Willem vanoranjeschool

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Willem vanoranjeschool"

Transcriptie

1 Willem 3931 KS van de Woudenberg Zwijgerlaan Oranjeschool 124 Willem vanoranjeschool Nieuwsbrief nummer 1 Woudenberg 23 augustus 2011 Geachte ouders, verzorgers; Maandag 15 augustus 2011, koortsachtige spanning rond de ingang van de Willem van Oranjeschool! Wanneer mogen we naar binnen? Waar kom ik te zitten? Hoe zal het zijn op mijn nieuwe school? Leerkrachten lopen ook al wat zenuwachtig rond en dan.eindelijk gaat de bel en mogen de kinderen naar binnen. Iedereen loopt of rent naar zijn of haar lokaal en na een kwartier.. is het rustig in de gangen. Ongelooflijk hoe snel dat gaat! De kinderen zitten op hun plaatsje en luisteren geboeid naar hun nieuwe juf of meester. En de moeders (en vaders) die gaan naar huis of drinken nog gezellig een bakje koffie of thee met elkaar in de grote hal. En zo start schooljaar Alle kinderen gezond en wel op school. De collega s ook. Iets om dankbaar voor te zijn. Dinsdagmorgen hebben we met alle kinderen in de hal het jaar geopend. Juf Boukje deed de vertelling, mooi was dat. Fijn dat we een school mogen hebben waar we in alle vrijheid over de Here Jezus mogen vertellen. s Avonds was er een bijeenkomst georganiseerd door het schoolbestuur in Eben Haëzer. Samen met ouders, kinderen en leerkrachten van onze zusterschool Rehobothschool stonden de voorzitter van het bestuur en ds. Stam stil bij het begin van het schooljaar. Het was een nieuw initiatief van het bestuur en de avond werd goed bezocht door ouders, een enkele grootouder, kinderen en leerkrachten. Voor herhaling vatbaar! De gebedsgroep van de school is afgelopen maandag bij elkaar geweest, ook om te bidden om een zegen over het nieuwe schooljaar. Christelijk onderwijs voor onze kinderen. Het kan nog in Nederland. Meester Jansen en ondergetekende willen onze scholen graag Een school met de Bijbel noemen. Een mooie naam, het zegt wat over de school. Men mag ons aanspreken op die naam. Ouders, wilt u/blijft u ook bidden voor de school? Wie, wat, waar Dit cursusjaar begint voor een aantal leerkrachten met een nieuwe groep. We hebben wat wisselingen aangebracht. Juf Caroline bijvoorbeeld, gaat nu werken in groep 1, na een aantal jaren in groep 2 gewerkt te hebben. Juf Cora is aan de slag gegaan in groep 3, iets heel anders als groep 4 of 5. Juf Elma werkt nu in groep 4/5a. En zo hebben meerdere leerkrachten gewisseld. Soms omdat ze zelf eens toe waren aan wat anders, maar in de meeste gevallen toch ook omdat werktijden veranderden en we moesten puzzelen met de formatie.

2 Vlak voor de zomervakantie, op 26 juni 2011, hebben juf Jacolien en haar man een zoon uit Gods hand ontvangen. Hij heet Seth en is het broertje van Jaïr. In de afgelopen periode zijn diverse collega s al op visite geweest en Juf Jacolien is ook al een keer op school geweest met de baby. Vanaf deze plaats opnieuw hartelijke felicitaties en Gods rijke zegen toegewenst bij de opvoeding en groter worden van Seth. Het thuisadres van de familie Kok: Emminkhuizerberg 92, 3825 BJ Amersfoort Juf Jacolien heeft nog verlof tot de herfstvakantie, daarna hoopt zij terug te keren in groep 4/5a. Juf Maartje is vlak voor de zomervakantie getrouwd met Dirk en heet nu officieel Maartje Voogd-Guijt. Juf Maartje hoopt over twee weken met verlof te gaan in verband met haar zwangerschap. Momenteel hebben we juf Karin de Smit al ingeschakeld in groep 5b/6 ter vervanging van juf Maartje. Het leek ons beter voor de continuïteit in de groep. Juf Karin de Smit heeft met juf Boukje groep 5b/6. Juf Karin is niet onbekend op de school. Al jarenlang mogen en kunnen wij een beroep op haar doen als er vervanging nodig is. Nu dus voor een langere periode. Ook juf Karin wensen we een fijne tijd toe. Juf Maartje verricht in de komende tijd hand- en spandiensten en helpt in de groep. Op vrijdag neemt ze een paar weken groep 4/5a over. Juf Margreet Jaspers Faijer-Breugem is een nieuw gezicht bij ons op school. Zij komt uit Ermelo, nadat zij eerst met haar man een tijd in Sri-Lanka heeft gewoond. Haar man werkt voor de ZOA. Juf Margreet vervangt juf Jacolien in groep 4/5a. Zij zal daarnaast tot aan de Kerstvakantie op vrijdag groep 4/5a doen (vanaf het moment dat juf Maartje met verlof gaat). Voor juf Margreet is het dus extra wennen! Vanaf deze plaats wensen we de juf een fijne tijd op onze school toe. Doordat we aan het eind van de vorige cursus in één keer meerdere kinderen op school kregen door verhuizingen, moesten we overgaan tot splitsing van groep 5. Inmiddels hebben de ouders van groep 5 extra informatie gekregen over organisatorische zaken in de groep. U kunt ervan overtuigd zijn dat we er alles aan doen om het voor de kinderen van groep 5 zo goed mogelijk te organiseren. Welkom aan: Naast nieuwe kinderen in groep 1 zijn er in andere groepen ook nieuwe kinderen bij gekomen. Die willen we hier even noemen: Groep 2: Thijmen de Zwarte;verhuisd van Scherpenzeel naar Woudenberg. Groep 3: Hanna Kwakernaak; verhuisd van Hoornaar naar Woudenberg. Tim den Os; verhuisd van Indonesië naar Woudenberg Rozemarijn de Zwarte; het zusje van Thijmen Groep 5b: Thomas Kwakernaak; de broer van Hannah Groep 6: Luc de Man; afkomstig van de Rehobothschool Ruben den Os: broer van Tim den Os Aron de Vries; verhuisd van Zuidbroek naar Woudenberg Groep 7: Daan den Os; de broer van Tim en Ruben den Os Momenteel staan 144 kinderen ingeschreven op school. Schoolgids Momenteel wordt de nieuwe schoolgids afgedrukt. Binnenkort ontvangt elk gezin een exemplaar.

3 Informatieavonden Op D.V 29 en 31 augustus krijgt u de gelegenheid om de jaarlijkse informatieavonden bij te wonen. U wordt op de hoogte gebracht van het reilen en zeilen in de nieuwe groep van uw kind. U hebt daar inmiddels een brief over ontvangen met een antwoordstrook. Meester Goudriaan 40 jaar schoolmeester We hebben een jubilaris op school. Iemand die zo bescheiden is, dat hij er eigenlijk niet teveel aandacht aan wil geven. Maar we doen het toch Meester Goudriaan is sinds 1 augustus 2011 veertig jaar schoolmeester! En een hele goeie ook! Dat weten we allemaal. Meester Goudriaan is als leerkracht begonnen in 1971 in Nieuwerbrug aan de Rijn/gemeente Bodegraven, waarna in 1974 de overstap volgde naar de Willem van Oranjeschool in Woudenberg. Hoeveel kinderen hebben in Woudenberg les gehad van meester Goudriaan? Inmiddels komen de kinderen van die kinderen bij hem in de klas. Meester Goudriaan werkt nog steeds met enthousiasme en plezier op school. Een fijne meester voor de kinderen, met hart voor hen. Onvermoeibaar in zijn inzet om de kinderen verder te helpen. Een fijne en betrokken collega ook, met wie het prettig samenwerken is. Op 6 september gaan we er nog wat aandacht aan geven (een héééél klein beetje, meester Goudriaan, want u wilde niet veel gedoe ). Vanaf deze plaats onze hartelijke felicitaties. Tja, hoe lang gaat meester Goudriaan nog door? Bij leven en welzijn hoopt meester Goudriaan nog tot april 2014 te mogen werken. Gymrooster De gymlessen worden gehouden in sporthal de Camp. De kinderen van groep 3 en 4/5a zullen met auto s vervoerd worden. We hebben de ouders hierover inmiddels geïnformeerd en een groot aantal ouders heeft zich inmiddels ook opgegeven om te willen rijden. Fijn dat dit nu geregeld is. Groep 5b t/m 8 gaan met de fiets naar de Camp en dienen dus een fiets bij zich te hebben op de dagen dat zij gym hebben, aangezien wij het te gevaarlijk vinden, wanneer ze bij elkaar achterop gaan. Maandag: Groep 7/ Groep Groep 3 en 4/5a (1x per twee weken) Vrijdag Groep 5 De ouders van groep 3 en 4 hebben inmiddels een rooster gekregen. Dit rooster staat ook op de website van de school. Zwemrooster Vrijdag: Groep 3 en 4 (inclusief bustijd). De ouders van groep 3 en 4 hebben hierover reeds de benodigde informatie ontvangen.

4 Fluorspoelen Vorige week woensdag zijn de fluor-moeders al gestart met het fluorspoelen in groep 4 t/m 8 (met uitzondering van de nieuwe kinderen). Na ontvangst van alle antwoordstrookjes (kinderen van groep 3 en de nieuwe leerlingen), zullen zij deze week ook de nieuwe kinderen van fluor voorzien. Denkt u nog aan het bedrag ( 3,-) wat hiervoor gevraagd wordt? Luizencontrole Meteen na de vakantie hebben we luizencontrole gehouden en helaas waren niet alle kinderen schoon. Gelukkig waren we er opnieuw op tijd bij, dankzij deze controle. Inmiddels hangen de luizenzakken ook weer aan de kapstokken. Met elkaar gaan we proberen om dit cursusjaar luizenvrij te houden. Bericht van verhindering Indien uw kind niet op school kan komen, dan verzoeken wij u dat tussen 8.15 en 8.45 uur telefonisch te melden. Echter op maandag graag na half negen, aangezien we als team de week altijd met elkaar openen!! Spreken met de leerkracht Het kan voorkomen dat u een leerkracht wilt spreken. Voor schooltijd kunt u alleen mededelingen doorgeven aan de leerkracht. Wilt u een langer gesprek dan kunt u met de leerkracht een afspraak maken. Wij verzoeken u met klem de leerkrachten niet op hun privé-adres te bellen, behoudens noodgevallen. De directeur is echter zowel privé als op school telefonisch bereikbaar. Verloren en gevonden voorwerpen Gevonden voorwerpen worden bewaard in een grote mand in de hal. Mist u iets (een kledingstuk) van uw kind, kijkt u daar dan even in. Kinderen doen dit uit zichzelf niet, waardoor er vaak allerlei kledingstukken achterblijven op school. De kleding wordt niet langer dan een half jaar bewaard. Wilt u de bekers, tassen en kleding zoveel mogelijk van een merkteken/naam voorzien. Bekers gaan na één maand bij de voorraad in de keuken of naar de Kliko. Fruit Ook dit jaar zijn de dinsdag en donderdag voor alle groepen de fruitdagen. Dat betekent dat uw kind in de pauze alleen iets van fruit mag gebruiken. Wilt u daar rekening mee houden? Zendingsgeld Denkt u nog aan het meegeven van het zendingsgeld op maandag? We sparen op dit moment voor ons adoptiekind van Woord en Daad. Met vriendelijke groet, Namens het team Paul Haring

5 Van de Algemeen Directeur Geboorte Rosa Ik heb u het afgelopen jaar op de hoogte gehouden van veel verdrietige dingen in onze familieen kennissenkring. U leefde met ons mee en dat deed ons goed. De laatste nieuwsbrief van het afgelopen jaar was al uitgegaan toen we verblijd werden met de geboorte van ons eerste kleinkind. Vandaar dat we het nu nog even melden. In de laatste week hoorde ik het af en toe Meester Jansen is opa. Nu dat wil ik best weten. Rosa werd geboren op 27 juni. Als opa en oma danken we de Heere God. Het is een wonder in onze ogen. Studiemorgen 14 september De eerste studiemorgen van dit schooljaar. Kinderen zijn die morgen vrij. We gaan als collega s samen in gesprek over het samenwerken en het samengaan van de beide scholen. Hoe doen we dat onderwijskundig? Organisatorisch? Vorig jaar hebben we ons o.a. gebogen over het schoolplan en nu moet het nog wat meer praktijk gaan worden We hopen dat we veel van elkaar leren en dat het ons onderwijs aan de kinderen zal versterken. Ook de toekomstige (bestuurlijke) organisatiestructuur zal aan de orde komen. Wat past het beste bij ons en hoe gaan we dat nader invullen? Hierover staan ook gesprekken met de MR gepland... Al met al staat er weer voldoende op de rol. Het jaarplan van beide scholen, het strategisch plan van het bestuur, het schoolplan van de scholen samen en de vele deelplannen waaronder het zorgplan, de bouwplannen (van onderen bovenbouw) en het ICT-plan moeten zoveel mogelijk aan elkaar worden gelinkt om dubbeling te voorkomen. Een hele uitdaging! Opening schooljaar (terugblik) Dit jaar zijn we voor het eerst gezamenlijk (!) met kinderen, ouders, MR, OR, bestuur en personeel het schooljaar begonnen. Heel bijzonder. Fijn dat u er allemaal was Het is goed om een jaar zo samen te beginnen. Het is goed om met elkaar te luisteren naar de Bijbel en te bidden. De boodschap was duidelijk: de Heere ziet ons hart aan. Hij kijkt naar ons door Zijn hart Een hart vol liefde. Een Vaderhart Zoals het hart van de vader van de verloren zoon Deze boodschap mag dit jaar ook weer in onze school klinken. De Heere God wil onze Vader zijn. Is er in ons hart plaats voor Hem? Wat ziet de Heere in ons hart? Is het vuil? Hij wil het schoonmaken! Laat het zo zijn, dat ons hart tot Zijn lof en dienst bereid is ALLEMAAL een goed schooljaar. Met vriendelijke groet, W.A.J. Jansen

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 Dankdag Volgende week woensdag 6 november is het de landelijke dankdag. Danken lijkt een begrip, dat steeds minder voorkomt. Zeker in tijden van financieel en

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief januari 2014 Nummer

Nadere informatie

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool. Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 1 Inhoud Kreet van de week Geboren! Uit het team Dubbele

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015. Nieuwsbrief 9

Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015 Nieuwsbrief 9 Voorwoord Wanneer u deze nieuwsbrief onder ogen krijgt, ligt het schooljaar 2014-2015 al weer achter ons. Alle voorbereidingen voor

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Prikbord 27 augustus 2015

Prikbord 27 augustus 2015 Kath. Jenaplanonderwijs Ceelman van Ommerenweg 5 6711 JD Ede tel. 0318 616098 www.koningdavidschool-skovv.nl directie@koningdavidschool-skovv.nl Prikbord 27 augustus 2015 Data Vrijdag 28 augustus Ouders

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Meneer Westerlaken is gisteren opnieuw geopereerd. We hopen en bidden dat de operatie nu mag slagen en dat de pijn vermindert.

Meneer Westerlaken is gisteren opnieuw geopereerd. We hopen en bidden dat de operatie nu mag slagen en dat de pijn vermindert. NIEUWSBRIEF 7 2018-2019 Vooraf Wat was dat een gezellige avond, die donderdagavond voor de voorjaarsvakantie! U hebt ons heel blij gemaakt met uw aanwezigheid. Zoveel ouders, broers, zussen, opa s, oma

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 en 2

Informatieboekje groep 1 en 2 Informatieboekje groep 1 en 2 CBS Goudenstein Vredeplein 1 4175 HA Haaften 0418-591661 Informatieboekje voor groep 1 en 2 Welkom op CBS Goudenstein! Fijn dat u gekozen hebt voor onze school. U hebt gekozen

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Verjaardagen van kinderen: De komende 14 dagen vieren de volgende leerlingen hun verjaardag. Te beginnen in groep 1/2 B, daar is Tijn binnenkort het feestvarken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

nieuwsbrief Oud papier (herhaling)

nieuwsbrief Oud papier (herhaling) Inhoud Oud papier Schoonmaakmiddag Juf Andrea ziek Even voorstellen Open dag Fruitdagen Schooltijden Visite Rapporten Volgende nieuwsbrief Agenda nieuwsbrief Oud papier (herhaling) De datum voor het ophalen

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 Viering We kijken dankbaar terug op de Paasviering van vorige week. Fijn, dat u er was en we met zoveel mensen bij elkaar waren om het lijden en sterven van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 8 oktober 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Beste ouders en verzorgers Uw school is ingeloot! Thema avond van 26 november Afscheid nemen Kinderboekenweek

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente)

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente) Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente) Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief april 2013

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE AGENDA Informatieavonden: 14 sept gr 5-6 19:00-19:45 u 15 sept gr 7 19:00-19:45 u 17 sept gr 1-2 en gr 3-4 gr 1-2: 19:00-19:45 u, gr 3-4: 19:45-20:30 u 05 okt gr 8 19:00 u Activiteiten: 07 sept vanaf deze

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 5 29 oktober 2015

NIEUWSBRIEF Nummer 5 29 oktober 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 5 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Marianne Meerveld 06-15865858

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 20 nummer 1: 15 augustus 2014 De zomervakantie is bijna weer voorbij! We hopen dat iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Iedereen hartelijk welkom in dit nieuwe schooljaar! We hopen dat jullie en u allen heerlijk zijn uitgerust. Het is fijn om iedereen weer te zien!

Iedereen hartelijk welkom in dit nieuwe schooljaar! We hopen dat jullie en u allen heerlijk zijn uitgerust. Het is fijn om iedereen weer te zien! Nieuwsbrief Radarschool Jan Wouter van den Doel 31 augustus 2015 Jaargang 17 nr. 1 Website: www.jwvddoel.nl E mail :info@jwvddoel.nl Bezoekadres: Kabbelaarsbank 2, 4301 XB Zierikzee Postadres: Postbus

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Het begin. Eens was er iets, een nieuw begin, En van dat iets zag God dat het goed was. Elke dag beginnen wij met mensenkinderen.

Het begin. Eens was er iets, een nieuw begin, En van dat iets zag God dat het goed was. Elke dag beginnen wij met mensenkinderen. Schoolbrief CNS Herédium 31-08-2015 Geachte ouders, verzorgers, De eerste Schoolbrief van dit schooljaar. De Schoolbrief wordt per mail verstuurd. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website.

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld September 2013 Margedagen 28 augustus 2013 16 oktober 2013 20 december 2013 s middags Wist u dat u uw kind bij ziekte kunt ziekmelden op: www.kleinewereld.nl Vakanties

Nadere informatie

augustus 2015 Beste ouders,

augustus 2015 Beste ouders, augustus 2015 1 2 Beste ouders, Hierbij de kalender voor dit schooljaar. U vindt in deze kalender vooral informatie voor de dagelijkse dingen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de schoolgids.

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015

Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015 Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015 Mijn naam is Edith van den Tempel. Ik ben werkzaam bij Vitras. Ik ben als schoolmaatschappelijk werker verbonden aan de Meander. Als schoolmaatschappelijk werker geef

Nadere informatie

Onder, boven, voor en achter God is altijd bij mij Onder, boven, voor en achter God is om mij heen.

Onder, boven, voor en achter God is altijd bij mij Onder, boven, voor en achter God is om mij heen. 27 augustus 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 1-9 : informatieavond 2-9: gebedsgroep 4-9: speelgoedochtend kleuters 9-9: startdienst 7-9: schoolfotograaf 14-9: schoolreis groep 3-7 16-9: schoolreis kleutergroepen

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 28 augustus 2018 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als druppel in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 169 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 169 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Warme dagen in het vooruitzicht beloven wellicht een mooie zomer. We zullen het zien, maar de kinderen komen wel in vakantiestemming als de zon zo overvloedig schijnt. Tijdens warme dagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Kindvriendelijke liturgie 20 september 2009. Begin schooljaar Boekentassenwijding

Kindvriendelijke liturgie 20 september 2009. Begin schooljaar Boekentassenwijding Kindvriendelijke liturgie 20 september 2009 Begin schooljaar Boekentassenwijding alle kinderen mogen hun boekentas meebrengen kinderen met boekentas in de intredeprocessie ze zetten die vooraan in de kerk

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 7 juni 2016 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Gefeliciteerd met Ruben! Bij het thema Wenmorgens Schoolreis Bijlage 1: De koning van Egypteland Bijlage 2: Anna:

Nadere informatie

Goedemorgen allemaal! Je fruit mag je in de bak zetten en je lunch blijft in je tas op de gang. Nog even zwaaien naar papa en mama, tot vanmiddag!

Goedemorgen allemaal! Je fruit mag je in de bak zetten en je lunch blijft in je tas op de gang. Nog even zwaaien naar papa en mama, tot vanmiddag! Goedemorgen allemaal! Je fruit mag je in de bak zetten en je lunch blijft in je tas op de gang. Nog even zwaaien naar papa en mama, tot vanmiddag! binnenloop met draaischijf.....de lettertafel een spelletje

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten.

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten. Lemborgher Jaargang 20 Nummer 1 4 september 2013 Schooljaar 2013-2014 heet u van harte welkom. De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten er weer op. Inmiddels heeft u op school of d.m.v. een informatieavond

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Nummer 3 Nieuwsbrief 28 oktober 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-02 21 augustus 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Swim2Play gr. 3, 4C en 6 Vrijdag

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

We maken beleid op sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen en kiezen daar een nieuwe methode voor die we in alle groepen gaan gebruiken.

We maken beleid op sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen en kiezen daar een nieuwe methode voor die we in alle groepen gaan gebruiken. 27 september dienst kerk school gezin 29 september ontruimingsoefening 1 oktober gebedsgroep 8.30 uur 5 oktober Dag van de leerkracht 8 oktober Start kinderboekenweek 14 oktober Studiedag de Meent, alle

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 30 november 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 30 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Activiteit en gezelligheid Speelgoedmiddag Bijlage: Kerstliederen Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Een nieuwsbrief kort na de meivakantie. We hopen dat u met uw zoon/dochter een fijne

Nadere informatie

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: September/Oktober

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: September/Oktober Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 September/Oktober Belangrijke data in september: 18 september Ouderavond en informatieavond. 28 september Oud papier. 04 oktober NIO voor groep 8 in Warder.

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014 Kringgesprek Nummer 10 2013-2014 2014 Beste ouders, De voorbereidingen van de verhuizing naar het gebouw van SO De Piloot aan de Nieuwe Ommoordseweg 30 is in volle gang. Afgelopen vrijdag hebben juf Sanneke

Nadere informatie