The Alwaysbemobile Company realiseert complete ketenintegratie met Microsoft Dynamics AX

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "The Alwaysbemobile Company realiseert complete ketenintegratie met Microsoft Dynamics AX"

Transcriptie

1 The Alwaysbemobile Company realiseert complete ketenintegratie met Microsoft Dynamics AX Organisatie The Alwaysbemobile Company ontwikkelt retailformules voor de aftersales markt van voertuigen zoals auto's, bestelbussen, trucks, landbouwmachines, grondverzetwerktuigen en industriële voertuigen. Voor al deze marktsegmenten en doelgroepen worden aparte labels op de markt gebracht op het gebied van bandenservice, onderhoud, glas en schadeherstel. Het doel hierbij is de bestuurders van de voertuigen altijd mobiel te houden. The Alwaysbemobile Company is ontstaan uit Profile Tyrecenter, de eerste coöperatieve specialist en tevens marktleider op het gebied van banden en velgen in Europa. The Alwaysbemobile Company is de pionier in de automotivebranche die ICT inzet als strategisch middel voor de volledige ketenintegratie van leverancier tot klant. Het hoofdkantoor en franchisenemers in diverse retailformules vormen samen een succesvol businessmodel dat haar omzet in een paar jaar tijd met een factor 100 deed groeien! De invoering van een Microsoft Dynamics AX platform versnelde de bedrijfsprocessen en faciliteerde deze grote groei. SITUATIE Sinds de liberalisering in de autobranche is het niet meer noodzakelijk dat het onderhoud plaatsvindt op het adres waar het voertuig is gekocht. De klant kiest zelf waar hij zijn auto wil laten onderhouden. The Alwaysbemobile Company speelt hierop in en biedt de klant in dit nieuwe tijdperk van onafhankelijk onderhoud steeds meer keuzemogelijkheden. The Alwaysbemobile Company gelooft in de kracht van Excellente Service & Excellente Systemen. De pionier wil marktleider zijn in de banden- en onderhoudsmarkt in alle segmenten. Het complete aanbod van onafhankelijk onderhoud voor zowel particuliere als zakelijke weggebruiker is uniek. Deze focus op de kernactiviteit, het onderhouden van personen- en bedrijfsvoertuigen, biedt voordelen voor de kwaliteit-, service- en prijsbewuste consument en fleetowner. Formules die bij The Alwaysbemobile Company horen zijn onder andere: Profile Tyrecenter, Autoglaz, AH Autoschadeherstel en 1,2,3/// AutoService. The Alwaysbemobile Company en de ruim 200 deelnemende retailorganisaties vormen een zogenoemde 'soft franchising structuur'. Hierbij is iedere franchisenemer eigen ondernemer met een ruime vrijheid binnen de formule.

2 Eisen - geïntegreerde ERP-applicatie voor hoofdkantoor en franchisenemers - complete ketenintegratie - centrale inkoop, decentrale verkoop - bron van informatie voor maken van gunstige prijsafspraken met leveranciers - eenvoudig in te richten naar eigen businessmodel - weinig maatwerk UITDAGING Om de bedrijfsprocessen bij alle organisaties binnen The Alwaysbemobile Company optimaal te ondersteunen, was het bedrijf op zoek naar een passende IT-oplossing. Projectleider Peter van de Brink: "Er was behoefte aan een ERP-platform dat voorziet in één centrale inkoop en administratie door ons hoofdkantoor én een decentrale verkoop door onze franchisers van banden, schade, onderhoud, glas et cetera. Niet alleen verlichten we daarmee de administratieve druk bij onze franchisers, de centralisatie geeft ons ook beter inzicht in de verkopen. Daarnaast kunnen we betere condities bedingen bij de leveranciers. Voordelen - verlaging van administratieve werkdruk bij franchisenemers - boekhouding altijd op orde - businessprocessen worden versneld - web gebaseerde ERP-omgeving Peter van de Brink: Toen we deze business case twee jaar geleden opstartten, leek het een hele uitdaging om die twee onderdelen in één integrale ERP-oplossing te vatten. Enerzijds vanwege onze diversiteit aan formules, anderzijds omdat we onze financiële administratie centraal wilden koppelen met alle individuele financiële administraties van de franchisenemers. Daar komt nog bij dat onze franchisenemers heel verschillend zijn in soort en omvang. Het ene bedrijf is niet veel groter dan een klantenbalie met een kleine administratie, terwijl andere ondernemers van Profile Tyrecenter vijftien vestigingen in de regio hebben met gemiddeld vijf man op elke vestiging. Daarnaast neemt de diversiteit aan producten nog verder toe, omdat we steeds meer producten rondom mobiliteit leveren, waaronder zelfs de aan- en verkoop van auto's. Dat stelt de nodige eisen aan de IT-applicaties." Van de Brink geeft een voorbeeld van de complexiteit die met de ERP-applicatie ondervangen moet worden: "Of de klant nu een Vredestein, Goodyear of Michelin band wil, onze bandenretailers kunnen elke band leveren. Ook banden voor grondverzetmachines à euro per stuk zijn bij sommigen van onze retailers op voorraad. Via het ERP-platform dat we onze retailers willen aanbieden, moeten zij heel gemakkelijk en snel elke band voor de klant kunnen bestellen. Dat betekent dat het ERP-platform toegang moet bieden tot een database waarin álle artikelen van álle fabrikanten zijn opgenomen. Dezelfde oplossing willen we beschikbaar stellen aan de ondernemers van Autoglaz, dus moet er ook ruimte zijn voor een enorm grote database met daarin alle ruiten van de diverse automerken."

3 Producten - Microsoft Dynamics AX Microsoft SQL server "Microsoft Dynamics AX verlicht de administratieve last voor de ondernemer. Hij hoeft zelf niets meer in te voeren, hooguit gegevens te accorderen. Dat heeft een positieve invloed op de kostenstructuur en efficiency." Erik van Mook - Corporate ICT Manager The Alwaysbemobile Company OPLOSSING Twee jaar geleden is The Alwaysbemobile Company samen met Microsoft Certified Partner Edan begonnen met het opstellen van een functionele beschrijving van het ERP-platform. Erik van Mook, Corporate ICT Manager: "Voor deze functionele beschrijving hebben we met een key-user groep alle processen heel gedetailleerd in kaart gebracht. Van het plaatsen van een inkooporder tot en met het aanmaken van de werkorder en de afhandeling aan de klantenbalie." Van den Brink geeft een voorbeeld van een proces: "Onze klanten zijn in principe klant van de franchisenemers. Grote leasemaatschappijen en fleetowners daarentegen zijn klanten van het hoofdkantoor. Toch verwisselen wij hier geen banden, dat werk wordt uiteindelijk bij een vestiging van Profile Tyrecenter uitgevoerd. De leaserijder meldt zich bij de dichtstbijzijnde vestiging van Profile Tyrecenter. Op basis van het kenteken dienen zij de aanvraag in bij de juiste leasemaatschappij. Vervolgens moet er een bevestiging terugkomen met de goedkeuring om het werk uit te voeren. De bijbehorende factuurafhandeling tussen hoofdkantoor, klant en uitvoerende organisatie dient volledig geautomatiseerd via het ERP-systeem te verlopen." Van den Brink: "We hebben gekozen voor Microsoft Dynamics AX Allereerst omdat de gebruikersinterface van Dynamics AX net zo werkt als Microsoft Office en dat maakt het gebruiksvriendelijk voor onze franchisenemers." Maar er zijn meer redenen waarom The Alwaysbemobile Company heeft gekozen voor het Microsoft platform. Erik van Mook: "Omdat wij een aantal grote databases nodig hebben, denk je meteen aan Microsoft SQL Server, dat op zijn beurt naadloos aansluit bij Microsoft Dynamics AX 2009." Van den Brink: "Bovendien kun je Dynamics AX zó inrichten dat het volledig bij de organisatie past. Dat kost natuurlijk wel de nodige inspanning, maar je hebt dan wel een oplossing die de voordelen biedt, waar je naar op zoek bent." Na het ontwikkelwerk, dat The Alwaysbemobile Company deed in samenwerking met Edan, is afgelopen voorjaar de eerste pilot gedraaid. Erik van Mook: "Het zijn in feite twee applicaties geworden, beiden gebaseerd op Microsoft Dynamics AX. De eerste is voor het hoofdkantoor van The Alwaysbemobile Company, de tweede applicatie is voor de franchisenemer zelf en zijn 'operations'."

4 Meer informatie UITROL - Microsoft The Alwaysbemobile Company heeft haar nieuwe ERP-platform 'Autodynamx' gedoopt. Op dit moment werkt de organisatie aan de uitrol van het pakket, dat al een groot deel van alle functionaliteiten voor de formules van The Alwaysbemobile Company in zich heeft. Dit softwarepakket wordt gratis aangeboden aan alle franchisenemers en 'verbindt' alle franchisenemers met de organisatie. Luc van Bussel, CEO van The Alwaysbemobile Company: "We hebben ervaren dat er standaard al heel veel functionaliteit in Dynamics AX zit en dat het heel goed is in te richten naar onze specifieke businessmodellen. Met eenvoudige programmainstellingen en beperkt maatwerk kun je heel ver komen. Voor wat je dan nog mist, kun je gemakkelijk linken naar.net applicaties." "De kracht van Microsoft Dynamics is dat het businessprocessen versnelt en ook de boekhouding doet. Het is heel goed in te richten naar specifieke businessmodellen." Van den Brink: "Autodynamx stelt ons in staat onze franchiseformules vorm te geven en te beheren. Zo hebben we voor het beheer van de bandendatabase een speciale afdeling Datamaintenance opgezet. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de bandendatabase: typen, soorten, merken en vooral de bijbehorende prijzen en verkoopaantallen. De omzetinformatie die in de SQLdatabases ligt opgeslagen, stelt The Alwaysbemobile Company in staat om centraal gunstige prijsafspraken te maken met de grote leveranciers. Ook de inkoop voor de franchisenemers wordt vanuit het hoofdkantoor geregeld. Zo kunnen zij profiteren van betalingskortingen en bonussen die wij met de leveranciers afspreken. Die kortingen en bonussen vinden zij gespecificeerd terug op de factuur die The Alwaysbemobile Company aan de aangesloten franchisenemers stuurt." Luc van Bussel CEO The Alwaysbemobile Company VOORDELEN Voor de franchisenemers is de Dynamics AX applicatie bereikbaar via Peter van den Brink vertelt hoe deze site in de dagelijkse praktijk werkt: "Op kunnen onze franchiseondernemers onderdelen bestellen. De order wordt bevestigd en in het Dynamics systeem van de ondernemer geboekt. Tegelijkertijd gaat er een signaal naar de leverancier om de order te leveren. Zodra de levering plaatsvindt, gaat er een elektronische pakbon naar de franchiser. Door de

5 "Met Autodynamx zijn we in staat onze franchiseformules vorm te geven en te beheren. " Peter van den Brink - Projectleider bij The Alwaysbemobile Company koppeling van het Dynamics AX systeem van The Alwaysbemobile Company met dat van de ondernemer, weten we op het hoofdkantoor dat er iets besteld en vervolgens daadwerkelijk geleverd is. Daarnaast komt de factuur van de leverancier bij ons terecht. Die factuur wordt vergeleken met de pakbon en de bestelling. De twee Dynamics AX omgevingen gaan als het ware met elkaar praten. Bij een correcte match van de gegevens betalen we de factuur. De ondernemer ontvangt van ons vervolgens de elektronische factuur in zijn systeem. Belangrijk in dit hele traject is dat op de werkvloer nauwelijks administratieve handelingen verricht hoeven te worden, daar kan men zich volledig richten op bijvoorbeeld de montage van de band." Erik van Mook: "Met dit systeem is de ondernemer administratief ontlast. Hij hoeft zelf niets meer in te voeren, hooguit moet hij wat gegevens accorderen. Zelfs de btwaangifte rolt met één druk op de knop uit het systeem. Dit alles heeft een positieve invloed op de kostenstructuur en efficiency. Op die manier hebben we het pakket zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt voor de ondernemer." Luc van Bussel: "Dynamics AX is voor ons meer dan een boekhoudpakket. Voor al onze retailformules realiseren we met AX een totale ketenintegratie van fabrikant tot klant. Daarmee heeft Dynamics AX ons ondersteund in de uitbouw van ons businessmodel en met succes, want onze omzet is in een paar jaar tijd gegroeid van 1 miljoen naar 100 miljoen. De kracht van Microsoft Dynamics AX is dat het de complete boekhouding op orde houdt en tegelijk al je business processen versnelt." TOEKOMST Zodra de volledige uitrol van Autodynamix erop zit, zullen de ICT-activiteiten zich vooral richten op webapplicaties en portaltoepassingen rond Microsoft SharePoint Server. Van den Brink: "We stellen ons vragen als: moeten we voor een bepaald business proces een webapplicatie maken of kunnen we dit standaard onderbrengen in de SharePoint portal? En hoe integreren we die met de informatie die we al hebben? Verschillende afwegingen spelen een rol bij het maken van de juiste keuze. Zo is een webapplicatie kwetsbaar ten aanzien van de veiligheid, maar een voordeel is dat die ook voor de buitenwereld beschikbaar is. De SharePoint omgeving daarentegen is wel goed beveiligd en leent zich goed voor toepassingen binnen onze eigen organisatie." Disclaimer De in dit voorbeeld genoemde oplossingen kunnen van toepassing zijn op andere bedrijven en instellingen. De resultaten zijn echter afhankelijk van diverse aspecten, die bij andere bedrijven en instellingen sterk kunnen verschillen met het hier beschreven voorbeeld. SP

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

Bouwend Nederland biedt al zijn afdelingen een eigen webomgeving met content uit centraal beheerde informatiebronnen

Bouwend Nederland biedt al zijn afdelingen een eigen webomgeving met content uit centraal beheerde informatiebronnen Bouwend Nederland biedt al zijn afdelingen een eigen webomgeving met content uit centraal beheerde informatiebronnen Bouwend Nederland realiseerde met Microsoft SharePoint Server 2007 een effectieve doelgroepencommunicatie

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Qurius heeft met Microsoft Dynamics CRM een kwaliteitsslag weten te maken. De onderlinge vestigingen communiceren nu beter

Nadere informatie

S@les in de Bouw dag 2012

S@les in de Bouw dag 2012 S@les in de Bouw dag 2012 Doel van vandaag 1. U informeren over BAB Aanleiding en proces Positionering en visie De voortgang 2. Uw vragen beantwoorden 3. Uw mening horen Aanleiding en Proces Succes in

Nadere informatie

S@les in de Bouw dag 2012

S@les in de Bouw dag 2012 S@les in de Bouw dag 2012 Doel van vandaag 1. U informeren over BAB Aanleiding en proces Positionering en visie De voortgang 2. Uw vragen beantwoorden 3. Uw mening horen Aanleiding en Proces Succes in

Nadere informatie

Bata Industrials rekent af met eilandautomatisering

Bata Industrials rekent af met eilandautomatisering Bata Industrials rekent af met eilandautomatisering Werden productieprocessen ooit in losse Excel sheets bijgehouden, nu alle bedrijfsprocessen in Microsoft Dynamics AX geïntegreerd is niet alleen de efficiency

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server

Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server Door het proces tussen aanvraag en afsluiten van een verzekering te automatiseren, verloopt het sneller en is de kans op fouten sterk afgenomen. Independer.nl

Nadere informatie

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Met een combinatie van Microsoft Dynamics CRM en een online besteltool krijgt MCFE niet alleen inzicht

Nadere informatie

Kwik-Fit verwerkt 500.000 facturen per jaar met Microsoft Dynamics AX

Kwik-Fit verwerkt 500.000 facturen per jaar met Microsoft Dynamics AX Kwik-Fit verwerkt 500.000 facturen per jaar met Microsoft Dynamics AX Een star UNIX systeem vereiste dat data van de ene applicatie in de andere werd overgetypt. Met Microsoft Dynamics AX is een volledig

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Rotor doet meer met minder mensen en met minder kopzorgen

Rotor doet meer met minder mensen en met minder kopzorgen Rotor doet meer met minder mensen en met minder kopzorgen Met de komst van een nieuw management nam Rotor een ingrijpende beslissing: ITmaatwerk vervangen door standaardsoftware. Onder het motto Follow

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation 22 mei 2008 Qurius Page 1 Agenda Uitdagingen People Ready Business Integrated Innovation Case: FNV Bondgenoten Qurius en samenvatting Qurius Page 2 Uitdagingen

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA

Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA Sigma distributiepartner Colours & Coatings wil alle klantgegevens centraal opslaan en op PDA's beschikbaar hebben voor de buitendienstmedewerkers.

Nadere informatie

GEEN ZIN IN OVERTYPEN?

GEEN ZIN IN OVERTYPEN? GEEN ZIN IN OVERTYPEN? VERSNEL UW BUSINESS DOOR: AUTOMATISCHE DATA INVOER W ORKFLOW VOOR GOEDKEURING TIJDENS HET INKOOPPROCES DIGITAAL DOCUMENT ARCHIEF DOCUMENT CAPTURE Document Capture voor Dynamics NAV

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor 1,- per dag voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud vanaf 66,- per maand. Neem uw eigen programma's mee in de Cloud. Werken

Nadere informatie

Checklist E-procurement

Checklist E-procurement Checklist E-procurement CA 1.20-1 CA 1.20 Checklist E-procurement Wat is e-procurement? E-procurement is letterlijk elektronisch inkopen, oftewel het inkopen van producten en diensten door bedrijven of

Nadere informatie

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher Hét complete Uitzendbureau in de Cloud matcher Een processysteem in plaats van een administratiesysteem Meer dan twee keer zoveel tijd besteden aan sales en zo uw omzet verhogen. e-matcher maakt het mogelijk.

Nadere informatie

Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing

Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing Organisatie Werkplek Online is de private cloud oplossing van ApplicationNet

Nadere informatie

ISS verbetert grip op de organisatie met Microsoft Dynamics AX

ISS verbetert grip op de organisatie met Microsoft Dynamics AX ISS verbetert grip op de organisatie met Microsoft Dynamics AX Met Microsoft Dynamics AX verbetert het Institute of Social Studies zijn backofficeprocessen. Rapportages zijn nu direct beschikbaar en hoeven

Nadere informatie

Gasunie inkoopproces 2012

Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Of het nu gaat om het optimaliseren van het gastransport of om het beheren en aansturen van onze leveranciers, bij Gasunie zijn we continu op zoek naar

Nadere informatie

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW 18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW Versie: 1 Datum 21 april 2016 Auteur Peter Stolk Centric Projectportaal Bouw 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Actuele informatie cruciaal 3 SharePoint

Nadere informatie

Gouden eieren bestaan

Gouden eieren bestaan Gouden eieren bestaan Powered by Uw bedrijf ontwikkelt zich continu. Dit vraagt om grip op alle processen. Software helpt u om uw bedrijf efficiënt te runnen. Een softwarepakket is eenvoudig in gebruik

Nadere informatie

Microsoft. de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie

Microsoft. de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie Microsoft Dynamics AX de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie 2 Microsoft Dynamics AX - FOOD Inzicht begint met Microsoft Dynamics AX U wilt:..constante kwaliteit kunnen leveren......inzage in het

Nadere informatie

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket Bedrijf BTL Plastics Sector Productie Producten en diensten Kunststofonderdelen voor industriële voertuigen en machines Website www.btlplastics.com

Nadere informatie

Lease. Service op maat

Lease. Service op maat Lease Service op maat Leasen via Santander Consumer Finance Het leasen van een auto is een uitstekende manier om werkkapitaal vrij te houden of vrij te maken. Maar bijvoorbeeld ook om de operationele zaken

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 499,- excl. btw eenmalig. B- Cloud versie voor 27,50 + 15,- p. mnd onderhoudscontract excl. btw. FashionBase Start incl.

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows Incl. financiele administratie A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud voor 59,95 per maand. Neem uw eigen programma's

Nadere informatie

Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel

Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel Bakker Hillegom is het grootste tuinpostorderbedrijf in Europa. Verkoop via internet wordt daarbij steeds belangrijker. The Vision Web heeft voor Bakker

Nadere informatie

ORBIS SOFTWARE E-COMMERCE INTEGRATIE

ORBIS SOFTWARE E-COMMERCE INTEGRATIE ORBIS SOFTWARE PRESENTEERT DE WEBINAR E-COMMERCE INTEGRATIE PRESENTATOR: GERARD KLOKGIETERS, ORBIS SOFTWARE VRIJDAG 31 MAART 2017 AANVANG: 10:00 UUR ALGEMENE INTRODUCTIE Webinar bestaat uit twee onderdelen:

Nadere informatie

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces ALLIANDER Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces Alliander NV beheert energie netwerken die gas en elektriciteit distribueren naar grote delen van Nederland voor huizen, transport,

Nadere informatie

JUBILEUM AANBIEDINGEN

JUBILEUM AANBIEDINGEN Mamut Exclusieve JUBILEUM AANBIEDINGEN 5% korting op upgrades lees pagina korting op cursuspakketen zie pagina 6 korting op extra licenties zie pagina 2 Mamut Hogere efficiëntie Beter overzicht Up-to-date

Nadere informatie

Onderzoek Cloud Distributie naar wensen business partners

Onderzoek Cloud Distributie naar wensen business partners Onderzoek Cloud Distributie naar wensen business partners KENNISDOCUMENT CLOUD DISTRIBUTIE Onderzoek Cloud Distributie naar wensen business partners Cloud Distributie stelt Business Partners in IT en Telecom

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Technetix BV.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Technetix BV. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Technetix BV. Technetix Listen, Innovate & Deliver Technetix is marktleider op

Nadere informatie

Snel toegang tot CRM-, werkplaats-, en managementgegevens van Plan-de-CAMpagne

Snel toegang tot CRM-, werkplaats-, en managementgegevens van Plan-de-CAMpagne Snel toegang tot CRM-, werkplaats-, en managementgegevens van Plan-de-CAMpagne Bemet heeft een aantal Plan-de-CAMpagne modules ontwikkeld die op een telefoon of tablet gebruikt kunnen worden. Handig voor

Nadere informatie

XBRL voor ondernemers. Wat betekent dat voor u?

XBRL voor ondernemers. Wat betekent dat voor u? XBRL voor ondernemers. Wat betekent dat voor u? Makkelijker, sneller, betrouwbaarder en dus goedkoper aan administratieve verplichtingen voldoen! www.xbrlvoorondernemers.nl BESPAREN OP UW ADMINISTRATIEVE

Nadere informatie

Provincie Fryslân ervaart dat 'zaakgericht' werken veel efficiënter en goedkoper kan zónder papier en mét SharePoint Server

Provincie Fryslân ervaart dat 'zaakgericht' werken veel efficiënter en goedkoper kan zónder papier en mét SharePoint Server Provincie Fryslân ervaart dat 'zaakgericht' werken veel efficiënter en goedkoper kan zónder papier en mét SharePoint Server Organisatie De provincie Friesland wordt net als alle andere Nederlandse provincies

Nadere informatie

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren.

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren. Product Data Manager zet zich in voor digitale uitwisseling van gegevens tussen partijen. Inkooporders, artikelinformatie, prijsmutaties, voorraadpositie, pakbonnen, facturen, orderbevestigingen; er gaat

Nadere informatie

Microsoft Dynamics NAV voorbereiden op SEPA en IBAN

Microsoft Dynamics NAV voorbereiden op SEPA en IBAN Microsoft Dynamics NAV voorbereiden op SEPA en IBAN 2012 GAC Business Solutions De Scheper 307 5688 HP Oirschot +31 (0)499 58 28 28 info@gac.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Introductie... 3 2 Wat

Nadere informatie

Applicatie Integratie in de zorg: implementatie tips uit de praktijk

Applicatie Integratie in de zorg: implementatie tips uit de praktijk Applicatie Integratie in de zorg: implementatie tips uit de praktijk Veel zorginstellingen geven aan informatievoorziening te willen verbeteren. Om bijvoorbeeld de cliënt meer centraal te stellen of Het

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Bewust willen en kunnen 4. Performance Support 5. Informele organisatie 5. Waarom is het zo moeilijk? 6

Inhoudsopgave. Bewust willen en kunnen 4. Performance Support 5. Informele organisatie 5. Waarom is het zo moeilijk? 6 Inleiding De afgelopen vijftien jaar hebben we veel ervaring opgedaan met het doorvoeren van operationele efficiencyverbeteringen in combinatie met ITtrajecten. Vaak waren organisaties hiertoe gedwongen

Nadere informatie

Focus op winstgevendheid. Exclusieve zomeraanbieding voor klanten. Extra gebruikerslicenties

Focus op winstgevendheid. Exclusieve zomeraanbieding voor klanten. Extra gebruikerslicenties Mamut One Lees meer op pag. 6 Uw nieuwe oplossing! Focus op winstgevendheid Exclusieve zomeraanbieding voor klanten Kennis een veilige investering tot 50% Bestel nu en bespaar tot 50% op cursussen voor

Nadere informatie

BANDEN, VELGEN EN AUTOSERVICE. Winterbandenanalyse Profile Tyrecenter

BANDEN, VELGEN EN AUTOSERVICE. Winterbandenanalyse Profile Tyrecenter Winterbandenanalyse Profile Tyrecenter Winterbandenanalyse Profile Tyrecenter De belangrijkste oorzaak van auto-ongelukken in de winter, is een slechte voorbereiding op de weersomstandigheden. Hierbij

Nadere informatie

Productbeschrijving Delta/W Schadedossier versie 1.0

Productbeschrijving Delta/W Schadedossier versie 1.0 Delta/W Schadedossier Compleet en efficiënt Inleiding Delta/W Schadedossier is het backoffice pakket voor de schadehersteller die meer wil dan alleen calculeren. Delta/W Schadedossier heeft standaard uitgebreide

Nadere informatie

ecommunicatie document met begeleidend schrijven

ecommunicatie document met begeleidend schrijven Bijlage 1 ecommunicatie document met begeleidend schrijven T.a.v. Betreft: TBlox ecommunicatie document voor leveranciers Beste leverancier, , 10 mei 2011

Nadere informatie

Met Microsoft Dynamics AX blijft Van Ommen zijn concurrentie voor

Met Microsoft Dynamics AX blijft Van Ommen zijn concurrentie voor Met Microsoft Dynamics AX blijft Van Ommen zijn concurrentie voor Groothandel Van Ommen worstelde met een ERP-systeem dat niet meer paste bij de hedendaagse werkwijze van de medewerkers en de exportdoelstellingen

Nadere informatie

Praktisch Implementeren van EA bij Gemeenten

Praktisch Implementeren van EA bij Gemeenten Praktisch Implementeren van EA bij Gemeenten Edwin de Vries 3 juni 2008 Praktisch Implementeren van Enterprise Architectuur bij Gemeenten Waarom Architectuur bij Gemeenten? Praktische aanpak Invulling

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Wagenparkmanagement

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Wagenparkmanagement Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Wagenparkmanagement Hoeveel gemak wilt u hebben bij het beheren van uw wagenpark? Uw wagenpark is onmisbaar voor uw bedrijfsvoering. Geen wonder dat u alle zorg

Nadere informatie

Bedrijfssystemen vervangen door Slim Software Nabouwen

Bedrijfssystemen vervangen door Slim Software Nabouwen Bedrijfssystemen vervangen door Slim Software Nabouwen Codeless White Paper Roland Worms, Directeur Wouter van der Ven, Lead Software Architect Inhoudsopgave 1. Introductie 2. Het IT dilemma. Als standaard

Nadere informatie

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding.

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Zomeractie IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Als u nu IRIS Capture Pro aanschaft bieden wij u 20% korting op

Nadere informatie

Corporate Express Printing Systems Divisie ziet zijn internetomzet na overstap naar Microsoft Commerce Server 2007 groeien

Corporate Express Printing Systems Divisie ziet zijn internetomzet na overstap naar Microsoft Commerce Server 2007 groeien Corporate Express Printing Systems Divisie ziet zijn internetomzet na overstap naar Microsoft Commerce Server 2007 groeien Door een maatwerkprogramma te vervangen door Microsoft Commerce Server 2007 zag

Nadere informatie

Pagina 2

Pagina 2 www.bestelbijdebron.nl Hoe werkt het... 2019 Over ons BestelbijdeBron.nl is een online Business-to-Business platform waar food en non-food producten verkocht worden direct vanuit de leverancier naar de

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice ICT-diensten... 4 2.2

Nadere informatie

Business case: Fieldservice Management bij Danwood

Business case: Fieldservice Management bij Danwood Onderneming: Branche: Land: Website: ERP: Interfaces: Aantal planners: Danwood Group Print, Document & Workspace management United Kingdom http://www.danwood.com MXP (een systeem dat tot 2006 door Axias

Nadere informatie

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV.

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. ONTVANG HERKEN VERWERK ARCHIVEER NAViDocs is de volledig

Nadere informatie

Brochure AMF Marketing en verkoop

Brochure AMF Marketing en verkoop Brochure AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

SOFTWARE VOOR FIETSZAKEN

SOFTWARE VOOR FIETSZAKEN SOFTWARE VOOR FIETSZAKEN Omschrijving "Software voor fietszaken" is een uiterst compleet en gebruiksvriendelijk pakket voor het dagelijks beheer van een fietszaak. Het programma is volledig geïntegreerd

Nadere informatie

INKOPEN VIA DE WEBWINKEL

INKOPEN VIA DE WEBWINKEL INKOPEN VIA DE WEBWINKEL INKOPEN VIA DE WEBWINKEL De VU is met het inkoopproces overgegaan naar één bestelsysteem: de Web winkel. Bestelformulieren en andere vormen van bestellen, zoals per telefoon, fax,

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

WAT IS FRANCHISE+? DOEL- GROEPEN ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD

WAT IS FRANCHISE+? DOEL- GROEPEN ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! 750 FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD OMZET (Bron: NFV) WAT IS FRANCHISE+? VAKBLAD WEBSITES NIEUWSBRIEF KANDIDATEN-DATABASE

Nadere informatie

The Alwaysbemobile Company groeit fors door

The Alwaysbemobile Company groeit fors door Persbericht Veenendaal, 14 december 2011 The Alwaysbemobile Company groeit fors door INNOVATIE EN GROEISTRATEGIE VRAGEN OM HERSTRUCTURERING MARKTLEIDERSCHAP: MISSIE VOOR ALLE FORMULEBEDRIJVEN De forse

Nadere informatie

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services van KPN Afdelingen smelten samen, markten verschuiven, klanten willen

Nadere informatie

Complete browser-based werkplek

Complete browser-based werkplek Complete browser-based werkplek Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Simpel

Nadere informatie

Ready-2-Benefit ERP Out-of-the-box

Ready-2-Benefit ERP Out-of-the-box Ready-2-Benefit ERP Out-of-the-box AD ULTIMA GROUP Beneluxpark 7 8500 Kortrijk Belgium Tel: +32 56 740 740 Fax: +32 56 740 700 E-mail: info@adultimagroup.com Website: www.adultimagroup.com This document

Nadere informatie

+ Systeemlandschap. + Governance. + Werkwijze. Procure to pay

+ Systeemlandschap. + Governance. + Werkwijze. Procure to pay + Systeemlandschap Procure to pay + Governance + Werkwijze Inkoopquotes 100% Totale kosten 80% Personeel 60% 40% Inkoop 20% 0% handel AEX-bedrijven industrie zakelijk diensten Overheid zorg Bron: CBS 1

Nadere informatie

mypurchasing Adoptie van uw inkoopprocessen met mypurchasing Mei 2013 - Versie 1.0

mypurchasing Adoptie van uw inkoopprocessen met mypurchasing Mei 2013 - Versie 1.0 mypurchasing Adoptie van uw inkoopprocessen met mypurchasing Mei 2013 - Versie 1.0 1 Introductie... 3 2 Overzicht van scenario s... 4 2.1 myrequisitions... 4 2.2 myguidedbuy... 6 2.3 myconfirmation...

Nadere informatie

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog!

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! pakketten en prijzen Voor elke ondernemer een passend pakket. Classic Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! 2013 SnelStart Inhoud 2 Introductie...3 Onze software...4

Nadere informatie

De organisatorische (trein)reis naar een Shared Service Center bij de Nederlandse Spoorwegen

De organisatorische (trein)reis naar een Shared Service Center bij de Nederlandse Spoorwegen De organisatorische (trein)reis naar een Shared Service Center bij de Nederlandse Spoorwegen Rotterdam, 13 april 2017 Carlo Zwinkels Van decentraal naar centraal Van fysiek naar digitaal Van handmatig

Nadere informatie

KTBA PEOPLE IN FOOD "IK DOE GRAAG ZAKEN MET BEDRIJVEN DIE ONS OOK BEGRIJPEN"

KTBA PEOPLE IN FOOD IK DOE GRAAG ZAKEN MET BEDRIJVEN DIE ONS OOK BEGRIJPEN KTBA PEOPLE IN FOOD "IK DOE GRAAG ZAKEN MET BEDRIJVEN DIE ONS OOK BEGRIJPEN" OVER KTBA KTBA richt zich sinds 1996 op de voedingsmiddelen-industrie met consultancy, training en labelcompliance. KTBA is

Nadere informatie

Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen. 4. Controle en beveiliging. 2. Vereenvoudig DMS & mail

Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen. 4. Controle en beveiliging. 2. Vereenvoudig DMS & mail Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Controle en beveiliging Richt de werkplek

Nadere informatie

Stork maakt leren toegankelijker met Springest Go

Stork maakt leren toegankelijker met Springest Go Stork maakt leren toegankelijker met Springest Go Stork lanceerde in 2014 een online leerportal voor zijn medewerkers. Sindsdien kunnen medewerkers zelfstandig opleidingen zoeken en boeken binnen het aanbod

Nadere informatie

DE KRACHT VAN EENVOUD. Business Suite

DE KRACHT VAN EENVOUD. Business Suite DE KRACHT VAN EENVOUD Business Suite CYBERCRIMINALITEIT IS EEN REALITEIT Online bedreigingen zijn een zakelijke realiteit, wat u ook doet. Het aantal beveiligingsincidenten neemt zienderogen toe. Elke

Nadere informatie

Met Microsoft Dynamics CRM kan Cyclomedia zijn expansieplannen uitvoeren

Met Microsoft Dynamics CRM kan Cyclomedia zijn expansieplannen uitvoeren Met Microsoft Dynamics CRM kan Cyclomedia zijn expansieplannen uitvoeren Bij CycloMedia was een snelle implementatie van Microsoft Dynamics CRM noodzakelijk om de sterke groei en expansie naar het buitenland

Nadere informatie

CONNECTING SOLUTIONS VOOR DE GROOTHANDEL DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN

CONNECTING SOLUTIONS VOOR DE GROOTHANDEL DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN CONNECTING SOLUTIONS VOOR DE GROOTHANDEL DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN GROEI DOOR ONTZORGEN VAN MEER NIEUWE KLANTEN. Mark de Waard, Advisie DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

Migratie van Groupwise naar Exchange

Migratie van Groupwise naar Exchange BIJLAGE Bijlage nr. 1 Migratie van Groupwise naar Exchange Doelstelling. Momenteel wordt in de administratie van de VGC Novell Groupwise als mailsysteem gebruikt. De huidige versie van Groupwise is verouderd

Nadere informatie

ULTIMAX WHOLESALE HOU UW RENDABILITEIT ONDER CONTROLE ADULTIMA IMPROVING BUSINESS PRODUCTIVITY

ULTIMAX WHOLESALE HOU UW RENDABILITEIT ONDER CONTROLE ADULTIMA IMPROVING BUSINESS PRODUCTIVITY ULTIMAX WHOLESALE HOU UW RENDABILITEIT ONDER CONTROLE ADULTIMA IMPROVING BUSINESS PRODUCTIVITY Onze voorraad wordt nu realtime bijgewerkt. En met voicepicking hebben we de uitlevergraad fors verbeterd.

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice

Nadere informatie

SPHINXprojects C A S E K A RE L MA ES. Dé beheersoftware voor plaatsings- en constructiebedrijven

SPHINXprojects C A S E K A RE L MA ES. Dé beheersoftware voor plaatsings- en constructiebedrijven C A S E SPHINXprojects Dé beheersoftware voor plaatsings- en constructiebedrijven SPHINX-IT Rijksweg 95A 9870 Machelen t. 09 386 33 00 f. 09 386 95 46 Av. Léon Champagne 2 1480 Saintes t. 02 391 45 48

Nadere informatie

Overzicht cursussen 2015. Cursus op locatie Basiscursus AMF v.3 Basiscursus AMF voor overstappers

Overzicht cursussen 2015. Cursus op locatie Basiscursus AMF v.3 Basiscursus AMF voor overstappers Cursus op locatie Basiscursus AMF v.3 Basiscursus AMF voor overstappers Naast de cursussen die bij Microsign worden gegeven, is het ook mogelijk om cursussen bij u op locatie te laten verzorgen. U kunt

Nadere informatie

Verwachtingsmanagement. is het sleutelwoord. Continu wordt volledig ontzorgd dankzij partnership met Unica Schutte ICT

Verwachtingsmanagement. is het sleutelwoord. Continu wordt volledig ontzorgd dankzij partnership met Unica Schutte ICT Verwachtingsmanagement is het sleutelwoord Continu wordt volledig ontzorgd dankzij partnership met Unica Schutte ICT De oplossing Personeelsintermediair Continu maakt al Continu Als intermediair voor bouw

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Service en Reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en BX MRO (Maintenance, Repair & Overhaul) maakt deze software de

Nadere informatie

Welkom bij de Flexibility Groep

Welkom bij de Flexibility Groep Welkom bij de Flexibility Groep Wij zijn de eerste online franchise organisatie op het gebied van arbeidsbemiddeling De Flexibility Groep is opgericht in 2006 te Breda. Inmiddels tellen we landelijk meer

Nadere informatie

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing Marktinzicht Proces Steeds meer processen worden gedigitaliseerd. Wereldwijd worden er al meer dan 15 miljard facturen elektronisch verzonden

Nadere informatie

SIMPLYSO MAKES USERS LOVE OFFICE 365

SIMPLYSO MAKES USERS LOVE OFFICE 365 SIMPLYSO MAKES USERS LOVE OFFICE 365 SimplySo Makes users love Office 365 Met behulp van SimplySo zorgt u ervoor dat uw klanten optimaal gebruikmaken van de intelligente functionaliteiten van Office 365,

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie Unit 4 Multivers Lite Unit 4 Multivers Het compacte pakket voor uw complete administratie U NIT 4 MULTIVERS L ITE EVEN VOORSTELLEN... Unit 4 Agresso is een softwareonderneming met een landelijk netwerk

Nadere informatie

S U PPLY CHAIN INTEG RAT IE IN DE CLOUD

S U PPLY CHAIN INTEG RAT IE IN DE CLOUD S U PPLY CHAIN INTEG RAT IE IN DE CLOUD Inclusief 7 praktische tips om sneller samen te werken TradeCloud B.V. Molengraaffsingel 12, 2629 JD, Delft 015-30 10 110 www.tradecloud.nl info@tradecloud.nl Versie:

Nadere informatie

ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN

ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN Exact Online CASE STUDY ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ZAKELIJKE DIENSTVERLENING GROEI REALISEREN DOOR TE INVESTEREN IN LEUKE

Nadere informatie

Focus op uitzonderingen

Focus op uitzonderingen Klantcase Van Raam Focus op uitzonderingen Met het Tradecloud supply chain platform voor de industrie en groothandel Een goed geïntegreerde en flexibele supply chain wordt steeds belangrijker 2 80% Van

Nadere informatie

Symsys9 maakt e-facturatie mogelijk voor de communicatie industrie

Symsys9 maakt e-facturatie mogelijk voor de communicatie industrie Symsys9 maakt e-facturatie mogelijk voor de communicatie industrie Symsys9 is de alles-inéén business applicatie voor projecten, media, finance en crm. Het systeem wordt dagelijks gebruikt door honderden

Nadere informatie

Bellen via het internet levert DQ&A 20% kostenbesparing op gesprekskosten

Bellen via het internet levert DQ&A 20% kostenbesparing op gesprekskosten Bellen via het internet levert DQ&A 20% kostenbesparing op gesprekskosten De oude telefooncentrale van DQ&A, marktleider op het gebied van online advertentiecampagnes, kon de sterke groei van het bedrijf

Nadere informatie