ONZE KERNACTIVITEITEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ONZE KERNACTIVITEITEN"

Transcriptie

1 ONZE KERNACTIVITEITEN EXECUTIVE SEARCH Invulling van vacatures op directieniveau. INTERNATIONAL MANAGEMENT SEARCH Werving & selectie voor internationale managementposities, vast en interim. INTERIM MANAGEMENT SEARCH Bemiddeling van gekwalificeerde interim managers die uw vak en branche kennen. MANAGEMENT SEARCH Invulling van vacatures op managementniveau.

2 ONZE FUNCTIEGEBIEDEN

3 FINDING EXCELLENCE 1. INTRODUCTIE 2. KERNACTIVITEITEN 3. TOEGEVOEGDE WAARDE 4. ONZE WERKWIJZE 5. ONS NETWERK 6. DE SELECTIE PROCEDURE 7. TARIEVEN 8. REFERENTIES CONTACTFORMULIER

4 FINDING EXCELLENCE 1. INTRODUCTIE Finding Excellence: Dat is sinds 1979 de drijfveer van Van de Groep & Olsthoorn. Wij vinden en plaatsen, al ruim 30 jaar topmensen op staf-, management-, en directieniveau en interim management- en internationaal management posities in de techniek, industrie en logistiek. Excellente mensen die van grote waarde zijn voor een succesvolle organisatie. Uw organisatie. 2. ONZE KERNACTIVITEITEN 2.1 EXECUTIVE SEARCH Executive Search is gespecialiseerd in het invullen van vacatures op Staf-, Management- en Directieniveau in de Techniek, Industrie en Logistiek. Dankzij de aanwezige managementervaring binnen onze organisatie kan zij bogen op goede referenties binnen de branche. 2.2 INTERIM MANAGEMENT SEARCH Voor onze Interim Management activiteiten houden wij contact met (zelfstandige) personen met een uiteenlopende achtergrond en ruime praktijkervaring. Deze personen functioneren op een HBO + en/of academisch werk- en/of denkniveau. De Interim Manager is soms een specialist, maar veelal een generalist en combineert een analytische en flexibele instelling met goede communicatieve en sociale vaardigheden en uiteraard leidinggevende capaciteiten. Onze Interim Managers worden ingezet voor opdrachten of projecten met een tijdelijk karakter. De gebruikelijke perioden variëren van drie tot negen maanden. Hierbij wordt één tot vijf dagen per week gewerkt. Andere voorbeelden zijn het verzorgen van een omvangrijke offerte, het aansturen van een engineering project, het verzorgen van een marktintroductie, reorganisaties of integraties, etc. Daarnaast worden door onze Interim Managers ook tijdelijke posities waargenomen in perioden van langdurige afwezigheid. Wij plaatsen Interim Managers binnen alle disciplines van bedrijfsvoering!

5 2.3 MANAGEMENT SEARCH Wij zien het als een uitdaging om managers te leveren die in staat zijn een significante bijdrage te leveren aan de realisatie van de doelstellingen van uw organisatie. Onze consultants spreken de taal van uw markt, zijn thuis in de wereld van de techniek en industrie. Wij begrijpen precies waar u naar op zoek bent. Ons netwerk in de industrie van managers is het grootste, in uw branche gespecialiseerde, netwerk van Nederland. Wanneer uw organisatie werkt aan groei en het vergroten van uw concurrentiepositie en innovatief vermogen, kunnen wij u helpen aan excellent management op nagenoeg alle disciplines van bedrijfsvoering. 2.4 INTERNATIONAL MANAGEMENT SEARCH (IMS) De laatste jaren doen er zich steeds meer situaties voor waarbij ook internationale bemiddeling gewenst is. Door toenemende globalisering, outsoursing en emerging markets (bijv. het Midden-Oosten) voelen bedrijven zich genoodzaakt over de landsgrenzen business te genereren en uit te bouwen. Dit zijn uitdagende, zoniet riskante stappen en goed management over de grenzen is cruciaal voor het slagen ervan. Voor wat betreft Van de Groep & Olsthoorn hebben we onder andere te maken met Nederlandse bedrijven die hun business in het buitenland willen op- en uitbouwen alsmede buitenlandse bedrijven die zich in Nederland willen vestigen. Vanuit deze invalshoeken geldt dat over het algemeen de behoefte ontstaat om de sleutelposities op te vullen met Nederlandse managers. Nederlandse industriële managers zijn om verschillende redenen succesvol in het buitenland. Ze worden gewaardeerd om hun hoge kennisniveau en pragmatische instelling. Om hier vanuit ons vak adequaat op in te kunnen spelen heeft Van de Groep & Olsthoorn de activiteit International Management Search (IMS) in het leven geroepen. International Management Search zorgt ervoor dat u, als internationaal opererende organisatie, kunt beschikken over de manager die bereid is zijn kennis en ervaring met de wereld te delen. Dankzij ons wereldwijde netwerk en internationaal georiënteerde search methodieken zijn wij uw ideale partner in het vinden van de juiste managers en executives wereldwijd. International Management Search legt zich exclusief toe op het vinden van de juiste persoon voor uw vacature in het buitenland, of dat nu in China is of in Engeland, in Abu Dhabi of in de Verenigde Staten. Hierbij ligt de focus op management- en directieniveau voor zowel vaste als interim functies.

6 3. TOEGEVOEGDE WAARDE Naast de beschreven kern activiteiten hebben wij nog een tweetal tools die u zeer van dienst kunnen zijn. 3.1 QUICK SCAN Om een goed inzicht te krijgen op welke bedrijfsprocessen verbetering kan worden geboekt, hebben wij in samenwerking met een aantal specialisten een Quick Scan ontwikkeld. De Quick Scan is een goed vertrekpunt van waaruit de door ons geplaatste manager uw bedrijf vooruit kan brengen. Wilt u meer weten over deze Quick Scan en wat het voor uw bedrijf kan betekenen? 3.2 MANAGEMENT DRIVES Drijfveren testen en meten De consultants bij Van de Groep & Olsthoorn zijn geen psychologen. Wel zijn alle consultants gediplomeerd om een Management Drives test af te nemen en deze te kunnen interpreteren. Management Drives is een instrument voor individuele ontplooiing, teamontwikkeling en organisatiecultuur. Management Drives brengt via kleurcodes in beeld wat mensen drijft in hun werk, waardoor ze worden gestimuleerd, wat hen frustreert, hoe zij hun werk zien en welke aspecten energie opleveren of juist energie kosten. Stelt iemand sociale contacten voorop (groen)? Floreert de kandidaat in een werkomgeving die zekerheid en duidelijkheid biedt (blauw)? Of wil iemand vooral resultaten en prestaties laten zien (oranje)? De drijfveren verschillen per persoon in intensiteit en volgorde. De mogelijke combinaties resulteren dus in een groot aantal profielen. Met behulp van een vragenlijst en speciale analysesoftware worden de drijfveren van een deelnemer gemeten. De certified MD-consultant vertaalt de resultaten in een gericht advies voor kandidaat en organisatie. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uzelf of uw medewerkers en organisatie, kunt u terecht op onze website (zie Activiteiten en vervolgens onder Management Drives).

7 4. ONZE WERKWIJZE 4.1 HET FUNCTIEPROFIEL In een persoonlijk onderhoud met de opdrachtgever wordt de functie uitvoerig besproken. Het bedrijf, de organisatie en het functieprofiel zijn daarbij onderwerpen van gesprek. Daarnaast besteden wij ook aandacht voor de intermenselijke verhoudingen om inzicht te krijgen welk persoonsprofiel het beste aansluit. Het doel is daarbij om een zo goed mogelijk beeld van de functie, de persoonlijke kwaliteiten en de organisatie waarin hij/zij opereert te verkrijgen. Vervolgens wordt een bedrijfs- en functieprofiel opgesteld. Uitgangspunt daarbij is om de kandidaat kort en bondig te informeren en uit te dagen te reageren. 4.2 ONZE SEARCHMETHODIEK Jarenlange ervaring in het werven en selecteren van kandidaten heeft geleid tot een eigen unieke file-, web- en direct search methodieken. Search methodieken geheel aangepast aan de moderne tijd en met inzet van alle huidige elektronisch dataverkeer (o.a. -alert) mogelijkheden. Voor de search naar potentiële kandidaten hanteren wij een meersporenbeleid, waarin we de volgende search methodieken onderscheiden: file-, executive-, direct- en web search FILE SEARCH Dankzij onze grote naamsbekendheid in de drie branches techniek, industrie en logistiek weten de meest boeiende en excellente kandidaten ons te vinden. Ons enorme bestand (ca kandidaten) van young potentials, managers, executives, specialisten en interim managers garandeert een selectie aan goede kandidaten. Allen zijn kandidaten op HBO- of academisch niveau. Een speciaal voor ons ontwikkeld database selectieprogramma stelt ons in staat om unieke selecties te maken uit dit kandidatenbestand. Wij onderhouden ook een goede band met onze kandidaten en zijn altijd voorzien van hun meest actuele C.V. s, hun meest recente werkervaringen én hun beschikbaarheid. Dat helpt enorm bij het vinden van kandidaten EXECUTIVE & DIRECT SEARCH Soms zit uw kandidaat niet in ons bestand, maar wel in ons directe netwerk. Wij weten dat iemand op zoek is, beschikbaar is, maar dat liever voor zich houdt. Dat vraagt een geheel eigen aanpak, waaruit maar weer blijkt hoe belangrijk een bedrijfsprofiel als aanvulling op het functieprofiel is. Een gerichte professionele benadering vraagt om zorgvuldig- en deskundigheid.

8 4.2.3 WEB SEARCH Internet is hét medium geworden voor een groot deel van onze kandidaten. Niet alleen stellen ze zich beschikbaar via onze website, ook zijn ze vaak te vinden op het web op zoek naar interessante functies. Wij sturen daar actief in. Niet alleen om ons kandidatenbestand dagelijks te versterken, maar ook in de vervulling van uw opdracht. Uw vacature verschijnt op onze website ( die dagelijks door honderden geïnteresseerden wordt bezocht. Ook hebben wij toegang tot de belangrijke banensites en cv-databases ALERT Belangrijk is ook onze vacature-alert service die wij naar onze kandidaten sturen. Op basis van enkele kenmerken krijgen geselecteerde kandidaten uit ons bestand een alert, waarin uw vacature onder de aandacht wordt gebracht. Geïnteresseerde kandidaten nemen dan contact met ons op, waarmee ze in de selectieprocedure worden opgenomen. Indien spoed gewenst is, bijvoorbeeld bij een interim aanvraag, dan kunnen wij binnen enkele minuten heel gericht kandidaten een sms-alert sturen. 5. ONS NETWERK 5.1 NETWERK OP STAF-, MANAGEMENT- EN DIRECTIE NIVEAU Van de Groep & Olsthoorn beschikt over een groot netwerk in de industrie, techniek en logistiek. Door als specialist 30 jaar in deze branches actief kennen wij hierin veel mensen. Mensen actief op management-, staf- en directieniveau, die veelal ingezet kunnen worden om met ons mee te denken waar een geschikte kandidaat zich zou kunnen bevinden. 5.2 NETWERK KANDIDATEN Dagelijks zijn wij actief met het werven van nieuwe inschrijvingen ten behoeve van ons kandidatenbestand. Bij Van de Groep & Olsthoorn ingeschreven staan betekent ook een aantal belangrijke voordelen voor de kandidaat. Zo ontvangen kandidaten een persoonlijk schrijven over vacatures die aansluiten bij hun kennis, werkervaring en ambities. Ons kandidatenbestand is heel divers en bestaat uit young potentials, managers, executives, specialisten en interim managers. 5.3 GEAUTOMATISEERD KANDIDATENFILE SYSTEEM Van de Groep & Olsthoorn beschikt over een eigen geautomatiseerd kandidatenfile systeem, waardoor wij middels uw zoekprofiel en onze zoekcriteria in staat zijn de meest interessante kandidaten voor u te selecteren en deze te contacten.

9 6. DE SELECTIE PROCEDURE Met iedere mogelijk geschikte kandidaat wordt uitvoerig gesproken. Onze consultants zijn door middel van diverse interview technieken (o.a. de STAR interview techniek) in staat om de geschiktheid van de kandidaten vast te stellen. Daarbij beperken wij ons niet tot de benodigde kennis en ervaring, maar beoordelen ook gedragsvormen en karaktereigenschappen. Het eerder genoemde functieprofiel en bedrijfsprofiel zijn hierin leidend. De behandelend consultant selecteert kandidaten en licht deze toe aan de opdrachtgever. Dit is dus meer dan een eenvoudig toezenden van een CV en een foto. Achter iedere kandidaat zit een verhaal. In overleg met de opdrachtgever wordt bepaald met welke kandidaten kennismakingsgesprekken worden gevoerd en hoe het vervolg van de procedure wordt. Wij brengen de longlist in nauw overleg terug naar een shortlist.

10 7. TARIEVEN Voor zowel Executive Search, Interim Management, International Management Search en Specialist Recruitment wordt een volledige werving- en selectieprocedure opgestart door middel van een File-, Direct- en Web Search. Ons tarief is daarbij afhankelijk van de inhoud en zwaarte van de functie. Betreft het een nationale of internationale functie of is het een directie-, staf- of managementfunctie. Plaatsing- en productiekosten van advertenties en eventueel gedeclareerde reisen/of verblijfskosten van sollicitanten zijn voor rekening van de opdrachtgever. Voor een kennismaking- of oriënterend gesprek worden geen kosten in rekening gebracht. Aanvullende bepalingen worden opgenomen in een uitgewerkt voorstel PARTIEEL NO CURE NO PAY Ons tarief wordt berekend over een bepaald percentage van het bruto jaarsalaris van de aan te stellen kandidaat of volgens een overeen te komen Fixed Price. Voor het opstarten van de search brengen wij 1/3 van ons tarief als startvergoeding in rekening, het resterende 2/3 deel brengen wij in rekening indien de procedure succesvol is afgerond. Bureauexclusiviteit 12 weken NO CURE NO PAY Geheel op basis van No Cure - No Pay. Bureauexclusiviteit van 12 weken. Tarief wordt berekend over een bepaald percentage van het bruto jaarsalaris van de aan te stellen kandidaat of volgens een overeen te komen Fixed Price PASSANTEN Met enige regelmaat brengen we kandidaten en opdrachtgevers met elkaar in contact zonder dat hiertoe een opdracht aan ons is vertrekt. Dit leidt niet zelden tot aanstelling welke wij declareren als passantenfee. Onze passantenfee is 12% van het bruto jaarsalaris van de aan te stellen kandidaat ANNULERING Bij annulering van enige opdracht door de opdrachtgever, dan wel bij aanstelling door de opdrachtgever van een NIET door ons voorgedragen kandidaat, is deze gehouden naast de reeds gefactureerde kosten nog een extra 1/3 deel van het vastgestelde c.q. overeengekomen tarief te betalen.

11 7.1.5 BIJZONDERE BEPALINGEN Bij de facturatie naar aanleiding van een door ons voorgedragen kandidaat wordt in onze berekening altijd uitgegaan van een fulltime dienstverband. Hier wordt uitsluitend van afgeweken indien hier voorafgaand aan de procedure afspraken over zijn gemaakt. In enkele gevallen komt het voor dat een kandidaat welke tijdens de exclusiviteitperiode door Van de Groep & Olsthoorn is voorgedragen in een later stadium (na de exclusiviteitperiode) alsnog door de klant wordt aangenomen. Bijvoorbeeld via een ander bureau of enig ander genomen initiatief. In deze gevallen is Van de Groep & Olsthoorn gerechtigd haar plaatsingsfee voor de desbetreffende kandidaat op basis van het overeengekomen contract alsnog in rekening te brengen BETALINGSCONDITIES Door ondertekening van onze opdrachtbevestiging verklaart u zich akkoord met onze betalingstermijn van 14 dagen.

12 8. REFERENTIES Wij hebben vaste- en interim vacatures gevuld bij onder andere: EXECUTIVE SEARCH SCHUITEMAKERS MACHINES B.V. BOAL PROFIELEN B.V. DRUKKERIJ HAZENBERG BOSGRAAF GROUP BMA ERGONOMICS B.V. LOMANSGROEP ASSA ABLOY VAN DE WETERING ALGEMEEN DIRECTEUR OPERATIONS DIRECTOR ALGEMEEN DIRECTEUR TECHNISCH DIRECTEUR OPERATIONS DIRECTOR PROJECT DIRECTEUR OPERATIONS DIRECTOR ALGEMEEN DIRECTEUR INTERIM MANAGEMENT GVB EWT SA BOSMAN SV PURMEREND CRH IPB AIRBORNE COMPOSITES B.V. TOPEC B.V. TOPEC B.V. AUPING B.V. NKT CABLES NIEAF-SMITT B.V. IMTECH ANALYSER SYSTEMS INTERIM MANAGER MAINTENANCE BEHEER INTERIM PROJECT MANAGER INTERIM SUPPLY CHAIN MANAGER INTERIM INKOOP - CONTRACTS MANAGER INTERIM DIRECTEUR INTERIM INKOOP MANAGER INTERIM SENIOR PROJECT MANAGER INTERIM ENGINEERING MANAGER INTERIM INKOOP MANAGER INTERIM SITE MANAGER INTERIM INKOOP MANAGER INTERIM PROJECT MANAGER

13 MANAGEMENT SEARCH NAWI B.V. AMP B.V. NEDSTAAL B.V. ESC DMN WESTINGHOUSE ROYAAN B.V. ASSA ABLOY NEDERLAND BV VALMONT NEDERLAND B.V. RADINE B.V. ERDÉ ZEEFDRUK B.V. BOAL SYSTEMEN B.V. AUPING GROUP B.V. PWR PACK BV BOSGRAAF GROUP BVT BAKERY SERVICES B.V. FLEXOPLAST THE MAUSER GROUP MOURIK SERVICES B.V. TOPEC B.V. BP GAS NEDERLAND B.V. LOMANSGROEP VOESTALPINE RAILPRO BV VERHOEVEN OSS B.V. CORTEXON B.V. IMTECH ANALYSER SYSTEMS VSH FITTINGS ENERPAC B.V. AIRBORNE COMPOSITES B.V. VENTILEX B.V. FLEXIFORCE BV NIEAF-SMITT B.V. ESC KNAPEN TRAILERS B.V. VSH FITTINGS B.V. TMS BV DMN MACHINEFABRIEK B.V. MAUSER GROUP UNIPARTS KAVEE B.V. ESC NIEAF-SMITT BRS GROEP KONINKLIJKE AUPING BV TREMCO ILLBRUCK B.V. BOLLEGRAAF LOGISTIC SYSTEMS NETHERLOCKS SAFETY SYSTEMS TRESPA INTERNATIONAL B.V. BOAL DEKKER CHRYSANTEN TREMCO ILLBRUCK B.V. SCHELDEBOUW B.V. MANAGER OPERATIONS MANAGER OPERATIONS MANAGER MAINTENANCE Sr. PROJECT MANAGER KAM MANAGER HOOFD TECHNISCHE DIENST MANAGER R&D INTERNATIONAAL SUPPLY CHAIN MANAGER MANAGER PRODUCTIE OPERATIONS MANAGER OPERATIONS MANAGER MANAGER INKOOP SR. PROJECT MANAGER MANAGER INKOOP SALES MANAGER KAM MANAGER SUPPLY CHAIN MANAGER EUROPE BU MANAGER TUBULAR OPERATIONS MANAGER HSSE & Q MANAGER LPG BENELUX MANAGER PROJECTEN PRODUCT MANAGER RAILINFRA INTERNATIONAAL SALES MANAGER BUSINESS UNIT MANAGER SR. PROJECT MANAGER MANAGER LOGISTIEK CENTRUM SALES MANAGER SALES MANAGER OPERATIONS MANAGER INTERNATIONAL SALES MANAGER PRODUCTIE MANAGER Sr. PROJECT MANAGER MANAGER ENGINEERING INTERNATIONAAL PRODUCT MANAGER BUSINESS UNIT MANAGER OPERATIONS MANAGER EUROPEAN LEAN MANAGER MANAGER PRODUCTIE MANAGER INKOOP COMMERCIEEL MANAGER RAILWAY SALES MANAGER BUILDING SOLUTIONS OPERATIONS MANAGER SUPPLY CHAIN MANAGER BEDRIJFSLEIDER MANAGER OPERATIONS PRODUCTIE UNIT MANAGER TECHNISCH MANAGER MANAGER OPERATIONS SUPPLY CHAIN MANAGER COMMERCIEEL MANAGER

14 INTERNATIONAL MANAGEMENT SEARCH CR ASIA NKT CABLES ANABEEB VOSTA LMG B.V. - OFFICE HAMBURG ANABEEB VOSTA LMG B.V. NKT CABLES IMTECH VONK IMTECH VONK SCHELDE NAVAL SHIPBUILDING CORROCOAT BENELUX B.V. GENERAL MANAGER INDIA SALES ACCOUNT MANAGER MANAGER RESOURCE PLANNING DIRECTOR TECHNOLOGY MANAGER DIVISION CHEMICAL CLEANING PRODUCT MANAGER DREDGE PUMPS SALES ACCOUNT MANAGER COMMERCIAL MANAGER OIL & GAS DUBAI INT. SALES MANAGER OIL & GAS SALES DIRECTOR SOUTH AMERICA SALES MANAGER GERMANY Op onze website kunt u een uitgebreide referentielijst raadplegen. Hier verschijnen eveneens regelmatig interviews met opdrachtgevers en/of kandidaten.

15 CONTACTFORMULIER Ik ben geïnteresseerd in de mogelijkheden die Van de Groep & Olsthoorn mij kan bieden. Neem s.v.p. contact met mij op betreffende: O Executive Search, Werving & Selectie O Interim Management O Specialist Recruitment O International Management Search O Quick Scan O Management Drives De heer/mevrouw Titel Functie Telefoonnummer Organisatie Adres Postcode/Plaats Dit formulier kunt u faxen naar of opsturen naar Van de Groep & Olsthoorn Broederplein 1a 3703 CC Zeist Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via telefoon of via info@vandegroep.nl. Wij kijken uit naar een excellente samenwerking!

16 SUMMUM.NU Van de Groep & Olsthoorn is aangesloten bij SUMMUM.NU, een overkoepelende organisatie van 30 Werving, Search & Selectiebureaus, die gezamenlijk werken om uw opdracht succesvol te volbrengen. SUMMUM.NU-leden dienen te voldoen aan hoge eisen op het gebied van kwaliteits- en communicatiebeleid. Dit wordt mede gerealiseerd door klant- en kandidaatstevredenheidsonderzoeken. Summum.nu komt voort uit branche-organisatie OAWS. Onder de naam OAWS zijn de afgelopen 27 jaar de belangen van een aantal Werving, Search & Selectiebureaus behartigd. Summum.nu staat voor kwaliteit, garantie en transparantie Director International Management Search Bert-Jan de Visser is als bestuurslid medeverantwoordelijk voor de beleidsvorming van deze brancheorganisatie. Bijgevoegd is de Gedragscode waarin alle voorwaarden van de SUMMUM.NU-leden zijn vastgelegd.

17 Gedragscode Summum.nu 1. INLEIDING Deze Gedragscode is ontwikkeld door de projectgroep kwaliteit van Summum.nu en afgeleid van vergelijkbare codes van o.a. de ROA, Ooa en NIP. Deze Gedragscode is vastgesteld door de algemene ledenvergadering van Summum.nu op 26 november Karakter Gedragscode Bij Summum.nu aangesloten werving-, search- en selectiebureaus, hebben in de Gedragscode normen geformuleerd die zij bij de uitoefening van hun vak in acht nemen. Zo is in de code vastgesteld hoe Summum.nu Bureaus en hun consultants dienen te handelen ten opzichte van opdrachtgevers, kandidaten en elkaar. Binnen de dienstverlening van Summum.nu Bureaus zijn kwaliteit, professionaliteit en zorgvuldigheid belangrijke doelstellingen. Door een zorgvuldige procedure en goede dienstverlening wordt een optimaal resultaat voor klant en kandidaat bereikt. Opdrachtgevers en kandidaten worden na een opdracht gevraagd de geboden dienstverlening te evalueren. Door serieus met de verkregen feedback om te gaan beoogt Summum.nu continue kwaliteitscontrole en verbetering te verkrijgen. Een klachtenregeling maakt deel uit van de kwaliteitscontrole. Op deze manier wordt de kwaliteit van Summum.nu Bureaus gewaarborgd en afgestemd op de wensen uit de markt. 1.2 Taak en functie van de Summum.nu Bureaus en hun consultants Hoofdtaak van de Summum.nu Bureaus en hun consultants is het verlenen van advies en bijstand bij het werven van, searchen naar en selecteren van kandidaten ten behoeve van hun klanten. Het belang van de klant staat daarbij voorop zonder voorbij te gaan aan de te respecteren belangen van de kandidaten. Een deugdelijke en zorgvuldige behandeling van opdrachten is een eerste plicht van de Summum.nu Bureaus en hun consultants. Deze omvat voorts de plicht om de daarvoor benodigde kennis te vergaren en te onderhouden en om zo nodig assistentie in te roepen van derde(n) dan wel de klant te verwijzen naar een Summum.nu collega, die wel de benodigde kennis en kunde in huis heeft. Een goede onderlinge verhouding tussen de Summum.nu Bureaus en hun consultants bevordert in het algemeen de correcte behartiging van de aan hen toevertrouwde belangen. 1.3 Naleving Iedereen die van mening is dat een Summum.nu Bureau en/of diens consultant(s) niet handelt volgens de Gedragscode van Summum.nu kan een klacht indienen bij het Summum.nu Bureau in kwestie. Wordt deze klant niet naar wens behandeld dan kan de Klachtencommissie van Summum.nu ( de Klachtencommissie ) worden ingeschakeld. Deze onafhankelijke commissie behandelt klachten van opdrachtgevers, kandidaten of andere belanghebbenden over de naleving van deze Gedragscodecode. Zo nodig worden door deze Klachtencommissie disciplinaire maatregelen opgelegd. Tegen de uitspraken van deze Klachtencommissie is geen beroep mogelijk. Meer informatie over het toezicht op de naleving van de Gedragscode is verkrijgbaar bij Summum.nu. 2. GEDRAGSCODE 2.1. Algemeen Artikel 1. Toepasselijkheid De Gedragscode is van toepassing voor werving-, search- en selectiebureaus, die zijn aangesloten bij Summum.nu (hierna: de Summum.nu Bureaus ) en hun consultants, Artikel 2. Algemeen De Summum.nu Bureaus en hun consultants dienen zich zodanig te gedragen dat het vertrouwen in Summum.nu en de Summum.nu Bureaus of in hun eigen beroepsuitoefening niet wordt geschaad. Artikel 3. Zorgvuldigheid en deskundigheid Summum.nu Bureaus en hun consultants moeten hun opdrachten zorgvuldig behandelen en daartoe moeten zij over de daarvoor benodigde deskundigheid beschikken. Alle Bureaus en hun consultants werken volgens deze Gedragscode en de NVP Sollicitatiecode. In alle communicatie-uitingen geven de Summum.nu Bureaus en hun consultants duidelijk aan wat hun werkwijze en arbeidsmarktpositionering is. Wanneer daarom gevraagd wordt stellen Summum.nu Bureaus actuele gegevens van hun consultants beschikbaar om zo transparant mogelijk te zijn. Oordelen over de kandidaten worden zorgvuldig en respectvol onderbouwd en gecommuniceerd. 2.2 Verhouding tot de opdrachtgever Artikel 4. Opdrachtbevestiging Bij aanvang van de opdracht bespreken de Summum.nu Bureaus en hun consultants wanneer de vervulling van de vacature succesvol is afgerond. Ook worden vooraf de bepalingen afgesproken, die gelden wanneer er geen succesvolle invulling heeft plaats gevonden. Deze afspraken worden schriftelijk bevestigd aan de opdrachtgever. Deze opdrachtbevestiging moet ten minste de volgende onderdelen behandelen: concrete opdrachtbeschrijving; functietypering; omschrijving tijd- en inspanningsplanning; beschrijving werkwijze; beschrijving procedure; opsomming contactmomenten; beschrijving wijze van informatie-uitwisseling; prijs en betalingstermijnen; garantieregeling en overige leveringsvoorwaarden. Middels bovengenoemde punten wordt het gehele proces beschreven in een transparant plan van aanpak.

18 Artikel 5. Exclusiviteit Summum.nu Bureaus en hun consultants werken ten behoeve van hun opdrachtgever(s) in principe op basis van exclusiviteit. Dit houdt in dat een opdracht alleen aan één bureau wordt gegund. Om succesvolle en tijdige vervulling te garanderen kan eventueel na overleg en met goedkeuring van de opdrachtgever een ander Summum.nu Bureau worden ingeschakeld. Artikel 6. Informatieverstrekking aan opdrachtgever De Summum.nu Bureaus en hun consultants moeten hun opdrachtgever steeds zonder oponthoud op de hoogte stellen van belangrijke informatie, feiten en afspraken. Belangrijke informatie en afspraken worden zo nodig schriftelijk aan de opdrachtgever bevestigd. Artikel 7. Verantwoordelijkheid Summum.nu Bureaus en hun consultants dragen volledige verantwoordelijkheid voor de behandeling van de opdracht. Ontstaat er een verschil van mening dat niet in onderling overleg kan worden opgelost, dan trekt het Summum.nu Bureau en zijn betrokken consultant zich terug. De opdrachtgever mag hiervan zo min mogelijk schade ondervinden. Artikel 8. Vertrouwelijkheid Summum.nu Bureaus en hun consultants gaan vertrouwelijk met de hen verstrekte opdrachten om. Zij doen daarover geen mededelingen aan derden zonder voorafgaande toestemming van de opdrachtgever. Artikel 9. Evaluatie Na vervulling of beëindiging van een opdracht voeren de Summum.nu Bureaus en hun consultants altijd een eindevaluatie uit aan de hand van het overeengekomen plan van aanpak voor de betreffende opdracht. Daarbij worden de klanten steeds gewezen op het bestaan van de Summum.nu klachtenprocedure. Artikel 10. Garantie Een geplaatste kandidaat wordt coaching-on-the-job als mogelijkheid geboden. Een geplaatste kandidaat kan, hetzij op eigen initiatief, hetzij op initiatief van de opdrachtgever, de organisatie binnen zes maanden na aanstelling verlaten. In dat geval voeren Summum.nu Bureaus en hun consultants kosteloos een nieuwe werving- en selectieprocedure uit. De termijn van zes maanden kan in overleg met de opdrachtgever worden verlengd. Ook andere kortingssystemen zijn mogelijk. Afspraken over garantievoorwaarden worden altijd in de opdrachtbevestiging, bedoeld in artikel 4, vastgelegd. 2.3 Betrekkingen tussen Summum.nu Bureaus en consultants Artikel 11. Collegialiteit Gestreefd wordt naar een collegiale omgang tussen de Summum.nu Bureaus en hun consultants. Daarbij zullen de Summum.nu Bureaus en hun consultants zich nimmer onnodig negatief uitlaten over een collega-bureau of -consultant. Zonodig en desgewenst worden collega-bureaus en -consultants ondersteund bij het uitvoeren van een opdracht. Deze ondersteuning start op initiatief van de het Summum.nu Bureau en/of diens consultant na overleg met de opdrachtgever. 2.4 Inrichting van de bureauorganisatie Artikel 12. Goede praktijkuitoefening Summum.nu Bureaus en hun consultants moeten ervoor zorgen dat de organisatie en inrichting van hun bureau voldoen aan de eisen van een goede praktijkuitoefening. Artikel 13. Geen geheimhouding Summum.nu Bureaus en hun consultants kunnen zich niet beroepen op de vertrouwelijkheids bepaling, zoals bedoeld in artikel 8, in het geval van een onderzoek in het kader van een klacht en het inschakelen van de Summum.nu Klachtenregeling, zoals bedoeld in artikel 1.3. In dit geval zijn Summum.nu Bureaus en hun consultants verplicht alle gevraagde inlichtingen stukken te verstrekken. Artikel 14. Training en ondersteuning van consultants Summum.nu Bureaus bieden hun consultants diverse instrumenten en procedures om de behandeling van een vacature zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Consultants krijgen verder de tijd en faciliteiten om hun persoonlijke professionaliteit te onderhouden en zich te blijven ontwikkelen. Het te gebruiken testmateriaal (psychologische onderzoeken, assessments) dient te voldoen aan de eisen zoals gesteld door de COTAN en de EFPA of andere erkende toetsingsorganisaties. De Summum.nu Bureaus bewaken actief het vakmanschap van de consultants door gebruik te maken van eindevaluaties en zij zetten zich in om het vakmanschap en de professionaliteit naar de buitenwereld uit te dragen. Daartoe werken de Summum.nu Bureaus mee aan het benchmark onderzoek (klant- en kandidaattevredenheidsonderzoek) van Summum.nu. De consultants dienen hun professionaliteit te blijven ontwikkelen. Hiervoor nemen zij deel aan continue scholing en diverse op professionalisering gerichte activiteiten binnen en buiten Summum.nu verband georganiseerd. De Summum.nu Bureaus zien erop toe dat hun consultants zich gedragen overeenkomstig deze Gedragscode. Artikel 15. Kwaliteitsaudit en monitor Summum.nu Bureaus ondergaan periodiek de Kwaliteitsaudit waarbij o.a. wordt gecontroleerd op de naleving van de Gedragscode. Gegevens uit de monitor verkregen worden na overleg en gericht op het promoten van de kwaliteit van Summum.nu gepubliceerd. 3. TOELICHTING OP GEDRAGSCODE 3.1 Behandeling van de vacature Voor aanvang van een opdracht wordt schriftelijk overeengekomen aan welke eisen het proces moet voldoen. De start van elke opdracht begint met een opdrachtbevestiging met daarin een helder plan van aanpak. Het Summum.nu Bureau en hun consultants houden zich hier strikt aan. Verschuiving van de termijn of aanpak vindt alleen plaats na overleg met en akkoord van de opdrachtgever. Gedurende het proces wordt er een klant- c.q. opdrachtdossier bijgehouden waarin wordt aangegeven welke werkzaamheden er verricht zijn. Op deze manier krijgt zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer een transparant

19 beeld van het doorlopen proces. De Summum.nu consultant is verantwoordelijk voor de door hem of haar voorgestelde kandidaten en spreekt zo mogelijk alle kandidaten persoonlijk. Hij toetst of alle kandidaten voldoen aan de door de opdrachtgever geuite wensen/criteria. Hij begeleidt het hele Werving- en Selectieproces persoonlijk. Om de kans op een goede match zo groot mogelijk te maken heeft de opdrachtgever de mogelijkheid om ook na afronding van de procedure een beroep op de consultant te doen. De consultant zal ook zelf het initiatief nemen om na plaatsing op vaste momenten contact te hebben met zowel de kandidaat als de opdrachtgever. 3.2 Vakmanschap Een Summum.nu Bureau heeft als doel het doen vervullen van een of meer vacatures. Daarbij worden de volgende zaken gehanteerd: een zorgvuldige procedure, kwalitatieve dienstverlening en een optimaal resultaat voor de opdrachtgever en de kandidaat. Om dit te bewerkstelligen houden de Summum.nu Bureaus zich aan regelgeving, richtlijnen en adviezen zoals vastgelegd in deze gedragscode. Op deze manier wordt de werkwijze van Summum.nu Bureaus steeds meer geprofessionaliseerd. De Bureaus zijn mede verantwoordelijk voor de professionaliteit van hun al medewerkers. Zij bieden hen de mogelijkheid te werken aan persoonlijke professionalisering en kwaliteitsverbetering van hun dienstverlening. Zij organiseren activiteiten gericht op professionalisering en kwaliteitsverbetering. De Summum.nu consultant denkt kritisch na over zijn beroepsmatig handelen en over zijn persoonlijke waarden en motieven die bij dat handelen een rol spelen. Hij stelt zijn beroepsmatig handelen met enige regelmaat aan de orde in (inter-)collegiaal overleg zoals bijvoorbeeld intervisie. De Summum.nu consultant houdt zijn professionaliteit in stand en houdt hierbij de recente ontwikkelingen binnen het vakgebied en de branchevereniging in de gaten. De Summum.nu consultant leest de voor hem relevante literatuur en neemt jaarlijks deel aan relevante bij- en nascholing. Daarnaast onderkent de Summum.nu consultant zijn professionele en persoonlijke beperkingen en is daar, naar buiten toe, open over. Om eventuele beperkingen te compenseren roept hij deskundig advies en ondersteuning in, of wijst zo nodig door naar een andere consultant. Om het eigen vak optimaal te onderhouden nemen alle Summum.nu consultants deel aan het benchmark onderzoek. De consultant wordt geacht zijn beroepsmatig handelen te kunnen verantwoorden in het licht van deze Gedragscode. 3.3 Garantie Summum.nu Bureaus bieden hun opdrachtgevers 6 maanden garantie aan. Verlaat een kandidaat de organisatie van de opdrachtgever binnen zes maanden, hetzij op eigen initiatief, hetzij op initiatief van de opdrachtgever, dan kan de opdrachtgever een beroep te doen op een kosteloze hervatting en afronding van de werving en selectie procedure voor dezelfde functie. Vertrek veroorzaakt door niet vooraf aangekondigde veranderingen van locatie, organisatie of functie, geeft geen recht op een kosteloze hervatting van de procedure. Ieder Summum.nu Bureau maakt in de eigen leveringsvoorwaarden bekend onder welke condities deze of een ruimere garantie geldt. 3.4 Collegialiteit Een Summum.nu Bureau staat voor kwalitatieve en betrouwbare ondersteuning. Soms kan het voorkomen dat een Summum.nu Bureau een opdracht niet vervuld krijgt. Om de opdracht voor de opdrachtgever af te ronden heeft het Summum.nu Bureau de mogelijkheid de hulp en ondersteuning van een ander Summum.nu Bureau in te roepen om op deze manier de kwaliteit te waarborgen en de opdracht met succes af te ronden. De Summum.nu Bureaus worden geacht als goede collega s met elkaar om te gaan en samen te werken aan een verdere professionalisering van de markt en de dienstverlening op het gebied van werving en selectie. 3.5 Kwaliteitsaudits Verwezen wordt naar artikel 15. Aanvulling Gedragscode Van de Groep & Olsthoorn Artikel 1 Over de tijd waarbinnen een opdracht zal zijn voltooid, kunnen slechts afspraken worden gemaakt die een indicatief karakter hebben. Er worden geen garanties te dier zake verstrekt. Artikel 2 Het bureau mag in het kader van een opdracht geen beloning in welke vorm dan ook aannemen van een ander dan zijn opdrachtgever. Onder geen voorwaarde zal het bureau activiteiten verrichten op het gebied van tweezijdige bemiddeling. Artikel 3 Substantiële aanpassing van het zoek- of functieprofiel door de opdrachtgever gedurende de werving-, search- en selectieprocedure, geeft het bureau het recht de lopende procedure te beëindigen conform overeengekomen eindhonorarium. Het bureau kan dan offerte doen voor een nieuwe procedure. Artikel 4 Het bureau zal zich ervan onthouden medewerkers van een opdrachtgever te benaderen voor een functie elders, tenzij de wens tot functieverandering van zo n medewerker zélf is uitgegaan en door de betreffende medewerker is bevestigd en waarvoor het bureau het schriftelijke bewijs heeft. Deze regel is van kracht voor een periode van ten minste twee jaar na het beëindigen van de laatste opdracht voor de opdrachtgever. Artikel 5 De opdrachtgever is verantwoordelijk voor de uiteindelijke keuze van een kandidaat; Het bureau sluit elke aansprakelijkheid uit voor de gevolgen van het handelen of nalaten - daaronder begrepen gevolgschade - van kandidaten die mede als gevolg van de opdrachtuitvoering bij de opdrachtgever in dienst zijn getreden.

Gedragscode Summum.nu ( de Gedragscode )

Gedragscode Summum.nu ( de Gedragscode ) Gedragscode Summum.nu ( de Gedragscode ) 1. INLEIDING Deze Gedragscode is ontwikkeld door de projectgroep kwaliteit van Summum.nu en afgeleid van vergelijkbare codes van o.a. de ROA, Ooa en NIP 1. Deze

Nadere informatie

Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence

Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence technology / industry / logistics 2 1 Management search Executive search International management search Interim management Missie Van de Groep & Olsthoorn staat

Nadere informatie

Executive Search & Interim Management

Executive Search & Interim Management Executive Search & Interim Management Van de Groep & Olsthoorn Executive Search Interim Management Nationaal en Internationaal Van eigenwijze zelfstandige tot een begrip in de industrie en techniek. Van

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

WHERE SUCCESS MEETS QUALITY

WHERE SUCCESS MEETS QUALITY WHERE SUCCESS MEETS QUALITY EXECUTIVE SEARCH INTERIM SOLUTIONS WIJ ZIJN PPM Select is een bureau gespecialiseerd in Executive Search, Interim Solutions en complexe management en engineering functies voor

Nadere informatie

VRIJWILLIGE VERTREKINTENTIES. Een onderzoek onder managers en directeuren in techniek en industrie

VRIJWILLIGE VERTREKINTENTIES. Een onderzoek onder managers en directeuren in techniek en industrie VRIJWILLIGE VERTREKINTENTIES Een onderzoek onder managers en directeuren in techniek en industrie INLEIDING Wanneer het economische vertrouwen stijgt, stijgen ook de vertrekintenties. Dit biedt een uitdaging

Nadere informatie

Financials met Meerwaarde

Financials met Meerwaarde Financials met Meerwaarde Bien Sûr Recruitment 2016 Bien Sûr Recruitment FINANCIELE KERNFUNCTIES Proactief financieel management en een alert risicomanagement is een dwingende noodzaak voor elke organisatie.

Nadere informatie

Nationaal en Internationaal

Nationaal en Internationaal Interim Management 2 Jaarverslag 2015 Executive Search Interim Management Nationaal en Internationaal Van de Groep & Olsthoorn 3 Interim Management Bij veel van onze opdrachtgevers in de industrie en techniek

Nadere informatie

Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Werving & Selectie Artikel 3 Totstandkoming en Uitvoering van de Overeenkomst

Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Werving & Selectie Artikel 3 Totstandkoming en Uitvoering van de Overeenkomst Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, algemene aanbiedingen, (rechts)handelingen, overeenkomsten en overige rechtsbetrekkingen van Spoor 3 HRM. 2.

Nadere informatie

GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES

GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES HUDSON RECRUITMENT & TALENT MANAGEMENT DE BESTE PROFESSIONALS VOOR SALES, MARKETING, HR EN GENERAL MANAGEMENT Ze zijn schaars: professionals

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens Bedrijfsprofiel Het succes van een bedrijf wordt gecreëerd door de mensen die er werken. Hun ideeën, motivatie en vaardigheden, hun normen en waarden, maar ook hun persoonlijkheden zijn de belangrijkste

Nadere informatie

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING MENSEN MAKEN HET VERSCHIL Als ze op de juiste plek zitten. In het juiste team. Als zij hun talent kunnen omzetten in toegevoegde waarde. Wij adviseren, ondersteunen

Nadere informatie

Interim Management. Executive Search. Nationaal en Internationaal

Interim Management. Executive Search. Nationaal en Internationaal Interim Management 2 Jaarverslag 2015 Van de Groep & Olsthoorn 3 Interim Management Bij veel van onze opdrachtgevers in de techniek & industrie staan veranderingen op het programma: een efficiëntere bedrijfsvoering,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden werving en selectie

Algemene Voorwaarden werving en selectie Inleiding Algemene Voorwaarden werving en selectie Dit document bevat de tekst van de Algemene Voorwaarden voor werving en selectie opdrachten zoals die gehanteerd worden door Nijssen & Van de Sluis werving,

Nadere informatie

Reflect Personeelsadvies

Reflect Personeelsadvies Werving & Selectie 1 Reflect Personeelsadvies Reflect Personeelsadvies is een onafhankelijk adviesbureau dat zich sinds 1993 bezighoudt met loopbaanontwikkeling, individuele coaching en persoonlijke vaardigheidstrainingen.

Nadere informatie

Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment

Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment hebbes! Herkenbaar? Het moment dat u met absolute zekerheid weet dat u de juiste kandidaat voor uw bedrijf heeft gevonden? Of dat u gewoon weet dit

Nadere informatie

Van de Groep & Olsthoorn 3. Jaarverslag 2018

Van de Groep & Olsthoorn 3. Jaarverslag 2018 Jaarverslag 2018 Van de Groep & Olsthoorn 3 Met tevredenheid kijk ik terug op het jaar 2018. Een jaar waarin wij, net als in de 38 voorgaande jaren, zwarte cijfers schreven. Geen kleine prestatie en naar

Nadere informatie

Habilis Executive Search. Productie en Techniek

Habilis Executive Search. Productie en Techniek Habilis Executive Search Productie en Techniek Habilis mens en organisatie Mensen zijn voortdurend in beweging. Organisaties zijn continu in beweging. Met als hoogste doel het meest optimale resultaat

Nadere informatie

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management Perselectief Interim Specialistisch Interim Management Inleiding De laatste economische ontwikkelingen hebben organisaties nieuwe uitdagingen gegeven. Of het nu de sector bouw is of onderwijs & overheid,

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de volgende begrippen gehanteerd: Arbeidsovereenkomst: hetgeen het Burgerlijk Wetboek daaronder verstaat.

In deze algemene voorwaarden worden de volgende begrippen gehanteerd: Arbeidsovereenkomst: hetgeen het Burgerlijk Wetboek daaronder verstaat. Algemene voorwaarden Transparant Recruitment Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomsten tot bemiddeling die door een opdrachtgever met Transparant Recruitment

Nadere informatie

Presentatie dotconnectgroup. Presentatie dotconnectgroup

Presentatie dotconnectgroup. Presentatie dotconnectgroup Presentatie dotconnectgroup Presentatie dotconnectgroup 1 Wat is Rent a-recruiter? Het uitbesteden van de werving-& selectie procedure voor één of meerdere specifieke vaste vacature(s) aan een ervaren

Nadere informatie

Veenendaal A L G E M E N E V O O R W A A R D E N V O O R W E R V I N G & S E L E C T I E

Veenendaal A L G E M E N E V O O R W A A R D E N V O O R W E R V I N G & S E L E C T I E Veenendaal A L G E M E N E V O O R W A A R D E N V O O R W E R V I N G & S E L E C T I E Algemene voorwaarden ReadytoGo uitzendbureau Veenendaal Werving&Selectie 0 Artikel 1: Toepassingsgebied 1. Deze

Nadere informatie

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management Perselectief Interim Specialistisch Interim Management Inleiding De laatste economische ontwikkelingen hebben organisaties nieuwe uitdagingen gegeven. Of het nu de sector bouw is of onderwijs & overheid,

Nadere informatie

Habilis Executive Search - Interim Management. Marketing, Sales en Communicatie

Habilis Executive Search - Interim Management. Marketing, Sales en Communicatie Habilis Executive Search - Interim Management Marketing, Sales en Communicatie Habilis Mens en Organisatie Mensen zijn voortdurend in beweging. Organisaties zijn continu in beweging. Met als hoogste doel

Nadere informatie

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE MISSIE Als Recruitment Engineer hebben wij de missie de maak- en procesindustrie in Zuid- Nederland en Vlaanderen te voorzien in goed technisch talent op het

Nadere informatie

Toptech/AV/W&S/2015 1

Toptech/AV/W&S/2015 1 Aanvullende Algemene voorwaarden voor het werven en selecteren van uitzendkrachten door Toptech Uitzendbureau BV 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: (a) (b) (c) (d) (e) "Toptech":

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2012

Algemene voorwaarden 2012 Artikel 1: Definities Deze algemene voorwaarden verstaan onder: a. Recruiters.nl: intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, gevestigd te Zwaag. b. Opdrachtgever: de organisatie die door Recruiters.nl

Nadere informatie

Jaarverslag Executive Search. Interim Management. Techniek & Industrie. Nationaal & Internationaal

Jaarverslag Executive Search. Interim Management. Techniek & Industrie. Nationaal & Internationaal Jaarverslag 2016 Van de Groep & Olsthoorn 3 Jaarverslag 2016 Van de Groep & Olsthoorn heeft 2016 net als voorgaande jaren positief afgesloten. We vulden afgelopen jaar weer talloze management- en directieposities

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Companian

Algemene Voorwaarden Companian Algemene Voorwaarden Companian Algemene Voorwaarden Pagina 1 van 6 1. Definities 2. De Werkzaamheden 3. Fee 4. Betaling 5. Aansprakelijkheid 6. Geheimhouding 7. Duur van de overeenkomst 8. Benaderen van

Nadere informatie

GEDRAGSCODE / LEVERINGSVOORWAARDEN 1. ALGEMENE REGELS 2. ONAFHANKELIJKHEID

GEDRAGSCODE / LEVERINGSVOORWAARDEN 1. ALGEMENE REGELS 2. ONAFHANKELIJKHEID GEDRAGSCODE / LEVERINGSVOORWAARDEN 1. ALGEMENE REGELS 1.1 Leaufort (opdrachtnemer) neemt bij haar werkzaamheden de zorgvuldigheid die een goed opdrachtnemer betaamt in acht, en haar adviseurs gedragen

Nadere informatie

Meet the global leader with the personal touch

Meet the global leader with the personal touch Meet the global leader with the personal touch Wereldwijd toonaangevend op het gebied van werving & selectie Sinds Michael Page in 1976 in Londen werd opgericht, heeft zij zich ontwikkeld tot een toonaangevende

Nadere informatie

Profiling Elevate Consulting Group

Profiling Elevate Consulting Group Profiling Elevate Consulting Group Elevate Consulting Group Profiling Profiles Screening Elevate Consulting Group Stationsplein NO 422 1117 CL SCHIPHOL phone: 020-7951820 Fax: 020-7951829 Website: www.elevate-consulting.com

Nadere informatie

Derks & Derks adviseurs in human talent

Derks & Derks adviseurs in human talent Derks & Derks adviseurs in human talent Werving Selectie Assessment Loopbaanbegeleiding Coaching Detachering Interim HR onderzoek Gedegen Derks & Derks hanteert een gedegen aanpak met een zorgvuldig voortraject.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Werving & Selectie voor opdrachtgevers

ALGEMENE VOORWAARDEN Werving & Selectie voor opdrachtgevers ALGEMENE VOORWAARDEN Werving & Selectie voor opdrachtgevers Artikel 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving

Nadere informatie

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215 E: info@onlinemarketingvacatures.com Dè online marketing vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met online marketing specialisten? Dan bent

Nadere informatie

Werving & Selectie Overeenkomst

Werving & Selectie Overeenkomst Werving & Selectie Overeenkomst De ondergetekenden: WebshopWorks, gevestigd en kantoorhoudende aan de Ijburglaan 399, 1086 ZJ te Amsterdam Te dezen vertegenwoordigd door: Naam: Micky van Vollenhoven KvK:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPIJTENBURG WERVING EN ADVIES B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPIJTENBURG WERVING EN ADVIES B.V. 1 ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPIJTENBURG WERVING EN ADVIES B.V. De algemene voorwaarden voor werving en selectie en/of het ter beschikking stellen van kandidaten door Spijtenburg Werving en Advies B.V. 1.

Nadere informatie

Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences

Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences Interim Detachering Payrolling Derks & Derks Detachering Breed aanbod Life Sciences professionals Derks & Derks Detachering

Nadere informatie

1.4 Adviseur: de natuurlijke persoon die de aan Sollicipuur bij overeenkomst opgedragen werkzaamheden feitelijk zal uitvoeren.

1.4 Adviseur: de natuurlijke persoon die de aan Sollicipuur bij overeenkomst opgedragen werkzaamheden feitelijk zal uitvoeren. Algemene voorwaarden Sollicipuur Dit document telt 5 pagina s 1. Definities 1.1 Sollicipuur te Kampen - ingeschreven als handelsnaam van Webwerver bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer 54707285

Nadere informatie

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215 E: info@onlinemarketingvacatures.com De online marketing gespecialiseerde vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met online marketing specialisten?

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden (Werving & Selectie) augustus 2010. Bremmer Company VOF. Artikel 1. DEFINITIES

Algemene Voorwaarden (Werving & Selectie) augustus 2010. Bremmer Company VOF. Artikel 1. DEFINITIES Algemene Voorwaarden (Werving & Selectie) augustus 2010 Bremmer Company VOF Artikel 1. DEFINITIES a. Opdrachtnemer Bremmer Company VOF. Hierna te noemen Bremmer Company b. Opdrachtgever De natuurlijke

Nadere informatie

Nederlandse Algemene Voorwaarden IMDES Werving & Selectie van Technisch Personeel

Nederlandse Algemene Voorwaarden IMDES Werving & Selectie van Technisch Personeel Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtnemer: IMDES, handelend inzake arbeidsbemiddeling, die ten behoeve van een werkgever, een werkzoekende, dan wel beiden,

Nadere informatie

W: www.techniekvacatures.net T: 050 3050 215. E: info@techniekvacatures.net

W: www.techniekvacatures.net T: 050 3050 215. E: info@techniekvacatures.net W: www.techniekvacatures.net T: 050 3050 215 E: info@techniekvacatures.net Waarom techniekvacatures.net? Dè techniek vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met engineers en technisch specialisten?

Nadere informatie

Jaarverslag Van de Groep & Olsthoorn 3. Jaarverslag 2017

Jaarverslag Van de Groep & Olsthoorn 3. Jaarverslag 2017 Jaarverslag 2017 2 Van de Groep & Olsthoorn 3 Jaarverslag 2017 Met tevredenheid kijk ik terug op het jaar 2017. Net als alle 38 voorgaande jaren schreven wij zwarte cijfers. Ik ben ervan overtuigd dat

Nadere informatie

Beleid werving en selectie Van Lanschot Groep (RvC, RvB Van Lanschot en Directie Kempen & Co)

Beleid werving en selectie Van Lanschot Groep (RvC, RvB Van Lanschot en Directie Kempen & Co) Beleid werving en selectie Van Lanschot Groep (RvC, RvB Van Lanschot en Directie Kempen & Co) Versie 28 oktober 2016 Human Resource Management Pagina 1 van 7 Inleiding In dit document is het beleid van

Nadere informatie

Search, werving en selectie

Search, werving en selectie Search, werving en selectie voor vaste, tijdelijke én interim-functies in het publieke domein Samen naar beter. PublicSpirit PublicSpirit combineert bewezen deskundigheid op het gebied van search, werving,

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 3 April 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden april 2018 Assured Werving & Selectie. Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden april 2018 Assured Werving & Selectie. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving en selectie van arbeidskrachten door Assured Werving

Nadere informatie

e x e c u t i v e r e c r u i t m e n t n e t w o r k

e x e c u t i v e r e c r u i t m e n t n e t w o r k connect2 select e x e c u t i v e r e c r u i t m e n t n e t w o r k De tijden veranderen. Wij met hen. Connect2Select Innovative webbased executive recruitment Connect2Select is een jonge organisatie

Nadere informatie

2 Jaarverslag 2014 Gertjan van de Groep. Jaarverslag 2014

2 Jaarverslag 2014 Gertjan van de Groep. Jaarverslag 2014 Jaarverslag 2 Jaarverslag Gertjan van de Groep 3 Jaarverslag ligt alweer een maand achter ons. Voor ons een bijzonder jaar, omdat we ons 35-jarig bestaan als Executive Search bureau hebben gevierd, met

Nadere informatie

Uw partner in personeel. PersonnelSearch WERVING EN SELECTIE INTERIM

Uw partner in personeel. PersonnelSearch WERVING EN SELECTIE INTERIM Uw partner in personeel PersonnelSearch WERVING EN SELECTIE INTERIM Personnel Search is een Werving & Selectie - Interim bureau opgericht in 2002 binnen de diciplines senior Finance & ICT. Door onze zeer

Nadere informatie

In augustus 2013 is Primatch Nederland opgericht, waarmee ons landelijk partnermodel is ontstaan.

In augustus 2013 is Primatch Nederland opgericht, waarmee ons landelijk partnermodel is ontstaan. Over Primatch Primatch HR Groep is actief in het inrichten en uitvoeren van werving processen, arbeidsmarktcommunicatie en selectie-dienstverlening. Vanuit een uniek arbeidsmarktconcept ondersteunen we

Nadere informatie

Jaarverslag 2015. Inhoudsopgave. 2015 was voor Van de Groep & Olsthoorn een bijzonder succesvol jaar.

Jaarverslag 2015. Inhoudsopgave. 2015 was voor Van de Groep & Olsthoorn een bijzonder succesvol jaar. Jaarverslag 2015 2 Van de Groep & Olsthoorn 3 Jaarverslag 2015 Inhoudsopgave Introductie 3 Van de Groep & Olsthoorn in een oogopslag 4 Resultaten 5 Afgeronde opdrachten 6 Mijlpalen 8 Klant- en kandidaattevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Dé specialist voor werk bij de overheid

Dé specialist voor werk bij de overheid Dé specialist voor werk bij de overheid Sinds 1999 hebben wij ervaring in het ondersteunen van organisaties in de publieke sector bij het oplossen van personele vraagstukken op het vakgebied Ruimtelijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2014

ALGEMENE VOORWAARDEN 2014 WWW.TECHUNITED.EU GLOBAL RECRUITMENT IN ENGINEERING ARTIKEL 1: DEFINITIES Deze algemene voorwaarden verstaan onder: a. TechUnited: intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, gevestigd te Conil de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Technicians: handelend inzake personeelsbemiddeling, die ten behoeve van een

Nadere informatie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie Als header graag mijn logo met ernaast Rob Keehnen Werving & Selectie In oranje ernaast Passie voor vast en tijdelijk personeel Aan de onderzijd(fooder) een oranje balk op elke pagina met adres. HOME PAGINA

Nadere informatie

Algem ene voorwaarden Artikel 1: Definities

Algem ene voorwaarden Artikel 1: Definities Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities Deze algemene voorwaarden verstaan onder: a. Recruit-Assistance: intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, gevestigd te Roosendaal. b. Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden IDIS/International Design Industry Services

Algemene Voorwaarden IDIS/International Design Industry Services IDIS Algemene Voorwaarden page 1 Algemene Voorwaarden IDIS/International Design Industry Services 1. DEFINITIES Artikel 1.1 IDIS/International Design Industry Services: een geregistreerde handelsnaam van

Nadere informatie

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL FORMULIER FUNCTIEPROFIEL Basisgegevens Datum 9-6-2015 Naam van de functie: HR Manager Plaats in de organisatie Rapporteert aan of werkt onder leiding van: directie Geeft leiding aan: afdeling P&O Doel

Nadere informatie

2. OFFERTES, OPDRACHTBEVESTIGINGEN EN WIJZIGING IN GEGEVEN OPDRACHTEN

2. OFFERTES, OPDRACHTBEVESTIGINGEN EN WIJZIGING IN GEGEVEN OPDRACHTEN Opgemaakt te Helenaveen, 4 oktober 2018 1. TOEPASSING Deze algemene voorwaarden, zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van of met Organized by Josefien

Nadere informatie

TERRA MANAGEMENT SEARCH

TERRA MANAGEMENT SEARCH TERRA MANAGEMENT SEARCH Senior Consultant Executive Search Informatie voor belangstellenden November 2017, Senior Consultant Executive Search Terra Management Search 1/6 Voorwoord Deze notitie is bedoeld

Nadere informatie

Tijdig inspelen op dynamische veranderingen en op technologische ontwikkelingen in de markt maakt uw bedrijf

Tijdig inspelen op dynamische veranderingen en op technologische ontwikkelingen in de markt maakt uw bedrijf it s in our nature Tijdig inspelen op dynamische veranderingen en op technologische ontwikkelingen in de markt maakt uw bedrijf tot een succesvolle onderneming. Ambitieus, deskundig en betrokken personeel

Nadere informatie

Habilis Executive Search. Banking & Finance

Habilis Executive Search. Banking & Finance Habilis Executive Search Banking & Finance Oog voor mens en organisatie Habilis mens en organisatie BV is een brede dienstverlener op het gebied van HRM en arbeidsmarktvraagstukken. De activiteiten die

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Werving & Selectie

Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Werving & Selectie Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Werving & Selectie www.abvakwerk.nl < 1 > 1. Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden verricht of te verrichten door

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 March 2018 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Kortom, van visie naar werkelijkheid!

Kortom, van visie naar werkelijkheid! Wie zijn wij Scopeworks is een internationaal bureau wat zich richt op executive search, interim management en consulting. Ons kantoor is gevestigd in Nederland en vanuit hier worden onze diensten wereldwijd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden DEFINITIES

Algemene voorwaarden DEFINITIES Algemene voorwaarden, tevens handelend onder de medehandelsnaam Sterk Werk HR Solutions, ingeschreven bij KvK te Rotterdam onder nr. 24404150. Sterk Werk Recruitment B.V. verleent diensten ten behoeve

Nadere informatie

Voor werving, search & selectie bureaus met Keurmerk

Voor werving, search & selectie bureaus met Keurmerk Versie 1.1 Algemene Voorwaarden Stichting Erkenning Recruitment Nederland (SERN) Voor werving, search & selectie bureaus met Keurmerk Stichting Erkenning Recruitment Nederland (SERN) Stichting Erkenning

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FenterDaniëls BV Werving en Selectie

Algemene Voorwaarden FenterDaniëls BV Werving en Selectie Algemene Voorwaarden FenterDaniëls BV Werving en Selectie 1. Algemeen FenterDaniëls verleent diensten ten behoeve van opdrachtgevers bij het werven en selecteren van personeel. Deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Gedragscode Noloc Het lid onderwerpt zich aan de in deze gedragscode vastgestelde regels.

Gedragscode Noloc Het lid onderwerpt zich aan de in deze gedragscode vastgestelde regels. Gedragscode Noloc Het Noloc-lid volgt bij zijn 1 beroepsuitoefening de volgende gedragsregels: 1. Algemeen 1.1. Het lid onderwerpt zich aan de in deze gedragscode vastgestelde regels. 1.2. Het lid richt

Nadere informatie

DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN

DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN VERDER KIJKEN HumanR is dé specialist op het gebied van werving & selectie en de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1.1. Iedere opdrachtgever die gebruik maakt van de diensten die worden aangeboden via deze site is gebonden aan onderstaande

Nadere informatie

HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES

HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES WWW.OPENHR.NL ALGEMENE INFORMATIE OPEN HR Wij bemiddelen al tien jaar in vaste en interim HR functies. We werven, selecteren en headhunten het beste HR talent

Nadere informatie

a l g e m e n e v o o r w a a r d e n s e a r c h & s e l e c t i o n

a l g e m e n e v o o r w a a r d e n s e a r c h & s e l e c t i o n a l g e m e n e v o o r w a a r d e n s e a r c h & s e l e c t i o n inhoudsopgave algemene voorwaarden Brandsinc. Artikel 1 definities Artikel 2 toepasselijkheid Artikel 3 offertes en totstandkoming

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1 Inhoudsopgave algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden. 1 Inhoudsopgave algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Y 1 Inhoudsopgave algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 16 Artikel 2 Non-discriminatie en geheimhouding 17 Artikel 3 Toepasselijkheid 17 Artikel 4 Totstandkoming van de opdracht

Nadere informatie

Certificering HR Professional

Certificering HR Professional Certificering HR Professional Certificering HR Professional Het personeelsmanagement kenmerkt zich door een grote mate van diversiteit, in de diepte en de breedte. De inhoud van het personeelsmanagement

Nadere informatie

Privacy statement Morgan Black werving & selectie BV

Privacy statement Morgan Black werving & selectie BV Privacy statement Morgan Black werving & selectie BV Dit is het privacy statement van Morgan Black werving & selectie B.V., Koningin Wilhelminaplein 30, 1062 KR, Amsterdam, ingeschreven bij de Nederlandse

Nadere informatie

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht mijn hart ligt bij een kleinschalige organisatie met een hoogwaardige dienstverlening. Waar mensen hun klanten kennen en waar ze hart voor de zaak hebben Ed Bos Directeur U-Boss Uitzendbureau is de kleinschalige

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Respect-Intermediair B.V.

Algemene Voorwaarden Respect-Intermediair B.V. Algemene Voorwaarden Respect-Intermediair B.V. Inhoudsopgave algemene voorwaarden Respect-Intermediair b.v. 1 Definities 2 Non-discriminatie en geheimhouding 3 Toepasselijkheid 4 Totstandkoming van de

Nadere informatie

2. OFFERTES, OPDRACHTBEVESTIGINGEN EN WIJZIGING IN GEGEVEN OPDRACHTEN

2. OFFERTES, OPDRACHTBEVESTIGINGEN EN WIJZIGING IN GEGEVEN OPDRACHTEN ALGEMENE VOORWAARDEN Bianca Moolman - Personal Organiser Den Haag, 1 oktober 2015 1. TOEPASSING Deze algemene voorwaarden, zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

FINMORE. drs Paul Olie. Kwaliteit en expertise bij het invullen. van financieel administratieve functies

FINMORE. drs Paul Olie. Kwaliteit en expertise bij het invullen. van financieel administratieve functies INTERIM MANAGEMENT & Kwaliteit en expertise bij het invullen RECRUITMENT Een assessment levert een completer beeld op van drs Paul Olie een kandidaat en ondersteunt de besluitvorming van financieel administratieve

Nadere informatie

Gedragscode. Branchevereniging VvE Beheerders

Gedragscode. Branchevereniging VvE Beheerders Gedragscode Branchevereniging VvE Beheerders Inhoud 1. Inleiding... 3 2. BVVB Gedragscode 2.1 Communicatie. 3 2.1.1 Informatie.. 3 2.1.2 Geheimhouding 3 2.1.3 Acquisitie.. 3 2.1.4 BVVB. 4 2.2 Betrouwbaarheid

Nadere informatie

3 Selectie en selectiemiddelen

3 Selectie en selectiemiddelen 3 Selectie en selectiemiddelen Het werven van personeel is één, het selecteren ervan is een ander verhaal. Er zullen over het algemeen immers meer kandidaten zijn dan functies, en daarom moet er selectie

Nadere informatie

De leden van NOLOC volgen bij de beroepsuitoefening de volgende gedragsregels:

De leden van NOLOC volgen bij de beroepsuitoefening de volgende gedragsregels: Noloc gedragscode Pagina 1 Gedragscode Noloc Algemeen De leden van NOLOC volgen bij de beroepsuitoefening de volgende gedragsregels: 1. Het lid (waar aangeduid in de mannelijke vorm dient ook de vrouwelijke

Nadere informatie

GEDRAGSCODE OCE. Versie : (vorige versie: geen) Vaststelling door : ledenvergadering. Vaststellingsdatum : 16 september 2013

GEDRAGSCODE OCE. Versie : (vorige versie: geen) Vaststelling door : ledenvergadering. Vaststellingsdatum : 16 september 2013 GEDRAGSCODE OCE Versie : 2013-01 (vorige versie: geen) Vaststelling door : ledenvergadering Vaststellingsdatum : 16 september 2013 Van kracht op : 16 september 2013 Status : definitief Titel: Gedragscode

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mei 18

Algemene voorwaarden mei 18 Algemene Voorwaarden Algemeen is opgericht door Daniëlle Lubbers, is gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69879540. Behandelovereenkomst: Diensten: Schriftelijk:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor werving & selectie door Talent Enterprise B.V. gevestigd te Woerden aan de Trasmolenlaan 5.

Algemene voorwaarden voor werving & selectie door Talent Enterprise B.V. gevestigd te Woerden aan de Trasmolenlaan 5. Dit document bestaat uit drie delen: 1. Algemene voorwaarden voor werving & selectie 2. Algemene voorwaarden voor het plaatsen van zelfstandigen 3. Algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen

Nadere informatie

2. OFFERTES, OPDRACHTBEVESTIGINGEN EN WIJZIGING IN GEGEVEN OPDRACHTEN

2. OFFERTES, OPDRACHTBEVESTIGINGEN EN WIJZIGING IN GEGEVEN OPDRACHTEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. TOEPASSING Deze algemene voorwaarden zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van of met Bureau Praktisch en alle daarmee verband

Nadere informatie

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. The perfect match is our standard

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. The perfect match is our standard Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy The perfect match is our standard Burdock is de verbindende factor tussen opdrachtgevers en technische specialisten in de procesindustrie.

Nadere informatie

Staffing Professionals On Site Services Payrolling

Staffing Professionals On Site Services Payrolling Staffing Professionals On Site Services Payrolling Logistiek Office Finance Industrie De heldere keuzes van Flexpoint flexpoint Dagelijks zijn meer dan 3000 Flexpoint medewerkers aan de slag bij onze opdrachtgevers

Nadere informatie

Technical Employee Search

Technical Employee Search Technical Employee Search Schulstraße 21 D-48455 Bad Bentheim T +49(0)5924-997337 F +49(0)5924-997338 E info@technical-employee-search.com I www-technical-employee-search.com M +31(0)6-8199928 Werving

Nadere informatie

Marktonderzoek Uurtarieven Externe inhuur binnen het IT domein

Marktonderzoek Uurtarieven Externe inhuur binnen het IT domein Marktonderzoek Uurtarieven Externe inhuur binnen het IT domein 31 oktober 2013 2 Inhoud 1. Introductie & Onderzoeksopzet 3 2. Conclusies 6 3. Resultaten Uurtarieven 10 4. Resultaten Algemene Vragen 16

Nadere informatie

Algemene voorwaarden werving & selectie Techniek Werkt Beter

Algemene voorwaarden werving & selectie Techniek Werkt Beter Algemene voorwaarden werving & selectie Techniek Werkt Beter A. Werkingsgebied Deze Voorwaarden gelden voor alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving & selectie (W&S) van kandidaten

Nadere informatie

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand Profiel FenterDaniëls bemiddelt sinds 1999 in personeel voor FINANCE posities. Dat doen wij voor vaste functies. Daarnaast ondersteunen wij organisaties met tijdelijk personeel. Onze wervings- en selectieprocedure

Nadere informatie

Privacy Statement. Dit Privacy Statement geldt voor kandidaten, klanten, referenten en bezoekers van de Lohman Advieswebsite (lohmanadvies.nl).

Privacy Statement. Dit Privacy Statement geldt voor kandidaten, klanten, referenten en bezoekers van de Lohman Advieswebsite (lohmanadvies.nl). Privacy Statement Lohman Advies levert werving en selectie, search en (arbeidsmarkt)-adviesddiensten, zoals verder uitgelegd op onze website. Lohman Advies heeft een hoog ambitieniveau waar het gaat om

Nadere informatie

Do better, get organized

Do better, get organized ALGEMENE VOORWAARDEN Ingrid van der Locht Professional Organizer Opgemaakt te Uden, 7 januari 2008 1. TOEPASSING Deze algemene voorwaarden zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Junior Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Junior Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Junior Research Consultant Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 17 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Iduet Groep BV Werving en Selectie

Algemene Voorwaarden Iduet Groep BV Werving en Selectie Algemene Voorwaarden Iduet Groep BV Werving en Selectie 1. Algemeen Iduet verleent diensten ten behoeve van opdrachtgevers bij het werven en selecteren van personeel. Deze Algemene Voorwaarden zijn met

Nadere informatie