Syntess Software Nieuwsbrief. Voor de Technisch Dienstverlener. Synformatief. CV en Loodgieter Elektrotechniek Koeltechniek Beveiliging Sanitair

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Syntess Software Nieuwsbrief. Voor de Technisch Dienstverlener. Synformatief. CV en Loodgieter Elektrotechniek Koeltechniek Beveiliging Sanitair"

Transcriptie

1 Syntess Software Nieuwsbrief Voor de Technisch Dienstverlener Synformatief Editie voorjaar 2015 CV en Loodgieter Elektrotechniek Koeltechniek Beveiliging Sanitair In dit nummer Profiteren van integratie Meer efficiëntie met Syntess Atrium Meer Jaren Onderhouds Plan Inzicht met MJOP Profiteren van integratie Ga voor meer efficiëntie met de geïntegreerde Business Software Syntess Atrium Een module uitgelicht Syntess Atrium Checklisten ARTIKELEN RELATIES STAMGEGEVENS Syntess en Sport HANDEL PROJECTEN SERVICE Allround kampioen in Business Software CALCULEREN en trotse supporter van Ireen Wüst Op de agenda Seminar Mobiel werken 24 april Stadion De Grolsch Veste DOSSIER & KLANTPORTAL BIM/CAD MATERIEEL OFFREREN BEGROTEN PLANNEN RESERVEREN BESTELLEN FACTUREREN WERKVLOER MAGAZIJN CREDITEUREN FINANCIËN KANTOOR Training MJOP 28 mei Syntess Software Gorinchem PROJECTHISTORIE DASHBOARD GROOTBOEK RAPPORTAGE Seminar Mobiel werken 29 mei AFAS Stadion Alkmaar Seminar Mobiel werken 19 juni Parkstad Limburg Stadion Inschrijven kan via onze website. Eenvoudig gesteld zijn er twee keuzes te maken als het gaat om software voor de bedrijfsvoering. Best Of Breed of geïntegreerde software. Het mogelijke voordeel dat te behalen is door de beste deeloplossingen te kiezen, wordt vrijwel altijd teniet gedaan door de kosten die samengaan met het laten samenwerken van die onderdelen en het onderhoud daarop. Het is mede om die reden dat geïntegreerde software de hoge waardering geniet die het verdient. Een uitgave van Syntess Software BV T twitter.com/syntesssoftware linkedin.com/company/syntess-software Syntess Software biedt met Syntess Atrium het business softwarepakket voor de technisch dienstverlener op het gebied van projectmatige, service, logistieke, buitendienst en financiële administratie. Eén totaaloplossing op één database van één leverancier. In dit nummer de integratie van het Meer Jaren Onderhouds Plan (MJOP) in Syntess Atrium. Voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek en/of productpresentatie kunt u contact met ons opnemen via verkoop@syntess.nl of bel ons.

2 Meer Jaren Onderhouds Plan Een goede MJOP geeft o.a. inzicht in het moment en de kostprijs van het onderhoud MJOP is niet nieuw, vooral voor de gebouwen van gemeentelijke, provinciale en rijksoverheid zijn al ruim honderd jaar plannen bekend voor het beheer en onderhoud. Vanwege de toegenomen vraag van opdrachtgevers aan onze Syntess Atrium-gebruikers, is strategisch nagedacht over de opzet ervan in onze oplossingen. Om een gedegen MJOP op te kunnen stellen, dient men idealiter gebruik te maken van de gegevens die al bekend zijn in de projecten- en serviceadministratie. Daarom heeft Syntess Software het planningsdeel en het prognosedeel ontwikkeld als integraal onderdeel van Syntess Atrium. Een goede MJOP geeft het inzicht in op welk moment en met welke regelmaat er werkzaamheden moeten worden uitgevoerd aan elementen en installaties in objecten en tegen welke kosten dat zal gebeuren. Actueel Inzicht in MJOP wordt verlangd door de eigenaar van objecten. De meest voorkomende reden om een MJOP te willen, is om grip te krijgen op toekomstige kosten van het uit te voeren onderhoud en/of de vervanging van (onderdelen van) installaties. Een onderhoudsplan is dan essentieel wanneer een eigenaar of een gebruiker voor het vastgoed strategische plannen wil opstellen. Vanuit de strategie ontstaat een financieel beleid. Dat beleid vraagt om een gedegen, goed onderbouwde en begrijpelijke planning van het onderhoud en inzicht in de te verwachten kosten. Nog steeds ontbreekt er regelmatig een visie op vastgoed en het daaruit ontwikkelde beleid. Het gevolg is dat er uitsluitend financiële criteria zijn om beslissingen te nemen over al dan niet uit te voeren onderhoud. Er wordt dus onderhoud uitgevoerd omdat er op dat moment geld beschikbaar is. Omdat in de projecten- en serviceadministratie van Syntess Atrium bekend is welke elementen en installaties er in en aan een object aanwezig zijn, was het van belang dat de planning en de kostenramingen in de toekomst gezien geïntegreerd zouden worden. Daarom beschikt het huidige Syntess Atrium over de onderdelen planning, prognose en conditieregistratie. Planning Een planning is gebaseerd op tijd. Per vastgesteld tijdstip wordt zo precies mogelijk vastgelegd wat de werkzaamheden zijn, waaraan deze worden uitgevoerd en wat de globale kosten zijn. Het is dus zo vooraf te bepalen wat er wanneer moet gebeuren. In Syntess Atrium betekent dit visueel inzicht in de plandata van de servicecontracten. Dit eventueel via een week- of maandplanning. Zie ook het getoonde voorbeeld. Dit inzicht in de planning is de basis voor het aanmaken van de onderhoudswerkbonnen en de bepaling of er in een periode voldoende mankracht is.

3 Syntess Software Nieuwsbrief Voor de Technisch Dienstverlener Het is in Syntess Atrium mogelijk om het scherm Capaciteitsoverzicht te raadplegen. Dit scherm biedt inzicht in de beschikbare capaciteit van uw mensen en de benodigde capaciteit naar aanleiding van de onderhoudsverplichtingen. Prognose De begroting is gebaseerd op het aspect geld. Per vastgesteld tijdstip wordt vastgelegd wat het onderhoud op dat moment zo precies mogelijk kost. Met een meerjarenbegroting is het ook mogelijk om het verloop van de kosten te volgen en hierop te anticiperen. In Syntess Atrium wordt inzicht geboden via Contractbeheer. Tevens bieden we de mogelijkheid om met indexeringen in de toekomst te werken, waardoor een nauwkeurigere schatting mogelijk wordt. Het is tevens mogelijk om deze begroting per object of per installatie als offerte aan te bieden aan uw opdrachtgever. Een Meer Jaren Onderhouds Plan geeft een integraal beeld van tijdstip van onderhoud, geld of budget voor onderhoudskosten en de gewenste kwaliteit van de installatie. Met andere woorden, de optelling van de hiervoor genoemde punten. Op een strategisch niveau geeft MJOP inzicht in: Het moment en de kostprijs van onderhoud; De werklast die gepaard gaat met het onderhoud; Het resultaat van toegepast onderhoud; De financiële randvoorwaarden die noodzakelijk zijn om bedrijfseconomisch het best onderhoud te plannen en uit te voeren. Syntess Atrium biedt de oplossingen om aan deze behoefte te voldoen. Conditieregistratie De raming is gebaseerd op het aspect kwaliteit. Per vastgesteld tijdstip wordt vastgelegd wat de taakomschrijving is, eventueel gevolgd door de bijbehorende financiën. Het aspect kwaliteit komt tot uiting in het meten van de huidige conditie van installatie(s) en deze huidige conditie af te zetten tegen de gewenste conditie. Gewenste en huidige gemeten conditie bestaan uit verschillende niveaus van conditie van de installatie. Een installatie kan door een monteur worden geanalyseerd. Bijvoorbeeld met behulp van een checklist. Dit leidt tot een inschatting van de huidige conditie van die installatie. De opdrachtgever verstrekt vervolgens de gewenste conditie van de elementen/installaties. Via een offerte wordt dit verschil in een investering uitgedrukt. Hierbij is het vaak een afweging tussen de eenmalige investering om de conditie te verbeteren, afgezet tegen de vermindering van de onderhoudskosten. MJOP helpt hierin.

4 Uitgelicht Syntess Atrium Checklisten Syntess Atrium biedt de mogelijkheid om per installatie met één of meerdere checklisten te werken. De checklisten, gekoppeld aan een werkopdracht, kunnen door de gebruiker naar eigen wens en inzicht aangemaakt worden. U stelt de vragen op, de wijze waarop deze beantwoord worden, of de vragen verplicht zijn te beantwoorden, ruimte voor notities, paraferen en/of de handtekening. Deze aangemaakte checklisten kunnen in de stambestanden gekoppeld worden aan de installaties en het servicecontract zodat de checklisten bij het aanmaken van de werkopdrachten automatisch meegezonden worden. Uitgelicht Desgewenst is het invullen van de checklist ook verplicht te stellen voor de monteur. In dat geval kan de werkopdracht alleen afgemeld worden als de checklist is ingevuld. Met name voor installaties die moeten voldoen aan extern opgelegde eisen, zoals in de koeltechniek of beveiliging, is deze zekerheid vereist. Uitbreiding webwerkbon De optioneel verkrijgbare functie Checklisten is een logische uitbreiding op de webwerkbon van Syntess Atrium. De webwerkbon is geheel afgestemd op de monteur die uitgerust is met een tablet. De monteur ontvangt op de tablet in een duidelijk overzicht zijn werkopdrachten met relevante informatie over de klant, de installatiegegevens en historie. Voor onder andere koeltechnische-, noodverlichtings-, beveiligings-, brandveiligheids en CV-installaties wordt de bijbehorende specifieke informatie meegestuurd. De daarbij wenselijke of vereiste checklisten worden ook automatisch ontvangen door de monteur. Zowel de planning als de monteur heeft daar geen omkijken naar.

5 Zodra de monteur zijn werkopdracht gereedmeldt, zal de checklist bij de werkbon in Syntess Atrium geplaatst worden. Deze is af te drukken en/of te rapporteren. Door de integratie met het door Syntess Software ontwikkelde klantportal zijn deze daar ook zichtbaar voor de opdrachtgever. De opdrachtgever heeft via het klantportal direct inzicht in de actuele stand van zaken. Uitgelicht Highlights Syntess Atrium Checklisten: Vragen en antwoorden van de checklisten worden opgeslagen in de database en kunnen worden afgedrukt. Gebruiker maakt zelf de checklisten en maakt deze beschikbaar voor gebruik. Geen restrictie op aantallen checklisten. Parafering en handtekening op checklist mogelijk. (Klant tekent op tablet.) Verplichte velden mogelijk. Geheel geïntegreerd. Automatische verzending en opslag.

6 Syntess en Sport Syntess Software identificeert zich graag met de fantastische sportvrouw Ireen Wüst. Actief in een oer-hollandse sport die vele beoefenaars en bewonderaars kent in Nederland en daarbuiten. Door middel van sponsoring draagt Syntess Software bij aan de geweldige carrière van Ireen die naar onze overtuiging nog vele nieuwe hoogtepunten zal kennen. Als trotse supporter bewonderen wij haar winnaarsmentaliteit, haar gedrevenheid en sympathieke presentatie. Het spreekt voor zich dat wij als organisatie ontzettend blij zijn met deze topatlete. Allround kampioen in Business Software en trotse supporter van Ireen Wüst Syntess Software Dokter van Stratenweg LA Gorinchem T F verkoop@syntess.nl

Synformatief. Syntess Atrium Bouw. Positieve ontwikkelingen voor de bouwsector Met Syntess Atrium Bouw klaar voor groei.

Synformatief. Syntess Atrium Bouw. Positieve ontwikkelingen voor de bouwsector Met Syntess Atrium Bouw klaar voor groei. Synformatief EDITIE VOORJAAR 2014 BOUW EN AANNEMERIJ WONINGBOUW UTILITEITSBOUW RENOVATIE SERVICE EN ONDERHOUD is de unieke en integrale ERP-oplossing voor uw bouwonderneming, waarmee u op eenvoudige wijze

Nadere informatie

Synformatief. Syntess Atrium. VSK 2014 Mobiel werken neemt grote vlucht... ...grip op uw bedrijfsvoering is essentieel! In dit nummer: Agenda

Synformatief. Syntess Atrium. VSK 2014 Mobiel werken neemt grote vlucht... ...grip op uw bedrijfsvoering is essentieel! In dit nummer: Agenda SYNTESS SOFTWARE NIEUWSBRIEF VOOR DE INSTALLATIEBRANCHE Synformatief EDITIE VOORJAAR 2014 CV EN LOODGIETER ELEKTROTECHNIEK KOELTECHNIEK BEVEILIGING SANITAIR In dit nummer: VSK 2014 Mobiel werken neemt

Nadere informatie

Bedrijfsbrochure.

Bedrijfsbrochure. Bedrijfsbrochure Eenheid in processen maakt sterk! Syntess Software, vakkundig voor vakmensen Syntess Software kent uw branche als geen ander. Onze vakkennis van uw werkprocessen vormt de essentiële basis

Nadere informatie

C V E N L O O D G I E T E R E L E K T R O T E C H N I E K K O E L T E C H N I E K B E V E I L I G I N G S A N I T A I R

C V E N L O O D G I E T E R E L E K T R O T E C H N I E K K O E L T E C H N I E K B E V E I L I G I N G S A N I T A I R Synformatief N A J A A R 2 0 1 2 C V E N L O O D G I E T E R E L E K T R O T E C H N I E K K O E L T E C H N I E K B E V E I L I G I N G S A N I T A I R In dit nummer: Syntess 25 jaar Een kwart eeuw ontwikkeling...

Nadere informatie

Synformatief. ERP-software. In dit nummer: Agenda SYNTESS SOFTWARE NIEUWSBRIEF. ERP-software. In de schijnwerpers: Bouwbedrijf Van der Zande

Synformatief. ERP-software. In dit nummer: Agenda SYNTESS SOFTWARE NIEUWSBRIEF. ERP-software. In de schijnwerpers: Bouwbedrijf Van der Zande Synformatief E E R S T E E D I T I E 2 0 1 2 B O U W E N A A N N E M E R I J A F B O U W B E D R I J V E N In dit nummer: ERP-software Syntess Atrium Bouw In de schijnwerpers: Bouwbedrijf Van der Zande

Nadere informatie

Gouden eieren bestaan

Gouden eieren bestaan Gouden eieren bestaan Powered by Uw bedrijf ontwikkelt zich continu. Dit vraagt om grip op alle processen. Software helpt u om uw bedrijf efficiënt te runnen. Een softwarepakket is eenvoudig in gebruik

Nadere informatie

nieuwsbrief voor project en servicegerichte bedrijven

nieuwsbrief voor project en servicegerichte bedrijven Synformatief nieuwsbrief voor project en servicegerichte bedrijven Voorjaar 2017 De dagelijkse werkzaamheden van uw vakmensen staan centraal Eén totaaloplossing waarbij de dagelijkse praktijk zich automatisch

Nadere informatie

UNIT4 Multivers Service Manager

UNIT4 Multivers Service Manager UNIT4 Multivers Service Manager UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 MULTIVERS Service Manager UNIT4 Multivers Service Manager Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet

Nadere informatie

Synformatief. Stalling. ERP-software Syntess Atrium Nautisch: geïntegreerde software voor úw branche. In dit nummer: Agenda

Synformatief. Stalling. ERP-software Syntess Atrium Nautisch: geïntegreerde software voor úw branche. In dit nummer: Agenda Synformatief E E R S T E E D I T I E 2 0 1 2 JACHTWERVEN SCHEEPSREPARATIEBEDRIJVEN STALLINGSBEDRIJVEN JACHTHAVENS WATERSPORTWINKELS In dit nummer: Interview met Menken Maritiem Elk nieuw model een eigen

Nadere informatie

Feature checklist NeMO 5 Android

Feature checklist NeMO 5 Android Feature checklist NeMO 5 Android PCA Mobile 2014 Feature Omschrijving Opmerkingen Algemene kenmerken Mobile Only NeMO5 voor Android is een Native Android Applicatie (app) Cloud Vereist geen lokale of gehoste

Nadere informatie

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime Volledig grip op uw projecten met Dynamics InTime en zijn mensenwerk Het uitvoeren van projecten is mensenwerk. De juiste persoon op het juiste project, daar gaat het om. Die krijgt te maken met zaken

Nadere informatie

PLANON CONDITION ASSESSOR VOOR VASTGOEDBEHEERDERS. Goede besluitvorming en afweging van prioriteiten voor meerjaren gebouwonderhoud

PLANON CONDITION ASSESSOR VOOR VASTGOEDBEHEERDERS. Goede besluitvorming en afweging van prioriteiten voor meerjaren gebouwonderhoud PLANON CONDITION ASSESSOR VOOR VASTGOEDBEHEERDERS Goede besluitvorming en afweging van prioriteiten voor meerjaren gebouwonderhoud De Planon Condition Assessor bevat onder andere: De volledige NEN 2767-

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

Service Pack notes Mobile Sales SPE SP3

Service Pack notes Mobile Sales SPE SP3 Service Pack notes Mobile Sales SPE SP3 Versie 1.0 INHOUD Ondertekenen van de order... 3 Opvragen van een handtekening... 4 Inrichting Agresso Wholesale... 5 Formulier orderbevestiging... 5 Parameters

Nadere informatie

Trivium Software. De Lexxyn Groep. Waarom NEXTmatters? Synergie voor Juristen

Trivium Software. De Lexxyn Groep. Waarom NEXTmatters? Synergie voor Juristen Trivium Software Trivium Software ontwikkelt, installeert en onderhoudt software voor de advocatuur. Wij zijn groot geworden met het onder juristen en advocaten breed gewaardeerde pakket FORTUNA. In 2013

Nadere informatie

AUTOMATISERING. Act! WerkbonApp. De koppeling tussen het CRM systeem Act! en de Werkbon applicatie WerkbonApp.

AUTOMATISERING. Act! WerkbonApp. De koppeling tussen het CRM systeem Act! en de Werkbon applicatie WerkbonApp. Act! WerkbonApp De koppeling tussen het CRM systeem Act! en de Werkbon applicatie WerkbonApp. Act! Act! is een CRM softwarepakket waarmee u uw klanten en contacten kunt beheren. Het bevat alle functionaliteiten

Nadere informatie

PLANON CONDITION ASSESSOR VOOR ADVIESBUREAUS. Vergroot de kwaliteit van uw NEN 2767 of RgdBOEI inspecties en verbeter uw projectrendement

PLANON CONDITION ASSESSOR VOOR ADVIESBUREAUS. Vergroot de kwaliteit van uw NEN 2767 of RgdBOEI inspecties en verbeter uw projectrendement PLANON CONDITION ASSESSOR VOOR ADVIESBUREAUS Vergroot de kwaliteit van uw NEN 2767 of RgdBOEI inspecties en verbeter uw projectrendement De Planon Condition Assessor bevat onder andere: De volledige NEN

Nadere informatie

Nieuw in versie Autoflex 9.1

Nieuw in versie Autoflex 9.1 Nieuw in versie Autoflex 9.1 Onderstaande items zijn veranderd dan wel toegevoegd in versie 9.1. De geel gearceerde items worden erna wat verder uitgediept met schermvoorbeelden. Verkoop Mogelijkheid voor

Nadere informatie

Overal waar professioneel gekookt wordt.

Overal waar professioneel gekookt wordt. Overal waar professioneel gekookt wordt. Grootkeuken Gilde levert totaaloplossingen voor horeca, bedrijfsrestaurants, zorgcentra en scholen, sportcentra en formulezaken. In zes heldere stappen gaan we

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

STULZ VOORHEEN HIELDEN WE DE VOORRAAD HANDMATIG BIJ, NU GEBEURT DAT AUTOMA- TISCH: SNELLER EN ZONDER FOUTEN

STULZ VOORHEEN HIELDEN WE DE VOORRAAD HANDMATIG BIJ, NU GEBEURT DAT AUTOMA- TISCH: SNELLER EN ZONDER FOUTEN STULZ VOORHEEN HIELDEN WE DE VOORRAAD HANDMATIG BIJ, NU GEBEURT DAT AUTOMA- TISCH: SNELLER EN ZONDER FOUTEN STULZ Leverancier van koelsystemen STULZ Groep B.V. werkt sinds 2012 samen met Relyon en AFAS.

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

Het pakket voor planning en serviceadministratie inclusief digitale werkbon

Het pakket voor planning en serviceadministratie inclusief digitale werkbon Het pakket voor planning en serviceadministratie inclusief digitale werkbon Planningmodule In de planning module kan men een bedrijfsbrede [gedetailleerde] planning beheren en [project]taken, servicetaken,

Nadere informatie

Handleiding Extranet 2.0

Handleiding Extranet 2.0 Handleiding Extranet 2.0 Handleiding Acura Assuradeuren Extranet 2.0 Versie 2.2 sep-17 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Wat is extranet... 3 1.2 Beginnen met extranet... 3 2. Informeren... 5 2.1 Uw

Nadere informatie

Voordelen Exact Financials Enterprise versie 7. ten opzichte van Exact Financials versie 3

Voordelen Exact Financials Enterprise versie 7. ten opzichte van Exact Financials versie 3 Voordelen Exact Financials Enterprise versie 7 ten opzichte van Exact Financials versie 3 Voordelen Exact Financials Enterprise Dit document geeft een aantal interessante functionaliteiten per module weer

Nadere informatie

Synformatief. Syntess Atrium. Syntess Atrium Praktijkgerichte software met financiële integratie voor het installatiebedrijf. In dit nummer: Agenda

Synformatief. Syntess Atrium. Syntess Atrium Praktijkgerichte software met financiële integratie voor het installatiebedrijf. In dit nummer: Agenda Synformatief E D I T I E V O O R J A A R 2 0 1 3 C V E N L O O D G I E T E R E L E K T R O T E C H N I E K K O E L T E C H N I E K B E V E I L I G I N G S A N I T A I R In dit nummer: Praktijkgerichte

Nadere informatie

SOLUTION MEERJARENONDERHOUDSPLAN MEERJARENONDERHOUD MET DE KRACHT VAN HET KWADRAAT

SOLUTION MEERJARENONDERHOUDSPLAN MEERJARENONDERHOUD MET DE KRACHT VAN HET KWADRAAT SPLAN MEERJARENONDERHOUD MET DE KRACHT VAN HET KWADRAAT UW GEBOUW IN CONDITIE, UW KOSTEN IN DE HAND Een meerjarenonderhoudsplan (MJOP), gemaakt met deskundig advies en vastgelegd in gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

KNAUF PARTNER PROGRAMMA. knauf.nl/partnerprogramma

KNAUF PARTNER PROGRAMMA. knauf.nl/partnerprogramma KNAUF PARTNER PROGRAMMA knauf.nl/partnerprogramma 1 KNAUF PARTNER PROGRAMMA Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen

Nadere informatie

Powered by. Enterprise. GroenVision. of businessunits. voor de groenvoorziener met meerdere vestigingen. Eenvoudig meer controle

Powered by. Enterprise. GroenVision. of businessunits. voor de groenvoorziener met meerdere vestigingen. Eenvoudig meer controle Powered by GroenVision Enterprise voor de groenvoorziener met meerdere vestigingen Eenvoudig meer controle Groenvision Enterprise: overzicht en controle GroenVision Enterprise is het allround programma

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

Samenvatting onderwerpen WinTree Update Dagen 2017

Samenvatting onderwerpen WinTree Update Dagen 2017 Samenvatting onderwerpen WinTree Update Dagen 2017 Hieronder een korte samenvatting van alle onderwerpen die tijdens de WinTree Update Dagen aan bod zijn gekomen. Met * gemarkeerde onderwerpen zijn alleen

Nadere informatie

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE a/s WORKS Consultancy heeft ruime ervaring met het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit en InSite binnen het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg. De implementaties

Nadere informatie

Handleiding. Documentbeheer. PlanCare 2. elektronisch cliënten dossier. G2 Paramedici het EPD voor paramedici. Handleiding. Declareren. Versie 3.0.0.

Handleiding. Documentbeheer. PlanCare 2. elektronisch cliënten dossier. G2 Paramedici het EPD voor paramedici. Handleiding. Declareren. Versie 3.0.0. Handleiding Documentbeheer Handleiding Declareren Versie 3.0.0.3 PlanCare 2 elektronisch cliënten dossier G2 Paramedici het EPD voor paramedici INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 2 2 Gebruik van de module...

Nadere informatie

FMP360 Online. Handleiding - Planbord

FMP360 Online. Handleiding - Planbord FMP360 Online Handleiding - Planbord Inhoudsopgave Gebruiker planning aanmaken... 3 Benodigd... 3 Stappenplan... 3 Gebruiker Buitendienst aanmaken... 6 Benodigd... 6 Stappenplan... 6 Roosters aanmaken...

Nadere informatie

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Een eenvoudige en toegankelijke oplossing Thinking Portfolio is een snel te implementeren software applicatie. Een krachtig web-based hulpmiddel

Nadere informatie

Powered by. GroenVision One. voor de zelfstandige fijnhovenier. Eenvoudig meer controle

Powered by. GroenVision One. voor de zelfstandige fijnhovenier. Eenvoudig meer controle Powered by GroenVision One voor de zelfstandige fijnhovenier Eenvoudig meer controle GroenVision One: eenvoudig én voordelig GroenVision One is met name geschikt voor de (startende) zzp er, die tijd wil

Nadere informatie

Unit4 Multivers Service Manager

Unit4 Multivers Service Manager Unit4 Multivers Service Manager In business for people. Unit4 Multivers Service Manager Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk, want anders komt

Nadere informatie

WinConsyst WMS Containerbeheersysteem (CBS)

WinConsyst WMS Containerbeheersysteem (CBS) WinConsyst WMS Containerbeheersysteem (CBS) - Versie 24 maart 2014 WinConsyst WMS Containerbeheersysteem (CBS) MET HET CONTAINERBEHEERSYSTEEM WOORDEN MELDINGEN EN KOSTEN VAN EEN AFVALINZAMELSYSTEEM INZICHTELIJK

Nadere informatie

Q3 Concept BV Trainingen Maintenance Software - Asset Management - Vastgoed beheer. Q3 Concept BV. De trainingen.

Q3 Concept BV Trainingen Maintenance Software - Asset Management - Vastgoed beheer. Q3 Concept BV. De trainingen. Trainingen Algemeen Q3 Concept heeft een bewezen softwareconcept ontwikkeld op het gebied van onderhoudsbeheer voor een onbeperkt aantal gebruikers. Q3 is het onderhoudsbeheersysteem waarmee oa. zowel

Nadere informatie

Asset Management. Alles in één: registreren, analyseren en rapporteren

Asset Management. Alles in één: registreren, analyseren en rapporteren Asset Management Alles in één: registreren, analyseren en rapporteren 1 Inleiding Met het asset managementsysteem van Inter Act, genaamd @ssets, kunnen op eenvoudige wijze storingen, onderhoudswerkzaamheden

Nadere informatie

SAP Enterprise Asset Management en GIS

SAP Enterprise Asset Management en GIS Ideo Whitepaper SAP Enterprise Asset Management en GIS Waar zat die gasleiding nou ook al weer precies, heb ik mijn monteur wel met de juiste materialen naar de juiste locatie gestuurd en heb ik alle relevante

Nadere informatie

AAN DE SLAG L O G I S T I E K G E D E E LT E i

AAN DE SLAG L O G I S T I E K G E D E E LT E i AAN DE SLAG LOGISTIEK GEDEELT E i Inhoudsopgave Inleiding... 3 Begin... 4 Schermuitleg... 6 Beschrijving inkoopproces... 7 Beschrijving verkoopproces... 9 Voor veel gestelde vragen (FAQ) kunt u terecht

Nadere informatie

HealthRatio Integrated Planning

HealthRatio Integrated Planning HealthRatio Integrated Planning HIP is de alles in één oplossing voor uw besturing: Begroten, plannen, prognosticeren en rapportage Financieel, Productie en Middelen (FTE, OK, Bedden) Geïntegreerde kostprijscalculatie

Nadere informatie

Make your service work

Make your service work Make your service work Mobiele interactie met je externe medewerkers Werkbonnen opstellen voor interventies en onderhoud Paperless mobiele administratie Aangepast aan uw sector PlenionMobile De mobiele

Nadere informatie

Allround onderhoudsdienst

Allround onderhoudsdienst Allround onderhoudsdienst Woningcorporaties Zorgcentra Bedrijven Beleggers Vastgoedbeheerders Het beste voor huurder én verhuurder toekomstgroep.nl ToekomstService: Het slimme verlengstuk van uw bedrijf

Nadere informatie

Factview software. innovatieve financiële rapportages. Planning Company financieel en strategisch bedrijfsadvies en informatie

Factview software. innovatieve financiële rapportages. Planning Company financieel en strategisch bedrijfsadvies en informatie v.01 Factview software innovatieve financiële rapportages Planning Company financieel en strategisch bedrijfsadvies en informatie Planning Company is een innovatieve advies organisatie en leverancier van

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP

Standaard functies FashionBase ERP FashionBase ERP biedt voor de bedrijfskledingbranche een totaaloplossing en een op de klant gericht informatiesysteem. U kunt ook inzage krijgen in uw voorraden, inkoopprijzen en winstgevigheid van uw

Nadere informatie

2thePoint Project Software. Software voor projectmatig produceren

2thePoint Project Software. Software voor projectmatig produceren 2thePoint Project Software Software voor projectmatig produceren 2thePoint Project Software Software voor bedrijven die projectmatig werken 2thePoint software 2thePoint Software heeft een geheel nieuw

Nadere informatie

Business case: Fieldservice Management bij Danwood

Business case: Fieldservice Management bij Danwood Onderneming: Branche: Land: Website: ERP: Interfaces: Aantal planners: Danwood Group Print, Document & Workspace management United Kingdom http://www.danwood.com MXP (een systeem dat tot 2006 door Axias

Nadere informatie

AccountView inrichten voor AccountView.Net-apps

AccountView inrichten voor AccountView.Net-apps AccountView inrichten voor AccountView.Net-apps Een product van Visma Software BV Inhoud AccountView inrichten voor AccountView.Net-apps 3 1.1 Checklist vooraf 3 1.2 AccountView inrichten voor het gebruik

Nadere informatie

full service en online dienstverlening

full service en online dienstverlening inzicht in belkosten met PhoneConcern Inzicht in belgedrag leidt onmiddellijk tot verandering. PhoneConcern maakt dit inzicht persoonlijk: zowel voor de medewerker als voor de manager. Het brengt de belkosten

Nadere informatie

AllSolutions 10.0.24. Online samenwerken. Algemeen

AllSolutions 10.0.24. Online samenwerken. Algemeen AllSolutions 10.0.24 Online samenwerken Documenten bij een entiteit aan kringen koppelen Met kringen kunt u samenwerken met personen in een bepaalde groep. Bijvoorbeeld alle medewerkers binnen uw bedrijf,

Nadere informatie

Software voor projectmatig produceren. Verkooporder en Facturatie Module

Software voor projectmatig produceren. Verkooporder en Facturatie Module Software voor projectmatig produceren Verkooporder en Facturatie Module 2thePointProject Software Software voor bedrijven die projectmatig werken Verkooporder en FacturatieModule 2THE POINT SOFTWARE 2

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de B&U Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

geen dag zonder een goed CV White Label

geen dag zonder een goed CV White Label White Label Als intermediair, detacheringorganisatie of uitzendbureau bestaat uw core business uit het verzamelen, beoordelen en herlabelen van CV s. Met name het herlabelen van CV s is een van de punten

Nadere informatie

Service Pack notes CRM SPE SP4

Service Pack notes CRM SPE SP4 Service Pack notes CRM SPE SP4 V1.0 INHOUD Agendarechten... 3 Nieuw uiterlijk... 3 Link tussen de offerte en activiteit... 4 Functies en persoonsindeling... 6 Conversie... 6 Upload documenten vanuit de

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van

Nadere informatie

AllSolutions 10.0.23. Online samenwerken. Algemeen. Basis. Document Management. Business monitoring alerts. ** Geen functionele wijzigingen **

AllSolutions 10.0.23. Online samenwerken. Algemeen. Basis. Document Management. Business monitoring alerts. ** Geen functionele wijzigingen ** AllSolutions 10.0.23 Online samenwerken Algemeen Basis Business monitoring alerts Meer flexibiliteit met extra instelling in alert Te fiatteren inkoopfacturen Met alerts kunt u personen automatisch attenderen

Nadere informatie

Registratie Data Verslaglegging

Registratie Data Verslaglegging Registratie Data Verslaglegging Registratie Controleren en corrigeren Carerix helpt organisaties in het proces van recruitment en detachering. De applicatie voorziet op een eenvoudige wijze in de registratie

Nadere informatie

TRAININGSGIDS 2014 REYNOLDS AND REYNOLDS OPLEIDINGSCENTRUM

TRAININGSGIDS 2014 REYNOLDS AND REYNOLDS OPLEIDINGSCENTRUM TRAININGSGIDS 2014 REYNOLDS AND REYNOLDS OPLEIDINGSCENTRUM INHOUDSOPGAVE Reynolds and Reynolds opleidingscentrum 3 Training WinCar Verkoop 4 Training WinCar Magazijn 5 Training WinCar Werkplaats 6 Training

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift DE betrouwbare hydro plateaulift liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Handleiding. Visual Planning. Visual Planning Pagina: 1 Versie: 06031402

Handleiding. Visual Planning. Visual Planning Pagina: 1 Versie: 06031402 Handleiding Visual Planning Visual Planning Pagina: 1 INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk Pagina 1. Introductie. 5 1.1. Hartelijk Welkom. 5 1.2. Configuratie van Planning. 6 2. Planning. 7 2.1. Planbord inrichten.

Nadere informatie

EZS PARKEERSYSTEMEN DOOR MEER TIJD TE BESPAREN OP DE ADMIN- ISTRATIE HEBBEN WE MEER TIJD VOOR DE KLANT!

EZS PARKEERSYSTEMEN DOOR MEER TIJD TE BESPAREN OP DE ADMIN- ISTRATIE HEBBEN WE MEER TIJD VOOR DE KLANT! EZS PARKEERSYSTEMEN DOOR MEER TIJD TE BESPAREN OP DE ADMIN- ISTRATIE HEBBEN WE MEER TIJD VOOR DE KLANT! EZS PARKEERSYSTEMEN EZS Parkeersystemen B.V. was in 2014 op zoek naar een oplossing die het gehele

Nadere informatie

InstallWare - De bedrijfssoftware voor installatiebedrijven

InstallWare - De bedrijfssoftware voor installatiebedrijven www.kerridgecs.nl InstallWare - De bedrijfssoftware voor installatiebedrijven Specialistische software voor installatiebedrijven Het moderne installatiebedrijf ontwikkelt zich en de bedrijfsprocessen nemen

Nadere informatie

TRACKMANAGER. software voor skibaanbeheer. Postbus 97646 2509 GA Den Haag Nederland info@thicor.com www.trackmanager.nl THICOR SERVICES BV

TRACKMANAGER. software voor skibaanbeheer. Postbus 97646 2509 GA Den Haag Nederland info@thicor.com www.trackmanager.nl THICOR SERVICES BV software voor skibaanbeheer THICOR SERVICES BV Postbus 97646 2509 GA Den Haag Nederland info@thicor.com www.trackmanager.nl Professionele software voor skibaanbeheer Op bijna elke indoorskibaan doet men

Nadere informatie

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1 Prijzen RIVOS De totale investering voor RIVOS bestaat uit de basis aanschafprijs, optionele modules, bijkomende kosten en jaarlijks terugkerende kosten. De basis aanschafprijs wordt bepaald door het aantal

Nadere informatie

Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late!

Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late! Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER I can help! Ordered 3 items Can t serve last client Running late! Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER Wilt u beter inspelen op de groeiende

Nadere informatie

Scenario Advies Cloud biedt een vertrouwde omgeving met verbeterde mogelijkheden.

Scenario Advies Cloud biedt een vertrouwde omgeving met verbeterde mogelijkheden. BUSINESS CASE Waar Partners: Scenario Advies Cloud biedt een vertrouwde omgeving met verbeterde mogelijkheden. Waar Partners is een allround financieel dienstverlener, gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht.

Nadere informatie

Handleiding 4CIS Synchro

Handleiding 4CIS Synchro Zakelijke software s voor verkoop, dienstverlening en administratie Handleiding 4CIS Synchro Optimale ondersteuning van uw frontoffice Optimale communicatie tussen uw frontoffice en backoffice 4CIS InfoBase

Nadere informatie

Zou het niet iedeaal zijn

Zou het niet iedeaal zijn Zou het niet iedeaal zijn ...als op de eerste werkdag van een nieuwe medewerker alles klaarstaat?! Er zal geen discussie over bestaan. Het zou ideaal zijn wanneer alle voorzieningen op de eerste werkdag

Nadere informatie

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company TimeManager ERP voor Dienstverleners SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company 2 Inleiding Bent u werkzaam in Professional Services? Met onze geïntegreerde CRM en Project Management

Nadere informatie

CENTRIC ELEKTRONISCHE COMMUNICATIE BIJ ONDERHOUD: WINST VOOR DE HELE KETEN. November 24, 2016

CENTRIC ELEKTRONISCHE COMMUNICATIE BIJ ONDERHOUD: WINST VOOR DE HELE KETEN. November 24, 2016 CENTRIC ELEKTRONISCHE COMMUNICATIE BIJ ONDERHOUD: WINST VOOR DE HELE KETEN Peter Stolk Senior Accountmanager Visie & strategie Blogger CORPORATE FILM CENTRIC Wat zouden we zijn zonder technologie? Link

Nadere informatie

Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio

Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio Eenvoudig in gebruik Snelle implementatie Betrouwbaar in de cloud Vast maandbedrag Onbeperkt aantal gebruikers PMO Portfoliomanagement Programma s en

Nadere informatie

Service Pack notes CRM SPE SP3

Service Pack notes CRM SPE SP3 Service Pack notes CRM SPE SP3 Versie 1.1 INHOUD Opslag documenten in de database... 3 Wijzigen methodiek opslag documenten... 3 Controleren documenten... 3 Repareren documenten... 3 Documenten verplaatsen

Nadere informatie

SERVICE MANAGEMENT. 20% efficiency winst door Exact Service Management

SERVICE MANAGEMENT. 20% efficiency winst door Exact Service Management SERVICE MANAGEMENT 20% efficiency winst door Exact Service Management Even voorstellen Bram Streefkerk Principal Product Marketing Wholesale Distribution Bart Vink Senior Business Consultant Manufacturing

Nadere informatie

TRAININGEN 2014 PAKKETTRAININGEN SYNTESS ATRIUM

TRAININGEN 2014 PAKKETTRAININGEN SYNTESS ATRIUM TRAININGEN 2014 PAKKETTRAININGEN SYNTESS ATRIUM 2 Trainingen 2014 Voorwoord Deze brochure biedt u een overzicht van onze trainingen voor 2014. In dit overzicht wordt kort en krachtig bij de trainingen

Nadere informatie

Alle informatie precies als u deze nodig heeft

Alle informatie precies als u deze nodig heeft Alle informatie precies als u deze nodig heeft De juiste informatie is essentieel om veilig en goed te kunnen werken. Maar hoe zorg je ervoor dat uw medewerker of klant op het juiste moment de juiste informatie

Nadere informatie

Synformatief. Syntess Atrium Bouw. ERP-software. Syntess Atrium Bouw: geïntegreerde software voor úw branche. In dit nummer: Agenda

Synformatief. Syntess Atrium Bouw. ERP-software. Syntess Atrium Bouw: geïntegreerde software voor úw branche. In dit nummer: Agenda Synformatief EDITIE VOORJAAR 2013 BOUW EN AANNEMERIJ WONINGBOUW UTILITEITSBOUW RENOVATIE SERVICE EN ONDERHOUD In dit nummer: ERP-software Syntess Atrium Bouw In de schijnwerpers: Meerbouw Rotterdam BV

Nadere informatie

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Service en Reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en BX MRO (Maintenance, Repair & Overhaul) maakt deze software de

Nadere informatie

Outlook koppeling ChainWise

Outlook koppeling ChainWise Outlook koppeling ChainWise Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 6-11-2018 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

Presentatie geautomatiseerd orderverwerking. Aan docenten boomkwekerij.

Presentatie geautomatiseerd orderverwerking. Aan docenten boomkwekerij. Presentatie geautomatiseerd orderverwerking. Aan docenten boomkwekerij. Agenda Aanvang 10.45 uur Doelstelling presentatie Introductie / voorstel ronde Orderverwerking op de boomkwekerij Orderverwerking

Nadere informatie

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT De energiemarkt in Nederland is continu in beweging. Nieuwe toetreders veroveren marktaandeel en slimme meters, sectorwijzigingen en splitsing zorgen voor veranderingen. Energiebedrijven

Nadere informatie

Teamplayers in sportaccommodatie beheer

Teamplayers in sportaccommodatie beheer Teamplayers in sportaccommodatie beheer De initiatiefnemers van SABsoftware hebben jarenlange ervaring met automatisering en beheer van accommodaties. Samen richtten zij in 2002 Facility Kwadraat op dat

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen 100% nauwkeurig

Nadere informatie

Registreer uren zoals ú wilt Urenregistratie via stopwatch of achteraf via de werkbalk en kalender, tot op de minuut nauwkeurig.

Registreer uren zoals ú wilt Urenregistratie via stopwatch of achteraf via de werkbalk en kalender, tot op de minuut nauwkeurig. Registreer uren zoals ú wilt Urenregistratie via stopwatch of achteraf via de werkbalk en kalender, tot op de minuut nauwkeurig. Direct inzicht op elk niveau Beantwoordt de vragen van uw organisatie in

Nadere informatie

Zaalagenda.nl. Pioen Partners. Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl

Zaalagenda.nl. Pioen Partners. Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl Pioen Partners Zaalagenda.nl Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl Pioen Partners Tel: +31 (0)546 456223 E-mail info@pioenpartners.nl Voorwoord Zaalagenda.nl is ontwikkeld vanuit

Nadere informatie

Outlook koppeling ChainWise

Outlook koppeling ChainWise Outlook koppeling ChainWise Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 20-4-2017 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

Datum: 24 december 2008

Datum: 24 december 2008 Supportblad Handleiding monteur, Mobiele Werkbon Datum: 24 december 2008 Mobile PC uitvoering Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Algemene werking... 2 3. Inloggen... 2 4. Autokeuze... 2 4. Aan het werk... 3 5.

Nadere informatie

Powered by. Professional. GroenVision. voor de hovenier of groenvoorziener tot 50 medewerkers. Eenvoudig meer controle

Powered by. Professional. GroenVision. voor de hovenier of groenvoorziener tot 50 medewerkers. Eenvoudig meer controle Powered by GroenVision voor de hovenier of groenvoorziener tot 50 medewerkers Eenvoudig meer controle Groenvision : controle en gemak GroenVision is het allround programma voor de grotere hovenier of groenvoorziener

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

Sportlink Club.Basis. De voordelen van Club.Basis. Uitbreidingsmogelijkheden. Eenvoudig over te dragen

Sportlink Club.Basis. De voordelen van Club.Basis. Uitbreidingsmogelijkheden. Eenvoudig over te dragen Sportlink Club.Basis Uitbreidingsmogelijkheden U kunt Club.Basis heel eenvoudig uitbreiden met allerlei oplossingen die volledige geïntegreerd zijn in Sportlink. Wilt u naast de ledenadministratie bijvoorbeeld

Nadere informatie

Uw VvE vakkundig en met zorg beheerd. Koningin Wilhelminalaan EL Naarden T E W newomij.

Uw VvE vakkundig en met zorg beheerd. Koningin Wilhelminalaan EL Naarden T E W newomij. Uw VvE vakkundig en met zorg beheerd Koningin Wilhelminalaan 31 1411 EL Naarden T 088 639 66 00 E vvebeheer@newomij.nl W newomij.nl Goed VvE-beheer: geen sinecure Het beheer van uw VvE behelst veel meer

Nadere informatie

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Tweezijdige marketing Van oudsher gebruiken organisaties verschillende marketingtechnieken om hun producten of diensten onder de aandacht van potentiële

Nadere informatie

Stappenplan elektronisch bankieren

Stappenplan elektronisch bankieren Pagina 1 van 7 Stappenplan elektronisch bankieren Inleiding Dit document bevat een beschrijving van de noodzakelijk stappen om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteit voor elektronisch

Nadere informatie

Beginnen met de Relatiebeheer module

Beginnen met de Relatiebeheer module Auteur : Reint Endendijk Versie : 1.0 Datum : 23 juni 2010 2 Minimale stappen om te beginnen Hieronder worden de minimale stappen om te beginnen met de module Relatiebeheer kort beschreven. Deze stappen

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie