Gegevens uit ITware kunnen hier definitief worden verwijderd. Wees hier voorzichtig mee.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gegevens uit ITware kunnen hier definitief worden verwijderd. Wees hier voorzichtig mee."

Transcriptie

1 Instellingen van ITware: In deze handleiding worden alle items en de werking hiervan uitgelegd van het scherm met de instellingen. De instellingen kunt u vinden bij Bestand Instellingen. Tabblad Systeem: Gegevens uit ITware kunnen hier definitief worden verwijderd. Wees hier voorzichtig mee. Instellingen corresponderend met de gegevens in SnelStart voor het exporteren van orders, klanten en producten. Wanneer u gebruik maakt van meerdere webwinkels en er worden meerdere Itware programma's tegelijk uitgevoerd op uw computer, dan delen deze een gezamenlijke, gedeelde map. Deze heeft als doel dat het bijwerken van de webwinkel en SnelStart niet tegelijk plaatsvind, maar de Itware programma's op elkaar wachten. Het is belangrijk dat de naam van de webwinkel juist wordt ingevuld voor het timer scherm: Indien u de timer gebruikt en automatisch een wordt verzonden met

2 informatie over het bijwerken van de webwinkel dan wordt hier de naam van de webwinkel in vermeld. Om een te kunnen verzenden uit Itware moeten de SMTP instellingen worden opgegeven. Deze gegevens zijn gelijk aan het verzenden van berichten vanuit uw programma. Raadpleeg desgewenst uw provider. Tabblad Financieel: Voor producten met een productmarge lager dan de ingestelde minimale productmarge, wordt de productmarge gewijzigd. Voor categorieën met een categoriemarge lager dan de minimale categoriemarge, wordt de categoriemarge gewijzigd. Wanneer een product wordt toegevoegd kan de verkoopprijs automatisch worden bepaald op basis van de gekozen instelling. Het toegevoegde product neemt deze instelling over. Zie onderstaand de mogelijke instellingen wat betreft de bepaling van de verkoopprijs bij de stamgegevens van een product:

3 Adviesprijs gebruiken indien inkoop+marge hoger is dan adviesprijs. Bij de stamgegevens van een product kan een marge worden ingesteld, indien de prijs hoger is dan de adviesprijs dan wordt voor de verkoopprijs de adviesprijs overgenomen. Controleer lager dan inkoopprijs. De verkoopprijs zal nooit lager zijn dan de inkoopprijs. Afrondingsregels. Volgens bovenstaand voorbeeld zijn 25, 70 en 95 toegevoegd. Een verkoopprijs van bijvoorbeeld 3,12 wordt automatisch 3,25, en en verkoopprijs van 6,59 wordt automatisch 6,70. De afronding vind altijd plaats naar boven en betreft de prijs inclusief BTW.

4 Tabblad algemeen: Map met database, map met afbeeldingen en map met productbestand(en) leverancier geven de locaties van de desbetreffende gegevens aan. Toelichting: Map met productbestand(en) leverancier is de standaard map die wordt geopend wanneer een bestand wordt geselecteerd vanuit de stamgegevens van een importprofiel. Voorraadbeheer gebruiken : Verschil werkelijke voorraad en in eigen lijst: De voorraad in de eigen lijst is gelijk aan de werkelijke voorraad van de leverancier minus het aantal ingesteld. Voorbeeld voorraad van leverancier is 5 stuks. Verschil volgens instelling is 2. Voorraad getoond in eigen lijst is 3. Minimale voorraad online shop: Indien het minimum in de eigen lijst lager is dan de ingestelde minimum voorraad, dan wordt het product automatisch off-line gezet. Scherm tonen bij opstarten : Zodra ITware wordt gestart kunt u hier met scherm kiezen wat automatisch wordt getoond.

5 Automatisch verbergen lege categorieën. Er worden geen lege categorieën getoond in de webwinkel. Afbeeldingen automatisch toevoegen in eigen lijst. Zodra een product wordt toegevoegd in de eigen lijst, dan worden de afbeeldingen automatisch overgenomen. Producten automatisch toevoegen in eigen lijst. Zodra de feed wordt geimporteerd, worden de geimporteerde producten automatisch toegevoegd in de eigen lijst. Let op: Wanneer u niet alle producten wilt gebruiken in uw webwinkel zet deze instelling dan niet aan. Producten automatisch status online bij toevoegen. Producten die in de eigen lijst worden toegevoegd worden automatisch toegevoegd in uw webwinkel. De status online wordt automatisch aangevinkt. Deze instelling wordt afgeraden wanneer u bijvoorbeeld de productomschrijving of de gekozen categorie(en) wilt controleren voordat u het product toegevoegd in de webwinkel. Categorieën automatisch toevoegen bij importeren feed leverancier. Zodra de feed wordt geimporteerd, worden de geimporteerde categorieën automatisch toegevoegd in de categorieën bestemd voor uw webwinkel. Let op: Het wordt afgeraden deze instelling aan te zetten wanneer u reeds een indeling heeft gemaakt en vervuiling wilt tegengaan (dubbele categorieën).

6 Merken automatisch toevoegen bij importeren feed leverancier. Zodra de feed wordt geimporteerd, worden de geimporteerde merken automatisch toegevoegd in de merken bestemd voor uw webwinkel. Let op: Het wordt afgeraden deze instelling aan te zetten wanneer u reeds een indeling heeft gemaakt en vervuiling wilt tegengaan (dubbele merken). Bij online zetten producten afbeelding automatisch weergeven. De Afbeeldingen worden bij het online zetten van een product ook automatisch aangevinkt, zodat deze getoond worden in de webwinkel. BTW percentage vervangen bij importeren producten. Het BTW percentage in de feed van de leverancier wordt overgenomen bij het product in de eigen lijst, ongeacht of een ander BTW percentage reeds is geselecteerd in de eigen lijst. Aantal dagen voor offline zetten wanneer prijs niet bijgewerkt of niet voldoet aan minimum voorraad. Wanneer de prijs langer dan het aantal opgegeven dagen niet is bijgewerkt, omdat het product niet meer in de feed van de leverancier staat, of omdat u de feed van de leverancier niet meer importeert, dan wordt het product automatisch off-line gezet. Dit geld ook voor de opgegeven minimum voorraad. Aantal dagen voor verwijderen wanneer product in eigen lijst niet wordt bijgewerkt door leverancier. Eigenlijk gelijk aan bovenstaande instelling, echter wordt het product dan definitief verwijderd uit de eigen lijst en leverancierlijst. Standaard geldigheidsduur aanbieding (aantal dagen). Wanneer een aanbiedingsprijs is opgegeven bij de stamgegevens van een product, dan wordt deze gedurende het aantal dagen volgens de instelling getoond in de webwinkel. Bij toevoegen product de omschrijving binnen een HTML template plaatsen Het bestand template.html staat in de Itware installatiemap. Deze kunt aanpassen naar eigen voorkeur. De productomschrijving wordt automatisch opgemaakt aan de hand van deze instelling.

7 Tabblad OpenCart: Voordat een verbinding met OpenCart kan worden ingesteld, moet de ODBC connector worden geinstalleerd. De connector zorgt ervoor dat een gegevensverbinding kan worden gemaakt tussen ITware en de OpenCart. Vervolgens moet Koppeling met OpenCart aanzetten worden aangevinkt. De benodigde database en ttp instellingen kunt u verkrijgen via uw internet provider / systeembeheerder. Itware beschikt niet over deze gegevens. Let op: Om verbinding te kunnen maken met de database moet poort 3306 zijn geopend, vaak is deze gesloten. Uit veiligheidsoverwegingen kunt u er voor kiezen dat deze poort alleen toegankelijk is vanaf uw internet IP adres. Gegevens wissen uit database : Wanneer alles wordt aangevinkt en u klikt op wissen, dan worden alle gegevens

8 gewist uit de database. De gegevens zijn definitief verwijderd en de webwinkel is leeg! Importeren producten OpenCart: Wanneer u begint met Itware (nieuwe installatie) dan kunt u éénmalig van een bestaande webwinkel alles overnemen in Itware, zodat u verder kunt werken aan de bestaande webwinkel. De bestaande webwinkel wordt hiermij niet aangepast. Let op: Gebruik dit niet wanneer u reeds met Itware werkt en de webwinkel op deze manier onderhoud. Talen instellen: Wanneer u gebruik maakt van een meertalige webwinkel dan kunt u meerdere talen ingestellen. Dit kan ook achteraf wanneer u bijvoorbeeld uitbreid met een taal. Voor de nieuwe taal worden dan de productomschrijvingen overgenomen van een bestaande, ingestelde taal. De juiste productomschrijvingen kunt u dus achteraf juist invoeren.

9 Tabblad ShopTrader: Voordat een verbinding met ShopTrader kan worden ingesteld, moet de ODBC connector worden geinstalleerd. De connector zorgt ervoor dat een gegevensverbinding kan worden gemaakt tussen ITware en de ShopTrader. Vervolgens moet Koppeling met ShopTrader aanzetten worden aangevinkt. De benodigde database en ttp instellingen kunt u verkrijgen via uw internet provider / systeembeheerder. Itware beschikt niet over deze gegevens. Let op: Om verbinding te kunnen maken met de database moet poort 3306 zijn geopend, vaak is deze gesloten. Uit veiligheidsoverwegingen kunt u er voor kiezen dat deze poort alleen toegankelijk is vanaf uw internet IP adres. Gegevens wissen uit database :

10 Wanneer alles wordt aangevinkt en u klikt op wissen, dan worden alle gegevens gewist uit de database. De gegevens zijn definitief verwijderd en de webwinkel is leeg! Importeren ShopTrader Wanneer u begint met Itware (nieuwe installatie) dan kunt u éénmalig van een bestaande webwinkel alles overnemen in Itware, zodat u verder kunt werken aan de bestaande webwinkel. De bestaande webwinkel wordt hiermij niet aangepast. Let op: Gebruik dit niet wanneer u reeds met Itware werkt en de webwinkel op deze manier onderhoud. Koppeling controleren Een juiste werking met ShopTrader kan hiermee worden gecontroleerd.

11 Tabblad VirtueMart: Voordat een verbinding met VirtueMart kan worden ingesteld, moet de ODBC connector worden geinstalleerd. De connector zorgt ervoor dat een gegevensverbinding kan worden gemaakt tussen ITware en de VirtueMart. Vervolgens moet Koppeling met VirtueMart aanzetten worden aangevinkt. De benodigde database en ttp instellingen kunt u verkrijgen via uw internet provider / systeembeheerder. Itware beschikt niet over deze gegevens. Let op: Om verbinding te kunnen maken met de database moet poort 3306 zijn geopend, vaak is deze gesloten. Uit veiligheidsoverwegingen kunt u er voor kiezen dat deze poort alleen toegankelijk is vanaf uw internet IP adres. Gegevens wissen uit database : Wanneer alles wordt aangevinkt en u klikt op wissen, dan worden alle gegevens

12 gewist uit de database. De gegevens zijn definitief verwijderd en de webwinkel is leeg! Importeren VirtueMart Wanneer u begint met Itware (nieuwe installatie) dan kunt u éénmalig van een bestaande webwinkel alles overnemen in Itware, zodat u verder kunt werken aan de bestaande webwinkel. De bestaande webwinkel wordt hiermij niet aangepast. Let op: Gebruik dit niet wanneer u reeds met Itware werkt en de webwinkel op deze manier onderhoud.

13 Tabblad BiedMeer: Met deze koppeling is het mogelijk om orders, producten en categorieën te importeren uit BiedMeer. De BiedMeer URL is gelijk aan het internet adres van uw webwinkel: De public en secret key kunnen worden ingesteld in de configuratiepagina van BiedMeer. Wanneer u importeren vanaf artikelnummer leeg laat dan wordt de vraag gesteld of alle artikelen moeten worden geimporteerd. Dit is met name handig wanneer u begint met de koppeling. Met test verbinding dan een goed verbinding worden getest.

14 Tabblad IceCat: Wanneer u een account heeft bij IceCat dan worden de productomschrijvingen automatisch overgenomen bij het toevoegen van een product in de eigen lijst.

ITware. Itware gebruikershandleiding

ITware. Itware gebruikershandleiding Itware gebruikershandleiding Werking ITware kort samengevat: ITware is een hulpprogramma voor uw webwinkel. Producten kunnen op éénvoudige wijze, al dan niet automatisch, worden geplaatst en onderhouden.

Nadere informatie

ACT! link XL voor SnelStart handleiding

ACT! link XL voor SnelStart handleiding ACT! link XL voor SnelStart handleiding Installatie ACT! link XL voor SnelStart... 2 Instellen:... 3 Relatiecode:... 6 Ordernummer... 6 Notitie... 6 Ordersjabloon... 7 Bedrijven... 8 Een volgende administratie

Nadere informatie

ITware maakt een directe verbinding met de database van uw webwinkel. Hiervoor Is een MySQL ODBC connector nodig, specifiek versie 5.1.11 32 bit.

ITware maakt een directe verbinding met de database van uw webwinkel. Hiervoor Is een MySQL ODBC connector nodig, specifiek versie 5.1.11 32 bit. Handleiding: Installeren ITware en ODBC driver ITware wordt ondersteund op de volgende besturingssystemen: - Windows Vista - Windows 7 (32 en 64 bit) - Windows 8 (32 en 64 bit) - Windows server 2003 -

Nadere informatie

Groothandel import Rawa

Groothandel import Rawa Groothandel import Rawa Handleiding Versie 1.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 Rawa Geschenken 4 2. App installeren 5 3. Activatiecode

Nadere informatie

Groothandel import Axihandel

Groothandel import Axihandel Groothandel import Axihandel Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 Axihandel 4 2. App installeren 5 3. Activatiecode

Nadere informatie

Cash Software B.V. 2518 AD Den Haag (T) 070-3560570 (E) info@cash.nl 1

Cash Software B.V. 2518 AD Den Haag (T) 070-3560570 (E) info@cash.nl 1 Dit volledige document is eigendom van Cash Software B.V. Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd, openbaar gemaakt, vertaald in enige taal, in enige vorm of met enig middel zonder voorafgaande

Nadere informatie

Nieuw in versie Autoflex 9.1

Nieuw in versie Autoflex 9.1 Nieuw in versie Autoflex 9.1 Onderstaande items zijn veranderd dan wel toegevoegd in versie 9.1. De geel gearceerde items worden erna wat verder uitgediept met schermvoorbeelden. Verkoop Mogelijkheid voor

Nadere informatie

DROBBS Dropshipspecialist.nl. handleiding

DROBBS Dropshipspecialist.nl. handleiding DROBBS Dropshipspecialist.nl handleiding Inhoudsopgave Informatie... 3 Ondersteuning... 3 1. Installatie... 4 2. Apps Control Panel... 6 2.1 Dashboard... 7 3. De app beheren... 9 3.1 Instellingen... 9

Nadere informatie

Groothandel import Axihandel

Groothandel import Axihandel Groothandel import Axihandel Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. App installeren 5 3. Activatiecode instellen

Nadere informatie

Groothandel import Inktweb

Groothandel import Inktweb Groothandel import Inktweb Handleiding Versie 1.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 Inktweb 4 2. App installeren 5 3. Importtaak aanmaken

Nadere informatie

Handleiding Wlijn Databeheer Internet

Handleiding Wlijn Databeheer Internet Handleiding Wlijn Databeheer Internet W9000 databeheer internet Leza Horeca & Winkel Management Van Dedemstraat 6 16274 NN Hoorn DATABEHEER INTERNET ( W9000) Voorraad Databeheer Internet Bestaat uit 3

Nadere informatie

Groothandel import Complies

Groothandel import Complies Groothandel import Complies Handleiding Versie 2.2 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. App installeren 5 3. Activatiecode instellen

Nadere informatie

1. In de menubalk gaat u naar het menu 'Extra' en dan 'Accounts'.

1. In de menubalk gaat u naar het menu 'Extra' en dan 'Accounts'. Windows Mail is het mail programma in Windows Vista & windows 7. In Windows XP noemt men het outlook Express. Hoe stelt u Windows mail in? In deze handleiding word u stap voor stap uitgelegd hoe u Windows

Nadere informatie

Groothandel import Ingifts

Groothandel import Ingifts Groothandel import Ingifts Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 Ingifts 4 2. App installeren 5 3. Activatiecode

Nadere informatie

Groothandel import EDC

Groothandel import EDC Groothandel import EDC Handleiding Versie 2.3 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 EDC 4 2. App installeren 5 3. Account activeren 6 4.

Nadere informatie

Handleiding Installatie CCV Shop

Handleiding Installatie CCV Shop Handleiding Installatie CCV Shop Downloaden en Installeren Als u op de downloadlink klikt in het ontvangen e-mailbericht wordt uw internetbrowser geopend en start het downloaden automatisch. Zodra het

Nadere informatie

Factuur Lay-out / Factuur Template

Factuur Lay-out / Factuur Template Factuur Lay-out / Factuur Template In i-reserve is het mogelijk facturen te verzenden. De facturen worden als pdf bijlage per e-mail naar de klant verzonden. In deze tutorial wordt beschreven hoe u een

Nadere informatie

Handleiding Installatie en Gebruik Privacy- en Verzend Module Stichting Farmaceutische Kengetallen

Handleiding Installatie en Gebruik Privacy- en Verzend Module Stichting Farmaceutische Kengetallen Handleiding Installatie en Gebruik Privacy- en Verzend Module Stichting Farmaceutische Kengetallen Uitgebracht door : ZorgTTP Referentie : Handleiding installatie en gebruik Privacy- en Verzend Module

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Documentatie Installatie Instructie. Microsoft Outlook: RPC over HTTPS. De Dierenbescherming

Documentatie Installatie Instructie. Microsoft Outlook: RPC over HTTPS. De Dierenbescherming Documentatie Installatie Instructie Microsoft Outlook: RPC over HTTPS De Dierenbescherming Auteur: Michel Koelewijn ICT Servicedesk Dierenbescherming Scheveningseweg 58 Postbus 85980, 2508 CR Den Haag

Nadere informatie

Groothandel import Questcontrol

Groothandel import Questcontrol Groothandel import Questcontrol Handleiding Versie 1.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Changelog... 3 1. Inleiding... 4 Questcontrol... 4 2. App installeren...

Nadere informatie

Zorgmail handleiding. Inhoud

Zorgmail handleiding. Inhoud Inhoud 1. Beginnen met Zorgmail pag. 2 2. Het instellen van Zorgmail pag. 2 3. Het gebruik van Zorgmail m.b.t. Artsen pag. 3 4. Het aanpassen van de lay-out van Zorgmail pag. 4 5. Werken met Zorgmail pag.

Nadere informatie

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Zorgverzekeraar oproepen Als u een zorgverzekeraar wilt oproepen om de gegevens te bekijken of te bewerken kunt boven in het zorgverzekeraars scherm, op

Nadere informatie

Groothandel import. Dropshipspecialist. Handleiding Versie

Groothandel import. Dropshipspecialist. Handleiding Versie Groothandel import Dropshipspecialist Handleiding Versie 2.2 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 Dropshipspecialist 4 2. App installeren

Nadere informatie

Handleiding Webshopimporter

Handleiding Webshopimporter Handleiding Webshopimporter Waarom dropshippen via Webshopimporter? Heeft u een Seoshop webwinkel en wilt u de producten van een leverancier aanbieden via uw eigen webshop? Met webshopimporter kunt u gemakkelijk

Nadere informatie

OVM 2.0. Stappenplan. Leerling exporteren en importeren

OVM 2.0. Stappenplan. Leerling exporteren en importeren OVM 2.0 Stappenplan Leerling exporteren en importeren Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Algemeen... 3 Voorbereiding... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Downloaden... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Nadere informatie

MultiSafepay handleiding

MultiSafepay handleiding MultiSafepay handleiding Compatibiliteit: Pakket Versie Shopmodule Versie Geschikt CS-Cart plugin 1.6.0 CS-Cart 3.0.4 v CS-Cart plugin 1.6.0 CS-Cart 3.0.6 v MultiSafepay Payment plug-in voor CS-Cart http://www.multisafepay.com

Nadere informatie

Dossier Instellingen. Inhoudsopgave. Inleiding

Dossier Instellingen. Inhoudsopgave. Inleiding Dossier Instellingen Inhoudsopgave Inleiding Dossier instellingen Dossier Meetinstrumenten Meetinstrumenten importeren Nieuwe meetinstrumenten importeren met bestaande meetinstrumenten Richtlijnen Richtlijnen

Nadere informatie

Groothandel import. Mijn Erotiekwinkel. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Groothandel import. Mijn Erotiekwinkel. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl Groothandel import Mijn Erotiekwinkel Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 Mijn erotiekwinkel 4 2. App installeren

Nadere informatie

Cloud2 Online Backup - CrashplanPRO

Cloud2 Online Backup - CrashplanPRO Cloud2 Online Backup - CrashplanPRO Handleiding- CrashplanPRO - Online Backup Download de clients hier: Windows 32- bit: http://content.cloud2.nl/downloads/back01- cra.backupnoc.nl/crashplan_x86.exe Windows

Nadere informatie

L U V E M A Digiorderprogramma versie: 1.04 Handleiding

L U V E M A Digiorderprogramma versie: 1.04 Handleiding L U V E M A Digiorderprogramma versie: 1.04 Handleiding INDEX: 1. Inleiding: 2. Installatie en ingebruik name: 3. De eerste keer het Luvema digiorderprogramma opstarten (de installatie van sub-mappen)

Nadere informatie

Calculatie tool. Handleiding. Datum Versie applicatie 01 Versie document

Calculatie tool. Handleiding. Datum Versie applicatie 01 Versie document Calculatie tool Handleiding Auteur Bas Meijerink Datum 01-09-2016 Versie applicatie 01 Versie document 03D00 Inhoudsopgave 1. Een calculatie maken - 3-1.1 Start een nieuwe calculatie... - 3-1.2 Algemene

Nadere informatie

Handleiding Installatie App4Sales

Handleiding Installatie App4Sales Handleiding Installatie App4Sales Downloaden en Installeren Als u op de downloadlink klikt in het ontvangen e-mailbericht wordt uw internetbrowser geopend en start het downloaden automatisch. Zodra het

Nadere informatie

ONLINEADVISEREN.NL ONLINEADVISEREN.NL. Handleiding interactief websysteem ter ondersteuning van online adviseren

ONLINEADVISEREN.NL ONLINEADVISEREN.NL. Handleiding interactief websysteem ter ondersteuning van online adviseren ONLINEADVISEREN.NL Handleiding interactief websysteem ter ondersteuning van online adviseren Handleiding onlineadviseren 120815 Blz. 1 van 17 Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden... 3 3 Algemene functionaliteit...

Nadere informatie

Groothandel import DS Magazijn

Groothandel import DS Magazijn Groothandel import DS Magazijn Handleiding Versie 2.2 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 DS Magazijn 4 2. App installeren 5 3. Activatiecode

Nadere informatie

Handleiding InformerOnline Handel

Handleiding InformerOnline Handel Handleiding InformerOnline Handel Deze handleiding is een vervolg op Handleiding InformerOnline. In deze handleiding worden de extra functionaliteiten van het pakket Handel uitgelegd. Het grote verschil

Nadere informatie

Groothandel import Qwerty

Groothandel import Qwerty Groothandel import Qwerty Handleiding Versie 2.1 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 Qwerty 4 2. App installeren 5 3. Activatiecode instellen

Nadere informatie

Groothandel import Elka Pieterman

Groothandel import Elka Pieterman Groothandel import Elka Pieterman Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 Elka Pieterman 4 2. App installeren 5 3.

Nadere informatie

Configuratie Outlook 2000

Configuratie Outlook 2000 Configuratie Outlook 2000 Deze gedetailleerde handleiding zal u helpen om: 4 uw nieuwe Euphony-e-mailadres toegangelijk te maken via Outlook (blz. 1 8) 4 uw bestaande e-mailadres(sen) in Outlook toegankelijk

Nadere informatie

De HAMU koppeling handleiding

De HAMU koppeling handleiding De HAMU koppeling handleiding vragen over de Koppeling? Mocht u nog vragen hebben over de Hamu koppeling na het lezen van deze handleiding, dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk. E-mail: helpdesk@garagesoftware.nl

Nadere informatie

Handleiding Installatie en Gebruik Privacy -en Verzend Module Netwerk Acute Zorg Zwolle

Handleiding Installatie en Gebruik Privacy -en Verzend Module Netwerk Acute Zorg Zwolle Handleiding Installatie en Gebruik Privacy -en Verzend Module Netwerk Acute Zorg Zwolle Uitgebracht door: ZorgTTP Referentie: 20150408 Handleiding Installatie en gebruik PVM Netwerk Acute Zorg Zwolle.docx

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Handleiding Installatie XML

Handleiding Installatie XML Handleiding Installatie XML Downloaden en Installeren Als u op de downloadlink klikt in het ontvangen e-mailbericht wordt uw internetbrowser geopend en start het downloaden automatisch. Zodra het bestand

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING SelinEvo (Online)

GEBRUIKSAANWIJZING SelinEvo (Online) GEBRUIKSAANWIJZING SelinEvo (Online) Inleiding SelinEvo is het nieuwe dynamische systeem van Lyfra nv voor het online plaatsen van bestellingen. Met deze geüpdatete versie willen wij onze klanten een performante

Nadere informatie

Aan de slag met AdminView

Aan de slag met AdminView Aan de slag met AdminView uitgebreide handleiding S for Software B.V. Gildeweg 6 3771 NB Barneveld tel 0342 820 996 fax 0342 820 997 e-mail info@sforsoftware.nl web www.sforsoftware.nl Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

Aanpassen BTW-percentage per 1 oktober 2012

Aanpassen BTW-percentage per 1 oktober 2012 Aanpassen BTW-percentage per 1 oktober 2012 Per 1 oktober 2012 wordt het BTW-percentage van 19% verhoogd naar 21%. Deze wijziging dient u uiteraard ook in de King-administratie door te voeren. In dit document

Nadere informatie

Importeer producten. Handleiding Versie

Importeer producten. Handleiding Versie Importeer producten Handleiding Versie 1.3 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Importtaak Aanmaken 5 2.1 Een nieuwe importaak aanmaken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding I-Wise web portaal De weg naar informatie Gebruikershandleiding Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Werkwijze schermen... 4 3. Beheer... 6 4. Filters... 9 5. Bestuurder gegevens wijzigen... 11 6. Kilometer verwerking...

Nadere informatie

Apple Mail e-mailaccount instellen

Apple Mail e-mailaccount instellen instellen Introductie Deze handleiding is geschreven voor Apple Mail versie 3.6 (935/935.3), oudere versies werken grotendeels hetzelfde. Alvorens u een e-mailaccount gaat toevoegen dient u over een aantal

Nadere informatie

Act! SnelStart Connect

Act! SnelStart Connect Act! 1 Inleiding Met SnelStartConnect kunt u uw Act!-database koppelen met uw SnelStart-boekhouding. SnelStartConnect biedt u de mogelijkheid om de gegevens van uw klanten en leveranciers uit te wisselen

Nadere informatie

Taxis Pitane Transparantie. Censys BV Eindhoven

Taxis Pitane Transparantie. Censys BV Eindhoven Taxis Pitane Transparantie Censys BV Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Transparantie... 3 Taxis Pitane Transparantie in gebruik... 4 Tabblad Instellingen... 4 Tabblad Logboek... 5 Tabblad Licentie...

Nadere informatie

Handleiding Auxil Zebra LabelWriter Koppeling App

Handleiding Auxil Zebra LabelWriter Koppeling App Handleiding Auxil Zebra LabelWriter Koppeling App Versie Opmerkingen Datum 1.0 Eerste concept af van de handleiding 27-02-2017 1.1 Zebra Designer download link geupdate 03-03-2017 Handleiding Auxil ZEBRA

Nadere informatie

E-mail instellen in Outlook 2010

E-mail instellen in Outlook 2010 E-mail instellen in Outlook 2010 Benodigde gegevens Je kunt aan de slag met het instellen van je e-mailprogramma zodra je een e-mailadres hebt aangemaakt. Voor het instellen van je e-mailprogramma heb

Nadere informatie

Installatie handleiding Reinder.NET.Optac

Installatie handleiding Reinder.NET.Optac Installatie handleiding Reinder.NET.Optac Versie : 2012.1.0.1 Inhoudsopgave 1 Systeemvereisten... 2 2 Pincode... 2 3 Licentie... 2 4 Installatie... 2 5 Eerste gebruik... 4 Titel Pagina 1 van 6 23-1-2012

Nadere informatie

Buckaroo. Handleiding Versie 3.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Buckaroo. Handleiding Versie 3.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl Buckaroo Handleiding Versie 3.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Aanmelden Buckaroo 6 2.1 Tabblad: algemeen 7 2.2 Tabblad: redirect

Nadere informatie

Handleiding spitsfactuur imuis Online.

Handleiding spitsfactuur imuis Online. Handleiding spitsfactuur imuis Online. 1. Inloggen imuis Online. Log in op: https://inloggen.mondtadviesgroep.nl/imuis_net/inlogscherm.aspx Of via http://www.mondtadviesgroep.nl/ (rechtsboven Inloggen

Nadere informatie

Kies voor een snelle internetaansluiting (ADSL / BREEDBAND).

Kies voor een snelle internetaansluiting (ADSL / BREEDBAND). Kies voor een snelle internetaansluiting (ADSL / BREEDBAND). Shift i Inkoopprijs tonen Shift v Verkoopprijs tonen Ververs voorraad, bij het openen van het programma zal deze automatisch worden bijgewerkt.

Nadere informatie

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 4.0. KraamzorgCompleet versie 4.0

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 4.0. KraamzorgCompleet versie 4.0 Update documentatie KraamZorgCompleet versie 4.0 KraamzorgCompleet versie 4.0 Inhoudsopgave Update documentatie versie 4.0 Hoofdstuk 1 Declareren partusassistentie...1 1.1 Declareren partusassistentie

Nadere informatie

2. Relatiebeheer 90 min.

2. Relatiebeheer 90 min. 35 2. Relatiebeheer 90 min. Het beheer van relaties en de daarbij behorende gegevens is belangrijk voor ondernemers. Door uw contacten met klanten bij te houden en te volgen, kunt u tijdig inspelen op

Nadere informatie

Handleiding OFB WebModules

Handleiding OFB WebModules Handleiding OFB WebModules voor Exact Datum Versie Copyright : 4 mei 2009 : VERSIE 2.0 OFB Software 2009 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Uw webshop koppelen aan uw Exact administratie... 3 3 ARTIKELEN

Nadere informatie

1. Introductie Shoptrader voorraadbeheer Shoptrader voorraadbeheer Voorraadmutaties Onderdelen voorraadbeheer...

1. Introductie Shoptrader voorraadbeheer Shoptrader voorraadbeheer Voorraadmutaties Onderdelen voorraadbeheer... Inhoud 1. Introductie Shoptrader voorraadbeheer... 2 2. Shoptrader voorraadbeheer... 2 2.1 Voorraadmutaties... 2 2.2 Onderdelen voorraadbeheer... 3 2.3 Categorieën en artikelen... 4 3. Nieuwe configuratieopties...

Nadere informatie

SERVER MONITOR SMS SERVER

SERVER MONITOR SMS SERVER TEC Server Monitor: Een flexibele oplossing om uw server zorgvuldig te monitoren en te bewaken. De TEC Server Monitor is een flexibele applicatie voor het bewaken van uw server. Indien de server offline

Nadere informatie

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13 SnelFact Handleiding Jerrisoft Pagina 1 van 13 Inleiding Welkom bij de handleiding van SnelFact. Het facturatie programma voor de ondernemer die snel en eenvoudig offertes, orders en facturen wil maken..

Nadere informatie

Handleiding installatie. 3WA Local Connect

Handleiding installatie. 3WA Local Connect Handleiding installatie 3WA Local Connect 141210 versie 1.0.0 Inhoud Inleiding.. 3 Voor de 1 e keer installeren. 4 Uitvoeren upgrade 11 Verwijderen.... 15 Pagina 2 van 15 Inleiding Dit document is voor

Nadere informatie

Handleiding Migratie. Bronboek Professional

Handleiding Migratie. Bronboek Professional Handleiding Migratie Bronboek Professional Laatste wijziging: 25/02/2015 Inhoudsopgave Controles en acties vooraf pag. 1 Installatie en configuratie Microsoft SQL met de Bronboek Helpdesk Tool pag. 3 Migratie

Nadere informatie

Nieuwsbrieven versturen met MailPoet

Nieuwsbrieven versturen met MailPoet Nieuwsbrieven versturen met MailPoet Een nieuwe nieuwsbrief maken Om een nieuwe nieuwsbrief te maken klik je op de button nieuwe nieuwsbrief (2). Je kunt ook een reeds bestaande nieuwsbrief dupliceren

Nadere informatie

SEOSHOP KLANTENSCORES.NL APP

SEOSHOP KLANTENSCORES.NL APP SEOSHOP KLANTENSCORES.NL APP INSTALLATIE HANDLEIDING V1.1 29-10-2013 info@klantenscores.nl www.klantenscores.nl Inhoud Gebruikers vereisten... 3 APP installatie in SEOSHOP... 3 inloggen SEOshop back office

Nadere informatie

Gebruikershandleiding People Inc. en Microloon

Gebruikershandleiding People Inc. en Microloon Gebruikershandleiding People Inc. en Microloon I Gebruikershandleiding People Inc. en Microloon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 People Inc.& Microloon 2... 2 1.1 Inleiding... 2 1.2 Exporteren vanuit People Inc....

Nadere informatie

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina Inhoudsopgave Inloggen... 3 Startpagina... 3 Artikel zoeken... 5 Nieuw Order... 5 Bestelpatronen... 6 Bestelpatronen - invullen... 6 Bestelpatronen - beheer... 6 Bestelpatronen overzicht... 7 Orders...

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software

Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software Contents Inleiding...1 Wanneer is het gebruik van de webservice nodig?...2 Welke stappen dienen uitgevoerd te worden om de webservice

Nadere informatie

Handleiding voor het installeren van VBA scripts in Outlook

Handleiding voor het installeren van VBA scripts in Outlook Handleiding voor het installeren van VBA scripts in Outlook Brondocument E:\OutLook\InstallerenVBAScriptOutlook.odt Versiebeheer Versie Datum Uitleg 1.0v 21-03-12 1e versie na draaien prototype klant 1.1v

Nadere informatie

Invoegen... 8 Invulpunt... 9 Nieuwe bouwsteen maken... 9 Bouwsteen opslaan... 10. Wijze van werken in Outlook... 11 Informatie...

Invoegen... 8 Invulpunt... 9 Nieuwe bouwsteen maken... 9 Bouwsteen opslaan... 10. Wijze van werken in Outlook... 11 Informatie... ProDoc Bouwstenen voor Word & Outlook 2007 Inhoud Kopiëren bestanden... 2 Hoofdmap Bouwstenen... 2 Bouwsteen.dotm... 2 Installatie Bouwstenenmodule onder Word 2007... 3 Installatie Bouwstenenmodule onder

Nadere informatie

HANDLEIDING INFOGRAPHIC SOFTWARE Versie 2.3 / jan 2014

HANDLEIDING INFOGRAPHIC SOFTWARE Versie 2.3 / jan 2014 HANDLEIDING INFOGRAPHIC SOFTWARE Versie 2.3 / jan 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Systeemvereisten... 3 3. Installeren van de software... 4 4. Programma instellingen... 5 5. Importeren van een

Nadere informatie

Shift + i (Inkoopprijs tonen of verbergen) Shift + v (Verkoopprijs tonen of verbergen)

Shift + i (Inkoopprijs tonen of verbergen) Shift + v (Verkoopprijs tonen of verbergen) Shift + i (Inkoopprijs tonen of verbergen) Shift + v (Verkoopprijs tonen of verbergen) Bij de configuratie kan men bepalen of de inkoopprijs standaard getoond mag worden. Na het opstarten krijgt u allereerst

Nadere informatie

Handleiding. TAM Pandjeshuis Software. Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 12-05-2014 Versie : V0.02 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering

Handleiding. TAM Pandjeshuis Software. Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 12-05-2014 Versie : V0.02 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering Handleiding Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 12-05-2014 Versie : V0.02 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering Inhoud 1 Software installatie... 2 2 Programma starten en instellen... 2 2.1 Opnieuw

Nadere informatie

1. Inloggen 2. 2. Uw account 3 2.1 Wachtwoord veranderen 3 2.2 Alle gegevens bekijken 3 2.3 Credits (mail-bundels) kopen 3

1. Inloggen 2. 2. Uw account 3 2.1 Wachtwoord veranderen 3 2.2 Alle gegevens bekijken 3 2.3 Credits (mail-bundels) kopen 3 Inhoudsopgave Hoofdstuk Bladzijde 1. Inloggen 2 2. Uw account 3 2.1 Wachtwoord veranderen 3 2.2 Alle gegevens bekijken 3 2.3 Credits (mail-bundels) kopen 3 3. Nieuwsbrieven 4 stap 1: voeg een nieuwsbrief

Nadere informatie

MultiSafepay Payment plugin voor VirtueMart Copyright (C) 2011 multisafepay.com INLEIDING

MultiSafepay Payment plugin voor VirtueMart  Copyright (C) 2011 multisafepay.com INLEIDING MultiSafepay Payment plugin voor VirtueMart http://www.multisafepay.com Copyright (C) 2011 multisafepay.com INLEIDING Bedankt voor het downloaden van de MultiSafepay VirtueMart 2.0 plugin. In deze handleiding

Nadere informatie

Groothandel import NEDIS

Groothandel import NEDIS Groothandel import NEDIS Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 NEDIS 4 2. App installeren 5 3. Activatiecode instellen

Nadere informatie

Handleiding voor deze handleiding

Handleiding voor deze handleiding Handleiding voor deze handleiding Met dit document kunt u voor uw medewerkers een eigen handleiding maken van UBplusOnline; het online platform voor UBplus. U dient zelf een aantal aanpassingen te maken

Nadere informatie

Precal Online Supplier

Precal Online Supplier Precal Online Supplier 1. Autorisatie. Ga via Beheer naar Gebruikers en selecteer de gebruiker voor wie je de instelling wil aanpassen. Geef nu bij de optie Papier import aan dat deze optie open moet staan.

Nadere informatie

Handleiding S-Connect WooCommerce Order-Voorraad

Handleiding S-Connect WooCommerce Order-Voorraad Handleiding S-Connect WooCommerce Order-Voorraad Tijd besparen? Uw webshop draait in WooCommerce? En u voert uw order en voorraadadministratie in SnelStart? Dan kunt u veel gemak hebben van onze koppeling.

Nadere informatie

Handleiding Magento - Asperion

Handleiding Magento - Asperion Handleiding Magento - Asperion www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van Magento naar Asperion. De koppeling zorgt dat voor facturen in Magento automatisch een factuur

Nadere informatie

Bestellen is nu nog makkelijker.

Bestellen is nu nog makkelijker. Inloggen gebruikers Inloggen bij ExpressOrder Open uw browser. Ga naar www.staplesadvantage.nl. Log linksboven in voor ExpressOrder. 4 Voer uw e-mailadres of gebruikersnaam in. Voer uw wachtwoord in. 6

Nadere informatie

Handleiding. Act! SnelStart Connect Pro. handleiding. Act! SnelStartConnect Pro. Versie 1.0 3-4-2014

Handleiding. Act! SnelStart Connect Pro. handleiding. Act! SnelStartConnect Pro. Versie 1.0 3-4-2014 Act! SnelStartConnect Pro Handleiding Versie 1.0 3-4-2014 Inleiding Met SnelStart Connect Pro kunt uw Act!-database koppelen met uw SnelStart boekhouding. SnelStart Connect Pro biedt u de mogelijkheid

Nadere informatie

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Gebruik handleiding 103: Deze handleiding is bestemd voor wijkhoofden en Vrienden die gegevens gaan verwerken en bewerken in een wijk binnen een

Nadere informatie

Handleiding exporteren en importeren van boekhouding. Van MijnWebwinkel naar Snelstart

Handleiding exporteren en importeren van boekhouding. Van MijnWebwinkel naar Snelstart EBT-SOLUTIONS Handleiding exporteren en importeren van boekhouding. Van MijnWebwinkel naar Snelstart. 22-4-2010 Deze handleiding is bedoeld om uw boekhouding vanuit MijnWebwinkel te exporteren waarna te

Nadere informatie

Outlook 2010. Online Mail Archivering. Bestemd voor: Medewerkers Versie: 0.1 Datum: 16-04-2012 Eigenaar: SSC ICT

Outlook 2010. Online Mail Archivering. Bestemd voor: Medewerkers Versie: 0.1 Datum: 16-04-2012 Eigenaar: SSC ICT Outlook 2010 Online Mail Archivering Bestemd voor: Medewerkers Versie: 0.1 Datum: 16-04-2012 Eigenaar: SSC ICT Online Mail Archivering 1 Inleiding In deze handleiding staat beschreven: - hoe u uw online

Nadere informatie

Stappenplan publiceren van zakelijke mededeling in de Staatscourant via de GVOP applicatie

Stappenplan publiceren van zakelijke mededeling in de Staatscourant via de GVOP applicatie Stappenplan publiceren van zakelijke mededeling in de Staatscourant via de GVOP applicatie Versie: 0.1 Wijzigingsbeheer Versie Datum Omschrijving Auteur(s) 0.1 27-5-2015 Initiële versie Pieter Lammers

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Training MANUAL DE USUARIO NAC SPORT ELITE Version 1.3.400 Nacsport Training wwww.nacsport.com 1 Index 1- AFBEELDINGEN 2- OEFENINGEN 3- TRAINING 4- KALENDER Nacsport Training wwww.nacsport.com

Nadere informatie

W2105 Import Externe Bestanden

W2105 Import Externe Bestanden W2105 Import Externe Bestanden www.mpluskassa.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Toevoegen artikel import...4 3 Wijzigen artikel import...9 W2105 Import Externe Bestanden 2 1 Inleiding In deze handleiding

Nadere informatie

Installatiehandleiding Joomla binnen Parallels Panel

Installatiehandleiding Joomla binnen Parallels Panel Installatiehandleiding Joomla binnen Parallels Panel 1 Joomla handleiding In deze handleiding zullen we stap voor stap uitleggen hoe u Joomla kunt installeren. Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk,

Nadere informatie

ZIVVER Installatiehandleiding

ZIVVER Installatiehandleiding Versie: 1.5 Datum: 11 mei 2017 Gevoeligheid: Openbaar Status: Definitief www.zivver.com support.zivver.com support@zivver.com 1. Inhoud 1. Inhoud... 2 2. Inleiding... 3 3. Installatie... 3 3.1. De online

Nadere informatie

Inleiding. Schema Achterhoekagenda

Inleiding. Schema Achterhoekagenda Inleiding In deze instructie wordt uitleg gegeven over de functionaliteit van de Achterhoekagenda. De informatie is tevens terug te vinden op de website. Schema Achterhoekagenda. De werking van de Achterhoekagenda

Nadere informatie

Handleiding. Act! SnelStart Connect. handleiding. Act! SnelStart Connect. Versie 1.0 12-12-2013

Handleiding. Act! SnelStart Connect. handleiding. Act! SnelStart Connect. Versie 1.0 12-12-2013 Act! SnelStart Connect Handleiding Versie 1.0 12-12-2013 Inleiding Met SnelStart Connect kunt uw Act! database koppelen met uw SnelStart boekhouding. SnelStart Connect biedt u de mogelijkheid om de gegevens

Nadere informatie

Handleiding Shell Card Online Conversie

Handleiding Shell Card Online Conversie Handleiding Shell Card Online Conversie Datum 28 december 2012 Auteur Ruud van Huizen Versie 2.3 Handleiding_Shell_Online_conversie_v2.3 Pagina 1 Inleiding Deze handleiding beschrijft het opzetten en converteren

Nadere informatie

Handleiding ATA-Nederland

Handleiding ATA-Nederland Handleiding ATA-Nederland Inhoudsopagve 1. Start 1 1.1. Toegang tot ATA-Nederland en Aanmelding 1 2. Carnet-ATA aanvragen 3 2.1. Inloggen in ATA-Nederland 3 2.2. Nieuw Carnet-ATA aanvragen 4 2.2.1 Stap

Nadere informatie

Inventarisatie MPLUS TouchScreen Kassa

Inventarisatie MPLUS TouchScreen Kassa Inventarisatie MPLUS TouchScreen Kassa M.Bruin D. 13-12-2010 Inleiding Een inventarisatie dient om de werkelijk aanwezige voorraad te vergelijken met de administratieve voorraad en geconstateerde verschillen

Nadere informatie

Tool Calculeren. Handleiding

Tool Calculeren. Handleiding Tool Calculeren Een uitgave van Reed Business bv Helpdesk Uitgever Adres Abonnement Klantenservice 0900-235 63 98 ( 0,45 per minuut) technische.helpdesk@reedbusiness.nl M.M.M. Gianotten Hanzestraat 1,

Nadere informatie