Invoeren van nationale feestdagen in het TMS in Nederland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Invoeren van nationale feestdagen in het TMS in Nederland"

Transcriptie

1 Invoeren van nationale feestdagen in het TMS in Nederland 1. Beleid ten aanzien van werken/niet werken op een nationale feestdag: Hoofdregel De hoofdregel is dat de werknemer die normaal gezien op een feestdag dag werkt, recht heeft op vrije tijd, met behoud van loon. Werknemers met een vast arbeidspatroon Stel, een werknemer werkt volgens zijn vaste arbeidspatroon elke maandag van 10:00 18:00 uur (7.5 uur). Op het moment dat een volgens de CAO erkende feestdag op een maandag valt, bijvoorbeeld tweede pinksterdag, heeft de werknemer die dag recht op loon, voor uren die hij normaal gezien op die dag werkt, in dit geval 7.5 uur. Als de winkel geopend is op een feestdag en de werknemer werkt die dag, heeft hij tevens recht op de feestdagen toeslag over de uren die hij heeft gewerkt. Uitgaande van het bovengenoemde voorbeeld, geldt de volgende berekening: a. De werknemer hoeft deze dag niet te werken De werknemer heeft recht op loon, voor 7.5 uur b. De winkel is geopend en de werknemer werkt van 12:00 18:00 uur De werknemer heeft recht op loon, voor 7.5 uur. Plus de feestdagen toeslag over de uren die hij heeft gewerkt. Werknemers met flexibel arbeidspatroon. Als er geen sprake is van een vast arbeidspatroon omdat de werknemer flexibel wordt ingeroosterd, moet per geval worden bekeken hoe met de loonuitbetaling bij feestdagen moet worden omgegaan. Uitgangspunt hierbij is het gemiddelde arbeidspatroon over een periode van 13 weken voorafgaand aan de feestdag. Deze zogenaamde referteperiode sluit aan bij de regeling in de CAO omtrent de loondoorbetaling tijdens ziekte (artikel ). Uitgaande van het voorbeeld van 2 e pinksterdag wordt als volgt geredeneerd: - 2 e pinksterdag valt op maandag, in week 21, Gekeken wordt naar de maandagen in de periode van week 8 tot en met week Stel, werknemer X heeft gedurende deze 13 weken op 9 maandagen niet gewerkt en op 4 maandagen wel. Respectievelijk voor 4 uur, 7.5 uur, 7.5 uur en 6 uur. - Totaal 25 uur, verdeeld over 13 maandagen, gemiddeld 25/13=1.92 per maandag. Afgerond op een kwartier is dit 2 uur. - Op 2 e pinksterdag heeft hij dus recht op behoud van loon voor 2 uur - Werkt de betreffende werknemer op de feestdag (meer dan 2 uur), dan wordt uiteraard uitgegaan van de werkelijke gewerkte uren plus de geldende zondagtoeslag. Dit zijn de nationale feestdagen in Nederland volgens de CAO: Nieuwjaarsdag, 2 e Paasdag, Hemelvaartsdag, 2 e Pinksterdag, 1 e en 2 e Kerstdag, eenmaal in de vijf jaar de dag waarop de Nationale Bevrijdingsdag (5 mei) wordt gevierd, en de dag waarop Koninginnedag wordt gevierd.

2 2. Verwerken van national feestdagen in het Time Management systeem In het rooster: Op een Nationale feestdag wordt het personeel ingeroosterd dat werkt. In het timesheet: Nadat de feestdag heeft plaatsgevonden moet de timesheet worden goedgekeurd (approved). Je geeft per persoon aan hoe de betreffende dag wordt doorbetaald. We onderscheiden hier 2 verschillende situaties, elk met een eigen werkwijze in TMS: 2.1 Een medewerker werkt NIET op een nationale feestdag Stap 1: Stap 2: Stap 3: Je opent het 13 week reference report, selecteert de persoon en draait het rapport, je laat dit rapport openstaan. Je gaat nu naar de desbetreffende timesheet en voeg een regel toe met de functionaliteit add timecard. Je vult hier de persoon in kwestie in en kent het pay type National Holiday toe. Je vult nu het gemiddeld aantal gewerkte uren in die gemaakt zijn in de afgelopen 13 weken. Bij de start- en eindtijd houd je het normale werkpatroon van de medewerker aan. Voorbeeld: Persoon X heeft in de afgelopen 13 weken 2.5 uur gewerkt. Je boekt deze 2.5 uur volgens zijn normale werkpatroon, 10:00 tot 12:30. Dit resulteert in de volgende afbeelding. 2.2 Een medewerker werkt WEL op een nationale feestdag Stap 1: Stap 2: Stap 3: Je opent het 13 week reference report, selecteert de persoon en draait het rapport, je laat dit rapport openstaan. Je gaat nu naar de desbetreffende timesheet en voeg een regel toe met de functionaliteit add timecard. Je vult hier de persoon in kwestie in. Je vergelijkt het aantal gewerkte uren op de nationale feestdag met de gewerkte uren in de afgelopen 13 weken. Zijn de gewerkte uren hoger dan het gemiddelde over de afgelopen 13 weken, ga dan naar stap 3.1. Zijn de gewerkte uren lager dan het gemiddelde over de afgelopen 13 weken, ga dan naar stap 3.2. Stap 3.1: De gewerkte uren zijn hoger dan het gemiddelde. Bijvoorbeeld, iemand heeft op de nationale feestdag 6 uur gewerkt, van 12:00-18:00u en in de dertien weken voorafgaand aan de feestdag gemiddeld 2,5 uur.

3 Je hoeft nu alleen de gewerkte uren goed te keuren. Je kent het pay type national holiday NIET toe. Het systeem herkent de dag als zijnde een nationale feestdag en houdt automatisch rekening met het zondagstarief. Stap 3.2: De gewerkte uren zijn lager dan het gemiddelde. Bijvoorbeeld, iemand heeft op de nationale feestdag 6 uur gewerkt, van 12:00-18:00u en in de dertien weken voorafgaand aan de feestdag gemiddeld 7,5 uur. Deze persoon heeft bovenop de 6 gewerkte uren (zondagstarief) recht op uitbetaling van nog 1,5 uur (normaal tarief). Je verricht in dit geval twee handelingen: Eerst keur je de uren goed die de persoon heeft gewerkt. Daarna vul je de uren aan met het verschil waar de persoon recht op heeft, namelijk het gemiddeld aantal uren voorafgaand aan de feestdag, Dit laatste doe je door een extra regel toe te voegen met add timecard. In deze regel voeg je het verschil tussen de gewerkte uren op de nationale feestdag en de gemiddeld gewerkte uren in de afgelopen 13 weken toe. In genoemd voorbeeld bedraagt het verschil 7,5 uur 6 uur = 1.5 uur. Aan dit verschil ken je pay type National Holiday toe. Het gaat hier om niet gewerkte uren die wel doorbetaald moeten worden. Aan de 1,5 uur ken je een begin- en eindtijd toe dat in overeenstemming is met het normale werkpatroon. Dit resulteert in de volgende timesheet.

4 3. Winkel voorbeeld (voor extra verduidelijking) In winkel X werken de volgende personen; Lucas, Jan, Anniek en Kimberley. Anniek en Kimberley werken van 10:00 tot 18:00 en Jan en Lucas zijn op deze Nationale feestdag vrij. De nationale feestdag vindt plaats op een donderdag. De winkel is normaal gezien van 10:00 tot 21:00 open. Stap 1: Je opent het 13 week reference rapport en vraagt voor elke persoon het gemiddeld aantal gewerkte uren op en noteert deze. Het rapport is te openen door naar het today scherm te gaan en op reports te klikken. Vervolgens kan je het rapport openen door op het 13 week reference report te klikken. Je vult nu je winkel (Store), de persoon (Employee) en de begin datum (start date) in. Vervolgens klik je op view report.

5 Je zult nu het volgende rapport zien. De nationale feestdag valt op een donderdag wat inhoud dat we de data van de donderdag nodig hebben. In het voorbeeld wat hierboven staat weergegeven is te zien dat Anniek in de afgelopen 13 weken gemiddeld 10:00 heeft gewerkt. Je doet dit vervolgens voor alle medewerkers. Gemid. 13 weken Anniek 10:00 Kimberley 03:30 Lucas 00:00 Jan 02:30 Stap 2: Na het noteren van de gewerkte uren ga je uren goedkeuren van de personen die hebben gewerkt op de nationale feestdag. Je opent de desbetreffende timesheet en vergelijkt de gewerkte uren op de nationale feestdag met de uren uit het 13 week reference report. Nationale feestdag Gemid. 13 weken Anniek 06:00 10:00 Kimberley 05:00 03:30 Kimberley heeft duidelijk meer uur gemaakt op de nationale feestdag. Dit betekent dat je haar uren alleen hoeft goed te keuren.

6 Bij Anniek is dit niet het geval. Ze werkte gemiddeld 4 uur meer ( 10:00 06:00) en heeft recht op deze uren. Je voegt nu een regel toe met de functionaliteit add timecard en zorgt ervoor dat ze 4 uur meer uitbetaald krijgt onder het pay type National Holiday. Je doet dit volgens haar normale werkpatroon. In het onderstaande voorbeeld is dit als volgt gedaan: 10:00 12:00 (2 uur) National Holiday 12:00 18:00 (6 uur) 18:00 20:00 (2 uur) National Holiday Stap 3: Als deze uren correct zijn ingevoerd gaan we over naar de personen kijken die niet werkzaam zijn op de nationale feestdag, dit zijn Jan en Lucas. Je pakt nu je notie erbij waarop de gemiddelde gewerkte uren in de afgelopen 13 weken staat genoteerd. Gemid. 13 weken Lucas 00:00 Jan 02:30 Lucas heeft niet gewerkt in de afgelopen 13 weken wat inhoud dat hij geen recht heeft op uitbetaling van uren. Jan daar in tegen heeft wel gewerkt in de afgelopen 13 weken en heeft dus recht op twee en half uur uitbetaalding onder het pay type National holiday. Je doet dit weer volgens zijn verwachte werkpatroon. Vervolgens open je het 13 week reference report <Screenshot rapport (reports)> Selecteert de naam van de persoon in kwestie. Stap 4: Tot slot keur je alle uren goed. (approve)

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Maart 2017 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens 2 H2. Starten

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Werktijden 2 Vaststelling van werkroosters geschiedt voor voltijders met inachtneming van de volgende voorwaarden:

Werktijden 2 Vaststelling van werkroosters geschiedt voor voltijders met inachtneming van de volgende voorwaarden: HOOFDSTUK 3 ARBEIDSDUUR EN ARBEIDSTIJDEN ARTIKEL 8 ARBEIDSDUUR, WERKTIJDEN EN COMPENSATIE-UREN Arbeidsduur 1 Op kalenderjaarbasis bedraagt de arbeidsduur van een voltijdwerknemer gemiddeld 36 uur per week.

Nadere informatie

JUS. Jaarurensystematiek. een inhoudelijke toelichting bij de invoering in de gehandicaptenzorg. JaarUrenSystematiek (JUS)

JUS. Jaarurensystematiek. een inhoudelijke toelichting bij de invoering in de gehandicaptenzorg. JaarUrenSystematiek (JUS) JUS Jaarurensystematiek een inhoudelijke toelichting bij de invoering in de gehandicaptenzorg JaarUrenSystematiek (JUS) Inleiding In de CAO Gehandicaptenzorg 2007-2008 (CAO) is opgenomen dat per 1 januari

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Werken in de horeca. 12 meest gestelde vragen door werknemers. L1NDA BV www.l1nda.nl

Werken in de horeca. 12 meest gestelde vragen door werknemers. L1NDA BV www.l1nda.nl Werken in de horeca 12 meest gestelde vragen door werknemers INTRODUCTIE Een (bij)baan in de horeca. Sinds april 2014 is er geen horeca CAO, maar wat betekent dat voor jou als werknemer? Je wilt natuurlijk

Nadere informatie

Medewerkers in Bitcare Personeel

Medewerkers in Bitcare Personeel Medewerkers invoeren in Bitcare Personeel - Juli 2017 Medewerkers in Bitcare Personeel Welkom en wat leuk dat u aan de slag gaat met Bitcare en Bitcare Personeel. In dit document leggen wij uit hoe u een

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Informatie voor Uitzendkrachten Accountemps en Officeteam

Informatie voor Uitzendkrachten Accountemps en Officeteam Informatie voor Uitzendkrachten Accountemps en Officeteam Contact gegevens Amsterdam Accountemps 020-420 32 30 OfficeTeam 020-346 34 82 Accountemps / OfficeTeam Antwoordnummer 46729 1060 VL Amsterdam Rotterdam

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Opvang tijdens studiedagen www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478

Nadere informatie

( v e r s i e o p d r a c h t g e v e r s )

( v e r s i e o p d r a c h t g e v e r s ) H andleiding P - services D igitaal u renbriefjes ( v e r s i e o p d r a c h t g e v e r s ) Wat kunt u in de digitale omgeving van P-services? Als opdrachtgever kunt u in deze beveiligde omgeving informatie

Nadere informatie

Personeelshandboek. el&p Payrolling

Personeelshandboek. el&p Payrolling Personeelshandboek el&p Payrolling Maart 2015 Inhoud 1. Voorwoord... 3 2. Algemene Beschrijving Organisatie... 3 3. Indiensttreding:... 3 4. Salaris:... 3 1. Salaris:... 3 2. Onkostenvergoeding:... 3 3.

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray

Nadere informatie

De bruto bedragen van het wettelijk minimumloon en het minimumjeugdloon stijgen per 1 januari 2013 met 0,91 procent.

De bruto bedragen van het wettelijk minimumloon en het minimumjeugdloon stijgen per 1 januari 2013 met 0,91 procent. Wettelijk minimumloon per 1 januari 2013 De bruto bedragen van het wettelijk minimumloon en het minimumjeugdloon stijgen per 1 januari 2013 met 0,91 procent. Het wettelijk brutominimumloon (WML) voor werknemers

Nadere informatie

Ziekte dagen en uren viewer

Ziekte dagen en uren viewer Ziekte dagen en uren viewer I Ziekte dagen en uren viewer Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Ziekte dagen en uren viewer 2... 2 1.1 Installatie... 2 1.2 Gebruik... 8 1.3 Gegevens en berekening Ziekte dagen en uren

Nadere informatie

1. Looptijd Wij stellen voor een nieuwe cao overeen te komen met als looptijd /

1. Looptijd Wij stellen voor een nieuwe cao overeen te komen met als looptijd / Postadres Postbus 9208, 3506 GE Utrecht Jumbo Supermarkten B.V. t.a.v. mevrouw G. Kuiper Postbus 8 5460 AA VEGHEL Handel T 0900 9690 (lokaal tarief) F 030 6 30 000 www.fnvbondgenoten.nl Datum Doorkiesnummer..november

Nadere informatie

Hiervoor gaat u naar www.toeslagen.nl en klikt u op Proefberekening maken

Hiervoor gaat u naar www.toeslagen.nl en klikt u op Proefberekening maken Hoe maakt u een proefberekening van de Kinderopvangtoeslag? Hiervoor gaat u naar www.toeslagen.nl en klikt u op Proefberekening maken U komt dan in dit scherm, klik op Proefberekening toeslagen U vult

Nadere informatie

Aanvullende Algemene Voorwaarden Kordaat bouw en techniek BV

Aanvullende Algemene Voorwaarden Kordaat bouw en techniek BV Aanvullende Algemene Voorwaarden Kordaat bouw en techniek BV Inhoud Artikel 1 - Aangaan rechtstreekse arbeidsverhouding met medewerker (toevoeging artikel 17 algemene voorwaarden NBBU).... 3 Artikel 2

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478 586 498 info@kinderwereldvenray.nl KINDERDAGOPVANG KinderWereld

Nadere informatie

HCFlex Stageboekje (Reglement)

HCFlex Stageboekje (Reglement) HC Flex HCFlex Stageboekje (Reglement) Inhoud 1. Met wie heb je te maken tijdens jouw opleiding?... 3 Het leerbedrijf... 3 Regionaal opleidingscentrum... 3 HCFlex (Human Capital Flex)... 3 Contactgegevens...

Nadere informatie

( v e r s i e w e r k n e m e r s )

( v e r s i e w e r k n e m e r s ) H andleiding P - services D igitaal ( v e r s i e w e r k n e m e r s ) Wat kunt u in de digitale omgeving van P-services? Als werknemer kunt u in deze beveiligde omgeving alle informatie terugvinden over

Nadere informatie

Het aantal opvanguren per maand wordt als volgt berekend: 40 weken van 4,25 uur tijdens de schoolweken en 12 weken van 10 uur (

Het aantal opvanguren per maand wordt als volgt berekend: 40 weken van 4,25 uur tijdens de schoolweken en 12 weken van 10 uur ( OBS Het Galjoen TARIEVEN 2016 NA- EN VOORSCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar Standaard opvang 52 weken opvang Naschoolse opvang 4-12 jaar van 13.45-18.00 uur (schoolweken en in de vakanties van 08.00-18.00 uur)

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Opvang tijdens studiedagen www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478

Nadere informatie

Toelichting op de jaarurensystematiek

Toelichting op de jaarurensystematiek Toelichting op de jaarurensystematiek Toelichting op de jaarurensystematiek Toelichting Artikel 4.3 CAO Kinderopvang Opgesteld door CAO-partijen in de Kinderopvang 1 van 8 Toelichting op de jaarurensystematiek

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2015

KindeRdam PakketWijzer 2015 KindeRdam PakketWijzer 2015 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en buitenschoolse opvang, tarieven, nieuwe tijden BSO, opvang op schoolsluitingsdagen, regels rondom ruilen,

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie ZZP digitaal invoeren

Handleiding urenregistratie ZZP digitaal invoeren Beste ZZP er, Deze handleiding beschrijft hoe je jouw maandstaat met gewerkte uren en eventuele zakelijke kilometers digitaal kunt inleveren bij je opdrachtgever. Aangeboden uren en zakelijke kilometers

Nadere informatie

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Inhoudsopgave IKB Overzicht... 3 IKB uitbetalen... 4 Extra vakantie-uren kopen... 6 Vakantie-uren verkopen... 8 Reiskosten woonwerk (1x

Nadere informatie

Inzetgids Kantoren 2.0

Inzetgids Kantoren 2.0 Inzetgids Kantoren 2.0 Gebundelde Regelgeving voor personeelsinzet Oktober 2012 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 2. Basisregels 1 Samen plannen; wederzijdse taken en verantwoordelijkheden 1 De kwartaal cyclus

Nadere informatie

Regeling Werktijden gemeente Oldambt 2010

Regeling Werktijden gemeente Oldambt 2010 Regeling Werktijden gemeente Oldambt 2010 Doel: Regeling vaststellen betreffende de werktijden van de medewerkers van de gemeente Oldambt. Datum en nummer ingetrokken collegebesluiten N.V.T. Datum en nummer

Nadere informatie

Handleiding Extranet en Flexportal AB Oost ABS (waaronder de ureninvoer) versie 06/06/2013

Handleiding Extranet en Flexportal AB Oost ABS (waaronder de ureninvoer) versie 06/06/2013 Handleiding Extranet en Flexportal AB Oost ABS (waaronder de ureninvoer) versie 06/06/2013 In deze handleiding vind je meer informatie over het Extranet en de Flexportal van AB Oost. Extranet Via het Extranet

Nadere informatie

Feestdagen en verplichte verlofdagen 2014-2016. Eigenaar Stafafdeling P&O

Feestdagen en verplichte verlofdagen 2014-2016. Eigenaar Stafafdeling P&O Feestdagen en verplichte verlofdagen 2014-2016 Eigenaar Stafafdeling P&O Vastgesteld door het College van Bestuur d.d. 17 juni 2013 Instemming van de CMR d.d. 11 juni 2013 Inleiding Het College van Bestuur

Nadere informatie

Reserveringen in Uitzendbedrijven ABU en NBBU I en II

Reserveringen in Uitzendbedrijven ABU en NBBU I en II Reserveringen in Uitzendbedrijven ABU en NBBU I en II Inhoud In het kort...1 Standaard reserveringspercentages (jaar 2014)...1 Reserveringen in de loonberekeningen...2 Reserveringen in de journaalpost...4

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

Invul instructie Online-People uren registratie

Invul instructie Online-People uren registratie Invul instructie Online-People uren registratie Na ingelogd te zijn en op het tabblad urenbriefjes te hebben geklikt zie je het volgende scherm. Als je op het pijltje achter plaatsing klikt kun je het

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012 Voorschoolse opvang (start bij minimaal 3 aanmeldingen) Naschoolse opvang Vakantieopvang Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld

Nadere informatie

Hand out planners / Leidinggevende van Assistenten

Hand out planners / Leidinggevende van Assistenten Hand out planners / Leidinggevende van Assistenten (variabele roosters) Medrie Versie 22 mei 2014 Inleiding Wanneer de term planner wordt gebruikt wordt in het geval van Medrie ook leidinggevende bedoeld.

Nadere informatie

Reserveringen, bijvoorbeeld voor extra periode (13e maand)

Reserveringen, bijvoorbeeld voor extra periode (13e maand) Reserveringen, bijvoorbeeld voor extra periode (13e maand) Inhoud In het kort... 1 Automatische opbouw Extra periode (13e maand)... 2 Niet verloond reserveringsbedrag alsnog invullen?... 4 Uitbetaling

Nadere informatie

18 Beloning overwerk/feestdagen

18 Beloning overwerk/feestdagen 18 Beloning overwerk/feestdagen DE ARBEIDSREGELING 2000 Niet-Schemawerk(er) v/s Schemawerk(er) De Arbeidsregeling 2000 geeft voorschriften met betrekking tot ondermeer: de arbeidsduur, pauze, rusttijden,

Nadere informatie

Reserveringen in Uitzendbedrijven 1 en 2

Reserveringen in Uitzendbedrijven 1 en 2 Reserveringen in Uitzendbedrijven 1 en 2 Inhoud In het kort... 1 Standaard reserveringspercentages (jaar 2012)... 1 Reserveringen in de loonberekeningen... 3 Reserveringen in de journaalpost... 6 Uitbetaling

Nadere informatie

Urenregistratie. Stap 1 Open de website Ga naar:

Urenregistratie. Stap 1 Open de website Ga naar: Urenregistratie Je uren vul je per 4 weken online in, de aanleverdata vind je in het ontvangen document met de perioden. In dit document wordt uitgelegd hoe je dit dient te doen. Volg het onderstaande

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2016

KindeRdam PakketWijzer 2016 KindeRdam PakketWijzer 2016 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en Buitenschoolse opvang (BSO) overzichtelijk voor u op een rij. De informatie in deze PakketWijzer geldt

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Handleiding Multicraft Online Inhoudsopgave Deel I Handleiding Multicraft Online voor werknemers 1 Handleiding Multicraft

Nadere informatie

Reserveringen, bijvoorbeeld voor extra periode (13e maand)

Reserveringen, bijvoorbeeld voor extra periode (13e maand) Reserveringen, bijvoorbeeld voor extra periode (13e maand) Inhoud In het kort... 1 Automatische opbouw Extra periode (13e maand)... 2 Niet verloond reserveringsbedrag alsnog invullen?... 4 Uitbetaling

Nadere informatie

HelloFlex voor de opdrachtgever

HelloFlex voor de opdrachtgever HelloFlex voor de opdrachtgever Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar je de facturen, contracten, opdrachtbevestigingen

Nadere informatie

Hand out planners / Leidinggevende van medewerkers (Vaste Roosters) Medrie

Hand out planners / Leidinggevende van medewerkers (Vaste Roosters) Medrie Hand out planners / Leidinggevende van medewerkers (Vaste Roosters) Medrie Versie 23 mei 2014 Inleiding Wanneer de term planner wordt gebruikt wordt in het geval van Medrie ook leidinggevende bedoeld.

Nadere informatie

Wettelijk Bovenwettelijk Seniorendagen

Wettelijk Bovenwettelijk Seniorendagen Hoofdstuk 4 Vakantie en verlof Artikel 35a: Vakantie bouwplaatswerknemers 1. De opbouw van vakantiedagen verloopt volgens kalenderjaren. Per kalenderjaar en per leeftijdsgroep is het recht op vakantiedagen

Nadere informatie

OVERZICHT MET WIJZIGINGEN TEKST CAO TAXIVERVOER 2009 2013 Den Haag, 7 mei 2012

OVERZICHT MET WIJZIGINGEN TEKST CAO TAXIVERVOER 2009 2013 Den Haag, 7 mei 2012 OVERZICHT MET WIJZIGINGEN TEKST CAO TAXIVERVOER 2009 2013 Den Haag, 7 mei 2012 In mei 2012 zou de algemeen verbindend verklaring van de CAO Taxivervoer aflopen. De CAO afsprak bonden lopen echter nog door

Nadere informatie

TOELICHTING VOOR MEDEWERKERS. Datum: 9 oktober 2013

TOELICHTING VOOR MEDEWERKERS. Datum: 9 oktober 2013 TOELICHTING VOOR MEDEWERKERS Datum: 9 oktober 2013 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 3 1.1 Payrolling... 3 1.2 Online- People... 3 2. Rechten en plichten... 4 2.1 Opbouw van je rechten... 4 2.2 Vakantieregeling...

Nadere informatie

INTERNET DECLAREREN 2.0 OPDRACHTGEVER

INTERNET DECLAREREN 2.0 OPDRACHTGEVER INTERNET DECLAREREN 2.0 OPDRACHTGEVER T-Point voor Bedrijven Als opdrachtgever van Tempo-Team kunt u op T-Point de actuele informatie vinden van uw opdrachten bij Tempo-Team. U kunt declaraties controleren

Nadere informatie

Krijgt u wat u verdient?

Krijgt u wat u verdient? Nederlands/Dutch U werkt tijdelijk in de Nederlandse bouw Krijgt u wat u verdient? Informatie voor buitenlandse werknemers en uitzendkrachten Deze informatie wordt u aangeboden door de organisaties van

Nadere informatie

Toelichting. Inhoud. Relevante cao-artikelen : 3, 8, 10,12, 16, 25, 26, 27, 29, 32, 33, 36, 37, 40 en 64

Toelichting. Inhoud. Relevante cao-artikelen : 3, 8, 10,12, 16, 25, 26, 27, 29, 32, 33, 36, 37, 40 en 64 Toelichting In deze toelichting wordt aan de hand van voorbeelden uitleg gegeven over de loonberekening volgens de Cao Beroepsgoederenvervoer over de Weg en de Verhuur van Mobiele Kranen. Het gaat om de

Nadere informatie

Wettelijk minimumloon per 1 juli 2017

Wettelijk minimumloon per 1 juli 2017 Wettelijk minimumloon per 1 juli 2017 Periodiek wordt het wettelijk minimumloon door de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aangepast; per 1 juli 2017 gelden de onderstaande bedragen. Het wettelijk

Nadere informatie

Handleiding Mijn Timing

Handleiding Mijn Timing Handleiding Mijn Timing Flexkrachten 1 Op timing.nl kun je via het volgende icoontje persoonlijke pagina: Mijn Timing. (rechts bovenin het scherm) inloggen op jouw eigen In Mijn Timing kun je je contactgegevens,

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.4 Release 26-07-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II App 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om 24 uur per dag online

Nadere informatie

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1 Handleiding planner Handleiding RoosterPlaats pagina 1 In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen een rooster kan maken. Voordat u kunt beginnen met het creëren van

Nadere informatie

Nieuw urenregistratiesysteem: het portaal

Nieuw urenregistratiesysteem: het portaal Medewerkershandleiding Nieuw urenregistratiesysteem: het portaal infacilities 13 maart 2012 medewerkershandleiding urenregistratieportaal / DM / AV / JK / MM INHOUDSOPGAVE VOORWOORD... 3 AFSPRAKEN... 3

Nadere informatie

Werkuren oproepkrachten via Agenda

Werkuren oproepkrachten via Agenda Inhoud In het kort. Invoeren aanwezigheidsuren oproepkrachten... 1 Verloning oproepkrachten vanuit de Agenda... 1 Invoeren aanwezigheidsuren per dag... 2 Invoeren aanwezigheidsuren per periode. Saldo-mutatie...

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 46193 28 september 2016 Metaal en Techniek Goud- en Zilvernijverheid 2016/2017 Verbindendverklaring gewijzigde CAO-bepalingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Sagitta t.b.v. invoer planning werkbegroting 2006

Gebruikershandleiding Sagitta t.b.v. invoer planning werkbegroting 2006 Gebruikershandleiding Sagitta t.b.v. invoer planning werkbegroting 2006 Nicoline Craste 12-10-2005 versie 1.1 1 OPSTARTEN EN AFSLUITEN 1.1 Opstarten Het tijdplannings- en verantwoordingsprogramma Sagitta

Nadere informatie

Verzuim en verlof via Agenda

Verzuim en verlof via Agenda Verzuim en verlof via Agenda Inhoud Agenda in het kort...1 Waar staat de optie Agenda?...2 Verzuim en verlof vastleggen in Agenda...2 Klik op Stand voor meer info...4 Agenda kent het werkschema...4 Saldomutaties

Nadere informatie

Handleiding mijndienstrooster. voor medewerkers

Handleiding mijndienstrooster. voor medewerkers Handleiding mijndienstrooster voor medewerkers versie 1.2 19 maart 2015 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aanmelden...3 Wachtwoord wijzigen...3 Homepage...4 Rooster bekijken...5 mijnrooster...6 Agenda...7 Verlof

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Tjellens en je opdrachtgever stellen indien van toepassing persoonlijke beschermingsmiddelen beschikbaar.

Tjellens en je opdrachtgever stellen indien van toepassing persoonlijke beschermingsmiddelen beschikbaar. Inhoudsopgave Salaris... 2 Vakantietoeslag... 2 Beschermingsmiddelen... 2 Ziek... 3 Detachering... 3 Uitzenden... 3 Procedure ziekmelding... 4 Loonaanvulling door uitzendonderneming... 4 Vakantie en feestdagen...

Nadere informatie

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren...

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren... Inhoudsopgave Inleiding...2 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3 2. Declaraties... 4 3. Facturen... 5 4. Loonafrekeningen...5 5. Declaratiematrix... 5 6. DeclaratieGoedkeuren... 7 7. DeclaratieStappen...

Nadere informatie

Instructie Beheren Cases

Instructie Beheren Cases Instructie Beheren Cases Om een vraag in te dienen met betrekking tot de werking van de software kunt u gebruik maken van onze portal. U gaat dan een Case aanmaken. Aanmaken Case Om een nieuwe case aan

Nadere informatie

Handleiding Dienstrooster Gebruik en configuratie van diensten

Handleiding Dienstrooster Gebruik en configuratie van diensten 2014 Handleiding Dienstrooster Gebruik en configuratie van diensten Gerben Teeler Staff Support B.V. 14-7-2014 Deze handleiding geeft een complete beschrijving van alle onderdelen inzake het roosteren

Nadere informatie

Verlofopbouw in vrije dagen, of verlofopbouw in geld?

Verlofopbouw in vrije dagen, of verlofopbouw in geld? Verlofopbouw in vrije dagen, of verlofopbouw in geld? Inhoud Verlofopbouw in vrije dagen, of verlofopbouw in geld? In het kort... 1 Werkwijze 1) Verlofopbouw in vrije dagen... 2 Werkwijze 2) Verlofopbouw

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.3 Release 19-04-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE WERKBRIEFJES EN BESCHIKBAARHEID. Voor uitzendkrachten

HANDLEIDING ONLINE WERKBRIEFJES EN BESCHIKBAARHEID. Voor uitzendkrachten HANDLEIDING ONLINE WERKBRIEFJES EN BESCHIKBAARHEID Voor uitzendkrachten INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 Inloggen... 4 Navigeren naar overzicht... 4 Aanbieden werkbriefjes... 5 Procedures en uitbetaling...

Nadere informatie

handleiding urenregistratie voor professionals

handleiding urenregistratie voor professionals handleiding urenregistratie voor professionals Beste Maandag Professional, Welkom in de handleiding urenregistratie. De urenregistratie is een belangrijk terugkerend onderdeel van jouw dienstverband bij

Nadere informatie

Principeakkoord CAO Pipelife Nederland B.V.

Principeakkoord CAO Pipelife Nederland B.V. Principeakkoord CAO Pipelife Nederland B.V. Op 6 oktober 2017 hebben Pipelife Nederland B.V., FNV en CNV Vakmensen een principeakkoord bereikt over een nieuwe CAO voor Pipelife Nederland B.V. met de volgende

Nadere informatie

HelloFlex voor de medewerker

HelloFlex voor de medewerker HelloFlex voor de medewerker Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar jij je gegevens, contracten, declaraties, betalingen,

Nadere informatie

Aan de slag. Inrichten van OnsRooster. (voor de manager)

Aan de slag. Inrichten van OnsRooster. (voor de manager) Aan de slag Inrichten van OnsRooster (voor de manager) Over dit document Als manager/beheerder bent u verantwoordelijk voor het inrichten van OnsRooster. Deze handleiding beschrijft de stappen die u zult

Nadere informatie

DATUM KLEREN OVERPLAATSEN en EXAMENINSCHRIJVING EXAMEN maandag 25 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] dinsdag 26

DATUM KLEREN OVERPLAATSEN en EXAMENINSCHRIJVING EXAMEN maandag 25 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] dinsdag 26 maandag 25 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] dinsdag 26 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] woensdag 27 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4]

Nadere informatie

HelloFlex voor de medewerker

HelloFlex voor de medewerker HelloFlex voor de medewerker Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar jij je gegevens, contracten, declaraties, betalingen,

Nadere informatie

Uren invoeren oproepkrachten

Uren invoeren oproepkrachten Algemeen Indien u gebruik maakt van de Apployed Salaris Service en u heeft uurloners cq. oproepkrachten in dienst dan moet periodiek het aantal gewerkte uren en dagen worden aangeleverd voor de salarisadministratie.

Nadere informatie

HelloFlex voor de medewerker

HelloFlex voor de medewerker HelloFlex voor de medewerker Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar jij je gegevens, contracten, declaraties, betalingen,

Nadere informatie

Openstaande verlofaanvragen 6 Aandachtspunten 6

Openstaande verlofaanvragen 6 Aandachtspunten 6 1/6 Handleiding Verlofregistratie (Werkgever) Verlofinstellingen aanmaken (werkgever) 1 Dashlets toevoegen 1 Verlof Groepen toevoegen 2 Verlof Saldo toevoegen 2 Feestdagen toevoegen 2 Verlofinstellingen

Nadere informatie

Informatiefolder MARNIC UITZENDBUREAU. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.30 t/m uur.

Informatiefolder MARNIC UITZENDBUREAU. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.30 t/m uur. Informatiefolder MARNIC UITZENDBUREAU Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.30 t/m 17.30 uur www.marnic-uitzendbureau.nl 1 Beste uitzendkracht, Langs deze weg heten we je van harte welkom als uitzendkracht

Nadere informatie

HelloFlex voor de opdrachtgever

HelloFlex voor de opdrachtgever HelloFlex voor de opdrachtgever Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar je de facturen, contracten, opdrachtbevestigingen

Nadere informatie

Vragen en Antwoorden over het onderhandelingsakkoord cao Zelfstandige Klinieken Nederland

Vragen en Antwoorden over het onderhandelingsakkoord cao Zelfstandige Klinieken Nederland Pagina 1 van 6 Vragen en Antwoorden over het onderhandelingsakkoord cao Zelfstandige Klinieken Nederland 2019-2020 A. Loonstijgingen 1. In het filmpje zeggen jullie dat deze loonstijgingen echt nodig waren.

Nadere informatie

Dit thema gaat over de verschillende feestdagen en vieringen in Nederland. Onderwerpen. Wat kun je meenemen?

Dit thema gaat over de verschillende feestdagen en vieringen in Nederland. Onderwerpen. Wat kun je meenemen? De feestdagen Dit thema gaat over de verschillende feestdagen en vieringen in Nederland. Onderwerpen Nationale en erkende feestdagen Overige feesten en vieringen Stap 1 Introductie Wat kun je meenemen?

Nadere informatie

Waarom een ouderportaal?

Waarom een ouderportaal? Waarom een ouderportaal? Omdat we je graag laten zien hoe de dag van je kind eruitziet. Met wie heeft je kind gespeeld? Wat hebben we gedaan? Heeft je kind lekker gegeten en geslapen? Daarvoor gebruiken

Nadere informatie

Bitcare voor medewerkers

Bitcare voor medewerkers Medewerkers App Bitcare Personeel - juli 2015 Als gebruiker van Bitcare heeft u al kennis gemaakt met de gemakken van het hebben van een geïntegreerd pakket. Naast alle administratieve zaken rondom de

Nadere informatie

FONDSENBEHEER WATERBOUW

FONDSENBEHEER WATERBOUW ~~~1401^^^^^~~~ FONDSENBEHEER WATERBOUW Postadres: Postbus 7016, 2280 KA Rijswijk Bezoekadres: Laan van Zuid Hoorn 165, 2289 DD Rijswijk Telefoon 070-3171717 Telefax 070-3171701 Website www.sfwaterbouw.nl

Nadere informatie

HelloFlex voor de medewerker

HelloFlex voor de medewerker HelloFlex voor de medewerker Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar jij je gegevens, contracten, declaraties, betalingen,

Nadere informatie

Aanvullende Algemene Voorwaarden Get Work Uitzendbureau BV

Aanvullende Algemene Voorwaarden Get Work Uitzendbureau BV Aanvullende Algemene Voorwaarden Get Work Uitzendbureau BV Inhoud Artikel 1 - Aangaan rechtstreekse arbeidsverhouding met uitzendkracht (toevoeging artikel 17 algemene voorwaarden NBBU).... 3 Artikel 2

Nadere informatie

Handleiding Mijn 65plus kandidaten

Handleiding Mijn 65plus kandidaten Handleiding Mijn 65plus kandidaten Geachte kandidaat, Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken wij voortdurend aan de optimalisering van de administratieve processen, met als doel het verminderen

Nadere informatie

Instellingen... 2 Tijdsregistratie per week... 3 Tijdregistratie per dag... 5 Urenregistratie per maand... 6 Urenregistratie per dag...

Instellingen... 2 Tijdsregistratie per week... 3 Tijdregistratie per dag... 5 Urenregistratie per maand... 6 Urenregistratie per dag... Pauzes registreren Onze ontwikkelaars hebben Yoobi uitgebreid met extra functionaliteiten, waardoor het nu mogelijk is om pauzes vast te leggen. Voor veel organisaties is het noodzakelijk om de rusttijden

Nadere informatie

Onder aan elk werkblad kun je van het ene naar het andere werkblad gaan via de knoppen:

Onder aan elk werkblad kun je van het ene naar het andere werkblad gaan via de knoppen: Handleiding Deze handleiding bij het loonberekeningsprogramma voor de Cao Goederenvervoer Nederland bestaat uit twee delen: algemene informatie over het programma en een stappenplan, waarbij per stap het

Nadere informatie

Ouderschapsverlof (module verlof): Info van Rijksoverheid:

Ouderschapsverlof (module verlof): Info van Rijksoverheid: Ouderschapsverlof (module verlof): Info van Rijksoverheid: Met ouderschapsverlof werkt u tijdelijk minder om meer tijd te besteden aan een kind tot 8 jaar. Uw recht op ouderschapsverlof bedraagt 26 keer

Nadere informatie

Aanmelding Kinderen kunnen worden aangemeld via het inschrijfformulier welke je kunt verkrijgen op onze locatie en op onze website.

Aanmelding Kinderen kunnen worden aangemeld via het inschrijfformulier welke je kunt verkrijgen op onze locatie en op onze website. De SPEELregels van Juffies SPEELopvang Juffies SPEELopvang is een kleinschalige organisatie waar we er naar streven om in goed overleg met de ouder verzorger te komen tot goede en heldere afspraken. Toch

Nadere informatie

Werkinstructie registratie tijdens ziekte

Werkinstructie registratie tijdens ziekte Werkinstructie registratie tijdens ziekte Wanneer de werknemer in SDB*salaris is ziekgemeld door m&o wordt in de zorgplanner de balk blauw zoals onderstaand. Indien medewerker is ziekgemeld met reden ziek

Nadere informatie

Wettelijke feestdagen en vervangende feestdagen in UZ Brussel

Wettelijke feestdagen en vervangende feestdagen in UZ Brussel Wettelijke feestdagen en vervangende feestdagen in UZ Brussel Wettelijke feestdagen en vervangingsdagen Page 1 of 20 Inhoudstabel 1 DOELSTELLING... 4 2 DEFINITIES / BEGRIPPEN ARBEIDSDUUR... 4 2.1 Jobtime...

Nadere informatie

4 Arbeidsduur en werktijden

4 Arbeidsduur en werktijden 4 Arbeidsduur en werktijden Artikel 4:1 Arbeidsduur en werktijden Het college kan in overleg de feitelijke arbeidsduur per week vaststellen op een andere omvang dan de formele arbeidsduur per week. De

Nadere informatie

Handleiding RoosterPlaats

Handleiding RoosterPlaats Handleiding RoosterPlaats In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen weergegeven in de Wizard van RoosterPlaats een rooster kunt maken. Deze vijf stappen helpen u bij

Nadere informatie

Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB. Voor de opdrachtgever

Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB. Voor de opdrachtgever Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB Voor de opdrachtgever Inleiding Via Unique zijn er één of meerdere flexmedewerkers bij u in dienst. Zij vullen zelf wekelijks hun werkurenbriefje in. Dit doen

Nadere informatie

Handleiding voor het programma Salarisberekening Kerkmusicus (salberkerk )

Handleiding voor het programma Salarisberekening Kerkmusicus (salberkerk ) Handleiding voor het programma Salarisberekening Kerkmusicus (salberkerk ) Update maart 2005 De update is ten opzichte van de eerste versie op een aantal plaatsen verbeterd en gebruiksvriendelijker gemaakt

Nadere informatie

Gelet op artikel 27 lid 1, aanhef en sub b van de Wet op de ondernemingsraden (instemmingsrecht);

Gelet op artikel 27 lid 1, aanhef en sub b van de Wet op de ondernemingsraden (instemmingsrecht); CVDR Officiële uitgave van Vught. Nr. CVDR347943_1 6 februari 2018 Regeling arbeidsduur en werktijden 2014 Burgemeester en Wethouders van de gemeente Vught Gelet op artikel 27 lid 1, aanhef en sub b van

Nadere informatie