Curriculum Vitae. Personalia. Diploma s. Stage s. Werkervaring. Adres: Hullerweg Geboortedatum:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Curriculum Vitae. Personalia. Diploma s. Stage s. Werkervaring. Adres: Hullerweg 126-2. Geboortedatum: 14-04-1989"

Transcriptie

1 G r a f i s c h O n t w e r p Hullerweg RP Nunspeet Curriculum Vitae Personalia Naam: Franken Voornaam: Nicolle Adres: Hullerweg Postcode: 8071 RP Woonplaats: Nunspeet Geboortedatum: Nationaliteit: Nederlandse Burgelijkse staat: Ongehuwd Telefoonnummer: Website: Diploma s MBO Grafische vormgeving Afgestudeerd aan het Cibap vakschool voor verbeelding Zwolle VMBO Theoretische leerweg Afgestudeerd aan De Nuborg Lokatie Brouwerskamp Nunspeet Stage s 2008 Communicatiebureau Puntkomma Nijmegen Functie: Grafi sch Vormgever Referentie: Peter Janssen Tel: Scheer & Foppen Electrospeciaalzaken Functie: DTP er, Grafi sch Vormgever Referentie: Bert Doedel Tel: Werkervaring Heden Dolfinarium Harderwijk Functie: PR-medewerker Werkzaamheden: Organiseren van PR-stunts, bewaken van zichtbaarheid in online en offl ine media, pakkende advertentieteksten schrijven, educatieve voorlichting geven, begeleiding van cameraploegen Referentie: Bert van Plateringen Tel: Heden Dolfinarium Harderwijk Functie: Grafi sch Vormgever Werkzaamheden: Opmaken en drukklaar maken van alle offl ine promotiemateriaal in en om het merk Dolfi narium Referentie: Marieke Develing Tel: Curriculum Vitae Nicolle Franken pag: 1

2 2010 Askja Reizen Arnhem Functie: Allround medewerker Werkzaamheden: Administratieve ondersteuning bij de boekhouding. Het onderhouden en vernieuwen van de website. Schrijven en redigeren van pakkende reisteksten. Factureren van offertes. Referentie: Eppo Steenhuizen Tel: +31 (0) Heden Dolfinarium Harderwijk Functie: Medewerker Park Werkzaamheden: Verantwoordelijk voor begeleiding van de gasten bij de diverse shows en zorg dragen voor een goede uitstraling van het park. Referentie: Nick Schipper Tel: Snackbar Polsmaten Nunspeet Functie: Fastfood-medewerker Werkzaamheden: Verantwoordelijk voor goede planning, kwalitatief en hygienisch bereiden van voedingswaar en verantwoordelijk voor een hygienische werkplek. Referentie: Frans Beverwijk Tel: Exposities 2009 Eindexamenexpositie Cibap Broerenkerk te Zwolle Prijzen/Nominaties: 2009 Jong Talent 2009 arbeidsmarktcommunicatie Nominatie vanuit de Stichting Jaarprijzen Personeels-communicatie Cursussen 2009 Rijbewijs (B) 2008 Sociaal Hygiëne (horeca) Vaardigheden Microsoft Office Adobe CS/2/3/4/5 pakket, Enfocus PitStop Pro Web 2.0, Joomla, WS_FTP Windows, Mac OS X Final Cut Pro Hobby s en Passie s Fotografie, Kunst en Design Dieren & Natuur Paardrijden (Dressuur) Films & Boeken Curriculum Vitae Nicolle Franken pag: 2

3 e g a t S v rslag januari Jaargang 1 - januari Anton Gouman: Ik heb plezier in mijn werk! Traffic Hoe maak je een goede planning? Relaties Maak kennis met de klanten van Puntkomma. Stageverslag Stageverslag helemaal in stijl van een magazine opgemaakt. Omdat ik mezelf meer wilde richting op het ontwerpen van magazines en tijdschriften heb ik tijdens mijn stage een leerdoel gesteld met betrekking tot ontwerpen van magazines. Naam - Nicolle Franken Adres - Eeckelhagen 21 Leeftijd - 19 jaar Stageperiode - 19 aug t/m 24 dec Bedrijf - Communicatiebureau Puntkomma Klas - RMA Vormgeving Reclame & Publiciteit Adres school - Cibap vakcollege, Zwartewaterallee 10 stageverslag.indd :32:51 Skyline Dolfi narium Vanuit de restyling van Walibi Holland werd er opdracht gegeven voor een 3 parkenstijl (Dolfinarium, Walibi en Hellendoorn. Het idee was een Skyline van alle 3 de parken. Dit is de Skyline van het Dolfinarium geworden. Curriculum Vitae Nicolle Franken pag: 3

4 Educatieve illustraties dieren Illustatieve weergave van de vinpotige zeezoogdieren in het Dolfinarium. Opdracht vanuit de afdeling Educatie waarbij er gevraagd werd om een realistische illustratieve weergave van de dieren. Deze illustraties zijn in samenwerking met de kennis van de afdeling Educatie ontworpen en hangen nu op het Dolfinarium. Rebranding huisstijl Priveopdracht voor de plaatselijke snackbar. Deze moest nodig gerestyled worden en er moest een nieuw logo, huisstijl, flyers, dia s voor presentaties e.d.. De naam moest gewoon de veluwse jager blijven en de opdrachtgever wilde een logo dat dicht bij de naam bleef en verwees naar de veluwse dieren. Nieuw b ij: Driftweg 51 a DN Nuns ma t/m za peet - Tel: 12:00 t/m :30 - zo 912 ndags zijn wij geslote n. Curriculum Vitae Nicolle Franken pag: 4

5 Het Me and e r C o l le ge Pre s en t s: Poster schoolfeest Priveopdracht voor Het meander College. Het thema was New Years Eve Elegance. Bij het ontwerp moest rekening gehouden worden dat de doelgroep jaar was. Deze doelgroep wil er graag bij horen. Dit is de uiteindelijke poster geworden. Elegant en volwassen maar toch speels. DJ s Ne v erhide T V rijd ag 8 Ka artve rkoop 6 ye T janu ari 20:00-3:0 0 2,7 8 januar 2 i 1e 2 e pauze Logo ontwerp hengstenhouderij Priveopdracht voor een hengstenhouderij de Welshstud. De pony die in het logo is verwerkt is een illustratie gebaseerd op hun eigen tophengst. Hierdoor is het logo erg persoonlijk geworden. Curriculum Vitae Nicolle Franken pag: 5

6 PR stunt Dolfi narium Voor vaderdag was er de opdracht om een PR-stunt te organiseren. Al gauw ging met akkoord met het idee om een Look-a-like Igor contest te origaniseren. Het hele project heb ik georganiseerd, van planning, pers tot en met de vormgeving. De uiting hierboven is de titel die uitgereiks werd aan de winnende papa op 19 juni 2011 Fotografi e Dierfotografie doe ik als hobby. Dieren zijn een grote hobby van me en ik vind ze stuk voor stuk prachtig. Daarom blijft het fotograveren van dieren fantastisch en het is iedere keer weer een verrassing of het goed uit pakt. Dit is slechts een kleine greep uit mijn portfolio. Ik verwijs u graag ook door naar mijn website: Nicolle Franken - Grafisch ontwerp Hullerweg RP Nunspeet Wilt u meer zien kunt u altijd een afspraak maken om mijn portfolio te bekijken. Uiteraard is deze CV online te vinden en te downloaden. tel: Curriculum Vitae Nicolle Franken pag: 6

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985 Curriculum Vitae 2015 Personalia: Titulatuur: Ing. / B.A. Achternaam: Van der Peet Voornaam: Kevin Roepnaam: Kevin Geboortedatum: 6 januari 1985 Nationaliteit: Nederlands Woonplaats: Hoofddorp Opleidingen:

Nadere informatie

Naam. Roepnaam. Geboortedatum. Leeftijd. Geboorteplaats. Burgerlijke staat. Nationaliteit. Adres. Postcode. Woonplaats. Rijbewijs.

Naam. Roepnaam. Geboortedatum. Leeftijd. Geboorteplaats. Burgerlijke staat. Nationaliteit. Adres. Postcode. Woonplaats. Rijbewijs. Peroonlijke informatie Naam Roepnaam Geboortedatum Leeftijd Geboorteplaats Burgerlijke staat Nationaliteit Adres Postcode Woonplaats Rijbewijs Telefoonnummer E-mailadres Linkedin de Gelder Christine 27

Nadere informatie

Hallo! ik ben Jan! dtp er grafisch vormgever videobewerker

Hallo! ik ben Jan! dtp er grafisch vormgever videobewerker Hallo! ik ben Jan! dtp er grafisch vormgever videobewerker Inhoud 1 4 Wie ben ik Wat kan ik 2 Wat deed ik 5 Wat vind ik leuk 3 Wat heb ik geleerd 6 Bel of mail mij 1 Wie ben ik Hallo! Ik ben Jan Timmers,

Nadere informatie

Motivatie. Portfolio preview. Meike van Ginkel. Laan van Poot 366 2566 DH Den Haag. meike.van.ginkel@gmail.com 06-09-1984 te Den Haag

Motivatie. Portfolio preview. Meike van Ginkel. Laan van Poot 366 2566 DH Den Haag. meike.van.ginkel@gmail.com 06-09-1984 te Den Haag Motivatie Ik heb een zeer brede ervaring en kennis binnen en buiten mijn vak. Ik vind snel aansluiting met nieuwe- en andere producten en werkzaamheden. Van nature ben ik een georganiseerd persoon, hou

Nadere informatie

C.V. + portfolio Vincent Bons

C.V. + portfolio Vincent Bons Personalia Naam: Bons Voornaam: Vincent Adres: Talmastraat 96B-2 Postcode/Plaats: 3038 SW Rotterdam Telefoon: 06-52 393 017 Geboorteplaats: Oud-Beijerland Datum: 05-04-1975 Burgerlijke stand: ongehuwd

Nadere informatie

Portfolio Harald Pouwels

Portfolio Harald Pouwels Portfolio Harald Pouwels www.haraldpouwels.nl Curriculum Vitae Opleidingen 2010-2015 HAVO, Economie & Maatschappij Oostwende College, Bunschoten 2015 - Heden HBO, Digitale Media & Communicatie Hogoschool

Nadere informatie

Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam

Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam Persoonlijke gegevens Geboortedatum Burgerlijke staat Nationaliteit Rijbewijs Robert de Pijper 01031982 Ongehuwd Nederlandse Ja Adres Postcode Woonplaats Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam Telefoon Email

Nadere informatie

CURRICULUM CURRICULUM GRAPHIC PHOTO/FILM CONTACT HOME

CURRICULUM CURRICULUM GRAPHIC PHOTO/FILM CONTACT HOME CURRICULUM CURRICULUM VITEA Socialmedia me: TWITTER LINKEDIN VIMEO FLICKR Naam N.G. Groenendijk (Niels) Adres Opwettensemolen 38 Postcode + Woonplaats 5612 DG Eindhoven Mobiel 06 485 298 25 E-mail niels_gr@hotmail.com

Nadere informatie

Debbie Kreike. Vormgever. Portfolio 2008

Debbie Kreike. Vormgever. Portfolio 2008 Debbie Kreike Vormgever Portfolio 2008 Onderwijs en opleiding 2000-2004 Studierichting: Visual Marketing Naam onderwijsinstelling: Hogeschool van Amsterdam, Amfi (HBO) 1997-2000 Studierichting: Reclame

Nadere informatie

Curriculum Vitae PERSONALIA. Achternaam Voornamen Geslacht Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit Rijbewijs CONTACTINFORMATIE

Curriculum Vitae PERSONALIA. Achternaam Voornamen Geslacht Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit Rijbewijs CONTACTINFORMATIE Curriculum Vitae PERSONALIA Achternaam Voornamen Geslacht Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit Rijbewijs Rheiter Michaël Johan Marinus Man 14 Januari 1987 Arcen, Nederlands Nederlands B CONTACTINFORMATIE

Nadere informatie

PORTFOLIO ROMARIO RIETHOF

PORTFOLIO ROMARIO RIETHOF PORTFOLIO ROMARIO RIETHOF INHOUDSOPGAVE 01 WIE BEN IK? 02 CURRICULUM VITAE 03 BBQ APP 04 GREEN FACILITIES 05 FEAT 06 SOCIAL VIDEO DESK 07 KRAP 08 OMROEP HOUTEN DESIGN IS A JOURNEY 09 SPORTGALA 10 RAGE

Nadere informatie

Curriculum Vitae Peter de Leeuw 18 augustus 2015

Curriculum Vitae Peter de Leeuw 18 augustus 2015 Curriculum Vitae Peter de Leeuw 18 augustus 2015 Personalia Naam Adresgegevens Peter de Leeuw Geboortedatum 7 maart 1990 Geboorteplaats Nationaliteit Burgerlijke staat Nederlandse Ongehuwd Telefoon E-mail

Nadere informatie

diewertje van wering curriculum vitae portfolio

diewertje van wering curriculum vitae portfolio curriculum vitae portfolio curriculum vitae persoonlijke gegevens opleiding skills Diewertje van Wering Amsterdam e-mail info@diewertje.com website www.diewertje.com geboortedatum 24 januari 1978 nationaliteit

Nadere informatie

Yannick frisart http://www.nationalevacaturebank.nl/vacature/13062765/front-end-developerwebdesigner-worden-bij-emogy?utm_referrer= Hoe heet de functie: Front-end developer. Is er een verschil in de naam

Nadere informatie

Naam. Mobiel 06-29253806

Naam. Mobiel 06-29253806 Eline de Lange C U R R I C U L U M V I T A E EIGENSCHAPPEN Oplossingsgericht, flexibel, kritisch, nauwkeurig, ambitieus, leergierig, inzichtelijk, eigenzinnig. VAARDIGHEDEN Microsoft Office Adobe Indesign

Nadere informatie

Social media is geen onbekend terrein voor Megin. Verschillende kanalen zet zij in om een grotere naamsbekendheid en zichtbaarheid te creëren.

Social media is geen onbekend terrein voor Megin. Verschillende kanalen zet zij in om een grotere naamsbekendheid en zichtbaarheid te creëren. Curriculum Vitae Naam: Megin Peeters Adres: Parkstraat 70 Postcode: 6828 JL Woonplaats: Arnhem (NL) Geboortedatum: 27 april 1983 E-mailadres: info@linklabel.nl Website: www.linklabel.nl Profiel Megin Peeters

Nadere informatie

Curriculum vitae. Nicolette van Dijk

Curriculum vitae. Nicolette van Dijk Curriculum vitae Nicolette van Dijk Personalia Naam: Nicolette Johanna van Dijk Adres: Zijdemos 22 Postcode & woonplaats: 3994 KE Houten Telefoonnummer: 06-24592315 E-mail: Website: nicolette@educanic.nl

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. opleidingen. studies. werkervaring SOFTWARE

CURRICULUM VITAE. opleidingen. studies. werkervaring SOFTWARE CURRICULUM VITAE werkervaring studies opleidingen SOFTWARE Personalia Naam De Haes Stefan Adres Guido Gezellelaan 35-2640 Mortsel GSM 0485 60 86 14 E-mail stefan_de_haes@hotmail.com Web www.stefandehaes.be

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia Naam en voornamen Jordi Martin Lago

Curriculum Vitae. Personalia Naam en voornamen Jordi Martin Lago Curriculum Vitae Personalia Naam en voornamen Jordi Martin Lago Roepnaam Jordi Adres Van Limburg Stirumstraat 8 Postcode en woonplaats 5051 KB, Goirle Geboortedatum 28-07-1994 Geboorteplaats Nationaliteit

Nadere informatie

curriculum vitae Cora van der Elst

curriculum vitae Cora van der Elst curriculum vitae Cora van der Elst LinkedIn profiel: nl.linkedin.com/in/cora-van-der-elst Persoonlijke gegevens Naam Cora van der Elst Mobiele nummer 06 83564223 Straat Wagenstraat 5 Geboortedatum 04-02-1991

Nadere informatie

Tips bij het opstellen van je CV

Tips bij het opstellen van je CV Tips bij het opstellen van je CV Wanneer je gaat solliciteren, is een goed curriculum vitae enorm belangrijk. Het is namelijk je persoonlijke visitekaartje en de eerste kennismaking met jou als sollicitant.

Nadere informatie

Personalia. Kim Deuning Sluiskeshoeven GN Rosmalen

Personalia. Kim Deuning Sluiskeshoeven GN Rosmalen Personalia Kim Deuning 27-01-1982 Sluiskeshoeven 30 5244 GN Rosmalen kim@beeldspinsels.nl 06-31 99 34 90 www.beeldspinsels.nl werkervaring lead designer Jan 2008 - Heden Qlvr Bij Qlvr houd ik me bezig

Nadere informatie

Naam: School: Mentor:

Naam: School: Mentor: Naam: School: Mentor: Indeling portfolio Tab Domeinen Gebieden Opmerkingen* 1 Algemene informatie Mijn interesses Mijn stage(s) 2 Werken Mijn werkprocessen Mijn competenties Mijn certificaten /diploma

Nadere informatie

Persoonlijke info & Educatie. Werkervaring. Motivatie, vaardigheden & Referenties

Persoonlijke info & Educatie. Werkervaring. Motivatie, vaardigheden & Referenties Sergino V. Martina Persoonlijke info & Educatie Werkervaring Motivatie, vaardigheden & Referenties Persoonlijke info Educatie Personalia Sergino Valentino Martina Oktober 2de, 1994 Rijbewijs B Contact

Nadere informatie

Open sollicitatie stage ICT bij Rootnet, http://www.rootnet.nl/

Open sollicitatie stage ICT bij Rootnet, http://www.rootnet.nl/ Open sollicitatie stage ICT bij Rootnet, http://www.rootnet.nl/ ROOTNET [plaatsnaam],, 27 oktober, 2010 T.a.v. de heer C.A.H.J. du Croix Toernooiveld 218H 6525 EC Nijmegen Betreft: stage Geachte heer du

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Straat : Rembrandtplein 81. Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke staat : Ongehuwd

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Straat : Rembrandtplein 81. Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke staat : Ongehuwd Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Achternaam : Lemmers Voornaam : Eric Straat : Rembrandtplein 81 Postcode : 2162 ED Woonplaats : Lisse Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE WAAROM IK?

CURRICULUM VITAE WAAROM IK? CURRICULUM VITAE Voornaam : Peter (Erik) Achternaam : de Weijer Geboorte datum : 08-12-1976 Geboorte plaats : Amstelveen Nationaliteit : Nederlands WAAROM IK? Ik ben Peter de Weijer. Na de HAVO ben ik

Nadere informatie

curriculumvitae rob van veldhoven grafisch allrounder

curriculumvitae rob van veldhoven grafisch allrounder curriculumvitae rob van veldhoven grafisch allrounder persoonlijke informatie 02 Naam: Straat: Postcode/woonplaats: Telefoon: E-mail: Website: Geboorteplaats: Geboortedatum: Nationaliteit: Burgerlijke

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens naam roepnaam adres postcode mobiele nummer mail nationaliteit geboortedatum geboorteplaats geslacht burgerlijke staat rijbewijs website Jeroen Giessenburg Jeroen

Nadere informatie

Tom Schiphorst. Profiel. Welnastraat 445, 1096 GJ, Amsterdam T: E:

Tom Schiphorst. Profiel. Welnastraat 445, 1096 GJ, Amsterdam T: E: Tom Schiphorst Welnastraat 445, 1096 GJ, Amsterdam T: 06 25 370 500 E: info@tomschiphorst.nl Profiel Ik ben een creatief en ondernemend Grafisch Vormgever (diploma MBO-4) die ook professioneel actief is

Nadere informatie

Inzetbaar als app designer, Interaction designer, usability specialist, website designer, graphic designer

Inzetbaar als app designer, Interaction designer, usability specialist, website designer, graphic designer Personalia Naam: Janneke Möhlmann Adres: Maashavenkade 131 Postcode: 3072ES Woonplaats: Rotterdam Telefoon: 06 24 65 64 83 E-mailadres: janneke@jijenik.com Website: http://www.jijenik.com Geslacht: Vrouw

Nadere informatie

PERSONALIA. Talen: Nederlands, Duits, Engels. Hobby s: Muziek, Dj-en, Fotografie, Editing, Lezen, Organiseren, Koken.

PERSONALIA. Talen: Nederlands, Duits, Engels. Hobby s: Muziek, Dj-en, Fotografie, Editing, Lezen, Organiseren, Koken. PERSONALIA Voornaam: Vanity Roxane Achternaam: Lammers van Toorenburg Adres: Cromhoffsbleekweg 64 Postcode: 7513 EW Woonplaats: Enschede Mobiel: 06-29 58 87 31 E-mail: info@vanz.nl Geboortedatum: 11-07-1986

Nadere informatie

Given Hirschau. Curriculum vitae

Given Hirschau. Curriculum vitae Given Hirschau Curriculum vitae Als een leergierige gedreven jongeman is het mijn streven om de beste creatieve front-end developer te zijn. Mijn passie is om met mijn klanten mee te denken en naar tevredenheid

Nadere informatie

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht De Digitale Academie Grafische & Webdesign opleidingen Opleidingsoverzicht Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Door personeel

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens: Opleidingen en Kwalificaties:

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens: Opleidingen en Kwalificaties: Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens: Voornaam: Mohammed Jawad Achternaam: Alhaydary Adres: Plataanlaan 66 Postcode en plaats: 5616 LR Telefoonnummer: 06 47027919 E-mailadres: jawad_10_alhaydary@hotmail.com

Nadere informatie

Ik ben onder andere inzetbaar als:

Ik ben onder andere inzetbaar als: Curriculum vitae Maint Berkenbosch Algemeen Ik ben gepromoveerd wiskundige en ervaren software ontwikkelaar. Daarnaast ben ik communicatief vaardig, spreek ik goed Engels, Duits Frans en een beetje Russisch.

Nadere informatie

Ik ben een jonge grafisch vormgever met een passie voor zowel offline als online design. Pierre de Bont. facebook.com/pierre.debont.

Ik ben een jonge grafisch vormgever met een passie voor zowel offline als online design. Pierre de Bont. facebook.com/pierre.debont. Hallo, Ik ben een jonge grafisch vormgever met een passie voor zowel offline als online design. Biografie Pierre de Bont Woonplaats: Waspik Geboortedatum: 7 januari 1990 Nationaliteit: Nederlands Een hard

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE VAN LUC DIRKS WWW.LUCDIRKS.NL

CURRICULUM VITAE VAN LUC DIRKS WWW.LUCDIRKS.NL CURRICULUM VITAE VAN LUC DIRKS 02 WWW.LUCDIRKS.NL PERSOONLIJKE INFORMATIE Naam: Adres: Telefoon: Email: Website: Geboortedatum: Geboorteplaats: Nationaliteit: Geslacht: Rijbewijs: Luc Dirks Hessenweg 158A

Nadere informatie

INTERACTIEVE VORMGEVING RICK DE VOS 4IV1

INTERACTIEVE VORMGEVING RICK DE VOS 4IV1 INTERACTIEVE VORMGEVING RICK DE VOS 4IV1 Bedrijf: Itarget Media Plaats: Ede Werkzaamheden: Vormgever Periode: Stageperiode #4 Duur: 6 Maanden In dit verslag ga ik uitgebreid in op mijn leerdoelen voor

Nadere informatie

Bram Vanhaeren. graphic designer _ +32 (0) 474 361 795 / www.bramvanhaeren.com

Bram Vanhaeren. graphic designer _ +32 (0) 474 361 795 / www.bramvanhaeren.com Bram Vanhaeren graphic designer _ +32 (0) 474 361 795 / www.bramvanhaeren.com Ervaring 2006-2009 2009-2010 2011-2013 2004-2013 2006-2013 2006-2013 2012-2013 2013 2013-2014 2014 Diploma Sociaal Technische

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Niels Hermans. Hobbemakade 94 1071 XS Amsterdam Tel. 06-23305363 Email. niels.hermans@gmail.com

Curriculum Vitae. Niels Hermans. Hobbemakade 94 1071 XS Amsterdam Tel. 06-23305363 Email. niels.hermans@gmail.com Curriculum Vitae Niels Hermans Hobbemakade 94 1071 XS Amsterdam Tel. 06-23305363 Email. niels.hermans@gmail.com Persoonsgegevens Naam: Niels Hendrikus Gerardus Maria Hermans Geboortedatum: 12 November

Nadere informatie

zonder stoppen Bastiaan Elwin Gertjan Startersproblemen? HET TEAM VAN STARTENZONDERSTOPPEN.NL No-nonsense zaken doen Wij gaan verder

zonder stoppen Bastiaan Elwin Gertjan Startersproblemen? HET TEAM VAN STARTENZONDERSTOPPEN.NL No-nonsense zaken doen Wij gaan verder Wie zijn wij StartenzonderStoppen is een organisatie die speciaal is opgezet om startende ondernemers te helpen met hun online en offline communicatie. Denk hierbij aan websites, drukwerk, huisstijl en

Nadere informatie

Curriculum vitae. Tim Velraeds

Curriculum vitae. Tim Velraeds Curriculum vitae Tim Velraeds Persoonlijke gegevens Dit gedeelte is niet zichtbaar in de online versie van mijn CV. Mocht je interesse hebben, neem dan contact met mij op via info@timvelraeds.nl of via

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. natasja nicolaas i n t e r i e u r a r c h i t e c t ( i o ) + 31 (0)6-214 96 375 natasja@nadinea.com

CURRICULUM VITAE. natasja nicolaas i n t e r i e u r a r c h i t e c t ( i o ) + 31 (0)6-214 96 375 natasja@nadinea.com CURRICULUM VITAE natasja nicolaas i n t e r i e u r a r c h i t e c t ( i o ) + 31 (0)6-214 96 375 natasja@nadinea.com persoonlijke informatie naam adres telefoonnummer mail adres geboortedatum nationaliteit

Nadere informatie

(on-) opvallend invallen opvallen door invallen

(on-) opvallend invallen opvallen door invallen (on-) opvallend invallen opvallen door invallen Jolanda van der Meer Ik ben Jolanda van der Meer, geboren in De Lier, Zuid Holland. Ik ben geboren in 1964, toch altijd 35 gebleven. Ik ben getrouwd, heb

Nadere informatie

Deel 2. Gevolgd onderwijs pag. 9 2.1 onderwijs op dit moment pag. 10

Deel 2. Gevolgd onderwijs pag. 9 2.1 onderwijs op dit moment pag. 10 Van: Klas: 1 Inhoud: Handleiding Portfolio pag. 3 Deel 1. Dit ben ik pag. 6 Deel 2. Gevolgd onderwijs pag. 9 2.1 onderwijs op dit moment pag. 10 Deel 3. Ervaringen pag. 11 3.1 stage (binnen schooltijd)

Nadere informatie

Inhoud. Subject: Taak 1.2.16 Wat is een portfolio? Paul van der Linden MT1a Periode 2 School Docoments, user 9994 Year 2007-2008

Inhoud. Subject: Taak 1.2.16 Wat is een portfolio? Paul van der Linden MT1a Periode 2 School Docoments, user 9994 Year 2007-2008 Inhoud Taak 1.2.16 Inhoud... 1 Voorwoord... 2... 3 Wat is de inhoud van een portfolio?... 3 Persoonlijk CV... 3 Persoonlijke Competenties... 4 Dossier... 4 Persoonlijk Ontwikkelingsplan... 4 Hoe kan ik

Nadere informatie

Irene Koster Curriculum vitae

Irene Koster Curriculum vitae Irene Koster Curriculum vitae Personalia Irene Bernice Alexandra 24-04-1987 Naëll Tynnegieterstraat 54 6821 EZ Arnhem 06-50602964 irene@irenekoster.nl In bezit van rijbewijs B Creatief, leergierig en enthousiast,

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Raymond Obbes Support Mobility Sales Purchase Projectmanagement

Curriculum Vitae. Raymond Obbes Support Mobility Sales Purchase Projectmanagement Curriculum Vitae Raymond Obbes Support Mobility Sales Purchase Projectmanagement Mobiel: 06-48316435 Telefoon: 026-8445080 E-mail: raymond.obbes@gmail.com Persoonlijke Informatie Naam Raymond Obbes Geboortedatum

Nadere informatie

Aanvraag. Heidi Saerens 2 5 / 0 4 / 2 0 1 0-1 7 / 0 6 / 2 0 1 0

Aanvraag. Heidi Saerens 2 5 / 0 4 / 2 0 1 0-1 7 / 0 6 / 2 0 1 0 Aanvraag Heidi Saerens 2 5 / 0 4 / 2 0 1 0-1 7 / 0 6 / 2 0 1 0 Algemeen» personalia, studies, talenkennis Naam: Adres: Tel: GSM: e-mail: Nationaliteit: Burgelijke staat: Geboren op: Geboren te: Geslacht:

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. 1. Doel van een cv. 2. Lay-out. 3. Lengte

CURRICULUM VITAE. 1. Doel van een cv. 2. Lay-out. 3. Lengte CURRICULUM VITAE 1. Doel van een cv Het doel van je cv is dat de werkgever in 1 oogopslag een goede indruk krijgt van wat je te bieden hebt en dit hem overtuigt om je uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Werkervaring. SHS Systems BV - Feb. 2009 - Heden. Webdesign/development WordPress onderhoud Grafische vormgeving DTP

Curriculum Vitae. Werkervaring. SHS Systems BV - Feb. 2009 - Heden. Webdesign/development WordPress onderhoud Grafische vormgeving DTP Curriculum Vitae Werkervaring SHS Systems BV - Feb. 2009 - Heden SHS Systems is dé ICT dienstverlener voor het MKB+. Door de vraag naar websites van haar klanten ben ik in 2009 aangetrokken om hier vorm

Nadere informatie

Microsoft 70-685: Windows 7, Enterprise Desktop Support Technician Studerende

Microsoft 70-685: Windows 7, Enterprise Desktop Support Technician Studerende Personalia Naam: Frans Geboortedatum: 19-03-1987 Woonplaats: Weesp Nationaliteit: Nederlandse Burgerlijke staat: Ongehuwd Rijbewijs: B Profiel Frans is een sociaal ingesteld persoon die graag met mensen

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Ik hoop dat mijn CV jullie aanspreekt en mochten jullie nog vragen hebben, dan wil ik deze graag beantwoorden in een gesprek.

CURRICULUM VITAE. Ik hoop dat mijn CV jullie aanspreekt en mochten jullie nog vragen hebben, dan wil ik deze graag beantwoorden in een gesprek. CURRICULUM VITAE PERSONALIA Naam Woonplaats Dennis Toet Den Helder Geboortedatum 8 augustus 1989 Rijbewijs PROFIEL Ik ben Dennis Toet, 25 jaar en ik woon sinds 2011 samen met mijn vriendin Cynthia in Breezand

Nadere informatie

ik presenteer u mij cv en portfolio van Urvin Arnaud

ik presenteer u mij cv en portfolio van Urvin Arnaud ik presenteer u mij cv en portfolio van Urvin Arnaud Doeleinde van deze cv-portfolio is voor het solliciteren bij Drukkerijen (als leerling drukker of dtp-er) Fotografen Ontwerp bureaus Nabewerkers Inleiding

Nadere informatie

CURRICULUMVITAE. MICHAEL SCHOUMAN Interactieve Media Professional T : 0 6-5 1 1 4 7 6 5 9. W: http://portfolio.schouman.info

CURRICULUMVITAE. MICHAEL SCHOUMAN Interactieve Media Professional T : 0 6-5 1 1 4 7 6 5 9. W: http://portfolio.schouman.info CURRICULUMVITAE MICHAEL SCHOUMAN Interactieve Media Professional T : 0 6-5 1 1 4 7 6 5 9 @: michael@schouman.info W: http://portfolio.schouman.info Persoonlijke Gegevens Naam: Geboortedatum: Rijbewijs:

Nadere informatie

Copernicuslaan 230 5223 EN s-hertogenbosch (NL) Telefoon: +31(0)6 24 7777 29 E-mail: info@studio-vd-bogaert.com

Copernicuslaan 230 5223 EN s-hertogenbosch (NL) Telefoon: +31(0)6 24 7777 29 E-mail: info@studio-vd-bogaert.com Copernicuslaan 230 5223 EN s-hertogenbosch (NL) Telefoon: +31(0)6 24 7777 29 E-mail: info@studio-vd-bogaert.com Aan de geïntereseerde, Betreft: C.V. s-hertogenbosch, Zaterdag 04-11-2006 Geachte geïntereseerde,

Nadere informatie

1-6. Het begeleiden van een compleet project tot een optimale oplossing is mijn passie!

1-6. Het begeleiden van een compleet project tot een optimale oplossing is mijn passie! 1-6 Erik Leonard Erik Leonard Oosterhout (NB) 06 4601 5431 erik.leonard@gmail.com www.linkedin.com/in/erikleonard Wie is Erik? Ik houd me graag bezig met projecten en vraagstukken die opgelost kunnen worden

Nadere informatie

inleiding 2 - Portfolio Coen van Vliet http://www.coenvanvliet.com

inleiding 2 - Portfolio Coen van Vliet http://www.coenvanvliet.com inleiding Ik ben Coen van Vliet, ik ben net afgestudeerd op het Grafisch Lyceum Rotterdam als multimedia-vormgever. Op deze opleiding ben ik heel breed opgeleid in het vormgeven van bijvoorbeeld posters,

Nadere informatie

Curiculum vitae. Martijn Runia. Graphic, Brand & Web design - Marketing - Music & art

Curiculum vitae. Martijn Runia. Graphic, Brand & Web design - Marketing - Music & art Curiculum vitae Martijn Runia Graphic, Brand & Web design - Marketing - Music & art Persoonlijke informatie Martijn Runia Ik ben freelance vormgever en concept ontwikkelaar voor verschillende bedrijven

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Geboortedatum: 1 februari Rijbewijs: Profiel

Curriculum Vitae. Personalia. Geboortedatum: 1 februari Rijbewijs: Profiel Curriculum Vitae Personalia Naam: Stijn Geboortedatum: 1 februari 1993 Woonplaats: Boxmeer Nationaliteit: Nederlandse Burgerlijke Staat: Ongehuwd Rijbewijs: B Profiel Stijn is een representatieve en gemotiveerde

Nadere informatie

Onze passie branding en design

Onze passie branding en design Amber & Marloes November 2015 Introductie Welkom bij de guidelines van Amber & Marloes. Dit document is opgesteld zodat je een beter beeld krijgt van wie Amber & Marloes zijn en wat hun passie is. Tevens

Nadere informatie

Willem de Kooning Akademie, Rotterdam Grafisch ontwerp (HBO Kunstakademie) Minor Hacking (diploma behaald)

Willem de Kooning Akademie, Rotterdam Grafisch ontwerp (HBO Kunstakademie) Minor Hacking (diploma behaald) curriculum vitae persoonlijke gegevens naam roepnaam adres postcode mobiele nummer mail nationaliteit geboortedatum geboorteplaats geslacht burgerlijke staat rijbewijs website Jeroen Andries Giessenburg

Nadere informatie

Personalia. Dominique (Wilhelm Tristan) Koelewijn Adres: Zuiderveldweg 14 3881LJ Putten Telefoon: 06 14 123 556

Personalia. Dominique (Wilhelm Tristan) Koelewijn Adres: Zuiderveldweg 14 3881LJ Putten Telefoon: 06 14 123 556 Personalia Naam: Dominique (Wilhelm Tristan) Koelewijn Adres: Zuiderveldweg 14 3881LJ Putten Telefoon: 06 14 123 556 E mail: info@easy.nu Geboortedatum: 02 01 1987 Geboorteplaats: Putten Nationaliteit:

Nadere informatie

Niels van den Hoek. Persoonlijke gegevens. Wie ik ben, in een notendop. Opleidingen en cursussen. Kennisniveau en vaardigheden

Niels van den Hoek. Persoonlijke gegevens. Wie ik ben, in een notendop. Opleidingen en cursussen. Kennisniveau en vaardigheden CV Niels van den Hoek Persoonlijke gegevens Naam Niels van den Hoek Woonplaats Hoogland Geboortedatum 15 oktober 1980 Nationaliteit Nederlandse Burgerlijke staat Getrouwd Talen (woord) Nederlands, Engels

Nadere informatie

Hoi, ik ben Bart Snoek, grafisch- en webdesigner. Dit is mijn portfolio.

Hoi, ik ben Bart Snoek, grafisch- en webdesigner. Dit is mijn portfolio. Hoi, ik ben Bart Snoek, grafisch- en webdesigner. Dit is mijn portfolio. portfolio / Blader eens door mijn werk. Een verzameling van web en print. Gemaakt tijdens mijn studie, werk of uit mezelf. p. simon

Nadere informatie

Receptionist/telefonist Arnhem Centrum (16 uur)

Receptionist/telefonist Arnhem Centrum (16 uur) Receptionist/telefonist Arnhem Centrum (16 uur) De Regionale Instelling voor Beschermd Wonen (RIBW) Arnhem & Veluwe Vallei biedt Begeleid Zelfstandig Wonen (BZW), Beschermd Wonen (BW) en Zorgbemiddeling

Nadere informatie

Portfolio. Mark ten Veen 2011

Portfolio. Mark ten Veen 2011 Portfolio Mark ten Veen 2011 Contactgegevens: Inhoudsopgave Mark ten Veen Gaffel 92 8061 LC 06 42 35 10 61 info@marktenveen.nl www.marktenveen.nl Hasselt Introductie Bladzijde 4 7 Corporate Identity Bladzijde

Nadere informatie

Naam: Leek Adres: Meester Bollplein 8 Voornamen: Jacobus Cornelis Postcode: 1754 KK Roepnaam: Jaap Woonplaats: Burgerbrug

Naam: Leek Adres: Meester Bollplein 8 Voornamen: Jacobus Cornelis Postcode: 1754 KK Roepnaam: Jaap Woonplaats: Burgerbrug CURRICULUM VITAE J A A P L E E K Personalia Naam: Leek Adres: Meester Bollplein 8 Voornamen: Jacobus Cornelis Postcode: 1754 KK Roepnaam: Jaap Woonplaats: Burgerbrug Geboortedatum: 12 juli 1986 Titel:

Nadere informatie

Passie: Vanuit verouderde systemen de stap maken naar een business model 2.0. Uitdaging: Groeien op persoonlijke effectiviteit en zelfontplooing

Passie: Vanuit verouderde systemen de stap maken naar een business model 2.0. Uitdaging: Groeien op persoonlijke effectiviteit en zelfontplooing CV Passie: Vanuit verouderde systemen de stap maken naar een business model 2.0 Uitdaging: Groeien op persoonlijke effectiviteit en zelfontplooing Kracht: Brede ervaring in de retail met een groot analytisch

Nadere informatie

Onderwijsinstelling : Design Academy Eindhoven Vestigingsplaats : Eindhoven Periode : heden Studierichting : Bachelor, Man & Leisure

Onderwijsinstelling : Design Academy Eindhoven Vestigingsplaats : Eindhoven Periode : heden Studierichting : Bachelor, Man & Leisure Curriculum Vitae Naam en voornamen : Harwig, Carri Hendrika Carolien Roepnaam : Carri Adres : Doctor Hermansweg Postcode en woonplaats : 5624 HS Eindhoven Mobiele telefoonnummer : +316 47890282 E-mail

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia: Samenvatting: Chris van der Scheer Geboortedatum:

Curriculum Vitae. Personalia: Samenvatting: Chris van der Scheer Geboortedatum: Curriculum Vitae Personalia: Naam: Chris van der Scheer Geboortedatum: 5-12-1991 Nationaliteit: Nederlands Adres: Paradijsselpark 223 2904 PA Capelle aan den IJssel Telefoon: 06 11 88 63 01 Mail: chrisvanderscheer@me.com

Nadere informatie

KAFT (de lezer informeren en inspireren inzake inhoud verslag) (gebruik beeldmateriaal en huisstijl)

KAFT (de lezer informeren en inspireren inzake inhoud verslag) (gebruik beeldmateriaal en huisstijl) KAFT (de lezer informeren en inspireren inzake inhoud verslag) (gebruik beeldmateriaal en huisstijl) Titel Ondertitel Bijvoorbeeld Het persoonlijke verslag van.. (je naam) Bijvoorbeeld je slogan Naam Naam

Nadere informatie

Angelique van Kreij. [wie, wat, waar]

Angelique van Kreij. [wie, wat, waar] Angelique van Kreij [wie, wat, waar] Aangenaam [fotograaf] Angeliquè van Kreij [model] Zara [opdracht] Een teen make-over shoot Wat een plezier hebben we gehad. Lekker samen tutten, make up aangebracht

Nadere informatie

Over Mij. Wilt u meer weten over mij klik op een van de onderstaande knoppen of scrol door de pagina s heen!

Over Mij. Wilt u meer weten over mij klik op een van de onderstaande knoppen of scrol door de pagina s heen! Over Mij Mijn naam is Dennis Willems. Ik ben 23 jaar en woonachtig in Ooij, een dorp onder de rook van Nijmegen. Mijn hobby s zijn muziek, en de grafische wereld, en ben ik hier thuis ook veel mee bezig.

Nadere informatie

Design is a funny word. Some people think design means how it looks. But of course, if you dig deeper, it s really how it works.

Design is a funny word. Some people think design means how it looks. But of course, if you dig deeper, it s really how it works. C U R R I C U L U M V I TA E Who s this guy, Mijn naam is Marvin Burggraaf. Een jonge ontwerper met passie voor design. Design betekent voor mij meer dan een mooi vormgegeven website. Het betekent; denken

Nadere informatie

Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS!

Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS! Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS! Nadenken Voorbereiding Maken Presenteren NADENKEN Nadenken Voorbereiding Maken Presenteren Soul-searching Persoonlijkheid Ervaring Doelen Waarden Sterktes en

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS Curriculum VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS Lieke ten Hoedt Geboren: 22-03-1991 Ondiep 19 Tel.: 0318-413013 3552 EA Utrecht Mobiele telefoon: 06-50569323 Nederland E-mail: lieketenhoedt@hotmail.com In het bezit

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. E.J. Visser, Evert Eisenhowerstraat 178 1931 WS Egmond aan Zee 06 11 77 53 52 info@evertvisser.nl

Curriculum Vitae. Personalia. E.J. Visser, Evert Eisenhowerstraat 178 1931 WS Egmond aan Zee 06 11 77 53 52 info@evertvisser.nl Personalia E.J. Visser, Evert Eisenhowerstraat 178 1931 WS Egmond aan Zee 06 11 77 53 52 info@evertvisser.nl Geboortedatum: 27 mei 1973 Profiel Functie: (gediplomeerd) journalist en tekstschrijver. Voor

Nadere informatie

: miriam@termeerstrategischedenkkracht.nl. Privé-omstandigheden : samenwonend, 2 zonen van 15 en 17 jaar

: miriam@termeerstrategischedenkkracht.nl. Privé-omstandigheden : samenwonend, 2 zonen van 15 en 17 jaar Curriculum vitae Persoonsgegevens Naam Voornamen Adres PC en plaats : Termeer : Miriam Henriëtte Helena : Kapelpad 17A : 5688 HS Oirschot Telefoon : (0499) 57 37 08 Mobiele telefoon : 06 51 51 33 53 E-mail

Nadere informatie

Wanneer : September 2008 t/m januari 2012

Wanneer : September 2008 t/m januari 2012 Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam Voornaam : Jonkman : Ilse Opleidingen September 1999 t/m augustus 2005 Heerbeeck College te Best Opleiding : VWO Diploma : VWO-diploma behaald in mei 2005 :

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. 1990-1997 VWO, Christelijk Lyceum Apeldoorn Vakken: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Economie I, Geschiedenis, Aardrijkskunde

CURRICULUM VITAE. 1990-1997 VWO, Christelijk Lyceum Apeldoorn Vakken: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Economie I, Geschiedenis, Aardrijkskunde CURRICULUM VITAE Persoonlijke gegevens Naam: Valk Voornaam: Melissa Adres: Geuzenstraat 37hs Postcode en Woonplaats: 1056 KA Amsterdam Mobiel: 06 45 16 93 45 E-mail: info@sulitsolutions.com Geboortedatum

Nadere informatie

DONT FEAR THE POP Steven Liemberg 07/08 Periode 2

DONT FEAR THE POP Steven Liemberg 07/08 Periode 2 DONT FEAR THE POP Steven Liemberg 07/08 Periode 2 POP van Steven Liemberg. Curriculum Vitae Naam Steven Liemberg Adres en postcode Peijzerweg 68-4 Plaats Groningen Geboortedatum 29-05-1988 Studentnummer

Nadere informatie

KLAS 4GB DOMINIQUE SCHEEPERS

KLAS 4GB DOMINIQUE SCHEEPERS KLAS 4GB DOMINIQUE SCHEEPERS INLEIDING 3 4+5 Waarom ben ik bij Mijnen Media stage gaan lopen? 6+7 Wat zijn de werkzaamheden die ik verricht? Kern 4 8 NAW-gegevens Mijnen Media. 8 Wat zijn de activiteiten

Nadere informatie

PERSOONLIJK ONTWIKKELINGSPLAN

PERSOONLIJK ONTWIKKELINGSPLAN PERSOONLIJK ONTWIKKELINGSPLAN Onno van Gijssel Mei 2013 IT Management Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 2. Curriculum Vitae... 4 3. Zelfportret... 5 4. Reflectie op competenties... 6 4.1

Nadere informatie

2010- heden Postpropedeuse Small Business & Retail Management Enschede Saxion University of Applied science.

2010- heden Postpropedeuse Small Business & Retail Management Enschede Saxion University of Applied science. Curriculum Vitae Jelle Koekkoek Personalia Naam: Jelle Koekkoek Adres: De Pothof 26 Postcode en woonplaats: 6971 HG Brummen Mobiel: 0613880036 Email: Jellekoekkoek@gmail.com Geboortedatum: 09051989 Geslacht:

Nadere informatie

Eerste hulp bij jouw CV met ouders!

Eerste hulp bij jouw CV met ouders! Heb jij al een CV? Daarin zet je alle belangrijke dingen die je hebt gedaan: bijvoorbeeld je opleiding(en) en baantjes. Hiermee laat je aan werkgevers zien wie je bent en wat je kunt: dat is dus heel belangrijk

Nadere informatie

Curriculum Vitae ing. Fred C. Wilson IV

Curriculum Vitae ing. Fred C. Wilson IV Personalia Curriculum Vitae Titel, Voorletter(s) + Naam ing. Fred C. Wilson IV Roepnaam Freddy Adres Anslostraat 8 Postcode + Woonplaats 2533 KE Den Haag Telefoonnummer 06 214 03 284 Nationaliteit Nederlandse

Nadere informatie

Jenny Lindhout * illustratie & grafisch ontwerp verzorgt beeld en ontwerp van

Jenny Lindhout * illustratie & grafisch ontwerp verzorgt beeld en ontwerp van Jenny Lindhout * illustratie & grafisch ontwerp verzorgt beeld en ontwerp van Werkwijze bij het ontwikkelen van een huisstijl Een huisstijl laten maken doe je niet elke dag. In deze beschrijving staat

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE FLEUR LAMERS PERSONALIA

CURRICULUM VITAE FLEUR LAMERS PERSONALIA CURRICULUM VITAE FLEUR LAMERS PERSONALIA Geboorteplaats: Haarlem Burgerlijke status: ongehuwd, samenwonend met partner en kind Adres: Uiterwaardenstraat 500, 1079 AZ, Amsterdam, Nederland Geboorte datum:

Nadere informatie

Portfolio door Jurre Tjaarda

Portfolio door Jurre Tjaarda Portfolio door Jurre Tjaarda Jurre Tjaarda Freelance Media Vormgever Nederland, Zierikzee info@jurretjaarda.nl print, web, motion design Vaardigheden Web Print MOTION Video ILLUSTRATION Opdrachtgever:

Nadere informatie

Portfolio. Christine Bornfeld. 06 474 486 71 mail@christinebornfeld.com

Portfolio. Christine Bornfeld. 06 474 486 71 mail@christinebornfeld.com Portfolio Christine Bornfeld 06 474 486 71 mail@christinebornfeld.com ART DIRECTION, GRAPHIC DESIGN, STYLING & ILLUSTRATION EDITORIAL DESIGN DORPS MAGAZINE studio braaf Dorps is een beeldmagazine voor

Nadere informatie

Plan Van Aanpak De Surrealisme Studio

Plan Van Aanpak De Surrealisme Studio Plan Van Aanpak De Surrealisme Studio Robin Vos Studio Vos B.V. 1 Achtergronden Opdrachtnemer Studio Vos B.V. is een onderneming gestart door mediamanagement student Robin Vos. De onderneming houdt zich

Nadere informatie