Orion Beton BV. In kort bestek. Orion Beton, een betrouwbare en flexibele partner

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Orion Beton BV. In kort bestek. Orion Beton, een betrouwbare en flexibele partner"

Transcriptie

1 Ster(k) in maatwerk In kort bestek in Enschede is een organisatie met veel ervaring in de branche en met oog voor de toekomst. Maatwerk, kwaliteit en innovatie zijn leidende begrippen. Maatwerk, gebaseerd op een intensief contact met onze klanten én mogelijk gemaakt door de flexibiliteit van de Orion-organisatie. Kwaliteit, die wordt geleverd door vakmensen met een jarenlange ervaring en die er toe heeft geleid dat Orion Beton een begrip is in de wereld van vloersystemen. Uiteraard zijn onze producten KOMO-gecertificeerd en dat is uw garantie voor onze kwaliteit! Daarnaast rekenen wij ook de logistiek en de werkvoorbereiding tot één van onze sterke punten. Dat garandeert u een bouwproces waarbij onze producten op het juiste moment worden geleverd. En het eigen tekenbureau is natuurlijk ook een enorme meerwaarde voor ons en onze klanten. Het voortdurende contact met de markt en het vakmanschap van onze technici maken innovatie een vanzelfsprekend kenmerk van onze bedrijfsvoering die overigens ook is gecertificeerd volgens ISO Orion Beton, een betrouwbare en flexibele partner Breedplaatvloeren traditioneel Breedplaatvloeren lichtgewicht Breedplaatvloeren voorgespannen Balkbodems Unitvloeren Kanaalstraat AR Enschede Postbus BE Enschede T: (053) F: (053) E: info@orionbeton.com I:

2 Orion Beton maakt deel uit van de AGAR Groep. AGAR Groep BV De AGAR Groep is sinds 1955 een overkoepelend samenwerkingsverband van een aantal brancheverwante bedrijven in de bouwwereld. Elk bedrijf heeft een eigen identiteit, opereert zelfstandig en neemt een vooraanstaande positie in op de markt waarin het actief is. De AGAR Groep kent een organisatiestructuur waardoor tussen de participanten een optimale uitwisseling plaats vindt van kennis, kunde en ervaring. Hierdoor beschikken de bedrijven over faciliteiten die, door hun innovatieve en professionele karakter, de afnemers een beslissende voorsprong geven. Samenwerking en synergie zijn dan ook begrippen die eigenlijk al vanaf de start onze bedrijven kenmerken en mede hebben bijgedragen aan de goede naam die we nu in de markt hebben. De AGAR groep bestaat uit de volgende werkmaatschappijen en er is één gelieerde onderneming*. Betoncentrale Twenthe BV Betoncentrale Rijnmond BV Betoncentrale Diamant BV Diamant Beton BV Betonpompbedrijf Nijwa BV Remix Droge Mortel BV Remix Dry Mortar Ltd.* Sakrete Droge Mortel BV Zandmaatschappij Twenthe BV

3 Ster(k) in maatwerk Breedplaatvloeren traditioneel Breedplaatvloer, die de vloerwerkzaamheden op het werk aanzienlijk beperkt en zogenaamd loos werk volledig tot het verleden bestempelt. Tijd besparen op de bouw Dat is waar onze breedplaatvloer voor is uitgevonden. Het bouwproces wordt ontzettend versneld als u vóór het storten van de vloer alleen randbekisting hoeft te timmeren, de bekisting daarna dus ook niet hoeft te verwijderen en de stucadoor niet hoeft in te schakelen om de onderkant uit te vlakken. De Orion Breedplaatvloer vervangt de bekisting volledig en heeft een zeer gladde onderkant. Bovendien is een deel van de constructieve wapening er al in gestort. Maar er is meer. De vloer, die is voorzien van tralieliggers, bevat ook al de centraaldozen en sparingen. De afwerking daarvan is zelfs zo perfect dat deze echt glad kan worden afgedekt. En ook trapgaten (en andere openingen) kunnen we natuurlijk voor u uitsparen. De centrale verwarmingsmonteurs zijn ook zeer content met de Orion Breedplaatvloer, want doordat wij op de gewenste plaatsen gasbeton opnemen in de vloer, kunnen zij prachtige ronde uitsparingen maken voor hun leidingen. Kortom, met de breedplaatvloer van Orion Beton zijn alle partijen geholpen. Technische specificaties uitgevoerd in grindbeton minimaal C 28/35 plaatdiktes: 50 mm / 60 mm / 70 mm / 80 mm plaatbreedte mm pasplaatbreedte vanaf mm breed plaatlengte maximaal mm doorlopende tralieliggers hoogte tralieliggers mm gesegmenteerde vormen leverbaar traditioneel gewapend Kanaalstraat AR Enschede Postbus BE Enschede T: (053) F: (053) E: info@orionbeton.com I:

4 Breedplaatvloeren traditioneel Bekistingsplaatvloer met verschillende opties. Traditioneel gewapend vloertype voor woning- en utiliteitsbouw. Opties betonkwaliteit C 35/45 sparingen en centraaldozen pasplaat met tweezijdige vellingkanten mogelijk toevoeging betongranulaat hogere tralieliggers tot maximaal 220 mm op aanvraag mogelijk bovenwapening kan meegeleverd worden Kenmerken vermindering van tijdelijke ondersteuningen maatvastheid minder naden strakke V-naad snelle montage flexibel in maat en vorm gladde onderzijde (spakklaar)

5 Ster(k) in maatwerk Breedplaatvloeren voorgespannen Breedplaatvloer die zo is geconstrueerd dat er, ten opzichte van de traditionele breedplaat een grotere overspanning mogelijk is. Breedplaat met grote overspanning Een voorspansysteem is een systeem waarbij voorspanwapening wordt gebruikt in het beton in plaats van - of in combinatie met - wapeningsnetten. Door de kabels te spannen wordt het beton onder druk gezet en daardoor is het bestand tegen grotere belasting. Met voorgespannen breedplaatvloeren is het onder andere mogelijk om slankere constructies te ontwerpen, grotere onderstempelingsafstanden te bewerkstelligen en geringere doorbuigingen te realiseren. Dit wordt dus mogelijk gemaakt door de traditionele wapening in de breedplaatvloer te vervangen door voorgespannen strengen. Alle voordelen van de traditionele breedplaatvloer gelden ook voor deze variant. Beide varianten van de breedplaatvloer kunnen ook in hetzelfde werk worden toegepast. De voorgespannen breedplaatvloer, zoals deze vloer wordt genoemd, is een mooie en veel toegepaste aanvulling op de traditionele breedplaat. Technische specificaties uitgevoerd in grindbeton minimaal C 28/35 plaatdiktes: 70 en 80 mm plaatbreedte mm pasplaatbreedte vanaf mm breed plaatlengte maximaal mm tralieliggers ter plaatse van de oplegging hoogte tralieliggers 120 / 140 mm gesegmenteerde vormen leverbaar hijshaken ingestort Kanaalstraat AR Enschede Postbus BE Enschede T: (053) F: (053) E: info@orionbeton.com I:

6 Breedplaatvloeren voorgespannen Zelfs met een dunnere vloer wordt een grotere overspanning gehaald. Opties betonkwaliteit C 35/45 sparingen en centraaldozen pasplaat met tweezijdige vellingkanten mogelijk toevoeging betongranulaat supportliggers bovenwapening meegeleverd worden Kenmerken vermindering van tijdelijke ondersteuningen maatvastheid minder naden strakke V-naad snelle montage flexibel in maat en vorm gladde onderzijde (spakklaar)

7 Ster(k) in maatwerk Balkbodems Hét verbindingselement voor grote vloerdelen. De veilige en makkelijk toepasbare oplossing voor grote vloeren in de utiliteitsbouw. Grote ruimten geen probleem Orion Beton schrikt niet terug voor grote ruimten die vragen om grote vloeren. Onze balkbodems zijn de perfecte prefab verbindingen tussen de breedplaatvloeren. Zo overspannen we met het grootste gemak enorme oppervlakten. In de utiliteitsbouw, bijvoorbeeld in parkeergarages en ziekenhuizen, worden onze balkbodems met veel succes toegepast. Dit schitterende halffabricaat wordt volledig in onze fabriek geproduceerd. Het wapeningsijzer zit er dus ook al in. De sterke beugelwapening voorkomt scheuren. Dat kun je dan ook met recht een ijzersterk punt van onze balkbodem noemen. De voordelen van het niet langer hoeven te bekisten in het werk kent u beter dan wie ook. En, zoals dat geldt voor alle producten van Orion Beton, ook onze balkbodems worden precies geleverd op het moment waarop u daar in het werk aan toe bent. Op de juiste tijd en de goede plaats bent ook u toe aan Orion Beton. Technische specificaties uitgevoerd in grindbeton C 28/35 plaatdiktes vanaf 70 mm maximale elementhoogte 400 mm beugelwapening op te nemen in de plaat dubbelzijdige vellingkant maximale breedte mm kolomkopsparing met uitstekende wapening mogelijk plaatlengte maximaal mm Kanaalstraat AR Enschede Postbus BE Enschede T: (053) F: (053) E: info@orionbeton.com I:

8 Balkbodems Uniek prefab product voor snelle voortgang in grote bouwwerken. Opties vlakke oplegging ten behoeve van breedplaat betonkwaliteit C 35/45 toevoeging betongranulaat volledige korfwapening op aanvraag mogelijk Kenmerken maatvastheid strakke V-naad snelle montage flexibel in maat en vorm gladde onderzijde

9 Ster(k) in maatwerk Unitvloeren Vloer voor tijdelijke bouw en noodgebouwen. Innovatief vloerlement De unitvloer is een innovatief vloerelement voor de unit- en elementbouw. De vloer is aan de onderzijde geïsoleerd en aan de bovenkant glad door het omgekeerd storten in de fabriek. De kosten, inclusief verzwaring van de fundatie, zijn nagenoeg gelijk of minder dan die van houten vloeren, terwijl het belevingaspect voor gebruikers aanzienlijk is verbeterd. Het rotten van de houten vloer door onvoldoende ventilatie behoort tot het verleden. De unitvloer is dus een duurzaam product. De vloer wordt o.a toegepast in tijdelijke en semi permanente leslokalen, kinderdagverblijven, gezondheidszorg, supermarkten, kantoren, studentenhuisvesting en WMO units. De unitvloer wordt ook steeds vaker toegepast in de elementbouw. In tegenstelling tot de unitbouw wordt de elementbouw grotendeels op de bouwlocatie in elkaar gezet. Indien een pand binnen een afgesproken tijd verplaatst moet worden, dan kiezen deze leveranciers steeds vaker voor de Orion vloerelementen. Technische specificaties uitgevoerd in grindbeton C 20/25 plaatdikte: vanaf 60 mm isolatie vanaf Rc = 2,5-3,0-3,5-4.0 of hoger plaatbreedte maximaal mm plaatlengte maximaal mm geen afwerkvloer meer nodig geschikt voor kruipruimteloos bouwen voor toepassing als verdiepingsvloer levering zonder islolatie mogelijk Kanaalstraat AR Enschede Postbus BE Enschede T: (053) F: (053) E: info@orionbeton.com I:

10 Unitvloeren Unitvloeren: ook toepasbaar in de elementbouw. Opties betonwaliteit C 18/35, C 35/45, C 45/55 plaatdikte 70 mm tot 100 mm grotere lengtes op aanvraag grotere breedtes tot 4800 mm meterkastplaat in te bouwen doucheverlaging in te storten trapgatsparing mogelijk Kenmerken maatvastheid gladde bovenzijde (vloerbedekking gereed)

11 Ster(k) in maatwerk Referenties Enschede: HTS locatie Kanaalstraat AR Enschede Postbus BE Enschede T: (053) F: (053) E: I:

12 Referenties Enschede: Holland Casino Enschede: Bijenkorf met woontoren Bolsward: Appartementencomplex Plein 1455

13 Ster(k) in maatwerk Van tekening tot vloerplaat 1 en 2 Na het verkrijgen van de opdracht start de tekenprocedure die ongeveer 8 tot 10 weken in beslag neemt. Eerst wordt een situatietekening aangeleverd door de opdrachtgever. Hierop wordt een voorlopig legplan gemaakt door Orion Beton. Dit wordt ter controle aangeboden aan de opdrachtgever. De opdrachtgever controleert de maatvoering en zorgt voor de belastingopgave en de voorzieningen. Opmerkingen worden verwerkt, voorzieningen ingetekend en er wordt gestart met de berekening door Orion Beton. De tekening wordt tenslotte voor de laatste controle aangeboden aan opdrachtgever en hoofdconstructeur. De tekening komt retour van de opdrachtgever met de definitieve goedkeuring De contouren van de plaat worden op de mal geplot. 4 De plaatvorm wordt in de mal gebouwd Staven worden op maat geknipt, als mat in een raster gelegd waarna ze gelast en in de mal geplaatst worden als wapeningsnet. 6 De tralies worden in de mal geplaatst en de centraaldozen worden vastgezet. 5 6 Kanaalstraat AR Enschede Postbus BE Enschede T: (053) F: (053) E: info@orionbeton.com I:

14 Van tekening tot vloerplaat 7 De mal wordt afgestort. 8 De plaat hardt uit in de droogkamer, waarna de plaat uit de mal gehesen wordt Nadat de platen gestapeld zijn, volgens legvolgorde van de bouwplaats, worden de stapels op het tasveld geplaatst De stapels worden op de vrachtwagen gezet om op de juiste tijd op de juist plaats te zijn. 10

ribcassettevloeren NIEUW! Vloerhoogte 350 mm Rc-waarde tot 5,0

ribcassettevloeren NIEUW! Vloerhoogte 350 mm Rc-waarde tot 5,0 ribcassettevloeren NIEUW! Vloerhoogte mm Rc-waarde tot 5,0 Vloersystemen Spaansen produceert al vanaf 1984 diverse soorten betonnen vloerplaten. In 1993 is speciaal hiervoor in Harlingen (Friesland) een

Nadere informatie

Uw alles-in-één-hand prefab-partner

Uw alles-in-één-hand prefab-partner Uw alles-in-één-hand prefab-partner Begane grond Verdieping Voorraad Holle wand Massieve wanden Dat bouwt sneller, efficiënter en dus winstgevender! VEEL PRAKTISCHE VOORDELEN geïntegreerd reken- en tekenwerk

Nadere informatie

Richtlijnen leidingen in breedplaatvloeren

Richtlijnen leidingen in breedplaatvloeren Installaties in woningen en gebouwen worden steeds belangrijker. Breedplaatvloeren en Installaties gaan uitstekend samen. In de druklaag worden onder andere leidingen van elektra, water, ventilatie en

Nadere informatie

fundamentele verbetering voor woningbouw

fundamentele verbetering voor woningbouw fundamentele verbetering voor woningbouw KanaalBreedPlaat gecertificeerd KOMO Het beste van twee werelden De KanaalBreedPlaat combineert het beste van de kanaalplaatvloer en de breedplaatvloer. De KanaalBreedPlaat

Nadere informatie

Verwerkingsvoorschriften breedplaatvloeren

Verwerkingsvoorschriften breedplaatvloeren Verwerkingsvoorschriften breedplaatvloeren Montagejukafstanden De combinatie van plaatdikte, plaatwapening, vloerdikte en tralieliggers in een breedplaatelement bepalen de montagejukafstand ofwel de afstand

Nadere informatie

fundamentele verbetering voor grondgebonden woningbouw

fundamentele verbetering voor grondgebonden woningbouw fundamentele verbetering voor grondgebonden woningbouw KanaalBreedPlaat gecertificeerd KOMO HET BESTE VAN TWEE WERELDEN De KanaalBreedPlaat combineert het beste van de kanaalplaatvloer en de breedplaatvloer.

Nadere informatie

Overzicht van in Nederland verkrijgbare vloersystemen

Overzicht van in Nederland verkrijgbare vloersystemen Overzicht van in Nederland verkrijgbare vloersystemen dec. 2000 Voor de gehanteerde begrippen en voor verdere informatie wordt verwezen naar het boek Jellema, deel 9, dictaat 'Draagconstructies-Basis,

Nadere informatie

PRODUCT. BROCHURE dehoop-pekso.nl. Combinatievloer. flexibel vloersysteem. uw ruwbouw totaalleverancier

PRODUCT. BROCHURE dehoop-pekso.nl. Combinatievloer. flexibel vloersysteem. uw ruwbouw totaalleverancier PRODUCT BROCHURE dehoop-pekso.nl Combinatievloer flexibel vloersysteem uw ruwbouw totaalleverancier Combinatievloer flexibel en doeltreffend vloersysteem Flexibele begane grondvloer De Combinatievloer

Nadere informatie

5 PRODUCTEN 5.3 SYSTEEMVLOEREN

5 PRODUCTEN 5.3 SYSTEEMVLOEREN PRODUCTEN.3 SYSTEEMVLOEREN RIBBENVLOER Een ribbenvloer is een vrijdragende systeemvloer van geprefabriceerde vloerelementen die in de lengterichting (overspanningsrichting) van ribben zijn voorzien. Ook

Nadere informatie

De breedplaatvloer wordt toegepast in woningbouw en utiliteitbouw. Uitvoering traditioneel gewapend of voorgespannen gewapend.

De breedplaatvloer wordt toegepast in woningbouw en utiliteitbouw. Uitvoering traditioneel gewapend of voorgespannen gewapend. De breedplaatvloer wordt toegepast in woningbouw en utiliteitbouw. Uitvoering traditioneel gewapend of voorgespannen gewapend. Omschrijving : De elementen zijn voorzien van een gladde onderzijde met facet

Nadere informatie

Uw totaalleverancier van prefab betonelementen. Daar kun je op bouwen!

Uw totaalleverancier van prefab betonelementen. Daar kun je op bouwen! Uw totaalleverancier van prefab betonelementen Daar kun je op bouwen! Flexibele service A-Z dienstverlening Advies op maat Snelle levering Bij Building Supply hebben we korte lijnen en heeft u één aanspreekpunt.

Nadere informatie

Dycore breedplaatvloer

Dycore breedplaatvloer Dycore breedplaatvloer De Dycore breedplaatvloer is een systeemvloer die, samen met de in het werk te storten druklaag, zijn uiteindelijke vorm en draagvermogen krijgt. De elementen worden toegepast in

Nadere informatie

KNPL 150 KNPL 165 KNPL 200 KNPL 260/265 KNPL 320 KNPL 400. De kanaalplaatvloer wordt toegepast in woningbouw en utiliteitbouw.

KNPL 150 KNPL 165 KNPL 200 KNPL 260/265 KNPL 320 KNPL 400. De kanaalplaatvloer wordt toegepast in woningbouw en utiliteitbouw. De kanaalplaatvloer wordt toegepast in woningbouw en utiliteitbouw. De vloer is snel en makkelijk te leggen Uitvoering ongeïsoleerd en geïsoleerd. De vloer is geschikt voor projecten - Grote overspanningen

Nadere informatie

BEKISTINGSPLAATVLOER. De verdeel- of dwarswapening in de elementen zijn. De bovenwapening, zoals de steunpuntswapening en

BEKISTINGSPLAATVLOER. De verdeel- of dwarswapening in de elementen zijn. De bovenwapening, zoals de steunpuntswapening en ~ PRODUCTEN.3 SV STE EMVlO E R E N BEKISTINGSPLAATVLOER De bekistingsplaatvloer, ook wel breedplaatvloer genoemd, is een vrijdragende systeemvloer. Deze is samengesteld uit relatief dunne geprefabriceerde

Nadere informatie

Dycore massieve plaatvloer

Dycore massieve plaatvloer 09/2013 Dycore massieve plaatvloer De Dycore massieve plaatvloer bestaat uit vrijdragende vloerelementen van vooraf vervaardigd voorgespannen beton. Er ontstaat een gesloten vloeroppervlak door de elementen

Nadere informatie

Vloerplaten uit gewapend beton

Vloerplaten uit gewapend beton Vloerplaten uit gewapend beton Een stevige basis voor een snelle opbouw met lage kosten Kerkstoel vloerplaten Vloerplaten zijn ideaal om betonnen draagvloeren te realiseren. Ze kunnen in alle vormen gemaakt

Nadere informatie

Vloeroplossingen. partner in VloEroplossingEn Van ontwerp tot realisatie

Vloeroplossingen. partner in VloEroplossingEn Van ontwerp tot realisatie Vloeroplossingen partner in VloEroplossingEn Van ontwerp tot realisatie Echo is een fabrikant van vloerelementen uit voorgespannen beton, voor zowel de woningals de utiliteitsbouw. Hoe moeilijk ook, Echo

Nadere informatie

KANAALPLAATVLOER PRODUCTEN 3 SYSTEEMVLOEREN

KANAALPLAATVLOER PRODUCTEN 3 SYSTEEMVLOEREN 5 5 PRODUCTEN 3 SYSTEEMVLOEREN KANAALPLAATVLOER Een kanaalplaatvloer is een vrijdragende systeemvloer met een rechthoekige doorsnede, die van holle kanalen is voorzien. De vloer wordt soms ook wel holle

Nadere informatie

fundamentele verbetering voor woningbouw

fundamentele verbetering voor woningbouw fundamentele verbetering voor woningbouw kanaalbreedplaat KanaalBreedPlaat gecertificeerd KOMO HET BESTE VAN TWEE WERELDEN De KanaalBreedPlaat combineert het beste van de kanaalplaatvloer en de breedplaatvloer.

Nadere informatie

B e k i s t i n g s p l a a t v l o e r S p a n c o n

B e k i s t i n g s p l a a t v l o e r S p a n c o n PRODUCTGEGEVENS Toepassing De voorgespannen bekistingsplaatvloer wordt toegepast als verdiepings- en dakvloer in zowel de woning- als utiliteitsbouw, met name voor slanke vloerconstructies en complexe

Nadere informatie

Verwerkingsvoorschriften breedplaatvloeren

Verwerkingsvoorschriften breedplaatvloeren Verwerkingsvoorschriften breedplaatvloeren Montagejukafstanden De combinatie van plaatdikte, plaatwapening, vloerdikte en tralieliggers in een breedplaatelement bepalen de montagejukafstand ofwel de afstand

Nadere informatie

5.3 COMBINATIEVLOER. Ra veelconstructie. bij de gevel PRODUCTEN SYSTEEMVLOEREN

5.3 COMBINATIEVLOER. Ra veelconstructie. bij de gevel PRODUCTEN SYSTEEMVLOEREN .3 PRODUCTEN COMBINATIEVLOER De combinatievloer bestaat uit geprefabriceerde betonnen liggers, EPS (geëxpandeerd polystyreen) vulelementen en een betonlaag die in het werk wordt aangebracht en die samen

Nadere informatie

SPANCON. Elementen Vloeren Ondergrondse Infra Funderingen

SPANCON. Elementen Vloeren Ondergrondse Infra Funderingen SPANCON Elementen Vloeren Ondergrondse Infra Funderingen SPANCON PRODUCTGEGEVENS De voorgespannen bekistingsplaatvloer wordt toegepast als verdiepings- en dakvloer in zowel de woning- als utiliteitsbouw,

Nadere informatie

Breedplaten uit gewapend beton

Breedplaten uit gewapend beton Breedplaten uit gewapend beton Een stevige basis voor een snelle opbouw met lage kosten Kerkstoel breedplaten Breedplaten zijn ideaal om betonnen draagvloeren te realiseren. Ze kunnen in alle vormen gemaakt

Nadere informatie

FUNDAMENTELE VERBETERING

FUNDAMENTELE VERBETERING FUNDAMENTELE VERBETERING VOOR WONINGBOUW PART OF THE COPIAM GROUP KANAALBREEDPLAAT gecertificeerd KOMO HET BESTE VAN TWEE WERELDEN De KanaalBreedPlaat combineert het beste van de kanaalplaatvloer en de

Nadere informatie

FUNDAMENTELE VERBETERING VOOR WONINGBOUW

FUNDAMENTELE VERBETERING VOOR WONINGBOUW FUNDAMENTELE VERBETERING VOOR WONINGBOUW DUURZAAMHEID KANAALBREEDPLAAT De KanaalBreedPlaat is een innovatief prefab vloersysteem dat de voordelen van de kanaalplaat en de breedplaat combineert, binnen

Nadere informatie

KANAALPLAATVLOER Elementen. Vloeren Ondergrondse Infra Funderingen

KANAALPLAATVLOER Elementen. Vloeren Ondergrondse Infra Funderingen KANAALPLAATVLOER Elementen Vloeren Ondergrondse Infra Funderingen KANAALPLAATVLOER PRODUCTGEGEVENS De voorgespannen vloerplaat IVP wordt toegepast als begane grondvloer. De holle vloerplaat HVP wordt zowel

Nadere informatie

LEIDINGVERLOOP. leidingverloop (algemeen).doc Pagina 1 van 5

LEIDINGVERLOOP. leidingverloop (algemeen).doc Pagina 1 van 5 LEIDINGVERLOOP Volgens de geldende Criteria 73 dient de vloerenleverancier in categorie 4a rekening te houden met alle leidingen die in de vloer aanwezig zijn (taak 7). De opdrachtgever heeft de verplichting

Nadere informatie

Holle Wanden. Vraag een overzicht van ons complete leveringsprogramma!!

Holle Wanden. Vraag een overzicht van ons complete leveringsprogramma!! Vooraf te treffen voorzieningen op de bouwplaats: Maatvoering aanslagbalken (normaliter aan de binnenzijde te beginnen). Hoogte maatvoering d.m.v. uitvulblokjes. Controle van de stekwapening, geen horizontale

Nadere informatie

Dycore ribbenvloer. De voordelen van de toepassing van de Dycore ribbenvloer zijn ondermeer:

Dycore ribbenvloer. De voordelen van de toepassing van de Dycore ribbenvloer zijn ondermeer: 02/2012 Dycore ribbenvloer De Dycore ribbenvloer bestaat uit geprefabriceerde vloerelementen van zelfverdichtend beton. In de lengterichting zijn ze voorzien van ribben waarin voorspanwapening is opgenomen.

Nadere informatie

4 tot 12 ton (evenaar incl. 2 klembekken)

4 tot 12 ton (evenaar incl. 2 klembekken) De bouwklem wordt gebruikt om kanaalplaatvloeren te hijsen op de bouwplaats. De Leenstra klem is de meest veilige klem verkrijgbaar in de markt en gaat gegarandeerd jarenlang mee. Deze klem heeft een uniek

Nadere informatie

PREFAB plus. Uw alles-in-één-hand prefab-partner. Dat bouwt sneller, efficiënter en dus winstgevender! Begane grond. Verdieping. Voorraad.

PREFAB plus. Uw alles-in-één-hand prefab-partner. Dat bouwt sneller, efficiënter en dus winstgevender! Begane grond. Verdieping. Voorraad. PREFAB plus Betonnieuws van Echostreek PREFAB plus Jaargang 9 - nr. 01 Uw alles-in-één-hand prefab-partner Begane grond Verdieping Voorraad Holle wand Dat bouwt sneller, efficiënter en dus winstgevender!

Nadere informatie

Holle Wanden. Fabiton heeft jarenlange ervaring in waterdichte prefab-betonsystemen

Holle Wanden. Fabiton heeft jarenlange ervaring in waterdichte prefab-betonsystemen Holle Wanden Fabiton heeft jarenlange ervaring in waterdichte prefab-betonsystemen Uniek palletsysteem Wij werken met een uniek palletsysteem: Door de fabriek worden de holle wandelementen op een vooraf

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

Holle Wanden. Vraag een overzicht van ons complete leveringsprogramma!!

Holle Wanden. Vraag een overzicht van ons complete leveringsprogramma!! Vooraf te treffen voorzieningen op de bouwplaats: Maatvoering aanslagbalken (normaliter aan de binnenzijde te beginnen). Hoogte maatvoering d.m.v. uitvulblokjes. Controle van de stekwapening, geen horizontale

Nadere informatie

Maatwerk met SlimFix dakelementen

Maatwerk met SlimFix dakelementen Maatwerk met SlimFix dakelementen SlimFix Flex staat voor méér flexibiliteit in producttoepassing en voor méér keuzevrijheid voor de afnemers en voorschrijvers. U kon al kiezen uit een een breed assortiment

Nadere informatie

De vloersystemen van Dycore Een vloeroplossing voor elk project

De vloersystemen van Dycore Een vloeroplossing voor elk project De vloersystemen van Dycore Een vloeroplossing voor elk project EEN VLOEROPLOSSING VOOR ELK PROJECT Inhoudsopgave CRH Structural...4 Dycore Systeemvloeren voor elk project...5 Verschillende vloereigenschappen...6

Nadere informatie

Den Boer Beton. Assortiment Den Boer Beton voor de agrosector

Den Boer Beton. Assortiment Den Boer Beton voor de agrosector Den Boer Beton Den Boer Beton is een flexibele en marktgerichte organisatie en decennia een begrip onder professionals in de agrarische sector. Kwaliteit, innovatie én duurzaamheid staan bij Den Boer Beton

Nadere informatie

Verwerkingsvoorschriften breedplaatvloeren

Verwerkingsvoorschriften breedplaatvloeren Verwerkingsvoorschriften breedplaatvloeren Montagejukafstanden De combinatie van plaatdikte, plaatwapening, vloerdikte en tralieliggers in een breedplaatelement bepaalt de montagejukafstand, oftewel de

Nadere informatie

Productdatablad. Appartementenvloer

Productdatablad. Appartementenvloer Productdatablad Appartementenvloer 200 Productdatablad vloer 200 2/5 Appartementenvloeren zijn vrijdragende voorgespannen systeemvloeren met vooraf aangebrachte ruimte voor leidingen. De vloer ontvlecht

Nadere informatie

Eén ruwbouwpartner voor uw bouwproject CRH Structural biedt integrale oplossingen voor complexe bouw

Eén ruwbouwpartner voor uw bouwproject CRH Structural biedt integrale oplossingen voor complexe bouw Eén ruwbouwpartner voor uw bouwproject CRH Structural biedt integrale oplossingen voor complexe bouw In de bouw wordt het steeds belangrijker om snel, lean en foutloos te werken. Hoe meer partijen bij

Nadere informatie

voor betonconstructies en bekistingen

voor betonconstructies en bekistingen voor betonconstructies en bekistingen FSB Funderingsbekisting + RE en RS randbekistingen Voor stroken, poeren en vloeren 2401069 Folder FSB-RE-RS 2 20-02-2004 11:19 Pagina 2 FSB Funderingsbekisting FSB

Nadere informatie

MUSCHBERGWEG TE EINDHOVEN

MUSCHBERGWEG TE EINDHOVEN VOORWOORD STAND VAN DE VERKOOP Allereerst willen wij u nogmaals feliciteren met de aankoop van uw nieuwe woning. Het is ons een genoegen om u informatie te kunnen verstrekken over de voortgang van het

Nadere informatie

Richtlijnen leidingen in breedplaatvloeren. 1. Introductie. 2. Definities

Richtlijnen leidingen in breedplaatvloeren. 1. Introductie. 2. Definities Richtlijnen leidingen in breedplaatvloeren. 1. Introductie Installaties in woningen en gebouwen worden steeds belangrijker. Breedplaatvloeren en installaties gaan uitstekend samen. In de druklaag kunnen

Nadere informatie

Onze innovatie, uw winst. AirDeck. maakt uw bouwproject zoveel lichter

Onze innovatie, uw winst. AirDeck. maakt uw bouwproject zoveel lichter Onze innovatie, uw winst AirDeck maakt uw bouwproject zoveel lichter een nieuw én innoverend bouwsysteem van Marmorith Betonindustrie AirDeck AirDeck, het nieuwe gepatenteerde vloersysteem zorgt voor een

Nadere informatie

Totaalconcept Loadingdocks. loadingdock. altijd een slim idee

Totaalconcept Loadingdocks. loadingdock. altijd een slim idee Totaalconcept Loadingdocks loadingdock altijd een slim idee Zorgeloos maatwerk op uw bouwproject Het mijden van risico s, het beperken van faalkosten en kortere bouwtijden zijn essentiële thema s om de

Nadere informatie

DE ISOLERENDE LICHTGEWICHT KANTPLANK

DE ISOLERENDE LICHTGEWICHT KANTPLANK Styrock DE ISOLERENDE LICHTGEWICHT KANTPLANK Laat de kou buiten Styrock Styrock HR Styrock gevelplint Styrock borstwering Styrock producten De Styrock producten staan voor een arbeidsvriendelijke gevelafwerking

Nadere informatie

Snel, kostenbesparend en kwalitatief bouwen in prefab

Snel, kostenbesparend en kwalitatief bouwen in prefab Snel, kostenbesparend en kwalitatief bouwen in prefab DWS verhoogt drastisch de bouwsnelheid van al uw constructies via prefab gemetselde muren. Met dit procédé bespaart u tijd, worden overbodige kosten

Nadere informatie

K a n a a l p l a a t v l o e r HVP IVP

K a n a a l p l a a t v l o e r HVP IVP PRODUCTGEGEVENS Toepassing De voorgespannen vloerplaat IVP wordt in de utiliteitsbouw toegepast als begane grondvloer. De holle vloerplaat HVP wordt zowel in de woning- als de utiliteitsbouw toegepast

Nadere informatie

Dakelementen (TT) in voorgespannen beton. Willy Naessens 75

Dakelementen (TT) in voorgespannen beton. Willy Naessens 75 Dakelementen (TT) in voorgespannen beton Willy Naessens 75 Algemene beschrijving Waarom TT-dakelementen kiezen De TT-dakelementen in voorgespannen beton worden gevormd door 3 ribben met een tussenafstand

Nadere informatie

Verwerkingsvoorschriften. Breedplaatvloeren. Orion Beton BV Enschede

Verwerkingsvoorschriften. Breedplaatvloeren. Orion Beton BV Enschede Verwerkingsvoorschriften Breedplaatvloeren Orion Beton BV Enschede Pagina 1 van 11 Inhoudsopgave 1 Algemeen 2 Afroep, Transport en Goedkeuring 2.1 Afroep 2.2 Transport 2.3 Goedkeuring 3 Maattoleranties

Nadere informatie

verwerkingsvoorschriften

verwerkingsvoorschriften Algemeen In deze verwerkingsvoorschriften zijn alle zaken opgenomen die betrekking hebben op de verwerking zoals genoemd in het KOMO attest-met-productcertificaat, NEN-EN 13369 en NEN-EN 13747. Breng de

Nadere informatie

welfsels tel: +32 (0)54 33 45 11 fax: +32 (0)54 32 60 47 e-mail: info@megaton.be www.megaton.be

welfsels tel: +32 (0)54 33 45 11 fax: +32 (0)54 32 60 47 e-mail: info@megaton.be www.megaton.be welfsels MEGATON PREFA SYSTEMS Industriezone 2 Nederwijk-Oost 279-9400 Ninove tel: +32 (0)54 33 45 11 fax: +32 (0)54 32 60 47 e-mail: info@megaton.be www.megaton.be welfsels draagstructuur brugdekliggers

Nadere informatie

Productdatablad. Kanaalplaatvloer 150

Productdatablad. Kanaalplaatvloer 150 Productdatablad Kanaalplaatvloer 150 Belasting (excl. e.g.) [kn/m 2 ] Productdatablad Kanaalplaatvloer 150 2/5 Kanaalplaatvloeren zijn vrijdragende voorgespannen systeemvloeren voor toepassing in de woning-

Nadere informatie

PassePartout. Vloer voor speciale toepassingen

PassePartout. Vloer voor speciale toepassingen PassePartout Vloer voor speciale toepassingen PARTNER IN VLOEROPLOSSINGEN VAN ONTWERP TOT REALISATIE Productomschrijving De PassePartout wordt gebruikt in combinatie met holle vloerelementen voor het realiseren

Nadere informatie

UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON

UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON OVER ONS WILLY NAESSENS Met Willy Naessens kiest u voor een ideaal bouwsysteem. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren

Nadere informatie

Prefab licht beton PRINS. Prefab licht betonnen gevel elementen. gevel producten

Prefab licht beton PRINS. Prefab licht betonnen gevel elementen. gevel producten Prefab licht beton Prefab licht beton Prefab licht betonnen gevel elementen PRINS gevel producten Thermodur en Prins Gevel Producten De economische oplossing voor uw creatieve vrijheid Thermodur gevel

Nadere informatie

Holle Wand Massieve Wand SV-vloeren

Holle Wand Massieve Wand SV-vloeren Producten Holle Wand Massieve Wand SV-vloeren Holle Wand Product en toepassing Het Alvon Holle Wand element bestaat uit twee geprefabriceerde schillen die door middel van tralieliggers met elkaar verbonden

Nadere informatie

De wanden die verticaal vervoerd worden kunnen zonder hulp middelen worden opgehesen aan de speciaal ingestorte hijsvoorziening.

De wanden die verticaal vervoerd worden kunnen zonder hulp middelen worden opgehesen aan de speciaal ingestorte hijsvoorziening. Holle wanden Montage handleiding 1.1 Transport De wanden kunnen op 2 manieren vervoerd worden afhankelijk van de grote van de wanden. a) horizontaal op een platte wagen, elementen boven op elkaar. b) Verticaal

Nadere informatie

DE ISOLERENDE LICHTGEWICHT KANTPLANK

DE ISOLERENDE LICHTGEWICHT KANTPLANK Styrock DE ISOLERENDE LICHTGEWICHT KANTPLANK Laat de kou buiten Styrock Styrock HR Styrock gevelplint Styrock borstwering Styrock producten De Styrock producten staan voor een arbeidsvriendelijke gevelafwerking

Nadere informatie

Officiële opening carrousel 15 april 2016

Officiële opening carrousel 15 april 2016 Officiële opening carrousel 15 april 2016 Nieuwe carrousel CRH Structural Concrete Belgium investeringen, onder andere in de wanden met een investeerde eind januari ruim bekisting en materiaal, zijn hiervoor

Nadere informatie

Bijlagen: Documentnaam Omschrijving Maker BCS-WE-T-6.03 Fragment Hellingbaan Koen van Velsen Draaiboek montage. hellingbaan

Bijlagen: Documentnaam Omschrijving Maker BCS-WE-T-6.03 Fragment Hellingbaan Koen van Velsen Draaiboek montage. hellingbaan Productieverslag Hellingbaan Om het parkeerdek boven het station te bereiken worden er twee hellingbanen gebouwd. Deze gaan van niveau -1 naar 5. De baan bestaat uit een gestorte wanden en kolommen (hoort

Nadere informatie

CONTROLEPLAN 23.42. prefab betonvloeren. www.controleplannen.nl. Over dit controleplan

CONTROLEPLAN 23.42. prefab betonvloeren. www.controleplannen.nl. Over dit controleplan CONTROLEPLAN 23.42 prefab betonvloeren www.controleplannen.nl Inhoud Over dit controleplan A Organisatie P2 B Techniek P5 C Inspectielijst P7 Binnen dit Stabu-hoofdstuk komen een tweetal vloeren voor die

Nadere informatie

Productie Machinale perfectie i.p.v. handwerk Fabrieksmatige bewerkingen t.b.v. montage i.p.v. bewerkingen op de bouwlocatie gerealiseerd

Productie Machinale perfectie i.p.v. handwerk Fabrieksmatige bewerkingen t.b.v. montage i.p.v. bewerkingen op de bouwlocatie gerealiseerd MONTAGE MET PROSYS: P R O S Y S = TOTAALONTZORGING De montage, die wij u aanbieden, maakt onderdeel uit van een concept waarbij u op alle relevante aandachtsgebieden wordt ontzorgd. Naast het ontzorgen

Nadere informatie

W i n g p l a a t v l o e r

W i n g p l a a t v l o e r W i n g p l a a t v l o e r PRODUCTGEGEVENS Toepassing De voorgespannen Wing wordt toegepast als verdiepingsen dakvloer in zowel woning- als utiliteitsbouw. Enkele toepassingen: Als woningscheidende vloeren

Nadere informatie

Kerto-Ripa. Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen

Kerto-Ripa. Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen Kerto-Ripa Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen Kerto-Ripa Een innovatief constructiesysteem Welk constructiesysteem maakt het mogelijk om: een vrije overspanning tot wel 20 meter te

Nadere informatie

5 Stalen spant as 32 vak 1A plaatsen met tijdelijke koppeling K Nagelhout

5 Stalen spant as 32 vak 1A plaatsen met tijdelijke koppeling K Nagelhout Productieverslag Parkeerdek Vervolgens is begonnen aan het immens grote parkeerdek. Deze steunt met stalen spanten op bouwdeel K en betonnen prefab-kolommen. Het parkeerdek is opgebouwd in fases, wat weer

Nadere informatie

Productdatablad. Kanaalplaatvloer 320

Productdatablad. Kanaalplaatvloer 320 Productdatablad Kanaalplaatvloer 320 Belasting (excl. e.g.) [kn/m 2 ] Productdatablad Kanaalplaatvloer 320 2/5 Kanaalplaatvloeren zijn vrijdragende voorgespannen systeemvloeren voor toepassing in de woning-

Nadere informatie

Breedplaatvloeren. In het werk gestorte vloeren. Alu-Flex vloerbekisting TITAN Concurrerend en flexibel.

Breedplaatvloeren. In het werk gestorte vloeren. Alu-Flex vloerbekisting TITAN Concurrerend en flexibel. Breedplaatvloeren In het werk gestorte vloeren Alu-Flex vloerbekisting TITAN Concurrerend en flexibel. Grote werkvrijheid ronde vormen en uitsparingen worden met de Alu-Flex vloerbekisting TITAN flexibel

Nadere informatie

GEWAPEND BETONSTAAL TRALIELIGGERS

GEWAPEND BETONSTAAL TRALIELIGGERS OCBS Vereniging zonder winstoogmerk Pleinlaan 5 B 1050 BRUSSEL www.ocab-ocbs.com TECHNISCHE VOORSCHRIFTEN PTV 305 Herz. 3 2009/3 PTV 305/3 2009 GEWAPEND BETONSTAAL TRALIELIGGERS HERZIENING 3 Goedgekeurd

Nadere informatie

Verwerkingsrichtlijnen Breedplaatvloer BPV

Verwerkingsrichtlijnen Breedplaatvloer BPV Algemeen: De essentiële kenmerken van onze producten staan vermeld op onze CE prestatie verklaring (DoP). De CE prestatieverklaring DoP 01.13, KIWA Erkende BBaansluitdocument K86123 en kwaliteitsverklaring

Nadere informatie

Steelframe Concrete Floor

Steelframe Concrete Floor Steelframe Concrete Floor LEWIS Steelframe Concrete Floor LEWIS STEELFRAME CONCRETE FLOOR Lichtgewicht staalframe betonvloer voor woningbouw, industriebouw en utiliteitsbouw De LEWIS Steelframe Concrete

Nadere informatie

Productdatablad. PS-isolatievloer 200 / 210

Productdatablad. PS-isolatievloer 200 / 210 Productdatablad 200 / 210 Productdatablad 200 / 210 2/5 De is een combinatievloer voor toepassing als begane grondvloer boven kruipruimten in woning- en utiliteitsbouw. De vloer wordt samengesteld uit

Nadere informatie

Vereniging Arya Samaj Nederland (ASAN) T.a.v. de Voorzitter Cartesiusstraat 47 Tel: SC DEN HAAG Mail:

Vereniging Arya Samaj Nederland (ASAN) T.a.v. de Voorzitter Cartesiusstraat 47 Tel: SC DEN HAAG Mail: offerte Vereniging Arya Samaj Nederland (ASAN) T.a.v. de Voorzitter Cartesiusstraat 47 Tel: 070-3451652 2562 SC DEN HAAG Mail: secretariaat@asan-denhaag.nl Datum : Offerte nummer: Contactpersoon: Wezep,

Nadere informatie

Productdatablad. Kanaalplaatvloer 260

Productdatablad. Kanaalplaatvloer 260 Productdatablad Kanaalplaatvloer 260 Belasting (excl. e.g.) [kn/m 2 ] Productdatablad Kanaalplaatvloer 260 2/5 Kanaalplaatvloeren zijn vrijdragende voorgespannen systeemvloeren voor toepassing in de woning-

Nadere informatie

verwerkingsvoorschriften

verwerkingsvoorschriften Algemeen In deze verwerkingsvoorschriften zijn alle zaken opgenomen die betrekking hebben op de verwerking zoals genoemd in het KOMO attest-metproductcertificaat en de EN 1168. Inspecteer bij aflevering

Nadere informatie

constructie - algemeen Nieuwbouw woonhuis Remy Loots & Elise van Dingenen Beverakkers te Biest Houtakker gew.

constructie - algemeen Nieuwbouw woonhuis Remy Loots & Elise van Dingenen Beverakkers te Biest Houtakker gew. beton algemeen vuilwerk beton (uit het zicht): - geometrische toleranties (NEN-EN 13670-09, tabel G.10.3 t/m 6) (klasse): 1 - afwerking bekiste oppervlakten (NEN-EN 13670-09, tabel F.4): basis - afwerking

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

U kunt zich richten op uw kerntaken! Volledig op elkaar afgestemd en passend casco. Geen werkvoorbereiding, alleen controle op uitgangspunten

U kunt zich richten op uw kerntaken! Volledig op elkaar afgestemd en passend casco. Geen werkvoorbereiding, alleen controle op uitgangspunten Volledig op elkaar afgestemd en passend casco Geen werkvoorbereiding, alleen controle op uitgangspunten Geen faalkosten, geen bouwfouten Geschikt voor enkele en seriematige woningbouw 100% ontzorging voor

Nadere informatie

Beton-constructies. Wanden

Beton-constructies. Wanden Beton-constructies Bij staalbetonconstructies worden zijn de volgende toepassingen te onderscheiden: Wanddragende systemen, voornamelijk toegepast in de woningbouw en in kantoorgebouwen Pijlerdragende

Nadere informatie

KANAALPLAATVLOEREN RIBBENVLOEREN COMBINATIEVLOEREN BREEDPLAATVLOEREN (HOLLE)WANDEN KOLOMMEN

KANAALPLAATVLOEREN RIBBENVLOEREN COMBINATIEVLOEREN BREEDPLAATVLOEREN (HOLLE)WANDEN KOLOMMEN KANAALPLAATVLOEREN RIBBENVLOEREN COMBINATIEVLOEREN BREEDPLAATVLOEREN (HOLLE)WANDEN KOLOMMEN JUNI 2018 OLBECON IS INMIDDELS EEN VERTROUWDE NAAM, GEDRAGEN DOOR ERVAREN MENSEN UIT HET VAK. Door het proces

Nadere informatie

Productdatablad. PS-isolatievloer 200 / 210

Productdatablad. PS-isolatievloer 200 / 210 Productdatablad PS-isolatievloer 200 / 210 Productdatablad PS-isolatievloer 200 / 210 2/5 De PS-isolatievloer is een combinatievloer voor toepassing als begane grondvloer boven kruipruimten in woning-

Nadere informatie

Calduran. vellingwanden

Calduran. vellingwanden Calduran vellingwanden Bouwtechniek en Voorlichting Postbus 97 3840 AB Harderwijk Telefoon: 0341 464 004 Gelijmde wanden van vellingblokken hebben in de afgelopen jaren bewezen, als zichtwerk, een fraai

Nadere informatie

1. Werken met StabiCAD V Sparingen... 3. 1.1. Inleiding... 3 1.2. Bouwkundige plattegrond... 3 1.3. Verwante modules... 3

1. Werken met StabiCAD V Sparingen... 3. 1.1. Inleiding... 3 1.2. Bouwkundige plattegrond... 3 1.3. Verwante modules... 3 StabiCAD V Sparingen Inhoudsopgave 1. Werken met StabiCAD V Sparingen... 3 1.1. Inleiding................................................... 3 1.2. Bouwkundige plattegrond.....................................

Nadere informatie

megaton x-floors U zoekt voorgespannen kanaalplaatvloeren? gevonden kanaalplaatvloer INTER SHIPPING

megaton x-floors U zoekt voorgespannen kanaalplaatvloeren? gevonden kanaalplaatvloer INTER SHIPPING megaton x-floors U zoekt voorgespannen kanaalplaatvloeren? gevonden kanaalplaatvloer Voorgespannen kanaalplaten Toepassingen Megaton X-Floors zijn geprefabriceerde voorgespannen vloerelementen. Ze worden

Nadere informatie

riolering Uiteraard is het steeds mogelijk deze producten volgens de eisen van het project te produceren binnen onze maatwerkafdeling.

riolering Uiteraard is het steeds mogelijk deze producten volgens de eisen van het project te produceren binnen onze maatwerkafdeling. Uitstroomelementen Om een overstort te maken in een open reservoir of wachtbekken, biedt Struyk Verwo Aqua de keuze uit diverse uitstroomconstructies. Deze kant-en-klare prefabelementen verzekeren een

Nadere informatie

Kalkzandsteen lateien Kalkzandsteen lateien (belastingtabellen)

Kalkzandsteen lateien Kalkzandsteen lateien (belastingtabellen) Kalkzandsteen lateien Kalkzandsteen lateien (belastingtabellen) De prefab kalkzandsteen lateien worden volgens bestelling op de bouwplaats geleverd. Bij een sparing met aan beide zijden een kalkzandsteenwand

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

Balkons achteraf verankeren Met Schöck IDock

Balkons achteraf verankeren Met Schöck IDock Balkons achteraf verankeren Met Schöck IDock Een andere benadering van bouwen Met Schöck IDock Een betrouwbare combinatie Schöck IDock combineert achteraf verankeren van prefab betonelementen met de vertrouwde

Nadere informatie

DE BETON SPECIALIST VOOR U ALS AANNEMER

DE BETON SPECIALIST VOOR U ALS AANNEMER Betonbouw DE BETON SPECIALIST VOOR U ALS AANNEMER Red Betonbouw B.V. is een betonbouwbedrijf dat voornamelijk gespecialiseerd is in het uitvoeren van betonwerken ten behoeve van woning- en utiliteitsbouw

Nadere informatie

TOTAAL BROCHURE. dehoop-pekso.nl. Uw ruwbouw. totaalleverancier. dehoop-pekso.nl

TOTAAL BROCHURE. dehoop-pekso.nl. Uw ruwbouw. totaalleverancier. dehoop-pekso.nl TOTAAL BROCHURE Uw ruwbouw totaalleverancier Uw ruwbouw totaalleverancier maak kennis met De Hoop Pekso Innovatie en hoogwaardige kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel VLOEREN, FUNDERINGEN EN WAPENINGSSTAAL

Nadere informatie

Flexvloer. Inhoud presentatie. Inleiding Doelstelling Dwarskrachtcapaciteit Stijfheid Conclusies Aanbevelingen

Flexvloer. Inhoud presentatie. Inleiding Doelstelling Dwarskrachtcapaciteit Stijfheid Conclusies Aanbevelingen Flexvloer Onderzoek naar de constructieve aspecten van een nieuw vloersysteem Henco Burggraaf Presentatie DOV 31 oktober 6 Inhoud presentatie capaciteit 2 1 Flexvloer Nieuw vloersysteem met netwerk van

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen.

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru Staal B.V. Eemslandweg 100a 7894 AE Zwartemeer T 0591 317 153 F 0591 316 314 E info@webrustaal.nl I www.webrustaal.nl WEBRU STAAL Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru,

Nadere informatie

Productdatablad. Combinatievloer

Productdatablad. Combinatievloer Productdatablad Combinatievloer Productdatablad Combinatievloer 2/5 De Combinatievloer is geschikt voor toepassing als begane grondvloer boven kelders en als verdiepingsvloer in woning- en utiliteitsbouw.

Nadere informatie

Optimalisatie van ondersteuningsconstructies en breedplaatvloeren

Optimalisatie van ondersteuningsconstructies en breedplaatvloeren Gietbouw in de woningbouw Optimalisatie van ondersteuningsconstructies en breedplaatvloeren Januari 2006 De juiste combinatie door integrale benadering Dit informatieblad is bestemd voor klanten en relaties

Nadere informatie

Vloeroplossingen. Woningbouw. partner in VLOerOpLOssingen VAn OntWerp tot realisatie

Vloeroplossingen. Woningbouw. partner in VLOerOpLOssingen VAn OntWerp tot realisatie Vloeroplossingen Woningbouw partner in VLOerOpLOssingen VAn OntWerp tot realisatie Elk jaar worden meer dan 20.000 gebouwen, grote en kleine, uitgerust met vloerelementen van Echo. Dat zoveel (ver)bouwers

Nadere informatie

Hoedligger met beton gevuld

Hoedligger met beton gevuld 1 Deltabeam is staal-betonligger met bijzondere eigenschappen Hoedligger met beton gevuld Geïntegreerde balksystemen zoals hoedliggers worden in Nederlandse bouwprojecten veelvuldig toegepast. Deltabeam

Nadere informatie