GARAGE SECTIONAALDEUREN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GARAGE SECTIONAALDEUREN"

Transcriptie

1 GARAGE SECTIONAALDEUREN

2 Alutech sectionaal garagedeuren voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen.

3 Alutech Garagedeuren Ze worden veel gebruikt in de bouw van huizen, garages en parkeerplaatsen. De voordelen van sectionaaldeuren zijn het comfort en gebruiksgemak, veiligheid, beveiliging, goede afdichting van de zijden en perfecte thermische isolatie. Alutech sectionaaldeuren bieden extra comfort als automatische deursloten, tractie en zijdeuren, beglazing, PHZ-sloten (zip-lock), en nog veel meer. Een sectionele Alutech past altijd. De vorm van de garage opening maakt niet uit, rechthoekig, afgeschuind, met segment-of rondboog. Alutech biedt een brede selectie van deur types met mooie afwerking en veel kleuren. Met strakke lijnen en precisieoptiek past een doorsnede Alutech voor moderne architectuur en benadrukt effectief de algemene indruk van het huis. Tests in 2009 door onafhankelijke, geaccrediteerde instellingen hebben bewezen: Alutech Sectionaaldeuren voldoen aan alle Europese veiligheidseisen. Alutech Deur Systeem Dit is een hightech bedrijf, dat produceert: sectionaal en industriële deuren ; sandwichpanelen voor sectiohaaldeuren; stalen profielen en componenten voor het vervaardigen van deuren.. De eigen productie van de deur componenten maakt het mogelijk om de kwaliteit te controleren in alle stadia van de productie en om snel te reageren op behoeften van de markt. Voor het vervaardigen van sectionaaldeuren gebruikt men materialen van de beste Europese leveranciers en de toepassing van hun technologieën met de meest moderne apparatuur: moderne en efficiënte productie van polyurethaan sandwichpanelen; efficiënte geautomatiseerde productielijnen voor de productie van stalen profielen ; moderne hoogfrequente besturingssystemen voor de productie van de deur componenten. Alutech sectionaaldeuren worden gemaakt volgens het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2008 en voldoen aan alle eisen van TÜV Rheinland InterCert СЕ markering : staat voor bescherming van het milieu en is een consumentgericht en gezondheidvriendelijk product; voldoet aan alle eisen van de Europese norm (EN) EN 12604, EN 12453, EN 12424, EN 12425, EN e.

4 Sektionaaldeur "Alutech" ALTIJD DE JUISTE KEUZE RUIMTEBESPAREND Alutech sectionaaldeuren zijn gemakkelijk te openen en liggen parallel aan het plafond om ruimte te besparen. Dit ontwerpprincipe creëert maximale ruimte tot, parkeren voor de deur en in de garage. In vergelijking met de traditionele vleugel Alutech garage sectionaaldeuren past overal en hebben meer praktische voordelen, vooral in de winter. Thermische en akoestische isolatie VAN HOGE KWALITEIT Een dik sandwichpaneel "Alutech" (45 mm) is de basis van hoge kwaliteits- thermische isolatie van de deuren. Elk paneel is voorzien van een elastische EPDM-afdichting. Zo worden kloven tussen deursecties voorkomen en het paneel zorgt voor extra bescherming. Duurzame rubber en weerbestendige afdichtingen aan de vier zijden bieden een optimale bescherming en voorkomt warmteverlies. De hoge thermische isolatie van sectionaal garagedeuren Alutech,zijn precies afgestemd op uw veiligheid, NISI erkend onderzoeksinstituut (Bulgarije), getest en gecertificeerd. Thermische opname van de binnenkant van de garagedeur Alutech Buitentemperatuur van -28 C. Betrouwbare bescherming Een sectionaaldeur Alutech biedt langdurige bescherming van uw woning. De hoge weerstand tegen schokken en windbelasting is bewezen in onafhankelijke tests. De windbelastingsweerstand van Alutech sectionaaldeur is 1000 Pа (klasse 4).

5 Het deurblad Alutech garage sectionaaldeur is gemaakt van met elkaar verbonden afzonderlijke deurpanelen. Bij het openen van de deurpanelen gaan looprails aan weerszijden omhoog en bewegen onder de ruimte van het plafond. De warmteoverdrachtscoëfficiënt van sectionaal garagedeuren is 0,61 W/m2 K, wat vergelijkbaar is met een 60 cm dikke bakstenen muur..

6 ALUTECH : DAG VOOR DAG MEER COMFORT EN VEILIGHEID GEBRUIKSVRIENDELIJK Met de specifieke keuze van de veren zijn de Alutech sectionaaldeuren goed uitgebalanceerd, moeiteloos te sluiten,en stopt automatisch wanneer de poort volledig is geopend. Dankzij de afstandsbediening kunt u de deuren automatische openen, zonder dat u de auto uit moet,dit is vooral leuk in het donker of als het buiten regent. Alutech biedt geschikte mobiele en vaste accessoires zoals de micro-handzender als speciale oplossingen. MODERN DESIGN Moderne garagedeuren zijn afgestemd op de architectuur van de omgeving en zorgen niet enkel voor een mooie toegangspoort, maar tot een betere algemene optische indruk. Een Alutech Sectionaaldeur met een ruime keuze aan deur typen en aantrekkelijke kleuren voor elke bouwsituatie, passende en visueel aantrekkelijke montage.

7 Volgens de Europese normen EN 12604, EN BETROUWBAARHEID In de geest van de oprichter is het merk Alutech een echte belofte van kwaliteit. Garage-sectionaaldeuren voldoen aan alle veiligheidseisen van de Europese norm EN en EN De trekveer technologie zorgt ervoor dat het deurblad tegen crashen is beschermt, (dit is belangrijk voor gemotoriseerde deuren). Door de unieke vorm van de deurpanelen, zijn er geen openingen meer tussen de profielen en scharnieren, en bieden bescherming tegen verwondingen. De bouw van de geleiders en rollen voorkomen ontsporing van het dek deuren. De torsieveren stoppen onmiddellijk de doorloop van de poort bij een eventuele breuk, zodat het deurpaneel niet crasht. De gemotoriseerde garagedeuren zijn uitgerust met een speciaal beveiligings -dedectiesysteem. In geval van contact met een obstakel tegen de sectionaaldeur zal dit gedetecteerd worden en automatisch stoppen.

8 PERFECT DESIGN PERMANENTE langdurige bescherming De basis voor een duurzame bescherming op lange termijn en de robuustheid van de sectionaaldeuren is het stalen sandwichpaneel. Bij de vervaardiging van een sectionaaldeur heeft het stalen-sandwichpaneel de volgende voordelen : 1.De 45 mm dikke stalen sandwichpaneel heeft de grootste stabiliteit tegen schokken en windbelasting; 2 De kern is gemaakt van polyurethaan hardschuim. Buitenste en binnenste panelen zijn gemaakt van verzinkt geplastificeerd staalplaat. Het stalen-sandwichpaneel heeft een constante sluitsnelheid zelfs bij eventuele crash; 3.Het deurblad van verzinkt staalplaat 0,4 mm dik zorgt voor maximale sterkte en duurzaamheid; 4.De zink coatingdikte van 16 micron zorgt voor een hoge corrosiewerende eigenschappen van het paneel; 5.De gemodificeerde nylon met polyurethaan coating deeltjes is: bestand tegen krassen; weerbestendig; lijm en elastisch; corrosiebestendig; bestand tegen reinigingsmiddelen en chemicaliën Polyurethaan coating MKM Primer 5-7 MKM Zink 16 MKM 0,40 mm staalplaat Zink 16 MKM Vernis 12 MKM PU- Hardschuim 15 jaar actief in de kuststreek. Bewezen door tests.

9 Bij de productie van sectionaal garagedeuren gebruikt Alutech alleen maar eerlijk hoogwaardige grondstoffen van toonaangevende leveranciers. Technisch geavanceerde oplossingen en strikte naleving van technologische processen in alle stadia van de productie maken het mogelijk om producten te vervaardigen met een constante kwaliteit, en beschermt door patenten. Een van de sterkste paneel in Europa EPDM-dichting behoudt zijn elasticiteit en blijft zijn beschermende rol spelen, zelfs bij lage temperaturen. De afdichting sluit de vorming van spleten tussen de panelen, die een hoge thermische en geluidsisolatie biedt. De holte van de dubbele deur is absoluut gelijkmatig gevuld. Dit is de 100% HCFK-vrij PU-schuim combineert met de stalen bekisting. Cruciale rol in het warmteverlies speelt de dikte van het paneel. Hoe dikker het paneel, hoe beter de isolerende eigenschappen is. En is het vanzelfsprekend omdat het deurblad meer dan 80% van het totale oppervlak van de poort is. CORROSIEBESCHERMING De onafhankelijke laboratoriumtests hebben bevestigd dat de sectionaaldeuren een hoge anticorrosie kwaliteit bezitten, Alutech".Panelen weerstonden de aanval van "zout" voor 750 uur, wat ongeveer tot 15 jaar van de werking van de deuren in gematigde kustgebieden met zoutgehalte overeenkomt. Voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid zorgt ALUTECH voor een optiepakket: roestbestendig spanning kabels; roestbestendig bevestigingsmiddelen; verzinkte rollen; gegalvaniseerd geleiderails met beschermende polymeer coating.

10 UW PERSOONLIJKE SMAAK Breed scala van oppervlakken en kleuren van de panelen. Breed scala van oppervlakken en kleuren van de panelen Een Alutech sectionaal garagedeur in uw favoriete RAL kleur.

11 De garagedeuren van "Alutech" benadrukken de ideale architectuur van een moderne hi-tech, maar ook een klassieke cottage. De verschillende kleuren en decoratieve afwerking zorgt voor een harmonieuze algemene indruk van de deur en metselwerk. Paneeltypes Microwave Het poort oppervlak, " Microwave" is ongevoelig voor vuil en krassen en houdt het top-optisch effect. De buitendeur is van houtnerf reliëf en microwave design. Cassette (Georgian) De cassette, is gelijk verdeeld in de breedte en hoogte van de poorten, en zijn een design element, naadloos geïntegreerd in de architectuur van het huis. De buitenkant afwerking heeft een "houtnerf" Geribd (een horizontale groef S-Type) Het poort oppervlak overtuigd door karakteristieke lijnstructuur. De lamellen overgangen zijn uitgerust met subtiele profiel frezen. L-type M-type S-type Het poort aan de buitenkant is van houtnerf reliëf met horizontale lijnen op dezelfde 125 mm breedte intervallen. De binnenkant van de deur is van houtnerf reliëf, grijs-wit (kleuren volgens RAL 9002). 8 standaard kleuren Wit Bruin Silver Blauw Purper Mosgroen Ivoor Antraciet Metallic * Microwave en horizontale groef S- type ** De getoonde kleuren zijn het gevolg van het drukproces en kunnen derhalve verschillen van de RAL kleuren.

12 NATUURLIJKE CHARMANT HOUTEN GARAGEDEUREN S-type M-type L-type Horizontale groef S- type in drie decoratieve afwerkingen: "Golden Oak", "Dark Oak" en "Cherry".De panelen М-type en L-type alleen in "Golden Oak". Het paneel is in het algemeen glad aan de buitenoppervlak (zonder markering). Houtnerf reliëf garagedeuren zijn ideaal voor de zogenaamde "cottages" of traditionele huizen. In Alutech heb je veel keuzes in verschillende oppervlaktes en kleur. U bent verzekerd van een deur die perfect visueel bij uw woning past. Gedetailleerd natuurlijk hout uitstraling, Dark Oak Golden Oak combineert alle voordelen van een stalen deur: eigendomsbescherming; weerstand tegen corrosie; UV-bestendig; robuustheid; de beste thermische en akoestische isolatie. Panel-type cassette in 2 decoratieve afwerkingen: Dark Oak en Golden Oak. Het paneel is in het algemeen glad aan de buitenoppervlak (zonder markering).

13 Garage sectionaaldeuren met decoratieve afwerking "Golden Oak", "Dark Oak" en "Cherry" worden afgestemd op de klassieke architectuur. De sandwichpanelen vestigen de aandacht op het antiekkarakter van hout, zijn bestand tegen UV-stralen en vocht. En houd zijn langdurige aantrekkelijk uiterlijk. Garage - sectionaaldeuren met houten karakter, benadrukken de elegantie en individualiteit van uw woning.

14 VARIANTEN Beglazing Beglazing zorgt voor een natuurlijke daglicht. Alutech biedt een verscheidenheid aan beglazingen. U kunt uw garagedeur voorzien met decoratieve kunststof covers met kruisof Sunrise motief Beglazing met decoratieve elementen om uw huis of vakantiehuis een elegantie te geven met een persoonlijke karakter. Deze deuren zijn in harmonie met de architectuur van de huizen en vakantiewoningen, de nadruk leggend op moderne uitstraling. Sleutelslot Aan de poorten zonder een tweede toegang, biedt Alutech een sleutelslot aan, dat tegelijkertijd zowel buiten en binnenkant afsluit. Het slot zorgt voor een veilige afsluiting van de garagedeuren en is eenvoudig te installeren en heeft esthetische uitstraling. Het is handmatig te bedienen,en in geval van stroompanne kan men steeds de poort manueel openen. Ventilatierooster. Het ventilatierooster zorgt voor een natuurlijke ventilatie van de ruimte.alutech ventilatieroosters zijn in twee kleuren versies beschikbaar, zwart en wit, met muskietnetten en een mogelijkheden om de openingen af te sluiten.

15 De vele details die een sectionaaldeur karakteriseren, stellen veeleisende klanten tevreden. Beglazing, slip-en zijdeur, nachtslot en andere opties zorgen voor extra comfort, veiligheid en zorgen voor een lange levensduur van de poort. LOOPDEUR Verlengt de levensduur van garagedeuren. Om de garage te betreden, moet je niet telkens, de poort openen of sluiten. De loopdeur bespaart inspanning en tijd. Alutech voorziet dat het deurkozijn in twee kleuren te selecteren is: metallic zilver en bruin. ONAFHANKELIJKE ZIJDEUR NAAST DE GARAGEDEUR. De zijdeur wordt samen met de poort geleverd en is uitgevoerd met een harmonische totaalindruk. De zijdeur is gemaakt van sandwich panelen met aluminium afwerking. Professionele individuele begeleiding en een breed scala aan accessoires zijn de beste oplossingen voor een moderne garagedeur.

16 BESLAG VARIANTEN VAN DE ALUTECH SECTIONAALDEUREN STANDAARD SERIE Het deurblad wordt gebalanceerd door de trekveren De trekveren maken het mogelijk de mm brede en 3000mm hoog deurpaneel makkelijk te openen en te sluiten. Een originele manier van het bevestigen van de veren wordt 1 beschermd door een octrooi. 3 De trekveren kunnen worden gespannen of ontspannen bij de montage of op een later gebruik. Dit bespaart tijd en geld. PATENT Als gevolg van de galvanisch verzinkt opvouwbare rolhouder, is een beveiligde verbinding bij het openen en sluiten van de deur gegarandeerd. Een dergelijke extra isolatie is tevens aangebracht. De afdichtingen geven de poort een perfecte indruk. De onderste afdichting compenseert de hobbels en biedt een warmte isolatie.

17 CLASSIC SERIE 2 Het torsieverensysteem met gegroefde as zorgt voor een optimale gewichtsverdeling. 5 3 De stabiele middenscharnieren gemaakt van roestvrij staal verbinden de afzonderlijke deurpanelen nauwkeurig De flexibele as-koppeling verbindt beide as stukken en regelt de spanning van de kabel. De rolhouderen gemaakt van roestvrij staal en aluminium, opvouwbare rolhouder is een beveiligde verbinding bij het openen en sluiten van de deur gegarandeerd. Een extra isolatie is derhalve aanwezig. 2 5 De veerbreukbeveiliging stopt de torsieveer bij een breuk en houdt het deur paneel stevig op zijn plaats. Europees octrooi, EN Rubberen eindkappen zorgen voor afdichting van oneffenheden en bieden een efficiënte warmte isolatie. Een bijzondere betrouwbare bewaking van de randpoort zorgt ervoor dat een obstakel detecteert wordt nog voor contact met de poort.

18 AUTOMATISCHE SYSTEMEN Om te openen, drukt u op de knop

19 Alutech automatische sectionaaldeuren zijn vanuit de auto met de afstandsbediening eenvoudig te bedienen. Dit is vooral handig als het regent of sneeuwt. Om de deur te openen, drukt u gewoon op de knop, zonder te hoeven uitstappen. Aandrijfsystemen voor SECTIONAALDEUREN Alutech biedt een hoogwaardig automatisch aandrijfsysteem voor sectionaaldeuren in verschillende prijsklasse.de motor met een transmissieregeling wordt direct onder het plafond van het huis geplaatst. Sectionaaldeuren worden verplaatst door een ketting, gemonteerd op de transmissie stang. Automatisch aandrijving De keuze van aandrijvingen voor een sectionaaldeur is afhankelijk van verschillende niveaus: van de deur grootte en de deurbreedte; van de intensiteit van het gebruik; van de opening kantelpoorten sluitsnelheid; van de bedrijfsomstandigheden. Handzender SPIN SPIDER SHEL COMFORT GDO COMFORT EN VEILIGHEID, BEDIENING GARAGEDEUREN Aanvullende onderdelen zoals zenders, fotocellen, transponders en vele anderen hulpmiddelen, helpen om de veiligheid en functionaliteit van het gehele systeem te verhogen.

20 Budget ALUTECH SECTIONAALDEUREN Classic Sectionaaldeur Standaard Sectionaaldeur Middelhoge prijsklasse Budget Lager prijsklasse Maximale grootte van Poort Breedte mm, hoogte mm Breedte mm, hoogte mm min Standaard montage (H = 210 mm) min Vrije doorrijhoogte 3 montage types (Н -minimum hoofdruimte hoogte): Lage montage (H = 100 mm) Minimum hoofdruimte 100 mm Hoge montage (H = 900 mm) min Minimum zijruimte 130 mm Minimum zijruimte 140 mm Paneel varianten Microwave Geribd - groef (S,M,L panels) Cassette Zijdeuren Loopdeur Zijdeur Enkel zijdeur Vergrendeling (standaard) Sleutelslot Poort vergrendelingen Vergrendeling (standaard) Garage deursystemen Handmatig Automatisch Handmatig Automatisch Kabel (standaard) Controle schakelaar voor handmatige bediening (op 2 m hoogte en tot 15 m2) Operator met afstandsbediening en optioneel verschillende beveiligings systemen Kabel (standaard) Controle schakelaar voor handmatige bediening (op 2 m hoogte en tot 15 m2) Operator met afstandsbediening en optioneel verschillende beveiligings systemen

21 Een geschikte variant van een sectionaaldeur ontwerp en een goed voorbereide deuropening verlengt de levensduur van de poort. Vier ontwerp varianten van Alutech garagedeuren stellen ons In staat deuren te installeren bijna in elke garage doorgang. Passage hoogte Passage breedte D diepte van de ruimte Voor poorten met manuele bediening D = H mm Voor automatische aangedreven sectionaaldeuren D min = 3180 mm, D max = 4370 mm Garagedeur met torsieveren Garagedeur met trekveren Bevestiging type CLASSIC Hoofdruimte hoogte (Н), mm Lage montage Min 100 Standaard montage Min 210 Hoge montage Min 900 STANDAARD Min 100

22 TECHNISCHE SPECIFICATIES VAN DE ALUTECH GARAGEDEUREN Standaard Optie CLASSIC Sectionaaldeur STANDAARD Sectionaaldeur Maximale afmetingen Breedte, mm Hoogte, mm Dikte, mm Sandwichpaneel Type Geribd (S, M, L type), Microwave, Cassette paneel Geribd (S, M, L type,) Microwave, Cassette paneel Relief patroon Houtnerf Houtnerf Glad Glad Bescherming tegen vallen en ongecontroleerde beveging van de poort Veiligheidsfuncties Vingerbescherming Beschermin tegen grijpen en snijden Minimale levensduur Opening en sluiten cyclus Tegengewicht Torsieveer Trekveer Deuren Loopdeur Zijdeur Vergrendeling Vergrendeling Sleutelslot Beglazing Roosterventilatie Besturing Handmatig Elektrische rail aandrijving** *Voor de deuren met de breedte tot 4,5 m de loopdeur is ingebouwd met drempel van 95 mm. Als de deur breedte meer is dan 4,5 m, dan heeft de loopdeur een de drempel van 140 mm. ** Aanbevolen voor deurenhoogte boven de 2 meter en oppervlakte tot 15 vierkante meter.

23 Veer duurzaamheid is opening - sluiten cyclus of 17 werkjaren

24 The Alutech Door Systems The Alutech Incorporated The AluminTechno De Alutech Holding is een van de marktleiders in West-en Oost-Europa voor rolluiken en sectionale poorten, de grootste producent van aluminium profielsystemen in Oost-Europa. De Alutech Holding bestaat uit vijf productie-installaties en vijfentwintig retailbedrijven in Rusland, Wit-Rusland, Oekraïne en de Tsjechische Republiek. Alle ondernemingen van de Holding,hebben High-tech apparatuur om producten te fabriceren die voldoen aan alle Europese kwaliteitsnormen. Voor de in-house productie van de productielijnen van sandwich panelen en geëxtrudeerde aluminium profielen, computer-gestuurde coating-technologie, en is daardoor het grootste bedrijf in het DIS voor eloxiete Aliminium profielen. The Alstrong Binnen het industrieel complex van de holding staat een groep van Alutech specialisten klaar om de kwaliteit van alle fasen van het productieproces te controleren: van de inkoop van grondstoffen tot de productie van afgewerkte producten en hun verpakking. Het kwaliteitsmanagementsysteem van alle instellingen van de Groep is gecertificeerd in overeenstemming met de eisen van ISO 9001 systeem TUVGERT. De Alutech Holding distributiegebieden worden uitgebreid tot het GOS en Baltische staten. De sectionaaldeur van ALUTECH is zeer gegeerd in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Tsjechië, Nederland en andere EU-landen. ALUTECH sectionaaldeuren bieden comfort en veiligheid en elegantie, ze zijn de incarnatie van de esthetiek van een constante kwaliteit voor uw huis.

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

SECTIONALE GARAGEDEUREN

SECTIONALE GARAGEDEUREN SECTIONALE GARAGEDEUREN 1 2 МAXIMALE LEVENSDUUR VAN DE VERING IN HET STANDAARDPAKKET De vering van onze sectionale deuren heeft een levensduur van wel 25.000 bewegingen omhoog en omlaag. Dit komt overeen

Nadere informatie

542 Sectionale overheaddeuren

542 Sectionale overheaddeuren INDUSTRIËLE DEUREN Crawford 542 Sectionale overheaddeuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Crawford 542 Sectionale overheaddeuren 210 www.crawfordsolutions.com www.crawfordsolutions.nl

Nadere informatie

Duurzaam maatwerk is onze standaard

Duurzaam maatwerk is onze standaard Sectionaaldeuren Duurzaam maatwerk is onze standaard sectionaal deuren TOONAANGEVEND Salco is al jaren hét toonaangevend deurenbedrijf in Noord Holland. Naast onze, zeer snel leverbare standaard sectionaaldeuren,

Nadere informatie

Sectionaalpoorten voor woningen

Sectionaalpoorten voor woningen Sectionaalpoorten voor woningen Goede redenen om een sectionaalpoort van Vabo te kiezen Een Belgisch kwaliteitsproduct Gebruik van duurzame materialen Kwaliteit van onder tot boven Robuuste uitvoering

Nadere informatie

SECTIONALE GARAGEDEUREN

SECTIONALE GARAGEDEUREN SECTIONALE GARAGEDEUREN 7 1 МAXIMALE LEVENSDUUR VAN DE VERING IN HET STANDAARDPAKKET De vering van onze sectionale deuren heeft een levensduur van wel 25.000 bewegingen omhoog en omlaag. Dit komt overeen

Nadere informatie

SECTIONALE GARAGEDEUREN

SECTIONALE GARAGEDEUREN SECTIONALE GARAGEDEUREN De perfecte constructie van het sandwichpaneel 45 mm paneeldikte voor de Classic-serie 0 1 2 3 4 7 VOORDELEN VAN ALUTECH GARAGEDEUREN 40 mm paneeldikte voor de Trend-serie 1 LANGE

Nadere informatie

Uw partner voor innovatieve deur- en garagepoortsystemen. Het volledige programma. Onze producten. GARAGEPOORTEN KANTELPOORTEN AANDRIJVINGEN

Uw partner voor innovatieve deur- en garagepoortsystemen. Het volledige programma. Onze producten. GARAGEPOORTEN KANTELPOORTEN AANDRIJVINGEN TECKENTRUP DOOR SOLUTIONS Uw partner voor innovatieve deur- en garagepoortsystemen JULI 08 KRANT UITGAVE 0 DESIGN VEILIGHEID SERVICE INHOUD Het volledige programma. Onze producten. GARAGEPOORTEN KANTELPOORTEN

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning LUXE-LINE TWIN: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE SINGLE: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

Garagepoorten/ Garagedeuren UniPro

Garagepoorten/ Garagedeuren UniPro Garagepoorten/ Garagedeuren UniPro Welkom in de wereld van de WIŚNIOWSKI garagepoorten/ garagedeuren Wij produceren al sinds 25 jaar met passie. Het merk WIŚNIOWSKI stamt af van de familienaam van de oprichter

Nadere informatie

SECTIONALE POORTEN Poorten voor alle toepassingen. Eco 40 of Thermo 45 Een poort aangepast aan uw isolatienormen, gebruik en budget.

SECTIONALE POORTEN Poorten voor alle toepassingen. Eco 40 of Thermo 45 Een poort aangepast aan uw isolatienormen, gebruik en budget. SECTIONALE POORTEN Poorten voor alle toepassingen Eco 40 of Thermo 45 Een poort aangepast aan uw isolatienormen, gebruik en budget. 1 Eco 40mm Eco 40 is een economische en functionele poort die makkelijk

Nadere informatie

Garagedeuren Sectionaal. Veiligheid Kwaliteit Comfort. www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11)

Garagedeuren Sectionaal. Veiligheid Kwaliteit Comfort. www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11) Garagedeuren Sectionaal Veiligheid Kwaliteit Comfort www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11) Wilt u een mooie garagedeur die veilig is en alle comfort biedt? In harmonie met uw huis Dan weet u de garagedeuren

Nadere informatie

Technische informatie. ISO ADK sectionale deuren voor de woningbouw

Technische informatie. ISO ADK sectionale deuren voor de woningbouw Technische informatie ISO ADK sectionale deuren voor de woningbouw ADK NV - Tel. +32-89-70.26.58 - Fax. +32-89-70.26.57 - info@adknv.com - www.adknv.com ISO ADK sectionale deuren De ISO ADK sectionale

Nadere informatie

ISO Sectionaaldeuren Baumuster geprüft

ISO Sectionaaldeuren Baumuster geprüft ISO Sectionaaldeuren Zertifizierung Baumuster geprüft Alles in een ontwerp Modern deurconcept - hoge kwaliteit - optimale prestaties uitgebreid kleurenpalet passend in elke situatie ISO Sectionaaldeuren

Nadere informatie

Garagedeuren gegevens

Garagedeuren gegevens Garagedeuren gegevens Sectionale Garagedeur 40 mm dik. Cassette uitvoering met houtnerf structuur. Inclusief montage, demontage en afvoeren van de oude deur De garagedeuren zijn tochtvrij door de afdichting

Nadere informatie

HAROL SECTIONALE POORTEN. Veiligheid en comfort in perfecte harmonie

HAROL SECTIONALE POORTEN. Veiligheid en comfort in perfecte harmonie HAROL SECTIONALE POORTEN Veiligheid en comfort in perfecte harmonie sectionale poorten De Harol sectionale poorten beantwoorden perfect aan de behoeften van de veeleisende bouwer of verbouwer. Met het

Nadere informatie

Openslaande Garagedeuren

Openslaande Garagedeuren Openslaande Garagedeuren Classic Vervang uw garagedeur, maar behoudt de karakteristieke uitstraling. Uw nieuwe deur kan worden voorzien van beglaasde panelen, houtimitaties of retro ornamenten. 3 Flush

Nadere informatie

U-waarde Panoramadeur 40: 4000 x 4000 mm 4,35 W/m²K.

U-waarde Panoramadeur 40: 4000 x 4000 mm 4,35 W/m²K. PANORAMADEUR PRODUCTINMATIE De Panoramadeur is een ALU deur, leverbaar in de 40 mm of 60 mm variant. De panelen hebben geen verticale tussenstijlen waardoor een breed glasbeeld gerealiseerd is. Het plexiglas

Nadere informatie

VRAGEN? BEL (lokaal tarief) Verano - Sectionaal garagedeuren

VRAGEN? BEL (lokaal tarief) Verano - Sectionaal garagedeuren VRAGEN? BEL 0900-0512 (lokaal tarief) Verano - Sectionaal garagedeuren Sectionaal garagedeuren VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 52-091111(6) Wilt u een mooie garagedeur die niet alleen veilig is maar ook alle

Nadere informatie

SECTIONALE POORTEN AUTOMATISATIE ZONWERINGEN. Uw poortspecialist als maatwerk belangrijk is!

SECTIONALE POORTEN AUTOMATISATIE ZONWERINGEN. Uw poortspecialist als maatwerk belangrijk is! SECTIONALE POORTEN AUTOMATISATIE ZONWERINGEN Uw poortspecialist als maatwerk belangrijk is! RB Systems, uw partner in maatwerk. Met een poort van RB Systems kiest u voor een maximale betrouwbaarheid gekoppeld

Nadere informatie

De beproefde kwaliteit

De beproefde kwaliteit De beproefde kwaliteit comfortabel veilig isolerend ruime keuze in model en kleur NOVADOOR garage sectionaaldeuren Trend Line New York Vancouver paneel Mittels glad Sidney De zeer mooi vormgegeven panelen

Nadere informatie

Houtnerf overheaddeur bestekomschrijving volgens Stabu Versie 1.01. Datum: 11-04-2013

Houtnerf overheaddeur bestekomschrijving volgens Stabu Versie 1.01. Datum: 11-04-2013 Houtnerf overheaddeur bestekomschrijving volgens Stabu Versie 1.01. Datum: 11-04-2013 Fabricaat: ALBIN CE Type: Overheaddeur houtnerf AWS-40 1 Windbelasting klasse 5, NEN-EN 12424 1 Waterdichtheid klasse

Nadere informatie

Garagedeuren Sectionaal deuren Roldeuren Overheaddeuren

Garagedeuren Sectionaal deuren Roldeuren Overheaddeuren Garagedeuren Sectionaal deuren Roldeuren Overheaddeuren Praktische oplossing De sectionaaldeur wordt direct achter de gevelopening geïnstalleerd en door de verticale openingsbeweging en haakse geleiders

Nadere informatie

Folie eiken overheaddeur bestekomschrijving volgens Stabu Versie 1.01 Datum: 11-04-2013

Folie eiken overheaddeur bestekomschrijving volgens Stabu Versie 1.01 Datum: 11-04-2013 Folie eiken overheaddeur bestekomschrijving volgens Stabu Versie 1.01 Datum: 11-04-2013 Fabricaat: ALBIN CE Type: Overheaddeur design folie AFS-40 1 Windbelasting klasse 5, NEN-EN 12424 1 Waterdichtheid

Nadere informatie

Metaflex Doors Thuis in uw wereld. Productoverzicht. Metaflex Foodcare 4. Metaflex MAK 8. Metaflex Orion Freezer 12. Metaflex Orion Shock Freezer 16

Metaflex Doors Thuis in uw wereld. Productoverzicht. Metaflex Foodcare 4. Metaflex MAK 8. Metaflex Orion Freezer 12. Metaflex Orion Shock Freezer 16 Informatie en inspiratie Metaflex Doors Thuis in uw wereld Productoverzicht Metaflex Foodcare 4 Metaflex MAK 8 Metaflex Orion Freezer 12 Metaflex Orion Shock Freezer 16 Metaflex Polaris Chiller 20 Metaflex

Nadere informatie

ROMASS. Sectionaalpoorten voor garages GARAGE- EN INDUSTRIEPOORTEN. uit staal en aluminium - voor nieuwbouw en renovatie. Punten

ROMASS. Sectionaalpoorten voor garages GARAGE- EN INDUSTRIEPOORTEN. uit staal en aluminium - voor nieuwbouw en renovatie. Punten ROMASS GARAGE- EN INDUSTRIEPOORTEN Sectionaalpoorten voor garages uit staal en aluminium - voor nieuwbouw en renovatie Punten www.romass.be www.romass.nl Romass garage sectionaaldeuren het maximum aan

Nadere informatie

Uniek in Nederland! Duoport

Uniek in Nederland! Duoport Uniek in Nederland! Duoport Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Welkom thuis I welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Nadere informatie

Uniek in Nederland! Duoport

Uniek in Nederland! Duoport Uniek in Nederland! Duoport Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Welkom thuis I welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Nadere informatie

Moyaert garagedeuren zijn goed, houden warmte in je huis, een comfortabele temperatuur en besparen verwarmingskosten in de winterperiode. De thermisch

Moyaert garagedeuren zijn goed, houden warmte in je huis, een comfortabele temperatuur en besparen verwarmingskosten in de winterperiode. De thermisch Moyaert Sec onale poorten Eco / Thermo Al jd op maat gemaakt en in de basis elektrisch bediend. (handbediening niet mogelijk De construc e is opgebouwd uit gegalvaniseerde componenten. Het deurblad is

Nadere informatie

242 Sectionale overheaddeuren

242 Sectionale overheaddeuren INDUSTRIËLE DEUREN Crawford 242 Sectionale overheaddeuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Crawford 242 Sectionale overheaddeuren 2 www.crawfordsolutions.com 3 4 www.crawfordsolutions.com

Nadere informatie

perfecte isolatie & veilig gevoel

perfecte isolatie & veilig gevoel Rolluiken perfecte isolatie & veilig gevoel Een rolluik kan voor u een prettige oplossing zijn voor die bekende problemen: in de zomer wordt het te warm in huis, in de winter is er behoefte aan extra isolatie,

Nadere informatie

In twee uitvoeringen voor garages en bijgebouwen. Openslaande garagedeuren. Tweevleugelige deuren met aluminium omraming en paneelvullingen

In twee uitvoeringen voor garages en bijgebouwen. Openslaande garagedeuren. Tweevleugelige deuren met aluminium omraming en paneelvullingen In twee uitvoeringen voor garages en bijgebouwen Openslaande garagedeuren Tweevleugelige deuren met aluminium omraming en paneelvullingen Openslaande garagedeuren Voor een gemakkelijke toegang tot garage

Nadere informatie

SECTIONALE GARAGEDEUREN

SECTIONALE GARAGEDEUREN SECTIONALE GARAGEDEUREN 1 МAXIMALE LEVENSDUUR VAN DE VERING IN HET STANDAARDPAKKET De vering van onze sectionale deuren heeft een levensduur van wel 25.000 bewegingen omhoog en omlaag. Dit komt overeen

Nadere informatie

Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam

Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam Veilige deuren 22 Een veiligheidsdeur beschermt uw huis. Inbraak in appartementen is een veelvoorkomend probleem. De meeste van deze inbraken

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

1.5.1 APS-50 Technische gegevens standaard industriedeur

1.5.1 APS-50 Technische gegevens standaard industriedeur 1.5.1 APS-50 Technische gegevens standaard industriedeur hoogte 500 mm 50 mm Maximale breedte 12.000 mm ( breder na berekeningen ) Standaardkleur Binnenzijde RAL9010, buitenzijde diverse kleuren standaard

Nadere informatie

AW40 UniPro / AW40 UniPro Nano80 sectionaaldeur

AW40 UniPro / AW40 UniPro Nano80 sectionaaldeur AW40 UniPro / AW40 UniPro Nano80 sectionaaldeur Paneel: Paneelhoogtes: Staaldikte: 40mm, 5x staalomzetting bij bevestigingen Buitenzijde: standaard kleuren, RAL kleuren Binnenzijde RAL 9002. Voorzien van

Nadere informatie

ALU 40 mm. Als licht en zicht belangrijk zijn. Spelen met ramen. U-waarde ALU 40 mm sectionaaldeur: 5000x5000 mm: 3,87 W/m 2 K

ALU 40 mm. Als licht en zicht belangrijk zijn. Spelen met ramen. U-waarde ALU 40 mm sectionaaldeur: 5000x5000 mm: 3,87 W/m 2 K mm Als licht en zicht belangrijk zijn In industriële omgevingen waar licht en zicht belangrijk zijn, bewijst de Alpha mm sectionaaldeur zijn kracht. Het deurblad van de ALU deur wordt opgebouwd uit meerdere

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

POORTEN ISOL-COMFORT. www.passiefhuis-shop.be WWW.WINSOL.BE

POORTEN ISOL-COMFORT. www.passiefhuis-shop.be WWW.WINSOL.BE POORTEN ISOL-COMFORT www.passiefhuis-shop.be WWW.WINSOL.BE Onderdelen De Isol-Comfort sectionale poort van Winsol is uitgerust met een pakket aan innovatieve onderdelen die materialen met een hoog geleidingsvermogen

Nadere informatie

Hörmann garagedeur G 97 De binnen de gevel blijvende kanteldeur NIEUW. Verbeterde techniek

Hörmann garagedeur G 97 De binnen de gevel blijvende kanteldeur NIEUW. Verbeterde techniek Hörmann garagedeur G 97 De binnen de gevel blijvende kanteldeur NIEUW Verbeterde techniek De binnen de gevel blijvende kanteldeur G 97 biedt u veel voordelen Een garage vlak bij het trottoir, een korte

Nadere informatie

ALSTA volbeglaasde overheaddeuren, type 242

ALSTA volbeglaasde overheaddeuren, type 242 OVERHEADDEUREN Aan de solide ALSTA bedrijfsafsluitingen ligt ruim 40 jaar ervaring ten grondslag. Dit komt direct tot uiting in de lange levensduur, de concurrerende prijsstelling en de aantrekkelijk lage

Nadere informatie

Technische informatie.

Technische informatie. Technische informatie. 1. Poortblad. Het poortblad bestaat uit panelen met een modulaire hoogte van 610mm en 500mm en een dikte van +-42mm, die horizontaal geplaatst en aan elkaar bevestigd zijn met scharnieren

Nadere informatie

Thermo sectionaaldeur

Thermo sectionaaldeur Thermo sectionaaldeur Paneeldikte 45 mm! Als energie de bepalende factor is De Thermo sectionaaldeur is samengesteld uit 45 mm dikke stalen sandwichpanelen. Deze hebben een uitstekende thermische isolatie.

Nadere informatie

Sectionele poorten. Wees gerust veeleisend.

Sectionele poorten. Wees gerust veeleisend. Sectionele poorten. Wees gerust veeleisend. 02 03 L-Door. Enkel sectionele poorten. 04 Sectionele garagepoorten. Niets dan voordelen. 06 L-Door. Sectionele poorten op maat. 08 L-Door. Niets wordt aan het

Nadere informatie

Europa s nr. 1 voor garagedeuren en huisdeuren heeft ons overtuigd!

Europa s nr. 1 voor garagedeuren en huisdeuren heeft ons overtuigd! Europa s nr. 1 voor garagedeuren en huisdeuren heeft ons overtuigd! Voordeur zonder zijdeel vanaf 1698 * Automatische garagedeur vanaf 949 * Garagesectionaaldeur RenoMatic incl. ProMatic-aandrijving Dubbelwandig

Nadere informatie

AW AW30-2 openslaande garagedeur

AW AW30-2 openslaande garagedeur AW40-2 - AW30-2 openslaande garagedeur Aluminium geïsoleerde openslaande garagedeur, kozijn thermisch onderbroken. AW40-2 is een openslaande deur met een vulling van 40mm geïsoleerde sectionaaldeur panelen

Nadere informatie

Garagedeuren Sectionaal. Veiligheid Kwaliteit Comfort (12)

Garagedeuren Sectionaal. Veiligheid Kwaliteit Comfort (12) Garagedeuren Sectionaal Veiligheid Kwaliteit Comfort www.verano.nl www.verano.be 52-151103(12) Wilt u een mooie garagedeur die veilig is en alle comfort biedt? Dan weet u de garagedeuren van Verano op

Nadere informatie

WIŚNIOWSKI. Een bekroning van uw investering.

WIŚNIOWSKI. Een bekroning van uw investering. De WIŚNIOWSKI deuren zijn een universele oplossing voor elke woning. Afhankelijk van de te vervullen functie binnendeur, technische deur, glazen deur worden ze gekenmerkt door geschikte parameters die

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie BERKVENS Een omgeving waarin mensen wonen of werken, ontmoeten of ontspannen, dient met zorg te worden gerealiseerd. Sfeer, uitstraling en comfort zijn van belang. In ieder geval functionaliteit en gemak.

Nadere informatie

SECTIONAALDEUREN OPENSLAANDE DEUREN KANTELDEUREN ROLDEUREN AW PRODUCTCATALOGUS

SECTIONAALDEUREN OPENSLAANDE DEUREN KANTELDEUREN ROLDEUREN AW PRODUCTCATALOGUS SECTIONAALDEUREN OPENSLAANDE DEUREN KANTELDEUREN ROLDEUREN AW PRODUCTCATALOGUS AWNEDERLAND WELKOM AW Nederland BV is de exclusieve partner van WIŠNIOWSKI spółka z o.o. S.K.A. Wij leveren het omvangrijke

Nadere informatie

kozijnen, deuren, schuifpuien van kunststof

kozijnen, deuren, schuifpuien van kunststof Zeeland - Sas van Gent / Zuid Holland - Rotterdam kozijnen, deuren, schuifpuien van kunststof CT 70 classic CT 70 rondo CT 70 cava Kunststof kozijnen: 5-kamer profiel met 70 mm diepte voor stabiliteit

Nadere informatie

Horizontaal schuivende. Sectionale schuifpoort. www.winsol.eu

Horizontaal schuivende. Sectionale schuifpoort. www.winsol.eu R E S I D E N T I E E L Horizontaal schuivende sectionale poort Confo Europ rm de ese no rm EN 13241-1 Sectionale schuifpoort www.winsol.eu S E C T I O N A L E S C H U I F P O O R T Tand-groefverbinding

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

Industriële sectionale POORTEN/DEUREN

Industriële sectionale POORTEN/DEUREN Industriële sectionale POORTEN/DEUREN Wij verwelkomen u in de wereld van de industriële poorten/deuren van WIŚNIOWSKI Wij produceren al sinds 25 jaar met passie. Het merk WIŚNIOWSKI stamt af van de familienaam

Nadere informatie

OVERHEADDEUREN INDUSTRIE

OVERHEADDEUREN INDUSTRIE OVERHEADDEUREN INDUSTRIE Overheaddeuren voor talloze toepassingen Overheaddeuren worden veelvuldig toegepast bij bedrijfsgebouwen. Een ALBIN overheaddeur, ook wel sektionaal deur genoemd, zorgt voor de

Nadere informatie

Introductie. Qbiss One biedt twee ontwerpmogelijkheden: Ontwerp met schaduwvoeg (Qbiss One B) Ontwerp zonder schaduwvoeg Vlak (Qbiss One F)

Introductie. Qbiss One biedt twee ontwerpmogelijkheden: Ontwerp met schaduwvoeg (Qbiss One B) Ontwerp zonder schaduwvoeg Vlak (Qbiss One F) Introductie Qbiss One 1, is een kosteneffectieve oplossing voor uw gevel en een ideaal alternatief voor samengestelde gevels. Door een combinatie van volledige functionaliteit en esthetiek is het de natuurlijke

Nadere informatie

De snelle buitendeuren met PU-isolatiepanelen voor hoge warmte-isolatie

De snelle buitendeuren met PU-isolatiepanelen voor hoge warmte-isolatie De snelle buitendeuren met PU-isolatiepanelen voor hoge warmte-isolatie Kenmerkend voor deze deuren zijn de uitstekende warmte-isolatie, hoge openingssnelheid en standaard de in de zijgeleiding geïntegreerde

Nadere informatie

Sectionale deuren en accessoires. Ruimte in te vullen door dealer

Sectionale deuren en accessoires. Ruimte in te vullen door dealer Sectionale deuren en accessoires Ruimte in te vullen door dealer ADK: De juiste keuze! Veiligheid voor de hele familie: De ADK sectionale deur is het toonbeeld van veiligheid. De veren zijn voorzien van

Nadere informatie

MCA Sectionale garagepoorten

MCA Sectionale garagepoorten MCA Sectionale garagepoorten MCA SECTIONALE GARAGEPOORTEN Flush - Goud eiken Flush - Grijs 7016 MIDRIB - Goud eiken MIDRIB - Grijs 7016 RIB - Wit 9002 RIB - Mahonie CASSETTE - Goud eiken CASSETTE - Mahonie

Nadere informatie

High Performance deur Albany RR3000 ISO

High Performance deur Albany RR3000 ISO High Performance deur Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Hoge snelheden en uitstekende thermische eigenschappen Thermische isolatie 50 mm dik geïsoleerd

Nadere informatie

PRIVATE WONINGBOUW RESIDENTIE INDUSTRIE

PRIVATE WONINGBOUW RESIDENTIE INDUSTRIE PRIVATE WONINGBOUW RESIDENTIE INDUSTRIE 2014 DESSOL-DOOR UW MERK IN SECTIONAALPOORTEN. MAATWERK, SERVICE EN PRECISIE ZORGEN VOOR EEN HOOGSTAAND KWALITEITS- PRODUCT, GEGARANDEERD DOOR ONS VAKMANSCHAP. KIES

Nadere informatie

Rolluik RV 40 Rolluik RV 41 ecoline Rolluik RV 49 Safe Inbouwrolluik. Rolluiken. www.verano.nl www.verano.be 364-150703(8)

Rolluik RV 40 Rolluik RV 41 ecoline Rolluik RV 49 Safe Inbouwrolluik. Rolluiken. www.verano.nl www.verano.be 364-150703(8) Rolluiken Rolluik RV 40 Rolluik RV 41 ecoline Rolluik RV 49 Safe Inbouwrolluik www.verano.nl www.verano.be 364-150703(8) Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren?

Nadere informatie

Raam- en deursystemen NL 71 Elite elegante accenten voor stijlvolle architectuur

Raam- en deursystemen NL 71 Elite elegante accenten voor stijlvolle architectuur Raam- en deursystemen NL 71 Elite elegante accenten voor stijlvolle architectuur Een mooi aanzicht gecombineerd met de modernste profieltechnologie Voor nieuwbouw en renovaties Als opdrachtgever van nieuwbouw

Nadere informatie

Uniek in Nederland! DuoPort. Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Nu ook met Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dé Garagedeur!

Uniek in Nederland! DuoPort. Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Nu ook met Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dé Garagedeur! Uniek in Nederland! DuoPort Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Nu ook met Politie Keurmerk Veilig Wonen Dé Garagedeur! Welkom thuis - welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een

Nadere informatie

Crawford 370 Sectionale overheaddeuren

Crawford 370 Sectionale overheaddeuren Industriële deuren Crawford 370 Sectionale overheaddeuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Crawford 370 Sectionale overheaddeuren 1 www.crawfordsolutions.com Wanneer isolatie vereist

Nadere informatie

Rolluiken. Voordelen van Drutex rolluiken: PVC, ALUMINIUM Compromisloze beveiliging

Rolluiken. Voordelen van Drutex rolluiken: PVC, ALUMINIUM   Compromisloze beveiliging Voordelen van Drutex rolluiken: Compromisloze beveiliging Het gebruik van talloze oplossingen met betrekking tot het blokkeren van het opheffen van het rolluik en de bediening ervan, zorgt ervoor dat het

Nadere informatie

perfecte kwaliteit scherpe prijs uit voorraad Bent u toe aan een nieuwe garagedeur? Kies Agara, voor jarenlang plezier!

perfecte kwaliteit scherpe prijs uit voorraad Bent u toe aan een nieuwe garagedeur? Kies Agara, voor jarenlang plezier! perfecte kwaliteit scherpe prijs uit voorraad Bent u toe aan een nieuwe garagedeur? De beste prijs/kwaliteitverhouding Alles onder 1 dak 5 jaar garantie Eenvoudig te plaatsen Kies Agara, voor jarenlang

Nadere informatie

Hoge veiligheid door laag energieverbruik. Deuraandrijving DM60. voor barrièrevrij en comfortabel wonen

Hoge veiligheid door laag energieverbruik. Deuraandrijving DM60. voor barrièrevrij en comfortabel wonen Hoge veiligheid door laag energieverbruik Deuraandrijving DM60 voor barrièrevrij en comfortabel wonen DEURAANDRIJVING DM60 DEURMEESTERS Deuren moeiteloos openen en sluiten Met de DM60-deuraandrijving is

Nadere informatie

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek Bij de bouw van een koel- of vriescel en verwerkingsruimten is de montage van de isolerende deur de kroon op het werk.

Nadere informatie

Eenvoudige en keurig afgewerkte kozijnbekledingen. Renovatie-oplossingen voor sectionaaldeuren. Talrijke mogelijkheden voor elke inbouwsituatie

Eenvoudige en keurig afgewerkte kozijnbekledingen. Renovatie-oplossingen voor sectionaaldeuren. Talrijke mogelijkheden voor elke inbouwsituatie Eenvoudige en keurig afgewerkte kozijnbekledingen Renovatie-oplossingen voor sectionaaldeuren Talrijke mogelijkheden voor elke inbouwsituatie Renoveren met Hörmann Alles uit één hand Meestal wordt bij

Nadere informatie

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met Terrasscherm V805 - Cortona De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering die een geweldig design combineert met ongekende toepassingsmogelijkheden. Het product is breed inzetbaar, zowel vrijstaand

Nadere informatie

AANBESTEDINGSTEKST OPBOUWSCREENS

AANBESTEDINGSTEKST OPBOUWSCREENS AANBESTEDINGSTEKST OPBOUWSCREENS PHAZSCREEN TYPE 85 ASN - 95ASN 1. Bergingskast (om bovenop het raam te monteren) Geëxtrudeerde omkasting bestaande uit 1 deel (voor- & bovenprofiel). De omkastingsprofielen

Nadere informatie

POORTEN. Maatwerk. Oog voor veiligheid. 10 standaardkleuren. 5 jaar garantie

POORTEN. Maatwerk. Oog voor veiligheid. 10 standaardkleuren. 5 jaar garantie POORTEN Maatwerk Oog voor veiligheid 10 standaardkleuren 5 jaar garantie De poort en haar vele troeven De Harol sectionale poorten Deze poorten zijn niet alleen een streling voor het oog, ze zijn bovendien

Nadere informatie

3KSplus. Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging

3KSplus. Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging 3KSplus Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging 3KSplus gepatenteerde technologie & gebruik onder de zwaarste omstandigheden 3KSplus is het mechanische sluitsysteem met de hoogste weerstand.

Nadere informatie

SECTIONALE GARAGEDEUREN

SECTIONALE GARAGEDEUREN SECTIONALE GARAGEDEUREN INHOUD HARMONIEUZE UITSTRALING EN BETROUWBARE CONSTRUCTIE KENMERKEN VAN ALUTECH GARAGEDEUREN Geïsoleerde, duurzame en veilige garagedeuren zorgen voor alledaags comfort en een gemak

Nadere informatie

Raamhorren Hordeuren Uw -dealer

Raamhorren Hordeuren Uw -dealer Raamhorren Hordeuren Rolhor BASIC of RONDO BASIC Draaikiep-raam Schuifraam Draairaam voor ramen en deuren Omdat smaken nu eenmaal verschillen, verschillen ook onze rolhorren; de strakke uitstraling van

Nadere informatie

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen 4 SEIZOENEN ZWEMPLEZIER! 1 ZWEMBADOVERKAPPINGEN VAN HIMAN. EEN GOEDE KEUZE. Als trotse bezitter van een eigen buitenzwembad wilt u uiteraard een zo lang

Nadere informatie

Aanbieding geldig van tot Wees smart! Kies smart!

Aanbieding geldig van tot Wees smart! Kies smart! Aanbieding geldig van 19.04.2018 tot 30.06.2018 Wees smart! Kies smart! DE TECHNOLOGIE VAN COMFORT GEMAK BESPAREN U hoeft de afstandsbediening niet te zoeken om de poort te openen voordat u de woning betreedt.

Nadere informatie

Garagedeuren Sectionaal. Veiligheid Kwaliteit Comfort.

Garagedeuren Sectionaal. Veiligheid Kwaliteit Comfort. Garagedeuren Sectionaal Veiligheid Kwaliteit Comfort www.renocobv.com Wilt u een mooie garagedeur die veilig is en alle comfort biedt? Dan weet u de garagedeuren van Renoco-Verano op hun waarde te schatten.

Nadere informatie

6 moderne motieven. Comfort voordeuren Voordelige aluminiumdeuren met 3-voudig veiligheidsslot

6 moderne motieven. Comfort voordeuren Voordelige aluminiumdeuren met 3-voudig veiligheidsslot 6 moderne motieven Comfort voordeuren Voordelige aluminiumdeuren met 3-voudig veiligheidsslot Opdat u zich thuis goed kunt voelen Een behaaglijk gevoel begint bij de voordeur Een voordeur vervult meerdere

Nadere informatie

25 sec. systeem. Dankzij het hoge toerental opent de deur (overbrengingsverhouding 1:1). De kans bestaat dat de

25 sec. systeem. Dankzij het hoge toerental opent de deur (overbrengingsverhouding 1:1). De kans bestaat dat de Text Aandrijving Bedieningsvormen 25 sec 1 sec Voor de aandrijving van de sectionaaldeur biedt Alpha verschillende bedieningsvormen. Bij een laag frequent gebruik zult u een eenvoudig, handbediend systeem

Nadere informatie

Rapid Food De deur voor de voedingsmiddelenindustrie. Technische specificatie

Rapid Food De deur voor de voedingsmiddelenindustrie. Technische specificatie Rapid Food De deur voor de voedingsmiddelenindustrie Technische specificatie Rapid Food Met name geschikt voor: Toegang tot productie-, was- en opslagruimten Ingang/uitgang van transportgebieden Bescherming

Nadere informatie

somfy.nl catalogus voor Motorisering van garagedeuren

somfy.nl catalogus voor Motorisering van garagedeuren somfy.nl catalogus voor Motorisering van garagedeuren Geschikt voor de meest gangbare typen en modellen garagedeuren. Met de Dexxo Pro motoriseert u garagedeuren tot 15m², met vele persoonlijke instellingsopties.

Nadere informatie

High Performance Deur Albany RR392. ASSA ABLOY Entrance Systems

High Performance Deur Albany RR392. ASSA ABLOY Entrance Systems High Performance Deur RR392 ASSA ABLOY Entrance Systems RR392 Robuuste industriële deur die waar voor zijn geld biedt Opent na het loszetten van de rem automatisch (afhankelijk van de maat) door de ingebouwde

Nadere informatie

Verandazonwering. www.verano.nl www.verano.be. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano.

Verandazonwering. www.verano.nl www.verano.be. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano. Verandazonwering V610-Oslo verandazonwering V630-Malmö verandazonwering V612-Hamar verandazonwering

Nadere informatie

SO EASY ramen. Eenvoudig. Prachtig. Perfect

SO EASY ramen. Eenvoudig. Prachtig. Perfect SO EASY ramen Eenvoudig Prachtig Perfect UNIEKE ESTHETISCHE BELEVING We zijn er trots op dat ons aanbod nu 5 helemaal nieuwe en revolutionaire SO EASY systemen omvat. 2 SETH AMON CHEPRI MUT HAPI Uiterlijk

Nadere informatie

AANBESTEDINGSTEKST INBOUWSCREENS

AANBESTEDINGSTEKST INBOUWSCREENS AANBESTEDINGSTEKST INBOUWSCREENS PHAZSCREEN INBOUW TYPE 85N - 85NZ en 110N 110NZ (om in te bouwen in een voorziene ruimte boven het raam) 1. Steunen Verzinkt stalen zijconzoles met overgeplooide rand om

Nadere informatie

Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 364-091218(5)

Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 364-091218(5) Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 364-091218(5) Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan weet u de rolluiken van Verano op waarde

Nadere informatie

Bestel prijslijst, Deur kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco

Bestel prijslijst, Deur kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Bestel prijslijst, Deur kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Hieronder kunt u een bestel prijslijst deurkozijnen van het vlakke profiel Schüco CT70 Classic vinden. Kozijnenkoning levert uitsluitend

Nadere informatie

Meer tijd voor jezelf

Meer tijd voor jezelf Meer tijd voor jezelf + perfecte harmonie + doordachte eenvoud + puur levensgenot + zorgeloos genieten... Zoveel + dat is zendow zendow, het nieuwe raam: mooi van binnen, mooi van buiten en zeer efficiënt

Nadere informatie

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen 4 SEIZOENEN ZWEMPLEZIER! Zwembadoverkappingen van Himan. Een goede keuze. Als trotse bezitter van een eigen buitenzwembad wilt u uiteraard een zo n lang

Nadere informatie

Het innovatieve kozijnprofiel dat het. energieverschil maakt. Kwaliteit, vertrouwen en zekerheid

Het innovatieve kozijnprofiel dat het. energieverschil maakt. Kwaliteit, vertrouwen en zekerheid Het innovatieve kozijnprofiel dat het energieverschil maakt Kwaliteit, vertrouwen en zekerheid SOFTLINE 82 NL: royaal design, zuinig met energie Wilt u straks heerlijk genieten in een behaaglijk huis?

Nadere informatie

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling Dakrandpanelen Voor een blijvend mooie uitstraling Keralit dakranden: de kroon op elke woning! Dakranden vallen vaak niet op, maar zijn een onmisbaar onderdeel van bijna elke woning. Ze vallen pas op als

Nadere informatie

VERTICAAL IS DE TREND

VERTICAAL IS DE TREND DIVERSO OPEN VOEG ALINEL ELEGANCE CLASSIC VERTICAAL IS DE TREND DIVERSO UNIEK AAN DIT CONCEPT IS DE AFWERKING MET VERTIKALE BLOKLAMELLEN (40 mm dikte) in accoya hout. Deze worden in variabele breedtes

Nadere informatie

Garagesectionaaldeur RenoMatic

Garagesectionaaldeur RenoMatic Garagesectionaaldeur RenoMatic NIEUW: Planar-oppervlak in 6 exclusieve kleuren matt deluxe GARAGESECTIONAALDEUR RENOMATIC L-profilering met glad Planaroppervlak De garagesectionaaldeur met L-profilering

Nadere informatie

DEURBLOK PALIERIS G 351

DEURBLOK PALIERIS G 351 DEURBLOK PALIERIS G 351 Les méthodes et spécifications décrites sont susceptibles de modifications en cas de changements apportés par le constructeur à la fabrication des différents organes et accessoires

Nadere informatie

Guttomat overhead bedrijfsdeuren De hoogste kwaliteit voor bedrijven

Guttomat overhead bedrijfsdeuren De hoogste kwaliteit voor bedrijven Guttomat overhead bedrijfsdeuren De hoogste kwaliteit voor bedrijven Met klanten als Porsche, Mercedes en Agip weet Guttomat wat kwaliteit betekent. Door intensieve samenwerking met hun klanten heeft deze

Nadere informatie

DEURBLOK PALIERIS G 371

DEURBLOK PALIERIS G 371 DEURBLOK PALIERIS G 371 Les méthodes et spécifications décrites sont susceptibles de modifications en cas de changements apportés par le constructeur à la fabrication des différents organes et accessoires

Nadere informatie

Bestel prijslijst, Raam kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel nu 0%, 10% of 25% korting! Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco

Bestel prijslijst, Raam kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel nu 0%, 10% of 25% korting! Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Bestel prijslijst, Raam kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel nu 0%, 10% of 25% korting! Hieronder kunt u een bestel prijslijst deurkozijnen van het vlakke profiel Schüco CT70 Classic vinden.

Nadere informatie