Zo Willem Jan Zo DELTA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zo Willem Jan Zo DELTA"

Transcriptie

1 Zo Willem Jan Zo DELTA Leveringsprijzen zakelijk kleinverbruik per 1 januari 2013

2 Zo Willem Jan, zo Leendert Of u nu net als Willem Jan het hele jaar door een gezellige sfeer wilt creëren voor uw gasten of net als Leendert uw producten dag en nacht gekoeld wilt hebben, voor uw energie wilt u kunnen vertrouwen op een energieleverancier die weet wat ondernemers beweegt, die met u mee denkt en u zo veel mogelijk ontzorgt. Zo DELTA Al bijna een eeuw lang levert DELTA energie in Zeeland. Bij ons staat de klant centraal. Onze medewerkers van de OndernemersLinq zijn speciaal opgeleid om u te ondersteunen bij uw energievraagstukken. Beschikt u over meerdere vestigingen die wij van energie voorzien, dan maken we samen afspraken over de facturering. Heeft u advies nodig op basis van uw actuele verbruik of wilt u informatie over duurzame vormen van energie opwekken? De OndernemersLinq staat iedere werkdag tot uw beschikking. Doordat wij met u meedenken kunnen wij u een goede mix van flexibiliteit en zekerheid aanbieden. Zo zorgeloos Het verlichten van uw bedrijfsruimten, het functioneren van uw apparatuur, het binnenklimaat van uw bedrijfspand: het zijn slechts enkele toepassingen van elektriciteit en gas die aantonen dat energie van cruciaal belang is voor uw onderneming. Een scherpe leveringsprijs en goede service zijn belangrijk bij het bepalen van uw energieleverancier en uw type overeenkomst. Bij DELTA heeft u de keuze uit verschillende overeenkomsten. Kiest u voor zekerheid en gemak, dan kunt u uw leveringsprijs voor één of drie jaar vastzetten. Zo heeft u voor die periode geen omkijken naar uw leveringsprijs en weet u waar u aan toe bent. U kunt ook kiezen voor een variabele prijs, Flex, waarmee u kiest voor meer risico: u profiteert bij prijsdalingen, maar bij prijsstijgingen wordt de leveringsprijs omhoog bijgesteld.

3 OndernemersStroom/OndernemersGroen Flex (voor 1 jaar) Vast (voor 1 jaar) Vast (voor 3 jaar) Vaste kosten per maand 5,84 5,84 5,84 Prijs per kwh Enkeltariefmeter 0,0610 0,0610 0,0610 Dubbeltariefmeter hoog 0,0680 0,0680 0,0680 Dubbeltariefmeter laag 0,0520 0,0520 0,0520 Instappen op een leveringsovereenkomst voor 1 of 3 jaar kan tot en met 31 december Wij hanteren hierbij een OP=OP principe. Vraag de OndernemersLinq naar de mogelijkheden voor uw onderneming. Leveringsprijzen zijn exclusief 21% btw en exclusief energiebelasting. De leveringsprijzen voor een overeenkomst met variabele prijzen voor onbepaalde tijd zijn gelijk aan die voor 1 jaar Flex per 1 januari Per 12 maanden wordt, per bedrijf waarin zich een elektriciteitsaansluiting bevindt, een bedrag van 318,62 (excl. btw)* belastingvermindering gegeven. In de maandelijkse voorschotten wordt hiermee al rekening gehouden. Tijdens werkdagen van tot uur geldt het hoog tarief. Op werkdagen van tot uur, alle uren op zaterdag, zondag en tijdens erkende feestdagen geldt het laag tarief. Deze zijn Nieuwjaarsdag, 2e Paasdag, Koninginnedag, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag en 1e en 2e Kerstdag. OndernemersGas Flex (voor 1 jaar) Vast (voor 1 jaar) Vast (voor 3 jaar) Vaste kosten per maand 2,50 2,50 2,50 Prijs per m 3 Gasprofiel 1 0,3720 0,3745 0,3745 Gasprofiel 2 0,3665 0,3720 0,3720 Instappen op een leveringsovereenkomst voor 1 of 3 jaar kan tot en met 31 december Wij hanteren hierbij een OP=OP principe. Vraag de OndernemersLinq naar de mogelijkheden voor uw onderneming. Leveringsprijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief energiebelasting en inclusief regiotoeslag voor transport naar Zeeland. De leveringsprijzen van een overeenkomst met variabele prijzen voor onbepaalde tijd zijn gelijk aan die voor 1 jaar Flex per 1 januari Gasprofiel 1 geldt bij een standaard jaarverbruik van minder dan m³ en een gasmeter G4 of G6. Heeft u een grotere meter of een hoger verbruik, dan geldt Gasprofiel 2. Het gemeten verbruik wordt omgerekend naar een in rekening te brengen verbruik van Groningen kwaliteit door een correctie voor de calorische waarde toe te passen. Energiebelasting* Elektriciteit Totaal verbruik (per aansluiting, per 12 maanden) Kosten per kwh excl. btw (21%) Gas Kosten per m 3 Totaal verbruik (per aansluiting, per 12 maanden) excl. btw (21%) kwh 0, m 3 0, kwh 0, m 3 0, mln. kwh 0,0111 Bijkomende kosten zijn de netwerk- en meterkosten die de regionale netbeheerder in rekening brengt. Meer informatie vindt u op de volgende bladzijde. * De hierboven weergegeven belastingtarieven golden in Deze tarieven, evenals een mogelijke uitbreiding van de energiebelasting voor 2013 zijn ten tijde van de druk van deze folder nog niet vastgesteld door de overheid.

4 De opbouw van uw energiekosten De prijs van energie is opgebouwd uit vier componenten: leveringskosten, netwerkkosten, meterkosten en energiebelasting. Over deze componenten betaalt u 21% btw. In de onderstaande diagrammen laten we u zien hoe uw totale energiekosten zijn opgebouwd. Kosten elektriciteit voor een onderneming met een verbruik van kwh per jaar (3 x 25A enkeltarief) 2.392,- Leveringskosten 833,- (35%) Netwerk- en meterkosten 219,- (9%) Belastingen en heffingen overheid * 1.340,- (56%) (na vermindering met teruggave à 318,62 excl. BTW) Kosten gas voor een onderneming met een verbruik van m 3 per jaar (gasprofiel 1, G4/G6 gasmeter) 2.492,- Leveringskosten, inclusief regiotoeslag voor Zeeland 1.332,- (53%) Netwerk- en meterkosten 141,- (6%) Belastingen en heffingen overheid 1.019,- (41%)* Welke partijen zijn verantwoordelijk voor de componenten van uw energieprijs? DELTA Comfort B.V. stelt de leveringsprijzen vast, deze zijn afhankelijk van ontwikkelingen op de handelsmarkt voor energie. De leveringsprijs voor gas bestaat uit twee delen: één voor gas en één voor het transport van gas naar Zeeland (de regiotoeslag). DELTA Netwerkbedrijf B.V. bepaalt de netwerkprijzen en meterkosten voor gas. De overheid bepaalt de hoogte van de meterkosten voor elektriciteit, de energiebelasting en de btw. Zij houdt toezicht op de prijzen van de netbeheerders en de energieleveranciers. Maandbedrag Uw maandbedrag wordt vastgesteld aan het begin van een verbruiksjaar. Een nieuw verbruiksjaar start nadat uw jaarfactuur is opgesteld. Op basis van de meterstanden van het afgelopen jaar en de temperatuur van de afgelopen 10 jaar (graaddagen) schatten wij in hoeveel water en energie u gaat verbruiken. Die inschatting bepaalt de hoogte van uw maandbedrag. Het maandbedrag bestaat uit twee delen: Een deel dat afhankelijk is van uw verbruik: - levering van elektriciteit en gas/warmte - de kosten van water per m³ - energie- en waterbelasting. Een deel dat bepaald wordt door de vaste kosten: - meterkosten voor de huur van de meters - vaste kosten voor de levering en transport van elektriciteit, gas/warmte en water - eventuele andere producten van DELTA, zoals radio en TV via de kabel en onder andere CV-ketels. In januari 2013 wordt, indien van toepassing, uw maandbedrag aangepast aan de nieuwe leveringsprijzen. * De hierboven weergegeven belastingtarieven golden in Deze tarieven, evenals een mogelijke uitbreiding van de energiebelasting voor 2013 zijn ten tijde van de druk van deze folder nog niet vastgesteld door de overheid.

5 Zo comfortabel Behalve elektriciteit en gas leveren wij ook andere producten aan ondernemers. DELTA onderscheidt zich met een gecombineerd dienstenpakket en een eigentijdse aanpak waarbij ontzorging centraal staat. Onze multi-utility dienstverlening omvat naast elektriciteit en gas bijvoorbeeld producten en diensten op het gebied van water, infrastructuur en digitale diensten. En of het nu gaat om elektriciteit, gas, water of kabelsignaal: bij DELTA regelt u het in één keer allemaal. Al uw producten worden maandelijks op één rekening gefactureerd. Dat is overzichtelijk én makkelijk voor uw administratie. Zonnepanelen Energie besparen en duurzaam omgaan met energie kan ook u voordeel opleveren. Zo kunt u zelf groene elektriciteit opwekken, de Zeeuwse zon kan u hierbij helpen! U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van zonnepanelen. Als u kiest voor zonnepanelen van DELTA, wordt alles voor u geregeld. U kunt bij DELTA kiezen uit verschillende pakketten. Samen kijken we welk pakket het best bij uw onderneming past. Wilt u meer weten over zonnepanelen, de subsidies en de geschiktheid voor uw onderneming, kijk dan op Multimedia Voor moderne bedrijven is elektronische communicatie en het gebruik van internet onderdeel van de dagelijkse bedrijfsactiviteiten geworden. Het belang en de complexiteit van digitale connecties neemt nog steeds toe. Snelle en betrouwbare verbindingen zijn hierbij van wezenlijk belang. De multimedia oplossingen van Zeelandnet en DELTA maken het mogelijk om elektronisch met elkaar te communiceren via betrouwbare netwerken en hedendaagse media: Zakelijk internet Zakelijke televisie Datacommunicatie Telefonie ICT diensten Kijk voor meer informatie over onze digitale diensten op onderstaande websites Breedband internet DELTA DIGITALE TV

6 Uw link met DELTA, DELTA OndernemersLinq Eén aanspreekpunt DELTA heeft voor ondernemers een eigen aanspreekpunt: de OndernemersLinq. Hier weten we precies wat er bij ondernemers speelt en kunnen wij u dus snel en vakkundig van dienst zijn. Neemt u op meerdere locaties producten van ons af, dan maken wij ook graag afspraken over de facturering. De OndernemersLinq is bereikbaar per via Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar via het gratis telefoonnummer van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot uur en zaterdag van 9.00 tot uur. Natuurlijk kunt u ook een terugbelverzoek op onze website achterlaten. Wij bellen u dan terug op het moment dat het u uitkomt. Zelf regelen U hoeft niet voor alle vragen contact op te nemen met de OndernemersLinq. Op onze website bieden wij u de mogelijkheid om veel zaken zelf te regelen. Uw bedrijf gaat verhuizen? Wilt u uw gegevens wijzigen of wilt u een factuuroverzicht of kopie van uw jaarfactuur aanvragen? U regelt het zelf direct online, wanneer het u uitkomt via Storing melden Voor het melden van elektriciteits- en gasstoringen belt u het landelijk storingsnummer: (gratis). U wordt automatisch doorgeschakeld naar de juiste netbeheerder in de regio. Voor storingen voor water, kabel, CV-ketels, boilers en geisers belt u (gratis). DELTA Comfort B.V. Bezoekadres Poelendaelesingel JA Middelburg Postadres Postbus KA Middelburg Bankrelatie RBS IBAN NL24RBOS BIC RBOSNL2A K.v.K. Middelburg nr btw nr. NL B01 De gegevens in deze folder zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Voor eventuele onjuistheden of opgetreden wijzigingen aanvaardt DELTA geen aansprakelijkheid

Energie voor ondernemers

Energie voor ondernemers Energie voor ondernemers Leveringsprijzen zakelijk kleinverbruik per 1 juli 2009 www.delta.nl Energie? DELTA! Energie is van levensbelang voor uw onderneming. Het verlichten van uw bedrijfsruimtes, het

Nadere informatie

Energie volgens Robin

Energie volgens Robin Energie volgens Robin Onduidelijk In dit boekje beschrijft Robin hoe wij werken, en voor wie! Ook bieden wij u hier een kijkje in de keuken van de Nederlandse energiemarkt. Aan de hand van veel voorkomende

Nadere informatie

SLUIT ALLE NUTSVOORZIENINGEN IN één KEER AAN!

SLUIT ALLE NUTSVOORZIENINGEN IN één KEER AAN! SLUIT ALLE NUTSVOORZIENINGEN IN één KEER AAN! BESTE HUURDER, Met dit formulier kunt u alle nutsvoorzieningen in één keer aanvragen. Tegelijk worden de contracten voor gas, stroom, water en kabel TV & internet

Nadere informatie

Toelichting voor consumenten op de Algemene Voorwaarden

Toelichting voor consumenten op de Algemene Voorwaarden Toelichting voor consumenten op de Algemene Voorwaarden voor de levering van elektriciteit en gas (versie 2013) Deze toelichting dient als een praktische uitleg van de Algemene Voorwaarden voor consumenten.

Nadere informatie

zakelijk optimaal uw ideale groepsabonnement

zakelijk optimaal uw ideale groepsabonnement zakelijk optimaal uw ideale groepsabonnement Inhoud. 3 Welkom in onze zakelijke wereld. 4 Het ideale groepsabonnement. 6 Aantrekkelijke modules. 8 Wereldwijd bereikbaar. 10 Mobiel Werken. Internet op uw

Nadere informatie

Overstappen. Waarom overstappen?

Overstappen. Waarom overstappen? Overstappen Waarom overstappen? De meeste mensen stappen over naar een andere leverancier omdat zij hier flink wat geld mee kunnen besparen. Er bestaan namelijk grote verschillen in energietarieven van

Nadere informatie

GLASVEZEL VOOR DE ONDERNEMER

GLASVEZEL VOOR DE ONDERNEMER GLASVEZEL VOOR DE ONDERNEMER HELDEN VAN NU SLUIT HET MKB AAN OP HET GLASVEZELNETWERK VAN REGGEFIBER Vindt u goede en snelle service belangrijk? Houdt u van een persoonlijke en eerlijke benadering? U kunt

Nadere informatie

Zakelijk Optimaal. Uw ideale groepsabonnement.

Zakelijk Optimaal. Uw ideale groepsabonnement. Zakelijk Optimaal. Uw ideale groepsabonnement. Inhoud. 3 Welkom in onze zakelijke wereld. 4 Het ideale groepsabonnement. 6 Vast Mobiel integratie. 8 Wereldwijd bereikbaar. 10 Mobiel Werken. Internet op

Nadere informatie

Onderzoek naar de kwaliteit van vergelijkingssites voor elektriciteit en gas op het internet

Onderzoek naar de kwaliteit van vergelijkingssites voor elektriciteit en gas op het internet Onderzoek naar de kwaliteit van vergelijkingssites voor elektriciteit en gas op het internet Den Haag, juni 2007 mr. P.M. Boezaard drs. M.M. van Liere mr. D.F.J.M. van Steenpaal (projectleider) Inhoudsopgave

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE SALDEREN SOLAR2020. Uw Specialist in Zonnepaneelsystemen.NL

ALGEMENE INFORMATIE SALDEREN SOLAR2020. Uw Specialist in Zonnepaneelsystemen.NL ALGEMENE INFORMATIE SALDEREN SOLAR2020 Salderingsoverzicht Particulieren Door zelf zonne-energie op te wekken bespaart u op uw energierekening. Uw stroomtarief is opgebouwd uit een kaal leveringstarief,

Nadere informatie

Duurzaam Verwarmingssysteem Zuidbroek te Apeldoorn

Duurzaam Verwarmingssysteem Zuidbroek te Apeldoorn Duurzaam Verwarmingssysteem Zuidbroek te Apeldoorn Informatiebrochure Uitgave van Essent Warmte BV, mei 2007 Niets uit deze publicatie mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt door middel

Nadere informatie

Simulator VREG V-test. Handleiding Resultaten

Simulator VREG V-test. Handleiding Resultaten Simulator VREG V-test Handleiding Resultaten 1 VREG De Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt staat in voor: de regulering; de controle; de bevordering van de transparantie van de energiemarkt.

Nadere informatie

Jaarnota Eneco. Mocht u meer vragen over de jaarnota hebben dan mag u ons uiteraard bellen op 030 7009 727.

Jaarnota Eneco. Mocht u meer vragen over de jaarnota hebben dan mag u ons uiteraard bellen op 030 7009 727. Jaarnota Eneco In dit document ziet u een voorbeeld van een jaarnota van Eneco. Bij alle termen en onderdelen die om uitleg vragen staat een cijfer genoteerd. Achterin dit document ziet u de uitleg van

Nadere informatie

ZONNEPANELENPROJECT WEZEP

ZONNEPANELENPROJECT WEZEP ZONNEPANELENPROJECT WEZEP Wezep krijgt zonnepanelen. MELD U DIRECT AAN VIA: ZONNEPLAN.NL/WEZEP Wij verdienen honderden euro s per jaar aan de zon. EINDELIJK. ZONNEPANELEN IN WEZEP! Deze maand start er

Nadere informatie

De weg naar uw droomauto.

De weg naar uw droomauto. De weg naar uw droomauto. Inhoudsopgave Introductie Over ALPHERA Financial Services 2 Autofinanciering voor bedrijven ALPHERA Financial Lease 4 ALPHERA Executive Plan 4 Autofinanciering voor particulieren

Nadere informatie

Dit zijn wij En dit is wat we beloven. Informatie over: - Energiedirect.nl - Energiemarkt - Producten

Dit zijn wij En dit is wat we beloven. Informatie over: - Energiedirect.nl - Energiemarkt - Producten Dit zijn wij En dit is wat we beloven Informatie over: - Energiedirect.nl - Energiemarkt - Producten Onze klanten Ruim 700.000 consumenten in heel Nederland Ons adres Willemsplein 4, 5211 AK Den Bosch

Nadere informatie

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig?

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Veelgestelde vragen De veilingmethode Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Het is voor u heel erg weinig moeite om tot een besparing op uw kosten te komen. 1. U schrijft

Nadere informatie

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Uw huis gebruikt u iedere dag. U woont en leeft er. Dat uw huis van een goede kwaliteit is, vindt u daarom vanzelfsprekend. Maar

Nadere informatie

Uw bedrijf, uw bankzaken Omdat gemak en ambitie goed samengaan

Uw bedrijf, uw bankzaken Omdat gemak en ambitie goed samengaan Uw bedrijf, uw bankzaken Omdat gemak en ambitie goed samengaan Uw bedrijf, uw bankzaken Omdat gemak en ambitie goed samengaan Als ondernemer weet u kansen te benutten, en met een goed idee gaat u direct

Nadere informatie

Alles over energie van Oxxio!

Alles over energie van Oxxio! Alles over energie van Oxxio! Welkomstfolder Energie van Oxxio, een slimme keuze Welkom bij Oxxio. U zult snel ontdekken dat energie van Oxxio een slimme keuze is. Slim omdat wij u helpen geld en energie

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Zonnepaneel scan Jachthaven HavenLand BV

Inhoudsopgave. Zonnepaneel scan Jachthaven HavenLand BV Inhoudsopgave 1 Doel.... 3 2 Analyse van de situatie.... 3 2.1 Algemene gegevens... 3 2.2 Uw elektriciteitsgebruik.... 5 2.3 Uw dak.... 7 2.4 Productie.... 8 2.5 Conclusie... 8 3 Financiële berekening

Nadere informatie

Gazprom Energy Over ons

Gazprom Energy Over ons Gazprom Energy Elk bedrijf heeft energie nodig. Bij Gazprom Energy zien we het als onze core business om uw energie zo efficiënt en duurzaam mogelijk te leveren. Over ons Elk bedrijf heeft energie nodig.

Nadere informatie

Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud. Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota

Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud. Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota Uw telefooncentrale in de cloud Steeds meer bedrijven en particulieren bellen via Internet

Nadere informatie

Productvoorwaarden Nuon Stroom Actieprijs en Nuon Gas Actieprijs (Nuon Energie Actieprijs)

Productvoorwaarden Nuon Stroom Actieprijs en Nuon Gas Actieprijs (Nuon Energie Actieprijs) Stroom Nuon garandeert dat uw leveringstarieven en het vastrecht voor stroom gedurende het eerste jaar van het contract tenminste 20% lager zijn dan de Nuon-stroomtarieven bij een contract voor onbepaalde

Nadere informatie

De waarde van stadswarmte. Hoe komt de prijs tot stand?

De waarde van stadswarmte. Hoe komt de prijs tot stand? De waarde van stadswarmte Hoe komt de prijs tot stand? De waarde van stadswarmte 3 Hoe komt de prijs tot stand? De energierekening is voor vrijwel iedereen een belangrijk onderdeel van de maandelijkse

Nadere informatie

Salderingsoverzicht 2012 - Update november

Salderingsoverzicht 2012 - Update november Salderingsoverzicht 2012 - Update november Inventarisatie van het beleid omtrent salderen en terugleveren van zonnestroom in de Nederlandse energiemarkt Stichting Zonne-energie Wageningen Rogier Coenraads

Nadere informatie

Kobespa Energie Collectief Energieprijzen schommelen. Wij niet.

Kobespa Energie Collectief Energieprijzen schommelen. Wij niet. Energie Collectief Energieprijzen schommelen. Wij niet. Energie is schaars, duur en zal nog duurder worden. Voor de continuïteit van uw organisatie dus alle reden om niet meer te betalen dan strikt noodzakelijk

Nadere informatie

Salderingsoverzicht 2012 Inventarisatie van het beleid omtrent salderen en terugleveren van zonnestroom in de Nederlandse energiemarkt

Salderingsoverzicht 2012 Inventarisatie van het beleid omtrent salderen en terugleveren van zonnestroom in de Nederlandse energiemarkt Salderingsoverzicht 2012 Inventarisatie van het beleid omtrent salderen en terugleveren van zonnestroom in de Nederlandse energiemarkt Stichting Zonne-energie Wageningen Rogier Coenraads Frank Zegers Juli

Nadere informatie

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01 In de cloud, het nieuwe werken Is uw bedrijf ook toe aan werken in de cloud? Bent u het beu dat programma s, data en bedrijfsdocumenten zich overal en nergens bevinden? ItsCloud neemt al deze zorgen van

Nadere informatie

Zorgverzekering AZG. Speciaal voor u samengesteld: Univé Zorg Geregeld polis Aanvullende Verzekeringen Module B en C

Zorgverzekering AZG. Speciaal voor u samengesteld: Univé Zorg Geregeld polis Aanvullende Verzekeringen Module B en C U n i vé Zorg v e r z e k e r i n g 2 0 1 1 Zorgverzekering AZG Speciaal voor u samengesteld: Univé Zorg Geregeld polis Aanvullende Verzekeringen Module B en C Deze brochure is goedgekeurd door Stichting

Nadere informatie