Dorpsstraat BG Assendelft info@skincareassendelft.nl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dorpsstraat 399-1566 BG Assendelft - 075-6873440 - info@skincareassendelft.nl"

Transcriptie

1 Naam: Linda Seijs Quote: voor een optimale huid, skin care daarmee kom je vooruit! Naam: Linda Seijs Quote: Jullie werken altijd optimaal, altijd even vriendelijk en een goed humeur! Daarmee zijn jullie superieur! Naam: rob seijs Quote: omdat assie the best is!!!! Naam: Manon Jonker Quote: Bij SkinCare wordt er van het begin dat je binnenkomt tot je weer weggaat volledig aandacht aan je besteed. De bahandelingen zijn heerlijk, je wordt er mooi opgemaakt en komt weer helemaal ontspannen thuis na een bezoek aan SkinCare. Ik kom er graag. Naam: n.velida Quote: de huid is het belangrijkste orgaan,door de goede zorgen van SKIN CARE ASSENDELFT kan de huid het leven aan en doorstaan. Naam: n.velida Quote: Met de huis als belangrijkste orgaan,kunt u maar een ding doen en dat is naar Skin Care Assendelft gaan. Naam: Marieke Louman Quote: Aan de website van Skin Care Assendelft is al te zien dat deze beauty van een salon een compleet pakket aanbiedt. Echter, Skin Care is meer dan enkel SKIN Care, het is MENSEN Care. Dit voel je aan de hartelijkheid waarmee je wordt ontvangen, waarmee je in de watten wordt gelegd en het gevoel van weldaad waarmee je weer naar huis keert. Nee-verkoop kennen ze niet bij Skin Care als het om afspraken gaat, er wordt altijd naar een mogelijkheid gezocht om de klant tegemoet te kunnen komen. Ook daaruit blijkt de drive om voor het beste resultaat te gaan. Het complete pakket is dus meer dan compleet: winnen moet! Geniet van alle lovende woorden en hopelijk ook van de (terechte) winst.

2 Naam: Rasjell Holterman Quote: Skincare laat je met een fijn gevoel naar buiten lopen, zowel innerlijke als uiterlijk wordt er aandacht aan je geschonken. Naam: J.R.Pinas Quote: Bij SKIN CARE ASSENDELFT is het heel gewoon U word hier blij en o zo schoon,gaat u voor schoonheid onderweg bij SKINCARE ASSENDELFT heeft U nooit pech. Naam: lida kwast Quote: Skin care Assendelft :geen landelijke advertentie\ s, geen tv optreden, geen ster allures en zeker niet de grootste salon maar voor mij al ruim 10 jaar \ gewoon\ heel goed, gastvrij en vakkundig! daar om mijn [de] winnaar. Een tevreden maar nog altijd kritische cliente, Lida. Naam: Laura van den Berg Quote: Wegens de goede behandelingen en het vriendelijke personeel voel je je erg op je gemakt Naam: Annelies Leijen Quote: Bij skincare word je op professionele wijze in de watten gelegd, door goed opgeleide en ook nog eens gezellig en aardig personeel! wat wil je nog meer! Naam: Amanda keller Quote: om dat ik me al tijd de koningin voel al ik bij jullie in de stoel lig. Naam: Daphne van der Oordt Quote: Het zijn hele leuke meiden, ze zijn heel goed in hun vak, ze verkopen een goed produkt, onder een gezellig oud-zaans dak. dus van mij mogen ze winnen, dat hebben ze verdiend. Groetjes en zet \ em op van een oude skincare vriend(in) Naam: I de Jong Quote: Skin care center Assendelft: Kwaliteit en liefde voor het vak \ komt binnen in je hart\, is puur, eerlijk en vol passie!!!

3 Naam: Milo Nasole Quote: Omdat jullie een volledig programma aanbieden van schoobheidsverzorging. Nagels, voeten, handen, zonnebank, gezicht en laser Naam: Kristel heefer Quote: Omdat jullie een en al beauty uitstralen! Naam: Antoinette van Reekum Quote: Skin care dé huidspecialist!. Waarom ze winnen in 2010? Logisch! Ze hebben (en zijn): - zorg en aandacht voor de medemens - Kennis en kunde - zelfreflectie: ze durven naar zichzelf te kijken qua persoonlijke ontwikkeling - betrokken om het beste voor de klant te bieden. - top communicatie- vaardigheden en de wil om deze steeds te verbeteren om zo de behoefte van de klant te horen en deze te vervullen... om de huid voor nu en in de toekomst te optimaliseren. - geloof in de producten, in wat ze doen voor de huid en voorál geloof in zichzelf en dat geven ze door aan de klant!! Kortom: een topteam meiden! Natuurlijk winnaar 2010! In ieder geval voor mij. Stralende groet, Antoinette Naam: Elly Lems-va Rooijen Quote: Wat mooi is moet mooi blijven. Wat mooi was wordt weer mooier. Daar zorgen de lieve meiden voor in Assendelft. Naam: G ter Horst Quote: Skin Care center Assendelft: Kwaliteit en liefde voor het vak \ komt binnen in je hart\, is puur, eerlijk en vol passie!!!

4 Naam: annejudith broersma Quote: het waren ongeveer 30 minuten relaxen, lees : PIJNIGEN dat waren 6 minuten. tijdens de behandeling, maar... wat een wereld van verschil. perfect,ik kom heeeeel graag terug Naam: Willem Waterpas Quote: Door de Zaanse Gemoedelijkheid, bekwaamheid en vakmanschap van alle medewerkers. Naam: Ria van Oosten Quote: Als ik mijn huid laat spreken dan ben ik dankbaar dat dit team de rimpels glad heeft gestreken en daarom is Skin Care Assendelft voor mij geslaagd met vlag en wimpel! Naam: Suzanne Fritschy Quote: Proffesioneel, vriendelijk en klantgericht. Skincare Assendelft zorgt voor een prachtig gezicht! Naam: jvanharlingen Quote: Ik vind dat ze iedereen persoonlijk benaderen, maar dan bedoel ik ook echt luisteren naar wat je wilt en dat heel professioneel en vakkundig uitvoeren. Plus hun verzorgingsproducten behoren tot een van de beste van de wereld, prima. Veel succes met het winnen van de award. Naam: Gre Noom Quote: Jullie zijn geweldig deskundig, de klant voelt zich welkom en krijgt een weldadige behandeling. TOP! Naam: Sandra kroon Quote: Skin Care is fantastisch door de persoonlijke benadering. Ze brengen je huid weer in optimale conditie. Altijd gladde benen kan ook via het lasren Naam: Ingrid van Nuijssenborgh Quote: Mijn huid voelt door de behandelingen en producten van SkinCare Center waanzinnig schoon en glad aan. GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

5 Naam: Angelique Jorna Quote: Omdat jullie altijd goede adviezen en leuke tips geven waardoor ik ondanks mijn acne huid toch spetterend door de dag kan. Naam: joke van der meer Quote: Omdat je bij skin care een goed advies krijgt. De medewerksters weten heel goed wat voor jouw huid het het meest geschikt is. Bovendien heerst er altijd een vriendelijke sfeer. Naam: Sabine Valk Quote: Skin Care Center Assendelft moet de beauty award winnen omdat naast kwaliteit, persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Ik heb nog nooit van een schoonheidsspecialiste aan kaartje gehad waarop staat dat zij zin hebben in de behandeling! Naam: Annemarie Antonissen Quote: Er wordt op een professionele manier gekeken naar je huid terwijl je heerlijk in de stoel ligt. Er worden adviezen gegeven en je krijgt monstertjes mee om te proberen thuis. Geen verplichtingen en geen gepush om iets te kopen. Naam: Anika Palmboom Quote: Vertrouwd, Verassend, Volledig en een buitengewoon Vriendelijk Team Naam: Maaike de Wit Quote: Skin Care Assendelft verdient de beauty award 2010, omdat zij altijd met de volle 100% voor je zorgen met goed advies en mooi resultaat! Naam: Willy Heijne Quote: Omdat de meiden altijd prachtige nagels maken en dát is ook Beautyfull!!! Naam: Frantsen Quote: Ze zijn net zo goed met ze vijven voor je huid als de schijf van vijf voor je lichaam. Daarom moeten ze winnen.

6 Naam: Sascha Snelting Quote: De behandelingen die ik bij skin care heb gehad waren echt fantastich!! Een heerlijk ontvangst en een heel leuk team. Liefs Sascha Naam: bep nieuwenhuizen Quote: vriendelijke groeten Naam: S. de Boer Quote: Gisteren is geschiedenis, morgen een verrassing en vandaag - na een bezoek aan Skin Care - een geschenk Naam: S. de Boer Quote: Schoon Klantvriendelijk Individuele aandacht Natuurlijk Cosmetisch advies Artiest op beautygebied Relaxen Exclusief Naam: cilia Udo Quote: door de ongedwongen sfeer,goede uitleg tijdens de behandelingen en persoonlijke aandacht,is Skin Care assendelft voor mij de Beauty Award 2010 meer dan waard. Naam: Ingrid Graat Quote: Ik vind dat Skin Care Center Assendelft De Beauty Award moet winnen omdat het een professioneel bedrijf is dat zich kenmerkt door laagdrempeligheid. Naam: Ingrid Graat Quote: Ik vind dat Skin Care Center Assendelft De Beauty Award moet winnen omdat de medewerkers professionaliteit uitstralen en toch zo lekker gewoon zijn.

7 Naam: Janny Graat Quote: Ik vind dat Skin Car Center Assendelft De Beauty Award moet winnen omdat je er een (h)eerlijke behandeling krijgt! Naam: Irma Finke Quote: mooie nagels en een goed gesprek... aan professionaliteit geen gebrek ik kom bij skincare-assendelft iedere keer weer na een bezoek wil ik altijd meer ik ben dus een hele tevreden klant met geweldig mooie nagels aan haar hand Naam: Marcel Hondema Quote: Onlangs via mond op mond reclame bij skincare Assendelft terecht gekomen... goed bevallen, dus de volgende afspraak is al gemaakt...:-) Naam: britty Roodenburg Quote: Heerlijke behandelingen, een mooie en verzorgde huid, een moment van rust en persoonlijke aandacht en interesse! Dat maakt deze salon tot echte winnaar van de Beauty Award Naam: Karin Ketelaars Quote: Zo\ n mooi pand in Assendelft. Daar oet ook een mooi bedrijf in zitten. Ik ben nog nooit geeest maar de uitsraling van het pand, plek en de site maakt voor mij al dat ze de beuaty award moeten winnen. Ik kom nel een keer langs voor een behandeling Naam: Jacqueline van\ t Veer Quote: Voor de mooiste huid, springt skin care Assendelft er het beste uit! Naam: Marian Rothuizen- v.d. Maat Quote: Medewerkers in het gezellige Zaanse pandje behandelen de klanten met veel professionaliteit, creëren onspannenheid en gebruiken mooie producten voor natuurlijke schoonheid.

8 Naam: Benita van der Steen-Kroon Quote: De reden dat ik bij skin care assendelft kom is dat ik volledig relaxed ben na een gezichtsbehandeling. Helemaal tot rust, goed verzorgd. Vriendelijke meiden en vooral bij de eerste paar behandelingen vond ik het prettig dat ik niet direct \ gedwongen\ werd om de producten te gebruiken, ik kreeg andere tips voor huidverzorging. Heel prettig en vrijblijvend Naam: Marga Broerse Quote: Prima verzorging en een te gek persooneel,hele goede huidprodukten worden door skin care gebruikt mijn complimenten.veel succes Naam: e.phaff Quote: mijn zelfvertrouwen groeit sinds ik bij skincare kom. na een behandeling voel ik me relaxs,schoon en mooi.ik ben het waard om goede produkten te gebruiken en fijne behandelingen te ondergaan. Naam: A. Bouwmeester Quote: Skincare; professionele verzorging met een glimlach. Naam: Jolanda van den Berg Quote: De sfeer onderling, de rustige uitstraling zonder poespas in de salon maakt dat wij Assendelvers hier graag komen. Naam: Lianne de Boer Quote: Deze meiden verdienen het om de Beauty Award te winnen want ze zijn super goed in hun vak heel klantvriendelijk en een hele leuke groep meiden! En dat mag worden beloond met een Beauty Award!!! Naam: Ayse Nur Uysal Quote: Ik kom graag bij Skin Care, ze zijn niet alleen vriendelijk maar ook zeer vakkundig. Naam: maud beumer Quote: Nog nooit was het iemand gelukt mij te overtuigen van het belang om een goed huidverzogingen- en verbetriningsproduct te gebruiken. Alleen Astrid en haar team deden dit op zeer relaxte manier. Petje af met een zichtbaar resultaat! Dank

9 Naam: Jeanette Been Quote: Eerst toen het nog Assendelsun heten en nu alweer jaren skin care. En van Care kan ik spreken. ben erg tevreden Naam: Lianne Bartels Quote: Al jaren kom ik bij de meiden van Skin care, en ben nog steeds tevreden. Super Naam: Ilja Baron Quote: Goed advies en werkzame producten maken mn huid aangenaam zacht. Naam: jolanda de graaf uit Krommenie Quote: Skincare is gewoon top, daar kan geen Zwaluwhoeve tegenop!!! Naam: fam Blonk Telefoonnummer: bekend Quote: Mijn moeder en ik komen al jaren als tevreden klanten de deur uit.. Gezellige en vakkundige meiden waar we graag komen. Naam: Lisa Been Quote: Via mn moeder kwam ik bij skin care en mn huid heeft het echt nodig. Kan nergens anders tegen. Naam: Marissa Baas Quote: Ook voor mooie kunstnagels moet je bij Skin care Assendelft zijn Naam: Wil baas Quote: Met een glad en zacht gezicht en met mooie wenkbrauwen ga ik tevreden de deur uit! Naam: nathalie Azijnman Quote: Lieve groetjes

10 Naam: Astrid den Adel Quote: Met veel plezier laat ik altijd mn wenkbrauwen verfraaien.. Naam: Nel Van Coeverden Quote: Mijn huid is enorm opgeknapt en voelt zaig aan. Het hele team is geweldig Naam: Rivka van Coeverden Quote: Prachtige wenkbrauwen door een gezellig stel meiden! Naam: Lisbeth Eschweiler Quote: Zelfs mijn man en kinderen komen regelmatig voor een intensieve gezichtsbehandeling! Naam: Bob Eschweiler Quote: omdat ik al jaren super relaxed behandeld wordt. Naam: Angelique Jorna Quote: Omdat jullie voor iederhuidype de perfecte oplossing vinden om deze weer te laten stralen! Naam: Marion Jorna Quote: Jullie moeten deze award winnen omdat je bij jullie heerlijk tot rust komt en aan je huidconditie werkt. Naam: Odette Molenaar Quote: Omdat ze gewoon de beste en gezelligste zijn! Naam: Melanie Boshoven Quote: Omdat ze gewoon de beste en gezelligste zijn! Naam: Kirsten Huisman Quote: Zeer vakbekwame dames die je het gevoel geven dat je in luxe-land terecht bent gekomen! Naam: Claudia Kopper Quote: er wordt echt voor mijn huid gezorgd bij \ \ skincare\ \!!!

11 Naam: Chantal Engel Quote: Alleen jullie enthousiasme verdient al de hoofdprijs. Fantastisch hoe ook op deze manier Assendelft weer op de kaart wordt gezet. Vanuit de sneeuw in de Alpen veel succes toegewenst. Naam: Mver vd Outenaren Quote: Omdat ik het al jaren enig vind! En ze hebben daar echt verstand van mijn huid! Naam: Jeanette van Leeuwen Quote: Mijn huid is onwijs opgenkapt en ik voel mij bij Skin care helemaal thuis. Naam: Men van den Outenaren Quote: Mijn vrouw komt met veel plezier al jaren bij Skin Care Assendelft en daar wordt ze helemaal blij van. Naam: thessa schipper Quote: het zijn allemaal leuke \ meiden\ die er werken en de dermalogica produkten zijn heerlijk! Dus zeker een mooie award waard, succes! gr thessa Naam: Familie van der Ploeg Quote: Al jaren kennen wij Astrid. Haar zaak is een aanwinst voor de Zaanstreek! Zij verdienen de Award Naam: Annemieke Kliffen Quote: jammer dat is zo weinig tijd heb om te komen, want het is altijd super gaaf bij jullie Naam: Vincent van der Ploeg Quote: Helaas door onze verhuizing naar Denemarken kan ik niet meer zo vaak naar ze toe, maar als wij er zijn laat ik mij altijd met veel plezier behandelen! Superzaak! Naam: Brenda schaaper Quote: omdat er specialisten werken!!!

12 Naam: Monica Bergsma Quote: Bij Skin Care Center Assendelft word ik altijd erg vriendelijk en professioneel geholpen door alle meiden. Zo ook vanmiddag weer. Bedankt hé en heel veel succes met jullie beauty Award nominatie!! Naam: sandra deurloo Quote: Omdat zo een klein dorp als assendelft zo een groots care center bezit. Naam: Petra Pleijt Quote: Geweldige producten!. Je wordt goed geadviseerd door vriendelijk personeel in een relaxte sfeer: een feest om te komen! Naam: Marcella Hollander Quote: De beste beautysalon van Nederland, kent als beste de huid van haar klanten! Naam: Melanie Boshoven Quote: Omdat ze gewoon de beste en gezelligste zijn!

Rapportage Klanttevredenheidsonderzoek

Rapportage Klanttevredenheidsonderzoek Rapportage Klanttevredenheidsonderzoek Pedicure Medisch Pedicurepraktijk Op den Voet Type pedicure: Medisch Datum: 23-09- 2013 Pagina 1 van 25 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Resultaten klanttevredenheidsonderzoek...

Nadere informatie

Beste mensen, Marc Heyrman

Beste mensen, Marc Heyrman Voor jongeren met een beperking GOED wonen Oisterwijk Van harte gefeliciteerd met de organisatie en de persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. Ik heb aan de start en in Arendonk kunnen zien (als toeschouwer)

Nadere informatie

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee.

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee. BRUIDSFOTOGRAFIE Wij hebben zojuist de slideshow bekeken en WOWWWWW wat zijn de foto s mooi geworden! Wij zijn er echt heel blij mee!! 1000000x dank dat jij de mooiste dag uit ons leven vast hebt willen

Nadere informatie

Uitgebreid stijladvies

Uitgebreid stijladvies Uitgebreid stijladvies Enige tijd geleden heb ik bij Kleur en Stijladvies bij Marjan een uitgebreid stijladvies gekregen. Marjan heeft me echt geholpen duidelijk te krijgen wat wel en niet mooi staat bij

Nadere informatie

Het team van de Bron doet er alles aan om de kinderen echt te kennen en aan te sluiten bij wat ze weten en kunnen. Onze meiden voelen zich er thuis!

Het team van de Bron doet er alles aan om de kinderen echt te kennen en aan te sluiten bij wat ze weten en kunnen. Onze meiden voelen zich er thuis! Het team van de Bron doet er alles aan om de kinderen echt te kennen en aan te sluiten bij wat ze weten en kunnen. Onze meiden voelen zich er thuis! Hartelijke groet, Hans Nijssen en Anita Verschure Ik

Nadere informatie

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling.

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Leerzaam, leuk, nieuwe contacten opgedaan, nieuwe ideeën. Het open Space concept is geweldig. Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Ontspannen maar

Nadere informatie

Wat een heerlijk blad, dat hadden we echt nodig in de handwerkkringen! Lijst van de te maken items kan weer uitgebreid worden. Carna Hallo, vandaag de eerste Wieke in de bus gekregen, heb het gelezen en

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd met de opening! Veel succes ermee en bedankt.

Van harte gefeliciteerd met de opening! Veel succes ermee en bedankt. GASTENBOEK Van harte gefeliciteerd met de opening! Veel succes ermee en bedankt. Groetjes Johan en Dinette Allereerst van harte gefeliciteerd met deze nieuwe ruimte! Geweldig om zo je ringen uit te zoeken.

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Graag willen wij u nogmaals feliciteren met het behalen van de award Zilver bij de verkiezingen van de Beste Teamattractie van het Jaar 2014.

Graag willen wij u nogmaals feliciteren met het behalen van de award Zilver bij de verkiezingen van de Beste Teamattractie van het Jaar 2014. Noordwijk-Events / SPEV T.a.v. Marco Mens Postbus 193 2210 AD Noordwijkerhout Uw ref. BMG/MA15/A02 Onze ref. Datum 22-04-2015 Betreft Juryrapport verkiezingen MEETINGS AWARDS Geachte heer Mens, Graag willen

Nadere informatie

Quotes TFG & FRIENDS 2015

Quotes TFG & FRIENDS 2015 Xander de Buisonje: Rob de Nijs: The Future Group & Friends! Alleen de naam al! Het was een warm bad top organisatie en fijne sferen. Ik kus jullie! Zoveel liedjes uit het verleden, op het feest van de

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek 2015

Tevredenheidsonderzoek 2015 Tevredenheidsonderzoek 2015 Verstuurd: september 2015 Verstuurd aan 21 personen Deelnemers 21 Respons percentage 100% Hoe lang krijgt uw dierbare al zorg van de Polder Résidence? 21 21 0 Number Date Text

Nadere informatie

Wat is PDD-nos? VOORBEELDPAGINA S. Wat heb je dan? PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen.

Wat is PDD-nos? VOORBEELDPAGINA S. Wat heb je dan? PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen. Wat is PDD-nos? 4 PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen. Eigenlijk vind ik stoornis een heel naar woord. Want zo lijkt het net of er iets niet goed aan me

Nadere informatie

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen?

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Resultaten enquête Little People Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Via internet Via kennissen/vrienden/bekenden Anders nl. 33% 24% 43% Anders nl. Via directeur Paesacker Advertentie krant Via

Nadere informatie

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Mama Een roos is roze viooltjes zijn blauw maar het allerliefst Hou ik van jou mama. Joshua De beste

Nadere informatie

1 0.0% 0 2 0.0% 0 3 0.0% 0 4 0.0% 0 5 0.0% 0 6 2.0% 1 7 18.4% 9 8 38.8% 19 9 18.4% 9 10 20.4% 10

1 0.0% 0 2 0.0% 0 3 0.0% 0 4 0.0% 0 5 0.0% 0 6 2.0% 1 7 18.4% 9 8 38.8% 19 9 18.4% 9 10 20.4% 10 De bereikbaarheid van de praktijk De dagelijkse openingstijden van de praktijk? 1 0.0 0 2 0.0 0 3 0.0 0 4 0.0 0 5 0.0 0 6 2.0 1 7 18.4 9 8 38.8 19 9 18.4 9 10 20.4 10 Gemiddeld cijfer 8.4 De bereikbaarheid

Nadere informatie

E-PAPER. Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken!

E-PAPER. Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken! Dé expert in praktische apotheektrainingen E-PAPER Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken! 1 Inhoudsopgave De cliënt en ik 3 Weet jij nog waarom je in de apotheek wilde

Nadere informatie

Afscheid groep 8 3 JULI 2015

Afscheid groep 8 3 JULI 2015 Afscheid groep 8 3 JULI 2015 DE REGENBOOG Hallo iedereen, is en blijft een mooie en leuke school. De tijd op de Regenboog was super leuk, ik heb veel geleerd maar ook veel gelachen. Mijn klasgenoten en

Nadere informatie

Teams zijn samengevoegd in verschillende categorieën. Per categorie worden een paar vragen behandeld.

Teams zijn samengevoegd in verschillende categorieën. Per categorie worden een paar vragen behandeld. Teams zijn samengevoegd in verschillende categorieën. Per categorie worden een paar vragen behandeld. De visie van de trainer/coach over de speelwijze en de te behalen doelen is duidelijk 4 35 25 15 5

Nadere informatie

Tops Veel aandacht voor het individuele kind Aandacht voor het kind Juffen denken goed mee met "probleem" leerlingen (bijv.

Tops Veel aandacht voor het individuele kind Aandacht voor het kind Juffen denken goed mee met probleem leerlingen (bijv. Tops Veel aandacht voor het individuele kind Aandacht voor het kind Juffen denken goed mee met "probleem" leerlingen (bijv. dyslexie) Persoonlijk: juffen ondersteunend persoon, kennen de kinderen, zijn

Nadere informatie

affirmaties voor een gelukshuis

affirmaties voor een gelukshuis affirmaties voor een gelukshuis affirmeer de verkoop van je huidige huis affirmeer de aankoop van je droomhuis Edith Hagenaar Affirmeren Weet je niet wat affirmaties zijn? Lees dan dit artikel: http://www.palaysia.com/affirmatie/index.html#aff

Nadere informatie

Bezoekje kinderboerderij

Bezoekje kinderboerderij Bezoekje kinderboerderij Kinderboerderij de Trotse Pauw ligt midden in het centrum van Spijkenisse. En, daar moesten twee Hollandse geiten, vaste bewoners van de boerderij, vanmiddag even verkassen. Want,

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Yvette

Met vriendelijke groet, Yvette Leuk dat Sacha de foto heeft doorgestuurd. We zijn ontzettend blij met het schilderij! Dank voor jullie tussenkomst; het is allemaal zeer goed en voorspoedig verlopen. Yvette Graag doe ik mee met de ludieke

Nadere informatie

Jane Scrivner Skincare & The Orb

Jane Scrivner Skincare & The Orb Jane Scrivner Aromatherapie treatment Jane Scrivner Skincare & The Orb Een unieke huidverzorgings lijn welke voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat.geen chemische toevoegingen,synthetische werkstoffen

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 Beertje Anders Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 H. Vos Beertje Anders Wat zonlicht is voor bloemen, is een glimlach voor een beer. Beertje Anders en Beertje Bruin gaan bij oma spelen. Het was maar even

Nadere informatie

7 Gouden tips voor fantastische bedrijfsvideo

7 Gouden tips voor fantastische bedrijfsvideo 7 Gouden tips voor fantastische bedrijfsvideo 'Laat zien wat jij waard bent' Online video specialist 1 Gefeliciteerd! Wat goed dat je een video wilt opnemen! Je hebt nu je eerste stap naar meer zichtbaarheid

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws vanuit het team. 17 december 2015. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief. Nieuws vanuit het team. 17 december 2015. Beste kinderen, ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 17 december 2015 Nieuws vanuit het team. Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel Het eind van het jaar 2015 is alweer in zicht! Voor velen een moment om stil te staan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal,

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief. Ik had hem al veel eerder willen maken/versturen, maar ik

Nadere informatie

Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN

Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN HERKEN JE DIT? Heb je steeds het gevoel het net niet goed genoeg te doen voor iedereen? Zijn de dagen te kort voor

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 01: 01 september 2015 Wat staat

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

Vanjezelfhouden.nl 1

Vanjezelfhouden.nl 1 1 Kan jij van jezelf houden? Dit ontwerp komt eigenlijk altijd weer ter sprake. Ik verbaas mij erover hoeveel mensen er zijn die dit lastig vinden om te implementeren in hun leven. Veel mensen willen graag

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze

Nadere informatie

Het instappen in de Paranormale Wereld

Het instappen in de Paranormale Wereld Het instappen in de Paranormale Wereld Eerste druk, 2014 2014 Johanna de Vos isbn: 9789048432189 nur: 728 Uitgever: Free Musketeers, Zoetermeer www.freemusketeers.nl Hoewel aan de totstandkoming van deze

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Zou het zo simpel zijn? Zonnehuizen investeren in zorggemeenschap.

Zou het zo simpel zijn? Zonnehuizen investeren in zorggemeenschap. Zou het zo simpel zijn? Zonnehuizen investeren in zorggemeenschap. Zorggemeenschap. Wat bedoelen we daar eigenlijk mee? Wanneer we het hebben over een gemeenschap als samenleving, dan weet iedereen precies

Nadere informatie

Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij?

Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Wat een mooie luchtballonnen! Geel, oranje, groen en blauw. Kies maar uit Daan,

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A2 nr. 1)

Luisteren: muziek (A2 nr. 1) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Kijk

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Jij durft over jouw gevoelens praten. Complimenten geven is voor jou kinderspel. Jij ligt s nachts niet te piekeren. Jij hebt vat op de dingen.

Jij durft over jouw gevoelens praten. Complimenten geven is voor jou kinderspel. Jij ligt s nachts niet te piekeren. Jij hebt vat op de dingen. Jij bent echt een kanjer! Om op te eten! Jij durft over jouw gevoelens praten. Jij hebt een topconditie. Wat zit jouw haar oké! Complimenten geven is voor jou kinderspel. Ik ben jaloers op jouw spierballen.

Nadere informatie

WAAROM DIT BOEKJE? RESPECT

WAAROM DIT BOEKJE? RESPECT WAAROM DIT BOEKJE? Dit boekje gaat over pesten op het werk. Iemand kan bijvoorbeeld gepest worden door een collega. Of door de baas. PESTEN OF PLAGEN? Pesten is wat anders dan plagen. Iedereen maakt wel

Nadere informatie

Saam bou aan die toekoms

Saam bou aan die toekoms Nieuws over Stichting Table Mountain en onze jubileum reis naar Zuid-Afrika. View this email in your browser Saam bou aan die toekoms Lieve mensen, Over één dag is het zover: op 12 december vliegen we

Nadere informatie

Dankwoord (Acknowledgements)

Dankwoord (Acknowledgements) Dankwoord (Acknowledgements) Dankwoord (Acknowledgements) 245 Het heeft even geduurd maar daar ligt hij dan eindelijk, de gedrukte versie van mijn proefschrift! Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren

Nadere informatie

Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep.

Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep. Review van Denice: Beste Nico, Voordat ik bij Nico kwam lessen, zat ik bij een andere rijschool. Bij deze rijschool lukte het maar niet om verbetering te krijgen in mijn rijden. Dit was frustrerend en

Nadere informatie

FEEDBACK GEVEN IN ZELFSTURENDE TEAMS. Yvette Paludanus

FEEDBACK GEVEN IN ZELFSTURENDE TEAMS. Yvette Paludanus FEEDBACK GEVEN IN ZELFSTURENDE TEAMS Yvette Paludanus 2 Dit boekje is tot stand gekomen dankzij de vragen en verhalen van medewerkers in de zorg. Wil je een exemplaar van dit boekje bestellen? Wil je begeleiding

Nadere informatie

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22.

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. PAS OP! Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl/loverboys En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een

Nadere informatie

De Geschiedenis van de Witte Slagerij

De Geschiedenis van de Witte Slagerij De Geschiedenis van de Witte Slagerij Rotterdam-winter 1887 In een gezellige straat in Rotterdam Crooswijk woont Marie (geb. Maria Johanna Storm- 12-03-1868) met haar ouders en haar 4 jaar oudere broer

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Wat ons betreft kunt u het dak op!

Wat ons betreft kunt u het dak op! Wat ons betreft kunt u het dak op! een dak om op te leven Dakterras.nl maakt de Nederlandse daken leefbaar. Unieke en duurzame producten vormen de basis voor hoge kwaliteit. U vindt Dakterras.nl dealers

Nadere informatie

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Huren bij De Zorgcirkel veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Inhoudsopgave Welkom bij De Zorgcirkel Wonen bij De Zorgcirkel Zorgcirkel services 4 De Zorgcirkel vestigingen 6 Meer informatie 7 5 6 Welkom

Nadere informatie

ZOMERBRIEF INTERKERKELIJKE WERKGROEP HART-EN-VROUW

ZOMERBRIEF INTERKERKELIJKE WERKGROEP HART-EN-VROUW ZOMERBRIEF INTERKERKELIJKE WERKGROEP HART-EN-VROUW Terugblik afgelopen seizoen We mogen dankbaar terugkijken op een mooi seizoen van Hart-en-Vrouw. In oktober hielden we een cabaret Avond Oma in de la

Nadere informatie

WELLNESS RELAXEN EN REINIGEN IN RHET GODSHUIS TEKST: ANNEMIE WILLEMSE FOTO S: CLAUDE SMEKENS TIJDLOOS

WELLNESS RELAXEN EN REINIGEN IN RHET GODSHUIS TEKST: ANNEMIE WILLEMSE FOTO S: CLAUDE SMEKENS TIJDLOOS WELLNESS RHET GODSHUIS TIJDLOOS RELAXEN EN REINIGEN IN TEKST: ANNEMIE WILLEMSE FOTO S: CLAUDE SMEKENS 9 Een grondige schoonmaakbeurt voor je lichaam, die bovendien ook heerlijk ontspannend is, dat is zo

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Jaargang 46, Januari 2016 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers 14/01/2000 Gerben Wilmus 16 jaar

Nadere informatie

Kijk eens wat ik kan! Prago 1984-2014

Kijk eens wat ik kan! Prago 1984-2014 Kijk eens wat ik kan! Prago 1984-2014 Voorwoord Over dit boekje We wilden graag een boekje maken. Samen met de cursisten van Prago. De vraag was: Wil je iets moois maken voor ons boekje? Je mag zelf weten

Nadere informatie

Gevaarlijke liefde. Weet jij wie die jongen is? Zit hij ook bij ons op school? Mooi hè, Kim? Maar wel duur! Ik geloof dat hij Ramon heet!

Gevaarlijke liefde. Weet jij wie die jongen is? Zit hij ook bij ons op school? Mooi hè, Kim? Maar wel duur! Ik geloof dat hij Ramon heet! Gevaarlijke liefde Gevaarlijke liefde In de pauze Mooi hè, Kim? Maar wel duur! Weet jij wie die jongen is? Zit hij ook bij ons op school? Als je verliefd wordt ben je in de wolken. Tegelijk voel je je

Nadere informatie

Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012.

Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012. Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012. In totaal legden 42 mensen deze enquête af. Statistieken voor vraag 1 : Heb je dit schooljaar contact gehad met Kans? Ja 90.48% Nee 9.52% Statistieken

Nadere informatie

MEER DAN 700 WENSEN VOOR VERJAARDAGEN

MEER DAN 700 WENSEN VOOR VERJAARDAGEN MEER DAN 700 WENSEN VOOR VERJAARDAGEN Omslag: Drukwerk: Danny Demeersseman Nevelland Graphics Copyright 2014 Danny Demeersseman www.wensen.eu Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar

Nadere informatie

Hartelijk dank Bep en Cor Bosgieter voor het maken van de foto s!!

Hartelijk dank Bep en Cor Bosgieter voor het maken van de foto s!! Het Tooropje September 2016 www.chtoorop.nl Mededelingen Ventilatiesysteem recreatiezaal Tijdens het openingsfeest was het weer eens voelbaar dat het ventilatiesysteem in de zaal niet naar behoren functioneert.

Nadere informatie

Juryrapport. De jury heeft vastgesteld dat als Hifi Winkel van het Jaar 2017 in de regio Noord-Holland is gekozen voor. Hans Audio.

Juryrapport. De jury heeft vastgesteld dat als Hifi Winkel van het Jaar 2017 in de regio Noord-Holland is gekozen voor. Hans Audio. Juryrapport De jury heeft vastgesteld dat als Hifi Winkel van het Jaar 2017 in de regio Noord-Holland is gekozen voor Hans Audio gevestigd te Hoorn De keuze is gebaseerd op de hoogste stemmenaantallen

Nadere informatie

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is.

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is. De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008 Lieve mensen, Allereerst wens ik iedereen een vreugdevol nieuw jaar toe. Misschien begin je dit jaar met de beste voornemens, zoals altijd en heb je bewust gekeken naar

Nadere informatie

,!7IJ0I6-abbcbg! Zo ben jij! jij! Willem de Vink. tiener BIJBEL

,!7IJ0I6-abbcbg! Zo ben jij! jij! Willem de Vink. tiener BIJBEL Willem de Vink Wie ben jij? Mag de belangrijkste persoon die er bestaat dat zeggen? God de Vader ziet in jou zijn kind. Hij zegt dat jij net zo mooi, waardevol en geliefd bent als Jezus. Wow, zo ben jij!

Nadere informatie

Waarom dit boekje? Overal. Kiezen. Uiterlijke verzorging. Afwisselend. Voor iedereen. Toekomst

Waarom dit boekje? Overal. Kiezen. Uiterlijke verzorging. Afwisselend. Voor iedereen. Toekomst Waarom dit boekje? Tijdens je opleiding ga je op stage. Je kunt op veel plekken stage lopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage in de keuken of in een magazijn. Of in de uiterlijke verzorging.

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord. Tip 1. Voel je goed. Tip 2. Blijf trouw aan jezelf. Tip 3. Durf je kwetsbaar op te stellen.

Inhoud. Voorwoord. Tip 1. Voel je goed. Tip 2. Blijf trouw aan jezelf. Tip 3. Durf je kwetsbaar op te stellen. 1 Inhoud Voorwoord Tip 1. Voel je goed. Tip 2. Blijf trouw aan jezelf. Tip 3. Durf je kwetsbaar op te stellen. Tip 4. Ga hem niet verzorgen of bemoederen. Tip 5. Leer van het verleden en kies opnieuw.

Nadere informatie

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015 Direct MEER impact met je uitstraling Marlie Franssen Color Connect 2015 Dit is ie! Je E-book voor meer impact met je uitstraling. Veel vrouwen worstelen met het probleem hoe ze zichzelf kunnen laten zien.

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

IK BEN LARS!!! GROETJES LARS KLOOTWIJK

IK BEN LARS!!! GROETJES LARS KLOOTWIJK IK BEN LARS!!! Ik zit in groep 8,ik ga naar RSG t rijks mijn niveau is : havo/vwo. Ik ben 2 keer naar een open dag van het Rijks geweest de eerste keer met een vriend en de tweede keer alleen dat was ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, september 2010

Nieuwsbrief 14, september 2010 Stichting WoonMere Nieuwsbrief 14, september 2010 Redactie: Mariska Elfrink Hallo allemaal, Eindelijk is het dan gebeurt: we zijn verhuist naar ons eigen appartement! Inmiddels wonen we hier alweer een

Nadere informatie

je er een heerlijke luie, gezellige, vermakelijke en leuke dag beleeft. Zeker met kleine kinderen!

je er een heerlijke luie, gezellige, vermakelijke en leuke dag beleeft. Zeker met kleine kinderen! Gouden Grasspriet 2011: Er zijn 561 stemmen uitgebracht: Duizel in het Park 200 ZomerZondagen 192 Pleinbioscoop 156 Slag bij Waterloo 7 Nederland zingt mee 6 Wij vinden iedereen winnaar, lang leve de kleinere

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB december 2013

Nieuwsbrief SHIB december 2013 Nieuwsbrief SHIB december 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB Terug- en vooruitblik Als maakster van deze nieuwsbrief sta ik verbaasd, het

Nadere informatie

Timemanagement? Manage jezelf!

Timemanagement? Manage jezelf! Timemanagement? Manage jezelf! Trefwoorden Citeren timemanagement, zelfmanagement, stress, overtuigingen, logische niveaus van Bateson, RET, succes citeren vanuit dit artikel mag o.v.v. bron: www.sustrainability.nl

Nadere informatie

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten www.edusom.nl Opstartlessen Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren over familie, vrienden en buurtgenoten. Antwoord geven op vragen. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2013 Nummer 1

Nieuwsbrief December 2013 Nummer 1 Nieuwsbrief December 2013 Nummer 1 Start brede school Steenvoorde Met deze nieuwsbrief informeren wij jou als medewerker van de toekomstige brede school Steenvoorde over de voortgang van onze brede school.

Nadere informatie

Q1 Hoe beoordeelt u de informatieverstrekking voorafgaand aan uw event?

Q1 Hoe beoordeelt u de informatieverstrekking voorafgaand aan uw event? Q1 Hoe beoordeelt u de informatieverstrekking voorafgaand aan uw event? Beantw oord: 53 Ov ergeslagen: 1 Duidelijk en v olledig Duidelijk maar onv olledig Onduidelijk en onv olledig Duidelijk en volledig

Nadere informatie

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving Glass Christmas Edition Voor wielrennen was het... Alies: Ik heb een schoenen verslaving Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË Inhoudsopgave Pagina: Even voorstellen 4-5 Ik heb een schoenen

Nadere informatie

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!!

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!! Dag liefste scoutsvrienden! De maand februari gaat gepaard met enkele typische weerspreuken. We sommen ze graag even op: Al is de sprokkel nog zo fel, ze heeft vijf schone dagen wel. Is februari nat en

Nadere informatie

Op een bepaald moment moet je accepteren, dat je niet alles meer zelf kunt.

Op een bepaald moment moet je accepteren, dat je niet alles meer zelf kunt. Het mooiste van mijn beroep GEVEN VAN LIEFDE ÉN ZORG één druk op de knop PERSOONLIJK ALARM Lekker makkelijk! MAALTIJDSERVICE Op een bepaald moment moet je accepteren, dat je niet alles meer zelf kunt.

Nadere informatie

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke Hartelijk welkom en wat mooi dat je mijn nieuwe E-book hebt gedownload. Dit E-book gaat over hoe je met veel minder kleding eindeloos kunt combineren. Tevens

Nadere informatie

Evaluatie project webshop 2.0

Evaluatie project webshop 2.0 Evaluatie project webshop 2.0 Kim Krijt MM2A Kim Ik vind dat de productie erg goed is verlopen, wij hebben onderling geen problemen gehad. Ik vind dat er erg goed werk is geleverd. Als ik het vergelijk

Nadere informatie

6.2.1 Dealen met afleiding onderweg

6.2.1 Dealen met afleiding onderweg Stap 6: Deel 2 6.2.1 Dealen met afleiding onderweg In het tweede deel van jullie experiment ga je verder met het ondernemen van ACTies die je met de anderen hebt afgesproken te doen. Daarnaast krijg je

Nadere informatie

Beter teveel dan te weinig: communiceren met ouders. Dr. Suzanne Jansen Gedragswetenschapper

Beter teveel dan te weinig: communiceren met ouders. Dr. Suzanne Jansen Gedragswetenschapper Beter teveel dan te weinig: communiceren met ouders Dr. Suzanne Jansen Gedragswetenschapper Aanleiding onderzoek Goede samenwerking verhoogt kwaliteit geboden ondersteuning -> verhoogt kwaliteit van leven

Nadere informatie

IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL

IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL I N T E R I E U R W Wonen op de Windrichtingen IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL Tekst: ANNEMIE WILLEMSE Foto s: JAN VERLINDE 22 TIJDLOOS TIJDLOOS 23 Na een zoektocht naar de ideale bouwgrond, gingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2013

Nieuwsbrief maart 2013 Nieuwsbrief maart 2013 Voorwoord Beste Centaur leden, Het heeft even op zich laten wachten, maar hier is dan eindelijk de nieuwe nieuwsbrief! Ondertussen is de zesde week van het tweede semester aangebroken

Nadere informatie

Thema In en om het huis.

Thema In en om het huis. http://www.edusom.nl Thema In en om het huis. Les 22. Een huis zoeken Wat leert u in deze les? Praten over uw huis Informatie over het vinden van een nieuwe woning Praten over wat afgelopen is Veel succes!

Nadere informatie

Kunst- en tekenlessen gegeven door Esther van de kunstacademie

Kunst- en tekenlessen gegeven door Esther van de kunstacademie Kunst- en tekenlessen gegeven door Esther van de kunstacademie Groep 7 heeft 2x een tekenles gekregen hoe je het beste een gezicht kan tekenen wat lijkt op een echt gezicht van een mens. Die lessen hebben

Nadere informatie

Appendices. Nederlandse samenvatting. Dankwoord. List of publications Bibliography Curriculum Vitae

Appendices. Nederlandse samenvatting. Dankwoord. List of publications Bibliography Curriculum Vitae Nederlandse samenvatting Appendices Dankwoord List of publications Bibliography Curriculum Vitae Mijn promoter, prof. dr. BFAM van der Laan. Beste Bernard, altijd heb ik prettig kunnen samenwerken met

Nadere informatie

DE EERLIJKE KEUKEN VAN BAUKE MULDER

DE EERLIJKE KEUKEN VAN BAUKE MULDER DE EERLIJKE KEUKEN VAN BAUKE MULDER Eerlijk koken, waarbij het product qua smaak en textuur zo puur mogelijk op het bord komt, Een huiselijke en ongedwongen sfeer, gecombineerd met een voortreffelijke

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Conclusie. Resultaten. Colofon In opdracht van: Willem Brethouwer Directeur SAMR 033 330 33 90 Willem.brethouwer@samr.

Inhoudsopgave. Inleiding. Conclusie. Resultaten. Colofon In opdracht van: Willem Brethouwer Directeur SAMR 033 330 33 90 Willem.brethouwer@samr. Rapport Inhoudsopgave Inleiding Conclusie Resultaten Colofon In opdracht van: Willem Brethouwer Directeur SAMR 033 330 33 90 Willem.brethouwer@samr.nl Inleiding Meest patiëntvriendelijk De prijs voor meest

Nadere informatie

Bruidsfotografie 2015

Bruidsfotografie 2015 PrijsBROCHURE Bruidsfotografie 2015 Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away. - Hilary Cooper - Die ademloze momenten, de momenten vol liefde

Nadere informatie

D R U P P E L S. De Koning komt! Algemeen. 2 5 a p r i l 2 0 1 4 n r 2 9

D R U P P E L S. De Koning komt! Algemeen. 2 5 a p r i l 2 0 1 4 n r 2 9 De Koning komt! Zodra er weer een weekopening is op maandag zal ook dit deel van de Druppels weer gevuld worden vanuit het jaarthema. Algemeen Algemeen: Morgen worden alle kinderen weer op luizen gecontroleerd.

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen! Mogelijkheden en prijslijst My Eye Fotografie 2016-2017 Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen! My Eye Fotografie heeft daarom een folder gemaakt waarin jullie de eerste belangrijke informatie kunnen lezen.

Nadere informatie

Bijlage B: Opmerkingen klanten

Bijlage B: Opmerkingen klanten Bijlage B: Opmerkingen klanten Vraag 9: Wat was uw algemene indruk van de veiligheid tijdens de rit? Indien onvoldoende of slecht, waarom? Zetten mij soms niet vast Zat niet vast, wild rijden, bumperkleven

Nadere informatie