Voorstel huisvesting

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorstel huisvesting"

Transcriptie

1 Voorstel huisvesting Vooraf Dit voorstel beschrijft ten eerste hoe dit voorstel tot stand is gekomen. Daarna zullen de stemmingsvoorstellen met betrekking tot de huisvesting uiteengezet worden en tot slot zal de voorkeur van het bestuur beschreven worden. Totstandkoming van dit voorstel Dit voorstel geeft een vervolg aan het voorstel dat aangenomen is op het voorjaarscongres van Op het voorjaarscongres van 2013 is besloten dat het bestuur zou gaan zoeken naar nieuwe huisvesting. Daarbij zijn op datzelfde voorjaarscongres criteria aangenomen die het bestuur in acht moet nemen bij het zoeken van nieuwe huisvesting. Daartoe heeft het bestuur de volgende stappen ondernomen. Ten eerste is er contact geweest met GroenLinks om de mogelijkheden te bekijken met betrekking tot het intrekken in het Landelijk Bureau van GroenLinks.. Uiteindelijk is hier een voorstel uit komen rollen, dit is verderop te vinden. Ten tweede heeft het bestuur onderzocht op welke termijn DWARS kon verhuizen. Het huurcontract loopt op 1 januari 2015 af. Vervroegd opzeggen van het huurcontract bleek na contact met de gemeente onmogelijk. Verlenging van het contract moet één jaar van te voren worden aangegeven. Dat betekent dat DWARS dit op 1 januari 2014 moet aangeven aan de gemeente Utrecht. Dan kan het contract enkel met 1 jaar verlengd worden. Een besluit of we willen verhuizen of niet moet daarom op dit congres definitief genomen worden. Ten derde is er naar alternatieve huisvesting gezocht. De gemeente gaf aan niets voor ons te hebben. De reden hiervoor is dat de gemeente Utrecht niet meer aan organisaties als de onze wil verhuren. Daarnaast gaf de gemeente Utrecht aan dat zij op termijn ons huidige pand willen verkopen. Wanneer de gemeente Utrecht dat wil doen is nog niet helemaal zeker, maar mogelijk al in Op de commerciële markt bleken de huurprijzen te hoog te liggen voor de wensen die DWARS heeft. Concluderend is huisvesting via de commerciële markt enkel mogelijk als één van de volgende drie criteria losgelaten worden: DWARS moet er financieel op vooruitgaan; het pand moet beschikken over minimaal twee vergaderruimten; het pand moet goed bereikbaar (dichtbij een station) zijn. Daarnaast brengt wijziging van statuten wel nieuwe mogelijkheden: we zouden ons dan ook in een andere stad kunnen vestigen.

2 Stemmingsvoorstellen huisvesting Stemmingsvoorstel 1: Per 1 januari 2015 trekken we in bij GroenLinks, in het Landelijk Bureau aan de Oudegracht in Utrecht. Het voorstel dat GroenLinks ons heeft gedaan is hieronder te lezen. Wij (landelijk bureau GroenLinks) doen DWARS het volgende voorstel: Exclusief gebruik van de achterste twee ruimten in de aanbouw op de begane grond (huidige ruimte Partij & Communicatie en Vergaderzaal 2). Samen 70 vierkante meter. Gedeeld gebruik met medewerkers van het Landelijk Bureau van sanitaire voorzieningen, keuken, kantine, grote vergaderzaal, en entrees op de begane grond, alsmede de fietsenstalling. Toegang tot het pand via sleutels en alarmkaarten op naam gesteld van bestuursleden en de vaste medewerker waarbij nog afspraken gemaakt dienen te worden over het inschakelen van de beveiliging in de nacht en in het weekeinde. Hierbij is het uitgangspunt dat het pand na uur en in het weekeinde goed beveiligd is. In het contract zal vanuit het partijbestuur nog een aantal voorwaarden opgenomen worden ten aanzien van het gebruik: Voor de huisvesting van DWARS vinden geen verbouwingen plaats. Er is geen eigen in/uitgang. Er mag in het pand niet worden overnacht. De ruimten van DWARS kunnen afgesloten worden, maar de receptie en facilitaire dienst (inclusief schoonmakers) hebben toegang. Voor de aanwezigheid van DWARS buiten de openingsuren van het Landelijk Bureau worden geen portiers of BHV ers ingehuurd door de vereniging. De ruimtes mogen niet onderverhuurd worden. DWARS mag buiten de openingsuren van het Landelijk Bureau alleen gasten/leden toelaten, als er een bestuurslid of de vaste medewerker van DWARS aanwezig is. DWARS heeft geen toegang tot de kantoorruimten van het Landelijk Bureau en Bureau De Helling, anders dan het normale sociale contact met collega s. Als DWARS na uur en/of het weekeinde gebruik wil maken van het pand, dan draagt het bestuur van DWARS verantwoordelijkheid voor de beveiliging. Het gebruik van de grote vergaderzaal is gelimiteerd op zes bijeenkomsten per jaar. De huurprijs bedraagt euro per jaar. Dit bedrag is gebaseerd op een integrale huurprijs van 110 euro per vierkante meter per jaar: 70 x 110 euro + gedeeld gebruik van vergaderzalen, keuken, sanitair, koffieautomaat, en entrees.

3 Stemmingsvoorstel 2 Het bestuur gaat zoeken naar huisvesting via de commerciële markt of via andere gemeenten en doet een concreet voorstel hiervan op een congres in Als deze optie gekozen wordt, moeten de criteria die op het voorjaarscongres 2013 vastgesteld zijn losgelaten worden. Het congres geeft het bestuur mandaat om zelf een afweging te maken welke criteria en in welke mate deze losgelaten worden. Toelichting stemmingsvoorstellen: In het geval dat geen van beide stemmingsvoorstellen worden aangenomen zal DWARS haar huidige huurcontract moeten verlengen, mits dit mogelijk is. Dit houdt in dat DWARS in ieder geval tot 1 januari 2016 op de Oudegracht 229 gevestigd blijft. Daarnaast betekent dit dat er per 1 januari 2015 weer een beslissing genomen moet worden genomen of DWARS weer een jaar wil verlengen. Bij stemmingsvoorstel twee moet opgemerkt worden dat in de huidige statuten staat dat DWARS gehuisvest is in Utrecht. Voorkeur bestuur Het bestuur geeft de voorkeur aan voorstel 1: het intrekken in het Landelijk Bureau van GroenLinks. Het bestuur heeft daarvoor de volgende redenen. Ten eerste ziet het bestuur optie 1 als de financieel gunstigste optie. Een huur van euro is veel lagere dan de huur momenteel van euro. Daarbij zal de huur van de Oudegracht 229 in 2015 naar schatting bedragen. DWARS zal de inkomsten van de onderhuurders à 7860 euro verliezen. Maar nog steeds zal DWARS er financieel op vooruitgaan als zij kiest voor optie 1 in vergelijking met in het huidige pand blijven. Qua huurkosten gaat DWARS er namelijk dan 4440 euro op vooruit. Daarbij vervallen de kosten elektriciteit, warmte, water, ADSL en telefoon. Dit komt in totaal op 3150 euro dat bespaard wordt. Tevens zullen onderhoudskosten naar verwachting lager uitvallen. Sanitaire voorzieningen, lager onderhoudskosten, toegang in de vorm van sleutels, voldoende vergaderruimten en een keuken zijn aanwezig als voor voorstel 1 gekozen wordt. Intrekken bij GroenLinks voldoet echter niet aan één criteria: de eigen ingang. Het bestuur betreurt dat GroenLinks niet dit criterium kon verwezenlijken, maar acht deze niet als onoverkoombaar. Daarnaast zijn er enkele bonussen, zoals de fietsenstalling en vaste schoonmakers. Voorstel 2 vindt het bestuur niet wenselijk omdat het bestuur verwacht dat dit voorstel als resultaat zal hebben dat DWARS er ofwel financieel behoorlijk op achteruit zal gaan, ofwel dat DWARS aan aantal vierkante meters flink moet inwilligen, ofwel dat het pand niet goed meer bereikbaar wordt. Het bestuur acht de gevaren die stemmingsvoorstel 2 met zich meebrengt te groot. Financieel kan DWARS het momenteel niet aan om een duurder pand te huren. Daarnaast blijken twee vergaderruimtes noodzakelijk te zijn, gezien hoe vaak er twee groepen vergaderen in het huidige pand.

4 PARTIJBESTUUR Voor : Bestuur DWARS Betreft : Huisvesting DWARS in Landelijk Bureau GroenLinks Status : Voorstel Van : Rik Grashoff, partijvoorzitter GroenLinks Datum : 5 oktober 2013 INLEIDING DWARS huurt ruimte in het pand Oudegracht 229 in Utrecht. Het huurcontract met de gemeente Utrecht loopt tot 1 januari Het congres van DWARS dient op 19 en 20 oktober 2013 een besluit te nemen over verlenging van dit contract, of verhuizing naar een ander pand. In augustus heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen het bestuur van DWARS, Marieke Wagter (penningmeester GroenLinks) en Abe Mijdam (directeur Landelijk Bureau GroenLinks) met het doel de mogelijkheid van verhuizing van DWARS naar het Landelijk Bureau (Oudegracht 312 in Utrecht) te onderzoeken. Onderstaand voorstel behelst een aanbod van het partijbestuur van GroenLinks (op hoofdlijnen) voor huisvesting van DWARS in het partijbureau per 1 januari Als het congres van DWARS een voorkeur uitspreekt voor huisvesting binnen het Landelijk Bureau, dan zal het partijbestuur met het bestuur van DWARS een gedetailleerde huurovereenkomst opstellen. VOORSTEL In boven genoemd gesprek heeft het bestuur van DWARS aangegeven aan welke voorwaarden huisvesting van DWARS bij voorkeur moet voldoen. Dit betreft met name eigen werk- en vergaderruimten, sanitaire voorzieningen, een keuken, vrije toegang, financieel voordeel ten opzichte van huren van de huidige locatie, en energiezuinigheid. Aan een aantal voorwaarden voldoet het Landelijk Bureau, en aan een aantal deels. Wij doen DWARS het volgende voorstel: - Exclusief gebruik van de achterste twee ruimten in de aanbouw op de begane grond (huidige ruimte Partij & Communicatie en Vergaderzaal 2). Samen 70 vierkante meter. - Gedeeld gebruik met medewerkers van het Landelijk Bureau van sanitaire voorzieningen, keuken, kantine, grote vergaderzaal, en entrees op de begane grond, alsmede de fietsenstalling. - Toegang tot het pand via sleutels en alarmkaarten op naam gesteld van bestuursleden en de vaste medewerker waarbij nog afspraken gemaakt dienen te worden over het inschakelen van de beveiliging in de nacht en in het weekeinde. Hierbij is het uitgangspunt dat het pand na uur en in het weekeinde goed beveiligd is. In het contract zal vanuit het partijbestuur nog een aantal voorwaarden opgenomen worden ten aanzien van het gebruik: - Voor de huisvesting van DWARS vinden geen verbouwingen plaats. Er is geen eigen in/uitgang. 1

5 - Er mag in het pand niet worden overnacht. - De ruimten van DWARS kunnen afgesloten worden, maar de receptie en facilitaire dienst (inclusief schoonmakers) hebben toegang. - Voor de aanwezigheid van DWARS buiten de openingsuren van het Landelijk Bureau worden geen portiers of BHV ers ingehuurd door de vereniging. - De ruimtes mogen niet onderverhuurd worden. - DWARS mag buiten de openingsuren van het Landelijk Bureau alleen gasten/leden toelaten, als er een bestuurslid of de vaste medewerker van DWARS aanwezig is. - DWARS heeft geen toegang tot de kantoorruimten van het Landelijk Bureau en Bureau De Helling, anders dan het normale sociale contact met collega s. - Als DWARS na uur en/of het weekeinde gebruik wil maken van het pand, dan draagt het bestuur van DWARS verantwoordelijkheid voor de beveiliging. - Het gebruik van de grote vergaderzaal is gelimiteerd op zes bijeenkomsten per jaar. De huurprijs bedraagt euro per jaar. Dit bedrag is gebaseerd op een integrale huurprijs van 110 euro per vierkante meter per jaar: 70 x 110 euro + gedeeld gebruik van vergaderzalen, keuken, sanitair, koffieautomaat, en entrees. Als DWARS besluit voor huisvesting in het Landelijk Bureau, dan is verhuizing mogelijk vanaf 1 juni

Dit stuk is opgesteld door de penningmeester met tussentijdse feedback van het landelijk bestuur en de Raad van Advies.

Dit stuk is opgesteld door de penningmeester met tussentijdse feedback van het landelijk bestuur en de Raad van Advies. HUISVESTINGSONDERZOEK Samenvatting Het huisvestingsonderzoek is het product van de op het wintercongres aan het bestuur gegeven opdracht om onderzoek te doen naar de wenselijkheid van nieuwe huisvesting.

Nadere informatie

HUISVESTINGSONDERZOEK

HUISVESTINGSONDERZOEK HUISVESTINGSONDERZOEK Samenvatting Het huisvestingsonderzoek is het product van de op het wintercongres aan het bestuur gegeven opdracht om onderzoek te doen naar de wenselijkheid van nieuwe huisvesting.

Nadere informatie

2 Hoeveel vierkante meter kantoorruimte wordt extra verkregen door de verbouwing?

2 Hoeveel vierkante meter kantoorruimte wordt extra verkregen door de verbouwing? MEMO Datum : 16 januari 2015 Van : Ton van Snellenberg Aan : Gemeenteraad Onderwerp : Beantwoording raadsvragen bij het raadsvoorstel Lening aan HET Symfonieorkest voor het optimaliseren van zijn kantoorruimte

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Transistorstraat 31 te Almere 356 per maand

Huur kantoorruimte op Transistorstraat 31 te Almere 356 per maand Huur kantoorruimte op Transistorstraat 31 te Almere 356 per maand Aanbiedende partij: Arcuris bedrijfshuisvesting Email: bp.uppelschoten@arcuris.eu Telefoon: 036-5211900 Website: http://www.arcuris.eu

Nadere informatie

TE HUUR: KANTOORUNITS VANAF ± 10 M²

TE HUUR: KANTOORUNITS VANAF ± 10 M² Roermond Pollaertstraat 19 TE HUUR: KANTOORUNITS VANAF ± 10 M² MIDDEN IN HET HART VAN ROERMOND! KANTOORVERZAMELGEBOU W GELEGEN MIDDEN IN HET CENTRUM VAN ROERMOND! SOORT OBJECT: De ruimtes zijn zeer geschikt

Nadere informatie

Oktober 2013 INFORMATIE. Oslo 10-16 Barendrecht (Vaanpark II) www.demijl.nl. De Mijl Business Centers: Alblasserdam>Barendrecht>Zwijndrecht

Oktober 2013 INFORMATIE. Oslo 10-16 Barendrecht (Vaanpark II) www.demijl.nl. De Mijl Business Centers: Alblasserdam>Barendrecht>Zwijndrecht INFORMATIE Oslo 10-16 Barendrecht (Vaanpark II) www.demijl.nl De Mijl Business Centers: Alblasserdam>Barendrecht>Zwijndrecht Werken op een plek die voelt als een tweede thuis. Waar je andere ondernemers

Nadere informatie

Oktober 2013 INFORMATIE. Kelvinring 54 Alblasserdam (zichtlocatie A15) www.demijl.nl. De Mijl Business Centers: Alblasserdam>Barendrecht>Zwijndrecht

Oktober 2013 INFORMATIE. Kelvinring 54 Alblasserdam (zichtlocatie A15) www.demijl.nl. De Mijl Business Centers: Alblasserdam>Barendrecht>Zwijndrecht Oktober 2013 INFORMATIE Kelvinring 54 Alblasserdam (zichtlocatie A15) www.demijl.nl De Mijl Business Centers: Alblasserdam>Barendrecht>Zwijndrecht Werken op een plek die voelt als een tweede thuis. Waar

Nadere informatie

Roermond Pollaertstraat 19

Roermond Pollaertstraat 19 TE HUUR: KANTOORUNITS VANAF ± 10 M² MIDDEN IN HET HART VAN ROERMOND! KANTOORVERZAMELGEBOU W GELEGEN MIDDEN IN HET CENTRUM VAN ROERMOND! SOORT OBJECT De ruimtes zijn zeer geschikt voor startende ondernemers,

Nadere informatie

NEMEN IN OVERWEGING DAT

NEMEN IN OVERWEGING DAT Model huurcontract ONDERGETEKENDEN #naam verhuurder# gevestigd/ wonende te #vestigingsplaats# hierna te noemen 'verhuurder', ingeschreven in het handelsregister onder nummer #nummer#, vertegenwoordigd

Nadere informatie

November 2014. INFORMATIE H.A. Lorentzstraat 4 Zwijndrecht (Develpoort) www.demijl.nl

November 2014. INFORMATIE H.A. Lorentzstraat 4 Zwijndrecht (Develpoort) www.demijl.nl INFORMATIE H.A. Lorentzstraat 4 Zwijndrecht (Develpoort) www.demijl.nl Werken op een plek die voelt als een tweede thuis. Waar je andere ondernemers ontmoet en waar je je voor 100% op jouw business kunt

Nadere informatie

Huurovereenkomst studentenwoning tussen onderstaande verhuurder en huurder: in Nederland vertegenwoordigd door:

Huurovereenkomst studentenwoning tussen onderstaande verhuurder en huurder: in Nederland vertegenwoordigd door: HUUROVEREENKOMST stagehuizen studentenkamers studio s Huurovereenkomst studentenwoning tussen onderstaande verhuurder en huurder: verhuurder: STAGEDESK NV - Curaçao in Nederland vertegenwoordigd door:

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Wisselweg 33 A te Almere 120 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorruimte op Wisselweg 33 A te Almere 120 per vierkante meter per jaar Huur kantoorruimte op Wisselweg 33 A te Almere 120 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Arcuris bedrijfshuisvesting Email: bp.uppelschoten@arcuris.eu Telefoon: 036-5211900 Website: http://www.arcuris.eu

Nadere informatie

Vragen en antwoorden (1 juni 2011) 1. Heeft u het huurcontract met de huurders van de Morgenster formeel opgezegd?

Vragen en antwoorden (1 juni 2011) 1. Heeft u het huurcontract met de huurders van de Morgenster formeel opgezegd? Vervolg-aanvullende vragen raadslid dhr. M. Wiggers de Vries (fractie PK) ex artikel 40 Rvo betreffende bestemming gebouw de Morgenster en beantwoording college. 16 mei 2011 Op 21 april 2011 heeft u in

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE Wibautstraat 129 8 ste verdieping 795m² v.v.o. 1091 GL Amsterdam

KANTOORRUIMTE Wibautstraat 129 8 ste verdieping 795m² v.v.o. 1091 GL Amsterdam KANTOORRUIMTE Wibautstraat 129 8 ste verdieping 795m² v.v.o. 1091 GL Amsterdam Voor meer informatie of een bezichtiging: Van Kempen BOG www.vankempenbog.nl Tel. nr. 06 49 22 54 98 E-mail: info@vankempenbog.nl

Nadere informatie

TRANSISTORSTRAAT 31, 1322 CK ALMERE

TRANSISTORSTRAAT 31, 1322 CK ALMERE TE HUUR TRANSISTORSTRAAT 31, 1322 CK ALMERE Huurprijs 356,25 per maand Aanvaarding in overleg Als ondernemer in Almere Offices huur je een zeer representatieve ruimte met hoogwaardige faciliteiten. Huurders

Nadere informatie

Arlandaweg 92 AMSTERDAM

Arlandaweg 92 AMSTERDAM TE HUUR CA. 300 M² KANTOORRUIMTE Kenmerken Beschikbaar metrage De navolgende units worden op flexibele basis aangeboden: Unit 5.0 1.750 6-8 personen. Unit 1.2 1.500 8-10 personen. Unit 10.7 750 3-4 personen.

Nadere informatie

Onderwerp: huisvesting bureau SOHW / huurovereenkomst SOHW / gemeente Strijen

Onderwerp: huisvesting bureau SOHW / huurovereenkomst SOHW / gemeente Strijen Vergadering: Algemeen bestuur Datum: 18 juni 2013 Agendapunt: 11 Rapporteur G.J. Metselaar Onderwerp: huisvesting bureau SOHW / huurovereenkomst SOHW / gemeente Strijen Voorstel/Besluit: 1. Instemmen met

Nadere informatie

175 EXCL BTW P/M HENRY DUNANTWEG NP ALPHEN AAN DEN RIJN

175 EXCL BTW P/M HENRY DUNANTWEG NP ALPHEN AAN DEN RIJN HENRY DUNANTWEG 2 2402 NP ALPHEN AAN DEN RIJN 175 EXCL BTW P/M diverse kleinschalige kantoorkamers met gebruik van gemeenschappelijke faciliteiten vanaf circa 17 m2 aan de Henry Dunantweg 2 te Alphen aan

Nadere informatie

TE HUUR: KANTOORUNITS VANAF ± 10 M²

TE HUUR: KANTOORUNITS VANAF ± 10 M² Roermond Pollaertstraat 19 TE HUUR: KANTOORUNITS VANAF ± 10 M² MIDDEN IN HET HART VAN ROERMOND! Kantoorverzamelgebouw gelegen midden in het centrum van Roermond! Soort object: De ruimtes zijn zeer geschikt

Nadere informatie

Te huur kantoorkamers Lange Noordstraat 48, Middelburg

Te huur kantoorkamers Lange Noordstraat 48, Middelburg Te huur kantoorkamers Lange Noordstraat 48, Middelburg Diverse full services kantoor (kamers) gelegen in het bruisende PTK Business Center gevestigd in het voormalige postkantoor in het hart van Middelburg.

Nadere informatie

Te huur kantoorkamers Lange Noordstraat 48, Middelburg

Te huur kantoorkamers Lange Noordstraat 48, Middelburg Te huur kantoorkamers Lange Noordstraat 48, Middelburg Diverse full services kantoor (kamers) gelegen in het bruisende PTK Business Center gevestigd in het voormalige postkantoor in het hart van Middelburg.

Nadere informatie

PROJECT HUURINFORMATIE. Parkstraat 83 te Den Haag

PROJECT HUURINFORMATIE. Parkstraat 83 te Den Haag PROJECT HUURINFORMATIE Parkstraat 83 te Den Haag Object : Dit object betreft kantoorruimte in een business center. Het business center is gevestigd in het gebouw van het Haagsche Hof, een bekend groot

Nadere informatie

Huurovereenkomst studentenwoning tussen onderstaande verhuurder en huurder: tel: +31 65.024.47.87 E-mail: info@stagedesk.nl website: www.stagedesk.

Huurovereenkomst studentenwoning tussen onderstaande verhuurder en huurder: tel: +31 65.024.47.87 E-mail: info@stagedesk.nl website: www.stagedesk. HUUROVEREENKOMST stagehuizen studentenkamers studio s Huurovereenkomst studentenwoning tussen onderstaande verhuurder en huurder: verhuurder namens: SPF Studentenhuisvesting Curaçao (kamers Berg Altena

Nadere informatie

Marconiweg 31 Zeewolde. Kantoor Almere Havenzicht 72 1357 NR Almere T 036 54 90 628 E info@vsomakelaars.nl

Marconiweg 31 Zeewolde. Kantoor Almere Havenzicht 72 1357 NR Almere T 036 54 90 628 E info@vsomakelaars.nl Marconiweg 31 Zeewolde Kantoor Dronten De Bolder 2 8251 KC Dronten T 0321 318 318 E info@vsomakelaars.nl Kantoor Marknesse Baarloseweg 6-I 8316 SE Marknesse T 0527 20 33 55 E info@vsomakelaars.nl Kantoor

Nadere informatie

Marconiweg 31 Zeewolde. Kantoor Almere Havenzicht 72 1357 NR Almere T 036 54 90 628 E info@vsomakelaars.nl

Marconiweg 31 Zeewolde. Kantoor Almere Havenzicht 72 1357 NR Almere T 036 54 90 628 E info@vsomakelaars.nl Marconiweg 31 Zeewolde Kantoor Dronten De Bolder 2 8251 KC Dronten T 0321 318 318 E info@vsomakelaars.nl Kantoor Marknesse Baarloseweg 6-I 8316 SE Marknesse T 0527 20 33 55 E info@vsomakelaars.nl Kantoor

Nadere informatie

TE HUUR/TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOOR REMMINGWEG 22 TE ALMERE (BUITEN)

TE HUUR/TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOOR REMMINGWEG 22 TE ALMERE (BUITEN) TE HUUR/TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOOR REMMINGWEG 22 TE ALMERE (BUITEN) Locatie Bedrijventerrein De Vaart in Almere Buiten. Ten noorden van Almere Buiten, buiten woongebieden in een parkachtige omgeving

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie. Kantoren Timorplein Amsterdam Stadsdeel Oost

Vrijblijvende projectinformatie. Kantoren Timorplein Amsterdam Stadsdeel Oost Vrijblijvende projectinformatie Kantoren Timorplein Amsterdam Stadsdeel Oost Type : kantoorruimten Kamers : van circa 27 m² tot 163 m² Prijs : vanaf circa 300,=, excl. servicekosten, exclusief btw per

Nadere informatie

Te huur/te koop. Coenecoop 55

Te huur/te koop. Coenecoop 55 Te huur/te koop Coenecoop 55 2741 PH Waddinxveen Basis Bedrijfshuisvesting Lage Gouwe 2 2801 LG, Gouda Telefoon: (0182) 525 700 E-mail: gouda@basis.nl Omschrijving Algemeen: Een hoogwaardig solitair gelegen

Nadere informatie

Kabelweg 1271AN Huizen 75 p.m.

Kabelweg 1271AN Huizen 75 p.m. TE HUUR Kabelweg 1271AN Huizen 75 p.m. KENMERKEN Prijs 75 p.m. Wijk Plaveen Postcode 1271AN Huizen Type Kantoorruimte Soorten Kantoorruimte Totaaloppervlakte 20m² Oplevering per direct Units vanaf 20m²

Nadere informatie

PROJECT HUURINFORMATIE. Zuidelijk Halfrond 1 te Gouda

PROJECT HUURINFORMATIE. Zuidelijk Halfrond 1 te Gouda PROJECT HUURINFORMATIE Zuidelijk Halfrond 1 te Gouda Object : Color Business Center Gouda is een professioneel business center gespecialiseerd in flexibele kantooroplossingen. Vloeroppervlakte : Units

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Bijster 45 te Breda 119 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorruimte op Bijster 45 te Breda 119 per vierkante meter per jaar Huur kantoorruimte op Bijster 45 te Breda 119 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl Omschrijving

Nadere informatie

Collegevoorstel. Inleiding. Feitelijke informatie. Zaaknummer: OWZCM11. Tijdelijke huisvesting Modus

Collegevoorstel. Inleiding. Feitelijke informatie. Zaaknummer: OWZCM11. Tijdelijke huisvesting Modus Collegevoorstel Inleiding Stichting Modus is de lokale instelling die ondersteuning biedt aan ouderen en mantelzorgers in het kader van prestatievelden 3 en 4 (respectievelijk het geven van informatie,

Nadere informatie

Verbouwing i.v.m. huisvesting Noordelijk Belastingkantoor in de Trompsingel. LTA ja: Maand Jaar LTA nee: Niet op LTA

Verbouwing i.v.m. huisvesting Noordelijk Belastingkantoor in de Trompsingel. LTA ja: Maand Jaar LTA nee: Niet op LTA Raadsvoorstel Onderwerp Verbouwing i.v.m. huisvesting Noordelijk Belastingkantoor in de Trompsingel Registratienr. 6190455 Steller/telnr. Henk Weggemans/ 60 52 Bijlagen 0 Classificatie Vertrouwelijk Portefeuillehouder

Nadere informatie

TE HUUR WISSELWEG 33 A, 1314 CB ALMERE. Huurprijs 120,- per m² per jaar. Aanvaarding in overleg

TE HUUR WISSELWEG 33 A, 1314 CB ALMERE. Huurprijs 120,- per m² per jaar. Aanvaarding in overleg TE HUUR WISSELWEG 33 A, 1314 CB ALMERE Huurprijs 120,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg Algemeen Werken op topniveau in het centrum van Almere... Het gebouw is van hoogwaardige kwaliteit, heeft een

Nadere informatie

PROJECT HUURINFORMATIE. Kantorenhuis StavorenWerkt Stavorenweg 6 te Gouda

PROJECT HUURINFORMATIE. Kantorenhuis StavorenWerkt Stavorenweg 6 te Gouda PROJECT HUURINFORMATIE Kantorenhuis StavorenWerkt Stavorenweg 6 te Gouda Object : Kom werken in StavorenWerkt Kantoorunits en flexplekken bieden in StavorenWerkt (www.stavorenwerkt.nl) alle gelegenheid

Nadere informatie

TE HUUR RADIOWEG 4, 1324 KW ALMERE. Huurprijs vanaf 250,- per maand. Aanvaarding direct

TE HUUR RADIOWEG 4, 1324 KW ALMERE. Huurprijs vanaf 250,- per maand. Aanvaarding direct TE HUUR RADIOWEG 4, 1324 KW ALMERE Huurprijs vanaf 250,- per maand Aanvaarding direct Representatief kantoorgebouw met flexplekken en receptie. NOG MAAR ENKELE KAMERS BESCHIKBAAR!!! Algemeen Gelegen op

Nadere informatie

Te huur. Blekerssingel 24

Te huur. Blekerssingel 24 Te huur Blekerssingel 24 2806 AB Gouda Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182) 525 700 gouda@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Algemeen: Het betreft hier een op een hoek gelegen kantoorpand met een oppervlakte

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Concertgebouwplein 29-bg te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Concertgebouwplein 29-bg te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Concertgebouwplein 29-bg te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Concertgebouwplein 29, (1071 LM) te Amsterdam De monumentale kantoorvilla is gelegen

Nadere informatie

TE HUUR RADIOWEG 4, 1324 KW ALMERE. Huurprijs 295,- per maand. Aanvaarding direct

TE HUUR RADIOWEG 4, 1324 KW ALMERE. Huurprijs 295,- per maand. Aanvaarding direct TE HUUR RADIOWEG 4, 1324 KW ALMERE Huurprijs 295,- per maand Aanvaarding direct Representatief kantoorgebouw met flexplekken en receptie. NOG MAAR ENKELE KAMERS BESCHIKBAAR!!! Algemeen Gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

Parafering besluit D&H H Conform Geparafeerd door: Wijngaart, P.I.M. van den

Parafering besluit D&H H Conform Geparafeerd door: Wijngaart, P.I.M. van den agendapunt 3.a.6 1188885 Aan College van Dijkgraaf en Hoogheemraden VERLENGING HUUROVEREENKOMST DELFTECHPARK Portefeuillehouder Haersma Buma, M.A.P. van Datum 14 april 2015 Aard bespreking Besluitvormend

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Stadion Galgenwaard, Herculesplein 353, 3584 AA Utrecht Postbus 85379, 3508 AJ Utrecht T (030) 23 22 303 E bedrijven@ansdewijn.nl www.ansdewijn.nl KvK Utrecht nr. 30 10 42 03 Rabobank rek.nr. NL 57 RABO

Nadere informatie

Grofweg is een overige bedrijfsruimte alles wat geen 290-bedrijfsruimte of woonruimte is.

Grofweg is een overige bedrijfsruimte alles wat geen 290-bedrijfsruimte of woonruimte is. Huurrecht - kantoorruimte en overige bedrijfsruimte De meeste huurvragen hebben betrekking op het huurrecht en een huurovereenkomst betreffende het (ver)huren van een onroerende zaak. De wet maakt onderscheid

Nadere informatie

JAN TINBERGENSTRAAT DZ REEUWIJK. Te huur / te koop bedrijfs- en kantoorpand op bedrijventerrein "Zoutman". 1.

JAN TINBERGENSTRAAT DZ REEUWIJK. Te huur / te koop bedrijfs- en kantoorpand op bedrijventerrein Zoutman. 1. JAN TINBERGENSTRAAT 24. 2811 DZ REEUWIJK Te huur / te koop bedrijfs- en kantoorpand op bedrijventerrein "Zoutman". 1.500 EXCL BTW P/M INLEIDING JAN TINBERGENSTRAAT 24., 2811 DZ REEUWIJK Te huur / te koop

Nadere informatie

TE HUUR Papendorpseweg 53-59. te Utrecht

TE HUUR Papendorpseweg 53-59. te Utrecht TE HUUR Papendorpseweg 53-59 te Utrecht Algemeen Regus is gespecialiseerd en wereldmarktleider op het gebied van flexibele werkplek oplossingen. De mogelijkheid bestaat om voor korte of langere tijd turn-key

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Televisieweg 1 B te Almere 1350 per maand

Huur kantoorpand op Televisieweg 1 B te Almere 1350 per maand Huur kantoorpand op Televisieweg 1 B te Almere 1350 per maand Aanbiedende partij: Arcuris bedrijfshuisvesting Email: bp.uppelschoten@arcuris.eu Telefoon: 036-5211900 Website: http://www.arcuris.eu Omschrijving

Nadere informatie

SWANENBERG VASTGOED. Prijs n.o.t.k. Te Huur. Raadhuisplein 3, Horn. Vrijstaand kantoorpand.

SWANENBERG VASTGOED. Prijs n.o.t.k. Te Huur. Raadhuisplein 3, Horn. Vrijstaand kantoorpand. Prijs n.o.t.k. Te Huur Raadhuisplein 3, Horn Vrijstaand kantoorpand. Algemene informatie Oppervlakte en inhoud Kantoor totaal oppervlak: 192 m² Kantoren begane grond : 59 m² Kantoren eerste verdieping

Nadere informatie

Gatwickstraat 11, Amsterdam

Gatwickstraat 11, Amsterdam 2013 Gatwickstraat 11, Amsterdam Bjorn van den Bergh i/o van DPA Group N.V. 14-5-2013 Gatwickstraat 11 - Amsterdam PROJECTINFORMATIE In kantoorgebouw Spectrum aan de Gatwickstraat 11 in Amsterdam geniet

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Transistorstraat te Almere 135 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorpand op Transistorstraat te Almere 135 per vierkante meter per jaar Huur kantoorpand op Transistorstraat 40 46 te Almere 135 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Arcuris bedrijfshuisvesting Email: bp.uppelschoten@arcuris.eu Telefoon: 036-5211900 Website: http://www.arcuris.eu

Nadere informatie

Huur bedrijfsruimte op Transistorstraat 40 te Almere 70 per vierkante meter per jaar

Huur bedrijfsruimte op Transistorstraat 40 te Almere 70 per vierkante meter per jaar Huur bedrijfsruimte op Transistorstraat 40 te Almere 70 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Arcuris bedrijfshuisvesting Email: bp.uppelschoten@arcuris.eu Telefoon: 036-5211900 Website: http://www.arcuris.eu

Nadere informatie

Te huur. A. van Leeuwenhoekweg 35

Te huur. A. van Leeuwenhoekweg 35 Te huur A. van Leeuwenhoekweg 35 2408 AK Alphen aan den Rijn Prins Bernhardlaan 4, 2405 VZ Alphen aan den Rijn (0172) 47 02 47 alphen@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Algemeen Het betreft hier een zeer

Nadere informatie

TE HUUR WIPSTRIKKERALLEE DW ZWOLLE

TE HUUR WIPSTRIKKERALLEE DW ZWOLLE TE HUUR WIPSTRIKKERALLEE 95 8023 DW ZWOLLE VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE Wipstrikkerallee 95 8023 DW ZWOLLE HUURPRIJS : ENERGIE- EN SERVICEKOSTEN : Vanaf 437,50 per maand + BTW (dit betreft de huurprijs

Nadere informatie

Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door haar variatie van bedrijven die actief zijn op de nationale en internationale markt.

Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door haar variatie van bedrijven die actief zijn op de nationale en internationale markt. Representatieve kantoorpand beschikbaar op het bedrijventerrein in Moerkapelle. Het gebouw zelf kenmerkt zich door een representatieve uitstraling (een glazen wand over de gehele voorzijde) en is daarmee

Nadere informatie

Den Haag TE HUUR EEN MODERN MONUMENTAAL KANTOORGEBOUW GEBRUIKSOPPERVLAKTE VAN CIRCA 214 M²

Den Haag TE HUUR EEN MODERN MONUMENTAAL KANTOORGEBOUW GEBRUIKSOPPERVLAKTE VAN CIRCA 214 M² Lange Voorhout 52 Den Haag TE HUUR EEN MODERN MONUMENTAAL KANTOORGEBOUW GEBRUIKSOPPERVLAKTE VAN CIRCA 214 M² INFO@HEERENVANSTEEN.NL 070 262 91 44 WWW.HEERENVANSTEEN.NL ALGEMEEN: Op deze toplocatie is hoogwaardige

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Stadion Galgenwaard, Herculesplein 353, 3584 AA Utrecht Postbus 85379, 3508 AJ Utrecht T (030) 23 22 303 E bedrijven@ansdewijn.nl www.ansdewijn.nl KvK Utrecht nr. 30 10 42 03 Rabobank rek.nr. NL 57 RABO

Nadere informatie

Bouw Bestemming Maatschappelijk Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar

Bouw Bestemming Maatschappelijk Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar Meerzicht is gelegen in de buurt van medische centrum in het zuiden van het centrum van Lelystad aan de Gordiaandreef 91. Het MC Zuiderzee Ziekenhuis Lelystad is op loopafstand. In 2000 werd het pand onder

Nadere informatie

Te huur/te koop. Zwolleweg 10

Te huur/te koop. Zwolleweg 10 Te huur/te koop Zwolleweg 10 2803 PS Gouda Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182) 525 700 gouda@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Algemeen: Het betreft hier een solitair gelegen kantoorgebouw met parkeerterrein

Nadere informatie

Te huur. Cornelis Geellaan 43

Te huur. Cornelis Geellaan 43 Te huur Cornelis Geellaan 43 2406 JE Alphen aan den Rijn Prins Bernhardlaan 4, 2405 VZ Alphen aan den Rijn (0172) 47 02 47 alphen@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Algemeen: Te huur aangeboden, kantoorruimte

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE Te huur

PROJECTINFORMATIE Te huur PROJECTINFORMATIE Te huur Cypresbaan 7-9 te Capelle aan den IJssel Object Dit kantorencomplex aan de Cypresbaan 7-9 te Capelle aan den IJssel, biedt huurmogelijkheden in twee vormen: Kant en klare businessunits

Nadere informatie

TE HUUR. Commerciële bedrijfsruimte Deken Frankenstraat 19-21, Valkenswaard

TE HUUR. Commerciële bedrijfsruimte Deken Frankenstraat 19-21, Valkenswaard TE HUUR Commerciële bedrijfsruimte Deken Frankenstraat 19-21, Valkenswaard Te huur: Representatieve commerciële (winkel)ruimte gelegen op de begane grond van een appartementencomplex aan de Deken Frankenstraat

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Stadion Galgenwaard, Herculesplein 353, 3584 AA Utrecht Postbus 85379, 3508 AJ Utrecht T (030) 23 22 303 F (030) 23 69 003 E bedrijven@ansdewijn.nl www.ansdewijn.nl KvK Utrecht

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Herengracht 217-221 te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Herengracht 217-221 te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Herengracht 217-221 te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Bereikbaarheid Herengracht 217-221 (1016 BG) in Amsterdam. Het monumentale object is

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie Jan Ligthartstraat 1 te Alkmaar

Vrijblijvende Projectinformatie Jan Ligthartstraat 1 te Alkmaar Vrijblijvende Projectinformatie Jan Ligthartstraat 1 te Alkmaar Object : RTC Offices verhuurt full service kantoorruimte voor midden en kleinbedrijf. Onze kantoren zijn net gerenoveerd en bieden een prettige

Nadere informatie

Te huur/te koop. Coenecoop 55

Te huur/te koop. Coenecoop 55 Te huur/te koop Coenecoop 55 2741 PH Waddinxveen Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182) 525 700 gouda@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Algemeen: Een hoogwaardig solitair gelegen multi-functioneel bedrijfspand

Nadere informatie

Deel kennis en deskundigheid

Deel kennis en deskundigheid Deel kennis en deskundigheid Het Huis van de Logistiek is exclusief bestemd voor organisaties uit de logistieke sector met NIWO als katalysator en facilitator. Het doel is een expertisecentrum op het gebied

Nadere informatie

Nog 2 inspirerende en onderscheidende kantoorunits te huur in de binnenstad van 25 m² & 111 m²

Nog 2 inspirerende en onderscheidende kantoorunits te huur in de binnenstad van 25 m² & 111 m² Te huur Nog 2 inspirerende en onderscheidende kantoorunits te huur in de binnenstad van 25 m² & 111 m² Adres Muurhuizen 104 te Amersfoort Object Voor de verhuur zijn er nog 2 zelfstandige kantoorunits

Nadere informatie

Te huur. Tielweg PK Gouda. Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182)

Te huur. Tielweg PK Gouda. Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182) Te huur Tielweg 3 2803 PK Gouda Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182) 525 700 gouda@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Object: Fraai vrijstaand kantoorgebouw bestaande uit vijf verdiepingen, met op de 2de

Nadere informatie

Huurinformatie. inhoudsopgave. Ruimtes Huren 2 parkeren 3 Reclameuitingen 4 Global Wifi 6

Huurinformatie. inhoudsopgave. Ruimtes Huren 2 parkeren 3 Reclameuitingen 4 Global Wifi 6 Huurinformatie inhoudsopgave Ruimtes Huren 2 parkeren 3 Reclameuitingen 4 Global Wifi 6 Bijlage Ruimtes Cwartier / Begane grond 7 Ruimtes Cwartier / 1e etage 8 Ruimtes Cwartier / 2e etage 9 Ruimtes Cwartier

Nadere informatie

Door het vertrek van de huidige huurder wordt de mogelijkheid geboden het huurcontract dat nog loopt tot 30 april 2017 tegen een lager tarief over te

Door het vertrek van de huidige huurder wordt de mogelijkheid geboden het huurcontract dat nog loopt tot 30 april 2017 tegen een lager tarief over te Door het vertrek van de huidige huurder wordt de mogelijkheid geboden het huurcontract dat nog loopt tot 30 april 2017 tegen een lager tarief over te nemen. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid op een unieke

Nadere informatie

TE HUUR Noorderhof BV Venray

TE HUUR Noorderhof BV Venray TE HUUR Noorderhof 10-20 5804 BV Venray Goed ontsloten vrijstaand kantoorgebouw nabij centrum en bedrijventerreinen! LIGGING De ruimtes zijn gelegen in een modern kantoorverzamelgebouw. Dit modern vormgegeven

Nadere informatie

Brochure. Kosmonaut 7 3824 MK Amersfoort. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend

Brochure. Kosmonaut 7 3824 MK Amersfoort. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend Brochure Kosmonaut 7 3824 MK Amersfoort pagina 1 van 11 TE HUUR Omschrijving Op bedrijventerrein Calveen ligt dit representatieve bedrijfspand met bedrijfsruimte en kantoorruimte. Door de indeling, voorzieningen

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Olmenlaan 8 te Leusden 60 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorruimte op Olmenlaan 8 te Leusden 60 per vierkante meter per jaar Huur kantoorruimte op Olmenlaan 8 te Leusden 60 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie. Te Huur Kantoorruimte. Ceresstraat 13 De Drie Hoefijzers te Breda

Vrijblijvende informatie. Te Huur Kantoorruimte. Ceresstraat 13 De Drie Hoefijzers te Breda Vrijblijvende informatie Te Huur Kantoorruimte Ceresstraat 13 De Drie Hoefijzers te Breda TE HUUR Ceresstraat 13 De Drie Hoefijzers te Breda Kantoorruimte Oppervlakte Huurprijs Aanvaarding : Op aanvraag

Nadere informatie

Brochure Ariane 20 A - 2 e verdieping Amersfoort

Brochure Ariane 20 A - 2 e verdieping Amersfoort Brochure Ariane 20 A - 2 e verdieping Amersfoort pagina 1 TE HUUR Omschrijving Nieuw initiatief op Calveen, gelegen in Amersfoort-Noord. Kantoorpand met flexibele kleine kantoorruimtes. Calveen Staete

Nadere informatie

Huurovereenkomst. Ondergetekenden: Zijn overeengekomen:

Huurovereenkomst. Ondergetekenden: Zijn overeengekomen: Huurovereenkomst Ondergetekenden: 1. Hoogerbrugge & Partners (handelsnaam: MB67 Offices), gevestigd Middel Broekweg 67, 2675 KG Honselersdijk, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

B Samenvatting voorstel

B Samenvatting voorstel B.3. 1. Samenvatting voorstel De brandweerkazerne Leimuiden voldoet niet meer aan de wettelijke ARBO-eisen en de functionele huisvestingswensen van de Brandweer. Er is een substantiële investering ( 0.5

Nadere informatie

Huur kantoorpand op P.C. Hooftlaan 3 te Amersfoort 160 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorpand op P.C. Hooftlaan 3 te Amersfoort 160 per vierkante meter per jaar Huur kantoorpand op P.C. Hooftlaan 3 te Amersfoort 160 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl

Nadere informatie

Bibliotheek De Meierij Haalbaarheidsstudie huisvestingsopties Boxtel. ir. Steven Biesiot / ir. Dominique de Wit 15 januari 2015

Bibliotheek De Meierij Haalbaarheidsstudie huisvestingsopties Boxtel. ir. Steven Biesiot / ir. Dominique de Wit 15 januari 2015 Bibliotheek De Meierij Haalbaarheidsstudie huisvestingsopties Boxtel ir. Steven Biesiot / ir. Dominique de Wit 15 januari 2015 INHOUD 1. Samenvatting en conclusies 2. Detailinformatie huidige locatie 3.

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Stadion Galgenwaard, Herculesplein 353, 3584 AA Utrecht Postbus 85379, 3508 AJ Utrecht T (030) 23 22 303 F (030) 23 69 003 E bedrijven@ansdewijn.nl www.ansdewijn.nl KvK Utrecht nr. 30 10 42 03 Rabobank

Nadere informatie

TE HUUR RADIOWEG 4, 1324 KW ALMERE. Huurprijs vanaf 250,- per maand excl. BTW (incl. servicekosten) Aanvaarding in overleg

TE HUUR RADIOWEG 4, 1324 KW ALMERE. Huurprijs vanaf 250,- per maand excl. BTW (incl. servicekosten) Aanvaarding in overleg TE HUUR RADIOWEG 4, 1324 KW ALMERE Huurprijs vanaf 250,- per maand excl. BTW (incl. servicekosten) Aanvaarding in overleg REPRESENTATIEF KANTOORGEBOUW MET GOEDE ZICHTLOCATIE EN NABIJ A6 + FLEXPLEKKEN EN

Nadere informatie

TE HUUR Maliebaan 64. te Utrecht

TE HUUR Maliebaan 64. te Utrecht TE HUUR Maliebaan 64 te Utrecht Algemeen Zeer representatieve kantoorruimte gelegen op de begane grond van een statige monumentale kantoorvilla (tweeonder-een-kap) aan de Maliebaan. De kantoorruimte en

Nadere informatie

INFORMATIE Oslo Barendrecht (Vaanpark II)

INFORMATIE Oslo Barendrecht (Vaanpark II) De Mijl Business Center Barendrecht: Werken op een plek die voelt als een tweede thuis. Waar je andere ondernemers ontmoet en waar je je voor 100% op jouw business kunt concentreren. Waar je terecht kunt

Nadere informatie

TE HUUR Muurhuizen 30, Amersfoort

TE HUUR Muurhuizen 30, Amersfoort TE HUUR Muurhuizen 30, Amersfoort PROJECTINFORMATIE Muurhuizen 30, Amersfoort In hartje van de oude binnenstad van Amersfoort biedt Het Koetshuys kleinschalige units aan voor bedrijven die professioneel

Nadere informatie

Huurrecht - woonruimte

Huurrecht - woonruimte Huurrecht - woonruimte Bij huurrecht en huurovereenkomst denkt men al snel aan het (ver)huren van een onroerende zaak, meestal een gebouw, en de meeste huurvragen hebben hier ook betrekking op. De wet

Nadere informatie

115,- per m² /Jaar. Prachtig afgewerkt, representatieve kantoorruimte nabij station en centrum Amersfoort. Bestemming. Hoofdbestemming.

115,- per m² /Jaar. Prachtig afgewerkt, representatieve kantoorruimte nabij station en centrum Amersfoort. Bestemming. Hoofdbestemming. Mondriaan Smallepad 30 3811 MG Amersfoort 115,- per m² / jaar Contactpersoon Maarten Stalenhoef mstalenhoef@commavastgoed.n 033 44 50 705 Prachtig afgewerkt, representatieve kantoorruimte nabij station

Nadere informatie

Te Huur Veghel, Marshallweg 5 Kantorencomplex

Te Huur Veghel, Marshallweg 5 Kantorencomplex Te Huur Veghel, Marshallweg 5 Kantorencomplex Vloeroppervlakte : Ca. 400 m² Huurprijs : 115,- per m² per jaar Object Kantorenpark De Dubbelen biedt goed geoutilleerde kantoorruimte aan diverse uiteenlopende

Nadere informatie

Full service kantoorruimte te huur vanaf 15m2. Tevens Flexplekken en dagdeel verhuur

Full service kantoorruimte te huur vanaf 15m2. Tevens Flexplekken en dagdeel verhuur Full service kantoorruimte te huur vanaf 15m2 Tevens Flexplekken en dagdeel verhuur Hoofdstraat 1 3 Leiderdorp Foto impressie verhuur locatie Entree en receptie Voorbeeld kantoorruimten Object Het kantoorgebouw

Nadere informatie

TE HUUR BEEMSTERWEG 12, 1311 XC ALMERE. Huurprijs bedrijfsruimte vanaf 45,- per m² per jaar. Aanvaarding in overleg

TE HUUR BEEMSTERWEG 12, 1311 XC ALMERE. Huurprijs bedrijfsruimte vanaf 45,- per m² per jaar. Aanvaarding in overleg TE HUUR BEEMSTERWEG 12, 1311 XC ALMERE Huurprijs bedrijfsruimte vanaf 45,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg Algemeen Het betreft een multifunctioneel bedrijfsgebouw gelegen op een perceel van ca.

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Gebouw Holland Radarweg 50 in Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Gebouw Holland Radarweg 50 in Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Gebouw Holland Radarweg 50 in Amsterdam 2 Adres Algemeen Radarweg 50 in (1042 AP) Amsterdam-Sloterdijk. Vrijstaand representatief kantoorgebouw gelegen op ruim perceel

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE / Van den Eijndekade 2, 2102 LE Heemstede

PROJECTINFORMATIE / Van den Eijndekade 2, 2102 LE Heemstede PROJECTINFORMATIE / Naam gebouw, adres / PROJECTINFORMATIE / Van den Eijndekade 2, 2102 LE Heemstede / HET GEBOUW Van den Eijndekade 2, 2102 LE HEEMSTEDE Modern, licht kantoorgebouw met efficiënte vloeren

Nadere informatie

Te huur/te koop. Marconistraat 2-4

Te huur/te koop. Marconistraat 2-4 Te huur/te koop Marconistraat 2-4 2809 PD Gouda Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182) 525 700 gouda@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Algemeen: Het betreft hier een solitair gelegen bedrijfspand op bedrijvenpark

Nadere informatie

TE HUUR RIJNZATHE 8 3B, 3454 PV DE MEERN. Huurprijs 95,- per m² per jaar. Aanvaarding in overleg

TE HUUR RIJNZATHE 8 3B, 3454 PV DE MEERN. Huurprijs 95,- per m² per jaar. Aanvaarding in overleg TE HUUR RIJNZATHE 8 3B, 3454 PV DE MEERN Huurprijs 95,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg Algemeen Dit gebouw geeft pas al haar geheimen weer als u binnen komt... In 2010 is dit gebouw onder architectuur

Nadere informatie

Congresreader. Tussentijds Congres 2019 Utrecht

Congresreader. Tussentijds Congres 2019 Utrecht HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Congresreader Tussentijds Congres 2019 Utrecht 1 Inhoud Locatie... 3 Programma... 3 Voorwoord... 4 Lieve DWARSer,... 4 Uitkomst Opdracht Huisvesting... 5 Concrete

Nadere informatie

Olympia 1 A-B Hilversum

Olympia 1 A-B Hilversum Olympia 1 A-B Hilversum Oppervlakte vanaf 15 m² Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte In units vanaf Parkeerfaciliteiten Huurprijs Kantoorruimte kantorenpark 15 m² 15 m² overdekt

Nadere informatie

EUROPEES PARLEMENT. De secretaris-generaal 26-08-2003 NOTA TER ATTENTIE VAN DE LEDEN VAN HET BUREAU. Huur van het Montoyer 63-gebouw in Brussel

EUROPEES PARLEMENT. De secretaris-generaal 26-08-2003 NOTA TER ATTENTIE VAN DE LEDEN VAN HET BUREAU. Huur van het Montoyer 63-gebouw in Brussel EUROPEES PARLEMENT De secretaris-generaal 26-08-2003 NOTA TER ATTENTIE VAN DE LEDEN VAN HET BUREAU Betreft: Huur van het Montoyer 63-gebouw in Brussel SAMENVATTING De leden van het Bureau 1 wordt verzocht

Nadere informatie

Te huur. A. van Leeuwenhoekweg 6-8

Te huur. A. van Leeuwenhoekweg 6-8 Te huur A. van Leeuwenhoekweg 6-8 2408 AM Alphen aan den Rijn Prins Bernhardlaan 4, 2405 VZ Alphen aan den Rijn (0172) 47 02 47 alphen@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Algemeen: Een kantoorgebouw op

Nadere informatie

Huurcondities ,- per maand exclusief BTW. Indeling

Huurcondities ,- per maand exclusief BTW. Indeling Multifunctioneel bedrijfspand met kantoorruimte beschikbaar op bedrijventerrein Kloosterlanden in Deventer nabij de A1 (Amsterdam Duitsland). Bij de bouw van het bedrijfspand is gebruik gemaakt van hoogwaardige

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Kantoorruimte "U-Building" Zonnebaan 9-21 te Utrecht Stadion Galgenwaard, Herculesplein 353, 3584 AA Utrecht Postbus 85379, 3508 AJ Utrecht T (030) 23 22 303 F (030) 23 69 003

Nadere informatie

+XXURYHUHHQNRPVWRQ]HOIVWDQGLJHZRRQHHQKHLG

+XXURYHUHHQNRPVWRQ]HOIVWDQGLJHZRRQHHQKHLG +XXURYHUHHQNRPVWRQ]HOIVWDQGLJHZRRQHHQKHLG (campuscontract) Verhuurder In deze huurovereenkomst wordt verstaan onder: Ymere: de Stichting Ymere, gevestigd te Amsterdam, hierbij vertegenwoordigd door een

Nadere informatie

Te huur/te koop. Hooftstraat 97-99

Te huur/te koop. Hooftstraat 97-99 Te huur/te koop Hooftstraat 97-99 2406 GE Alphen aan den Rijn Prins Bernhardlaan 4, 2405 VZ Alphen aan den Rijn (0172) 47 02 47 alphen@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Algemeen: Het voor verhuur/verkoop

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Heuveloord 25 te Utrecht 15120

Huur kantoorpand op Heuveloord 25 te Utrecht 15120 Huur kantoorpand op 15120 Aanbiedende partij: VGW Vastgoed Email: info@vgwvastgoed.nl Telefoon: 030-2626505 Omschrijving Te huur: Watertoren op Rotsoord te Utrecht. Unieke verdieping te huur in de creatieve

Nadere informatie