UP TO DATE. Feest voor iedereen! Groetjes, Lae-titia en Bas (namens het bestuur van de Fahari Foundation)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UP TO DATE. Feest voor iedereen! Groetjes, Lae-titia en Bas (namens het bestuur van de Fahari Foundation)"

Transcriptie

1 0 NUMMER 38 Nieuwsbrief UP TO DATE In deze editie: Pagina 1: Voorwoord Belangrijke data Pagina 2-8: Fotoverslag Pagina 9 : Ontbijt, een goede start Kilokleding Ondernemersmarkt Pagina 10: Overige acties Pagina 11: Overige acties A Sign of Friendship Pagina 12: Heerlijk Vlaaien Dorp waar Pit in Zit Steunouder update Pagina 13: Snuffelmarkt Grave Adres Voorwoord Feest voor iedereen! Sinds de officiële opening van het Fahari Foundation Centre is het leventje van de kinderen in het project in een rustiger en stabieler vaarwater terecht gekomen. Natuurlijk zijn er af en toe zaken die dringend moeten worden opgelost voor ze. Dankzij de steun die we krijgen van de steunouders en vrijwilligers kunnen we ons er voor blijven inzetten. We hebben onlangs een bezoek aan de kinderen gebracht en het was echt een feest voor iedereen! Het is zo goed om te zien dat alle energie en al het geld dat door iedereen aan en in dit project gestoken wordt, ook echt een verschil maakt! Onze dank aan iedereen die op zijn/haar manier een steentje aan dit project bijdraagt/heeft bijgedragen! Op de volgende pagina s ziet u een fotoverslag van ons bezoek aan de kinderen (we hebben meer dan 2000 foto s gemaakt, dus we gebruiken er maar een paar voor deze nieuwsbrief) en leest u wat we binnenkort allemaal gaan doen om het benodigde geld bij elkaar te krijgen Groetjes, Lae-titia en Bas (namens het bestuur van de Fahari Foundation) Hieronder wat belangrijke data qua activiteiten van de Fahari Foundation sept. 2015: start Vlaaienactie - 1 okt. 2015: Snuffelmarkt in Grave. Veel spullen tegen hele lage prijzen t/m 23 oktober 2015: Collecte in Gemeente Montferland - 22 nov. 2015: Benefietconcert A Sign of Friendship, Partycentrum De Plok, Didam

2 - Fotoverslag van ons bezoek aan de kinderen afgelopen juli/augustus Ons bezoek begon op 26 juli. Het was weer een warm welkom bij het Fahari Foundation Centre. Er werd gezongen en gedanst. In de 12 volle koffers de we vanuit Nederland hadden meegenomen zaten cadeautjes van verschillende steunouders, heel veel kleding voor iedereen en spulletjes voor het ziekenhuis. Natuurlijk waren de kinderen erg benieuwd wat we hadden meegenomen en daarom werd alles dan ook zo snel mogelijk uitgepakt en verdeeld.

3 Bij Drukkerij Jordans hebben we de, van Second Chance Shirts gekregen T-shirts, gratis kunnen laten bedrukken met; I am Fahari (Ik ben Trots) en deze samen met de handdoeken van o.a. Second Chance Shirts uitgedeeld. Groot was de verrassing voor de kinderen toen we de gekochte spellen aan hen gaven. Dit konden we doen dankzij specifiek gekregen donaties.

4 Ook weer dankzij specifieke donaties konden we de kinderen meenemen naar een dagje strand. Altijd een feest voor ze. Alhoewel het voor sommige wel wat koud was. (Het is in Kenia nu winter en de temperatuur aan de zee was zo n 25 graden.) Natuurlijk hadden we ook limonade, koekjes, lollies en cola meegebracht. Een heerlijke dag!!! Omdat er een regenbui op komst was en vanwege de kou zijn we die dag even na 14:00 uur weer naar het Fahari Foundation Centre gegaan.

5 De kinderen zijn ook getrakteerd op een etentje in een restaurant. Met een echte discobus zijn we al zingend en het geluid op standje maximaal naar Safari Inn geweest. Daar heeft iedereen genoten van een bord friet met een kwart kip en een flesje frisdrank. Dankjewel donateurs voor deze unieke ervaring van de kinderen. De groententuin die een paar jaar geleden door studenten van het Liemers College uit Zevenaar is aangelegd, stond er nog keurig bij! Er groeien nu o.a. diverse groenten, papaja s en bananen. Elk seizoen staan er andere groenten in. Het manusje van alles (Karioki) die ook bij het Fahari Foundation Centre woont, zorgt o.a. naast het bijhouden van de heggen ook voor de oogst van de mango s die in de grote bomen op het terrein groeien.

6 Voor het ziekenhuis waar we een samenwerking mee hebben (Swiss Cottage Hospital) hebben we de afgelopen jaren ook geld ingezameld via diverse acties zoals bv een zumbales voor Fahari door Francina Zumba. Al het opgehaalde geld werd door Wilde Ganzen met 55% vermeerderd. Het geld was bedoeld om het ziekenhuis met een kraamafdeling uit te breiden. Op de foto s is te zien dat de bouw in volle gang is. Ook hebben we gedoneerde spullen aan het ziekenhuis overgedragen. Een andere actie die we een tijdje geleden hebben gehad is een samenwerking tussen de Derde Wereld Rommelmarkt van het Mill Hill College in Goirle en Wilde Ganzen. Die samenwerking was bedoeld om elektriciteit aan te laten leggen door de Keniaanse elektriciteitsmaatschappij (Kenyan Power) op het terrein van het Fahari Foundation Centre. Daarvoor moesten er diverse palen en een trafo geplaatst worden. Het is nu bijna klaar. Alleen de meter moet nog geplaatst worden en dan is er elektriciteit. Tot die tijd wordt er gebruik gemaakt van de generator (geschonken door de studenten die ook de groententuin hebben aangelegd) voor stroom. s Avonds is er nou eenmaal licht nodig. Via Second Chance Shirts hadden we ook kleding meegekregen om uit te delen aan mensen, die het nodig hadden, in de omgeving. Natuurlijk hebben we dat gedaan en toen ook maar koekjes voor de kinderen gekocht. Wat waren ze blij!

7 Het is gewoonweg zo goed om te zien dat de kinderen zich helemaal thuis voelen in het Fahari Foundation Centre. Die een is aan het Loomen, anderen zijn aan het zingen en dansen waar wij ook aan mee moesten doen natuurlijk, weer anderen doen een spelletje of zijn aan het oefenen of salto s te maken, enz enz. Aan het eind van een intensieve dag was het tijd om chapaties (soort pannenkoekjes) te eten. De grotere jongens hielpen mee om het deeg te maken en daarna konden ze gebakken worden. Heerlijk! De kinderen woonden voor de verhuizing naar het Fahari Foundation Centre bij hun caretakers. De kinderen kunnen in overleg bij hen op bezoek gaan of de caretaker (tweede van links) komt op bezoek bij de kinderen in het centrum zoals te zien is op de foto hiernaast.

8 We hebben enorm genoten van ons bezoek aan de kinderen. Het was gewoon; ontspannen en leuk. Natuurlijk hebben we ook de nodige vergaderingen om van alles en nog wat door te nemen met het team gehad. Dat hoort er nou eenmaal bij. Op de laatste dag voor de schoolvakantie in Kenia heeft Jemilla (een van de meisjes in het programma) wel een behoorlijk zware steen op haar hoofd gekregen op school. Dat ongeluk gebeurde toen kinderen met die steen mango s uit een boom probeerden te gooien. Ze is toen met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Gelukkig gaat het weer goed met haar. Wij kunnen in elk geval aan iedereen vertellen dat de hulp die iedereen geeft een wereld van verschil heeft gemaakt en nog steeds maakt. Op onze laatste dag waren er ook nog twee kinderen jarig. Natuurlijk hebben we daarop geproost en aan de kinderen beloofd om zo snel mogelijk weer terug te komen

9 ONTBIJT, EEN GOEDE START VAN DE DAG! Eerder organiseerden we voor ons ontbijtprogramma in Kenia een Sinterklaasfeest. Dit jaar houden we een andere actie. Een typisch Hollandse actie! Delfts blauwe tegeltjes voor in de eetzaal! Tegel 1 Tegel 2 U kunt voor 25,00 een persoonlijk tegeltje sponsoren. Als we met z'n allen 150 tegeltjes "verkopen" zijn onze kinderen in Kenia een jaar lang verzekerd van voedzame pap in de ochtend! U kunt kiezen uit de hiernaast staande 4 tegeltjes en deze voorzien van uw eigen tekst (maximaal 60 karakters inclusief leestekens en spaties) Dit tegeltje komt dan in Kenia in de eetzaal van het Fahari Foundation Centre te hangen. Hiermee kunt u een blijvende persoonlijke boodschap aan de kinderen / uw sponsorkind het project geven. Hoe doet u mee? Maak 25,00 over op rekeningnummer NL77 RABO t.n.v. Fahari Foundation o.v.v. "uw eigen tekst" en welk tegeltje u zou willen laten bedrukken. Tegel 3 Tegel 4 Alvast bedankt!! Kilokleding Zoals u al gewend bent van ons pakken we alle manieren aan om geld voor de kinderen in het project te krijgen. Een van de manieren is het inzamelen van nog bruikbare kleding, schoenen, en overig textiel. In samenwerking met Sam s Kledingactie krijgen wij dan weer een vergoeding per ingeleverde kilo. Dus, heeft u nog bruikbare kleding, schoenen en overig textiel? Dan kunt u dat bij ons inleveren. Graag zelfs. Als u contact met ons opneemt, kunnen we ook bekijken hoe uw kleding enz. bij ons in Grave kan komen. Op dit moment zijn er bv ook inleverpunten in Didam. Ondernemersmarkt voor Fahari Afgelopen juli mocht een van onze vrijwilligsters (Trees Snijder) een cheque van 300,00 op Basisschool De Toorts in Didam in ontvangst nemen. De kinderen hadden een ondernemersmarkt georganiseerd waar ze o.a. schepjes, harkjes, gietertjes, nagellak, schriften en pennen aan de man brachten. Trees, bedankt voor het opzetten van deze actie. Kinderen van groep 8; JULLIE ZIJN KANJERS!

10 - OVERIGE ACTIES - OVERIGE ACTIES OVERIGE ACTIES OVERIGE ACTIES OVERIGE ACTIES OVERIGE ACTIES Dankzij Karin, Els, Trees en Marijke was er een geslaagde loterij in de COOP in Zevenaar. Aan het eind van de dag was er toch maar mooi 1.136,00 opgehaald. Dank aan alle donateurs van de prijzen en de kopers. Speciaal woord van dank aan de Coop waar we alweer voor de 4 e keer dit mochten organiseren! De eigenaar van het leegstaande pand van de Halfords in Zevenaar bood zijn pand gratis aan (waarvoor mega dank!) zodat wij een paar keer een Snuffelmarkt konden organiseren. We zijn een heel aantal dagen open geweest en toch maar mooi een paar duizend euro binnen gekregen! Dank voor de inzet aan alle vrijwilligers! In Didam is er een kofferbakverkoop georganiseerd door Trees. Het was weer een leuke actie. Naast de diverse auto s die er stonden die alle spullen voor Fahari verkochten, was er ook een springkussen voor de kinderen en stond er ook een snack-kraam. Aan het eind van de dag was deze actie toch weer goed voor 500,00! Onze dank aan iedereen die zich tijdens dit evenement heeft ingezet en aan alle verkopers die dit voor onze stichting hebben gedaan. In Doetinchem heeft Soul/Rock/Blues Band Beware afgelopen mei een benefiet concert gegeven in, de belangeloos aangeboden, zaal Hart van Doetinchem. De avond werd gevuld met heerlijke sfeervolle covers En eigen nummers. Iedereen heeft dan ook genoten! Trees, bedankt voor je tomeloze inzet! Onlangs was een een grote kofferbakverkoop in Pannerden. Namens de Fahari Foundation stonden Karin, Patricia en Marleen met heel veel spulletjes op deze markt. Alle spulletjes waren weer belangeloos gedoneerd door heel veel mensen. Dank daarvoor! Tijdens Didam op stelten hebben Trees en Jaqueline (van Second Chance Shirts) gezamenlijk een stand bemand. Op deze stand werden o.a. afrikaantjes en zelfgemaakte knuffels verkocht voor Fahari. Het was, zeker ook dankzij het goede weer, een hele drukke dag. De totale opbrengst van deze actie werd verdeeld tussen de Fahari Foundation en het ander goede doel (slachtoffers van de aardbevingsramp in Nepal) Voor Fahari betekende dat er 400,00 op de rekening kon worden bijgeschreven.

11 In Zwitserland heeft Liliana een aantal yoga lessen voor 2 goede doelen gegeven. Een van die doelen was de Fahari Foundation. Dankzij haar ontvingen we 677,76! Vanuit haar werk, werd dat bedrag ook nog eens verdubbeld! SUPER BEDANKT daarvoor! In Grave is er eerder dit jaar al eens een Snuffelmarkt georganiseerd in een leegstaand pand in het centrum. Dit pand werd door de eigenaren (Rolf en Steffie)belangeloos aangeboden. De stellages in de winkel werden gesponsord door JBL Steigerverhuur. Ook alle spulletjes voor de winkel zijn door heel veel mensen aan ons gegeven zodat alle opbrengst voor de stichting kon zijn. Eindresultaat: 4.000,00! We waren ook aanwezig bij een Baby-en Kinderbeurs in Escharen. Naast het feit dat we ons konden presenteren, waren we door de organisatie uitgenodigd om de spulletjes die door de beursdeelnemers niet konden worden verkocht, in ontvangst te nemen om dan weer te kunnen verkopen in de Snuffelmarkt. Met een afgeladen auto vol spullen vertrokken we aan het eind van de dag. Dank aan alle donateurs en de organisatie! Popkoor A SIGN OF FRIENDSHIP op herhaling! Trees heeft het weer voor elkaar! Verleden jaar had popkoor A Sign of Friendship al eens een benefitconcert voor Fahari gegeven en dit jaar doen ze het weer!!! Dit popkoor brengt op 22 november as. om 19:00 uur in Partycentrum De Plok (Dijksestraat 52, Didam) een avondvullend optreden waarbij iedereen ook lekker mee kan zingen. Popkoor A Sign of Friendship is de winnaar van de Multy Mix Music Award 2000 voor beste popkoor van zuidoost Nederland, publieksprijs Het koor heeft de afgelopen jaren veelvuldig optredens en toernees in binnen- en buitenlandgemaakt en is regelmatig in theaters te vinden. Ook was het koor op TV te bewonderen in Korenslag, RTL Boulevard, 2x bij Pauw & Witteman, in Breaking News van Jenssen en in de Flat van Ali B. Kortom; een popkoor van formaat!! Garant voor een spetterend optreden!! Wilt u ook dit jaar bij het optreden voor Fahari zijn? Dan kunt u nu al de kaarten reserveren ( 7,50 per stuk) bij Trees Snijder (telefoonnummer ) Bij voorbaat danken wij popkoor A Sign Of Friendship en Frank Gesthuizen (De Plok) voor hun belangeloze inzet!

12 MMMMMM Heerlijk Vlaaien! Al eerder hebben we met groot succes vlaaienacties gehouden waarbij er in totaal zo n 1500 vlaaien zijn afgezet. Deze acties konden we opzetten dankzij de samenwerking met Vlaailand Bakkerij uit Nijmegen Ook rond de komende Sinterklaasperiode gaan we deze actie weer opzetten. Alle scholen/verenigingen/clubs kunnen aan deze actie deelnemen en er voor hun eigen school/vereniging/club nog geld aan verdienen ook. Het werkt op de volgende manier: Elke school/vereniging/club heeft de keuze om 4 verschillende vlaaien (diameter 27cm) te bestellen/verkopen. Abrikozen rastervlaai Appelkruimelvlaai Gevulde speculaasvlaai Roomkruimelvlaai De school/vereniging/club krijgt hiervoor een speciale bestellijst van ons. De vlaaien kunnen voor het lage bedrag van 5,00 per stuk door de school/vereniging/club verkocht worden. Omdat wij een speciaal tarief bij de bakker mogen betalen (zij steunen met deze actie dus ook het goede doel van de Fahari Foundation) van 2,50 per verkochte vlaai, blijft er een marge van 2,50 per verkochte vlaai over. Die marge wordt in gelijke mate verdeeld tussen de school/vereniging/club en de Fahari Foundation. De school/vereniging/club kan dus voor elke verkochte vlaai 1,25 in de eigen clubkas steken! De bestelde vlaaien worden door ons, op een van te voren afgesproken dag, door heel Nederland bij de school/vereniging/club gebracht (minimum van 100 vlaaien). Dus, wilt u met uw school/vereniging/club lekkere vlaaien bestellen, uw kas spekken en ook nog eens het goede doel van de Fahari Foundation steunen? Neem dan even contact met ons op; faharifoundation@hotmail.com zodat wij u eventueel verdere uitleg kunnen geven en afspraken kunnen maken. Namens de kinderen in ons project in Kenia en uw bestellers van de vlaaien; Bedankt voor de samenwerking! Een dorp waar pit in zit! Ook dit jaar werden we weer blij verrast door een donatie van 500,00 van Stichting Dorp waar Pit in Zit uit Pannerden. Steunouder update In de laatst verschenen nieuwsbrief hebben we u verteld van de gerezen kosten per kind in het project sinds het begin in Op dit moment worden 28 kinderen volledig gesteund. Dat betekent dat we voor 22 kinderen nog op zoek zijn naar een aanvullende steunouder om alle dagelijkse kosten te dekken. Deze stichting heeft een winkel in het centrum van Pannerden waar ze allerlei tweede hands spulletjes en kleding verkopen voor het goede doel. Het geld zal worden besteed aan de scholing van de kinderen in het project. Bent u nog geen steunouder en zou u een van de kinderen willen helpen? Mail ons dan even ( faharifoundation@hotmail.com ) zodat we alle ins en outs met u door kunnen nemen. Uw bijdrage maakt een heel groot verschil!

13 De Graafsche Snuffelmarkt komt er weer aan! Na twee succesvolle Snuffelmarkten in Grave en twee in Zevenaar, organiseren we er weer eentje in Grave. Met de eigenaren van het pand (Rolf en Steffie) in het centrum van Grave (Hoofdwacht 6) zijn we tot overeenstemming gekomen dat we de winkel nog 4 maanden mogen gebruiken vanaf 1 Oktober. Op die manier blijven zij het goede doel van de Fahari Foundation steunen. We gaan de winkel wat mooier inrichten zonder dat het Fahari geld gaat kosten. Want: alle winst moet ten goede komen aan de Fahari Foundation. Ondertussen zijn we al druk bezig om allerlei spulletjes gratis te verzamelen die we dan in de winkel kunnen gaan verkopen. Als u nog hele, bruikbare spullen heeft die u aan het goede doel van de Fahari Foundation wilt doneren? Dan houden we ons aanbevolen! Neemt u dan contact met ons op ( faharifoundation@hotmail.com ) en dan kunnen we samen afspreken of we de spullen kunnen gebruiken en hoe we die in Grave krijgen. Om de winkel wat gebruiksvriendelijker te krijgen, zijn we nog wel op zoek naar mensen die ons, gratis, zouden willen helpen. We zijn bv op zeer korte termijn op zoek naar een elektricien die wat leidingen in de te storten vloer wil leggen en aan het plafond wil maken. Verder zijn we op zoek naar een stukadoor die de muren wil stuken en een schilder die ze dan zou willen schilderen. Mocht iemand nog rekken hebben die ze niet meer nodig hebben en aan ons zou willen schenken? Graag! Kortom; we kunnen alle hulp gebruiken! Alvast bedankt! (winkel zoals deze er, van buiten, tijdens een eerdere keer uit zag. We zitten straks weer in hetzelfde pand) Fahari Foundation De Haenstraat JL Grave Tot de volgende nieuwsbrief, de website ( of via Facebook ( Groetjes, Lae-titia en Bas

UP TO DATE YES, WE DID IT!!!! Iedereen mag trots zijn op wat we met z n allen bereikt hebben! Ga er maar eens lekker voor zitten en geniet!

UP TO DATE YES, WE DID IT!!!! Iedereen mag trots zijn op wat we met z n allen bereikt hebben! Ga er maar eens lekker voor zitten en geniet! 0 NUMMER 37 Nieuwsbrief UP TO DATE In deze editie: Pagina 1: Voorwoord Belangrijke data Pagina 2: Waar we vandaan komen Pagina 3: Waar we vandaan komen Pagina 4: Waar we vandaan komen Pagina 5: Waar we

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In deze editie: UP TO DATE NUMMER 40. Voorwoord. Veel leesplezier! Pagina 1: Voorwoord. Pagina 2: Activiteiten overzicht

Nieuwsbrief. In deze editie: UP TO DATE NUMMER 40. Voorwoord. Veel leesplezier! Pagina 1: Voorwoord. Pagina 2: Activiteiten overzicht 0 NUMMER 40 Nieuwsbrief UP TO DATE In deze editie: Pagina 1: Voorwoord Pagina 2: Activiteiten overzicht Pagina 3 : Activiteiten overzicht Pagina 4: Activiteiten overzicht Pagina 5: Activiteiten overzicht

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Elke dag een stap verder. In deze editie: UP TO DATE NUMMER 45. Voorwoord

Nieuwsbrief. Elke dag een stap verder. In deze editie: UP TO DATE NUMMER 45. Voorwoord 0 NUMMER 45 Nieuwsbrief UP TO DATE Voorwoord Elke dag een stap verder. In deze editie: Pagina 1: Voorwoord Promotiefilm Pagina 2: Schoolkleding en lakens Werkbezoek Pagina 3 : Werkbezoek Kasten ChildRight

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uw hulp werpt vruchten af! In deze editie: UP TO DATE NUMMER 46. Voorwoord

Nieuwsbrief. Uw hulp werpt vruchten af! In deze editie: UP TO DATE NUMMER 46. Voorwoord 0 NUMMER 46 Nieuwsbrief UP TO DATE Voorwoord Uw hulp werpt vruchten af! In deze editie: Pagina 1: Voorwoord Pagina 2: Autorally Leuke foto s Pagina 3 : Ziektekosten Van Der Sanden Group Nieuw bord Liv

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In deze editie: UP TO DATE NUMMER 43. Voorwoord. Pagina 1: Voorwoord. Pagina 2: Bezoek aan de kinderen. Pagina 3 : Bezoek aan de kinderen

Nieuwsbrief. In deze editie: UP TO DATE NUMMER 43. Voorwoord. Pagina 1: Voorwoord. Pagina 2: Bezoek aan de kinderen. Pagina 3 : Bezoek aan de kinderen 0 NUMMER 43 Nieuwsbrief UP TO DATE In deze editie: Pagina 1: Voorwoord Pagina 2: Bezoek aan de kinderen Pagina 3 : Bezoek aan de kinderen Pagina 4 : Bezoek aan de kinderen Pagina 5 : Bezoek aan de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In deze editie: UP TO DATE NUMMER 41. Voorwoord

Nieuwsbrief. In deze editie: UP TO DATE NUMMER 41. Voorwoord 0 NUMMER 41 Nieuwsbrief UP TO DATE In deze editie: Pagina 1: Voorwoord Pagina 2: Activiteiten overzicht Pagina 3 : Activiteiten overzicht Pagina 4: Activiteiten overzicht Pagina 5: Activiteiten overzicht

Nadere informatie

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 We zijn 1 week in Gambia geweest, wat natuurlijk vrij kort is. Maar helaas het is niet anders, we waren al lang blij dat we er weer waren en iedereen weer zagen. Natuurlijk

Nadere informatie

Actie Schoenenmaatjes

Actie Schoenenmaatjes Sluisjournaal 18 e jaargang nr.2 december 2015 Welkom bij deze speciale editie, die bol staat van de sinterklaasviering. En goed voorbeeld doet goed volgen, want ook de kinderen gaven cadeautjes aan de

Nadere informatie

The difference is equality

The difference is equality The difference is equality 1 N.A.W.-gegevens Stichting Fahari Foundation Stichting Fahari Foundation De Haenstraat 27 5361 JL GRAVE Tel: 0486-850277 / 06-21543260 Oprichtingsdatum: 14-04-2010 KvK: 17284201

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2012

Nieuwsbrief december 2012 Nieuwsbrief december 2012 Lieve mensen, Al weer bijna 2013, wat gaat de tijd toch snel. Dit jaar vierde onze stichting haar 5 jarig jubileum! We zijn erg trots op de structurele hulp die we tot nu toe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli. juli 2012. Villa Ticca. Groter groeien

Nieuwsbrief Juli. juli 2012. Villa Ticca. Groter groeien juli 2012 Villa Ticca Groter groeien Nieuwsbrief Juli Lieve allemaal, Alhoewel de zomer nog niet zo wil vlotten in Nederland, is de vakantieperiode nu toch echt officieel begonnen. Ook in Villa Ticca betekent

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Contact www.sirinia.nl info@sirinia.nl. Rekeningnummer: Rabobank 111.1361.05.

Jaarverslag 2014. Contact www.sirinia.nl info@sirinia.nl. Rekeningnummer: Rabobank 111.1361.05. Jaarverslag 2014 Rekeningnummer: Rabobank 111.1361.05. Contact www.sirinia.nl info@sirinia.nl Bestuur: Lennert Onvlee Evert v. Herwijnen Tine de Bruin Inhoud Inleiding... 3 Activiteiten... 4 Acties in

Nadere informatie

Wat hebben we de afgelopen tijd gedaan:

Wat hebben we de afgelopen tijd gedaan: Nummer 2 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Beste Mensen, Postbank: 3183491 Dit is alweer de tweede nieuwsbrief van dit jaar. Wij

Nadere informatie

Maar gelukkig is er nog de Zing-Piet. Die zorgt ervoor dat alle Pieten alle Sinterklaasliedjes goed kunnen zingen. Dus ook:

Maar gelukkig is er nog de Zing-Piet. Die zorgt ervoor dat alle Pieten alle Sinterklaasliedjes goed kunnen zingen. Dus ook: Weten jullie hoe Sinterklaas van Spanje naar Nederland komt? Ja? Met de fiets? Nee! Met de stoomboot, natuurlijk! Het is een heel gedoe voordat Sinterklaas en zijn Pieten kunnen vertrekken. Je wil niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met z n allen hebben we veel bereikt! In deze editie:

Nieuwsbrief. Met z n allen hebben we veel bereikt! In deze editie: 0 NUMMER 44 Nieuwsbrief UP TO DATE Voorwoord Met z n allen hebben we veel bereikt! In deze editie: Pagina 1: Voorwoord Pagina 2: Snuffelmarkt, Childright, Bezoek steunouder Pagina 3 : Koningsmarkt, Kinderen,

Nadere informatie

Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria

Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria OBS De Vijzel Hauwert 80 1691 EJ Hauwert T: 0229-201535 E: info@obsdevijzel.nl Vijzelvaria Woensdag 25 november Vrijdag 4 december Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria

Nadere informatie

J U N I 2 0 1 4. Tevens maken wij graag van deze gelegenheid gebruik om u een fijne zomer(vakantie) te wensen! Hartelijke groeten, Het Cucu bestuur

J U N I 2 0 1 4. Tevens maken wij graag van deze gelegenheid gebruik om u een fijne zomer(vakantie) te wensen! Hartelijke groeten, Het Cucu bestuur J U N I 2 0 1 4 Beste nieuwsbrieflezers, De zomer is in volle gang, het Oranje elftal heeft zichzelf de groepsfase door geschopt en ook Cucu gaat voortvarend door met haar activiteiten. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

The difference is equality

The difference is equality The difference is equality 1 N.A.W.-gegevens Stichting Fahari Foundation Stichting Fahari Foundation De Haenstraat 27 5361 JL GRAVE Tel: 0486-850277 / 06-21543260 Oprichtingsdatum: 14-04-2010 KvK: 17284201

Nadere informatie

Decembermail. Pepernoten bakken

Decembermail. Pepernoten bakken Decembermail Pepernoten bakken Wat rook het heerlijk in de school! Kinderen van groep 1 en 2 hebben de eerste week van december pepernoten gebakken. In kleine groepjes onder leiding van een ouder hebben

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

IBAN: NL37INGB0004820836 9675 RC

IBAN: NL37INGB0004820836 9675 RC Nieuwsbrief 2 Stichting Jammajammi ~ samen werken aan een toekomst voor de kinderen van weeshuis Sunrise Apanga in Nepal ~ Inhoud nieuwsbrief: - welkom en presentatie nieuw logo - update weeshuis Sunrise

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 In oktober zijn Ton en Jacqueline weer naar Nepal gereisd. Deze keer werden zij vergezeld door Milou van Drunen, die onze projecten ook graag wilde bezoeken. In het Saraswati home

Nadere informatie

Mei Volg de SamenLoop voor Hoop gemeente Tubbergen op:

Mei Volg de SamenLoop voor Hoop gemeente Tubbergen op: In deze editie: - Belangrijke data - Kaarsenzakken verkoop - Vrijwilligers gezocht - Acties uitgelicht - Speciale SLVH kaart - Benefiet Concert - Zelfgemaakte bonbons - Verse Cake - Autowasdag - Kinderloop

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Khatucai vraagt om hulp Net als Masquechuchos heeft ook het Khatucai, het asiel waar de katten zitten controle gehad van een inspecteur. Alle poezen en katers

Nadere informatie

Inhoud nieuwsbrief: 1: Kerstmaaltijd 2: Samen eten 3: Muziek en dans. 4. Kerstkaartjes lezen 5. Merry Christmas taart! 6. Spelletjes spelen!

Inhoud nieuwsbrief: 1: Kerstmaaltijd 2: Samen eten 3: Muziek en dans. 4. Kerstkaartjes lezen 5. Merry Christmas taart! 6. Spelletjes spelen! Nieuwsbrief 7 Stichting Jammajammi ~ Samen werken aan een toekomst voor de kinderen van weeshuis Sunrise in Nepal ~ Inhoud nieuwsbrief: - Nieuws van de Sunrise kinderen - De nieuwe Jammajammi website -

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum Week 47 Vrijdag 21 november 2008 NIEUWSBRIEF Berichten van: Ineke Berichten van Groep geel Groep paars Groep goud Groep oranje Groep rood Belangrijke data: 5 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief NSR Oktober 2014

Nieuwsbrief NSR Oktober 2014 Nieuwsbrief NSR Oktober 2014 Lieve Ladies, Vol trots kunnen wij jullie melden dat we in de afgelopen maand onze eerste 2 cheques in ontvangst mochten nemen. Deze 2 bijzondere evenementen worden verderop

Nadere informatie

LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST Augustus 2013.

LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST Augustus 2013. LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST Augustus 2013. Hallo allemaal, In deze nieuwsbrief onze mooie ervaringen van onze reis van 7 juni tot en met 15 juni. Een speciale reis, omdat in deze week de twee nieuwe

Nadere informatie

The difference is equality

The difference is equality The difference is equality 1 N.A.W.-gegevens Stichting Fahari Foundation Stichting Fahari Foundation De Haenstraat 27 5361 JL GRAVE Tel: 0486-850277 / 06-21543260 Oprichtingsdatum: 14-04-2010 KvK: 17284201

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011 Bij deze de nieuwsbrief vanuit Hongarije Elke maand willen wij u d.m.v. een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Hongarije en Nederland m.b.t. de stichting De brief sluiten we af

Nadere informatie

LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST

LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST December 2013 Inmiddels onze vijfde nieuwsbrief alweer. Er is van oktober tot nu, weer veel gebeurd. Dankzij de medewerking van veel lieve mensen, Basisschool de Hasselbraam,

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Vrijdag 25 September 2015 Jaargang 9, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte te houden

Nadere informatie

december 2014 Inhoud: - Voorwoord - Kienavond - Christus Koning - Bonte Namiddag - Sinterklaas - Kerstboomverbranding - Kalender - Pretpagina

december 2014 Inhoud: - Voorwoord - Kienavond - Christus Koning - Bonte Namiddag - Sinterklaas - Kerstboomverbranding - Kalender - Pretpagina december 2014 Inhoud: - Voorwoord - Kienavond - Christus Koning - Bonte Namiddag - Sinterklaas - Kerstboomverbranding - Kalender - Pretpagina VOORWOORD Beste Chiro-vrienden, Eerst en vooral: Dat al jullie

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl J a a r g a n g 9, n r. 5 4 n o v e m b e r 2 0 1 3 Informatieavond PBS 1 Belangrijke data 1 Verkiezing MR (Medezeggenschapsraad) Nog steeds op zoek naar decoratie ouders Werkzaamheden bij school Bart

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Sponsors en andere geïnteresseerden, Voor u ligt een nieuwe nieuwsbrief van Stichting Moz Kids met daarin veel informatie over wat er de afgelopen tijd in Mozambique en

Nadere informatie

Reisverslag Ko en Hannie + Dig en Coby

Reisverslag Ko en Hannie + Dig en Coby Hierbij onze tweede nieuwsbrief van 2013. We zijn nog lekker bezig in Gambia met o.a. het sponsoren van kinderen voor een schoolopleiding en de bouw van de kraamkliniek. Ook staan er weer een aantal activiteiten

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl Op het Prikbord Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl KOM (Kind Op Maandag): Dat kun je niet maken Prikbord 5, 30-10-2012 40 dagen lang is Mozes op de berg Sinaï. De mensen van het volk worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 7 1 December 2015 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer 7 1 December 2015 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Sponsorloop geld Algemeen: Intro dans & de Onderwijsspecialisten SO: Kijkles zwemmen SO: Schoen zetten SO: Kerstmarkt 2015 - deel 2 VSO: Attentie Gymspullen VSO:

Nadere informatie

Beleidsplan/actieplan Stichting Fahari Foundation 2010-2014

Beleidsplan/actieplan Stichting Fahari Foundation 2010-2014 Beleidsplan/actieplan Stichting Fahari Foundation 2010-2014 Pagina 1 Uitgangspunten Dit beleidsplan/actieplan van de Fahari Foundation is op hoofdlijnen samengesteld en uitgegaan van meerdere uitdagingen:

Nadere informatie

Stichting Bolleboos Nieuwsbrief

Stichting Bolleboos Nieuwsbrief Stichting Bolleboos Nieuwsbrief December 2011 Aktiviteiten Op 3 en 4 september stonden we met een stand op het corso in Eelde. Daar hebben we veel Keniaanse producten verkocht, producten die we mee hadden

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Tour Denemarken 2016

Tour Denemarken 2016 Tour Denemarken 2016 Dag 1 Rond tien uur in de ochtend werd ik opgehaald door Joris van Wijngaarden. Daarna haalden we Leon op van het station en haalde we Simone op in Gorinchem. Ik liep naar boven in

Nadere informatie

Situatie. Bladzijde 1. In dit nummer: Blz.1 Blz.1. Situatie. De Zusters van Lama Gramaya. Blz.2. De cottages. Blz.3. Spullen

Situatie. Bladzijde 1. In dit nummer: Blz.1 Blz.1. Situatie. De Zusters van Lama Gramaya. Blz.2. De cottages. Blz.3. Spullen NIEUWSBRIEF-9 november 2013 Bladzijde 1 Situatie Lama Gramaya Gelukkig konden we na toestemming van de cardioloog toch vertrekken naar Sri Lanka. Tijdens ons bezoek hebben we niet alleen Lama Gramaya bezocht

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Stichting Bocas Sanas gaat naar de Dominicaanse Republiek om kinderen te helpen met gebitsproblemen.

Stichting Bocas Sanas gaat naar de Dominicaanse Republiek om kinderen te helpen met gebitsproblemen. Cristina Vasquez-Doorman is de oprichtster van Bocas Sanas, zij is op het idee gekomen om een stichting op te richten voor kinderen die last van gebitsproblemen. Cristina komt zelf uit de Dominicaanse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Voor het eerst weer terug

Voor het eerst weer terug Nieuwsbrief augustus 2010 Verslag reis Malawi, deel I Beste allemaal, Eindelijk was het in juni zover: we gingen terug naar Malawi en de school. Bepakt en bezakt met veel spullen, waaronder 200 kinderonderbroeken,

Nadere informatie

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg.

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor

Nadere informatie

Bijbellezing: Johannes 2 vers 1-12. Bruiloftsfeest

Bijbellezing: Johannes 2 vers 1-12. Bruiloftsfeest Bijbellezing: Johannes 2 vers 1-12 Bruiloftsfeest Sara en Johannes hebben een kaart gekregen In een hele mooie enveloppe Met de post kregen ze die kaart Weet je wat op die kaart stond? Nou? Wij gaan trouwen!

Nadere informatie

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013 2013-2014 groepsnieuws oktober 2013 We zijn vanaf de zomervakantie tot de herfstvakantie goed bezig geweest met zijn allen. We hebben veel aan de Vreedzame School gedaan. Samen afspraken gemaakt over hoe

Nadere informatie

Stichting Esperanza Bolivia. Jaarverslag 2009

Stichting Esperanza Bolivia. Jaarverslag 2009 Stichting Esperanza Bolivia Jaarverslag 2009 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Wie zijn wij? 4 Medewerkers Stichting Esperanza Bolivia Doelstelling Stichting Esperanza Bolivia Samenwerking met de van Malsen Foundation

Nadere informatie

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker 24-uurswandelestafette Doe je mee? Drachten loopt mee en staat stil bij kanker Wanneer: vrijdag 25 september 2015, start 17.00 uur zaterdag 26 september 2015, einde 17.00 uur Waar: Skeelerbaan Sportcomplex

Nadere informatie

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Kringgesprek Beste ouders, Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Nummer 6 2012-2013 2013 maken toetsen van het Cito op het gebied van rekenen, lezen, begrijpend lezen,

Nadere informatie

OR jaarverslag 2012/2013

OR jaarverslag 2012/2013 OR jaarverslag 2012/2013 Beste Ouders/verzorgers, Dit verslag wordt doorgesproken op de aankomende jaarvergadering. Hebt u vragen en/of opmerkingen over dit verslag dan kunt u die melden op de jaarvergadering

Nadere informatie

Adi rechts op een dak in het dorp

Adi rechts op een dak in het dorp Project Ghana Van 25 maart 2016 tot 8 april 2016 zijn wij (Harm, Hannie en zoon Niels) op bezoek geweest in Ghana bij het dorpje Larabanga om de school te bekijken en officieel te openen. Ons project loopt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 5 juni 2015 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 11 juni studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij 15 juni MR vergadering 17 juni OR vergadering 18 juni prakitisch verkeersexamen groep 8 22

Nadere informatie

Veel gedaan in november in kisumu.

Veel gedaan in november in kisumu. DEC. 2011! NIEUWSBRIEF! STICHTING UHUSIANO WA!!! WATOTO FOUNDATION UWWF WENST U EEN HEEL GEZOND EN GELUKKIG NIEUWJAAR!! Veel gedaan in november in kisumu. Leontine is samen met haar man in Kisumu geweest

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

TOV! Ik ben de Heer, jullie God! Nieuwsbrief oktober. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Ik ben de Heer, jullie God! Nieuwsbrief oktober. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief oktober TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl Wanneer je de graanoogst binnenhaalt, oogst dan niet tot aan de rand van de akker

Nadere informatie

De ronde volle maan. Alleen als de maan rond en vol is, wordt dit feest gevierd. En dat heeft een hele bijzondere reden.

De ronde volle maan. Alleen als de maan rond en vol is, wordt dit feest gevierd. En dat heeft een hele bijzondere reden. De ronde volle maan Al vele duizenden jaren is Kabouterland een bijzondere plek voor Kabouters uit de hele wereld. Dit verhaal vertelt hoe bijzonder de samenwerking tussen de dieren en de kabouters in

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum maandag 3 november 2014 Jaargang 8, nummer 2 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F J R G N G 1 1, N U M M E R 22 N I E U W S B R I E F D E C E M B E R 2 0 1 3 B I L Z E K R U I D 1 2 3 9 0 3 G N V E E N E N D L T E L. : 0 3 1 8-5 6 1 7 3 0 Veranderingen en Toekomst I N D I T N U M M

Nadere informatie

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia.

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Speciale editie December 2015 Nummer: 005 Barbara Foundation The Gambia Een beter leven voor de kinderen in Gambia Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Het is alweer jaren

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18-12-2014

Nieuwsbrief 18-12-2014 Basisschool de Regenboog 18-12-2014 Nr 3 Belangrijke data Al weer bijna kerstfeest en een nieuw jaar. Een tijd om terug te kijken en te denken aan nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor onze school zien

Nadere informatie

Ook heeft ieder kind een paar slipper gekregen omdat vele kinderen op blote voeten lopen. Zoals je op de foto s hieronder kunt zien zijn alle

Ook heeft ieder kind een paar slipper gekregen omdat vele kinderen op blote voeten lopen. Zoals je op de foto s hieronder kunt zien zijn alle Nummer 3 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Beste Mensen, Postbank: 3183491 Zoals we in onze vorige nieuwsbrief al vermelden zijn

Nadere informatie

Verslag gehandicapten platform.

Verslag gehandicapten platform. Verslag gehandicapten platform. 5 Maart kwamen er gehandicapten mensen bij ons op school. Ze waren niet gehandicapt in hun hoofd en gedrag maar ze waren lichamelijk gehandicapt. We begonnen met een paar

Nadere informatie

The difference is equality

The difference is equality The difference is equality 1 N.A.W.-gegevens Stichting Fahari Foundation Stichting Fahari Foundation De Haenstraat 27 5361 JL GRAVE Tel: 0486-850277 / 06-21543260 Oprichtingsdatum: 14-04-2010 KvK: 17284201

Nadere informatie

Welkom op de leukste pagina van de hele school!

Welkom op de leukste pagina van de hele school! Welkom op de leukste pagina van de hele school! We hebben weer een heleboel gedaan de afgelopen weken zoals leuke uitstapjes en de avond4daagse. De kinderen krijgen al een beetje het vakantiegevoel te

Nadere informatie

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief December 2018

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief December 2018 DE BLOKKENDOOS GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief December 2018 Op de kalender 14/12 Kerstmarkt van 15.30 uur tot 20 uur 21/12 Kerstfeest op school 21/12 Rapport 2 22/12 tot en met Kerstvakantie

Nadere informatie

Als wij al onze doelen willen behalen hebben we best wel veel geld nodig. Hoeveel? Dat leest u in dit 4-jaren plan. Klik Hier.

Als wij al onze doelen willen behalen hebben we best wel veel geld nodig. Hoeveel? Dat leest u in dit 4-jaren plan. Klik Hier. Schoolresultaten 2013-2014 21 september 2014 De schoolresultaten mogen er zijn. 10 studenten zijn afgelopen jaar geslaagd. En dat is mede dankzij uw hulp mogelijk gemaakt. De pagina's van de schoolkinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2015

NIEUWSBRIEF MAART 2015 NIEUWSBRIEF MAART 2015 Beste nieuwsbrief lezers, Afgelopen december ben ik naar Ecuador geweest en heb ik de stichting bezocht!! In deze nieuwsbrief staan veel foto s zien die ik gemaakt heb tijdens mijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Week van de Voedselbanken

Week van de Voedselbanken Jaargang 7, nr.2, oktober 2018 Beste lezer, Voor u ligt de laatste Nieuwsbrief van de Voedselbank Eindhoven met daarin een aantal recente acties en twee oproepen aan u. Allereerst de uitnodiging om op

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang!

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Liturgie Zingen: -Opwekking 654 Dank U voor deze nieuwe dag -Zoek eerst het Koninkrijk van God -Weet je waar het hemels koninkrijk op lijkt (Elly en

Nadere informatie

Nieuws vanuit Gurube. Trots en dankbaar!! Meesters en juffen in de schoolbank

Nieuws vanuit Gurube. Trots en dankbaar!! Meesters en juffen in de schoolbank Nieuws vanuit Gurube. Meesters en juffen in de schoolbank Door de jarenlange burgeroorlog en de armoede in Zuid-Soedan zijn de meeste mensen nauwelijks naar school geweest. Dat geldt zelfs voor heel veel

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Twa yn Ien

Nieuwsbrief Twa yn Ien Uit de jaarkalender 27 april Koningsdag vrij 4 t/m 8 mei mei vakantie 11 mei luizencontrole 11 mei schoolreisje groep 1,2 en 3 12 mei schoolreisje groep 4, 5 en 6 13 mei marge dag kinderen vrij 14 en 15

Nadere informatie

Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2015-2016 15 januari 2016

Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2015-2016 15 januari 2016 Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2015-2016 15 januari 2016 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 e.vansteen@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Wist u dat? Verjaardagen Opbrengst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

be all all Stichting BE4ALL IBAN: NL50RABO KVK Brabant NIEUWSBRIEF NUMMER 13 december 2015

be all all Stichting BE4ALL IBAN: NL50RABO KVK Brabant NIEUWSBRIEF NUMMER 13 december 2015 december 2015 Inhoud: Hetty Vijf jaar Be4all Vierdaagse en de Ronde Tafel Land van Cuijk Worstenbrood Boekenverkoop en natuurlijk... Heel veel foto s! Pagina 1 Lieve Be4all-sponsors, friends en iedereen

Nadere informatie

GIP heeft uw hulp nodig...

GIP heeft uw hulp nodig... GIP heeft uw hulp nodig... Kinderen in Wa (Ghana) stichting Even voorstellen Wie is Stichting GIP? GIP is een kleine stichting met zeer enthousiaste vrijwilligers. Die 0% overhead kosten heeft, al het

Nadere informatie

Vandaag ga ik een aantal studenten aan het woord laten die onlangs Mount Kenya mochten beklimmen.

Vandaag ga ik een aantal studenten aan het woord laten die onlangs Mount Kenya mochten beklimmen. Malindi, mei 2017 Jambo nieuwsbrieflezers ( Hallo in Swahili) Habari? ( Hoe gaat het? ) Mzuri sana ( Het gaat goed ) Vandaag ga ik een aantal studenten aan het woord laten die onlangs Mount Kenya mochten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Een spannend weekend met de toekomstige WoonMeerders bij het korps Commando s in Waspik

Nieuwsbrief 12. Een spannend weekend met de toekomstige WoonMeerders bij het korps Commando s in Waspik Stichting WoonMere Nieuwsbrief 12 Het weekendje met de Korps Commando s Wat ik in de vorige nieuwsbrief al vertelde, zijn alle toekomstige bewoners van WoonMere in het weekend van 15, 16 en 17 mei met

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 Hieronder vindt u een aantal verslagen van excursies en activiteiten die mede door de Oudervereniging zijn georganiseerd en gefinancierd. LUSTRUM WEEK oktober 2014

Nadere informatie

J A A R V E R S L A G 2014 Stichting van katoen (kledingbank) Stichting van Katoen is bij notariële akte opgesteld in 2010.

J A A R V E R S L A G 2014 Stichting van katoen (kledingbank) Stichting van Katoen is bij notariële akte opgesteld in 2010. J A A R V E R S L A G 2014 Stichting van katoen (kledingbank) Stichting van Katoen is bij notariële akte opgesteld in 2010. Stichting van Katoen stelt als doel bruikbare kleding geven aan mensen die het

Nadere informatie