Boekel De Esdoorns 16

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Boekel De Esdoorns 16"

Transcriptie

1 Boekel De Esdoorns 16 Royale uitgebouwde tweekapper op een ruim perceel gelegen aan de rand van de rustige woonwijk De Boschberg in Boekel. De ruim opgezette woning ligt aan een autoluwe straat aan de rand van De Boschberg met aan de achterzijde een vrije ligging met een panoramisch uitzicht over het landelijke buitengebied van Boekel. De woning ligt op korte afstand van het centrum van Boekel met een ruim assortiment aan voorzieningen. Vraagprijs ,-- Kosten Koper

2 Boekel, De Esdoorns 16 De netjes onderhouden woning ligt vrij aan de rand van De Boschberg en wordt omgeven door soortgelijke woningen. Door de ligging aan een autoluwe straat waar alleen bestemmingsverkeer komt en de aangebouwde speelkamer, is de woning zeer kindvriendelijk. Door de aangebouwde speelkamer met toegang tot de oprit bestaan er diverse gebruiksmogelijkheden voor de woning omdat deze makkelijk te verbouwen is tot een kantoor of andere bedrijfsruimte aan huis. Via de voordeur met sierbeglazing betreedt u de woning in de nette hal met toegang tot het toilet, de meterkast en de woonkamer. De hal is voorzien van een houten vloer en afgewerkt met gestucte wanden en een schrootjes plafond. De meterkast is uitgerust met 11 groepen, twee aardlekschakelaars en een dubbel telwerk (dag- en nachtstroom). Het toilet is gedeeltelijk betegeld en is voorzien van een fonteintje.

3 Vanuit de hal betreedt u de royale woonkamer (ca. 35 m²) aan de voorzijde. De L-vormige woonkamer is opgebouwd uit een zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de achterzijde. Het zitgedeelte is voorzien van een houten vloer en afgewerkt met gestucte wanden en een spuitwerk plafond. Door de grote raam aan de voorzijde is er ruim voldoende lichtinval. Aansluitend aan het zitgedeelte is er in het puntje van de L een eethoek, die voorzien is van een houten vloer en afgewerkt met gestucte wanden en een spuitwerk plafond. Een raam in de zijgevel zorgt voor de natuurlijke lichtinval. Vanuit de woonkamer is de afgesloten trapopgang naar de eerste verdieping toegankelijk en aan de achterzijde gaat de woonkamer via een afsluitbare deur over in de aangebouwde leefkeuken.

4 De aangebouwde leefkeuken (ca. 2004) beslaat een oppervlakte van ca. 14 m² en heeft een keukenblok in hoekopstelling. Het keukenblok is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Tevens is er de mogelijkheid en ruimte om een magnetron in te bouwen. De keuken is voorzien van een tegelvloer en is afgewerkt met gestucte wanden en een spuitwerk plafond met ingebouwde spotjes. Door de grote raampartijen aan de achterzijde wordt de keuken natuurlijk verlicht. Vanuit de eethoek in de keuken is de tuin toegankelijk via twee openslaande deuren en is er een deur naar de speelkamer. De speelkamer is ca. 23 m² groot en is gelijktijdig gebouwd met de aanbouw in ca De speelkamer is voorzien van een tegelvloer en afgewerkt met gestucte wanden en een spuitwerk plafond. Door de rechtstreekse toegankelijkheid van de speelkamer vanaf de oprit is de speelkamer ook te gebruiken als kantoorruimte of anderzins voor een beroep aan huis. De benodigde aansluitingen zijn reeds aanwezig. Vanuit de speelkamer heeft u toegang tot een toilet en wasruimte. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een hangcloset. De wasruimte is gedeeltelijk betegeld en voorzien van de aansluiting voor de wasmachine. Via een schuifpui biedt de speelkamer toegang tot de tuin.

5 Via een spiraaltrap bereikt u de eerste verdieping op de overloop welke voorzien is van een houten vloer en afgewerkt is met gestucte wanden. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 ( ouderslaapkamer ) ligt aan de voorzijde en heeft een mooie lichtinval door een dakkapel aan de voorzijde. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en afgewerkt met gestucte wanden en een schrootjes plafond. Slaapkamer 2 ligt aan de achterzijde en biedt door een klapraam een panoramisch uitzicht over de achtergelegen landerijen. De slaapkamer is voorzien van een houten vloer en afgewerkt met gestucte wanden en een schrootjes plafond. Slaapkamer 3 ligt linksachter en is aan de achterzijde uitgebouwd. De slaapkamer is voorzien van een houten vloer en afgewerkt met gestucte wanden en een schrootjes plafond. De badkamer is gedeeltelijk betegeld en is voorzien van een ligbad met douche, een wastafel en een toilet. De wanden en het plafond zijn afgewerkt met wandtegels en stucwerk. Met een simpele verbouwing is de badkamer uit te breiden met een gedeelte van slaapkamer 1. Bij slaapkamer 3 en de badkamer is sprake van natuurlijke lichtinval door ramen in de zijgevel. Vanuit de overloop kunt u met een vaste trap naar de volwaardige tweede verdieping met een zolderkamer, bergruimte en installatieruimte.

6 Via een portaal komt u op de tweede verdieping met aansluitend de installatieruimte, bergruimte en de zolderkamer. In de installatieruimte vindt u de cvcombiketel van het merk Nefit (Ecomline HR, ca. 2006). De ruime bergruimte is voorzien van een houten vloer en is bruikbaar voor diverse doeleinden. De zolderkamer is opgebouwd uit een houten vloer met gestucte wanden en de schuine kap. Door een kanteldakraam is er sprake van natuurlijke zonlichttoetreding. De zolderkamer is uitstekend te gebruiken als slaap-, speel of werkkamer. In het algemeen kunt u een woning verwachten die door haar praktische indeling geschikt is voor meerdere doeleinden. Tevens bestaan er diverse verbouwingsmogelijkheden om de woning naar uw wensen aan te passen.

7 Aan de voorzijde is de woning van de straat gescheiden door een lage haag, een tuin met vaste beplanting, een rij appelbomen en een leisteen terras in beton gelegd. Daarnaast ligt een geheel beklinkerde oprit met toegang tot de speelkamer. Voor de lage haag is het perceel verhard tot de straat zodat u altijd netjes in en uit kunt stappen. De achtertuin is opgebouwd uit een beklinkerd terras met aansluitend een gazon, vaste beplanting en een speelhoek. In de speelhoek staat een verdiepte trampoline welke eventueel overgenomen kan worden. Achter in de tuin is een zitje gerealiseerd waar je heerlijk in de schaduw kunt zitten in de zomer. Aan de woning is een berging opgetrokken in metselwerk met een betonvloer en een plat dak. De gehele tuin is afgescheiden door een schutting, die door de begroeing een natuurlijke uitstraling heeft. Achter de woning ligt een achterpad in een natuurlijke omgeving. Aansluitend kijk je uit over het landelijke buitengebied met een vrij uitzicht over diverse landerijen.

8

9 1 3 Boekel Boekel is een middelgrote plaats in het oostelijk gedeelte van Noord-Brabant en beslaat ca ha. grond. Zoals de meeste plaatsen in de omgeving is ook Boekel ontstaan tussen 1200 en 1300 en is inmiddels uitgegroeid tot een gemeente met ca inwoners. Deze inwoners zijn hoofdzakelijk verdeeld over de kernen Boekel, Venhorst en Huize Padua. Het dorp heeft de beschikking over alle benodigde (winkel)voorzieningen en een bloeiend verenigingsleven. Object gegevens: Objecttype: Twee-onder-een kap Bouwjaar: 1979 Aanvaarding: Overleg Inhoud: 567 m³ Woonoppervlakte: 158 m² Perceeloppervlakte: 281 m² Bijgebouwen: Aangebouwde berging Uittreksel Kadastrale Kaart Alle maten zijn circa maten De Esdoorns Kadastrale kaart Deze kaart is noordgericht. Aan dit uittreksel mogen geen maten worden ontleend. De auteursrechten zijn voorbehouden aan de Dienst voor het Kadaster en de openbare werken. 0 m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel BOEKEL I 1882 Voor een eensluidend uittreksel, EINDHOVEN, 1 juli 2008 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

10 ROERENDE ZAKEN niet van toepassing kan worden overgenomen gaat mee blijft achter ETERIEUR Tuinaanleg/(sier)bestrating/beplanting/erfafscheiding Buitenverlichting Tuinhuisje/buitenberging ROLLUIKEN / ZONWERING Rolluiken buiten voor Rolluiken buiten achter INTERIEUR Jaloezieën/lamellen: Begane grond Eerste verdieping Tweede verdieping Rolgordijnen: Begane grond Eerste verdieping Tweede verdieping Gordijnrails: Begane grond Eerste verdieping Tweede verdieping Gordijnen: Begane grond Eerste verdieping Parket/laminaat/kurk: Begane grond Eerste verdieping Tweede verdieping Warmwatervoorziening/CV: Geiser Combiketel Thermostaat KEUKEN Keukenblok+kastjes Kastjes (Inbouw)apparatuur: Inductie kookplaat Koelkast Vaatwasser Afzuigkap/schouw In/Opbouwverlichting SANITAIR Wastafels aantal.. Badkamer accessoires Toiletaccessoires OVERIG Trampoline (ingegraven) (Losse) kasten/planken: Disclaimer: Het betreft hier een verkorte lijst Roerende Zaken. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een volledige lijst Roerende Zaken kunt u opvragen bij ons kantoor. Ook aan de overige informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

11 Algemene informatie - Jonkers Lukassen Makelaarsgroep Professionele ondersteuning Bij Jonkers Lukassen Makelaarsgroep kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van woningen bedrijfsmakelaardij. Tot de activiteiten van ons kantoor behoren ook de financiele dienstverlening en taxaties. Deskundige specialisten adviseren u op het gebied van: - aankoop woningen - verkoop woningen - taxaties woningen - aankoop bedrijfsonroerend goed - verkoop bedrijfsonroerend goed - aanhuur en verhuur - hypotheken en verzekeringen Aankoop en verkoop U weet dat u bij de verkoop van een woning een makelaar kunt inschakelen. Veel mensen weten echter niet dat ook bij de aankoop van een woning een makelaar een belangrijke rol kan spelen. De aankopend makelaar kan veel voor u betekenen. Er komt immers veel kijken bij de aankoop van een huis. De makelaar kan u behoeden voor een te hoge aankoopprijs of verborgen gebreken. Of voor fouten in de juridische procedure en te hoge bijkomende kosten. Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze courtage altijd terugverdienen en u hebt de zekerheid dat u niet te duur koopt en dat uw nieuwe woning verkregen wordt met de zekerheid van kennis, expertise en ervaring van professionele makelaars. Wij werken met de Algemene Consumentvoorwaarden, opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Meer informatie Wilt u meer informatie of een afspraak? Stuur ons een , bel of schrijf ons. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen en mogelijkheden te bespreken of natuurlijk voor een bezichtiging bij een van de woningen uit ons aanbod. Jonkers Lukassen Makelaarsgroep Kerkstraat 12 B 5427 BC Boekel Telefoon: Fax: info@jonkerslukassen.nl Website: Openingstijden: Maandag: Gesloten; Dinsdag t/m Vrijdag: uur tot uur; Zaterdag: tot uur Buiten onze openingstijden zijn wij per mail of telefoon bereikbaar.

12 Jonkers Lukassen Makelaarsgroep Kerkstraat 12 B 5427 BC Boekel Telefoon: Fax: info@jonkerslukassen.nl Website:

Boekel Mouthoefsestraat 14

Boekel Mouthoefsestraat 14 Boekel Mouthoefsestraat 14 Mooie starterswoning met garage nabij het centrum van Boekel. De hoekwoning ligt rustig in een autoluwe straat met kinderopvang, basisonderwijs en het centrum van Boekel op loopafstand.

Nadere informatie

Boekel Burgtstraat 54

Boekel Burgtstraat 54 Boekel Burgtstraat 54 Vrijstaande woning met een vrijstaande garage op een perceel van 570 m² of 1306 m². Deze woning is prachtig gelegen in het centrum van Boekel, maar tevens door de unieke ligging ook

Nadere informatie

Gemert Vondellaan 73. Vraagprijs 265.000,-- k. k.

Gemert Vondellaan 73. Vraagprijs 265.000,-- k. k. Gemert Vondellaan 73 Nette hoekwoning met royale berging en garage. Deze woning is gelegen op loopafstand van het centrum van Gemert. Kinderopvang en verschillende scholen, voor zowel basisonderwijs als

Nadere informatie

Buitenpost Nyckle Haismastraat 10

Buitenpost Nyckle Haismastraat 10 Buitenpost Nyckle Haismastraat 10 Hoekwoning met grote garage/schuur op mooie lokatie met ruim straatbeeld en speeltuintje om de hoek. Vraagprijs 178.000,-- Kosten Koper Achtergevel met kunststof kozijnen

Nadere informatie

Venhorst Hoogmenneke 13

Venhorst Hoogmenneke 13 Venhorst Hoogmenneke 13 Royaal half-vrijstaand woonhuis met inpandige garage in kleinschalige nieuwbouwwijk in Venhorst. De degelijk gebouwde woning heeft een hoog afwerkingsniveau en is bijzonder ruim

Nadere informatie

ROERSTRAAT 93, HELMOND. Vraagprijs ,- k.k. Bouwjaar. Inhoud. ca. 371 m³. ca. 110 m². Woonoppervlakte. 235 m². Perceeloppervlakte.

ROERSTRAAT 93, HELMOND. Vraagprijs ,- k.k. Bouwjaar. Inhoud. ca. 371 m³. ca. 110 m². Woonoppervlakte. 235 m². Perceeloppervlakte. ROERSTRAAT 93, HELMOND Vraagprijs Bouwjaar Inhoud Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Aanvaarding Garage 229.000,- k.k. 1988 ca. 371 m³ ca. 110 m² 235 m² In overleg Aangebouwd Roerstraat 93 Helmond Deze

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Ede Adamsdreef 11

www.vdbunt.nl Ede Adamsdreef 11 www.vdbunt.nl Ede Adamsdreef 11 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1992 Inhoud : ca. 480 m³ Woonoppervlakte : ca. 176 m² Perceeloppervlakte : 262 m² Aantal slaapkamers : 3 Tuinligging : westen Dak : samengesteld

Nadere informatie

LEIDERDORP Lokhorst 123

LEIDERDORP Lokhorst 123 LEIDERDORP Lokhorst 123 Op een rustige locatie met leuk uitzicht over een waterpartij, nabij winkelcentra Santhorst en Winkelhof gelegen riante 4 kamer maisonnette woning met zonnig gelegen balkon (zuid/west).

Nadere informatie

Schitterende, onder architectuur gebouwde vrijstaande villa aan de rand van het centrum van Boekel.

Schitterende, onder architectuur gebouwde vrijstaande villa aan de rand van het centrum van Boekel. BOEKEL De Bosberg 28 Schitterende, onder architectuur gebouwde vrijstaande villa aan de rand van het centrum van Boekel. Aan de hoogwaardige afwerking en fraaie details ziet u direct dat er bij de bouw

Nadere informatie

CYCLAAMSTRAAT 5 STEENBERGEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 308 m³. Woonoppervlakte: ca 90 m². Perceelgrootte: ca 162 m²

CYCLAAMSTRAAT 5 STEENBERGEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 308 m³. Woonoppervlakte: ca 90 m². Perceelgrootte: ca 162 m² CYCLAAMSTRAAT 5 STEENBERGEN Bouwjaar: ca 1967 Inhoud woning: ca 308 m³ Woonoppervlakte: ca 90 m² Perceelgrootte: ca 162 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Pieter Hommel Deze geheel gemoderniseerde en

Nadere informatie

KOLLUMERZWAAG D. Wiersmastrjitte 11

KOLLUMERZWAAG D. Wiersmastrjitte 11 KOLLUMERZWAAG D. Wiersmastrjitte 11 In een rustige woonomgeving, aan de rand van het dorp, bieden wij deze woning te koop aan. Deze ruime woning is ± 20 jaar geleden traditioneel gebouwd en is geschakeld

Nadere informatie

Leiderdorp Burgemeester Brugplein 6

Leiderdorp Burgemeester Brugplein 6 Leiderdorp Burgemeester Brugplein 6 LET OP GENOEMDE PRIJS IS EEN VANAFPRIJS. OUDE VRAAGPRIJS WAS 224.500,- K.K. Aan groen geen gebrek... Deze leuke 5 kamer hoekeengezinswoning ligt aan een grote groenstrook

Nadere informatie

ZOETERWOUDE Hoge Rijndijk 97

ZOETERWOUDE Hoge Rijndijk 97 ZOETERWOUDE Hoge Rijndijk 97 Ideaal pand voor kleine bedrijvigheid! Zoekt u een ruimte om uw werkzaamheden uit te voeren en daarnaast nog een leuke zeer goed onderhouden woning met tuin en riant zonnig

Nadere informatie

To Janssenstraat 3 's-hertogenbosch

To Janssenstraat 3 's-hertogenbosch To Janssenstraat 3 's-hertogenbosch Vraagprijs 219.000,- k.k. Dit huis heeft beneden een uitgebouwde woonkamer (van ruim 43 m²) en een knusse open keuken compleet met inbouwapparatuur en uitzicht op het

Nadere informatie

KALMOESBEEK 13, HELMOND ,- k.k. Vraagprijs. Bouwjaar. ca. 518 m³. Inhoud. ca. 129 m². Woonoppervlakte. Perceeloppervlakte. 276 m².

KALMOESBEEK 13, HELMOND ,- k.k. Vraagprijs. Bouwjaar. ca. 518 m³. Inhoud. ca. 129 m². Woonoppervlakte. Perceeloppervlakte. 276 m². KALMOESBEEK 13, HELMOND Vraagprijs Bouwjaar Inhoud Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Aanvaarding 319.000,- k.k. 1997 ca. 518 m³ ca. 129 m² 276 m² In overleg Omschrijving Deze instapklare, uitgebouwde

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Hoogepat 23 VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K. Mooi gelegen, uitgebouwde twee onder een kap woning met een multifunctioneel bijgebouw (55 m2), gesitueerd

Nadere informatie

LAAN VAN EVERSWAARD 37 BERGEN OP ZOOM. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 428 m³. Woonoppervlakte: ca. 110 m². Perceelgrootte: ca.

LAAN VAN EVERSWAARD 37 BERGEN OP ZOOM. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 428 m³. Woonoppervlakte: ca. 110 m². Perceelgrootte: ca. LAAN VAN EVERSWAARD 37 BERGEN OP ZOOM Bouwjaar: ca. 1995 Inhoud woning: ca. 428 m³ Woonoppervlakte: ca. 110 m² Perceelgrootte: ca. 219 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Pieter Hommel Laan van Everswaard

Nadere informatie

Leiden Oppenheimstraat 31

Leiden Oppenheimstraat 31 Leiden Oppenheimstraat 31 UNIEKE INDELING MBT EETKAMER EN KEUKEN... Zeer licht 4 kamer appartement gelegen op de 1e etage in de populaire Professoren/ Burgemeesterswijk. Door de goede ligging van de woning

Nadere informatie

Leiderdorp Bereklauwkreek 15

Leiderdorp Bereklauwkreek 15 Leiderdorp Bereklauwkreek 15 In een doodlopende straat in de rustige wijk Voorhof ligt deze, goed onderhouden en uitgebouwde hoekeengezinswoning met riante voortuin op het zuidwesten, 2 bergingen, 4 slaapkamers,

Nadere informatie

VAN DEN TILLAARTSTRAAT 13 BERGEIJK. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 750 m³. Woonoppervlakte: ca 206 m². Perceelgrootte: 522 m²

VAN DEN TILLAARTSTRAAT 13 BERGEIJK. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 750 m³. Woonoppervlakte: ca 206 m². Perceelgrootte: 522 m² VAN DEN TILLAARTSTRAAT 13 BERGEIJK Bouwjaar: 1982 Inhoud woning: ca 750 m³ Woonoppervlakte: ca 206 m² Perceelgrootte: 522 m² Aanvaarding: in overleg Betaalbaar vrijstaand en riant wonen! Deze in landelijke

Nadere informatie

TE KOOP. Marsstraat 2 6133 WL Sittard

TE KOOP. Marsstraat 2 6133 WL Sittard TE KOOP Marsstraat 2 6133 WL Sittard Op fraaie locatie, nabij natuur en wandelgebied gelegen ruime vrijstaande woning met geheel omsloten, aangelegde tuin met mooi uitzicht over weilanden. In de directe

Nadere informatie

Ede Mr. Gerbrandypark 29

Ede Mr. Gerbrandypark 29 www.vdbunt.nl Ede Mr. Gerbrandypark 29 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1995 Inhoud : ca. 270 m³ Woonoppervlakte : ca. 100 m² Perceeloppervlakte : 125 m² Aantal slaapkamers : 3 (voorheen 4) Tuinligging : zuiden

Nadere informatie

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST Zéér ruim bemeten, prima onderhouden en in degelijke bouwkwaliteit uitgevoerd, vrijstaand woonhuis met ruime oprit en grote tuin rondom. Rustige, gewilde woonomgeving,

Nadere informatie

www.mijnhuisuwhuis.nl

www.mijnhuisuwhuis.nl Zaagmolen 24 Schijndel Vraagprijs 249.000,= K.K. Perceel opp: 218 m² Inhoud: ca. 330 m³ Bouwjaar: 1986 Woon opp: ca. 120 m² In een rustige doodlopende straat in wijk de Bonkelaar ligt deze keurig afgewerkte

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd midden in de natuur, aan de rand van Eindhoven, grenzend aan het mooie, beschermde Riel een ruim bemeten, in traditionele bouwkwaliteit uitgevoerd landhuis

Nadere informatie

t Vonderke 13 te HOOGELOON

t Vonderke 13 te HOOGELOON Aan een rustige woonstraat, aan de rand van Hoogeloon en nabij het bos gelegen vrijstaand woonhuis met garage, sauna, carport, houten tuinhuis, overkapping, jacuzzi en veel privacy. Bouwjaar: 1989 Perceel:

Nadere informatie

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE Een karakteristiek uitgevoerd, uitstekend onderhouden en royaal uitgebouwd, halfvrijstaand herenhuis met oprit en tuinhuis. De woning is gelegen op een zéér ruim bemeten

Nadere informatie

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST Een goed onderhouden en prima geïsoleerd, halfvrijstaand woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, garage en achtertuin op het zuidwesten. De woning is gelegen

Nadere informatie

www.mijnhuisuwhuis.nl

www.mijnhuisuwhuis.nl Klaverwei 2 Schijndel Vraagprijs 439.000,= K.K. Perceel opp: 480 m² Inhoud woning 780 m 3 Woon opp: 195 m² Kamers: 6 (4 slaapkamers) Bouwjaar: 1997 Sfeervolle vrijstaande villa met praktische indeling

Nadere informatie

Alblasserdam Van der Leestraat 8

Alblasserdam Van der Leestraat 8 Alblasserdam Van der Leestraat 8 Karakteristieke jaren 30-woning in een rustige straat Woonkamer Keuken Tuin Alblasserdam Van der Leestraat 8 Bieden vanaf e 199.000,-- k.k. In een gezellige en kindvriendelijke

Nadere informatie

Breda Gageldonkseweg 33 a

Breda Gageldonkseweg 33 a Breda Gageldonkseweg 33 a VRIJSTAANDE BUNGALOW MET ROYALE MULTIFUNCTIONELE RUIMTE TE GEBRUIKEN BIJVOORBEELD ALS PRAKTIJK-, KANTOORRUIMTE OF SPEELKAMER OF ETRA SLAAPKAMER De woning biedt u een ruime woonkamer,

Nadere informatie

Gemert Kapelaanstraat 39

Gemert Kapelaanstraat 39 Gemert Kapelaanstraat 39 Royaal appartement met balkon, groot dakterras en berging. Deze woning is gelegen in het gezellige centrum van Gemert met alle dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving.

Nadere informatie

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST Een zéér ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd en prima onderhouden herenhuis met o.a. voortuin, oprit, garage en grote achtertuin met fraai overdekt terras. Jonge, gewilde

Nadere informatie

Veel woonplezier. Klarenbeemden 50 Helmond/Brandevoort. e 319.000,- k.k. Opvallend actief! tel. 0492-549055

Veel woonplezier. Klarenbeemden 50 Helmond/Brandevoort. e 319.000,- k.k. Opvallend actief! tel. 0492-549055 Klarenbeemden 50 Helmond/Brandevoort Veel woonplezier Jürgen de Jong Financieel Adviseur MIJN MISSIE: U HELPEN BIJ HET REALISEREN VAN WOONWENSEN EN ECHTE DROMEN Een kasteeltje. Grote leefkeuken en tuin

Nadere informatie

Omschrijving Indeling: Verdieping: Tuin:

Omschrijving Indeling: Verdieping: Tuin: Seefûgel 2 Stiens WONEN EN WERKEN IN STIENS. OP BEDRIJVENTERREIN MIDDELSEE II, GELEGEN AAN DE NOORDWESTZIJDE VAN STIENS STAAT DEZE VRIJSTAANDE, ROYALE BEDRIJFSWONING (CA. 167 M² WOONOPP.) MET RUIME GESCHAKELDE

Nadere informatie

K.K. OP DEN KOEM BB OLDENZAAL. Wilt u het gevoel van vrij wonen en toch het stadscentrum van Oldenzaal om de hoek?

K.K. OP DEN KOEM BB OLDENZAAL. Wilt u het gevoel van vrij wonen en toch het stadscentrum van Oldenzaal om de hoek? OP DEN KOEM 32 7571 BB OLDENZAAL 299.000 K.K. Wilt u het gevoel van vrij wonen en toch het stadscentrum van Oldenzaal om de hoek? Deze unieke maar vooral ruime woning biedt u deze luxe. U bent van harte

Nadere informatie

TYSSENVOORT 5, HELMOND ,- k.k. Vraagprijs. Bouwjaar. ca. 583 m³. Inhoud. ca. 174 m². Woonoppervlakte. Perceeloppervlakte. 388 m².

TYSSENVOORT 5, HELMOND ,- k.k. Vraagprijs. Bouwjaar. ca. 583 m³. Inhoud. ca. 174 m². Woonoppervlakte. Perceeloppervlakte. 388 m². TYSSENVOORT 5, HELMOND Vraagprijs Bouwjaar Inhoud Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Aanvaarding 425.000,- k.k. 1999 ca. 583 m³ ca. 174 m² 388 m² In overleg Tyssenvoort 5 te Helmond Bijzonder fraai en

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Ede Bovenbuurtweg 74

www.vdbunt.nl Ede Bovenbuurtweg 74 www.vdbunt.nl Ede Bovenbuurtweg 74 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1986 Inhoud : ca. 275 m³ Woonoppervlakte : ca. 108 m² Perceeloppervlakte : 113 m² Aantal slaapkamers : 4 Tuinligging : westen Dak : zadeldak

Nadere informatie

Te koop in Aadorp. Albardastraat 38

Te koop in Aadorp. Albardastraat 38 Te koop in Aadorp www.schakel.nl Albardastraat 38 Met vrij zicht over het Kanaal gelegen, zeer degelijk gebouwd vrijstaand woonhuis op een kavel van 433 m2. De royale inhoud van circa 585 m3, alsmede de

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Ede Buurtscheuterlaan 109

www.vdbunt.nl Ede Buurtscheuterlaan 109 www.vdbunt.nl Ede Buurtscheuterlaan 109 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1960 Inhoud : ca. 300 m³ Woonoppervlakte : ca. 110 m² Perceeloppervlakte : 226 m² Aantal slaapkamers : 3 Tuinligging : noord Dak : platdak

Nadere informatie

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST Op mooi groot hoekperceel gelegen, een ruim uitgebouwd, uitstekend onderhouden en smaakvol gemoderniseerd, halfvrijstaand woonhuis (hoekwoning) met voortuin, oprit met carport,

Nadere informatie

Alblasserdam Van der Leestraat 8

Alblasserdam Van der Leestraat 8 Alblasserdam Van der Leestraat 8 Karakteristieke jaren 30-woning woning in een rustige straat Woonkamer Keuken Tuin Alblasserdam Van der Leestraat 8 Vraagprijs e 198.000,-- k.k. In een gezellige en kindvriendelijke

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven De Sitterlaan 78 VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K. Een ruime, lichte twee-onder-één-kap woning met garage en een royale mooi aangelegde achtertuin op het

Nadere informatie

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST Fraai gesitueerd in de gewilde, kindvriendelijke woonomgeving Heivelden met vele voorzieningen op loopafstand een prima onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis,

Nadere informatie

ANJERSTRAAT 32 STEENBERGEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 369 m³. Woonoppervlakte: ca. 86 m². Perceelgrootte: ca. 147 m²

ANJERSTRAAT 32 STEENBERGEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 369 m³. Woonoppervlakte: ca. 86 m². Perceelgrootte: ca. 147 m² ANJERSTRAAT 32 STEENBERGEN Bouwjaar: ca. 1968 Inhoud woning: ca. 369 m³ Woonoppervlakte: ca. 86 m² Perceelgrootte: ca. 147 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Pieter Hommel Anjerstraat 32 Deze goed onderhouden

Nadere informatie

TE KOOP FUCHSIALAAN 17, WAALRE

TE KOOP FUCHSIALAAN 17, WAALRE TE KOOP FUCHSIALAAN 17, WAALRE Perfect onderhouden, halfvrijstaand woonhuis (twee-onder-één-kap) met vrijstaande garage, diepe oprit geschikt voor vier auto s en onder architectuur aangelegde voor- en

Nadere informatie

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST Perfect onderhouden, karakteristiek uitgevoerd en optimaal geïsoleerd woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare garage en mooie achtertuin op

Nadere informatie

BUITENPOST De Ruiterstraat 25

BUITENPOST De Ruiterstraat 25 BUITENPOST De Ruiterstraat 25 Met uitzicht op T-splitsing,ruime tussenwoning met GARAGEBOX en stenen berging. De woning heeft op de 1e verdieping 4 SLAAPKAMERS en een ruime badkamer. Via de vaste trap

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR HAPERT, NIJVERHEIDSWEG 7-7A

TE KOOP / TE HUUR HAPERT, NIJVERHEIDSWEG 7-7A TE KOOP / TE HUUR HAPERT, NIJVERHEIDSWEG 7-7A OP EEN UITSTEKENDE LOCATIE OP HET BEDRIJVENTERREIN IN HAPERT GELEGEN VRIJSTAANDE BEDRIJFSRUIMTE MET INPANDIGE KANTOORRUIMTE EN RIANTE AANPANDIGE BEDRIJFSWONING

Nadere informatie

STEENAREND 22 BOSSCHENHOOFD. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 307 m³. Woonoppervlakte: ca 85 m². Perceelgrootte: ca 137 m²

STEENAREND 22 BOSSCHENHOOFD. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 307 m³. Woonoppervlakte: ca 85 m². Perceelgrootte: ca 137 m² STEENAREND 22 BOSSCHENHOOFD Bouwjaar: ca 2011 Inhoud woning: ca 307 m³ Woonoppervlakte: ca 85 m² Perceelgrootte: ca 137 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Marco Marijnissen Aan de noordrand van Bosschenhoofd

Nadere informatie

TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST

TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST Uitstekend onderhouden, modern uitgevoerd en optimaal geïsoleerd woonhuis, type hoekwoning, met inpandige garage. De woning is gelegen in een rustig en fraai hofje

Nadere informatie

HERENLAAN 21, HELMOND ,- k.k. Vraagprijs. Bouwjaar. ca. 520 m³. Inhoud. ca. 148 m². Woonoppervlakte. Perceeloppervlakte. 128 m².

HERENLAAN 21, HELMOND ,- k.k. Vraagprijs. Bouwjaar. ca. 520 m³. Inhoud. ca. 148 m². Woonoppervlakte. Perceeloppervlakte. 128 m². HERENLAAN 21, HELMOND Vraagprijs Bouwjaar Inhoud Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Aanvaarding 325.000,- k.k. 2002 ca. 520 m³ ca. 148 m² 128 m² In overleg Herenhuis in de Veste Dit ruime en bijzonder

Nadere informatie

Achter de Heggen 39. Hulsberg. Vraagprijs ,-- k.k.

Achter de Heggen 39. Hulsberg. Vraagprijs ,-- k.k. Hulsberg Achter de Heggen 39 Aan de rand van Hulsberg in de uiterst rustige en kindvriendelijke buurt De Dorekoel ligt deze uitstekend onderhouden 2-onder-1- kap woning met garage. Deze moderne en instapklare

Nadere informatie

Aardappelland 12 - Drachten Vraagprijs 285.000,-- kosten koper

Aardappelland 12 - Drachten Vraagprijs 285.000,-- kosten koper Aardappelland 12 - Drachten Vraagprijs 285.000,-- kosten koper Omschrijving Aardappelland 12 - Drachten Op fraaie locatie in de wijk Himsterhout gelegen, royale 2/1-kapwoning met ruime bijkeuken, grote

Nadere informatie

Broekerstraat 16, Leende

Broekerstraat 16, Leende Broekerstraat 16, Leende Broekerstraat 16, Leende Zeer royaal vrijstaand en optimaal geïsoleerd woonhuis met zeer grote ca. 80 m² inpandige garage, kantoor/werkkamer op begane grond, ruime living met schitterend

Nadere informatie

CIPRESBERG 46 ROOSENDAAL. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 340 m³. Woonoppervlakte: ca. 95 m². Perceelgrootte: ca. 166 m²

CIPRESBERG 46 ROOSENDAAL. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 340 m³. Woonoppervlakte: ca. 95 m². Perceelgrootte: ca. 166 m² CIPRESBERG 46 ROOSENDAAL Bouwjaar: ca. 1986 Inhoud woning: ca. 340 m³ Woonoppervlakte: ca. 95 m² Perceelgrootte: ca. 166 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Marco Marijnissen Cipresberg 46 Een mooie

Nadere informatie

Leiden Mauritsstraat 20A

Leiden Mauritsstraat 20A Leiden Mauritsstraat 20A UNIEKE KANS AAN DE RAND VAN HET CENTRUM VAN LEIDEN...In de gezellige Mauritsstraat ligt deze 4 kamer dubbele bovenwoning met fantastisch zonnig dakterras! Deze woning is de afgelopen

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Ekster 2 VRAAGPRIJS: 450.000,- K.K. Een zeer ruime, lichte twee-onder-één-kap woning met maar liefst 5 slaapkamers, een garage en een royale mooi

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Ede Detmarlaan 2

www.vdbunt.nl Ede Detmarlaan 2 www.vdbunt.nl Ede Detmarlaan 2 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1937 Inhoud : ca. 385 m³ Woonoppervlakte : ca. 150 m² Perceeloppervlakte : ca. 462 m² Aantal slaapkamers : 3 Tuinligging : zuid-oosten Dak : schilddak

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Veenendaal Parallelweg 43

www.vdbunt.nl Veenendaal Parallelweg 43 www.vdbunt.nl Veenendaal Parallelweg 43 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1999 Inhoud : 390 m³ Woonoppervlakte : 140 m² Aantal slaapkamers : 3 Tuinligging Dak Dakisolatie Vloerisolatie Muurisolatie Dubbelglas

Nadere informatie

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST Aan achterzijde uitgebouwd woonhuis, type tussenwoning, met voortuin, achtertuin, garage / berging en achterom. Rustige, kindvriendelijke woonomgeving nabij

Nadere informatie

Sliedrecht Kerkbuurt 246

Sliedrecht Kerkbuurt 246 Sliedrecht Kerkbuurt 246 Vrijstaande dijkwoning met tuin op het zuiden Woonkamer Keuken Tuin Sliedrecht Kerkbuurt 246 Vraagprijs e 169.500,-- k.k. Zeer geschikt voor starters! Vrijstaande dijkwoning met

Nadere informatie

TE KOOP DE BUS 27, WAALRE

TE KOOP DE BUS 27, WAALRE TE KOOP DE BUS 27, WAALRE Een uitstekend onderhouden, smaakvol gemoderniseerd en ruim uitgevoerd 3- kamerappartement, type maisonnette, met balkon op de eerste en tweede verdieping en berging op de begane

Nadere informatie

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : 1988. : 259.

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : 1988. : 259. TE KOOP IEP 48, BEST Onder fraaie architectuur uitgevoerd, prima onderhouden, geschakeld woonhuis met voortuin, oprit, garage en achtertuin op het zuiden. De woning is gelegen in de rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

Maasstreek Makelaardij

Maasstreek Makelaardij Koningsbosch, Haverterstraat 47 Maasstreek Makelaardij Graaf 27 6101 CC Echt Tel. 0475-486565 Fax 0475-485444 www.maasstreek.nl info@maasstreek.nl Koningsbosch, Haverterstraat 47 Goed onderhouden vrijstaand

Nadere informatie

Geulstraat 47 VEGHEL

Geulstraat 47 VEGHEL Geulstraat 47 VEGHEL Koopsom 170.000,- k.k. ACTIE!!! Tijdelijk heel erg scherp in prijs verlaagd!! Zeer nette tussenwoning voor de koopsom van maar 170.000,- k.k. Nog in 2012 kopen betekend: profiteren

Nadere informatie

KERKAKKERSTRAAT 25 en 25 A VALKENSWAARD. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 1200 m³. Woonoppervlakte: ca 315 m². Perceelgrootte: 1191 m²

KERKAKKERSTRAAT 25 en 25 A VALKENSWAARD. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 1200 m³. Woonoppervlakte: ca 315 m². Perceelgrootte: 1191 m² KERKAKKERSTRAAT 25 en 25 A VALKENSWAARD Bouwjaar: 1999 Inhoud woning: ca 1200 m³ Woonoppervlakte: ca 315 m² Perceelgrootte: 1191 m² Aanvaarding: in overleg Op mooie stand gelegen villa met onbegrensde

Nadere informatie

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT Een vrijstaand woonhuis met riant perceel rondom, privacy biedende achtertuin op het westen, zwembad en groot, multifunctioneel bijgebouw (circa 335 m³). Landelijk gelegen

Nadere informatie

Woonoppervlakte : woning ca. 125 m, bijgebouw ca. 50 m2 Perceeloppervlakte : ca. 229 m2 Bouwjaar : 1929 Aanvaarding : in overleg

Woonoppervlakte : woning ca. 125 m, bijgebouw ca. 50 m2 Perceeloppervlakte : ca. 229 m2 Bouwjaar : 1929 Aanvaarding : in overleg Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Eindhoven Berliozlaan 8 VRAAGPRIJS: 279.000,- K.K. Sfeervolle, gemoderniseerde hoekwoning met multi-functioneel bijgebouw (ca. 50 m2). Gelegen in een kindvriendelijke

Nadere informatie

TE KOOP ORANJESTRAAT 76, BEST

TE KOOP ORANJESTRAAT 76, BEST TE KOOP ORANJESTRAAT 76, BEST Op zeer ruim bemeten perceel gesitueerd, aan de rand van het centrum, een over de volle breedte uitgebouwd, karakteristiek woonhuis, type twee-onderéén-kap, met voortuin,

Nadere informatie

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST Prima onderhouden, karakteristiek vormgegeven en optimaal geïsoleerd woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare grote garage en fraai aangelegde

Nadere informatie

TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT

TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT Aan achterzijde volledig vrij gelegen, over de volle breedte uitgebouwd en in de afgelopen jaren smaakvol gemoderniseerd woonhuis met berging aan vooren achterzijde,

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 215.000,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 215.000,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Wega 26 VRAAGPRIJS: 215.000,- K.K. Mooi gelegen hoekwoning met ruime berging op een groot perceel in een kindvriendelijke straat met voldoende parkeergelegenheid,

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Alvenberg 29 VRAAGPRIJS: 499.000,- K.K. Een verrassend ruime vrijstaande woning met carport op een unieke locatie met een kantoor/praktijkruimte,

Nadere informatie

K.K. PETERSKAMPLAAN TM OLDENZAAL

K.K. PETERSKAMPLAAN TM OLDENZAAL PETERSKAMPLAAN 131 7576 TM OLDENZAAL 159.000 K.K. Een tussenwoning die jou laat verrassen in de hoeveelheid ruimte en licht als deze vind je zelden! Deze startklare woning is gelegen in woonwijk 'de Thij'.

Nadere informatie

395.000,- k.k. meliormakelaar.nl

395.000,- k.k. meliormakelaar.nl Anthurium 47 De Lier Deze geschakelde royale hoekwoning is rustig gelegen aan de Anthurium, gelegen op een perceel van 280 m² grond! Ook binnen zult u verrast worden door de hoeveelheid ruimte, zowel in

Nadere informatie

KOTTERSTRAAT 43 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 425 m³. Woonoppervlakte: ca 112 m². Perceelgrootte: ca 133 m²

KOTTERSTRAAT 43 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 425 m³. Woonoppervlakte: ca 112 m². Perceelgrootte: ca 133 m² KOTTERSTRAAT 43 TILBURG Bouwjaar: ca 1987 Inhoud woning: ca 425 m³ Woonoppervlakte: ca 112 m² Perceelgrootte: ca 133 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Marlies van Rossum KOTTERSTRAAT 43 TILBURG Soort

Nadere informatie

Nette, vrijstaande woning in het gezellige dorp De Rips, temidden van een bosrijk natuurgebied met een diversiteit aan (wandel)mogelijkheden.

Nette, vrijstaande woning in het gezellige dorp De Rips, temidden van een bosrijk natuurgebied met een diversiteit aan (wandel)mogelijkheden. DE RIPS Lambertweg 9 Nette, vrijstaande woning in het gezellige dorp De Rips, temidden van een bosrijk natuurgebied met een diversiteit aan (wandel)mogelijkheden. Deze vrijstaande woning is praktisch ingericht

Nadere informatie

TE KOOP KASTANJE 23, BEST

TE KOOP KASTANJE 23, BEST TE KOOP KASTANJE 23, BEST Aan achterzijde over de volle breedte uitgebouwd, prima onderhouden woonhuis, type tussenwoning, met voortuin, achtertuin op het zuiden, berging en achterom. Rustige, gewilde

Nadere informatie

Aluminiumweg 64 - APELDOORN. Vrijstaande woning Bouwjaar 1921 4 Kamers Perceeloppervlakte 418 m². www.deheusmakelaardij.nl

Aluminiumweg 64 - APELDOORN. Vrijstaande woning Bouwjaar 1921 4 Kamers Perceeloppervlakte 418 m². www.deheusmakelaardij.nl Aluminiumweg 64 - APELDOORN Vrijstaande woning Bouwjaar 1921 4 Kamers Perceeloppervlakte 418 m² www.deheusmakelaardij.nl WONING VERKOPEN? VRAAG NAAR ONZE MOGELIJKHEDEN! Volg ons ook! www.twitter.com/dhmakelaardij

Nadere informatie

Carpenakker 25 - Doornenburg

Carpenakker 25 - Doornenburg Carpenakker 25 - Doornenburg In rustige, kindvriendelijke woonomgeving en zeer dicht bij dorpskern gelegen, goed onderhouden geschakelde helft van dubbel met ruime garage, oprit, achterom en zonnige tuin.

Nadere informatie

Nieuw-Lekkerland Burg.Nieborgstraat 9

Nieuw-Lekkerland Burg.Nieborgstraat 9 Prima onderhouden vrijstaande villa op een vrije locatie Woonkamer Keuken Tuin Vraagprijs e 599.500,-- k.k. Prachtige vrijstaande villa op maar liefst 902 m2 eigen grond in een rustige en ruim opgezette

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Ede Dahliastraat 14

www.vdbunt.nl Ede Dahliastraat 14 www.vdbunt.nl Ede Dahliastraat 14 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1958 Inhoud : 285 m³ Woonoppervlakte : 110 m² Perceeloppervlakte : 190 m² Aantal slaapkamers : 4 Tuinligging : zuid-oost Dak : zadeldak Dakisolatie

Nadere informatie

KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL. Bouwjaar: ca 1937. Inhoud woning: ca 400 m³. Woonoppervlakte: ca 125 m². Perceelgrootte: ca 171 m²

KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL. Bouwjaar: ca 1937. Inhoud woning: ca 400 m³. Woonoppervlakte: ca 125 m². Perceelgrootte: ca 171 m² KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL Bouwjaar: ca 1937 Inhoud woning: ca 400 m³ Woonoppervlakte: ca 125 m² Perceelgrootte: ca 171 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Marco Marijnissen KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL Soort

Nadere informatie

424.000,- k.k. meliormakelaar.nl. 2 onder 1 kap woning

424.000,- k.k. meliormakelaar.nl. 2 onder 1 kap woning Scholekster 20 De Lier Uniek gelegen 2 onder 1 kapwoning, op een perceel van 308 m², met de zijtuin aan het water! De aangebouwde garage en uitbouw aan de zijkant, maken deze zeer ruime woning compleet!

Nadere informatie

PREVIEW. Ede Tielkemeijerweg 7. www.vdbunt.nl

PREVIEW. Ede Tielkemeijerweg 7. www.vdbunt.nl Ede Tielkemeijerweg 7 www.vdbunt.nl OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1935 Inhoud : ca. 300 m³ Woonoppervlakte : ca. 100 m² Perceeloppervlakte : 227 m² Aantal slaapkamers : 3, mogelijkheid voor 4 Tuinligging :

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

KAMSALAMANDER 13 GOIRLE. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 340 m³. Woonoppervlakte: ca 98 m². Perceelgrootte: ca 97 m²

KAMSALAMANDER 13 GOIRLE. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 340 m³. Woonoppervlakte: ca 98 m². Perceelgrootte: ca 97 m² KAMSALAMANDER 13 GOIRLE Bouwjaar: ca 2014 Inhoud woning: ca 340 m³ Woonoppervlakte: ca 98 m² Perceelgrootte: ca 97 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Marlies van Rossum Kamsalamander 13 Op perfecte

Nadere informatie

Maasstreek Makelaardij

Maasstreek Makelaardij Echt, Ampereweg 10 en 10 B Maasstreek Makelaardij Graaf 27 6101 CC Echt Tel. 0475-486565 Fax 0475-485444 www.maasstreek.nl info@maasstreek.nl Echt, Ampèreweg 10 en 10 B Op zoek naar een plek waar wonen

Nadere informatie

DE WEVERIJ 6 STEENBERGEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 621 m³. Woonoppervlakte: ca. 146 m². Perceelgrootte: ca. 263 m²

DE WEVERIJ 6 STEENBERGEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 621 m³. Woonoppervlakte: ca. 146 m². Perceelgrootte: ca. 263 m² DE WEVERIJ 6 STEENBERGEN Bouwjaar: ca. 2011 Inhoud woning: ca. 621 m³ Woonoppervlakte: ca. 146 m² Perceelgrootte: ca. 263 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Pieter Hommel De Weverij 6 Modern afgewerkte

Nadere informatie

Papendrecht Tjaskermolen 15

Papendrecht Tjaskermolen 15 Papendrecht Tjaskermolen 15 Ruime tussenwoning met garage aan een autoluwe straat Woonkamer Keuken Tuin Bel voor een afspraak kantoor Alblasserdam: Papendrecht: T. T. 078-6150600 078-6918111 E. E. papendrecht@kooyman.com

Nadere informatie

TE KOOP BUSSELHEI 34, BEST

TE KOOP BUSSELHEI 34, BEST TE KOOP BUSSELHEI 34, BEST Prachtig gelegen, aan mooi gemeentelijk plantsoen een recent luxe en smaakvol gemoderniseerd, verrassend ruim woonhuis, deels split-level, met uitgebouwde woonkamer, voortuin,

Nadere informatie

Incastraat 31, Purmerend

Incastraat 31, Purmerend Incastraat 31, Purmerend De Woonkamer De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer. Er is gebruik gemaakt van duurzame materialen en aan elk detail is gedacht. Door de vele raampartijen is

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Tureluur 4 VRAAGPRIJS: 295.000,- K.K. Een lichte ruime 2 onder een kap woning met een inpandige garage en een sfeervolle aangelegde tuin op het zuiden.

Nadere informatie

GANSEBOOM 51, GELDROP. Koopprijs ,- k.k. Bouwjaar. Inhoud. ca. 320 m³. ca. 105 m². Woonoppervlakte. 144 m². Perceeloppervlakte.

GANSEBOOM 51, GELDROP. Koopprijs ,- k.k. Bouwjaar. Inhoud. ca. 320 m³. ca. 105 m². Woonoppervlakte. 144 m². Perceeloppervlakte. GANSEBOOM 51, GELDROP Koopprijs Bouwjaar Inhoud Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Aanvaarding Makelaar 207.500,- k.k. 1982 ca. 320 m³ ca. 105 m² 144 m² in overleg Robert Jan Bekkering Woning in kindvriendelijke

Nadere informatie

Oudwijkerveldstraat 103 UTRECHT

Oudwijkerveldstraat 103 UTRECHT Oudwijkerveldstraat 103 UTRECHT Aantal kamers: 3 Aantal slaapkamers: 2 Woonoppervlakte: 75 m² Oppervlakte buitenruimte: 8 m² Perceeloppervlakte: 55 m² Inhoud: 235 m³ Bouwjaar: -1906 Utrecht 030-273 61

Nadere informatie

TE KOOP. IJsselvallei k.k. Kampen. Vraagprijs

TE KOOP. IJsselvallei k.k. Kampen. Vraagprijs TE KOOP Vraagprijs IJsselvallei 3 Kampen 449.000 k.k. 038-2302785 info@mevrouwvastgoed.nl www.mevrouwvastgoed.nl IJsselvallei 3 Kampen Ben je op zoek naar veel ruimte? Dan is deze woning zeker wat voor

Nadere informatie

Rosmalen Deken Fritsenstraat 65

Rosmalen Deken Fritsenstraat 65 Rosmalen Deken Fritsenstraat 65 Nabij het centrum van Rosmalen, op een zeer gewilde locatie gelegen, ligt deze solide vrijstaande woning. Buiten een zonnige tuin op het zuid-oosten, beschikt deze woning

Nadere informatie

TE KOOP ZAGERSTRAAT 19, BREUGEL

TE KOOP ZAGERSTRAAT 19, BREUGEL TE KOOP ZAGERSTRAAT 19, BREUGEL Prima onderhouden, ruim bemeten en goed geïsoleerd woonhuis, type tussenwoning, met voortuin, achtertuin, berging en achterom. Rustige, gewilde en kindvriendelijke ligging

Nadere informatie

Heteren Tuin van de Burgemeester 26

Heteren Tuin van de Burgemeester 26 www.vdbunt.nl Heteren Tuin van de Burgemeester 26 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 2002 Inhoud : ca. 580 m³ Woonoppervlakte : ca. 175 m² Perceeloppervlakte : 561 m² Aantal slaapkamers : 4 Tuinligging : Zuiden

Nadere informatie