Zo lekker en gezond kan duurzaam zijn.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zo lekker en gezond kan duurzaam zijn."

Transcriptie

1 Zo lekker en gezond kan duurzaam zijn. ISECO Serving voor genieten People van Planet lekker en Profit gezond eten.

2 ISECO staat voor genieten van lekker eten. Om dit te kunnen blijven doen, moeten we verantwoord omgaan met onze omgeving. Pieter Krielaart, President Directeur Duurzaamheid: Een leidend principe bij ISECO Duurzaam ondernemen staat bij ISECO hoog in het vaandel. Het is altijd, passend bij een echt familiebedrijf, het fundament geweest van ons denken en handelen. Duurzaamheid betekent voor ons het doorgeven van een kwaliteit van leven - in de breedste zin van betekenis - aan toekomstige generaties. Waarbij we ons oriënteren op de lange termijn en niet op korte termijn winst. Dit komt tot uitdrukking in al onze bedrijfsaspecten: producten, toegepaste technologie, gebouwen, gehanteerde productiemethode en natuurlijk in het delen van kennis met u. In ons duurzaamheid beleid staat primair de mens centraal die verblijft in een ziekenhuis, een instelling voor ouderenzorg of een andere zorg instelling en afhankelijk is van de zorg die u geeft. Voor deze mensen is een goede en gezonde maaltijd van groot belang. We willen deze doelstellingen bereiken op een wijze die de wereld waarin wij leven, minimaal belast. Daarvoor ontwikkelen wij slimme concepten, die geheel voldoen aan dit principe. Neem bijvoorbeeld ons bekroonde concept 4 All Meals. Dankzij dit unieke concept wordt voedselverspilling tot een absoluut minimum beperkt, wordt het medicijngebruik gereduceerd en het herstel versneld door goede voeding. Gezond, smakelijk, duurzaam en kosten efficiënt, dat is goed nieuws voor mens en natuur, maar ook voor uw budget.

3 Duurzaam ondernemen: van product tot gebouw. Floor Krielaart, HRM & Juridische Zaken ISECO het bedrijf Het opvallend lichte hoofdkantoor van de groep is te vinden in Breda. Sortrans Benelux en ISECO International zijn ook hier gevestigd. Bij de bouw is op diverse, duurzame details gelet. Zo zorgt een grijswatercircuit ervoor dat het regenwater na behandeling in het hele gebouw beschikbaar is. Verder is het dak bedekt met fotovoltaïsche cellen die gemiddeld per jaar zo n kwh opwekken. Het pand is daarmee voor een groot deel zelfvoorzienend. Op warme dagen leveren we zelfs elektriciteit aan het net. De fabricage van de ISECOproducten vindt plaats in het Franse Saint-Phal, iets ten zuiden van de oude handelsstad Troyes, tussen de groene heuvels van de Champagnestreek. In de productiehallen wordt efficiënt en in een sfeer van rust en aan - dacht, hoogwaardige apparatuur geproduceerd. Naast de fabriek ligt in het prachtig gerestaureerde Moulin du Breuil, verscholen tussen bossen en vennetjes, het congres- en trainingscentrum van ISECO. Alle oude waterlopen rond deze vroegere watermolen zijn in ere hersteld. Het terrein heeft zijn oorspronkelijke natuurlijke functie dus teruggekregen. U kunt de forellen door een glazen vloer zien zwemmen!

4 Lekkere en gezonde maaltijden die met aandacht worden gepresenteerd, zorgen voor gezondere en gelukkigere bewoners. Karen Backx, gastvrouw Woon- en Zorghuis Ambroos, Belgie Gastrotherapie: voeding draagt bij aan de gezondheid Goed eten is goed voor de mens. Een open deur, maar dit principe krijgt niet altijd de aandacht die het verdient. Diverse onderzoeken tonen aan dat lekkere, gezonde en mooi gepresenteerde maaltijden, essentieel zijn voor de gezondheid en het algemeen welbevinden. Goede voeding zorgt er voor dat mensen zich beter voelen, sneller herstellen en minder medicijnen en zorg nodig hebben. Hippocrates, aan wie elke dokter een eed aflegt, zei het ongeveer jaar geleden al: Laat uw voeding uw medicijn zijn. ISECO gebruikt dit principe als basis voor haar producten en concepten. Hiermee ondersteunen wij de gezondheidszorg om elke dag weer lekkere en gezonde maal tijden te presenteren. Op een afdeling, in een appartement, een woongroep of een restaurant. Dat noemen wij gastrotherapie in optima forma. ISECO werkt bij de ontwikkeling van producten en concepten samen met vooraanstaande voedingsfabrikanten als Nestlé en Lantmännen Unibake, maar ook met lokale Cook&Chill, Cook&Freeze specialisten en instellingkoks. Deze fabrikanten of specialisten kunnen bij de ontwikkeling van nieuwe voedingsproducten of menu s op ons rekenen. De voedingsspecialisten van Farm Frites bijvoorbeeld hebben samen met ons bevroren Cook&Chill producten getest. Het resultaat: een product dat optimaal krokant is aan de buitenzijde en lekker zacht binnenin. Ook andere producenten van convencience maaltijden hebben inmiddels hun weg gevonden naar onze laboratoria. Deze gezamenlijke inspanning maakt het u mogelijk om het beste resultaat te presenteren.

5 Voedingsafval gereduceerd van 50% naar 5%. Adrie Jongenelen, TheFoodProfessor food & hospitality Management en animator van het met de No Waste Award 2011 bekroonde 4 All Meals concept bij het Maxima Medisch Centrum, Eindhoven 4 All Meals: de hele dag door lekkere maaltijden met minimale voedselverspilling Staat u er wel eens bij stil hoeveel voedsel er voedselkeuze aan het bed zijn essentieel. Het UR Food & Biobased research Center van de weg wordt gegooid? Onderzoek wijst uit dat in Flexibiliteit van uw systeem is doorslag gevend. universiteit van Wageningen heeft aangetoond de westerse wereld 25% van al het voedsel wordt Met 4 All Meals kunnen vanuit één maaltijdwagen dat voedselverspilling is gereduceerd van meer Margaret Meadows weggegooid. In de zorg instellingen kan dit zelfs alle verstrekkingen worden gedaan: ontbijt, lunch, dan 50% tot 5%. Bovendien werden deze Royal Bolton Hospital oplopen naar boven de 50%! Dit is niet alleen een diner en tussentijdse verstrekkingen. Uw patiënt besparingen gerealiseerd met een aanmerkelijke enorme en onverantwoorde verspilling, het kost - of eigenlijk uw klant - kan op het moment van verhoging van de klanttevredenheid. De bood- Sinds de introductie van het nieuwe ISECO ook nog eens veel geld en het past ook niet bij het ontbijt kiezen uit vers afgebakken broodjes schap is dus duidelijk. Door te investeren in uw systeem komen de borden leeg terug: de een gezondheidsinstelling. die ter plaatse belegd worden. Met het brood voedingsconcept en uw medewerkers, vermindert patiënten eten de volledige maaltijd op. van Lantmännen Unibake is dit heel eenvoudig. u voedselafval, gaat de kostprijs naar beneden Daardoor zijn we veel minder tijd kwijt Het 4 All Meals speelt in op deze problematiek en En uw klant heeft nog nooit zo goed ontbeten! en verhoogt u sterk de klanttevredenheid. aan het wassen en reinigen van trolley s kan in veel gevallen sterke verbetering brengen. en aardewerk. Maar nog belangrijker: Dit concept is gebaseerd op het presenteren van Het Maxima Medisch Centrum Eindhoven werkt Het 4 All Meals concept heeft diverse bekroningen het voedselafval is veel minder. lekker en gezond eten aan uw patiënten. Speciaal al enige tijd met het 4 All Meals concept. gehad in de Nederlandse gezondheidszorg. getrainde medewerkers en de vrijheid van De structurele resultaten zijn uitstekend.

6 Continu optimaliserings proces dat afval tot een minimum beperkt. Franck Jennepin, Product Manager ISECO Saint Phal Onze producten: minder materialen en steeds meer recyclebaar De producten die ontwikkeld worden in onze fabriek te Saint Phal Frankrijk, kenmerken zich door een toepassing van hoogwaardige en grotendeels herbruikbare materialen. Daar waar kunststof noodzakelijk is streeft ISECO er naar zoveel mogelijk onderdelen te gebruiken van gerecyclede kunststoffen. We werken samen met andere industrieën om te leren van technologische ontwikkelingen die wij kunnen gebruiken voor onze producten. Maar liefst 10% van de medewerkers van onze Groep maken deel uit van de R&D afdeling. We kunnen zo het grote aantal innovaties blijven waarmaken waar ISECO bekend om is. ISECO kent in haar productieproces een continu optimaliseringsproces dat afval tot een minimum beperkt. Het aandeel RVS in onze producten wordt voortdurend gereduceerd. Dat is niet alleen goed in ecologisch opzicht naar ook positief voor de prijs. Bovendien gaan de producten van ISECO lang mee. We kiezen voor duurzame materialen en een duurzame constructie. We geven trainingen aan uw medewerkers en bieden gespecialiseerd technisch onderhoud om uw apparatuur in topvorm te houden gedurende deze lange levensduur. We kiezen bewust voor lichte en compacte materialen, met als doel een optimaal transport en de beste ergonomische omstandigheden. Minder energieverbruik door slimme warmteplaten en betere isolatie. ISECO thermocontact werkt met warmteplaten die de warmte efficiënter overbrengen op de voedingsproducten, precies daar waar u het wil hebben. Goede isolatie zorgt voor een beter resultaat van de apparatuur, terwijl het energieverbruik geminimaliseerd wordt.

7 Alle maaltijden op de juiste temperatuur op een energie-efficiënte wijze. Emmanuel Thomas, Coordonnateur des fonctions logistiques, au Centre hospitalier d Eaubonne, France Thermocontact: warmte zonder energieverspilling De thermocontact warmteplaten van ISECO, zijn Uitgaande van deze positie wordt of de volledige Een belangrijk pluspunt is dat gedurende het meer dan zomaar een warmteplaat, bestaande uit warmplaat verwarmd, of alleen een klein gedeelte, uitserveren van de maaltijden, thermocontact een metalen plaat om een verwarmingselement. of helemaal niet, indien de maaltijd koud moet zorgt voor een continue ondersteuning van de De unieke ISECO thermocontact technologie brengt blijven. Bij andere producten, zoals de Serelis en temperatuur. Ook als de deuren open zijn, wat warmte precies en zeer energiezuinig over op de Energis, wordt de noodzakelijke energieconsumptie natuurlijk meestal het geval is. Op deze wijze maal tijden. Het principe? De speciaal ontwikkelde gebaseerd op een calculatie die uitgaat van de voorkomen we onnodig energieverlies, verbeteren warmteplaten brengen de warmte precies daar over starttemperatuur van de platen. Zodat alleen we de kwaliteit van de maaltijd, zoals die waar u het wil hebben: op de maaltijden. de echt benodigde energie wordt gebruikt. geserveerd wordt aan de klant en maken we Geen uitstraling van de warmte over de hele trolley heen en geen inefficiënt gebruik van hete lucht. Zo kent de Vitalis Evo intelligente warmplaten die Bovendien kunnen de warm platen individueel (voorprogrammeerbaar) worden ingesteld. Temperatuur en energieverbruik kunnen optimaal het werken comfortabel voor de medewerkers. Precies zoals de chef bedoeld had! Dienblad Bord met vlakke bodem Deksel Warmplaat de positie van het dienblad herkennen. worden aangepast aan type en hoeveelheid maaltijdproducten.

8 Koelen met een bijna nul CO 2 footprint. Marc Unverzagt, Technischer Leite, Gourmet Werkstation, Bad Nauheim Carbofresh TM : een natuurlijk koelingssysteem Duurzaam koelen? Dat lijkt onmogelijk. Dit wordt echter gemakkelijk gerealiseerd met Carbofresh TM, een geavanceerd maar gemakkelijk koelsysteem van Air Liquide. We passen dit toe in een groot aantal van onze producten. Inmiddels werken een vijftigtal grote en middelgrote zorginstellingen met Carbofresh TM. Sommige al bijna 10 jaar. We hebben het dan over duizenden trolleys. Elke dag weer kunt u rekenen op deze gemakkelijke, betrouwbare en duurzame koeling, tijdens elke fase van transport, opslag, regenereren en uitserveren. Het basisprincipe van deze techniek is dat CO 2 wordt geïnjecteerd in een speciale cassette dat past in de trolley. Een natuurlijk en flexibel proces van sublimatie zorgt voor een automatisch koelingsproces. Geen gesleep met kwetsbare onderdelen, geen milieubelastende compressoren, geen duur onderhoud en geen geluid- of warmteproductie. Maar koeling, ook als er geen elektriciteit voorhanden is. Carbofresh TM koelt vanaf het moment van injecteren. Voorkoelen is niet nodig: rest gassen worden niet verspild, maar zorgen voor de koeling van het interieur van de trolley, dat vaak op kamertemperatuur is. Alles is volledig onder controle, zonder een enkel risico voor uw medewerkers. Het bacteriostatische C0 2 bevordert bovendien de hygiëne sterk. En de lage CO 2 footprint? Air Liquide gebruikt hiervoor geen grammetje CO 2. Het voor Carbofresh TM gebruikte CO 2 is 100% gerecycled en zeer belangrijk, HACCP gecertificeerd.

9 ISECO voor genieten van lekker en gezond eten.

SERELIS ONE. De gebruiksvriendelijke wagen voor multi-portiemaaltijden en à-la-carte service. Ergonomisch Uitstekende prestaties Makkelijk te reinigen

SERELIS ONE. De gebruiksvriendelijke wagen voor multi-portiemaaltijden en à-la-carte service. Ergonomisch Uitstekende prestaties Makkelijk te reinigen SERELIS ONE De gebruiksvriendelijke wagen voor multi-portiemaaltijden en à-la-carte service Ergonomisch Uitstekende prestaties Makkelijk te reinigen ALL IN ONE Voor een gezonde en smakelijke maaltijd Lekker

Nadere informatie

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten.

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. Iseco, gekend om haar specia listische service op hoog niveau. Omwille van de veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid heeft alle apparatuur

Nadere informatie

CASSEROLE. Genieten van lekker eten en gezond ouder worden. Innovatief Lekker simpel Extramuraal

CASSEROLE. Genieten van lekker eten en gezond ouder worden. Innovatief Lekker simpel Extramuraal CASSEROLE Genieten van lekker eten en gezond ouder worden Innovatief Lekker simpel Extramuraal CASSEROLE Hoe beter ouderen eten, des te prettiger en energieker ze zich meestal voelen. Maar juist deze kwetsbare

Nadere informatie

CASSEROLE. Genieten van lekker eten en gezond ouder worden. Innovatief Lekker simpel Extramuraal

CASSEROLE. Genieten van lekker eten en gezond ouder worden. Innovatief Lekker simpel Extramuraal CASSEROLE Genieten van lekker eten en gezond ouder worden Innovatief Lekker simpel Extramuraal CASSEROLE Hoe beter ouderen eten, des te prettiger en energieker ze zich meestal voelen. Maar juist deze kwetsbare

Nadere informatie

Dankzij Care Banqueting kunnen onze medewerkers al hun tijd aan onze PG. bewoners besteden. Vaak bereiden zij gezamenlijk een perfecte maaltijd of een

Dankzij Care Banqueting kunnen onze medewerkers al hun tijd aan onze PG. bewoners besteden. Vaak bereiden zij gezamenlijk een perfecte maaltijd of een Dankzij Care Banqueting kunnen onze medewerkers al hun tijd aan onze PG bewoners besteden. Vaak bereiden zij gezamenlijk een perfecte maaltijd of een heerlijke warme snack. Wij gebruiken Care Banqueting

Nadere informatie

Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin.

Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin. Tot wel 25% minder energieverbruik en co 2 -uitstoot Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin. Ontdek hoe duurzame ambities en commerciële doelstellingen samenkomen in uw koelschap.

Nadere informatie

Een nieuwe woning in Heerhugowaard 37 woningen in Nieuw Waard fase 3

Een nieuwe woning in Heerhugowaard 37 woningen in Nieuw Waard fase 3 KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in Heerhugowaard 37 woningen in Nieuw Waard fase 3 De energie van morgen vandaag in huis Een energieneutrale woning: het kan! De verkoop van de woningen in het project Nieuw

Nadere informatie

Een nieuwe woning in Den Haag 46 woningen Binck Plaats

Een nieuwe woning in Den Haag 46 woningen Binck Plaats KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in Den Haag 46 woningen Binck Plaats De energie van morgen vandaag in huis Een energieneutrale woning: het kan! De verkoop van 46 woningen Binck Plaats in Den Haag is gestart.

Nadere informatie

Een nieuwe woning in Zoetermeer NEXUM

Een nieuwe woning in Zoetermeer NEXUM KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in Zoetermeer NEXUM De energie van morgen vandaag in huis Een energieneutrale woning: het kan! De verkoop van 18 nul op de meter woningen in project NEXUM is gestart. Duurzame

Nadere informatie

Een nieuwe woning in Zoetermeer 32 woningen in Oosterheem Groene Hart fase 2

Een nieuwe woning in Zoetermeer 32 woningen in Oosterheem Groene Hart fase 2 KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in Zoetermeer 32 woningen in Oosterheem Groene Hart fase 2 De energie van morgen vandaag in huis Een energieneutrale woning: het kan! De verkoop van de woningen in het project

Nadere informatie

Een nieuwe woning in Sliedrecht 43 woningen Baanhoek-West De energie van morgen vandaag in huis

Een nieuwe woning in Sliedrecht 43 woningen Baanhoek-West De energie van morgen vandaag in huis KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in Sliedrecht 43 woningen Baanhoek-West De energie van morgen vandaag in huis 1e fase 23 woningen Een energieneutrale woning: het kan! De verkoop van de eerste fase met

Nadere informatie

Een nieuwe woning in Ursem 24 woningen in de Tuinen van Ursem

Een nieuwe woning in Ursem 24 woningen in de Tuinen van Ursem KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in Ursem 24 woningen in de Tuinen van Ursem De energie van morgen vandaag in huis Een energieneutrale woning: het kan! De verkoop van 24 woningen in het project de Tuinen

Nadere informatie

KLIMAATGARANT. De energie van morgen vandaag in huis

KLIMAATGARANT. De energie van morgen vandaag in huis KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in De energie van morgen vandaag in huis Een energieneutrale woning: het kan! is gestart met de verkoop van woningen in het project. Duurzame woningen, want wordt een wijk

Nadere informatie

Een nieuwe woning in Rockanje 38 woningen De Lange Stallen

Een nieuwe woning in Rockanje 38 woningen De Lange Stallen KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in Rockanje 38 woningen De Lange Stallen De energie van morgen vandaag in huis Een zeer energiezuinige woning: het kan! Binnenkort start de verkoop van 38 woningen in het

Nadere informatie

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flavours to go Het flexibele concept voor uw interne catering waar u de smaak van te pakken krijgt! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Nadere informatie

Inducook ClassicLine Eenvoud & Toonaangevend

Inducook ClassicLine Eenvoud & Toonaangevend Eenvoud & Toonaangevend Koud getransporteerd. Warm geserveerd. Zorgeloze Menu Service. Optimaal bereidt. is het ideale Tafeltje Dekje systeem voor een maximale versheid, aroma en smaak. infrarood afstandsbediening

Nadere informatie

KLIMAATGARANT. Een nieuwe woning in Waddinxveen De energie van morgen vandaag in huis

KLIMAATGARANT. Een nieuwe woning in Waddinxveen De energie van morgen vandaag in huis KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in Waddinxveen De energie van morgen vandaag in huis Een energieneutrale woning: het kan! Tetteroo is gestart met de verkoop van 10 woningen aan de Tuinbouwweg in het project

Nadere informatie

Functioneren infrarood panelen ES systems

Functioneren infrarood panelen ES systems INFRAROOD VERWARMINGSSYSTEEM Productie- en verkoopmaatschappij ES systems, opgericht in 2010, is een jong en dynamisch bedrijf dat zich snel ontwikkelt. Bij het opstarten van dit bedrijf is gebruik gemaakt

Nadere informatie

nieuwe woning in project Nieuwe Haven, onderdeel van de gebiedsontwikkeling Iseldoks in Doetinchem

nieuwe woning in project Nieuwe Haven, onderdeel van de gebiedsontwikkeling Iseldoks in Doetinchem KLIMAATGARANT EenEPC0 nieuwe woning in project Nieuwe Haven, onderdeel van de gebiedsontwikkeling Iseldoks in Doetinchem De energie EERB van morgen vandaag in huis AMSTELVEEN RIJSWIJKBUITEN Een energieneutrale

Nadere informatie

KLIMAATGARANT. Een nieuwe woning in Herwijnen 24 woningen Engelenweide De energie van morgen vandaag in huis

KLIMAATGARANT. Een nieuwe woning in Herwijnen 24 woningen Engelenweide De energie van morgen vandaag in huis KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in Herwijnen 24 woningen Engelenweide De energie van morgen vandaag in huis Een energiezuinige woning: het kan! De verkoop van 24 woningen Engelenweide in Herwijnen is gestart.

Nadere informatie

Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming.

Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming. Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming. 5 redenen Waarom infraroodverwarming de juiste keuze is Steeds meer mensen kiezen voor infraroodverwarming. Dat is niet

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015 Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-10 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

geotherm hybride systeem

geotherm hybride systeem geotherm hybride systeem Duurzaam comfort door slimme samenwerking 01-08 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Met het geotherm hybride systeem

Nadere informatie

Een nieuwe woning in Westergouwe 53 woningen Wijdeblik

Een nieuwe woning in Westergouwe 53 woningen Wijdeblik KLIMAATGARANT EPC0 Een nieuwe woning in Westergouwe 53 woningen Wijdeblik EERB van morgen vandaag in huis De energie ENERGIE EXPLOITATIE AMSTELVEEN ENERGIE EXPLOITATIE RIJSWIJKBUITEN Een energieneutrale

Nadere informatie

Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond.

Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond. Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond. Verbeter uw comfort met de ideale zonwerende en isolerend glasfolie. Verbeter de isolatie tot 41% (K-waarde), bespaar energie, hou overdreven warmte buiten

Nadere informatie

Een nieuwe woning in project De Nieuwe Wetenschappers te Schiedam

Een nieuwe woning in project De Nieuwe Wetenschappers te Schiedam EERB KLIMAATGARANT EPC0 Een nieuwe woning in project De Nieuwe Wetenschappers te Schiedam EERB van morgen vandaag in huis De energie Een energieneutrale woning: het kan! In 2020 komen er in de wijk de

Nadere informatie

Een nieuwe woning in Rockanje, 8 XL-bungalows in De Lange Stallen fase 1B

Een nieuwe woning in Rockanje, 8 XL-bungalows in De Lange Stallen fase 1B KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in Rockanje, 8 XL-bungalows in De Lange Stallen fase 1B De energie van morgen vandaag in huis Een zeer energiezuinige woning: het kan! Binnenkort start de verkoop van de

Nadere informatie

Een nieuwe woning in RijswijkBuiten Tuinen van Sion fase 13 De energie van morgen vandaag in huis

Een nieuwe woning in RijswijkBuiten Tuinen van Sion fase 13 De energie van morgen vandaag in huis KLIMAATGARANT ENERGIE EXPLOITATIE RIJSWIJKBUITEN Een nieuwe woning in RijswijkBuiten Tuinen van Sion fase 13 De energie van morgen vandaag in huis Een energieneutrale woning: het kan! Tussen 2013 en 2023

Nadere informatie

HET MENU VOOR DE ZORG

HET MENU VOOR DE ZORG HET MENU VOOR DE ZORG Meals on wheels Winkelformule Flexibele maaltijdserveerwagen Inzetbaar in restaurant, grand café, woonkamer of kleinschalige 20 tot 2 maaltijden per maaltijdwagen Client kan zelf

Nadere informatie

Een nieuwe woning in Spijkenisse 25 woningen Eiland van Spijk Fase 1

Een nieuwe woning in Spijkenisse 25 woningen Eiland van Spijk Fase 1 KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in Spijkenisse 25 woningen Eiland van Spijk Fase 1 De energie van morgen vandaag in huis Een energiezuinige woning: het kan! De verkoop van Fase 1 van Eiland van Spijk in

Nadere informatie

Green Cleaning. Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol

Green Cleaning. Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol Green Cleaning Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol Waarom green? Green is bij ons meer dan groen het staat voor duurzaam. HECTAS hecht nadrukkelijk veel waarde

Nadere informatie

Een nieuwe woning in RijswijkBuiten 66 woningen Buitenplaats Syon De energie van morgen vandaag in huis

Een nieuwe woning in RijswijkBuiten 66 woningen Buitenplaats Syon De energie van morgen vandaag in huis KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in RijswijkBuiten 66 woningen Buitenplaats Syon De energie van morgen vandaag in huis ENERGIE EXPLOITATIE RIJSWIJKBUITEN Een energieneutrale woning: het kan! De verkoop

Nadere informatie

comfortverhogend, energiezuinig en fluisterstil

comfortverhogend, energiezuinig en fluisterstil Airconditioners comfortverhogend, energiezuinig en fluisterstil FTX-JV WAndModeL ftx-jv Het uitgebreide productgamma van Daikin biedt voor elke toepassing de juiste airconditioner. Wandmodellen worden

Nadere informatie

Kleinschalig wonen. Reiniging, hygiëne en registratie

Kleinschalig wonen. Reiniging, hygiëne en registratie Kleinschalig wonen Reiniging, hygiëne en registratie Kleinschalig wonen Een zorgeloos thuis voor cliënt en familie. Bij kleinschalig wonen zet de cliënt zo veel mogelijk zijn eigen leven en routines voort.

Nadere informatie

INSPIRATIEDAG GASTVRIJHEID IN DE ZORG

INSPIRATIEDAG GASTVRIJHEID IN DE ZORG INSPIRATIEDAG GASTVRIJHEID IN DE ZORG Waste Management Een workshop over verantwoord ondernemen en de huidige maatschappelijke discussie over verduurzaming en verspilling. Welke handvatten kunnen wij bieden

Nadere informatie

Een nieuwe woning in De Volgerlanden

Een nieuwe woning in De Volgerlanden KLIMAATGARANT EPC0 Een nieuwe woning in De Volgerlanden De energie EERB van morgen vandaag in huis ENERGIE EXPLOITATIE RIJSWIJKBUITEN ENERGIE EXPLOITATIE SPIJKENISSE Rijswijk Een energieneutrale woning:

Nadere informatie

Een nieuwe woning in Praal Esse Zoom

Een nieuwe woning in Praal Esse Zoom ENERGIE EXPLOITATIE AMSTELVEEN KLIMAATGARANT EPC0 Een nieuwe woning in Praal Esse Zoom EERB van morgen vandaag in huis De energie ENERGIE EXPLOITATIE AMSTELVEEN ENERGIE EXPLOITATIE RIJSWIJKBUITEN Een energieneutrale

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhouds- organisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND VLOER- / PLAFOND UNIT UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LAAG GELUIDSNIVEAU GEZOND KLIMAAT LIFE S GOOD WHEN IT S GREEN Greenovation

Nadere informatie

Een nieuwe woning in Zoetermeer 42 woningen De Blauwe Tuinen

Een nieuwe woning in Zoetermeer 42 woningen De Blauwe Tuinen KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in Zoetermeer 42 woningen De Blauwe Tuinen De energie van morgen vandaag in huis Project in Rijswijk Een energieneutrale woning: het kan! Binnenkort start de verkoop van

Nadere informatie

Mijn vloer geeft mij energie

Mijn vloer geeft mij energie Mijn vloer geeft mij energie met Speedheat elektrische verwarming Geeft uw vloer u ook energie? Echte warmte komt van binnen. Daar kan zelfs onze vloerverwarming niet tegenop. Maar als het aankomt op individueel

Nadere informatie

nieuwe woning in Austerlitz

nieuwe woning in Austerlitz KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in Austerlitz EPC0 7 woningen Thuis in het Loo De energie van morgen vandaag in huis EERB ENERGIE EXPLOITATIE AMSTELVEEN ENERGIE EXPLOITATIE RIJSWIJKBUITEN Een energieneutrale

Nadere informatie

Eerste Earth friendly menu voor stedelijke onderwijsinstellingen en kinderopvanginitiatieven

Eerste Earth friendly menu voor stedelijke onderwijsinstellingen en kinderopvanginitiatieven Eerste Earth friendly menu voor stedelijke onderwijsinstellingen en kinderopvanginitiatieven Op 11 mei 2017 serveert de Stad Gent zijn eerste 'Earth friendly schoolmaaltijd'. Zo zet het stadsbestuur weer

Nadere informatie

ambacht maakt het verschil

ambacht maakt het verschil ambacht maakt het verschil ambacht maakt het verschil! vorm 1volgt functie vakwerk 2vraagt visie design 3moet efficiënt details bepalen kwaliteit denken 5om te doen kennis 6versterkt kansen onze visie

Nadere informatie

Orapi Applied. right chemistry right people

Orapi Applied. right chemistry right people Orapi Applied right chemistry right people Orapi Applied Orapi Applied is wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers van gespecialiseerde reinigings- en onderhoudsproducten, waarbij de nadruk ligt

Nadere informatie

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit:

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit: C D E LG Electronics Commercial Airconditioners Kanaal unit Wanneer u een perfect binnenklimaat wenst, maar de installatie niet zichtbaar in uw ruimte wilt hebben, biedt de kanaal unit esthetisch de mooiste

Nadere informatie

WARM AANBEVOLEN. MW MWRn MPW MVC VC Drankenwarmers en Voedselcontainers.

WARM AANBEVOLEN. MW MWRn MPW MVC VC Drankenwarmers en Voedselcontainers. WARM AANBEVOLEN MW MWRn MPW MVC VC Drankenwarmers en Voedselcontainers. ANIMO ANYTIME Wat is een winterevenement zonder warme dranken? Warme chocola of glühwein geven deelnemers én toeschouwers de energie

Nadere informatie

Duurzaam ondernemen voor toekomstbehoud. Presentatie. Presentatie Remmert Dekker Packaging Woensdag 11 april 2018 Empack Utrecht

Duurzaam ondernemen voor toekomstbehoud. Presentatie. Presentatie Remmert Dekker Packaging Woensdag 11 april 2018 Empack Utrecht Duurzaam ondernemen voor toekomstbehoud Presentatie Presentatie Empack 2018 Welkom op Empack Wouter Wigman Remmert Dekker Packaging Marketing & Design PEFC Wij zijn Remmert Dekker Packaging Packaging Converter

Nadere informatie

OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- VERBRUIK. LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS CASSETTE UNIT 4 ZIJDIG UITBLAZEND UNIEKE KENMERKEN

OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- VERBRUIK. LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS CASSETTE UNIT 4 ZIJDIG UITBLAZEND UNIEKE KENMERKEN LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- CASSETTE UNIT 4 ZIJDIG UITBLAZEND VERBRUIK. UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LAAG GELUIDSNIVEAU GEZOND KLIMAAT LIFE S GOOD

Nadere informatie

OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- GEBRUIK. LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS KANAAL UNIT UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT

OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- GEBRUIK. LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS KANAAL UNIT UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- KANAAL UNIT GEBRUIK. UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LAAG GELUIDSNIVEAU GEZOND KLIMAAT LIFE S GOOD WHEN IT S GREEN Greenovation

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

Voedingsconcepten in de Nederlandse Ziekenhuizen Samenvatting van de bevindingen

Voedingsconcepten in de Nederlandse Ziekenhuizen Samenvatting van de bevindingen Voedingsconcepten in de Nederlandse Ziekenhuizen Samenvatting van de bevindingen Een inventarisatie door de Stuurgroep Ondervoeding, in opdracht van het ministerie van VWS Mei 2016 Dr.ir. Barbara van der

Nadere informatie

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort WARMTEPOMPTECHNIEK Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort Voor verwarming en productie van sanitair warm water in nieuwbouw en renovatie Warmtepomptechniek in nieuwbouwprojecten Nieuw bouwen?

Nadere informatie

Bewonersinformatie Rosmalen. Aandachtspunten voor uw vernieuwde woning

Bewonersinformatie Rosmalen. Aandachtspunten voor uw vernieuwde woning Bewonersinformatie Rosmalen Aandachtspunten voor uw vernieuwde woning 2 Voorwoord Afgelopen periode heeft BAM Woningbouw in opdracht van de eigenaar van uw woning, a.s.r., uw woning verbeterd. Bij de woningverbetering

Nadere informatie

Winst in Waste. Even voorstellen. Wilfred Schouten MFM Manager Facilitair Bedrijf Argos Zorggroep

Winst in Waste. Even voorstellen. Wilfred Schouten MFM Manager Facilitair Bedrijf Argos Zorggroep Winst in Waste Even voorstellen Wilfred Schouten MFM Manager Facilitair Bedrijf Argos Zorggroep 1 Enkele kerngegevens Argos Zorggroep 1.500 bewoners en patiënten, 500 cliënten extramurale zorg, 1.500 vrijwilligers

Nadere informatie

Ontwikkelen van BREEAM Outstanding voor gebouw The Edge

Ontwikkelen van BREEAM Outstanding voor gebouw The Edge Ontwikkelen van BREEAM Outstanding voor gebouw The Edge Seminar Duurzaam bouwen met Staal 3 september 2015 Over C2N Enkele recente projecten: C2N is een ona+ankelijke vastgoedadviseur, gespecialiseerd

Nadere informatie

optimale klimaatoplossing

optimale klimaatoplossing MKB, kantoren en utiliteit retail en detailhandel We vinden altijd de optimale klimaatoplossing zorg, overheid en scholen industrie en tuinbouw hotel, leisure en wellness We vinden altijd de optimale klimaatoplossing

Nadere informatie

Alles van waarde beschermen en behouden

Alles van waarde beschermen en behouden Alles van waarde beschermen en behouden Rond 2050 wonen er zo n 9 miljard mensen op onze aarde. De vraag naar water, mais, olie en metaal zal dan ook drastisch toenemen. Onze aarde is niet onuitputtelijk,

Nadere informatie

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler De winst van aurostep Weet u dat 8 minuten zon volstaan om alle mensen op de wereld één jaar van energie te voorzien? De zon levert

Nadere informatie

Mijn vloer geeft mij energie

Mijn vloer geeft mij energie Mijn vloer geeft mij energie Speedheat elektrische infrarood vloerverwarming Geeft uw vloer u ook energie? Echte warmte komt van binnen. Daar kan zelfs onze vloerverwarming niet tegenop. Maar als het aankomt

Nadere informatie

Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie

Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie 2 Bosch Solar Bosch: dat klinkt bekend én vertrouwd! Geen wonder, want miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken de producten van Bosch. Dag in, dag

Nadere informatie

Introductie eco2heat. Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling. Gezond, duurzaam en voordelig verwarmen

Introductie eco2heat. Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling. Gezond, duurzaam en voordelig verwarmen Introductie eco2heat Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling Wie is Eco2heat? Eco2heat kiest voor duurzame, groene warmte. Aangezien ongeveer 30% van het wereld energie verbruik verwarming

Nadere informatie

LYSAIR PAST ERVARINGEN UIT DE INDUSTRIE TOE IN DE HOUTNIJVERHEID

LYSAIR PAST ERVARINGEN UIT DE INDUSTRIE TOE IN DE HOUTNIJVERHEID LYSAIR PAST ERVARINGEN UIT DE INDUSTRIE TOE IN DE HOUTNIJVERHEID Lysair is al tientallen jaren gekend als marktleider van ontstoffingsinstallaties voor grote industriële klanten zoals overslagbedrijven,

Nadere informatie

Geniet van de DHP-AQ, de stilste en energiezuinigste lucht/water-warmtepomp ooit Zekerheid, comfort en energiebesparing in elk seizoen

Geniet van de DHP-AQ, de stilste en energiezuinigste lucht/water-warmtepomp ooit Zekerheid, comfort en energiebesparing in elk seizoen MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Geniet van de DHP-AQ, de stilste en energiezuinigste lucht/water-warmtepomp ooit Zekerheid, comfort en energiebesparing in elk seizoen kleincomforttechniek.nl Danfoss warmtepomptechnologie:

Nadere informatie

Concept Ecovision. Il sole come partner. Concept Ecovision. schermature solari Colt

Concept Ecovision. Il sole come partner. Concept Ecovision. schermature solari Colt Il sole come partner Concept Ecovision schermature solari Colt Concept Ecovision Verantwoord ondernemen, zorgvuldig omgaan met natuurlijke hulpbronnen en gebruik maken Energie besparen: een visie Energie

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen Nefit Zonnestroom Nefit houdt Nederland warm CentroSolar PV-systemen Een stroom gratis zonne- Elektriciteit van eigen huis De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer dan vijftig

Nadere informatie

MEERKLEUR! ondersteunt waar uw behoefte ligt! Wij denken met u mee, maar hoe doen we dat?

MEERKLEUR! ondersteunt waar uw behoefte ligt! Wij denken met u mee, maar hoe doen we dat? Zorginstellingen WELKOM MEERKLEUR! weet hoe belangrijk ambiance, gastvrijheid en eten & drinken is. De huidige generatie ouderen, maar ook zeker de toekomstige groep ouderen, willen in de zorginstellingen

Nadere informatie

Thermische zonne-energie. Maximaal rendement uit de zon met de zonne-energie systemen van ZEN. energizing your future

Thermische zonne-energie. Maximaal rendement uit de zon met de zonne-energie systemen van ZEN. energizing your future Thermische zonne-energie Maximaal rendement uit de zon met de zonne-energie systemen van ZEN energizing your future energizing your future Haal je warmte uit de zon Denk milieuvriendelijk, handel economisch

Nadere informatie

Thermische zonne-energie. Maximaal rendement uit de zon met de zonne-energie systemen van ZEN. renewables for all

Thermische zonne-energie. Maximaal rendement uit de zon met de zonne-energie systemen van ZEN. renewables for all Thermische zonne-energie Maximaal rendement uit de zon met de zonne-energie systemen van ZEN renewables for all renewables for all Haal je warmte uit de zon Denk milieuvriendelijk, handel economisch In

Nadere informatie

Tijdbesparing in de zorg met apps

Tijdbesparing in de zorg met apps De alles-in-1 Zorgapp Efficiënt en veilig Tijdbesparing in de zorg met apps Zorgapps maken al het coördinerende en administratieve werk eenvoudiger en efficiënter zodat tijd overblijft Moderne technologie

Nadere informatie

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen,

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, Petrol Sign: restyled en ontwerpt de complete uitstraling van tankstations, staat voor innovatie en vernieuwing, biedt alles-in-een oplossingen, werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, biedt uitstekende

Nadere informatie

Live data, 24/7/365. Pharma & Healthcare

Live data, 24/7/365. Pharma & Healthcare 1 Live data, 24/7/365 Pharma & Healthcare 2 Dyzle Pharma & Healthcare Index 04 06 Vision Control Met behulp van DyzleLiveWare krijgt u meer inzicht in kritische processen die bepalend zijn voor de kwaliteit

Nadere informatie

MIMI Testimonial. Wonen Limburg - Roermond

MIMI Testimonial. Wonen Limburg - Roermond MIMI Testimonial Wonen Limburg - Roermond Stephan Gross, projectleider Wonen Limburg Het MIMI-concept werkt! MIMI: Meer Isolatie en Minder Installaties. Met als resultaat een uitstekend wooncomfort en

Nadere informatie

Duurzaam verwarmen en koelen met gas

Duurzaam verwarmen en koelen met gas Duurzame gaswarmtepompen voor o.a.: Kantoorgebouwen Frisse Scholen Verzorgingstehuizen (P4) (P6) (P7) www.gasengineering.nl Duurzaam verwarmen en koelen met gas De voordelen van verwarmen en koelen met

Nadere informatie

Het Heijmans Bright House is een concept van Heijmans in samenwerking met Van Helmond Zuidam Architecten en AERspire. Uitgangspunt van het concept is

Het Heijmans Bright House is een concept van Heijmans in samenwerking met Van Helmond Zuidam Architecten en AERspire. Uitgangspunt van het concept is Het Heijmans Bright House is een concept van Heijmans in samenwerking met Van Helmond Zuidam Architecten en AERspire. Uitgangspunt van het concept is dat comfort en energiezuinigheid hand in hand moeten

Nadere informatie

Opslagsystemen Stellingen

Opslagsystemen Stellingen Opslagsystemen Stellingen Geen speciaal gereedschap nodig Eenvoudig samen te stellen CaterTech zwevende schuifmodule Speciale wensen mogelijk STD Standaard product 15 cm Legborden met interval 15 cm in

Nadere informatie

DE KERN VAN BETERE GEBOUWPRESTATIES

DE KERN VAN BETERE GEBOUWPRESTATIES DE KERN VAN BETERE GEBOUWPRESTATIES THERMISCH DUURZAAMHEID BRAND GARANTIE 40 JAAR THERMISCHE EN CONSTRUCTIEVE GARANTIE TOT 20% VERBETERDE THERMISCHE PRESTATIES Ontdek een doorbraak in de kerntechniek van

Nadere informatie

Duurzaamheid en Circulaire Economie in de zorg. Elsemieke Meurs Projectmanager Duurzaamheid ElderCare

Duurzaamheid en Circulaire Economie in de zorg. Elsemieke Meurs Projectmanager Duurzaamheid ElderCare Duurzaamheid en Circulaire Economie in de zorg Elsemieke Meurs Projectmanager Duurzaamheid ElderCare Wat is duurzaam ondernemen? Green Deal zorg 2.0 Routekaart Care & Cure 164 ondertekenaars Mogelijk

Nadere informatie

SCOTT Rolhanddoeken & AQUARIUS* Rolhanddoek Dispenser SCOTT MAX SCOTT SLIMROLL

SCOTT Rolhanddoeken & AQUARIUS* Rolhanddoek Dispenser SCOTT MAX SCOTT SLIMROLL SCOTT Rolhanddoeken & AQUARIUS* Rolhanddoek Dispenser SCOTT MAX SCOTT SLIMROLL Een tekort aan producten in de toiletruimte en wasstations Een probleem voor Facility & Hygiëne Managers Een tekort aan handdoeken

Nadere informatie

Lattoflex zorgt voor uw rug!

Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex dé uitvinder van de lattenbodem. In 1957 schreef Lattoflex geschiedenis met de uitvinding van de lattenbodem. Lattoflex deelde met zijn revolutionaire uitvinding,

Nadere informatie

flexotherm/flexocompact warmtepompen Zuinig met energie, maximaal in comfort

flexotherm/flexocompact warmtepompen Zuinig met energie, maximaal in comfort flexotherm/flexocompact warmtepompen Zuinig met energie, maximaal in comfort 01 10 2015 Fluisterstil én extreem energiezuinig Comfort in optima forma Geniet het hele jaar zorgeloos van comfort in optima

Nadere informatie

Lattoflex zorgt voor uw rug!

Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex dé uitvinder van de lattenbodem. In 1957 schreef Lattoflex geschiedenis met de uitvinding van de lattenbodem. Lattoflex deelde met zijn revolutionaire uitvinding,

Nadere informatie

Advies en ondersteuning

Advies en ondersteuning Vaillant Services Advies en ondersteuning Ook de service is betrouwbaar Uw installateur adviseert Welk geotherm hybride systeem is het meest geschikt voor u? Uw installateur helpt u met een deskundig advies,

Nadere informatie

Inblaaswol. Losse rotswolvulling voor na-isolatie van spouwmuren

Inblaaswol. Losse rotswolvulling voor na-isolatie van spouwmuren Inblaaswol Losse rotswolvulling voor na-isolatie van spouwmuren NA-ISOLEREN: MEER COMFORT, LAGERE KOSTEN In woningen van voor de energiecrisis in 1973 zijn de stookkosten vaak hoog, omdat ze niet zijn

Nadere informatie

Over de Aqua DX unit. Energiebesparing. Keuze vrijheid. Compact en fluisterstil

Over de Aqua DX unit. Energiebesparing. Keuze vrijheid. Compact en fluisterstil Over de Aqua DX unit De Aqua DX is een watergekoelde condensingunit voorzien van Fuji Electric invertertechniek. De Aqua DX maakt gebruik van water om de warmte te verplaatsen, dit in tegenstelling tot

Nadere informatie

ISOLEER UW HUIS BINNEN 1 DAG EN BESPAAR TOT 30% ENERGIE!

ISOLEER UW HUIS BINNEN 1 DAG EN BESPAAR TOT 30% ENERGIE! ISOLEER UW HUIS BINNEN 1 DAG EN BESPAAR TOT 30% ENERGIE! GECERTIFICEERD KOMO NA-ISOLATIE BEDRIJF 10 JAAR GARANTIE SPOUWMUURISOLATIE VLOERISOLATIE DAKISOLATIE GELUIDSISOLATIE ISOLATIEHERSTEL SPOUWMUURISOLATIE

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-09 - 2017 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken Voor een zorgeloze bedrijfskeuken SERVICE Van Dorp grootkeukens is onderdeel van BV Service is één van onze belangrijkste bedrijfsonderdelen. VAN DORP GROOTKEUKENS Vandaar dat wij een landelijk werkende

Nadere informatie

H e t W A d u s E P C p a k k e t

H e t W A d u s E P C p a k k e t Uw partner in duurzame energie H e t W A d u s E P C p a k k e t De ultieme oplossing voor uw woning v1.0 april 2009 Voorwoord WAdus BV is een jong en dynamisch bedrijf. Het bedrijf is opgericht in 2008

Nadere informatie

MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM

MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM Professionele oplossingen voor wateroptimalisatie voor catering en grootkeukens MET BRITA KOOK IK GEWOON EFFICIËNTER Vrijwel gelijktijdig 300 perfect gare porties

Nadere informatie

N 1. solution. climate BUILDINGS. for sustainable - 1 NL1

N 1. solution. climate BUILDINGS. for sustainable - 1 NL1 N 1 climate solution for sustainable BUILDINGS NL1-1 Een SAPP ceiling is zowel ecologisch als architecturaal het aangewezen klimaatsysteem voor zeer uiteenlopende projecen. Smart Acoustic Passive Power

Nadere informatie

RICON HOUSING SOLUTIONS. Luchtstroomoptimalisatie

RICON HOUSING SOLUTIONS. Luchtstroomoptimalisatie V RICON HOUSING SOLUTIONS Luchtstroomoptimalisatie Door het optimaliseren van luchtstromen in het datacenter valt veel energiewinst te behalen zonder kapitaalintensieve investeringen te doen. Er is alleen

Nadere informatie

Van lineair naar circulair Het doel van een circulaire economie is om producten, componenten en materialen op hun hoogst mogelijke nut en waarde te houden in de tijd. En te tegelijkertijd te zorgen voor

Nadere informatie

geotherm elektrische warmtepomp Op alle fronten betrouwbaar

geotherm elektrische warmtepomp Op alle fronten betrouwbaar Op alle fronten betrouwbaar 01.09.2012 onbezorgd comfort De betrouwbare geotherm Verwarming uit de bodem met een warmtepomp. Ingewikkeld? Niet bij Vaillant. Want Vaillant staat garant voor onbezorgd comfort

Nadere informatie

Goede zorg proef je! Aanpak van ondervoeding door innovaties in maaltijdvoorziening en menu. 18 maart 2015, Dr. Nicole de Roos

Goede zorg proef je! Aanpak van ondervoeding door innovaties in maaltijdvoorziening en menu. 18 maart 2015, Dr. Nicole de Roos Goede zorg proef je! Aanpak van ondervoeding door innovaties in maaltijdvoorziening en menu 18 maart 2015, Dr. Nicole de Roos Ondervoeding: niet altijd zichtbaar, wel meetbaar Gewichtsverlies Minder eetlust

Nadere informatie

GREAT COFFEE MADE EASY

GREAT COFFEE MADE EASY GREAT COFFEE MADE EASY HÉt koffieconcept dat iedereen perfect past Dat is de uitdaging! We hebben goed naar uw wensen geluisterd 1... Wisselende kwaliteit De vraag naar variatie Afval Tijdrovend Ingewikkelde

Nadere informatie

Lagere transportkosten

Lagere transportkosten TIME TO CHANGE Lagere transportkosten Gewone koelsystemen kunnen de temperatuur bij meerdere stops niet stabiel houden, waardoor vervoerders gedwongen worden om kwetsbare producten op een inefficiënte

Nadere informatie

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK TRANSPORTBANDEN EUCON TABLOMAT SUSHI-CONCEPT

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK TRANSPORTBANDEN EUCON TABLOMAT SUSHI-CONCEPT SPCIALIST I GOOTKUK-LOGISTIK TASPOTBA UCO TABLOMAT SUSHI-COCPT Voedselverdeelbanden van topklas Met de invoering van de gloednieuwe HUPF UCO- SPV voedselverdeelbanden breekt in elke grootkeuken een nieuw

Nadere informatie

SNIJDERS HERITAGE BROCHURE KENNIS VAN MEDISCHE LOGISTIEKE SYSTEMEN & LABORATORIUM APPARATUUR

SNIJDERS HERITAGE BROCHURE KENNIS VAN MEDISCHE LOGISTIEKE SYSTEMEN & LABORATORIUM APPARATUUR SNIJDERS HERITAGE BROCHURE KENNIS VAN MEDISCHE LOGISTIEKE SYSTEMEN & LABORATORIUM APPARATUUR Meer dan 50 jaar geleden startte Jaap Snijders in een kelder in Rotterdam zijn éénmans zaak. Hij laste en verchroomde

Nadere informatie

Duurzame elektriciteit in het EcoNexis huis

Duurzame elektriciteit in het EcoNexis huis Werkblad 1, mbo Duurzame elektriciteit in het EcoNexis huis Inleiding De wereldbevolking groeit al jaren vrij stevig. En de wereldwijde behoefte aan energie groeit mee: we kúnnen simpelweg niet meer zonder

Nadere informatie