Wonen Leven Vrij zijn. Precies wat je wilt!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wonen Leven Vrij zijn. Precies wat je wilt!"

Transcriptie

1 Wonen Leven Vrij zijn Precies wat je wilt!

2 Vrijheid In t Vaneker kun je een eigen huis bouwen op een kavel naar keuze. Van een authentieke woning, een eigentijdse villa tot aan een rietgedekte woonboerderij Ook zijn er diverse historische gebouwen die voor wonen of bedrijvigheid geschikt zijn. En dat alles in het veelzijdige Vaneker. Je vindt er rust en natuur, maar bent ook binnen no time in hartje Enschede. Alle ruimte voor heerlijk buiten spelen, maar ook de sportclub op fietsafstand. t Vaneker: precies wat je wilt! Bouwen in vrijheid Combineer de kwaliteiten van het Twentse landschap met vrij wonen op de grens van stad en buitengebied. Je hebt veel vrijheid. De vrijheid in woonstijl én diverse keuzes in duurzaam wonen. Veelzijdig Richt je leven naar eigen inzicht in en geniet van de veelzijdigheid van t Vaneker; De stad of het bos Een huis of een appartement De rust of de dynamiek Een rieten dak of dakpannen Persoonlijk contact en sociale afstand Sporten of lezen Musiceren of wandelen t Vaneker Precies wat je wilt!

3 Historie t Vaneker: een dynamisch gebied vol geschiedenis, ontdekkingen en mogelijkheden Middenin t Vaneker ligt Zuidkamp. Deze militaire basis speelde een belangrijke rol in de militaire geschiedenis van Nederland. Het gebied is vanaf 1940 als paviljoenkazerne gebouwd door de bezetter. De opzet van de kazerne is gebaseerd op een Twentse buurtschap in een essen- en kampenlandschap. Zodat het vanuit de lucht niet herkenbaar was als militair terrein. Het resultaat? Een zeer kleinschalig landschap. De bebouwing sluit aan op de lokale Twentse traditie met baksteenarchitectuur onder pannendaken, donkergroen geverfde houten delen en raamluiken. Perspectief Met behoud van zoveel mogelijk landschappelijk en cultuurhistorisch waardevolle elementen wordt t Vaneker een ruim opgezet woongebied. Achter een centrale doorgaande weg, waar verschillende bedrijvigheid komt, liggen straks verschillende ruime woningen verscholen.

4 10 minuten van het centrum t Vaneker. Je vindt er rust en natuur, maar bent ook binnen no time in hartje Enschede. Op 10 minuten fietsafstand ben je in de binnenstad. Waar je ook voor gaat. Cultuur of natuur: in t Vaneker gaat het precies om wat je wilt! Natuur Wakker worden door het geklop van een specht? Tijdens het ontbijt bezoek van een ree? Een paar eekhoorns onverwachts op de koffie? Zomaar wat aangename zaken waarmee je in t Vaneker wordt geconfronteerd. Twee beken slingeren door het gebied van oost naar west. Tussen de beken liggen de oude weilanden en essen. De essen zijn open delen in het kleinschalige landschap. Een soort groene kamers begrensd door beplanting. De beken en agrarische activiteiten vormen een belangrijke basis voor het afwisselende landschap van t Vaneker. De beken verzorgen de natuurlijke afvoer van het oppervlaktewater. Kwelwater afkomstig van de essen en hoger gelegen delen van de stuwwal bevorderen het waterrijke karakter van het gebied. Er is een nog onsamenhangende beekstructuur zichtbaar, bestaande uit slootjes, greppels en poelen die deze gebieden afwateren richting de Eschbeek. Cultuur kleurt je leven Cultuur Tijd voor cultuur? Vanuit t Vaneker ben je in een mum van tijd in de Enschedese binnenstad met het Wilminktheater, het Vestzak theater en Concordia. Een autorit verderop ben je in het gemoedelijke Hengelo met poppodium Metropool of het karakteristieke Delden met onder meer het prachtige landgoed Twickel. Even wegdromen bij een mooi schilderij of beeldende kunst? In Twente zijn tal van musea en galerieën.

5 Precies wat ik wil... Wijnkelder Businessclub Maatpak Precies wat Steef wil! Een landhuis met wijnkelder Een drukbezet man, dat ben ik. Ik geniet van het ondernemen, en samen met collega ondernemers uit Twente zoeken we steeds naar nieuwe kansen en mogelijkheden. De businessclubs en netwerkorganisaties in Twente bieden hiervoor volop mogelijkheden. Mijn ultieme droom is een landhuis te bezitten met een wijnkelder. Dan zoek ik s avonds een mooie fles wijn uit om samen met onze vrienden tijdens een gezellig diner van te genieten. Zo vieren we het goede leven! Op een kavel van wel 3000 m 2 realiseer ik mijn indrukwekkende landhuis. In de ruime en bosrijke omgeving komt zo n paleis helemaal tot zijn recht! Veranda High Tea Citytrip Milaan Precies wat Elena wil! Een smaakvolle villa, midden in de natuur Twente is echt mijn thuis. Ik hou van hardlopen en fietsen en daar is ook in t Vaneker alle ruimte voor. Na het hectische leven van alledag even heerlijk mijn hoofd leeg maken. Of lekker in de Skybox genieten van een wedstrijd van FC Twente natuurlijk. Mijn ultieme droom? Een smaakvolle villa, voorzien van de modernste technieken en een buitenkeuken. Heerlijk met mijn vrouw en kids genieten van de ondergaande zon. Als ik nog even door mag dromen zeg ik: een kavel tussen de 1000 en 1500 m 2, rondom een erf. Onze SUV komt hier ook goed van pas Dat is nog eens wonen in stijl! Met mijn zoontje in de schommelstoel op de veranda Ik zie het helemaal voor me. Na een lange dag werken lekker samen met mijn man en zoontje in de schommelstoel op onze eigen veranda. Een heerlijk moment voor onszelf. In de verte de bomen vol spechten en pimpelmeesjes. De krekels in het gras t Vaneker als oase van rust. Ons zoontje kan lekker met vriendjes in de ruime tuin ravotten, en toch zijn we ook snel in hartje Enschede. De drukte zoeken we dan op in het weekend. En ook een lekkere high tea met vriendinnen of een leuke citytrip naar Milaan, onze favoriete stad, sla ik nooit af! Buitenkeuken Skybox 4 x 4 SUV Precies wat Michel wil!

6 Vrij uitzicht Kunstroute Oesters en sake Precies wat Wilma wil! Huis met een verhaal Espresso in de ochtendzon Jazz concert Precies wat Jaap wil! Wonen in een huis met een bijzondere historie Mijn ultieme droom? Wonen in een huis met een verhaal. Het is voor mij belangrijk dat een huis leeft, een bijzondere historie heeft. Een huis dat een relatie heeft met de omgeving. Een pand met authentieke elementen, midden in de natuur. Natuurlijk wel van alle huidige gemakken voorzien, en met genoeg ruimte waar ik rustig kan werken en mijn kinderen en kleinkinderen kan ontvangen. En het mooie van t Vaneker is dat ik ook zo in de stad ben voor een heerlijk concert of museumbezoek. Ik zie het al helemaal voor me: samen genieten met een espresso in de ochtendzon en in de avond met mijn vrouw genieten van een swingend jazzconcert. Vrij uitzicht op het groen Als ik toch eens zou mogen kiezen... dan zou ik graag wonen in een huis met grote ramen, veel licht en een vrij uitzicht op het groen. Genietend van de rust en de ruimte om me heen. Dat ik de deur achter me dichttrek en de bomen, bloemen en het gras kan ruiken. Heerlijk! Mijn meditatiesessie buiten bij de opkomende zon... en daarna een wandelingetje naar de galerie van een bevriende kunstenaar. s Avonds met vriendinnen genieten van verse oesters met sake. Zo kies ik in Twente voor het beste van alle werelden! Het beste van alle werelden! Kijk op vaneker.nl voor meer inspirerende ideeën

7 Buitenshuis Enschede, en breder Twente, is een krachtige, dynamische werkomgeving. Universiteit Twente, Kennispark Twente, Saxion Hogescholen, World Trade Centre Twente, Ten Cate, Grolsch. Bedrijvigheid genoeg! Kennis en kwaliteiten gecombineerd met Twents ondernemerschap. En dat om de hoek! inwoners in Twente Bevolkingsgroei van 0,8 % in Twente t.o.v. een daling van 0,2% in Nederland Kennispark Twente banen in de industrie, banen in het onderwijs banen in Twente 2628 bedrijven waarvan 26,6% innovatief Thuiskomen Thuiskomen en ontspannen in t Vaneker. Precies hoe je dat wilt Na een lange dag werken is niets heerlijker dan thuiskomen in je eigen droomhuis. Bevrijd je van de werkstress en geniet van je krant met een kopje cappuccino. Je oprit oprijden, de deur achter je dichttrekken en helemaal niets doen. In je eigen huis Op een zwoele zomeravond bbq-en met vrienden en praten over het leven, op de achtergrond brulkikkers in je eigen vijver. Genieten van een knisperend haardvuur op een koude winterdag onder het genot van een goed glas wijn. Een goed begin van de dag. Een glas versgeperste jus d orange in de ochtendzon op je nieuwe veranda.

8 Kopenhagen Het totale aanbod van t Vaneker bestaat straks uit ongeveer 260 woningen. Het merendeel van deze woningen bestaat uit kavels (600 m2 tot ruim m2). Naast de ongeveer 180 vrije kavels worden er ruim 40 woningen gerealiseerd in bestaand cultuurhistorisch erfgoed uit de periode van de Tweede Wereldoorlog. Ook staan er ongeveer 30 zogenaamde parkwoningen gepland. En in het hart van t Vaneker komen ook mogelijkheden voor nog nader in te vullen functies, zoals bv een zorgcluster en een faciliteitenstrip. Amsterdam Berlijn Kavels Bestaande bebouwing Waterlopen Bebossing Straat/weg Milaan

9 Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden? We vertellen je graag meer. Laat op de website je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak. Je kunt ons ook rechtstreeks bereiken via: telefoon: Of kom langs Bezoekadres Bureau t Vaneker Zuidkamp gebouw Z31, 7524 PJ Enschede Op de website vind je alle actuele informatie en nog veel meer. Zoals informatie en tips over uitgaan, cultuur, winkelen, recreëren, werken en ondernemen in Twente. En laat je inspireren door de nieuwste trends op gebied van bijv. tuinen, interieur, kunst en design. Volg ons op Twitter en Facebook en blijf op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen in t Vaneker. We delen dan graag actuele, nuttige, leerzame en leuke informatie met je over wonen in Twente, en in het bijzonder t Vaneker. Internet:

Woonoppervlakte ca. 96 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Zuidkamp 22 a Enschede

Woonoppervlakte ca. 96 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Zuidkamp 22 a Enschede Woonoppervlakte ca. 96 m 2 Vraagprijs 315.000, kosten koper TE KOOP Zuidkamp 22 a Enschede ALGEMEEN 't VANEKER: PRECIES WAT JIJ WILT! In 't Vaneker kun je een eigen huis bouwen op een kavel naar keuze.

Nadere informatie

vrij zijn vrij wonen vrij leven creëer je eigen vrijheid

vrij zijn vrij wonen vrij leven creëer je eigen vrijheid vrij zijn vrij wonen vrij leven creëer je eigen vrijheid 1 2 3 bos bos bos bos 0 5 10 20 Fokkerweg Een blik in de verte. Het raakt je hart. Ruimte om je heen en ruimte voor je plannen. Is dat wat je wilt?

Nadere informatie

vrij zijn vrij wonen vrij leven creëer je eigen vrijheid

vrij zijn vrij wonen vrij leven creëer je eigen vrijheid vrij zijn vrij wonen vrij leven creëer je eigen vrijheid 1 2 bron: www.hamerenpark.nl 3 Een blik in de verte. Het raakt je hart. Ruimte om je heen en ruimte voor je plannen. Is dat wat je wilt? Het kan.

Nadere informatie

PARK MAASHORST. Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL

PARK MAASHORST. Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL PARK MAASHORST Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL Een gebied met ongekende mogelijkheden In het Noorden van Uden, aan de rand van één van

Nadere informatie

Landelijk leven op Het Rosink. Unieke kavelkansen in Enschede-Zuid

Landelijk leven op Het Rosink. Unieke kavelkansen in Enschede-Zuid Landelijk leven op Het Rosink Unieke kavelkansen in Enschede-Zuid 2 Weg uit de drukte Ga mee uit de dagelijkse hectiek, richting de dromerige natuur. Volg uw weg uit de drukte... Het leidt u naar de nieuwe

Nadere informatie

Heerlijk wonen, werken, leven en recreëren? In Luchen, waar anders.

Heerlijk wonen, werken, leven en recreëren? In Luchen, waar anders. Heerlijk wonen, werken, leven en recreëren? In Luchen, waar anders. www.luchenwaaranders.nl Lekker leven. Het kan, gewoon hier! Als u straks door Luchen fietst, ziet u een mooie, groene wijk. Ruim opgezet.

Nadere informatie

Het sprookje van. Wonen. op het mooiste plekje van. Uden

Het sprookje van. Wonen. op het mooiste plekje van. Uden Het sprookje van Wonen op het mooiste plekje van Uden park maashorst parkmaashorst.nl P ark M aashorst 1 Uden Noord, grenzend aan Maashorst, is het ideale gebied voor een bijzondere ontwikkeling. Op de

Nadere informatie

Geldrop-Mierlo bouwt aan een groene wijk

Geldrop-Mierlo bouwt aan een groene wijk Geldrop-Mierlo bouwt aan een groene wijk Heerlijk wonen, werken, leven en recreëren? In Luchen, waar anders! Als u straks door Luchen fietst, ziet u een mooie, groene wijk. Ruim opgezet. Een wijk die past

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

Wonen in het Schuttersbosch Energiezuinige woning

Wonen in het Schuttersbosch Energiezuinige woning Huizen vanhendriks Jagerslaan 5, 5645 AD Eindhoven Wonen in het Schuttersbosch Jonge wijk Tuin op het Zuid- Westen Energiezuinige woning Luxe woonkeuken H51 H51 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

TUIN INSPIRATIE. De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe

TUIN INSPIRATIE. De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe TUIN INSPIRATIE De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe Inhouds opgave, aparte pdf Melle Wierper, GROENPARTNERS Melle Wierper is eigenaar van Groenpartners

Nadere informatie

Buiten thuis. Prins Bernhardpark. Bijzonder wonen in een boomrijk park

Buiten thuis. Prins Bernhardpark. Bijzonder wonen in een boomrijk park Buiten Buiten thuis op Prins Bernhardpark Bijzonder wonen in een boomrijk park Prins Bernhardpark biedt een warm en behaaglijk thuis in een boomrijke omgeving. Je woont er vrij, maar niet alleen. Prins

Nadere informatie

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad Vakantiewoningen www.jonckershof.be JONCKERSHOF Westende-Bad Welkom! Jonckershof staat synoniem voor zorgeloze vakanties. Onze comfortabele bungalows tot 8 personen liggen midden in het groen op 300 m

Nadere informatie

Gebiedspocket zomereditie 2014

Gebiedspocket zomereditie 2014 Gebiedspocket zomereditie 2014 Hier kan ik frank en vrij ademen Koning Willem II Koning Willem II verbleef graag in Tilburg. In zijn opdracht werd in 1847 een paleis gebouwd dat diende tot buitenverblijf.

Nadere informatie

WONEN OP ABSOLUUT TOP NIVEAU

WONEN OP ABSOLUUT TOP NIVEAU WONEN OP ABSOLUUT TOP NIVEAU Vorstelijk wonen aan de kust ZEEËN VAN RUIMTE VOOR EEN LEVEN VOL RUST Op een unieke locatie, pal achter de duinen van de Noordzeekust. In het hart van de Randstad en op slechts

Nadere informatie

Hier is mijn thuis. Landelijk en vrij wonen. De kans om zelf te bouwen op een vrije kavel.

Hier is mijn thuis. Landelijk en vrij wonen. De kans om zelf te bouwen op een vrije kavel. Hier is mijn thuis Landelijk en vrij wonen. De kans om zelf te bouwen op een vrije kavel. Geniet van de nabijheid van bos en heide. Stap naar buiten voor een wandeling langs de watersl inger. En de dagelijkse

Nadere informatie

Heerlijk ruim royaal wonen

Heerlijk ruim royaal wonen Heerlijk ruim royaal wonen 20 ROBUUSTE RIJWONINGEN Buiten spelen tot het donker wordt RUST EN RUIMTE Je woont in de groene wijk Kernhem: een levendige wijk waar je je direct thuis voelt! De wijk met een

Nadere informatie

Nuenen West. Opwettens Land

Nuenen West. Opwettens Land Nuenen West Opwettens Land 2 Nuenen West Opwettens Land www.nuenenwest.nl 3 Nuenen West brengt alles dichterbij! Inhoudsopgave 4 LOCATIE, OMGEVING EN VOORZIENINGEN 6 KAVELKAART 8 DE KWALITEIT VAN NUENEN

Nadere informatie

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving Glass Christmas Edition Voor wielrennen was het... Alies: Ik heb een schoenen verslaving Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË Inhoudsopgave Pagina: Even voorstellen 4-5 Ik heb een schoenen

Nadere informatie

Bouw uw eigen droomhuis

Bouw uw eigen droomhuis Bouw uw eigen droomhuis Bouwkavel Platteweg 40 in Reeuwijk Verkoopinformatie: Kavelstudie: Kavel wonen aan de Platteweg Altijd al op zoek geweest naar de ideale locatie om uw droomhuis te bouwen? Aan de

Nadere informatie

Welkom in Clarissenhof

Welkom in Clarissenhof 2 Welkom in Clarissenhof Hier komt alles samen. Rust en leven, de stad en groen, jong en oud, historie en moderne 03 architectuur. Gelegen op een minuut lopen van het station en vlak bij het centrum is

Nadere informatie

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) ,

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) , Brochure De Kikvors 1 - Leersum Vraagprijs 850.000,-- k.k. Omschrijving De Kikvors 1 - Leersum VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ AAN DE RAND VAN LEERSUM Verscholen in een bosrijke omgeving met uitzicht over de

Nadere informatie

landmanserve Complete rijwoningen met ruimte voor elk gezin Wonen in Hengelo 11 royale rijwoningen

landmanserve Complete rijwoningen met ruimte voor elk gezin Wonen in Hengelo 11 royale rijwoningen landmanserve Wonen in Hengelo 11 royale rijwoningen Complete rijwoningen met ruimte voor elk gezin Jouw thuis. Heerlijk zonnige tuinen op het zuidwesten Van starter tot compleet gezin Stijlvol, ruim én

Nadere informatie

Korhoenderhof. Nieuwbouw 4 woningen te Ermelo. Nieuwbouw van een klein boerenerf

Korhoenderhof. Nieuwbouw 4 woningen te Ermelo. Nieuwbouw van een klein boerenerf Korhoenderhof Nieuwbouw 4 woningen te Ermelo Nieuwbouw van een klein boerenerf Inhoud 02 De bossen nabij Ermelo 05 Ermelo, de groene parel van de Veluwe 07 Huidige situatie 09 Situatieplan en Vogelvluchtimpressie

Nadere informatie

Huizen. Vrij parkeren. Betaalbaar wonen. Park. Centrale ligging. Winkelvoorzieningen. Azielaan 598, 3526 ST Utrecht H61

Huizen. Vrij parkeren. Betaalbaar wonen. Park. Centrale ligging. Winkelvoorzieningen. Azielaan 598, 3526 ST Utrecht H61 Huizen vanhendriks Azielaan 598, 3526 ST Utrecht Betaalbaar wonen Centrale ligging Park Vrij parkeren Winkelvoorzieningen H61 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht 5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht Vorige week ging ik samen met Eric en Florian twee daagjes naar Maastricht. Heerlijk, echt één van mijn favoriete steden in Nederland, om de één of andere reden

Nadere informatie

Inspirerende loopbaanweek aan het Comomeer

Inspirerende loopbaanweek aan het Comomeer Inspirerende loopbaanweek aan het Comomeer inspiratie en concrete stappen voor je carrière of nieuwe loopbaan! www.villatrivalent.org De setting heeft veel weg van Villa Felderhof, maar een verblijf in

Nadere informatie

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau Verkoopdocumentatie buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed.

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. In het Twiske. Rustig gelegen. Aan het water. Onlangs gerenoveerd. Landelijk en toch centraal

Hoekstra & van Eck. Huizen van. In het Twiske. Rustig gelegen. Aan het water. Onlangs gerenoveerd. Landelijk en toch centraal Huizen van Hoekstra & van Eck De Haal 26, 1511 AR Oostzaan Rustig gelegen Onlangs gerenoveerd Aan het water In het Twiske Landelijk en toch centraal H16 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Zelf bouwen in Het Brunink

Zelf bouwen in Het Brunink Zelf bouwen in Het Brunink 20 bouwkavels in Enschede-Zuid Als u vrijheid zoekt in het groen onder de vleugels van de stad. 1 Centrum Enschede A35 Burg. v. Veenlaan Buurserstraat Broekheurne-Ring Groot

Nadere informatie

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Koffiehuis & branderij Coffyn is al jaren een geliefde plek in Nijmegen. Gasten komen bij Coffyn genieten

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C2 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

DE PROEVERIJ WOON WERK LEEF! WATERRIJK EINDHOVEN

DE PROEVERIJ WOON WERK LEEF! WATERRIJK EINDHOVEN DE PROEVERIJ WOON WERK LEEF! WATERRIJK EINDHOVEN DE PROEVERIJ DUURZAAM EN GROEN WONEN IN WATERRIJK Aan de rand van de wijk Waterrijk in Meerhoven (Eindhoven) omsloten door een groene zone, worden deze

Nadere informatie

Hoge Boekelweg 71 Losser

Hoge Boekelweg 71 Losser Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01 Burg. de Beaufortplein 5 Postbus 32 7475 ZG Markelo Tel: 0547 36 32 36 Fax: 0547 36 30 45 Hoge Boekelweg 71 Losser

Nadere informatie

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR AZIERING 6 3823 WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 Markante, vrijstaande villa met veel ruimte. Fraai vormgegeven vrijstaande villa uitgevoerd in vier woonlagen, waarin de huidige bewoners bijna

Nadere informatie

IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL

IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL I N T E R I E U R W Wonen op de Windrichtingen IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL Tekst: ANNEMIE WILLEMSE Foto s: JAN VERLINDE 22 TIJDLOOS TIJDLOOS 23 Na een zoektocht naar de ideale bouwgrond, gingen

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum < Rotterdam (3 km) A15 Tiel (3 km) > Het Land van Arckel Utrecht

Nadere informatie

Buiten thuis. Prins Bernhardpark. Bijzonder wonen in een boomrijk park

Buiten thuis. Prins Bernhardpark. Bijzonder wonen in een boomrijk park Buiten Buiten thuis op Prins Bernhardpark Bijzonder wonen in een boomrijk park Prins Bernhardpark biedt een warm en behaaglijk thuis in een boomrijke omgeving. Je woont er vrij, maar niet alleen. Prins

Nadere informatie

Voor elk wat Weesps. Wonen in Papeveld. Dat is straks lekker thuiskomen. www.woneninpapeveld.nl

Voor elk wat Weesps. Wonen in Papeveld. Dat is straks lekker thuiskomen. www.woneninpapeveld.nl Voor elk wat Weesps Wonen in Papeveld. Dat is straks lekker thuiskomen www.woneninpapeveld.nl 2 3 Wonen in Papeveld. Dat is straks lekker thuiskomen. Ze liggen vandaag de dag misschien niet altijd voor

Nadere informatie

Vrije kavels in Geerpark. alle ruimte om uw woondroom te realiseren!

Vrije kavels in Geerpark. alle ruimte om uw woondroom te realiseren! Vrije kavels in Geerpark alle ruimte om uw woondroom te realiseren! Hier is mijn thuis Landelijk en vrij wonen. De kans om zelf te bouwen op een vrije kavel. Geniet van de nabijheid van polderlandschap.

Nadere informatie

Lijnen & boeiend landschap

Lijnen & boeiend landschap Lijnen & boeiend landschap Hoe beleef je je wandeling? Sylvia Tuinder 20 juni 2013 Samenwerken aan het landschap. Doel wandelnetwerk is: breed netwerk van wandelpaden landschap toegankelijk en aantrekkelijk

Nadere informatie

PRESENTATIE NML DESIGN, VT W ONEN&DESIGN BEURS. W aarom zou jij m oeten kiezen voor een interieurstylist?

PRESENTATIE NML DESIGN, VT W ONEN&DESIGN BEURS. W aarom zou jij m oeten kiezen voor een interieurstylist? PRESENTATIE NML DESIGN, VT W ONEN&DESIGN BEURS W aarom zou jij m oeten kiezen voor een interieurstylist? Ik ben Nathali Meurs-Pas, mijn bedrijf heet NML Design Interieurontwerp & Styling. Ik woon in Amsterdam,

Nadere informatie

Vrijheid. Inhoudsopgave. Bouwen in vrijheid

Vrijheid. Inhoudsopgave. Bouwen in vrijheid 1 Inhoudsopgave Vrijheid In t Vaneker kun je een eigen huis bouwen op een kavel naar keuze. Van een authentieke woning, een eigentijdse villa tot aan een rietgedekte woonboerderij Ook zijn er diverse historische

Nadere informatie

Gewoon meedoen! www.estinea.nl

Gewoon meedoen! www.estinea.nl Gewoon meedoen! Hoe wil jij meedoen? Dat vragen we aan iedereen die bij Estinea komt voor ondersteuning bij wonen, werken of leren. Meedoen in de samenleving - op je eigen niveau en je eigen manier - levert

Nadere informatie

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring Tipi s De Laro Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring TIPI S DE LARO Tipi s De Laro, grote Nordic Tipi s welke volledig naar wens kunnen worden ingericht, zeer geschikt voor personeelsfeesten

Nadere informatie

buiten wonen op top niveau

buiten wonen op top niveau buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed. Erve Wolfkotte

Nadere informatie

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Huizen vanhendriks Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Perfect afgewerkt Dakterras op het zuiden Drie Slaapkamers Extra bergzolder Ligging nabij snelwegen H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

buiten wonen op top niveau

buiten wonen op top niveau buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed. Erve Wolfkotte

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47 Huizen vanhendriks Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort Vrij uitzicht Moderne bouw Twee goede slaapkamers Luxe keuken Eigen parkeerplaats H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

EEn financieel advies voor de rest van uw leven!

EEn financieel advies voor de rest van uw leven! EEn financieel advies voor de rest van uw leven! Investeer nu 60 minuten om 30 jaar zorgeloos Super scherpe rentes! Volledig onafhankelijk! Vakkundige topadviseurs! te wonen! Informeer geheel vrijblijvend

Nadere informatie

Johanninksweg 78-5 Denekamp 27 augustus 2016 Vraagprijs: ,-- k.k.

Johanninksweg 78-5 Denekamp 27 augustus 2016 Vraagprijs: ,-- k.k. Johanninksweg 78-5 Denekamp 27 augustus 2016 Vraagprijs: 59.000,-- k.k. Exterieur Makelaar Elles Ter Wee over het exterieur Een ruim opgezet park. En dat is ook te zien aan de grootte van de kavel, wat

Nadere informatie

Huizen. Goede buitenruimte. Rustige ligging. Nette keuken en badkamer. Alles gelijkvloers. Vlakbij winkels, CS en bossen

Huizen. Goede buitenruimte. Rustige ligging. Nette keuken en badkamer. Alles gelijkvloers. Vlakbij winkels, CS en bossen Huizen vanhendriks Crocusstraat 8, 3812 WH Amersfoort Rustige ligging Alles gelijkvloers Nette keuken en badkamer Goede buitenruimte Vlakbij winkels, CS en bossen H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

EINSTEINSTRAAT 28C 3717 JT AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

EINSTEINSTRAAT 28C 3717 JT AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR EINSTEINSTRAAT 28C 3717 JT AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 Ruim en licht appartement in het Leusderkwartier. In de wijk Leusderkwartier ligt te midden van een groene omgeving dit ruime en lichte

Nadere informatie

13/6/2012 TRANSCRIPT RIET INTERVIEW. Sanni

13/6/2012 TRANSCRIPT RIET INTERVIEW. Sanni 13/6/2012 INTERVIEW TRANSCRIPT RIET Naam interviewer Naam respondent Pseudoniem respondent Datum interview 30-05-2012 Plaats interview Alkmaar Begintijd interview 12.00 Eindtijd interview 13.20 Leeftijd

Nadere informatie

Royaal appartement naast het Vondelpark

Royaal appartement naast het Vondelpark Royaal appartement naast het Vondelpark Saxen-Weimarlaan 32-3 Amsterdam www.saxen-weimarlaan32-3.nl Algemeen Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 1911 in overleg 1.150.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning

Nadere informatie

De kracht zit in onze mensen

De kracht zit in onze mensen De kracht zit in onze mensen BliXem Eetcafé In BliXem Eetcafé geniet u van een bijzonder ontbijt, lunch of diner, of van een heerlijk kopje koffie met de krant. Bij BliXem draait het om de gasten. De medewerkers

Nadere informatie

De Omgevingsvisie van Steenwijkerland een samenvatting

De Omgevingsvisie van Steenwijkerland een samenvatting De Omgevingsvisie van Steenwijkerland een samenvatting Vooraf Hoe ziet onze leefomgeving er over 15 jaar uit? Of eigenlijk: hoe ervaren we die dan? Als inwoner, ondernemer, bezoeker of toerist. De tijd

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Appartementen Type K 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen! Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde wijk Ittersum. Hier woon je ruim en groen, maar ook op fietsafstand

Nadere informatie

w i l h e l m i n a o o r d BIJZONDER PUUR

w i l h e l m i n a o o r d BIJZONDER PUUR wilhelmina oord BIJZONDER PUUR BIJZONDER VERGADEREN BIJZONDER KOKEN BIJZONDER ETEN BIJZONDERE TEAMBUILDING BIJZONDERE PRODUCTEN BIJZONDERE MENSEN BIJZONDERE CONGRESSEN BIJZONDER GENIETEN WILHELMINAOORD

Nadere informatie

31 betaalbare woningen met tuin in het centrum

31 betaalbare woningen met tuin in het centrum 31 betaalbare woningen met tuin in het centrum Jouw thuis in Het Vledder, Meppel 2 Winkelen in het historische stadshart 3 3 Greijdanus Meppel ra at VVV-ANWB Winkel Aktiesport Kijkshop Centrum Meppel Fair

Nadere informatie

ditie E Markenhof www.atlant.nl

ditie E Markenhof www.atlant.nl Wonen in Markenhof Markenhof ligt op een prachtige locatie Verpleeghuis Markenhof ligt midden in de bosrijke omgeving van Beekbergen. De geur van dennenbomen maakt deze locatie tot een bijzonder rustige

Nadere informatie

Jouw toekomst ligt in de schoonmaak!

Jouw toekomst ligt in de schoonmaak! Jouw toekomst ligt in de schoonmaak! De schoonmaak- en glazenwassersbranche www.schoonmaakwereld.nl Schoonmaak is overal Overal waar je komt, wordt schoongemaakt. Op school, op je werk, in bussen, treinen,

Nadere informatie

GENEMUIDENGRACHT BL AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

GENEMUIDENGRACHT BL AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR GENEMUIDENGRACHT 116 3826 BL AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 Uitzonderlijk fraai wonen in een ruim appartement? Dan hebben wij iets moois voor u. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Huizen. In winkelgebied. Schuifpui in de woonkamer. Badkamer met ligbad. Hoog plafond. Groot dakterras. Woenselse Markt 30 C, 5612 CR Eindhoven H51

Huizen. In winkelgebied. Schuifpui in de woonkamer. Badkamer met ligbad. Hoog plafond. Groot dakterras. Woenselse Markt 30 C, 5612 CR Eindhoven H51 Huizen vanhendriks Woenselse Markt 30 C, 5612 CR Eindhoven Schuifpui in de woonkamer Hoog plafond Badkamer met ligbad In winkelgebied Groot dakterras H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Ridderinkhof 5 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Ridderinkhof 5 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 475.000,- k.k. Omschrijving - Bij het ontwerp van dit stijlvolle familiehuis is gekozen voor een mooie donkere steen en een karakteristiek rieten dak. Van binnen is de woning heerlijk licht

Nadere informatie

ROOD VOOR ROOD GROENRIJK / LANDSCHAPSPLAN EN INRICHTINGSVOORSTEL

ROOD VOOR ROOD GROENRIJK / LANDSCHAPSPLAN EN INRICHTINGSVOORSTEL ROOD VOOR ROOD GROENRIJK / LANDSCHAPSPLAN EN INRICHTINGSVOORSTEL De ontwikkeling van het landschap Het perceel ligt ten oosten van Enschede aan de voet van de stuwwal waarop de stad is gevestigd. De voet

Nadere informatie

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd?

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Fit in je Hoofd, Goed in je Vel. Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven

Nadere informatie

Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier!

Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier! Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier! BEURS PIJNACKER - WITTE HUIS Op 11 april houdt Oberon haar jaarlijkse

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? boekje-105x105-def.indd 1 30-01-2009 12:05:22 1,2,3,..., 10 stappen boekje-105x105-def.indd 2 30-01-2009 12:05:23 Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees

Nadere informatie

Design the life you want to live

Design the life you want to live TOPLAWOOD.NL Design the life you want to live Buitengewoon genieten met Toplawood Wilt u maximaal genieten van uw tuin? Vanuit een mooie, sfeervolle of praktisch buitenverblijf? Bij Toplawood bent u aan

Nadere informatie

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel TEXEL HEEFT SFEER. verhuurmagazine BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel RUIM AANBOD Verhuur accommodaties APPARTEMENTEN, BUNGALOWS VILLA S EN LANDHUIZEN APPARTEMENTEN

Nadere informatie

Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking

Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking Wij zíjn er voor jou Prezzent ondersteunt je om zo zelfstandig mogelijk te wonen, op onze woonlocaties of met ambulante begeleiding.

Nadere informatie

6 ruime bouwkavels in Cruquius Oude Kruisweg 206. Hier komen dromen dichtbij

6 ruime bouwkavels in Cruquius Oude Kruisweg 206. Hier komen dromen dichtbij 6 ruime bouwkavels in Cruquius Oude Kruisweg 206 Hier komen dromen Heemstede Cruquius Hoofddorp Ruimte voor uw dromen Droomt u van een eigen plek, op een unieke en vrije locatie? Kijk dan eens naar de

Nadere informatie

Vesting van Delden - bouwnummer 05 - A Delden 07 oktober 2017 Vraagprijs: ,-- v.o.n.

Vesting van Delden - bouwnummer 05 - A Delden 07 oktober 2017 Vraagprijs: ,-- v.o.n. Vesting van Delden - bouwnummer 05 - A Delden 07 oktober 2017 Vraagprijs: 329.500,-- v.o.n. Exterieur Makelaar Elles Ter Wee over het exterieur Muren alsof de tijd en geschiedenis ècht haar sporen hebben

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven in je hoofd en hebben al heel

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

Samen vieren. Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant!

Samen vieren. Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant! Samen vieren Samen vieren Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant! Van verjaardag tot familiereünie Een babyshower,

Nadere informatie

Welkom op de Engelenburg. Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefoon 0575-569999 Telefax 0575-569992 www.engelenburg.com info@engelenburg.

Welkom op de Engelenburg. Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefoon 0575-569999 Telefax 0575-569992 www.engelenburg.com info@engelenburg. Welkom op de Engelenburg Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefax 0575-569992 info@engelenburg.com Proef de geschiedenis Culinair genieten Dineren onder de sterren in het 19e eeuwse serre restaurant. Genieten

Nadere informatie

''Hoe besteedt u het liefste uw vrije tijd?''

''Hoe besteedt u het liefste uw vrije tijd?'' Introductie Uw voorkeuren ten aanzien van uw vrijetijdsbesteding Geachte heer mevrouw, Het begon eigenlijk als een 'grap'. In de beginperiode van P-research (voorheen Priority Search Benelux) hebben wij

Nadere informatie

Pijnenburg / Beukenburg / De Vuursche/ Utrechtse Heuvelrug

Pijnenburg / Beukenburg / De Vuursche/ Utrechtse Heuvelrug Pijnenburg / Beukenburg / De Vuursche/ Utrechtse Heuvelrug VLEUTEN Huurprijs 920,- / 1300,- p.m. Beumer Garantiemakelaars Meerndijk 7 3454 HM DE MEERN Tel: 030-6776000 E-mail: info@beumer.nl Website: www.beumer.nl

Nadere informatie

Nieuw. dorps wonen. & betaalbaar. Fase 4 10 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN

Nieuw. dorps wonen. & betaalbaar. Fase 4 10 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN Nieuw & betaalbaar dorps wonen Fase 4 10 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN Wil jij ruim wonen in een fraaie nieuwbouwwoning, in een dorpse sfeer en ook nog heel betaalbaar? Dat kan in Hasselt! In de gewilde wijk

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

Case III:Ontwikkeling kwantitatief model over Woongeluk met behulp van een gedachtekaart onderzoek

Case III:Ontwikkeling kwantitatief model over Woongeluk met behulp van een gedachtekaart onderzoek Antwoord op uw product Geeft consumenten een stem Case III:Ontwikkeling kwantitatief model over Woongeluk met behulp van een gedachtekaart onderzoek Ing. Wilbert van den Eijnde 11-1-00 december 00 1 Copyright

Nadere informatie

Schitterend uitzicht over tuin Volop parkeergelegenheid

Schitterend uitzicht over tuin Volop parkeergelegenheid Huizen vanhendriks Generaal Stedmanstraat 192, 5623 HZ Eindhoven Schitterend uitzicht over tuin Nabij winkelcentrum Woensel Driekamerappartement Volop parkeergelegenheid Lichte keuken H51 H51 Kenmerken

Nadere informatie

OUD EN NIEUW VERENIGD IN DEZE SFEERVOLLE WOONBOERDERIJ BRUGGENWEG 8 DOETINCHEM

OUD EN NIEUW VERENIGD IN DEZE SFEERVOLLE WOONBOERDERIJ BRUGGENWEG 8 DOETINCHEM OUD EN NIEUW VERENIGD IN DEZE SFEERVOLLE WOONBOERDERIJ BRUGGENWEG 8 DOETINCHEM IN 2002 GEHEEL NIEUW OPGETROKKEN WOONBOERDERIJ OP EEN PERCEEL VAN 6.719M2. BIJ DE NIEUWBOUW IS GEBRUIK GEMAAKT VAN ZORGVULDIG

Nadere informatie

Landschappelijk wonen in. Zeghezoom woudenberg

Landschappelijk wonen in. Zeghezoom woudenberg Landschappelijk wonen in Zeghezoom woudenberg 1 Natuurlijke erfafscheiding van hagen en een eigen oprit met kiezelstenen of split. Zeghezoom de makelaar Op zaterdag gaan we naar de kippenboer om verse

Nadere informatie

Huizen. Eigen overdekte parkeerplaats. Instapklaar. Sfeervolle woonkamer. Luxe en moderne badkamer. Balkon op het zuidwesten

Huizen. Eigen overdekte parkeerplaats. Instapklaar. Sfeervolle woonkamer. Luxe en moderne badkamer. Balkon op het zuidwesten Huizen vanhendriks Hogeweg 13 D, 3814 CA Amersfoort Instapklaar Luxe en moderne badkamer Sfeervolle woonkamer Eigen overdekte parkeerplaats Balkon op het zuidwesten H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips

Top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips Top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips De laatste tijd ga ik heel graag naar Den Haag geen idee, waarom ik er zo lang niet meer geweest ben. Vroeger, ja vroeger kwam ik er echt veel. Toen woonde

Nadere informatie

18 bouwkavels in Boxtel

18 bouwkavels in Boxtel 18 bouwkavels in Boxtel Zojuist de laatste dozen uitgepakt en even geschoven met de royale hoekbank. Hij staat zo helemaal goed, maar we hebben nog veel ruimte over! Komende week gaan we op zoek naar extra

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 8 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaande woning en 1 vrije kavel Bouwnummers 1 t/m 10 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim

Nadere informatie

Het Brinkdorp. het laar. Wonen op een open plek in het polderbos

Het Brinkdorp. het laar. Wonen op een open plek in het polderbos Het Brinkdorp het laar Wonen op een open plek in het polderbos het laar wonen op een open plek in het polderbos Nobelhorst is een dorp met verschillende buurtjes. Elk buurtje vertelt een verhaal over hoe

Nadere informatie

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl.

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl. Wonen in een comfortabele rietenkapvilla? 7 royale bouwkavels te koop vanaf e 255, 00 per m 2 (incl. BTW) Gevarieerd wonen in de gilden Toekomstige Hanzelijn Dronten geeft je de ruimte De woonwijk De Gilden

Nadere informatie

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES 12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN 3 N350 Regge N347 RIJSSEN N350 N347 centrum De Spoorburght is ideaal gelegen. Op loopafstand van het centrum en het station naast

Nadere informatie

NIEUWBOUW ZORGLOCATIE DE RIETHORST GEERTRUIDENBERG. Wij zoeken. ondernemers mét passie. De Riethorst Stromenland. Samen fijner leven

NIEUWBOUW ZORGLOCATIE DE RIETHORST GEERTRUIDENBERG. Wij zoeken. ondernemers mét passie. De Riethorst Stromenland. Samen fijner leven NIEUWBOUW ZORGLOCATIE DE RIETHORST GEERTRUIDENBERG Wij zoeken ondernemers mét passie De Riethorst Stromenland Samen fijner leven WILT U MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN? GRIJP DAN DEZE KANS EN VERBIND

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie