PARK VERORDENING. Houd er rekening mee dat de volgende zaken niet mee de Parken in genomen mogen worden :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PARK VERORDENING. Houd er rekening mee dat de volgende zaken niet mee de Parken in genomen mogen worden :"

Transcriptie

1 PARK VERORDENING Welkom in de Parken van Disneyland Paris. Om uw verblijf in de Parken zo veilig en aangenaam mogelijk te laten verlopen, vragen we u zich aan de volgende regels te houden : 1. TOEGANG TOT HET PARK 1.1 Toegangscontrole : Euro Disney Associés S.C.A. behoudt zich het recht voor om persoonlijke bezittingen van bezoekers visueel te inspecteren bij het betreden van en/of in de Parken. Bezoekers die niet meewerken aan deze inspectie kan de toegang worden geweigerd. Houd er rekening mee dat de volgende zaken niet mee de Parken in genomen mogen worden : - Illegale of gevaarlijke stoffen, alcoholische dranken, glazen flessen en gevaarlijke voorwerpen (met name wapens, ongeacht type en ongeacht of ze bedoeld zijn om mee aan te vallen of om zich te verdedigen) die de veiligheid van bezoekers in de Parken in gevaar kunnen brengen. - Zaken die andere bezoekers kunnen storen (vuvuzela's, luidsprekers, hoorns). - De uitschuifbare selfie stokken voor camera's of mobiele telefoons. - Zaken die naar onze mening schadelijk, storend of ongepast zijn. 1.2 Grote voorwerpen : Het mee naar binnen nemen van grote en onhandige voorwerpen en met name van koffers en tassen met een omvang groter dan 55 x 40 x 25 cm (inclusief wieltjes, handvatten en voor- en zijvakken) is niet toegestaan. We raden u aan deze voorwerpen niet mee te brengen, of indien het niet anders kan, gebruik te maken van onze bagagekluizen buiten de Parken. Het is medewerkers van Euro Disney Associés S.C.A. niet toegestaan om bagage in bewaring te nemen buiten de bagagekluizen en enkele daartoe speciaal aangewezen locaties om. Kinderwagens en karretjes kleiner dan 92 x 132 cm zijn toegestaan. Uit veiligheidsoverwegingen kan de toegang tot bepaalde attracties ook worden geweigerd bij voorwerpen die aan bovengenoemde eisen voldoen. Zo mogen kinderwagens en karretjes bijvoorbeeld nooit mee de attractie in worden genomen. 1.3 Vervoersmiddelen : Uit veiligheidsoverwegingen is het gebruik van rolschaatsen, fietsen, steppen of andere vervoersmiddelen, met of zonder motor, niet toegestaan, tenzij hiertoe een medisch noodzaak bestaat die met een medisch certificaat kan worden aangetoond.

2 1.4 Kleding : Bezoekers dienen te allen tijde gepaste kleding te dragen, op zowel het boven- als onderlichaam. Tevens is het niet toegestaan op blote voeten te lopen. We behouden ons verder het recht voor om, geheel naar eigen goeddunken en op elk moment, bezoekers het dragen van bepaalde kostuums, make-up of het tonen van bepaalde tatoeages te verbieden, met name wanneer deze door kinderen en een gezinspubliek als beledigend, aanstootgevend of angstaanjagend kunnen worden beschouwd, en wanneer deze door Euro Disney Associés S.C.A. als ongepast worden beschouwd of wanneer het zich voordoen of gekleed gaan als een gekostumeerd figuur de gang van zaken belemmert. Deze regel geldt ook voor attributen die de veiligheid in gevaar brengen of gevaar kunnen opleveren in onze attracties (cape's, stokken, enz.). Uit veiligheidsoverwegingen is bezoekers het dragen van een masker of van kleding die het gelaat volkomen bedekt alleen toegestaan indien er sprake is van een medische noodzaak. Bij niet-respecteren van de kledingvoorschriften kan de toegang tot de Parken worden geweigerd. Voor speciale evenementen kunnen specifieke richtlijnen gelden. Deze zijn te vinden in het materiaal dat we voor deze evenementen publiceren. 1.5 Minderjarigen : Kinderen tot en met elf jaar oud dienen bij het kopen van een toegangsbewijs en het betreden van de Parken te worden vergezeld door een ouder of verantwoordelijke volwassene. Op kinderen dient te allen tijde toezicht te worden gehouden. Euro Disney Associés S.C.A. behoudt zich het recht voor om kinderen onder de 7 jaar oud de toegang tot attracties te weigeren wanneer zij niet door een volwassene worden vergezeld. Om die reden kan bij de toegang van een attractie bij kinderen zonder begeleiding een controle op lengte en leeftijd worden uitgevoerd. Sommige shows, attracties en evenementen kunnen voor kleine kinderen angstaanjagend zijn. In dat geval wordt deelname van kinderen onder de 1 jaar oud afgeraden of niet toegestaan (vraag een medewerker om een actuele lijst). Alle kinderen onder de 18 jaar oud vallen te allen tijde onder de verantwoordelijkheid van hun ouders of wettelijke voogd en deze verantwoordelijkheid strekt zich uit tot de eventuele schade die hun kinderen veroorzaken. 1.6 Dieren : Dieren worden niet tot de Parken toegelaten, met uitzondering van geleidedieren, onder voorwaarde dat deze te allen tijde aangelijnd en onder toezicht van hun eigenaar worden gehouden. Sommige attracties zijn vanwege hun aard niet voor geleidedieren toegankelijk (raadpleeg de toegankelijkheidsgids voor meer informatie). Het is in de Parken verboden vogels en andere vrij levende dieren te voeren.

3 1.7 Geldigheid van de tickets : De voorwaarden die van toepassing zijn op de toegangstickets voor de Parken dienen te worden gelezen en te allen tijde te worden nageleefd. 1.8 De Parken verlaten en opnieuw betreden : Voor het verlaten en op dezelfde dag weer betreden van een van de Parken dient vóór het verlaten van het Park in kwestie bij een medewerker naar de actuele procedure te worden geïnformeerd. 2. REGELS MET BETREKKING TOT VEILIGHEID EN HYGIËNE 2.1 Gedrag van bezoekers : Diefstal, verstoring van de openbare orde, verbaal en fysiek geweld, beledigingen of racistische opmerkingen, bedrog, fraude, dronken of onzedelijk gedrag, boosaardigheid, het overtreden van de veiligheidsregels en van deze toegangsregels voor de Parken of ander maatschappelijk onaanvaardbaar gedrag kan Euro Disney Associés S.C.A. doen besluiten de nodige stappen te ondernemen, zoals het waarschuwen van de politie, het doen van aangifte of het verwijderen van de betreffende bezoeker(s) uit de Parken, zonder recht op genoegdoening, restitutie of andere aanspraken. Uit veiligheidsoverwegingen is het niet toegestaan om onbezonnen rond te rennen. Voor de veiligheid en het comfort en plezier van alle bezoekers vragen we u de Parken en voorzieningen schoon te houden. In de Parken zijn gezamenlijke maaltijden die een speciale uitrusting vereisen (koelbox, tafels en grote verpakkingen) niet toegestaan. Bezoekers kunnen gebruikmaken van de speciale picknickplek, die te vinden is tussen de parkeerplaats en de toegang tot de Parken. Voor de veiligheid en het comfort van iedereen, vragen we bezoekers om in de attracties en de wachtrij voor de attracties niet te eten of te drinken, en niet te filmen of te fotograferen met behulp van flitslicht of andere speciale belichting. 2.2 Ontruimen van de Parken : De leiding behoudt zich het recht voor om de toegang tot de Parken te beperken, bezoekers de toegang te weigeren of een of beide Parken te ontruimen naar aanleiding van een piek in het bezoekersaantal, uit veiligheidsoverwegingen of in het geval van overmacht. 2.3 Diefstal en schade : Euro Disney Associés S.C.A. is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of schade van of aan persoonlijke bezittingen in de Parken. Bij de ingang van beide Parken zijn bagagekluizen te vinden. Raadpleeg vooraf de voorwaarden hiervoor. Laat geen waardevolle zaken achter in kinderwagens.

4 2.4 Gedrag : Euro Disney Associés S.C.A. behoudt zich het recht voor om bezoekers te weigeren die gedrag vertonen dat een bedreiging vormt voor de veiligheid van andere bezoekers of henzelf, of voor de attracties en showlocaties. 2.5 Rookverbod : Roken is niet toegestaan in de Parken, uitgezonderd in de speciaal voor rokers ingestelde en ingerichte buitenruimten. Deze regel is ook van toepassing op elektronische sigaretten. 2.6 Videobewaking : In de Parken wordt door Euro Disney Associés S.C.A. gebruikgemaakt van een videobewakingssysteem. Dit systeem is geïnstalleerd voor de veiligheid en het comfort van personen en eigendommen. Euro Disney Associés S.C.A. draagt er zorg voor dat dit bewakingssysteem in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving wordt gebruikt. Artikelen L en volgende van het Wetboek van Homeland Security. Decreet d.d. 28 juli Voor informatie en toegang tot de beelden kan contact worden opgenomen met de Directeur Beveiliging, tel.: Achtergelaten voorwerpen : Euro Disney Associés S.C.A. behoudt zich het recht voor om met betrekking tot voorwerpen die zonder toezicht zijn achtergelaten naar eigen inzicht en in samenwerking met de lokale autoriteiten te handelen. 3. TOEGANKELIJKHEID VAN ATTRACTIES, SHOWS, RESTAURANTS, BOETIEKS EN ANDERE VOORZIENINGEN 3.1 Verplichtingen van de bezoeker : Uit veiligheidsoverwegingen geldt voor de toegang tot en deelname aan bepaalde attracties dat bezoekers in goede gezondheid dienen te verkeren en geen hoge bloeddruk, hart-, rug- of nekproblemen mogen hebben, of een andere aandoening die door de betreffende attractie kan verslechteren. Bezoekers dienen voor het betreden van de Parken hun gezondheid te controleren en kennis te nemen van alle waarschuwingen, voorwaarden en veiligheidseisen die te vinden zijn in de brochures, op de websites, bij de toegang tot de attracties, in de gidsen of bij de medewerkers van de Parken. De beperkingen die worden gesteld om reden van gezondheid, beveiliging en veiligheid zijn niet discriminerend van aard.

5

6 3.2 Fysieke kenmerken van bezoekers : Er gelden lengte-eisen. Verder is het mogelijk dat door het type zitplaatsen en de gebruikte veiligheidssystemen attracties niet toegankelijk zijn voor gasten met bepaalde fysieke kenmerken. Bij alle attracties geldt dat bezoekers over voldoende kracht in hun bovenlichaam moeten beschikken om op de juiste wijze in de voertuigen van de attractie te kunnen zitten. 3.3 Toegankelijkheid voor zwangere vrouwen en bezoekers met een handicap : Zwangere vrouwen, bezoekers met chronische of tijdelijke handicaps en andere bezoekers die mogelijk in aanmerking komen voor voorrang bij attracties, dienen zich bij City Hall in het Disneyland Park, Studio Services in het Walt Disney Studios Park of, voorafgaande aan hun komst, op onze website op de hoogte te stellen van de risico's, voorwaarden en beperkingen die voor onze attracties gelden en de manier waarop ze toegankelijk zijn. 3.4 Bezoekers met lichtgevoeligheid : Bij bepaalde attracties en shows wordt gebruikgemaakt van lichteffecten en met name van stroboscoop- en flitseffecten. Dit kan problemen veroorzaken bij bezoekers die leiden aan lichtgevoeligheid. Wij raden hen aan deze attracties en shows niet te bezoeken. 3.5 Sluitingstijden en late openingstijden : Bepaalde shows, attracties, parades, restaurants, boetieks en faciliteiten zijn niet het hele jaar geopend of kunnen tijdelijk worden gesloten op grond van weersomstandigheden, veiligheidsoverwegingen of werkzaamheden. Sluiting kan zonder aankondiging vooraf plaatsvinden. 4. COMMERCIËLE ACTIVITEITEN 4.1 Verkoop van goederen en diensten en verspreiding van drukwerk : In de Parken is de verkoop van goederen of diensten, het doorverkopen van toegangstickets voor de Parken en het verspreiden van pamfletten, brochures of ander drukwerk strikt verboden. 4.2 Foto-, film- en geluidsopnames : Afbeeldingen, foto-, film- en geluidsopnames die door bezoekers in de Parken worden gemaakt, mogen uitsluitend worden gebruikt voor persoonlijke, nietcommerciële doeleinden, tenzij vooraf schriftelijk uitdrukkelijk toestemming is gegeven door Euro Disney Associés S.C.A. voor ander gebruik. Deze Park Verordening zijn te raadplegen op onze website en met onze Relations-medewerkers.

BOUNZ ENSCHEDE ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN

BOUNZ ENSCHEDE ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN BOUNZ ENSCHEDE ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN Welkom bij! Om jouw bezoek en dat van onze overige bezoekers zo veilig en aangenaam mogelijk te maken, zijn deze opgesteld. Met het betreden van de locatie

Nadere informatie

BOUNZ ASSEN ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN

BOUNZ ASSEN ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN BOUNZ ASSEN ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN Welkom bij Bounz Assen! Om jouw bezoek en dat van onze overige bezoekers zo veilig en aangenaam mogelijk te maken, zijn deze Algemene Bezoekersvoorwaarden opgesteld.

Nadere informatie

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN concept 3 juni 2016

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN concept 3 juni 2016 ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN concept 3 juni 2016 Welkom bij Bounz! Om jouw bezoek en dat van onze overige bezoekers zo veilig en aangenaam mogelijk te maken, zijn deze Algemene Bezoekersvoorwaarden opgesteld.

Nadere informatie

Parkreglement 2015 The Roermond Yumble (Hierna te noemen YUMBLE)

Parkreglement 2015 The Roermond Yumble (Hierna te noemen YUMBLE) Parkreglement 2015 The Roermond Yumble (Hierna te noemen YUMBLE) Hartelijk welkom bij YUMBLE! Ons doel is het om uw bezoek en dat van de overige gasten zo aangenaam mogelijk te maken en de orde en veiligheid

Nadere informatie

DeltionLAN. Reglement

DeltionLAN. Reglement DeltionLAN Reglement Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Accomodatie... 4 2. Deelname... 5 3. Eigen risico... 6 4. Gedrag... 7 5. Brand Preventie... 8 6. Apparatuur... 9 7. Eten en drinken...10 8. Illegale

Nadere informatie

Algemene Bezoekersvoorwaarden van Museum Het Rembrandthuis Versie

Algemene Bezoekersvoorwaarden van Museum Het Rembrandthuis Versie Algemene Bezoekersvoorwaarden van Museum Het Rembrandthuis Versie 15-10-2018 Museum Het Rembrandthuis hanteert Algemene Bezoekersvoorwaarden. Deze Algemene Bezoekersvoorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

PARKREGLEMENT. Pagina 1

PARKREGLEMENT. Pagina 1 PARKREGLEMENT Welkom in de Efteling, een Wereld vol Wonderen! Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld om uw bezoek en dat van de overige bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. De directie van de Efteling

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE GEMEENTE SITTARD-GELEEN STATUTAIR GEVESTIGD TE HUB DASSENPLEIN 3, 6131 LB SITTARD (KvK-nummer: 14130475 en BTW-nummer: NL00.19.06.562.B.01), VERDER

Nadere informatie

In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend:

In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend: ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN Service Bioscoop Zien B.V. Algemeen In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend: Service bioscoop Service Bioscoop Zien

Nadere informatie

Reglement Familiepark Nienoord 2018

Reglement Familiepark Nienoord 2018 Reglement Familiepark Nienoord 2018 Hartelijk welkom in Familiepark Nienoord! Het is onze bedoeling om u een leuke en gezellige dag te bezorgen in ons Familiepark. Om uw bezoek en dat van onze overige

Nadere informatie

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan.

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. ALGEMENE VOORWAARDEN Laatst aangepast: 17-1-2017 Deze algemene voorwaarden van Real Life Gaming (eenmanszaak) gevestigd te Utrecht zijn van toepassing op overeenkomsten die door de organisatie met deelnemers

Nadere informatie

Wij wensen u een prettige voorstelling!

Wij wensen u een prettige voorstelling! Huisregels Bij AnnexCinema is een avondje film een avondje uitgaan. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en geniet van een goede sfeer. Om die reden hanteren we de volgende punten:

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN PAL MUNDO B.V. Gedeponeerd bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer waar deze opgevraagd kunnen worden. Op verzoek van een ieder zullen de algemene voorwaarden

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De Tuinen van Appeltern

Huishoudelijk reglement De Tuinen van Appeltern Huishoudelijk reglement De Tuinen van Appeltern Het huishoudelijk reglement, waarin de algemene parkvoorwaarden beschreven staan, zijn opgesteld om uw bezoek en dat van de overige bezoekers zo aangenaam

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JJ s BLUES & ROOTS FESTIVAL 2019

ALGEMENE VOORWAARDEN JJ s BLUES & ROOTS FESTIVAL 2019 ALGEMENE VOORWAARDEN JJ s BLUES & ROOTS FESTIVAL 2019 Algemene Voorwaarden 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst die tot stand komt in het kader van het bezoek aan het

Nadere informatie

versie 18.1 d.d PARKREGLEMENT DIERENPARK AMERSFOORT

versie 18.1 d.d PARKREGLEMENT DIERENPARK AMERSFOORT versie 18.1 d.d. 15-11-2018 PARKREGLEMENT DIERENPARK AMERSFOORT Wat leuk dat je van plan bent DierenPark Amersfoort te bezoeken. Wij hebben een aantal parkregels opgesteld die gelden tijdens je bezoek

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Wonderfeel

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Wonderfeel ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Wonderfeel Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op iedere aanbieding en iedere overeenkomst die tot stand

Nadere informatie

Bezoekersreglement Train World

Bezoekersreglement Train World Bezoekersreglement Train World Goedgekeurd door de Raad van Bestuur van Train World op 28 augustus 2015. De bezoeker aan Train World wordt geacht het reglement te kennen en na te leven. TOEGANG TOT TRAIN

Nadere informatie

Huisregels U.C.S. VZW

Huisregels U.C.S. VZW Door u in te schrijven bij U.C.S. VZW of haar activiteiten gaat u akkoord met de onderstaande regels. In geval dat er ruimte is voor interpretatie van de regels, geldt het oordeel van de stafleden. U.C.S.

Nadere informatie

Gedragsregels - voor patiënten en bezoekers

Gedragsregels - voor patiënten en bezoekers Gedragsregels - voor patiënten en bezoekers De Sint Maartenskliniek verwacht van u dat u zich gedraagt als gast en dat u respectvol en vriendelijk met elkaar omgaat. Behandel de ander zoals u zelf behandeld

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 'Orange Thank You Beleef een magische kerst'

Wedstrijdreglement 'Orange Thank You Beleef een magische kerst' Wedstrijdreglement 'Orange Thank You Beleef een magische kerst' De wedstrijd 'Orange Thank You Beleef een magische kerst' wordt georganiseerd door Orange Belgium nv, Bourgetlaan 3, 1140 Evere. Deze wedstrijd

Nadere informatie

ALGEMEEN BEZOEKERSREGLEMENT VOOR HET BAKKERIJMUSEUM

ALGEMEEN BEZOEKERSREGLEMENT VOOR HET BAKKERIJMUSEUM ALGEMEEN BEZOEKERSREGLEMENT VOOR HET BAKKERIJMUSEUM HOOFDSTUK 1: TOEPASSINGSGEBIED ARTIKEL 1: Het bezoekersreglement is van toepassing op alle bestaande ruimtes waaruit het Bakkerijmuseum bestaat. ARTIKEL

Nadere informatie

Reglement DivisionGaming LanParty

Reglement DivisionGaming LanParty 1. Reglement DivisionGaming LanParty versie 1.0 Om het evenement Divisio Gaming LanParty in goede banen te laten verlopen is dit reglement van toepassing. Tijdens het evenement Division Gaming LanParty

Nadere informatie

GEDRAGSCODE voor patiënten en bezoekers

GEDRAGSCODE voor patiënten en bezoekers GEDRAGSCODE voor patiënten en bezoekers de regels, de toelichting, de actie bij overtreding juni 2010 Bergen op Zoom, juni 2010 Het Lievensberg ziekenhuis wil graag een gastvrij ziekenhuis voor zijn patiënten

Nadere informatie

Bezoekersvoorwaarden Nationaal Monument Kamp Vught

Bezoekersvoorwaarden Nationaal Monument Kamp Vught Bezoekersvoorwaarden Nationaal Monument Kamp Vught Inleiding Nationaal Monument Kamp Vught (hierna NMKV) zal binnen de grenzen van het redelijke al het mogelijke doen om het bezoek aan het museumcomplex

Nadere informatie

AAN DE SUPPORTERS VAN LEGIA WARSHAU

AAN DE SUPPORTERS VAN LEGIA WARSHAU AAN DE SUPPORTERS VAN LEGIA WARSHAU Op 27 november vindt de wedstrijd Sporting Lokeren Legia Warszawa plaats. Wij verheugen ons op de komst van uw club en hun fanatieke aanhang. Bij de heenwedstrijd konden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN. Topbillin BV. Artikel 1 Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN. Topbillin BV. Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 1 Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Topbillin BV 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op iedere aanbieding en iedere overeenkomst die tot stand

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS Educatieve projecten Het Airborne Museum Hartenstein biedt educatieve projecten aan voor diverse schoolniveaus. Uw groep wordt door een educatie medewerker van

Nadere informatie

Huisregels publieke ruimten van het Huis van de Stad van de gemeente s-hertogenbosch

Huisregels publieke ruimten van het Huis van de Stad van de gemeente s-hertogenbosch Bijlage L Huisregels publieke ruimten van het Huis van de Stad van de gemeente s-hertogenbosch Februari 2006 1. Werkingssfeer 1.1 De Huisregels ten aanzien van bezoekers van de gemeente s-hertogenbosch

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Splash your city

Algemene voorwaarden Splash your city Algemene voorwaarden Splash your city Hoofdstuk 1: Algemeen Hoofdstuk 2: Privacy bepalingen en voorwaarden registratie Deelnemer Hoofdstuk 3: Voorwaarden voor het bezoeken van Evenementen Hoofdstuk 4:

Nadere informatie

Bezoekers onder de 18 jaar hebben alléén toegang onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder.

Bezoekers onder de 18 jaar hebben alléén toegang onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder. Huisregels en algemene voorwaarden CuliNESSE Om alles in goede banen te leiden en alle bezoekers een prettig festival te bieden, heeft de organisatie een aantal huisregels opgesteld met daarin ook het

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden. 1. Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden geldende voor het evenement Ruis Festival, georganiseerd door Ruis Events BV. De organisatie gevestigd te: Nedinscoplein 7B, 5912 AP in Venlo met KvK- nummer:

Nadere informatie

Algemene huisregels Rijnstate

Algemene huisregels Rijnstate Algemene huisregels Rijnstate Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Inleiding Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in ons ziekenhuis. Een prettige omgeving

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Concert at SEA B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Concert at SEA B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Concert at SEA B.V. Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op iedere aanbieding en iedere overeenkomst die tot

Nadere informatie

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN THIS IS HOLLAND

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN THIS IS HOLLAND ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN THIS IS HOLLAND 1. Algemene bepalingen: Definities 1.1 THIS IS HOLLAND: This Is Holland B.V., gevestigd te Amsterdam aan het (1031 KS) Overhoeksplein 51, te Amsterdam, Nederland,

Nadere informatie

6.3 Om de organisatie in staat te stellen te voldoen aan haar wettelijke verplichtingen dienen bezoekers zich op verzoek te kunnen identificeren.

6.3 Om de organisatie in staat te stellen te voldoen aan haar wettelijke verplichtingen dienen bezoekers zich op verzoek te kunnen identificeren. DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HET INTERNATIONAL KRUIKENTOURNAMENT, VERDER TE NOEMEN DE ORGANISATIE ZIJN VAN TOEPASSING OP OVEREENKOMSTEN DIE DOOR DE ORGANISATIE MET DEELNEMERS VAN HET EVENEMENT INTERNATIONAL

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EVENEMENTEN Stichting Organisatie Evenementen Junior Kamer IJmond

ALGEMENE VOORWAARDEN EVENEMENTEN Stichting Organisatie Evenementen Junior Kamer IJmond ALGEMENE VOORWAARDEN EVENEMENTEN Stichting Organisatie Evenementen Junior Kamer IJmond Artikel 1 - Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden Evenementen zijn van toepassing op iedere aanbieding en

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS Educatieve projecten Het Airborne Museum Hartenstein biedt educatieve projecten aan voor diverse schoolniveaus. Uw groep wordt door een educatie medewerker van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Stichting Nederlands Speciaalbier Festival

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Stichting Nederlands Speciaalbier Festival ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Stichting Nederlands Speciaalbier Festival Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op iedere aanbieding en iedere

Nadere informatie

Huisreglement Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Huisreglement Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden Huisreglement Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het gerechtsbestuur een

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM Uw reservering Dank u voor uw reservering voor een bezoek aan het Airborne Museum Hartenstein. Adres: Utrechtseweg 232, 6862 AZ Oosterbeek. Telefoon: 026 3337710. In

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Regio Venlo Floriade 2012 B.V.

Huishoudelijk Reglement Regio Venlo Floriade 2012 B.V. Huishoudelijk Reglement Regio Venlo Floriade 2012 B.V. Versie 4 Het huishoudelijk reglement, waarin de algemene parkvoorwaarden beschreven staan, zijn opgesteld om uw bezoek en dat van de overige bezoekers

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene bezoekersvoorwaarden

Algemene voorwaarden. Algemene bezoekersvoorwaarden Algemene voorwaarden Algemene bezoekersvoorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Bezoekersvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding van en op iedere overeenkomst die tot stand

Nadere informatie

Huisreglement rechtbank Overijssel Vastgesteld 2 april 2013

Huisreglement rechtbank Overijssel Vastgesteld 2 april 2013 Huisreglement rechtbank Overijssel Vastgesteld 2 april 2013 Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het management

Nadere informatie

Gedragsregels studenten

Gedragsregels studenten Gedragsregels studenten Citeertitel Datum inwerkingtreding 01-09-2018 Vastgesteld door College van Bestuur 02-10-2018 Instemming Medezeggenschapsraad 18-09-2018 Rechtsgrondslag Korte omschrijving Gedragsregels

Nadere informatie

Bezoekersreglement Train World

Bezoekersreglement Train World Bezoekersreglement Train World Goedgekeurd door de Raad van Bestuur van Train World op 28 augustus 2015. De bezoeker aan Train World wordt geacht het reglement te kennen en na te leven. TOEGANG TOT TRAIN

Nadere informatie

1.2 Onder evenement wordt in deze algemene voorwaarden verstaan (muziek)- uitvoeringen en/of andere manifestaties in de ruimte zin des woord.

1.2 Onder evenement wordt in deze algemene voorwaarden verstaan (muziek)- uitvoeringen en/of andere manifestaties in de ruimte zin des woord. Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Terug Naar Tiengemeten (TNT) Artikel 1- Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op ieder aanbod en

Nadere informatie

Huisregels Medisch Centrum Leeuwarden

Huisregels Medisch Centrum Leeuwarden Het ziekenhuis is open, toegankelijk, patiëntvriendelijk en gastvrij. Net als overal in de samenleving mag het MCL van patiënten, familieleden of andere betrokkenen een coöperatieve houding en gedrag volgens

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN MOJO CONCERTS B.V. Gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank 's Gravenhage onder nummer 34/2015

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN MOJO CONCERTS B.V. Gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank 's Gravenhage onder nummer 34/2015 ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN MOJO CONCERTS B.V. Gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank 's Gravenhage onder nummer 34/2015 Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen

Nadere informatie

PARKEERTERREIN Het parkeren is geheel voor eigen risico. Alleen op aangegeven officiële parkeerplekken parkeren. BEZOEK

PARKEERTERREIN Het parkeren is geheel voor eigen risico. Alleen op aangegeven officiële parkeerplekken parkeren. BEZOEK 1 Algemene voorwaarden HET PAND De zaal mag alleen betreden en verlaten worden via de officiële in- en uitgang, waarbij de aanwijzingen van de toezichthouders opgevolgd dienen te worden. OPENINGSTIJDEN

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN BURO PINKPOP

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN BURO PINKPOP ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN BURO PINKPOP Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Limburg onder nummer 14037208, 20 februari 2014. Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen

Nadere informatie

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN 1. Algemene bepalingen: Definities 1.1 THIS IS HOLLAND: THIS IS HOLLAND B.V., gevestigd te Amsterdam aan het Overhoeksplein 51 die krachtens haar doelstelling inwoners van

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN PRIMAIR ONDERWIJS

BOEKINGSVOORWAARDEN PRIMAIR ONDERWIJS BOEKINGSVOORWAARDEN PRIMAIR ONDERWIJS Koffers Vol Verhalen Het koffertjesproject is ontwikkeld voor de midden- en bovenbouw van het basisonderwijs en de brugklas van het voortgezet onderwijs. Voor groep

Nadere informatie

... HUISREGLEMENT EN HANDHAVING

... HUISREGLEMENT EN HANDHAVING ... HUISREGLEMENT EN HANDHAVING Doel: het veiligstellen van het gastvrijheidsconcept. Huisregels geven aan welk gedrag op de locaties van.niet wordt getolereerd en hebben in dat kader een preventief karakter.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JOINjoin

Algemene Voorwaarden JOINjoin Algemene Voorwaarden JOINjoin 1 Algemeen 1.1 JOINjoin organiseert events voor alleenstaanden en mensen die hun vriendenkring uit willen bereiden. 1.2 Deelname aan events is mogelijk nadat je je hebt aangemeld

Nadere informatie

TOEGANGSBELEID IN DE HORECA VAN DE GEMEENTE GRONINGEN

TOEGANGSBELEID IN DE HORECA VAN DE GEMEENTE GRONINGEN TOEGANGSBELEID IN DE HORECA VAN DE GEMEENTE GRONINGEN De exploitanten zijn verantwoordelijk voor de formulering van hun toegangsbeleid en voor de hantering ervan. Uitgangspunt is dat het beleid helder,

Nadere informatie

Huisreglement Rechtbank Midden-Nederland. Locatie Almere en Amersfoort Versie ph/

Huisreglement Rechtbank Midden-Nederland. Locatie Almere en Amersfoort Versie ph/ Huisreglement Rechtbank Midden-Nederland Locatie Almere en Amersfoort Versie ph/25102016 Inleiding Het gerechtsbestuur van de rechtbank heeft een huisreglement vastgesteld om een ongestoord verloop van

Nadere informatie

Algemene Bezoekersvoorwaarden Stichting Zeister Muziekdagen

Algemene Bezoekersvoorwaarden Stichting Zeister Muziekdagen Algemene Bezoekersvoorwaarden Stichting Zeister Muziekdagen 1.0 Algemeen 1.1 Deze Algemene Bezoekersvoorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst tussen stichting Zeister Muziekdagen (hierna:

Nadere informatie

Versie: 1.4 Datum: juli 2013 BEZOEKERSVOORWAARDEN

Versie: 1.4 Datum: juli 2013 BEZOEKERSVOORWAARDEN Versie: 1.4 Datum: juli 2013 BEZOEKERSVOORWAARDEN INHOUDSOPGAVE 1 ALGEMEEN. 3 2 BEZOEKERSVOORWAARDEN 3 3 AANSPRAKELIJKHEID VAN PATHÉ 4 4 KLACHTEN 4 5 TOEPASSELIJK RECHT/ BEVOEGDE RECHTER. 4 6 MAATREGELEN..

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Welkom! Wij stellen het op erg op prijs, dat u zich als leerling bij Sing & Perform in heeft geschreven of interesse heeft in onze dienstverlening. Om alles goed en prettig te laten

Nadere informatie

HUISREGELS EN ALGEMENE VOORWAARDEN ROTTERDAMSEKOST

HUISREGELS EN ALGEMENE VOORWAARDEN ROTTERDAMSEKOST HUISREGELS EN ALGEMENE VOORWAARDEN ROTTERDAMSEKOST Om alles in goede banen te leiden en alle bezoekers een prettig festival te bieden, heeft de organisatie een aantal huisregels opgesteld met daarin ook

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

HUISREGELS Het ziekenhuis bezoeken Aansprakelijkheid en parkeren Aanwijzingen 1

HUISREGELS Het ziekenhuis bezoeken Aansprakelijkheid en parkeren Aanwijzingen 1 Huisregels HUISREGELS Wij maken uw verblijf in ons ziekenhuis graag zo aangenaam mogelijk. Daar hebben wij echter ook uw hulp bij nodig. Om te zorgen dat alles in het KG zoveel mogelijk naar wens verloopt,

Nadere informatie

NICES 2017 Nederweert International Camp for European Scouts

NICES 2017 Nederweert International Camp for European Scouts Huisregels NICES 2017 vindt plaats van 29 juli 2017 tot en met 12 augustus 2017 op een festivalterrein in de gemeente Nederweert. Op een evenement als NICES 2017 is de belangrijkste regel dat je met elkaar

Nadere informatie

Huisregels en gedragsregels

Huisregels en gedragsregels Huisregels en gedragsregels Inhoud Roken 3 Vrijhouden van in- en uitgangen 3 Foto en video-opnames 3 Alcohol en drugs 4 Extra huisregels bij Opname op Verpleegafdeling 4 Bezoektijden 4 Toiletten 4 Ramen

Nadere informatie

(dit document behoort mede als bijlage bij het lidmaatschaps-inschrijfformulier van BOBOZ)

(dit document behoort mede als bijlage bij het lidmaatschaps-inschrijfformulier van BOBOZ) Gedragscode BOBOZ (dit document behoort mede als bijlage bij het lidmaatschaps-inschrijfformulier van BOBOZ) INHOUD: 1. Inleiding 2. Algemeen 3. Algemene gedragsregels 4. Gedragsregels 5. Gedragsregels

Nadere informatie

2.4. Deze algemene voorwaarden zijn tevens raadpleegbaar (en op te slaan) via de webpagina van het Evenement op

2.4. Deze algemene voorwaarden zijn tevens raadpleegbaar (en op te slaan) via de webpagina van het Evenement op ALGEMENE VOORWAARDEN Door het kopen van een ticket of het bezoeken van het evenement, gaat u akkoord met de huisregels en algemene voorwaarden van Nacht van een Goei Leven Sambeek. Deze zijn hieronder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN MOJO CONCERTS B.V. Gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank 's Gravenhage onder nummer 60/2013.

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN MOJO CONCERTS B.V. Gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank 's Gravenhage onder nummer 60/2013. ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN MOJO CONCERTS B.V. Gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank 's Gravenhage onder nummer 60/2013. Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen

Nadere informatie

COA bezoekersreglement

COA bezoekersreglement COA bezoekersreglement Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers kent een aantal bezoekersregels. Deze zijn officieel in het bezoekersreglement vastgelegd. De regels geven inhoud aan de zorg voor leefbaarheid,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden toegangsbewijzen FDOS Live B.V. KVK 57389683

Algemene voorwaarden toegangsbewijzen FDOS Live B.V. KVK 57389683 Algemene voorwaarden toegangsbewijzen FDOS Live B.V. KVK 57389683 ARTIKEL 1: TOEPASSELIJKHEID EN DEFINITIES 1.1 Gebruiker van deze algemene voorwaarden is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

7 Gedurende uw verblijf bij Thermen Holiday is het dragen van het polsbandje verplicht.

7 Gedurende uw verblijf bij Thermen Holiday is het dragen van het polsbandje verplicht. Huisregelement en voorwaarden Gedurende uw aanwezigheid binnen ons wellness resort zullen wij er alles aan doen om het verblijf van alle gasten zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Deze regels gelden

Nadere informatie

Huisreglement. Rechtbank Gelderland. locaties Apeldoorn en Nijmegen

Huisreglement. Rechtbank Gelderland. locaties Apeldoorn en Nijmegen Huisreglement Rechtbank Gelderland locaties Apeldoorn en Nijmegen Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het

Nadere informatie

Welkom bij het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie

Welkom bij het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie Welkom bij het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie Huisregels voor patiënten en naastbetrokkenen Afspraken Deze huisregels zijn opgesteld om het verblijf binnen de kliniek voor iedereen zo

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Aanschaf kaarten Artikel 3 Kaarten en toegang

Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Aanschaf kaarten Artikel 3 Kaarten en toegang Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden van de stichting Junior Kamer West-Friesland, verder te noemen: de organisatie, zijn van toepassing op overeenkomsten die de organisatie sluit met bezoekers

Nadere informatie

Gedragscode sv N.O.A.V.

Gedragscode sv N.O.A.V. Gedragscode sv N.O.A.V. INHOUD: 1. Inleiding 2. Algemeen 3. Algemene gedragsregels 4. Gedragsregels 5. Gedragsregels voor de ouders/verzorgers 6. Sancties 7. In en rond het zwembad 8. Portretrecht 9. Kennisgeving

Nadere informatie

DOEL VAN DE HUISREGELS

DOEL VAN DE HUISREGELS DOEL VAN DE HUISREGELS De huisregels zijn gemaakt om de veiligheid, orde, rust en hygiëne in dit zwembad te bewaren met als doel voor iedereen een prettig verblijf te verzorgen. De huisregels gelden voor

Nadere informatie

Algemene Bezoekersvoorwaarden van Museum het Palthe Huis in Oldenzaal

Algemene Bezoekersvoorwaarden van Museum het Palthe Huis in Oldenzaal Algemene Bezoekersvoorwaarden van Museum het Palthe Huis in Oldenzaal 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bezoekers van het museum. 1.2. Deze voorwaarden zijn tevens van toepassing

Nadere informatie

Vervoer van dieren. Dit beleid is een aanvulling op de Algemene vervoersvoorwaarden Eurotunnel.

Vervoer van dieren. Dit beleid is een aanvulling op de Algemene vervoersvoorwaarden Eurotunnel. Vertaling ter informatie verstrekt - alleen de Franse en Engelse versies hebben een dwingend juridisch karakter. Vervoer van dieren Dit beleid is een aanvulling op de Algemene vervoersvoorwaarden Eurotunnel

Nadere informatie

Deurbeleid, Huisregels & Garderobe Reglement

Deurbeleid, Huisregels & Garderobe Reglement Deurbeleid, Huisregels & Garderobe Reglement De minimale leeftijd bij Madam is 21 jaar. U dient, in geval van twijfel, uw leeftijd middels legitimatie te kunnen aantonen. U dient te allen tijde in het

Nadere informatie

CENTRALE BIBLIOTHEEK VAN DE EUROPESE COMMISSIE (CBL) LUXEMBURG HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR DE LEESZAAL. Artikel 1 Dienstverlening

CENTRALE BIBLIOTHEEK VAN DE EUROPESE COMMISSIE (CBL) LUXEMBURG HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR DE LEESZAAL. Artikel 1 Dienstverlening CENTRALE BIBLIOTHEEK VAN DE EUROPESE COMMISSIE (CBL) LUXEMBURG HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR DE LEESZAAL Artikel 1 Dienstverlening De dienstverlening van de leeszaal is bestemd voor: - personeelsleden van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Firma Beatmuziek / Peperkamp Producties

ALGEMENE VOORWAARDEN Firma Beatmuziek / Peperkamp Producties ALGEMENE VOORWAARDEN Firma Beatmuziek / Peperkamp Producties Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Entreebewijzen zijn van toepassing op iedere aanbieding en iedere overeenkomst die

Nadere informatie

Huisreglement Rechtbank Overijssel

Huisreglement Rechtbank Overijssel Huisreglement Rechtbank Overijssel Vastgesteld Juni 2018 Inleiding Het bestuur van de rechtbank heeft een huisreglement vastgesteld om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen

Nadere informatie

Provinciaal Cultuurcentrum Caermersklooster Bezoekvoorwaarden

Provinciaal Cultuurcentrum Caermersklooster Bezoekvoorwaarden Provinciaal Cultuurcentrum Caermersklooster Bezoekvoorwaarden Bedankt voor uw interesse in onze tentoonstellingen. Om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken vragen wij u vriendelijk de bezoekvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Bezoekersvoorwaarden van Schaaf City Theater.

Algemene Bezoekersvoorwaarden van Schaaf City Theater. Algemene Bezoekersvoorwaarden van Schaaf City Theater. Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Bezoekersvoorwaarden worden gehanteerd door Schaaf City Theater (hierna te noemen: de onderneming). 1.2

Nadere informatie

ALGEMENE- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN RESTAURANT- BAR VISUALS te EINDHOVEN

ALGEMENE- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN RESTAURANT- BAR VISUALS te EINDHOVEN ALGEMENE- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN RESTAURANT- BAR VISUALS te EINDHOVEN Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan en Overeenkomstenreserveringen gesloten met:

Nadere informatie

HUISREGELS VERSIE JULI 2016 STICHTING ZWEMBAD DUKENBURG

HUISREGELS VERSIE JULI 2016 STICHTING ZWEMBAD DUKENBURG HUISREGELS VERSIE 2016.601 1 JULI 2016 STICHTING ZWEMBAD DUKENBURG Inhoudsopgave: Pagina 1 Doel van het reglement 2 2 Toegang 2 3 Verblijf 2 4 Openingstijden 3 5 Gebruik van de zwembassins 3 6 Gebruik

Nadere informatie

1.5 Zowel 1.2 als 1.3 geldt eveneens voor het personeel van Dance Studio Janien.

1.5 Zowel 1.2 als 1.3 geldt eveneens voor het personeel van Dance Studio Janien. Algemene voorwaarden Dance Studio Janien: Om zo goed en optimaal mogelijk lessen te verzorgen in een prettige omgeving is het belangrijk dat een ieder die onze studio bezoekt, op de hoogte is van onze

Nadere informatie

1.3 De toepasselijkheid van eventuele algemene voorwaarden van de klant wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 De toepasselijkheid van eventuele algemene voorwaarden van de klant wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN BLUE OCEAN EVENTS Artikel 1: toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op iedere aanbieding en iedere overeenkomst die tot

Nadere informatie

Huisreglement. Rechtbank Gelderland. locaties Arnhem en Zutphen

Huisreglement. Rechtbank Gelderland. locaties Arnhem en Zutphen Huisreglement Rechtbank Gelderland locaties Arnhem en Zutphen Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het gerechtsbestuur

Nadere informatie

Huisreglement Stichting X-Events / Bezoekers

Huisreglement Stichting X-Events / Bezoekers Huisreglement Stichting X-Events / Bezoekers Algemeen X-Citement Festival wordt georganiseerd door de Stichting X-Events, gevestigd te Dongen, gemeente Dongen, en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stichting de Kloontjes / Bezoekers

Algemene voorwaarden Stichting de Kloontjes / Bezoekers Algemene voorwaarden Stichting de Kloontjes / Bezoekers 1. definities 1.1. Organisatie : Stichting De Kloontjes, statutair gevestigd te Oisterwijk (KvK: 18069737) en tevens de (rechts)personen die namens

Nadere informatie

3 Inrichting: het sportcentrum Schotte, Horecazaak de Looyerij, fitness Gymplus.

3 Inrichting: het sportcentrum Schotte, Horecazaak de Looyerij, fitness Gymplus. Parkeerreglement parking sportcomplex Schotte Artikel 1 - Toepassingsgebied Dit reglement is van toepassing op alle gebruikers van de parkings van het SportAG, ongeacht het feit of zij er parkeren, stationeren

Nadere informatie

Algemene bezoekersvoorwaarden Het Dolhuys, Haarlem

Algemene bezoekersvoorwaarden Het Dolhuys, Haarlem Algemene bezoekersvoorwaarden Het Dolhuys, Haarlem 2013 / 2014 1. Algemene bepalingen: Definities 1.1 Museum Het Dolhuys, gevestigd aan de Schotersingel 2 te Haarlem, die krachtens haar doelstelling bij

Nadere informatie

2.3 Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk en schriftelijk zijn overeengekomen.

2.3 Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk en schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene bezoekersvoorwaarden: Speelgoed-& carnavalsmuseum Op Stelten te Oosterhout December 2014 1. Algemene bepalingen: Definities 1.1 Museum: het Speelgoed-& carnavalsmuseum Op Stelten, gevestigd aan

Nadere informatie

Algemene bezoekersvoorwaarden

Algemene bezoekersvoorwaarden Algemene bezoekersvoorwaarden Januari 2014 1. Algemene bepalingen: Definities 1.1 Het Van Gogh Museum: de Stichting Van Gogh Museum, gevestigd aan de Paulus Potterstraat 7 te Amsterdam, die krachtens haar

Nadere informatie

Regelement 15, 16, 17 FEBRUARI

Regelement 15, 16, 17 FEBRUARI Regelement 15, 16, 17 FEBRUARI 1 Dit reglement is van toepassing op alle deelnemers en bezoekers en crew van GLG-LAN. 1. Toegang en deelname 1.1. Bij het aanmelden aan een GLG-LAN-evenement c.q. deelname

Nadere informatie

Huisreglement. Rechtbank Gelderland

Huisreglement. Rechtbank Gelderland Huisreglement Rechtbank Gelderland Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het gerechtsbestuur van de Rechtbank

Nadere informatie

2.2 De toepasselijkheid van algemene voorwaarden van Bezoeker wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2.2 De toepasselijkheid van algemene voorwaarden van Bezoeker wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Ticketvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN THE HOLLAND BOAT B.V. Artikel 1 Definities The Holland Boat (THB): The Holland Boat B.V. (kvk-nummer: 71256237), statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

1.2 Rijksmuseumgebouw: de voor het publiek opengestelde ruimten in en rondom de gebouwen van het Rijksmuseum, daaronder begrepen de museumtuinen.

1.2 Rijksmuseumgebouw: de voor het publiek opengestelde ruimten in en rondom de gebouwen van het Rijksmuseum, daaronder begrepen de museumtuinen. ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN STICHTING HET RIJKSMUSEUM AMSTERDAM 1. Algemene bepalingen: definities 1.1 Rijksmuseum: de Stichting Het Rijksmuseum, die krachtens haar doelstelling voorwerpen van kunst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN REAL LIFE GAMES

ALGEMENE VOORWAARDEN REAL LIFE GAMES ALGEMENE VOORWAARDEN REAL LIFE GAMES Deze algemene voorwaarden van Subcultures gevestigd te Utrecht zijn van toepassing op overeenkomsten die door de organisatie met deelnemers van door de organisatie

Nadere informatie