Landelijk & Exclusief Wonen. Laag Spul 7 Hilvarenbeek. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Landelijk & Exclusief Wonen. Laag Spul 7 Hilvarenbeek. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen."

Transcriptie

1 Landelijk & Exclusief Wonen Laag Spul 7 Hilvarenbeek Makelaardij og Telefoon (0162) Internet

2 Laag Spul 7, Hilvarenbeek Vrijstaande woning met garage en bedrijfsgebouw. Deze vrijstaande woning is gunstig gelegen in het buitengebied van Hilvarenbeek en is rond 1989 gebouwd! In 2008 is er een mooie ruime serre aangebouwd. De woning bevindt zich op ca. 1 km. afstand van het centrum van Hilvarenbeek. Hilvarenbeek en omgeving De gemeente Hilvarenbeek ligt in het zuiden van de provincie Noord-Brabant en wordt gekenmerkt door veel natuurschoon. Het vormt de toegangspoort tot gebied De Kempen dat zich uitstrekt tot ver over de grens met België. Oude bossen, heide en akkerlanden bieden een ideale omgeving voor de fietser en de wandelaar. Maar ook voor wie per paard, skates of auto de omgeving wil verkennen, zijn er mogelijkheden. De aanwezigheid van musea en historische monumenten maken de gemeente aantrekkelijk voor wie van cultuur houdt. Speciaal voor de toerist en de recreant zijn er bedrijven die in de vorm van arrangementen het nodige te bieden hebben. Verder maken diverse horecagelegenheden een leuk avondje uit mogelijk en zorgen de winkels voor een gevarieerd winkelaanbod. Het verblijf in de gemeente wordt vergemakkelijkt door een uitgebreide keus aan verblijfsaccommodaties. Deze woning is prachtig gelegen tussen Landgoed De Utrecht en de Beekse Bergen. Dit zorgt voor een optimale combinatie van wonen, werken en recreatie! Kenmerken Type: Bouwjaar: Inhoud woning: Gebruiksoppervlakte wonen: Overige inpandige ruimte: Bedrijfsruimte (incl. bergzolder): Perceel: Isolatie: Nutsvoorzieningen: Bestemming: Ligging: Erfdienstbaarheden: Vrijstaande woning met garage en bedrijfsgebouw circa 1989 en in 2008 is de serre aangebouwd circa 841 m3 circa 213 m2 circa 11 m2 circa 225 m2 (bestemming opslag en kantoor) 2.265m2 met mogelijkheid tot uitbreiding tot bijna 1 ha. (Kadastraal bekend als gemeente Hilvarenbeek, sectie P, nr. 1847) Dubbel glas / Geïsoleerde dakplaten Aardgas, water, electriciteit, riolering, glasvezel (er is tevens glasvezel aanwezig in de kantoorruimte behorende bij Laag Spul 7-A) Wonen In buitengebied Geen erfdienstbaarheden

3 Landelijk & Exclusief Wonen

4 Laag Spul 7, Hilvarenbeek

5 Makelaardij og Landelijk & Exclusief Wonen Indeling woning De begane grond is ingedeeld met een hal, werkkamer, bijkeuken, keuken, woon-/eetkamer en een aangebouwde serre. Begane grond (hal, toilet, werkkamer, bijkeuken, serre) Vanuit de hal is er toegang tot de woning. In de hal is de toiletruimte gelegen welke geheel betegeld is en voorzien is van een staand toilet en een fonteintje. In de hal bevindt zich tevens de meterkast (8 groepen, aardlekschakelaar) en de trapopgang richting de eerste verdieping. Vanuit de hal is de werkkamer bereikbaar welke voorzien is van een betonvloer met vloerbedekking. Het is mogelijk om van deze kamer een badkamer te maken, alle aansluitingen zijn hiervoor aanwezig. De bijkeuken is alleen toegankelijk vanuit de keuken en garage. In 2008 is er een ruime en lichte serre aangebouwd aan de woonkamer en deze is toegankelijk middels een schuifpui vanuit de woonkamer. De serre heeft een Italiaanse (Perlato) natuurstenen vloer met vloerverwarming. Dubbel glas is aanwezig. In deze serre ben je verzekerd van de hele dag zon!

6 Laag Spul 7, Hilvarenbeek Indeling woning Begane grond (woonkamer, keuken) De hal geeft toegang tot de woonkamer welke ingedeeld is in een eetgedeelte en woongedeelte. De woonkamer heeft een Italiaanse (Perlato) natuurstenen vloer, behangwanden en een stucplafond. De hardhouten kozijnen zijn ingezet met dubbel glas. De woonkeuken is in 2001 vernieuwd en is gedeeltelijk betegeld. Het werkblad is van natuursteen en de kastjes zijn van massief eiken. De keuken is ingericht met een vaatwasser, 2 spoelbakken, inductie kookplaat (2013), combimagnetron en een afzuigkap. Achter de keuken is nog een ruim terras (overkapping) gelegen. Alle deuren op de begane grond + de keuken + de trapopgang zijn op ambachtelijke basis uitgevoerd in massief eiken.

7 Landelijk & Exclusief Wonen

8 Laag Spul 7, Hilvarenbeek De eerste verdieping is bereikbaar middels de vaste trapopgang welke gelegen is in de hal. Daarnaast is er toegang mogelijk via een vlizotrap vanuit de garage. Eerste verdieping De overloop is voorzien van een betonvloer met vloerbedekking en er is een vide + dakkapel aanwezig. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer I heeft een kraaldelen plafond en is voorzien van vaste wastafel, vaste kast en een dakkapel. De badkamer is bereikbaar vanuit deze slaapkamer (en vanaf de overloop) en is geheel betegeld. Verder is de badkamer voorzien van een tegelvloer en is ingericht met een toilet, douche, wastafel en ligbad. Slaapkamer II is voorzien van een kraaldelen plafond en heeft een dakkapel. Verder is er een vaste wastafel aanwezig en bergruimte achter knieschotten. Vanuit deze slaapkamer is de ruimte gelegen boven de garage te bereiken (hobbykamer). De c.v. ketel staat hier opgesteld (Atag, 2008). Slaapkamer III heeft ook een kraaldelen plafond en er is bergruimte achter knieschotten. De vliering is middels een vlizotrap te bereiken en is voorzien van stalen spanten, houten vloer en geisoleerde dakplaten.

9 Landelijk & Exclusief Wonen

10 Laag Spul 7, Hilvarenbeek

11 Landelijk & Exclusief Wonen Bij de woning behoren nog een ruime achtertuin, aangebouwde garage en een vrijstaand bedrijfsgebouw. Tuin / Garage Bij de woning behoort nog een ruime achtertuin waarin het heerlijk vertoeven is. De serre geeft een mooi uitzicht op de tuin. De garage is aangebouwd aan de woning en is voorzien van een betonvloer, spouwmuren en een grondwaterpomp. Bijzonderheden Er is meer aangrenzende grond te koop. Beschikbaarheid hiervan is in overleg te bepalen. Verder is het mogelijk om de woning voor een bepaalde tijd te huren op basis van de leegstandswet.

12 Laag Spul 7, Hilvarenbeek Bedrijfsruimte Vrijstaande bedrijfsruimte Het vrijstaande bedrijfsgebouw is in 1989 gebouwd en voorzien van spouwmuren en een golfplaten dak. Afmetingen zijn ca. 19,4 x 9,4 m. Er is toegang middels een elektrische deur. Deze ruimte is onder nader overeen te komen voorwaarden eventueel uit te breiden met een mooie kantoorruimte in het aangrenzende pand gelegen aan Laag Spul 7-A te Hilvarenbeek. Ligging is prachtig en het is een goed alternatief voor het bedrijventerrein.

13 Landelijk & Exclusief Wonen

14 Laag Spul 7, Hilvarenbeek Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte

15 Landelijk & Exclusief Wonen Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte

16 Laag Spul 7, Hilvarenbeek Kantoorunit Deze kantoorunit is gelegen aan Laag Spul 7-A te Hilvarenbeek. Kantoorunit Deze moderne kantoorunit is gelegen in een prachtig natuurgebied aan de rand van het centrum van Hilvarenbeek. Vanwege de diverse uitvalswegen naar de omringende dorpskernen en Tilburg is de kantoorunit uitstekend bereikbaar. De kantoorunit wordt casco opgeleverd, waardoor het volledig in te richten is naar de behoeften van de onderneming. Oppervlakte bedraagt ca. 120 m2. De kantoorunit is gelegen in de kelder van een nieuwbouwwoning en is te bereiken middels een zelfstandige entree en bestaat uit een grote ruimte met diverse gebruiksmogelijkheden. De kantoorruimte zal casco worden opgeleverd waardoor u zelf uw ideale kantoor kunt realiseren. Aan de voorzijde van het pand bevinden zich twee privé parkeerplaatsen. Kantoorunit Kantoorunit Artist impression Artist impression

17 Makelaardij og Landelijk & Exclusief Wonen Kantoorunit De mogelijkheid bestaat om het gehuurde uit te breiden met de bedrijfsruimte van circa. 225 m2, eventueel gezamenlijk met een bedrijfswoning, aan het Laag Spul 7 te Hilvarenbeek. Het bedrijfspand bestaat naast de bedrijfsruimte uit een entree, betegelde toiletruimte, keuken, spreekkamer, kantoorruimte en berging. Er is een ruim verhard buitenterrein met parkeergelegenheid en een terras. Volgens het geldende bestemmingsplan zijn opslag- en kantooractiviteiten tot milieucategorie 1 & 2 toegestaan. Huurprijs bedraagt 995,- per maand incl. servicekosten (verwarming, elektra, water en evt. gebruik van het buitenterras). Aanvaarding is in overleg, opzegtermijn is 6 maanden. De huurtermijn is nader te bepalen, een meerjarige overeenkomst geniet wel de voorkeur. Artist impression

18 Laag Spul 7, Hilvarenbeek Kantoorunit Opleveringsniveau De kantoorruimte is afgewerkt met een monoliet afgewerkte betonvloer, stucwerkwanden stucwerkplafonds en wandcontact dozen. Er zijn aansluitingen aanwezig voor internet en telefonie. Aansluitingen voor een pantry en brandpreventiemiddelen zijn ook aanwezig. Vloerverwarming geschiedt door middel van een warmtepomp. Er zijn hardhouten kozijnen met driedubbel isolatieglas aanwezig. Verder is er nog een betegelde toiletruimte in de kantoorunit. Mogelijkheden voor glasvezel zijn ook aanwezig. Bedrijfsruimte Laag Spul 7 Bedrijfsruimte Laag Spul 7 (zolder)

19 Landelijk & Exclusief Wonen Artist impression

20 Laag Spul 7, Hilvarenbeek

21 Landelijk & Exclusief Wonen

22 Laag Spul 7, Hilvarenbeek

23 Landelijk & Exclusief Wonen

24 Laag Spul 7, Hilvarenbeek

25 Landelijk & Exclusief Wonen

26 Laag Spul 7, Hilvarenbeek

27 Landelijk & Exclusief Wonen

28 Laag Spul 7, Hilvarenbeek

29 Landelijk & Exclusief Wonen

30 Laag Spul 7, Hilvarenbeek Bel ons voor een bezichtigingsafspraak op Het bezichtigen van een object is ook voor onze opdrachtgevers meestal een bijzondere aangelegenheid. Alvorens een bezichtiging te laten plaatsvinden vragen wij u om eens langs het object te rijden en de directe omgeving te verkennen. Na een evt. bezichtiging stellen zowel onze opdrachtgevers als wij het op prijs als u binnen enkele dagen een reactie geeft. NVM koopakte Koper dient er rekening mee te houden dat hij tot zekerheid van nakoming van de eventuele te sluiten koopakte binnen een nader af te spreken termijn een waarborgsom of bankgarantie dient te deponeren bij een nader door hem te noemen notaris ter grootte van 10% van de koopsom. Disclaimer DE EIGENAAR VAN DIT ONROEREND GOED HEEFT ONS OPDRACHT GEGEVEN TE BEMIDDELEN BIJ DE VERKOOP, HET- GEEN VOOR U TEN AANZIEN VAN ONS UITERAARD GEEN ENKELE FINANCIËLE CONSEQUENTIE HEEFT. GEHEEL VRIJBLIJ- VEND INFORMEREN WIJ U UITVOERIG OVER DE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN, MOGELIJKHEDEN VOOR DE VERKOOP VAN UW EIGEN WONING C.Q. BEDRIJF, BESTEMMINGSPLAN, BEPALINGEN E.D. UITERAARD IS HET AAN TE BEVELEN OM TE ZIEN OF DESKUNDIGE BIJSTAND DOOR BIJVOORBEELD EEN NVM-MAKELAAR GEWENST IS. VOOR UITVOERIGE, VRIJBLIJVENDE INFORMATIE KUNT U STEEDS CONTACT OPNEMEN MET ONS. DEZE BROCHURE IS SAMENGESTELD OM U EEN INDRUK TE GEVEN VAN HET OBJECT. HOEWEL WIJ BIJ HET MAKEN VAN DE OMSCHRIJVING ZORGVULDIG TE WERK GAAN, KUNNEN BIJ AFWIJKINGEN AAN DEZE BROCHURE GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND. DEZE INFORMATIE DIENT BESCHOUWD TE WORDEN ALS EEN UITNODIGING OM IN ONDERHANDELING TE TREDEN. EEN OVEREENKOMST KOMT ALLEEN TOT STAND, INDIEN OVER ALLE RELEVANTE PUNTEN OVEREENSTEMMING IS BEREIKT. EVT. (KADASTRALE) TEKENINGEN IN DEZE BROCHURE ZIJN INDICATIEF EN NIET MAATGEVEND.

31 Landelijk & Exclusief Ons kantoor bestaat sinds 1967 en al die tijd zijn wij in Oosterhout gevestigd. Ons werkgebied is vooral in Midden en West-Brabant en wij willen onze kennis graag met u delen. Wij kunnen u van dienst zijn met een (NWWI)taxatie of bemiddelijk bij aankoop of verkoop van onroerend goed in de breedste zin van het woord. Kijk voor meer informatie op onze site!

32 Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen Makelaardij og Nederlandse Vereniging van Rentmeesters Telefoon (0162) Internet Lodewijk Napoleonlaan 77, 4904 LH Oosterhout Telefax (0162) , Buitenstate Buitenkansen in wonen

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met extra bouwvlak. Deze vrijstaande woning is gunstig gelegen in het buitengebied van Vlijmen en is

Nadere informatie

TE KOOP. Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k.

TE KOOP. Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k. TE KOOP Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k. Omschrijving GROENENDAAL 3 MILHEEZE Dit degelijk gebouwd half vrijstaand woonhuis met serre en garage is gelegen op een riant perceel in een kindvriendelijke

Nadere informatie

Vraagprijs 639.000,-- k.k.

Vraagprijs 639.000,-- k.k. Kraaienjagersweg 13 Beemte Broekland Vraagprijs 639.000,-- k.k. Landelijk wonen Ontdek deze smaakvol verbouwde, rietgedekte woonboerderij die middels een glazen hal is verbonden met een riant gastenverblijf/praktijkruimte.

Nadere informatie

Heythuysen Aan de Kreppel 12

Heythuysen Aan de Kreppel 12 Het is prettig wonen in deze vrijstaande woning met garage en werkplaats, gelegen aan de groen rand van het dorp Heythuysen. Het bruisende dorp Heythuysen heeft een fantastische ligging. Het is omgeven

Nadere informatie

Sneek. Slingerrak 17

Sneek. Slingerrak 17 Sneek Slingerrak 17 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs 289.500,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs 289.500,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP GEN. BOTHASTRAAT 6 EINDHOVEN In mooie groene en rustige woonomgeving gelegen sfeervolle vrijstaande woning met royale garage, serre en fraaie aangelegde tuin rondom. De woning is prima onderhouden

Nadere informatie

THORN. Verrassend veel ruimte Goed onderhouden Binnenplaats en ommuurde tuin Eet- en woonkamer

THORN. Verrassend veel ruimte Goed onderhouden Binnenplaats en ommuurde tuin Eet- en woonkamer THORN CASINO 1 Verrassend veel ruimte Goed onderhouden Binnenplaats en ommuurde tuin Eet- en woonkamer Garage en eigen parkee erplaats Vaste trap naar de tweede verdieping Vraagprijs 219.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling.

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling. Sneek Slufter 13 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

Sneek. Olde Ee 18 175.000,- k.k.

Sneek. Olde Ee 18 175.000,- k.k. Sneek Olde Ee 18 175.000,- k.k. Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust.

Nadere informatie

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling.

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling. Heeg Wite Muonts 14 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling.

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling. Sneek Koolwitje 30 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling.

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling. Sneek Kamille 25 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

Emmastraat 11 te Krommenie

Emmastraat 11 te Krommenie Emmastraat 11 te Krommenie Emmastraat 11 te Krommenie Vraagprijs 159.500-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure

Nadere informatie

MARIE CURIELAAN 18 IJSSELMUIDEN

MARIE CURIELAAN 18 IJSSELMUIDEN MARIE CURIELAAN 18 IJSSELMUIDEN MARIE CURIELAAN 18, IJSSELMUIDEN Verrassend gelegen hoekwoning met garage en vrij uitzicht op een groot perceel (276 m²). Indeling: beg. grond: entree, meterkast, toilet

Nadere informatie

TE KOOP: ZANDDREEF 31B - PRINSENBEEK WOONHUIS MET MULTIFUNCTIONEEL BIJGEBOUW

TE KOOP: ZANDDREEF 31B - PRINSENBEEK WOONHUIS MET MULTIFUNCTIONEEL BIJGEBOUW TE KOOP: ZANDDREEF 31B - PRINSENBEEK WOONHUIS MET MULTIFUNCTIONEEL BIJGEBOUW Prijs op aanvraag Rustiek wonen in het buitengebied van Prinsenbeek. In de nabijheid van het Liesbos staat, deze mooie, goed

Nadere informatie

Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k.

Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k. Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving RUIM 4-KAMERAPPARTEMENT UIT 2007 MET DRIE SLAAPKAMERS, EEN EIGEN PARKEERPLAATS IN DE KELDER EN EEN EIGEN BERGING. GELEGEN IN HET

Nadere informatie

Scheldestraat 11, Budel. Vraagprijs : 149.900,- k.k. k.k.

Scheldestraat 11, Budel. Vraagprijs : 149.900,- k.k. k.k. Scheldestraat 11, Budel Deze woning is af! Luxe afgewerkte tussenwoning met 2 bergingen en fraai aangelegde tuin met groot overdekt terras en achterom. Inhoud Perceel : 131 m² Bouwjaar : 1965 Aanvaarding

Nadere informatie

Hegewei 30 - Nijega. Vraagprijs 325.000,-- kosten koper

Hegewei 30 - Nijega. Vraagprijs 325.000,-- kosten koper Hegewei 30 - Nijega Vraagprijs 325.000,-- kosten koper Makelaardij Friesland Tel: 0512-36 80 36 www.makelaardijfriesland.nl Omschrijving Hegewei 30 - Nijega Ideaal voor paardenliefhebbers! In een landelijke

Nadere informatie

Vraagprijs 249.500,-- k.k.

Vraagprijs 249.500,-- k.k. Vraagprijs 249.500,-- k.k. Zantman Makelaardij Florynwei 1 k 9251 MP BURGUM Tel: 0511-461542 Fax: 0511-460241 E-mail: info@zantman-makelaardij.nl Omschrijving Op fraaie locatie, met aan de voorzijde ruim

Nadere informatie

Linne. Processieweg 10

Linne. Processieweg 10 Linne Processieweg 10 EEN GOEDE LOCATIE VOOR TOEKOMSTIG WOONGENOT! Deze vrijstaande woning is gelegen in het dorp Linne met alle dagelijkse voorzieningen op korte afstand. De kern beschikt over diverse

Nadere informatie

Woningbrochure. Muyeweg 23 Nieuwerkerk

Woningbrochure. Muyeweg 23 Nieuwerkerk Verkoop bemiddeling Aankoop Bemiddeling Taxaties Woningbrochure Muyeweg 23 Nieuwerkerk Kooijman Makelaardij B.V. Deltastraat 12 4306 BK Nieuwerkerk T 0111-644145 F 0111-644047 E info@kooijmanmakelaardij.nl

Nadere informatie

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Plasmolen, Rijksweg 146 Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Bedrijfsruimte I 120 M² Bedrijfsruimte II 180 M² Totaal 300 M² Vraagprijs 390.000,-- k.k. Alert

Nadere informatie

Keunenhoek 16, Budel. Vraagprijs : 425.000,- k.k. k.k.

Keunenhoek 16, Budel. Vraagprijs : 425.000,- k.k. k.k. Keunenhoek 16, Budel Vrijstaande langgevelboerderij met bijgebouw, landelijk en vrij gelegen aan de Keunenhoek aan de rand van het dorp. 2 woningen dus zeer geschikt voor dubbele bewoning. Inhoud : ca.

Nadere informatie

Linne Grotestraat 25

Linne Grotestraat 25 MOGELIJKHEDEN OM 6 APPARTEMENTEN TE REALISEREN! Authentieke woning gelegen in de kern van het pittoreske Maasdorp Linne. Het pand is voorzien van royale bergruimte, overkapping, tuin en een dubbele garage.

Nadere informatie

Heythuysen Koppelstraat 13

Heythuysen Koppelstraat 13 ALGEMEEN: Het bruisende dorp Heythuysen heeft een fantastische ligging. Het is omgeven door fraaie natuurgebieden, zoals het Leudal en de loof-naaldhoutenbossen, en men vindt op een steenworp afstand de

Nadere informatie

Woningbrochure. Hoge Kerkstraat 10 Nieuwerkerk

Woningbrochure. Hoge Kerkstraat 10 Nieuwerkerk Verkoop Bemiddeling Aankoop Bemiddeling Taxaties Woningbrochure Hoge Kerkstraat 10 Nieuwerkerk Kooijman Makelaardij B.V. Deltastraat 12 4306 BK Nieuwerkerk T 0111-644145 F 0111-644047 E info@kooijmanmakelaardij.nl

Nadere informatie

OOSTERHOLTSEWEG 17 8271 PS IJSSELMUIDEN

OOSTERHOLTSEWEG 17 8271 PS IJSSELMUIDEN OOSTERHOLTSEWEG 17 8271 PS IJSSELMUIDEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 OOSTERHOLTSEWEG 17, IJSSELMUIDEN Vrijstaande woning gelegen aan de rand van

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 14 Noordwijk

Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 14 Noordwijk Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 14 Noordwijk Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op prachtige locatie, nabij uitvalswegen, met veel privacy gelegen, zeer ruime en goed

Nadere informatie

Ohe en Laak Moeder Magdalenastraat 16

Ohe en Laak Moeder Magdalenastraat 16 ALGEMEEN: Op zeer mooie locatie gelegen, met blijvend vrij uitzicht over de maasvallei bieden wij u deze mooie semi bungalow te koop aan. De inhoud is ± 725 m³ en het perceel oppervlakte bedraagt ± 1.095

Nadere informatie

Doddegras 17 - Veenendaal. Vraagprijs 299.900,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318

Doddegras 17 - Veenendaal. Vraagprijs 299.900,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318 Vraagprijs 299.900,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318 0 318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving Deze ruime helft van

Nadere informatie