MORE THAN WINDOW FASHION DEALER PLISSE HORDEUR VANGG. Montage d.m.v. bevestigingsklemmen, hierdoor wordt onderhoud eenvoudig.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MORE THAN WINDOW FASHION DEALER PLISSE HORDEUR VANGG. Montage d.m.v. bevestigingsklemmen, hierdoor wordt onderhoud eenvoudig."

Transcriptie

1 PLISSE HORDEUR VANGG De oosterse vouwkunst van deze geplisseerde hordeur is een sieraad in ieder interieur. Het gaas is in plissevorm en bestand tegen rotting en UV-straling. Montage is eenvoudig en door de moderne vorm is er meer ruimte voor uw vitrage en gordijnen. Montage d.m.v. bevestigingsklemmen, hierdoor wordt onderhoud eenvoudig. UITVOERING In elke RAL-kleur uitvoerbaar. Plisségaas in zwart en grijs. Leverbaar in verschillende breedtes van 96 cm,110 cm, 130 cm en 160 cm. Hoogte variëren van 179 cm. tot 260 cm. Met een 3 mm. hoog zelfklevend onderprofiel. Bediening via treklijst met borstel, de borstel zorgt voor een goede afsluiting tegen de deurpost.

2 DRAAI-PENDELDEUR JAZZ De luxe pendeldeur Jazz is een stijlvolle en geruisloze hordeur van robuuste kwaliteit die aan beiden zijde kan worden geopend. Met een onzichtbaar gemonteerde schopplaat. Met extra sterke magneetstrip. Meerdelige aluminium scharnieren, hierdoor wordt onderhoud eenvoudig. De draaideur Jazz is een enkelvoudige, stijlvolle hordeur van robuuste kwaliteit. Alle onderdelen zijn uitgevoerd van slijtvaste materialen zoals roestvrijstaal en aluminium. UITVOERING In elke RAL-kleur uitvoerbaar. Ruime keuze in gaassoorten. U heeft de keuze om verschillende gaasdoeken toe te passen in één deur. Leverbaar als enkelvoudige draaideur en als luxe pendeldeur. Bediening via treklijst met rondom gemonteerde borstels, de borstel zorgt voor een goede afsluiting tegen de deurpost.

3 ROLHORDEUR PRESTIGE De rolhordeur Prestige behoort tot de topklasse van het HR Design horren programma en blinkt uit in bedieningsgemak. De Prestige heeft een unieke windvaste gaasopsluiting, automatische vuilafvoer en is ook geschikt voor grote deuropeningen en puien. Om het gaas beter zichtbaar te maken, wordt een set vogelstickers meegeleverd of kan men kiezen voor verticale banen in het gaas. Zowel in de breedte als in de hoogte precies op maat geleverd. UITVOERING In elke RAL-kleur uitvoerbaar. Ruime keuze in gaassoorten. Absoluut windvaste gaasopsluiting rondom doormiddel van koolstofpennen. De treklijst stopt automatisch op vooraf ingestelde stoppunten. De geleiders blijven schoon door een in de treklijst opgenomen borstelset. De rolhordeur Prestige is aan de buiten-en binnenzijde voorzien van een spanjoletsluiting.

4 INZETHOR HITT HR Design inzethor Hitt is geschikt voor vrijwel elk draai-kiepraam. Gemakkelijk te plaatsen en uit te nemen, zonder beschadigingen aan het kozijn. De handgrepen zijn alleen aan de binnenzijde zichtbaar wat de hor aan de buitenzijde een strak uiterlijk geeft. UITVOERING In elke RAL-kleur uitvoerbaar. Ruime keuze in gaassoorten. Geschikt voor kunststof, aluminium en houten raamkozijnen. Borstelafdichting om beschadigingen en klapperen te voorkomen. Handgrepen aan binnenzijde. Bevestiging d.m.v. montagehaken voor eenvoudige montage. Bevestiging is ook mogelijk met veerstiften, extra handgrepen zijn dan niet nodig.

5 INZETRAAMHOR FLEXX Deze nieuwe generatie inzethorren zijn geschikt voor vrijwel elk draai-kiepraam. Gemakkelijk te plaatsen en uit te nemen, zonder beschadigingen aan het kozijn. De Inzethor Flexx is vanwege de 0,6 mm dunne kunststof flens (altijd donkergrijs) geschikt voor vrijwel ieder draaikiepraam. Montage met klemveer dus montage zonder te schroeven. De dunne flens, van 0,6 mm, maakt plaatsing ook mogelijk in kozijnen met een politiekeurmerk. Unieke wijze van gaasspanning leidt tot zeer egaal gespannen gaas. Met GIO-erkenning, keurmerk voor goed industrieel ontwerp. UITVOERING RAL-kleuren crème RAL9001, wit RAL9010 & antraciet grijs RAL7016 en zilver RAL9006. Ruime keuze in gaassoorten. Het gebruik van flexibel materiaal zorgt voor een perfecte pasvorm in elke type raamkozijn. Na plaatsing blijft het raam hierdoor gemakkelijk sluitbaar.

6 INZETRAAMHOR TIZZ Geen zichtbare kunststof onderdelen na montage, gaat vrijwel onzichtbaar op in het kozijn. Gemakkelijk te monteren en te demonteren. Geschikt voor draaikiepramen, ook met een smalle dagopening. UITVOERING RAL-kleuren crème RAL9001, wit RAL9010, antraciet grijs RAL7016 en zilver RAL9006. Ruime keuze in gaassoorten. Vanaf een hoogte maat meer dan 130 cm zal er een horizontaal verstevigingsprofiel geplaatst worden. Bij een afwijkende plaats van het verstevigingsprofielen de maat vanaf onderzijde opgeven.

7 INZETRAAMROLHOR VIPP De Inzetrolhor Vipp is een raamrolhorsysteem voor draaikiepramen. Montage met klemveer dus montage zonder te schroeven. Geschikt voor draaikiepramen met een kunststof, houten of aluminium kozijn. UITVOERING RAL-kleuren crème RAL9001, wit RAL9010, antraciet grijs RAL7016 en zilver RAL9006. Ruime keuze in gaassoorten. Kunststof onderdelen standaard leverbaar in de kleur: donker antraciet, wit en crème. Weerbestendige kantelsluiting

8 RAAMROLHOR BUZZ Raamrolhor Buzz is een veelzijdig en modern rolhorsysteem die zich onderscheidt doordat de voorkap van de cassette los gehaald kan worden. U kunt eenvoudig de speciale voorspanner stellen zonder het systeem te demonteren. UITVOERING In elke RAL-kleur uitvoerbaar. Fiberglas gaas grijs (standaard) of zwart. De unieke gaasgeleiding zorgt ervoor dat het gaas op zijn plek blijft zitten. Borstelafdichting om beschadigingen en klapperen te voorkomen. Bediening middels het midden van de treklijst. Compleet geleverd met bevestigingsmateriaal.

9 RAAMROLHOR ZOEMM Raamrolhor Zoemm kenmerkt zich door de fraaie, halfronde vormgeving dat standaard is uitgevoerd met een softsluiting. Dit zorgt ervoor dat het raamrolhor geleidelijk en fluisterstil oprolt. Handgrepen mogelijk aan zowel binnenzijde als buitenzijde. UITVOERING RAL-kleuren crème RAL9001, wit RAL9010, antraciet structuurlak RAL7016. Alleen leverbaar in fiberglas gaas grijs. Leverbaar vanaf 40 cm. breed tot een hoogte van 240 cm. Standaard met softsluiting vanaf 45 cm. breed. De unieke gaasgeleiding zorgt ervoor dat het gaas op zijn plek blijft zitten. Borstel in treklijst voor een perfecte aansluiting op vensterbank of kozijn.

10 RAAMROLHOR SUPER Raamrolhor Super is een raamrolhor van hoge kwaliteit met als belangrijkste kenmerken: unieke gaasopsluiting, comfortabel bedieningsgemak, een elegante vormgeving, binnen en buiten toepasbaar en exact op maat aan te brengen. De geleiders zijn voorzien van stiften in de zomen van het gaas. Het gaas is op deze manier wind- en tochtvast opgesloten. UITVOERING RAL-kleuren crème RAL9001, wit RAL9010, antraciet structuurlak RAL7016. Ruime keuze in gaassoorten. Standaard met softsluiting De slank vormgegeven aluminium cassette, de smalle zijgeleiders en de treklijst passen in elk interieur. De cassette is volledig gesloten. Bij plaatsing buiten hebben vuil en regen geen invloed op het systeem.

11 VAST RAAMHOR WINN Geschikt voor zowel in de dag montage (inzethor), als op de dag montage (voorzethor). Het frame is opgebouwd uit 23 mm smalle aluminium profielen. Voor het openen en sluiten heeft de vaste hor in de ODD uitvoering een handgreepje, twee scharnieren en magneetsluitingen voor een uitvoering met scharnieren. UITVOERING RAL-kleuren crème RAL9001, wit RAL9010, antraciet grijs RAL7016 en zilver RAL9006. Ruime keuze in gaassoorten. Vanaf een hoogte maat hoger dan 130 cm. zal er een horizontaal verstevigingsprofiel geplaatst worden. Bij een afwijkende plaats van het verstevigingsprofielen de maat vanaf onderzijde opgeven.

12 VOUWGORDIJNEN HR Design vouwgordijnen worden veelvuldig toegepast. Ze geven uw woning een warme uitstraling en houden hinderlijk zonlicht buiten. Een verduisterend vouwgordijn houdt uw kamer zo donker mogelijk, ideaal voor op de slaapkamer. Wilt u toch van het daglicht genieten, maar de inkijk verminderen? Dan kunt u kiezen voor een lichtdoorlatende stof. Met een scala aan natuurgetrouwe stoffen heeft u genoeg keuze! Om het daglicht binnen te laten en uw privacy te behouden is het Madrid Top Down systeem ideaal voor u! Het vouwgordijnsysteem kan nu ook van boven naar beneden bediend worden. VERSCHILLENDE SYSTEMEN Madrid vouwgordijnsysteem Valencia vouwgordijnsysteem XXL vouwgordijnsysteem

13 VLAKGORDIJNEN Vlakgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Het zijn strakke panelen met een minimale breedte van 25 cm. De panelen worden met klittenband, of door middel van een pees aan de paneelrunner bevestigd. Ieder paneel wordt uitgevoerd met een verzwaringsprofiel in de onderzoom. Men kan dus een enkel paneel als decoratie voor het raam plaatsen of een scheidingswand van panelen creëren. VERSCHILLENDE SYSTEMEN Ultimate vlakgordijnsysteem Absolute vlakgordijnsysteem Nippon vlakgordijnsysteem

14 VERTICALE LAMELLEN Onze verticale lamellen bieden het grootste assortiment uit onze HR Design collectie. De HR Design verticale lamellen geven uw kamer een sfeervolle uitstraling. U bepaalt uw eigen lichtinval door de lamellen in de gewenste positie te kantelen. Voor zowel kleine als grote raampartijen bieden wij u de perfecte oplossing. De trapeze rail is voor onze verticale lamellen geen obstakel. Onze verticale lamellen zijn uitvoerbaar in aluminium, kunststof en stof. Met keuze uit een scala van kleuren is de kans van slagen groot! SYSTEEM Met de nieuwe verticaal rail Absolute glijden uw lamellen geruisloos in de rail.

15 HORIZONTALE ALUMINIUM JALOEZIEEN De HR Design aluminium horizontale jaloezieën zijn een toonaangevend begrip binnen de HR Design collectie. Gebaseerd op de laatste woontrends zullen de jaloezieën uw woning een stijlvol karakter geven. VERSCHILLENDE SYSTEMEN Monocommando MC1 met kettingbediening Monocommando MC2 met kettingbediening Monocommando MC3 met eindooskoord Monomagic De horizontale jaloezieën zijn te tuimelen om zo de gewenste lichtinval te bepalen. Door de lamellen op een bepaalde stand te tuimelen is het mogelijk dat u wel naar buiten kunt kijken maar toch nog de gewenste privacy heeft. Creëer uw eigen sfeer met de horizontale jaloezieën van HR Design, leverbaar in diverse uitvoeringen en lamel breedtes.

16 HORIZONTAAL HOUT De HR Design houten horizontale jaloezieën zien we steeds vaker terug in het interieur. De houten jaloezieën zorgen voor een sfeervolle ambiance.tevens heeft u een ruime keuze in kleur. LAMELBREEDTES: 25 mm. 50 mm. 63 mm. RETRO Op verzoek kunnen wij de HR Design houten jaloezie ook in een Retro uitvoering leveren. Dit is een open uitvoering waarbij alle bedieningsonderdelen zichtbaar zijn. Tevens is het als optie mogelijk de jaloezie te voorzien van bijpassend ladderband. Let op! Bij Retro jaloezieën is een gesplitste bediening niet mogelijk.

17 ROLGORDIJN Het HR Design rolgordijn komt in elk interieur goed tot zijn recht. Rolgordijnen kunnen goed worden toegepast in combinatie met overgordijnen. Met de ruime collectie die wij u bieden zit er altijd een geschikte kleur voor u tussen. In onze collectie zitten uni- en dessin stoffen, maar ook verduisterende of juist lichtdoorlatende stoffen. Extra duurzame, vuilafstotende en vlamvertragende stoffen zijn de projectstoffen, uitermate geschikt voor alle werkplekken. VERSCHILLENDE MODELLEN: Rolgordijn standaard Rolgordijn easy Rolgordijn cassette vario Rolgordijn cassette quint Rolgordijn cassette chic Rolgordijn XXL Rolgordijn Twin

18 HI-LIGHT De HR Design Hi-light is een bijzonder product. Het bestaat uit twee stoflagen die ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. De horizontale transparante en non-transparante polyester in banen geweven stoffen zijn in verschillende kleuren leverbaar. Uiteraard werken wij alleen met de meest luxe kwaliteits stoffen. De speciaal geselecteerde stoffen zijn representatief voor uw woning. De eigentijdse kleuren passen in iedere woning en zorgen voor een speelse lichtinval. Met de dichte banen van 7,5 cm hoogte en open banen van 5 cm. hoogte kunt u de lichtinval zelf regelen. VERSCHILLENDE MODELLEN: Hi-light de Luxe

19 PLISSEGORDIJN & HONINGRAAT De HR Design plisségordijn collectie is helemaal van deze tijd door het grote aanbod van kleuren en de eigentijdse look. Het boven-, en onderprofiel is te verkrijgen in de onderstaande kleuren: wit, technisch zilver, zwart, messing of crème. Zo is het mogelijk het profiel aan uw interieur, of stofkeuze af te stemmen. Voor elke raamsituatie is er wel een oplossing. In ons modellen overzicht kunt u alle verschillende oplossingen zien, zoals bijvoorbeeld de top-down. Een erg handig systeem wanneer je zowel natuurlijk licht als privacy wilt creëren. Uitgebreide keuze in diverse stoffen: van uni tot dessin, transparant of verduisterend, warmtewerend, vocht-, en vuilafstotend, beeldschermgeschikt en vlamvertragend. Het zit allemaal in deze uitgebreide collectie.

20 PERFECT FIT De HR Design Perfect Fit heeft een perfecte pasvorm. Perfect Fit is een 4 kaderig frame dat men tussen de glaslatten klemt door middel van 4 clips die nauwelijks tot niet zichtbaar zijn. De clips worden tussen de glaslatten en het glas geklemd. Het systeem is zo ontwikkeld dat schroeven niet nodig is. Stabiele aluminium geleidingsprofielen waarin het product bevestigd wordt. Optimale zonwering en afdichting dankzij het aluminium 4-kaderig profiel. Zeer grote keuze in collectie stoffen. Door eenvoudige demontage is het schoonmaken van ruiten geen probleem. HR Design Perfect Fit is leverbaar in combinatie met plissé, duette, rolgordijnen en jaloezieën. Bent u op zoek naar een systeem dat simpel is te monteren. Dan is dit systeem dé ideale oplossing voor ieder kozijn in elk interieur. Het systeem past perfect voor kunststof kozijnen en deuren. Een smaakvolle oplossing voor montage van raambekleding direct op raam. Steunen zijn onzichtbaar bij voor- en zijaanzicht.

21 TERRASSCHERM TAHOMA De Tahoma is een semi-cassette terrasscherm en helemaal van deze tijd. Bij het ontwerp van de Tahoma is extra aandacht besteed aan value for money. Zo is er een sterk ontwerp neergezet, bestaande uit kwalitatief goede materialen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. KLEUR Het terrasscherm Tahoma is standaard leverbaar in crèmewit (RAL9001) en antraciet structuurlak (RAL 7016). Voor een minderprijs kunt u kiezen voor de ASA CD-motor inclusief draaischakelaar. AFMETING De maximale breedte van de Tahoma is 550 cm. bij een uitval een 250 cm. of 500 cm. bij een uitval van 300 cm. Bij schermen breder dan 450 cm. wordt een muurbeugel meegeleverd. BEDIENING Standaard wordt de Tahoma bediend door een ASA ETR-Amotor inclusief GO-1 handzender ( 5 jaar fabrieksgarantie). Optioneel kunt u kiezen voor een draadloze zon-en windautomaat van ASA inclusief handzender.

22 TERRASSCHERM ARIAL Het terrasscherm Arial is een echt ruimtewonder. Door de compacte vormgeving ( slecht 12,2 cm. hoog ) en unieke stelmogelijkheden is de Arial in vrijwel elke situatie toe te passen. De standaard montagesteunen maken zowel muur- als wandmontage mogelijk. De Arial is een semicassettescherm ( onderkant niet geheel gesloten ), maar door de geïntegreerde doekgoot blijft het doek toch beschermd en zodoende langer mooi. Tevens zorgt het unieke oploopsysteem voor een geluidsarme en soepele sluiting. inclusief GO-1 handzender. (5 jaar fabriekgarantie) Optioneel kunt u kiezen voor een draadloze zon-en windautomaat van ASA inclusief handzender. AFMETING De maximale breedte van de Arial is 550 cm. bij een uitval een 250 cm. of 500 cm. bij een uitval van 300 cm. Bij schermen breder dan 450 cm. wordt een muurbeugel meegeleverd. KLEUR Het terrasscherm Arial is alleen leverbaar in crèmewit (RAL9001). BEDIENING Standaard wordt de Arial bediend door een ASA ETR-A-motor

23 TERRASSCHERM CALIBRI Het terrasscherm Calibri is een cassettescherm met een zeer eigentijdse uitstraling. De afgeronde vormen geven het scherm een fraaie omlijning die naadloos zal aansluiten op iedere gevel. KLEUR Het terrasscherm Calibri is standaard leverbaar in antraciet structuurlak (RAL7016). Tegen minderprijs kunt u kiezen voor crèmewit (RAL9001). Optioneel kunt u kiezen voor de nieuwe Eolis 3D windsensor (windverklikker in voorlijst). AFMETING De maximale breedte van de Calibri cassette is 550 cm. bij een uitval een 250 cm. of 500 cm. bij een uitval van 300 cm. BEDIENING Standaard wordt de Calibri bediend door een Somfy Orea RTS-motor inclusief Telis 1-Pure handzender (5 jaar fabrieksgarantie). Optioneel kunt u kiezen voor een draadloze zon-en windautomaat van Somfy inclusief handzender. Tegen minderprijs is de Somfy SLT-motor met opbouwschakelaar verkrijgbaar.

24 TERRASSCHERM VERDANA De Verdana is door zijn unieke stelmogelijkheden in bijna iedere situatie te plaatsen. Dit unieke scherm heeft speciale montagesteunen die zowel voor muur-als plafondbevestiging geschikt zijn. Bovendien zijn de montagesteunen voorzien van een inhaaksysteem die de montage van het scherm makkelijker maken. KLEUR Het terrasscherm Verdana is standaard leverbaar in antraciet structuurlak (RAL7016). Tegen minderprijs kunt u kiezen voor crèmewit (RAL9001). windautomaat van Somfy inclusief handzender. Tegen minderprijs is de Somfy SLT-motor met opbouwschakelaar verkrijgbaar. Ook kunt u kiezen voor de nieuwe Eolis 3D windsensor ( windverklikker in voorlijst ). AFMETING De maximale breedte van de Verdana cassette is 600 cm. bij een uitval een 350 cm. of 650 cm. bij een uitval van 300 cm. Bij schermen breder dan 450 cm. wordt een muurbeugel meegeleverd. BEDIENING Standaard wordt de Verdana bediend door een Somfy Orea RTS-motor inclusief Telis 1-Pure handzender ( 5jaar fabriekgarantie). Optioneel kunt u kiezen voor een draadloze zon-en

25 SCREEN ORIONN Screens hebben ideale eigenschappen als zonwering. Een van die eigenschappen is dat het zonlicht wordt gefilterd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Door de verticale montage steken er geen hinderlijke onderdelen buiten de gevel, een esthetisch en praktischvoordeel ten opzichte van conventionele uitvalschermen. Orionn is een bijzonder type screen waarbij aan de zijkanten een doekgeleidingssysteem met rits zit. Daarom is het Orionn screen windvast en bestand tegen een windkracht 8. Omdat het doek gefixeerd wordt in de geleiders, is de screen in neergelaten toestand zelfs insectenwerend. BEDIENING De Orionn screen wordt standaard bediend door een Somfy-LT motor met opbouwschakelaar ( 5 jaar garantie). Tegen meerprijs ook als RTS met afstandsbediening leverbaar. AFMETING De maximale afmeting van een Orionn screen is 300 cm. breed en 300 cm. hoog. KLEUR De Orionn screen is standaard leverbaar in crèmewit (RAL9001) en antraciet (RAL7016), in kast 95 afgeschuind 45o met lip.

26 ROLLUIK ZENITT MINI Het rolluik Zenitt mini is een kwalitatief hoogwaardig rolluik dat volledig is opgebouwd uit kwaliteits componenten. Het rolluik is bij uitstek geschikt voor diegenen die voor een scherpe prijs een zeer betrouwbaar elektrisch bedienbaar rolluik aan de gevel willen. De rolluik Zenitt mini wordt geleverd met een afgeschuinde kap en een design onderlijst. Het rolluik onderscheidt zich door een zeer compacte oproldiameter waardoor er met kleinere kasten dan normaal gewerkt kan worden. De sterke aluminium lamellen hebben een doeltreffende inbraakvertragende werking en zorgen voor een perfecte isolatie op het gebied van geluid, kou en warmte. BEDIENING Het rolluik Zenitt mini wordt standaard voorzien van een motor inclusief draaischakelaar. Maximale rolluikhoogte bij verschillende kastafmetingen (cm.) Kast in mm Geleiderhoogte 166, ,5 Totale hoogte LAMEL EIGENSCHAPPEN Dekbreedte lamel: 35,1 mm. Lamelbreedte: 40,6 mm. Lameldikte: 8,85 mm. Lamellen per meter hoogte: 28,5.

27 ROLLUIK COMPACT PLUS De Compact Plus wordt zowel met een afgeschuinde kap als stijlvolle ronde kap geleverd. De sterke aluminium lamellen hebben een doeltreffende inbraakvertragende werking en zorgen voor een perfecte isolatie op gebied van geluid, kou en warmte. De hoogwaardige lakkwaliteit zorgt voor een hoge krasvastheid en betere kleurechtheid. LAMEL EIGENSCHAPPEN Dekbreedte lamel: 42 mm. Lamelbreedte: 49 mm. Lameldikte: 9,3 mm. Lamellen per meter hoogte: 24. BEDIENING Het rolluik Compact Plus wordt standaard voorzien van een Somfy Ilmo-motor inclusief draaischakelaar ( 5 jaar fabrieksgarantie ). Maximale rolluikhoogte bij verschillende kastafmetingen (cm.) Kast in mm Geleiderhoogte 166, , Totale hoogte

Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens

Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens Terrasschermen Arizona Prijsdoorbraak Het scherm sluit altijd goed dankzij het oploopsysteem ASA ETR-A motor voert

Nadere informatie

Perfect fit. Modellen De productgroepen Plisségordijn & Honingraat, Rolgordijnen en Horizontale jaloezieën zijn in verschillende modellen leverbaar.

Perfect fit. Modellen De productgroepen Plisségordijn & Honingraat, Rolgordijnen en Horizontale jaloezieën zijn in verschillende modellen leverbaar. Perfect fit Collectie De HR Design Perfect Fit heeft een perfecte pasvorm. Perfect Fit is een kaderig frame dat men tussen de glaslatten klemt door middel van clips die nauwelijks tot niet zichtbaar zijn.

Nadere informatie

KLUSMATE BUITENZONWERING & HORREN INHOUD. 20% KEUZEKORTING OP ALLE HORREN EN VLIEGENGORDIJNEN met de bon van de achterzijde GRATIS MOTOR

KLUSMATE BUITENZONWERING & HORREN INHOUD. 20% KEUZEKORTING OP ALLE HORREN EN VLIEGENGORDIJNEN met de bon van de achterzijde GRATIS MOTOR VOORJAAR - ZOMER 2014 KLUSMATE 1 BUITENZONWERING & HORREN INHOUD 20% KEUZEKORTING OP ALLE HORREN EN VLIEGENGORDIJNEN met de bon van de achterzijde GRATIS MOTOR bij knikarmscherm MM-02/MM-03 20% KEUZEKORTING

Nadere informatie

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen Vlakgordijnen Vlakgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Het zijn strakke panelen met een minimale breedte van 25 cm. De panelen worden met klittenband, of door middel van een pees

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

wooninspiratie doe je op bij hr design.

wooninspiratie doe je op bij hr design. wooninspiratie doe je op bij hr design. 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. welke

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Horizontaal aluminium

Horizontaal aluminium Horizontaal aluminium De HR Design aluminium horizontale jaloezieën zijn een toonaangevend begrip binnen de HR Design collectie. Gebaseerd op de laatste woontrends zullen de jaloezieën uw woning een stijlvol

Nadere informatie

Bestelformulier Fax 010-435 46 71

Bestelformulier Fax 010-435 46 71 HR Design Horren Plissé hordeur Vangg Breedte maat ( 96 cm. / 110 cm. / 130 cm. / 160 cm. ) Sluiting (n.v.t. of pakket middensluiting of gekoppeld ) Model ( AE t/m Z ) Bovenprofiel in lengte in cm. Onderprofiel(

Nadere informatie

ACTIE. Nazomeractie. Al 25 jaar het scherpst geprijsde A-merk van Nederland. spectaculaire nazomerprijzen. Terrasoverkappingen.

ACTIE. Nazomeractie. Al 25 jaar het scherpst geprijsde A-merk van Nederland. spectaculaire nazomerprijzen. Terrasoverkappingen. Al 25 jaar het scherpst geprijsde A-merk van Nederland MADE IN HOLLAND BESTE PRIJS/KWALITEIT IN 10 WERKDAGEN BIJ UW SPECIALIST Nazomeractie 2011 Terrasoverkappingen Terrasschermen Rolluiken Serrezonwering

Nadere informatie

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen.

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen. vinke beilen zonwering 3 e zonwering 50% KORTING Geldig op Luxaflex Duette en Plissé Shades en NL Label Multishades en Rolgordijnen.* de échte binnenhuis adviseur hello sunshine! spelen met zonlicht *Korting

Nadere informatie

#Multimatehelpt. zonwering op maat. Totaaloplossing voor iedere zon. Het zonnetje uit huis. Raamdecoratie in alle soorten en maten.

#Multimatehelpt. zonwering op maat. Totaaloplossing voor iedere zon. Het zonnetje uit huis. Raamdecoratie in alle soorten en maten. Voorjaar 2019 - multimate.nl #Multimatehelpt zonwering op maat Het zonnetje uit huis Raamdecoratie in alle soorten en maten Ongewenst bezoek Totaaloplossing voor iedere zon De zomer is onderweg. Het kan

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Inzethor Hitt. Toepassing Geschikt voor kunststof, aluminium en houten raamkozijnen. Keuze in gaas: Uitvoering

Inzethor Hitt. Toepassing Geschikt voor kunststof, aluminium en houten raamkozijnen. Keuze in gaas: Uitvoering Slechte ventilatie in een woning kan gezondheidsklachten veroorzaken of verergeren. U kunt het beste 24 uur per dag ventileren. Met een HR Design inzethor is het gegarandeerd insectenvrij ventileren. HR

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën Jaloezie 16 mm. Jaloezie 25 mm. Jaloezie 35/50 mm. Jaloezie 70 mm. Algemeen De JEWEL horizontale jaloezieën collectie is in een groot modisch kleurenpalet verkrijgbaar. Tevens zijn er vele afwerkingmogelijkheden.

Nadere informatie

Buitenzonwering op maat

Buitenzonwering op maat raamdecoratie Buitenzonwering op maat Overzicht assortiment Overzicht prijzen en afmetingen Meetinstructies Buitenzonwering op maat Buitenzonwering is de zomerse sfeerbepaler voor uw woning. Buitenzonwering

Nadere informatie

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012 raamdecoratie augustus 2012 al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering opmeetservice Bezorgservice Montageservice Meer info online op alle raamdecoratie * * m.u.v. shutters en geldt alleen

Nadere informatie

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering beschermt tegen warmte en licht zowel op uw terras als in uw woning Luxaflex

Nadere informatie

Screens. Screens. Projectscreens. Verduisteringsscreens. Windvaste screens 244-091223(6)

Screens. Screens. Projectscreens. Verduisteringsscreens. Windvaste screens 244-091223(6) Screens Screens Projectscreens Verduisteringsscreens Windvaste screens 244-091223(6) De Verano screens: Standaard screens (V565 t/m V508) leverbaar in diverse modellen. Doeklengte, doekhoogte, plaatsing

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

Basic raamrolhor 2 1 Rondo raamrolhor 2 3 Voorzethor 2 5 Inklemhor 2 7 Raamplissé JAPAN 2.9 Inklemraamplissé UNIT 2.11 raamhorren

Basic raamrolhor 2 1 Rondo raamrolhor 2 3 Voorzethor 2 5 Inklemhor 2 7 Raamplissé JAPAN 2.9 Inklemraamplissé UNIT 2.11 raamhorren Basic raamrolhor 2 1 Rondo raamrolhor 2 3 Voorzethor 2 5 Inklemhor 2 7 Raamplissé JAPAN 2.9 Inklemraamplissé UNIT 2.11 raamhorren raamhorren 3-2009/3-2010 Raamrolhor BASIC Toepassing Draaikiep-raam Schuifraam

Nadere informatie

Buitenzonwering op maat

Buitenzonwering op maat raamdecoratie Buitenzonwering op maat Overzicht assortiment Overzicht prijzen en afmetingen Meetinstructies Buitenzonwering op maat Buitenzonwering is de zomerse sfeerbepaler voor uw woning. Buitenzonwering

Nadere informatie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1 Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 14:14 Pagina 2 Horizontale Jaloezie 3344 Waarom Luxaflex Dakraamproducten? Luxaflex

Nadere informatie

Raamhorren Hordeuren Uw -dealer

Raamhorren Hordeuren Uw -dealer Raamhorren Hordeuren Rolhor BASIC of RONDO BASIC Draaikiep-raam Schuifraam Draairaam voor ramen en deuren Omdat smaken nu eenmaal verschillen, verschillen ook onze rolhorren; de strakke uitstraling van

Nadere informatie

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met Terrasscherm V805 - Cortona De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering die een geweldig design combineert met ongekende toepassingsmogelijkheden. Het product is breed inzetbaar, zowel vrijstaand

Nadere informatie

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. Landelijk Houdt u van gezelligheid, warmte

Nadere informatie

Horren Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Scharnierende Hordeur Het Horrenprogramma In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten

Nadere informatie

ACTIE. Voorjaarsactie 2011. informeer bij uw dealer. spectaculaire voorjaarsprijzen. MADE IN HOLLAND Nieuw Rozendael vrijstaande zonwering

ACTIE. Voorjaarsactie 2011. informeer bij uw dealer. spectaculaire voorjaarsprijzen. MADE IN HOLLAND Nieuw Rozendael vrijstaande zonwering MADE IN HOLLAND Nieuw Rozendael vrijstaande zonwering informeer bij uw dealer BESTE PRIJS/KWALITEIT IN 10 WERKDAGEN BIJ UW DEALER Voorjaarsactie 2011 Terrasschermen SR-screens Rolluiken Plisséhordeuren

Nadere informatie

I Voor kunststof en houten draaikiepramen

I Voor kunststof en houten draaikiepramen Inzethor I Voor kunststof en houten draaikiepramen Eigenschappen: > Plaatsen zonder boren of schroeven > In verstek gezaagde hoeken > Flensdikte slechts 0,8 mm > Op maat gemaakt > Afwijkende vormen mogelijk

Nadere informatie

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01 INSPIRATIE MAGAZINE / 2018 editie 01 PLISSÉ- GORDIJNEN OP MAAT De trendy collectie plisségordijnen van ilumio biedt een ruime keuze kleuren en modellen. Ons assortiment bestaat uit transparante, lichtdoorlatende

Nadere informatie

Nu 10 jaar in Nieuwegein

Nu 10 jaar in Nieuwegein Nu 10 jaar in Nieuwegein Uw expert in de provincie Utrecht sinds 1946 VRIJDAG 3 Openingstijd: 09:00-18:00 ZATERDAG 4 Openingstijd: 09:00-17:00 2 e PAASDAG 6 Openingstijd: 10:00-16:00 10% KORTING op ons

Nadere informatie

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Inhoud 4-5 Terraszonwering 6-7 Fiora Grande 8 Fiora Compact 9 Spectra Nova 10-11 Smart Choice

Nadere informatie

Unilux. Raamhorren Hordeuren

Unilux. Raamhorren Hordeuren Unilux Raamhorren Hordeuren Rolhor voor ramen en deuren Omdat smaken nu eenmaal verschillen, verschillen ook onze rolhorren; de strakke uitstraling van de Basic of de ronde contouren van de Rondo. Beide

Nadere informatie

Unilux. Raamhorren Hordeuren Topspin. innovatief in woon- en werkcomfort

Unilux. Raamhorren Hordeuren Topspin. innovatief in woon- en werkcomfort Raamhorren Hordeuren Topspin innovatief in woon- en werkcomfort Rolhor voor ramen en deuren De Rondo rolhordeur is mooi voorbeeld van functioneel design. De ronde lijnen vinden hun aansluiting bij elk

Nadere informatie

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën Horizontale jaloezieën SUNWAY horizontale jaloezieën Duurzaamheid De legering (de technische samenstelling van het metaal) van De uitgebreide SUNWAY horizontale jaloezieën collectie biedt u de perfecte

Nadere informatie

Rolgordijnen. Screenstoffen. Dessin mogelijkheden. Detail rolgordijnsteun. Dakraamsystemen

Rolgordijnen. Screenstoffen. Dessin mogelijkheden. Detail rolgordijnsteun. Dakraamsystemen Rolgordijnen Dessin mogelijkheden Screenstoffen Detail rolgordijnsteun Dakraamsystemen "JEWEL" Rolgordijnen Algemeen "JEWEL" rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor gebruik in uiteenlopende situaties

Nadere informatie

Silhouette. Gordijnen. Stijlvol licht WINDOW FASHIONS

Silhouette. Gordijnen. Stijlvol licht WINDOW FASHIONS Stijlvol licht L uxaflex WINDOW FASHIONS Silhouette Gordijnen L ONDON PARIS BRUSSELS AMSTERDAM BERLIN MADRID OSLO STOCKHOLM MILAN VIENNA ISTANBUL COPENHAGEN ZURICH LISBON DUBLIN 3467 Luxaflex Silhouette

Nadere informatie

De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal

De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal Luxaflex Duo Blinds Een perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit in één product 4389/1698 Simpel maar geniaal De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal toepassingen

Nadere informatie

Eigenschappen. Standaard RALkleuren uit voorraad leverbaar:

Eigenschappen. Standaard RALkleuren uit voorraad leverbaar: Inzethor De inzethor is een vaste hor die geschikt is voor vrijwel alle kunststof en houten draaikiepramen welke in het kozijn wordt geplaatst zonder te boren of schroeven. De inzethor is leverbaar in

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht 2 Plissé hordeur Rolhor: Geschikt voor vrijwel elk raam met haar robuuste design dat betrouwbaar en flexibel in montagemogelijkheden is. Rolhor Horren Laat frisse

Nadere informatie

4look. Een ijzersterk merk

4look. Een ijzersterk merk 4look Een ijzersterk merk 4look kunststof dakraam 4look staat voor zeer onderhoudsarme dakramen met een moderne, strak witte uitstraling. Het 4look dakraam is gemaakt van kunststof en de luchtkamers worden

Nadere informatie

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 Elegante eenvoud voor grote ramen 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:53 Pagina 2 2604/1368 2545/1372 Luxaflex 250 mm Panels

Nadere informatie

vtwonen-luxaflex van Luxaflex en VT Wonen De woonstijlen nieuw!

vtwonen-luxaflex van Luxaflex en VT Wonen De woonstijlen nieuw! De woonstijlen van Luxaflex en VT Wonen nieuw! Met veel plezier hebben wij samen met Luxaflex Raamdecoratie gewerkt aan het samenstellen van de VT Wonen - Luxaflex collectie. We vonden het een feest uit

Nadere informatie

Verandazonwering. www.verano.nl www.verano.be. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano.

Verandazonwering. www.verano.nl www.verano.be. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano. Verandazonwering V610-Oslo verandazonwering V630-Malmö verandazonwering V612-Hamar verandazonwering

Nadere informatie

Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 364-091218(5)

Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 364-091218(5) Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 364-091218(5) Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan weet u de rolluiken van Verano op waarde

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht 2 Plissé hordeur Rolhor: Geschikt voor vrijwel elk raam met haar robuuste design dat betrouwbaar en flexibel in montagemogelijkheden is. Rolhor Horren Laat frisse

Nadere informatie

COLLECTIE DUPLIGORDIJNEN VERDUISTEREND. bece.com I 1

COLLECTIE DUPLIGORDIJNEN VERDUISTEREND. bece.com I 1 COLLECTIE DUPLIGORDIJNEN VERDUISTEREND 8924556488 bece.com I 1 prinsessen KAMER Extra leuk: kies voor twee verschillende kleuren en creëer in een handomdraai een andere look in je slaap- of kinderkamer.

Nadere informatie

ZONWERINGEN INSECTWERING

ZONWERINGEN INSECTWERING ZONWERINGEN INSECTWERING Horren JKB horren voor deuren en ramen JKB insectenwering is uitermate geschikt voor het weren van allerlei soorten insecten. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment raamhorren

Nadere informatie

bece.com LICHTDOORLATEND DUPLIGORDIJNEN COLLECTIE I 1

bece.com LICHTDOORLATEND DUPLIGORDIJNEN COLLECTIE I 1 DUPLIGORDIJNEN COLLECTIE LICHTDOORLATEND bece.com I 1 2 KLEURNR. 50014 ZO MOOI ZIJN dupligordijnen Dupligordijnen lijken erg op plisségordijnen. Het grote voordeel van dupligordijnen ten opzichte van plisségordijnen

Nadere informatie

terraszonwering op maat

terraszonwering op maat Terraszonwering terraszonwering op maat In de lente en de zomer is het heerlijk om met een drankje op het terras te zitten, maar teveel warmte en de zon in je gezicht kunnen het al gauw onaangenaam maken.

Nadere informatie

ERHARDT PM. Uw ERHARDT dealer DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA

ERHARDT PM. Uw ERHARDT dealer DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA ERHARDT PM Uw ERHARDT dealer DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA ERHARDT PM ONDANKS ZIJN SLANKE ONTWERP PERFECTE BESCHERMING TEGEN ZON EN REGEN ERHARDT

Nadere informatie

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 3383 Architella 3383 Nieuw 64 mm Extra brede plooien voor grote ramen De Duette Shades collectie is uitgebreid met een extra brede

Nadere informatie

tuin Alles wat u wilt weten over horren Voor ramen en deuren Onderscheidende productkenmerken

tuin Alles wat u wilt weten over horren Voor ramen en deuren Onderscheidende productkenmerken tuin Alles wat u wilt weten over horren Voor ramen en deuren Onderscheidende productkenmerken Horren Slechte ventilatie kan gezondheidsklachten veroorzaken of verergeren. Het nadeel van ventileren door

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

TOT 25% Speciale actie. www.floriszonwering.nl VRAAG UW DEALER NAAR DE AANBIEDINGEN

TOT 25% Speciale actie. www.floriszonwering.nl VRAAG UW DEALER NAAR DE AANBIEDINGEN Speciale actie TOT 25% VRAAG UW DEALER NAAR DE AANBIEDINGEN www.floriszonwering.nl werkt met gerenommeerde internationale leveranciers zoals: innovative textiles for your world 2 Somfy brengt uw huis in

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën Paneelgordijnen Verticale jaloezieën SUNWAY paneelgordijnen en verticale jaloezieën Trend Groter, hoger, breder dat is de trend die we zien in hedendaagse architectuur. Een gevolg van deze trend is dat

Nadere informatie

Het buitenleven en de beleving van het terras en de tuin wordt steeds. belangrijker. Het terras en de huiskamer zijn als het ware een verlengstuk

Het buitenleven en de beleving van het terras en de tuin wordt steeds. belangrijker. Het terras en de huiskamer zijn als het ware een verlengstuk J A N D E S B O U V R I E Z O N W E R I N G 2 J A N D E S B O U V R I E Het buitenleven en de beleving van het terras en de tuin wordt steeds belangrijker. Het terras en de huiskamer zijn als het ware

Nadere informatie

raamdecoratie en horren 25% korting interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder Voor u op maat gemaakt: raamdecoratie, horren & deuren!

raamdecoratie en horren 25% korting interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder Voor u op maat gemaakt: raamdecoratie, horren & deuren! interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder Voor u op maat gemaakt: raamdecoratie, horren & deuren! raamdecoratie en horren 25% korting Voor elk type raam of deur de juiste hor en raamdecoratie!

Nadere informatie

PLISSÉGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND

PLISSÉGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND PLISSÉGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND VEROSOL BINNEN BUITENGEWOON GOED HET EFFECT VAN VEROSOL BINNENZONWERING IS AANTOONBAAR Natuurlijk

Nadere informatie

Alles wat u wilt weten over horren

Alles wat u wilt weten over horren deuren & kozijnen Alles wat u wilt weten over horren Voor ramen en deuren Onderscheidende productkenmerken Maatwerk programma Horren Slechte ventilatie kan gezondheidsklachten veroorzaken of verergeren.

Nadere informatie

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen Vouwgordijnen SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer U zoekt sfeer en warmte in huis? Zoek dan in de exclusieve SUNWAY Vouwgordijn collectie. Er is geen gordijn dat het interieur zoveel warmte en geborgenheid kan

Nadere informatie

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen BUITEN- ZONWERING Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als

Nadere informatie

Outdoor Collection Screens

Outdoor Collection Screens Outdoor Collection Screens Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Elegantie in licht- & warmteregulering Luxaflex Screens, een duurzame vorm van zonwering die toepasbaar is in vele situaties.

Nadere informatie

ERHARDT PM DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA

ERHARDT PM DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA ERHARDT PM DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA ERHARDT PM ONDANKS ZIJN SLANKE ONTWERP PERFECTE BESCHERMING TEGEN ZON EN REGEN ERHARDT PM: de pergola-zonwering

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Terraszonwering Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Inhoud 4-5 Terraszonwering 6-7 Fiora Grande 8 Fiora Compact 9 Spectra Nova 10-11 Smart Choice 12-13 Doeken en RAL kleuren 14-15

Nadere informatie

De Rhodos is één van de vele schermen uit. het Verano assortiment. Het is een uitstekend. standaard knikarmscherm met een strakke vormgeving.

De Rhodos is één van de vele schermen uit. het Verano assortiment. Het is een uitstekend. standaard knikarmscherm met een strakke vormgeving. Comfort en sfeer gaan bij Verano hand in hand. Het zonnescherm Rhodos biedt u groot genot en optimale bescherming. Wonen is per definitie persoonlijk, kies daarom het zonnescherm dat bij u past. De keuze

Nadere informatie

Rolluiken verhogen het wooncomfort, de privacy en veiligheid in uw eigen woning. Ze weren de zon, het licht, de warmte en de kou.

Rolluiken verhogen het wooncomfort, de privacy en veiligheid in uw eigen woning. Ze weren de zon, het licht, de warmte en de kou. Rolluiken A) Voorbouw rolluik B) Inbouw rolluik Voorbouw rolluik Rolluiken verhogen het wooncomfort, de privacy en veiligheid in uw eigen woning. Ze weren de zon, het licht, de warmte en de kou. Rolluiken

Nadere informatie

Screen. Veranda. Verfraai uw woning met onze topproducten. Het bedrijf dat bij U past! Waardeer uw woning op met vakmanschap!

Screen. Veranda. Verfraai uw woning met onze topproducten. Het bedrijf dat bij U past! Waardeer uw woning op met vakmanschap! Magazine 2013-2014 Het bedrijf dat bij U past! Verfraai uw woning met onze topproducten Waardeer uw woning op met vakmanschap! Screen Pagina 8 Klanten FAVORIET Veranda Pagina 6 In het magazine vindt u

Nadere informatie

Plissé 20/50 mm. Plissé 20 mm. Plissé 20 mm. topdown

Plissé 20/50 mm. Plissé 20 mm. Plissé 20 mm. topdown Plissé 20/50 mm. Plissé 20 mm. Plissé 20 mm. topdown Productinformatie plissé 20 mm. De Plissé gordijnen van "JEWEL" worden op een hoogwaardig JEWEL" railsysteem verwerkt. Het profiel van de plissés wordt

Nadere informatie

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud Design Solutions 1 Design Solutions by Silent Gliss De tijdgeest is de zich snel voortbewegende, ontastbare, bron van inspiratie. Bij Silent Gliss creëren we raambekleding in slechts één kwaliteit de

Nadere informatie

CATALOGUS 2017 RAAMHORREN HORDEUREN

CATALOGUS 2017 RAAMHORREN HORDEUREN CATALOGUS 2017 RAAMHORREN HORDEUREN HORREN Vliegend ongedierte kan veel overlast veroorzaken. Niet alleen slapeloze nachten, ook andere ongemakken ondervindt men van insecten. Er zijn vele middeltjes tegen

Nadere informatie

winsol RAAMDECORATIE:

winsol RAAMDECORATIE: RAAMDECORATIE winsol RAAMDECORATIE: Behoud uw privacy en creëer tegelijkertijd de sfeer van uw dromen Venetian Venetian Houten Venetian venetians Dit type raamdecoratie ziet er nu nóg eleganter uit dankzij

Nadere informatie

verticale zonwering ROLLUIKEN SCREENS

verticale zonwering ROLLUIKEN SCREENS verticale zonwering ROLLUIKEN verticale zonwering Rolluiken hebben zich bewezen als inbraakwerend en -vertragend. Menig inbreker liep zich erop stuk. Rolluiken van SunCircle zijn CE-gecertifi ceerd. ROLLUIKEN

Nadere informatie

raamdecoratie In vrijwel iedere kleur op alle raamdecoratie shutters per m2 op alle shutters oktober 2011

raamdecoratie In vrijwel iedere kleur op alle raamdecoratie shutters per m2 op alle shutters oktober 2011 or hik t vo c s e g k oo a m en ron de r shutters gratis opmeten vrijblijvende offerte In vrijwel iedere kleur raamdecoratie oktober 2011 Opmeetservice Bezorgservice Shutters zijn luiken met verstelbare

Nadere informatie

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Zonwerend Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Pilkington Insulight TM ScreenLine Pilkington Insulight TM ScreenLine Isolatieglas van Pilkington kan nu gecombineerd worden met zonwering en

Nadere informatie

zonwering Tibelly lounger gratis Innovatieve (half ) vrijstaande Terrasoverkappingen Terrasschermen Rolluiken Serrezonwering Markiezen Screens

zonwering Tibelly lounger gratis Innovatieve (half ) vrijstaande Terrasoverkappingen Terrasschermen Rolluiken Serrezonwering Markiezen Screens MADE IN HOLLAND BESTE PRIJS/KWALITEIT SNELLE LEVERING 2012 Terrasoverkappingen Innovatieve (half ) vrijstaande zonwering Tibelly lounger t.w.v. 350,- vouwt uit naar ligbed Ook geschikt voor buiten Terrasschermen

Nadere informatie

Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot 5815 2823 274 AO20

Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot 5815 2823 274 AO20 Hoofdstuk Tabtitel 1 89245541160 274 AO20 1 voetnoot 2 voetnoot 5815 2823 Inhoud Introductie 3 Materiaalkeuze 4 Stof 4 Kunststof 5 Aluminium 5 Lamelbreedte 6 Lamelbreedte 6 5816 Decoratief 8 Decoratief

Nadere informatie

BBS. Prijslijst 2015. Terrasschermen Markiezen Screens Rolluiken Plisséhordeuren MADE IN HOLLAND. BESTE PrIJs/KWALITEIT

BBS. Prijslijst 2015. Terrasschermen Markiezen Screens Rolluiken Plisséhordeuren MADE IN HOLLAND. BESTE PrIJs/KWALITEIT A10 JAAR 10 JAAR 10 J BBS AR 10 JAAR 10 JAAR MADE IN HOLLAND BESTE PrIJs/KWALITEIT BINNEN 10 WERKDAGEN BIJ UW DEALER Prijslijst 2015 Terrasschermen Markiezen Screens Rolluiken Plisséhordeuren 1 A10 JAAR

Nadere informatie

Silhouette Shades. Sfeervol door zacht gefilterd licht. 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16

Silhouette Shades. Sfeervol door zacht gefilterd licht. 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16 Sfeervol door zacht gefilterd licht 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16 5316 5316 Subtiele balans tussen binnenvallend licht en privacy Met de ingenieuze constructie van Silhouette Shades kiest

Nadere informatie

Duo rolgordijnen. Filtering light by design.

Duo rolgordijnen. Filtering light by design. Duo rolgordijnen Filtering light by design. Copa home Filtering light by design Duo rolgordijnen Copa Duo rolgordijnen combineren de voordelen van een horizontale jaloezie en het gemak van een rolgordijn.

Nadere informatie

perfecte isolatie & veilig gevoel

perfecte isolatie & veilig gevoel Rolluiken perfecte isolatie & veilig gevoel Een rolluik kan voor u een prettige oplossing zijn voor die bekende problemen: in de zomer wordt het te warm in huis, in de winter is er behoefte aan extra isolatie,

Nadere informatie

072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1. Silhouette Shades

072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1. Silhouette Shades 072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1 Sfeervol door zacht gefilterd licht 072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 2 3467 3467 3467 Drie producten in

Nadere informatie

De collectie jaloezieën van Verano is breed en eigentijds. Voor ieder interieur en elke sfeer is er de bijpassende jaloezie.

De collectie jaloezieën van Verano is breed en eigentijds. Voor ieder interieur en elke sfeer is er de bijpassende jaloezie. Jaloezieën De collectie jaloezieën van Verano is breed en eigentijds. Voor ieder interieur en elke sfeer is er de bijpassende jaloezie. 341-091223(4) Lamellen Hoogwaardig aluminium. Veerkrachtig. Gemakkelijk

Nadere informatie

Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht

Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht 3467 Drie producten in één; jaloezie, in between en gordijn Praktisch als jaloezieën, licht als zijde en elegant als gordijnen. De ingenieuze constructie

Nadere informatie

Speciale toepassingen. Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas. Pilkington Insulight met ScreenLine

Speciale toepassingen. Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas. Pilkington Insulight met ScreenLine Speciale toepassingen Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Pilkington Insulight met ScreenLine Pilkington Insulight met ScreenLine Isolatieglas van Pilkington kan nu gecombineerd worden met

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Luxaflex Horizontale Jaloezieën De Luxaflex Horizontale Jaloezieën collectie is een spannende mix van innovaties, decoratieve opties

Nadere informatie

CATALOGUS 2017 RAAMHORREN HORDEUREN

CATALOGUS 2017 RAAMHORREN HORDEUREN CATALOGUS 2017 RAAMHORREN HORDEUREN HORREN Vliegend ongedierte kan veel overlast veroorzaken. Niet alleen slapeloze nachten, ook andere ongemakken ondervindt men van insecten. Er zijn vele middeltjes tegen

Nadere informatie

dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen

dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen Dakraam.nl Dakraam.nl is dé specialist op het gebied van dakramen. Met meer dan 2500 dakramen van diverse topmerken op voorraad heeft dakraam.nl het grootste

Nadere informatie

Plisségordijn & Honingraat

Plisségordijn & Honingraat Plisségordijn & Honingraat De HR Design Plisségordijn & Honingraat collectie is helemaal van deze tijd door het grote aanbod van kleurenen de eigentijdse look. Het boven- en onderprofiel is te verkrijgen

Nadere informatie

Shutters & Raamdecoratie

Shutters & Raamdecoratie Shutters & Raamdecoratie Welkom Kwaliteit op maat door vakmanschap. Het merk Zonnelux heeft een breed scala aan modieuze raambekleding, dat een verrijking is voor uw woonruimte. Wij staan voor 100% design

Nadere informatie

THE SHY IS NEVER THE LIMIT!

THE SHY IS NEVER THE LIMIT! THE SHY IS NEVER THE LIMIT! 2 stuks SHY ZIPscreen: br. 4380 mm. hg. 3100 mm. 1 stuks SHY ZIPscreen: br. 6780 mm. hg. 3100 mm. 1 LUXSCREEN De LUXscreen is de meest recente ontwikkeling van Guillaume Janssen

Nadere informatie

Rolhordeur BASIC. Rolhordeur BASIC 3 1. De flexibele oplossing met de lange levensduur. info. kleur. opties 3-2009/3-2010.

Rolhordeur BASIC. Rolhordeur BASIC 3 1. De flexibele oplossing met de lange levensduur. info. kleur. opties 3-2009/3-2010. Rolhordeur Basic 3 1 Rolhordeur Rondo 3 3 Plissé hordeur 3 5 Vaste hordeur 3 7 Schuifhordeur 3 9 Dubbele rolhordeur Basic 3 11 Plissé hordeur XL 3 13 Dubbele Plissé hordeur 3 15 Accessoires Plissé horren

Nadere informatie

Ongestoord genieten van frisse lucht

Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Designed by Luxaflex. Inspired by you. Rolhor: Geschikt voor vrijwel elk raam met haar robuuste design dat betrouwbaar en flexibel in montage mogelijkheden is.

Nadere informatie

AANBESTEDINGSTEKST OPBOUWSCREENS

AANBESTEDINGSTEKST OPBOUWSCREENS AANBESTEDINGSTEKST OPBOUWSCREENS PHAZSCREEN TYPE 85 ASN - 95ASN 1. Bergingskast (om bovenop het raam te monteren) Geëxtrudeerde omkasting bestaande uit 1 deel (voor- & bovenprofiel). De omkastingsprofielen

Nadere informatie