KONINKLIJKE DEUREN & RAMENFABRIEK VAN BRUCHEM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KONINKLIJKE DEUREN & RAMENFABRIEK VAN BRUCHEM"

Transcriptie

1 KONINKLIJKE DEUREN & RAMENFABRIEK VAN BRUCHEM

2 DE RENOVATIESPECIALIST ZEKERHEID BETROUWBAARHEID KWALITEIT KONINKLIJKE DEUREN- & RAMENFABRIEK VAN BRUCHEM SINDS 1904

3 BRANDVEILIGHEID 4 INBRAAKWEREND ONTWERP HET ZELF EXPLOITATIEKOSTEN BEWONERSMANAGEMENT TECHNISCHE ONDERSTEUNING LEVENSLOOP OPLOSSINGEN THERMISCHE ISOLATIE DUURZAAMHEID RENOVATIE CONCEPTEN DE VOORDELEN 5 GELUIDWERENDHEID

4 6 AL RUIM 110 JAAR PRODUCEREN WIJ ONZE DEUREN EN RAMEN Alles wat wij doen, doen wij met zorg en aandacht en natuurlijk met trots. Trots op onze producten, collega s en jarenlange relaties. Maar ook trots op ons Koninklijke predicaat dat naast onze leeftijd ook kwaliteit en betrouwbaarheid weerspiegelt. Onze deuren en ramen worden in zowel renovatie als nieuwbouw toegepast en vinden hun weg door de hele wereld in woningbouw, utiliteitsbouw, kantoorbouw, ziekenhuizen, studentenhuizen, unitbouw en sportcentra. Een hoogwaardig kwaliteitsproduct welke altijd op maat wordt gemaakt. Digitaal ingemeten en natuurlijk afgehangen en gesigneerd door professionele collega s met passie voor deuren en ramen. VA N B RU C H E M... D É U LT I E M E D E U R B E L E V I N G 7

5 8 WIJ ZIJN ER VAN OVERTUIGD DAT TECHNISCHE ONDERSTEUNING TIJDENS DE ONTWERPFASE VAN GROOT BELANG IS VOOR HET KWALITEITSNIVEAU OP DE LANGE TERMIJN. Ook zijn de strenge eisen op het gebied van brandveiligheid, geluid en isolatie regelmatig een onderwerp waar wij u graag over adviseren. De juiste deur in combinatie met een nieuw of bestaand deurkozijn maakt veelal het plaatje compleet. Tevens is het gebruik en toepassing van de juiste combinatie van materialen essentieel om tot meer dan 25 jaar onze producten te garanderen. 9 WIJ VINDEN HET VANZELFSPREKEND DAT DE KWALITEIT VAN ONS PRODUCT OOK TOEGESCHREVEN WORDT AAN DE JUISTE KEUZE IN HANG- & SLUITWERK, DE COATING EN KIERAFDICHTING, MAAR OOK DE BEGLAZING EN HET KITWERK. Samen met onze vaste partners staat Van Bruchem Deuren- & Ramenfabriek u gedurende de gehele bouwfase met raad en daad terzijde. Uw renovatieprojecten schouwen wij altijd voordat wij u een offerte toesturen om een duidelijk beeld te hebben van het project. Hierdoor is uw offerte altijd op maat en komt u nooit voor verrassingen te staan. Onze R&D afdeling, technische afdeling, ervaren projectmanagers en eigen afhangploegen staan u gedurende de gehele bouw graag terzijde.

6 WAARBORG MONTAGE HET ONTWERP, DE WETTELIJKE REGELGEVING EN DE MET DIVERSE MONTAGETEAMS en een eigen projectleiding 10 DE VELE VOORDELEN VAN VAN BRUCHEM Deuren- & Ramenfabriek KWALITEIT zijn gewaarborgd. Ons deskundige team van specialisten kan u adviseren over de meest uiteenlopende technische en architectonische vraagstukken. Vanzelfsprekend voldoen wij aan de gestelde certificeringen in zowel productie als montage en zijn alle producten getest en goedgekeurd conform de geldende FSC, PEFC, BRL, NEN & EN normen. DEUREN OP MAAT AL ONZE DEUREN EN RAMEN worden digitaal ingemeten en worden speciaal als maatpakket onder optimale fabrieksomstandigheden gemaakt. Hierdoor is schaven en bijwerken op de bouw niet aan de orde en past de deur exact in het bestaande kozijn. Dit voorkomt rommel voor en in de woning en voorspoedigt het montageproces op de bouwplaats. Hierbij wordt de overlast voor de bewoners tot een minimum beperkt. BETROUWBAARHEID per project wordt ook in de laatste fase van het proces de kwaliteit gewaarborgd. Onze producten worden afgehangen conform de geldende BRL 0808 richtlijnen en onze monteurs zijn allen VCA gecertificeerd. VOORSPELBAARHEID DOOR GEZAMENLIJK een project uit te werken krijgt u wat u verwacht: hoogwaardige oplossingen, betrouwbare planning, betrouwbare onderhoudskosten en een kostenplaatje zoals bepaald in het budget. LEAN PRODUCTIE EN PLANNING DOOR LEAN PRODUCTIE TOE TE PASSEN, worden al onze productieprocessen gestroomlijnd en daarmee efficiënter. Continu verbeteren is onderdeel van ons dagelijks werk, waardoor wij de hoge kwaliteit van onze producten kunnen garanderen. Tevens nemen wij deel aan LEAN planningsessies voorafgaand aan de 11 UW DEUREN EN RAMEN worden geleverd door een organisatie productie. Hierdoor worden uw en onze planningen optimaal op met meer dan 110 jaar ervaring en vele relaties hebben ervaren elkaar afgestemd. dat onze producten op een kwalitatief zeer hoog niveau worden geproduceerd en gemonteerd. COMFORT AFVALREDUCTIE NIET ALLEEN DE DEUR, maar zeker de combinatie met het hang- & sluitwerk en kierafdichtingen bepalen het WIJ VERWARMEN ONZE PRODUCTIERUIMTES met gebruiksgemak, de onderhoudskosten en het verwachtings- behulp van het hout wat afgeschaafd is tijdens de productie. patroon; een deur met bedieningsgemak voor jong en oud. Ook Ook hergebruiken we restverf als voorlak dankzij een unieke specificaties als veiligheid, geluidwerendheid, isolatie samenwerking met onze verfleveranciers. Uw oude deuren nemen en tochtwering zijn onderwerpen die het comfort van de wij mee en worden duurzaam gerecycled. Kortom: bij ons is deur bepalen. Ook hierbij kunt u rekenen op ons kundige duurzaam écht duurzaam. advies.

7 13 12 DUURzaamheid WIJ ONDERSTEUNEN EEN DUURZAAM BOUWPROCES EN LOPEN HIERIN VOOROP DOOR ACTIEF EEN EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID HIERIN TE NEMEN EN ONDERSTEUNING TE BIEDEN; VANAF DE SCHETS- EN ONTWERPFASE TOT AAN DE OPLEVERING. ONDERHOUD EN ONDERHOUDSKOSTEN Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en een uitstekende combinatie van coatings, hang- & sluitwerk, afdichtingmaterialen, beglazing en kitwerk worden de exploitatiekosten tot een minimum teruggebracht. EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID Een milieuvriendelijke levenscyclus begint en eindigt bij Van Bruchem Deuren- & Ramenfabriek door: EEN DUIDELIJKE KEUZE VOOR DUURZAAM EN MILIEUVRIENDELIJK MATERIAAL Duurzaamheid op maat [Afgestemd op toepassingsklasse en levensduur] DuoPine & Solid [De duurzame Europese oplossing voor hardhout] FSC Forest Steward Ship Afvalreductie en LEAN productie Duurzame materiaalkeuzes en productiemethoden resthout te gebruiken voor verwarming van kantoor en productiehal; restverf die in het spuitproces naast de deur komt, in samenwerking met onze verfleveranciers, te hergebruiken en te recyclen tot voorlak welke wordt gebruikt in ons eigen productieproces; FSC hout en bio-based isolatiematerialen te gebruiken; terugname van oude deuren; deze worden hergebruikt als bouwmateriaal en groene stroom.

8 15 14 NAAST ONZE STANDAARD DEURONTWERPEN EN DEURSYSTEMEN IS HET MOGELIJK OM UW EIGEN UNIEKE DEUR TE ONTWERPEN. NATUURLIJK KRIJGT U DE VRIJHEID OM HANG- & SLUITWERK TE KIEZEN OF DE PLAATS VAN EEN RAAM OF EEN BRIEVENBUS. MAAR WIJ GAAN VERDER DAN ALLEEN DIT. Een huisnummer in de deur frezen, een speciaal door u ontworpen design of logo of misschien wel de naam van de straat of bewoner; alles kan. Samen met onze designers denken wij met u na over de mogelijkheden die aansluiten bij uw ideeën en wensen. Wij hebben alle benodigde middelen in huis, waardoor de kostprijs laag blijft. Op deze wijze kunnen wij u een unieke deur aanbieden voor een zeer scherpe prijs! BEPAAL ZELF DE DEUROPBOUW Een eigen ontwerp gaat bij ons verder dan enkel het uiterlijk. Immers de buitenkant maakt de deur úw deur, maar de kern van de deur geeft hierbij de deur de eigenschappen die perfect passen bij het gebruik. Samen met onze technische adviseurs kunnen wij uw deur samenstellen conform uw wensen en onze technische mogelijkheden. Hierdoor stellen wij de mooiste, beste maar zeker ook economisch aantrekkelijkste deur samen. DE ARCHITECT Door de grote variatie in kleuren, profileringen, infrezingen en afwerkprofielen hebben wij samen met van Bruchem een unieke deur kunnen ontwikkelen voor een zeer acceptabele prijs. Wij hebben de deur gekregen die we wilden hebben. Niet alleen qua uiterlijk maar ook inclusief de brandveilige, isolerende en geluids - werende eigenschappen.

9 17 16 VAN BRUCHEM DEUREN- & RAMENFABRIEK LEVERT GEÏSOLEERDE DEURMODELLEN DIE ZIJN GETEST EN GOEDGEKEURD CONFORM DE GELDENDE NEN EN EN NORMEN. WIJ BIEDEN U DE MOGELIJKHEID OM KLANTSPECIFIEKE REKENMODELLEN TE MAKEN GEBASEERD OP BESTAANDE SITUATIES, OF BETER NOG, DE GEWENSTE TOEKOMSTIGE SITUATIE. Door gebruik te maken van hoogwaardige isolatiematerialen kunnen wij de gunstigste Lambda-waarden garanderen en zijn A++ energiewaarden voor ons dagelijkse kost. THERMISCHE PRESTATIES WORDEN TOT 25 JAAR GEGARANDEERD Door gebruik te maken van technologisch hoogwaardige productiemethoden worden onze deuren op basis van een continu proces geïnjecteerd met een Polyurethaanschuim. Hierdoor wordt een koudebrugvrij product gegarandeerd. Tevens hebben wij de mogelijkheid om de deuren te voorzien van een brandwerende en/of geluidwerende kern. BETERE VERKOOPBAARHEID EN VERHUURBAARHEID Door het overleggen van het juiste energieprestatie-certificaat vergroot een gebouweigenaar de verkoop of verhuurbaarheid van het gebouw. Het maken van de juiste keuze in de combinatie van isolatiematerialen, afdichtingmaterialen en gecertificeerde montage, is in de huidige periode van zeer groot belang. Van Bruchem Deuren- & Ramenfabriek speelt hierin graag met u een toonaangevende rol. AANDACHT VOOR ISOLATIE EN DE TOEKOMST Een moderne productiemethode en een onverminderd streven naar perfectie heeft geleid tot het produceren van hoogwaardig isolerende deuren en ramen. Door gebruik te maken van hoogwaardige isolatiematerialen en productiemethoden kunnen wij u tot 25 jaar lang 100% thermische passiefhuis isolatiewaarden garanderen. Een koudebrugvrije oplossing waarmee energieverbruik en de daarmee samenhangende emissie van koolstofdioxide (CO 2 ) wordt teruggebracht.

10 19 18 BRANDVEILIGE PRODUCTEN WORDEN NIET ALLEEN STEEDS VAKER GEËIST DOOR WETTELIJKE REGELGEVING MAAR OOK BRANDWEER, VERZEKERAAR EN DE LOKALE OVERHEID HECHTEN GROTE WAARDE AAN HET GEBRUIK VAN BRANDWERENDE PRODUCTEN. PRIMAIR IS EEN GEBOUWEIGENAAR INTEGRAAL AANSPRAKELIJK EN VERANTWOORDELIJK VOOR ZIJN GEBOUW, DUS OOK OP BOUWKUNDIG VLAK. OOK WANNEER (ONDER)AANNEMERS OF ANDERE BETROKKEN PARTIJEN VERZUIMEN TE VOLDOEN AAN DE BRANDVEILIGHEIDSEISEN, BLIJFT DE GEBOUWEIGENAAR PRIMAIR AANSPRAKELIJK. HET IS DUS VAN GROOT BELANG DAT DE TOEGEPASTE BRANDVEILIGE PRODUCTEN VOLDOEN AAN DE GELDENDE EISEN EN NORMEN. Van Bruchem Deuren- & Ramenfabriek biedt een brede range aan brandwerende producten die voorzien zijn van diverse Europese test certificaten. Met een ruim Firesafe brandveilig assortiment maken wij het u eenvoudig om voor iedere toepassing de geschikte deur te vinden. ZICHTBARE ZEKERHEID EN VERTROUWEN Voor professioneel advies is schouwing van het project wenselijk. Een deskundig team kan ter plaatse aangeven of een gecertificeerde oplossing mogelijk is en welke producten hiervoor in aanmerking komen. Het deurblad, hang- en sluitwerk, glas en overige toebehoren zijn fabrieksmatig gemonteerd en voldoen daarmee aan de geldende testmethoden. Eigen ervaren montageteams monteren deskundig uw deuren. Projectleiders controleren of de toegepaste kozijnen voldoen aan de geteste constructie conform brandtestrapporten. OPDRACHTGEVER/GEBOUWEIGENAAR verantwoorde keuze met duidelijke herkenbaarheid van de toegepaste prestatie aantoonbare nakoming van verplichtingen conform het bouwbesluit gewaarborgde prestatiegarantie TOEZICHTHOUDER eenvoudige herkenning van correct toegepaste, gecertificeerde deur-/kozijnelementen BEHEERDER herkenbaarheid van toegepaste, gecertificeerde materialen, eenvoudig herleidbaar naar fabrikant in geval van onderhoud of herplaatsing gewaarborgde prestatiegarantie AANNEMER/KOZIJNFABRIKANT eenvoudig aantoonbare nakoming van verplichtingen conform het bouwbesluit en met 6 jaar garantie BINNEN- EN BUITENDEUREN 30 & 60 MINUTEN NEN-EN GETEST, BEIDE RICHTINGEN BRANDVEILIG

11 20 WONINGEN DIE AAN EEN DOORGAANDE WEG GRENZEN, STUDENTENWONINGEN, EEN PORTIEK IN EEN FLATGEBOUW, VERPLEEGHUIZEN EN OP VELE ANDERE GEBIEDEN WAAR GELUIDWERENDHEID VAN BELANG IS, KUNNEN ONZE GELUIDWERENDE DEUREN UW OPLOSSING ZIJN. Mede door de unieke samenstelling van hoogwaardige materialen gecombineerd met een technologisch hoogstaande productiemethode kunnen geluidreducties behaald worden van 43dB. 21 Tevens kunnen wij geluidwerende deuren combineren met een 30 of zelfs 60 minuten brandveiligheidseis. Hierdoor kan Van Bruchem Deuren- & Ramenfabriek in zowel binnen- als buitentoepassingen de meest extreme situaties voor u oplossen. WOONCOMFORT Het gebruik van geluidwerende deuren verhoogt het wooncomfort maar is ook bepaald in het bouwbesluit. De brede range van binnen- en buitendeuren biedt de oplossing voor geluidwering voor de woning, toegangsdeur of een deur in scheidingswanden.

12 The real questions are: Does it solve a problem? Is it serviceable? How is it going to look in ten years? DE BELEVING VAN COMFORT WORDT MEESTAL VERKREGEN DOOR TE VOLDOEN AAN DE VERWACHTINGEN. HET IS DUS VAN GROOT BELANG DAT DE VERWACHTINGEN VAN DE BEWONER OVEREENKOMT MET DE VERWACHTINGEN VAN DE GEBOUWEIGENAAR. CHARLES EAMES Van Bruchem Deuren- & Ramenfabriek heeft een uitgebreid pakket aan oplossingen om perfecte tochtwerende en luchtdichte kierdichtingen in de deur te leveren in zowel nieuwbouw als renovatie. Mede door speciaal ontwikkelde renovatiedeuren kan afdichting worden gegarandeerd op bestaande kozijnen met toleranties tot 6 mm. LEVENSLOOP BESTENDIGE OPLOSSINGEN Ouder worden is fijn, maar komt vaak met gebreken. Kleine ongemakken in het bedienen van de deuren kunnen wij dan ook eenvoudig voorkomen door u te adviseren over gebruiksvriendelijke oplossingen. Diverse oplossingen zoals Key-Less Entry, domotica en zelfsluitende en openende deuren zijn mogelijk. EAMES OFFICE, LLC LIFESTYLE OPLOSSINGEN Door technologische ontwikkelingen worden deuren en ramen steeds vaker voorzien van elektronica die het gebruik vergemakkelijken, toegankelijkheid vergroten en veiligheid, zelfredzaamheid en gebruiksgemak hoog in het vaandel hebben staan.

13 25 24 VEILIGHEID DE DEUR IS DE TOEGANG VAN UW WONING. HELAAS GELDT DAT NIET ALLEEN VOOR U, MAAR OOK VOOR ONGENODE GASTEN INBRAKEN PER JAAR: DAT BETEKENT KEER PER MAAND OF MAAR LIEFST 250 KEER PER DAG. Aangezien voorkomen van inbraak de beste oplossing is, hebben wij vele van onze deuren voorzien van een speciale dekplaat welke voorkomt dat men de deuren kan forceren en openbreken. Tevens kunnen de deuren worden voorzien van inbraakwerend glas. De combinatie van een zeer sterke deur, kerntrek beveiliging, meerpunt sluitingen welke zich vastzetten in de kozijnen en speciale dievenklauwen, maken het geheel compleet. DE WONING- CORPORATIE Van Bruchem heeft ons niet alleen prima geadviseerd over de aanschaf van de juiste type deuren maar ook het certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen geregeld, de rookmelders gemonteerd en ons daarbij keurig geïnformeerd over de voortgang. Aangezien een deur in zowel nieuwbouw als renovatie COMPLEET PAKKET wordt gemonteerd is de kwaliteit van het kozijn een In samenwerking met de meest toonaangevende zeer bepalende factor voor de inbraakveiligheid van leveranciers van hang- en sluitwerk hebben wij een de woning. Ons professionele team van adviseurs uitstekend pakket van producten samengesteld dat in geeft graag advies tijdens een bezoek ter plaatse over onze fabriek wordt gemonteerd, op en in de deur. de status van het kozijn en de eventuele aanpassingen die uitgevoerd dienen te worden. NEGEN VAN DE TIEN HUIZEN ZIJN NIET INBRAAKVEILIG inbraken per jaar: dat betekent keer per maand of maar liefst 250 keer per dag

14 27 26 EEN DEUR IS EEN AANSCHAF VOOR HET LEVEN. DIT BETEKENT OOK DAT U DE DEUR ONDERHOUDT EN DAT DE JUISTE KEUZES WORDEN GEMAAKT IN HET VOORTRAJECT. DOOR NIET ALLEEN DE JUISTE KEUZE TE MAKEN IN BIJVOORBEELD DE HOUTSOORT OF UITVOERING MAAR OOK DE JUISTE ACCESSOIRES TE KIEZEN WORDT DE LEVENSDUUR VERGROOT EN DE EXPLOITATIEKOSTEN AANMERKELIJK VERLAAGD. Met een gemiddeld onderhoudsinterval van 6 jaar UNIEK ONDERHOUDSSCHEMA en een inspectie van 3 jaar zijn deuren en ramen Door gebruik te maken van de door ons geadviseerde een aandachtspunt in de begroting voor veel producten en diensten kunnen wij u maatspecifieke onderhoudsbedrijven, VvE en woningcorporaties. onderhoudsvoorschriften leveren die uw exploitatiekosten substantieel doen dalen. Tevens is de aanschaf van een nieuwe voordeur voor een bewoner ook vaak een bepalend onderdeel in de In samenwerking met toonaangevende producenten start van een renovatietraject van een huurwoning. van hang- & sluitwerk en afdichtingprofielen, een Wij zijn van mening dat de onderhoudskosten uniek hoogwaardige coating en een eigen productievan de deur niet alleen de deur zijn, maar ook de en afhangteam bieden wij een uniek concept. Een aanverwante producten zoals: concept dat deuren en aanverwante producten een inbraakbeveiliging; extreem lange levensduur geeft tegen minimale hang & sluitwerk; onderhoudskosten. glas en kitwerk; kierdichtingen; 12 JAAR TOT EERSTE ONDERHOUD schilderonderhoud. Door samen de juiste keuzes te maken hebben wij de mogelijkheid om de gebruikelijke onderhoudsintervallen te vergroten van 6 naar maximaal 12 jaar. Graag adviseren wij u over de voorwaarden en de mogelijkheden. MET HET JUISTE ADVIES, DE BESTE GARANTIES 25 JAAR GARANTIE 25 JAAR GARANTIE TOT 12 JAAR GARANTIE TOT 12 JAAR GARANTIE OP STRUCTURELE INTEGRITEIT OP THERMISCHE ISOLATIE, GEGARANDEERD TOT OP HANG & SLUITWERK VAN EEN IN NEDERLAND IN NEDERLAND GEPRODUCEERD EERSTE ONDERHOUD GEPRODUCEERDE DEUR CONFORM DE EUROPESE RICHTLIJNEN

15 29 28 AL ONZE DEUREN WORDEN DIGITAAL INGEMETEN EN OP MAAT GEMAAKT. DAT BETEKENT DAT ALLE DEUREN, VOORDAT ZE IN PRODUCTIE GAAN, AL BIJ EEN BEWONER HOREN. Om tot een juiste keuze te komen hebben wij voorkeur voor het maken van een maatspecifieke aanbieding. Door vooraf een bezoek te plegen aan het project en hiervan een uitgebreid schouwrapport te maken, worden vooraf de aandachtspunten bekeken en besproken. In de offerte staan de besproken details en geven wij een prijsopgave op maat. Hierdoor worden verrassingen voorkomen nadat de opdracht is verleend. HET VASTGOED- ONDERHOUD BEDRIJF Ieder zijn vak en van Bruchem is voor mij duidelijk de vakman als het gaat om deuren en ramen. De juiste deur op de juiste plaats. Vooral het schouwen vooraf geeft blijk van betrokkenheid en de wil om het juiste te willen aanbieden. Tips over houtsoorten, isolatiewaardes, brandwerendheid, geluid en montage waren zeer welkom en zijn door ons ook toegepast. DE WERKWIJZE Situatie schouwen en de eventuele problemen, alternatieven en adviezen ter plaatse bespreken. Maatspecifiek aanbod maken. Bouwkundig advies geven. Na opdracht 3D digitaal inmeten. Indien gewenst de volledige werkvoorbereiding overnemen. Bewonersmanagement. Afhangen en bouwkundige werkzaamheden verrichten.

16 ONDERDORPELVERLAGING Voor onderdorpelverlaging in de bestaande bouw hebben wij een universele maatoplossing ontwikkeld. Deze oplossing stelt ons in staat om gelijktijdig de deur te vervangen én de onderdorpel te verlagen. Dit MET MEER DAN 110 JAAR ERVARING ALS TOTAALAANBIEDER VOOR RENOVATIEPROJECTEN ZIJN WIJ DE TOTAALOPLOSSER. VOOR HET GEHELE RENOVATIETRAJECT NEMEN WIJ INDIEN GEWENST GRAAG DE BOUWKUNDIGE WERKZAAMHEDEN VOOR U UIT HANDEN. Van Bruchem Deuren- & Ramenfabriek heeft bewezen dat een dergelijke totaaloplossing dubbel voordeel biedt bij onder andere renovatieprojecten voor seniorenwoningen, zorgwoningen, VvE en woningcorporaties. is efficiënt en betekent minder overlast. Bovendien maken wij als enige partij rechtstreeks duidelijke afspraken met de bewoners. Kortom: deze maatoplossing biedt zowel voordeel voor u als voor de bewoners. KOZIJNVERVANGING Na technische inspectie wordt vaak geadviseerd om naast de deuren ook de kozijnen te vervangen. Aangezien in renovaties niet alle kozijnen worden vervangen is dit een traject die coördinatie en overleg vergt tussen aannemer of onderhoudsbedrijf, opdrachtgever, kozijnenfabrikant en de deurenfabrikant. Als gekozen wordt om het kozijn te vervangen incl. de houten voordeur dan leveren en monteren wij in dat De overlast voor de bewoners, de klanten van uw klanten wordt tot een minimum beperkt. Net zoals u streven wij naar tevreden klanten. Wij kunnen de volgende bouwkundige werkzaamheden voor u uitvoeren: onderdorpelverlaging; deur- en kozijnvervanging; glas vervangen door isolatieglas; keuringen Politiekeurmerk Veilig Wonen. geval naast de voordeur ook graag het houten kozijn voor u. GLASVERVANGING Enkel een deur vervangen komt zelden voor. Vaak is dit een onderdeel van groot onderhoud van een woonwijk, flatgebouw of straat. Een belangrijk onderdeel van renovatie is het upgraden van de isolatiewaarde. Naast de vervanging van draaiende delen wordt ook het kozijn voorzien van nieuw HR++ isolatieglas. Als renovatiespecialist lossen wij dit probleem graag voor u op. Onze werkzaamheden bij het vervangen van deuren en ramen zetten wij graag voort door ook het isolatieglas te vervangen.

17 33 32 GRAAG NEMEN WIJ DE ZORG VOOR UW PROJECT UIT HANDEN. DOOR ONZE JARENLANGE SAMENWERKING MET ZOWEL WONINGCORPORATIES, AANNEMERS, ONDERHOUDSBEDRIJVEN EN GEBOUWEIGENAREN HEBBEN WIJ INMIDDELS VEEL ERVARING MET BEWONERSMANAGEMENT OPGEBOUWD. Dienstverlening maakt Van Bruchem Deuren- & Ramenfabriek onderscheidend; zo bieden wij het project- en bewonersmanagement aan. Daarbij wordt u alle zorg voor het project uit handen genomen. Van projectbegeleiding tot het maken van afspraken met bewoners. Dit scheelt u tijd en geld en beperkt de overlast voor bewoners tot een minimum. BEWONERSCOMMUNICATIE Duidelijkheid en afspraak = afspraak: dat zijn de kernbegrippen die wij hanteren richting uw relaties. Bij gebruikmaking van ons bewoners management concept communiceren wij samen met u met de bewoners. Wij voorzien de bewoners van: informatie over afspraken voor inmeten van de deuren en ramen; informatie over de te realiseren werkzaamheden; informatie over afspraken voor demontage en afhangen van de deuren; communicatie over onderlinge verwachtingen, wie doet wat; verwachtingen van ons naar de bewoner met betrekking tot de renovatie. ORDERSTATUS OPDRACHTGEVER Wij vinden het van groot belang dat niet alleen de bewoner merkt dat er een nieuwe deur in de woningen is geplaatst, maar dat de hele bouwkolom hiervan op de hoogte is. Hiervoor hebben wij een uniek systeem ontwikkeld waarin wij aangeven wat: de planning is; welke deur reeds is afgehangen en welke nog gedaan moeten worden; wat de reden is van niet plaatsen van de deur; welke deuren/fases al gefactureerd zijn.

18 34 Met meer dan 110 jaar ervaring, een eigen testlaboratorium, moderne productiefaciliteiten en professionele medewerkers hebben de deuren van Van Bruchem Deuren- & Ramenfabriek zich ruimschoots bewezen in vele toepassingen. Ons brede assortiment massieve dorpel deuren en vlakke deuren hebben zich al op de volgende punten bewezen: brandveiligheid; rookwerendheid geluidwerendheid; duurzaamheid; montage; mutatie onderhoud; grote toepasbaarheid; kwaliteit; veiligheid. Van Bruchem Deuren- & Ramenfabriek hecht, als Nederlandse producent van deuren en ramen, veel waarde aan productontwikkeling en hoogwaardige kwaliteit. Als voorloper op het gebied van duurzame productiemethodes en door het toepassen van duurzame producten hebben wij ons de afgelopen jaren duidelijk onderscheiden. Mede door grote investeringen in moderne productiefaciliteiten worden hoogwaardige thermische, geluid- en brandwerende producten geproduceerd die uniek zijn in de markt. Deze eigenschappen in combinatie met thermisch verduurzaamde houtproducten zijn oplossingen welke een speciale plaats hebben in zowel de nieuwbouw- als de renovatiemarkt. HOLLANDS AMBACHT SINDS VAN BRUCHEM DEUR- & RAAMPRODUCTEN ZIJN GETEST EN GOEDGEKEURD CONFORM ONDERSTAANDE ZEKERHEIDSGARANTIES.

19 DEUREN & RAMENFABRIEK BV VAN BRUCHEM De Elzenhof 7B 4191 PA GELDERMALSEN T F E info@bruchem.nl DE GEGEVENS IN DEZE BROCHURE KUNNEN DOOR REGELGEVING EN/OF PRODUCTONTWIKKELING WIJZIGEN. TEVENS MOETEN DE VERMELDE TECHNISCHE GEGEVENS ALS VOORLOPIG WORDEN BESCHOUWD. ZE KOMEN OVEREEN MET DE STAND VAN ZAKEN OP HET MOMENT VAN REDACTIESLUITING. VOOR DE LAATSTE INFORMATIE VERWIJZEN WIJ U NAAR ONZE WEBSITE WWW. BRUCHEM.NL

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen?

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? Een GND-deur, een ECHT veilig gevoel GND is een stichting waar 14 toonaangevende Nederlandse deurenfabrikanten bij zijn aangesloten. Samen maken we ons sterk voor

Nadere informatie

KegaPro+ Energiebesparende. deuren

KegaPro+ Energiebesparende. deuren KegaPro+ Energiebesparende deuren Duurzaam comfort met KegaPro + KegaPro + Energiebesparende deuren Elke partij in de bouwkolom, van ontwerp tot oplevering, heeft specifieke wensen ten aanzien van buiten-

Nadere informatie

Kegro Select. Simpel en snel een passende oplossing EEN UNIEK CONCEPT. voor onze kwaliteitsdeuren TOP 50

Kegro Select. Simpel en snel een passende oplossing EEN UNIEK CONCEPT. voor onze kwaliteitsdeuren TOP 50 Kegro Select Simpel en snel een passende oplossing EEN UNIEK CONCEPT voor onze kwaliteitsdeuren TOP 50 Kegro Select is een Kegro Select uniek concept voor ruim 50 van onze kwaliteits- Gratis advies voor

Nadere informatie

Inpandige woningtoegangsdeuren

Inpandige woningtoegangsdeuren Inpandige woningtoegangsdeuren Aandacht voor comfort en veiligheid: pure noodzaak www.theuma.com Aandacht voor comfort en veiligheid: pure noodzaak Veiligheid en comfort zijn van grote invloed op het welzijn

Nadere informatie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie Methermo Ramen en deuren Maximale transparantie slanke aluminium ramen voor houten en ALuminium kozijnen slanke aluminium profielen zeer grote afmetingen maximale lichtinval Opvallend slank Zeer slanke

Nadere informatie

BUVA PREVENTIEADVIES. Van advies tot oplevering

BUVA PREVENTIEADVIES. Van advies tot oplevering Van advies tot oplevering BUVA PREVENTIEADVIES Bouwbesluit - NEN 5096:2007 - Advies - Opname - Specificaties - Montage - Veiligheidscertificaten - Advisering inbraakwerend hang- en sluitwerk - Nieuwbouw

Nadere informatie

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse 1. 2. 3. 100% recyclebaar bouwmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Grote maatnauwkeurigheid

Nadere informatie

BOUWTRADE B.V. Kozijnen

BOUWTRADE B.V. Kozijnen BOUWTRADE B.V. Kozijnen KOZIJNEN De kozijnen van Bouwtrade zijn voorzien van hoogwaardig isolatieglas. Stookwarmte blijft binnen en het glas filtert 97% van de schadelijke Uv-straling. Onze kozijnen zijn

Nadere informatie

CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN

CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN KEGAFIX ALL-IN-ONE CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN SEPTEMBER 2016 Voor elke woning een passende Over KegaFix All-In-One 04-05 Deur samenstellen 07-11 PRIJSOVERZICHT Isolerende houten

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Van Bruchem. deuren en ramen

Van Bruchem. deuren en ramen Van Bruchem deuren en ramen Van Bruchem Deurenfabriek Bij Van Bruchem kunt u kiezen uit een breed assortiment buitendeuren en ramen. Of het nu gaat om voordeuren of achterdeuren, series of unieke ontwerpen,

Nadere informatie

CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN

CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN KEGAFIX ALL-IN-ONE CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN MAART 2017 Voor elke woning een passende Over KegaFix All-In-One 04-05 Deur samenstellen 07-11 PRIJSOVERZICHT Isolerende houten

Nadere informatie

Inpandige woningtoegangsdeuren

Inpandige woningtoegangsdeuren Inpandige woningtoegangsdeuren Aandacht voor comfort en veiligheid: pure noodzaak www.theuma.com Aandacht voor comfort en veiligheid: pure noodzaak Veiligheid en comfort zijn van grote invloed op het welzijn

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

WEEKAMP DEUREN: DUURZAAM VOORUIT! Duur zaam FSC CONCEPTEN

WEEKAMP DEUREN: DUURZAAM VOORUIT! Duur zaam FSC CONCEPTEN WEEKAMP DEUREN: DUURZAAM VOORUIT! Duur FSC CONCEPTEN Duur DUURZAAM ONDERNEMEN Als producent van (hard) houten deuren is Weekamp zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij willen er

Nadere informatie

Doordachte concepten

Doordachte concepten Doordachte concepten Ervaar buitengewoon gemak Kegro Concepten Bij Kegro Deuren zijn we van mening dat elke ervaring met ons een buitengewone ervaring moet zijn. Gewoon vinden wij immers niet goed genoeg.

Nadere informatie

Na 40 jaar nog steeds in goede conditie? Het kan...

Na 40 jaar nog steeds in goede conditie? Het kan... Na 40 jaar nog steeds in goede conditie? Het kan... Kunststof houdt van de toekomst Het succes van kunststof kozijnen! Steeds meer mensen kiezen voor kunststof kozijnen. Na de eerste plaatsingen, ruim

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN AXA PARTNER PROGRAMMA Architecten HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

... Deuren. Experts in Noise Control Solutions

... Deuren. Experts in Noise Control Solutions Deuren Experts in Noise Control Solutions Alara-Lukagro Deuren Alara-Lukagro deuren zijn met oog voor detail ontwikkeld op basis van een groot aantal ontwerpeisen. De deuren zijn zeer geschikt om toe te

Nadere informatie

Offerte. De Groene Ambassade Haarlem. Offertenummer: OF.15.04.0665. IJmuiden, 09-04-2015. Betreft: Offerte Erker(s) Geachte heer en/of mevrouw,

Offerte. De Groene Ambassade Haarlem. Offertenummer: OF.15.04.0665. IJmuiden, 09-04-2015. Betreft: Offerte Erker(s) Geachte heer en/of mevrouw, OF.15.04.0665 pagina 1 van 10 De Groene Ambassade Haarlem Offertenummer: OF.15.04.0665 IJmuiden, 09-04-2015 Betreft: Offerte Erker(s) Geachte heer en/of mevrouw, Naar aanleiding van uw aanvraag en ons

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN AXA PARTNER PROGRAMMA Architecten UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre FRIESCHE KUNSTSTOF BOUW Meer dan 25 jaar bouwervaring Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw waarbij we de traditionele bouw methodiek toepassen met moderne productie technieken.

Nadere informatie

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies WIE ZIJN WIJ? Emkon Emmen bv is opgericht in 1978 als specialist in productie, montage en onderhoud van aluminium, kunststof, houten en stalen kozijnen voor de zakelijke markt. Door de jaren heen is het

Nadere informatie

BPZ SUPPORTPAKKET. Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn.

BPZ SUPPORTPAKKET. Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn. BPZ SUPPORTPAKKET Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn. Wij denken deur. Professionele partner 1 Vooruitstrevend en toonaangevend

Nadere informatie

BUVA PreSet hangen sluitwerk. Gegarandeerde zekerheid met nul faalkosten.

BUVA PreSet hangen sluitwerk. Gegarandeerde zekerheid met nul faalkosten. BUVA PreSet hangen sluitwerk Gegarandeerde zekerheid met nul faalkosten. De BUVA PreSet biedt vele voordelen en is klaar voor de toekomst De bouwwereld is onderhevig aan grote veranderingen. BIM, BENG,

Nadere informatie

Uw hoogbouw SLIM renoveren De nieuwe, revolutionaire methode om al uw hoogbouw moeiteloos te verduurzamen!

Uw hoogbouw SLIM renoveren De nieuwe, revolutionaire methode om al uw hoogbouw moeiteloos te verduurzamen! Uw hoogbouw SLIM renoveren De nieuwe, revolutionaire methode om al uw hoogbouw moeiteloos te verduurzamen! snelle realisatie in duurzame renovatie snelle realisatie in duurzame renovatie De béste prestatie

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

Geluidsisolerende draaideuren

Geluidsisolerende draaideuren ... Geluidsisolerende draaideuren Datasheet Experts in Noise Control Solutions Datasheet geluidsisolerende draaideuren Luchtgeluidisolatie Luchtgeluidisolatie getest en gecertificeerd conform NEN-EN-ISO

Nadere informatie

Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze

Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze 2 Corona Accent Corona Accent 3 Kozijnen geven het huis een eigen gezicht Ramen en deuren zijn niet alleen een praktisch hulpmiddel om van buiten naar binnen

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Opdrachtgevers HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen met

Nadere informatie

DEUREN & GEVELTECHNIEK. Loopdeuren & Draaideurstellen. damm werkt.

DEUREN & GEVELTECHNIEK. Loopdeuren & Draaideurstellen. damm werkt. DEUREN & GEVELTECHNIEK Loopdeuren & Draaideurstellen damm werkt. www.dammdeuren.nl Damm Deuren b.v. Ooit begonnen met het produceren van deuren voor in de akkerbouw, omvat het assortiment tegenwoordig

Nadere informatie

veiligheid BASIC Onzichtbare contra-espagnolet passieve deur Onderdeel van PreSet

veiligheid BASIC Onzichtbare contra-espagnolet passieve deur Onderdeel van PreSet Onzichtbare contra-espagnolet passieve deur Geschikt voor het kernassortiment BUVA deur-meerpuntssluitingen Uniek sluitmechaniek Nastelbare sluitplaten Een doorlopende infrezing Onderdeel van PreSet veiligheid

Nadere informatie

Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam

Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam Veilige deuren 22 Een veiligheidsdeur beschermt uw huis. Inbraak in appartementen is een veelvoorkomend probleem. De meeste van deze inbraken

Nadere informatie

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE EMERGO Bouwnovatie EMERGO werkt graag samen aan vernieuwende en realistische totaaloplossingen. Ons doel is dat u én wij ingenomen zijn met

Nadere informatie

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE STIJL COMFORT EUROPROVYL UTERWEI 3, AUGUSTINUSGA POSTBUS 29, 9285 ZV BUITENPOST TEL. 0512-359999 FAX. 0512-359950 INFO@EUROPROVYL.NL WWW.EUROPROVYL.NL Europrovyl maakt deel uit van 001 07 07 GEMAK INSPIRERENDE

Nadere informatie

Zo vooruitstrevend kan veiligheid zijn

Zo vooruitstrevend kan veiligheid zijn LIPS Safety Line a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d Zo vooruitstrevend kan veiligheid zijn Paniekopeners moeten werken onder alle omstandigheden en voldoen aan alle normen en eisen

Nadere informatie

Bestek kunststofkozijnen

Bestek kunststofkozijnen Bestek kunststofkozijnen Bouwplan: Bouwplaats: Opdrachtgeverl: Planning en bouwbegeleiding: Aanbieding voor: P V C - kozijn Aanbiedingsdatum: Start werk: handtekening voor opdracht: Beoordeelde aanbieding

Nadere informatie

Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten.

Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten. Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten. verweij-ht.nl 2 3 Verweij Houttechniek Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner. Uw partner,

Nadere informatie

Moet ik thuis zijn voor mijn levering? Ja, wij hebben namelijk uw handtekening nodig voor het afleveren van uw bestelling.

Moet ik thuis zijn voor mijn levering? Ja, wij hebben namelijk uw handtekening nodig voor het afleveren van uw bestelling. VRAAG EN ANTWOORD Bestellen en leveren Wat is de levertijd van jullie producten? De standaard levertijd van onze producten is 6 weken. Onze producten worden kant en klaar, dat wil zeggen inclusief glas,

Nadere informatie

Bouwen met Karelsen Soest BV, dat is topkwaliteit voor de juiste prijs! Bouwbedrijf. Karelsen Soest bv. Smitsweg 5 3765 CA SOEST T 035 6016438

Bouwen met Karelsen Soest BV, dat is topkwaliteit voor de juiste prijs! Bouwbedrijf. Karelsen Soest bv. Smitsweg 5 3765 CA SOEST T 035 6016438 Bouwbedrijf Karelsen Soest bv Smitsweg 5 3765 CA SOEST T 035 6016438 F 035 6027560 E info@karelsensoestbv.nl I www.karelsensoestbv.nl B o u w e n m e t K a r e l s e n S o e s t B V Bouwen met Karelsen

Nadere informatie

Keurmerk Een keur aan extra zekerheden.

Keurmerk Een keur aan extra zekerheden. Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie Keurmerk Een keur aan extra zekerheden. Keurmerk Keurmerk Nieuwe kozijnen? Kies voor zekerheid! U wilt uw kozijnen laten vervangen. Dat is een serieuze investering

Nadere informatie

Profiel & Visie Vooruitstrevend en innovatief. SnelMontageSysteem Snel, sneller, snelst.

Profiel & Visie Vooruitstrevend en innovatief. SnelMontageSysteem Snel, sneller, snelst. Profiel & Visie Vooruitstrevend en innovatief. Verweij Houttechniek heeft in haar meer dan 100-jarige bestaan een sterke positie weten te verwerven in de markt van houten gevelelementen in zowel de renovatie,

Nadere informatie

STIJLDEUREN. Samen door één deur

STIJLDEUREN. Samen door één deur STIJLDEUREN Samen door één deur De juiste deur voor ieder interieur STIJLDEUREN Krepel biedt een overzichtelijk assortiment aan luxe gelakte stijldeuren van degelijke kwaliteit. Het Krepel keuze+ concept

Nadere informatie

MOOI WERK MUNSTERMAN RAMEN & DEUREN

MOOI WERK MUNSTERMAN RAMEN & DEUREN MOOI WERK MUNSTERMAN RAMEN & DEUREN 2 50 jaa Semco Klimaglas Ontdek het klimaglas! Bekijk Klimaglas op www.klimaglas.eu WIJ MAKEN HET GL AS. 3 r mooi werk Twee generaties Munsterman hebben de afgelopen

Nadere informatie

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering Hoogst persoonlijk werken vanuit een klantgerichte benadering Korte lijnen voor directe communicatie Afgestemd op uw wensen via een persoonlijke aanpak Advies en bemiddeling gedurende het hele proces Meer

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

Kijk eens goed naar uw voordeur.

Kijk eens goed naar uw voordeur. Kijk eens goed naar uw voordeur. En vergelijk uw deur met een veiligheidsdeur van Daloc. Inbraakveilig Door de solide, stalen constructie is het voor inbrekers praktisch onmogelijk om binnen te komen.

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA IJzerwarenvakhandel HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk. Referentiesheet Bedrijfspand

Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk. Referentiesheet Bedrijfspand Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk Referentiesheet Bedrijfspand Bouwbedrijf Voegafdichting Van den vochtsanering Bogaard, Geldermalsen met vakwerkgarantie Uw complete partner voor voegafdichting

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Bouwbedrijven HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen met

Nadere informatie

Dat is dé SGT-garantie

Dat is dé SGT-garantie Een verzekerde garantie op producten en diensten, die de bij SGT aangesloten timmerfabrieken leveren, zorgt ervoor dat maximale zekerheid wordt gegeven aan de eindgebruiker. Dat is dé SGT-garantie Verzekerde

Nadere informatie

Uw partner in WMO oplossingen

Uw partner in WMO oplossingen Uw partner in WMO oplossingen Index 1. Leverancier en visie Blz. 3 2. De DFA127 draaideurautomaat Blz. 4 3. Service en garantie Blz. 7 4. Milieu en duurzaamheid Blz. 8 1. Uw leverancier: Record Automatische

Nadere informatie

DE MEEST VEELZIJDIGE OPLOSSING GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR

DE MEEST VEELZIJDIGE OPLOSSING GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR INSPIRED BY NATURE DE MEEST VEELZIJDIGE OPLOSSING GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR HERAKLITH, NATUURLIJK EEN DUURZAME OPLOSSING Heraklith houtwol is van nature duurzaam. Bij de productie van de houtwol platen

Nadere informatie

Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek

Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek Hollandia Dakkapellen: betaalbare kwaliteit! Hollandia Dakkapellen garandeert u de beste prijs-kwaliteit

Nadere informatie

Ruimte, daglicht & comfort

Ruimte, daglicht & comfort Ruimte, daglicht & comfort Meer ruimte en meer daglicht In korte tijd een grotere en lichtere ruimte maken van uw bovenverdieping. Dat doet u met een Topkapel van Dreumel. Een Topkapel maakt van uw donkere

Nadere informatie

DÉ RENOVATIESPECIALIST MET ALLE DISCIPLINES ONDER ÉÉN DAK!

DÉ RENOVATIESPECIALIST MET ALLE DISCIPLINES ONDER ÉÉN DAK! DÉ RENOVATIESPECIALIST MET ALLE DISCIPLINES ONDER ÉÉN DAK! Weekamp RDC B.V. 3 Weekamp RDC 10 stappen renovatietraject 4 Weekamp RDC assortiment 8 - Ramen 8 - Deuren 8 - Duurzame renovatieoplossingen 11

Nadere informatie

Opties in gevelproducten: De Concepten I, II en III. Wat houden ze in en betekenen ze voor u?

Opties in gevelproducten: De Concepten I, II en III. Wat houden ze in en betekenen ze voor u? Opties in gevelproducten: De Concepten I, II en III Wat houden ze in en betekenen ze voor u? Waarom de Concepten I, II en III? De industriële mogelijkheden van de NBvT-leden zijn omvangrijk. De vele kwalitatieve

Nadere informatie

AlboProjecten. uitgave 1, 2009. Uw resultaat is onze zorg

AlboProjecten. uitgave 1, 2009. Uw resultaat is onze zorg AlboProjecten uitgave 1, 2009 Uw resultaat is onze zorg 1 Patrick Brokke, technisch commercieel adviseur projecten: Wij zijn al jaren dagelijks met deuren bezig. Door deze ruime ervaring ontstaan oplossingen

Nadere informatie

DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT FAB5+ BOUWEN MET FAB5+

DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT FAB5+ BOUWEN MET FAB5+ DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT FAB5+ BOUWEN MET FAB5+ BOUWEN MET FAB5+ FAB5+ DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT 02 Inhoud Introductie 3 Het 5S-bouwsysteem? 5 Waarom 5S gebruiken? 7 Isolatiewaarde 11 De praktijk

Nadere informatie

Scheuten gehard glas. Secursafe

Scheuten gehard glas. Secursafe Scheuten gehard glas Secursafe Scheuten see it. feel it Scheuten Glas is met ruim 50 jaar ervaring een specialist op het gebied van hoogwaardige glasproducten. Vanuit fabrieken en vestigingen in Nederland,

Nadere informatie

LIPS 2400 serie. Eén serie, talloze toepassingen. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

LIPS 2400 serie. Eén serie, talloze toepassingen. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions LIPS 2400 serie Eén serie, talloze toepassingen ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions De meest toegepaste serie De 2400-serie van LIPS is de meest gebruikte slotenserie voor binnen- en

Nadere informatie

signed by MÉÉR DAN EEN DEUR Kegro Deuren ontwikkelt en produceert buitendeuren van massief hout en samengestelde

signed by MÉÉR DAN EEN DEUR Kegro Deuren ontwikkelt en produceert buitendeuren van massief hout en samengestelde MÉÉR DAN EEN DEUR MÉÉR DAN EEN DEUR Kegro Deuren ontwikkelt en produceert buitendeuren van massief hout en samengestelde vlakke deuren voor de Nederlandse Bouwindustrie. Onze kracht ligt in de persoonlijke

Nadere informatie

perfecte isolatie & veilig gevoel

perfecte isolatie & veilig gevoel Rolluiken perfecte isolatie & veilig gevoel Een rolluik kan voor u een prettige oplossing zijn voor die bekende problemen: in de zomer wordt het te warm in huis, in de winter is er behoefte aan extra isolatie,

Nadere informatie

Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten.

Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten. Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten. verweij-ht.nl 2 3 Verweij Houttechniek Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner. Uw partner,

Nadere informatie

Een duurzaam en veilig gebouw... begint bij een Icopal dak

Een duurzaam en veilig gebouw... begint bij een Icopal dak Een duurzaam en veilig gebouw... begint bij een Icopal dak Ontzorgt Deskundig advies Dakinspectie Duurzaam bouwen Betrouwbare dakbedekking Ontzorgt Deskundig advies Dakinspectie Duurzaam bouwen Betrouwbare

Nadere informatie

Opties in gevelproducten: De Concepten, en. W a t h o u d e n z e i n e n betekenen ze voor u?

Opties in gevelproducten: De Concepten, en. W a t h o u d e n z e i n e n betekenen ze voor u? Opties in gevelproducten: De Concepten, en W a t h o u d e n z e i n e n betekenen ze voor u? Waarom de Concepten I, II en III? De industriële mogelijkheden van de NBvT-leden zijn omvangrijk. De vele kwalitatieve

Nadere informatie

Een kozijn waar Nederland trots op kan zijn

Een kozijn waar Nederland trots op kan zijn Een kozijn waar Nederland trots op kan zijn DOORNENBAL DUURZAAM DOORDACHT Inhoudsopgave Hoofdstuk pag. 3D COMBI-kozijn 4 Kwakiteitsstreven 6 Kwaliteitseis 8 Levensduur 10 Het 3D COMBI-kozijn is een uniek

Nadere informatie

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Outdoor Comfort & More Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Buitengewoon: Trebbiano Met gepaste trots presenteren wij u onze Trebbiano terrasoverkapping. De Trebbiano een krachtige mix van

Nadere informatie

Hemsec SIPs Technische informatie en specificaties

Hemsec SIPs Technische informatie en specificaties Hemsec SIPs Technische informatie en specificaties Hemsec SIPs is een bouwmethode die al meer dan 10 jaar in Engeland wordt toegepast, waarbij hoge isolatiewaarden, een minimaal aantal aan koudebruggen

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

DISTRIBUTIECENTRA SAMEN BOUWEN MET EEN STERKE, BETROUWBARE EN VOORAANSTAANDE PARTNER VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION

DISTRIBUTIECENTRA SAMEN BOUWEN MET EEN STERKE, BETROUWBARE EN VOORAANSTAANDE PARTNER VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION DISTRIBUTIECENTRA SAMEN BOUWEN MET EEN STERKE, BETROUWBARE EN VOORAANSTAANDE PARTNER WWW.VSC.NL VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION VOORTMAN INHOUD INHOUD OVER VOORTMAN Pagina 4 DISTRIBUTIECENTRA Pagina 8 ONZE

Nadere informatie

Productie Machinale perfectie i.p.v. handwerk Fabrieksmatige bewerkingen t.b.v. montage i.p.v. bewerkingen op de bouwlocatie gerealiseerd

Productie Machinale perfectie i.p.v. handwerk Fabrieksmatige bewerkingen t.b.v. montage i.p.v. bewerkingen op de bouwlocatie gerealiseerd MONTAGE MET PROSYS: P R O S Y S = TOTAALONTZORGING De montage, die wij u aanbieden, maakt onderdeel uit van een concept waarbij u op alle relevante aandachtsgebieden wordt ontzorgd. Naast het ontzorgen

Nadere informatie

De combinatie van een gezond binnenklimaat, energie besparen en duurzame schoonheid in één kozijn

De combinatie van een gezond binnenklimaat, energie besparen en duurzame schoonheid in één kozijn De combinatie van een gezond binnenklimaat, energie besparen en duurzame schoonheid in één kozijn De pluspunten van het MOVAIR+ VISION kozijn Verbetering energielabel U-waarde 0,80 W/m²K 0.15 - -0.24 EPC

Nadere informatie

Beknopt overzicht van de oplossingen die Alcoa raam en deursystemen te bieden hebben

Beknopt overzicht van de oplossingen die Alcoa raam en deursystemen te bieden hebben Aluminium ramen en deuren van Alcoa staan garant voor een duurzaam gevoel van comfort en veiligheid. Bovendien zijn ze onderhoudsarm en laten ze door hun slanke vormgeving maximaal daglicht toe tot uw

Nadere informatie

Aluminium ramen en deuren R 52, RT 52, RT 62, RT 72 GT 70 S

Aluminium ramen en deuren R 52, RT 52, RT 62, RT 72 GT 70 S Aluminium ramen en deuren R 52, RT 52, RT 62, RT 72 GT 70 S Voor woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie Maximaal wind en waterdicht dankzij verborgen waterafvoer Voor een duurzaam gevoel van comfort en

Nadere informatie

Scheuten gelaagd glas. Multisafe

Scheuten gelaagd glas. Multisafe Scheuten gelaagd glas Multisafe Scheuten see it. feel it Scheuten Glas is met ruim 50 jaar ervaring een specialist op het gebied van hoogwaardige glasproducten. Vanuit fabrieken en vestigingen in Nederland,

Nadere informatie

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING DE KREIT Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING Plan De Kreit Kreitenmolenstraat 142 Gemeente Udenhout, Tilburg 2 DUURZAAM WONEN IN UDENHOUT Een korte introductie

Nadere informatie

JKB KOZIJNEN TECHNISCHE DOCUMENTATIE

JKB KOZIJNEN TECHNISCHE DOCUMENTATIE JKB KOZIJNEN TECHNISCHE DOCUMENTATIE INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave Kunststof K-VISION Algemeen K-VISION ISSO verklaring K-VISION Brandwerendheid K-VISION Energiezuinigheid K-VISION Duurzaamheid VKG keurmerk

Nadere informatie

Sabino Bouw. Sabino Bouw, u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN. Dakkapellen / Kunststofkozijnen Specialist

Sabino Bouw. Sabino Bouw, u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN. Dakkapellen / Kunststofkozijnen Specialist , u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN maakt wonen buitengewoon Sabino bouw houdt al bijna 25 jaar vakkundig het slechte weer buiten de deur. De kracht van Sabino bouw

Nadere informatie

VOUW- WANDEN voor wie MaXiMaLe LeeFrUiMte kiest

VOUW- WANDEN voor wie MaXiMaLe LeeFrUiMte kiest VOUW- WANDEN VOOR WIE MAXIMALE LEEFRUIMTE KIEST Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

Opties in gevelproducten: De Concepten I, II en III. Wat houden ze in en wat betekenen ze voor U?

Opties in gevelproducten: De Concepten I, II en III. Wat houden ze in en wat betekenen ze voor U? Opties in gevelproducten: De Concepten I, II en III Wat houden ze in en wat betekenen ze voor U? Waarom de concepten I, II en III? De industriële mogelijkheden van de NBvT-leden zijn omvangrijk. De vele

Nadere informatie

Deuren Datasheet. Experts in Noise Control Solutions

Deuren Datasheet. Experts in Noise Control Solutions Deuren Datasheet Experts in Noise Control Solutions Deuren van Alara-Lukagro Waarom Alara-Lukagro? Wij bieden u zekerheid. Zekerheid dat u de beste binnen- en/of buitendeur(en) kiest voor uw project. Gecertificeerd

Nadere informatie

1.1 METHERMO ALGEMEEN

1.1 METHERMO ALGEMEEN 1.1 METHERMO ALGEMEEN 1.1 Methermo algemeen Timorplein, Amsterdam Atelier Zeinstra van der Pol BV, Amsterdam ALGEMEEN Toepassing Methermo ramen en deuren zijn gebaseerd op de zeer slanke Methermo profielen

Nadere informatie

Overal waar professioneel gekookt wordt.

Overal waar professioneel gekookt wordt. Overal waar professioneel gekookt wordt. Grootkeuken Gilde levert totaaloplossingen voor horeca, bedrijfsrestaurants, zorgcentra en scholen, sportcentra en formulezaken. In zes heldere stappen gaan we

Nadere informatie

Kozijnen. BouwGarant, Vereniging Eigen Huis, Milieu Centraal en SBR. De Verbouwwijzer is een initiatief van

Kozijnen. BouwGarant, Vereniging Eigen Huis, Milieu Centraal en SBR. De Verbouwwijzer is een initiatief van Kozijnen De Verbouwwijzer is een initiatief van BouwGarant, Vereniging Eigen Huis, Milieu Centraal en SBR Is uw kozijn aan vervanging toe? Past er dubbel glas in het bestaande kozijn? Deze zaken zijn voor

Nadere informatie

De eerste stappen. Uw verbouwing in goede handen. Energiebewust en comfortabel bouwen. Bouwvergunning

De eerste stappen. Uw verbouwing in goede handen. Energiebewust en comfortabel bouwen. Bouwvergunning De eerste stappen Wensenlijst maken (zie Bespreken met de aannemer) Nagaan of aannemer aan kwaliteitseisen voldoet Referenties aannemer vragen Nagaan of aannemer ervaring heeft met gebruik van milieuvriendelijke

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Bouwbedrijven DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen met

Nadere informatie

43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) BDA Geveladvies Duurzaamheidsrapport. GlasWin, Slank, slanker, slankst!

43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) BDA Geveladvies Duurzaamheidsrapport. GlasWin, Slank, slanker, slankst! 43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) Brandwerendheid en kunststof kozijnen gaan niet samen. Dit is met K-vision verleden tijd. De 30 minuten grens is in de TNO test ruim gehaald (43 minuten!).

Nadere informatie

Faay Vianen B.V. ons bedrijf, onze filosofie. snel te monteren. grondstoffen. isolerend

Faay Vianen B.V. ons bedrijf, onze filosofie. snel te monteren. grondstoffen. isolerend Faay Vianen B.V. ons bedrijf, onze filosofie onuitputtelijke grondstoffen brandwerend snel te monteren geluidwerend schroefvast thermisch isolerend dubo Even voorstellen Bij (ver)bouwen komt heel wat kijken.

Nadere informatie

Stalen montagekozijnen

Stalen montagekozijnen Deuren eigen engineerafdeling maatwerk deuren afzetmarkt toplaag zorgoplossingen export DE ENTREE NAAR ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN Stalen montagekozijnen productie mogelijkheden Woningbouw 46 db glas kozijnen

Nadere informatie

BinnenDeuren UITGAVE 3, 2011

BinnenDeuren UITGAVE 3, 2011 BinnenDeuren UITGAVE 3, 2011 Diversiteit in deuren Voor u ligt de stijlvolle binnenkomer van Albo Deuren, uw ingang tot vakmanschap en kwaliteit. In deze brochure vindt u een overzicht van onze exclusieve

Nadere informatie

KUNSTSTOF. Duurzaam, slijtvast en krasbestendig

KUNSTSTOF. Duurzaam, slijtvast en krasbestendig KUNSTSTOF Duurzaam, slijtvast en krasbestendig Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

Inbraakwerende scheidingconstructie. Woningbouw. Inbraakwerende deur- kozijncombinatie, zoals bedoeld in afdeling 2.25. Inpandige woning-entree

Inbraakwerende scheidingconstructie. Woningbouw. Inbraakwerende deur- kozijncombinatie, zoals bedoeld in afdeling 2.25. Inpandige woning-entree Woningbouw Inbraakwerende scheidingconstructie Eisen met betrekking tot de inbraak zijn te vinden in Hoofdstuk 2, Voorschriften uit het oogpunt van veiligheid, van het Bouwbesluit. Voor bouwkundige scheidingsconstructies

Nadere informatie

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen.

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru Staal B.V. Eemslandweg 100a 7894 AE Zwartemeer T 0591 317 153 F 0591 316 314 E info@webrustaal.nl I www.webrustaal.nl WEBRU STAAL Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru,

Nadere informatie