAAM B.V. DERDE KWARTAAL 2013 KWARTAAL RAPPORTAGE NIET GECONTROLEERD MKBI DUURZAAM B.V. KWARTAAL RAPPORTAGE DERDE KWARTAAL 2013 NIET GECONTROLEERD 30 SEPTEMBER 2013 MKBI DUURZAAM B.V. De Kuiper 5 5353 RJ Nieuwkuijk The Netherlands Directie MKBi Beheer B.V. A van Egberink

Nadere informatie

Finles N.V. Halfjaarverslag 2015

Finles N.V. Halfjaarverslag 2015 Finles N.V. Halfjaarverslag 2015 1 Algemene informatie Directie De directie van Finles N.V. wordt gevoerd door: Drs. J.A.M. van der Holst R.J. van Kuijk J.P.P.A. van Oudvorst RA Vestigingsplaats Finles

Nadere informatie

Hoofdstuk 17 Financiële verslaggeving

Hoofdstuk 17 Financiële verslaggeving Hoofdstuk 17 Financiële verslaggeving 17.1 Geef van elke uitspraak aan of hij juist of onjuist is. a b c d e f g h i Publicatie van de jaarrekening is verplicht voor alle ondernemingen. Het jaarverslag

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Vergaderjaar 2010 31 311 Zelfstandig ondernemerschap Nr. 55 BRIEF VAN DE MINISTER VAN ECONOMISCHE ZAKEN Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Den

Nadere informatie

Jaarverslag over 2014

Jaarverslag over 2014 Woontij Projecten B.V. Jaarverslag over 2014 18 maart 2015 INHOUDSOPGAVE 1 JAARVERSLAG VAN HET BESTUUR 1. Algemene gegevens 2 2. Van het bestuur 3 2 JAARREKENING 2014 1. Balans 4 2. Winst- en verliesrekening

Nadere informatie

ICT Automatisering N.V. Halfjaarcijfers 2005

ICT Automatisering N.V. Halfjaarcijfers 2005 ICT Automatisering N.V. Halfjaarcijfers 2005 V0.3 Inhoud presentatie Cijfers Operationele gang van zaken Personeel en organisatie Vooruitzichten 2 Geconsolideerde winst- en verliesrekening 1e halfjaar

Nadere informatie

halfjaarverslag 2013 Funda B.V. Amsterdam

halfjaarverslag 2013 Funda B.V. Amsterdam halfjaarverslag 2013 Funda B.V. Amsterdam Inhoud Page 1 Halfjaarverslag 3 1.1 Geconsolideerde balans per 30 juni 2013 5 1.2 Geconsolideerde winst-en-verliesrekening eerste halfjaar 2013 7 Funda B.V. Wibautstraat

Nadere informatie

JAARVERSLAG DoorBrekers

JAARVERSLAG DoorBrekers JAARVERSLAG 2014 DoorBrekers GROEI In 2013 is DoorBrekers gestart met twee nieuwe locaties, namelijk DoorBrekers Zwolle en DoorBrekers Zeeland. Medio 2014 is er op beide locaties een kerngroep ontstaan

Nadere informatie

Kwartaalrapportage Innovatiefonds Twente BV

Kwartaalrapportage Innovatiefonds Twente BV Kwartaalrapportage Innovatiefonds Twente BV Per 30 juni 2015 geschreven door PPM Oost datum 26 augustus 2015 documentnaam 2015 PPM Oost bestemd voor Regio Twente Deze rapportage bevat vertrouwelijke gegevens

Nadere informatie

inventaris en machines overige vorderingen bank, rekening-courant overige banken

inventaris en machines overige vorderingen bank, rekening-courant overige banken Stichting NKV Gebouw te Helmond 1 Balans per 31 december 2017 (ná verwerking voorstel resultaatbestemming) ACTIVA Vaste activa 31 december 2017 31 december 2016 Materiële vaste activa inventaris en machines

Nadere informatie

Jaarrekening 2012 Triodos Bank N.V.

Jaarrekening 2012 Triodos Bank N.V. Jaarrekening 2012 Triodos Bank N.V. Pagina Geconsolideerde balans per 31 december 2012 46 Geconsolideerde winst- en verliesrekening over 2012 47 Geconsolideerd overzicht van gerealiseerde en niet-gerealiseerde

Nadere informatie

Jaarbericht Weller Wonen Holding BV 2016

Jaarbericht Weller Wonen Holding BV 2016 Jaarbericht Weller Wonen Holding BV 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Algemeen... 2 2. Jaarrekening (x 1.000)... 3 2.1 Balans per 31 12 2016 (voor winstbestemming)... 3 2.2 Winst en verliesrekening

Nadere informatie

Jaarverslaggeving 2015

Jaarverslaggeving 2015 Jaarverslaggeving 2015 Stichting Vrienden van het EBC gevestigd te 't Harde (statutair gevestigd te Oldebroek) Inhoud pagina 1.1 Verslag bestuur 2 2.1 Balans per 31 december 2015 3 2.2 Staat van baten

Nadere informatie

Stichting Steunfonds Zuster Kueter JAARREKENING 1 30-6-2014

Stichting Steunfonds Zuster Kueter JAARREKENING 1 30-6-2014 Stichting Steunfonds Zuster Kueter JAARREKENING 2013 1 30-6-2014 JAARREKENING 2013 INHOUDSOPGAVE pag. Inhoudsopgave 2 Bestuur en vaststelling jaarrekening 3 Jaarverslag 4 Balans per 31 december 2013 5

Nadere informatie

Finles N.V. Halfjaarverslag 2012

Finles N.V. Halfjaarverslag 2012 Finles N.V. Halfjaarverslag 2012 1 1. Algemene informatie Directie De directie van Finles N.V. wordt gevoerd door: Drs. J.A.M. van der Holst R.J. van Kuijk J.P.P.A. van Oudvorst RA Vestigingsplaats Finles

Nadere informatie

Publicatierapport Stichting Raamvallei Langenboom. Inschrijfnummer Kamer van Koophandel:

Publicatierapport Stichting Raamvallei Langenboom. Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: Publicatierapport Stichting Raamvallei Langenboom Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 17215115 INHOUDSOPGAVE Pagina Algemeen 3 Balans per 31 december 2015 4 Staat van baten en lasten 6 Algemene grondslagen

Nadere informatie

Stichting Winkelfonds Duitsland 10. Flight Forum DD EINDHOVEN. Jaarverslag 2016

Stichting Winkelfonds Duitsland 10. Flight Forum DD EINDHOVEN. Jaarverslag 2016 Stichting Winkelfonds Duitsland 10 Flight Forum 154 5657 DD EINDHOVEN Jaarverslag 2016 Stichting Winkelfonds Duitsland 10 Jaarverslag 2016 INHOUDSOPGAVE Pagina 1. Bestuursverslag 1.1 Algemeen 3 1.2 Fiscale

Nadere informatie

Behoefteonderzoek MKB Financiering. 22 maart 2016 BCDN Werner Käller

Behoefteonderzoek MKB Financiering. 22 maart 2016 BCDN Werner Käller Behoefteonderzoek MKB Financiering 22 maart 2016 BCDN Werner Käller Inhoud Pitch 1. Het behoefteonderzoek 2. Financieringsbehoefte Zzpér / Klein MKB 3. Bekendheid en gebruik financieringstypen 4. Opmerkelijke

Nadere informatie

halfjaarverslag 2012 Funda N.V. Amsterdam

halfjaarverslag 2012 Funda N.V. Amsterdam halfjaarverslag 2012 Funda N.V. Amsterdam Inhoud Page 1 Halfjaarverslag 3 1.1 Geconsolideerde balans per 30 juni 2012 5 1.2 Geconsolideerde winst-en-verliesrekening eerste halfjaar 2012 7 Funda N.V. Wibautstraat

Nadere informatie

Stichting Kilimanjaro Media. gevestigd te Den Haag. Jaarrekening 2012

Stichting Kilimanjaro Media. gevestigd te Den Haag. Jaarrekening 2012 Jaarrekening 2012 Nummer Kamer van Koophandel: 34303511 Datum: 19 maart 2013 Aantal exemplaren: 3 Inhoudsopgave pagina Jaarverslag Opdracht 4 Samenstellingsverklaring 5 Financiële positie 6 Grafische weergave

Nadere informatie

RAPPORT Stichting Dekat di Hati te Middelburg. Inzake: Jaarverslag :07:16

RAPPORT Stichting Dekat di Hati te Middelburg. Inzake: Jaarverslag :07:16 RAPPORT Stichting Dekat di Hati Inzake: Jaarverslag 2012 06-09-13 13:07:16 JAARVERSLAG BESTUURSVERSLAG OVER 2012 Maart 2011 is de Stichting Dekat di Hati opgericht cq ingeschreven in de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG 2015 Stichting AKROS Welzijn te Amsterdam

FINANCIEEL VERSLAG 2015 Stichting AKROS Welzijn te Amsterdam FINANCIEEL VERSLAG 2015 Stichting AKROS Welzijn te Amsterdam Inhoud : Bestuurverslag Balans per 31-12-15 Resultaten rekening per 31-12-15 Korte toelichting op de balans Amsterdam, mei 2016. R.v.d. Wouw

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2017 STICHTING PARKING FUND NEDERLAND V

JAARVERSLAG 2017 STICHTING PARKING FUND NEDERLAND V JAARVERSLAG 2017 STICHTING PARKING FUND NEDERLAND V Stichting Parking Fund Nederland V Flight Forum 154 5657 DD EINDHOVEN Jaarverslag 2017 Stichting Parking Fund Nederland V Jaarverslag 2017 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

3.4 Toelichting op de geconsolideerde resultatenrekening over 2018

3.4 Toelichting op de geconsolideerde resultatenrekening over 2018 INHOUDSOPGAVE 1. Verslag van bestuur en directie Stichting Broodnodig 1.1 Voorwoord 1.2. Terugblik 2018: 1.2.1 Dagbesteding 1.2.2. Ambulante thuisbegeleiding 1.2.324 - uurszorg 1.2.4 Medewerkers 2. Doelstellingen.

Nadere informatie

Jaarrapport van. New Spring Foundation. Moerkapelle

Jaarrapport van. New Spring Foundation. Moerkapelle Jaarrapport 2017 van New Spring Foundation te Moerkapelle INHOUDSOPGAVE I. 1. Balans per 31 december 2017 3 I. 2. Staat van baten en lasten over 2017 5 I. 3. Waarderingsgrondslagen, grondslagen voor de

Nadere informatie

Stern Groep N.V. Algemene vergadering. 11 mei 2016

Stern Groep N.V. Algemene vergadering. 11 mei 2016 Stern Groep N.V. Algemene vergadering 11 mei 2016 Agenda 2 Behandeling van het Verslag van de Directie over het boekjaar 2015 2 Agendapunt 2 De crisisperiode en 2015 in vogelvlucht Belangrijke gebeurtenissen

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Steengoed. Spijkenisse

Jaarverslag Stichting Steengoed. Spijkenisse Jaarverslag 2017 Inhoudsopgave Pagina 1. Accountantsrapport 1.1 Samenstellingsverklaring van de accountant 2 1.2 Algemeen 2 2. Jaarrekening 2.1 Balans per 31 december 2017 4 2.2 Staat van baten en lasten

Nadere informatie

Rabo Foundation Klantenfonds

Rabo Foundation Klantenfonds Rabo Foundation Klantenfonds Jaarverslag 2016 Onze klanten leveren een substantiële bijdrage aan armoedebestrijding en het vergroten van de zelfredzaamheid. Ankie Wijnen Voorzitter Raad van Toezicht -

Nadere informatie

SPO. Jaarrekening 2015

SPO. Jaarrekening 2015 SPO Jaarrekening 2015 Inhoudsopgave 1. Inhoud 1.Jaarverslag... 3 1. Oprichting... 3 2. Samenwerking Proper Stok... 3 3. Personeel... 3 4. Fiscale positie... 3 2.Jaarrekening... 4 Balans per 31 december

Nadere informatie

SPO B.V. Jaarrekening 2016

SPO B.V. Jaarrekening 2016 SPO B.V. Jaarrekening 2016 INHOUDSOPGAVE pagina 1. Jaarverslag 1 2. Jaarrekening Balans 2 Winst- en verliesrekening 4 Toelichting op de jaarrekening 5 Ondertekening 10 3. Overige gegevens 11 1. Jaarverslag

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG 2016 Stichting AKROS Welzijn te Amsterdam

FINANCIEEL VERSLAG 2016 Stichting AKROS Welzijn te Amsterdam FINANCIEEL VERSLAG 2016 Stichting AKROS Welzijn te Amsterdam Inhoud : Bestuurverslag Balans per 31-12-16 Resultaten rekening per 31-12-16 Korte toelichting op de balans Amsterdam, mei 2017. R.v.d. Wouw

Nadere informatie

Stichting Vrienden van het Hospice Zuid-Oost Drenthe t.a.v. het Bestuur Baxhoekweg BJ EMMEN. Financieel overzicht 2017

Stichting Vrienden van het Hospice Zuid-Oost Drenthe t.a.v. het Bestuur Baxhoekweg BJ EMMEN. Financieel overzicht 2017 Stichting Vrienden van het Hospice Zuid-Oost Drenthe t.a.v. het Bestuur Baxhoekweg 16 7812 BJ EMMEN Financieel overzicht 2017 Stichting Vrienden van het Hospice Zuid-Oost Drenthe t.a.v. het Bestuur Baxhoekweg

Nadere informatie

Qredits bestaat vijf jaar. Dat is een felicitatie waard: in de eerste. plaats natuurlijk aan Qredits en haar medewerkers die deze

Qredits bestaat vijf jaar. Dat is een felicitatie waard: in de eerste. plaats natuurlijk aan Qredits en haar medewerkers die deze (GESPROKEN WOORD GELDT) Majesteit, dames en heren! Qredits bestaat vijf jaar. Dat is een felicitatie waard: in de eerste plaats natuurlijk aan Qredits en haar medewerkers die deze organisatie in korte

Nadere informatie

Jaarrapport 2014. van. New Spring Foundation. Moerkapelle

Jaarrapport 2014. van. New Spring Foundation. Moerkapelle Jaarrapport 2014 van New Spring Foundation te Moerkapelle INHOUDSOPGAVE I. 1. Balans per 31 december 2014 3 I. 2. Staat van baten en lasten over 2014 5 I. 3. Waarderingsgrondslagen, grondslagen voor de

Nadere informatie

Stichting Urgente Noden Friesland te Leeuwarden. Rapport inzake jaarrekening 2016

Stichting Urgente Noden Friesland te Leeuwarden. Rapport inzake jaarrekening 2016 Rapport inzake jaarrekening 2016 22 maart 2017 Inhoud Blad Algemeen 3 Balans per 31 december 2016 4 Resultaat organisatie 2016 5 Resultaat financiering van verleende giften 2016 5 Grondslagen voor het

Nadere informatie

STICHTING WERELDWIJD EVANGELIEWERK JAARVERSLAG 2014

STICHTING WERELDWIJD EVANGELIEWERK JAARVERSLAG 2014 STICHTING WERELDWIJD EVANGELIEWERK JAARVERSLAG 2014 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding 2 2 Algemene informatie over de stichting 2 3 Bestuurs- en activiteitenverslag 2014 2 4 Jaarrekening 2014 4 Pagina 1 1. Inleiding

Nadere informatie

rapporteer Financieel jaarrapport 2012 Stichting Vrienden Toon Hermans Huis Amersfoort

rapporteer Financieel jaarrapport 2012 Stichting Vrienden Toon Hermans Huis Amersfoort rapporteer Financieel jaarrapport 2012 Stichting Vrienden Toon Hermans Huis Amersfoort INHOUDSOPGAVE Pagina 1. Jaarverslag 1.1 Jaarverslag bestuur 6 2. Jaarrekening 2.1 Balans per 31 december 2012 8 2.2

Nadere informatie

Klaar om te wenden. Jaarbericht 2013

Klaar om te wenden. Jaarbericht 2013 Klaar om te wenden Jaarbericht 2013 De zeilterm klaar om te wenden wordt gebruikt om een overstag aan te kondigen, zodat de bemanning voorbereidingen kan treffen. Bij een overstag draait de voorsteven

Nadere informatie

Duinweide Investeringen NV

Duinweide Investeringen NV HALFJAARVERSLAG 2017 [Kies de datum] Duinweide Investeringen NV 3 augustus 2017 Halfjaarverslag 2017 Toelichting van het bestuur Inleiding Duinweide Investeringen NV (Duinweide) is statutair gevestigd

Nadere informatie

Stichting Jai Hanuman Shree Raam Mandir Wijchen gevestigd te Wijchen. Balans per 31 december 2017 ACTIEF

Stichting Jai Hanuman Shree Raam Mandir Wijchen gevestigd te Wijchen. Balans per 31 december 2017 ACTIEF Balans per 31 december 2017 ACTIEF (in euro's) Toelichting 31 december 2017 31 december 2016 VASTE ACTIVA Materiële vaste activa Bedrijfsgebouwen en terreinen 656.749 656.749 656.749 656.749 VLOTTENDE

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting OpenDoor 2010 2013

Jaarverslag Stichting OpenDoor 2010 2013 Jaarverslag Stichting OpenDoor 2010 2013 Eind 2010 is de droom van Jack en Saskia Engels, namelijk het creëren van een harmonieus thuis voor kinderen en (jong-)volwassenen met een (meervoudige) beperking,

Nadere informatie

Verslag van uitgeoefende activiteiten en financiële verantwoording 2016

Verslag van uitgeoefende activiteiten en financiële verantwoording 2016 Verslag van uitgeoefende activiteiten en financiële verantwoording 2016 Stichting Qredits Microfinanciering Nederland ~ 1 ~ Qredits is persoonlijk ~ 2 ~ Verslag van uitgeoefende activiteiten en financiële

Nadere informatie

Ciropack Holding B.V. gevestigd te Heiloo. Publicatiestukken Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel

Ciropack Holding B.V. gevestigd te Heiloo. Publicatiestukken Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel Ciropack Holding B.V. gevestigd te Heiloo Publicatiestukken 2015 Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 37119367 Enkelvoudige balans per 31 december 2015 (na voorstel resultaatverdeling) 31 december

Nadere informatie

BEGROTING 2014-2017 bij ongewijzigd beleid Werkvoorzieningschap De Sluis

BEGROTING 2014-2017 bij ongewijzigd beleid Werkvoorzieningschap De Sluis BEGROTING 2014-2017 bij ongewijzigd beleid Werkvoorzieningschap De Sluis Opgesteld door het Dagelijks Bestuur te Woerden d.d. 3 juli 2013 Vastgesteld door het Algemeen Bestuur d.d. 3 juli 2013 Carrosserieweg

Nadere informatie

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 2513 AA 's-gravenhage

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 2513 AA 's-gravenhage > Retouradres Postbus 1 2500 EC Den Haag De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 2513 AA 's-gravenhage Directoraat-generaal Bezoekadres Bezuidenhoutseweg 20 2594 AV Den Haag Postadres

Nadere informatie

Stichting Huis te Manpad gevestigd te Heemstede. Publicatierapport 2017

Stichting Huis te Manpad gevestigd te Heemstede. Publicatierapport 2017 gevestigd te Heemstede Publicatierapport 2017 Inhoudsopgave Pagina JAARREKENING Balans per 31 december 2017 2 Staat van baten en lasten over 2017 4 Grondslagen van waardering en resultaatbepaling 5 Toelichting

Nadere informatie

FINANCIEEL. Jaarverslag 2018 Begroting LVGO Postbus BN UTRECHT. Inhoud

FINANCIEEL. Jaarverslag 2018 Begroting LVGO Postbus BN UTRECHT. Inhoud FINANCIEEL Jaarverslag 2018 Begroting 2019 Postbus 1552 3500 BN Inhoud Algemeen Balans per 31 december 2018 Resultatenrekening over 2018 Toelichting op de balans Toelichting op de resultatenrekening Gerealiseerd

Nadere informatie

STICHTING SING gevestigd te DEN HAAG. Jaarrekening 2013

STICHTING SING gevestigd te DEN HAAG. Jaarrekening 2013 Jaarrekening 2013 Nummer Kamer van Koophandel: 27318330 Datum: 25 maart 2014 Aantal exemplaren: 7 Inhoudsopgave Inhoudsopgave pagina Jaarverslag Opdracht 3 Financiële positie 4 Bespreking van de resultaten

Nadere informatie

HALFJAARBERICHT. Geen accountantscontrole toegepast. 1 De Nederlandse Investeringsbank voor Ontwikkelingslanden N.V.

HALFJAARBERICHT. Geen accountantscontrole toegepast. 1 De Nederlandse Investeringsbank voor Ontwikkelingslanden N.V. HALFJAARBERICHT 2012 1 De Nederlandse Investeringsbank voor Ontwikkelingslanden N.V. Inhoud PROFIEL... 3 ACTIVITEITEN... 4 CORPORATE GOVERNANCE... 5 VERANTWOORDELIJKHEIDSVERKLARING... 5 VERSLAG VAN DE

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017 STICHTING DUTCH DOUBLE BASS FESTIVAL

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017 STICHTING DUTCH DOUBLE BASS FESTIVAL Ferdinand Bolstraat 34 III 1072 LK Amsterdam FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017 STICHTING DUTCH DOUBLE BASS FESTIVAL Pagina 1 INHOUD inhoud 2 de balans per 31 december 2017 3 de resultatenrekening over de periode

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Victas Fonds

Jaarverslag Stichting Victas Fonds Jaarverslag 214 Stichting Victas Fonds Utrecht, juni 215 E.J. Reinking M. de Munnik M. Scheper Bestuurder Penningmeester Secretaris Inhoudsopgave 1 Jaarverslag 214 3 2. Jaarrekening 214 4 2.1 Balans per

Nadere informatie

Publicatierapport Stichting Raamvallei Langenboom. Inschrijfnummer Kamer van Koophandel:

Publicatierapport Stichting Raamvallei Langenboom. Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: Publicatierapport Stichting Raamvallei Langenboom Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 17215115 INHOUDSOPGAVE Pagina Algemeen 3 Balans per 31 december 2014 4 Staat van baten en lasten 6 Algemene grondslagen

Nadere informatie

Stichting Cinema Enkhuizen gevestigd te Hoorn. Rapport inzake de Jaarrekening 2017

Stichting Cinema Enkhuizen gevestigd te Hoorn. Rapport inzake de Jaarrekening 2017 Stichting Cinema Enkhuizen gevestigd te Hoorn Rapport inzake de Jaarrekening 2017 Inhoudsopgave Jaarrekening Pagina Balans per 31 december 2017 2 Staat van baten en lasten over 2017 4 Grondslagen van waardering

Nadere informatie

Groesman International B.V.

Groesman International B.V. Kredietrapport Rapport datum 15-05-2014 Bedrijf Adres groesman international amsterdam - Samenvatting Bedrijfsnaam Vestigingsadres Breitnerlaan 7 Kredietadvies EUR 1.000.000 Score 7,4 Betalingsscore 7,8

Nadere informatie

Jaarrekening 2016 Stichting Eindspel Tabak Louis Armstrongweg 28 Almere

Jaarrekening 2016 Stichting Eindspel Tabak Louis Armstrongweg 28 Almere Jaarrekening 2016 Stichting Eindspel Tabak Louis Armstrongweg 28 Het bestuur van Stichting Eindspel Tabak Rapport inzake de jaarrekening 2016 Inhoudsopgave Blz. Rapport A. Algemeen 3 B. Financiële positie

Nadere informatie