Personeelsmagazine. Schakel. In dit nummer: Grandioze fotosessie. Zelf koken in de Limonadefabriek. Sportdag op het strand.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Personeelsmagazine. Schakel. In dit nummer: Grandioze fotosessie. Zelf koken in de Limonadefabriek. Sportdag op het strand."

Transcriptie

1 Personeelsmagazine Schakel HET MAGAZINE VOOR MEDEWERKERS VAN ENECO april 2014 In dit nummer: Sportdag op het strand Grandioze fotosessie Zelf koken in de Limonadefabriek

2 COLOFON 4 PV-Schakel is een uitgave van de personeels-vereniging ENECO en verschijnt viermaal per jaar. Eindredactie Bestuur Personeelsvereniging ENECO Jan Broere, Joop van Gemert, Theo Jurgens, Margo Koomans, Brocard Remmerswaal, Hans Schaddelee Puzzelmedewerker Piet van Vaalen Productie Caty Kroon tekst & reclame Vormgeving Twin Creations Centraal secretariaat Margo Koomans Postbus AB Dordrecht Tel.: pv@pveneco.nl 6 4 (Interne post) en bezoekadres: Personeelsvereniging Halmaheiraplein GH Dordrecht De personeelsvereniging is ook op de digitale snelweg te vinden. Surf naar of kijk op de pc op je bureau op intranet. KOPIJ Kopij voor de volgende Schakel uiterlijk vóór 1 juni 2014 inleveren. Voor deze editie kunt u uw kopij sturen naar het secretariaat van de personeelsvereniging. Kijk in het colofon voor de adresgegevens. 13 INHOUD 4 Winters genieten met PV 6 Grandioze fotosessie 8 Durft u het aan? Vierdaagse Nijmegen 9 Workshop mozaïk 10 Met de trein naar Berlijn 13 Avontuur, topsport en teamgeest bij Eneco runners 14 Kunstvrienden gaan naar jubileumtentoonstelling Mondriaan

3 Naam: Goed idee Word lid van de PV 14 Adres: Woonplaats: Postcode: Personeelsnummer: Bedrijfsonderdeel: Joulz Eneco Stedin Ingangsdatum: Ik meld mij aan bij de personeelsvereniging van Eneco. Door invulling en ondertekening van dit formulier machtig ik de personeelsvereniging tot maandelijkse inhouding van de contributie op mijn salaris. (3,50 euro). Datum: 15 Workshop stadsfotografie 16 Jaarlijkse sportdag op het strand 18 Workshop chocolade 19 Genieten van de golfbaan in Limburg 22 Kook workshop 23 Inschrijfformulier Handtekening: Dit formulier verzenden naar PV-Eneco Externe post: Secretariaat PV-Eneco, Postbus 62, 3300AB Dordrecht.

4 4 PERSONEELSMAGAZINE DE SCHAKEL Terugblik WIN- TERS genieten met PV

5 PERSONEELSMAGAZINE DE SCHAKEL 5 In januari genoten honderdtien leden van de Personeelsvereniging van een geweldige wintersport. Skiën en snowboarden, langlaufen en wandelen, fitnessen en zwemmen of ontspannen in de sauna en daarna genieten van de geweldige buffetten en niet te vergeten dat het heerlijk vertoeven is in de ruime kamers en appartementen. Een wintersport met de PV staat voor kwaliteit en luxe. Nog nooit mee geweest? Ook volgend jaar staat hotel Haller weer op de verlanglijst van velen. Dit jaar genoten we niet alleen van de zon maar kregen we zelfs een sneeuwbui die wel hard nodig was, nog nooit hadden we zo weinig sneeuw tijdens de wintersport als afgelopen jaar.

6 6 PERSONEELSMAGAZINE DE SCHAKEL Agenda Grandioze FOTO- SESSIE! Nog geen idee wat je (o)pa moet geven met Vaderdag? Laat je dan eens fotograferen door een professionele fotograaf van Loepa fotografie. Maar neem wel iets mee, bijvoorbeeld een hoofddeksel, een bril of je huisdier. Een mooi portret of originele familiefoto is niet alleen een leuk cadeau, maar ook een mooi bezit. Laat je dus fotograferen op zaterdag 24 mei of zondag 25 mei vanaf uur. We doen dat in het atelier van Anja Loepa in het schilderachtige stadje Woudrichem. U krijgt 3 prachtige foto s voor slechts 17,50 euro.

7 PERSONEELSMAGAZINE DE SCHAKEL 7 Het stadje Woudrichem is zeker de moeite waard om even rond te lopen. Toeristisch gezien kent de gemeente Woudrichem twee gezichten. Rust en ruimte in de kernen en bedrijvigheid in de historische vesting. De stad Woudrichem was in 2000 het decor waarin de nationale Sinterklaasintocht plaatsvond en waar de Koninklijke familie in 2007 Koninginnedag vierde. Deze twee gebeurtenissen zetten Woudrichem op de kaart. Ook het nationaal kampioenschap vis bakken en de driejaarlijkse visserijdagen trekken duizenden bezoekers. Gelegen in de vestingdriehoek Gorinchem, Loevestein, Fort Vuren, Woudrichem is het voor elke toerist mogelijk de streek op geheel eigen wijze te ontdekken. Even terug in de tijd, maar wel voorzien van alle gemakken, zoals een snelle watertaxi en gps-wandel en -fietsroutes. U kunt zich aanmelden tot 1 mei op de site of via het inschrijfformulier achterin dit blad.

8 8 PERSONEELSMAGAZINE DE SCHAKEL Agenda 4 Durft u het aan? DAAGSE NIJMEGEN Durft u de uitdaging aan om deel te nemen aan het 98e wereldgrote wandelevenement? Probeer het eens en schrijf u in voor de Vierdaagse van Nijmegen. De overnachtingen vinden plaats in het Sport Sociaal Cultureel centrum De Kruisakkers in Elst. U dient zelf te zorgen voor de inschrijving bij de KNBLO in Nijmegen en voor een bed en slaapzak. Voor de verzorging op de locatie en onderweg zal de Personeelsvereniging zorgen. De kosten voor de gehele week, vanaf maandagavond tot vrijdagavond, zijn 120 euro per persoon. De Vierdaagse vindt plaats van dinsdag 15 juli 2014 tot en met vrijdag 18 juli Inschrijven kan via het inschrijfformulier achter uit de Schakel of via de site. Vermeldt u wel welke afstand u van plan bent te gaan lopen. Aanmelden kan tot 1 mei 2014.

9 PERSONEELSMAGAZINE DE SCHAKEL 9 Agenda Mozaïek Wegens enorm succes wordt dit de derde mozaïekworkshop. Mozaïeken is een heerlijk ontspannende bezigheid en geeft (ook zonder enige kunstzinnige aanleg) al snel leuke resultaten. Er zijn diverse mozaïek-methodes waarvan in deze workshop gewerkt wordt met glasmozaïek. Deze workshop zal langer duren omdat we hier gaan werken met stukjes glasmozaïek en we hier meer tijd voor nodig hebben. Aan het einde van de workshop is het stuk af, mocht dit niet het geval zijn dan krijg je alle materialen en lijm mee om het thuis af te maken. Het voegen moet thuis gebeuren omdat de lijm zeker 12 uur moet drogen. De beschrijving, uitleg en het voegsel krijg je mee. Er zijn vier kleuren beschikbaar (wit, zwart/wit, blauw of aardetinten), graag aangeven welke kleur je wilt maken. De workshop wordt gegeven op zaterdag 17 mei in de Zalmstraat 7a, Rotterdam van tot uur. Parkeren is geen probleem, de parkeergarage is gratis beschikbaar. Er zal tijdens de workshop voor een boterhammetje worden gezorgd. De kosten van de workshop zijn 25 euro en aanmelden kan tot 1 mei met het aanmeldingsformulier achterin dit blad of via de site. Vergeet niet de beschikbare kleur erbij te vermelden: wit, zwart/wit, blauw, aardetinten.

10 10 PERSONEELSMAGAZINE DE SCHAKEL Terugblik Ontdekking van fantastische stad erli Met de trein naar

11 PERSONEELSMAGAZINE DE SCHAKEL 11 jn Bijna tweehonderd leden hadden zich voor de treinreis naar Berlijn aangemeld. Donderdag 19 december vertrok s morgens vroeg vanuit Amersfoort de trein richting Berlijn. Na ruim 6 uur treinen stonden de touringcars met gids klaar om een rondrit door Berlijn te maken, zodat de deelnemers vast een indruk kregen van deze fantastische stad.

12 12 PERSONEELSMAGAZINE DE SCHAKEL Naast bijzonderheden was Berlijn ook voorzien van de nodige kerstmarkten. Tegen 5 uur konden we inchecken in hotel Ramada vlakbij de Alexanderplatz en niet ver van de Friedrichstrasse, de Branderburger Tor en de Reichstag. De tweede dag kon men deelnemen aan een wandeling langs vele bezienswaardigheden onder leiding van een gids of een toer met een touringcar. s Avonds maakte een grote groep gebruik van het aanbod te dineren in de, vlakbij de hotel gelegen, televisietoren met fabelachtig uitzicht. De derde dag vloog voorbij. De terugreis stond gepland om u, nog even was het spannend want binnen twee minuten moesten alle reizigers met koffer de trein in, liefst door dezelfde deur! Vermoeiend was het voor sommigen zo vlak voor de kerst, maar we kunnen terugkijken op een geslaagde treinreis.

13 PERSONEELSMAGAZINE DE SCHAKEL 13 Agenda Avontuur, topsport & teamgeest bij Eneco Runners Samen de strijd aangaan voor RoPaRun Eneco Runners doen mee aan de RoPaRun. Zaterdag 7 juni start een groep die samengesteld is uit Eneco-, Stedin- en Joulz-collega s in Parijs om na een estafetteloop over ruim 500 km op 9 juni te finishen op de Coolsingel in Rotterdam. Het gaat om topsport, teamgeest en vooral presteren. Om voor kankerpatiënten leven toe te voegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. Wie zijn de Eneco Runners Willem de Vries, Ben van der Eijk, Wilfred Karel, Henk van Zutphen, Ben Verkaaik, Ronald Lips en Erwin Hendrikx en Eric van Herel gaan lopen. Ze worden op de fiets begeleid door Femke Spillner, Ton Laurijssens, Esther Tigchelaar en Sanne van der Berg. Marcilla van Rooijen en Cynthia Duifhuizen zorgen voor de catering en Hugo Mutter, Henny Kool, Rachid el Addouti en Rob van der Linden vervoeren de lopers en de fietsers op het moment dat ze niet lopen of fietsen. Sjors Draaisma is looptrainer en Karin van IJzendoorn is fundraiser. Ria Winters en Suzanne de Hoop is respectievelijk de masseur en fysiotherapeut. Het vervoer (luxe touringcar en twee volgbusjes) wordt verzorgd door de Personeelsvereniging. RoParun meebeleven of een bijdrage doneren Ook u kunt helpen en het Roparun-avontuur meebeleven. Nieuwsgierig of een bijdrage leveren? Stel uw vraag aan Willem de Vries, teamcaptain. Volg de Runners op Twitter, facebook of Of steun ons door een bijdrage te doneren op NL67 RABO t.n.v. Karel in Spijkenisse.

14 14 PERSONEELSMAGAZINE DE SCHAKEL Agenda Kunstvrienden gaan naar Jubileumtentoonstelling MONDRIAAN De Kunstvrienden van Eneco bezoeken zaterdag 10 mei de Jubileumtentoonstelling in het kader van het Mondriaan Jaar in het Gemeentemuseum van Den Haag. De ambitie van Piet Mondriaan ( ) was grenzeloos. Hij ontwikkelde zich tot één van de grootmeesters van de moderne kunst en legde een vastberaden weg af naar abstractie. Hij vertrok in januari 1912 naar Parijs om het kubisme te bestuderen. Twee jaar later keerde hij terug en toonde zijn nieuwe werk bij kunsthandel Walrecht in Den Haag. Toen werd duidelijk hoe mijlenver Mondriaan in twee jaar tijd verwijderd was geraakt van de Nederlandse kunst. Hij groeide uit tot een groot inspirator voor andere kunstenaars. Precies 100 jaar na de tentoonstelling bij Walrecht brengt het Gemeentemuseum Den Haag deze herinneringstentoonstelling als hommage aan Mondriaan, die in 2014 precies 70 jaar geleden overleed. Naast werk van Mondriaan en zijn Nederlandse tijdgenoten is in de tentoonstelling ook werk te zien van Pablo Picasso, Georges Braque, Henri Le Fauconnier en Fernand Léger, dat in bruikleen is van onder andere het MoMA in New York en de Fondation Beyeler in Basel. Het Gemeentemuseum Den Haag zal in dit jaar bijzondere aandacht besteden aan Piet Mondriaan, van wie het museum de grootste collectie ter wereld beheert. Kunstvrienden van Eneco kunnen zich aanmelden tot 28 april 2014 en krijgen dan nader bericht over dit museumbezoek. Kunstvrienden van Eneco is nu ook via Facebook bereikbaar. Hier leest u de aankondigingen en terugblikken van onze museumbezoeken. U kunt ook zelf foto s plaatsen van een museumbezoek en zo andere kunstvrienden informeren over interessante tentoonstellingen. Nog geen Facebook? Dan heeft u nu een goede reden om ook een facebookpagina te maken. U wilt toch ook op de hoogte blijven van het nieuws van de Kunstvrienden van Eneco?

15 PERSONEELSMAGAZINE DE SCHAKEL 15 Agenda stadsfotografie Fotograferen in een stad is één van de veelzijdigste onderwerpen binnen de fotografie. Wat kan je allemaal tegenkomen: gebouwen, vergezichten, pittoreske steegjes, havens met boten, oude pakhuizen, bijzondere gevelversieringen, moderne architectuur, details van gevels, deurkloppers, beelden, de markt met alles erop en eraan, mensen die winkelen, iets eten, op een terras zitten, een krat vol appels of vis Alles wat je tegenkomt is te fotograferen. Daarom biedt straatfotografie voor iedereen wel wat. Tijdens de workshop zullen we eerst wat theorie ophalen en dingen ter plekke uitproberen. In de middag gaan we het centrum van Dordrecht in en houden we een wandeling langs allerlei aantrekkelijke plaatsen. Kom je er even niet uit, dan krijg je tips zodat je volgende foto beter wordt. De workshop wordt gehouden op zaterdag 4 oktober. Het begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer uur. De kosten zijn 25 euro per persoon, inclusief lunch en koffie. De workshop wordt gehouden in het clubgebouw van de Personeelsvereniging in Dordrecht. Inschrijven kan tot 1 juni via de site of met het inschrijfformulier achterin dit blad.

16 16 PERSONEELSMAGAZINE DE SCHAKEL Agenda JAARLIJKSE SPORT DAG op het strand 19 september Vorm een team en doe mee! De jaarlijkse sportdag wordt dit keer gehouden op het strand aan de Brouwersdam, tussen Ouddorp en Scharrendijke.

17 PERSONEELSMAGAZINE DE SCHAKEL 17 De teams worden op 19 september ontvangen tussen 9.00 uur en 9.30 uur in Strandtent Natural High. Daar staat de koffie met een Zeeuwse bolus voor je klaar. Programma De spelen bestaan uit Beach volleybal, Blokarten, branding kano, kajakken en Powerkiten. Tussen uur en uur is de lunch. Om ongeveer uur is het einde van de activiteiten met een drankje en een hapje. Aanmelden Een team moet bestaan uit minimaal 5 personen en maximaal 10 personen. Aanmelden kan tot 1 juni door een te sturen naar pv@pveneco.nl Vermeld in de mail de naam van je team, de afzonderlijke namen van je teamleden en hun personeelsnummers. De deelnemers dienen lid te zijn van de personeelsvereniging. Blijkt dat een deelnemer nog geen lid is, dan nemen wij aan dat hij/zij akkoord gaat met het lidmaatschap van PV-Eneco.

18 18 PERSONEELSMAGAZINE DE SCHAKEL Lekkerder kunnen we het niet maken Agenda chocolade Deze workshop bestaat uit drie onderdelen. Een heerlijke suggestie om ontspannen tijdens deze workshop zelf uw Slagroomtruffels maken, een chocolade schilderij te gieten en een mooie marsepeinen roos te maken. Op een prachtlocatie in het centrum van Ridderkerk ontvangt meester-patissier Frits van Noppen u in zijn atelier. Na een enthousiasmerende korte introductie met een film ( Waar komt chocolade eigenlijk vandaan? ) toont hij zijn vakmanschap tijdens een demonstratie. Daarna is het de beurt aan u. Melk, wit, puur, u mag het zeggen, garneren en decoreren u zult versteld staan wat u allemaal kunt! Uiteraard laten we ons tijdens de workshop de koffie en thee met bonbons goed smaken. De workshop zal ongeveer 2 ½ uur duren en wordt gehouden op zaterdagmorgen 24 mei 2014 in Ridderkerk. Aanvang uur. De kosten zijn 25 euro per persoon. Aanmelden kan tot 1 mei via de website of via het inschrijfformulier.

19 PERSONEELSMAGAZINE DE SCHAKEL 19 Terugblik Genieten op de BAAN in Limburg Wat een gelukstreffer was het die 20-ste maart toen de zon scheen en de temperatuur in Limburg de twintig graden bereikte. Zo n veertig deelnemers aan de Golftweedaagse in Herkenbosch genoten op de schitterend aangelegde golfbaan middenin de bossen.

20 20 PERSONEELSMAGAZINE DE SCHAKEL In het gezellige restaurant van het clubhuis stond de koffie met vlaai al klaar, waarna de teams enthousiast de baan opgingen. Opvallend waren de vriendelijke medewerkers, niet alleen bij BurgGolf Herkenbosch, maar ook s avonds in Boshotel Vlodrop, een paar kilometer verderop. Daar vond het diner en de overnachting plaats met een prima ontbijt de andere morgen. Dat de service ver ging, bleek uit het verhaal van een PV-lid. Halverwege de middag brak er een wieltje van een trolley, vertelde zij. Er kwam direct een marshall die een vervangende trolley bracht en dat niet alleen, even later kwam hij met de gerepareerde trolley terug. Geweldig.

21 PERSONEELSMAGAZINE DE SCHAKEL 21 Ook lid worden van de golfclub van PV Eneco? Neem dan contact op met het secretariaat van de PV. Kijk in de colofon voor de adresgegevens. Het lidmaatschap van de golfclub van Eneco kost 60 euro per jaar. Voor dit geld kunt u onder andere gebruik maken van golfpark Almkreek in Almkerk en worden er diverse activiteiten op golfgebied georganiseerd. De andere dag na het ontbijt gingen de golfers opnieuw de baan op. Partners van de golfers die de sport niet beoefenden, genoten van de schitterende natuur in de omgeving of maakten een tripje naar Venlo of Roermond. Tot de beste golfers van de eerste dag dames: 1. Sylvia Opstal, 2. Leni Groenewoud, 3. Lilian van der Kooij heren: 1. Johan Warring, 2. Joop Helderop 3. Cor Bos.

22 22 PERSONEELSMAGAZINE DE SCHAKEL Agenda KOOK Samen koken in het restaurant van de Limonadefabriek in Streefkerk Steeds meer krijgen we de vraag van onze leden om een kookworkshop te organiseren.in de benedenverdieping van het drijvende restaurant De Limonadefabriek in Streefkerk is een complete kookstudio gebouwd met alles erop en eraan. De workshop willen we graag een beetje intiem en gezellig houden, vandaar dat de groep deelnemers niet groter zal zijn dan circa 10 personen. Het komt erop neer dat u een kijkje krijgt achter de schermen van een professionele keuken. Vervolgens wordt er gezamenlijk een viergangen menu gekookt. Het hoogtepunt van de avond is natuurlijk dat wat er is gekookt ook gezamenlijk wordt opgegeten, terwijl er gezellig wordt nagepraat en ervaringen worden uitgewisseld. Deze workshop kost 55 euro per persoon, inclusief wijn, frisdrank, water, koffie en thee. De workshop wordt gehouden op woensdag 10 september of woensdag 17 september. De ontvangst is tussen uur en uur, einde van de workshop ca uur. Geef aan naar welke datum uw voorkeur uitgaat. Aanmelden voor deze workshop kan tot 1 juni via de site of met het aanmeldingsformulier achterin dit blad.

23 INSCHRIJFFORMULIER Activiteit Kosten p.p. Personeelsnummer Namen deelnemers (incl. voorletters) M / V / K Geboortedatum Totaal aantal deelnemers Adres Postcode Woonplaats Telefoonnummer bedrijf Prive adres Telefoonnummer privé Opmerkingen Rekening Nr. Handtekening INSCHRIJFFORMULIER Activiteit Kosten p.p. Personeelsnummer Namen deelnemers (incl. voorletters) M / V / K Geboortedatum Totaal aantal deelnemers Adres Postcode Woonplaats Telefoonnummer bedrijf Prive adres Telefoonnummer privé Opmerkingen Rekening Nr. Handtekening

24 VERSTUREN IN GEFRANKEERDE ENVELOP NAAR POSTBUS AB DORDRECHT Centraal secretariaat Personeelsvereniging ENECO t.a.v. Margo Koomans VERSTUREN IN GEFRANKEERDE ENVELOP NAAR POSTBUS AB DORDRECHT Centraal secretariaat Personeelsvereniging ENECO t.a.v. Margo Koomans

Magazine. de Schakel. Nog enkele plaatsen vrij! Stedentrip. naar Londen in kerstsfeer APRIL 2019

Magazine. de Schakel. Nog enkele plaatsen vrij! Stedentrip. naar Londen in kerstsfeer APRIL 2019 Magazine APRIL 2019 de Schakel Stedentrip naar Londen in kerstsfeer Nog enkele plaatsen vrij! Inhoudsopgave 3 Van het bestuur 4 Stedentrip Londen 6 Dieren van chocolade 7 Dagtocht Leerdam 8 Zeevissen op

Nadere informatie

Magazine Ballonvaart Workshop Wedstrijd

Magazine Ballonvaart Workshop Wedstrijd Magazine DECEMBER 2016 de Schakel Ballonvaart met De Schakel in de wolken Workshop chocolade en nog eens chocolade Wedstrijd fotospektakel met De Schakel Inhoudsopgave 4 Van de bestuurstafel Agenda 5 In

Nadere informatie

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten,

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Met trots presenteren wij ons programma voor de reis naar Melun (Région Ile-de-France- Fontainebleau). We zijn erin geslaagd een afwisselend programma samen te stellen. Net als vorig jaar

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Wandel mee met de wandelvierdaagse in Nijmegen

Wandel mee met de wandelvierdaagse in Nijmegen Wandel mee met de wandelvierdaagse in Nijmegen Dinsdag 17 juli tot en met vrijdag 20 juli 2012 Je kent de Nijmeegse Wandelvierdaagse vast wel. Het is een hele prestatie om 4 dagen achter elkaar 30, 40

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de 6 e MolenTourTocht op zaterdag 30 mei 2015. Dit jaar doen we een nieuw gebied aan, we maken een korte doorsteek om samen nieuwe dingen te ontdekken. Als

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Magazine. de Schakel. Workshop. Stedentrip. Luxe hapjes maken. Valencia

Magazine. de Schakel. Workshop. Stedentrip. Luxe hapjes maken. Valencia Magazine SEPTEMBER 2017 de Schakel Workshop Luxe hapjes maken Stedentrip Valencia Inhoudsopgave 3 Bestuurlijke nieuwtjes Agenda 4 Wintersport 2018 5 Kerstbiedermeier maken 7 Boltaart versieren 8 Valencia

Nadere informatie

- Waddinxveen - Programma 2015. Activiteiten voor senioren

- Waddinxveen - Programma 2015. Activiteiten voor senioren - Waddinxveen - Programma 2015 Activiteiten voor senioren De komende zomerperiode organiseert Palet Welzijn extra activiteiten voor senioren vanaf 55 jaar. De activiteiten worden gehouden in het Anne Frank

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/transvaal Onder nr 2 - maart/april 2014 ons magazine voor cliënten van WZH Transvaal 2 Inhoud: 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot 4 Puzzel 5 Nieuwbouwrubriek

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

groeps- arrangementen

groeps- arrangementen Kom lekker eten en geniet van onze culinaire groeps- arrangementen HORECA INFORMATIE NEDERLAND ONVERGETELIJKE MOMENTEN VIER JE MET VRIENDEN EN FAMILIE Beste gasten, Wij zijn erop ingesteld om het iedereen

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER NIEUWE LEDEN

INFORMATIEFOLDER NIEUWE LEDEN INFORMATIEFOLDER NIEUWE LEDEN Deze informatiefolder is bestemd voor nieuwe medewerkers van Bernhoven en voor medewerkers die al in Bernhoven werken en lid willen worden. Onze doelstelling PeeVee Bernhoven

Nadere informatie

PV Z-UIT. Januari 2016 Nieuwsbrief. Aangevraagde activiteiten. Geplande activiteiten. Van de voorzitter en secretaris

PV Z-UIT. Januari 2016 Nieuwsbrief. Aangevraagde activiteiten. Geplande activiteiten. Van de voorzitter en secretaris Januari 2016 Nieuwsbrief PV Z-UIT Nieuwe Plein 1b 6811 KN, Arnhem www.pvz-uit.nl Beste lezer, Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van januari 2016. In deze nieuwsbrief brengen wij je op de hoogte van afgeronde

Nadere informatie

Klaverjascompetitie De start van de jaarlijkse competitie is dit jaar op 28 januari. Altijd spannend, maar vooral heel gezellig.

Klaverjascompetitie De start van de jaarlijkse competitie is dit jaar op 28 januari. Altijd spannend, maar vooral heel gezellig. Jaarprogramma 2016 Januari De Vrienden van Amstel Live Een spetterend muziekspektakel in Ahoy Rotterdam. Klaverjascompetitie De start van de jaarlijkse competitie is dit jaar op 28 januari. Altijd spannend,

Nadere informatie

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Fietsvakantie 2015 De Schakel Uitwaaien op Texel woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Volg ons door tijdens de fietsvakantie elke dag ons verslag te lezen op: www.deschakelamstelveen.nl Het programma

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep KAMP 2007 4 augustus tot 11 augustus 2007 Hallo allemaal, Beetje bijgekomen in de vakantie? Mooi! Dan heb je dus genoeg energie opgedaan om op kamp te gaan. Een week lang samen met de rest een gezellig

Nadere informatie

La Tulipe Chapeau! DE TULP IN DE MODE. 2 februari t /m 1 september 2013

La Tulipe Chapeau! DE TULP IN DE MODE. 2 februari t /m 1 september 2013 La Tulipe Chapeau! Foto Mieke Wijnen 2 februari t /m 1 september 2013 Grachtweg 2a 2162 HN Lisse di t/m zo 13.00-17.00 uur Tel. 0252-417 900 www.museumdezwartetulp.nl info@museumdezwartetulp.nl De tulp

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Personeelsmagazine. Schakel. In dit nummer: Cruisen over de Rijn. Stedentrip naar Madrid. Sinterklaasfeest in Energiehuis.

Personeelsmagazine. Schakel. In dit nummer: Cruisen over de Rijn. Stedentrip naar Madrid. Sinterklaasfeest in Energiehuis. Personeelsmagazine Schakel HET MAGAZINE VOOR MEDEWERKERS VAN ENECO september 2015 In dit nummer: Sinterklaasfeest in Energiehuis Cruisen over de Rijn Stedentrip naar Madrid COLOFON 6 PV-Schakel is een

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

KUNSTRONDE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM. Speciale Kunstronde van zondag 11 December 2011 Extra Events : Wijnproeverij, Muziek & Kunstloterij

KUNSTRONDE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM. Speciale Kunstronde van zondag 11 December 2011 Extra Events : Wijnproeverij, Muziek & Kunstloterij KUNSTRONDE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM Speciale Kunstronde van zondag 11 December 2011 Extra Events : Wijnproeverij, Muziek & Kunstloterij Extra KEA evenementen... Wijnproeverij van de Wijnkelder Brouwersgracht.

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Huis van Piet Mondriaan

Huis van Piet Mondriaan Huis van Piet Mondriaan Trade 2016/2017 Gemeentemuseum Den Haag Huis van Piet Mondriaan Trade 2016/2017 Entreeprijzen FIT + groepen Î Toegangsprijs: Û10,50 p.p. Î Reguliere verkoop: Û13,50 p.p. Î Uw tourguide

Nadere informatie

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Vandaag 9 mei zijn we om 10.15 uur vertrokken vanaf de Handihome uit Nijverdal om naar Zeeland te gaan. Om 11.30 uur was het tijd voor een

Nadere informatie

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas del Alba - (Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2014 Nieuwsbrief 2014-1

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS NIEUWSBRIEF Beste leden, Nadat in maart Portes du Soleil onveilig is gemaakt en velen van ons de sneeuw nog even hebben gezien, worden de winterse temperaturen weer ingeruild voor de warmere dagen. Degenen

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond? 35 35 HOOFDSTUK 3 Wat eten we vanavond? WOORDEN 1 Kies uit: jam school slager boodschappen vegetariër 1 Dorien eet geen vlees. Ze is. 2 Moniek houdt van zoet. Ze eet graag op brood. 3 Johan, ik ga naar

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

HET PRIVÉ-LIDMAATSCHAP. Drentsche Golf & Country Club

HET PRIVÉ-LIDMAATSCHAP. Drentsche Golf & Country Club HET PRIVÉ-LIDMAATSCHAP Drentsche Golf & Country Club Drentsche Golf & Country Club Privé-lidmaatschap Golfvereniging De Drentsche In de bosrijke omgeving van Zeijen even ten noorden van Assen, bevindt

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen

Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen Opdracht 1 bij 8.2 Lees de vragen. Geef antwoord. 1. Kun je bij jou in de buurt cursussen volgen? Waar dan? 2. Volg jij een cursus of heb je een cursus gevolgd? Welke

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder Programma uitstapjes Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 Najaar 2017 Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Vivium helpt u verder Uitstapjes Najaar 2017 Gaat u mee? Het Uitbureau

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

VOORJAARS-ACTIVITEITEN

VOORJAARS-ACTIVITEITEN VOORJAARS-ACTIVITEITEN WELKOM De lente is weer in aantocht! Groene blaadjes aan de bomen, het zonnetje breekt voorzichtig door en alles staat weer in volle bloei. Ook bij ons zijn de lentekriebels al volop

Nadere informatie

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa el Morro - /spanje/lanzarote/uga/casa_el_morro.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Morro - (Spanje Lanzarote

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei Let op! 26 april a.s. (koningsdag) worden er geen trainingen gegeven. Algemene ledenvergadering april 2014 Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag avond 12

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November

Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November Parkinson Café Delft en omstreken website: Sophia Revalidatie (sportkantine), www.parkinsoncafedelfteo.nl Reinier de Graafweg 1, email:

Nadere informatie

Oude Glorie. Evenementen. Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7. Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015. Website Oude Glorie

Oude Glorie. Evenementen. Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7. Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015. Website Oude Glorie Oude Glorie Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7 Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015 Website Oude Glorie De een is op weg naar het volgende evenement, de ander ligt al weer in de thuishaven.

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Cameliadal 6 2317 HK Leiden : 071-5212938 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiden, september 2010 Nieuwsbrief 2010-2 De vakantieperiode

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *)

Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *) Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *) Naam: Roepnaam: M/V Voornamen: Adres: Postcode: Woonplaats: Geb.Datum: Telefoonnr: IBAN-nummer: Huisarts: Tel Arts: Email-adres: Medische bijzonderheden

Nadere informatie

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg.

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.1 ** Uitleg voor de docent: Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop.

Nadere informatie

Patiënteninformatieblad voor deelname monitoren Zorgprogramma Kanker Versie 1.0 juli 2012

Patiënteninformatieblad voor deelname monitoren Zorgprogramma Kanker Versie 1.0 juli 2012 Patiënteninformatieblad voor deelname monitoren Zorgprogramma Kanker Versie 1.0 juli 2012 Onderzoek naar de antroposofische zorg die verleend wordt aan patiënten met kanker en het effect van de zorg. Geachte

Nadere informatie

Lamoraal van Egmondgroep

Lamoraal van Egmondgroep Lamoraal van Egmondgroep Bezoekadres: Doplaan 4 1442 XZ PURMEREND Postadres: Rietsingel 53 1441 NM PURMEREND Telefoon clubhuis: 0299-414322 email: info@scoutingpurmerend.nl Beste meneer,mevrouw, Onlangs

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

HET PRIVÉ-LIDMAATSCHAP. Drentsche Golf & Country Club

HET PRIVÉ-LIDMAATSCHAP. Drentsche Golf & Country Club HET PRIVÉ-LIDMAATSCHAP Drentsche Golf & Country Club Drentsche Golf & Country Club Privé-lidmaatschap Golfvereniging De Drentsche In de bosrijke omgeving van Zeijen even ten noorden van Assen, bevindt

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

WEEKEND ARDENNEN. WANNEER 29 en 30 September WAAR Hotel Floreal Avenue de Villez 6, 6980 La Roche-en-Ardenne, België PROGRAMMA ZATERDAG ZONDAG

WEEKEND ARDENNEN. WANNEER 29 en 30 September WAAR Hotel Floreal Avenue de Villez 6, 6980 La Roche-en-Ardenne, België PROGRAMMA ZATERDAG ZONDAG PROGRAMMA WEEKEND ARDENNEN ZATERDAG 08.00 UUR VERTREK BUS 12.30 UUR AANKOMST + LUNCH 14.30 UUR 18.00 UUR INCHECKEN HOTEL 19.00 UUR BBQ DINERBUFFET WANNEER 29 en 30 September 2018 WAAR Hotel Floreal Avenue

Nadere informatie

Verrassend gastvrij genieten, vanzelfsprekend Van der Valk.

Verrassend gastvrij genieten, vanzelfsprekend Van der Valk. Het zonnetje gaat schijnen, de temperatuur stijgt en de dagen worden langer; het voorjaar komt eraan! Een goede reden om erop uit te trekken in de bloeiende natuur of lekker te ontspannen op het terras.

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Trainingskampen Vitesse Hoofdkantoor NOC*NSF Arnhemhal Pitch&Putt Golf Athene zaal Vergaderzalen Hotel

Trainingskampen Vitesse Hoofdkantoor NOC*NSF Arnhemhal Pitch&Putt Golf Athene zaal Vergaderzalen Hotel voel de energie! Trainingskampen De velden en zalen met fitness en sauna zijn perfect voor trainingskampen. Vitesse De trainingsaccommodatie van Vitesse ligt schitterend en biedt alle faciliteiten. Hoofdkantoor

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 5 Juni/Juli 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken

Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken Opdracht 1 bij 6.1 * Beantwoord de vragen. 1. Waar zoek je vacatures? In de krant, op internet of ergens anders? 2. Ga je naar het UWV WERKbedrijf? 3. Ga je naar een

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Accommodatie uitzicht op het Montgo Natural park Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én

Nadere informatie

Beware beach. brouwersd

Beware beach. brouwersd Beware beach brouwersd ents v e n e n e p e o r g * s bedrijfsuitje am over beware beach over beware beach Aan de Brouwersdam, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland ligt een uitgestrekt strand, namelijk

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten 2015 Studio58 & omgeving Activiteiten Studio58 is een ontmoetingsplaats waar mensen met een beperking op gezette tijden kunnen binnenlopen voor een praatje, kopje koffie, hapje eten en activiteit. Binnen

Nadere informatie

11-07-2014 ADVERTORIAL

11-07-2014 ADVERTORIAL 11-07-2014 ADVERTORIAL Je bent nog niet in Malang geweest als je nog niet in Hotel Tugu Malang hebt overnacht. In dit zeer unieke en gerieflijke hotel vind je alles terug wat Malang te bieden heeft. Erfgoed,

Nadere informatie

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00)

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00) 5 daagse Kerstcruise met de Rigoletto Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014 Vanaf 275,00 volpension (hoofddek) (Leden Excursie 225,00) Rotterdam of 4 daagse Kerstcruise met de Rigoletto

Nadere informatie

Bestuur kindervakantiewerk Afferden :

Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Twan Krebbers Alexanderstraat 26 Tel.: 0485-212961 06-12889793 Renske van Vugt Fenikshof 26, Nijmegen Tel.: 06-10052944 Pieter Maas Heukelom 10 Tel.:06-30377444 Paul

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Koffiehuis & branderij Coffyn is al jaren een geliefde plek in Nijmegen. Gasten komen bij Coffyn genieten

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2012 Nieuwsbrief 2012-1

Nadere informatie

TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE. Business Development Mission naar Dubai en Qatar

TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE. Business Development Mission naar Dubai en Qatar TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE Business Development Mission naar Dubai en Qatar Een buitengewone kennismaking vol highlights Dubai en Qatar behoren op dit moment tot de meest interessante landen ter

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Son Sama - (Spanje Mallorca Llucmajor) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

- Nieuwjaar receptie 2019.

- Nieuwjaar receptie 2019. Nieuwsbrief september 2018 www.nedvertorrevieja.com Secretariaat Wim van der Krogt Telefoon 966 845 462 E-mail nedvertor@gmail.com Collofoon-inhoudsopgave. Pagina 1: Pagina 2: Pagina 2: Pagina 3: Pagina

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang Thema Kinderen en school. Demet TV Lesbrief 9. De kinderopvang zoekt opvang voor haar kind. belt naar een kinderdagverblijf. Is er plaats? Is de peuterspeelzaal misschien een oplossing? Gaat inschrijven

Nadere informatie

I Grandi di Toscana Italië Toscane Civitella in Val di Chiana

I Grandi di Toscana Italië Toscane Civitella in Val di Chiana I Grandi di Toscana Italië Toscane Civitella in Val di Chiana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren I Grandi di Toscana - (Italië Toscane Civitella in Val di Chiana) - 4 sterren 1.2.

Nadere informatie

Reisverslag India 2008 Deel 2.

Reisverslag India 2008 Deel 2. Reisverslag India 2008 Deel 2. Dag 22 - Zaterdag 25 oktober 2008. Zaterdag vroeg naar Bangalore gevlogen waar Hans en Gerda ons stonden op te wachten. s Middags de stad in geweest om nog e.e.a. te kopen.

Nadere informatie

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!!

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!! Vanaf juni 2015 is naast Restaurant Ratatouille op Vischmarkt nr. 4, ons KookLokaal, Wijnkelder en CuliWinkel gevestigd. Verschillende concepten onder één dak wat Ratatouille gastronomisch helemaal compleet

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot.

Inschrijfformulier. Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Inschrijfformulier Aan : Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding van uw

Nadere informatie