Zo kiest u de juiste beveiliging voor uw woning

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zo kiest u de juiste beveiliging voor uw woning"

Transcriptie

1 ijzerwaren Zo kiest u de juiste beveiliging voor uw woning Overzicht diverse soorten beveiliging

2 Iedere 7 minuten wordt ergens in Nederland ingebroken Dat zijn bijna inbraken per jaar. De meeste inbraken worden gepleegd door gelegenheidsinbrekers. Ze breken willekeurig in bij slecht beveiligde huizen en gaan met licht gereedschap te werk. Een gemiddelde inbraakpoging duurt slechts 2 minuten. Bij een onbeveiligde deur kan een inbreker al binnen 30 seconden binnen zijn! Door uw huis te beveiligen met de juiste veiligheidsproducten, daalt de kans op inbraak met wel 90%! (bron: PKVW). GAMMA biedt allerlei mogelijkheden om uw woning beter te beveiligen. Neem veiligheidsproducten met SKG keurmerk Het SKG keurmerk is te vinden op artikelen die bewezen inbraakwerend zijn. SKG is een onafhankelijke organisatie die de kwaliteit van de artikelen keurt en bewaakt. Het aantal sterren in het logo van SKG geeft de inbraakwerendheid van het product aan. Producten met 1 ster zijn alleen geschikt als aanvullende beveiliging. Producten met meerdere sterren dienen als zelfstandige beveiliging. 1 ster: Standaard inbraakwerend (voor aanvullende beveiliging) 2 sterren: Zwaar inbraakwerend 3 sterren: Extra zwaar inbraakwerend Zo krijgt u het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) Op de verpakking van artikelen met SKG keurmerk wordt ook het Politie Keurmerk Veilig Wonen afgebeeld. Dat betekent dat het artikel kwalitatief goed genoeg is om het Politie Keurmerk Veilig Wonen op uw woning te krijgen. U kunt dit keurmerk krijgen door uw gehele woning te voorzien van een juiste combinatie veiligheidsartikelen met SKG keurmerk. Veel verzekeringen geven korting op uw premie indien uw huis voorzien is van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Voor meer informatie over het PKVW kijkt u op

3 Deurbeveiliging Hoofdsluiting voor- en achterdeur beter beveiligen Beveiliging van de hoofdsluiting op uw voordeur of achterdeur doet u met een combinatie van een veiligheidsslot, veiligheidsbeslag en een veiligheidscilinder. Ook een haakschoot nodig? Heeft uw deur smalle kozijnen of zitten er glaspartijen naast de deur, kies dan een veiligheidsslot met een haakschoot. De haakschoot voorkomt dat de nachtschoot uit de sluitkom wordt gewrikt. Veiligheidsslot met sluitkom Een veiligheids-insteekslot is de basis van een goed beveiligde deur. Een veiligheidslot met sluitkom is extra inbraakbestendig. De sluitkom is het losse gedeelte dat u in de deurpost monteert. Eerst meten, dan kopen! Bij vervanging van uw huidige slot, moet u voor de aankoop van een nieuw slot de afstand tussen de deurkruk en het sleutelgat opmeten. U meet van het hart van de deurkruk tot het hart van de cilinderingang. Er zijn twee maten verkrijgbaar, namelijk 55 en 72. In nieuwbouw woningen wordt over het algemeen slotmaat 72 gebruikt. Daarnaast is ook de doornmaat van belang. Dit is de afstand tussen de voorplaat van het slot en het hart van het cilindergat. De doornmaat is doorgaans 50. Bepaling maatvoering sloten + + dagschoot nachtschoot doornmaat hart afstand Wat is veiligheidsbeslag? Het belangrijkste verschil tussen veiligheidsbeslag en normaal beslag is dat normaal beslag ook van de buitenkant wordt vastgeschroefd. Daardoor kunt u de schroeven van buitenaf losdraaien en kunnen inbrekers gemakkelijk de cilinder forceren. Bij veiligheidsbeslag kan dat niet, dankzij een dubbel schild, dat ook nog eens dikker is dan bij normaal beslag. NB: meet vóór aankoop en montage eerst de afstand tussen de deurkruk en het sleutelgat. Veiligheidsbeslag met een kruk aan beide zijden wordt over het algemeen gebruikt voor de achterdeur. Veiligheidsbeslag met een knop (of duwer) aan de buitenzijde wordt over het algemeen gebruikt voor de voordeur. Een cilinder met SKG *** is het veiligst De cilinder is het mechanisme waarmee u, met uw sleutel, het slot open en dicht maakt. Veiligheidscilinders met SKG *** keurmerk zijn standaard voorzien van kerntrekbeveiliging. Daardoor kuntu de cilinder niet uit de deur trekken. Vanaf 2014 is het verplicht om een SKG *** cilinder of veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging te monteren, als u tenminste wilt voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Bovendien hebben SKG *** cilinders meestal een Security Card. Alleen in combinatie met de juiste sleutel en deze card kunt u sleutels bij laten maken. Wilt meerdere deuren kunnen openen met één sleutel, dan kunt u kiezen voor gelijksluitende cilinders.

4 Maten van cilinders Een cilinder mag nooit meer dan 3 aan de buitenzijde uit het beslag naar buiten steken, anders kan hij door inbrekers afgebroken worden. De standaard lengte van een cilinder is 60. Deze is geschikt voor deuren met een dikte van 38 tot 42. De totale lengte van de cilinder wordt echter niet alleen bepaald door de dikte van de deur, maar ook door de dikte van het deurbeslag dat op de deur komt. Om te zien welke cilindermaat nodig is, meet u vanaf de cilindervastzetschroef in de deur tot aan de rand van het beslag. Halve cilinders Overigens zijn er ook halve cilinders verkrijgbaar. De lengte van deze cilinder is in totaal 40, waarvan 30 aan de ene zijde van het boorgat in de cilinder, en 10 aan de andere zijde. Deze cilinders worden voornamelijk gebruikt voor het beveiligen van garagedeuren, espagnoletten en schuifpuien. Cilinder met draaiknop Er zijn ook cilinders met een knop aan één kant. Met deze knop kunt u van binnen uw deur dichtdraaien zonder sleutel. Deze dient u alleen te gebruiken bij deuren zonder glaspartij in de deur, omdat de knop anders gemakkelijk opengedraaid kan worden na het intikken van de ruit. Oplegsloten Bestaande woningen zijn nog vaak voorzien van oplegsloten. Bij het vervangen van deze sloten, moet u goed kijken naar de doornmaat van het huidige slot. Deze kan 50 of 60 zijn. Het is niet aan te raden om bij nieuwe deuren te kiezen voor een oplegslot. Neem liever een hoofdsluiting die bestaat uit een combinatie van een veiligheidsslot (met sluitkom), veiligheidsbeslag en een veiligheidscilinder. Extra beveiliging met bijzetsloten Naast een beveiligde hoofdsluiting kunt u bijvoorbeeld ook een bijzetslot monteren. Dat betekent dat een inbreker altijd nog een extra slot moet forceren. Er zijn insteekbijzetsloten en pennensloten. Een insteekbijzetslot is over het algemeen veiliger dan een pennenslot, omdat een insteek-bijzetslot een cilinder en een rozet heeft. Een bijkomend voordeel van een insteek-bijzetslot is dat u kunt kiezen voor een gelijksluitende cilinder, zo hoeft u maar één sleutel te gebruiken voor uw hoofdsluiting en uw bijzetslot. Plaats twee bijzetsloten, waarvan één op kniehoogte. Een bijzetslot met SKG keurmerk is extra veilig. Bijzetslot Anti-inbraakstrip voor voordeur Pennenslot Anti-inbraakstrips: twee soorten Een anti- inbraakstrip is van metaal en plaatst u over de naad tussen de deur en deurpost. Daarmee voorkomt u dat een inbreker met een schroevendraaier of breekijzer de deur kan forceren. Er is verschil tussen antiinbraakstrips voor de voordeur en voor de achterdeur. Dit komt doordat een voordeur meestal naar binnen opendraait en een achterdeur naar buiten opendraait.

5 Strip voor achterdeur: meet eerst de terugligging Voor standaard, naar buiten draaiende achterdeuren die 4-6 terugliggen t.o.v. de deurpost, kiest u voor een anti-inbraakstrip type 3. Voor een achterdeur die dieper in de deurpost ligt, neemt u een speciale antiinbraakstrip. Meet eerst de terugligging op van de deur t.o.v. de deurpost. Heeft de deur een terugligging van meer dan 6, neem dan type 3T in plaats van type 3. Zie ook dit schema: Terugligging Type T T T T25 Anti- inbraakstrip voor achterdeur (type 3) Anti- inbraakstrip voor achterdeur (type 3T) Eenvoudig inkorten met metaalzaag Een anti-inbraakstrip past bijna altijd. Inkorten is geen probleem. De standaard lengte van een anti-inbraakstrip is voor voordeuren 205 cm en voor achterdeuren 211,5 cm. Is de strip iets korter dan uw deur, dan blijft dezelfde inbraakwerendheid van kracht. Anti-inbraakstrips zijn verkrijgbaar in wit en bruin en zijn overschilderbaar. Andere deurbeveiliging Naast sloten en anti-inbraakstrips kunt u nog andere maatregelen treffen om inbrekers buiten de deur te houden. Zoals een deurspion, een deurketting of kierstandhouder en een brievenbusbeveiliging. Deurspion U ziet wie er voor de deur staat voordat u open doet. Deurketting/kierstandhouder Uw deur kan bij het openen niet zomaar verder worden opengeduwd. Een kierstandhouder kan tevens worden gebruikt op ramen. Brievenbusbeveiliging Voorkomt dat inbrekers van buitenaf, via de brievenbus, het slot aan de binnenzijde van de deur kunnen openen. Dat wordt ook wel hengelen genoemd. Beveiliging van uw schuifpui Hoe solide een schuifpui er ook uitziet, meestal is het slecht gesteld met de sloten. Inbrekers breken m met gemak open of tillen de pui uit de rails. Schuifpui-beveiliging biedt hier uitkomst. Schuifpui-beveiliging zorgt voor een volledige blokkering van het schuivend pui-deel. Geschikt voor zowel binnen- als buitenschuivende puien. Schuifpui-beveiliging past bijna altijd, ook op smalle kozijnen (hout, aluminium en kunststof).

6 Scharnieren Scharnieren zijn natuurlijk nodig voor het openen en sluiten van ramen en deuren. Maar ook de inbraakbestendigheid van scharnieren is belangrijk. Daarom zijn er ook scharnieren verkrijgbaar met het SKG keurmerk, geschikt voor buitendeuren en ramen. Het aantal scharnieren is afhankelijk van het gewicht van de deur of het raam. Over het algemeen worden op een raam twee scharnieren geplaatst. Op een deur is het aan te bevelen om vier scharnieren te plaatsen. Scharnieren bij deuren Plaats op deuren, als het kan, vier scharnieren. In de afbeelding hiernaast is te zien op welke hoogte u de scharnieren het beste kan plaatsen bij verschillende deurhoogtes. Heeft u te maken heeft met een bestaand deurkozijn, dan gebruikt u uiteraard de bestaande scharnier-infrezingen. Bekijk bij een bestaande deur wel of er misschien een extra scharnier moet worden toegevoegd. Productpositie scharnieren (in ) Afhangschema deuren tot een maximale hoogte van Scharnieren bij ramen Op een raam worden meestal twee scharnieren geplaatst. Bij een raamhoogte of breedte van meer dan 120 cm dient u een extra scharnier te plaatsen. Als een klepraam of een valraam te zwaar is voor twee scharnieren, dan moet u vier scharnieren monteren. Afhankelijk van het type raam bepaalt u de plek voor de scharnieren Productpositie 2 scharnieren (in ) Afhangschema draairaam Productpositie 2 scharnieren (in ) Afhangschema kiepraam 100 max Productpositie 2 scharnieren (in ) Afhangschema valraam kozijn max 800 kozijn 100 max

7 Scharnieren in combinatie met deurdranger of deurstopper Wilt u een deurdranger of deurstopper gebruiken op uw deur, houd dan rekening met een andere krachtverdeling op de deur. U dient dan meer en/of andere scharnieren te gebruiken. Standaard scharnier of veiligheidsscharnier? Er zijn standaard scharnieren en veiligheidsscharnieren. Veiligheidsscharnieren hebben een ingebouwde dievenklauw. Een dievenklauw zorgt ervoor dat een inbreker het raam of de deur niet uit de sponning kan tillen na het verwijderen van de scharnierpen. Veiligheidsscharnieren hebben het SKG keurmerk en zijn geschikt voor buitendeuren en ramen. Plaats op een deur vier scharnieren van 90x90 en op een raam twee scharnieren van 75x75. Standaard scharnier Een standaard scharnier bestaat uit twee gelijke platen die met een pen bij elkaar gehouden worden. Venelite scharnier Een venelite scharnier heeft kunststof venelite lagers. Ze zorgen dat ramen geruisloos en licht sluiten. Een Venelite scharnier is minder sterk dan een kogellagerscharnier. Kogellagerscharnier Een scharnier met kogellagers laat het raam of de deur lichter lopen, heeft een hoger draagvermogen en geeft minder slijtage aan de scharnierbladen. Dievenklauw Bij een naar buitendraaiende deur of raam zit het draaigedeelte van de scharnier aan de buitenkant. Daardoor kan de scharnier door inbrekers gemakkelijk worden geforceerd. Een dievenklauw is een stalen pen die ervoor zorgt dat de deur of het raam niet kan worden geopend na het verwijderen van de scharnierpen. Scharnieren die standaard een dievenklauw hebben zijn veiligheidscharnieren. Het is aan te bevelen bij iederen scharnier een dievenklauw te monteren (bij deuren 3 en bij ramen 2).

8 Raambeveiliging Ook voor het beveiligen van uw raam zijn producten met SKG keurmerk de beste keuze. Ramen beveiligen tegen inbraak kan met een raamboom met slot, een combi-raamuitzetter, inboorgrendel of dievenklauw. Houd bij aanschaf van raamproducten rekening met de draairichting van het raam (naar buiten draaiend of naar binnen draaiend). Oplegslot Een oplegslot wordt gemonteerd op het raam en de sluitkom op het kozijn. Doordat de pen van het slot in de sluitkom valt kan het raam niet worden geopend. Er zijn oplegsloten voor naar binnen draaiende ramen, naar buiten draaiende ramen en voor schuifpuien. Raamboom met slot Met een raamboom zet u het raam op een kier voor frisse lucht, maar kan het niet zomaar verder open. Bedenk bij aankoop aan welke zijde het raam sluit (rechts of links). Er zijn verschillende raambomen met slot verkrijgbaar. Raamuitzetter met slot Een raamuitzetter met slot wordt vaak gebruikt voor bovenlicht- of klepramen in bijvoorbeeld de badkamer of wc. Een combiuitzetter zorgt er voor dat het raam niet verder kan worden opengezet dan dat de uitzetter groot is. Zodra het raam gesloten is, kan het niet van buitenaf geopend worden. Een raamuitzetter met slot is extra veilig.

9 Barrièrestang Om een woning binnen te dringen is een opening van 15 cm volgens de politie al genoeg. Een barrièrestang kan hierbij uitkomst bieden. Deze stang wordt voornamelijk gebruikt voor bovenlichtramen. Hij wordt op of tussen het kozijn geplaatst, zodat bij een open raam niemand naar binnen kan. Bijkomend voordeel is dat het raam dag en nacht veilig open kan staan om te ventileren. Er zijn verschillende soorten barrièrestangen: Twist: ronde stang ø 21, inkortbaar Duo: Set van twee uitschuifbare barrièrestangen, geschikt voor kleine vierkante raampjes (31-55cm) Single: uitschuifbare vierkante stang (past altijd) Snap: barrièrestang geschikt voor binnen en buiten montage. Ideaal voor naar binnen klappende ramen. Combi: uitschuifbare vierkante stang voor boven licht raampjes met raamuitzetter

10 GAMMA Nederland. Wijzigingen voorbehouden. Mei Alle vermelde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Kijk voor meer informatie op Folder 9.3 Artikelnuer

Folder 68 1.1. Beveiliging. Productinformatie

Folder 68 1.1. Beveiliging. Productinformatie Folder 68. Beveiliging Productinformatie Beveiliging Uw woning beveiligen tegen inbraak zou eigenlijk vanzelfsprekend moeten zijn. Volgens de cijfers van de politie wordt er jaarlijks bij op de 0 woningen

Nadere informatie

Is úw huis goed beveiligd?

Is úw huis goed beveiligd? Is úw huis goed beveiligd? Maak het inbrekers niet te makkelijk! Inhoud Waar wordt ingebroken? Hoe beveiligt u uw woning het beste? Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG)

Nadere informatie

Is úw huis goed beveiligd?

Is úw huis goed beveiligd? Is úw huis goed beveiligd? Maak het inbrekers niet te makkelijk! Inhoud Waar wordt ingebroken? Hoe beveiligt u uw woning het beste? Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG)

Nadere informatie

TIPS VOOR DE BEVEILIGING VAN RAMEN EN DEUREN GEEF INBREKERS GEEN KANS! EEN ONBEZORGD GEVOEL BEGINT MET EEN HUIS DAT GOED BEVEILIGD IS

TIPS VOOR DE BEVEILIGING VAN RAMEN EN DEUREN GEEF INBREKERS GEEN KANS! EEN ONBEZORGD GEVOEL BEGINT MET EEN HUIS DAT GOED BEVEILIGD IS TIPS VOOR DE BEVEILIGING VAN RAMEN EN DEUREN GEEF INBREKERS GEEN KANS! EEN ONBEZORGD GEVOEL BEGINT MET EEN HUIS DAT GOED BEVEILIGD IS AXA MAAKT NEDERLAND VEILIGER U wilt prettig en ongestoord leven. Onbezorgd

Nadere informatie

BOUWKUNDIGE MAATREGELEN

BOUWKUNDIGE MAATREGELEN BOUWKUNDIGE MAATREGELEN Inbraken gebeuren door het forceren van een deur, raam of garagepoort. Door het plegen van glasbraak, of het verwijderen van een kelderrooster of lichtkoepel. Gebruik maken van

Nadere informatie

Veiligheidssmaldeursloten

Veiligheidssmaldeursloten MONTAGEHANDLEIDING Veiligheidssmaldeursloten Montagehandleiding U heeft een NEMEF veiligheidsproduct aangeschaft dat voldoet aan de SKG kwaliteitseisen, wat staat voor optimale inbraakwerendheid, kwaliteit

Nadere informatie

SecuProducts BV Bruto prijzen beveiligings- en veiligheidsproducten Per 01 januari 2015

SecuProducts BV Bruto prijzen beveiligings- en veiligheidsproducten Per 01 januari 2015 SecuProducts BV Bruto prijzen beveiligings- en veiligheidsproducten Per 01 januari 2015 Alle prijzen zijn onder voorbehoud (ivm eventuele prijswijzigingen van ruw materiaal) SecuStrip Basic - binnendraaiende

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. Veiligheidssloten. art. 1279/4411/4412

MONTAGEHANDLEIDING. Veiligheidssloten. art. 1279/4411/4412 MONTAGEHANDLEIDING Veiligheidssloten art. 1279/4411/4412 Montagehandleiding U heeft een NEMEF veiligheidsproduct aangeschaft dat voldoet aan de SKG* kwaliteitseisen, wat staat voor optimale inbraakwerendheid,

Nadere informatie

SecuProducts BV Bruto prijzen beveiligings- en veiligheidsproducten Per 01 januari 2016 (geen prijswijzigingen tov 2015)

SecuProducts BV Bruto prijzen beveiligings- en veiligheidsproducten Per 01 januari 2016 (geen prijswijzigingen tov 2015) SecuProducts BV Bruto prijzen beveiligings- en veiligheidsproducten Per 01 januari 2016 (geen prijswijzigingen tov 2015) Alle prijzen zijn onder voorbehoud (ivm eventuele prijswijzigingen van ruw materiaal)

Nadere informatie

LIPS Control. Eén sleutel voor uw gehele huis. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

LIPS Control. Eén sleutel voor uw gehele huis. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions LIPS Control Eén sleutel voor uw gehele huis ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Alle deuren open met één sleutel Bent u uw enorme sleutelbos ook zo beu? LIPS Control maakt korte metten

Nadere informatie

KLUSMATE DEUREN EN VEILIGHEID INHOUD 20% KEUZEKORTING NIEUW: BUITENDEUREN WALNUT EN FIR NIEUW: BINNENDEUREN HARVEST EN URBAN INBRAAK PREVENTIE

KLUSMATE DEUREN EN VEILIGHEID INHOUD 20% KEUZEKORTING NIEUW: BUITENDEUREN WALNUT EN FIR NIEUW: BINNENDEUREN HARVEST EN URBAN INBRAAK PREVENTIE ZOMER 2014 KLUSMATE DEUREN EN VEILIGHEID INHOUD 20% KEUZEKORTING met de bon van de achterzijde NIEUW: BUITENDEUREN WALNUT EN FIR NIEUW: BINNENDEUREN HARVEST EN URBAN INBRAAK PREVENTIE MM-A Extra veilig

Nadere informatie

Mauer levert verschillende type sloten in diverse uitvoeringen die voor meerdere doeleinden geschikt zijn:

Mauer levert verschillende type sloten in diverse uitvoeringen die voor meerdere doeleinden geschikt zijn: INFORMATIE INFORMATIE TYPE SLOTEN - UITVOERINGEN Mauer levert verschillende type sloten in diverse uitvoeringen die voor meerdere doeleinden geschikt zijn: Cilindersloten: Sloten die voorzien zijn van

Nadere informatie

STAP 2 : BEVEILIG UW GEVELOPENINGEN!

STAP 2 : BEVEILIG UW GEVELOPENINGEN! STAP 2 : BEVEILIG UW GEVELOPENINGEN! PZ HerKo 5393 - Spoorwegstraat 6, 3020 Herent E-mail: info@politieherko.be - Tel.: 016/85.34.00 - Fax: 016/85.34.01 Naast veilige leefgewoontes is het nodig de gevelopeningen

Nadere informatie

Welke modus operandi (MO) worden gebruikt bij woninginbraken en wat houden deze in?

Welke modus operandi (MO) worden gebruikt bij woninginbraken en wat houden deze in? Welke modus operandi (MO) worden gebruikt bij woninginbraken en wat houden deze in? Uit de analyse blijkt dat in de buurtpreventie gebieden de meest gebruikte MO (inbraak methode) openbreken is. Er zijn

Nadere informatie

BARRIÈRESTANGEN VOOR AL UW RAMEN

BARRIÈRESTANGEN VOOR AL UW RAMEN BARS beveiliging voor ramen BARRIÈRESTANGEN VOOR AL UW RAMEN Uw veilige keuze MET EEN HISTORIE DIE 110 JAAR TERUGGAAT, IS AXA EEN BEGRIP ALS HANG- & SLUITWERK LEVERANCIER EN HEEFT ZIJ EEN IJZERSTERKE NAAM

Nadere informatie

ADVIES IN HANG- EN SLUITWERK VOOR RENOVATIE EN GROOT ONDERHOUD

ADVIES IN HANG- EN SLUITWERK VOOR RENOVATIE EN GROOT ONDERHOUD AXA PARTNER PROGRAMMA Woningcorporaties ADVIES IN HANG- EN SLUITWERK VOOR RENOVATIE EN GROOT ONDERHOUD AXA partner programma HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Renoveren, groot onderhoud, opplussen:

Nadere informatie

59. 95. kluswrouw. gezien op tv! Elke zondag 15:30-16:30. * montage mogelijk * Gratis montage advies * Advies aan huis. herhaling zaterdag

59. 95. kluswrouw. gezien op tv! Elke zondag 15:30-16:30. * montage mogelijk * Gratis montage advies * Advies aan huis. herhaling zaterdag * montage mogelijk * Gratis montage advies * Advies aan huis van 73.95 voor 59. 95 Axa Veiligheidsbeslag Het Axa veiligheidsbeslag met deurkruk is voorzien van kerntrekbeveiliging. De afstand van de deurkruk

Nadere informatie

EEN VEILIG GEVOEL BEGINT BIJ PROTECTION4U

EEN VEILIG GEVOEL BEGINT BIJ PROTECTION4U EEN VEILIG GEVOEL BEGINT BIJ PROTECTION4U EEN VEILIGE WOONOMGEVING De inbraakcijfers in Nederland zijn helaas nog steeds vrij hoog. Vooral in de vakantieperiodes en tijdens de donkere wintermaanden wordt

Nadere informatie

ADVIES IN HANG- EN SLUITWERK VOOR RENOVATIE EN GROOT ONDERHOUD

ADVIES IN HANG- EN SLUITWERK VOOR RENOVATIE EN GROOT ONDERHOUD ADVIES IN HANG- EN SLUITWERK VOOR RENOVATIE EN GROOT ONDERHOUD AXA PARTNER PROGRAMMA Woningcorporaties HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Renoveren, groot onderhoud, opplussen: als woningcorporatie

Nadere informatie

Beveiligingsrichtlijn

Beveiligingsrichtlijn Beveiligingsrichtlijn PKVW Beveiligingsrichtlijn Genormeerde samenstelling van componenten voor gevelelementen en andere producten Versie februari 2013 INHOUDSOPGAVE BEVEILIGINGSRICHTLIJN POLITIEKEURMERK

Nadere informatie

CHECKLIST BEVEILIGING WONING TEGEN INBRAAK

CHECKLIST BEVEILIGING WONING TEGEN INBRAAK CHECKLIST BEVEILIGING WONING TEGEN INBRAAK DEZE CHECKLIST KAN JE HELPEN OM DE BEVEILIGING VAN JE WONING TE ONDERZOEKEN EN WAAR NODIG TE VERBETEREN VOOR GRATIS ADVIES KAN JE STEEDS TERECHT BIJ ONZE DIENST

Nadere informatie

EASYSAFE NECOSLOT MEERPUNTSSLUITINGEN SLOTEN. sloten EASYSAFE NECOSLOT MEERPUNTSSLUITINGEN SLOTEN

EASYSAFE NECOSLOT MEERPUNTSSLUITINGEN SLOTEN. sloten EASYSAFE NECOSLOT MEERPUNTSSLUITINGEN SLOTEN NECOSLOT SLOTEN EASYSAFE sloten voor b i n n e n - & b u i t e n d e u re n NECOSLOT SLOTEN EASYSAFE p r o j e c t s l o t e n v e i l i g h e i d s s l o t e n b i j z e t s l o t e n s e n i o r s l

Nadere informatie

VEILIGHEIDSBESLAG ALLES VOOR EEN VEILIGE WONING WHAT S YOUR INTERSTEEL

VEILIGHEIDSBESLAG ALLES VOOR EEN VEILIGE WONING WHAT S YOUR INTERSTEEL VEILIGHEIDSBESLAG ALLES VOOR EEN VEILIGE WONING WHAT S YOUR INTERSTEEL VEILIGHEIDSBESLAG EEN COMPLEET ASSORTIMENT VOOR EEN VEILIGE WONING Het SKG gekeurde veiligheidsbeslag van Intersteel wordt gemaakt

Nadere informatie

Vluchtwegen Gebruik SecuBar nooit bij vluchtwegen zoals slaapkamer ramen.

Vluchtwegen Gebruik SecuBar nooit bij vluchtwegen zoals slaapkamer ramen. doorvalbeveiliging SecuBar raambeveiliging SecuBar is een uitgebreid programma beveilingsproducten voor bovenlichtjes, ramen, val ramen, schuifpuien en lichtkoepels. Vrijwel alle modellen zijn eenvoudig

Nadere informatie

Veiligheidssloten art. 4109/4119/4139/ 4219/4401/4402/4429

Veiligheidssloten art. 4109/4119/4139/ 4219/4401/4402/4429 MONTAGEHANDLEIDING Veiligheidssloten art. 4109/4119/4139/ 4219/4401/4402/4429 Montagehandleiding U heeft een NEMEF veiligheidsproduct aangeschaft dat voldoet aan de SKG kwaliteitseisen, wat staat voor

Nadere informatie

SILVERLINE RAAMBESLAG. raambeslag SILVERLINE RAAMBESLAG

SILVERLINE RAAMBESLAG. raambeslag SILVERLINE RAAMBESLAG RAAMBESLAG raambeslag veilig & f u n c t i o n e e l RAAMBESLAG raamuitzetters Het assortiment raambeslag van Ivana biedt een scala aan oplossingen voor het ventileren en beveiligen van uw woning. Goed

Nadere informatie

Type 1. type 2 special

Type 1. type 2 special Secustrip deur- en raambeveiliging SecuStrip is een anti-inbraakstrip, bestaande uit 2 profielen. Deze worden op de deur en het kozijn gemonteerd. Bij het sluiten van de deur wordt de toegang tot de sluitnaad

Nadere informatie

TYPE 1 TYPE 2 SPECIAL

TYPE 1 TYPE 2 SPECIAL Secustrip deur- en raambeveiliging SecuStrip is een anti-inbraakstrip, bestaande uit 2 profielen. Deze worden op de deur en het kozijn gemonteerd. Bij het sluiten van de deur wordt de toegang tot de sluitnaad

Nadere informatie

Totaal aantal woninginbraken

Totaal aantal woninginbraken Veiligheid in Uden, hoe is het gesteld met de inbraakpreventie van onze gemeente? De angst voor een woninginbraak is groot, maar liefst 1 op de 10 acht mensen een inbraak bij hem of haar thuis zeer waarschijnlijk.

Nadere informatie

Onderhoud woningen Driemanspolder

Onderhoud woningen Driemanspolder Onderhoud woningen Driemanspolder Veiligheidsmaatregelen met betrekking op deuren. -Anti-inbraak strip op de voordeur. Kleur wit of bruin schroeven niet zichtbaar, afgedekt d.m.v. dopjes. 100,00. - Anti-inbraak

Nadere informatie

Het ABC van veilig wonen VEILIG WONEN, PRETTIG WONEN

Het ABC van veilig wonen VEILIG WONEN, PRETTIG WONEN Het ABC van veilig wonen VEILIG WONEN, PRETTIG WONEN Veilig wonen. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het niet. Elk jaar wordt er in Nederland volgens de cijfers van de politie ongeveer 100.000

Nadere informatie

2.1. Veiligheidssloten. 14 - Sloten

2.1. Veiligheidssloten. 14 - Sloten Inleiding Door toepassing van Nemef veiligheidssloten kiest u voor veiligheid. Alle Nemef enkelpunts veiligheidssloten zijn namelijk SKG goedgekeurd en geschikt voor toepassing binnen het Politiekeurmerk

Nadere informatie

Inbraakproof de zomer door!

Inbraakproof de zomer door! Inbraakproof de zomer door! DOE MEE AAN DE ACTIE! Gratis reiskluis: ontvang nu tijdelijk een Yale reiskluis t.w.v. 22,60 bij aankoop van minimaal 75 aan veiligheidsproducten van Nemef of Yale. Check de

Nadere informatie

De nieuwe SecuStrip, de beste anti-inbraakstrip ooit. Voorkom inbraak met SecuStrip

De nieuwe SecuStrip, de beste anti-inbraakstrip ooit. Voorkom inbraak met SecuStrip De nieuwe SecuStrip, de beste anti-inbraakstrip ooit Voorkom inbraak met SecuStrip Wat is een SecuStrip? Een SecuStrip bestaat uit 2 profielen die op de en het worden gemonteerd. Bij het sluiten van de

Nadere informatie

plus Nemef 4100 Nooit meer vergeten je deur op slot te doen. MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING Veiligheidsslot 4109/18, 4109/28, 4119/18, 4119/28

plus Nemef 4100 Nooit meer vergeten je deur op slot te doen. MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING Veiligheidsslot 4109/18, 4109/28, 4119/18, 4119/28 Nemef 4100 plus MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Nooit meer vergeten je deur op slot te doen. Veiliger, vrijer, vriendelijker. Veiligheidsslot 4109/18,

Nadere informatie

SNELLE MONTAGE, OPTIMALE BEVEILIGING

SNELLE MONTAGE, OPTIMALE BEVEILIGING AXA DEURSTRIPS Beveiliging voor deuren SNELLE MONTAGE, OPTIMALE BEVEILIGING Uw veilige keuze MET EEN HISTORIE DIE 110 JAAR TERUGGAAT, IS AXA EEN BEGRIP ALS HANG- & SLUITWERK LEVERANCIER EN HEEFT ZIJ EEN

Nadere informatie

SNELLE MONTAGE, OPTIMALE BEVEILIGING

SNELLE MONTAGE, OPTIMALE BEVEILIGING STRIPS beveiliging voor deuren SNELLE MONTAGE, OPTIMALE BEVEILIGING Uw veilige keuze MET EEN HISTORIE DIE 110 JAAR TERUGGAAT, IS AXA EEN BEGRIP ALS HANG- & SLUITWERK LEVERANCIER EN HEEFT ZIJ EEN IJZERSTERKE

Nadere informatie

BUVA. vele uitvoeringen. Inbraakwerend in. Veiligheidsinsteeksloten. Bestaande bouw

BUVA. vele uitvoeringen. Inbraakwerend in. Veiligheidsinsteeksloten. Bestaande bouw Inbraakwerend in vele uitvoeringen BUVA Veiligheidsinsteeksloten Bestaande bouw Veiligheidsinsteeksloten Type R en 32R Doornmaat: PC-maat: SKG keurmerk: 50 mm 55 mm De BUVA inbraakwerende veiligheidssloten

Nadere informatie

SecuStrip deurbeveiliging

SecuStrip deurbeveiliging SecuStrip deurbeveiliging SecuStrip is een anti-inbraakstrip, bestaande uit 2 profielen. Deze worden op de deur en het kozijn gemonteerd. Bij het sluiten van de deur wordt de toegang tot de sluitnaad afgedekt.

Nadere informatie

HET ABC VAN VEILIG WONEN. Gebaseerd op het handboek Bestaande Bouw 2011

HET ABC VAN VEILIG WONEN. Gebaseerd op het handboek Bestaande Bouw 2011 HET ABC VAN VEILIG WONEN Gebaseerd op het handboek Bestaande Bouw 2011 Veilig wonen. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het niet. Elk jaar wordt er in Nederland volgens de cijfers van het

Nadere informatie

AXA Titan Scharnieren

AXA Titan Scharnieren AXA Titan Scharnieren Voor binnen- en buitendeuren Hoogste veiligheid Extreem draagvermogen Slim ontworpen Aan alles is gedacht INNOVATE I NV L UI T B AXA maakt Nederland veiliger PATT PE N IN INNOVATE

Nadere informatie

Beveiligingsrichtlijn

Beveiligingsrichtlijn Beveiligingsrichtlijn PKVW Beveiligingsrichtlijn Genormeerde samenstelling van componenten voor gevelelementen en andere producten Versie februari 2014 (2) INHOUDSOPGAVE BEVEILIGINGSRICHTLIJN POLITIEKEURMERK

Nadere informatie

kluswijzer beveiliging

kluswijzer beveiliging kluswijzer 4 beveiliging Plezierig wonen Wonen is iets persoonlijks. In uw woning ziet u graag de kleuren waar u van houdt, heeft u een indeling waar u zich prettig bij voelt en als het even kan, wat voor

Nadere informatie

Stop! Beveiligde woning! Hoe u inbraken in uw woning kunt voorkomen.

Stop! Beveiligde woning! Hoe u inbraken in uw woning kunt voorkomen. Stop! Beveiligde woning! Hoe u inbraken in uw woning kunt voorkomen. 1 Inhoud Veel deuren, veel ramen? Makkelijk naar binnen! 3 Checklist: is uw woning goed beveiligd? 4 Nog meer tips 9 Hoe krijgt u 10%

Nadere informatie

S² (veiligheids)scharnieren

S² (veiligheids)scharnieren S² (veiligheids)scharnieren S² safe & secure. Uitsluitend voordelen. Introductie inhoud: OptiMaxx glijlagerscharnier 4 3,0mm glijlagerscharnier 8 3,0mm kogellagerscharnier 10 3,0mm scharnier 14 Toebehoren

Nadere informatie

Vluchtwegen Gebruik SecuBar nooit bij vluchtwegen zoals slaapkamer ramen.

Vluchtwegen Gebruik SecuBar nooit bij vluchtwegen zoals slaapkamer ramen. DOORVALBEVEILIGING SecuBar raambeveiliging SecuBar is een uitgebreid programma beveilingsproducten voor bovenlichtjes, ramen, val ramen, schuifpuien en lichtkoepels. Vrijwel alle modellen zijn eenvoudig

Nadere informatie

Nemef kortschilden 3406 SKG***

Nemef kortschilden 3406 SKG*** Nemef kortschilden 3406 SKG*** Voor de veiligheidssloten 4119, 4139, 4219 en 4319. Voorkomt dat de cilinder aan de buitenzijde van de deur uitsteekt. Met gehard stalen plaat tegen doorboring. Buitenschild

Nadere informatie

Beveiligingsrichtlijn

Beveiligingsrichtlijn Beveiligingsrichtlijn PKVW Beveiligingsrichtlijn Genormeerde samenstelling van componenten voor gevelelementen en andere producten Versie april 2015 INHOUDSOPGAVE BEVEILIGINGSRICHTLIJN POLITIEKEURMERK

Nadere informatie

Politiekeurmerk. module 5. Sport, dienstverlening en veiligheid

Politiekeurmerk. module 5. Sport, dienstverlening en veiligheid Politiekeurmerk module 5 INHOUDSOPGAVE INLEIDING...3 DADERS...4 Profielen... 4 Manier van werken... 5 PREVENTIE...6 Toegangscontrole... 6 Sleutelbeheer... 6 Bewoonde indruk... 6 Waardeberging en registratie...

Nadere informatie

BUVA PA-OD. Robuuste. veiligheid. Doorvalbeveiliging en barrièrestang. Doorvalbeveiliging - Voldoet aan NEN 6702

BUVA PA-OD. Robuuste. veiligheid. Doorvalbeveiliging en barrièrestang. Doorvalbeveiliging - Voldoet aan NEN 6702 Robuuste veiligheid BUVA PA-OD Doorvalbeveiliging en barrièrestang Doorvalbeveiliging - Voldoet aan NEN 6702 Barrièrestang inbraakwerend - Voldoet aan nen 5089 en brl 3104 Bestaande bouw BUVA PA-OD doorvalbeveiliging

Nadere informatie

DE BEST GETESTE DEURBEVEILIGINGSSTRIPS

DE BEST GETESTE DEURBEVEILIGINGSSTRIPS STRIPS beveiliging voor deuren DE BEST GETESTE DEURBEVEILIGINGSSTRIPS Uw veilige keuze WAAROM ONZE BEVEILIGINGSSTRIPS DE OPLOSSING ZIJN MET EEN HISTORIE DIE 110 JAAR TERUGGAAT, IS AA EEN BEGRIP ALS HANG-

Nadere informatie

Anti-inbraakstrips. SecuStrip

Anti-inbraakstrips. SecuStrip SecuStrip Anti-inbraakstrips SecuStrip SecuStrip voorkomt het openbreken van of raam. Het systeem bestaat uit 2 profielen, die de sluitnaad hermetisch afdekken. De kracht van SecuStrip is dat het een eenvoudige,

Nadere informatie

Sloten. Voor toepassing in utiliteits- en woningbouwprojecten. Conform DIN 18251-1, klasse 3

Sloten. Voor toepassing in utiliteits- en woningbouwprojecten. Conform DIN 18251-1, klasse 3 Sloten Voor toepassing in utiliteits- en woningbouwprojecten Conform DIN 11-1, klasse 3 Sloten Voorplaat Slotkast Dagschoot Beschermings rillen Tuimelaar Slotgat afstand Nachtschoot Doornmaat Dagschoot

Nadere informatie

1. Het vervangen van een erkerkozijn

1. Het vervangen van een erkerkozijn 1. Het vervangen van een erkerkozijn De wensen zijn terugbrengen in oorspronkelijke staat maar met de gemakken van de tegenwoordige tijd (HR ++ glas en uitgevoerd in hardhout klasse 1). Dit kozijn dient

Nadere informatie

NATUURLIJK VENTILEREN MET DE AXA RAAMUITZETTERS

NATUURLIJK VENTILEREN MET DE AXA RAAMUITZETTERS RAAMUITZETTERS manueel NATUURLIJK VENTILEREN MET DE AXA RAAMUITZETTERS RAAMUITZETTERS manueel UW BETROUWBARE PARTNER 2 gelukkig is er AXA AXA Home Security 4 Kwaliteit 6 Garantie 7 SKG 8 Politie Keurmerk

Nadere informatie

Montage voorschrift Brondool slot type 610 LED

Montage voorschrift Brondool slot type 610 LED Montage voorschrift Brondool slot type 610 LED Inbouw- en montagevoorschriften Algemeen Storingen welke voorkomen hadden kunnen worden door het correct uitvoeren van de Brondool inbouwen montagevoorschriften,

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING Evolution

MONTAGEHANDLEIDING Evolution MONTAGEHANDLEIDING Evolution Technische specificaties. Buitenschild Afmetingen Materiaal; 310mm x 50mm x 12mm (l x b x d) Aluminium met polycarbonaat en nylon onderdelen Sloten; Nemef 4918 Kaartlezer technologie;

Nadere informatie

VEILIG THUIS GIDS BOORDEVOL TIPS OM UW HUIS TE BEVEILIGEN TEGEN INBRAAK EENVOUDIGE MONTAGE VOOR ELKE SITUATIE EEN VEILIGE OPLOSSING

VEILIG THUIS GIDS BOORDEVOL TIPS OM UW HUIS TE BEVEILIGEN TEGEN INBRAAK EENVOUDIGE MONTAGE VOOR ELKE SITUATIE EEN VEILIGE OPLOSSING VEILIG THUIS GIDS BOORDEVOL TIPS OM UW HUIS TE BEVEILIGEN TEGEN INBRAAK EENVOUDIGE MONTAGE VOOR ELKE SITUATIE EEN VEILIGE OPLOSSING ONAFHANKELIJK GETEST EN GOEDGEKEURD INBRAAKKANS 95% LAGER ALTIJD EEN

Nadere informatie

RAAM- EN DEURCOMPONENTEN. Smart Easyfix

RAAM- EN DEURCOMPONENTEN. Smart Easyfix RAAM- EN DEURCOMPONENTEN Smart Easyfix RAAM- EN DEURCOMPONENTEN De afgeschuinde hoek van de lagers zorgt voor een probleemloze geleiding van de deurbledden in de kozijnbledden. AXA Smart Easyfix Snel en

Nadere informatie

Beveiligingsrichtlijn

Beveiligingsrichtlijn Beveiligingsrichtlijn PKVW Beveiligingsrichtlijn Genormeerde samenstelling van componenten voor gevelelementen en andere producten Versie april 2016 www.politiekeurmerk.nl 1) Het betreffen hier geen gecertificeerde

Nadere informatie

SILVERLINE RAAMBESLAG. raambeslag

SILVERLINE RAAMBESLAG. raambeslag SILVERLINE RAAMBESLAG ijzersterk merk van Ivana raambeslag veilig & f u n c t i o n e e l raamuitzetters Het assortiment raambeslag van Ivana biedt een scala aan oplossingen voor het ventileren en beveiligen

Nadere informatie

Voorkom inbraak! Enkele maatregelen kunnen een verschil maken!

Voorkom inbraak! Enkele maatregelen kunnen een verschil maken! Voorkom inbraak! Enkele maatregelen kunnen een verschil maken! Achterzijde 69% Naaststaande foto toont aan dat inbrekers zich vaak een toegang tot de woning verschaffen via de achterzijde. Veel hangt natuurlijk

Nadere informatie

Voorkom inbraak! Enkele maatregelen kunnen een verschil maken!

Voorkom inbraak! Enkele maatregelen kunnen een verschil maken! Voorkom inbraak! Enkele maatregelen kunnen een verschil maken! Achterzijde 69% Naaststaande foto toont aan dat inbrekers zich vaak een toegang tot de woning verschaffen via de achterzijde. Veel hangt natuurlijk

Nadere informatie

VEILIG THUIS GIDS BOORDEVOL TIPS! INBRAAKKANS 95% LAGER! NIEUWE PRODUCTEN!

VEILIG THUIS GIDS BOORDEVOL TIPS! INBRAAKKANS 95% LAGER! NIEUWE PRODUCTEN! VEILIG THUIS GIDS BOORDEVOL TIPS! INBRAAKKANS 95% LAGER! NIEUWE PRODUCTEN! Dus bij u is nog nooit ingebroken. En? Of we het leuk vinden of niet, inbraak is de gewoonste zaak van de wereld geworden. Slaat

Nadere informatie

plus Nemef 4100 Nooit meer vergeten je deur op slot te doen. MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING Veiligheidsslot 4109/18, 4109/28, 4119/18, 4119/28

plus Nemef 4100 Nooit meer vergeten je deur op slot te doen. MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING Veiligheidsslot 4109/18, 4109/28, 4119/18, 4119/28 Nemef 4100 plus MONTGE- EN GEBRUIKSHNDLEIDING SS BLOY, the global leader in door opening solutions Nooit meer vergeten je deur op slot te doen. Veiliger, vrijer, vriendelijker. Veiligheidsslot 4109/18,

Nadere informatie

S² (veiligheids) oplegsloten

S² (veiligheids) oplegsloten S² (veiligheids) oplegsloten S² safe & secure. Uitsluitend voordelen. Introductie inhoud: Unieke eigenschappen VOS 7000 pag. 4 Assortiment VOS 7000 pag. 5 Unieke eigenschappen OSW 550 & 560 pag. 6 Assortiment

Nadere informatie

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Op bestaand DIN slot Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Met

Nadere informatie

VOORJAAR PREVENTIETIPS BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen. genieten van het voorjaar... BEWAAREXEMPLAAR

VOORJAAR PREVENTIETIPS BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen. genieten van het voorjaar... BEWAAREXEMPLAAR BEVEILIGINGS GROEP VOORJAAR PREVENTIETIPS Ontspannen genieten van het voorjaar... BEWAAREXEMPLAAR Goede preventie is belangrijk en schade voorkomen begint bij het nemen van de juiste maatregelen. NVD Beveiligingsgroep

Nadere informatie

DEURBLOK PALIERIS G 351

DEURBLOK PALIERIS G 351 DEURBLOK PALIERIS G 351 Les méthodes et spécifications décrites sont susceptibles de modifications en cas de changements apportés par le constructeur à la fabrication des différents organes et accessoires

Nadere informatie

S² (veiligheids) insteeksloten

S² (veiligheids) insteeksloten S² (veiligheids) insteeksloten S² safe & secure. Uitsluitend voordelen. Introductie inhoud: Woningbouw buiten VSW12/VBW12 pag. 4 Woningbouw binnen BSW12 pag. Projectbouw PSU943 pag. 12 Toebehoren pag.

Nadere informatie

stolp veiligheidbuva RVS - LINE BALKESPAGNOLETTEN SERIE 8000 VOOR STOLPRAMEN EN STOLPDEUREN DE MEEST INBRAAKWERENDE ESPAGNOLET

stolp veiligheidbuva RVS - LINE BALKESPAGNOLETTEN SERIE 8000 VOOR STOLPRAMEN EN STOLPDEUREN DE MEEST INBRAAKWERENDE ESPAGNOLET BUVA RATIONELE BOUWPRODUKTEN B.V. DIN 18054/EF 0 - EF 2 NEN 5096 klasse 2 Politiekeurmerk nieuwbouw Bouwbesluit 1999/2003 Goedgekeurd door SHR/SKH stolp veiligheidbuva BALKESPAGNOLETTEN RVS - LINE SERIE

Nadere informatie

VOORKOM BINNENDRINGEN VAN ONGEWENSTE GASTEN

VOORKOM BINNENDRINGEN VAN ONGEWENSTE GASTEN KIERSTANDHOUDER Houd indringers buiten VOORKOM BINNENDRINGEN VAN ONGEWENSTE GASTEN AXA KIERSTANDHOUDER Beschermd u tegen indringers Naast inbreken zijn er vele manieren om uw huis binnen te dringen. Een

Nadere informatie

VOORKOM BINNENDRINGEN VAN ONGEWENSTE GASTEN

VOORKOM BINNENDRINGEN VAN ONGEWENSTE GASTEN KIERSTANDHOUDER Houd indringers buiten VOORKOM BINNENDRINGEN VAN ONGEWENSTE GASTEN Technische specificaties Kierstandhouder IN Voor naar binnen draaiende deuren Type deur Materiaal Aanbevolen schroeven

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE VOORWOORD INFORMATIE SLOTEN VOORWOORD - VOORWOORD...3

INHOUDSOPGAVE VOORWOORD INFORMATIE SLOTEN VOORWOORD - VOORWOORD...3 INHOUDSOPGAVE VOORWOORD VOORWOORD - VOORWOORD...3 INFORMATIE INFORMATIE - TYPE SLOTEN...5 - AFSTAND EN DOORNMAAT...5 - DRAAIRICHTINGEN...6 - DEURPROFIELEN...6 - OPTIES...7 - SKG-KEURMERK...8 - GEBRUIKSADVIES...9

Nadere informatie

Inbraakwerend beslag voor ramen en deuren

Inbraakwerend beslag voor ramen en deuren Inbraakwerend beslag voor ramen en deuren Copyright Handelsonderneming J.P.M. Kok - Soest - Februari 2011 BOUWBESLAG & RAAMSYSTEMEN IN BESLAG GENOMEN HET BESTE Comfort gecombineerd met maximale veiligheid!

Nadere informatie

Catalogus 2012 beveiligings- en veiligheidsproducten. secuproducts altijd een veilig idee

Catalogus 2012 beveiligings- en veiligheidsproducten. secuproducts altijd een veilig idee Catalogus 2012 beveiligings- en veiligheidsproducten secuproducts altijd een veilig idee secuproducts altijd een veilig idee Secuproducts 3 SecuStrip 15 SecuMax 111 Secushield 145 Secubar 39 Secubar 97

Nadere informatie

PN UNI TOP SWING MONTAGE EN ONDERHOUD

PN UNI TOP SWING MONTAGE EN ONDERHOUD PN UNI TOP SWING MONTAGE EN ONDERHOUD Het raam werkt alleen soepel als de rails gesmeerd zijn. Gebruik hiervoor zuurvrije olie of vaseline. Andere smeermiddelen zoals silicone of teflon verdampen snel,

Nadere informatie

VOORKOM BINNENDRINGEN VAN ONGEWENSTE GASTEN

VOORKOM BINNENDRINGEN VAN ONGEWENSTE GASTEN KIERSTANDHOUDER Houd indringers buiten VOORKOM BINNENDRINGEN VAN ONGEWENSTE GASTEN AXA KIERSTANDHOUDER Beschermd u tegen indringers Naast inbreken zijn er vele manieren om uw huis binnen te dringen. Een

Nadere informatie

Beveiligingsrichtlijn en Productenlijst BESTAANDE BOUW Genormeerde samenstelling van componenten voor gevelelementen en andere producten

Beveiligingsrichtlijn en Productenlijst BESTAANDE BOUW Genormeerde samenstelling van componenten voor gevelelementen en andere producten Beveiligingsrichtlijn en Productenlijst BESTAANDE BOUW Genormeerde samenstelling van componenten gevelelementen en andere producten VERSIE april 2010 Dit hoofdstuk is een bewerking van de publicatie van

Nadere informatie

NIEUW EEN COMPLETE LIJN VEREND VASTDRAAIBAAR VEILIGHEIDSBESLAG

NIEUW EEN COMPLETE LIJN VEREND VASTDRAAIBAAR VEILIGHEIDSBESLAG NIEUW AXA PREMIUM Veiligheidsbeslag EEN COMPLETE LIJN VEREND VEILIGHEIDSBESLAG Het assortiment De knop is omkeerbaar voor zowel naar links- als naar rechtsdraaiende deuren. BINNEN ROZET SMAL ROZET De kruk

Nadere informatie

Met een veilig gevoel van huis? Deur op slot. Een goed begin!

Met een veilig gevoel van huis? Deur op slot. Een goed begin! Met een veilig gevoel van huis? Deur op slot. Een goed begin! 50% van de inbraken kunt u eenvoudig voorkomen. 90% van de inbraken gebeurt door gelegenheidsinbrekers. 95% minder kans op inbraak? Lees deze

Nadere informatie

Deurnaalden met paniekontgrendeling: uitv. 80, 81, 82 en 83

Deurnaalden met paniekontgrendeling: uitv. 80, 81, 82 en 83 kijk voor de meest actuele info op www.alprokon.com Deurnaalden met paniekontgrendeling: uitv. 80, 81, 82 en 83 Een professionele meerpuntssluiting met paniekontgrendeling geïntegreerd in Alprokon deurnaalden.

Nadere informatie

Veiligheids-meerpuntssloten G.U-SECURY. voor deuren van hout, kunststof en aluminium

Veiligheids-meerpuntssloten G.U-SECURY. voor deuren van hout, kunststof en aluminium Veiligheids-meerpuntssloten G.U-SECURY voor deuren van hout, kunststof en aluminium G.U-SECURY Automatische meerpuntssloten met hand- en motorbediening Ideaal voor alle types toegangsdeuren G.U heeft een

Nadere informatie

Nemef Smart Base veiligheidsslot

Nemef Smart Base veiligheidsslot Nemef Smart Base veiligheidsslot 4109/18, 4109/28, 4119/18, 4119/28 Montage- en gebruikershandleiding SS BLOY, the global leader in door opening solutions 1 Voorwoord Geachte klant, Bedankt voor de aanschaf

Nadere informatie

Veilig thuis gids. Boordevol tips om uw huis te beveiligen tegen inbraak. eenvoudige montage. voor elke situatie een veilige oplossing

Veilig thuis gids. Boordevol tips om uw huis te beveiligen tegen inbraak. eenvoudige montage. voor elke situatie een veilige oplossing Veilig thuis gids Boordevol tips om uw huis te beveiligen tegen inbraak eenvoudige montage voor elke situatie een veilige oplossing onafhankelijk getest en goedgekeurd inbraakkans 95% lager Altijd een

Nadere informatie

draaiend - Ramen en deuren - Nastelbaar of standaard - Gelagerd en ongelagerd - Topcoat en RVS

draaiend - Ramen en deuren - Nastelbaar of standaard - Gelagerd en ongelagerd - Topcoat en RVS draaiend RationeelBUVA Scharnieren - Ramen en deuren - Nastelbaar of standaard - Gelagerd en ongelagerd - Topcoat en RVS BUVA Scharnieren Algemeen Al jaren vormen de BUVA scharnieren in combinatie met

Nadere informatie

- Kluswijzer - 4. Zelf uw woning beveiligen

- Kluswijzer - 4. Zelf uw woning beveiligen 4. Zelf uw woning beveiligen U sluit altijd trouw alle ramen en deuren af wanneer u uitgaat. U hangt nooit een touwtje uit de brievenbus. U waakt ervoor zomaar sleutels uit te lenen of te laten rondslingeren.

Nadere informatie

Sloten. Insteeksloten voor buiten- en binnendeuren

Sloten. Insteeksloten voor buiten- en binnendeuren Sloten Insteeksloten voor buiten- en binnendeuren Producten van de G.U-Groep voor deuren Inhoud Veiligheids-insteeksloten 2154 2124 2174 2114 bladzijde 10 bladzijde 12 bladzijde 12 bladzijde 14 0024 6031

Nadere informatie

Schüco vlak (7 cm, 5 kamer) profiel CT-70 Classic: met glas: hr ++, 4-16 argon-4,

Schüco vlak (7 cm, 5 kamer) profiel CT-70 Classic: met glas: hr ++, 4-16 argon-4, Schüco vlak (7 cm, 5 kamer) profiel CT-70 Classic: met glas: hr ++, 4-16 argon-4, Aanbiedingen prijslijst Deurkozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Hieronder kunt u een bestel prijslijst deurkozijnen

Nadere informatie

ESPAGNOLETSLUITINGEN Pompespagnoletten & DX Veiligheidsespagnolet

ESPAGNOLETSLUITINGEN Pompespagnoletten & DX Veiligheidsespagnolet ESPAGNOLETSLUITINGEN Pompespagnoletten & DX Veiligheidsespagnolet 1 DX Veiligheidsespagnoletsluiting Vormgeving Esthetisch slank model passend binnen de hedendaagse bestaande bouw en nieuwbouw. Veilig

Nadere informatie

DEURBLOK PALIERIS G 371

DEURBLOK PALIERIS G 371 DEURBLOK PALIERIS G 371 Les méthodes et spécifications décrites sont susceptibles de modifications en cas de changements apportés par le constructeur à la fabrication des différents organes et accessoires

Nadere informatie

Oplegslot 3011. Informatie. Gebruikshandleiding. Montagehandleiding Ø10. Montageplaats Links of rechts

Oplegslot 3011. Informatie. Gebruikshandleiding. Montagehandleiding Ø10. Montageplaats Links of rechts 37-254 (01-11) 3011 U bent in het bezit gekomen van een X kwaliteitsproduct. Links of rechts 14 16 30 45 4 32 Ø10 26 17 Naar buiten draaiende ramen. Rolmaat, (accu)boormachine, schroevendraaier, boortje

Nadere informatie

Ieder huisje heeft zijn...kluisje. Preventie van woninginbraken. Politiezone Geel Laakdal Meerhout Jos Delarbre

Ieder huisje heeft zijn...kluisje. Preventie van woninginbraken. Politiezone Geel Laakdal Meerhout Jos Delarbre Ieder huisje heeft zijn...kluisje Preventie van woninginbraken. Politiezone Geel Laakdal Meerhout Jos Delarbre Woninginbraken Laakdal Soorten inbrekers De beroepsinbreker zeer goed voorbereid, geavanceerde

Nadere informatie

Veiligheid. De expertise van Belisol gaat een leven lang mee

Veiligheid. De expertise van Belisol gaat een leven lang mee Veiligheid De expertise van Belisol gaat een leven lang mee Belisol_Veiligh_NLD_JOB.indd 1 8/04/2009 12:37:11 Belisol_Veiligh_NLD_JOB.indd 2 8/04/2009 12:37:28 Belisol De expertise van Belisol gaat een

Nadere informatie

Beveiligingsrichtlijn en Productenlijst BESTAANDE BOUW Genormeerde samenstelling van componenten voor gevelelementen en andere producten

Beveiligingsrichtlijn en Productenlijst BESTAANDE BOUW Genormeerde samenstelling van componenten voor gevelelementen en andere producten Beveiligingsrichtlijn en Productenlijst BESTAANDE BOUW Genormeerde samenstelling van componenten gevelelementen en andere producten VERSIE februari 2009 Redactie: Centrum Beveiliging & Veiligheid (CB&V)

Nadere informatie

Inbraak Overval Brand preventie

Inbraak Overval Brand preventie Inbraak Overval Brand preventie Woninginbraak Woninginbraak kan een grote impact hebben op uw gevoel van veiligheid. Er zijn vreemden in uw huis geweest. Helaas komt woninginbraak regelmatig voor. De politie

Nadere informatie

Woning beveiligen. Klus wijzer. Handige tips wanneer u zelf gaat klussen

Woning beveiligen. Klus wijzer. Handige tips wanneer u zelf gaat klussen Woning beveiligen Klus wijzer Handige tips wanneer u zelf gaat klussen U sluit altijd trouw alle ramen en deuren af wanneer u uitgaat; u hangt nooit een touwtje uit de brievenbus; u waakt ervoor zomaar

Nadere informatie

Raamuitzetters (04-07)

Raamuitzetters (04-07) Raamuitzetters www.axa-hang-sluitwerk.nl 1001-00-20 (04-07) Zekerheid, daar draait het om. Keurmerken SKG De STICHTING KWALITEITSCENTRUM GEVELBOUW (SKG), is een onafhankelijke instantie, die erop toeziet,

Nadere informatie

Zo vooruitstrevend kan veiligheid zijn

Zo vooruitstrevend kan veiligheid zijn LIPS Safety Line a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d Zo vooruitstrevend kan veiligheid zijn Paniekopeners moeten werken onder alle omstandigheden en voldoen aan alle normen en eisen

Nadere informatie

BUITENDEUREN VOOR IEDEREEN

BUITENDEUREN VOOR IEDEREEN BUITENDEUREN VOOR IEDEREEN mét advies INHOUDSTAFEL Woordje uitleg 3 A. Standaardafmeting op voorraad 4 1. Klassiek paneel 5 A. Chinchilla glas B. Vol paneel 2. Halfglasdeur 6 A. Budget B. Zware uitvoering

Nadere informatie