Kletsnatte uitstap naar zwemparadijs Waregem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kletsnatte uitstap naar zwemparadijs Waregem"

Transcriptie

1 Digitale nieuwsbrief sportdienst Avelgem oktober 2010 Jaargang 6 nr. 56 Beste sportvriend Het sportseizoen is quasi overal uit de startblokken geschoten, de eerste interscolaire sportactiviteit (veldlopen) is reeds achter de rug, de recreatieve sportactiviteiten zijn gestart, Het zijn drukke tijden bij de start van elk sportjaar. De aankondigingen die u in deze nieuwsbrief vindt, zijn dan ook aankondigingen voor het eind van de maand oktober en de hele maand november. Goed op tijd willen wij u informeren over heel wat sportieve evenementen in Avelgem. Startend met de herfstvakantie, daarna de Feesteloop en Vlaanderen Wandelt. Voor wie liever low-profile sport, in een gezellig kader kunnen wij u de zwemschool aanbevelen. Of wat dacht u van tafeltennis? Lees snel verder als dat iets voor u lijkt. En voor de trouwe supporter brengen wij eveneens nieuws van Avelgemse sportlaureate van 2009 Sofie Hooghe. Ook topsport kan in onze kleine gemeente! Bram Laevens Sportpromotor Koen Van Steenbrugge Schepen van sport Sportcentrum en zwembad Avelgem gesloten op 1 en 2 november! Kletsnatte uitstap naar zwemparadijs Waregem Op woensdag 27 oktober trekt de sportdienst van Avelgem naar Waregem voor een namiddag kletsnatte pret in het zwembad van Waregem. Daar kunnen we genieten van glijbanen, een wildwaterbaan, verschillende springplanken, Niet te missen dus! Wie? Iedereen vanaf 1 ste leerjaar. Vertrek-en aankomstplaats? Sportcentrum Avelgem Doorniksesteenweg 226, 8580 Avelgem. Prijs? 7,50 euro (inbegrepen: busreis, inkom zwembad, begeleiding, verzekering). Vooraf inschrijven bij de sportdienst van Avelgem Telefonisch: 056/ , via mail: sport@avelgem.be. Of kom gerust eens langs tijdens de openingsuren. Opmerking: kinderen die ingeschreven zijn voor de sportacademie gaan gratis mee op deze uitstap. Sportieve herfstvakantie VZW-Sportbeheer Avelgem vult de herfstvakantie van het schooljaar met een sportieve uitstap en 2 zwembadacties. Op maandag 1 november en dinsdag 2 november is het sportcentrum van Avelgem gesloten. Woensdag 3 november 2010 Pannenkoekzwemmen in het Zwembad Ter Muncken Avelgem. Elke zwemmer kan voor of na zijn zwembeurt genieten van een overheerlijke pannenkoek. Er zullen Pannenkoeken aangeboden worden van 14.00u tot 16.45u. Prijs? zwembeurt (niet vooraf inschrijven).

2 Donderdag 4 november 2010 Bowling Stones in Oudenaarde voor alle kinderen van het lager onderwijs tot en met het 2 de secundair. aantal deelnemers beperkt tot 50. Vertrek- en aankomstplaats? Sportcentrum Avelgem, Doorniksesteenweg Avelgem. Tijdstip? 13.30u tot 16.30u. Prijs? 10 euro Vooraf inschrijven bij de sportdienst Avelgem Telefonisch: 056/ of via mail: sport@avelgem.be. Of kom gerust eens langs tijdens de openingsuren. Vrijdag 5 november 2010 Discozwemmen in het zwembad Ter Muncken Avelgem. Kletsnatte pret in een discosfeer. Tijdstip? 14.00u tot 17.00u. Prijs? zwembeurt (niet vooraf inschrijven). NIEUW! NIEUW! NIEUW! De Avelgemse zwemschool! Van zwemlessen tot zwemtraining Voor jongeren, kinderen en volwassenen Naast de traditionele zwemlessen en zwemlessen vervolmaking start VZW Sportbeheer Avelgem na de herfstvakantie 2010 met een zwemschool voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Onderstaand vindt u een overzicht met de opbouw van de Avelgemse Zwemschool. Vooraf inschrijven bij de sportdienst van Avelgem, tel , sport@avelgem.be, of kom eens langs tijdens de openingsuren. Zwemlessen *Wie? Voor kinderen vanaf 5 jaar die in het bezit zijn van het brevet zeehond (watervreestest) *Wanneer? Op woensdag van 13.45u tot 14.30u EN vrijdag 17.00u tot 17.45u *Prijs? 45 euro voor eerste reeks/ 35 euro tweede reeks maximum 8 deelnemers *Doelstelling? Lessen zijn volledig gericht op het aanleren van schoolslag Zwemlessen vervolmaking *Wie? Kinderen van 5 12 jaar die een breedte (8m) kunnen zwemmen maar nog geen lengte (25m) *Wanneer? Op vrijdag van 17.45u tot 18.30u *Prijs? 22,50 euro maximum 8 deelnemers *Doelstelling? Verder opbouwen schoolslag tot het kind 1 lengte (25 meter) kan zwemmen Zwemlessen voor volwassenen *Wie? Volwassenen die weinig of geen zwemervaring hebben *Wanneer? Op vrijdag 17.00u tot 17.45u *Prijs? 45 euro maximum 4 deelnemers gratis oefenmomenten tijdens publiekzwemmen *Doelstelling? Lessen zijn volledig gericht op het aanleren van schoolslag Zwemschool voor kinderen, jongeren als volwassenen *Wie? 2 groepen: kinderen van 5-12 jaar en jongeren van 12jaar tot volwassenen *Voorwaarde? Zonder problemen 50 meter kunnen zwemmen *Wanneer? Op vrijdag 17.45u tot 18.30u *Prijs? 22,5 euro maximum 20 deelnemers *Wat? Recreatieve zwemtraining: vanuit beginsituatie aanleren van verschillende zwemslagen in combinatie met opbouwen van zwemconditie. *Doelstelling? Elk mogelijk zwembrevet halen, voorbereiding latere aansluiting zwemclub, triatlonclub,

3 Feesteloop 6 november 2010 Bereid je voor op de tweede editie van de Feesteloop, een bruisende loopwedstrijd door het Avelgemse centrum met feestelijke randanimatie! Dit jaar zijn er opnieuw twee wedstrijden voor volwassenen: een parcours van 5 km voor recreatieve lopers en een parcours van 10 km voor competitielopers. Daarnaast is er ook een wedstrijd voor kinderen vanaf 8 jaar (parcours van 2,5 km). De kinderwedstrijd start om 18u45, de wedstrijd voor recreatieve lopers om 19u15, competitielopers starten om 20u. Maar de Feesteloop is meer dan een wedstrijd! De verkeersvrije omloop door het centrum, de sfeervolle verlichting, de muzikale omkadering en animatie in de straten maken van de Feesteloop een uniek loopevenement waar ook niet-lopers van genieten! De Johny Turbo Alive Band zorgt in Spikkerelle voor een spetterend slot. Deze band is een eerbetoon aan de Kortrijkse volkszanger Johny Turbo. De band is een ware sensatie met een strakke ritmesectie, een vlammende blazerssectie en gegarandeerde ambiance! Meer informatie: Sofie Hooghe WERELDKAMPIOEN duatlon De Avelgemse sportlaureate van 2009, Sofie Hooghe, verbaasde in het Schotse Edinburgh vriend en vijand door het wereldkampioenschap duatlon bij de junioren op haar naam te schrijven. De atlete van het No Limit Team was na 5 km lopen, 21,2 km fietsen en 2,5 km lopen de snelste in 1u12:43. De Nederlandse Marjon Van der Wansem en de Estse Liis-Grete Arro vervolledigden het podium. Eerder dit jaar pakte Sofie Hooghe ook al de Belgische triatlontitel in Zwevegem en won ze een Europese triatlon wedstrijd in Tabor (Tsjechië).

4 Zonovergoten interscolaire veldloopnamiddag 176 jongens en 136 meisjes waren ingeschreven voor de veldcross en de massaloop tijdens de 22ste Vlaamse veldloopweek. Het werd een prachtige dag waarbij alle leerlingen streden als titanen voor het eremetaal. Net zoals vorig jaar werd de veldcross per graad afgewerkt. De namiddag startte met de jongens en meisjes van de 1 ste graad van het lager onderwijs. Deze werkten eerst hun individuele cross af, om kort daarop de massaloop af te werken met hun school. In de individuele cross liepen de jongens en de meisjes van de eerste graad 2 ronden (+/-800m), de tweede graad 3 ronden (+/-1200m) en de derde graad 4 ronden (+/-1600m) waarvan telkens 400m werd voorgelopen. Tijdens de massaloop liepen de jongens en meisjes van de eerste graad samen ongeveer 104,4 km in 6 min. De tweede graad ongeveer 141,6 km in 8 min en de derde graad ongeveer 121,3 km in 8 min (deze laatste waren wel met minder aantal leerlingen en hadden individueel wel het meeste afstand afgelegd). In het totaal werd er samen 367,3 km gelopen tijdens de massaloop. Onderstaand vindt u alle laureaten van de veldloop De volledige uitslag kan u terugvinden op de website 1 ste leerjaar 1 De Bruyne Arthur (SJBBA) 1 Thijs Amber (TOEK) 2 Casteur Xander (TOEK) 2 Troffaes Alexine (TOEK) 3 Duchi Natan (TOEK) 3 Vanoverberghe Kaya (SJBBA) 2 de leerjaar 1 Soubrie Gianni (TOEK) 1 Wolfvelde Thisbe (TOEK) 2 Arco Maarten (SJBOU) 2 Sarrazin Laura (SJBBA) 3 De Waele Nunjo (TOEK) 3 Verbeke Shania (SJBOU) 3 de leerjaar 1 Lamon Matteo (TOEK) 1 Luyssen Liesl (TOEK) 2 Beyaert Olmen (TOEK) 2 Schiettekatte Joke (TOEK) 3 Van Den Heede Elia (SJBOU) 3 Vandekerckhove Lotte (SJBBA) 4 de leerjaar 1 Balcaen Aaron (SJBBA) 1 Pattyne Feie (TOEK) 2 Lootens Gust (SJBBA) 2 D haene Femke (TOEK) 3 Dupont Allan (SJBOU) 3 Vanderbeken Jolien (TOEK) 5 de leerjaar 1 Neirynck Noah (TOEK) 1 Cassiers Cato (TOEK) 2 Derycke Andreas (SJBBA) 2 Hillewaere Matti (TOEK) 3 David Jarne (SJBBA) 3 Verrept Sietse (SJBBA) 6 de leerjaar 1 Depraetere Arnaud (SJBBA) 1 Colle Deborah (SJBOU) 2 De Moor Maxime (TOEK) 2 Wylin Jana (TOEK) 3 Michels Robbe (SJBBA) 3 Coulembier Sara (SJBBA)

5 2010 Kalender interscolaire activiteiten Naast de veldloopnamiddag staan er tijdens het schooljaar nog tal van andere interscolaire activiteiten op het programma! Schoolsportkalender Avelgem schooljaar Datum Activiteit Leerjaar 22/09/ 10 veldloopnamiddag 17/11/ 10 24/11/ 10 ballennamiddag netbalnamiddag 5 de en 6 de leerjaar (3 de graad) 10/12/ 10 Hopsakee Peuters en 1 ste kleuter 02/03/ 11 zwemnamiddag 14/03/ 11 Rollebolle 2 de en 3 de kleuter 16/03/ 11 27/04/ 11 04/05/ 11 11/05/ 11 01/06/ 11 01/06/ 11 wandelnamiddag Prijsuitreiking 3 de en 4 de leerjaar (2 de graad) 5 de en 6 de leerjaar (3 de graad) 1 ste en 2 de secundair onderwijs (1 ste graad) 3 de, 4 de, 5 de,6 de en 7 de secundair onderwijs (2 de en 3 de graad) Iedereen wie aan de voorwaarden van de 4 deelnames voldoet Alle activiteiten die in het groen werden aangeduid tellen mee voor de interscolaire prijsuitreiking voor het lager onderwijs. Wie wil in aanmerking komen voor de prijsuitreiking moet deelgenomen hebben aan alle vier deze sportnamiddagen.

6 Vlaanderen Wandelt: SNEUKELWANDELTOCHT OUTRIJVE Op donderdag 11 november organiseert natuurvereniging Boshout opnieuw een Wandeling in het kader van de BLOSO actie Vlaanderen Wandelt! Het evenement start vanaf 13.00u en u kunt kiezen uit een korte wandeling van 6 kilometer of een lange wandeling van 12 kilometer. De wandeling zelf is volledig gratis maar wenst u pannenkoeken te smullen na de inspanning dan kunt u dat voor 6 euro (op voorhand inschrijven). U kunt vooraf inschrijven bij Natuurvereniging Boshout: Depraetere Frans Tel. 056/ Decuypere Dirk Tel. 056/ Afspraak aan het Ontmoetingscentrum van Outrijve om 14.00u voor de groepswandeling. LET WEL! Enkel op de groepswandeling zijn er sneukelstanden voorzien! Vrij vertrekken kan tussen 13.00u tot 15.00u Tafeltennis start 3 de seizoen vanaf 1 Oktober! Wist je dat? -Recreatief Tafeltennis Avelgem aan zijn 3 e seizoen start? -Dat dit plaatsvindt iedere vrijdag van 19u tot 21u in het sportcentrum Ter Muncken! -Dat het tafeltennisseizoen loopt van begin oktober tot eind april? -Dat iedereen welkom is, jong en oud, beginners en gevorderden! -Dat we tafels (6), palletjes en balletjes ter beschikking hebben! -Dat het lidgeld 30 euro voor volwassenen bedraagt en 20 euro voor de jeugd. -Dat we vriendschappelijke ontmoetingen organiseren met andere clubs (Wielsbeke, Kuurne)? -Dat we na het tafeltennissen nog samen een pint pakken? Avelgemse doe aan sport beurs Op zondag 19 september 2010 organiseerde de sportraad van Avelgem in samenwerking met de verschillende Avelgemse sportclubs een lokale doe aan sport -beurs. Deze opendeurdag vond plaats in en rond het sportcentrum van Avelgem. Het opzet van deze dag was de Avelgemse bevolking laten kennismaken met het clubaanbod in Avelgem. Iedereen kon gratis en vrijblijvend komen proberen en informeren naar hun favoriete sport of naar wat hun favoriete sport zou worden. Dit initiatief werd georganiseerd in het kader van de Week van de sportclubs (een initiatief van BLOSO). Openingsuren zwembad tijdens het schooljaar Woensdag: 14u30-19u00 publiekzwemmen Vrijdag: Zondag: Citaat van de maand "Winnaars vergelijken hun verwezenlijkingen met hun doelen, terwijl 19u00-20u00 baantjeszwemmen 15u30-17u00 seniorenzwemmen 18u30-20u00 publiekzwemmen 19u30-21u00 baantjeszwemmen 09u00-12u00 publiekzwemmen verliezers hun verwezenlijkingen vergelijken met deze van andere mensen." Nido R. Qubein. V.U.: Koen Van Steenbrugge, schepen van sport

In deze nieuwsbrief vindt u volgende onderwerpen terug:

In deze nieuwsbrief vindt u volgende onderwerpen terug: Beste sportvriend De maand september is reeds achter de rug en wij zijn net zoals de kinderen uit de scholen snel en hard uit de startblokken geschoten. Een beetje in de stijl van Kim Gevaert dus, gekruid

Nadere informatie

Sportsessies vanaf 2014

Sportsessies vanaf 2014 Voorwoord Beste sportvriend We laten stilaan de feestdagen van 2013 achter ons en we blikken voluit naar wat 2014 ons brengt. Wij willen u en uw familie dan ook een goede gezondheid wensen en veel succes

Nadere informatie

Voorwoord. Sport en fun tijdens de herfstvakantie!

Voorwoord. Sport en fun tijdens de herfstvakantie! Voorwoord Beste sportvriend Wie in september zijn sport ding nog niet gevonden heeft, kan gerust nog aansluiten bij het pas gestarte sportaanbod van de sportdienst. Ook in oktober starten nog nieuwigheden,

Nadere informatie

Activiteitenaanbod vanaf september 2010

Activiteitenaanbod vanaf september 2010 Digitale nieuwsbrief sportdienst Avelgem september 2010 Beste sportvriend Jaargang 6 nr. 55 Met de start van het schooljaar luiden wij ook de start van het sportjaar in: tal van sportieve activiteiten

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief vindt u volgende onderwerpen terug:

In deze nieuwsbrief vindt u volgende onderwerpen terug: Beste sportvriend 1 september luidt niet alleen het begin van het nieuwe schooljaar in, maar ook het begin van het nieuwe sportwerkjaar. Voor elk wat wils, zeker nu wij ook een nieuw dansaanbod opnemen

Nadere informatie

Avelgem sportief! Sportwegwijs...

Avelgem sportief! Sportwegwijs... sportief! Sportwegwijs... Sportdienst De sportdienst staat in voor de sportieve dienstverlening aan de inwoner van, aan de se sportraad en VZW Sportbeheer. Contact: Sportdienst Doorniksesteenweg 226 8580

Nadere informatie

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team Info jeugd Kempisch Triatlon Team 1. Algemeen 2. Jeugdwerking 3. Lidgeld 4. Trainingen 5. Materiaal 6. Contactgegevens 1. Algemeen Het Kempisch Triatlon Team is één van de grootste triatlonclubs uit de

Nadere informatie

Huldiging sportlaureaten 2010

Huldiging sportlaureaten 2010 Digitale nieuwsbrief sportdienst Avelgem Februari 2010 Beste sportvriend Jaargang 6 nr. 49 Deze nieuwsbrief valt een weekje later in uw digitale postbus, omdat we de huldiging van de sportlaureaten van

Nadere informatie

In deze editie. Welkomswoordje. Indeling en overgangen zwemschool. Open water kampioenen. Uitslagen jeugdwedstrijden. Uitslagen masterwedstrijden

In deze editie. Welkomswoordje. Indeling en overgangen zwemschool. Open water kampioenen. Uitslagen jeugdwedstrijden. Uitslagen masterwedstrijden In deze editie Welkomswoordje Indeling en overgangen zwemschool Open water kampioenen Uitslagen jeugdwedstrijden Uitslagen masterwedstrijden Mededelingen Kalender 2016 Clubblad van de Lokerse zwemvereniging

Nadere informatie

Sportdienst Maldegem. Waterspeeltuin

Sportdienst Maldegem. Waterspeeltuin Zwemlessen Sportdienst Maldegem 3 reeksen van 10 lessen van 50 min. sep - dec / jan - mrt / apr - juni 100 / 10 lessen Waterspeeltuin Voorwaarde: 3 jaar zijn Watergewenning Brevet eendje Brevet zeepaardje

Nadere informatie

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team. Peeters, Hilde

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team. Peeters, Hilde Info jeugd Kempisch Triatlon Team Peeters, Hilde 1. Algemeen 2. Jeugdwerking 3. Lidgeld 4. Trainingen 5. Materiaal 6. Contactgegevens 1. Algemeen Het Kempisch Triatlon Team is één van de grootste triatlonclubs

Nadere informatie

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 )

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) ZWiM Nieuwsbrief 3 De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) Beste Zwimmers Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Dit jaar zijn er enkele nieuwigheden en ook een speciale gebeurtenis.

Nadere informatie

KA Dendermonde organiseert Triatlon

KA Dendermonde organiseert Triatlon KA Dendermonde organiseert Triatlon Thema Feest Betrokkenheid oudere leerlingen en ouders bij het schoolfeest verhogen Gezondheid bewegen op school Brede school Concrete realisatie Tijdens het schoolfeest

Nadere informatie

sportaanbod vgc-sporthal koekelberg

sportaanbod vgc-sporthal koekelberg Félix Vande Sandestraat 15 1081 Koekelberg sportaanbod vgc-sporthal koekelberg seizoen 14-15 inhoudsopgave 5 jeugd 11 volwassenen 16 17 18 50+ en personen met een beperking sportclubs in vgc-sporthal koekelberg

Nadere informatie

Gemeentelijke sportdienst Kaaiplein 32 9220 Hamme Sportdienst@hamme.be 052/47.63.74 www.weekvandesportclub.be

Gemeentelijke sportdienst Kaaiplein 32 9220 Hamme Sportdienst@hamme.be 052/47.63.74 www.weekvandesportclub.be VAN 13 T/M 21 SEPTEMBER 2014 Een organisatie van Bloso ism - De gemeentelijke sportdienst - De gemeentelijke sportraad - De Hamse sportclubs Gemeentelijke sportdienst Kaaiplein 32 9220 Hamme Sportdienst@hamme.be

Nadere informatie

Suomi activiteiten. schooljaar 2014-2015. Sport Wanneer? Hoe laat? Waar? SportXtra

Suomi activiteiten. schooljaar 2014-2015. Sport Wanneer? Hoe laat? Waar? SportXtra Suomi activiteiten schooljaar 2014-2015 Zoals de laatste schooljaren bij jullie bekend is, worden er ook dit schooljaar weer naschoolse sportactiviteiten georganiseerd vanuit de schoolsportvereniging Suomi.

Nadere informatie

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Dit jaar zijn er enkele nieuwigheden.

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Dit jaar zijn er enkele nieuwigheden. ZWiM Nieuwsbrief 3 De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) Beste Zwimmers Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Dit jaar zijn er enkele nieuwigheden. 1) Door de reorganisatie van

Nadere informatie

GENK zondag 24 mei 2015. sprinttriatlon PARTNERDOSSIER

GENK zondag 24 mei 2015. sprinttriatlon PARTNERDOSSIER GENK zondag 24 mei 2015 PARTNERDOSSIER INHOUD GENK zondag 24 mei 2015 5 6 7 8 10 12 VOORWOORD CONCEPT GEGEVENS DRIE REDENEN OM TE SPONSOREN PARTNERFORMULES CONTACT 2 3 VOORWOORD Voor de vijfde keer wordt

Nadere informatie

A V E L G E M. Betreft : verslag bestuursvergadering

A V E L G E M. Betreft : verslag bestuursvergadering A V E L G E M uw kenmerk ons kenmerk 090310 verslag rvb Bram Laevens contact 12/03/09 datum Betreft : verslag bestuursvergadering Vereniging KVK Avelgem Seynaeve Lieven X X Schepen van Sport Van Steenbrugge

Nadere informatie

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL INFO EXTRA 12.06.2016 Beste ouders, Beste sympathisanten, SUCCES MET DE EXAMENS Omwille van de drukke maand juni verschijnt er vandaag een EXTRA-INFO. Mogen we vragen om de belangrijke rubrieken ZEKER

Nadere informatie

ZWEMTRAJECT

ZWEMTRAJECT De sportdienst Avelgem biedt een volledig zwemtraject aan zoals voorgesteld op onderstaand schema: zwemtraject sportdienst Avelgem watergewenning niet geslaagd zwemtest zwemlessen geslaagd schoolslag:

Nadere informatie

deel de actie, voel de passie

deel de actie, voel de passie TSZ deel de actie, voel de passie Onze doelstelling bestaat erin, een sportieve vrijetijdsbesteding in clubverband aan te bieden aan jeugd en volwassenen, gaande van de eerste zwemlessen tot en met topsport.

Nadere informatie

CLUBFICHE 2013 IN DRUKLETTERS INVULLEN A.U.B. ...

CLUBFICHE 2013 IN DRUKLETTERS INVULLEN A.U.B. ... IN DRUKLETTERS INVULLEN A.U.B. NAAM CLUB: AFKORTING: Adres maatschappelijke zetel: Provincie: E-mail:. Website:. Rekeningnummer:.../..../ Rechtsvorm: feitelijke vereniging vzw andere:.. Datum oprichting:.

Nadere informatie

WANNEER GAAN WE ZWEMMEN?

WANNEER GAAN WE ZWEMMEN? Je wil met je collega gaan zwemmen in het zwembad van de universiteit. Je neemt je agenda en spreekt een dag af. Wat moet je doen? 1. Lees de vragen op blad 2. Zoek de antwoorden in de teksten op blad

Nadere informatie

WEEK VAN DE SPORTCLUB

WEEK VAN DE SPORTCLUB WEEK VAN DE SPORTCLUB Van ZATERDAG 10 tem ZONDAG 18 SEPTEMBER 2011 Een organisatie van Bloso ism : 1. de gemeentelijke sportdienst 2. de gemeentelijke sportraad Hamme 3. de lokale sportclubs WEEK VAN DE

Nadere informatie

JUNIORSTAGES 2016 GOLFSTAGES PAASVAKANTIE. I Naam: Golfstage beginners / Initiatie

JUNIORSTAGES 2016 GOLFSTAGES PAASVAKANTIE. I Naam: Golfstage beginners / Initiatie JUNIORSTAGES 2016 Koksijde Golf ter Hille heeft de jeugd heel wat te bieden. Dat de jeugd ons nauw aan het hart ligt, bewijst ons ruim aanbod aan lessen, stages, wedstrijden,! Er is voor elk wat wils!

Nadere informatie

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief:

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek Solveldweg 8B 3384 Wever Nieuwsbrief april Beste ouders Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: BEZOEK

Nadere informatie

Swimming Club Zaventem vzw!

Swimming Club Zaventem vzw! Welkom in de zwemschool van Swimming Club Zaventem vzw! INFORMATIEBROCHURE 03/12/2015 www.scz.be 0 Inhoud 1. Welkom! 2 2. Hoe inschrijven? 2 3. De zwemuren 3 4. Hoe verloopt de eerste les? 3 5. Het zwemseizoen

Nadere informatie

Jaarplanning 2019 Sportdienst Brakel

Jaarplanning 2019 Sportdienst Brakel Jaarplanning 2019 Sportdienst Brakel Sportdienst Brakel Jagersstraat 64 A - 9660 Brakel Tel: 055/42 31 98 E-mail: sportdienst@brakel.be Sportfunctionaris Wim De Wael (wim.dewael@brakel.be) Sportpromotor

Nadere informatie

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M Uitneembare Vakantiekalender zomervakantie binnenin (inschrijven vanaf MA 01.06.15) Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD 2015 A V E L G E M V.U. Tom Beunens, Waterhoek 5, 8580 Avelgem in Avelgem 1.GEMEENTELIJK

Nadere informatie

INFO VERGADERING JEUGDWERKING 2016 WELKOM

INFO VERGADERING JEUGDWERKING 2016 WELKOM INFO VERGADERING JEUGDWERKING 2016 WELKOM Try - out 2016 Periode: januari 2016 juni 2016 Doelgroep: geboortejaar 2012 & 2011 2 trainingen per week: 1 droge (sporthal) & 1 natte gymles (zwembad) Natte

Nadere informatie

WELKOM IN DE WATERWERELD

WELKOM IN DE WATERWERELD WELKOM IN DE WATERWERELD ZWEMMEN RECREATIEF ZWEMMEN Zwemmen voor jong & oud! 12.00-13.00 uur* 14.00-15.30 uur (speciaal tarief) 12.00-13.00 uur* Zondag 14.00-16.00 uur Er is voldoende speel- en drijfmateriaal

Nadere informatie

Kerstsportkampen Vanaf 18 november om 08.00 uur kunt u hier inschrijven voor onze kerstsportkampen.

Kerstsportkampen Vanaf 18 november om 08.00 uur kunt u hier inschrijven voor onze kerstsportkampen. Kerstsportkampen Vanaf 18 november om 08.00 uur kunt u hier inschrijven voor onze kerstsportkampen. Herfstsportkampen Vanaf 14 september om 08.00 uur kunt u hier1 inschrijven voor onze herfstsportkampen.

Nadere informatie

Lessenreeksen. januari augustus. zie pagina 9-10 - 11. Sportdienst i.s.m. het Lokaal dienstencentrum De Stille Meers. www.middelkerke.

Lessenreeksen. januari augustus. zie pagina 9-10 - 11. Sportdienst i.s.m. het Lokaal dienstencentrum De Stille Meers. www.middelkerke. januari augustus 014 Lessenreeksen zie pagina 9-10 - 11 v.u. Pierre Ryckewaert, wnd. secretaris promo 8484 Sportdienst i.s.m. het Lokaal dienstencentrum De Stille Meers www.middelkerke.be/sportkaart elke

Nadere informatie

! " $

!      $ INFO 014 61 47 24 www.uitinbeerse.be/sport sport@beerse.be! www.facebook.com/sportbeerse " www.twitter.com/sportbeerse $ www.instagram.com/sportbeerse download GRATIS onze app Sport Beerse AANBOD APRIL

Nadere informatie

WELKOM INFO VERGADERING U23 SENIORS MASTERS 2016

WELKOM INFO VERGADERING U23 SENIORS MASTERS 2016 WELKOM INFO VERGADERING U23 SENIORS MASTERS 2016 Programma 1. Nieuwe toekomstplannen 3Together project Stand van zaken Impact 2. From zero to hero 2016 3. Competitie 2016 4. Stages & workshops 5. T³ Series

Nadere informatie

Winterlessen 2015 2016

Winterlessen 2015 2016 Winterlessen 2015 2016 Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub Puur Sport VZW verzorgt de volledige jeugdwerking van Waregem Gaver tennisclub. Interclub, tornooitjes, begeleid tennis en tenniskampen zijn

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Wie vanaf nu een sportief verjaardagsfeestje wil vieren, kan dat nu in het sportcentrum doen. Benieuwd? Lees snel verder...

Wie vanaf nu een sportief verjaardagsfeestje wil vieren, kan dat nu in het sportcentrum doen. Benieuwd? Lees snel verder... Nieuwsflash sportdienst Avelgem februari 2011 Beste sportvriend Jaargang 7 nr. 60 Wie er vorige vrijdag niet bij was bij de sportlaureaten 2010, kan in deze nieuwsbrief een verslag lezen van een gezellige

Nadere informatie

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen 2016 wekelijkse activiteiten en lessenreeksen i.s.m. het lokaal dienstencentrum www.middelkerke.be/sportkaart Vragen over Sport@Middelkerke? Sport@Middelkerke geeft een overzicht van alle sportactiviteiten

Nadere informatie

Jaarprogramma 2012. Tarief : 8 per periode.

Jaarprogramma 2012. Tarief : 8 per periode. Jaarprogramma 2012 1. DE SPORTACADEMIE : Sportdienst Naschoolse sport voor lagere schoolkinderen. Het doel is het aanleren van diverse sporten, verhogen van de algemene conditie bij de jeugd en doorstroming

Nadere informatie

NAMENS HET ZTZ-BESTUUR : ONZE BESTE WENSEN VOOR EEN GEZOND, GELUKKIG EN SPORTIEF

NAMENS HET ZTZ-BESTUUR : ONZE BESTE WENSEN VOOR EEN GEZOND, GELUKKIG EN SPORTIEF NAMENS HET ZTZ-BESTUUR : ONZE BESTE WENSEN VOOR EEN GEZOND, GELUKKIG EN SPORTIEF Vandaag = opendeurdag! Zij die willen mogen voor 1x in het zwembad binnen om een kijkje van dichtbij te nemen en om een

Nadere informatie

START TO TRIATLON/DUATLON Informatiebrochure voor clubs (en sportdiensten)

START TO TRIATLON/DUATLON Informatiebrochure voor clubs (en sportdiensten) 2014 START TO TRIATLON/DUATLON Informatiebrochure voor clubs (en sportdiensten) Foto S. Audooren Inleiding - Doelstelling Na het succes van de vele Start To Run programma s in Vlaanderen, werd er enkele

Nadere informatie

X = aanwezig / 0 = afwezig / V = verontschuldigd / Vv = vervoegen op later moment / N = nieuw OS = ontslag

X = aanwezig / 0 = afwezig / V = verontschuldigd / Vv = vervoegen op later moment / N = nieuw OS = ontslag A V E L G E M uw kenmerk ons kenmerk 140310 verslag commissie P Bram Laevens contact 12/03/ 14 datum Betreft: Verslag commissie promotie op 10/03/14 naam en voornaam namens Seynaeve Lieven Deskundige X

Nadere informatie

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen 2019 wekelijkse activiteiten en lessenreeksen Januari - December 2019 Sportdienst i.s.m. www.middelkerke.be/sportkaart Sport@ geeft een overzicht van alle sportactiviteiten die de sportdienst en het organiseren.

Nadere informatie

Koninklijke Zwemclub Neptunus Aalst Versie: 01 april 2014

Koninklijke Zwemclub Neptunus Aalst Versie: 01 april 2014 Koninklijke Zwemclub Neptunus Aalst Versie: 01 april 2014 1 Algemene gegevens Stichtingsdatum : 13 juli 1928 Verenigingsvorm : V Z W ondernemingsnummer: 0429.303.687 Maatschappelijke zetel : Gentsestraat

Nadere informatie

U krijgt een overzicht van de verschillende routes die passeren in één of meerdere burensportdienst-gemeenten.

U krijgt een overzicht van de verschillende routes die passeren in één of meerdere burensportdienst-gemeenten. Voorwoord De fietsmogelijkheden in onze streek zijn enorm. Om orde te scheppen in het grote aanbod sloegen enkele gemeentelijke sportdiensten de handen in elkaar, met als resultaat deze folder. U krijgt

Nadere informatie

18 april 2017 Infovergadering

18 april 2017 Infovergadering 18 april 2017 Infovergadering www.ozeka.be Bedankt Bart & Nathalie! Sponsored by Toyota Van Dorpe Argenta -Sleeplife 2017-04-17 3 Op de agenda vandaag Algemene info rond het nieuwe zwembad Regels voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: december

Nieuwsbrief jeugd: december Belangrijke data 2 december veldloop ARAC 8 december indoor Herentals 15 december kerstfeestje 23 december veldloop Lilse bergen 13 januari PK veldloop Mechelen 20 januari veldloop Herentals 27 januari

Nadere informatie

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019 zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019 versie maart 2019 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma. Raadpleeg

Nadere informatie

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019 zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019 versie augustus 2019 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma.

Nadere informatie

Zomersportkamp 4de, 5de en 6de leerjaar

Zomersportkamp 4de, 5de en 6de leerjaar Sportdienst organiseert in samenwerking met sportraad Zomersportkamp 4de, 5de en 6de leerjaar Maandag 4 tot en met vrijdag 8 juli Maximum 40 plaatsen 60 EUR Inschrijven kan vanaf 3 mei 2016 De activiteiten

Nadere informatie

SAMEN WERKEN WE AAN EEN GOED-GEVOEL

SAMEN WERKEN WE AAN EEN GOED-GEVOEL 1 Beste ouder(s), Nog 4 weken en het is Kerstmis. Vorige zondag begon de advent. In die voorbereidingstijd op Kerstmis willen ook wij speciaal aandacht schenken aan de zwakkeren in onze omgeving. Want

Nadere informatie

Jaarplanning 2016 Sportdienst Brakel

Jaarplanning 2016 Sportdienst Brakel Jaarplanning 2016 Sportdienst Brakel Sportdienst Brakel Jagersstraat 64 A - 9660 Brakel Tel : 055/42 31 98 E-mail : sportdienst@brakel.be Sportfunctionaris Wim De Wael (wim.dewael@brakel.be) Sportpromotor

Nadere informatie

Mozka. 20 Juni. Infoavond

Mozka. 20 Juni. Infoavond Mozka 20 Juni Infoavond Mozka = competitief Steeds beter worden is het doel Trainingen en wedstrijden Regelmaat en discipline Zowel zwemmers als ouders moeten zich hiervan bewust zijn 1 Seizoen Start :

Nadere informatie

Infosessie Competitie Jeugd

Infosessie Competitie Jeugd Infosessie Competitie Jeugd 2018-2019 Agenda Wie ben ik? Comp Jeugd 2.0 Praktische organisatie Vragen Agenda Wie ben ik? Comp Jeugd 2.0 Praktische organisatie Vragen Wie ben ik Frank Seynaeve 49 jaar Beroep

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. SEPTEMBER Beste ouders Na een zonovergoten vakantie

Nadere informatie

TURNEN dansen figure & form

TURNEN dansen figure & form Verantwoordelijke uitgever: Bart Sebreghts I Koekoekdreef 1 I 2980 Zoersel I editie augustus 2015 TURNEN dansen figure & form sport, cultuur en ontspanning online inschrijvingen OPENDEURDAG EN info inschrijvingen

Nadere informatie

SPORT ACTIEF. De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie

SPORT ACTIEF. De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie SPORT ACTIEF NAJAAR 2015 De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie Sporten met Sport Actief onder begeleiding van bekwame

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen 2016 wekelijkse activiteiten en lessenreeksen i.s.m. het lokaal dienstencentrum www.middelkerke.be/sportkaart Vragen over Sport@Middelkerke? Sport@Middelkerke geeft een overzicht van alle sportactiviteiten

Nadere informatie

Het is herfstvakantie van 2 tot en met 6 november 2015: op 2 november is enkel Sloeber Geluwe open, de rest van de vakantie zijn alle Sloebers open.

Het is herfstvakantie van 2 tot en met 6 november 2015: op 2 november is enkel Sloeber Geluwe open, de rest van de vakantie zijn alle Sloebers open. Beste ouder(s), In ons Sloeberinfoblaadje van de maanden september en oktober willen we u info geven over het reilen en zeilen in het Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Sloeber. We hopen dat iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: februari

Nieuwsbrief jeugd: februari Nieuwsbrief jeugd: februari Belangrijke data 4 feb. Provinciaal kampioenschap veldloop Bornem 18 feb. veldloop Lommel 24 feb. Indoor Herentals 25 feb. Belgisch kampioenschap veldloop in Brussel 4 maart

Nadere informatie

ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN. seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018

ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN. seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 versie augustus 2018 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma. Raadpleeg

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE JEUGD

ONTHAALBROCHURE JEUGD Zwemclub sinds 1935 ONTHAALBROCHURE JEUGD (5-20 jaar) 2015-2016 Inhoud Algemeen 2 Reguliere zwemschool 3 Zaterdagzwemschool 7 Kleine stage 9 Schoolzwemmen 10 Recreajongeren 12 Start to swim jongeren 13

Nadere informatie

1030 schaarbeek. Freesiadreef 7. vgcsportaanbod. sportzaal e. hiel. seizoen 14-15

1030 schaarbeek. Freesiadreef 7. vgcsportaanbod. sportzaal e. hiel. seizoen 14-15 Freesiadreef 7 1030 schaarbeek vgcsportaanbod sportzaal e. hiel seizoen 14-15 inhoudsopgave 5 11 14 17 18 jeugd volwassenen 50+ en personen met een beperking sportclubs in sportzaal e. hiel info en inschrijvingen

Nadere informatie

Zwemshorts zijn niet toegelaten in het zwembad. Een badmuts is verplicht en kan ter plaatse worden uitgeleend.

Zwemshorts zijn niet toegelaten in het zwembad. Een badmuts is verplicht en kan ter plaatse worden uitgeleend. 1. Zwembad Openingstijden van het overdekte zwembad: - maandag / woensdag / zaterdag van 15 tot 17 u - dinsdag / donderdag / vrijdag van 19 u 30 tot 21 u 30 - zondag + feestdagen van 10 tot 12 u Tarieven:

Nadere informatie

http://kampenhout.ticketgang.eu/

http://kampenhout.ticketgang.eu/ Beste ouders, De zomerperiode komt dichterbij. U bent waarschijnlijk volop aan het denken welke zinvolle invulling u kan aanbieden aan uw kinderen. Met deze brochure wil uw gemeente Kampenhout heel graag

Nadere informatie

Op zoek naar een uitdagende en geschikte sport voor uw zoon of dochter? Dan is waterpolo misschien wel iets voor uw kind.

Op zoek naar een uitdagende en geschikte sport voor uw zoon of dochter? Dan is waterpolo misschien wel iets voor uw kind. BASISPRINCIPES VAN DE EEKLOSE JEUGDWERKING: Waterpolo in Eeklo: Een toffe sport in een familiale vereniging + SOLIDARITEIT: Iedereen traint met elkaar: jongens en meisjes, supertalent of recreant. + GEDIPLOMEERDE

Nadere informatie

Sportdienst i.s.m. het Lokaal dienstencentrum De Stille Meers. www.middelkerke.be/sportkaart

Sportdienst i.s.m. het Lokaal dienstencentrum De Stille Meers. www.middelkerke.be/sportkaart 2013 Sportdienst i.s.m. het Lokaal dienstencentrum De Stille Meers www.middelkerke.be/sportkaart de beurtenkaart geldig blijft tot deze opgebruikt is. elke deelnemer verzekerd is tegen lichamelijke ongevallen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari 2016

Nieuwsbrief. Januari 2016 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief Januari 2016 Inhoud: P2: Zwemregeling P2: Openklasdag en meespeeldag kleuters P3:

Nadere informatie

Gezinsbond Elewijt juli 2011 B ND IG

Gezinsbond Elewijt juli 2011 B ND IG Gezinsbond Elewijt juli 2011 B ND IG Beste bondsleden, Zoals steeds sluiten we dit werkjaar af met een dikke zomer BOND-IG, met in het midden heel wat informatie over onze sportwerking. Zo wordt ons sportaanbod

Nadere informatie

MAAND VAN DE SPORTCLUB.

MAAND VAN DE SPORTCLUB. Hier beleef je meer! V.U.: Philippe Paquay, p/a Arenberggebouw, Arenbergstraat 5, 1000 Brussel MAAND VAN DE SPORTCLUB. MEER INFO? SPORT.VLAANDEREN/SPORTERSBELEVENMEER 17/06/2019 14:57:47 MAAND VAN DE

Nadere informatie

Uurrooster Versie 31 Juli 2017

Uurrooster Versie 31 Juli 2017 Uurrooster 2017-2018 Versie 31 Juli 2017 Afdeling : Badminton Plaats Sport Recreatie Multimove + Minibad woensdag 15u30 17u00 Sporthal MMMB1 25 09u00 10u30 Sporthal MMMB2 25 Recreatie Minibad woensdag

Nadere informatie

BOND_IG Met als inhoud : Voorwoord Even voorstellen Start to sport Kleuterturnen Omnisport Start van de 84ste zwemreeks voor kinderen Foto s

BOND_IG Met als inhoud : Voorwoord Even voorstellen Start to sport Kleuterturnen Omnisport Start van de 84ste zwemreeks voor kinderen Foto s GEZINSBOND ELEWIJT juli 2010 BOND_IG Met als inhoud : Voorwoord Even voorstellen Start to sport Kleuterturnen Omnisport Start van de 84ste zwemreeks voor kinderen Foto s Voorwoord Even een terugblik op

Nadere informatie

Vereniging Naam 08/01

Vereniging Naam 08/01 A V E L G E M uw kenmerk ons kenmerk 140108 verslag commissie promotie Bram Laevens contact 13/01/ 14 datum Betreft: Verslag commissie promotie op 08/01/ 14 Vereniging Naam 08/01 Deskundige Seynaeve Lieven

Nadere informatie

Activiteiten Jeugddienst. herfstvakantie

Activiteiten Jeugddienst. herfstvakantie Activiteiten Jeugddienst herfstvakantie 2016 Grabbelpas- en tieneractiviteiten Halloweenactiviteit (6-12 jaar) Samen met de griezelfiguren gaan we op zoek naar alle ingrediënten die we nodig hebben om

Nadere informatie

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup.

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup. VRIJDAG 3 MAART ZATERDAG 4 MAART ZONDAG 5 MAART : JEUGD & SENIOREN : MINIOREN : JUNIOREN UITNODIGING Met trots kunnen we aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de eerste editie van de Ranomi

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2014

Nieuwsbrief mei 2014 Tafeltennisclub TTC Flyer.be Ninove Nieuwsbrief mei 2014 Beste lezers, Het competitieseizoen 2013-2014 loopt ten einde. Voor het eerst in ons bestaan (5j jawel, jawel, houten jubileumjaar is op komst)

Nadere informatie

SPORT OVERDAG VOOR VOLWASSENEN

SPORT OVERDAG VOOR VOLWASSENEN vzw sport plus organiseert SPORT OVERDAG VOOR VOLWASSENEN inschrijven vanaf 5 december: enkel online 12 december: telefonisch of sportdienst korting voor 55-plussers van Brasschaat januari-maart 2017 INSCHRIJVEN

Nadere informatie

Voor sportieve 50+ ers. Start to move Seniorensporthappening Senior games

Voor sportieve 50+ ers. Start to move Seniorensporthappening Senior games Start to move Seniorensporthappening Senior games 0 0 Voor sportieve 0+ ers Start to Move Ben je een 0+ er en heb je geen zin om stil te zitten? Is een wekelijks sportuurtje iets voor jou of ben je gewoon

Nadere informatie

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief Nieuwsbrief september Nieuwsbrief De laatste dagen van de maand september staan al voor de deur. Met deze nieuwsbrief blikken we kort terug, maar kijken vooral vooruit wat dit schooljaar nog brengen mag.

Nadere informatie

We blikken nog even terug!

We blikken nog even terug! Maandbrief : december 2016 De laatste maand van het jaar staat alweer voor de deur maar is ook een ontzettend drukke periode! Denk maar aan de Sint die komt, kerstmarkt organiseren, nieuwjaarsbrieven aanleren,

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 27 oktober 2017 Het nieuwe schooljaar is reeds 2 maanden ver. Bij het begin van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE SCHOOLJAAR

INFORMATIEBROCHURE SCHOOLJAAR INFORMATIEBROCHURE SCHOOLJAAR 2018-2019 DANZAS 2018-2019 Dance is the language of the soul 2 DANZAS 2018-2019 UURROOSTER t Hoge 8, 8500 Kortrijk (De Kaai) MAANDAG DANSSTIJL LEEFTIJD 17u15 18u30 BALLET

Nadere informatie

FLASH. Ook tijdens de zomer, organiseert de sportdienst van Diepenbeek sportkampen. Ziehier de nodige gegevens:

FLASH. Ook tijdens de zomer, organiseert de sportdienst van Diepenbeek sportkampen. Ziehier de nodige gegevens: Teng 38 Sportdienst 2011 1/ Kleuterweek De sportdienst van Diepenbeek organiseert elk jaar een kleuterweek voor alle kleuters van Diepenbeek van 2,5 tot en met 5 jaar. Ongeveer 800 kleuters genieten deze

Nadere informatie

kunstenacademie august de boeck asse Beeldende kunst Kasteel Vijverbeek Asse Nieuwstraat, 122 1730 Asse 02 452 63 30

kunstenacademie august de boeck asse Beeldende kunst Kasteel Vijverbeek Asse Nieuwstraat, 122 1730 Asse 02 452 63 30 Beeldende kunst Kasteel Vijverbeek Asse Nieuwstraat, 122 1730 Asse 02 452 63 30 Inlichtingen: Guido Van Elsen crejong@skynet.be en eld kunstenacademie august de boeck asse be K de ku ns t kkunstenacademie

Nadere informatie

SPORT OVERDAG VOOR VOLWASSENEN

SPORT OVERDAG VOOR VOLWASSENEN vzw sport plus organiseert SPORT OVERDAG VOOR VOLWASSENEN korting voor 55-plussers van Brasschaat inschrijven vanaf 21 augustus: enkel online online inschrijven met begeleiding elke voormiddag op de sportdienst

Nadere informatie

TARIEVEN SPORTDIENST VOOR SPORTPROMOTIE EN GEBRUIK VAN DE STEDELIJKE SPORTACCOMMODATIES. GOEDKEURING

TARIEVEN SPORTDIENST VOOR SPORTPROMOTIE EN GEBRUIK VAN DE STEDELIJKE SPORTACCOMMODATIES. GOEDKEURING TARIEVEN SPORTDIENST VOOR SPORTPROMOTIE EN GEBRUIK VAN DE STEDELIJKE SPORTACCOMMODATIES. GOEDKEURING Artikel 1: Het gemeenteraadsbesluit van 14 december 2009 wordt opgeheven met ingang van 1 januari 2015.

Nadere informatie

JEUGDWERKING Koksijde Golf ter Hille. Juniors Koksijde Golf ter Hille. Ontdek het in Koksijde!

JEUGDWERKING Koksijde Golf ter Hille. Juniors Koksijde Golf ter Hille. Ontdek het in Koksijde! JEUGDWERKING 2018 Koksijde Golf ter Hille Ontdek het in Koksijde! Juniors Koksijde Golf ter Hille Koksijde Golf ter Hille JEUGDWERKING 2018 Koksijde Golf ter Hille heeft de jeugd heel wat te bieden. Dat

Nadere informatie

Fladderkrant MEI 2016

Fladderkrant MEI 2016 Fladderkrant MEI 2016 Kom met de fiets of te voet naar school, net als Sam! Onze school neemt deel aan de campagne Sam de Verkeersslang. Met die campagne stimuleert Mobiel 21 vzw ouders en kinderen om

Nadere informatie

RAPID HOCKEY CLUB TEMSE

RAPID HOCKEY CLUB TEMSE RAPID HOCKEY CLUB TEMSE september 10 Beste ouders, spelers en speelsters, Het Bestuur van de R.H.C. Temse heet u van harte welkom op onze club. Wij zijn blij dat u enthousiast bent geworden voor de hockeysport.

Nadere informatie

werkbladen, telefoons en opnametoestel

werkbladen, telefoons en opnametoestel DE BAAN OP! De jongeren organiseren zelf één of meerdere bedrijfsbezoeken. Ze verzamelen informatie over verschillende bedrijven en op basis hiervan kiezen ze met de hele klas het meest interessante bedrijf

Nadere informatie

Infovergadering Sint-Truidense Zwemclub STZC

Infovergadering Sint-Truidense Zwemclub STZC Infovergadering Sint-Truidense Zwemclub STZC Inhoud Missie Algemene informatie Aanspreekpunten Doelstellingen Groepsindeling PACO Wedstrijden Competitie Missie De Sint-Truidense Zwemclub draagt bij aan

Nadere informatie

VAKANTIEFOLDER KERSTVAKANTIE

VAKANTIEFOLDER KERSTVAKANTIE VAKANTIEFOLDER KERSTVAKANTIE 2018-2019 DE KIKKER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Een kabouter in je hoofd! in Buitenschoolse Kinderopvang De Kikker Tijdens de kerstvakantie gebeuren er wat vreemde dingen in

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief vindt u volgende onderwerpen terug:

In deze nieuwsbrief vindt u volgende onderwerpen terug: Beste sportvriend Juni is voor de sportende medemens vaak een overgangsmaand. Examens in juni maken het voor de jongeren moeilijk om aan sport te doen, alhoewel een gezonde geest een gezond lichaam nodig

Nadere informatie

Afdeling Outrijve Afdeling Kerkhove Maand februari Personeel

Afdeling Outrijve Afdeling Kerkhove Maand februari Personeel 1 Beste ouder(s), In deze nieuwsbrief proberen we u opnieuw een pak(je) informatie te bezorgen over de school en activiteiten die er zitten aan te komen. U vindt er de rubrieken die elke keer terug komen:

Nadere informatie

Winterlessen 2014-2015. Puur Sport VZW. Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub

Winterlessen 2014-2015. Puur Sport VZW. Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub Winterlessen 2014-2015 Puur Sport VZW Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub Puur Sport: Speel tennis op je eigen ritme Puur Sport VZW verzorgt de volledige jeugdwerking van Waregem gaver tennisclub: tennislessen,

Nadere informatie

VAKANTIEGIDS. 2,5 18 jaar 2015. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout!

VAKANTIEGIDS. 2,5 18 jaar 2015. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout! VAKANTIEGIDS VAKANTIEGIDS 2,5 18 jaar 2015 Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout! V.U.: College van Burgemeester en Schepenen, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout 1/8 Gelieve mij

Nadere informatie