reglement van orde kortverblijf

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "reglement van orde kortverblijf"

Transcriptie

1 reglement van orde kortverblijf

2 INHOUD I Algemeenheden Beheer van het WoonZorgCentrum Verantwoordelijken Bewoners Reglement... 3 II REGLEMENT Opnemingsregeling Opnemingsmodaliteiten Regeling aangaande ontslag of einde overeenkomst Verblijfsregeling - Rechten en plichten Medische en Paramedische zorgen Medezeggenschap van de bewoners Contact tussen bewoners en personeel Animatie en tijdsbesteding Verblijfs- en onderhoudskosten Vrije keuze van begrafenisondernemer Slotbepalingen... 10

3 REGLEMENT VAN ORDE I ALGEMEENHEDEN 1. Beheer van het WoonZorgCentrum Het WoonZorgCentrum Ter Stelten wordt beheerd door het OCMW-Merchtem en is gelegen Gasthuisstraat 19 te 1785 Merchtem. Tel. 052/ Verantwoordelijken De raad van het OCMW heeft de eindverantwoordelijkheid. De directeur van het WoonZorgCentrum staat in voor de dagelijkse goede werking het WoonZorgCentrum volgens de regels die door het OCMW zijn vastgelegd en volgens de bevoegdheden die haar worden toegekend. 3. Bewoners Ter ondersteuning van de thuiszorg kunnen bejaarden tijdelijk opgenomen worden in het centrum voor kortverblijf. Het centrum voor kortverblijf staat open voor valide en zorgenbehoevende bejaarden die om gezondheid en/of sociale redenen het tijdelijk bijzonder moeilijk hebben om thuis te blijven. De opname voorwaarden, de dienstverlening en de dagprijs zijn dezelfde als bij een definitief verblijf in het WoonZorgCentrum. Kortverblijf is mogelijk voor een periode van minimum 14 dagen tot een periode van maximum 60 opeenvolgende dagen. De maximumperiode is per kalenderjaar verlengbaar tot 90 dagen, mits deze dagen niet aansluiten op de 60 opeenvolgende dagen. Kortverblijf kan : - tijdens ziekte of afwezigheid van de zorgdrager - tijdens vakantieperiodes - in aansluiting op een hospitalisatie - in crisissituaties 4. Reglement De hiernavolgende reglementering bevat praktische regelingen, inlichtingen en afspraken.

4 II REGLEMENT 1. Opnemingsregeling De aanvraag tot opneming dient gericht aan de directeur van het WoonZorgCentrum Gasthuisstraat 19 te 1785 Merchtem. De aanvraag is pas definitief wanneer de nodige documenten aan de directeur van het WoonZorgCentrum zijn bezorgd. Elke aanvraag tot opneming wordt onderzocht door de Sociale Dienst van het OCMW en beoordeeld door het Bijzonder Comité Beheer WoonZorgCentrum en Sociale Dienst. De beslissing tot opneming gebeurt op basis van een voorafgaand administratief, financieel, sociaal en medisch onderzoek. De aanvrager moet vooraf voldoende worden ingelicht omtrent de verschillende mogelijkheden van hulpverlening en de eraan verbonden kosten. Dit moet blijken uit een verslag opgemaakt door de maatschappelijk werk(st)er die het voorafgaand onderzoek heeft gedaan. De inschrijvingsdatum bepaalt de plaats op de wachtlijst. Alvorens tot de opneming over te gaan sluit het OCMW een schriftelijke overeenkomst af met de kandidaat-bewoner of met de persoon of instantie die namens hem/haar optreedt. Deze overeenkomst bevat de financiële voorwaarden van het verblijf en de regeling omtrent het bewaren en beheer van persoonlijke goederen of gelden. De verblijfskosten worden verrekend via factuur. De facturatie van dokter, medicatie, kinesist, pedicure en kapper gebeurt via factuur. De kandidaat-bewoner moet aan volgende voorwaarden voldoen: 1) De leeftijd van 65 jaar bereikt hebben. Uitzonderingen kunnen door het OCMW worden toegestaan. 2) Een medisch verslag voorleggen met vermelding van : - algemene gezondheidstoestand; - uitslag recent radiologisch onderzoek; - bewijs dat hij/zij aan geen besmettelijke ziekte lijdt; - de gevolgde of te volgen medicatie. 3) Zich ertoe verbinden, rekeninggehouden met de financiële middelen waarover hij/zij beschikt, alle kosten te betalen welke uit het verblijf in het kortverblijf voortspruiten en dit zoals nader omschreven in de overeenkomst waarvan sprake hiervoor.

5 2. Opnemingsmodaliteiten De directeur organiseert het onthaal van de nieuwe bewoner en betrekt hierbij, indien mogelijk, de familie en tevens het personeel en de bewoners van het WoonZorgCentrum. De bewoner krijgt de beschikking over een bemeubelde kamer. Een inventaris van de inboedel toebehorend aan het OCMW, berust in iedere kamer en tevens bij de directeur. Er mag aan de bewoner geen andere kamer worden toegewezen tenzij na haar/zijn akkoord of om ernstige redenen. Van elke bewoner wordt een individuele steekkaart bijgehouden met vermelding van volledige identiteit en facultatief de gegevens omtrent behandelende geneesheer, mutualiteit en personen die in geval van nood moeten verwittigd worden. Indien gewenst : de godsdienstige of filosofische overtuiging. 3. Regeling aangaande ontslag of einde overeenkomst 1) Opnameverbintenis Het kortverblijf eindigt op de dag die in de verblijfsovereenkomst wordt vermeld. De kamer moet worden vrijgemaakt voor 12u00. Indien de kamer na 12u00 wordt vrijgemaakt, wordt nog een extra verblijfsdag aangerekend. 2) De bewoner mag niet uit het kortverblijf worden ontslagen behalve : - wanneer op medisch advies van de geneesheer een overplaatsing naar een passende instelling geboden is. In dit geval zorgt het OCMW voor een passend verblijf; - wanneer hij/zij zich schuldig maakt aan een zware fout op het vlak van de verbintenis tot betaling van de verblijfskosten. 3) De bewoner mag het kortverblijf definitief verlaten mits hij/zij minstens 7 dagen op voorhand de directeur schriftelijk op de hoogte brengt. Ongeacht door wie de overeenkomst beëindigd wordt, geldt dat indien een kamer ontruimd en opnieuw bewoond wordt binnen de opzegperiode de dagprijs, vermindert met de kosten van de maaltijden, alleen kan aangerekend worden tot de dag die voorafgaat aan de weder ingebruikname. 4) Bij overlijden neemt de overeenkomst ipso facto een einde. 5) Bij opname wordt in het opnamedossier vermeld wie de kamer mag ontruimen bij overlijden van de bewoner. Indien er zich in de loop van het verblijf een wijziging in deze aanduiding zou voordoen, dient deze schriftelijk meegedeeld te worden.

6 4. Verblijfsregeling - Rechten en plichten 1) Algemeen - De bewoners mogen vrij in en uit het kortverblijf. Indien ze de instelling voor een bepaalde periode verlaten, dienen ze de directeur of de hoofdverpleegkundige te verwittigen en te melden waar men hem/haar kan bereiken gedurende de afwezigheid. Bij iedere afwezigheid, minstens 24 uur voorafgaandelijk aan het secretariaat van het WoonZorgCentrum gemeld en die minstens 24 uur bedraagt, of vanaf de eerste kalenderdag die volgt op een ziekenhuisopname, zullen de kosten voor de maaltijden in mindering gebracht worden. Zonder voorafgaande melding gaat de vermindering in vanaf de eerste dag die volgt op de vaststelling van de afwezigheid. - Om de rust en veiligheid in het WoonZorgCentrum te verzekeren worden de buitendeuren s avonds gesloten. Het sluitingsuur wordt door de raad bepaald en wordt uitgehangen aan de inkomdeur. Wie na het avondsluitingsuur wenst terug te komen, dient dit vooraf te melden en bij de terugkomst aan te bellen. - De bewoner kan vrij bezoek ontvangen op de kamer. - De bewoners, bezoekers en het personeel wordt gevraagd de rust in het huis niet te verstoren. De televisie- en radiotoestellen en de andere muziekinstallaties mogen de medebewoners niet storen. - De instelling zal waken over het respect en de fundamentele rechten van de bewoners, aangepast aan hun mogelijkheden. Elke bewoner wordt filosofische, godsdienstige en politieke vrijheid gewaarborgd. De privacy, aangepast aan ieder zijn individuele mogelijkheden en noden, wordt gerespecteerd. Wie een begeleider wenst op levensbeschouwelijk gebied kan dit aanvragen bij de directeur. De directeur van het WoonZorgCentrum kan niet belast worden met het beheer van persoonlijke goederen en gelden van de bewoner.

7 - De directeur zorgt ervoor dat iedere bewoner gezonde afwisselende en voldoende voeding ontvangt die bovendien aangepast is aan de gezondheidstoestand van de bejaarde en zo nodig aan een voorgeschreven dieet. De spijskaart omvat de maaltijden voor een ganse week. De maaltijden worden op volgende tijdstippen opgediend : ontbijt : 8u00 middagmaal : 12u00 avondmaal : 17u00 De maaltijden dienen gebruikt te worden in het restaurant van het WoonZorgCentrum. - Ieder kamer beschikt over een oproepsysteem. 2) Hygiëne en Veiligheid - Elke bewoner gaat minstens 1 maal per week in bad. Dit gebeurt met de hulp van verplegend of verzorgend personeel. Geregeld wordt de bewoner voorzien van vers ondergoed en bovenkledij. Het beddengoed wordt ten minste om de veertien dagen en, telkens als dit nodig blijkt, ververst. - De bewoners dienen het mogelijk te maken dat hun kamer regelmatig wordt gelucht en gepoetst. Het aangewezen personeel doet de onderhoud van het ganse WoonZorgCentrum. - Er worden zo weinig mogelijk eetwaren bewaard op de kamer en dan nog liefst in een kleine koelkast. Het OCMW-Merchtem is niet verantwoordelijk voor de eetwaren die op de kamers bewaard worden. - Bij defect of beschadiging van de elektrische toestellen, verlichting, verbindingen of bedradingen zal de bewoner dit onmiddellijk melden aan het personeel. - Alle persoonlijke elektrische toestellen van de bewoners moeten voldoen aan de veiligheidsnormen. Zij moeten voorzien zijn van één van volgende kenmerken: CEBEC, BENOR, CE, GS of VGS. - Bij brand dienen de bewoners de aanduidingen en onderrichtingen te volgen om de kamer en het gebouw te verlaten. Bewoners of personeel zullen niet nalaten alarm te slaan bij brandwaarneming. Voor de veiligheid is het verboden te roken in het WoonZorgCentrum. - Het branden van kaarsen is niet toegestaan. - Huisdieren houden is niet toegelaten. - Iedereen moet waken over de orde en netheid van de gemeenschappelijke lokalen en van het park.

8 5. Medische en Paramedische zorgen - Aan de bewoners worden alle zorgen verstrekt en wordt de nodige hulp geboden bij de dagelijkse handelingen van het leven. - Van elke bejaarde wordt een medisch dossier bijgehouden met vermelding van de medische voorschriften en hun uitvoering. - De bewoners zijn vrij in hun keuze van geneesheer. Het is op zijn advies en verantwoordelijkheid dat de medische zorgen door het verplegend personeel worden verstrekt. De behandelende geneesheer brengt de verantwoordelijke van de verpleging op de hoogte van de behandelingen De verpleging, verzorging en medicatie worden in principe verstrekt door het daartoe aangesteld personeel van het WoonZorgCentrum. De medicatieverdeling en toediening worden bijgehouden in een daartoe voorzien register met medicatieblad per bewoner. De bewoners zijn ook vrij een beroep te doen op een pedicure, kapster, kinesitherapeut, ergotherapeut of logopedist. Wanneer de bewoner of de familie zelf een afspraak maakt met een logopedist, kinesist, pedicure of kapster dienen zij het WoonZorgCentrum op de hoogte te brengen. De paramedische verstrekkingen voor RVT-bewoners dienen te gebeuren door het bevoegd personeel verbonden aan het WoonZorgCentrum.

9 6. Medezeggenschap van de bewoners - Binnen het WoonZorgCentrum bestaat een bewonersraad die minstens eenmaal per trimester vergadert. Elke bewoner maakt er deel van uit. Het verslag van de bewonersraad wordt bezorgd aan de directeur. De bewonersraad kan advies uitbrengen over alle aangelegenheden die de algemene werking van het WoonZorgCentrum betreffen. Personeelsleden en directeur evenals een afgevaardigde van de Raad kunnen op de vergadering uitgenodigd worden. - Suggesties, opmerkingen of klachten kunnen worden meegedeeld aan de directeur via de meldingsformulieren of ingeschreven worden in een register dat ter beschikking ligt bij de ingang van het restaurant van het WoonZorgCentrum. Er zal door de directeur over gewaakt worden dat aan de terechte opmerkingen of klachten gevolg wordt gegeven. 7. Contact tussen bewoners en personeel Met het oog op een goede sfeer en verstandhouding moet er tussen personeel en bewoners beleefdheid, eerbied en goede wil betracht worden. - De bewoners mogen geen opdrachten geven aan het personeel. Het is hen ook verboden fooien te geven aan het personeel. - De bewoners wordt gevraagd een verzorgde kledij te dragen. - Indien de bewoners nalatigheid ondervinden vanwege het personeel moet dit gesignaleerd worden aan de directeur en opgetekend worden in het register. - De directeur van het WoonZorgCentrum kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal. 8. Animatie en tijdsbesteding - Er wordt in de mate van het mogelijke een inspanning geleverd binnen het WoonZorgCentrum om de bewoners voldoende animatie te bezorgen in al zijn facetten. Het personeel zal hieraan meewerken en waar nodig wordt een deskundige ingeschakeld om dit te leiden, te activeren en te begeleiden.

10 9. Verblijfs- en onderhoudskosten De dagprijs en wijze van betaling staat vermeld in de opnemings- en betalingsverbintenis die de bewoner of zijn vertrouwenspersoon ondertekend. Volgende kosten zijn niet in de dagprijs inbegrepen : - individuele bijdragen voor het ziekenfonds - hospitalisatiekosten - verzorgingsmateriaal dat niet gedekt is door de RIZIV-forfaits - kosten voor hulpmiddelen - persoonlijke toiletartikelen die op uitdrukkelijke vraag van de bewoner worden aangekocht - pedicure - manicure - esthetische verzorging - kapper - dokterskosten - medicatie en paramedische kosten - herstellingskosten persoonlijk linnen - vervoerskosten die verband houden met de gezondheid van de bewoner - stomerij van persoonlijke linnen (speciale behandelingen) - individuele en aanvullende verzekering burgerlijke aansprakelijkheid voor de bewoner - alleen voor RVT-bewoners zijn de paramedische kosten vervat in de dagprijs 10. Vrije keuze van begrafenisondernemer - De bewoner heeft de vrije keuze van begrafenisondernemer. 11. Slotbepalingen - Voor wat door in dit reglement niet zou geregeld zijn, verwijzen we naar de decretale en reglementaire besluiten die van toepassing zijn. - Dit reglement wordt voor de opneming aan de kandidaat-bewoner overhandigd. Deze verklaart zich, door ondertekening, akkoord en verbindt zicht ertoe het nauwgezet na te leven gedurende zijn/haar verblijf in ons WoonZorgCentrum.

11 Lijst van de bevoegde personen De OCMW-raad bevoegd voor het woon- en zorgcentrumbeleid bestaat uit: Luc Asselman, voorzitter Nicole Andriessens Lien Casier Jos Cools Anne Del Piero, Lucienne François Liliane Hauspie Ann Tambour Jeannine Van de Vreken Petra Wynants, secretaris Het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst bevoegd voor de opnamebeslissing: Luc Asselman, voorzitter Anne Del Piero Ann Tambour Jeannine Van de Vreken Petra Wynants, secretaris De dagelijkse leiding berust bij de directeur Veerle Gillis. Huidig reglement vervangt alle voorafgaande en werd goedgekeurd : - door de Raad van het OCMW op 24/04/2008 Namens de Raad van het OCMW De secretaris, De voorzitter,

Interne afsprakennota

Interne afsprakennota Interne afsprakennota kortverblijf Gasthuisstraat 19 1785 Merchtem T: 052/46.93.30 F: 052/46.93.79 Erkenningsnrs.: Vl. Gem.: ROB: CE770 - RVT: VZB 2120 - KVB: KCE 770 RIZIV: ROB/RVT 76077001110 INHOUD

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest

INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest 1 INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest Statuut van de instelling Het woonzorgcentrum Ter Biest is eigendom van en wordt beheerd door het OCMW van Grimbergen. De dagelijkse leiding is in handen

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA woonzorgcentrum Ter Biest

INTERNE AFSPRAKENNOTA woonzorgcentrum Ter Biest A. Statuut van de instelling INTERNE AFSPRAKENNOTA woonzorgcentrum Ter Biest Het woonzorgcentrum is eigendom van en wordt beheerd door het OCMW van Grimbergen. De dagelijkse leiding is in handen van de

Nadere informatie

REGLEMENT serviceflatgebouw TER BORRE

REGLEMENT serviceflatgebouw TER BORRE 1 REGLEMENT serviceflatgebouw TER BORRE Inhoud A. Juridisch statuut van 'Ter Borre' en haar bestemming p.3. A.1. Juridisch statuut en aard van 'Ter Borre' A.2. Bestemming van 'Ter Borre B. Opnameprocedure

Nadere informatie

Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Hingeheem

Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Hingeheem Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Hingeheem Tussen de ondergetekenden: enerzijds: OCMW Asse, beheerder van WZC Hingeheem, Gasthuisstraat 2 1730 Asse erkenningsnummers: ROB CE 521 RVT VZB 378 CVK KCE 521

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT O.C.M.W. Deken Darraslaan 17 8700 Tielt RESIDENTIE AMPE Deken Darraslaan 19 8700 Tielt HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE RESIDENTIE AMPE BEHEERD DOOR HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA VOOR KORTVERBLIJF

INTERNE AFSPRAKENNOTA VOOR KORTVERBLIJF OCMW ZEMST WOONZORGCENTRUM RELEGHEM Lindestraat 60 1980 Zemst INTERNE AFSPRAKENNOTA VOOR KORTVERBLIJF 1. Het statuut van het woonzorgcentrum Releghem. Art. 1. - Art. 2. - Art. 3. - Art. 4. - Het centrum

Nadere informatie

CvK Warmhof opnameovereenkomst

CvK Warmhof opnameovereenkomst VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 Tussen het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Maldegem, Lazarusbron 1, vertegenwoordigd door de voorzitter, Stefaan Standaert,

Nadere informatie

Opnamereglement woonzorgcentrum Hingeheem

Opnamereglement woonzorgcentrum Hingeheem Woonzorgcentrum Hingeheem Openbaar centrum voor Maatschappelijk Welzijn Gasthuisstraat 2 1730 Asse Tel. 02/452.65.05 Fax. 02/454.83.88 Erkenningsnummer ROB CE 521 Erkenningsnummer RVT VZB 378 Opnamereglement

Nadere informatie

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE m.b.t. SERVICEFLATS. I. Algemene situering. Juridisch statuut en de aard van de inrichting.

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE m.b.t. SERVICEFLATS. I. Algemene situering. Juridisch statuut en de aard van de inrichting. REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE m.b.t. SERVICEFLATS I. Algemene situering Juridisch statuut en de aard van de inrichting. 1.1 De Seniorie DE BRUG, gelegen Kalfortdorp 2 te 2870 PUURS, wordt beheerd door de

Nadere informatie

Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf in WZC Villa Hugardis

Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf in WZC Villa Hugardis Maagdenblokstraat 21 te 3320 Hoegaarden - Erkenningnummer: KCE 604 contact: Tel: 016/ 80 40 00 Fax 016/ 80 40 99 E-mail: info.woonzorgcentrum@ocmwhoegaarden.be Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf

Nadere informatie

Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf in WZC Villa Hugardis

Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf in WZC Villa Hugardis Maagdenblokstraat 21 te 3320 Hoegaarden - Erkenningnummer: KCE 604 contact: Tel: 016/ 80 40 00 Fax 016/ 80 40 99 E-mail: sam.vanormelingen@ocmwhoegaarden.be Directeur WZC Schriftelijke opnameovereenkomst

Nadere informatie

Overeenkomst. Vzw Woonzorgcentrum OLV Antwerpen Kortverblijf

Overeenkomst. Vzw Woonzorgcentrum OLV Antwerpen Kortverblijf Overeenkomst Vzw Woonzorgcentrum OLV Antwerpen Kortverblijf VZW WOONZORGCENTRUM OLV ANTWERPEN De vzw Woonzorgcentrum O.-L.-V. Van Antwerpen, Pieter van Hobokenstraat 3, 2000 Antwerpen hierbij vertegenwoordigd

Nadere informatie

Afsprakennota. onderdeel schriftelijke overeenkomst. Groep van assistentiewoningen (GAW) Ter Borre erkenningsnummer CE 1784

Afsprakennota. onderdeel schriftelijke overeenkomst. Groep van assistentiewoningen (GAW) Ter Borre erkenningsnummer CE 1784 1 Afsprakennota onderdeel schriftelijke overeenkomst Groep van assistentiewoningen (GAW) Ter Borre erkenningsnummer CE 1784 A. Juridisch statuut van 'GAW Ter Borre' en haar bestemming. p.3. A.1. Juridisch

Nadere informatie

Opname - overeenkomst

Opname - overeenkomst Opname - overeenkomst Dagverzorgingscentrum Gasthuisstraat 2 1730 Asse 02/452.80.67 Secretaris: Nicole De Reuse Voorzitter: Micheline De Mol 1 Identificatiegegevens Tussen de ondergetekenden: Enerzijds:

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst tussen de bewoner en het woonzorgcentrum

Schriftelijke overeenkomst tussen de bewoner en het woonzorgcentrum OCMW WIJNEGEM / Tussen: Schriftelijke overeenkomst tussen de bewoner en het woonzorgcentrum OCMW Wijnegem / WZC Rustenborg Koolsveldlaan 94 2110 Wijnegem Erkenningsnummer CE 1349 (ROB) VZB 2345 (RVT) en

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN JOKER TE LEMBEKE VAN HET OCMW VAN KAPRIJKE

INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN JOKER TE LEMBEKE VAN HET OCMW VAN KAPRIJKE Bijlage 1 OCMW Kaprijke Groep van Assistentiewoningen Joker Kerkakkerstraat 4 9971 Kaprijke Tel. 09/376 82 10 Fax 09/376 82 17 INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN JOKER TE LEMBEKE VAN HET

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Kanunnik Davidlaan 31 2500 Lier Tel. 03 480 32 35 Fax 03 488 85 94 rvt.paradijs@ocmwlier.be HUISHOUDELIJK REGLEMENT Inleiding Zelfstandig wonen is voor u niet langer mogelijk of wenselijk. Daarom hebt

Nadere informatie

Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis

Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis Bisschoppenhoflaan 361-365 2100 Deurne Tel.: 03/324.57.93 Fax.: 03/326.37.05 E-mail: info@wzcmanevinke.be Erkenningsnummer ROB: PE 1242 - RVT: VZB 2104 -

Nadere informatie

Overeenkomst bij opname in het woon- en zorgcentrum De Ceder

Overeenkomst bij opname in het woon- en zorgcentrum De Ceder OCMW HARELBEKE Woon- en zorgcentrum De Ceder a/d Leie Woon- en zorgcentrum De Ceder a/d Gavers Vrijdomkaai 31 Dennenlaan 55 8530 Harelbeke 8530 Harelbeke 056/735 200 056/735 391 CE nr. 358 VZB 2235 CE

Nadere informatie

Tussen enerzijds de N.V. DE BRUG, vertegenwoordigd door hierna genoemd de N.V., en anderzijds DHR. en/of MEVR..

Tussen enerzijds de N.V. DE BRUG, vertegenwoordigd door hierna genoemd de N.V., en anderzijds DHR. en/of MEVR.. SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST BIJ OPNAME IN EEN SERVICEFLAT Tussen enerzijds de N.V. DE BRUG, vertegenwoordigd door hierna genoemd de N.V., en anderzijds DHR. en/of MEVR.... hierna de BEWONER genoemd, ofwel

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM TER MOTE CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF. erkenning nr : KCE 970

WOONZORGCENTRUM TER MOTE CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF. erkenning nr : KCE 970 WOONZORGCENTRUM TER MOTE CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF erkenning nr : KCE 970 DEKEN JONCKHEERESTRAAT 18, 8560 WEVELGEM TEL. 056/43 55 20 - FAX. 056/42 36 17 OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE GEBRUIKER VAN HET KORTVERBLIJF

Nadere informatie

Daar in ons centrum vele mensen samen zijn dienen een aantal leefregels afgesproken.

Daar in ons centrum vele mensen samen zijn dienen een aantal leefregels afgesproken. INTERNE AFSPRAKENNOTA DOCUMENT: 09/2010 Wij heten U hartelijk welkom in D n Dambörg. Ons biedt voor de ganse regio, een gezellige en aangename dagopvang voor thuiswonende zorgbehoevenden. Er wordt hiervoor

Nadere informatie

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004.

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004. OCMW LONDERZEEL OPNAMEREGLEMENT: CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004. Aangepast bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk

Nadere informatie

Reglement: Betalingsverbintenis verblijfkosten geplaatste bejaarde

Reglement: Betalingsverbintenis verblijfkosten geplaatste bejaarde Reglement: Betalingsverbintenis verblijfkosten geplaatste bejaarde 08.12.2009 Welzijn pagina 1 van 7 Reglement betalingsverbintenis verblijfskosten. Dit reglement heeft als doel om duidelijkheid te scheppen

Nadere informatie

Centrum voor kortverblijf Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis

Centrum voor kortverblijf Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis Centrum voor kortverblijf Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis Bisschoppenhoflaan 361-365 2100 Deurne Tel.: 03/324.57.93 Fax.: 03/326.37.05 E-mail: info@wzcmanevinke.be Erkenningsnummer ROB:

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM

WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT-erkenning, met daarin ook

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement woon- en zorgcentrum De Ceder

Huishoudelijk reglement woon- en zorgcentrum De Ceder OCMW HARELBEKE Woon- en zorgcentrum De Ceder a/d Leie Woon- en zorgcentrum De Ceder a/d Gavers Vrijdomkaai 31 Dennenlaan 55 8530 Harelbeke 8530 Harelbeke 056/735 200 056/735 391 CE nr. 358 VZB 2235 CE

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT OCMW Beersel Raad voor Maatschappelijk Welzijn 09.01.2014 Doel HUISHOUDELIJK REGLEMENT NOODOPVANGVOORZIENINGEN OCMW BEERSEL 1. De noodopvang wil een onmiddellijk onderkomen bieden aan Beerselaars die plotseling

Nadere informatie

3.2.1 PROCEDURE VOOR ONTHAAL EN OPNAME

3.2.1 PROCEDURE VOOR ONTHAAL EN OPNAME Woonzorgcentrum Ter Nethe Goedgekeurd door: Stuurgroep kwaliteitszorg Procedureverantw.: Anja Paepen SMK: privacy, waardigheid, autonomie, inspraak, keuzevrijheid, huiselijkheid, geborgenheid en klachtenrecht,

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST Woonzorgcentrum Ter Biest

SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST Woonzorgcentrum Ter Biest SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST Woonzorgcentrum Ter Biest Tussen de ondergetekenden: 1. vertegenwoordigd door: en 2. Het OCMW van Grimbergen, vertegenwoordigd door mevrouw Trui Olbrechts, voorzitter en

Nadere informatie

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE VOOR DE RUSTHUIZEN VAN HET OCMW AALST HOOFDSTUK I. ALGEMEENHEDEN - STATUUT VAN DE INRICHTING.

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE VOOR DE RUSTHUIZEN VAN HET OCMW AALST HOOFDSTUK I. ALGEMEENHEDEN - STATUUT VAN DE INRICHTING. REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE VOOR DE RUSTHUIZEN VAN HET OCMW AALST HOOFDSTUK I. ALGEMEENHEDEN - STATUUT VAN DE INRICHTING. ARTIKEL 1 - BEHEER VAN DE INSTELLING. De rusthuizen De Hopperank, Sint-job en

Nadere informatie

BV-AD-DI-15 HUISHOUDELIJK REGLEMENT

BV-AD-DI-15 HUISHOUDELIJK REGLEMENT BEJAARDENVOORZIENINGEN RUSTOORD DE REIGER WOON- EN ZORGCENTRUM T BLAUWHOF BV-AD-DI-15 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Registratienummer voor De Reiger: 452.102.1.1 Registratienummer voor t Blauwhof: 452.101.1.1

Nadere informatie

Bedrag in dagprijs vergoeding WOONFUNCTIE - Het gebruik van de kamer X - het meubilair van de kamer aangepast aan de

Bedrag in dagprijs vergoeding WOONFUNCTIE - Het gebruik van de kamer X - het meubilair van de kamer aangepast aan de BIJLAGE 3: KOSTEN VERBONDEN AAN HET VERBLIJF IN WZC DIJLEHOF Deze bijlage omvat een exhaustieve gedetailleerde opgave van de kostprijselementen die in de dagprijs opgenomen zijn of die worden aangerekend

Nadere informatie

BIJLAGE: KOSTEN VERBONDEN AAN HET VERBLIJF IN WZC DIJLEHOF KORTVERBLIJF

BIJLAGE: KOSTEN VERBONDEN AAN HET VERBLIJF IN WZC DIJLEHOF KORTVERBLIJF BIJLAGE: KOSTEN VERBONDEN AAN HET VERBLIJF IN WZC DIJLEHOF KORTVERBLIJF Deze bijlage omvat een exhaustieve gedetailleerde opgave van de kostprijselementen die in de dagprijs opgenomen zijn of die worden

Nadere informatie

Woonzorgcentrum SINT ANTONIUS

Woonzorgcentrum SINT ANTONIUS Woonzorgcentrum SINT ANTONIUS Wanneer alleen wonen als oudere niet langer kan, vind je in het woonzorgcentrum Sint Antonius een aangepaste woonomgeving. Deze folder wil je, in t kort, laten kennismaken

Nadere informatie

WZC Warmhof opnameovereenkomst VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 01-09-2015

WZC Warmhof opnameovereenkomst VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 01-09-2015 VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 Tussen het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Maldegem, Lazarusbron 1, vertegenwoordigd door de voorzitter, Stefaan Standaert,

Nadere informatie

Reglement: Opnamereglement assistentiewoning. Woonzorg

Reglement: Opnamereglement assistentiewoning. Woonzorg Reglement: Opnamereglement assistentiewoning 14.10.2014 Woonzorg pagina 1 van 5 OPNAMEREGLEMENT ASSISTENTIEWONINGEN TEN HOVE & CENTRUM VAN KOEKENBEEK Dit reglement werd goedgekeurd door de Raad voor Maatschappelijk

Nadere informatie

Woonzorgcentrum KLOOSTERHOF

Woonzorgcentrum KLOOSTERHOF Woonzorgcentrum KLOOSTERHOF Wanneer alleen wonen als oudere niet langer kan, vind je in het woonzorgcentrum Kloosterhof een aangepaste woonomgeving. Deze folder wil je, in t kort, laten kennismaken met

Nadere informatie

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM Woonzorgcentrum Het Gulle Heem maakt deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Dit centrum

Nadere informatie

Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap

Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap Deze overeenkomst is geen huurovereenkomst en valt als dusdanig niet onder de toepassing van de huurwetgeving maar wel

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN JOKER TE LEMBEKE VAN HET OCMW VAN KAPRIJKE

INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN JOKER TE LEMBEKE VAN HET OCMW VAN KAPRIJKE OCMW Kaprijke Groep van Assistentiewoningen Joker Kerkakkerstraat 4 9971 Kaprijke Tel. 09/376 82 10 Fax 09/376 82 17 INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN JOKER TE LEMBEKE VAN HET OCMW VAN

Nadere informatie

Opnameovereenkomst bij opneming in het Centrum voor Kortverblijf De Ceder a/d Gavers

Opnameovereenkomst bij opneming in het Centrum voor Kortverblijf De Ceder a/d Gavers OCMW HARELBEKE Woonzorgcentrum De Ceder a/d Gavers Centrum voor Kortverblijf (CKV) Dennenlaan 55 8530 Harelbeke 056/735 391 KCE 2086 Opnameovereenkomst bij opneming in het Centrum voor Kortverblijf De

Nadere informatie

Woonzorgcentrum 't Heuverveld. Woonzorgcentrum 't Heuverveld

Woonzorgcentrum 't Heuverveld. Woonzorgcentrum 't Heuverveld Woonzorgcentrum 't Heuverveld Woonzorgcentrum 't Heuverveld Voor wie omwille van gezondheidsredenen en/of door zijn sociale situatie minder zelfredzaam wordt en zich hierdoor niet langer zelfstandig kan

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM

WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT-erkenning, met daarin ook

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM ELCKERLYC erkenningsnummer CE 970. R.V.T. ELCKERLYC erkenningsnummer VZB 2342

WOONZORGCENTRUM ELCKERLYC erkenningsnummer CE 970. R.V.T. ELCKERLYC erkenningsnummer VZB 2342 WOONZORGCENTRUM ELCKERLYC erkenningsnummer CE 970 R.V.T. ELCKERLYC erkenningsnummer VZB 2342 Elckerlycplein 1, 8560 Wevelgem Tel. 056/43 55 20 Fax. 056/42 36 17 OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN

Nadere informatie

Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Ter Beke

Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Ter Beke Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Ter Beke Woonzorgcentrum Ter Beke Beselarestraat 1 8940 GELUWE 056/95.29.00 elien.dejaegere@wzbwervik.be als woonzorgcentrum erkend onder nummer CE 677 als rust- en verzorgingstehuis

Nadere informatie

WoonZorgCentrum. kortverblijf. RIZIV- nummer: 76077001-210 Erkenningsnummer ROB: CE 770 Erkenningsnummer RVT: VZB 2120 Erkenningsnummer KVB: KCE 770

WoonZorgCentrum. kortverblijf. RIZIV- nummer: 76077001-210 Erkenningsnummer ROB: CE 770 Erkenningsnummer RVT: VZB 2120 Erkenningsnummer KVB: KCE 770 WoonZorgCentrum kortverblijf Gasthuisstraat 17 T: 052/38.18.00 F: 052/37.27.23 www.ocmw-merchtem.be Gasthuisstraat 19 T: 052/46.93.30 F: 052/46.93.79 RIZIV- nummer: 76077001-210 Erkenningsnummer ROB: CE

Nadere informatie

Interne afsprakennota

Interne afsprakennota Naam bewoner: Interne afsprakennota 1. ALGEMENE SITUERING Contactgegevens en beheer van de instelling: 1.1. Woonzorgcentrum Rustenborg Koolsveldlaan 94 2110 Wijnegem Fax: 03 288 20 09 E-mail: rustenborg@ocmwwijnegem.be

Nadere informatie

INBEGREPEN IN DAGPRIJS TEN GUNSTE VAN DERDEN KOSTENELEMENTEN

INBEGREPEN IN DAGPRIJS TEN GUNSTE VAN DERDEN KOSTENELEMENTEN Bijlage bij het aanhangsel 5 bij het Protocol 2 van 01 januari 03 inzake de prijzen die toegepast worden in de instellingen voor opvang of huisvesting van bejaarden. KOSTENELEMENTEN INBEGREPEN IN DAGPRIJS

Nadere informatie

1.1 Het WZC t. Hof, gelegen Dokter Roelenslaan 2 te 8810 Lichtervelde wordt beheerd door het O.C.M.W. van Lichtervelde.

1.1 Het WZC t. Hof, gelegen Dokter Roelenslaan 2 te 8810 Lichtervelde wordt beheerd door het O.C.M.W. van Lichtervelde. 1. Beheer van de instellingen. 1.1 Het WZC t. Hof, gelegen Dokter Roelenslaan 2 te 8810 Lichtervelde wordt beheerd door het O.C.M.W. van Lichtervelde. 1.2. Het O.C.M.W. heeft Dhr. Koenraad Ramboer als

Nadere informatie

Centrum voor kortverblijf

Centrum voor kortverblijf Home Vogelzang TERVUURSESTEENWEG 290. 3001 HEVERLEE TELEFOON (016)27.97.11. FAX (016)27.97.55 VOOR MEER INFORMATIE KAN U ZICH WENDEN TOT: Dhr Rom J., Algmeen Directeur Mevr. Swings Anja, Sociale Dienst

Nadere informatie

Dienst 7 Subtitle PATIËNTENBROCHURE

Dienst 7 Subtitle PATIËNTENBROCHURE PATIËNTENBROCHURE Dienst 7 Subtitle De internist sprak, het is niet goed je hebt weer rommel in je bloed ik leg je echt niet in de luren maar je moet echt weer aan de kuren het spijt mij echt, mevrouw,

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM TER MOERE,

WOONZORGCENTRUM TER MOERE, Hospicestraat 15B 9180 Moerbeke-Waas Telefoon: 09/346.81.61 Fax: 09/346.56.78 REK.NR. 091-0009430-50 www.ocmwmoerbeke.be WOONZORGCENTRUM TER MOERE, Sportlaan 13, 9180 Moerbeke-Waas Erkenningsnummer ROB:

Nadere informatie

Reglement: Opnamereglement WZC Zonnig Huis Woonzorg

Reglement: Opnamereglement WZC Zonnig Huis Woonzorg Reglement: Opnamereglement WZC Zonnig Huis 14.10.2014 Woonzorg OPNAMEREGLEMENT WOONZORGCENTRUM «ZONNIG HUIS» Dit reglement werd goedgekeurd door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn tijdens de vergadering

Nadere informatie

OCMW Lichtervelde. Interne afsprakennota Voor kortverblijf. W.Z.C. thof Dr. Roelenslaan Lichtervelde Erkenningsnummers: CE 1079 VZB 2277

OCMW Lichtervelde. Interne afsprakennota Voor kortverblijf. W.Z.C. thof Dr. Roelenslaan Lichtervelde Erkenningsnummers: CE 1079 VZB 2277 OCMW Lichtervelde Interne afsprakennota Voor kortverblijf W.Z.C. thof Dr. Roelenslaan 2 8810 Lichtervelde Erkenningsnummers: CE 1079 VZB 2277 2 1. IDENTIFICATIE EN CONTACTGEGEVENS 1.1. Het centrum voor

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM DE BOOMGAARD

WOONZORGCENTRUM DE BOOMGAARD Woonzorgcentrum De Boomgaard Lekkerboterstraat 1, 8920 Langemark-Poelkapelle Tel. 057 49 08 30 - Fax 057 48 52 89 WOONZORGCENTRUM DE BOOMGAARD INTERNE AFSPRAKENNOTA KORTVERBLIJF 1 in toepassing van het

Nadere informatie

BV-AD-SD-07 OPNAMEVERBINTENIS TYPE B: VOLLEDIG BETALENDE

BV-AD-SD-07 OPNAMEVERBINTENIS TYPE B: VOLLEDIG BETALENDE BEJAARDENVOORZIENINGEN RUSTOORD DE REIGER WOON- EN ZORGCENTRUM T BLAUWHOF BV-AD-SD-07 OPNAMEVERBINTENIS TYPE B: VOLLEDIG BETALENDE Registratienummer voor De Reiger: 452.102.2.1 Registratienummer voor t

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA woonzorgcentrum Ter Biest

INTERNE AFSPRAKENNOTA woonzorgcentrum Ter Biest INTERNE AFSPRAKENNOTA woonzorgcentrum Ter Biest Erkenningsnummers: ROB: CE824/RVT: VZB448/ KRT : KCE824 tel 02 269 28 46, terbiest@ocmw-grimbergen.be 1. Het statuut van het woonzorgcentrum Ter Biest. Het

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF ELCKERLYC

INTERNE AFSPRAKENNOTA CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF ELCKERLYC INTERNE AFSPRAKENNOTA CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF ELCKERLYC 1. Algemene Situering Het centrum voor kortverblijf Elckerlyc kadert in het besluit van de Vlaamse regering van 24 juli 2009 betreffende de programmatie,

Nadere informatie

Opnameovereenkomst Centrum voor Kortverblijf De Vlinder

Opnameovereenkomst Centrum voor Kortverblijf De Vlinder Woonzorgcentrum De Vlinder Centrum voor Kortverblijf (CKV) Kollegeplein 5 8530 Harelbeke 056/735 390 KCE 2086 Opnameovereenkomst Centrum voor Kortverblijf De Vlinder (Vastgesteld door de Raad van Bestuur

Nadere informatie

OCMW ZELE. Padweg 4a 9240 ZELE. Dagverzorgingscentrum Het Getij. Afsprakennota

OCMW ZELE. Padweg 4a 9240 ZELE. Dagverzorgingscentrum Het Getij. Afsprakennota OCMW ZELE Padweg 4a 9240 ZELE Dagverzorgingscentrum Het Getij Afsprakennota Mevrouw, Mijnheer, Hartelijk welkom in het Dagverzorgingscentrum Het Getij. U hebt de keuze gemaakt om tijdens de dag in ons

Nadere informatie

Woonzorgcentrum DEN BOOGERD

Woonzorgcentrum DEN BOOGERD Woonzorgcentrum DEN BOOGERD Wanneer alleen wonen als oudere niet langer kan, vind je in het woonzorgcentrum Den Boogerd een aangepaste woonomgeving. Deze folder wil je, in t kort, laten kennismaken met

Nadere informatie

OCMW LAARNE. Woonzorgcentrum Hof ten Kouter Kouterstraat 1 Tel: 09 367 52 43 OVEREENKOMST BIJ OPNAME

OCMW LAARNE. Woonzorgcentrum Hof ten Kouter Kouterstraat 1 Tel: 09 367 52 43 OVEREENKOMST BIJ OPNAME OCMW LAARNE Woonzorgcentrum Hof ten Kouter Kouterstraat 1 Tel: 09 367 52 43 OVEREENKOMST BIJ OPNAME 1 Tussen - Het openbaar centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Laarne, met zetel aan de Colmanstraat

Nadere informatie

Minderbroedersstaat 9b Tel. 016/ OVEREENKOMST. De partijen

Minderbroedersstaat 9b Tel. 016/ OVEREENKOMST. De partijen OVEREENKOMST De partijen Enerzijds De v.z.w. Woonzorgnet Dijleland die het dagverzorgingscentrum Hertog van Brabant beheert, hier vertegenwoordigd door Mevr. G. Robberechts, en hierna de v.z.w." genoemd

Nadere informatie

Woonzorgcentrum KLOOSTERHOF

Woonzorgcentrum KLOOSTERHOF Woonzorgcentrum KLOOSTERHOF Wanneer alleen wonen als oudere niet langer kan, vind je in het woonzorgcentrum Kloosterhof een aangepaste woonomgeving. Deze folder wil je, in t kort, laten kennismaken met

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM TER MOTE erkenningsnummer CE 970. R.V.T. TER MOTE erkenningsnummer VZB 2342

WOONZORGCENTRUM TER MOTE erkenningsnummer CE 970. R.V.T. TER MOTE erkenningsnummer VZB 2342 WOONZORGCENTRUM TER MOTE erkenningsnummer CE 970 R.V.T. TER MOTE erkenningsnummer VZB 2342 Deken Jonckheerestraat 18 8560 Wevelgem Tel. 056/43 55 20 Fax. 056/42 36 17 OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER

Nadere informatie

Op datum van heden,. verklaren te zijn overeengekomen,

Op datum van heden,. verklaren te zijn overeengekomen, OPNAMECONTRACT Op datum van heden,. verklaren te zijn overeengekomen, - D Hossche Sonia, voorzitter van het rusthuis VZW Home Claire, ROB/RVT enerzijds, en - bewoner, Dhr. en/of Mevr... hierna bewoner

Nadere informatie

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E W O O N Z O R G C E N T R U M H E I L I G H A R T T E R E K E N

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E W O O N Z O R G C E N T R U M H E I L I G H A R T T E R E K E N WOONZORGCENTRUM HEILIG-HART-TEREKEN Tereken 14 9100 SINT-NIKLAAS Tel.: 03 780 53 40 fax : 03 780 53 59 E-mail : hhtereken@hhart.be www.hhart.be K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E W O O N Z O R G

Nadere informatie

Crisisopvang intern reglement

Crisisopvang intern reglement VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-26-01-2016 Inleiding De bewoning van de crisisstudio kan veroorzaakt zijn door verscheidene redenen. De redenen van de dakloosheid zijn meestal onder drie

Nadere informatie

OCMW LAARNE. KORTVERBLIJF WZC Hof ten Kouter OVEREENKOMST BIJ OPNAME

OCMW LAARNE. KORTVERBLIJF WZC Hof ten Kouter OVEREENKOMST BIJ OPNAME OCMW LAARNE KORTVERBLIJF WZC Hof ten Kouter OVEREENKOMST BIJ OPNAME P a g i n a 1 Tussen - Het openbaar centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Laarne, met zetel aan de Colmanstraat 51, beheerder van

Nadere informatie

SAMENWERKINGSPROTOCOL:

SAMENWERKINGSPROTOCOL: 1 SAMENWERKINGSPROTOCOL AZ VESALIUS THUISZORG Inleiding Om tot een goede samenwerking te komen tussen AZ Vesalius en thuiszorg, daar waar het gaat om een zwaar zorgbehoevende patiënt die in de thuiszorg

Nadere informatie

Infobrochure. Woonzorgcentrum Ter Vlierbeke. Juni 2012

Infobrochure. Woonzorgcentrum Ter Vlierbeke. Juni 2012 Infobrochure Woonzorgcentrum Ter Vlierbeke Juni 2012 Woonzorgcentrum Ter Vlierbeke Rustoordlaan 3 3010 Kessel-Lo Tel. 016 55 55 11 wzc.tervlierbeke@ocmw-leuven.be www.ocmw-leuven.be Algemene infobrochure

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement opvangwoning. Opvangwoning gelegen Kwerpsebaan 358 te 3071 Kortenberg

Huishoudelijk reglement opvangwoning. Opvangwoning gelegen Kwerpsebaan 358 te 3071 Kortenberg OCMW KORTENBERG Kortenberg, 1/11/2014 Huishoudelijk reglement opvangwoning Opvangwoning gelegen Kwerpsebaan 358 te 3071 Kortenberg OPNAME 1) De woning staat open voor personen in Kortenberg gedomicilieerd,

Nadere informatie

Informatiebrochure centrum voor kortverblijf

Informatiebrochure centrum voor kortverblijf Woonzorgcentrum Sint-Felix v.z.w. Lindestraat 3 1540 Herne Informatiebrochure centrum voor kortverblijf Geachte heer/mevrouw, U heeft interesse voor een opname in het kortverblijf van het Woonzorgcentrum

Nadere informatie

De Vierboete wordt beheerd door de Raad voor Maatschappeljk Welzijn van O.C.M. W. Blankenberge.

De Vierboete wordt beheerd door de Raad voor Maatschappeljk Welzijn van O.C.M. W. Blankenberge. Wat bieden we Het dagverzorgingscentrum is open van 8u00 tot 17u00 op gewone werkdagen. De dag verloopt volgens een vast dagschema: bij aankomst verwelkoming met een kopje koffie na de koffie mogelijkheid

Nadere informatie

Woonzorgnet-Dijleland VZW met exploitatiezetel : Minderbroedersstraat 9b Tel. 016/ Leuven Fax 016/29.14.

Woonzorgnet-Dijleland VZW met exploitatiezetel : Minderbroedersstraat 9b Tel. 016/ Leuven Fax 016/29.14. AFSPRAKENNOTA JURIDISCH STATUUT EN AARD VAN DE INSTELLING De VZW Woonzorgnet-Dijleland Wingerdstraat 14, 3000 Leuven - beheert de voorzieningen Dijlehof (RVT 76 individuele kamers,waarvan 6 kortverblijf),

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST woonzorgcentrum FILFURDO

SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST woonzorgcentrum FILFURDO SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST woonzorgcentrum FILFURDO Tussen de ondergetekenden: en 1. Woonzorgcentrum FILFURDO, beheerd door het OCMW Vilvoorde, gelegen Harensesteenweg 72 te 1800 Vilvoorde, en erkend

Nadere informatie

dienst Geriatrie AFDELING LCO MB 2406 december 2014 l inhoudsverantwoordelijke: Andy Swennen l Geriatrie:LGE5 l Ziekenhuis Oost-Limburg

dienst Geriatrie AFDELING LCO MB 2406 december 2014 l inhoudsverantwoordelijke: Andy Swennen l Geriatrie:LGE5 l Ziekenhuis Oost-Limburg dienst Geriatrie AFDELING LCO MB 2406 december 2014 l inhoudsverantwoordelijke: Andy Swennen l Geriatrie:LGE5 l Ziekenhuis Oost-Limburg 1 WELKOM Welkom op afdeling LCO van campus Sint- Barbara. Een opname

Nadere informatie

Opnameovereenkomst bewoners centrum voor kortverblijf De Lisdodde

Opnameovereenkomst bewoners centrum voor kortverblijf De Lisdodde Opnameovereenkomst bewoners centrum voor kortverblijf De Lisdodde 1. De opnameovereenkomst 1.1. Wat is een opnameovereenkomst? De opnameovereenkomst is de schriftelijke overeenkomst die door de bewoner

Nadere informatie

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004.

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004. OCMW LONDERZEEL OPNAMEREGLEMENT: WOONZORGCENTRUM Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004. Aangepast bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op

Nadere informatie

Woonzorgcentrum SINT ANTONIUS

Woonzorgcentrum SINT ANTONIUS Woonzorgcentrum SINT ANTONIUS Wanneer alleen wonen als oudere niet langer kan, vind je in het woonzorgcentrum Sint Antonius een aangepaste woonomgeving. Deze folder wil je, in t kort, laten kennismaken

Nadere informatie

Opnamereglement. Dagverzorgingscentrum. Gasthuisstraat Asse 02/

Opnamereglement. Dagverzorgingscentrum. Gasthuisstraat Asse 02/ Opnamereglement Dagverzorgingscentrum Gasthuisstraat 2-1730 Asse 02/452.80.67 Secretaris: Nicole De Reuse Voorzitter: Micheline De Mol Lien Van Riet November 2011 Dagverzorgingscentrum t Gastenhuis Openbaar

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Zeecentrum Duneroze

Huishoudelijk reglement Zeecentrum Duneroze Huishoudelijk reglement Zeecentrum Duneroze De directie en de medewerkers van het Zeecentrum Duneroze heten je van harte welkom. We hopen dat jouw verblijf op de herstelafdeling deugddoend is en je ten

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST OCMW Waregem Schakelstraat 41 8790 Waregem OCMW WAREGEM OVEREENKOMST VOOR HUISVESTING IN DE SENIORENWONINGEN KERNELLEPLEIN TE BEVEREN-LEIE Tussen het OCMW Waregem vertegenwoordigd

Nadere informatie

Het OCMW biedt huisvesting waarbij de filosofische, godsdienstige en politieke overtuiging van elke bewoner volkomen geëerbiedigd wordt.

Het OCMW biedt huisvesting waarbij de filosofische, godsdienstige en politieke overtuiging van elke bewoner volkomen geëerbiedigd wordt. HUISHOUDELIJK REGLEMENT SERVICEFLATGEBOUW KAREELOVEN OVERBROEKSTRAAT 15 9308 HOFSTADE ------------------------------------------------- 1. VOORSTELLING Het serviceflatgebouw gelegen Overbroekstraat 15,

Nadere informatie

gebruiksovereenkomst

gebruiksovereenkomst VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 01-09-2015 1 Aanpassing van de dagprijzen aan de index 24-11-2015 Tussen het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Maldegem, Lazarusbron

Nadere informatie

tel 056 25 50 49 fax 056 20 42 06 website: www.depottelberg.be e-mail info@depottelberg.be

tel 056 25 50 49 fax 056 20 42 06 website: www.depottelberg.be e-mail info@depottelberg.be tel 056 25 50 49 fax 056 20 42 06 website: www.depottelberg.be e-mail info@depottelberg.be DE POTTELBERG Naam: Nr. kamer: In voege vanaf: Pagina: 2 / 9 Het Woonzorgcentrum "De Pottelberg" vzw Pottelberg

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR HET TIJDELIJK TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN NOODWONING KASTEELSTRAAT 8, 2 de verdiep, 1770 LIEDEKERKE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR HET TIJDELIJK TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN NOODWONING KASTEELSTRAAT 8, 2 de verdiep, 1770 LIEDEKERKE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR HET TIJDELIJK TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN NOODWONING KASTEELSTRAAT 8, 2 de verdiep, 1770 LIEDEKERKE Art.1 Het OCMW kan een woning als noodopvang ter beschikking stellen

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM CHRISTINE

WOONZORGCENTRUM CHRISTINE WOONZORGCENTRUM CHRISTINE Gerardus Stijnenlaan 76 2180 Ekeren Tel: 03 641 41 41 INHOUD Brochure Algemeen 2 Doelgroep 3 Voorwaarden 4 Inrichting kamers 5 Gemeenschappelijke ruimtes 6 Dienstverlening 7 Kostprijs

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM ELCKERLYC

INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM ELCKERLYC INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM ELCKERLYC 1. Algemene situering Beheer van de instelling 1.1. Het woonzorgcentrum Elckerlyc, Elckerlycplein 1, 8560 Wevelgem, tel. 056/43 55 20, wordt beheerd door

Nadere informatie

REGLEMENT VAN ORDE ASSISTENTIEWONINGEN (1-40)

REGLEMENT VAN ORDE ASSISTENTIEWONINGEN (1-40) REGLEMENT VAN ORDE ASSISTENTIEWONINGEN (1-40) DOCUMENT: 09/2010 JURIDISCH STATUUT VAN DE INRICHTING 1) Juridisch statuut en aard van de inrichting De assistentiewoningen gelegen te Bocholt, Kerkhofstraat

Nadere informatie

Protocol van begeleiding Rechtstreeks toegankelijke hulp volwassenen.

Protocol van begeleiding Rechtstreeks toegankelijke hulp volwassenen. 1 maart 2016 Protocol van begeleiding Rechtstreeks toegankelijke hulp volwassenen. Deze overeenkomst wordt gesloten tussen: Vzw De Kade, Potterierei 42, 8000 Brugge Begeleidingscentrum Spermalie - Het

Nadere informatie

Interne afsprakennota WZC Villa Hugardis

Interne afsprakennota WZC Villa Hugardis WZC VILLA HUGARDIS Maagdenblokstraat 21 te 3320 Hoegaarden Erkenningnummers: CE 604 - VZB 2458 Tel: 016/ 80.40.00 Fax 016/ 80.40.99 E-mail: patrick.bosmans@ocmwhoegaarden.be Interne afsprakennota WZC Villa

Nadere informatie

BEJAARDENWONINGEN MET DIENSTVERLENING

BEJAARDENWONINGEN MET DIENSTVERLENING Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn Hospicestraat 15 9180 MOERBEKE Tel. 09/346.81.61 BEJAARDENWONINGEN MET DIENSTVERLENING 1. Huishoudelijk reglement 2. Huurovereenkomst 1 Huishoudelijk reglement

Nadere informatie

Serviceflats Sint Bernardus

Serviceflats Sint Bernardus Grafisch ontwerp Sofie.Jonckx@gmail.com Serviceflats Sint Bernardus Sint Bernardusabdij 5 2620 Hemiksem Tel. 03 871 91 05 sasha.bruynseels@hemiksem.be Voorwoord De Sint Bernardusabdij ligt aan de monding

Nadere informatie

Home Vogelzang. Home Vogelzang INFORMATIEBROCHURE TERVUURSESTEENWEG 290. 3001 HEVERLEE TELEFOON (016)27.97.11. FAX (016)27.97.

Home Vogelzang. Home Vogelzang INFORMATIEBROCHURE TERVUURSESTEENWEG 290. 3001 HEVERLEE TELEFOON (016)27.97.11. FAX (016)27.97. Home Vogelzang TERVUURSESTEENWEG 290. 3001 HEVERLEE TELEFOON (016)27.97.11. FAX (016)27.97.55 HOME VOGELZANG Tervuursesteenweg 290 3001 HEVERLEE Telefoon: (016) 27 97 11 Fax: (016) 27 97 55 E-mail: sociale.dienst@homevogelzang.be

Nadere informatie

Serviceflatcomplex De Meerpaal

Serviceflatcomplex De Meerpaal Serviceflatcomplex De Meerpaal Beheer van de serviceflats OCMW Zemst Interne afsprakennota Art. 1. Het serviceflatgebouw De Meerpaal, gelegen te 1980 Zemst, Lindestraat 54/1-25 en 52/26-51, omvat 47 serviceflats

Nadere informatie

Sint-Jozef Rillaar. Diestsesteenweg 488, 3202 RILLAAR Tel.:016/509191 Fax.: 016/509190 Email: info@sintjozefrillaar.be OPNAME OVEREENKOMST

Sint-Jozef Rillaar. Diestsesteenweg 488, 3202 RILLAAR Tel.:016/509191 Fax.: 016/509190 Email: info@sintjozefrillaar.be OPNAME OVEREENKOMST Sint-Jozef Rillaar Diestsesteenweg 488, 3202 RILLAAR Tel.:016/509191 Fax.: 016/509190 Email: info@sintjozefrillaar.be OPNAME OVEREENKOMST REGISTRATIENUMMER: 201.104.2.1 REGISTRATIEDATUM: 10.09.2007 TUSSEN

Nadere informatie

PRIJZEN ZORGHOTEL DRIE EIKEN

PRIJZEN ZORGHOTEL DRIE EIKEN PRIJZEN ZORGHOTEL DRIE EIKEN Prijzen VERBLIJF VOL PENSION 1 persoon / dag (op basis van éénpersoonskamer) Eerste 30 nachten 85 160 Vanaf 31 nachten 75 140 2 personen / dag (op basis van tweepersoonskamer)

Nadere informatie