Gebruiksaanwijzing CertAir

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruiksaanwijzing CertAir"

Transcriptie

1 Gebruiksaanwijzing CertAir Index 1 Inloggen. 2 Mijn gegevens. 3 Certificaten bekijken. 4 Filters. 5 Certificaten zoeken. 6 Details. 7 Uitprinten certificaat. 8 Selecteren groep certificaten. 9 Soorten certificaten. 10 Soorten keuringen. 11 Certificaten bekijken. 12 De betekenis van de kleurcodering bij volgende keuring. 13 Uitprinten van overzichtslijsten. 14 Datum laatste keuring op certificaat. 15 Columns.

2 Inleiding Door middel van deze handleiding zullen wij u wegwijs maken in CertAir. 1 Inloggen. Om gebruik te kunnen maken van het CertAir certificaten programma logt u als volgt in. Ga naar de website van en klik op de button online certificaten programma Zodra u op deze button klikt komt u in het onderstaande inlog gedeelte.

3 Naam keurbedrijf Klantnummer Wachtwoord U bent nu in het inlogscherm. Vul op de lege velden uw de door ons versterkte gegevens in. Klik eventueel op onthoud mijn login-gegevens en login. 2 Mijn gegevens. U bent nu in het welkom-scherm.

4 Bij uw gegevens staan de gegevens van uw bedrijf. Om uw certificaten te bekijken klikt uw linksboven op "certificaten. 3 Certificaten bekijken. In dit scherm ziet u een overzicht van al uw certificaten. Rechtsonder ziet u het aantal certificaten die in Certair staan. In dit overzicht ziet u van links naar rechts achtereenvolgens: Kenmerk/registratienummer van het hijs- of hefmiddel Omschrijving van het hijs- of hefmiddel Certificaatnummer van het hijs- of hefmiddel Soort certificaat Werklast van het hijs- of hefmiddel Eventueel de locatie van het hijs- of hefmiddel Datum van de laatste keuring Wat voor soort keuring er is uitgevoerd. Kleurcodering voor volgende keuring

5 4 Filters. We gaan nu wat verder in op diverse mogelijkheden om certificaten op te roepen dan wel te bekijken. Er zijn diverse manieren om een certificaat te selecteren of om een bepaalde groep. We behandelen nu de diverse filters die ingesteld kunnen worden. Filteren op Kenmerk/Registratie. U gaat met uw aanwijzer/muis op het vakje van kenmerk staan. Rechts in het vakje verschijnt er. Als u daar op klikt verschijnt er een scherm met diverse mogelijkheden Het eerste vakje dat verschijnt is het vakje sort ascending. Als u hier op klikt worden de certificaten op alfabet gesorteerd van A naar Z of op nummer van Laag naar Hoog. Het volgende vakje is sort descending. Als u hier op klikt worden de certificaten op alfabet gesorteerd van A naar Z of op nummer van Laag naar Hoog. Op het volgend vakje columns komen we later terug. Het daaropvolgende vakje is het vakje filter. Als u met uw aanwijzer op dit vakje gaat staan ziet daarnaast een zgn. zoekscherm verschijnen.

6 Door in dit vakje een nummer dan wel omschrijving in te vullen zal het betreffende certificaat in het scherm verschijnen. Verderop zullen we het opzoeken van een certificaat behandelen. Er zijn diverse mogelijkheden om te selecteren dan wel te filteren. Op kenmerk. Op omschrijving.

7 Op certificaat nummer. Op soort certificaat.

8 Op werklast. Op locatie.

9 Op datum laatste keuring. Op soort keuring.

10 Op volgende keuring. 5 Certificaten zoeken. We gaan nu even verder in op het afzonderlijk zoeken naar een certificaat van een bepaald hijs/hefmiddel. We gaan als voorbeeld alle hijsbanden met een werklast van 2000 kg opzoeken.

11 Ga met uw aanwijzers op omschrijving staan en klikt op het. Ga met uw aanwijzer naar filter. Er verschijnt nu een invulscherm. Typ in het scherm hijsband en eindig met een *. Elke zoekterm met tekst dient u te eindigen met een *.

12 Na enkele seconden zullen in het scherm alle certificaten met de omschrijving hijsband verschijnen. Om verder te zoeken naar hijsbanden met een werklast van 2000 kg gaat u verder met filteren op werklast.

13 U gaat met uw aanwijzer op werklast staan en klikt op het. U gaat naar filter. Er verschijnt nu een invulscherm. Hier in kunt u bijvoorbeeld selecteren op alle hijsbanden tussen bepaalde waardes. Maar in dit voorbeeld zoeken we naar alle hijsbanden met een werklast van 2000 kg. U vult in het scherm 2000 in en wacht enkele seconden.

14 In het selectiescherm verschijnen nu alle hijsbanden met een werklast van 2000 kg. 6 Details Door met uw aanwijzer op een regel van een certificaat te gaan staan en erop te klikken zal deze blauw op lichten. Als u nu met uw aanwijzer op details linksboven klikt zullen er diverse details in het scherm verschijnen. Deze details hebben betrekking op de historie van het betreffende hijs/hefmiddel. Hierin staan alle eventuele inspecties, beproeving en reparaties in. 7 Uitprinten certificaat U kunt uw eigen certificaat ook afdrukken op papier. Dit zullen we nu gaan behandelen. In het overzicht scherm is het certificaat nummer onderstreept en blauw van kleur. Als u hier op klikt met de muis komt u direct in het afdrukscherm als een.pdf document. Hierdoor kunt u de volgende stappen overslaan.

15 Ga met uw aanwijzer naar certificaat afdrukken staan en klik hierop. Het certificaat wordt nu gedownload en zal in PDF vorm op uw scherm verschijnen. Als u op het PDF-file klikt zal het certificaat verschijnen. Klik vervolgens op en selecteer uw printer.

16 Op deze manier kunt u elk gewenst certificaat selecteren. 8 Selecteren groep certificaten U kunt ook op groepen van certificaten zoeken. Zo kunt u certificaten opzoeken van een bepaalde locatie. Ook is het mogelijk om bijv alle certificaten van hetzelfde soort hijs/hefmiddel te selecteren. Door het filter in de diverse invulvelden te gebruiken kunt u alles apart selecteren. Het is echter wel van belang als u gaat zoeken dat u begint met alle filters uit te zetten. U kunt duidelijk zien of er een filter aanstaat.

17 Dit kunt u zien doordat de teksten boven de kolommen vet gedrukt en enigszins schuin staan. Door naar het betreffende filter te gaan kunt u het uitzetten. van het filter U kunt ook nog een andere handeling uitvoeren om er zeker van te zijn dat alle filters uitstaan. Daarvoor gaat u met uw aanwijzer rechtsboven naar de naam van uw bedrijf.

18 U klikt op het en er komt een popup-scherm tevoorschijn. U klikt op reset instellingen. Mocht dat niet helpen dan kunt u eventueel ook de F5 toets gebruiken. U komt dan weer in het welkomscherm. Van hieruit kunt u weer verder gaan werken eventueel een certificaat opzoeken.

19 9 Soorten certificaten. Er zijn diverse soorten certificaten. De coderingen daarvoor zijn als volgt: KHM Keuringsrapport Hijsmiddelen NEW NEN NEN Certificaat (apart abonnement) CHM EKH Certificaat Hijsmiddelen CSK EKH Certificaat Staalkabels CHB EKH Certificaat Hijsbanden FHM EKH Fabrikanten Verklaring Hijsmiddelen KVB EKH Keuringsrapport Valbeveiliging ICM Inspectie certificaat klimmateriaal

20 10 Soorten keuringen Het soort keuring wordt aangegeven met een bepaalde code. De code die u in het scherm ziet staan heeft betrekking op de laatste keuring. Als u bij een certificaat op details klikt ziet de complete historie met alle keurcodes. De betekenis van de codes zijn als volgt: A Nieuw aanbieden B Inspectie en beproefd BG Buiten gebruik DA Afgekeurd klimmateriaal DBG Goedgekeurd voor beroep specifiek gebruik DG Goedgekeurd klimmateriaal DR Reparatie klimmateriaal G Nieuw geleverd I Geinspecteerd K Keuring M Meegenomen naar werkplaats N Nieuw leveren NEN NEN keuring NG Niet aanwezig

21 Opm Opmerking R Reparatie V Verwijderd/vernietigd X Afkeur 11 Certificaten bekijken. U kunt op 2 manieren uw certificaten bekijken. U kunt een complete lijst van alle certificaten maken ofwel een aantal per pagina. Zo kunt een totaallijst zien of een deel van die lijst. We zullen u tonen hoe dit kunt doen. Allereerst een aantal per pagina Rechtsonder ziet u het aantal certificaten per pagina. Linksonder het aantal pagina s. In dit voorbeeld dus 50 certificaten per pagina met 2 pagina s. U kunt ook meerdere certificaten per pagina bekijken. Dit gaat als volgt

22 U gaat met uw aanwijzer rechtsonder op het staan en klikt erop. Er verschijnt nu een popup-scherm met diverse getallen. U kiest het aantal certificaten dat u wil zien en klikt op dit getal. In dit voorbeeld willen we 60 certificaten per pagina zien. We zien nu dat er 60 certificaten per pagina met 2 pagina s worden getoond. We kunnen ook alle certificaten laten zien.

23 Daarvoor gaan we op dezelfde manier te werk alleen kiezen we nu een getal dat hoger is dan het aantal certificaten dat we hebben. In dit voorbeeld ziet u nu dat er 90 certificaten per pagina met 1 pagina worden getoond. 12 De betekenis van de kleurcodering bij volgende keuring. Bij de kolom volgende keuring staan diverse kleuren. De betekenis van de kleuren is: =Item zit nog in de keuring en hoeft nog niet te worden opgeroepen. =Item zit in de laatste maand voor de volgende keuringsdatum. =Item dient te worden gekeurd. Uiterste datum is verstreken. Overigens wil het niet zeggen als de codering groen is dat het item nog in orde is. De kleur heeft betrekking op de datum d.w.z. het item is onderzocht. De uitkomst van dat onderzoek staat in de kolom soort en geeft het resultaat weer.

24 Het kan dus ook zo zijn dat de kleurcodering van een item groen en het soort keuring een X. Dat betekent dat het item is afgekeurd maar wel in deze keuringsperiode. 13 Uitprinten van overzichtslijsten U kunt overzichtslijsten uitprinten. Indien u een groep van certificaten hebt geselecteerd kunt u daarvan een overzichtslijst uitprinten. Dat gaat op de volgende manier. In dit voorbeeld gaan we wederom alle hijsbanden met een werklast zoeken. Het zoeken doen we op de reeds eerder beschreven wijze. Dus eerst filteren in omschrijving op hijsband. Daarna in werklast filteren op We zien nu alle hijsbanden met een werklast van 2000 kg.

25 Door nu met de aanwijzer rechtsboven op exporteren te klikken zal de hele lijst naar een PDF-file worden geëxporteerd. U ziet nu een overzicht van alle certificaten in een PDF-file Als u op klikt kunt u uw printer selecteren en de lijst afdrukken.

26 14 Datum laatste keuring op certificaat. Indien u een certificaat gaat afdrukken zal op het certificaat de datum van de laatste keuring worden vermeld. Tevens staat erachter wat voor soort keuring het is. In dit geval is de datum van beproeving De laatste keuring was op en toen is het item geïnspecteerd. 15 Columns Door middel van Columns kunt u selecteren welke kolommen u wilt zien. Het kan zo zijn dat u de kolom met certificaatnummer niet in beeld wil hebben. U gaat dan als volgt te werk.

27 U gaat met de aanwijzer naar volgende keuring en klikt op. Er verschijnt nu naar beneden een scherm met onderin het veld columns. Als u daarop gaat staan komt er popupscherm met daarin achtereenvolgens: Kenmerk Omschrijving Certificaat nummer Soort Werklast Locatie Laatste keuring Soort Volgende keuring Door vervolgens desgewenst het te vinken in het vakje van uw keuze uit of aan zal desgewenst de kolom verdwijnen dan wel in beeld verschijnen. In dit voorbeeld zullen we de kolom certificaat nummer laten verdwijnen. We zetten de bij certificaat nummer uit. We zullen nu zien dat de kolom certificaat nummer verdwijnt.

28 Indien u alle kolommen weer aan wilt zetten gaat u naar reset instellingen. Dan gaat u in het welkomscherm weer naar certificaten en alle kolommen zullen weer in beeld verschijnen. Tevens zijn alle eventueel ingestelde filters uitstaan. Inmiddels is er ook een hoofdstuk Installaties aan het programma toegevoegd. Hierin komen in de toekomst de bovenloopkranen en heftafels te staan. Hier volgt later nog een aparte gebruiksaanwijzing van. Tot slot willen wij u erop wijzen dat indien er nog vragen zijn u altijd contact met ons kunt opnemen. Wij zullen dan trachten uw vragen met betrekking tot CERTAIR te beantwoorden. Hijsmiddelen.nl B.V. Ramgatseweg 13-d 4941 VN Raamsdonksveer Telefoon

Gebruiksaanwijzing CertAir

Gebruiksaanwijzing CertAir Gebruiksaanwijzing CertAir Index 1. Inloggen. 2. Mijn gegevens. 3. Certificaten bekijken. 4. Filters instellen en kolommen sorteren. 5. Voorbeeld certificaten zoeken. 6. Details. 7.Printen/opslaan certificaat.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING

INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING Login...2 Gebruikte symbolen...3 Bardiensten Invullen Bardienst...5 Bardiensten Mijn Bardiensten...6 Bardiensten Mijn Gegevens...7 Bardiensten Mijn Verhinderingen...8

Nadere informatie

Tetra Portaal Handleiding

Tetra Portaal Handleiding Tetra Portaal Handleiding Release Tetra B.V. 18-03-2015 Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 1.1 Algemeen............................................... 3 1.2 Inloggen via Bricks Huisarts.....................................

Nadere informatie

Elektronisch werkbriefje

Elektronisch werkbriefje Webservice - werkbriefjes - rapportages. Persoonlijk. - facturen. - layout. 1 16-1-2012 14:30:41 - inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Aanmelden 4 3 Werkbriefje invullen 5 4 Werkbriefje goed of afkeuren 7 5

Nadere informatie

Elektronisch werkbriefje

Elektronisch werkbriefje Webservice - werkbriefjes invullen. - rapportages. Persoonlijk. - loonstroken. 1 16-1-2012 12:24:54 - inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Aanmelden 4 3 Werkbriefje invullen 5 4 Werkbriefje aanbieden 7 5 Rapportage

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Handleiding GGDgezondheidsatlas

Handleiding GGDgezondheidsatlas Handleiding GGDgezondheidsatlas Hulp: Bij elke presentatie die gemaakt wordt is via het knopje rechtsboven online help beschikbaar. Als u na het lezen van onderstaande nog vragen heeft, kunt u ook mailen

Nadere informatie

HANDLEIDING Online personeel en salaris

HANDLEIDING Online personeel en salaris HANDLEIDING Online personeel en salaris Inloggen op loket.nl Via https://online.loket.nl/vsp.prd.loket.new/ kunt u inloggen op de online applicatie van loket.nl. U komt op het onderstaande inlogscherm.

Nadere informatie

Handleiding met betrekking tot het verwerken van uw salarisgegevens

Handleiding met betrekking tot het verwerken van uw salarisgegevens Handleiding met betrekking tot het verwerken van uw salarisgegevens Inhoudsopgave Inloggen Loket (via portaal):... 3 Inloggen Loket (via inlogsite Loket):... 4 Loonstroken opvragen:... 5 Journaalposten

Nadere informatie

Telefoon: +31(0)50 3183031 Fax: +31(0)50 3181656 E-mail: Groningen@mennens.nl

Telefoon: +31(0)50 3183031 Fax: +31(0)50 3181656 E-mail: Groningen@mennens.nl Mennens Amsterdam BV Contactweg 40 1014 AN AMSTERDAM Postbus 8051 1005 AB AMSTERDAM Mennens Dongen BV Metaalstraat 5 5107 ND Dongen Postbus 260 5100 AG Dongen Mennens Groningen BV Duinkerkenstraat 33 9723

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

PlayMapping Handleiding PC

PlayMapping Handleiding PC PlayMapping Handleiding PC Inhoud Inloggen:... 2 Startpagina... 3 Wachtwoord wijzigen... 5 Rapport manager... 5 Objecten... 6 Geavanceerd zoeken... 6 Object gegevens (detail)... 7 Nieuwe objecten (toestellen)...

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Handleiding Manager

Inhoudsopgave. Handleiding Manager Handleiding Manager Inhoudsopgave Mijn XHI... 2 Login... 3 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Manager... 6 Actieve polissen... 7 Polisaanvragen wachtend op akkoord van werkgever... 8

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014 Versie november 2014 OHM Roosevelstraat 18, 2321 BM Leiden Postbus 4009, 2301 RA Leiden T. (071) 5166600 F. (071) 5166699 www.ohm.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Starten met Youforce...4 2.1 Inloggen

Nadere informatie

WIS Academie Manager - Handboek docent -

WIS Academie Manager - Handboek docent - WIS Academie Manager - Handboek docent - versie 19 december 2012 Inhoud 1. Inloggen... 2 2. Tabblad Home... 3 3. Tabblad Academie-aanbod... 4 4. Tabblad Conferentie Aanbod... 5 5. Tabblad Mijn Academie...

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Safe Site Certificaten Taal keuze Inloggen... 5

Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Safe Site Certificaten Taal keuze Inloggen... 5 Pagina 1 van 27 Inhoudsopgave Handleiding Safe Site Certificaten Portal Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Safe Site Certificaten... 3-1.1 Taal keuze... 4-1.2 Inloggen... 5 Hoofdstuk 2. Het Startscherm

Nadere informatie

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24 Gebruiksaanwijzingen Inhoudsopgave gebruiksaanwijzingen Mennens Certificaten Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Mennens Certificaten... 3-1.1 Taal keuze... 3-1.2 Inloggen... 4 Hoofdstuk 2. Het Startscherm

Nadere informatie

Handleiding online Factsheetmodule

Handleiding online Factsheetmodule Handleiding online Factsheetmodule Sportvissers hebben eigenlijk maar twee dingen nodig: goed viswater en een goede visstand. De zorg voor goed viswater met een goede visstand is dan ook de belangrijkste

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

Handleiding. Trainingsschema's Fytek. Fytek is dé app voor therapeuten! Voor meer inzicht en een sneller herstel van uw patiënten. -

Handleiding. Trainingsschema's Fytek. Fytek is dé app voor therapeuten! Voor meer inzicht en een sneller herstel van uw patiënten. - Handleiding Trainingsschema's Fytek Fytek is dé app voor therapeuten! Voor meer inzicht en een sneller herstel van uw patiënten. - www.fytek.nl - Inhoudsopgave blz: 1. Inloggen 3 2. Cliënten 4 3. Schema

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor de persoonlijke verpakking.

Gebruikershandleiding voor de persoonlijke verpakking. Gebruikershandleiding voor de persoonlijke verpakking. In de volgende schermen staan stap voor stap de mogelijkheden uitgelegd van het maken van een persoonlijke verpakking. Uiteraard streven wij erna

Nadere informatie

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase FlexBase is het leermiddelenarrangement voor het bakkersonderwijs in Nederland, waarbij zowel papieren als digitale leermiddelen worden gebruikt. Deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders - Aanmelden: Het aanmelden gebeurt door als eerste het adres in te vullen op uw microsoft internet explorer pagina. De naam van het adres is: http://www.smulders-bv.nl/

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.3 Release 19-04-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING

INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING Login...2 Gebruikte symbolen...3 Bewerken diensten...5 Bewerken evenementen...6 Bewerken ledensoort...7 Bewerken tijden...8 Schema soort...9 Schema schema tijden...10

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.3 Release 19-04-2013 I Inhoudsopgave Deel I 1 1 1 Met Multicraft Online is het mogelijk om op ieder gewenst moment online inzicht te hebben in de urenregistratie en facturatie

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Handleiding voor organisaties Inleiding Handleiding voor organisaties Met deze handleiding kunt u als organisatie inzicht krijgen in wat er allemaal mogelijk is binnen soket. Enkele voorbeelden als vestigingen

Nadere informatie

Handleiding Magister Ouders

Handleiding Magister Ouders Handleiding Magister Ouders Helicon opleidingen maakt gebruik van het programma Magister. Daarmee kunt u via internet de behaalde cijfers, het huiswerk en de agenda van uw kind bekijken. Dit document beschrijft

Nadere informatie

Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen

Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen Inleiding U kunt via internet de gegevens van de leden van uw afdeling bijhouden. Hieronder staan de mogelijkheden beschreven. Inloggen Om te kunnen werken

Nadere informatie

TV DE SCHAKEL CROP ONLINE - PERCEELREGISTRATIE VIA INTERNET

TV DE SCHAKEL CROP ONLINE - PERCEELREGISTRATIE VIA INTERNET Algemeen Met CROP online kunt u uw teeltregistratie bijhouden en direkt beschikbaar stellen aan TV DE SCHAKEL. Als u geen managementsysteem op de eigen computer heeft en/of de gegevens daarmee niet op

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Handleiding mijn.bardiensten.nl

Handleiding mijn.bardiensten.nl Handleiding mijn.bardiensten.nl UITLEG VAN HET ONLINE LEDENTAKEN SYSTEEM Inhoudsopgave Hoofdstuk Titel Blz. 1. Login 2 2. Gebruikte symbolen 3 3. Invullen ledentaken 5 4. Mijn ledentaken 7 5. Mijn gegevens

Nadere informatie

Handleiding WebHome Mediamanager Brochure module

Handleiding WebHome Mediamanager Brochure module Handleiding WebHome Mediamanager Brochure module U kunt alleen bestellingen doen, als u het object heeft vrijgegeven voor publicatie, in het tabblad Algemeen. Vrijgeven voor publicatie betekent dat u toestemming

Nadere informatie

Handleiding Cyberlab Labo-aanvragen

Handleiding Cyberlab Labo-aanvragen Handleiding Cyberlab Labo-aanvragen Ga met uw internet browser naar de website http://artsen.somedi.be Klik op Inloggen e-lab Er opent zich een nieuw venster met de aanmeldpagina van CyberLab. Vul uw aanmeldingsnaam

Nadere informatie

Handleiding ledenadministratiepakket. Badminton Nederland. Versie februari 2012 1

Handleiding ledenadministratiepakket. Badminton Nederland. Versie februari 2012 1 Handleiding ledenadministratiepakket Badminton Nederland Versie februari 2012 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 1. Handleiding 3 1.1 Voor u begint 3 2. Inloggen 4 2.1 Wachtwoord Vergeten 5 2.2 Wachtwoord/gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding Mijn ARN. ARN, April Auto Recycling Nederland

Handleiding Mijn ARN. ARN, April Auto Recycling Nederland Handleiding Mijn ARN ARN, April 2018 Index 1. Inlogscherm 2. Welkomstpagina 3. Aanmelden nieuw transport 4. Registreren autowrakken 5. Opdracht versturen 6. Mijn openstaande transporten 7. Mijn voltooide

Nadere informatie

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven Kiwa-NCP Gebruikershandleiding CertIS Pagina 1 van 21 Document geschiedenis versie Datum Omschrijving Auteur 1.0 2011-06-20 Vertaling Nearshoring Solutions

Nadere informatie

Bloggen op de website van House of Respect

Bloggen op de website van House of Respect BRO=MAN vormgeving Juni 2015 Wij hebben voor de bezoekers van de website een korte toelichting gemaakt hoe een blogbericht te maken en op de website te plaatsen. Nadat u ingelogd bent ziet u aan de rechterzijde

Nadere informatie

Handleiding Contracteermodule. voor Zorgaanbieders

Handleiding Contracteermodule. voor Zorgaanbieders voor Zorgaanbieders Gebruikershandleiding voor de contracteermodule van Handleiding Contracteermodule Zorgaanbieders Datum : 09-07-2013 Versie : 1.0 Copyright Dit is een uitgave van. Niets uit deze uitgave

Nadere informatie

Elektronisch werkbriefje - handleiding voor de goedkeurder

Elektronisch werkbriefje - handleiding voor de goedkeurder Deze webservice biedt de uitzendkracht de mogelijkheid om zijn/haar werkbriefjes via elektronische weg in te vullen en aan te bieden aan de uitzendorganisatie. Het traject van invullen en aanbieden door

Nadere informatie

Klik op de tegel Leerwinstplan. Klik op de tegel Leerlingprofiel. Selecteer links bovenin een leerling en domein uit de lijst

Klik op de tegel Leerwinstplan. Klik op de tegel Leerlingprofiel. Selecteer links bovenin een leerling en domein uit de lijst Leerlingprofiel - Pedagogisch en didactisch handelen invoeren Klik op de tegel Leerlingprofiel Selecteer links bovenin een leerling en domein uit de lijst Klik bij Pedagogisch en didactisch handelen op

Nadere informatie

Handleiding online Factsheetmodule

Handleiding online Factsheetmodule Handleiding online Factsheetmodule Sportvissers hebben eigenlijk maar twee dingen nodig: goed viswater en een goede visstand. De zorg voor goed viswater met een goede visstand is dan ook de belangrijkste

Nadere informatie

Kies [paginas]: Een lijst met alle paginas verschijnt. Muis-over en er verchijnen opties per pagina: Bewerken prullenbak bekijken

Kies [paginas]: Een lijst met alle paginas verschijnt. Muis-over en er verchijnen opties per pagina: Bewerken prullenbak bekijken Wordpress handleiding: Algemeen: -Hosting 200Mb webruimte en 2Gb verkeer per maand voor 3 euro per maand. Bij overschrijding volgt automatisch een verdubbeling naar de ruimte/verkeer naar 400Mb/4Gb/6 euro

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.0

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.0 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie: 3.0 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie 2.0 Pagina 1 van 19 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen in het Cliëntportaal...

Nadere informatie

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Let op: Dit document bestaat uit twee handleidingen: Pagina 2: Handleiding voor de website voor organisators Pagina 14: Uitleg en handleiding voor de

Nadere informatie

Bricks Webagenda Handleiding

Bricks Webagenda Handleiding Bricks Webagenda Handleiding Release Tetra B.V. 15. July 2014 Inhoudsopgave 1 Snelle start 3 1.1 Inloggen............................................... 3 1.2 Patiënten zoeken...........................................

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of Enkele nuttige tips om met VARB te werken. U start uw internetbrowser en gaat naar https://www.varb.nl er komt een schermpje Certificaat bevestigen, klik op OK. Het volgende scherm is Voer Pin in, u vult

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING Opgavemodule Mini-in-de-krant

GEBRUIKERSHANDLEIDING Opgavemodule Mini-in-de-krant GEBRUIKERSHANDLEIDING Opgavemodule Mini-in-de-krant 1 Inloggen en/of aanmelden gebruiker Dit is het startscherm van de online opgavemodule. Hier kunt u aangeven of u een particuliere of een zakelijke gebruiker

Nadere informatie

Handleiding mijn.svro.nl

Handleiding mijn.svro.nl Handleiding mijn.svro.nl SVRO biedt de mogelijkheid om uw zorgplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u nodig: - Computer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Welkom op de website van Hulshoff Voorraadbeheer. Onderliggende gebruikershandleiding is van toepassing op het bestellen van gebruikt meubilair, via de webapplicatie, uit de centrale

Nadere informatie

Winkelparade.nl. De krant voor winkelen in Nederland. Handleiding Winkelparade Parade Basis

Winkelparade.nl. De krant voor winkelen in Nederland. Handleiding Winkelparade Parade Basis Winkelparade.nl De krant voor winkelen in Nederland Handleiding Winkelparade Parade Basis Inhoudsopgave Inloggen...3 Het hoofdmenu...4 Mijn zoekwoorden invoeren of wijzigen... 5 Een nieuw nieuwsbericht

Nadere informatie

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders Handleiding Internet bestel Horesca Smulders 1 Inloggen: Om in te kunnen loggen hebt u een inlogcode nodig. Deze kunt u aanvragen/wordt verstrekt door Horesca Smulders. Toets in de adresbalk van uw internetbrowser

Nadere informatie

IBS 1.0. internetbestelsysteem. Handleiding

IBS 1.0. internetbestelsysteem. Handleiding IBS 1.0 internetbestelsysteem Handleiding december 2008 Inhoudsopgave Algemeen...3 Internetadres...3 Inloggen...3 Mijn inloggegevens...3 Home...4 Navigeren...4 Aanbiedingen...4 Nieuwsberichten...4 Instellingen...5

Nadere informatie

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL Adfiz Freemium Pagina 1 van 14 Inhoudsopgave Inloggen Advies.tevreden.nl... 3 Wijzig uw wachtwoord... 4 Dashboard... 5 Rapportcijfers... 5 Toon resultaten van:... 5 Bekijk

Nadere informatie

Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014. Handleiding Billingportal Telefonie

Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014. Handleiding Billingportal Telefonie Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014 Handleiding Billingportal Telefonie Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 INLOGGEN... 4 3 GESPREKSDETAILS... 5 3.1 TOTALEN... 5 3.2 DETAILS... 6 4 FACTURATIE... 7 5 MOBIEL (INDIEN

Nadere informatie

WIS Academie Manager -Handboek teamleider- Versie 19 december 2012

WIS Academie Manager -Handboek teamleider- Versie 19 december 2012 WIS Academie Manager -Handboek teamleider- Versie 19 december 2012 1. Inloggen Surf naar de website van de Academie Manager via: Kies rechts op de pagina voor het veld inloggen: Inlognaam:

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 1 van 35 UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 2 van 35 1. SEPA CHECK Ga naar http://www.unidis.nl/ en klik op doe de SEPA check. Zie onderstaande screenshot. U komt

Nadere informatie

IBS 1.0. internetbestelsysteem. Handleiding

IBS 1.0. internetbestelsysteem. Handleiding IBS 1.0 internetbestelsysteem Handleiding februari 2009 Inhoudsopgave Algemeen...3 Internetadres...3 Inloggen...3 Mijn inloggegevens...3 Home...4 Navigeren...4 Aanbiedingen...4 Nieuwsberichten...4 Instellingen...5

Nadere informatie

* baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. Alles telt. handleiding. baopass* voor leerkrachten

* baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. Alles telt. handleiding. baopass* voor leerkrachten Alles telt handleiding * baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. baopass* voor leerkrachten 1 Alles telt handleiding Inhoud Inleiding 3 Opstarten 3 Groepen 4 Leerling aanpassen 5 Leerling

Nadere informatie

Handleiding Contracteermodule. Zorgaanbieders. Gebruikershandleiding voor de contracteermodule van het Zorginkoopportaal

Handleiding Contracteermodule. Zorgaanbieders. Gebruikershandleiding voor de contracteermodule van het Zorginkoopportaal Handleiding Contracteermodule Zorgaanbieders Gebruikershandleiding voor de contracteermodule van het Zorginkoopportaal Handleiding Contracteermodule Zorgaanbieders Datum : 5-1-2015 Versie : 1.1 Copyright

Nadere informatie

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een handmatig ingevoerd excelbestand naar PERIDOS

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een handmatig ingevoerd excelbestand naar PERIDOS HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een handmatig ingevoerd excelbestand naar PERIDOS Inleiding Wanneer dient u gebruik te maken van een handmatige excel voor het aanleveren van gegevens aan Peridos.

Nadere informatie

Handleiding Fytek trainingsschema s

Handleiding Fytek trainingsschema s Handleiding Fytek trainingsschema s Fysiosoft v.o.f. Oude rijksweg 12 / 4472 AG / s'heerhendrikskinderen www.fysiosoft.nl info@fytek.nl Handleiding Fytek trainingsschema s Inhoud Inhoud... 2 1. Inloggen.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Schoolsport Kampioenschappen

Schoolsport Kampioenschappen Schoolsport Kampioenschappen Handleiding voor verenigingen 07-09-2015 info@schoolsportamersfoort.nl 1 Inleiding Dit is een handleiding voor Verenigingen die een evenement organiseren onder de Schoolsport

Nadere informatie

Handleiding. Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be

Handleiding. Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be DOCUMENTATIENUMMER VAN DEZE PUBLICATIE 059116 v5 ERIKS +BAUDOIN l Boombekelaan 3 l B 2660 Hoboken l T (03) 829 27 34 l info@eriks.be

Nadere informatie

TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions

TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions 2014 TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions Inhoud Inloggen... 3 Startpagina... 4 Trainingen... 5 Trainingen toevoegen... 7 Training

Nadere informatie

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies 2 MaxRes Backoffice Overzicht In deze handleiding vindt u een uitgebreide uitleg over de backoffice van MaxRes. Per tabblad zal besproken worden welke opties

Nadere informatie

IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172)

IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 1 Inhoud Tips voor u begint... 3 Beginnen met WordPress... 4 Login... 4 Dashboard... 4 Back-up maken van uw website... 5 Bloggen en Pagina s... 6 Tekst editor... 6 Nieuwsbericht maken (Bloggen)... 6 Pagina

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing om de nieuwspagina van uw peuterspeelzaal online aan te kunnen passen. Hiervoor heeft u een internetverbinding nodig!

Gebruiksaanwijzing om de nieuwspagina van uw peuterspeelzaal online aan te kunnen passen. Hiervoor heeft u een internetverbinding nodig! Gebruiksaanwijzing om de nieuwspagina van uw peuterspeelzaal online aan te kunnen passen. Hiervoor heeft u een internetverbinding nodig! Hoe gaat u te werk? 1. Start de website op www.psz- steenwijkerland.nl

Nadere informatie

Login. Login pagina Bardiensten On-Line. Alvorens men met het bardiensten on-line programma kan werken dient men eerst in te loggen.

Login. Login pagina Bardiensten On-Line. Alvorens men met het bardiensten on-line programma kan werken dient men eerst in te loggen. INHOUDSOPGAVE Login... 2 Gebruikte symbolen... 3 Bewerken diensten... 5 Bewerken evenementen... 6 Bewerken ledensoort... 7 Bewerken tijden... 8 Schema soort... 9 Schema schema tijden... 10 Bewerken Verenigings

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie preferentiebeleid 3

Handleiding Webapplicatie preferentiebeleid 3 1/14 Z-Index Alexanderstraat 11 2514 JL Den Haag Postbus 16090 2500 BB Den Haag T 070-37 37 400 F 070-37 37 401 info@z-index.nl www.z-index.nl KvK: Haaglanden 27177027 Auteur(s) Bas van der Meer Niels

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Handleiding Zarafa Webapp. The Best Open Source Email & Collaboration Software

Handleiding Zarafa Webapp. The Best Open Source Email & Collaboration Software Handleiding Zarafa Webapp The Best Open Source Email & Collaboration Software Door: Campai BV Tel. : 079-3637050 Tel. Support: 079-3637051 Gemaakt op: 22-03- 2013 Inhoud 1. Inloggen... 3 2. Settings (instellingen)...

Nadere informatie

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP 0 INHOUD 1. Snel bestellen 2 2. Mijn Account 3 3. Product zoeken 5 4. Productinformatie quickview 6 5. Productinformatie uitgebreid 8 6. Winkelkar bestelling plaatsen

Nadere informatie

Handleiding Centix Cloud (WEB)

Handleiding Centix Cloud (WEB) Handleiding Centix Cloud (WEB) Om te beginnen dient er ingelogd te worden op de website: https://klantnaam.centix.com Login op de website (KLANTNAAM.centix.com) en klik op een knop om in te loggen: Via

Nadere informatie

Na het verlaten van het betreffende menuonderdeel is de volgorde weer als voorheen.

Na het verlaten van het betreffende menuonderdeel is de volgorde weer als voorheen. Handleiding NVSW-ZooEasy Online Inloggen U logt in op www.zooeasyonline.com en vult het mailadres in en het wachtwoord, dit is hoofdletter en teken gevoelig (kopiëren en plakken werkt daarom het makkelijkst).

Nadere informatie

PlayMapping Handleiding PC

PlayMapping Handleiding PC Inhoud PlayMapping Handleiding PC 1. Inloggen... 2 1.1. Inlogscherm... 2 1.2. Wachtwoord wijzigen... 2 1.3. Navigatie knoppen... 2 2. Startpagina... 3 2.1. Locaties en objecten... 3 2.2. Navigatievenster...

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSHOP MOTORIA SN Through innovation and expertise we accelerate

HANDLEIDING WEBSHOP MOTORIA SN Through innovation and expertise we accelerate Through innovation and expertise we accelerate Inloggen Ga naar www.motoria.nl en vul bij Dealer Login uw gebruikersnaam (klantnummer of e-mailadres) en wachtwoord in. U wordt nu ingelogd op de webshop

Nadere informatie

Handleiding. Berichtenbox

Handleiding. Berichtenbox Handleiding Berichtenbox 1. INLEIDING 1.1 Doel van deze handleiding Deze handleiding geeft gebruikers van het ZorgAanbiedersPortaal (ZAP) inzicht in de werking van het systeem. 1.2 Voor wie is deze handleiding

Nadere informatie

Online herhalingscursus Security Awareness

Online herhalingscursus Security Awareness Handleiding Online herhalingscursus Security Awareness Inzage voor BAL/personeelszaken Inhoud 1. Inloggen... 1 2. Per medewerker gegevens bekijken en certificaten printen... 2 3. Rapportages... 4 4. Omschrijving

Nadere informatie

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Januari 2016 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Onthouden inloggegevens op computer... 5 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding bestelsite

Handleiding bestelsite 2013 Handleiding bestelsite TTP Concepts 11-7-2013 Versie 1.0 Inhoud Homepage... 2 Inloggen... 3 Aanvragen login gegevens... 3 Wachtwoord kwijt... 3 Inloggen... 3 Bestelprocedure... 3 Artikel overzicht...

Nadere informatie

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop Versie: februari 2013 Gebruikershandleiding Webshop Inhoud 1. Inleiding 2. Inloggen / profiel 2.1 Nieuwe gebruiker 2.2 Inloggen 2.3 Gebruikersnaam / wachtwoord vergeten 2.4 Afmelden 3. Profielpagina 3.1

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor scholen. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk om aanvragen voor gastlessen (beroepsvoorlichting en/of

Nadere informatie

Sdu Jurisprudentie Handleiding

Sdu Jurisprudentie Handleiding Sdu Jurisprudentie Handleiding Inloggen Om in te loggen, klikt u op de knop Log in in de rechterbovenhoek van het scherm. Vul vervolgens uw gebruikersnaam in en klik op Log in. Er wordt nu gevraagd om

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

HANDLEIDING CLIENT ONLINE

HANDLEIDING CLIENT ONLINE HANDLEIDING CLIENT ONLINE WE BELIEVE IN YOUR BUSINESS PRAKTISCHE INFORMATIE EN CONTACTGEGEVENS INLOGGEGEVENS CLIENT ONLINE: Uw klantnummer: Inlog Client Online: https://bfsclientonline.hpdsc.com/signon.action

Nadere informatie

Instructie. Apogee Portal 7

Instructie. Apogee Portal 7 Instructie Apogee Portal 7 versie 2.0-28 februari 2012 Inhoudsopgave 1 Systeem controle + Inloggen Systeem controle... 3 Uitleg icoontjes... 3 Acrobat voorkeuren aanpassen... 4 2 3 Inloggen... 4 Jobs openen...

Nadere informatie

H A N D L E I D I N G L E D E N N E T. 2 7 j u n i 2 0 0 6 V e r s i e 1. 4

H A N D L E I D I N G L E D E N N E T. 2 7 j u n i 2 0 0 6 V e r s i e 1. 4 H A N D L E I D I N G L E D E N N E T 2 7 j u n i 2 0 0 6 V e r s i e 1. 4 1 Handleiding Ledensite VNO-NCW Midden Inloggen... 3 Ledenlijst... 3 Bijeenkomsten... 3 Digitaal aanmelden... 4 Aanmelding...

Nadere informatie

HANDLEIDING VERENIGINGEN BEHEER SPORTSTIMULERING NEDERLAND

HANDLEIDING VERENIGINGEN BEHEER SPORTSTIMULERING NEDERLAND HANDLEIDING VERENIGINGEN BEHEER SPORTSTIMULERING NEDERLAND SCHOOLJAAR 2012-2013 INHOUDSOPGAVE 1. STAPPENPLAN 3 Stap 1 Vereniging aanmelden 3 Stap 2 Controleer uw gegevens 5 Stap 3 Invoeren cursus 5 Stap

Nadere informatie

PTG Geleidestaten Applicatie Gebruikershandleiding externen Versie 1.4

PTG Geleidestaten Applicatie Gebruikershandleiding externen Versie 1.4 PTG Geleidestaten Applicatie Gebruikershandleiding externen Versie 1.4 Pagina 1 van 8 Inhoudsopgave: 1. Algemeen... 3 2. Het inlogscherm... 3 3. Failed-scherm... 4 4. Wijzig wachtwoord... 4 5. Gewijzigde

Nadere informatie

Werkinstructie Docenten Inlog

Werkinstructie Docenten Inlog Werkinstructie Docenten Inlog Versie: Januari 2011 Coachview.net: 2.1 Auteur(s): Remy Remery Dé nieuwe manier van samenwerken Inhoudsopgave INLEIDING 3 INDELING 4 INLOGGEN 5 COACHVIEW.NET INTERFACE EN

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het makkelijk en overzichtelijk invullen van uw Verslag Werk en Inkomen (VWI) (voorheen Inkomstenformulier) in MijnUitkering. Op onze nieuwe website

Nadere informatie

Handleiding Weken met een Chromebook

Handleiding Weken met een Chromebook Handleiding Weken met een Chromebook Inhoud 1. Inloggen op een Chromebook... 3 2. Muis of Touchpad... 4 3. Opdrachten vanuit de ELO... 5 4. Office 365... 6 4.1 OneDrive... 6 4.2 Email... 8 4.3 Word...

Nadere informatie