Nummer juni 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer 13 13 juni 2014"

Transcriptie

1 Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer juni 2014 Algemeen Belangrijke data: t/m 19-06: Avond4daagse : 15:30 finale dam-schaaktoernooi : Intekenen rapportgesprekken : Engelse dag : Rapport 3 uit : 14:00 uur wenmoment nieuwe groep : Rapportgesprekken : Eindmusical groep : Laatste schooldag : Groep 5 t/m 8 continurooster (14:00 vrij) : Toverbrief 14 uit t/m 15-08: zomervakantie 1. De directie 1.1 Finale Dam-schaak toernooi: Dinsdag is de finale van het dam-schaaktoernooi. De winnaars van de groepen 5 t/m 8 spelen de finale in de centrale hal. Vanaf 15:30 uur is iedereen welkom om te komen kijken. Finale Dammen: gr. 5: Daphne & Isran, gr. 6: Alex & Stellios, gr 7: Djamaly & Tinka, gr 8: Justin & Timo. Finale Schaken: gr. 5: Efe & Joas, gr. 6: Robin. gr. 7: Jaimy & Pieter, gr. 8: Neville & Jop. 1.2 Onderzoek groep 2: Eind mei heeft de Radbout universiteit in samenwerking met Zwijsen (uitgeverij van onze leesmethode) alle groep 2 leerlingen getest op het gebied van beginnende leesvaardigheden. De leerlingen die volgend schooljaar naar groep 3 gaan, worden volgend schooljaar gevolgd aan de hand van hun toetsresultaten. De uitgeverij wil graag met dit onderzoek zo veel mogelijk aansluiten aan de instapsituatie in groep 3 en daarmee de lesstof zo effectief mogelijk te maken. Een interessant onderzoek waar wij als school graag aan meedoen.

2 Na het eerste meetmoment in mei zijn wij als school door de onderzoeksters gecomplimenteerd met het beginnende leesniveau van onze groep 2 leerlingen. Ze vonden dat de kinderen al erg veel konden (letters, woordjes lezen) en daarmee een zeer goede basis voor groep 3 hadden. Dat vinden wij natuurlijk heel fijn om te horen! Er wordt in de kleutergroepen met alle kinderen spelenderwijs geoefend met letters. Letter van de week, lettermuur, letter spelletjes, enz. De leerlingen die al meer aankunnen, krijgen 1x per week extra uitdaging van juf Daphne uit groep 3. We zijn erg trots op onze groep 2 leerlingen en kleuterjuffen. 1.3 CITO toetsen: Aan het einde van het schooljaar nemen wij voor de tweede keer CITO toetsen af in groep 2 t/m 6. Groep 7 deze periode niet, omdat zij in april al de Entreetoets (een soort voorspellende toets op de eindtoets) hebben gemaakt. Wellicht is het voor u als ouder interessant om te weten wat wij allemaal doen met de CITO toetsen. Zo zijn er leerlingrapporten, groepsrapporten en schoolrapporten. Leerlingrapporten geven informatie over het niveau, de groei en eventueel de verschillen in scores tussen verschillende categorieën. Groepsrapporten laten zien hoe de groep er als geheel voor staat. In de rapporten staan de gegevens van alle leerlingen uit een groep overzichtelijk bij elkaar. Ook geven veel groepsrapportages de gemiddelde score van de groep weer. Schoolrapporten leveren een beeld van de ontwikkeling in de verschillende groepen bij diverse leergebieden. Met schoolrapportages zien we snel welke groepen en leergebieden om extra aandacht vragen. Zo kunnen we ook met schoolrapportages successen in beeld brengen, omdat we direct zien of eerder genomen maatregelen effect hebben gehad. CITO toetsen geven dus veel informatie, maar bij de leerlingen kijken we natuurlijk ook naar de resultaten met andere toetsen (methodetoetsen) en persoonlijke ontwikkeling (bijvoorbeeld werkhouding). Hierover wordt weer u geïnformeerd in het 3e rapport. Bij het 3e rapport krijgt u ook een uitdraai van de CITO resultaten van uw kind. Samen met het rapportgesprek hopen we u weer voldoende op de hoogte te hebben gebracht van de ontwikkeling van uw kind. Heeft u vragen, loop gerust even bij de leerkracht van uw kind(eren) binnen. Indien u onlangs op gesprek bij de leerkracht van uw kind bent geweest en u heeft geen vragen over het rapport, hoeft u zich uiteraard niet in te tekenen voor het rapportgesprek. Is het 3 e rapport helemaal duidelijk en heeft u geen vragen meer voor het 3 e rapportgesprek, hoeft u zich ook niet in te tekenen voor het 3 e rapportgesprek.

3 1.4 Engelse dag: Vrijdag 20 juni hebben wij een Engelse dag. Op deze dag zullen veel lessen, activiteiten, spelletjes, enz in het Engels gegeven worden. Naast de wekelijkse lessen is het belangrijk om de kinderen zich vrij te laten voelen om in het Engels (proberen) te praten. Dat is best spannend. 1.5 Sportcommissie: Wij zijn op zoek naar een ouder die samen met gymleerkracht Raymond de inschrijvingen voor de sporttoernooien wil verzorgen. Dit zijn de buitenschoolse sporttoernooien waar de leerlingen aan mee kunnen doen. Deze ouder hoeft natuurlijk niet bij alle toernooien aanwezig te zijn. Het gaat slechts om het medecoördineren; inschrijven, informatiebrieven, teams indelen en communicatie. Lijkt het u leuk om hierbij te helpen? Meldt u zich dan bij de directie. Dank! 1.6 Wenmoment: Op dinsdag 24 juni zullen alle kinderen gaan wennen in hun nieuwe groep in hun nieuwe lokaal met de nieuwe leerkracht van volgend schooljaar. Even kijken, even kennismaken. Ook de zij-instromers (leerlingen die van andere scholen komen) zullen op dit moment aanwezig zijn. 2. Team 2.0 Voor alle kinderen: Op de dagen dat het Nederlands elftal een voetbalwedstrijd speelt, mogen jullie in oranje kleding naar school komen. 2.1 Groep 1-2: Na een super Kleutershow gaan we door naar het volgende feestje: op vrijdag 27/6 is het juffendag. De uitnodiging volgt. In de groepen 1-2 zult u ook regelmatig juf Leonieke aantreffen als extra ondersteuning in de groepen. Beide groepen hebben nu 29 leerlingen. Dat is best veel en met deze ondersteuning willen we blijven zorgen dat ieder kind de aandacht krijgt die nodig is. 2.2 Groep 3: Aanstaande dinsdag is officieel de laatste dag dat juf Wendy voor de klas staat. Haar stage is dan afgelopen. Wel kunt u Wendy nog op school tegenkomen. Zij is nog af en toe aanwezig om te werken aan haar scriptie. We bedanken Wendy enorm voor haar inzet in onze groep! 2.3 Groep 4/5: Afgelopen woensdag zijn we bij Jeugdland geweest. Het was heel erg leuk! We hebben ons super vermaakt! De babbelbeurten van groep 4 zijn klaar. We gaan nu verder met de boekbesprekingen van groep 5. Spannend hoor!

4 2.4 Groep 5/6: Wij willen alle ouders bedanken voor de leuke cadeautjes tijdens de juffendag. Vorige week woensdag hadden wij een gastles van een bioloog. Wij hadden namelijk meegedaan aan een prijsvraag van het Witte Weekblad en die hadden we gewonnen. De bioloog had verschillende soorten spinnen meegenomen en kon hier veel over vertellen. Het was erg leuk en interessant. Foto s hiervan zijn te vinden in het Witte Weekblad van deze week. 2.5 Groep 7: Kijkt u even op de groepssite van groep 7 voor het verslag en foto s van de Waterleidingduinen? Groep 8: Dinsdag 11 juni GGD gesprek: We hebben het gehad over blowen, roken & drinken. Over wat roken met je longen doet en door welke stoffen je er verslaafd aan raakt. En überhaupt de slechte stoffen erin, zoals nicotine, teer en alcohol. Ook hebben we het gehad over Energy en zijn bijwerkingen bij een overdosis. We hebben ook gepraat over Stichting Brijder die je van je verslaving afhelpt. Het was een heel interessant gesprek. 3. Overig nieuws 3.1 MR: We nemen eind dit schooljaar afscheid van Sylvia Reniers. Sylvia is 12 jaar actief geweest in de MR van de school en GMR van de stichting. Eerder dit schooljaar hebben wij een oproep gedaan voor een vervanger van haar taak in de MR (penningmeester). Voor deze taak heeft Walter Lagerweij (vader van Sarah in groep 4/5 en Amy in groep 1/2) zich aangemeld. Walter is dit schooljaar door Sylvia ingewerkt als nieuwe penningmeester. Komend schooljaar is er geen vacature voor de MR. Wij danken Sylvia voor haar inzet en wensen Walter veel plezier. 3.2 Zotte Zomerdagen Sportservice Haarlemmermeer organiseert een fantastische week vol (te) gekke sport- en beweegactiviteiten. In de eerste week van de zomervakantie (7 juli tot en met 11 juli) is Sportservice Haarlemmermeer in samenwerking met de Arnoldus Sportpas een week op het Arnolduspark in Hoofddorp om kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar een geweldige start van de zomervakantie te bezorgen. Deze editie van de Zotte Zomerdagen is een unieke kans om kennis te maken met de verschillende sporten op het Arnoldus Sportpark.

5 Wat kun je verwachten? Deze zomer kunnen de kinderen door de unieke samenwerking met de Arnoldus Sportpas kennismaken met squash, atletiek, hockey, skiën, snowboarden, tennis, zumba, streetdance, soccersquash en nog veel meer. Naast deze grote verscheidenheid aan sporten kunnen de kinderen ook meedoen met verschillende sportspelen zoals het unieke Kinball en verschillende groepsspelen. De laatste dag wordt afgesloten met een WK-Braziliedag! Meer informatie en inschrijven zie onderstaande link: onid=2 Voor vragen over de Zotte Zomerdagen kunt u terecht bij Joost Groenewegen, of jgroenewegen@sportservicehaarlemmermeer.nl 4. Hiep hoera voor: Julien Thodé (groep 8) Leanne van Gent (groep 3) Tyler Slikker (groep 5/6) Tom Alberts (groep 5/6) Zhyar Nouri (groep 1/2 B) Jayden Vos (groep 7) Leroy Schwegler (groep 4/5) Van harte gefeliciteerd! We wensen jullie een hele fijne dag!

Uitgave van Montessorischool Floriande Hoofddorp jaargang 9 editie juni 2014

Uitgave van Montessorischool Floriande Hoofddorp jaargang 9 editie juni 2014 Uitgave van Montessorischool Floriande Hoofddorp jaargang 9 editie juni 2014 Heeft u een nieuw emailadres? Als u een nieuw emailadres hebt, wilt u dan zo vriendelijk zijn dit door te geven aan de administratie,

Nadere informatie

Nummer 14 4 juli 2014

Nummer 14 4 juli 2014 Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 14 4 juli 2014 Algemeen Belangrijke data: 1 05-07 t/m 17-08: Zomervakantie 2 18-08: eerste schooldag 1. De directie 1.1 Jaarafsluiting We zeggen het

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

Nummer 6 16 januari 2014

Nummer 6 16 januari 2014 Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 16 januari 2014 Algemeen Belangrijke data: 1 22-01: Handbalclinic tijdens gymles (gr 3 t/m 8) 2 30-01: Groep 1 t/m 4 vrij 3 30-01: Open podium groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018 17 mei 2018 Belangrijke data: 18 mei Juffendag groep 1 en 2 21 mei 2 de Pinksterdag (alle kinderen vrij) 22 mei Calamiteitendag (alle kinderen vrij) 23 mei Juffendag groepen 8 23 en 24 mei Schoolfotograaf

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia MAANDINFO juli 2017 Beste ouders/ verzorgers, Groepsbezetting Na overleg met directie, IB, de leerkrachten, de MR en het bestuur hebben we besloten dat we de combinatiegroepen komend schooljaar anders

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag ouders woe. 2 juli afscheidsavond gr 8 Week 28: zomervakantie 7 juli

Nadere informatie

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data:

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: In deze week: verkoop schoolfoto s! ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam! 075-6169431 @ info@de-windroos.nl 21 mei: Weer naar school, Juf Hanneke

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie

Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief

Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief Kind op maandag... 3 Koffiemorgen 26 januari... 3 Maandaggeld... 3 Avondvierdaagse Alphen aan den Rijn... 3 Gesprekken

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief nummer 6, 25 januari 2016. 26 januari Start Nationale voorleesdagen. 27 januari Open Dag

Agenda. Nieuwsbrief nummer 6, 25 januari 2016. 26 januari Start Nationale voorleesdagen. 27 januari Open Dag Nieuwsbrief nummer 6, 25 januari 2016 Agenda 26 januari Start Nationale voorleesdagen 27 januari Open Dag 28 januari Studiedag leerlingen groepen 1 t/m 4 vrij Filmavond groepen 5 t/m 8 29 januari Plandag

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl Februari 2016 Agenda FEBRUARI 1. 8:45-10:30 Open Inloop 2. Oudergesprekken groepen 3 t/m 7 3. Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug.

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug. t Kruisrakkertje t Kruisrakkertje juni 2017 www.kruisrak.nl Mei 2016 De laatste periode van het schooljaar 2016-2017 staat voor de deur. De sportdag is geweest, het schoolreisje en de slotdag zijn nog

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Wij blijven graag volop in beweging en ook volgend schooljaar zullen wij de ontwikkeling op gebied van ICT weer op de voet volgen.

Wij blijven graag volop in beweging en ook volgend schooljaar zullen wij de ontwikkeling op gebied van ICT weer op de voet volgen. Nieuwsbrief 39 schooljaar 2012/2013 week 28 4 juli Z Zomervakantie Het zit er al weer op, het schooljaar 2012-2013 sluiten wij vandaag af. Een jaar waarin we weer heel veel geleerd hebben met elkaar. Dit

Nadere informatie

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2012/2013. In de nieuwsbrieven van dit jaar wil ik u op de hoogte houden van allerlei zaken in groep

Nadere informatie

Ik wens u via deze weg een prettig weekend en veel leesplezier met dit Scheepsjournaal!

Ik wens u via deze weg een prettig weekend en veel leesplezier met dit Scheepsjournaal! mei 2019 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team Nieuwe kinderen op De Holm Schoolontwikkeling Groepsviering groep

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9 23-04-2018 In deze nieuwsbrief: Reminder ouder enquête Loes Hengelo AvondWandel4Daagse Zing 2018 Vanuit de MR Welkom op De Hunenborg Teken en eikenprocessierups Schoolvoetbal

Nadere informatie

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8 Cbs De Akker informatie groep 7 / 8 2015-2016 INFORMATIE van groep 7/8 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 7/8. Verschillende praktische zaken komen hierin

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering AGENDA nr. 19 Dinsdag 20 juni schoonmaakavond Woensdag 21 juni inloopochtend Maandag 26 juni studiedag Dinsdag 27 juni staken Donderdag 29 juni GMR-vergadering Vrijdag 30 juni rapporten mee Vrijdag 30

Nadere informatie

Nr. 12 18 februari 2015

Nr. 12 18 februari 2015 Nr. 12 18 februari 2015 De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Voor velen een tijd om even gas terug te nemen en wat rustiger aan te doen, voor anderen misschien een tijd om actief te zijn of met vakantie

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda 27-06-2014 Agenda Discussieavond 30-06 doorschuifmiddag 30-06 schoomaakavond 01-07 afscheid groep 8 02-07 afscheid juf Houkje 04-07 laatste schooldag 05-07 t/m 17-08 ZOMERVAKANTIE Zoon voor juf Bianca!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@primus.frl Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Directie Wij hebben sinds kort een nieuw telefoon netwerk. Als u met school belt en de telefoon

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 November 2018 Beste ouder(s), verzorger(s), Donderdagavond 25 oktober hebben we met elkaar tijdens de

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Kringgesprek Beste ouders, Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Nummer 6 2012-2013 2013 maken toetsen van het Cito op het gebied van rekenen, lezen, begrijpend lezen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief. mei 2019

Nieuwsbrief. mei 2019 Nieuwsbrief mei 2019 Directie Formatie Wij hopen in de volgende nieuwsbrief de groepsindeling te kunnen communiceren. Wel kunnen wij alvast vermelden dat wij volgend schooljaar weer 13 groepen mogen formeren.

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht Belangrijke data in juni 3 juni schoolreis voor groep 1 tot en met 6 7 juni ouder/kind activiteit voor Nino Coloso en groep 1/2 thema Verkeer Praktisch verkeersexamen groep 8 Theoretisch verkeersexamen

Nadere informatie

Busselnieuws. Busselnieuws. 18 juni 2015. Het Busselnieuws! Agenda. We hebben nieuws over de toekomst! Jarigen. Musical groep 8. Alvast gefeliciteerd!

Busselnieuws. Busselnieuws. 18 juni 2015. Het Busselnieuws! Agenda. We hebben nieuws over de toekomst! Jarigen. Musical groep 8. Alvast gefeliciteerd! Het! We zijn begonnen aan de eindspurt van het schooljaar! De toetsen zijn achter de rug Volgende week ontvangt u het tweede rapport van uw kind We krijgen een enorm leuke sportdag We gaan de musical zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief Juli 2013 Patricia van Brakel Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor de vakantie ligt voor u. We wensen u weer veel leesplezier en alvast een heel

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 26 juni - nummer 39 Het Vijfblaadje Kalender juni en juli 27 juni Rapport 27 juni Rapport gesprekken facultatief 2 juli Kennismakingsochtend 2 juli Musical groep 8 voor belangstellenden om 19.00 uur 3

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school.

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 14 6 juli schooljaar 2014-2015 AGENDA woensdag 8 juli 8.30-10.30 uur, doorschuifochtend, kennismaken in de nieuwe groep

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 9 / 11 december 2014. Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V

Schooljaar 2014-2015. Nummer 9 / 11 december 2014. Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Ieder jaar in januari/februari en mei/juni maken de leerlingen van onze school voor verschillende vakgebieden de toetsen van het leerlingvolgsysteem van Cito.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer: 16 Datum: 22-05-2015. Personele zaken Vakantierooster Lekker Fit Week Avond-4-daagse Project Geschiedenis Thuiswerk Lezen

Nieuwsbrief nummer: 16 Datum: 22-05-2015. Personele zaken Vakantierooster Lekker Fit Week Avond-4-daagse Project Geschiedenis Thuiswerk Lezen Nieuwsbrief nummer: 16 Datum: 22-05-2015 Personele zaken Vakantierooster Lekker Fit Week Avond-4-daagse Project Geschiedenis Thuiswerk Lezen Personele zaken Wij zijn bijzonder blij u te mogen zeggen dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI Donderdag 13 juni 2013 week 24 AGENDA - Vrijdag 21 juni laatste rapport mee - Dinsdag 25 juni Rapportgesprekken - Donderdag 27 juni Algemene Ledenvergadering - Maandag 1 juli wenmiddag nieuwe kleuters

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor:

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor: Maandinfo Maand: september 2015 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Teamstudiedag Stagiaires Nieuwe leerlingen Doe Mee boekje Gymlessen Jeugd en Techniek (JET) Groep

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Juf Jeske s World Trip Voor de kerstvakantie heeft

Nadere informatie

04 t/m 08 maart Carnavalsvakantie 20 maart Info-avond groepen 7 Entreetoets uur 21 maart Nieuwsbrief 14

04 t/m 08 maart Carnavalsvakantie 20 maart Info-avond groepen 7 Entreetoets uur 21 maart Nieuwsbrief 14 Nieuwsbrief 13 28 februari 2019 Belangrijke data: 04 t/m 08 maart Carnavalsvakantie 20 maart Info-avond groepen 7 Entreetoets 19.30-20.30 uur 21 maart Nieuwsbrief 14 Algemene informatie Social media en

Nadere informatie

Nummer 7 15 januari 2016

Nummer 7 15 januari 2016 Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 7 15 januari 2016 Algemeen Belangrijke data: 1 22-01: Groep 1-2 vrij 2 25-01 t/m 05-02: CITO toets periode groep 2 t/m 7 3 29-01: Schooldisco 4 05-02:

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 38 3-7-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Wat een mooi jaar hebben we achter de rug! In deze

Nadere informatie

40e jaargang nr. 19 Vrijdag

40e jaargang nr. 19 Vrijdag NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 19 Vrijdag 16-06-2017 Volgt u ons al! 26-06-2017 Studiedag, alle leerlingen vrij 27-06-2017 Prikactie Primair onderwijs, school begint pas om 9.30 uur 29-06-2017 Rapport meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein!

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein! Nieuwsbrief Opening Schoolplein Februari 2018 IN DIT NUMMER: Opening Schoolplein 1 Open dag 21 maart 2 Nederlands kampioenschap Ski en snowboard 3 Gratis activiteit sportservice 4 GGD Flits 5 Kinderdisco

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Paasontbijt ** Groep 8 en het voortgezet

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 8 februari t/m vrijdag 15 februari 2019 39 e jaargang nr. 21 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

TAM TAM MEI 2014. Activiteiten mei t/m juli

TAM TAM MEI 2014. Activiteiten mei t/m juli Datum Activiteiten mei t/m juli 19 mei 19 t/m 22 mei 26 t/m 28 mei Weekopening 1/2 B en C 8.45 9.10 uur Avondvierdaagse: Vertrek Raadhuisplein (Phone House): 5 km: 18.15 uur (donderdag 18.30 uur) 10 km:

Nadere informatie

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a.

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Nieuwskraker nr. 16, 10 april 2015 Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Wat komen gaat Agenda 13 t/m 24 april: Entreetoets groep 7 Ook deze week: gesprekken met ouders van leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 In deze nieuwsbrief: Ouderportaal Opbrengst kerstmarkt Cito Eindtoets NT2 klas en meer Grote Peuterdag Schoolfotograaf Op vrijdag 20 maart wordt de jaarlijkse Grote Peuterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 Niet vergeten donderdag 5 februari Studiedag, alle kinderen vrij vrijdag 6 februari rapport mee naar huis, groep 3 t/m 8 dinsdag 10 februari rapportgesprekken groep

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 35: 12.06.2015 Belangrijke data: 19 juni oud papier 25 juni scoren voor gezondheid in RKC stadion voor groep 6 t/m 8 1 juli musical groep 8 3 juli rapport 3 mee 6-10 juli schoolkamp

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari,

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Groep 8 CITO eindtoets dinsdag t/m donderdag 7 Februari, vrijdag Warme truiendag 13 Februari, donderdag Playbackshow 5 Februari, woensdag Spreekuur

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Proeftuintjes in de school In eerdere nieuwsbrieven hebben wij u bericht over de proeftuintjes die wij in de school aan het uitvoeren zijn. De leerkrachten zijn aan het kijken of

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Jaargang: 18 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE

Jaargang: 18 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Jaargang: 18 Nr. 8 5-6-2016 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Cindy de Winter, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015

Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015 Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015 Nieuwe leerlingen op onze school Senne van Oene is onze nieuwe leerling in groep 1a. Welkom Senne, een hele fijne tijd bij ons op school toegewenst! Belangrijke

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel:

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: Express Jaargang 7, nummer 17 27 mei 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; Nieuwe leerlingen Baby nieuws Groepsindeling 2016-2017 Voorstellen Walthéra Jansen-

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA 13 mei 2016 nummer 16 AGENDA ma 16 mei 2 e Pinksterdag di 17 mei Tandenpoets-les voor groep 1 en 2 wo 18 mei Groep 7 heeft praktijkexamen fietsdiploma do 19 mei Tandenpoets-les voor groep 3 en 4 17, 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015

Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015 Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015 Belangrijke data 16-10 Gastlessen Stichting Opkikker 23-10 Thema-afsluiting Iedereen hoort erbij groepen 1 t/m 8 26-10 Start Herfstvakantie t/m 30-10 04-11 Thema-avond Hoe

Nadere informatie

Voor vragen kunt u zeker bij ons terecht. Ons mailadres is

Voor vragen kunt u zeker bij ons terecht. Ons mailadres is Week 22: Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer 28 mei t/m 1 juni 2018 SCHOOL- Bedankt De Roelevaer! Volgende week is mijn laatste week op De Roelevaer De afgelopen 15 jaar heb ik

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie