TE KOOP. Musicaldreef 100 HARDERWIJK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE KOOP. Musicaldreef 100 HARDERWIJK"

Transcriptie

1 TE KOOP Musicaldreef 100 HARDERWIJK

2 TE KOOP Musicaldreef 100 HARDERWIJK In jaren 30 stijl gebouwde, jonge HOEKWONING met berging. Een echte gezinswoning, gelegen in de ruim opgezette woonwijk Muziekland III in Drielanden met het winkelcentrum, scholen en overige voorzieningen op loopafstand. De woning heeft een klassieke uitstraling en is gebouwd volgens de laatste eisen, dus onder meer voorzien van optimale, thermische isolatie, HR cv-combiketel, mechanische ventilatie en vloerverwarming door de gehele woning. Verder voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur en modern sanitair in lichte kleurstelling. Indeling: Entree, meterkast, toilet, woonkamer met openslaande deuren naar het terras en een openkeuken met inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser, combi magnetron, gasstel, koelkast, vrieskast en afzuigkap). 1e etage: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer met wastafel en ligbad. 2e etage: Vaste trap, opstelplaats c.v.-combiketel, wasmachine aansluiting en een ruime zolder met dakraam en de mogelijkheid om hier de 4e slaapkamer te maken. KOOPSOM ,- k.k. Bouwjaar Kavelgrootte 202 m². Woonoppervlakte 124 m². Inhoud circa 355 m³.

3

4

5

6

7 n.v.t. Kadaster en Lijst van zaken blijft achter ter overname gaat mee Kadastrale gegevens: Gemeente: Harderwijk Sectie: I Nummer: 5841 Groot: 2 are en 2 centiare tuinaanleg/(sier)bestrating beplanting/erfafscheiding buitenverlichting tuinhuisje/buitenberging brievenbus (voordeur-)bel gordijnrails gordijnen vitrages rolgordijnen vloerbedekking/linoleum laminaatvloer warmwatervoorziening, te weten c.v. ketel (klok-)thermostaat keukenblok met bovenkasten keuken(inbouw-)apparatuur gaskookplaat combimagnetron vaatwasser/koelkast/vriezer inbouwverlichting opbouwverlichting losse kasten, boeken-, legplanken wastafels met accessoires toiletaccessoires badkameraccessoires overige zaken te weten: Kasten in de badkamer bijzondere opmerkingen: Deze kaart is noordgericht. Aan dit uittreksel mogen geen maten worden ontleend. De auteursrechten zijn voorbehouden aan de Dienst voor het Kadaster en de openbare registers.

8

9

10

11 HARDERWIJK Harderwijk ligt op de Veluwe, het grootste natuurgebied van ons land, aan het water met verschillende jachthavens. Toerisme is een belangrijk kenmerk van Harderwijk. U vindt er ook het Dolfinarium, palingvisser en rokers. Achter de Boulevard met zijn Vischpoort ligt de sfeervolle oude binnenstad. Harderwijk telt ongeveer inwoners. Harderwijk is allang niet meer het verstilde visserstadje aan de voormalige Zuiderzee. Integendeel: de laatste dertig jaar verdubbelde het aantal inwoners tot momenteel zo n En die groei zet nog door, als gevolg van het provinciaal woningbouwbeleid. Op grond van het Provinciaal Streekplan Veluwe kreeg Harderwijk een taak toebedeeld als concentratiegemeente voor de Noordwest-Veluwe. Harderwijk moet niet alleen zorgen voor woningen en werk voor die groeiende eigen bevolking, maar bouwt bovendien voor een deel van de woningzoekende uit de regio. De jaarlijkse woningproductie ligt rond de driehonderdvijftig stuks. Die huizen vinden een plaats in de nieuwe woonwijk Drielanden, die groeit naar woningen en via inbreidingsplannen her en der binnen de bestaande wijken. Harderwijk bezit een rijke erfenis. Ook in het stadsbeeld kan met tal van herinneringen uit bijna 800 jaar stadsgeschiedenis aantreffen, zoals de Vischpoort. Al in 1231 verleende Graaf Otto van Gelre en Zutphen stadsen marktrechten. Harderwijk groeide uit van agrarische nederzetting tot handelsplaats, die zelfs eeuwen lid was van het Hanzeverbond. Bovendien was er rond 1500 de belangrijkste vismarkt aan de Zuiderzee te vinden. In 1584 kreeg Harderwijk de provinciale munt van Gelre binnen haar muren. Van 1647 tot 1811 was Harderwijk ook universiteitsstad. Met bekende namen zoals Boerhaave en Linnaeus. De visserij werd sterk teruggedrongen door de afsluiting van de Zuiderzee in 1932 en de aanleg van de IJsselmeerpolders. Handel, industrie en toerisme kwam echter op. Daaraan dankt Harderwijk zijn snelle groei. Wie zijn wij? Midden Nederland Makelaars heeft zes vestigingen. Kantoren die er alles aan doen om uw huis zo snel mogelijk voor de juiste prijs te verkopen. Ze worden stuk voor stuk bemand door pure professionals. Met kennis van onroerend goed en de onroerend goed markt. Midden Nederland Makelaars en de kracht van samenwerking Het Midden Nederland Magazine is één van de vele marketingmiddelen die wij voor u kunnen inzetten. Ook daarmee onderscheiden de Midden Nederland Makelaars zich. Want het magazine is absoluut uniek. Een echt bewaarblad met interessante artikelen over alles wat met wonen te maken heeft en natuurlijk met een prachtig aanbod van de huizen in het gebied. Bel voor alle mogelijkheden met het kantoor van uw keuze. Meer dan alleen NVM Al onze makelaars zijn beëdigd en lid van de NVM. Met daarnaast een hele rij andere vakdiploma s. Met een Midden Nederland Makelaar heeft u een op-en-top vakman/- vakvrouw over de vloer.

12 Werkwijze Midden Nederland Makelaars B.V. Bezichtiging: Tijdens een vrijblijvende bezichtiging wordt u zowel mondeling als schriftelijk door middel van een brochure, geïnformeerd over de woning. Indien u naar aanleiding van een bezichtiging interesse in de woning heeft, kunt u een bieding met eventuele voorwaarden bij de makelaar neerleggen. De makelaar behandelt biedingen op basis van tijdstip van binnenkomst van (een) concrete bieding(en). De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s). In het geval partijen in onderhandeling gaan en het eens worden over de koopsom, de opleveringsdatum en eventuele andere voorwaarden, maakt de verkopend makelaar, in dit geval Midden Nederland Makelaars B.V., de koopovereenkomst op. Hierin zijn onder andere de volgende clausules opgenomen: Oplevering: De woning dient te worden opgeleverd in de staat waarin het zich bevond ten tijde van de bezichtiging, met alle zichtbare en onzichtbare gebreken en bijbehorende rechten, heersende/ leidende erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. Waarborgsom: De koper dient, tot zekerheid voor verkoper van nakoming van de verplichtingen door koper uiterlijk binnen vier weken na het tot stand komen van de (mondelinge) koopovereenkomst een waarborgsom te storten op de derden-rekening van de notaris, ter hoogte van 10% van de koopsom. In plaats van deze waarborgsom kan koper een onvoorwaardelijke afgegeven schriftelijke bankgarantie doen stellen van een in Nederland gevestigde bankinstelling. Baten en lasten: Op het moment van eigendomsoverdracht bij de notaris komen alle baten en lasten, verschuldigde canons (indien van toepassing) voor rekening van koper. Alle lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van het deel feitelijk gebruik van de onroerende zaakbelasting, worden door de notaris verrekend naar rato. Ontbinding: De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel twee weken na het sluiten van de mondelinge koopovereenkomst. Notaris: Tenzij anders ver-/gemeld, kiest koper de notaris voor het passeren van de akte van levering. Mocht u nog vragen hebben over onze werkwijze dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

13 Gratis waardebepaling U bent zich aan het oriënteren op een andere woning. De huidige waarde van uw huidige woning is in dit geval zeer belangrijk. Om inzicht te krijgen in de waarde van uw huidige woning, kan één van de makelaars van Midden Nederland Makelaars op uw verzoek een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw eigen woning afgeven. Wij verschaffen u inzicht in de marktwaarde van uw woning. Let op! Deze waardebepaling heeft geen rechtsgeldige waarde en ook kan niet gebruikt worden voor de aanvraag van een hypotheek. Het is voor u slechts een handvat zodat u alle informatie, nodig voor uw zoektocht naar uw droomhuis, voor handen heeft. Wanneer u inzicht wilt in uw bestedingsruimte dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken met onze hypotheekadviseur. Een makelaar van ons kantoor bezoekt uw woning. Samen met de makelaar wordt de gehele woning opgenomen en beoordeeld. De makelaar taxeert de reële marktwaarde van uw woning. Tevens geeft hij uitleg over de in een later stadium eventueel te volgen verkoopprocedure. Alle aspecten hiervan worden even kort toegelicht. Na afloop van de waardebepaling ontvangt u schriftelijk een bevestiging van de getaxeerde waarde. De waardebepaling is geheel kosteloos en vrijblijvend. Bel voor het maken van een afspraak naar: (0341) of mail uw gegevens naar wij nemen contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Met vriendelijke groet, Midden Nederland Makelaars Verkeersweg 77 Postbus: BD HARDERWIJK (0341) harderwijk@mnm.nl

14

15 Professionals in Hypotheken Midden Nederland Hypotheken Midden Nederland Hypotheken Een hypotheek is één van de meest ingewikkelde producten die u kunt kopen, Vergelijk het met de aankoop van een auto: die kunt u in de showroom bekijken. U kiest het merk, het model, de kleur, er is een uitvoerige handleiding en u mag onder de motorkap kijken. U ziet precies wat u koopt. Een hypotheek is minder tastbaar, het is een papieren aangelegenheid. Vaak is een hypotheek wel uw grootste financiële verplichting en daarom vindt Midden Nederland Hypotheken het heel belangrijk u inzicht te geven in de grote variatie aan mogelijkheden die er is. Samen met u zoekt Midden Nederland Hypotheken de hypotheek die het best bij uw situatie past. Eerst even voorstellen Midden Nederland Hypotheken is een onafhankelijke hypotheekbemiddelaar. We hebben diverse kantoren in de regio Midden Nederland waar u, naast hypotheken, ook terecht kunt voor makelaardij en verzekeringen. Wij zijn niet gebonden aan financiële instellingen. De adviseurs van Midden Nederland Hypotheken zijn onafhankelijke specialisten op financieel gebied. Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Niet alleen bij het afsluiten van een hypotheek, maar ook gedurende de looptijd. Uw hypotheek moet immers niet alleen nu, maar tot het einde van de looptijd goed geregeld zijn. Op onze kantoren voorzien wij jaarlijks honderden klanten van een deskundig en betrouwbaar advies. Het kopen van een huis U staat op het punt een huis te kopen. Maar hoe zit het straks met kosten van onderhoud, onroerende zaakbelasting en verzekeringen? Zomaar wat vragen die op u af komen bij uw oriëntatie op de woningmarkt. En ook als de koop (bijna) rond is, komt er veel informatie op u af: het voorlopig koopcontract, de ontbindende voorwaarden, de bankgarantie. Wat betekent dit allemaal voor u? Onze adviseurs helpen u graag door het doolhof aan informatie. Niet alleen de hypotheek Wij zorgen er niet alleen voor dat u een perfect advies krijgt, wij zorgen ook voor de verdere afwikkelingen. Zo moet bijvoorbeeld de hypotheekakte bij een notaris passeren en moet de woning eventueel getaxeerd worden. Wij onderhouden voor u de contacten met de geldverstrekker, verzekeraar, makelaar en notaris. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte. Zo bent u verzekerd van een correcte afhandeling. Onafhankelijk Wij hebben een bemiddelende rol tussen u en de geldverstrekkers (banken en verzekeraars). Wij kunnen voor u een groot assortiment van hypotheekproducten aanbieden, waarbij u het uitgangspunt bent voor ons advies. Deskundigheid Al onze hypotheekadviseurs zijn aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). Elke Erkend Hypotheekadviseur heeft de benodigde diploma s en voldoet aan de praktijkvoorwaarden. Midden Nederland Hypotheken staat als bemiddelaar geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) onder vergunningsnummer Direct een afspraak? Bel of ga naar: Midden Nederland Hypotheken is een onderdeel van Univé Midden. Wij hebben diverse kantoren in de regio Midden Nederland waar hypotheken, makelaardij en verzekeringen gecombineerd worden. Hierdoor brengt u al uw zaken onder één dak!

16 Wonen Met zes vestigingen in de regio heeft Midden Nederland Makelaars een prachtig netwerk waardoor we perfect alle ontwikkelingen voor u kunnen volgen. Elke vestiging wordt bemand door professionele makelaars. Bedrijven Door de diepgaande kennis die onze bedrijfsmakelaars hebben van het verzorgingsgebied worden ze ingeschakeld voor de meest uiteenlopende projecten. Van een groot bedrijfscomplex tot en met verhuur van winkels en bedrijfspanden. Agrarisch Agrarisch en landelijk vastgoed is een vakgebied dat gespecialiseerde kennis vereist. Die kennis vindt u bij Midden Nederland Makelaars met professionals die dag-in-dag-uit bezig zijn op dit specifieke gebied van de makelaardij. Hypotheken Midden Nederland Hypotheken is niet gebonden aan een bank of enig andere financiële instelling. Dat stelt ons in staat de hypotheek samen te stellen tegen de meest gunstige condities. Met recht echt maatwerk. QR-code Raadpleeg de mobiele QR-site voor meer informatie over deze woning. Midden Nederland Makelaars B.V. Barneveld Kampstraat AV Barneveld (0342) barneveld@mnm.nl Harderwijk Verkeersweg LE Harderwijk (0341) harderwijk@mnm.nl Putten Dorpsstraat 64/ BE Putten (0341) putten@mnm.nl Ermelo Raadhuisplein NT Ermelo (0341) ermelo@mnm.nl Nijkerk Oranjelaan C Nijkerk (033) nijkerk@mnm.nl Voorthuizen Sportparkstraat BK Voorthuizen (0342) voorthuizen@mnm.nl

TE KOOP. Hortensiastraat 24 BARNEVELD

TE KOOP. Hortensiastraat 24 BARNEVELD TE KOOP Hortensiastraat 24 BARNEVELD TE KOOP Hortensiastraat 24 BARNEVELD Nabij het centrum gelegen, HOEKWONING met stenen berging, schuur en royale tuin. Deze woning is voorzien van kunststof kozijnen

Nadere informatie

TE KOOP. Mendelssohnlaan 1 VOORTHUIZEN

TE KOOP. Mendelssohnlaan 1 VOORTHUIZEN TE KOOP Mendelssohnlaan 1 VOORTHUIZEN TE KOOP Mendelssohnlaan 1 VOORTHUIZEN Op vrije locatie, nabij speelveld, gelegen HOEKWONING met stenen berging en grote tuin. De woning is geïsoleerd en gedeeltelijk

Nadere informatie

TE KOOP. van Zuijlen van Nieveltlaan 19 BARNEVELD

TE KOOP. van Zuijlen van Nieveltlaan 19 BARNEVELD TE KOOP van Zuijlen van Nieveltlaan 19 BARNEVELD TE KOOP van Zuijlen van Nieveltlaan 19 BARNEVELD Nabij het centrum en het Schaffelaarsebos gelegen KARAKTERISTIEKE TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONING met garage

Nadere informatie

TE KOOP. Van Renesselaan 7 BARNEVELD

TE KOOP. Van Renesselaan 7 BARNEVELD TE KOOP Van Renesselaan 7 BARNEVELD TE KOOP Van Renesselaan 7 BARNEVELD In kindvriendelijke woonwijk gelegen HOEKWONING met stenen berging gelegen aan de rand van woonwijk De Vaarst. Het huis is gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Anjelierstraat 63 BARNEVELD

TE KOOP. Anjelierstraat 63 BARNEVELD TE KOOP Anjelierstraat 63 BARNEVELD TE KOOP Anjelierstraat 63 BARNEVELD In de wijk Oldenbarneveld gelegen uitwendig gerenoveerde HOEKWONING met stenen berging. De woning is voorzien van een nieuwe voor-

Nadere informatie

TE KOOP. Bilderdijkstraat 38 BARNEVELD

TE KOOP. Bilderdijkstraat 38 BARNEVELD TE KOOP Bilderdijkstraat 38 BARNEVELD TE KOOP Bilderdijkstraat 38 BARNEVELD Vrij aan ventweg en plantsoen gelegen, verzorgde HOEK- WONING met stenen berging en royale tuin. Deze keurig onderhouden woning

Nadere informatie

TE KOOP. Chopinlaan 7 VOORTHUIZEN

TE KOOP. Chopinlaan 7 VOORTHUIZEN TE KOOP Chopinlaan 7 VOORTHUIZEN TE KOOP Chopinlaan 7 VOORTHUIZEN In rustige en kindvriendelijke omgeving gelegen RUIME MIDDENWONING met aangebouwde berging/bijkeuken en een dubbele houten berging. Deze

Nadere informatie

TE KOOP. Azaleastraat 23 BARNEVELD

TE KOOP. Azaleastraat 23 BARNEVELD TE KOOP Azaleastraat 23 BARNEVELD TE KOOP Azaleastraat 23 BARNEVELD Vrij en rustig gelegen HOEKWONING met vrijstaande garage en stenen berging. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele

Nadere informatie

TE KOOP. Wildforster 45 BARNEVELD

TE KOOP. Wildforster 45 BARNEVELD TE KOOP Wildforster 45 BARNEVELD TE KOOP Wildforster 45 BARNEVELD In kindvriendelijke woonwijk gelegen, MIDDENWONING met aangebouwde stenen berging en een parkeerplaats op eigen terrein. Diepe achtertuin

Nadere informatie

TE KOOP. Leeuwebekstraat 19 BARNEVELD

TE KOOP. Leeuwebekstraat 19 BARNEVELD TE KOOP Leeuwebekstraat 19 BARNEVELD TE KOOP Leeuwebekstraat 19 BARNEVELD In de wijk Oldenbarneveld gelegen uitwendig gerenoveerde EINDWONING met stenen berging. De woning is gemoderniseerd door o.a. het

Nadere informatie

TE KOOP. Vondelstraat 33 BARNEVELD

TE KOOP. Vondelstraat 33 BARNEVELD TE KOOP Vondelstraat 33 BARNEVELD TE KOOP Vondelstraat 33 BARNEVELD Op een vrije en rustige locatie gelegen, MIDDENWONING met stenen berging en royale achtertuin met goede zonligging. Deze woning is voorzien

Nadere informatie

TE KOOP. Anjelierstraat 40 BARNEVELD

TE KOOP. Anjelierstraat 40 BARNEVELD TE KOOP Anjelierstraat 40 BARNEVELD TE KOOP Anjelierstraat 40 BARNEVELD In de wijk Oldenbarneveld gelegen uitwendig gerenoveerde MIDDENWONING met stenen berging, overkapping en achterom. De woning is enkele

Nadere informatie

TE KOOP. Nieuwe Noordenweg 12 VOORTHUIZEN

TE KOOP. Nieuwe Noordenweg 12 VOORTHUIZEN TE KOOP Nieuwe Noordenweg 12 VOORTHUIZEN TE KOOP Nieuwe Noordenweg 12 VOORTHUIZEN In rustige en kindvriendelijke omgeving van woonwijk De Maat ligt deze TUSSENWONING met houten tuinhuis (met houtkachel!),

Nadere informatie

TE KOOP. Raadhuisplein 22 BARNEVELD

TE KOOP. Raadhuisplein 22 BARNEVELD TE KOOP Raadhuisplein 22 BARNEVELD TE KOOP Raadhuisplein 22 BARNEVELD BOUWKAVEL aan het Raadhuisplein 22 te Barneveld. Royaal en stijlvol wonen in hartje centrum met mogelijkheid voor het combineren van

Nadere informatie

TE KOOP. Chopinlaan 33 VOORTHUIZEN

TE KOOP. Chopinlaan 33 VOORTHUIZEN TE KOOP Chopinlaan 33 VOORTHUIZEN TE KOOP Chopinlaan 33 VOORTHUIZEN Wat een leuke complete starterswoning kunnen wij u presenteren! Maar misschien juist ook geschikt voor bijv. een senior die lekker vrij,

Nadere informatie

TE KOOP. Christiaan Huygenslaan 4 BARNEVELD

TE KOOP. Christiaan Huygenslaan 4 BARNEVELD TE KOOP Christiaan Huygenslaan 4 BARNEVELD TE KOOP Christiaan Huygenslaan 4 BARNEVELD Op loopafstand van het centrum van Barneveld wordt 1 vrijstaande woning gerealiseerd. Kenmerkend voor deze woning zijn

Nadere informatie

TE KOOP. Johannes Vermeerstraat 44 VOORTHUIZEN

TE KOOP. Johannes Vermeerstraat 44 VOORTHUIZEN TE KOOP Johannes Vermeerstraat 44 VOORTHUIZEN TE KOOP Johannes Vermeerstraat 44 VOORTHUIZEN Op mooie locatie, aan de rand van het dorp, gelegen HOEKWONING met berging (de aangebouwde garage wordt niet

Nadere informatie

TE KOOP. Zuidakker kavel 13 en 14 GARDEREN

TE KOOP. Zuidakker kavel 13 en 14 GARDEREN TE KOOP Zuidakker kavel 13 en 14 GARDEREN Unieke kans om uw droomhuis te bouwen! Garderen, een schilderachtige gemeente, het meest westelijk gelegen bosrijke dorp aan de rand van het Veluwemassief. Als

Nadere informatie

Garderen, Koningsweg 6 Vraagprijs 265.000,00 k.k.

Garderen, Koningsweg 6 Vraagprijs 265.000,00 k.k. Garderen, Koningsweg 6 Vraagprijs 265.000,00 k.k. w w w. M N M. n l Koningsweg 6 te Garderen Centraal in het pittoreske dorp Garderen gelegen HELFT VAN DUBBEL woonhuis met garage en carport. De inhoud

Nadere informatie

TE KOOP. Dennenlaan 4 NIJKERK

TE KOOP. Dennenlaan 4 NIJKERK TE KOOP Dennenlaan 4 NIJKERK TE KOOP Dennenlaan 4 NIJKERK Deze leuke TUSSENWONING met stenen BERGING is gelegen op een ruim perceel van 170 m², in een vernieuwende woonwijk nabij het centrum. Voorzieningen

Nadere informatie

TE KOOP. Griftweg 12 nabij DE KLOMP

TE KOOP. Griftweg 12 nabij DE KLOMP TE KOOP Griftweg 12 nabij DE KLOMP Zeer gunstig gesitueerd VLEESVARKENSBEDRIJF met een stalcapaciteit van circa 5.400 vleesvarkens en uitbreidingsmogelijkheden tot circa 7.300 vleesvarkens. Eventueel ook

Nadere informatie

BARNEVELD Archimedesstraat 18

BARNEVELD Archimedesstraat 18 BARNEVELD Archimedesstraat 18 Vraagprijs 285.000 k.k. www.mnm-wonen.nl Wordt dit uw huis? De plek waar je leeft, waar je tot rust komt of waar je vrienden ontmoet? Alles kan in deze karakteristieke tweeonder-een-kap-woning

Nadere informatie

De Ganzenhof 18 te Ophemert Vaste prijs ,-- k.k.

De Ganzenhof 18 te Ophemert Vaste prijs ,-- k.k. De Ganzenhof 18 te Ophemert Vaste prijs 202.500,-- k.k. VG-Makelaardij Roodseweg 11A 4156 AP RUMPT 0345-651635 / 06-23401100 Kenmerken & Locatie Vaste prijs 202.500,-- k.k. Bouwjaar 1983 Soort woning Hoekwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Essenerweg 152 en 152a KOOTWIJKERBROEK

TE KOOP. Essenerweg 152 en 152a KOOTWIJKERBROEK TE KOOP Essenerweg 152 en 152a KOOTWIJKERBROEK TE KOOP Essenerweg 152 en 152a KOOTWIJKERBROEK Deze vrijstaande ROYALE WOONBOERDERIJ is ideaal voor een zogenaamde inwoonsituatie voor bijvoorbeeld ouders/kind.

Nadere informatie

Pr. Constantijnstraat 48 Beesd Vraagprijs ,-- k.k.

Pr. Constantijnstraat 48 Beesd Vraagprijs ,-- k.k. Pr. Constantijnstraat 48 Beesd Vraagprijs 237.500,-- k.k. VG-Makelaardij Roodseweg 11A 4156 AP RUMPT 0345-651635 / 06-23401100 Kenmerken & Locatie Vraagprijs 237.500,-- k.k. Bouwjaar 1992 Soort woning

Nadere informatie

Langebrug 32A Leiden ,-- k.k. ERA De Laat + Fides Makelaardij o.g. LEIDEN / VOORSCHOTEN Leiden / Voorschoten

Langebrug 32A Leiden ,-- k.k. ERA De Laat + Fides Makelaardij o.g. LEIDEN / VOORSCHOTEN Leiden / Voorschoten Langebrug 32A Leiden 379.000,-- k.k. Soort object: Rijksmonument Gebruiksoppervlakte: ca 130 m2 Aantal kamers: 4 Bouwjaar: ca 1604 Gerenoveerd in 1977 ERA De Laat + Fides Makelaardij o.g. LEIDEN / VOORSCHOTEN

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Ede De Halte 253

www.vdbunt.nl Ede De Halte 253 www.vdbunt.nl Ede De Halte 253 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 2007 Inhoud : 160 m³ Woonoppervlakte : 70,5 m² Servicekosten : 108,75 Parkeerplaats : 12,98 Aantal slaapkamers : 2 balkonligging : noord Dak : plat

Nadere informatie

Bedrijfsonroerendgoed TE HUUR. Kantoorruimte - Raadhuisplein ong. BARNEVELD

Bedrijfsonroerendgoed TE HUUR. Kantoorruimte - Raadhuisplein ong. BARNEVELD Bedrijfsonroerendgoed TE HUUR Kantoorruimte - Raadhuisplein ong. BARNEVELD TE HUUR Kantoorgebouw Raadhuisplein ong., BARNEVELD Nieuw te bouwen hoogwaardig en eigentijds kantoorgebouw in het centrum van

Nadere informatie

Jacob Oudstraat 15. 6412 ZZ Heerlen. Vraagprijs: 169.000,-- k.k..

Jacob Oudstraat 15. 6412 ZZ Heerlen. Vraagprijs: 169.000,-- k.k.. Jacob Oudstraat 15 6412 ZZ Heerlen Vraagprijs: 169.000,-- k.k.. Omschrijving: Op een fraaie locatie in de wijk Nieuw Husken gelegen goed onderhouden geschakelde 2/1- kapwoning (type semi bungalow) met

Nadere informatie

Japanstraat 6 Alphen aan den Rijn

Japanstraat 6 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Ede Hoog Maanen 16

www.vdbunt.nl Ede Hoog Maanen 16 www.vdbunt.nl Ede Hoog Maanen 16 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 2005 Inhoud : ca. 185 m³ Woonoppervlakte : ca. 70 m² Servicekosten : ca. 115,- per maand Berging : inpandig Aantal slaapkamers : 2 balkonligging

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Ede Adamsdreef 11

www.vdbunt.nl Ede Adamsdreef 11 www.vdbunt.nl Ede Adamsdreef 11 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1992 Inhoud : ca. 480 m³ Woonoppervlakte : ca. 176 m² Perceeloppervlakte : 262 m² Aantal slaapkamers : 3 Tuinligging : westen Dak : samengesteld

Nadere informatie

Pr. Willem-Alexandersingel 11 Beesd Vraagprijs ,-- k.k.

Pr. Willem-Alexandersingel 11 Beesd Vraagprijs ,-- k.k. Pr. Willem-Alexandersingel 11 Beesd Vraagprijs 205.000,-- k.k. VG-Makelaardij Roodseweg 11A 4156 AP RUMPT 0345-651635 / 06-23401100 Kenmerken & Locatie Vraagprijs 205.000,-- kosten koper Bouwjaar 1972

Nadere informatie

Donjon 7 Leerdam Vraagprijs ,-- k.k.

Donjon 7 Leerdam Vraagprijs ,-- k.k. Donjon 7 Leerdam Vraagprijs 245.000,-- k.k. VG-Makelaardij Roodseweg 11A 4156 AP RUMPT 0345-651635 / 06-23401100 Kenmerken & Locatie Vraagprijs 245.000,-- k.k. Bouwjaar 1994 Soort woning Tussenwoning met

Nadere informatie

Onze Lieve Vrouweplein 23. 6367 BH Voerendaal. Vraagprijs: 329.000,-- k.k..

Onze Lieve Vrouweplein 23. 6367 BH Voerendaal. Vraagprijs: 329.000,-- k.k.. Onze Lieve Vrouweplein 23 6367 BH Voerendaal Vraagprijs: 329.000,-- k.k.. Omschrijving: Deze royale vrijstaande woning met vier slaapkamers, aangebouwde serre (circa 40 m2) en garage is fraai gelegen aan

Nadere informatie

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k.

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k. DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN 187.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING De Klencke 28 Zuidlaren Royale starterswoning met vrijstaande stenen berging gelegen in de woonwijk Zuid-es. Deze tussenwoning is gebouwd in 1980

Nadere informatie

Lingedijk 95A te Wadenoijen Vraagprijs 650.000,-- k.k.

Lingedijk 95A te Wadenoijen Vraagprijs 650.000,-- k.k. Lingedijk 95A te Wadenoijen Vraagprijs 650.000,-- k.k. Rentmeesters- Makelaars & Taxatiekantoor Roodseweg 11A 4156 AP RUMPT 0345-651635 / 06-51260930 Kenmerken & Locatie Vraagprijs 650.000,-- k.k. Bouwjaar

Nadere informatie

Sint Hubertuslaan 13. 6467 CH Kerkrade. Vraagprijs: 389.000,-- k.k..

Sint Hubertuslaan 13. 6467 CH Kerkrade. Vraagprijs: 389.000,-- k.k.. Sint Hubertuslaan 13 6467 CH Kerkrade Vraagprijs: 389.000,-- k.k.. Omschrijving: Op uitstekende locatie nabij het centrum van Terwinselen en de Botanische tuin gelegen vrijstaand landhuis met een fraai

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Ede Dahliastraat 14

www.vdbunt.nl Ede Dahliastraat 14 www.vdbunt.nl Ede Dahliastraat 14 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1958 Inhoud : 285 m³ Woonoppervlakte : 110 m² Perceeloppervlakte : 190 m² Aantal slaapkamers : 4 Tuinligging : zuid-oost Dak : zadeldak Dakisolatie

Nadere informatie

Prins Willem-Alexandersingel 75 Beesd Vraagprijs ,-- k.k.

Prins Willem-Alexandersingel 75 Beesd Vraagprijs ,-- k.k. Prins Willem-Alexandersingel 75 Beesd Vraagprijs 242.500,-- k.k. VG-Makelaardij Roodseweg 11A 4156 AP RUMPT 0345-651635 / 06-51260930 / 06-23401100 Kenmerken & Locatie Vraagprijs 242.500,-- k.k. Bouwjaar

Nadere informatie

De Ikebosker 36 Oudemirdum ,- k.k.

De Ikebosker 36 Oudemirdum ,- k.k. De Ikebosker 36 Oudemirdum 179.000,- k.k. De Ikebosker 36. 8567 JL, Oudemirdum In een gezellige en kindvriendelijke woonwijk staat deze fraaie en ruime hoekwoning. De woning staat op een perceel van 216

Nadere informatie

Sate Steenbergenstrjitte 15 Balk ,- k.k.

Sate Steenbergenstrjitte 15 Balk ,- k.k. Sate Steenbergenstrjitte 15 Balk 375.000,- k.k. Sate Steenbergenstrjitte 15. 8561 DW, Balk Vrijstaand wonen op mooie locatie en op ruim perceel, dat kan hier. De woning is gebouwd in 2007, staat op een

Nadere informatie

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k.

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k. BRANTEN 23 ZUIDLAREN 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime tussenwoning gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk aan de rand van Zuidlaren. Deze woning beschikt over een grote lichte woonkamer

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Bennekom Langhoven 27 Een zeer ruim HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met garage, grote woonkamer met aansluiting houtkachel, ruime open keuken met inbouwapparatuur, 5 slaapkamers, een nette badkamer, een

Nadere informatie

Zuidereinde 232 s-graveland

Zuidereinde 232 s-graveland Zuidereinde 232 s-graveland VanafPrijs oude vraagprijs Datum internetverkoop: 180.000,-- k.k. 225.000,-- k.k. 10 mei 2010 om 17.00 uur ERA Makelaardij t GOOI Hilversum 035-6716700 Bieden en Wonen is de

Nadere informatie

Hoge Dijk 98 Sintjohannesga ,- k.k.

Hoge Dijk 98 Sintjohannesga ,- k.k. Hoge Dijk 98 Sintjohannesga 289.000,- k.k. Hoge Dijk 98. 8464 NZ, Sintjohannesga Prachtige vergezichten, veel ruimte en heel veel licht zijn de kenmerken van deze vrijstaande woning met garage. De woning

Nadere informatie

Grote Appelstraat 1 - Groningen

Grote Appelstraat 1 - Groningen - Vraagprijs 149.500,= k.k. Vraagprijs 149.500,= k.k. Omschrijving - /Nieuwe Kijk in t Jatstraat 94 te Markant op hoek van de Grote Appelstraat en de Nieuwe Kijk in t Jatstraat gelegen woonhuis uit het

Nadere informatie

Donkerstraat 13 Ravenswaaij Vraagprijs ,-- k.k.

Donkerstraat 13 Ravenswaaij Vraagprijs ,-- k.k. Donkerstraat 13 Ravenswaaij Vraagprijs 774.500,-- k.k. VG-Makelaardij Roodseweg 11A 4156 AP RUMPT 0345-651635 / 06-23401100 Kenmerken & Locatie Vraagprijs 774.500,-- k.k. Bouwjaar 1929 Soort woning Vrijstaande

Nadere informatie

Bennekom Madeliefje 25

Bennekom Madeliefje 25 Bennekom Madeliefje 25 Ruime, goed onderhouden MIDDENWONING Met stenen berging voorzien van een zolder Centrale ligging in mooie, kindvriendelijke woonwijk Sfeervolle woonkamer met aansluiting houtkachel

Nadere informatie

Cantharel 27 Alphen aan den Rijn

Cantharel 27 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 85-87 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon:

Nadere informatie

Olmenstraat 11. 6374 VV Landgraaf. Vraagprijs: 115.000,-- k.k..

Olmenstraat 11. 6374 VV Landgraaf. Vraagprijs: 115.000,-- k.k.. Olmenstraat 11 6374 VV Landgraaf Vraagprijs: 115.000,-- k.k.. Omschrijving: In een kindvriendelijke woonomgeving in Ubach over Worms aan een rustige straat gelegen uitgebouwde hoekwoning met vrijstaande

Nadere informatie

Van Brakelplein 37 A, Groningen

Van Brakelplein 37 A, Groningen Van Brakelplein 37 A, Groningen Uiterst sfeervolle en gemoderniseerde bovenwoning met prachtig vrij uitzicht over de vijver. De woning is op 5 fietsminuten gelegen van de Groninger binnenstad, het stadspark

Nadere informatie

Op gen Hoes 54. 6442 PM Brunssum. Vraagprijs: 124.500,-- k.k..

Op gen Hoes 54. 6442 PM Brunssum. Vraagprijs: 124.500,-- k.k.. Op gen Hoes 54 6442 PM Brunssum Vraagprijs: 124.500,-- k.k.. Omschrijving: In een woonwijk gelegen eindwoning met inpandige garage en houten berging op een perceel van 152 m2 eigen grond gelegen. De woning

Nadere informatie

Van Humboldtstraat 34 UTRECHT

Van Humboldtstraat 34 UTRECHT Van Humboldtstraat 34 UTRECHT De Meern Meerndijk 17 3454 HM De Meern T: 030-241 61 71 E: demeern@nenh.nl Utrecht Kievitstraat 4 3514 VB Utrecht T: 030-272 39 59 E: utrecht@nenh.nl Van Humboldtstraat 34

Nadere informatie

395.000,- k.k. meliormakelaar.nl

395.000,- k.k. meliormakelaar.nl Anthurium 47 De Lier Deze geschakelde royale hoekwoning is rustig gelegen aan de Anthurium, gelegen op een perceel van 280 m² grond! Ook binnen zult u verrast worden door de hoeveelheid ruimte, zowel in

Nadere informatie

Buorren 65 Elahuizen ,- k.k.

Buorren 65 Elahuizen ,- k.k. Buorren 65 Elahuizen 225.000,- k.k. Buorren 65. 8581 KD, Elahuizen Genieten vanaf de bank van het prachtige landelijke uitzicht en de bootjes op de Fluessen, dat kan in deze in 2010 nieuwgebouwde vrijstaande

Nadere informatie

Peutzstraat HZ Heerlen. Vraagprijs: ,-- k.k..

Peutzstraat HZ Heerlen. Vraagprijs: ,-- k.k.. Peutzstraat 42 6412 HZ Heerlen Vraagprijs: 289.000,-- k.k.. Omschrijving: Op een fraaie locatie in de wijk Nieuw Husken gelegen goed onderhouden vrijstaande woning met garage en carport op een perceel

Nadere informatie

Acaciastraat 36 Alphen aan den Rijn

Acaciastraat 36 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Gaaikemastraat 60 Balk ,- k.k.

Gaaikemastraat 60 Balk ,- k.k. Gaaikemastraat 60 Balk 129.000,- k.k. Gaaikemastraat 60. 8561 AN, Balk Wie een woning zoekt aan de rand van het gezellige dorp Balk, hoeft niet verder te zoeken. Deze tussenwoning staat op een perceel

Nadere informatie

BEUKEMASTRAAT 12 HOOGEZAND ,- k.k.

BEUKEMASTRAAT 12 HOOGEZAND ,- k.k. BEUKEMASTRAAT 12 HOOGEZAND 125.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime tussenwoning uit 1977 met CARPORT en vrijstaande stenen berging, voortuin, zonnige achtertuin, achterom, gelegen op loopafstand van winkelcentrum,

Nadere informatie

Geulhemmerweg 26 - Berg En Terblijt

Geulhemmerweg 26 - Berg En Terblijt Geulhemmerweg 26 - Berg En Terblijt Akersteenweg 25 6226 HR Maastricht Postbus 4109 6202 PA Maastricht Hele leuke goed onderhouden woning aan de Geulhemmerweg met vrij uitzicht voor en achter. Deze woning

Nadere informatie

Wenckebachstraat 31. 6372 TV Landgraaf. Vraagprijs: 139.000,-- k.k..

Wenckebachstraat 31. 6372 TV Landgraaf. Vraagprijs: 139.000,-- k.k.. Wenckebachstraat 31 6372 TV Landgraaf Vraagprijs: 139.000,-- k.k.. Omschrijving: In een kindvriendelijke woonwijk op een prima locatie met schitterend vrij uitzicht over landerijen gelegen tussenwoning

Nadere informatie

Bedrijfsonroerendgoed TE HUUR. Kantoorruimte - Raadhuisplein ong. BARNEVELD

Bedrijfsonroerendgoed TE HUUR. Kantoorruimte - Raadhuisplein ong. BARNEVELD Bedrijfsonroerendgoed TE HUUR Kantoorruimte - Raadhuisplein ong. BARNEVELD TE HUUR Kantoorgebouw Raadhuisplein ong., BARNEVELD Nieuw gebouwd hoogwaardig en eigentijds kantoorgebouw in het centrum van Barneveld.

Nadere informatie

In de Boomgaard 37. 6464 GC Kerkrade. Vraagprijs: 459.000,-- k.k..

In de Boomgaard 37. 6464 GC Kerkrade. Vraagprijs: 459.000,-- k.k.. In de Boomgaard 37 6464 GC Kerkrade Vraagprijs: 459.000,-- k.k.. Omschrijving: Op uitstekende locatie in een jonge kindvriendelijke woonwijk aan de rand van Kerkrade gelegen royaal vrijstaand herenhuis

Nadere informatie

150.000,- k.k. meliormakelaar.nl. leuke starterswoning

150.000,- k.k. meliormakelaar.nl. leuke starterswoning Maasdijk 152 s-gravenzande Deze scherp geprijsde woning ligt nabij het strand van Hoek van Holland en het Staelduinse Bos. Daarnaast is er een perceel grond van 165 m² in gebruik als tuin. En nog een extra

Nadere informatie

It Blèd 21 Sint Nicolaasga ,- k.k.

It Blèd 21 Sint Nicolaasga ,- k.k. It Blèd 21 Sint Nicolaasga 237.500,- k.k. It Blèd 21. 8521 PL, Sint Nicolaasga Vrij uitzicht, rustige woonwijk, ruim wonen, dit zijn enkele kenmerken van deze geschakelde woning met overkapte garage. De

Nadere informatie

Menno Simonszstraat 10 Balk ,- k.k.

Menno Simonszstraat 10 Balk ,- k.k. Menno Simonszstraat 10 Balk 169.000,- k.k. Menno Simonszstraat 10. 8561 CG, Balk Deze moderne tussenwoning staat op loopafstand van het gezellige centrum van Balk. De woning is een ideale gezinswoning

Nadere informatie

TE KOOP. Velkemeensedijk 21 KOOTWIJKERBROEK

TE KOOP. Velkemeensedijk 21 KOOTWIJKERBROEK TE KOOP Velkemeensedijk 21 KOOTWIJKERBROEK TE KOOP Velkemeensedijk 21 KOOTWIJKERBROEK Op gunstige locatie in het buitengebied van Kootwijkerbroek gelegen VLEESVARKENSHOUDERIJ met de mogelijkheid tot het

Nadere informatie

Zijlsingel 67 Leiden 315.000,-- K.K. ERA De Laat + Fides Makelaardij o.g. LEIDEN / VOORSCHOTEN 071-5168080 Leiden / 071-5793100 Voorschoten

Zijlsingel 67 Leiden 315.000,-- K.K. ERA De Laat + Fides Makelaardij o.g. LEIDEN / VOORSCHOTEN 071-5168080 Leiden / 071-5793100 Voorschoten Zijlsingel 67 Leiden 315.000,-- K.K. Soort object: eengezinswoning Gebruiksoppervlakte: ca 145 m2 Aantal kamers: 5 Bouwjaar: ca 1898 ERA De Laat + Fides Makelaardij o.g. LEIDEN / VOORSCHOTEN 071-5168080

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Een gezellig en zonnig HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met grote garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en een vrije, besloten achtertuin. De woning heeft een lichte woonkamer, nette open keuken, bijkeuken,

Nadere informatie

Walenburg 12 Alphen aan den Rijn

Walenburg 12 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Gitaarstraat 1 ALMERE

Gitaarstraat 1 ALMERE Gitaarstraat 1 ALMERE Koopsom 129.000,-- K.K. Kamers: 4 Slaapkamers: 3 Bouwjaar: 1990 - Mooi 4-kamerappartement op de 1e verdieping - Inbouwkeuken in 2012 geplaatst - Ruime inloopkast - Laminaatvloer Woonvast

Nadere informatie

Veldhofstraat 130. 6471 CL Eygelshoven. Vraagprijs: 79.000,-- k.k..

Veldhofstraat 130. 6471 CL Eygelshoven. Vraagprijs: 79.000,-- k.k.. Veldhofstraat 130 6471 CL Eygelshoven Vraagprijs: 79.000,-- k.k.. Omschrijving: Zeer ruim tussengelegen woonhuis met tuin (circa 20 meter diep) met achteringang. Woning moet opgeknapt worden. De woning

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Ede Nieuwe Stationsstraat 11-37

www.vdbunt.nl Ede Nieuwe Stationsstraat 11-37 www.vdbunt.nl Ede Nieuwe Stationsstraat 11-37 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 2006 Inhoud : 195 m³ Woonoppervlakte : ca. 72 m² Aantal slaapkamers : 2 Balkonligging : westen Dak : plat Dakisolatie Vloerisolatie

Nadere informatie

Duiven. Hunneschansallee 28

Duiven. Hunneschansallee 28 Duiven Hunneschansallee 28 OBJECTGEGEVENS Woning Eengezinswoning Ligging In woonwijk Bouwjaar 1999 Perceeloppervlakte 337 m² Inhoud circa 490 m³ Woonoppervlakte circa 175 m² Isolatie Volledig geïsoleerd

Nadere informatie

Rotterdam Ceintuurbaan 221 Vraagprijs 149.900,- k.k.

Rotterdam Ceintuurbaan 221 Vraagprijs 149.900,- k.k. Rotterdam Ceintuurbaan 221 Vraagprijs 149.900,- k.k. www.vandergiessenenvanherk.nl Ceintuurbaan 221 - Rotterdam Centraal, Ruim en betaalbaar wonen in de Stad Op de hoek van de Ceintuurbaan en Rozenlaan

Nadere informatie

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. KERSENHOF 53 ASSEN Vraagprijs 195.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van de wijk Kloosterveen` gelegen, riante drive-in woning met balkon en inpandige garage. De woning is gelegen nabij alle gewenste

Nadere informatie

Theeheuvellaan 21 - Veenendaal

Theeheuvellaan 21 - Veenendaal Vraagprijs 295.000,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving In de geliefde woonomgeving

Nadere informatie

Dwarsryd 18 Idskenhuizen ,- k.k.

Dwarsryd 18 Idskenhuizen ,- k.k. Dwarsryd 18 Idskenhuizen 199.000,- k.k. Dwarsryd 18. 8523 NT, Idskenhuizen Vrijstaand wonen hoeft niet duur te zijn. Deze goed onderhouden vrijstaande woning staat in een rustige straat in het gezellige

Nadere informatie

De Trochreed 6 Tjerkgaast ,- k.k.

De Trochreed 6 Tjerkgaast ,- k.k. De Trochreed 6 Tjerkgaast 219.000,- k.k. De Trochreed 6. 8522 MH, Tjerkgaast Aan De Trochreed in het gezellige dorp Tjerkgaast, staat deze ruime vrijstaande woning met overkapte ruime garage op een kavel

Nadere informatie

Maandagstraat 8. 6416 BJ Heerlen. Vraagprijs: 115.500,-- k.k..

Maandagstraat 8. 6416 BJ Heerlen. Vraagprijs: 115.500,-- k.k.. Maandagstraat 8 6416 BJ Heerlen Vraagprijs: 115.500,-- k.k.. Omschrijving: In de directe omgeving van het Aambos en het Caumerbeekdal op een perceel van 97 m2 eigen grond gelegen goed onderhouden en gemoderniseerde

Nadere informatie

Schoolstraat 4 Sint Nicolaasga ,- k.k.

Schoolstraat 4 Sint Nicolaasga ,- k.k. Schoolstraat 4 Sint Nicolaasga 249.000,- k.k. Schoolstraat 4. 8521 KC, Sint Nicolaasga Uw nieuwe thuis? Dat kan het zomaar worden, want deze woning is kant en klaar. Deze sfeervolle woning staat op een

Nadere informatie

Rimburgerweg 30. 6471 XX Eygelshoven. Vraagprijs: 100.000,-- k.k.

Rimburgerweg 30. 6471 XX Eygelshoven. Vraagprijs: 100.000,-- k.k. Rimburgerweg 30 6471 XX Eygelshoven Vraagprijs: 100.000,-- k.k. Omschrijving: Wie wil niet zo n uniek uitzicht!?! Op een schitterende locatie met panoramisch uitzicht gelegen verrassend ruime tussenwoning

Nadere informatie

Oasingaleane 2 Langweer ,- k.k.

Oasingaleane 2 Langweer ,- k.k. Oasingaleane 2 Langweer 325.000,- k.k. Oasingaleane 2. 8525 EL, Langweer Op mooie hoeklocatie, aan invalsweg van het gezellige dorp watersport Langweer, staat deze royale vrijstaande woning met aangebouwde

Nadere informatie

Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k.

Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k. Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k. Rentmeesters- Makelaars & Taxatiekantoor Van Gellicum Vastgoed b.v. Roodseweg 11 4156 AP RUMPT 0345-651635 / 06-51260930 Kenmerken & Locatie Vraagprijs

Nadere informatie

Valkenier 19 Leerdam Vraagprijs ,-- k.k.

Valkenier 19 Leerdam Vraagprijs ,-- k.k. Valkenier 19 Leerdam Vraagprijs 209.500,-- k.k. VG-Makelaardij Roodseweg 11A 4156 AP RUMPT 0345-651635 / 06-51260930 / 06-23401100 Kenmerken & Locatie Vraagprijs 209.500,-- k.k. Bouwjaar 1993 Soort woning

Nadere informatie

Groeseindstraat 71 D Tilburg

Groeseindstraat 71 D Tilburg vraagprijs 165.000 k.k. Appeldoorn Van Erven Makelaars Lisstraat 1 5062 HD OISTERWIJK t. 013-211 47 07 info@appeldoornvanerven.nl www.appeldoornvanerven.nl Omschrijving Dit penthouse is gelegen in de wijk

Nadere informatie

Hollewei 5 Bakhuizen ,- k.k.

Hollewei 5 Bakhuizen ,- k.k. Hollewei 5 Bakhuizen 89.000,- k.k. Hollewei 5. 8574 TH, Bakhuizen Een kant en klare woning kopen, dat kan, maar je kunt ook een woning kopen waar je helemaal je eigen stijl en smaak in kwijt kunt. Daar

Nadere informatie

Bennekom Ooievaarsbek 21. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Ooievaarsbek 21. Vraagprijs ,-- k.k. Een grote, nette en aangename TUSSENWONING met berging en zonnige tuin op het zuidoosten. De woning heeft een gezellige, tuingerichte woonkamer, mooie open keuken, modern toilet en badkamer, 3 slaapkamers

Nadere informatie

,- k.k. meliormakelaar.nl. keurig afgewerkt 3 kamer appartement

,- k.k. meliormakelaar.nl. keurig afgewerkt 3 kamer appartement Koolmees 5 De Lier Dit 3-kamer appartement op de eerste en 2e etage is keurig afgewerkt en zo te betrekken! Een luxe keuken, badkamer en toilet en een trendy vloer zijn al aanwezig, dus alleen inrichten

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat 69. 6433 JB Hoensbroek. Vraagprijs: 89.000,-- k.k..

Prins Hendrikstraat 69. 6433 JB Hoensbroek. Vraagprijs: 89.000,-- k.k.. Prins Hendrikstraat 69 6433 JB Hoensbroek Vraagprijs: 89.000,-- k.k.. Omschrijving: Op een schitterende locatie in een kindvriendelijke woonomgeving gelegen hoekwoning met garage en achtertuin gelegen

Nadere informatie

Lingestraat 21 - Groningen

Lingestraat 21 - Groningen - Vraagprijs 159.000,= k.k. Vraagprijs 159.000,= k.k. Omschrijving -, 9725 GM. Goed onderhouden gelijkvloerse benedenwoning uit de jaren 30 met royale, zonnige tuin met achterom en een vrijstaande stenen

Nadere informatie

Toussaintstraat 18 Alphen aan den Rijn

Toussaintstraat 18 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

269.000,- k.k. meliormakelaar.nl

269.000,- k.k. meliormakelaar.nl Oosterlee 11 De Lier Deze eengezinswoning aan de Oosterlee biedt een zee aan ruimte! Naast de 4 ruime slaapkamers, heeft deze woning een serre van maar liefst 3 meter diep op de begane grond! Een balkon

Nadere informatie

MSKGROEP.nl. Buis 4 - Maasluis KOOP. verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties

MSKGROEP.nl. Buis 4 - Maasluis KOOP. verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties MSKGROEP.nl verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties Buis 4 - Maasluis TE KOOP 1 Gelegen in een rustige en kindvriendelijke omgeving bieden wij u deze

Nadere informatie

NETTE EENGEZINSWONING MET TUIN EN ACHTEROM NABIJ CENTRUM HEERLEN

NETTE EENGEZINSWONING MET TUIN EN ACHTEROM NABIJ CENTRUM HEERLEN TE KOOP HEERLEN NETTE EENGEZINSWONING MET TUIN EN ACHTEROM NABIJ CENTRUM HEERLEN SITTARDERWEG 99 HEERLEN 129.000,- k.k. Foto's OBJECTGEGEVENS soort woning : Eengezinswoning type woning : Tussenwoning met

Nadere informatie

225.000,- k.k. meliormakelaar.nl. moderne hoekwoning

225.000,- k.k. meliormakelaar.nl. moderne hoekwoning Muskaat 18 De Lier Inpakken en verhuizen? Deze moderne hoekwoning kun je zo betrekken! Recent heeft deze woning een nieuwe frisse look gekregen, dus kom snel kijken! Via de voortuin komt u bij de entree

Nadere informatie

Lyts Dykje 20 Langweer ,- k.k.

Lyts Dykje 20 Langweer ,- k.k. Lyts Dykje 20 Langweer 135.000,- k.k. Lyts Dykje 20. 8525 GC, Langweer Starters opgelet! Het leuke kleurrijke vrijstaande huisje aan het Lyts Dykje 20 staat te koop. De woning dient iets gemoderniseerd

Nadere informatie

Ede Mr. Gerbrandypark 29

Ede Mr. Gerbrandypark 29 www.vdbunt.nl Ede Mr. Gerbrandypark 29 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1995 Inhoud : ca. 270 m³ Woonoppervlakte : ca. 100 m² Perceeloppervlakte : 125 m² Aantal slaapkamers : 3 (voorheen 4) Tuinligging : zuiden

Nadere informatie