December Gastouderbureau Kinderopvang. Nieuwsbrief - December De laatste nieuwsbrief van R.v.Peperstraten i.o.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "December 2010. Gastouderbureau Kinderopvang. Nieuwsbrief - December 2010. De laatste nieuwsbrief van 2010. R.v.Peperstraten i.o."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief - December 2010 Gastouderbureau Kinderopvang R.v.Peperstraten i.o. December 2010 De laatste nieuwsbrief van Dit jaar hebben er enorm veel veranderingen plaatsgevonden binnen de kinderopvang waar wij als gastouderbureau mee geconfronteerd werden, maar ook u als ouder en/of gastouder. In deze nieuwsbrief gaan we niet weer de veranderingen opsommen, want daar zijn jullie het afgelopen jaar al meer dan genoeg mee lastig gevallen, maar houden we het even bij de laatste feitjes, nieuwigheden, etc. Een kleine opsomming: GGD Controles bij de gastouder, Cursus Peuter in Zicht voor ouders met kinderen van 2 tot 4 jaar, Bijeenkomst Brandwondenstichting (Voorkom brandwonden bij kinderen!), nieuwe bemiddelingsconsulent Almere e.o., Sinterklaas, aangepaste openingstijden tijdens feestdagen, etc. Voor nu wensen wij iedereen hele fijne dagen en hopen wij u volgend jaar terug te zien als gast- of vraagouder.

2 Inhoudsopgave - Voorpagina 1 - Inhoudsopgave Bemiddelingsconsulent Almere 3 - Kinderen in gastouderopvang hogere mate van welbevinden Sinterklaas - uitreiking presentjes. 3 - Aanpassing diplomalijst gastouders Oudercommissie 4 - Cursus Peuter in Zicht. 5 - Voorkom brandwonden bij kinderen 5 - GGD Controles. 6 - Forum 6 - Evaluaties Landelijk Register Kinderopvang. 7 - Kerst / Oud & Nieuw 8 - Simpele Recepten: - Pepernoten. 9 - Kerstkransjes. 9 - Kleurplaat.. 10

3 bemiddelingsconsulent Almere We trappen af met het melden dat er vanaf 1 november voor de regio Almere e.o. een bemiddelingsconsulent aangesteld is. Deze rol wordt vervuld door Johanna Oostburg! Johanna was voorheen als gastouder al werkzaam via ons bureau en heeft weinig bedenktijd nodig gehad op onze vraag of zij interesse in deze vacature had. Door de groei welke wij doormaken was het nodig om hier een extra persoon voor in te zetten, helemaal wanneer je dezelfde kwaliteit wilt blijven bieden als voorheen. We hebben gemerkt dat wij als bureau meer dan gemiddeld doen voor onze gastouders en dat willen we ook graag blijven doen. Johanna is door haar ervaring in de kinderopvangbranche in onze ogen de ideale persoon hiervoor. We heten haar dan ook van harte welkom binnen ons bureau. Gast- en Vraagouders vanuit Almere, of directe omgeving daarvan, kunnen dan ook contact met haar opnemen wanneer het om gastouderopvang in deze regio gaat. Tel.: of via johanna@gob-kinderopvang.nl Kinderen in gastouderopvang hogere mate van welbevinden 4 november 2010 heeft Dr. Marleen Groeneveld, Universiteit Leiden haar proefschrift Quality in home-based childcare: Impact and improvement verdedigd. De gastouderopvang komt uit deze studie gunstiger naar voren dan de opvang in kinderdagverblijven: Kinderen in de gastouderopvang laten gemiddeld een hogere mate van welbevinden zien, de sensitiviteit van de gastouders is hoger beoordeeld en de geluidsniveaus in de gastouderopvang zijn lager dan in de kinderdagverblijven. Ook geldt dat hoe sensitiever gastouders zijn, hoe meer welbevinden kinderen laten zien. In de kinderdagverblijven is geen significante relatie gevonden tussen sensitiviteit en welbevinden. Sinterklaas en de uitreiking van de presentjes. 5 december is het weer zover, Sinterklaas is jarig! Dit jaar heeft Sinterklaas bij het Gastouderbureau een enorme zak achtergelaten met allemaal cadeautjes. De vraag van Sinterklaas was of wij deze cadeautjes voor hem wilde geven aan alle kindjes welke bij onze gastouders in de opvang zitten. Dit zou Sinterklaas enorm veel tijd schelen en op deze manier kan hij dus bij nog meer kinderen cadeautjes brengen.

4 Aanpassing diplomalijst gastouders In een reactie op kamervragen over de diplomalijst van gastouders laat minister Henk Kamp weten dat hij samen met branchepartijen bezig is met een zorgvuldige uitrol van een aangevulde en actuele lijst van pedagogische diploma's voor gastouders. Onlangs werd een gastouder met een hbo-diploma kinderverzorging en opvoeding afgewezen omdat dit diploma niet op de lijst stond. Dit terwijl het vereiste diploma voor gastouders op mbo-2 niveau, is vastgesteld en het mbo diploma van deze opleiding wél op de lijst staat. Een zorgvuldige klus Dat het diploma van deze gastouder niet wordt geaccepteerd kan verstrekkende gevolgen hebben voor ouders die van haar opvang gebruik maken. Als zij niet wordt opgenomen in het Landelijke Register hebben ouders geen recht op kinderopvangtoeslag. Toch wil Kamp de implementatie van de nieuwe lijst zorgvuldig en juridisch veilig organiseren. Samen met branchepartijen in de kinderopvang is Kamp bezig om een gelijkstellingcommissie in te stellen. Bij deze commissie kan een verzoek worden ingediend om een diploma dat niet op de lijst staat, gelijk te stellen aan diploma's die geldig zijn om gastouderopvang te mogen verzorgen. Gastouders waren op de hoogte Ook wil de minister benadrukken dat alle gastouders al eerder op de hoogte zijn gesteld van de diploma's die wel geaccepteerd zijn. Het Implementatiebureau Kinderopvang heeft sinds eind 2009 alle betrokkenen uitgebreid geïnformeerd. Oudercommissie! De oudercommissie bestaat uit minimaal 3 vraagouders die opvang afnemen bij een van de gastouders van Gastouderbureau Kinderopvang. Zij bemiddelen als er problemen of klachten zijn met of over het gastouderbureau. Het Gastouderbureau Kinderopvang maakt zelf geen onderdeel uit van de oudercommissie. Aanmelden voor de commissie Op dit moment zijn wij op zoek naar leden voor de oudercommissie. Als u zich wilt aanmelden stuur dan een naar info@gob-kinderopvang.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Neem uw tijd om het Reglement Oudercommissie in te zien.

5 Cursus: Peuter in Zicht 29 november is de cursus Peuter in Zicht gestart. Op het moment dat deze nieuwsbrief uitkomt is de eerste cursusavond dus al geweest. De oudercursus Peuter in zicht! is voor ouders met kinderen van 2 tot 4 jaar. Voor peuters wordt de wereld steeds groter en zij ontwikkelen zich razendsnel. Dat is voor ouders boeiend om te zien maar ook wel eens lastig. Door vele veranderingen gaat het er thuis soms stormachtig aan toe. Alle ouders van peuters komen voor vragen te staan, en zoeken naar oplossingen. Dat kun je alleen doen, maar je kunt het ook samen doen tijdens de oudercursus Peuter in zicht! In de cursus is er ruimte om met elkaar te praten over het opvoeden van peuters. Op een dvd worden voorbeelden getoond hoe andere ouders situaties oplossen. Maar er is ook ruimte om je eigen situatie en vragen in te brengen. In de oudercursus kunnen we ook samen met jou naar antwoorden zoeken die passen bij jou, jouw kind en jouw situatie past. Hoe ziet de cursus eruit? De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten. De volgende thema's komen aan bod: Informatie over de ontwikkeling van peuters. Je leert je kind ondersteunen en een veilige basis te bieden. Je leert de ontwikkeling van je kind te stimuleren. Je leert manieren om het gedrag van je kind te sturen. De cursus wordt gratis aangeboden vanuit Centrum voor Jeugd en Gezin/Opvoedpunt Lelystad. Voorkom brandwonden bij kinderen! Onderzoek toont aan dat dreumesen en peuters verreweg het grootste risico lopen op ernstige brandwonden. Op donderdag 13 januari 2011 van 20:00 tot 22:00 uur houden wij dan ook samen met de brandwondenstichting een bijeenkomst in Buurtcentrum De Bever, Voorstraat 313, Lelystad. o Aan de hand van waargebeurde praktijkvoorbeelden worden de onderwerpen brand en brandwonden toegelicht.

6 Het volgende wordt o.a. besproken: - hoe u onnodige risico s voor uw kind kunt vermijden; - hoe u uw huis veilig maakt; - hoe u de juist eerste hulp aan kinderen kunt verlenen na een brandwondenongeval. Uiteraard is er tijdens het programma voldoende gelegenheid om vragen te stellen en om met andere ouders in gesprek te komen over o.a. het veilig maken van uw huis e.d. Brandwonden zijn helaas de meest ernstige verwondingen die een kind kunnen overkomen. Daarom moeten we er samen voor zorgen dat we brandwonden voorkomen! Mochten er nog ouders zijn die graag bij deze bijeenkomsten aanwezig zijn, dan horen wij dat graag zo snel als mogelijk, ER ZIJN NOG EEN PAAR PLEKKEN VRIJ! GGD Controles Op het moment dat wij deze nieuwsbrief uitbrengen zijn de GGD controles in volle gang en gelukkig gaat dit over het algemeen vrijwel probleemloos. Helaas niet in alle gevallen, maar gelukkig kunnen wij of de gastouder daar over het algemeen weinig tot niets aan doen. Verschillende gastouders zijn inmiddels gecontroleerd en goedgekeurd door de GGD, hierdoor komen zij in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) te staan. In het LRK worden alle kinderdagverblijven, organisaties voor buitenschoolse opvang, gastouderbureaus en gastouders geregistreerd, die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang. Ouders hebben vanaf 1 januari 2011 alleen recht op kinderopvangtoeslag als ze gebruik maken van kinderopvang die in het LRK staat. Het LRK is hier te vinden: Forum heeft een forum aan de website gekoppeld. U kunt hier lezen wat een forum precies is. Dit forum is bedoeld voor een ieder die iets kwijt wil wat met kinderopvang te maken heeft. Er is een deel van het forum vrijgemaakt speciaal voor de gastouders, hier kunnen zij bijvoorbeeld laten weten dat ze nog opvang plekjes vrij hebben. Ook is er een deel van het forum vrijgemaakt speciaal voor de vraagouders. Hier kunnen zij bijvoorbeeld laten weten dat zij opvang nodig hebben. Uiteraard kunnen de gastouders op de oproepen van vraagouders reageren en vice versa. Mocht het nog niet helemaal duidelijk zijn, neem dan snel even een kijkje op Om te kunnen reageren op het forum is het wel nodig om uzelf te registreren!

7 Evaluaties In de afgelopen periode zijn er evaluatie formulieren naar gast- en vraagouders verstuurd. Middels deze evaluaties wil het gastouderbureau meer inzicht krijgen in mogelijke knelpunten en punten van verbetering. Om dit te kunnen bereiken hebben we uiteraard zo veel mogelijk formulieren retour nodig. Helaas missen we er nog best veel, vandaar dat wij u nogmaals vragen om deze formulieren retour te zenden voor zover u dat nog niet gedaan had natuurlijk. Hiervoor kunt u de bijgevoegde en reeds gefrankeerde retourenvelop gebruiken. Heeft u het formulier onverhoopt toch niet ontvangen, maakt u dat dan aub kenbaar aan uw bemiddelingsconsulent en zij zal zorgen dat deze alsnog uw kant op gaat. Landelijk Register Kinderopvang In het LRK worden alle kinderdagverblijven, organisaties voor buitenschoolse opvang, gastouderbureaus en gastouders geregistreerd, die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang. Ouders hebben vanaf 1 januari 2011 alleen recht op kinderopvangtoeslag als ze gebruik maken van kinderopvang die in het LRK staat. Wat kunt u op dit moment vinden in het LRK? De bestaande gastouderbureaus (deze zijn allemaal uit de gemeentelijke registers overgezet in het LRK); Kinderdagverblijven en organisaties voor buitenschoolse opvang, voor zover ze al zijn overgezet vanuit de gemeentelijke registers in het LRK; Gastouders die al zijn geïnspecteerd door de GGD, een positieve beschikking van de gemeente hebben ontvangen en door de gemeente in het LRK zijn gezet. Wat komt daar in de loop van 2010 nog bij? Een groot aantal gastouders zal in de loop van 2010 nog in het LRK worden opgenomen. Deze gastouders zijn mogelijk nog bezig met een kwalificatietraject, moeten nog worden aangemeld bij de gemeente of nog worden geïnspecteerd door de GGD, of wachten wellicht nog op een positieve beschikking van de gemeente. Registratie van een gastouder vindt pas plaats als de gemeente een positieve beschikking heeft afgegeven. Let op: Op verzoek van de Tweede Kamer is de zogenoemde 1 locatie-eis vervallen. Dat betekent dat een gastouder zowel op zijn eigen woonadres als op het woonadres van 1 of meer vraagouders gastouderopvang mag verzorgen. Als een gastouder zowel op zijn woonadres als op het woonadres van 1 of meer vraagouders gastouderopvang verzorgt, wordt vooralsnog alleen het woonadres van de gastouder geregistreerd. In het LRK zijn vooralsnog niet de inspectierapporten te vinden van de gastouders.

8 U kunt het LRK op dit moment al raadplegen, daar kunt u zien dat al in het register staat - klik hier voor registratie. Ook onze gastouders welke inmiddels goedgekeurd zijn door de GGD staan in dit register en kunt u vinden door op Toon gastouderopvang bemiddeld door Gastouderbureau Kinderopvang te klikken. Gastouders welke nog niet in het register voorkomen moeten nog goedgekeurd worden door de GGD. Kerst / Oud & Nieuw Bijna is het weer zover, Kerst en niet veel later natuurlijk Oud & Nieuw. Maar eerst Sinterklaas, voor de kinderen is dit natuurlijk een geweldige maand, het ene na het andere feestje. Wij wensen iedereen dan ook enorm fijne feestdagen toen en doe alsjeblieft voorzichtig met vuurwerk, zodat we elkaar in het nieuwe jaar de beste wensen kunnen doen! Voor de kinderen nog even een kleurplaat al besef ik wel dat daar natuurlijk geen tijd voor is, die cadeautjes moeten OPEN!!!

9 Simpele Recepten Pepernoten: Ingrediënten Materialen: 150 g boter bakpapier 125 g bruine basterdsuiker 10 g speculaaskruiden 250 g zelfrijzend bakmeel 4 el melk Bereiding: - Verwarm de oven voor op 160 C. - Kneed de boter, de suiker, de speculaaskruiden, het zelfrijzend bakmeel en zout naar smaak goed door elkaar. - Voeg lepel voor lepel de melk aan het beslag toe, zodat het een lekker soepel deeg wordt. - Bekleed de bakplaat met bakpapier. - Maak van het deeg kleine balletjes, leg ze op de bakplaat en druk ze iets plat. - Bak ze in de oven in min. gaar en lichtbruin. Kerstkransjes: Ingrediënten: 125 gram boter 250 gram bloem 75 gram suiker geschaafde amandelen (evt.) Chocoladeglazuur: 100 gram poedersuiker 10 gram cacao water Bereiding: Maak deeg van boter, bloem en suiker en rol dit uit tot een plak. Steek er met een glas rondjes uit, met een appelboor kun je er eventueel rondjes uitsteken om er na het bakken een lintje door te doen. De koekjes kunnen versierd worden met geschaafde amandelen. Bak de koekjes in een oven van 175 graden C. in 15 min. gaar. Na het bakken kun je de koekjes versieren met chocoladeglazuur. Dat maak je van 100 gram poedersuiker en 10 gram cacao. Zeef suiker en cacao en vermeng het met een paar druppels water.

10 K L E U R P L A A T

Dit is het Receptenboek van Luc van Kessel.

Dit is het Receptenboek van Luc van Kessel. Dit is het Receptenboek van Luc van Kessel. Er staan recepten in die ik lekker vind, kijk maar eens! Deze recepten kunnen jullie zelf bakken/maken. Als je deze recepten wil maken duurt het minimaal 10

Nadere informatie

Kerst Kerstkoekjeskrans

Kerst Kerstkoekjeskrans Kerst Kerstkoekjeskrans Jippie! Het is bijna kerst! De winkels liggen heerlijk vol met allemaal kerstige dingen, waaronder allemaal leuke kookbladen die zich deze maand richten op kerst. Een van deze bladen

Nadere informatie

Verjaardagen! Babyhapjes Door Petra Bergs, mama van Thuur. Oktober 19 Lynn Teluij 21 Mila Theunissen 24 Lieke Verheijen. November 20 Milan Rutten

Verjaardagen! Babyhapjes Door Petra Bergs, mama van Thuur. Oktober 19 Lynn Teluij 21 Mila Theunissen 24 Lieke Verheijen. November 20 Milan Rutten Verjaardagen! Oktober 19 Lynn Teluij 21 Mila Theunissen 24 Lieke Verheijen November 20 Milan Rutten December 7 Jelle Verheijen 9 Nick Hellegers 10 Jenna Klok 11 Petra Derks (leidster) 22 Thuur Cox Alvast

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Kind is Koning (GOB) Paleismuur 28 3991VV HOUTEN Registratienummer 724577385

Inspectierapport Gastouderbureau Kind is Koning (GOB) Paleismuur 28 3991VV HOUTEN Registratienummer 724577385 Inspectierapport Gastouderbureau Kind is Koning (GOB) Paleismuur 28 3991VV HOUTEN Registratienummer 724577385 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Houten Datum inspectie: 27-11-2014

Nadere informatie

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid > Retouradres Postbus 90801 2509 LV Den Haag Hét Gastouderbureau Warnsveldseweg 23 7204BA ZUTPHEN Postbus 90801 2509 LV Den Haag Anna van Hannoverstraat

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau de Bengel (GOB) Stationsstraat AL MARKELO Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau de Bengel (GOB) Stationsstraat AL MARKELO Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau de Bengel (GOB) Stationsstraat 25 7475AL MARKELO Registratienummer 149157496 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Hof van Twente Datum inspectie: 25-06-2015

Nadere informatie

Lobke kalender MET MIJ BEN JE MOOI JARIG. Lobke. WT_VO LOB kalender_v2.indd 1 06-12-13 11:06

Lobke kalender MET MIJ BEN JE MOOI JARIG. Lobke. WT_VO LOB kalender_v2.indd 1 06-12-13 11:06 kalender MET MIJ BEN JE MOOI JARIG WT_VO LOB kalender_v.indd 0-- :0 Heb jij ook weer een lijstje met goede voornemens gemaakt? Met deze kalender kan je dit jaar in ieder geval geen enkele verjaardag meer

Nadere informatie

Doorzettertje. Daar zijn we weer met het doorzettertje vol met leuke nieuwtjes, mopjes, weetjes, recepten, een puzzel en een kleurplaat!

Doorzettertje. Daar zijn we weer met het doorzettertje vol met leuke nieuwtjes, mopjes, weetjes, recepten, een puzzel en een kleurplaat! Doorzettertje 1 e jaargang / nummer 6 oktober 2012 Hallo jongens en meisjes!! Daar zijn we weer met het doorzettertje vol met leuke nieuwtjes, mopjes, weetjes, recepten, een puzzel en een kleurplaat! Wist

Nadere informatie

Drakenbrood. Ingrediënten. 500 g bloem of tarwemeel 1 zakje gist 3 dl lauw water 20 g boter 10 g zout rozijnen. Werkwijze

Drakenbrood. Ingrediënten. 500 g bloem of tarwemeel 1 zakje gist 3 dl lauw water 20 g boter 10 g zout rozijnen. Werkwijze Drakenbrood 500 g bloem of tarwemeel 1 zakje gist 3 dl lauw water 20 g boter 10 g zout rozijnen Doe de bloem in een kom. Maak een kuiltje en voeg de gist met het water en boter toe. Strooi het zout langs

Nadere informatie

Nieuwe regels gastouderopvang opgenomen in Wet Kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen

Nieuwe regels gastouderopvang opgenomen in Wet Kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen Regelingen en voorzieningen CODE 10.2.2.444 Nieuwe regels gastouderopvang opgenomen in Wet Kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen bronnen www.rijksoverheid.nl < Familie, jeugd, gezin< kinderopvangtoeslag,

Nadere informatie

Citroentaart. Ingrediënten: 250 g zanddeeg sap van 3 citroenen 3 eieren 25 g maïzena 180 g suiker 220 g boter fijn geraspte schil van 1 citroen

Citroentaart. Ingrediënten: 250 g zanddeeg sap van 3 citroenen 3 eieren 25 g maïzena 180 g suiker 220 g boter fijn geraspte schil van 1 citroen 250 g zanddeeg sap van 3 citroenen 3 eieren 25 g maïzena 180 g suiker 220 g boter fijn geraspte schil van 1 citroen Citroentaart Verwarm de oven voor op 200 C. Rol het deeg uit en leg in de beboterde of

Nadere informatie

VERVANGINGSBELEID REMINDER NATTE GYMLESSEN GROEP 6 EN 7-8

VERVANGINGSBELEID REMINDER NATTE GYMLESSEN GROEP 6 EN 7-8 VERVANGINGSBELEID De afgelopen jaren is het vinden van vervanging bij ziekte en/of verlof voor leerkrachten door de veranderde wetgeving een toenemend probleem geworden. In de nabije toekomst zal dit probleem

Nadere informatie

Inspectierapport ViaVie Welzijn gastouderopvang (GOB) Tuinstraat 2 7451EX HOLTEN Registratienummer 757582795

Inspectierapport ViaVie Welzijn gastouderopvang (GOB) Tuinstraat 2 7451EX HOLTEN Registratienummer 757582795 Inspectierapport ViaVie Welzijn gastouderopvang (GOB) Tuinstraat 2 7451EX HOLTEN Registratienummer 757582795 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: RIJSSEN-HOLTEN Datum inspectie: 23-10-2014

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief:

In deze nieuwsbrief: Juni 2014 In deze nieuwsbrief: Kopie verklaring omtrent gedrag (VOG) Kopie certificaat Eerste Hulp aan Kinderen 2014 Uitschrijven van opvanglocaties waar niet langer wordt opgevangen Wijziging van opvanglocatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2012

Nieuwsbrief Februari 2012 Nieuwsbrief Februari 2012 In deze nieuwsbrief informeren wij u omtrent actuele ontwikkelingen in de gastouderopvang, relevante wijzigingen in wet- en regelgeving en fiscaliteiten ten aanzien van de Kinderopvangtoeslag.

Nadere informatie

Recept van de maand mei Medaillekoekjes (12 stuks)

Recept van de maand mei Medaillekoekjes (12 stuks) Horst, 02-05-2015 Beste ouders en gastouders, Stopt u in 2015 met werken of wordt u werkloos? Dan hebt u nog 6 maanden recht op kinderopvangtoeslag. Dit was voorheen 3 maanden. Gaat u binnen deze 6 maanden

Nadere informatie

Bakrecepten. voor de feestdagen

Bakrecepten. voor de feestdagen Bakrecepten voor de feestdagen Speculaas 100 g boekweitmeel* 100 g rijstmeel** 100 g harde boter 125 g lichtbruine basterdsuiker 1 ei (50 g) 1 theelepel glutenvrije bakpoeder 1 eetlepel glutenvrije speculaaskruiden

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Esdoorn (GOB) Ninaberlaan AC HELLENDOORN Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Esdoorn (GOB) Ninaberlaan AC HELLENDOORN Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Esdoorn (GOB) Ninaberlaan 81 7447AC HELLENDOORN Registratienummer 203938902 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Hellendoorn Datum inspectie: 06-07-2015

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Vergaderjaar 2009 2010 31 874 Wijziging van de Wet kinderopvang in verband met een herziening van het stelsel van gastouderopvang Nr. 77 BRIEF VAN DE MINISTER VAN ONDERWIJS,

Nadere informatie

Informatiebrochure Bemiddeling tussen Vraagouders en gastouders

Informatiebrochure Bemiddeling tussen Vraagouders en gastouders Informatiebrochure Bemiddeling tussen Vraagouders en gastouders Inhoudsopgave pag. 1. Voorstellen 2 2. Werkwijze 2 3. Vraagouders 2 4. Gastouders 2 5. Kwaliteit 3 6. Kosten 3 1. Even voorstellen Gastouderbureau

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Diana (GOB) Amazone WV Dordrecht Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Diana (GOB) Amazone WV Dordrecht Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Diana (GOB) Amazone 252 3315WV Dordrecht Registratienummer 522339207 Toezichthouder: Dienst Gezondheid en Jeugd In opdracht van gemeente: Dordrecht Datum inspectie: 20-09-2016

Nadere informatie

Inspectierapport Koekoek (GOB) Markesingel 44 7496BB HENGEVELDE Registratienummer 857358327

Inspectierapport Koekoek (GOB) Markesingel 44 7496BB HENGEVELDE Registratienummer 857358327 Inspectierapport Koekoek (GOB) Markesingel 44 7496BB HENGEVELDE Registratienummer 857358327 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Hof van Twente Datum inspectie: 13-07-2015 Type onderzoek:

Nadere informatie

Streng aan de poort bij aanvraag exploitatie gastouderbureau

Streng aan de poort bij aanvraag exploitatie gastouderbureau Streng aan de poort bij aanvraag exploitatie gastouderbureau U heeft een aanvraag gedaan voor de exploitatie van een gastouderbureau. GGD Brabant-Zuidoost is toezichthouder op de kwaliteitseisen uit de

Nadere informatie

Inspectierapport Tante Vroesh (GOB) Kerkstraat 4 8261BC KAMPEN Registratienummer 192463846

Inspectierapport Tante Vroesh (GOB) Kerkstraat 4 8261BC KAMPEN Registratienummer 192463846 Inspectierapport Tante Vroesh (GOB) Kerkstraat 4 8261BC KAMPEN Registratienummer 192463846 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: KAMPEN Datum inspectie: 28-08-2014 Type onderzoek: Regulier

Nadere informatie

Inspectierapport. MIAvoorgezinnen (GOB) Daniel Stalpertstraat 17 2 1072 VZ AMSTERDAM Registratienummer: 159882394

Inspectierapport. MIAvoorgezinnen (GOB) Daniel Stalpertstraat 17 2 1072 VZ AMSTERDAM Registratienummer: 159882394 Inspectierapport MIAvoorgezinnen (GOB) Daniel Stalpertstraat 17 2 1072 VZ AMSTERDAM Registratienummer: 159882394 Toezichthouder: GGD Amsterdam In opdracht van: Gemeente Amsterdam Datum inspectie: 03-09-2015

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau ViaViela Delft (GOB) Kluizenaarsbocht GT Delft Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau ViaViela Delft (GOB) Kluizenaarsbocht GT Delft Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau ViaViela Delft (GOB) Kluizenaarsbocht 6 2614GT Delft Registratienummer 121964334 Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: Delft Datum inspectie: 10-08-2016

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Het Musje (GOB) Bloemenstraat AG OLDENZAAL Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Het Musje (GOB) Bloemenstraat AG OLDENZAAL Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Het Musje (GOB) Bloemenstraat 47 7571AG OLDENZAAL Registratienummer 809337198 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Oldenzaal Datum inspectie: 24-05-2016

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau ViaViela Marion en Etiënne Devens (GOB) Nachtegaalstraat AS GEULLE Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau ViaViela Marion en Etiënne Devens (GOB) Nachtegaalstraat AS GEULLE Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau ViaViela Marion en Etiënne Devens (GOB) Nachtegaalstraat 13 6243AS GEULLE Registratienummer 210344465 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Meerssen

Nadere informatie

Inspectierapport Skik Gastouderbureau (GOB) Koningin Julianalaan 5 8501 HL JOURE Registratienummer 737175485

Inspectierapport Skik Gastouderbureau (GOB) Koningin Julianalaan 5 8501 HL JOURE Registratienummer 737175485 Inspectierapport Skik Gastouderbureau (GOB) Koningin Julianalaan 5 8501 HL JOURE Registratienummer 737175485 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: DE FRIESE MEREN Datum inspectie: 20-08-2014

Nadere informatie

KieKeboe en Kids & Go de leukste kinderopvang van Aalsmeer!

KieKeboe en Kids & Go de leukste kinderopvang van Aalsmeer! KieKeboe en Kids & Go de leukste kinderopvang van Aalsmeer! Veel leesplezier Het KieKeBoe en Kids & Go team! 2014 K IEK E B O E E N K I D S & G O D E L E U K S T E K I N D E R O P V A N G V A N A A L S

Nadere informatie

Workshop Suikervrij bakken

Workshop Suikervrij bakken Workshop Suikervrij bakken Receptenboekje van:. www.kalasa.nl Suikervrij bakken. Te veel suiker eten is niet gezond, daarom willen steeds meer mensen suikervrij eten. Maar iedereen houdt wel van snoepen

Nadere informatie

Inspectierapport Thuis-in-opvang.nl (GOB) Smidsstraat 5 8601 WB SNEEK Registratienummer 170370471

Inspectierapport Thuis-in-opvang.nl (GOB) Smidsstraat 5 8601 WB SNEEK Registratienummer 170370471 Inspectierapport Thuis-in-opvang.nl (GOB) Smidsstraat 5 8601 WB SNEEK Registratienummer 170370471 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: SUDWEST-FRYSLAN Datum inspectie: 02-04-2014 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau de Klik (GOB) Veldkampsweg 2a 7441CG NIJVERDAL Registratienummer 154548844

Inspectierapport Gastouderbureau de Klik (GOB) Veldkampsweg 2a 7441CG NIJVERDAL Registratienummer 154548844 Inspectierapport Gastouderbureau de Klik (GOB) Veldkampsweg 2a 7441CG NIJVERDAL Registratienummer 154548844 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Hellendoorn Datum inspectie: 14-09-2015

Nadere informatie

Inspectierapport De Twinkeling (GOB) Oostelijke Noorderbroekweg CH WESTENDORP Registratienummer

Inspectierapport De Twinkeling (GOB) Oostelijke Noorderbroekweg CH WESTENDORP Registratienummer Inspectierapport De Twinkeling (GOB) Oostelijke Noorderbroekweg 3 7054 CH WESTENDORP Registratienummer 223543482 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: Oude IJsselstreek

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Samenwijs (GOB) Schoolstraat VH Hilvarenbeek Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Samenwijs (GOB) Schoolstraat VH Hilvarenbeek Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Samenwijs (GOB) Schoolstraat 38 5081VH Hilvarenbeek Registratienummer 590085931 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Hilvarenbeek Datum inspectie:

Nadere informatie

Witte chocolade met frambozencake

Witte chocolade met frambozencake Koulourakia Aanstaande zondag is het Pasen en dan moet er natuurlijk iets lekkers gebakken worden. Ik maak elk jaar Paaskoekjes. Die maak ik altijd van hetzelfde deeg als de kerstkransjes alleen maak ik

Nadere informatie

Inspectierapport SharedCare (GOB) Torenstraat 16 9891AG EZINGE Registratienummer 214980261

Inspectierapport SharedCare (GOB) Torenstraat 16 9891AG EZINGE Registratienummer 214980261 Inspectierapport SharedCare (GOB) Torenstraat 16 9891AG EZINGE Registratienummer 214980261 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Winsum Datum inspectie: 12-02-2015 Type onderzoek: Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderland Den Haag e.o. (GOB) Strijplaan HW Rijswijk Registratienummer

Inspectierapport Gastouderland Den Haag e.o. (GOB) Strijplaan HW Rijswijk Registratienummer Inspectierapport Gastouderland Den Haag e.o. (GOB) Strijplaan 154 2285HW Rijswijk Registratienummer 137403112 Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: Rijswijk Datum inspectie: 07-04-2017

Nadere informatie

Nieuws uit het mandje van Roodkapje oktober 2015

Nieuws uit het mandje van Roodkapje oktober 2015 Nieuws uit het mandje van Roodkapje oktober 2015 In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: * 250 miljoen euro extra voor de kinderopvang * Roodkapje-APP * Visitekaartjes en bordje Erkend gastouder *

Nadere informatie

VERWERKING van AGRARISCHE PRODUCTEN

VERWERKING van AGRARISCHE PRODUCTEN Naam: Klas: VERWERKING van AGRARISCHE PRODUCTEN EEN KIJKJE NAAR KEEK INLEIDING Cake is een eenvoudige gebaksoort. Hoewel het woord "cake" in Engelstalige landen een verzamelnaam voor 'gebak' of 'taart'

Nadere informatie

Inspectierapport MET Nanny Bemiddeling (GOB) Wilhelminastraat HT MEPPEL Registratienummer

Inspectierapport MET Nanny Bemiddeling (GOB) Wilhelminastraat HT MEPPEL Registratienummer Inspectierapport MET Nanny Bemiddeling (GOB) Wilhelminastraat 37 7941HT MEPPEL Registratienummer 255699840 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Meppel Datum inspectie: 07-12-2016 Type

Nadere informatie

Inspectierapport BUITENgewoon (GOB) Cipresberg DG Roosendaal Registratienummer

Inspectierapport BUITENgewoon (GOB) Cipresberg DG Roosendaal Registratienummer Inspectierapport BUITENgewoon (GOB) Cipresberg 46 4707DG Roosendaal Registratienummer 207073223 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: Roosendaal Datum inspectie: 08-08-2018 Type onderzoek

Nadere informatie

4 Superfood Sinterklaasrecepten. om van te Smullen. met goede zoetstoffen en superfoods

4 Superfood Sinterklaasrecepten. om van te Smullen. met goede zoetstoffen en superfoods 4 Superfood Sinterklaasrecepten om van te Smullen met goede zoetstoffen en superfoods Inhoud INLEIDING 3 RAUWE GEVULDE SPECULAAS 4 WARME CHOCOLADEMELK 5 SPECULAASJES 6 CHOCOLADELETTER 7 TOT SLOT 8 Inleiding

Nadere informatie

JESSE VAN DER VELDE SINT RECEPTEN 14 HEERLIJKE, GEZONDE RECEPTEN

JESSE VAN DER VELDE SINT RECEPTEN 14 HEERLIJKE, GEZONDE RECEPTEN JESSE VAN DER VELDE SINT RECEPTEN 14 HEERLIJKE, GEZONDE RECEPTEN Inleiding Sintrecepten Bedankt voor de aankoop van dit e-book, waarin je 10 overheerlijke Sintrecepten vindt - plus 4 bonusrecepten! Dit

Nadere informatie

Brochure voor gastouders Kober kinderland

Brochure voor gastouders Kober kinderland Brochure voor gastouders Kober kinderland Kober kinderland Hooilaan 1 4816 EM Breda Tel: (076) 504 56 00 Pagina 1 van 6 Gastouderopvang via kober kinderland, werken in de kinderopvang en toch thuis! Welkom

Nadere informatie

De béste Gastouder voor uw kind!

De béste Gastouder voor uw kind! De béste Gastouder voor uw kind! 1. Praktische zaken Bent u op zoek naar een gastouder voor de opvang van uw kind? Deze brochure helpt u om beter zicht te krijgen op wat u van het gastouderbureau kunt

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau van Twente (GOB) Spoorstraat 32 7572CZ OLDENZAAL Registratienummer 145784162

Inspectierapport Gastouderbureau van Twente (GOB) Spoorstraat 32 7572CZ OLDENZAAL Registratienummer 145784162 Inspectierapport Gastouderbureau van Twente (GOB) Spoorstraat 32 7572CZ OLDENZAAL Registratienummer 145784162 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Oldenzaal Datum inspectie: 04-08-2015

Nadere informatie

Inspectierapport Dankers-Spijkers, Gerdina C.A.M. (VGO) Gildestraat 17A Sint-Michielsgestel

Inspectierapport Dankers-Spijkers, Gerdina C.A.M. (VGO) Gildestraat 17A Sint-Michielsgestel Inspectierapport Dankers-Spijkers, Gerdina C.A.M. (VGO) Gildestraat 17A 5271AK Sint-Michielsgestel Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Sint-Michielsgestel Datum inspectie: 23-03-2017

Nadere informatie

De oudercommissie. Welkom-Kind Lelystad en Omstreken Lelystad en Omstreken. Waar uw kind zijn tweede thuis vind!

De oudercommissie. Welkom-Kind Lelystad en Omstreken Lelystad en Omstreken. Waar uw kind zijn tweede thuis vind! De oudercommissie Welkom-Kind Lelystad en Omstreken Lelystad en Omstreken Waar uw kind zijn tweede thuis vind! 1 Inhoud Inhoudsopgave blz. 2 Inleiding blz. 3 De oudercommissie blz. 3 Taken van de oudercommissie

Nadere informatie

Belastingdienst. Na 15 mei 2015 kunt u geen wijzigingen meer doorgeven voor 2014. U kunt alleen nog bezwaar maken tegen de definitieve berekening.

Belastingdienst. Na 15 mei 2015 kunt u geen wijzigingen meer doorgeven voor 2014. U kunt alleen nog bezwaar maken tegen de definitieve berekening. Horst, 01-04-2015 Beste ouders en gastouders, HOERA!!! GOOIENDAAG HERSTRAAT GAAT STARTEN EN WEL PER 7 APRIL De opendag is op zaterdag 4 april van 13.00 uur tot 17.00 uur. Iedereen is van harte welkom om

Nadere informatie

Inspectierapport Orthopedagogisch Gastouderbureau Groningen (GOB) Hoendiep 1 9718TA Groningen

Inspectierapport Orthopedagogisch Gastouderbureau Groningen (GOB) Hoendiep 1 9718TA Groningen Inspectierapport Orthopedagogisch Gastouderbureau Groningen (GOB) Hoendiep 1 9718TA Groningen Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Groningen Datum inspectie: 09-06-2015 Type onderzoek:

Nadere informatie

Gastouderbureau. Tjil! Gastouderopvang Eilenbergstraat 176 5011 EB Tilburg 013-455 92 98 06-54 77 43 67 www.tjil.net info@tjil.net

Gastouderbureau. Tjil! Gastouderopvang Eilenbergstraat 176 5011 EB Tilburg 013-455 92 98 06-54 77 43 67 www.tjil.net info@tjil.net Gastouderbureau Tjil! Gastouderopvang Eilenbergstraat 176 5011 EB Tilburg 013-455 92 98 06-54 77 43 67 www.tjil.net info@tjil.net Inhoud Welkom Start je eigen kinderopvang! Wat is gastouderopvang? Wat

Nadere informatie

Brochure gastouderopvang

Brochure gastouderopvang Brochure gastouderopvang Net zo fijn als thuis Informatie voor gastouders Gastouderbureau t Kwakersnest Postbus 2111 1990 AC Velserbroek 023 5769951 info@kwakersnest.nl www.kwakersnest.nl Welkom bij Kwakersnest

Nadere informatie

Inspectierapport Klik Kinderopvang (GOB) Schoolstraat VH Hilvarenbeek Registratienummer

Inspectierapport Klik Kinderopvang (GOB) Schoolstraat VH Hilvarenbeek Registratienummer Inspectierapport Klik Kinderopvang (GOB) Schoolstraat 38 5081VH Hilvarenbeek Registratienummer 590085931 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Hilvarenbeek Datum inspectie: 03-07-2017

Nadere informatie

Inspectierapport Elite Gastouderbureau (GOB) De Diagonaal XL ALMERE Registratienummer:

Inspectierapport Elite Gastouderbureau (GOB) De Diagonaal XL ALMERE Registratienummer: Inspectierapport Elite Gastouderbureau (GOB) De Diagonaal 131 1315XL ALMERE Registratienummer: 453724395 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: ALMERE Datum inspectiebezoek: 09-10-2013

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Rijssen-Nijverdal e.o. (GOB) Nieuwlandsweg 10 7461VR RIJSSEN Registratienummer 124565372

Inspectierapport Gastouderbureau Rijssen-Nijverdal e.o. (GOB) Nieuwlandsweg 10 7461VR RIJSSEN Registratienummer 124565372 Inspectierapport Gastouderbureau Rijssen-Nijverdal e.o. (GOB) Nieuwlandsweg 10 7461VR RIJSSEN Registratienummer 124565372 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: RIJSSEN-HOLTEN Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Joekie V.O.F. (GOB) Nachtegaalstraat BP Geleen Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Joekie V.O.F. (GOB) Nachtegaalstraat BP Geleen Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Joekie V.O.F. (GOB) Nachtegaalstraat 122 6165BP Geleen Registratienummer 462092252 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Sittard-Geleen Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Zorg voor mijn kind (GOB) Kamperfoelie 51 5803HL Venray

Inspectierapport Zorg voor mijn kind (GOB) Kamperfoelie 51 5803HL Venray Inspectierapport Zorg voor mijn kind (GOB) Kamperfoelie 51 5803HL Venray Toezichthouder: GGD Limburg-Noord In opdracht van gemeente: Venray Datum inspectie: 22-06-2015 Type onderzoek: Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

Inspectierapport André en Janet Bos h.o.d.n. ViaViela Klazienaveen (GOB) Broekweg RP KLAZIENAVEEN Registratienummer

Inspectierapport André en Janet Bos h.o.d.n. ViaViela Klazienaveen (GOB) Broekweg RP KLAZIENAVEEN Registratienummer Inspectierapport André en Janet Bos h.o.d.n. ViaViela Klazienaveen (GOB) Broekweg 1 7891RP KLAZIENAVEEN Registratienummer 872908495 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Emmen Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Alles Kids Zoetermeer (GOB) Sipohout KL ZOETERMEER Registratienummer

Inspectierapport Alles Kids Zoetermeer (GOB) Sipohout KL ZOETERMEER Registratienummer Inspectierapport Alles Kids Zoetermeer (GOB) Sipohout 3 2719KL ZOETERMEER Registratienummer 636229944 Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: Zoetermeer Datum inspectie: 01-12-2015 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Happy Kids (GOB) Groenestraat 252 8261VN KAMPEN Registratienummer 150476504

Inspectierapport Happy Kids (GOB) Groenestraat 252 8261VN KAMPEN Registratienummer 150476504 Inspectierapport Happy Kids (GOB) Groenestraat 252 8261VN KAMPEN Registratienummer 150476504 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: KAMPEN Datum inspectie: 19-08-2014 Type onderzoek:

Nadere informatie

Door de indexatie gaan de maximale uurprijzen voor kinderopvang met 2% omhoog:

Door de indexatie gaan de maximale uurprijzen voor kinderopvang met 2% omhoog: De proefberekeningen voor de kinderopvangtoeslag via www.toeslagen.nl van 2015 zijn inmiddels vrijgegeven. U kunt nu een proefberekening maken en kijken wat de kosten zijn voor kinderopvang in 2015. Mocht

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Noorderlicht (GOB) Waterkers LT ZUIDHORN Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Noorderlicht (GOB) Waterkers LT ZUIDHORN Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Noorderlicht (GOB) Waterkers 14 9801LT ZUIDHORN Registratienummer 144498224 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: ZUIDHORN Datum inspectie: 27-08-2014

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GOB SPRING Juni 2014

NIEUWSBRIEF GOB SPRING Juni 2014 NIEUWSBRIEF GOB SPRING Juni 2014 Nog maar dikke week te gaan en dan staat de zomervakantie al weer voor de deur. We hebben de laatste weken al een voorproefje gehad van het mooie weer en we gaan er vanuit

Nadere informatie

Overheerlijke Smul Recepten om suikervrij te bakken!

Overheerlijke Smul Recepten om suikervrij te bakken! Overheerlijke Smul Recepten om suikervrij te bakken! Met o.a. chocoladetruffels, frambozenmuffins & vanillecake! Inhoudsopgave 1. Walnootmuffins met honing... 2 2. Suikervrije chocoladetruffels met rozijnen...

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Kwest (GOB) Druivenstraat 30 2671SK NAALDWIJK Registratienummer 256894425

Inspectierapport Gastouderbureau Kwest (GOB) Druivenstraat 30 2671SK NAALDWIJK Registratienummer 256894425 Inspectierapport Gastouderbureau Kwest (GOB) Druivenstraat 30 2671SK NAALDWIJK Registratienummer 256894425 Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: Westland Datum inspectie: 30-10-2015

Nadere informatie

Pannenkoeken (4 personen) Ingrediënten: 500 gram Leemansmolen tarwebloem 1 liter melk 4 à 5 eieren een beetje zout boter om te bakken

Pannenkoeken (4 personen) Ingrediënten: 500 gram Leemansmolen tarwebloem 1 liter melk 4 à 5 eieren een beetje zout boter om te bakken Recepten Pannenkoeken (4 personen) 500 gram Leemansmolen tarwebloem 1 liter melk 4 à 5 eieren Mix de bloem, het zout, de eieren en de helft van de melk in een kom tot een glad beslag. Meng de resterende

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Zoetermeer (GOB) Heijermanshove AK ZOETERMEER Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Zoetermeer (GOB) Heijermanshove AK ZOETERMEER Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Zoetermeer (GOB) Heijermanshove 46 2726AK ZOETERMEER Registratienummer 662684527 Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: Zoetermeer Datum inspectie: 18-04-2016

Nadere informatie

Inspectierapport gastouderbureau Famous Kids (GOB) Gooikensdam 28A 4905BN Oosterhout

Inspectierapport gastouderbureau Famous Kids (GOB) Gooikensdam 28A 4905BN Oosterhout Inspectierapport gastouderbureau Famous Kids (GOB) Gooikensdam 28A 4905BN Oosterhout Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: Oosterhout Datum inspectie: 25-06-2015 Type onderzoek: Onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Match (GOB) Poel JX VELDDRIEL Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Match (GOB) Poel JX VELDDRIEL Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Match (GOB) Poel 11 5334JX VELDDRIEL Registratienummer 112125748 Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: Maasdriel Datum inspectie: 05-10-2016 Type

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, December staat voor de deur.

Nadere informatie

Logus Proefmenu December 2014

Logus Proefmenu December 2014 Logus Proefmenu December 2014 Blini s met gerookte zalm, rucola en bieslookroom - Vispakketjes met peterselie-citroenvulling & Aardappelsterren met broccoli - Appelplaatkoek met cranberry s en vanillesaus

Nadere informatie

Inspectierapport De Kinderkoepel Thuisopvang (GOB) Christiaan Huygensweg 38F 3225LD HELLEVOETSLUIS Registratienummer 174412241

Inspectierapport De Kinderkoepel Thuisopvang (GOB) Christiaan Huygensweg 38F 3225LD HELLEVOETSLUIS Registratienummer 174412241 Inspectierapport De Kinderkoepel Thuisopvang (GOB) Christiaan Huygensweg 38F 3225LD HELLEVOETSLUIS Registratienummer 174412241 Toezichthouder: GGD Rotterdam-Rijnmond In opdracht van gemeente: Hellevoetsluis

Nadere informatie

kinderkrant december 2014

kinderkrant december 2014 kinderkrant december 2014 Inhoud: Voorwoord Pag. 2 Groep 1/2b Pag. 11 & 12 Interview met juf Hanne Pag. 3 Groep 1/2c Pag. 13 & 14 Goed gedaan Pag. 4 Groep 3 Pag. 15 & 16 Kerstboom knutsel Pag. 5 Groep

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouders 4 all kids (GOB) Schipbeek 2 8051 HZ HATTEM Registratienummer 210176155

Inspectierapport Gastouders 4 all kids (GOB) Schipbeek 2 8051 HZ HATTEM Registratienummer 210176155 Inspectierapport Gastouders 4 all kids (GOB) Schipbeek 2 8051 HZ HATTEM Registratienummer 210176155 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: Hattem Datum inspectie: 07-04-2015

Nadere informatie

Inspectierapport ViaViela Uden B.V. (GOB) Moleneindstraat 4 5406PC UDEN Registratienummer 921029494

Inspectierapport ViaViela Uden B.V. (GOB) Moleneindstraat 4 5406PC UDEN Registratienummer 921029494 Inspectierapport ViaViela Uden B.V. (GOB) Moleneindstraat 4 5406PC UDEN Registratienummer 921029494 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: UDEN Datum inspectie: 05-09-2014 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Het Rupsje (GOB) Preludestraat XJ Enschede Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Het Rupsje (GOB) Preludestraat XJ Enschede Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Het Rupsje (GOB) Preludestraat 36 7534XJ Enschede Registratienummer 150821542 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Enschede Datum inspectie: 20-03-2017

Nadere informatie

Inspectierapport Tweede Thuis (GOB) Koekangerdwarsdijk ST KOEKANGE Registratienummer

Inspectierapport Tweede Thuis (GOB) Koekangerdwarsdijk ST KOEKANGE Registratienummer Inspectierapport Tweede Thuis (GOB) Koekangerdwarsdijk 16 7958ST KOEKANGE Registratienummer 130948007 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: De Wolden Datum inspectie: 19-10-2016 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport De Kleintjes (GOB) Grasbroekerweg BC Heerlen Registratienummer

Inspectierapport De Kleintjes (GOB) Grasbroekerweg BC Heerlen Registratienummer Inspectierapport De Kleintjes (GOB) Grasbroekerweg 71 6412BC Heerlen Registratienummer 218034490 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Heerlen Datum inspectie: 26-06-2017 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Een Nieuw Begin (GOB) Van Benthuysenlaan DX VOORBURG Registratienummer

Inspectierapport Een Nieuw Begin (GOB) Van Benthuysenlaan DX VOORBURG Registratienummer Inspectierapport Een Nieuw Begin (GOB) Van Benthuysenlaan 35 2273DX VOORBURG Registratienummer 386145313 Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: Leidschendam-Voorburg Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport All Kidz Nederland (GOB) Zoudtlandlaan 15 4706WG ROOSENDAAL Registratienummer 783230497

Inspectierapport All Kidz Nederland (GOB) Zoudtlandlaan 15 4706WG ROOSENDAAL Registratienummer 783230497 Inspectierapport All Kidz Nederland (GOB) Zoudtlandlaan 15 4706WG ROOSENDAAL Registratienummer 783230497 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: ROOSENDAAL Datum inspectie: 17-11-2014

Nadere informatie

Inspectierapport SharedCare (GOB) Klaverlaan BN Haren Gn Registratienummer

Inspectierapport SharedCare (GOB) Klaverlaan BN Haren Gn Registratienummer Inspectierapport SharedCare (GOB) Klaverlaan 28 9753BN Haren Gn Registratienummer 214980261 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Haren Datum inspectie: 29-02-2016 Type onderzoek: Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Go-Between (GOB) De Meent 18 8224BR LELYSTAD Registratienummer 191248113

Inspectierapport Gastouderbureau Go-Between (GOB) De Meent 18 8224BR LELYSTAD Registratienummer 191248113 Inspectierapport Gastouderbureau Go-Between (GOB) De Meent 18 8224BR LELYSTAD Registratienummer 191248113 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: LELYSTAD Datum inspectie: 28-11-2014 Type

Nadere informatie

Concept Inspectierapport GOB PerfectMatch (GOB) Leguaanstraat HB ALMERE Registratienummer:

Concept Inspectierapport GOB PerfectMatch (GOB) Leguaanstraat HB ALMERE Registratienummer: Concept Inspectierapport GOB PerfectMatch (GOB) Leguaanstraat 5 1338 HB ALMERE Registratienummer: 176198830 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: ALMERE Datum inspectiebezoek: 07-11-2013

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderopvang De Kroonjuweeltjes (GOB) Flevostraat PX Purmerend Registratienummer

Inspectierapport Gastouderopvang De Kroonjuweeltjes (GOB) Flevostraat PX Purmerend Registratienummer Inspectierapport Gastouderopvang De Kroonjuweeltjes (GOB) Flevostraat 197 1442PX Purmerend Registratienummer 454486856 Toezichthouder: GGD Zaanstreek-Waterland In opdracht van gemeente: Purmerend Datum

Nadere informatie

Inspectierapport Orthopedagogisch Gastouderbureau Groningen (GOB) Hoendiep TA Groningen Registratienummer

Inspectierapport Orthopedagogisch Gastouderbureau Groningen (GOB) Hoendiep TA Groningen Registratienummer Inspectierapport Orthopedagogisch Gastouderbureau Groningen (GOB) Hoendiep 1 9718TA Groningen Registratienummer 198378786 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Groningen Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Dam (VGO) Johannes Brahmsstraat EX Utrecht

Inspectierapport Dam (VGO) Johannes Brahmsstraat EX Utrecht Inspectierapport Dam (VGO) Johannes Brahmsstraat 34 3533EX Utrecht Toezichthouder: Gemeente Utrecht, Volksgezondheid In opdracht van gemeente: Utrecht Datum inspectie: 06-09-2016 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Oostnederland (GOB) Elerweg RR HELLENDOORN Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Oostnederland (GOB) Elerweg RR HELLENDOORN Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Oostnederland (GOB) Elerweg 27 7447RR HELLENDOORN Registratienummer 819651758 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Hellendoorn Datum inspectie: 24-03-2015

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Match (GOB) Poel JX Velddriel Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Match (GOB) Poel JX Velddriel Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Match (GOB) Poel 11 5334JX Velddriel Registratienummer 112125748 Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: Maasdriel Datum inspectie: 13-11-2017 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Grote Zus (GOB) Krelagestraat JC Lisse Registratienummer

Inspectierapport Grote Zus (GOB) Krelagestraat JC Lisse Registratienummer Inspectierapport Grote Zus (GOB) Krelagestraat 70 2163JC Lisse Registratienummer 102281385 Toezichthouder: GGD Hollands Midden In opdracht van gemeente: Lisse Datum inspectie: 27-03-2017 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Assen/Drenthe (GOB) Witterweg 44a 9421VB BOVENSMILDE Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Assen/Drenthe (GOB) Witterweg 44a 9421VB BOVENSMILDE Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Assen/Drenthe (GOB) Witterweg 44a 9421VB BOVENSMILDE Registratienummer 140697962 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Midden-Drenthe Datum inspectie: 24-05-2016

Nadere informatie

Inspectierapport Alles Kids Zoetermeer (GOB) Sipohout 3 2719KL ZOETERMEER Registratienummer 636229944

Inspectierapport Alles Kids Zoetermeer (GOB) Sipohout 3 2719KL ZOETERMEER Registratienummer 636229944 Inspectierapport Alles Kids Zoetermeer (GOB) Sipohout 3 2719KL ZOETERMEER Registratienummer 636229944 Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: ZOETERMEER Datum inspectie: 09-12-2014 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Langen (VGO) Loonsebaan CM Vught

Inspectierapport Langen (VGO) Loonsebaan CM Vught Inspectierapport Langen (VGO) Loonsebaan 139 5263CM Vught Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Vught Datum inspectie: 13-10-2016 Type onderzoek : Onderzoek voor registratie Status:

Nadere informatie

Inspectierapport ViaViela Utrecht Gob (GOB) Crouweldijk 28 3544MX UTRECHT Registratienummer 201268061

Inspectierapport ViaViela Utrecht Gob (GOB) Crouweldijk 28 3544MX UTRECHT Registratienummer 201268061 Inspectierapport Gob (GOB) Crouweldijk 28 3544MX UTRECHT Registratienummer 201268061 Toezichthouder: Gemeente Utrecht, Volksgezondheid In opdracht van gemeente: Utrecht Datum inspectie: 24-08-2015 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Het Musje (GOB) Bloemenstraat AG OLDENZAAL Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Het Musje (GOB) Bloemenstraat AG OLDENZAAL Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Het Musje (GOB) Bloemenstraat 47 7571AG OLDENZAAL Registratienummer 809337198 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Oldenzaal Datum inspectie: 03-06-2015

Nadere informatie

Recepten met Oranjebloesemwater

Recepten met Oranjebloesemwater Recepten met Oranjebloesemwater Aardbeien- Sinaasappelschuimtaart 50 gram pistachenoten 4 eieren 150 gram zachte boter + boter om in te vetten 250 gram witte basterdsuiker 2 theelepels oranjebloesemwater

Nadere informatie

Inspectierapport Happy Kids (GOB) Groenestraat 252 8261VN KAMPEN Registratienummer 150476504

Inspectierapport Happy Kids (GOB) Groenestraat 252 8261VN KAMPEN Registratienummer 150476504 Inspectierapport Happy Kids (GOB) Groenestraat 252 8261VN KAMPEN Registratienummer 150476504 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Kampen Datum inspectie: 01-07-2015 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport ViaViela Astrid Bouzerrade (GOB) Sofiastraat VE IJsselstein Registratienummer

Inspectierapport ViaViela Astrid Bouzerrade (GOB) Sofiastraat VE IJsselstein Registratienummer Inspectierapport ViaViela Astrid Bouzerrade (GOB) Sofiastraat 10 3404VE IJsselstein Registratienummer 198416635 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: IJsselstein Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Klein, maar Fijn! (GOB) Kaftanstraat EA Purmerend Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Klein, maar Fijn! (GOB) Kaftanstraat EA Purmerend Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Klein, maar Fijn! (GOB) Kaftanstraat 34 1448EA Purmerend Registratienummer 727028923 Toezichthouder: GGD Zaanstreek-Waterland In opdracht van gemeente: Purmerend Datum

Nadere informatie