4006AM Tiel mail:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "4006AM Tiel mail: tc.cuijten@hetnet.nl"

Transcriptie

1 Registratie KvK Website: tielwest.nl Secretariaat: A. Cuijten Wadenoijenlaan AM Tiel mail: Notulen WTO overleg Stichting Wijkorganisatie Ridderweide d.d. 05 november Aanwezig: mevr. M. van Gelder (Jeugdzorg) mevr. T. Mulders (Jeugdzorg) dhr. J. v. Opijnen (Kleurrijk wonen) mevr. J. Vermeulen (Buurtbewoonster) mevr. N. Zwartbol (Buurtbewoonster) mevr. G. Maassen v. Hal (Buurtbewoonster) dhr. W. Bralts (Politie) mevr. Y. Pantophlet (Rotonda- Ridderweide) dhr. T. Warsen (Gemeente) mevr. E. Smits (Pr. Mauritsschool) dhr. J Verhoef (Senior AVRI) dhr. R. de Jong (AVRI) dhr. M. Meeus (SCW) mevr. M. v. Brenk (Bestuurlid) dhr. D. Ustunalp (Bestuurlid) dhr. F. Dostaly (Bestuurlid) dhr. H. v. Doesburg (bestuurlid) dhr. T. Cuijten (Secretaris) dhr. A. de Groot (Penningmeester) mevr. L. de Groot (Notulist / 2 e secretaris) Afwezig met kennisgeving: dhr. A. Sijpkes (CDA) dhr. J. Steenbekkers (Winkeliersvereniging Kwadrant) dhr. E Scheepmaker (Voorzitter) mevr. W. v. Heerewaarden (Bestuurlid) Afwezig zonder kennisgeving: dhr. F. v. Triest (Bewonerscommissie Liendenlaan) dhr. T.Waegemaker (Dynamiek) mevr. A. de Vaan (bestuurlid) dhr. H. Rijksen (Wijkteam Gemeente) (dhr. H. Rijksen heeft de dag na de vergadering gebeld, hij dacht dat de vergadering een week later was) 1. Opening en Welkom. Dhr. T. Cuijten opent de vergadering en deelt mee dat de voorzitter Ed Scheepmaker wegens ziekte af moest zeggen, verder heet hij iedereen van harte welkom en laat iedereen zich voorstellen. 2. Notulen d.d. 09 april Dhr. T. Cuijten vraagt aan mevr. E. Smits of de parkeerproblemen bij de Pr Maurits- school zijn opgelost? Dit gaat op het moment heel erg goed, verder geen problemen. De notulen zijn verder inhoudelijk en tekstueel goedgekeurd. 3. Ingekomen- /uitgaande post. Dhr. Cuijten geeft aan dat alle ingekomen- /uitgaande post ook naar het bestuur wordt gestuurd, zodat zij op de hoogte blijven.

2 Ingekomen post. Peildatum 27 augustus t/m 22 okt 2014 Datum ontvangst Afzender Onderwerp In behandeling 01 sept. Gemeente Jaar van de senioren DB 01 sept Jonathan v.d. Meijden Snoeiwerkzaamheden DB 01 sept Jonathan v.d. Meijden Vogeleilandje DB 01 sept Jonathan v.d. Meijden Verplaatsing afvalbakken DB 01 sept Dynamiek Nieuwsbrief- uitnodiging DB 04 sept Vic Latumahina Trapveldje Tielerwaardlaan bestuur 05 sept Anne v Gelder Schema gymzaal koersbal DB 05 sept. Hans. v. Doesburg Gebruik trapveld Tielerwaard bestuur 26 sept Mohammed Laoukili ROC stagiaires voetbal bestuur 26 sept Jonathan v.d. Meijden Verlichting eilandje bestuur 26 sept Lien de groot Stagiaires ROC DB 30 sept Gemeente Persbericht wijkteams jeugd DB 01 okt Gemeente Nieuwsbrief jeugd DB 02 okt Anne v Gelder Verhuur speelzaal DB 07 okt Oranjefonds Nieuwsbrief bestuur 15 okt Vic latumahina Activiteitenlocaties DB 21 okt Mozaïek VST Nieuwsbrief bestuur Uitgaande post. Datum verzending Geadresseerde Onderwerp Datum archief 04 sept. Anne v. Gelder Zaalruimte koersbal DB 28 sept Mohammed Laoukili Doorverwijzing H.v.Doesburg bestuur 05 okt Bestuur+derden Groenplan 2014/2015 Bestuur+derden 05 okt Laurensz Liefkens Tuingereedschap DB 06 okt Bestuur/Derden Planning prikacties Bestuur+derden 07 okt Eline Boekestein Vrijwilligers ROC DB 11 okt Mozaïek Vrijwilligersprijs bestuur 15 okt J. v.d..bergh Verzoek om medewerking DB 21 okt ROC Voetbaltoernooi DB 22 okt SVT Wisseling wijkbeheerders DB 22 okt ROC Dankwoord vrijwilligers DB 4. Mededelingen uit: 4.0 Dhr. W. Bralts (Politie) - Dhr. T. Cuijten vraagt aan dhr. W. Bralts hoe het er voor staat in onze wijk, dhr. W. Bralts geeft aan dat er op het moment rustig is in de wijk, het is goed dat er buurpreventie is gekomen, er is goede terugkoppeling en goed contact.

3 Nu de AVRI bureau Handhaving en Toezicht heeft overgenomen loopt het op dat punt ook beter. Er is in de wijk pas een inbraak geweest, twee personen zijn hiervoor aangehouden. De lijnen in de wijk worden steeds korter, is erg gunstig. - Mevr. G. Maassen vraagt of er nog uitbreiding komt van wijkagenten, Medio mei 2015 komen er landelijk 1 op 5000 inwoners een wijkagent, nu is het 1 op inwoners een wijkagent. In Tiel- West Ridderweide komt er geen wijkagent bij. Er zijn op het moment wel pogingen tot inbraak, maar de echte inbraken zijn veel minder geworden. 4.1 Dhr. T. Warsen (Gemeente) - Dhr. T. Warsen is i.p.v. dhr. J. v.d. Meijden en hij geeft aan dat het Wijkgesprek op 27 november is in de Pr. Mauritsschool, het wijkgesprek is in twee delen, eerst wordt de afsprakenlijst van de wijkschouw van 17 april besproken, daarna volgt het thema Leefomgeving en daarna volgt In gesprek met elkaar, waarin we met elkaar in gesprek willen over de veranderde rollen van gemeente en inwoners. De punten van de wijkschouw van 17 april zijn met de collega s besproken. 4.2 Stichting Wijkorganisatie Ridderweide. - De piketpaaltjes liggen regelmatig om of zijn weg, er zijn bij diverse mensen sleutels in omloop. Bestaat de mogelijkheid dat er een sleutel aan de Stichting Wijkorganisatie Ridderweide wordt verstrekt, deze kan dan aan de mensen van het buurtpreventie worden gegeven, zodat zij e.e.a. kunnen corrigeren. Ton Warsen (gemeente) zal dit intern bespreken. - Is het mogelijk om hekwerk te plaatsen bij het trapveldje bij de Liendenlaan, nu ligt er regelmatig een bal in de sloot en dit is voor de kinderen erg gevaarlijk. Mevr. M. v. Brenk geeft als aanvulling aan dat er mensen waren in de wijk met bepaalde wensen, er is hen gevraagd om dit op papier te zetten, maar hierop kwam verder geen reactie, ook nog bij kinderen nagevraagd, maar hierop was de reactie ook nihil. Het plaatsen van het hekwerk is wel wenselijk. - Dhr. T. Cuijten meldt dat er op het eilandje lantaarnpalen worden verplaatst, zodat het s avonds niet meer zo donker is op bepaalde plekken. 4.3 Dhr. M. Meeus (Woningcorporatie SCW) - Dhr. Meeus geeft aan dat de huisvesting van de huidige bewoners van de Batouwe een dynamisch proces is, op het voormalige terrein van Westlede komen 28 appartementen en er komen nog twee projecten voor appartementen. In januari komen er gesprekken met de bewoners, een op een. Er zijn op het moment nog 107 bewoners. Eind 2016 is de verwachting dat het gebouw gesloopt zal worden. Er is dagelijks contact met STMR - bewoners en bestuur. Zoals er opgemerkt is, is er gestopt met het Veilig Wijkteam, SCW is bezig om een sociale kaart op te stellen, als dit klaar is wordt die verspreid in de wijk. 4.4 Dhr. J. v. Opijnen (Woningcorporatie Kleurrijk Wonen) - Vanaf begin november is de SVT een fusie aangegaan met Kleurrijk Wonen,

4 Er waren eerst 4000 woningen, dat zijn er nu samen geworden. Mevr. J. Moerman is nu werkzaam bij Kleurrijk Wonen in Leerdam, daarom neemt dhr. J. v. Opijnen het vanaf nu van haar over, samen met andere collega s. De activiteiten voor de Prikactie blijven voorlopig het zelfde. 4.5 Dhr. R. de Jong (AVRI) - Met ingang van 1 maart zijn de activiteiten van Handhaving en toezicht door de AVRI overgenomen, de wettelijke eisen voor het personeel zijn ook hoger geworden. Hierdoor moest er voor sommige mensen een passende baan gezocht worden. Er zijn 3 nieuwe mensen in dienst gekomen met de nodige papieren. Er wordt meer wijkgericht gehandhaafd en over een paar weken komen er nieuwe uniformen voor de BOA s. Het zal nog een paar maanden duren voor alles naar wens verloopt. Er waren in de vorige situatie 12 toezichthouders, nu zij er 10 BOA s plus een enkele stagiaires. Als er signalen komen vanuit de wijk, kunnen er extra mensen ingezet worden voor extra aandacht. - Dhr. T. Cuijten vraagt of de aansturing voor de Prikactie nu het zelfde blijft, dhr. R. de Jong geeft aan dit op de zelfde manier verder gaat. Ook geeft dhr. T. Cuijten aan dat er tussendoor heel veel plasticzakken in de Liendenlaan worden gedeponeerd, ook wel bij andere flats, maar hier is het het ergste, is het mogelijk om in die buurt een grote container te plaatsen voor het plastic? Dhr. R. de Jong gaat hiernaar informeren, maar zal er wel gebruik van worden gemaakt? Het is wel wenselijk dat er sociale controle is onder elkaar. - Mevr. M. v. Brenk vraagt wat de werktijden zijn van de BOA s, dit met honden overlast. De Boa s hebben een vast rooster: vroege dienst en late dienst, dus goed verspreid. 4.6 Dhr. Rijksen (Wijkteam Gemeente) - Dhr. Rijksen is helaas niet aanwezig, de punten voor hem zal dhr. T. Warsen aan hem doorgeven. 4.7 Dhr. E. Scheepmaker (Bewonerscommissie Bloesemflats) - Dhr. E. Scheepmaker is door ziekte afwezig. 4.8 Mevr. E. Smits (Pr. Mauritsschool) - Mevr. E. Smits geeft aan dat er geen bijzonderheden zij betreffende de Pr. Mauritsschool. 4.9 Mevr. Y. Pantophlet (Rotonda - Ridderweide) - Mevr. Y. Pantophlet meldt dat er per september ook een peuterspeelzaal in de school is gehuisvest en het Wijk Team Tiel - West Jeugdzorg ook een ruimte gebruikt. - Mevr. L. de Groot vraagt of er op school aan de kinderen gevraagd kan worden niet meer te spelen bij het elektriciteit huisje, ze bouwen hier hutten e.d., maar de tuinlui staan hier regelmatig te plassen, dit is gewoon smerig. Ook iets om door te geven aan de desbetreffende tuinlui, volgens mevr. Y. Pantophlet komen de tuinlui van de school bij hen binnen naar het toilet.

5 4.10 Dhr. J. Steenbekkers (Winkeliersvereniging Kwadrant) - Dhr. J. Steenbekkers is helaas afwezig Dhr. T. Waegemaker (Dynamiek) - Dhr. T. Waegemaker is helaas afwezig Mevr. T. Mulders - mevr. M. van Gelder (Jeugdzorg Jong) - Vanaf 1 september zijn de Wijkteams actief, voor Tiel - West zijn er 4 personen aanwezig, 2 personen in de Rotonda - Ridderweide en 2 personen in de Pr. Maurtisschool, hier hebben de Wijkteams een eigen ruimte. Voor allerlei vragen en problemen voor jeugd en gezin tot 23 jaar kan men bij hen terecht, allerlei diverse problemen kunnen behandeld worden, hieraan zijn geen kosten verbonden, dit wordt vergoed door de Gemeente. Of de afhandeling kort of lang duurt, als team kunnen er heel veel problemen opgelost worden. Mevr. M. v. Brenk vraagt of er anoniem iets gemeld kan worden, hiervoor moet men bij ander instanties zijn, maar men kan wel aangeven dat er bij bepaalde personen misschien problemen zijn. Er moet nog veel veranderen het heeft wel tijd nodig, misschien is het zinvol om ook contact te hebben met SCW en Kleurrijk Wonen, dit beamen de beide heren Dhr. F. v. Triest (Bewonerscommissie Liendenlaan) - Dhr. F. v. Triest is helaas niet aanwezig. 5 Rapportage. - Activiteiten voor de jeugd: - Op donderdag wordt er weer begonnen met het zaalvoetbal in de sporthal voor de jeugd, o.l.v. drie begeleiders. - Het koersballen voor de ouderen is weer begonnen, de ruimte in de Rotonda - Ridderweide wordt weer volop en met plezier gebruikt. - De groenafvaldag van 18 oktober is weer heel goed verlopen, er is door de bewoners uit de wijk heel veel tuinafval gebracht, door bestuurleden en vrijwilligers zijn er veel struiken gesnoeid (dit met mede weten van de gemeente) en is er veel afval geprikt samen met de kinderen van de Pr. Mauritsschool. - De buitenspeeldag is heel goed verlopen, dit jaar was het bij de Betuwe Sporthal, volgend jaar weer in de Maurikstraat bij de Rotonda - Ridderweide. 6 Rondvraag. - Mevr. L. de Groot, vraagt waar de terugkoppeling van de wijkschouw is, dit zal zijn in de Pr. Mauritsschool. - Mevr. G. Maassen meldt dat er veel kinderen uit deze buurt in Passewaay op school zitten, de brug over het kanaal geeft veel problemen, is hier niets aan te doen? Dhr. T. Cuijten geeft aan dat de brug bij Passewaay hoort, dus dat wij als wijkorganisatie hieraan niet veel kunnen doen. Als er een huis verkocht is, worden de borden niet weggehaald, ook groeit er veel onkruid in de tuin terwijl het nog leeg staat, dhr. M. Meeus geeft aan dat hier al wat

6 aan gedaan is, wel zegt hij dat dit gemeld kan blijven worden aan de SCW, dit kan ook per - Ook geeft mevr. G. Maassen aan dat er aan de rotzooi weinig aan wordt gedaan, dit moet dan wel gemeld worden anders duurt het een tijdje dat er iets aan wordt gedaan. - Zijn de speeltuintjes nog van de Gemeente, dit is nog het geval, in de toekomst zal dit wel veranderen. - Er zijn verder geen vragen en opmerkingen, de dhr. T. Cuijten dankt allen voor hun inbreng en sluit hierop de vergadering. Notulist Lien de Groot. Volgend WTO - overleg is op 15 april Noteer dit in uw agenda.

7

Notulen WTO overleg Stichting Wijkorganisatie Ridderweide d.d. 15 mei 2013.

Notulen WTO overleg Stichting Wijkorganisatie Ridderweide d.d. 15 mei 2013. Registratie KvK 51023385 Website: www.ridderweide- tielwest.nl Secretariaat: A. Cuijten Wadenoijenlaan 547 4006AM Tiel mail: tc.cuijten@hetnet.nl Notulen WTO overleg Stichting Wijkorganisatie Ridderweide

Nadere informatie

Website: tielwest.nl Wadenoijenlaan AM Tiel mail:

Website:  tielwest.nl Wadenoijenlaan AM Tiel mail: Registratie KvK 51023385 Secretariaat: A. Cuijten Website: www.ridderweide- tielwest.nl Wadenoijenlaan 547 4006AM Tiel mail: tc.cuijten@hetnet.nl Notulen WTO overleg Stichting Wijkorganisatie Ridderweide

Nadere informatie

Website: tielwest.nl Wadenoijenlaan AM Tiel mail:

Website:  tielwest.nl Wadenoijenlaan AM Tiel mail: Registratie KvK 51023385 Secretariaat: A. Cuijten Website: www.ridderweide- tielwest.nl Wadenoijenlaan 547 4006AM Tiel mail: tc.cuijten@hetnet.nl Notulen WTO overleg Stichting Wijkorganisatie Ridderweide

Nadere informatie

Website: tielwest.nl Avezaathstraat EE Tiel mail:

Website:  tielwest.nl Avezaathstraat EE Tiel mail: Registratie KvK 51023385 Secretariaat: L. de Groot- Kok Website: www.ridderweide- tielwest.nl Avezaathstraat 136 4006EE Tiel mail: l.degroot5@upcmail.nl Notulen WTO overleg Stichting Wijkorganisatie Ridderweide

Nadere informatie

Website: tielwest.nl Wadenoijenlaan AM Tiel mail: Afwezig zonder kennisgeving: dhr.

Website:  tielwest.nl Wadenoijenlaan AM Tiel mail: Afwezig zonder kennisgeving: dhr. Registratie K.v.K. 51023385 Secretariaat: A. Cuijten Website: www.ridderweide- tielwest.nl Wadenoijenlaan 547 4006AM Tiel mail: tc.cuijten@hetnet.nl Notulen WTO overleg Stichting Wijkorganisatie Ridderweide

Nadere informatie

Zaalvoetbal. Activiteiten Stichting Wijkorganisatie Ridderweide. Zaalvoetbal. Jeu de Boules en. Buitenspeeldag. Prik actie. Kinder Disco.

Zaalvoetbal. Activiteiten Stichting Wijkorganisatie Ridderweide. Zaalvoetbal. Jeu de Boules en. Buitenspeeldag. Prik actie. Kinder Disco. Activiteiten Stichting Wijkorganisatie Ridderweide Activiteiten Zaalvoetbal Jeu de Boules en Buitenspeeldag Prik actie Wij organiseren verschillende activiteiten voor de bewoners in Tiel - West - Ridderweide

Nadere informatie

Afwezig m.k.: mevrouw Van de Bent en Van Meurs (Burgemeesterwijk/Bloemenbuurt) en de heer Brals (politie)

Afwezig m.k.: mevrouw Van de Bent en Van Meurs (Burgemeesterwijk/Bloemenbuurt) en de heer Brals (politie) WIJKSCHOUW TIEL WEST 17 april 2014 Aanwezig vanuit de gemeente: wethouder Driessen (wijkcontactwethouder), de heer Barendse (Team Stad), de heer Rijksen (Team Uitvoering), de heren Doelare, Loosschilder

Nadere informatie

NOTULEN WBT SOEST-ZUID

NOTULEN WBT SOEST-ZUID Naam: Functie Aan- Af- Wezig/reden 1. Roel van Dooremaal (RvD) Voorzitter/Notulist X 2. Jeroen Verhoof (JV) Penningm. X Later ivm avondvierdaagse 3. Ilse Uyland (IU) Alg.lid X 4. Vacature Alg.lid 5. Bert

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 2 SEPTEMBER 2010.

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 2 SEPTEMBER 2010. Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl secretariaat: Jewelweg 1 1759 HA Callantsoog Girorekening: P 606575 VERSLAG VAN DE

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 1 APRIL 2010.

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 1 APRIL 2010. Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl secretariaat: Jewelweg 1 1759 HA Callantsoog Girorekening: P 606575 VERSLAG VAN DE

Nadere informatie

1. Opening De plv. VOORZITTER opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Hij dankt het wijkplatform voor de ontvangst.

1. Opening De plv. VOORZITTER opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Hij dankt het wijkplatform voor de ontvangst. Verslag van de bijeenkomst van het PMV op 4 april 2013 bij wijkplatform Kraaihoek/Middenpolder vanaf 20.00 uur tot 21.20 uur. Aanwezig: De heer A. Rietveld, plv. voorzitter; De heer A.P.M.A.F. Bergmans,

Nadere informatie

Verslag ARSD van 6 juli Locatie gemeentehuis MBG. 22 Aanvang uur Presentielijst: Harry Vrieze (Vz) Voorzitter Miranda Kaandorp (MK)

Verslag ARSD van 6 juli Locatie gemeentehuis MBG. 22 Aanvang uur Presentielijst: Harry Vrieze (Vz) Voorzitter Miranda Kaandorp (MK) Verslag ARSD van 6 juli 2017. Locatie gemeentehuis MBG. 22 Aanvang 19.30 uur Presentielijst: Harry Vrieze (Vz) Voorzitter Miranda Kaandorp (MK) Marja Tinga (MT) Cor van Putten (CvP) Gerben Gringhuis (GG)

Nadere informatie

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden Algemene ledenvergadering H.S.V. De Snoekbaars Datum: 10-03-2016 Voorzitter Notulist Freek v. Emst Secretaris Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden F. van Emst X Voorzitter

Nadere informatie

NOTULEN WBT SOEST-ZUID

NOTULEN WBT SOEST-ZUID Naam: Functie Aan- Af- Wezig/reden 1. Bert Paalman (BP) Voorzitter X 2. Jeroen Verhoof (JV) Penningm. X 3. Ilse Uyland (IU) Alg.lid X 4. Vacature Alg.lid 5. Roel van Dooremaal (RvD) Lid/Notulist X 6. Niels

Nadere informatie

Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief. Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman, Bennie Nibbeling en Bennie Vonk.

Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief. Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman, Bennie Nibbeling en Bennie Vonk. Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief Datum vergadering: 4 september 2007 Aanvang: 20:00 uur Locatie: KBC, kamer 1 Aanwezig: Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman,

Nadere informatie

SENIORENRAAD LISSE CONCEPT.

SENIORENRAAD LISSE CONCEPT. SENIORENRAAD LISSE CONCEPT. Notulen van de vergadering van de Seniorenraad Lisse (S. L.), gehouden op maandag 11 maart 2019 in de raadzaal van het gemeentehuis te Lisse. Aanwezig: H. Michel, H. Hoogkamer,

Nadere informatie

(10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1. concept verslag wijkraad Noordoost

(10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1. concept verslag wijkraad Noordoost (10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1 verslag Dienst Wijken Wijkbureau Noordoost Gemeente Utrecht Postbus 8395 3503 RJ Utrecht Telefoon: 030-286 39 40 Fax: 030-286 39 44 Bijeenkomst:

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl

Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl Datum: 16-Juni-2015 Tijd: 20:00 22:30 Onderwerp: MR Vergadering obs De Vuurtoren Locatie West Aanwezig: Naam Aanwezig Afwezig

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 18 MAART 2013

NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 18 MAART 2013 NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 18 MAART 2013 Aanwezig : *de heren P. Brugman (voorz.), H. Wiedijk (secr.), J. Kerkman (pnnm.), T. Timmermans, F. Hoenderdos *de dames T. Boddaert

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

MR & Directie: (19:30 20:30 uur)

MR & Directie: (19:30 20:30 uur) NOTULEN MR OVERLEG Datum: 19 mei 2014 Plaats: Personeelskamer Het Spectrum Tijd: 19.30 21.30 uur Uitgenodigd: C. Houkes (Voorzitter), R. Kat (secretaris), E. Godthelp, J. Keemink, N. Lagerwerf, S. van

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 9 APRIL 2009.

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 9 APRIL 2009. Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl secretariaat: Jewelweg 1 1759 HA Callantsoog Girorekening: P 606575 VERSLAG VAN DE

Nadere informatie

NOTULEN WBT SOEST-ZUID

NOTULEN WBT SOEST-ZUID Naam: Functie Aan- Af- Wezig/reden 1. Roel van Dooremaal (RvD) Voorzitter/Notulist X 2. Jeroen Verhoof (JV) Penningm. X 3. Ilse Uyland (IU) Alg.lid X 4. Vacature Alg.lid 5. Bert Paalman (BP) Alg.lid X

Nadere informatie

Ledenvergadering Volkstuinvereniging De Voorkoop te Culemborg in Plaats: Vergaderzaal Bartjes kringloopcentrum Meerlaan 25 Culemborg

Ledenvergadering Volkstuinvereniging De Voorkoop te Culemborg in Plaats: Vergaderzaal Bartjes kringloopcentrum Meerlaan 25 Culemborg Ledenvergadering Volkstuinvereniging De Voorkoop te Culemborg in 2017 DATUM: Zaterdag, 29 april 2017 om 10.30 uur Plaats: Vergaderzaal Bartjes kringloopcentrum Meerlaan 25 Culemborg Agenda: 1. Opening

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 22 juni 2015

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 22 juni 2015 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 22 juni 2015 Aanwezig: Dhr. H. Vrieze Mw. H. Sijm-Wissink Mw. F. Fikry Mw. E. Singer Dhr. F. Kummer Dhr. C. Bakker Dhr. C. van Putten Mw.

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. Notulen MR vergadering 18 mei 2015 Aanwezig: Michiel, Sanne, Joep, Annet, Natascha, Ellen en Marielle. Afwezig: --- Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 31 mei 2015 1. Welkom: Michiel heet iedereen

Nadere informatie

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Hans van Duren; Willie Pluijm; Miranda Vugts (Regio- Politie B.O.S.);

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Hans van Duren; Willie Pluijm; Miranda Vugts (Regio- Politie B.O.S.); NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: Afwezig: De Boei, Leemkuilen 101, 5683 BT Best

Nadere informatie

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013 Aanwezig: Anita Thomassen, Barbara Wolff, Bert Hogemans, Edith Keller, Francien Mels (penningmeester), Ingrid

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

Vooraf. Artikel 1 Vergaderingen en vergaderorde HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Brede Sociaal Maatschappelijke Raad gemeente Doesburg

Vooraf. Artikel 1 Vergaderingen en vergaderorde HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Brede Sociaal Maatschappelijke Raad gemeente Doesburg HUISHOUDELIJK REGLEMENT Brede Sociaal Maatschappelijke Raad gemeente Doesburg Vooraf De Brede Sociaal Maatschappelijke Raad (BSMR) van de gemeente Doesburg adviseert het College van Burgemeester en Wethouders

Nadere informatie

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Eric Geraerts (pen); Hans van Duren; Mien van

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Eric Geraerts (pen); Hans van Duren; Mien van NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: Afwezig: Mien van Kollenburg, Stoelenmatter

Nadere informatie

Verslag. Gerard van de Ven (directeur) Henk Voerman (manager Woondiensten) Caroline Bredeweg (notuliste) Zie presentielijst

Verslag. Gerard van de Ven (directeur) Henk Voerman (manager Woondiensten) Caroline Bredeweg (notuliste) Zie presentielijst Verslag Vergadering Locatie Datum Aanwezig Jaarvergadering Stichting Huurdersorganisatie Omnia Wonen De Kiekmure in Harderwijk Woensdag 7 april 2010, aanvang 19.30 uur Miranda Verweij (voorzitter), Dick

Nadere informatie

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal Medezeggenschapsraad Notulen MR vergadering Aanwezig Notulist Gast : Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal : Maatman :

Nadere informatie

NOTULEN WBT SOEST-ZUID

NOTULEN WBT SOEST-ZUID Naam: Functie Aan- Af- Wezig/reden 1. Bert Paalman (BP) Voorzitter X 2. Jeroen Verhoof (JV) Penningm. X 3. Ilse Uyland (IU) Alg.lid X 4. Vacature Alg.lid 5. Roel van Dooremaal (RvD) Lid/Notulist X 6. Niels

Nadere informatie

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Datum: 19 november 2014. Locatie: Wijkcentrum Stervoorde. Aanvang: 19.30 uur. Aanwezig: Andy Kooy, Frans Kalse (penningmeester), Fredo Bokhorst,

Nadere informatie

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur Datum nieuwsbrief december 2015 ABV Noorderhaghe 1. Het bestuur In dit nummer: Het bestuur (ABV) 1 Bingo 2 Bloembakken 3 Barbecue 4 Thema-avond veiligheid in de wijk 5 Verslag radiatorkranen 6 Bestuur

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING GEHOUDEN OP 1 DECEMBER 2010.

VERSLAG VAN DE VERGADERING GEHOUDEN OP 1 DECEMBER 2010. Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl secretariaat: Jewelweg 1 1759 HA Callantsoog Girorekening: P 606575 VERSLAG VAN DE

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Datum: zaterdag 7 november 2009 Plaats: Utrecht, Restaurant de Hoge Weide, ontvangst om 16.00 uur Aanwezig: het bestuur: Lenno Maris (voorzitter),

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM,

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN FLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, GEHOUDEN OP 22 JANUARI 2009 TE GORINCHEM LOCATIE SCHOLENGEMEENSCHAP GOMARUS

Nadere informatie

KONSEPT Besprekingsverslag ALV 2010

KONSEPT Besprekingsverslag ALV 2010 KONSEPT Besprekingsverslag ALV 2010 Van : Gerard Roest Document Nummer Locatie Bijlagen : ALV20-05-2010_verslag : De Kroon te Huijbergen : : Presentatie Fons Vleghels + Aktielijst Bestuur en contactpersonen

Nadere informatie

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 7 mei 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid, Jan Snoek

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN. Voorwoord: Wedstrijdbal:

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN. Voorwoord: Wedstrijdbal: SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Eddy Spraakman Tel: 0522-242444 Email: e.spraakman@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: Bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Tevens aanwezig Mw. J.

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering

Notulen Algemene ledenvergadering Notulen Algemene ledenvergadering VvE Gebouw 'Oude Wal' Hoogvliet Lokhorsterland 3193 ET HOOGVLIET Plaats : Zevensprong Hoogvliet Datum : 29-11-2011 1. Opening van de vergadering & vaststellen aantal stemmen

Nadere informatie

Verslag vergadering Sportraad 21 januari 2019 Locatie: Vredehoflaan 950, Vlissingen

Verslag vergadering Sportraad 21 januari 2019 Locatie: Vredehoflaan 950, Vlissingen Verslag vergadering Sportraad 21 januari 2019 Locatie: Vredehoflaan 950, Vlissingen Aanwezig Sportraad: de heer A. Stroo (voorzitter), de heer P. Huser (secretaris), de heer H. van Rooijen (lid), de heer

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 10 DECEMBER 2002 OM UUR

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 10 DECEMBER 2002 OM UUR VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 10 DECEMBER 2002 OM 20.00 UUR Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Dhr. F. van Dalum, Dhr. E.A. Druppel,

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 3 JUNI 2010.

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 3 JUNI 2010. Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl secretariaat: Jewelweg 1 1759 HA Callantsoog Girorekening: P 606575 VERSLAG VAN DE

Nadere informatie

Verslag vergadering Sportraad 3 december 2018 Locatie: Kantine RCS

Verslag vergadering Sportraad 3 december 2018 Locatie: Kantine RCS Verslag vergadering Sportraad 3 december 2018 Locatie: Kantine RCS Aanwezig Sportraad: de heer A. Stroo (voorzitter), de heer P. Huser (secretaris), de heer H. van Rooijen (lid), de heer Afkir (lid), mevrouw

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015 Aanwezig: Dhr. H. Vrieze Mw. H. Sijm-Wissink Mw. F. Fikry Mw. J. Honselaar Mw. F. Troost Mw. E. Singer Dhr. F. Kummer Dhr.

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van het wijkoverleg Ridderkerk Centrum

Verslag van de vergadering van het wijkoverleg Ridderkerk Centrum Verslag van de vergadering van het wijkoverleg Ridderkerk Centrum Datum: Donderdag 21 september 2017 Locatie: Gemeentehuis, vergaderkamer A 104, Koningsplein 1, 2981 EA Ridderkerk Aanwezigen: Stevenson,

Nadere informatie

Training. Vergaderen

Training. Vergaderen Training Vergaderen Halide Temel 1-5-2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 Doelen 4 Deelnemers 4 Werkvormen 4 Programma 4 Voorstellen & introductie 5 Opdracht Luciferspel 6 Theorie 7 Opdracht - Vergaderen 12

Nadere informatie

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast,

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast, Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: 22 januari 2015 Aanwezig: (voorzitter), Archie (penningmeester), Frauke (secretaris), Susan, Yolanda, Melanie, Patricia, Christian, Nicole (bestuursleden),

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering (73) te Rotterdam op 9 maart 2015

Notulen MR-vergadering (73) te Rotterdam op 9 maart 2015 Notulen MR-vergadering (73) te Rotterdam op 9 maart 2015 Aanwezig namens ouders: Aanwezig namens personeel: Aanwezig namens bestuur: Kim Vlot, Suzanne Goudriaan en Magda van Gent Margreeth Radenborg, Drea

Nadere informatie

Verslag oudercommissie 12 juni 2014

Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Metagegevens Leden (aanwezig) Ouder Ouder Ouder John Menge (voorzitter) Jolanda van Weeren (notulist) Monica da Silva Fabeiro (penningmeester) Leden (afwezig) Ouder

Nadere informatie

Verslag. Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Woensdag 9 mei 2018, aanvang uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr.

Verslag. Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Woensdag 9 mei 2018, aanvang uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr. Verslag Vergadering Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Datum Woensdag 9 mei 2018, aanvang 19.00 uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr. 1 t/m 8 Aanwezig Zie presentielijst Afwezig

Nadere informatie

!!! UITNODIGING. De agendacommissie van het OLV is op zoek naar versterking!!! ! Overleg Leefbaarheid Venenlaankwartier

!!! UITNODIGING. De agendacommissie van het OLV is op zoek naar versterking!!! ! Overleg Leefbaarheid Venenlaankwartier Overleg Leefbaarheid Venenlaankwartier UITNODIGING Beste medewijkbewoners en andere belangstellenden, Van harte nodigen wij u uit voor de volgende OLV-vergadering: Datum: 2 september 2010 Plaats: t Slot

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP dinsdag 20 november 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP dinsdag 20 november 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP dinsdag 20 november 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Mw. L.P.C.M. Barské-van

Nadere informatie

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen 1. Opening en Mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder van harte

Nadere informatie

VERSLAG van de vergadering van het BESTUUR, gehouden op woensdag 23 april 2014 vanaf 19.30 uur in het kantoor van de federatie te Tynaarlo.

VERSLAG van de vergadering van het BESTUUR, gehouden op woensdag 23 april 2014 vanaf 19.30 uur in het kantoor van de federatie te Tynaarlo. VERSLAG van de vergadering van het BESTUUR, gehouden op woensdag 23 april 2014 vanaf 19.30 uur in het kantoor van de federatie te Tynaarlo. Aanwezig : Voorzitter, Penningmeester, Secretaris, Ph Wedstrijden

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 26 november 2014. Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 26 november 2014. Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 26 november 2014 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Afwezig Tinka Nas (penningmeester) Afwezig Kees Rol Inge Zuurendonk Tineke Snel

Nadere informatie

Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010

Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010 Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010 Aanwezig: Betty Groot (voorzitter) Anna van der Plas-D Apice (secretaris) Ria Hes Ingrid Stroet Jacqueline van der Neut Jan Toet Richard Saelman Esther

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent de vergadering van de adviesraad Wmo en heet iedereen van harte welkom. De agenda wordt onveranderd vastgesteld.

1. Opening De voorzitter opent de vergadering van de adviesraad Wmo en heet iedereen van harte welkom. De agenda wordt onveranderd vastgesteld. Notulen van de 11 e vergadering van de Adviesraad WMO van Haren gehouden op12 november 2008 Aanwezig: dhr. B.Boersma, dhr.p.k.blanksma (secretaris), mw.p.van Driesum, mw.m.folkerts (voorzitter), mw.j.kamminga-van

Nadere informatie

Gemeente n Bergen op Zoom

Gemeente n Bergen op Zoom WF~ Gemeente n Bergen op Zoom Aan de leden van de Gehandicapten Advies Raad ter kennisname aan overige geadresseerden Uw kenmerk Uw brief d.d. Onderwerp Uitnodiging vergadering Onskenmerk Ben. door Afdeling

Nadere informatie

Sabine opent eerste vergadering van schooljaar 2014-2015 om 19:37 uur. De financiële verantwoording wordt in de volgende vergadering besproken.

Sabine opent eerste vergadering van schooljaar 2014-2015 om 19:37 uur. De financiële verantwoording wordt in de volgende vergadering besproken. MEDEZEGGENSCHAPSRAAD p/a Kerkstraat 112, 5126 GD Gilze Notulen MR 15-09-2014 Aanwezigen: Sabine Swaans (voorzitter), Cor Diepstraten, Michelle e-mail: mr@debolstergilze.nl Willemse, Jacco Graumans, Daniëlle

Nadere informatie

Gemeente r Eergen op Zoom

Gemeente r Eergen op Zoom Gemeente r Eergen op Zoom Aan de leden van de Gehandicapten Advies Raad ter kennisname aan overige geadresseerden Uw kenmerk Uw brief d.d. Onderwerp Uitnodiging vergadering Ons kenmerk u06-019934 Beh.

Nadere informatie

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Datum: 17 september 2014. Locatie: Wijkcentrum Stervoorde. Aanvang: 19.30 uur. Aanwezig in alfabetische volgorde op voornaam: Andy Kooy, Frans

Nadere informatie

Notulen van de 19 e vergadering van de Adviesraad WMO van Haren gehouden op 9 september 2009

Notulen van de 19 e vergadering van de Adviesraad WMO van Haren gehouden op 9 september 2009 Notulen van de 19 e vergadering van de Adviesraad WMO van Haren gehouden op 9 september 2009 Aanwezig: dhr.p.k.blanksma (secretaris), dhr.b.boersma, mw.p.van Driesum, M. Folkerts (voorzitter), dhr.t.a.m.louwe,

Nadere informatie

Verslag intern overleg WIN

Verslag intern overleg WIN Verslag intern overleg WIN 23 april 2013 Aanwezig: Afwezig: Ruud de Bruijn, Murielle Facon, Joke Kaptein (voorzitter), van Schadewijk (notulist), Jan van de Burgt, Liesbeth Roelse, Ani van der Winden Hans

Nadere informatie

Verslag vergadering van de Adviesraad Sociaal Domein Gemeente Oldebroek Datum: 5 september 2017

Verslag vergadering van de Adviesraad Sociaal Domein Gemeente Oldebroek Datum: 5 september 2017 Verslag vergadering van de Adviesraad Sociaal Domein Gemeente Oldebroek Datum: 5 september Aanwezig: Afwezig: Gemeente: Notulist: dhr. Reint Scholten (voorzitter), dhr. Jos Flipsen (vice voorzitter), dhr.

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Hans Nijhuis (voorzitter)

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Hans Nijhuis (voorzitter) Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Daphny Paap Hans Nijhuis (voorzitter) Seb Goezinnen Mascha van Trier Monique Hallegraeff (namens

Nadere informatie

Detacheringen & Jobcoaching Groenvoorziening Werken op Locatie Productie

Detacheringen & Jobcoaching Groenvoorziening Werken op Locatie Productie VERSLAG van de op 15 februari 2018 in Zoetermeer gehouden openbare vergadering van het Algemeen Bestuur van de Dienst Sociale Werkvoorziening Rijswijk en omstreken Aanwezig de leden: de heer B.D. Lugthart,

Nadere informatie

Wijkplan Veenendaal-West. Arnout Bakker Willemieke Koudijs Simone de Vreede

Wijkplan Veenendaal-West. Arnout Bakker Willemieke Koudijs Simone de Vreede Wijkplan Veenendaal-West Arnout Bakker Willemieke Koudijs Simone de Vreede Februari 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Analyse wijksterren 3 SPEERPUNTEN 4 Jeugd 4 Wijkteam 5 Vrijwilligers 5 AANDACHTSPUNTEN

Nadere informatie

Wijkplan 2015 Veenendaal-Oost

Wijkplan 2015 Veenendaal-Oost Wijkplan 2015 Veenendaal-Oost Februari 15 De samenwerking van het Wijkteam Pagina 0 Inhoud Inleiding 2 Aandachtspunten Wijkster 3 Speerpunten 2015 5 Doelen 2015 6 Pagina 1 Inleiding Voor u ligt het Wijkplan

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van Huurdersvereniging In De Goede Woning, gehouden op 26 april 2006

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van Huurdersvereniging In De Goede Woning, gehouden op 26 april 2006 Verslag van de Algemene Ledenvergadering van Huurdersvereniging In De Goede Woning, gehouden op 26 april 2006 De vergadering wordt voorgezeten door de heer A.M. Breijman. Locatie Aanvangstijd : Bridgehome,

Nadere informatie

3. Vaststellen agenda De agenda wordt ongewijzigd vastgesteld. De toelichting bij agendapunt 3, hoort bij agendapunt 4.

3. Vaststellen agenda De agenda wordt ongewijzigd vastgesteld. De toelichting bij agendapunt 3, hoort bij agendapunt 4. Verslag Overleg Commissie Bestuur en Middelen Datum 10 mei 2011 Registratienummer 11.011045 Aanwezig J. Doeland (voorzitter), E.R. Goossens (Dorpsbelangen), A. van Maanen (SGP), J.P. van den Broek (PvdA),

Nadere informatie

Agenda: 18 okt. Kijkmiddag Kinderboekenweek 21-25 okt. Herfstvakantie 30 okt. Vreedzame ouderavond 01 nov. Nieuwsbrief 5

Agenda: 18 okt. Kijkmiddag Kinderboekenweek 21-25 okt. Herfstvakantie 30 okt. Vreedzame ouderavond 01 nov. Nieuwsbrief 5 Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 4 SCHOOLJAAR 2013 2014 11 OKTOBER 2013 OBS DE BOUWSTEEN HARDENBERG 8 9684 AM FINSTERWOLDE 0597 331570 Agenda: 18 okt. Kijkmiddag Kinderboekenweek 21-25 okt. Herfstvakantie 30 okt.

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. Notulen MR vergadering 23 maart 2015 Aanwezig: Michiel, Sanne, Joep, Annet, Natascha en Marielle. Afwezig: Ellen Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 1 april 2015 1. Welkom: Michiel heet iedereen

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 30 oktober Agenda: Presentielijst

Notulen vergadering d.d. 30 oktober Agenda: Presentielijst Notulen vergadering d.d. 30 oktober 2013 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Afwezig Inge Zuurendonk Afwezig Tineke Snel

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 16 JANUARI 2012

NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 16 JANUARI 2012 NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 16 JANUARI 2012 Aanwezig Afwezig : *de heren P. Brugman (voorz.), H. Wiedijk (secr.), dhr. J. Kerkman (pnnm.), T. Timmermans (vice-voorz.), F.

Nadere informatie

www.ehbomiddelburg.nl

www.ehbomiddelburg.nl KONINKLIJKE NEDERLANDSE VERENIGING EERSTE HULP BIJ ONGELUKKEN Programma Herhalingslessen Seizoen 2014 2015 www.ehbomiddelburg.nl EHBO afdeling Middelburg Secretariaat: Bianca Wiessner Nieuwe Vlissingseweg

Nadere informatie

GEMEENTE SCHAGEN. Afwezig: mevr. P. Overtoom, mevr. M. Elzinga-Hage, dhr. J. Wijnker, dhr. P. de Boer en dhr. P. Groenveld.

GEMEENTE SCHAGEN. Afwezig: mevr. P. Overtoom, mevr. M. Elzinga-Hage, dhr. J. Wijnker, dhr. P. de Boer en dhr. P. Groenveld. GEMEENTE SCHAGEN Verslag van het Platform Wmo, gehouden op 23 november 2009. Vastgesteld op de vergadering van 22 februari 2010. Aanwezig: dhr. M. Nijssen, dhr. Geel, dhr. E. Hoekstra, dhr. E. van Leeuwen,

Nadere informatie

: Chantal, Daniëlle, Hanneke, Henk, Linda, Mary, Mirèse, Nicole, Wanda, Frank Weijkamp : Petra te Selle, Heidi, Jitske

: Chantal, Daniëlle, Hanneke, Henk, Linda, Mary, Mirèse, Nicole, Wanda, Frank Weijkamp : Petra te Selle, Heidi, Jitske Notulen d.d. 27 februari 2013 Aanwezig Afwezig Gasten : Chantal, Daniëlle, Hanneke, Henk, Linda, Mary, Mirèse, Nicole, Wanda, Frank Weijkamp : Petra te Selle, Heidi, Jitske : Bernadette 1. Opening Hanneke

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 november 2009. nummer 48

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 november 2009. nummer 48 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 24 november 2009 nummer 48 A.B. Blase, A.L. Cardon, S.J. Veerman, C.E.J. Leeuwis, A.M. van den Berg, burgemeester wethouder

Nadere informatie

STICHTING DORPSRAAD BIERVLIET Braakmanlaan AA Biervliet tel: kvk reg.no:

STICHTING DORPSRAAD BIERVLIET Braakmanlaan AA Biervliet tel: kvk reg.no: Braakmanlaan 36 4521 AA Biervliet tel: 0115-694561 w.verstraeten@hetnet.nl kvk reg.no: 22061809 VERSLAG DORPSRAADVERGADERING BIERVLIET OP DINSDAG 11 FEBRUARI 2014 Aanwezig: De heer Johan de Reu(vz),mevr.

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 4 MAART 2010.

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 4 MAART 2010. Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl secretariaat: Jewelweg 1 1759 HA Callantsoog Girorekening: P 606575 VERSLAG VAN DE

Nadere informatie

Dorpsraad Lieshout. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom.

Dorpsraad Lieshout. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom. Verslag vergadering Dorpsraad d.d. 23-6-2010 Aanwezig: J. v.d. Heijden (voorzitter) A. Janssen (penningmeester) C. Verbakel (lid) M. Hubrechsen (lid) D. v.d. Heuvel (lid) R. v. Berlo (lid) Afwezig met

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Aanwezig: Ans, Wies, Michiel, Shqipe, Henrie, Frans, Joep, Tim, Henk, Ellen (notulist)

Aanwezig: Ans, Wies, Michiel, Shqipe, Henrie, Frans, Joep, Tim, Henk, Ellen (notulist) Vergadering maandag 24 september 2018 Aanwezig: Ans, Wies, Michiel, Shqipe, Henrie, Frans, Joep, Tim, Henk, Ellen (notulist) Afwezig met bericht: Jan, Harry, Paul, 1. Opening en definitieve vaststelling

Nadere informatie

Wijkraad Oss-Zuid. Openbare vergadering. Datum 22 oktober 2013 Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss. Aanwezig: Leden wijkraad

Wijkraad Oss-Zuid. Openbare vergadering. Datum 22 oktober 2013 Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss. Aanwezig: Leden wijkraad Wijkraad Oss-Zuid Openbare vergadering Datum 22 oktober 2013 Locatie Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss Aanwezig: Leden wijkraad Adviseurs Notulist Afwezig m.k. Aanwezig publiek Gerben Canninga

Nadere informatie

01. Opening / Welkom Chantal opent de vergadering en heet iedereen welkom.

01. Opening / Welkom Chantal opent de vergadering en heet iedereen welkom. Actie en besluitenlijst GMR-vergadering Datum: 25 juni 2018 Aanwezig: Afwezig: Notulen: Chantal Pijls (voorzitter), Melanie Verbeek, Richard de Wilde, Angèle Gubbels, Marc van der Meulen en Stephan Gerards

Nadere informatie

OPR Samenwerkingsverband Passend onderwijs PO Eindhoven

OPR Samenwerkingsverband Passend onderwijs PO Eindhoven OPR Samenwerkingsverband Passend onderwijs PO Eindhoven Verslag OPR vergadering d.d. 22 september 2016 CONCEPT 19:30 uur. Locatie: BS De Regenboog, Son en Breugel Aanwezig: dhr. J. Raijmakers Personeelsgeleding

Nadere informatie

Agenda Wijkraad Molenwijk Haarlem dinsdag 17 november 2015

Agenda Wijkraad Molenwijk Haarlem dinsdag 17 november 2015 Agenda Wijkraad Molenwijk Haarlem dinsdag 17 november 2015 Docentenkamer Grafische School, Zwemmerslaan 1 Aanvang 19.30 uiterlijk einde 22:00 uur Inlooptijd 19:15 uur, deelname zonder afspraak 1. Opening

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Medezeggenschapsraad van basisschool De Toermalijn d.d

Verslag van de vergadering van de Medezeggenschapsraad van basisschool De Toermalijn d.d Verslag van de vergadering van de Medezeggenschapsraad van basisschool De Toermalijn d.d. 11-01-2017 Aanwezig: Monic Graat (voorzitter), Spoelstra, Alie Seine, Kim Golsteijn en Cecile op het Veld Notulist:

Nadere informatie

Conclusies bewonersenquête buurtpreventie 2013.

Conclusies bewonersenquête buurtpreventie 2013. Conclusies bewonersenquête buurtpreventie 2013. De bewonersenquête van mei 2013 werd 280 personen/huishoudens ingevuld. Dit is nagenoeg evenveel als bij de enquête van 2009. Ook deze keer werden er weer

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

Goedgekeurde Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 13 januari 2016

Goedgekeurde Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 13 januari 2016 Goedgekeurde Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 13 januari 2016 Aanwezig : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris, notulist) : R. van Deventer

Nadere informatie

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Uw huis gebruikt u iedere dag. U woont en leeft er. Dat uw huis van een goede kwaliteit is, vindt u daarom vanzelfsprekend. Maar

Nadere informatie

Buurtvereniging Het Oude Buurtje Hoofddorp

Buurtvereniging Het Oude Buurtje Hoofddorp Verslag Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Het Oude Buurtje Nr. : 1 Datum : 11 juni 2015 Aanwezig bestuur : Leo Spruit (voorzitter), Larissa Dortland (penningmeester), Harm van Nieuwenhuijzen (algemeen

Nadere informatie