Gooimeer Gardens - huren in een sfeervolle, zakelijke en functionele werkomgeving

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gooimeer Gardens - huren in een sfeervolle, zakelijke en functionele werkomgeving"

Transcriptie

1

2 Gooimeer Gardens - huren in een sfeervolle, zakelijke en functionele werkomgeving Werken in een kantoorgebouw dat aan alle denkbare wensen voldoet? Dat bovendien op een uitstekende zichtlocatie is gesitueerd? Met ook nog eens de uitstraling die je van een eigentijds bedrijf mag verwachten? Aan die kwaliteitseisen voldoet Gooimeer Gardens op industrieterrein Gooimeer-Zuid te Naarden. De drie separaat of in combinatie te huren kantoorgebouwen vormen een uniek project dat zonder twijfel bijdraagt aan de toenemende behoefte van ondernemers om zich vanuit een eigen bedrijfsidentiteit te profileren. In Gooimeer Gardens wordt functionaliteit immers gecombineerd met sfeer en beleving. In beginsel door de bijzondere, niet alledaagse architectuur, maar daarnaast ook door de opmerkelijke stedenbouwkundige invulling van het terrein. Drie kantoorgebouwen, een centraal gelegen plein en het onmiskenbaar mooie Gooise landschap op de achtergrond, stonden architect Paul Hooper dan ook voor ogen toen hij Gooimeer Gardens bedacht. Het resultaat is er naar, want het project geeft meteen een goed gevoel! Welkom in Gooimeer Gardens!

3

4 Gooimeer Gardens - alles wat een hedendaagse ondernemer zoekt Wanneer een locatie uniek is, wil je daar ook de unieke werkplek voor creëren. De landelijke omgeving en het historische karakter van de nabijgelegen vestingstad Naarden maakten deze uitdaging extra bijzonder. Met een knipoog naar omgeving en omliggende gemeenten heb ik niet gekozen voor één groot kantorencomplex, maar voor drie kleinere, compacte gebouwen. Door deze rondom een centraal plein te groeperen, blijft de onderlinge samenhang bewaard en is van een architectonisch verantwoord en harmonieus geheel sprake. Waar het centrale plein o.a. toegang verschaft tot de entrees van de gebouwen, zijn de parkeerplaatsen vooral bedoeld voor bezoekers. Speciaal voor medewerkers is namelijk een ondergondse parkeerkelder in het plan opgenomen. De stijl van de gebouwen is gebaseerd op een klassieke en chique vormgeving. Dit wordt bewerkstelligd door de grotendeels in donkerrode bakstenen opgetrokken gevels en de karakteristieke, verticale raampartijen. Het afwijkende en tevens lichtgekleurde exterieur van de bovenste bouwlagen zorgt voor zowel een verrassend contrast als de finishing touch in het ontwerp. Op de derde verdieping van de beide tweelingkantoren zijn sfeervolle buitenterrassen aangebracht van ca. 140 m2. Eenzelfde soort terras, maar dan op de zesde verdieping, is ook in het hogere, halfronde gebouw te vinden. Sprekend in het ontwerp zijn de duidelijk herkenbare entrees en de fraaie glaspartijen die tot aan de bovenste verdieping zijn doorgetrokken. Kortom, Gooimeer Gardens heeft alles in huis wat een hedendaagse ondernemer zoekt: uitstraling, onderscheid, flexibiliteit en ruimte! Kantoorgebouw Hooper Architects, Oosterhout (N-Br) Paul Hooper, Hooper Architects, Oosterhout

5

6 Gooimeer Gardens - gunstig gelegen in t Gooi Gooimeer Gardens wordt gebouwd op industrieterrein Gooimeer-Zuid en ligt pal aan de A1 (afslag Amsterdam- Amersfoort). Ook met het openbaar vervoer zijn de kantoorgebouwen goed bereikbaar. De busverbinding van NS-station Naarden naar Gooimeer Gardens is uitstekend. Bushaltes bevinden zich op loopafstand van de kantoorgebouwen (zie overzicht bereikbaarheid op pagina hiernaast). Steden als Amsterdam, Almere, Amersfoort, Hilversum (Mediapark) en Utrecht liggen binnen een straal van 20 km, terwijl Schiphol slechts 30 km van Gooimeer Gardens verwijderd is. Kortom, de geografische ligging in de driehoek Amsterdam, Amersfoort, Utrecht is gunstig. Gunstig is ook de arbeidsmarkt in Het Gooi e.o. Het opleidingsniveau is namelijk relatief hoog. Voor wie dus een nieuw kantoorpand zoekt op een A-locatie met uitstekende bereikbaarheid, dito ontsluiting en een interessante arbeidsmarkt om de hoek is dit een unieke kans!

7

8 Gooimeer Gardens van alle gemakken voorzien Voor een zo goed en veilig mogelijke verkeersdoorgang voorziet het prestigieuze plan in drie separate in- en uitgangen. Naast het centrale (buiten)plein beschikt Gooimeer Gardens over ruime parkeervoorzieningen voor zowel medewerkers als bezoekers. Groene hagen, afgewisseld met platanen, sierbestrating, een fontein en een deels rondom gelegen waterpartij, zijn bedoeld om de relatie tussen bedrijventerrein en omgeving op een natuurlijke wijze uit te drukken. In de directe omgeving van Gooimeer Gardens is immers een aantal schitterende recreatie- en natuurgebieden te vinden, zoals o.a. het Naardermeer en andere natuurmonumenten die Het Gooi rijk is. Het afwerkingsniveau van Gooimeer Gardens is extreem hoog. Dit uit zich niet alleen in de algehele entourage en landschappelijke inrichting van het terrein, maar ook in een aantal servicefaciliteiten voor de gebruikers van de gebouwen: goede toegankelijkheid voor minder-validen, fietsenstalling, archiefruimtes, beveiliging met 7 x 24 uurs camera-bewaking, rookruimtes, postbussen, vlaggenmasten, centrale schoonmaakdienst, gescheiden afvoer van afval met registratie en automatische zonwering. Werken aan de conditie? In de directe omgeving van Gooimeer Gardens vind u een modern sport- en fitnesscentrum, alsook een schitterend gelegen golfbaan.

9

10 Gooimeer Gardens - modern, duurzaam en energiezuinig Werken in Gooimeer Gardens is werken in een uiterst moderne werkomgeving. Zo is aan alles op het gebied van communicatie en ICT gedacht. Plintgoten en patchkasten bijvoorbeeld. Daarnaast betekent modern werken natuurlijk ook: werken in een duurzame en energiezuinige omgeving. Zo wordt voor de verwarming en koeling van de gebouwen gebruik gemaakt van zgn. betonkernactivering. Dit unieke systeem verwarmt en koelt via vloer en plafond en wordt aangestuurd door een milieuvriendelijke warmtepompinstallatie met energie-opslag in de bodem als energiebron. Traditionele radiatoren zijn daarmee overbodig. Tot de energiebesparende voorzieningen behoren verder de aan de buitenzijde aangebrachte zonwering en de plafondverlichting met automatische in- en uitschakelmogelijkheden. Eenmaal in het gebouw blijkt de keuze voor staande ramen een goed doordachte functie te hebben. Deze zorgen namelijk voor een aangename, huiselijke sfeer. De lage vensterbanken dragen daar eveneens aan bij, omdat ze voortdurend oogcontact met de buitenwereld mogelijk maken. Ook voor medewerkers die niet bij het raam werken is dit prettig. En dan de dakterrassen. Maar liefst 140 m 2 groot en heel bijzonder voor Nederlandse begrippen. De terrassen zijn namelijk heel gemakkelijk en doelmatig in te zetten als extra ruimte voor ontvangst- en (re)presentatieve doeleinden. Voor wie het dakterras als restaurant wil benutten, biedt Naarden een aantal professionele cateringbedrijven.

11

12 Gooimeer Gardens - toplokatie voor topbedrijven! Met de komst van Gooimeer Gardens neemt het aanbod aan kantoorruimte voor zakelijke dienst- en zorgverlenende bedrijven enorm toe. Belangrijk voor het Gooi, want in deze contreien is de vraag naar topkantoren groot. Vandaar dat de afwerking van de gebouwen een hoog kwaliteitsniveau kent. Elk kantoorgebouw heeft een zgn. kern waar entree, liftinstallatie, trappengang en toiletruimten zijn ondergebracht. Opvallend groot zijn de toiletten die op de verschillende verdiepingen te vinden zijn. Vanzelfsprekend is het mogelijk iedere verdieping van een pantry te voorzien. Gebruikers kunnen de verschillende verdiepingen geheel naar eigen wens en/of noodzaak indelen. Kiezen voor kleinere kantoren of juist voor grote(re) kantoortuinen, dan wel een combinatie van beiden, dat alles is mogelijk en kan per verdieping worden ingevuld. Ieder bedrijf, iedere afdeling of divisie, heeft nu eenmaal een eigen werkwijze en structuur. Gooimeer Gardens houdt daar rekening mee!

13

14 Gooimeer Gardens - kantoorgebouw Utrechtsepoort De drie kantoorgebouwen - Utrechtsepoort, Amsterdamsepoort en Oosterpoort - ontlenen hun namen aan drie gelijknamige stadspoorten die Naarden, een van de oudste vestingsteden van Nederland, vroeger rijk was. Zo gaven zowel de Utrechtsepoort als de Amsterdamsepoort reeds in 1673 toegang tot de vestingstad. Hoewel de Oosterpoort van veel latere datum is, is er van de oorspronkelijke bouwwerken niets tot weinig bewaard gebleven. Des te bijzonder is het dan ook dat Gooimeer Gardens met de bouw van drie eigentijdse kantoorgebouwen de wedergeboorte van drie historische bouwwerken opnieuw op de Naardense kaart zet. Kantoorgebouw Utrechtsepoort (gebouw A) is het spiegelbeeld van kantoorgebouw Oosterpoort (gebouw B) en is vijf verdiepingen hoog. Op de derde verdieping bevindt zich het fraaie dakterras. De klassieke en chique vormgeving geeft het kantoorgebouw allure en niveau. Ook stijl en daadkracht, gecombineerd met huiselijke gezelligheid, typeren het bijzondere ontwerp. De Utrechtsepoort biedt werkruimte aan ca. 150 medewerkers en is net als de overige twee gebouwen geheel naar eigen wens in te delen. De oppervlakte per verdieping bedraagt ca. 850 m 2.

15 Dit is een voorbeeldsituatie van een willekeurige indeling, waarin zowel open als gesloten kantoorruimten zijn toegepast. Hulp nodig bij de indeling van uw kantoorruimte? DTZ Makelaars is bereid om uw wensen en eisen te vertalen in een indelingsvoorstel op maat!

16 Gooimeer Gardens - kantoorgebouw Oosterpoort Kantoorgebouw Oosterpoort (gebouw B) is het spiegelbeeld van kantoorgebouw Utrechtsepoort (gebouw A) en is vijf verdiepingen hoog. Op de derde verdieping bevindt zich het fraaie dakterras. De klassieke en chique vormgeving geeft het kantoorgebouw allure en niveau. Ook stijl en daadkracht, gecombineerd met huiselijke gezelligheid, typeren het bijzondere ontwerp. De Oosterpoort biedt werkruimte aan ca. 150 medewerkers en is net als de overige twee gebouwen geheel naar eigen wens in te delen. De oppervlakte per verdieping bedraagt ca. 850 m 2.

17 Dit is een voorbeeldsituatie van een willekeurige indeling, waarin zowel open als gesloten kantoorruimten zijn toegepast. Hulp nodig bij de indeling van uw kantoorruimte? DTZ Makelaars is bereid om uw wensen en eisen te vertalen in een indelingsvoorstel op maat!

18 Gooimeer Gardens - kantoorgebouw Amsterdamsepoort Kantoorgebouw Amsterdamsepoort (gebouw C) is het grootste en hoogste gebouw van de drie kantoorgebouwen en biedt niet minder dan m 2 vloeroppervlak. De halfronde vorm met fraaie glaspartijen op de bovenste twee verdiepingen zorgt voor een markante uitstraling. Onderdeel van deze verdiepingen is het naar het centrale plein toe gelegen dakterras. De Amsterdamsepoort biedt werkruimte aan ca. 150 medewerkers en vervult qua grootte en vormgeving een duidelijke blikvangersfunctie. Alleen nog de naam van een gerenommeerd bedrijf in grote neonletters aan de gevel...

19 Dit is een voorbeeldsituatie van een willekeurige indeling, waarin zowel open als gesloten kantoorruimten zijn toegepast. Hulp nodig bij de indeling van uw kantoorruimte? DTZ Makelaars is bereid om uw wensen en eisen te vertalen in een indelingsvoorstel op maat!

20 Gooimeer Gardens - situatieschets begane grond situatieschets parkeergarage

21 Gooimeer Gardens - voorgevels

22 Gooimeer Gardens - maatwerk in kantoorruimte Drie moderne kantoorgebouwen, samen goed voor zo n m 2 vloeroppervlak, gesitueerd op een perceel van ruim m 2, dat is Gooimeer Gardens. Voeg daar aan toe het centrale plein, de ondergrondse (camera bewaakte) parkeerkelder, de bovengrondse parkeerfaciliteiten voor bezoekers (totaal ca. 350 auto s!), de flexibiliteit van de gebouwen en last but not least de kwaliteit van architectuur en afwerking, en duidelijk wordt wat deze bedrijfslocatie zo uniek maakt. Voor wie maatwerk zoekt in kantoorruimte, heeft Gooimeer Gardens alle oplossingen in huis. *De informatie uit deze brochure is onder voorbehoud en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. * Gedrukt op FSC gecertificeerd papier, druk Dunnebier Print (Nederhorst den Berg)

23 Gooimeer Gardens ligt centraal in Nederland, midden in de driehoek Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. De kantorenvoorraad van Naarden concentreert zich voornamelijk op bedrijventerrein Gooimeer. Gooimeer Gardens bevindt zich op Gooimeer Zuid op een perfecte zichtlocatie pal aan de rijksweg A1. De op- en afrit is voor de deur! Gooimeer Gardens is een unieke ontwikkeling. Uniek in het zetten van nieuwe standaarden voor kantoorgebouwen. Gooimeer Gardens positioneert zich aan de bovenkant van de markt. Wat alleen maar kan als in alle facetten van de ontwikkeling het hoogste wordt nagestreefd. Wij hebben het in deze brochure gehad over duurzaamheid, energiezuinigheid, bereikbaarheid, en uitstraling. Een brochure vertelt over een ontwikkeling van dit formaat natuurlijk niet alles. Wij zijn uiteraard bereikbaar voor alle vragen en aanvullende informatie. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek, wat ook op de lokatie gearrangeerd kan worden. U kunt dan in alle rust de uitstraling en het gevoel dat de omgeving geeft beleven.

24 Gooimeer Gardens - wordt gerealiseerd door Hoevestein 36E Apollolaan 150 Amsterdam SC Oosterhout (NB) Postbus Tel.: +31 (0) BA Amsterdam Fax: +31 (0) Tel.: +31 (0) Fax: +31 (0)

8 royale 2-onder-1 kapwoningen in mooi Deurne

8 royale 2-onder-1 kapwoningen in mooi Deurne 8 royale 2-onder-1 kapwoningen in mooi Deurne Naar hartelust wonen Smaakvol wonen betekent ruimte kwaliteit geven, hoogstaande architectonisch vormgeving creëren en duurzaamheid garanderen. Deze riante

Nadere informatie

WONEN EN LEVEN.. Dé huis-aan-huis woonkrant voor de reële levensgenieter Uitgave 15: januari 2015

WONEN EN LEVEN.. Dé huis-aan-huis woonkrant voor de reële levensgenieter Uitgave 15: januari 2015 WONEN EN LEVEN.. Dé huis-aan-huis woonkrant voor de reële levensgenieter Uitgave 15: januari 2015 WONEN EN LEVEN.. Drukte in makelaarswereld U bent van ons gewend dat we de woonkrant uitgeven in de week

Nadere informatie

Gemeente Oosterhout. Kantorenlocatie Beneluxweg- Zuid

Gemeente Oosterhout. Kantorenlocatie Beneluxweg- Zuid Gemeente Oosterhout Kantorenlocatie Beneluxweg- Zuid Netto oppervlakte: ca. 1.4 hectare Aantal bedrijven: 1 bedrijf Bereikbaarheid (wegen, spoor, water, openbaar vervoer): A27 en openbaar vervoer Type

Nadere informatie

Grote gebouwen. Een onderzoek naar architectuur, beleving en exibiliteit

Grote gebouwen. Een onderzoek naar architectuur, beleving en exibiliteit Grote gebouwen Een onderzoek naar architectuur, beleving en exibiliteit 1 Aanloopproject afstuderen Het Grote Generieke Gebouw Begeleiders: ir. M. Willems prof. ir. J. Westra November 2008 Dit boekwerk

Nadere informatie

Welkom in Intermezzo. De Zuidas is een toplocatie met internationale allure. De. indrukwekkende gebouwen en mooie pleinen vormen samen

Welkom in Intermezzo. De Zuidas is een toplocatie met internationale allure. De. indrukwekkende gebouwen en mooie pleinen vormen samen 2 3 Inhoudsopgave Welkom in Intermezzo 5 In het hart van de dynamiek 8 Icoon van de Zuidas 10 Buiten zijn in de stad 14 Badkamer inspiratie 18 Sportieve ontspanning 22 Veelzijdige omgeving 26 Zo voelt

Nadere informatie

Twee! dat. wil ik! Vrienden over de vloer. Thuis wonen én werken. bereikbare huurappartementen in Tilburg. dat. willen wij! www.welkomintwee.

Twee! dat. wil ik! Vrienden over de vloer. Thuis wonen én werken. bereikbare huurappartementen in Tilburg. dat. willen wij! www.welkomintwee. www.welkomintwee.nl willen wij! Vrienden over de in ons nieuwe Twee! appartement wil ik! Thuis wonen én werken in mijn nieuwe Twee! appartement Twee! bereikbare huurappartementen in Tilburg Welkom in Twee!...

Nadere informatie

Waddinxveen. Nieuw kloppend hart voor

Waddinxveen. Nieuw kloppend hart voor Waddinxveen Nieuw kloppend hart voor in ho2 Van lintdorp tot jonge stad Nieuw Centrum Waddinxveen 5 6 Nieuw Centrum Waddinxveen Vogelvlucht 8 10 Uitstekende bereikbaarheid Eén centrum Waddinxveen, vijf

Nadere informatie

Twee-ondereen-kapwoningen. vrijstaande villa s

Twee-ondereen-kapwoningen. vrijstaande villa s Twee-ondereen-kapwoningen & vrijstaande villa s Inhoudsopgave 4 Locatie, omgeving en voorzieningen 8 Verkavelingskaart 10 Twee-onder-een-kapwoningen, variant I 18 Twee-onder-een-kapwoningen, variant II

Nadere informatie

BUITEN WONEN TER AAR WEST TER AAR WWW.TERAARWEST.NL BINNEN DE RANDSTAD REPRESENTATIEVE WOONWIJK MET VEEL GROEN EN WATER VRIJ WONEN IN HET GROENE

BUITEN WONEN TER AAR WEST TER AAR WWW.TERAARWEST.NL BINNEN DE RANDSTAD REPRESENTATIEVE WOONWIJK MET VEEL GROEN EN WATER VRIJ WONEN IN HET GROENE TER AAR WEST TER AAR REPRESENTATIEVE WOONWIJK MET VEEL GROEN EN WATER VRIJ WONEN IN HET GROENE HART ÉN IN DE RANDSTAD BUITEN WONEN BINNEN DE RANDSTAD WWW.TERAARWEST.NL www.teraarwest.nl INHOUDSOPGAVE DE

Nadere informatie

De vrijheid van zelf bouwen. Snel en efficiënt bouwen onder architectuur

De vrijheid van zelf bouwen. Snel en efficiënt bouwen onder architectuur Snel en efficiënt bouwen onder architectuur Vertrouwd in bouwen Welkom bij de combinatie riz bouw en Verstoep. Samen hebben wij voor u een achttal woningtypen ontworpen die een ideale oplossing zijn voor

Nadere informatie

Nota zienswijzen. Bestemmingsplan Herontwikkeling Verlengde Blokkenweg 12 e.o.

Nota zienswijzen. Bestemmingsplan Herontwikkeling Verlengde Blokkenweg 12 e.o. Nota zienswijzen Bestemmingsplan Herontwikkeling Verlengde Blokkenweg 12 e.o. December 2013 Hoofdstuk 1 Het ontwerpbestemmingsplan Herontwikkeling Verlengde Blokkenweg 12 e.o. heeft van donderdag 17 oktober

Nadere informatie

4 OP EEN RIJ. Corinne Schrauwen Christof Schwencke Marjolein van Eig Diederik Dam. met

4 OP EEN RIJ. Corinne Schrauwen Christof Schwencke Marjolein van Eig Diederik Dam. met 7 4 OP EEN RIJ met Corinne Schrauwen Christof Schwencke Marjolein van Eig Diederik Dam Dwire heeft vier architecten vijf vragen gesteld 1 Corinne Schrauwen Abken Schrauwen Architecten Misschien een beetje

Nadere informatie

De Commandeur. 41 appartementen in s-heerenberg op een bijzondere plek

De Commandeur. 41 appartementen in s-heerenberg op een bijzondere plek De Commandeur 41 appartementen in s-heerenberg op een bijzondere plek De Commandeur is gemakkelijk te bereiken, maar ook gelegen in een groene omgeving. Een deel van de appartementen vormt een eenheid

Nadere informatie

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL Groen wonen nabij de stad 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL 2 Aan de noordkant van Nijmegen, tussen de bestaande dorpen Lent, Ressen en Oosterhout ontstaat

Nadere informatie

Conversie en hergebruik The Corridor

Conversie en hergebruik The Corridor Conversie en hergebruik The Corridor Auteurs: A. Dullaert, N. van Spronsen, W. Steunenberg en M. Waanders Opdrachtgever: Gemeente Enschede in samenwerking met Stichting Pioneering Kader: Minor Regie Stedelijke

Nadere informatie

ZORG VOOR LEEGSTAND. Herbestemmen van leegstaande kantoren naar zorgfuncties

ZORG VOOR LEEGSTAND. Herbestemmen van leegstaande kantoren naar zorgfuncties ZORG VOOR LEEGSTAND Herbestemmen van leegstaande kantoren naar zorgfuncties Voorwoord Zorginstellingen hebben vaak grote moeite, vooral in de grote steden, om geschikte locaties te vinden voor nieuwbouw.

Nadere informatie

EspritXB: een echte Service Integrator. Verder in dit nummer: Klantcase ArboUnie De mensen achter EspritXB

EspritXB: een echte Service Integrator. Verder in dit nummer: Klantcase ArboUnie De mensen achter EspritXB J A A R G A N G 1 N U M M E R 1 V O O R J A A R 2 0 0 9 EspritXB: een echte Service Integrator Verder in dit nummer: Klantcase ArboUnie De mensen achter EspritXB VERBONDEN JAARGANG 1 NUMMER 1 VOORJAAR

Nadere informatie

Te koop Maximiliaanstraat 17

Te koop Maximiliaanstraat 17 Te koop Maximiliaanstraat 17 Kijkdag: dinsdag 9 juni a.s. 12 :00-14 :00 uur te Rotterdam Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. Postbus 24040 3007 DA Rotterdam Telefoon : 010 424 88 88 E-mail : bog@ooms.com

Nadere informatie

De plek waar bèta en medisch onderzoek samen komt

De plek waar bèta en medisch onderzoek samen komt 0 2 HET NIEUWE ONDERZOEKSGEBOUW De plek waar bèta en medisch onderzoek samen komt WE ZIEN ELKAAR OP DE CAMPUS campusontwikkeling De VU bouwt een open campus die inspeelt op de eisen die studenten en medewerkers

Nadere informatie

Zuiderkogge Hem. Alle ruimte om uw eig en bedrijf op te bouwen. Woon-werkkavels in gemeente Drechterland. prettig ondernemen. royale bedrijfskavels

Zuiderkogge Hem. Alle ruimte om uw eig en bedrijf op te bouwen. Woon-werkkavels in gemeente Drechterland. prettig ondernemen. royale bedrijfskavels Zuiderkogge Hem Alle ruimte om uw eig en bedrijf op te bouwen wonen en werken royale bedrijfskavels prettig ondernemen Woon-werkkavels in gemeente Drechterland 1 Bedrijventerrein Zuiderkogge Gunstige ligging

Nadere informatie

52x Inspiring Space. AM Annual 2012

52x Inspiring Space. AM Annual 2012 52x Inspiring Space AM Annual 2012 Inspirerende e leefomgevinge en ontwikke de passie 3 n duurzame 52x Inspiring Space n bedenken len, dat is van AM. Annual 2012 AM Annu AM zorgt voor kwaliteit van ruimte

Nadere informatie

Financieel gezien was 2013 eigenlijk een vreemd jaar

Financieel gezien was 2013 eigenlijk een vreemd jaar Zakenmagazine voor ondernemers, bestuurders en managers in West-Friesland e.o. 6 e jaargang december 2013 editie 07 Thema: Financieel terugblik en vooruitblik Univé Hollands Noorden: Financieel gezien

Nadere informatie

van een rotonde in de kruising met de Onderwijsboulevard. De rotonde zal in 2009 worden aangelegd.

van een rotonde in de kruising met de Onderwijsboulevard. De rotonde zal in 2009 worden aangelegd. referentiebeeld grondgebonden wonen foto Van Musschenbroekstraat referentiebeeld accenten bebouwing Het Stationskwartier ligt op het kruispunt van het Paleiskwartier, station, de binnenstad, Boschveld

Nadere informatie

bedrijvengids 2009 2010 [ Ondernemen[d] in de regio Smallingerland Opsterland

bedrijvengids 2009 2010 [ Ondernemen[d] in de regio Smallingerland Opsterland bedrijvengids 2009 2010 [ Ondernemen[d] in de regio Smallingerland Opsterland DYNAMISCHE BUSINESS MET TROTS PRESENTEREN WIJ U DE BEDRIJVENGIDS [ONDERNEMEN[D] IN DE REGIO DAT TOT STAND KWAM IN SAMENWERKING

Nadere informatie

65% VERKOCHT. Heemstede. Volop genieten in Heemstede. www.dewatertoren-heemstede.nl

65% VERKOCHT. Heemstede. Volop genieten in Heemstede. www.dewatertoren-heemstede.nl 65% VERKOCHT Heemstede Volop genieten in Heemstede www.dewatertoren-heemstede.nl Heemstede Schitterend wonen in Heemstede Heemstede is een dorp waar u heerlijk kunt wonen en recreëren. Zodra u dit dorp

Nadere informatie

Structuurvisie ROTTERDAM CENTRAL DISTRICT 110317

Structuurvisie ROTTERDAM CENTRAL DISTRICT 110317 Structuurvisie ROTTERDAM CENTRAL DISTRICT 110317 1 COLOFON Structuurvisie Structuurvisie 18 augustus 2009 Rotterdam Central District 110317 Geproduceerd door: Gemeente Rotterdam Dienst Stedenbouw en Volkshuisvesting

Nadere informatie

Twee-onder-een-kapwoningen & vrijstaande villa's

Twee-onder-een-kapwoningen & vrijstaande villa's Twee-onder-een-kapwoningen & vrijstaande villa's Inhoudsopgave 4 Locatie, omgeving en voorzieningen 6 Leerfabriek wordt Leefkwartier 8 Vogelvlucht 10 Verkaveling 12 Twee-onder-eenkapwoningen met extra

Nadere informatie

2 0 1 0 VOORZORG INFO

2 0 1 0 VOORZORG INFO o k t o b e r 2 0 1 0 VOORZORG INFO 16 De Voorzorg voortvarend aan de slag met nieuwe projecten Maak kennis met Dennis Budé van ons Bedrijfsbureau Wethouder Riet de Wit onthult Parc Buirette Recht op huurtoeslag?

Nadere informatie

Kaderstellende Nota. Herontwikkeling KPN-gebouw Koelmalaan 350. Juni 2011. Kaderstellende Nota Herontwikkeling KPN-gebouw, versie 27 juni 2011 1

Kaderstellende Nota. Herontwikkeling KPN-gebouw Koelmalaan 350. Juni 2011. Kaderstellende Nota Herontwikkeling KPN-gebouw, versie 27 juni 2011 1 Kaderstellende Nota Herontwikkeling KPN-gebouw Koelmalaan 350 Juni 2011 Kaderstellende Nota Herontwikkeling KPN-gebouw, versie 27 juni 2011 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Plangebied.. 4 3. Vigerend

Nadere informatie

Het Terras aan de Maas

Het Terras aan de Maas Het Terras aan de Maas riant wonen in Spijkenisse Het nieuwe wonen aan de Oude Maas Inhoudsopgave Inleiding 3 Toewijzingscriteria 4 Professioneel advies 4 Gezonde mix van koop- en huurappartementen 5 Comfortabele

Nadere informatie